‘Scouts van Ajax en Feyenoord zaten op tribune voor Deens tweetal’

Maandag, 20 augustus 2012 om 16:38Peter Nusselder • Laatste update: 16:41

Het is goed mogelijk dat het contingent Deense spelers in de Eredivisie op korte termijn uitgebreid wordt met één of twee landgenoten. Scouts van zowel Ajax als Feyenoord zouden vrijdag op de tribune hebben gezeten bij het duel tussen Aalborg BK en FC Midtjylland in de Deense competitie.

/

Volgens technisch directeur Lynge Jakobsen van Aalborg ging het om twee voetballers van zijn club, te weten Nicklas Helenius en Lucas Andersen. Volgens Sporten.dk waren overigens ook afvaardigingen van onder meer Chelsea, Manchester City, Anderlecht en VfL Wolfsburg aanwezig om Helenius, een 21-jarige aanvaller, en Andersen, een zeventienjarige aanvallende middenvelder, te bekijken.

Jakobsen heeft laten weten dat er op beide spelers al een concreet bod is uitgebracht, maar onthulde niet door welke club de aanbiedingen waren gedaan. Wel gaf de beleidsbepalers dat de bedragen die geboden werden in de ogen van Aalborg nog niet aantrekkelijk genoeg waren. Helenius staat in ieder geval open voor een transfer. “Dan zou ik het liefst naar Duitsland of Nederland gaan.” Andersen werd al eerder in verband gebracht met Ajax.


Poll

Denk je dat er minstens één van deze twee spelers naar de Eredivisie komt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

89 reacties (laatste reactie door barry badpak)

Goed nieuws. Helenius is echt een goede speler. Ik hoop dat feyenoord een bod op m heeft gedaan.

20 augustus 2012 om 17:09

Ik ben benieuwd, die jongens zullen echt niet goedkoop zijn. Voor een Fischer legde Ajax al ruim 1.500.000 op tafel. Deze jongens zijn wat ouder maar hebben i.t.t. Fischer al aardig wat minuten in de Superligaen gemaakt. Helenius heeft vorig jaar een fantastisch seizoen gespeeld en ook Andersen heeft zich laten zien. Ik denk dat Aalborg minimaal 750.000 euro per speler wil vragen. Feyenoord had volgens mij nog maar iets van 400.000 voor transfers als ik het goed gelezen heb.

20 augustus 2012 om 17:14

Fischer is volgens mij 18 en dus ouder dan Andersen. Die Andersen staat net als Fischer te boek als een groot talent dus denk dat ze daar ook minimaal anderhalf miljoen voor vragen. Ze beseffen ook dat hij over 3 jaar het tienvoudige kan opleveren.

20 augustus 2012 om 17:28

Er is zelfs al voorheen gezegd door zijn club dat hij niet voor minder dan 1.5mln weg gaat.

20 augustus 2012 om 17:31

Dan vraag ik mij dus af, kan Feyenoord dat betalen gezien de eerdere berichtgeving? Maar nog niemand heeft daar een antwoord op gegeven.

Feyenoord zal echt snel een spits moeten aantrekken, want anders wordt het een zwaar seizoen. Die Helenius kan in ieder geval voetballen, gezien zijn nominatie voor goal van het jaar vorig seizoen.

20 augustus 2012 om 16:44

1 goal en dan kan iemand voetballen?

20 augustus 2012 om 16:52

Helenius is een goalgetter, scoort regelmatig.

20 augustus 2012 om 17:05

Helenius had vorig jaar 14 doelpunten en 8 assists, het jaar daarvoor 5 goals en 4 assists en tijdens zijn debuut jaar kwam hij maar tot 1 wedstrijd.

20 augustus 2012 om 17:14

Skef's reactie is een reactie op wat breedje zegt en hij heeft nog gelijk ook. Een goal van het jaar nominatie maakt je nog geen goeie voetballer.

20 augustus 2012 om 16:50

Aissati was ook voor goal van het jaar genomineerd, vorig jaar bij Ajax en jaar daarvoor bij Vitesse. Iedereen weet waar dat hem heeft gebracht, dus oordelen op 1 goal is een beetje nutteloos. Misschien zijn hier mensen die de Deense league volgen en het kunnen zeggen of dit daadwerkelijk een versterking is?

20 augustus 2012 om 17:38

Andersen is een goede versterking voor Ajax, heb je iets achter de hand als Eriksen vertrekt. Helenius lijkt me meer iets voor Feyenoord, scoort makkelijk en kan ook zijn eigen kansen creeren. Deze twee zijn op dit moment samen met Kasper Kusk van AaB en Andreas Cornelius van FCK tot nu toe de Deense revelaties. Je hebt namelijk ook die John die een goede beurt maakt bij Nordsjaelland.

ik heb alleen van andersen gehoord hij schijnt een heel groot talent te zijn.ik hoop dat helenius naar ajax gaat we niet echt een jonge goede spits in de jeugd en ik denk dat we genoeg aanvallende middevelders in de jeugd hebben maar een (deens) toptalent kan er altijd bij.

20 augustus 2012 om 16:48

Helenius is al 21, niet echt meer een speler voor de jeugd

On: Ik ken ze niet persoonlijk, maar heb inderdaad goede verhalen over Helenius gehoord, ben benieuwd. Maar een scout op de tribune zegt ook nog niet zoveel natuurlijk. Al zal zeker Feyenoord nog wel een spits moeten aantrekken om dit jaar weer om de bovenste plaatsen mee te doen.

20 augustus 2012 om 16:50

ja dat weet ik maar ik bedoel dat hij de voortgang van een groot talent niet in de weg kan zitten.

20 augustus 2012 om 17:18

Als die Andersen een groot talent is moet je die ook gewoon halen. Er zijn inderdaad genoeg aanvallende middenvelders, maar hoe beter de talent hoe hoger de concurrentie. Voor je het weet zijn Eriksen, de Jong, Janssen(nu al bijna) weg. Als Ajax echt in de toekomst wil dat een speler uit de jeugd moet opgevangen worden, moet je vier vijf jaar vooruit denken. Net als die Rits en Serrero die zijn ook gehaald, omdat ze er over twee jaar moeten staan.

Helenius is echt een goede speler, een tijd geleden waren er wat geruchten dat Heerenveen hem had gescout. Maar hij zal wel teveel kosten...

Eigenlijk denk ik dat Ajax of Feyenoord de meeste kans maken op deze twee spelers, vooral omdat bij die 2 clubs talent altijd de kans krijgt. Daarnaast snap ik niet waarom Chelsea en Man C scouts sturen, net alsof zij jeugdspelers zo goed kunnen opleiden en de kans willen geven.

20 augustus 2012 om 17:19

Man C is wel erg op de jeugd tour. Schijnt dat ze zelf een goede jeugd willen hebben zodat ze in de toekomst niet meer een vreemde legioen hebben(althans dat las ik in de wandelgangen). Speeltijd in het eerste krijgen ze inderdaad niet.

20 augustus 2012 om 19:23

Raar dat je alleen City opnoemt. Chelsea heeft in principe ook een hele goede jeugd, alleen wordt die niet echt heel goed benut. Chelsea onder de 17 heeft een week geleden 6-1 van City onder de 17 gespeeld en Chelsea onder 21 0-0 tegen City onder 21. Chelsea is echt heel erg bezig met de jeugd maar voor bijvoorbeeld een Lucas Piazon, die heel veel potentie heeft, is het gewoon moeilijk met spelers als Mata, Hazard en Oscar voor zich.

21 augustus 2012 om 10:53

Raar? Als ik zelf geen verstand heb van de zaken bij Chelsea, kan ik daar geen mening over geven. Maar zoals ik al voor City zei die spelers krijgen geen minuten in het eerste elftal, althans niet genoeg.

Nou nou, als er nu pas scouts zitten te kijken naar de verrichtingen van Helenius zijn ze lekker vlot!

Die Andersen is echt een groot talent, ik zou hem halen als ik Feyenoord was.

20 augustus 2012 om 16:57

Heeft in een interview aangegeven dat Ajax een droomclub voor hem was dus ik weet niet of de Feyenoord ultras daar blij mee zijn.

20 augustus 2012 om 17:02

Daarnaast komen er steeds meer Denen naar Ajax omdat ze elkaar achterna gaan. Ajax heeft in die zin voor de meeste Denen een streepje voor.

20 augustus 2012 om 17:21

Maar als hij slim is gaat die naar Feyenoord. Daar ligt de concurrentie op zijn positie toch net wat lager dan bij Ajax. Uiteindelijk zou het hem ook om speelminuten moeten draaien.

PSV heeft ook op de tribune gezeten voor Helenius dus dat wordt nog interessant. Ik denk dat Ajax wel een streepje voor heeft met al die Denen al in het elftal en Perez als jeugdtrainer.

20 augustus 2012 om 17:32

Bij Ajax heeft hij Siem en Sigthorson voor zich, bij PSV zitten er Lens en Matavz en bij Feyenoord? Juist niemand eigenlijk, denk alleen dat Feyenoord hem niet kan betalen.

20 augustus 2012 om 17:34

Ajax is/was niet voor niks geinteresseerd in Armenteros. Ze willen nog een echte spits achter de hand voor Sigie. Helenius is pas 21 dus zal bij Ajax echt niet snel gaan eisen om een startpositie.

Nej! Helenius en Andersen zijn samen met Kasper Kusk de jonge helden die AaB nodig zal hebben als het weer in de top mee wilt doen. Deze twee verliezen zou pijnlijk zijn, want dan verliest de club zijn doelpuntenmachine en creatieve speler. Als F'noord of Ajax zou aankloppen zou ik wrsch. ook gaan, maar wat is het toch jammer. Hopelijk kunnen ze allebei dit seizoen met Aalborg afmaken.

Ben benieuwd welke club al een bod heeft uitgebracht. En of die club dat op beide spelers heeft gedaan of 2 clubs, elk op 1 speler. Ken ze verder niet echt, maar talenten zijn altijd welkom in Nederland.

20 augustus 2012 om 16:51

Ik ben ook heel benieuwd. De probleem is dat zowel ajax als feyenoord een potdichte organisatie hebben als het om transfers gaat.

Spits kan Feyenoord goed gebruiken

Helenius ken ik wel, dat is een zeer goede spits. Zou zeker niet bij Feyenoord mistaan!

Met Eriksen, Fischer, Boilesen en Schone heeft Ajax (als ze geboden hebben) een aardig streepje voor denk ik zo. Ajax heeft volgens mij een zeer goede reputatie bij de Denen.

20 augustus 2012 om 17:15

Ik dacht dat Feyenoord nog een bedrag van rond de 4 ton voor transfers over had na de transfer van Immers? Daar zul je denk ik geen van beide spelers mee oppikken en zeker niet alle 2. Ben ook wel benieuwd waar het bod vandaan komt.

20 augustus 2012 om 17:23

zohore was naar fiorentina toch, vorig jaar toen de deal met ajax en el hamdaoui was afgeketst? die zullen hem wel niet verkopen voor een rpijs die ajax wil betalen

20 augustus 2012 om 17:41

Ibra.g.s.v,

Nee, idd. Dat zeg ik ook niet, maar wanneer ajax doorgebeten had, had hij nu bij ajax gespeeld. De deense markt is ideaal voor ajax. Nuchtere jongens, die voor ontwikkeling gaan en blijven gaan. Boilesen, Fischer, eriksen iedereen blijft een aantal jaren bij de club en dat pakt goed uit.met nu al 4 denen bij ajax en het verleden heeft ajax behoorlijk wat aantrekkingskracht voor denen.

20 augustus 2012 om 18:05

@gulia Ik ben je vraag inmiddels al 3x tegengekomen . Ik zal hem proberen te beantwoorden. Niemand buiten Feyenoord heeft denk ik echt een idee hoeveel ze nog hebben om uit te geven. Inmiddels hebben ze wel geld ontvangen, o.a. jongstleden nog voor Vlaar. Ze hebben ook Mathijssen een goed salaris kunnengeven. Ik ben zelf Ajacied, dus ik hoop dat ze naar Ajax gaan. Want na Sigthorsson hebben we niet echt een spits. Siem de Jong is van origine nog steeds een aanvallende middenvelder en een spits erbij kan Ajax ook gebruiken. Bij Feyenoord zal hij meer speeltijd krijgen natuurlijk. Altijd een moeilijke beslissing, want in Denemarken is Ajax toch een grote naam door het verleden met deense spelers, maar er zijn uitzonderingen: Tomasson. We zullen zien. Ajax en Feyenoord allebei 1 speler kan ook zomaar . Iemand gaf wel statistieken trouwens van deze spelers, maar ook dat zegt niks. Die John bij Nordsjaelland heeft goede statistieken (nu al), maar zat bij Twente niet bij de selectie, dus statistieken zeggen tegenwoordig zo weinig.

20 augustus 2012 om 18:29

Oké dank u!

Lucas Andersen telt ook als wonderkind op Football Manager 2012 voor wat het waard is. Ajax heeft al vaker geinformeerd naar zijn diensten, hij heeft zelf toen al in een interview aan gegeven Ajax heel interessant te vinden.

Denk sowieso dat Ajax wel een streepje voor heeft gezien het heden en het verleden met Denen. Zou mooi zijn als Ajax straks weer 2 pareltjes uit Denemarken goedkoop kan oppikken om ze later voor dikke miljoenen te verkopen nadat ze Ajax aan sportief succes hebben geholpen.

20 augustus 2012 om 17:01

FM wordt steeds betrouwbaarder, ze hebben eigen scouts zodat ze zo realistisch mogelijke statistieken aan de spelers kunnen geven. Daarnaast zijn er ook clubs als Everton die de rechten van de database van FM kopen zodat ze daarin kunnen "scouten" naar talent.

Het is dus redelijk wat waard.

20 augustus 2012 om 17:12

Veel talenten ken ik ook via FM, altijd leuk als je dan opeens iets over ze hoort in de media

20 augustus 2012 om 17:18

Haha dat heb ik dus ook. Ik speel(de) aardig wat FM en ik kende Anderson en Henriksen al als grote talenten en het is dan leuk wanneer je hoort dat PSV (henriksen), Feyenoord en Ajax (andersen) interesse tonen in de talenten die jij hebt "ontdekt".

20 augustus 2012 om 19:40

haha, ik had ook het zelfde bij scouten ik toen Hutchinson (niet een heel groot talent) maar 1 jaar later ging ie naar Psv, Ook scouten ik Henriksen zoals jij hem ook al noemt en zo zijn er nog wel wat talenten die je zelf scout en waarvan je later wel wat hoort.

On: Hopelijk kan ajax Andersen binnenhalen staat toch te boek als 1 van de grotere talenten uit Denemarken, al zou het voor hem wel moeilijk worden op speeltijd te krijgen bij Ajax.

Halen! Deze jongen heeft bijna net zoveel talent als Fischer en moet niet al te vee kosten. Denk dat Chris, Nicolai en Viktor hem wel overhalen.
Helenius is geloof ik een hele lange spits, iets van 1,95, maar heeft toch best veel techniek. Daarnaast heeft hij een aardig schot. Hij is wel al 21, maar Sana is ook 23 en hij kan met het niveau mee.
Beiden hoeven niet veel te kosten, 1,5 miljoen per speler geloof ik, en ik denk dat Ajax met deze spelers blij kan zijn als ze hen halen. met name Andersen.

20 augustus 2012 om 17:13

Helenius zou een geweldige speler zijn als extra optie voor in de spits bij Ajax. Afgelopen seizoen fantastisch gespeeld en de rek lijkt er nog lang niet uit. Hij zal inderdaad niet goedkoop zijn en dat is natuurlijk logisch.

20 augustus 2012 om 17:15

Helenius kan beter naar mijn favo club binnen NL gaan : Feyenoord :P Zij hebben een afwerker nodig en Helenius kan dat zeker, mits de aanvoer goed is, maar dat staat buiten kijf met een Ruben Schaken aan de rechterkant.

20 augustus 2012 om 17:15

Helenius zie ik eerder naar Feyenoord gaan.

Ajax heeft met Sigthorsson en Siem in principe de spitspositie compleet.

20 augustus 2012 om 17:36

Timmehhh dat klopt op zich, maar we zijn niet voor niks ook geinteresseerd in Armenteros. Ajax speelt CL dus iemand met de lengte van Helenius kan iets extras brengen en gezien zijn leeftijd is het op het oog van de toekomst ook een vrij goede aankoop.

20 augustus 2012 om 17:38

Ajax is wel degelijk nog op zoek naar een spits! De Jong heeft goede momenten gehad als spits, maar toch vind ik hem daar niet echt een geweldige optie, heeft gewoon niet echt het killersinstinct. Liever nog een ervaren spits er bij dan.

20 augustus 2012 om 17:20

Leeftijd is op dit moment irrelevant voor Ajax. Talenten hebben we genoeg en de kans is aanwezig dat ook deze Lucas Andersen zich gaat aansluiten bij de Ajax jeugd aangezien hij al bijna 2 jaar (voor zover wij in de media kunnen lezen) op de radar staat.

Op dit moment heeft Ajax echt directe versterkingen nodig, Sana speelde fantastisch, maar ik hoop toch dat Ajax nog een buitenspeler haalt. Boerrigter blijkt toch niet heel erg in staat een heel seizoen te spelen en Lukoki en Sana krijgen geheid nog een terug val.

Ook een verdedigende middenvelder is pure noodzaak. Loopt er geen goeie rond in Scandinavie? Enoh ben ik eerlijk gezegd niet gecharmeerd van. Ik las ergens iets over Annan, zal die het aankunnen, voetballend gezien bij Ajax?

20 augustus 2012 om 17:29

@brasileironm er loopt in Noorwegen een uitstekende CVM rond: Markus Henriksen. Hij is 20 jaar oud en is bezig aan zijn 3e seizoen bij Rosenborg, maakt een uitstekende indruk. Er is vanuit verschillende hoeken interesse en ik ben bang dat hij zeker niet goedkoop zal zijn.

20 augustus 2012 om 17:44

Gulio,

Volgens mij is Henriksen ook gewoon een 10 of op z'n hoogst een linkshalf, speler dus waar ajax er al heel veel van heeft. Schöne, Janssen, De Jong, Eriksen, Serero, Fisher..... maar je kan er niet mee verdedigen.

Het enige wat nodig is is een type anita, annan.

20 augustus 2012 om 17:47

Hij is een centrale middenvelder die als controleur en als aanvallende middenvelder uit de voeten kan. Sterk aan de bal en hij heeft veel voetballend vermogen. Is misschien toch wel de moeite waard om een naar te kijken?

20 augustus 2012 om 17:54

Een type clasie

20 augustus 2012 om 18:06

Dankjewel Gulio! Hem ken ik enkel van Fifa en FM, nog nooit echt zien spelen. Anita vervangen is onmogelijk, omdat hij net als een Busquets bij Barça gemaakt is voor het spel dat de club wil spelen. Toch hoop ik dat Ajax een vervanger probeert te halen die plek kan spelen. Als supporter blijf je toch altijd opportunistisch hopen dat je club de 'nieuwe grote ....... ' scout en koopt. Een heerser op het middenveld, met de kwaliteiten van een Strootman/clasie. Niet reeel, maar drmen mag altijd geloof ik!

20 augustus 2012 om 17:21

Andersen lijkt zijn voorkeur aan Ajax te geven, had hij een jaar geleden al in de pers gezegd. Echter weet ik het niet van Helenius, ik zou hem graag zien komen want ik hoor veel goede verhalen over hem en hij is immer gescout door John Steen Olsen (wat inmiddels een halfgod is bij Ajax, haha).

Echter geef ik Feyenoord inderdaad meer kans, zij hebben een spits nodig, zeker een aanspeelpunt, en deze jongen is waarschijnlijk garant van speelminuten.

Ik vraag me wel af of Feyenoord deze jongen kan betalen.

20 augustus 2012 om 20:35

Dat denk ik niet. De verhalen gaan dat hij 1,5 miljoen moet kosten, een bedrag dat Feyenoord tegenwoordig met geen mogelijkheid meer kan betalen.

Dit natuurlijk tenzij naast die scout een geldschieter zat. Maar of Feyenoord dat moet willen? Ikzelf zou het graag zien, want met Fernandez kun je evengoed naast een top 5 klassering grijpen.

21 augustus 2012 om 00:57

Ik hoop maar dat Achahbar de voorkeur krijgt boven Fernandez en anders nog Te Vrede, Fernandez kan helemaal niets met een bal.

Denk overigens dat Feyenoord Helenius helemaal niet kan betalen ze hebben volgens mij nog max 750.000 euro over voor transfers.

Zou goed zijn voor Feyenoord als zij een goede spits zouden kunnen aantrekken, maar ik heb mijn vraagtekens bij deze talent. Begrijp me niet verkeerd hij zal ongetwijfeld een goede spits zijn, maar moet Feyenoord wel een jonge spits aantrekken die zich nog moet bewijzen. Ik zou Feyenoord willen adviseren om een gearriveerde spits aan te trekken die al weet wat hem te wachten staat of gewoon afwachten of Man City ons een plezier wil doen. Dadelijk zitten we weer met een aankoop die flopt in de Kuip om vervolgens te gaan schitteren in een elftal als hij weer verkocht wordt

20 augustus 2012 om 17:23

Helenius heeft vorig seizoen al laten zien dat hij een heel goede voetballer is, flink gescoord en flink wat assists! Dat is toch ideaal? I.t.t. een oudere spits zal deze jongen nog een flinke duit (kunnen) opleveren.

20 augustus 2012 om 19:34

Laten we het hopen dat het wat is. Heb geen zin in een tweede Lex Immers

Mulder
Maatje
De Vrij
Mathijsen
BMI
Tonny
Classie
Vormer
Shaken
Guidetti
Cisse
20 augustus 2012 om 20:40

Een gearriveerde, gratis spits die nog mee kan en salaris wil inleveren. Help me eens, heb je voorbeelden? Alles, maar dan ook echt alles, is een vooruitgang t.o.v. Fernandez. Helenius is daarnaast een type spits die we nodig hebben. Groot, sterk in de duels, kan een bal vasthouden, kopsterk en een neus voor de goal / assists. Met Makaay als leermeester moet hij binnen no time een onomstreden speler in het team kunnen worden.

Ik zou direct tekenen voor de komst van Helenius, maat feit is dat Ajax aantrekkelijker is voor hen. Daar is meer geld, CL, veel Denen en de grootste naam in het buitenland. Het enige wapenfeit van Feyenoord is dat hij sowieso basis zal spelen. Dat mag je niet onderschatten natuurlijk, maar ik denk niet dat Feyenoord 1,5 miljoen kan vrijmaken.

Ajax heeft nog een spits nodig, deze schijnt lang te zijn en dat hebben we nodig als aanspeelpunt en als kopper met voorzetten van de zijkant.. en voor een talent als andersen is er altijd wel plek.. kortom... bieden en binnenhalen..

Feyenoord zat daar waarschijnlijk voor spits Helenius, aangezien ze een spits zoeken. Maar Twente, Roda JC, Heerenveen, Club Brugge en Anderlecht zijn ook meerdere keren aan deze speler gelinkt, dus er is waarschijnlijk concurrentie.

Ajax wordt al langer aan middenvelder Andersen gelinkt. Het lijkt mij het logisch dat Ajax daar allen zat voor Anderson, maar het is natuurlijk niet uit te sluiten dat ze daar voor beide spelers zaten. Anderson is overigens een heel groot jong talent, dus de topclubs zullen er voor Andersen hebben gezeten en niet voor Helenius.

Andersen heb ik een aantal keer zien spelen en daar was ik echt van onder de indruk ze zeggen nu aanvallende middenvelder maar hij kan ook centraal korte passes snel wegdraaien groot talent.

Helenius is een aardig talent word al een tijd met aardig wat clubs in verband gebracht, is een lange aanvaller die makkelijk scoort vorig seizoen 14, in zijn debuutseizoen 5 en nu staat hij al op 3 uit 6 wedstrijden.

Andersen is in ieder geval gescout door Olsen. Die ook Fischer, Sana, Eriksen en Boilesen aan Ajax adviseerde. Andersen heeft zich al eerder erg positief uitgelaten over Ajax. Ik denk dat hij snel gaat komen. Ook omdat de Boer al aangegeven heeft graag nog een vleugel speler aan de selectie te willen toevoegen. Net als zijn landgenoten Eriksen en Schone kan hij op meerdere posities uit de voeten.

Groepskorting afgedongen zeker dat ze daar gelijktijdig naar toe waren.
Ken hun niet dus kan er weinig over zeggen maar als daar zoveel clubs waren zullen ze best wat kunnen.

Ben benieuwd. Die denen zullen inmiddels toch ook wel zoiets hebben van: waarom zijn wij niet in staat dergelijke spelers voor onze club en competitie te behouwen? O.a. Nederland (ajax) koopt al 't goede uit Denemarken weg.

't lijkt wel of ze er vrede mee hebben en telkens denken: ''maar hij gaat wel naar Ajax''!

Denemarken zou zich ook kunnen richten op het verbeteren van de eigen competitie ;


20 augustus 2012 om 19:06

Ze zijn er zelfs erg blij mee.. ajax betaald toch redelijk voor de talenten en ze weten ook wel dat de ned. competitie voor de talenten een betere stap is dan in denemarken blijven.. Ajax geeft ze de kans en maakt de deense talenten echt beter...

20 augustus 2012 om 19:08

Misschien weten ze daar ook wel dat voetbal ( in club verband ) hier meer leeft en betere opleidingen zijn en meer geld zit.
En de doorgroei naar Europese top beter is.

20 augustus 2012 om 20:41

Wij Denen vinden eht idd jammer, maar de deense comp. stelt nou niet zoveel voor (buiten Kopenhagen dan). Aan de andere kant kijken wij Denen erg op naar NL, ookal wonnen we van juliie op het EK, bijna al onze sterke spelers hebben in de Eredivisie gevoetbald. Morten en Steen Olsen moedigen de talenten ook aan om naar Ajax,feyenoord en in mindere mate PSV te gaan. Nederland blijft bij uitstek de opleidingsschool en springplank voor Deens talent, en daar zijn wij jullie zeer dankbaar voor :D

Er was 4 miljoen beschikbaar voor Dost. En dat toen we er financieel rampzalig voorstonden.. nu heeft Blokland 30 miljoen binnen gehaald.. en is er meer dan 20 miljoen aan spelers verkocht. Ik denk dat er meer mogelijk is (met of zonder externe hulp) dan Van Geel ons doet geloven.

Laat die Helenius maar komen.. of Kim Ojo.. ik zou met 1 van beide meer dan tevreden zijn.

Mulder
Jamnaat
De Vrij
Indi
Nelom
Clasie
Leerdam
Manu
Achahbar
Vilhena
Helenius
20 augustus 2012 om 19:51

Hihi als je die Helenius ziet is ie qua postuur ook een soort van Bas Dost 2. Ik snap wel waarom ze hem willen hebben.

Ben benieuwd of die helenios de spits voor feyenoord zou zijn. Er al toch wat moeten gebeuren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ00
2.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ten HagUnknown
J. GorterKeeper
A. OnanaKeeper
N. TagliaficoVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

104 fans
Middenvelder, 26 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 5 augustus
Als Harry Kane wordt verkocht aan Manchester City, denkt Tottenham Hotspur aan de komst van Philippe Coutinho. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren