Feyenoord laat Cabral gaan en legt Verhoek voor vier jaar vast

Vrijdag, 31 augustus 2012 om

Wesley Verhoek is na een halfjaar alweer vertrokken bij FC Twente. De rechtsbuiten heeft vrijdagmiddag een vierjarig contract getekend bij Feyenoord, dat de Hagenaar zojuist gepresenteerd heeft aan de media. Als onderdeel van de deal met Twente zal Jerson Cabral de omgekeerde weg bewandelen, al hebben de Tukkers de komst van de Feyenoorder nog niet bevestigd.

/

De 25-jarige Verhoek verruilde in januari ADO Den Haag voor Twente, maar kwam in het oosten van het land nauwelijks aan spelen toe. Na tien competitiewedstrijden, waarvan slechts twee als basisspeler, heeft hij zijn koffers alweer gepakt en keert hij terug naar het westen. Bij Feyenoord wordt hij herenigd met Lex Immers, met wie hij eerder nog samenspeelde bij ADO.

"Bij FC Twente is het niet geworden wat ik hoopte. Ik ben erg blij met deze stap en wilde hier graag spelen", noteerde RTV Rijnmond uit de mond van Verhoek, die het shirt met rugnummer 11 kreeg overhandigd van technisch directeur Martin van Geel. Cabral gaat bij Twente weer samenspelen met voormalig ploeggenoten Leroy Fer en Luc Castaignos.

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord sprak van 'de beste oplossing voor alle partijen': "Jerson wilde niet bijtekenen en belandde bovendien de afgelopen tijd vaker op de bank dan hem lief was. Cabral en Verhoek waren allebei toe aan een nieuwe impuls in hun carrière. Ik ben blij dat we daar met FC Twente heel snel en heel goed uit zijn gekomen", aldus de sportbestuurder op de website van zijn club. "Al in de tijd dat Wesley bij ADO Den Haag speelde, stond hij bij ons op de schaduwlijst. Hij is een snelle en sterke speler met een fantastische trap, die bovendien in de kracht van zijn voetballeven is. Hij is bovendien een type van wie wij verwachten dat hij gedragen zal worden door het legioen."


Poll

Wesley Verhoek is beter dan Jerson Cabral


Gerelateerd

175 reacties (laatste reactie door frtorres)

Vooral winst voor Verhoek lijkt me. Hopelijk kan 'ie in Rotterdam beter aarden!

31 augustus 2012 om 17:46

Mee eens, bij Twente speelde hij heel weinig en ik denk dat Feyenoord hem goed kan gebruiken,.
Ik vraag me wel af wat Twente met Cabral moet.

31 augustus 2012 om 18:04

Ik had een precies tegenovergesteld gevoel. Ik kan me heel goed voorstellen wat Twente met Cabral moet (als je zo'n jonge jongen met zoveel talent aan het voetballen krijgt......) maar kan me de toegevoegde waarde van Verhoek bij Feyenoord niet goed voorstellen. Verhoek is wel afhankelijk van een echte spits en die is er niet. Deze situatie zou overigens wel veranderen wanneer Pelle zou komen, dan heb je juist enorm veel aan Verhoek.

31 augustus 2012 om 18:09

Pelle is er inmiddels, dus dat is prima.

31 augustus 2012 om 18:12

Pelle is er inmiddels nog helemaal niet, en dat is ook nog helemaal niet rond.
Aldus van Geel na een persconferentie om 17:30 uur op RTV rijnmond.

Edit: En inmiddels heeft hij getekend, dus heb je helemaal gelijk.
Kan snel gaan op zo'n dag.

31 augustus 2012 om 18:13

Precies helemaal mee eens Japperant. Al denk ik wel dat Verhoek van toegevoegde waarde is in Rotterdam. Persoonlijk vindt ik dat Verhoek goed presteert wanneer er mensen achter hem staan zoals het publiek bij Ado. Hij laat zich mooi opzwepen en gaat goed presteren. Dit is hopelijk hetzelfde bij Feyenoord, als daar het publiek achter gaat staan zie ik hem wel als een echte strijder op het veld staan. Dit bedoel ik allemaal niet ten nadelen van Twente, want daar hebben ze ook een super sfeer maar ik vindt dat het wel een ander soort sfeer is. Bij Ado en Feyenoord worden spelers vaak opgezweept door het fanatieke publiek. Maar dat is hoe ik het zie ; Vindt het in ieder geval een mooie deal en denk dat spelers en clubs er profijt van gaan hebben!

31 augustus 2012 om 18:13

Ik vind dat Twente heel raar bezig is. Met Verhoek op rechts Tadic op links en Bulykin in de spits hadden ze echt een waanzinnig trio, Tadic heeft een hele goede voorzet Verhoek zn voorzet is even goed en Bulykin met zn lengte en kracht komt gemakkelijk boven elke Eredivisie verdediger uit.

Nu hebben ze voor op links Tadic, Cabral en Chadli ( al hoewel hij het ook goed doet nu op rechts).

Feijenoord daar in tegen doet wel prima zaken aangezien je nooit weet hoelang Schaken zo goed blijft spelen en als Pelle zou komen dan is het helemaal mooi die kan Verhoek zijn voorzet er ook in knikken.

31 augustus 2012 om 18:15

Hij is er wel. Hij gaat met rugnummer 19 spelen bij feyenoord en is de 1e italiaan ooit die voor feyenoord gaat spelen

31 augustus 2012 om 18:22

Net zoals Verhoek bij FC Twente wordt Cabral als breedte speler gehaald. Twente heeft 2 top buitenspelers met Chadli en Tadic. Cabral is een speler die in de toekomst kan uitgroeien tot basisspeler en voor veel geld kan worden doorverkocht. Verhoek wordt niet veel beter meer dan hij nu is. Dus voor Twente een top deal! Overigens denk ik dat Verhoek voor het niveau van Feyenoord wel een basisplaats kan veroveren. Vind Verhoek beter dan Schaken en Cise.

31 augustus 2012 om 18:35

Een speler voor de breedte ja, maar gaat Cabral zich bij deze rol ,op de bank, neerleggen??
Toen hij het een tijdje goed deed bij Feyenoord vond ik hem al vervelende trekjes krijgen.
Deze jongen heeft inderdaad potentieel, maar moet eerst nog maar eens zien of dat er uit komt.
Ben benieuwd. In ieder geval weer genoeg leuke ontwikkelingen in de Eredivisie.

31 augustus 2012 om 17:49

Voor Verhoek kan dit winst zijn maar ook voor Cabral kan dit winst zijn, Ik denk niet dat Twente veel van hem moet verwachten zo vroeg in het seizoen maar potentie heeft hij zeker nog wel, Bij feyenoord ging hij niet bijtekenen om wat voor reden dan ook daar komt nog bij dat hij bij Koeman al 2-0 achterstond wegens conflicten of kleine probleempjes in het verleden die jongen heeft mischien gewoon een nieuwe boost nodig en wie weet betaald hij uiteindelijk terug aan Twente wat ze van hem hopen natuurlijk, Ik heb echt het gevoel dat deze jongen over 1/2 jaar bestempelt word als grote fout om te laten gaan.

Verhoek in vorm is een heel aardige speler, Sterk redelijk snel en een heerlijke voorzet. Bij twente heeft hij niks laten zien maar 2 jaar terug deed hij het heel aardig bij Ado maar persoonlijk vind ik hem tekort komen voor een topclub in nederland maar wie weet.

Ik vind dat Feyenoord wel erg veel middelmaat aan het binnen halen is met waarschijnlijk Pelle(?) Immers eerder voor een miljoen Goossens transfervrij Mathijssen die zeker niet beter is dan De Vrij / Indi en nu ook weer verhoek.

31 augustus 2012 om 17:59

Ze moesten wel spelers halen aangezien ze europees zouden gaan spelen, al heeft dat maar 4 wedstrijden geduurt. Mocht je wel tot de winter spelen had je bij lange na njet genoeg spelers gehad.
En voorlopig zullen er ook geen betere spelers komen aangezien ze nauwelijks wat kunnen betalen. Van die 4 miljoen van Vlaar kon maar 4 ton geinvesteerd worden

31 augustus 2012 om 18:09

Ik verwacht van beiden niet zo heel veel.
Cabral wie good old Schaken niet uit de basis kan spelen, die zie ik ook niet een fitte Chadli of Tadic er uit werken. Dit moeten we maar als breedte versterking zien, anders kan ik het niet uit leggen.
Verhoek komt denk ik gewoon te kort voor de Twente en dus ook Feyenoord. Hij is leuk als je op het laatst nog op de counter wil spelen, maar 90 minuten vol uit gaan bij een topploeg, dan vind ik hem gewoon te kort komen. Ik zie hem meer als een Romedahl bij ajax, toen Jol er nog trainer was.
Ik denk dus dat beide ploegen er geen baat bij hebben, maar hoe het nu was zaten beide spelers ook maar op de bank weg te kwijnen. Het is wel een oplossing, maar ik verwacht er niet heel veel van.

31 augustus 2012 om 18:09

@afca1995
Ben jij nou echt zo dom? Je weet toch in welke situatie Feyenoord zit, juistem een dikke schuld.

Dan is het logisch dat ze geen narsings transfervrij kunnen binnenhalen... wat een verstand.

31 augustus 2012 om 18:45

Nou nou, wat een manier van reageren zeg. De schuld van Feyenoord is inmiddels zodanig geslonken dat 'ie vrijwel weg is. Dat er nog niet voldoende geld vrij is klopt.... maar Feyenoord (van Geel) heeft ook altijd gezegd dat hij minimaal zal gaan halen aan spelers. Alleen Pellè is gehaald omdat bleek dat er geen scorend vermogen is.... en wil Feyenoord meedoen (ook weer op financieel vlak), zal met weer bovenaan moeten gaan eindigen.

Prachtig nieuws, veel betere winger dan Cabral. Cabral speelt 2x per seizoen goed en heeft op een leuke passeerbeweging na weinig te bieden. Verhoek heeft een lekkere voorzet waaruit Immers en wellicht Pellè wel hun kopgoals kunnen maken. Mooie transfer!

31 augustus 2012 om 17:47

Op korte termijn is dit goed nieuws voor Feyenoord. Maar ik denk dat Cabral bij twente kan groeien. Een goede technische spelers met potentie. Zal dit seizoen niet veel aan spelen toekomen, maar na een jaar zie ik hem vlammen zoals bij Fer. Kakkers doen het over het algemeen goed bij de Tukkers

31 augustus 2012 om 17:50

Zoveel zie ik Cabral niet groeien hoor. Fer heb ik altijd veel potentie in gezien maar absoluut niet in Cabral. Leuke passeerbeweging en dat is het. Zeer egoïstisch. Heeft slechts 2 goede wedstrijden gespeeld vorig jaar en voor de rest alleen maar matige wedstrijden. Hij is pure middelmaat en zal niet beter worden.

31 augustus 2012 om 17:56

Cabral staat al drie jaar stil in zijn ontwikkeling, dit zijn alle drie de jaren dat hij speelt in het eerste van Feyenoord. Speelde af en toe een leuke wedstrijd, maar 9 van de 10 keer was het janken met de pet op. Heeft nooit een serie goede wedstrijden gespeeld. Ik ben benieuwd bij Twente maar ik betwijfel dat het een succes word.

31 augustus 2012 om 17:59

We zullen zien waar Cabral over een jaar is. De tijd zal het leren. Maar ik heb vertrouwen dat hij kan uitgroeien tot een goede speler.

31 augustus 2012 om 18:14

Denk je eerlijk dat Cabral veel gaat spelen, ten kosten van Tadic of Chadli????

31 augustus 2012 om 18:31

Wie zegt dat Chadli of Tadic uberhaupt voor Twente spelen? Ze presteren uitstekend en er zal dus ook veel vraag naar zijn. Zeker Chadli zou na dit seizoen weg willen gaan.

31 augustus 2012 om 19:13

uhhhhh de site van twente????
En gezien de opstelling van afgelopen weekend, spelen ze echt alle 2 voor twente.
Voorlopig zitten ze er alle 2 nog, en zal Cabral dus genoegen moeten nemen met het 2e plan.
Dan ben je sowieso al een half jaar verder, voor er weer iemand gaat vertrekken.
En dan nog maar de vraag of hij het waar maakt.

denk niet dat Verhoek meer kan brengen vond hem bij Twente erg tegenvallen maar we zullen zien

31 augustus 2012 om 21:17

Denk ik juist wel. De speelwijze van Feyenoord past beter bij hem. Twente speelt dominant voetbal op de helft van de tegenstander, waar de ruimtes klein zijn. Dan moet je het als buitenspeler hebben van behendige acties en grote handelingssnelheid. En dat zijn niet direct kwaliteiten die het handelsmerk van Verhoek zijn.

Bij Feyenoord komt hij terecht in een team dat graag inzakt en vanuit de omschakeling aanvalt. Dan heeft Verhoek de ruimte die hij nodig heeft om zijn kwaliteiten te kunnen benutten. We gaan het zien.

Perfecte wissel!! Erg knap Feyenoord!

Perfecte ruil!! Verwacht 15 assists op Pellé en Immers

31 augustus 2012 om 17:46

Nou, als Pellé de nieuwe verlosser van Feyenoord moet worden, dan zijn ze diep gezonken.

Goede ruil voor Feyenoord. Begrijp niet waarom Twente dit doet. Misschien dat ze potentieel zien in Cabral.

31 augustus 2012 om 18:01

Hoezo? Pelle is echt geen slechte spits hoor. Niemand had vorig jaar ook iets van Guidetti gehoort. Net alsof spelers als Ryan Babel en boerighter bepalend gaan zijn

31 augustus 2012 om 18:22

Pelle kan mee voetballen, maar ik heb hem bij AZ kansen zien verprutsen, wie mijn oma er nog in zou schieten. Het is geen slechte spits, maar verwacht geen 15 goals van hem, hij heeft geen killersinstinct. En dan snap ik ook de komst van Verhoek niet, die jongen kan een prima voorzet geven, maar als er niemand is wie die ballen binnen werkt, dan is Verhoek ook niet rendabel. dan kun je beter een Cabral hebben wie naar binnen trekt.ik snap eigenlijk de complete aankopen van vandaag van Feyenoord niet. Ze lijken mij niet op elkaar afgestemd.

Ik denk dat Cabral best een goede indruk kan gaan maken bij Twente

Waar slaat dat op ? F'noord heeft Schaken toch al die prima functioneert?

31 augustus 2012 om 17:48

Schaken kan ook op links uit de voeten deze transfer kost cisse zijn basisplek.

31 augustus 2012 om 17:57

Maar als Cisse niet functioneer kan Cabral daar toch spelen ? Of was het niet zo dat Cabral niet wilde bijtekenen ?

31 augustus 2012 om 18:02

@ Cyprioot
Hij wilde niet bijtekenen maar hij speelde ook gewoon verschrikkelijk slecht. Zet een stoel op de back positie en hij zou er nog tegen aan lopen ook. Alles van uit stilstand.

Daarbij hoor je hit de woorden van Koeman dat hij niet de juiste mentaliteit heeft getoond en een Leerdam die ook niet bijtekende wel en die speelt ook vrij veel.

31 augustus 2012 om 18:22

Cabral functioneerd al helemaal niet. Hij maakte vorig seizoen al een matige indruk heeft vaak 20 scharen nodig om een mannetje te passeren en dan lukt het nog niet altijd, daarnaast leek het alsof hij zichzelf al behoorlijk goed vindt.

Dus al met al is iedereen die iets met Feyenoord heeft zeer blij met deze ruil ik ook ben er zeer blij mee.

1 september 2012 om 13:50

Cabral heeft het vorig seizoen bij de laatste wedstrijd tegen Heerenveen volledig bij Koeman verbruid. Dat was de wedstrijd die gewonnen Moest worden om de 2e plek veilig te stellen en Heerenveen was oppermachtig. Heel Feyenoord was niet goed, maar Cabral was werkelijk dramatisch. Er was een moment waarop Feyenoord een overtalsituatie had kunnen/moeten creeëren maar dat niet deed omdat Dhr. Cabral meende dat het tijd was voor een soloactie waarbij hij de bal heel knullig over de lijn speelde. Gegeven dat Cabral het hele seizoen al slecht speelde en die wedstrijd echt dramatisch was was dat reden voor Koeman om hem te wisselen. Cabral reageerde daar vol ongeloof op en keek Koeman minachtend aan. Het was echt stuitend hoe de jongen zich gedroeg en ik geef Koeman helemaal gelijk dat dat de druppel was.

31 augustus 2012 om 17:48

Maar Feyenoord heeft een Cisse die er geen pepernoot van bakt. Ook geen idee hoe Koeman dit precies gaat doen, maar Schaken dan maar op links en Verhoek op rechts, alhoewel ik geen idee heb hoe dit gaat uitpakken. Toch een goede versterking voor Feyenoord!

31 augustus 2012 om 19:34

Wat is dit nou weer voor reactie? Ik zeg toch ook niet waarom haalt Ajax Schone ze hebben Eriksen toch al die daar prima functioneert.. Je moet al je posities dubbel bezet houden dus prima aanwinst voor Feyenoord!

mmm, ik weet het niet hoor.
verhoek is uitstekend als je een spits hebt die de voorzetten erin kopt, cabral lijkt me beter in het creëren in kansen voor zichzelf en aangezien er geen echt fatsoenlijke spits is bij feyenoord snap ik het niet echt. (ook weinig vertrouwen in schaken of iets dergelijks?)
ik ben benieuwd wat jullie (feyenoorders en twente supporters) ervan vinden?

31 augustus 2012 om 18:01

hopen we dan maar...

31 augustus 2012 om 18:46

nu is hij binnen als spits idd
wist toen ik het typte nog niet dat het officieel was.

ja dan kan ik deze transfer wel goed begrijpen.
pelle is sterk en koppen kan hij dan volgens mij ook wel gewoon goed en tja, cabral is natuurlijk wel wisselvallig en qua persoonlijkheid ook niet de makkelijkste.
goede zet van feyenoord dan

Ja, Het zal wel beter zijn voor beide spelers, maar verrassend is het inderdaad.
Meer voor Feyenoord dan Twente. Je laat een eigen speler met potentieel gaan voor iemand die het al niet kon maken bij Twente. Dan zit er iets niet lekker tussen Koeman en Cabral.

31 augustus 2012 om 17:48

Welk potentieel? Cabral heeft amper wat laten zien. Is pas 21 maar heeft vorig seizoen maar 2 goede wedstrijden gespeeld. Middenmoot is zijn niveau. Dus voor Twente een slechte deal. Bovendien was Cabral z'n instelling niet al te best, dacht dat hij een sterspeler was. Al met al ben ik erg blij met deze deal.

31 augustus 2012 om 17:54

Daarbij opgeteld is het ook zo dat het contract van Cabral ook nog eens afliep. Ontzettende egotripper die gast, dus ik denk dat dit een superdeal is voor Verhoek en Feyenoord.

volgens mij maakt het niks uit of je nou Cabral of Verhoek aan de zijkant hebt lopen.. allebei goede spelers met met veel talent.. maar geen echte hoogvliegers..

Uitstekende deal voor Feyenoord!
Met waarschijnlijk Pelle er ook bij, moeten de doelpunten makkelijker vallen.
Hij is een echte spits en hopelijk helpt Feyenoord dit.

Ik vind het een goede zet van feyenoord. Een bankspeler met nog maar een éénjarig contract ruilen voor een 'aardige' buitenspeler als wesley verhoek waar tenminste passie vanaf komt. Dit is wat ik miste bij cabral

Rare transfer van Twente. Zo gooien veel geld weg om Cabral aan te trekken die ze komend jaar gratis hadden kunnen halen.

31 augustus 2012 om 18:43

Als twente zich niet gisterochtend had gemeld dan had Cabral zeer waarschijnlijk vandaag bij Swansea getekent

Vind dit toch een opmerkelijke transfer, van beide kanten. Bij Feyenoord speelt Schaken aan de rechterkant, die speelt hij daar niet uit de basis. Ook lijkt het me sterk dat Schaken naar links zal verhuizen of dat Verhoek van links zal spelen. Ik denk dat hij ook hier dus op de bank zal gaan plaatsnemen.

Maar ook Twente begrijp ik niet in deze. Je hebt genoeg mensen voor aan de zijkant & ze hebben notabene Joshua John verhuurd. Had dan John behouden ipv deze Cabral. Maar goed, misschien verbazen ze me allebei wel.

31 augustus 2012 om 17:48

Schaken heeft vorig jaar veel vanaf links gespeeld, dus ik neem aan dat Schaken die plek toch weer overneemt, hoewel hij beter tot zijn recht komt vanaf rechts.

31 augustus 2012 om 17:49

Waarom Schaken niet naar links? Daar heeft hij tijden gespeeld en kan hij ook spelen?

Goed nieuws, nu nog een spits uit de hoge hoed.

Mooi dat ie weg is. Heeft aangetoond het niveau van Twente absoluut niet aan te kunnen. Jammer, want ik hoopte dat ie hier wel zou aarden. Ben benieuwd wat Twente met Cabral wil, zelfde niveau als Verhoek maar kan misschien nog groeien.

31 augustus 2012 om 17:56

Verhoek heeft één seizoen getopt bij Ado, maar daarna was het niet wat. Hij lifte gewoon mee met Ado, en iedereen zat in een flow. Bij Twente heeft hij aangetoond niet over bijster veel kwaliteit te beschikken.

31 augustus 2012 om 17:59

@ Feyenoord223

Ik ben het wel met je eens, maar qua talent en voetballend vermogen zie ik toch meer in Cabral. Er zal nog wel het een en ander met Cabral moeten gebeuren, maar Twente heeft wel vaker van dit soort jongens opgehaald. We weten allemaal wat daar van geworden is. Ik heb er eigenlijk wel een goed gevoel bij.

31 augustus 2012 om 18:42

Benieuw waar jij die bedragen vandaan haalt, volgens mij is het een ruil met gesloten beurzen waarbij Twente misschien nog een opleidingsvergoeding zal moeten overmaken, 8 ton wordt er in geen 100 jaar bijbetaald.

Goede transfer voor beide spelers. Afwachten of het voor beide clubs ook wel een verstandige wissel is geweest.

we moeten maar weer zien hoe dit uitpakt, kan zomaar een topdeal zijn voor feyenoord en misschien blijkt volgend jaar wel dat het een topdeal voor twente is en was! will see

Snap ik niet echt, ik vind Cabral dus eigenlijk helemaal niks, wat moet Twente met hem? Bovendien, hij zal weinig aan spelen toekomen met Chadli en Tadic op de vleugels.

Perfect! Ben er enorm blij mee. Ik hoop dat hij en Pelle elkaar kunnen vinden

Hij kan echt wel een goede voorzet geven en heeft al heimwee als hij buiten de randstad komt. Prima dus om weer wat dichter bij Den Haag te zijn. Bovendien na elke training even knuffelen met Immers en Verhoek gaat zijn goaltjes en assists wel maken. In alle opzichten een veel betere speler dan Cabral waar echt he-le-maal niets in zit.

Prima transfer voor alle partijen. Bij Twente zullen ze Cabral misschien wel aan de praat krijgen, waar het ons niet lukte. Uiteindelijk moet zo'n jongen het toch zelf laten zien en als hij dat bij Feyenoord niet wil, dan moet hij maar gewoon weg..

Mooi een vleugelspeler met een goede voorzet. Jammer dat hij niet zo technisch is zoals Cabral dat is, maar dat zijn dingen die je bij Cabral ook nauwelijks ziet lukken. Twente hoopt natuurlijk op de Cabral zoals hij speelde tegen Roda JC, enkel zie je dat maar een enkele keer per seizoen. Hopelijk lukt het voor hem bij Twente waar de druk minder groot is wel de laatste stap tot constante basisspeler te worden.

Snap overigens niet waarom Twente Verhoek zo makkelijk heeft laten gaan, nog een lang contract en een prima voorzet. Met een kopsterke Bulykin is dit toch de ideale speler?

31 augustus 2012 om 17:52

2 wisselspelers dus schiet je er nog niks mee op. Bij twente moet je wel wat meer hebben dan a alleen een goede voorzet.

31 augustus 2012 om 17:54

En dus haal je Cabral die dat zelfs niet heeft?

31 augustus 2012 om 17:58

ik zie daar inderdaad ook weinig in, maar ik ging in op de laatste 2 regels van jou reactie. ik bedoelde met 2 wisselspelers bulykin en verhoek

31 augustus 2012 om 18:03

Cabral is voor de breedte naar FC Twente gehaald! Net zoals Verhoek voor de breedte was bij FC Twente. Of denk jij dat Cabral beter is dan Tadic of Chadli? Die mag de veters niet eens strikken van deze 2 spelers.

Cabral is een speler waar veel rek in zit en kan in de toekomst uitgroeien tot een basisspeler. Verhoek zit op zijn top en wordt niet meer beter. Daarom heb ik liever Cabral bij FC Twente op de bank dan Verhoek.

31 augustus 2012 om 18:35

cabral mag idd de veters nog niet strikken van die 2. Maar ik zie Cabral in de toekomst ook niet uitgroeien tot een basisspeler. Cabral is van het caliber joshua john, deze 2 gaan beide de basis niet halen.

Ik vind Verhoek en Schaken beiden beter op rechts dan op links. Maar hopelijk betekent dit toch wel het einde van Cisse in de basis. Die man speelt echt waardeloos. Het maakt me niet uit dat hij veel heeft gekost en veel verdient, het sportieve belang gaat voor. Je moet soms gewoon inzien dat je een fout hebt gemaakt met een aankoop. De combinatie met Immers en eventueel Pelle zie ik wel positief in, altijd goed om wat lange mensen in het centrum te hebben.

31 augustus 2012 om 17:54

Dat einde was toch al lang over datum.

Je moet echt stokblind zijn om niet te kunnen zien dat hij er helemaal niks van bakt.
Zowel in zijn teambijdrage als individueel voegt hij 0.0 toe aan Feyenoord.
Hetzelfde geldt overigens voor Fernandez, een moment stilte voor alle Feyenoord-fans.

31 augustus 2012 om 17:53

Feyenoord heeft wel redelijk wat lengte zo in de ploeg, als Pelle komt die wel redelijk kan koppen. En De Vrij, BMI en Immers kunnen ook goed koppen. Dit wordt ws einde Cisse en daar heb je ook gelijk in, want Cisse is dit seizoen gewoon drama qua aannemen en geeft alleen maar ballen terug. Na gister weer wat positiever gestemd!

Mijn zoon is voor Feyenoord en ik voor Twente en we zijn beide niet blij met deze transfer. Is dr eerste x dat we het eens zijn op voetbal gebied haha

31 augustus 2012 om 17:56

Ach vanuit Feyenoord kant mag hier best vrede mee zijn hoor! Goede speler, wel door toedoen van Bulykin die de voorzetten erin werkte, maar goed. Wat Twente echter in Cabral ziet...

Pelle lijkt me een goede spits om goede voorzetten erin te leggen. Daar geloof ik wel in, ook al kwam het er bij AZ niet uit! Met Schaken en Verhoek heb je dan wel 2 buitenspelers die de ballen lekker aan kunnen geven en hij er toch alleen maar in hoeft te leggen. Dan Immers erachter die nu hopelijk een beetje los is, dan heb je gevaarlijke mensen genoeg!

31 augustus 2012 om 17:54

De huur van Pelle is nog niet rond, aldus vgeel.

31 augustus 2012 om 17:56

Net bevestigt!

31 augustus 2012 om 18:02

waar?

31 augustus 2012 om 18:13

"feyenoord
pellè is in het seizoen 2012/2013 verhuurd aan feyenoord voor 1 jaar van parma. Hij zal rugnummer 19 dragen en tevens de eerste Itiliaanse speler van Feyenoord zijn"

bron: wikipedia

31 augustus 2012 om 18:43

Wikipedia is geen bron, ik kan de pagina binnen 5 minuten zo veranderen dat hij voor Groningen speelt.

Heimwee zeker....
Maar wel een goede speler, als ze er nog een koppende spits bijkrjigen zijn ze spekkoper in Rotterdam. en weer samen met Immers. Twee Hagenezen in Rotterdam. We zijn benieuwd.

Ik weet het niet hoor. Ik vind Verhoek en Schaken beide spelers die op rechts het best tot hun uiting komen, en ik weet niet of Schaken op links zetten zo'n goed idee is. Wat gaat hij doen? Voorzetten met links? Naar binnen komen? Lijken me echt geen opties voor Schaken.

Belachelijke zet van Twente, als je het mij vraagt. Ik las zelfs dat Twente nog geld BIJ heeft gelegd om het éénjarig contract van Cabral af te kopen. Mensen hebben wel commentaar op het aantrekken van Babel, maar dit is ook een lachertje. Aan Babel ben je tenminste slechts 3 ton aan salaris kwijt.
Feyenoord mag zn handjes dicht knijpen met deze 'vreemde ruil'.

Mooie ruil van Feyenoord, ben alleen benieuwd hoe we dit gaan doen met Schaken. Misschien Schaken op de linkerkant? Einde verhaal Cisse, dat mocht ook wel is, wat is die jongen een beperkte speler zeg. Met Pelle als kopsterkte spits, en de voorzetten van Verhoek hebben we 2 goede versterkingen gehaald. Misschien dat deze opstelling mogelijk is;

Mulder
Janmaat
De Vrij
Mathijssen
Indi
Verhoek
Vormer
Clasie
Immers
Pelle
Schaken

Verhoek is nodig, Feyenoord beschikt niet over veel (kwalitatieve sterke) buitenspelers.
Ik zie veel liever Verhoek op de vleugel dan Cisse.

Maar wat is nou het laatste nieuws rond Pelle??

31 augustus 2012 om 17:55

Dat het nog niet rond is, aldus vgeel.
Verhoek zou icm die lange Italiaan niet eens zo slecht renderen verwacht ik. Afwachten dus.

Edit: Pelle toch rond.

31 augustus 2012 om 17:57

Alleen benieuwd wat Koeman nu met Schaken doet... Dan maar naar links en die Ivoriaan lekker effe op de bank..

Hahaha ik vond het dit gerucht eerst echt te ongeloofwaardig voor woorden, ik dacht dat FC Twente dit nooit zou doen!! Maaja, heel erg goed voor Feyenoord dit, ik hoop dat ze zo gaan spelen, met Schaken en Verhoek die van kant kunnen wisselen en Immers op 10 met Clasie en Leerdam erachter..

Mulder
Janmaat
de Vrij
Mathijssen
Martins Indi
Clasie
Immers
Leerdam
Verhoek
Pelle
Schaken
31 augustus 2012 om 17:58

Krijg je een voorspelbare voorhoede. Schaken en Verhoek zijn met alle respect gewoon 2 buitenspelers die het van hard werken moeten hebben. Net als immers. Er mag dan wel een technisch vaardige speler bij.

31 augustus 2012 om 17:58

Ziet er prima uit, zou er voor tekenen. Maar Pelle is nog niet binnen, ben benieuwd...

31 augustus 2012 om 18:07

Oh echt niet? Oh jaa dat wordt dan nog spannend, maar als hij niet komt moet Achahbar gwn de kans krijgen..

@sanred dan heb jij je technisch vaardige speler! ;

Hij heeft nooit echt een kans gehad bij Twente maar je bent welkom Wesley laat maar zien wat je kan.

31 augustus 2012 om 18:09

Vind je het gek waarom Verhoek bij FC Twente geen kans heeft gehad. Tadic en Chadli de 2 beste buitenspelers van de eredivisie heeft hij voor zich.

Goed nieuws voor FC Twente. Verhoek komt te kort voor het niveau van FC Twente. Tadic en Chadli zijn velen malen beter. Voor het niveau Feyenoord komt Verhoek wel in aanmerking voor een basisplaats.

Cabral is een speler waar veel rek in zit en kan in toekomst bij FC Twente uitgroeien tot basisspeler en voor veel geld worden doorverkocht. Verhoek zit op zijn top en wordt niet meer veel beter. Daarom is het een topdeal van FC Twente. Cabral kan een jaartje wennen aan het niveau van FC Twente achter Tadic en Chaldli en kan zo rustig gebracht worden.

31 augustus 2012 om 18:15

Hahaha, het stijgt jou echt hoog naar de bol. Voor Twente komt hij tekort maar voor Feyenoord een goede speler?

Feyenoord is nog altijd een veel grotere club dat jouw omhoog gevallen subtopper en heeft ook veel meer potentie. Die arrorgante tukkertjes denken dat ze meteen een topclub zijn

31 augustus 2012 om 18:22

Twente en Feyenoord zijn dan wel redelijk gelijkwaardige clubs (twente is denk iets beter), maar de voorhoede van Twente is veel beter dan de voorhoede van Feyenoord, dus de kans op speeltijd bij Feyenoord is voor Verhoek groter. De verdediging van Feyenoord vind ik overigens wel weer beter dan de verdediging van Twente.

31 augustus 2012 om 18:30

Haha jij hebt duidelijk geen verstand van voetbal. Natuurlijk komt Verhoek voor FC Twente tekort. Of vind jij Verhoek beter dan Tadic en Chadli? Volgens mij lopen er bij Feyenoord geen spelers rond van het caliber Tadic en Chadli rond. Dus daarom komt Verhoek bij Feyenoord wel in aanmerking voor een basisplaats. Als je dat niet ziet, dan heb jij er bar weinig verstand van voetbal.

Met alle respect voor Feyenoord, maar wordt eens wakker. De beste spelers van Feyenoord spelen bij FC Twente. Dat zegt denk ik wel genoeg over Feyenoord. We leven niet meer in de jaren 70, maar anno 2010. Spelers spelen liever bij FC Twente dan bij Feyenoord. Bij FC Twente worden er betere salarisen betaald en spelen er betere spelers. Wen er maar aan! Dit is gewoon de realiteit en niks anders.

31 augustus 2012 om 19:00

Jij kraamt echt alleen maar bullshit uit. Feyenoord is een slapende reus en het duurt niet lang en dan is Feyenoord jouw overschatte subtoppertje al lang weer kwijt. Tuurlijk leven we het heden, maar ga mij niet vertellen dat Twente groter is dan Feyenoord. Feyenoord heeft een groter stadion, meer fans, meer naam in europa en in Nederland, een veel betere jeugdopleiding. Het enige dat Twente meer heeft is geld. En het gaat niet lang meer duren en dan is Feyenoord weer financieel gezond en zal ze jouw provincie clubje weer laten zien wie beter is. En trouwens ook volkomen onzin dat de beste spelers van Feyenoord bij Twente spelen? Fer had vorig seizoen niet eens een basisplek gehad en Cabral kan nog niet eens bij VVV uit de voeten. Bovendien, hoeveel spelers van Feyenoord zitten in Oranje en hoeveel van Twente?

Stil maar...

31 augustus 2012 om 20:01

Ooohohoh, zo jammer dit. Toon is wat respect voor een echte club. Ik heb Twente nog steeds geen 40 jaar lang in de top zien presteren. Waar zijn in vredesnaam jullie Europese prijzen?

6jaar geleden was Twente bijna failliet, door goed hervormingen zijn jullie er nu boven op gekomen. Dat is nou precies wat er bij Feyenoord aan de hand is, over een jaar of vijf staat Feyenoord weer waar het hoort en zal het salarishuis weer minimaal 3 a 4 keer hoger zijn dan bij FC Twente. Daqt jullie het nu een paar seizoentjes geweldig doen dat is top, maar vorig jaar werd je ook gewoon zesde. Twente heeft een goede aanval en één topper op het middenveld: Fer. Straks in de toppers zie ik Twente weer door het ijs zakken doordat er meer bij komt kijken dan een goede aanval.

Het is jammer dat Veroek het niet heeft gered bij Twente, maar hij heeft dan ook noiit een behoorlijke kans gehad. Dat kan je van Cabral niet zeggen die heeft 52 wedstrijden gespeeld merendeels in de basis en heeft gewoon nooit wat laten zien. Het is egotripper die denkt dat ie de kwaliteiten van Robben heeft. Ik wens jullie dan ook veel plezier met Cabral.

Ik ben blij met Verhoek het is gewoon een hele goede speler, die vorig jaar ook nog naar Ajax kon.

31 augustus 2012 om 23:07

wim2

Nee maar wij kunnen fatsoenlijke spelers kopen , en jullie niet zie Fer , Tadic , Gutarez, Schilder, en Cabral is weer bij zijn maatje Fer , we zullen zien Verhoek past bij jullie niveau van dit moment maar wees een vent en zeg gewoon dat Twente een veel sterkere selectie heeft.en Verhoek mag zich bij subtopper Feyenoord bewijzen , en Cabral krijgen we wel aan de praaat pas maar op. Weet je nog al die kritieken op Fer en Tiendali? Hetzelfde gaat nu weer gebeuren , we hebben anders al aardig wat talent bij jullie weg getrokken he was nog even Castagnois vergeten die jullie ook zo graag terug wouden en toen hij voor Fc Twente koos branden jullie hem ook af dat hij er niets van kon. Nee, nu hebben jullie een top spits Pelle , moet er gewoon om lachen wat een paniek aankoop. Accepteer nu maar dat Twente gewoon wat begroting , selectie , beleid , Feyenoord voorbij gestreefd bent en als je dat niet toe durf te geven ben je geen kerel.

31 augustus 2012 om 23:10

werd ook door jullie gezegd van Fer , zie waar hij nu staat.

1 september 2012 om 01:10

Wat een complete onzin. Nogmaals het enige wat Twente meer heeft is geld. Als Feyenoord financieel er weer bovenop komt streeft het Twente weer met gemak voorbij door veel meer potentie. Jullie kunnen alleen maar spelers kopen en wegroven bij andere. Grappig dat jij kan lachen om Pelle terwijl castaiganos totaal niet overtuigd. En hoeveel eindige Twente vorig jaar ook al weer? En hoe hoog eindigde Feyenoord. Juist ja.

1 september 2012 om 01:59

wim, het duurt anders aardig lang inmiddels. Leuk die prijzen uit de prehistorie, maar wanneer heeft Feyenoord voor het laatst europees voetbal gespeeld, het hoofdschema dan?

Fer groeit bij Twente uit tot 1 van de beste middenvelders van Europa, dat werd er door Feyenoord niet uitgehaald, 5 miljoen hahaha die gaat voor het drievoudige weg.

Leuk dat jullie zo blij zijn met Verhoek, maar die zit bij ons op de bank. Wij doen het wel met Gutierrez/tadic Chadli, toch net ietsje meer.

Dit is echt een bonus voor Feijenoord, goede rechtsbuiten en Feijenoord laat goed voetbal zien.met Verhoek erbij heb je gevaarlijke voorzetten die precies op Pelle de hoofd komen (als hij komt) . Wat Pelle met die voorzetten doet is een ander verhaal.

Dat je Cabral laat gaan snap ik, dat je Verhoek haalt niet. WAt moet je nou met een rechtsbuiten als je daar al een speler hebt lopen die tegen oranje aanzit en de enige aanvaller is van Feyenoord die voldoet.

Verhoek gaat dus vd bank van Twente naar de bank Rdam. Wazig. Of gaat Schaken op links spelen nu ipv Cisse.

off: pelle voor 1 jaar gehuurd van Parma. Ik hoop dat ze nu zo gaan spelen: Schaken - Pelle- verhoek, als die elkar kunnen vinden kan het nog een leuk jaar voor ons worden!

Verhoek woont nu weer dichter bij den haag. Dus hij zal wel beter aarden hier. Alleen is het de vraag of het gaat lukken bij Feyenoord. Dat Verhoek een mooie trap heeft staat als een paal boven water. Maar je speelt nu in de kuip voor Feyenoord. Is toch wel even wat anders dan bij je vorige club. De druk bij Feyenoord is groot. Ze dragen je op handen door de stad zoals Guidettie of branden je af tot de grond. Je speelt nu voor 45 duizend man. In een elftal dat voorin niet lekker draait. Maar wel blij dat Cabral weg is. Wat een gozer is dat met zijn Cabral show. Als je hem echt gaat beoordelen heeft hij maar 2x 45 min. goed gespeeld. Dat was onder andere tegen Roda. Dan is hij super. Maar verder verschrikkelijk. Ik denk dat de mensen op de 2e ring ook blij zijn. Want al zijn voorzetten en hoekschoppen belande daar. Gullit dat een gedeelte bij Twente geen 2e ring heeft. Schiet hij hem zo het stadion uit. Tip voor de Twente supporter let op waar je je auto zet.

1 september 2012 om 02:11

Welke druk? Kampioenschap wordt niet om gespeeld met deze selectie en Europees geen wedstrijdjes. Ja dat verhaaltje over vroeger kom je dan weer mee, dat ken ik inmiddels al wel.

Verhoek is een vrij beperkte speler, had meer verwacht van hem. Oogde niet fit (zeg maar gewoon een dikke reet) , jaagt niet, werkt niet, als zijn voorzetten dan ook niet lopen, is het helemaal niets, niveau Vvv.

die transfer van verhoek dat zullen ze in den haag niey kwalijk nemen

Snap helemaal niet waar Twente mee bezig is. Cabral heeft een handvol goede wedstrijden gespeeld maar heeft een mentaliteit die niet past bij een topclub. Zit mede hierdoor de laatste tijd niet eens vaak bij de wedstrijdselectie.

Slecht van fc twente !

31 augustus 2012 om 18:13

Top van FC Twente. Liever Cabral op de bank bij FC Twente dan Verhoek. Cabral is een speler waar veel potentie in zit en kan in de toekomst voor veel geld worden doorverkocht. Verhoek zit op zijn top en zal niet meer beter worden. Verder kan Cabral de komende seizoen rustig gebracht worden om zo in de toekomst een basisplaats te veroveren.

31 augustus 2012 om 18:18

Wanneer heb jij de potentie bij Cabral gezien dan? Hooguit twee wedstrijden van de vijftig.. Verder komt hij nog geen lantaarnpaal voorbij en heeft hij echt niet het geduld om op de bank te zitten, want Cabral vindt zichzelf heeeel goed..

Veel plezier met Cabral

31 augustus 2012 om 18:59

Als Cabral 2 wedstrijden top heeft gespeeld, dan betekent dat Cabral het wel kan. Bij FC Twente kan Cabral in een ingespeeld elftal weer helemaal opbloeien. Cabral krijgt bij FC Twente de tijd om achter Tadic en Chadli aan het niveau te wennen.


31 augustus 2012 om 23:11

?????????????? Wat heeft Verhoek laten zien dan ??????????

Hopen dat er nog iemand komt voor cisse heeft Mario in België geen cisse nodig?

Ik had cabral liever verkocht voor +1m waarvan er geruchten waren, maar hoe dan ook goed dat hij weg is. Veel talent maar al met al een nutteloos mannetje waar je je eigenlijk alleen aan kunt irriteren, zowel qua instelling als spel .. .

Waarom had Feyenoord dit niet met Plet kunnen doen?

31 augustus 2012 om 18:15

Omdat Plet Jupiler League niveau heeft. Twente heeft zich grof vergist in zijn ontwikkeling en heeft bovendien te weinig ervaring op niveau.

1 september 2012 om 02:14

Verhoek zit ook niet ver van het Jupiler league nivo af. Jong Twente - Jong PSV gezien, waar hij verruit de slechtste speler was.

Jaagt niet, werkt niet, maar ja dat is ook niet gek als je er zo uit ziet, met zo'n dikke reet kom je ook niet vooruit.

31 augustus 2012 om 18:16

Ruilen voor Cabral? Denk je dat Cabral naar Heracles had gewild??

Nu Schaken nog verkopen aan Turkije dan maar.

31 augustus 2012 om 18:15

Aan Turkije? Hij word echt niet opeens buitenlander

31 augustus 2012 om 18:15

Een van de weinige Feyenoorders die nog een beetje niveau haalt (met Janmaat, Clasie, Bruno en De Vrij) dus ik zie geen aanleiding hem te verkopen. Omdat Schaken en Wesley allebei op rechts spelen? Daar vinden ze wel wat op, Schaken is trouwens ook nog een optie in de spits en anders op links zodat Cisse er eindelijk uitkan

Cisse op de bank! Ik hoop het echt.. Schaken op links, Verhoek op rechts en Pelle in de spits.

Alles beter dan Cisse in ieder geval!

Dit heeft Feyenoord goed gedaan denk ik zo. Ze hebben een mooie aanwinst ipv "de penaltynemer". Cisse is razend snel maar is het toch net niet. Hiermee heeft Feyenoord inderdaad een jongen waar het legioen verliefd op kan worden. En als zijn prestaties dan ook nog eens goed zijn zal er vast een mooi liedje gezongen worden voor hem. Cabral kan denk ik beter zo snel mogelijk naar de woestijn gaan. Dan kan hij zich hopelijk financieel onafhankelijk spelen en daarna lekker op zijn gat gaan zitten. Hij heeft gewoon niet de topsport mentaliteit.

Mag Verhoek dan wel voetballen voor Feyenoord? Ik geloof dat de regel is dat je niet voor meer dan 2 ploegen officiële wedstrijden mag spelen binnen 12 maanden.

31 augustus 2012 om 18:21

Dat is alleen Europees zo het geval.
Ik denk dat hij gewoon alles kan en mag spelen.

31 augustus 2012 om 18:25

Je mag niet binnen seizoen (en dus niet 12 maanden) maar voor 2 clubs spelen. Dus dit kan prima, want het seizoen is net begonnen.

Lood om aan ijzer,allebei voetballers uit de middelmaat.
Spelen af en toe een goede wedstrijd,de rest van het jaar zie je ze niet.

had je heimwee naar t westen Wes?

on: mooie speler voor Feyenoord, gaan ze een hoop plezier aan beleven, zo ook aan onze Lex!

succes Wes!

3 Hagenezen van ADO bij Feyenoord: Janmaat, Verhoek en Immers.

31 augustus 2012 om 19:03

Guyon woonde ook vroeger altijd bij Statenkwartier en Anass Achahbar woont nog steeds in Transvaal dus maak daarvan maar 5

31 augustus 2012 om 23:15

3 Feyenoorders bij Fc Twente

Mooi dicht bij Den Haag gezellig samen met Lex in de auto een mega fanatieke club die goed bij hem past denk ik.
Kan me voor Feyenoord en Wesly het goed voorstellen dat ze er blij mee zijn.
Cabral en Twente is afwachten in mijn ogen..weet niet precies waarom maar met een fitte Chadli en Tadic zie ik in hem ook geen eerste keus daar eigenlijk..maar ja een frisse impuls kan zeker goed uitpakken..op zich een logische ruildeal wat voor iedereen het beste is.

Zo, nog een Hagenees bij Feyenoord na Immers en Janmaat.

1 september 2012 om 02:16

Dat wordt weer lawinevuurpijlen knallen in de Kuip of niet?! haha ;

Zeer goede zet van Feyenoord als verhoek het vertrouwen krijgt van Feyenoord wat hij bij Twente nooit kreeg dan gaat tie echt wel weer goed spelen want verhoek is een speler die vertrouwen moet krijgen en dat ook echt moet voelen. Maar cabral daar in tegen is echt een niets nu denk dat toe wat kan maar balt er weinig van dus Twente gaat hier heel veel spijt van krijgen

31 augustus 2012 om 23:17

zijden jullie ook van Fer

Janmaat ,immers en Verhoek met zñ drietjes in een auto vanuit Den Haag !!!
Moet niet gekker worden!! er is vast wel nog een plekje voor Toornsta bij???

31 augustus 2012 om 19:18

Inderdaad! Haha.. Fernandez en Achachbar kunnen ook mee, want die wonen volgens mij ook in Den Haag! Een ooievaarscluppie zo..

Ongelovelijk dom op een dag 2 linksbuitens te laten vertrekken , eerder Manu en nu Cabral , veel mensen vergeten dat hij gewoon een linksbuiten is die graag een voorzet geeft maar werd misbruikt als rechtsbuiten.

Op links heb je nu alleen Cisse of je moet zonder echte buitenspelers gaan spelen want Elabdeloui is ook geen buitenspeler maar meer een aanvallende middenvelder of centraal.

31 augustus 2012 om 19:15

Manu is een rechtsbuiten, zn hele leven lang!

Cabral is inderdaad een linksbuiten, maar daar heeft ie teveel concurrentie. Daarnaast heeft hij volgens mij zelf aangegeven op rechts te willen spelen. Dan kan ie naar binnen komen en schieten. Dat lukte in het begin aardig, maar daarna had iedereen het door.

Nu kan hij bij de andere grote jongen van Feyenoord spelen, die wilde ook niet bijtekenen.

31 augustus 2012 om 19:25

Hij heeft zelf juist aangegeven het liefst op links te spelen en het liefst als een klassieke linksbuiten de voorzet te geven , hij wilt liever iemand anders laten scoren dan zelf scoren heeft hij aangegeven.

Op links had hij alleen maar Cisse als concurrent verder niemand dus onzin wat je zegt , Schaken is op rechts onomstreden dus waarom haal je dan Verhoek , voor de bank ?

En Manu zijn beste positie is wel degelijk de linksbuiten positie , doe je research eens en verbeter me dan nog eens.

Goossens is ook een linksbuiten maar lijkt een 2e Boerrigter te worden want hij is nooit fit dus je hebt er niet veel aan en hij moet zich nog maar bewijzen.

31 augustus 2012 om 19:43

Luister, ik ben het vaak met je eens, maar met Manu zit je er falikant naast!
Manu is een rechtsbuiten. Misschien heeft ie in de jeugd af en toe een keertje op links gestaan, maar het is echt een rechtsbuiten! Je hoeft mij echt niet te vertellen waar Manu speelt..

Goossens is een linkermiddenvelder die ook centraal op het middenveld en op de linksbuitenpositie kan spelen. Bij Ajax was hij in de jeugd een echte linksbuiten, maar bij NEC is hij toch iets anders gaan spelen. Soms speelde hij ook als kinker centrale middenvelder.

Verhoek kan op beide flanken uit de voeten. Nu stond ie bij Twente op rechts, maar hij kan net zo goed op links uit de voeten.

Doe je research nog maar eens....

31 augustus 2012 om 21:00

Komop Verhoek moet het van zijn voorzet hebben en niet van zijn actie naar binnen en zijn schot want daar komt hij kwaliteit voor tekort.

Het geval Manu ben ik het niet met je eens maar daar heb ik respect voor.

31 augustus 2012 om 21:45

Verhoek heeft inderdaad een goede voorzet, daarom ben ik ook blij dat ie is gehaald. Daarentegen kan hij ook op de andere flank uit de voeten en naar binnen komen. Dat deed hij bij ADO ook geregeld.

In het geval van Manu (en de rest), even goede vrienden! ; Jij bent tenminste iemand waar je mee kan discussieren..

31 augustus 2012 om 19:34

Dat idee had ik bij Biseswar ook, die was ook stukken beter op rechts maar werd altijd misbruikt als linksbuiten.

Maar ik denk nu dat Schaken linksbuiten zal worden, en Verhoek dan zijn plaats in neemt. Zo ga je er dus niet op achter qua hoeveelheid spelers. Bovendien zou cabral anders gratis weggelopen zijn volgend jaar, nu heb je er nog wat voor terug.

Geweldig nieuws! Ik had dit echt niet zien aankomen, totdat de berichtgeving daar was.

Cabral wilde niet bijtekenen en leverde echt geen toegevoegde waarde als hij wel in het veld stond. Verhoek wordt herenigd met Immers en dat kan een groot voordeel zijn! Pelle is inmiddels binnen, dus de voorzetten kunnen komen!

Hij kon trouwens ook naar Swansea voor 1,3 miljoen, maar ik ben blij dat we voor Verhoek hebben gekozen!

Hele slimme deal van beide clubs vind ik, Cabral past veel meer in een elftal met jongens als Chadli en Tadic om zich heen en Verhoek kwam die technische begaafdheid juist een beetje te kort. Bij Feyenoord kan Verhoek juist veel meer spelen dan in Enschede en hopelijk belangrijk zijn voor de Rotterdammers.

Heimwee misschien, van de grote stad naar het platte land :-) voor feyenoord en Twente de beste optie. Cabral was bij het legioen uitgekotst en verhoek wilt spelen. Denk dat verhoek ook beter op zijn plaats is bij feyenoord. Nieuwe kansen voor cabral bij Twente Jong genoeg en heeft ondanks zijn zwakke momenten goed gevoetbald bij feyenoord

Had dit + de komst van Pellè niet een paar weken eerder kunnen gebeuren? Dit zal wel komen doordat dit echt de laatste opties waren. Maar toch vind ik het jammer dat Van Geel zo gehandeld heeft, hij kon Immers en Mathijssen wel op tijd regelen. Anders hadden we wellicht wel de poulfase van de EL bereikt.

1 september 2012 om 01:14

Pelle hahahahah wat een paniek aankoop hahahahaah konden niets beters kopen of huren , wat heeft die Pelle nou gepresteerd dan????? Dat zijn kapsel goed in model zit en voor de rest is het niets zie zijn tijd bij AZ en afgelopen seizoen als dit de spits is waarop jullie zaten te wachten gaan jullie nog nachtmerrie's krijgen . Maar dat heb je als je jaren wanbeleid voert dan kun je geen toppers meer kopen , en moet je clubs als Ado plunderen en vvv hahahahahahah

wat ben ik blij dat we van cabral af zijn die 5x dezelfde man in actie voorbij wilt en ook heel blij dat we hier verhoek voor terug krijgen.

1 september 2012 om 02:18

Verhoek gaat dezelfde man helemaal niet voorbij, vetklep dat het is. Die weegt over 2 jaar 125 kg, wanneer wij Cabral voor heel wat centjes slijten aan Fullham of iets dergelijks.

lekker hoor cabral was dus 1,25 miljoen waard en verhoek is nu 3,5 miljoen euro waard.
bedankt boeren

31 augustus 2012 om 21:03

Twente kocht Verhoek voor 1,5 miljoen toch?
dus dat is Cabral dan ook waard

Ik vind het ook een vreemde ruil
Cabral heeft talent en is nog jong maar laat het niet zien
Verhoek heeft goede traptechniek maar liet het bij Twente ook niet zien

Ach voor beide clubs is het niet duur om de gok te wagen
meeste deals met Feyenoord pakken voor Twente goed uit ... Fer word de volgende klapper
Jij ook bedankt dan hahah

31 augustus 2012 om 23:19

Cabral is over 2 jaar 8 miljoen waard , zie Fer

31 augustus 2012 om 23:49

Cabral kan niet eens twee wedstrijden in een seizoen constant presteren.. Dus veel plezier ermee en bedankt voor Verhoek en de transfersom haha!

1 september 2012 om 01:09

Jongen lees de media goed na ruil met gesloten beurs of is lezen moeilijk , dit is de zoveelste keer dat ik dat zeg er is een deal met gesloten beurs gesloten . En wij lachen over 2 jaar als Cabral net als Fer nu zijn draai heeft gevonden en Verhoek 110 kilo weegt,

1 september 2012 om 02:15

mooi he zo'n satellietclub in Rotterdam?! ;

Aparta transfer van beide clubs, ik denk dat Feyenoord meer heeft aan Verhoek dan Twente aan Cabral. En Verhoek kan nu in Den Haag blijven wonen, Rotterdam is niet zo ver natuurlijk. Daarnaast heeft hij zijn haagse maatjes Immers en Janmaat bij zich, ben benieuwd.. misschien laat hij Pelle wel lekker renderen in de spits!

Wat een top elftal wij zijn kampioenskandidaat !

1 september 2012 om 02:12

Hahahahahaha, je moet er toch niet aan denken dat je straks met Schaken/immers en Verhoek de CL in zal gaan. In Rotterdam lopen ze na een 2e plek ook helemaal naast de schoenen. Lachwekkend.

1 september 2012 om 13:52

Twente ging met Brama, Tiendalli en Wisgerhof de CL in. Als dat al goed ging durf ik het wel aan.

Wij ook , en Pelle wat heeft die laten zien bij AZ ???????????????????

Twente+ nare jongetjes = nog meer geld

Feyenoord moet lekker blij zijn met Verhoek en Pelle, leuk voor de subtop, het is niet anders, maar nee de hoge verwachtingen die uitgesproken werden door Koeman en kornuiten om stiekem het kampioenschap weg te kapen, nee dat wordt hem niet met deze zwakke aankopen.

Niets tegen Verhoek, maar die komt te kort voor de top. Misschien dat hij beter rendeert bij een club als Feyenoord waar de druk toch net wat minder hoog is en er Europees vrijwel nooit gespeeld wordt. ( ja vroeger dat weten we nu wel een keer).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4550
2.Ajax4042
3.Feyenoord3517
5.AZ256
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

Nederland
24 fans
Aanvaller, 32 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 15 december
Fran Sol kan Willem II inruilen voor Celtic of Rangers FC. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren