Update: 'We kijken nu hoeveel Ryan eventueel moet en wil inleveren'

Dinsdag, 7 augustus 2012 om 08:05Erik van Dam • Laatste update: 07:55

Bij TSG Hoffenheim wordt zijn aanwezigheid niet langer op prijs gesteld, maar dat hoeft niet te betekenen dat Ryan Babel deze zomer nog verder afzakt. De aanvaller staat naar het zich laat aanzien in de belangstelling van Fiorentina. De kooplustige Italianen versterkten zich al meer dan fors en halen mogelijk ook Babel nog weg uit zijn uitzichtloze situatie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Fiorentina is van een te hoog niveau voor Ryan Babel


Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door vvga)

Zou mooi zijn voor hem aangezien het nog best een mooie club is alleen zal je net zien dat hij daar ook weer op de bank terecht komt en schiet hij er alsnog niks mee op.

7 augustus 2012 om 08:18

Inderdaad ja heb het gevoel dat Fiorentina dit jaar in de top 5 eindigt en wel voor verassingen zal zorgen!
Alhoewel ik dnek dat Babel inderdaad weer op de bank zal belanden..

Een veel te mooie club voor Ryan Babel. Wordt het niet eens tijd dat hij voor speel minuten kiest? Hij heeft aardige clubs op zijn lijstje staan, maar als hij echt beter wil worden en belangrijk zijn, kies dan eens verstandig.

6 augustus 2012 om 17:04

Lever salaris in en ga terug naar Ajax, transfervrij wel te verstaan. Hoffenheim moet hem immers kwijt dus die staan zwak in de onderhandelingen.

7 augustus 2012 om 08:07

Ik denk niet dat hij Kolbeinn uit de basis speelt eerlijk gezegd. Siggi is veel completer en constanter dan Babel

7 augustus 2012 om 13:05

Al backup of voor op links (als backup) kan wel. Hij moet als het ware overnieuw beginnen.

8 augustus 2012 om 01:35

babel is toch meer en linksbuiten als en spits dus je zou meer aan boerigter moeten denken.

7 augustus 2012 om 09:48

Hij heeft niks te kiezen....niemand wil hem verder.

7 augustus 2012 om 10:25

Als Ryan Babel zelf geen actie onderneemt, dan wordt het ook niets. Je kunt jezelf ook aanbieden, dat je interesse hebt om daar te spelen. Ik zou dan kiezen voor een degradatiekandidaat in Duitsland, of leuke clubs in Turkije, Zwitserland, Oostenrijk. Dat zal onze twitteraar wel niet zien zitten.

Wat moet Fiorentina hier nou weer mee, zou echt een prutaankoop zijn als je het mij vraagt. Juist nu ze zo lekker bezig zijn met aanwinsten als Aquilani, Borja Valero, Rodriquez en El Hamdaoui. Babel in de Serie A, daar kan ik me echt niks bij voorstellen. Denk niet dat je hier als Fiorentina-fan echt blij van wordt, past ook helemaal niet in het systeem.

Ik snap niet dat er clubs zijn die dan nog zo'n speler gaan halen. Heeft geen mentaliteit en moet veel salaris krijgen. De kans is ook nog eens groot dat hij weer zal falen. Zelfde als met Leonardo, maar ze worden toch elke keer weer gekocht.

Hij was toch een Premier League ster als ik zijn rapteksten moet geloven? Die man is net zo hard gefaald als Royston Drenthe. Waren teveel bezig hoe ze hun geld moesten uitgeven. En hadden niet de mentaliteit om constant te presteren.

Vind het aan de ene kant wel jammer voor Babel. In zijn tijden bij Ajax schatte ik hem hoger in dan nu. Niks wil meer lukken, en kan nauwelijks spelers voorbij spelen en scoort amper.

6 augustus 2012 om 18:24

Doet babel nog steeds. Ik zie hem op instagram alleen maar de ster uithangen, veel reizen in buitenland, mooie auto's, feesten, bekende mensen ontmoeten in uk en usa. Hij geniet duidelijk heel erg van het rijk zijn en de status daar van, maar als hij die energie nou eens zou stoppen in het beter presteren en weer in vorm raken... mja volgens mij boeit hem het voetballen niet zoveel meer, hij heeft een aardige bankrekening dus hij is wel tevreden met zijn leven.Gaat een Elia verhaal worden, van de bank van HSV naar Juventus. Babel van de bank van Hoffenheim Naar Fiorentina.

Denk dat Fiorentina te hoog voor hem gegrepen is, Babel is toch een behoorlijk beperkte voetballer..

6 augustus 2012 om 15:25

Ik hoop dat, mocht het tot een transfer komen, Babel gaat inzien dat dit echt zijn laatste kans zal zijn. Geen gelul meer met ze rappen en andere randzaken maar voetballen.

Potentie heeft hij alleen hij gooit er met zijn pet naar.

Ik vraag me echt af wat Fiorentiana nou in godsnaam met zo'n speler moet..

Het zou toch zonde zijn om hem zelfs voor niets te halen voor op de bank.. laat staan om er ook nog geld voor uit te geven... Bij Hoffenheim echt belachelijk slecht.. Normaal dat men van hem af wil.. Men zou er zelfs over na kunnen denken om toch ff met 10 man verder te gaan dan een Babel als wissel erin te brengen..

Hij kan beter terug naar middenmoot evt. subtop.. Eredivisie.. En zich dan weer naar boven proberen te werken maar daarvoor moet hij zijn instelling toch wel zwaar veranderen....

Wel jammer want bij zijn doorbraak was het toch wel eens speler waarvan veel verwacht werd.. maar hij is zeker niet de enige en zal ook niet de laatste zijn die zo de verkeerde kant op is gegeaan..

Een Elia ging dezelfde kant op.. Bij Twente liet hij zijn potentie zien.. Ging zelfs mee naar het Wk.. maakte daar een drie-dubbele schaar.. Na die schaar ontstond er een hype van hier tot naar Tokyo waardoor die jonge zelf ook dacht dat hij in het rijtje wereldtop flankspeler hoort.. Ging naar HSV speelde over het algemeen gezien belachelijk.. Kwam op de bank terecht en in plaats van zich af te vragen van ligt het aan mij en hoe kan ik mezelf verbeteren... Koos hij ervoor om te zeueren.. want immers maakte hij een drie-dubbel schaar op het Wk.. Toen kwam ook opeens Juventus.. die weet god wat in hem zagen.. En hij dacht toen wellicht ook van zie je toch.. ik ben de man en absoluut top er zijn toch topclubs die mij willen.. En wat gebeurde tenslotte? Lekker van de bank/tribune HSV naar bank/tribune Juve..

Maar goed.. het lijkt er momenteel op dat die jonge het licht heeft gezien en dat het wel goed gaat komen met hem.. Maar we zullen het wel eerst moeten zien.. dus ik ben benieuwd..

Zoals ik al zei.. het zijn niet de eerste en zullen niet de laatste zijn..

Onbegrijpelijk dat er ueberhaupt nog clubs zijn die interesse hebben in deze jongeman. Bij Liverpool geflopt, bij Hoffenheim geflopt.. en laten we eerlijk zijn, zelfs in zijn beginperiode bij Ajax was het geen topper. Als ik hem was zou ik zijn zaakwaarnemer de opdracht geven een club in een oliestaatje te zoeken.. kan hij tenminste dermate cashen dat hij binnen is. Gaat hij naar Fiorentina, wordt het banken.. en lijkt me zijn carriere als een nachtkaars uitgaan.

misschien nog een optie voor een Nederlandse club, slagen in topcompetities zie ik hem niet meer doen.

Ik zit eerlijk gezegd niet op Babel te wachten bij Fiorentina. Bakt er al jaren niks van. Zie ook geen kansen op een basisplaats voor hem en als hij nog iets van zijn carrière wil maken moet hij ergens naar toe waar hij aan spelen toe komt. Dan maar wat minder centjes verdienen!

Babel kan beter een subtopper uitzoeken in Nederland. Een hoger niveau kan hij zeker niet aan.
Laat hem wat salaris inleveren en bij een mooie club als AZ Heerenveen of Groningen onmisbaar worden. Niks mis mee!

6 augustus 2012 om 17:11

Niks voor de graafschap?

6 augustus 2012 om 19:18

Hahaha denk niet dat hij dat wil ;

Wat is deze speler toch in rap tempo afgezakt en hij is nog maar 25 jaar. Denk dat Fiorentina te hoog gegrepen is voor Babel. Misschien is eredivisie wat voor hem, maar denk niet dat clubs in staat zijn salaris te betalen.

Ik denk dat in Ryan Babel nog genoeg potentieel zit. Hij is te vroeg naar het buitenland vertrokken en bij een club als Liverpool geldt dat je er gelijk moet staan. Bij Ajax kreeg hij - ook al was hij geen toptalent - speelminuten en de kans zich te ontwikkelen. Bij Hoffenheim leek hij gewoon lui en ongeïnspireerd omdat hij verwachtte dat het succes wel zou komen aanwaaien. Hij heeft volgens mij nooit echt hard hoeven werken voor zijn centen, zijn transfer naar Liverpool had hij destijds in ieder geval zeker nog niet verdiend, en die houding stond zijn ontwikkeling in de weg bij Hoffenheim.

Fiorentina is mogelijk een mooie club om zijn carriére weer op de rails te krijgen. De laatste tijd is deze club afgezakt in de Serie A en doen ze nu mee in de onderste regionen. Als Babel een aanzienlijk deel van zijn salaris wil inleveren denk ik dat ze met hem wel een goede schaduwspits in huis hebben. Babel moet alleen begrijpen dat dit zijn laatste kans zou zijn om écht iets van zijn carriére te maken voordat hij een treetje lager moet gaan opereren. Hij moet gemotiveerd zijn en hard werken om beter te worden.

Vond hem achter de spits altijd het best omdat hij een goed afstandsschot heeft en in het centrum minder voorspelbaar is met zijn acties dan vanaf links. Babel heeft zeker goede perioden gekend, hij speelde in zijn Ajax-tijd redelijk goed en hij was op het jeugd-ek mogelijk de beste speler aan Nederlandse zijde. Dit is echter al jaren geleden en hij moet wat minder op zijn succes teren, Twitteren en muziek maken en zich volop inzetten voor welke club hem dan ook wil overnemen.

7 augustus 2012 om 10:30

Ik denk niet dat er nog veel meer in zit hoor, hij is niet meer piepjong. Dit is een speler die heel zijn leven al de stempel van 'toptalent' heeft gehad, maar het nooit heeft waargemaakt. Dan is hij misschien vroeg naar Liverpool gegaan, maar zelfs op een training met die grote spelers daar, moet je je kunnen ontwikkelen. Wedstrijdritme is uiteraard belangrijk, maar die trainingen daar zijn ook niet voor de poes.

Fiorentina is wederom een club op zijn pad, maar hij moet het uiteindelijk wel gaan doen. Zelf denk ik niet dat hij voor de basis wordt gehaald, maar meer als onderhandelingsmiddel/ goedkoop alternatief voor de bank. Los van zijn salaris (wat dus minder wordt) kost het niks. Zelfs als hij wordt doorverkocht voor 1 a 2 miljoen maakt Fiorentina er nog winst mee.

Het is een leuke speler, maar van hem zijn er 13 in een dozijn.

En wat twitter en muziek betreft, moet hij gewoon doen. Je leven kan niet uit 1 ding bestaan. Twitter is modern, muziek een levensstijl. Dat doet niets af aan zijn kwaliteit

Bjj Hoffenheim is hij niet geslaagd, kan mij niet voorstellen dat het bij Fiorentina dan wel gaat lukken. Hij moet toch eens wakker gaan worden zoniet dan zie ik hem ergens in china of in de serie b terecht komen.

Het zou lachwekkend zijn mocht Fiorentina hem halen....
Komt al tekort voor Hoffenheim, laat staan dat hij de pannen van het dak gaat spelen bij Fiorentina.

Viviano
Cassani
Gonzalo
Felipe
Pasqual
Cuadrado
Aquilani
Lazzari
Ljajic
Fernández
Jovetic
6 augustus 2012 om 19:09

Ik zie voor Babel ook absoluut geen basisplaats als de selectie verder blijft zoals die nu is. Komt dan in de rangorde ook nog achter Cerci en El Hamdaoui te staan.

Overigens interessante opstelling. Denk zelf dat Nastasic de voorkeur boven Felipe krijgt en Borja Valero de voorkeur boven Lazzari.

Als Ryan Babel ze oude niveau nog kan halen waarom niet. Voorlopig zie ik het er niet rooskleurig in voor hem snap überhaupt niet dat hij naar Hoffenheim is gegaan zijn er geen betere clubs aanwezig na Liverpool. Wens hem in ieder geval succes als hij een club gaat vinden die hem wel wil hebben hij kan naar mijn idee gewoon nog voetballen.

Fiorentina wil weer in de subtop van de Serie A terecht komen. Na een slecht seizoen proberen ze met de nieuwe aankopen weer een vaste subtopper te worden. Als Babel zijn oude niveau haalt wat hij bij Ajax liet zien dan kan hij van waarde zijn voor Fiorentina. Ik vind dit een gewaagde stap omdat je geen garantie hebt dat hij het in Florence waar gaat maken. Laten we hopen dat Babel en El Hamdaoui laten zien wat ze kunnen want dat is voor beide alweer even geleden. Met alle nieuwe aankopen van Fiorentina moeten ze het wel beter gaan doen want slechter dan het vorige seizoen kan eigenlijk niet.

Als Babel nou eens iets meer voor het voetbal gaat leven ipv de rijke boy uit te gaan hangen kan het misschien nog iets worden met hem.

Enige mooie wat hij een club heeft opgeleverd is de belachelijk hoge transfersom wat ajax heeft gekregen.

Hij kon niets.hij kan niets en zal ook nooit wat kunnen.verleden heden toekomst in een notedop.grote klasse van Ajax om daar 16miljoen voor te beuren na een seizoen met 5goals ofzo. Wat een twitterfagit is het

Wat is met die jongen gebeurt?
Voetballen kon die redelijk, hard schieten als de beste....
Van de bank uit hoffenheim naar de bank in florance, spelen zal hij daar weinig doen denk ik.

Cristiano Lupatelli, Mounir El Hamdaoui, William Jidayi, Gonzalo Rodríguez, Mattia Cassani, Matías Fernández, Facund Roncaglia, Ahmed Hegazy en de huurlingen Emiliano Viviano, Francesco Della Rocca en Juan Cuadrado kwamen al.

Zij dit werkelijk versterkingen? ik ken el hamdaoui en cassani maar verder geen een!
Kan iemand wat vertellen over deze spelers?

7 augustus 2012 om 09:15

Je vergeet Borja Valero en Aquilani nog zelfs. Ik denk dat Mati Fernandez, Borja, Aquilani en el ham top aankopen zijn. Daarnaast hebben ze nog spelers als Ljacic en Jovetic lopen, absolute klasbakken! La Viola zou wel eens een grote verrassing kunnen worden dit jaar!

7 augustus 2012 om 09:30

Valero,aquilani zijn idd goede aankopen. Die stonden niet in de tekst dus wist het niet thnx!
Dat zijn idd goede spelers!
Jovetic is een topper, ik heb van hem genoten op het EK! Ben bang dat hij weggekocht zal worden, een topclub zou hem niet misstaan
Ljacic ken ik niet, maar ga dit jaar meer op fiorentina letten.

Bedankt!

7 augustus 2012 om 10:16

Cristiano Lupatelli is gehaald als tweede doelman, terwijl Emiliano Viviano als eerste doelman is gehaald, want Arthur Boruc mag en gaat waarschijnlijk vertrekken.

In de verdediging hebben ze Gonzalo Rodriguez, Facund Roncaglia en Mattia Cassani. Laatst genoemde speelde al vorige seizoen voor Fiorentina, maar is dit jaar definitief overgenomen van Palermo. Rodriguez is een gevestigde naam in de verdediging. De Argentijn was jarenlang een van de sterk houders in het centrum van Villarreal. Roncaglia is ook een verdediger die overgenomen is van Boca Juniors. Hij kende daar een goed seizoen en werd onder ander kampioen. Ahmed Hegazy schijnt een groot talent te zijn uit Egypte, maar ik ken hem verder niet, evenals William Jidayi.

Juan Cuadrado en Francesco Della Rocca zijn gehuurd van respectievelijk Udinese en Palermo. Eerst genoemde kende een fantastisch seizoen bij Lecce en werd al met o.a. Arsenal in verband gebracht. Het is dan ook erg verrassend dat Udinese de Colombiaanse vleugelspeler zo makkelijk heeft laten gaan, na het vertrek van Mauricio Isla naar Juventus.
Della Rocca voegde weinig aan Palermo en ik denk dat hij ook als back-up is gehaald. Op het middenveld is geen plaats voor hem na de komst van Borja Valero, Alberto Aquilani en Matias Fernandez.

Viviano
Cassani
Rodriguez
Roncaglia
Pasqual
Aquilani
Borja Valero
Cuadrado
Jovetic
Vargas
El Hamdaoui
7 augustus 2012 om 12:00

Dit is een elftal wat mee kan doen in de top 6 van de serie a.
De 13de plaats zal pijnlijk geweest zijn, ik ken de historie niet maar fiorentina is naar mijn weten altijd hoger geindigd!.
En spelen bijna altijd europees, dat zullen ze volgend seizoen ook weer doen denk ik.

Ik hoop dat ze jovetic kunnen behouden ie zal het verschil maken, ik vin hem echt geweldig!
Het is afwachten hoe El hamdaoui gaat spelen, ik hoop dat ie het gaat maken.

Bedankt voor de info over fiorentina en de spelers, ik weet weer wat meer

7 augustus 2012 om 12:18

mooie opstelling.
alleen denk ik dat jovetic op de plek van el ham gaat spelen en matias fernandez op jovetic zijn plek.

Als ik Babel was zou ik mijn rechterarm inleveren als ik bij Fiorentina mocht spelen met zulke capaciteiten!

Schitterende club dat Fiorentina, die Babel mag in z'n handjes knijpen dat er nog zo'n club voor hem op de stoep staat. Overigens lijkt het mij dat als Hoffenheim te hoog voor je gegrepen is, Fiorentina dit ook zal zijn.

Dit gaat een gevalletje Elia worden ben ik bang.

Och och, wie zijn wij om te zeggen hoe iemand anders zijn leven moet leiden?
Laat die jongen toch doen, hij is jong en gelukkig. Hij verdient zijn geld op een manier dat hij enorm leuk vind, kunnen we enkel jaloers op zijn
Hij amuseert zich met te gaan feesten en hij kan dat ook zonder probleem + hij speelt bij mooie clubs, ookal is dit niet in de basis. Ik hoop echt dat hij later een biografie uitbrengt, want deze jongen gaat enorm veel mooie herinneringen aan zijn leven hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fiorentina

Stand
Selectie
 TeamPnt+/-
11.Genoa42-11
12.Bologna41-14
13.Fiorentina40-12
14.Udinese40-16
15.Spezia39-20
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
D. VlahovićAanvaller3721
G. CarilloUnknown
G. IachiniUnknown
B. DrągowskiKeeper360
C. BiraghiVerdediger351
N. MilenkovićVerdediger343
G. BonaventuraMiddenvelder343
Voor de complete selectie: Clubpagina Fiorentina.

86 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Galatasaray 32 7 5 0
2019/2020 Galatasaray 15 5 5 0
2019/2020 Ajax 5 0 1 0
2018/2019 Fulham 16 5 3 0
2018/2019 Besiktas 12 4 1 0

In de wandelgangen

Dinsdag 15 juni
Chelsea geeft de komst van Achraf Hakimi zeker niet op. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren