Update: Fenerbahçe haalt na Krasic ook Yobo definitief naar Istanbul

Zaterdag, 4 augustus 2012 om 16:30Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 16:48

Fenerbahçe hoopt binnen afzienbare tijd twee versterkingen aan te kondigen. De topclub uit Istanbul, die onder meer ex-Liverpudlian Dirk Kuyt voor komend seizoen contracteerde, maakt donderdagavond bekend dat Milos Krasic en Joseph Yobo in beeld zijn.

/

Fenerbahçe laat in een communiqué weten dat men met Juventus en Everton praat over de respectievelijke komst van Krasic en Yobo. De laatstgenoemde, een 31-jarige verdediger uit Nigeria, speelde de afgelopen twee seizoenen al op huurbasis voor de Turken. Het contract van Yobo loopt nog twee seizoenen door.

Het verstandshuwelijk tussen Krasic en Juventus lijkt deze zomer verbroken te worden. De 27-jarige Serviër kende een redelijk goed eerste seizoen, maar in het kampioensjaar onder leiding van Antonio Conte kwam hij sporadisch binnen de lijnen. In de huidige voorbereiding was hij trefzeker tegen Hertha BSC en Benfica, maar desondanks komt hij niet in de plannen van Conte voor.

Update 2 augustus 23:30 uur - Fenerbahçe heeft Krasic beet na akkoord over transfersom
De wegen van Milos Krasic en Juventus scheiden na twee seizoenen. Fenerbahçe maakt donderdagavond laat bekend dat men overeenstemming heeft bereikt over de komst van de Servische vleugelspeler. De 27-jarige Krasic is akkoord gegaan met een contract voor vier seizoenen met de Turkse grootmacht, á 2,3 miljoen euro per seizoen. Met de overgang is zeven miljoen euro gemoeid. In de zomer van 2010 ontving CSKA Moskou vijftien miljoen euro voor de verkoop van de aanvaller.

Update 4 augustus 16:30 uur - Fenerbahçe haalt na Krasic ook Yobo definitief naar Istanbul
Na twee jaar op huurbasis voor Fenerbahçe te hebben gespeeld, mag Joseph Yobo zich eindelijk definitief speler van De Gele Kanaries noemen. De Turkse topclub maakt zaterdag op de officiële website bekend dat de Nigeriaanse verdediger een driejarig contract heeft ondertekend. Hoeveel Fener heeft betaald voor de 31-jarige Afrikaan maakte de club niet bekend.Gerelateerd

Meer sportnieuws

155 reacties (laatste reactie door csdw)

krasic is een topaankoop van Fenerbahce.
Mooi om zon speler als krasic bij Fener te zien

2 augustus 2012 om 20:49

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş en enkele andere Turkse clubs kopen leuk in. Kan een leuke competitie worden komend seizoen. Ik heb er zin in!

3 augustus 2012 om 01:41

Krasic is inderdaad een topaankoop maar Fb mist echt een type Emre...
Dat kon je zien tegen Vaslui... Topal is te verdedigend terwijl spelers als Topuz en Selcuk te slecht zijn.
Ook Yobo is een goede aankoop, want met Bekir, Hasan Ali en Egemen(hoe die tegen Vaslui speelde) gaan ze nog veel doelpunten krijgen.

6 augustus 2012 om 01:01

Wrm speelde Gokhan Gonul eigenlijk niet? Is hij geblesseerd ofzo

3 augustus 2012 om 11:26

Voordat Juve met zijn stugge/saaie opstelling gingen spelen waar ze weliswaar kampioen mee zijn geworden was Krasic de absolute smaak maker en 1 van de weinige lichtpuntjes van Juventus. Echt een topaankoop, lekker rechtsbuiten zetten en laten knallen!

3 augustus 2012 om 20:36

Stugge/saaie opstelling waar heb je het over ze hebben een geweldige opstelling met veel techniek in de ploeg die dat elke match laten zien.pirlo,marchisio,vidal en nu met Isla en Giovinco het zijn allemaal voetballers waar voor je naar het stadion zou komen.en door die spelers hebben ze ook het mooiste voetbal laten zien in de serie A. Zelf Johan Cruijff heeft gezegd dat hij het spel van Juventus bewonderd en dat ze verdiend kampioen zijn gewonnen.

4 augustus 2012 om 16:19

Hoeveel wedstrijden heb jij gekeken? Ze spelen super degelijk en saai voetbal helemaal in vergelijking met een paar seizoenen geleden. Het resultaat telt weliswaar maar je kan mij niet vertellen dat je ze mooi aanvallend creatief voetbal vind spelen op een enkeling(pirlo) na. 23x gewonnen, 15gelijk en 0 verloren zegt genoeg.

4 augustus 2012 om 16:54

ben benieuwd of kuyt wel in de basis staat nu ze krasic hebben.

Zijn toch twee goede voetballers. Wordt een interessante strijd om het kampioenschap in Turkije, aangezien Galatasaray zich toch ook uitstekend heeft versterkt.

Ik vind dat Juve Krasic gewoon nog een kans moet geven.. was 2 seizoenen geleden misschien wel hun beste speler in aanvallend opzicht.. erg jammer van al zijn prive omstandigheden.

3 augustus 2012 om 02:49

Acmilan 22 Wat umis er dan allemaal in zijn priveleven gebeurt

3 augustus 2012 om 09:32

Wat voor prive omstandigheden ?

Fenerbahce doet uitstekende zaken qua transferbeleid. Chapeau.

Krasic zou een geweldige versterking zijn voor fener al word Yobo wel weer uitgekapt door Eboue

Ze zijn als vanouds weer lekker aan het smijten met geld. Ben benieuwd wat hun salarispost is. Heeft iemand een idee over grote verkopen dat de club de afgelopen jaren heeft gedaan? Want het blijft maar kopen en al die spelers van topclubs die ze halen zullen ook in Turkije flink geld gaan verdienen

2 augustus 2012 om 20:51

6,7 miljoen voor Krasic, en op jaarbasis 2,5 miljoen voor Krasic is niet veel hoor, in de zin van: Niet veel voor zo'n speler. Yobo zal waarschijnlijk iets tussen de 2,5 en 3 miljoen kosten. Hoeveel hij verdient weet ik niet zeker, maar ik dacht rond de 2 miljoen (?)

Turkse clubs hebben een salarisplafond, makkelijk om te zeggen dat er met geld gesmeten wordt terwijl dit helemaal niet het geval is.

3 augustus 2012 om 02:31

Inderdaad 16,7 miljoen (en dan reken ik premies er niet bij) betalen in 4 jaar voor een wisselspeler is een koopje.

3 augustus 2012 om 03:59

Yobo gaat tussen de 1 en 1,5 mil verdienen...

Dat weet ik zeker, omdat de bestuur duidelijk had gemaakt dat als Yobo zelf de contract zou kopen dat hij een jaarsalaris van 2mil zou krijgen..

Nu dat niet het geval is (?) krijgt hij een veel lagere salaris dan afgelopen jaren...

3 augustus 2012 om 13:45

Komt toch niet uit jou zak, dus waar maak je je druk?
We hadden stoch destijds ook maar voor 5 miljoen. En nu is zijn waarde gestegen naar meer dan 15.

2 augustus 2012 om 20:56

Je kan natuurlijk blijven zeuren over te dure aankopen zonder dat je er iets van weet. Krasic is een topvoetballer die het ook heeft laten zien bij Juventus. Hij presteerde vorige seizoen wat minder en dat is ook de reden waarom we hem nu waarschijnlijk kunnen inlijven. Het is een topvoetballer en precies de speler die we nodig hebben. Fenerbahce speelt CL en wil natuurlijk wat bereiken, dus het lijkt me een logische aankoop.

3 augustus 2012 om 00:21

Dufroid

Ik ben zelf een fenerbahce fan maar geef je wel gelijk dat er idd onverantwoord met geld gesmeten wordt.
Juve ontvangt een bedrag van 6,7 miljoen euro. Krasic krijgt 2,5 miljoen euro per jaar en 15.000 euro per gespeelde wedstrijd. Voor een speler die de afgelopen jaar meer op de bank heeft gezeten als op het voetbalveld gestaan, is dat teveel geld.

Krasic zou 10 miljoen euro kunnen beuren in vier jaar. Dan hebben we het niet eens over hoeveel wedstrijden hij zou spelen...

Ze hadden clausule's in zijn contract moeten zetten.dat aan de hand van prestaties van hem zijn loon omhoog zou kunnen gaan.
Of bijvoorbeeld het eerste jaar met 2 miljoen beginnen en dan ieder jaar een ton meer.

Fenerbahce loopt al jaren achter Krasic aan. Hopen dat het nu wel tot een contract eindigt. Over Yobo: hij was de betere van de 2 centrale verdedigers afgelopen 2 seizoenen, ook beter dan Lugano. Jammer dat het niet Kjaer werd.

Gefeliciteerd met deze 2 spelers Fenerbahçe. Yobo is een van de beste centrale verdedigers van de Süper Lig, heeft ook nog 2 jaar erop zitten bij Fenerbahçe en kent de club dus door en door. Krasic moeten we zien, maar ach. Felipe Melo kwam over van dezelfde club naar Galatasaray en zat in een soortgelijke situatie en we weten hoe het allemaal afliep.

Alleen 1 nadeel; Heb gehoord dat Stoch zal vertrekken wanneer Krasic tekent? Wie weet speelt Krasic beter dan Stoch ?

2 augustus 2012 om 20:54

Ik denk het niet Cengiiz,dit is eigenlijk de vervanger van Dia. Stoch gaat nergens naar toe, behalve natuurlijk bij een goed bod van een Russische club boven de 15 miljoen.

Ik hoop ook dat Aykut ziet dat Topuz op het middenveld moet naast Topal, Krasic op rechts en Stoch op links. Alex blijft op zijn vertrouwde #10 positie en Sow en Kuyt moeten het uitvechten voor de spitspositie. Zo heb je ook volop concurrentie en moeten de spelers presteren om te kunnen blijven spelen. Als je Stoch gisteren zag tegen Vaslui, het leek alsof hij niet wou voetballen./

2 augustus 2012 om 20:59

Vervanger van Dia kan ik het niet noemen, want Dia was niet echt een basisspeler van Fenerbahçe. Plus ze hebben Dirk Kuyt op die plek en die verdient 2,85 miljoen per jaar, die ga je echt niet zomaar op de bank zetten hoor. Of je gaat Kuyt in de aanval zetten, maar dan gaat dat weer ten koste van Alex.

Er zijn 2 opties: Alex gaat blijven, Krasic op links, Kuyt op rechts en Stoch op #10?
Of: Alex vertrekt, Stoch gaat op #10, op links Krasic en op rechts Kuyt.

Er is wel zoiets dat als Alex niet speelt, Fenerbahçe ook slechter gaat voetballen.
Maar zoals je zegt, het leek alsof Stoch niet wilde voetballen. Wie weet heeft hij gehoord dat Fenerbahçe hem verkoopt aan een Russische club voor 15 miljoen? Want aanbiedingen heeft hij veel.

2 augustus 2012 om 21:22

Fenerbahce heeft naast een goeie opstelling ook een paar goeie reserves nodig, want niet iedereen blijft fit en het seizoen is lang. Ook Galatasaray heeft behoorlijk wat opties voor de voorhoede, wat hoort bij een grote club. Zo heb je ook concurrentie in je team en blijven de spelers scherp.

Een roulatie-systeem dus, na een tijdje zal er ook een vaste basis 11 komen. In mijn opstelling kan je dat goed zien.

Het gaat niet om de salaris, maar om hoe de spelers presteert. Kuyt kan zelfs ook nog op de linkerflank spelen, terwijl je voor de spitspositie ook nog Semih en Bienvenue kan opstellen.

Volkan
Gonul/Sam
Yobo/Bekir
Egemen/Serda
Hasan/Ozgur
Topal/Selcuk
Baroni/Topuz
Krasic/Kuyt
Alex ( C )
Stoch/Caner
Sow/Kuyt
3 augustus 2012 om 00:28

Apocalypto.

Je hebt inderdaad gelijk over topuz. Die moet verdedigend op het middenveld opereren.
Hij kan altijd goed druk zetten,fysiek sterk en opbouwend een goede speler/verbindingsspeler.

Wel vind ik dat bienvenu moet vertrekken. We hebben teveel spitsen en semih weg laten gaan...dat kan ik als fenerbahce supporter niet aanzien.

3 augustus 2012 om 13:46

Egemen is geen speler voor Fener, komt zwaar te kort die kerel.

2 augustus 2012 om 20:55

Ik dacht dat Stoch een nieuwe contract had getekend bij Fener tot en met 2016.

ON: Deze twee spelers zullen erg veel toevoegen aan fenerbache wat momenteel niet al te best draait. Ze moeten eerst nog de klus in Roemenië afmaken tegen Vaslui en dan kunnen er misschien twee Turkse ploegen in de gropefase van de CL komen.

2 augustus 2012 om 21:14

Een nieuw contract zegt niet alles, zie Thiago Silva!

3 augustus 2012 om 00:31

Inderdaad Fatih.

Er is maar een ding wat de macht heeft en uiteindelijk alle contracten kapot kan maken in de transferwereld; Geld.

Dit zouden zeer goede aankopen zijn voor Fenerbahce.
Yobo speelt er al 2 jaar op huur en kan nu definitief gaan.
Het grote probleem nu is dat Fenerbahce heel moeilijk scoort en hopelijk kan Krasic daar voor zorgen door zijn goede loopacties, passen,assists,schoten...

2 augustus 2012 om 20:53

Fenerbahçe heeft in de voorhoede Alex de Souza en Moussa Sow, 2 wereldspelers. Als je dan weinig scoort, moet je je afvragen of het aan de spelers ligt, of de speelwijze. Ik denk het tweede, het ligt aan Aykut Kocaman die zeer behoudend voetbal speelt.

2 augustus 2012 om 20:58

Inderdaad ik denk ook dat het aan Aykut Kocaman ligt maar de spelers lijken ook wel een beetje ongemotiveerd. En je moet natuurlijk ook niet vergeten dat Moussa Sow aan ghet vasten is.

2 augustus 2012 om 21:00

Ongemotiveerd? Dat is dus de taak van de trainer, hij moet ze motiveren!
Moussa Sow is aan het vasten, maar ik beoordeel hem niet over de periode van nu, maar over zijn algemene kwaliteiten.

Sow is 1 van de betere spitsen van de Turkse competitie en kan net als Niang, er meer dan 15 erin knallen, zeker met aanvoer van spelers als Alex en Stoch.

2 augustus 2012 om 22:52

Cengiz,

Fenerbahce stelt helemaal niets voor zonder Alex, Volkan en Yobo. Haal deze spelers eruit (vooral Alex en Volkan), dan speel je max voor plek 2 of 3. Fenerbahce zal het Hagi-effect keihard meemaken als Alex vertrekt en zullen jaren op zoek gaan naar een speler a la Alex.

On: Krasic en Yobo zullen goede aankopen zijn. Vooral Yobo is een sleutelspeler in het team van Kocaman. Gisteren hebben we gezien dat Egemen en Bekir helemaal niks kunnen hebben. Echt ongelooflijk beperkte centrum verdedigers die in de jaren 60 gewild waren. Ze kunnen het spel niet lezen, zijn voetballend te zwak en kunnen niet opbouwen. Enkel trappen en slaan.

3 augustus 2012 om 04:21

Hehe boefie

Krasic is een goeie speler, maar zoals je zegt: Haal Alex eruit en je hebt een minder Fenerbahçe. Emre wegsturen was tot nu toe de domste fout van Aykut Kocaman, Mehmet Topal is een verdedigend ingestelde speler terwijl Emre meer een box-to-box speler was. Nu is het middenveld net een domino-steen, het valt makkelijk om. Misschien is deze transfer om Alex te vervangen, maar het was noodzaak #1 om Emre te vervangen.

Egemen is leuk voor de Turkse competitie maar Europa is een stapje te hoog gegrepen, zelfde geldt voor Bekir. Yobo-lugano was een droomduo.

Ben blij dat deze twee spelers waarschijnlijk naar Fener komen. Yobo kennen we allemaal, zeer betrouwbaar, maakt af en toe een foutje maar staat er vrijwel altijd. Krasic kan erg veel toevoegen aan onze aanvallen. Topuz is een speler met weinig techniek en is ook niet erg intelligent. Met Krasic hebben we meer variatie vanaf de rechterkant.

Echter, onze prioriteit ligt op het middenveld. Er is buiten Alex geen enkele creativiteit, dit stoort me enorm. Een creatieve speler op het middenveld is een must.

Iedereen zegt dat dit goede aankopen zijn van fener, tuurlijk het zijn goede namen en yobo zal het niet slechter doen dan egemen, serdar of bekir maar had fener echt een rechtshalf nodig? je kan toch niet met zowel alex als twee vleugelspelers die niet meer terugkomen gaan spelen? Stoch en Krasic zijn geen spelers die meeverdedigen voor zover ik weet?

Aan de andere kant, dit kan wel het teken zijn dat er is besloten om alex buiten de basis te houden. Maar wat gaan ze doen met topuz dan? Centraal als backup voor Baroni of Toapl, is hij niet zo goed als op de rechterflank laten we eerlijk zijn..

Ik zeg alvast dat als fb 442 gaat spelen met stoch en krasic op de flanken dat ze veel goals kunnen incasseren. Baroni is namelijk ook iemand die af en toe te ver voorin blijft.

Over de meerwaarde van Yobo is er geen twijfel, vooral na de wedstrijd van gister.

Maar al met al zijn het goede namen om aan te trekken, gefeliciteerd fenerfans, zie het aub niet als een provocerende reactie, ik vind gewoon dat fener eerder een middenvelder zoals emre nodig heeft, stofzuiger + creatief. Bij topal ontbreekt dat laatste en bij baroni dat eerste, vandaar.

Verwacht niet dat Krasic naar Fenerbace gaat en om verschillende redenen. Ten eerste heeft Krasic zelf aangegeven dat hij Juventus alleen wilt verlaten als er een aanbieding komt vanuit Engeland, Duitsland of Spanje. Hij heeft gezegd dat hij vooralsnog helemaal niets voelt voor een overgang naar Turkije of Rusland. Daarnaast zie ik een Fener niet zo snel de twaalf miljoen betalen die Juventus wilt hebben voor hem. Hij heeft tot nu toe in de voorbereiding een goede indruk gemaakt, als hij zo blijft verder doen dan denk ik dat Juve hem gewoon gaat behouden. Ik denk dat eerder eerst spelers zoals Ziegler, Pazienza, Padoin, Melo, Martinez & Iaquinta vertrekken.

2 augustus 2012 om 23:22

Hij heeft getekend voor 4 jaar, en Fener betaalt maar 7 miljoen.

3 augustus 2012 om 00:57

@sa2juve

Doe voortaan alsjeblieft niet meer dit soort voorspellingen want je ziet dat je er naast kan zitten.

Spelers kunnen overal weggaan en overal komen.

Kijk maar naar Ibrahimovic, zo lang er geld mee gemoeid is kan alles.

3 augustus 2012 om 04:08

Sa2juve,

Als het gaat tussen Turkse clubs en Juventus, denk ik dat jij maar even beter stil kan zijn. Nu heb je het weer mis. Eerst Melo, nu Krasic.

Btw, jij zei destijds nog toen een bedrag van 10 á 13 miljoen voor Melo, terwijl hij bijna binnen is voor 6,5 - 7 miljoen.

Geloof me, Turkse clubs pakken het slim aan.

3 augustus 2012 om 04:09

Sa2juve,

Als het gaat tussen Turkse clubs en Juventus, denk ik dat jij maar even beter stil kan zijn. Nu heb je het weer mis. Eerst Melo, nu Krasic.

Btw, jij zei destijds nog toen een bedrag van 10 á 13 miljoen voor Melo, terwijl hij bijna binnen is voor 6,5 - 7 miljoen.

Geloof me, Turkse clubs pakken het slim aan.

3 augustus 2012 om 12:42

@hierboven aan de Turken (denk ik toch)
Wat staat effectief op de Turkse website van Fener? Want ik vind het maar vreemd dat op Juventus zijn website helemaal niets staat over het vertrek van Krasic. Normaal staat er altijd iets op de site met de details, nu staat er helemaal niets over hem. Sterker nog, op alle goed geinformeerde italiaanse bronnen staat dit: "secondo il sito del Fenerbahce, Milos Krasic sarebbe da domani un giocatore della squadra turca."

Dat betekent dat volgens de turkse website hij naar daar is en dus morgen speler zal zijn van Fener. Zou het vreemd vinden dat bv Fener wel een melding maakt en Juve niet, dat is hoogst ongebruikelijk. Die zeven miljoen lijkt me ook maar al te weinig, al staat er in la gazzetta dat er drie a vier miljoen bonussen kunnen bijkomen.

3 augustus 2012 om 13:48

Hij gaat zo landen in Istanbul.....

3 augustus 2012 om 14:37

sa2juve

Hij is al aangekomen, maar heeft nog geen contract getekend, maar dat gaat zo waarschijnlijk wel gebeuren. Wel mooi na Kezman weer een Servier bij Fener, die het altijd wel goed doen in Turkije.

3 augustus 2012 om 17:38

Krasic is een goede speler wanneer hij gewoon zijn eigen ding mag doen en vooral al hij behoorlijk wat ruimte krijgt. Snelheid is natuurlijk zijn allersterkste punt, eens op snelheid kan je het vergeten om hem terug te halen. Bij Juve is mediastilte ingebouwd door het proces, waarschijnlijk dat daarom geen melding staat.

Zou wel zwak gehandelt zijn van Juve als je hem maar voor 7.5 miljoen euro laten gaan en er bv geen bonussen in zouden zitten.

4 augustus 2012 om 19:25

Deed kezman het goed dan

On; yobo zeker goeie transfer, kent de club en zoveel kost hij niet
krasic is natuurlijk een twijfel omdat een velugelspeler wel het laatste is wat fener nodig heeft, een type emre moet echt vervangen worden anders zie ik het somber in.

Vindt niemand het raar dat een club een bericht de wereld in stuurt enkel en alleen omdat ze met twee clubs gaan praten? Wat heb je daar aan? Dat is niet echt gebruikelijk volgens mij. Yobo is praktisch al een Fenerbahce speler dus dat kan ik me nog enigszins voorstellen.

2 augustus 2012 om 22:40

Fener is beursgenoteerd, dus ze moeten het wel melden, is een verplichting.

Het is echter in %95 van de gevallen zo dat de transfers al zijn afgerond, dus wordt eigenlijk een formaliteit uitgevoerd.

3 augustus 2012 om 16:40

In Turkije moeten alle beursgenoteerde bedrijven hun handelingen openbaar maken. Dit zie je dus vaker in Turkije gebeuren.

Overigens is dit toch juist beter, dan weten de supporters ten minste wie er voor welke speler aan het onderhandelen is!

Ik ben eerder blij met de komst van Yobo dan met die van Krasic. Yobo heeft afgelopen 2 seizoenen bewezen een stabiele en betrouwbare kracht te zijn in de verdediging. En gisteren hebben we ook weer gezien dat het achterin gewoon nog niet goed staat.

Krasic is een goede aankoop. Veel kunnen zeggen dat hij overbodig is en op papier is dat ook zo, maar Krasic is wel een speler die een actie in huis heeft en die scorings mogelijkheden kan creëren. Kuyt op die positie is meer een werker, evenals Topuz.

Ik zou echter nog 2 andere aankopen doen. Een spits is noodzakelijk! Sow is uit vorm, Semih is niks meer en Bienvenue mogen ze verkopen aan een topklasser. Daarnaast ook een spelverdeler op het middenveld. Een speler a la Emre die de tempo erin houdt en die het spel kan lezen. Topal en Christian samen is geen goede combinatie! Het spel gaat veels te langzaam!

2 augustus 2012 om 22:42

Topal is een eenzijdige speler met beperkte voetbalinzicht. Hij is uitermate nuttig om zijn directe tegenstander uit te schakelen, maar verder is het allemaal voorspelbaar. Waar Emre creatief was, is Topal hopeloos voorspelbaar. Ook vertraagt hij het spel. Een slechte zet van Kocaman om hem aan te trekken.

Jullie hebben nog zeker drie spelers nodig - Yobo - Krasic en een spits -, anders zie ik geen perspectief bij onze rivaal.

Het is duidelijk dat Fenerbahce een injectie nodig heeft, daarom is het handig om gerichte aankopen te doen. Vooral Yobo kan een puntaankoop zijn, want de afgelopen twee seizoenen heeft hij Fenerbahce staande gehouden. Zonder Yobo is de verdediging gatenkaas. Met Kesimal en Irtegun wordt je scheel getikt door clubs als Kasimpasa etc.

Krasic is een goede voetballer, maar hij moet constant presteren. Bij Juventus is hij gedegradeerd tot een wisselspeler. Misschien kan hij zich herpakken bij Fenerbahce.

De concurrent moet zich versterken, des te leuker het wordt!

Krasic is een hele goeie aankoop als het ze lukt om hem binnen te halen. Ik zag gister Dirk Kuyt in de spits spelen daar en werkten hard maar het geen echte killer voor de goal.

Fenerbahce heeft Krasic officieel binnen.

krasic heeft voor 4 jaar getekend, na de reacties van Sa2juve werd ik toch een beetje bang dat hij niet zou komen

Hij tekent voor 4 jaar hij krijgt €2,3 mil salaris 12000 per wedstrijd!

trouwens voor €6,7 waarom zo goedkoop juventus, ik weet nog dat fener hem 2 jaar geleden wou en 15 mil bood, maar hij koos testijds voor juve

3 augustus 2012 om 00:10

6.7 miljoen is veel te weinig voor een speler als Krasic. Ik had toch een 10-11 miljoen gevraagd als ik Juventus was. Misschien dat dit bedrag nog kan oplopen door bepaalde clausules?

3 augustus 2012 om 01:08

Hij is geen Juventus bestuurslid of iets dergelijks. Gewoon iemand die doet alsof hij de zaakjes vooraf heel goed kan voorspellen.

Deze transfer kon je direct zien aankomen, aangezien alleen maar de transfer van Alper Potuk niet doorging terwijl het gemeld was aan Kap. Krasic is een geweldige aankoop, nou hopen dat hij het waarmaakt. 27 jaar, op zijn top dus, hoop dat hij presteert!

Krasic heeft getekend voor 4 jaar.

Haha, fener koopt krasic terwijl hun middenveld een drama is. Dit word teen gevalletje Rijkaard dit jaar bij Fener. En dan bedoel ik een goede voorheode en slecht middenveld.
Hopelijk wint Vaslui en dan geven wij een tik in de supercup, zullen we zien hoe het gaat stormen bij dat corrupte clubje.

Yobo is een geode speler maar een typsiche fener kracht. Hoe hij Zokora heeft verraden....... walgelijk

Wel allemaal spelers die redelijk op leeftijd komen. 27 en 31. Weinig restwaarde. Hoe zit het met de rest van de selectie? Anders dadelijk weer geldproblemen, ook bij die Turken, want de salarisen zullen niet mis zijn. (incl. Kuyt enz.)

2 augustus 2012 om 23:58

dude aub, niet zagen als je 27 al oud gaat noemen... moest hij naar nederland komen was dit voor jullie waarschijnlijk een wereldtransfer ! Clubs als fenerbahce, galatasaray hebben het geld ervoor dus...

3 augustus 2012 om 01:06

@wolken17

Wat een onzin kraam je uit zeg, je doel is niet eens om iets zinnigs te zeggen maar je zoekt in de meest onmogelijke hoek naar de kleinste excuus om clubs zwart te maken.

Ibrahmivoc, Kaka, Van Persie, Eto'o, David Villa, Keita, Raul enz enz hebben allemaal een transfer gemaakt na hun 27e of 30e of later maar dan hoor ik nooit iets over de leeftijd.

Maar zodra het over Turkije gaat gaat het jeuken bij mensen zoals jij, hoe vaak moeten we dit soort onzin nog aanhoren?

Misschien moet er een knopje komen bij reacties dat het een repetitieve reactie is en dat je wordt weggemod voor het herhalen van hetzelfde liedje elke keer maar weer.

En het klopt ook nog niet eens wat je zegt want voetballers zoals Zidane en Xavi zijn pas op oudere leeftijd gaan presteren.

Maar jij zal wel te jong zijn om dat te weten.

3 augustus 2012 om 13:49

Neem jij jezelf wel serieus? 27 op leeftijd......
Dat is juist het leeftijd dat spelers op hun top zijn, wat moeten we dan kopen spelers van 15 en 16.

Hey, Kuyt kon ook als RB toch?

3 augustus 2012 om 13:50

Ja en ook als doelman.

Lol hou jij maar op darksider Gonul is rechtsback en Ali is Linksback en S.sahin? ga toch slapen gek

Volkan
Gokhan
Egemen
Yobo
Ali
Mehmet
Krasic
Alex
Stoch
Kuyt
Sow

Jezus he ze komen wel echt laat met dit. Niet te geloven serieus.br Beide spelers missen de hele kamp programma. Daar heb ik zo'n hekel aan.

Yobo is altijd al een speler die op death lines is binnen gehaald en nu weer. Krasic goede transfer maar niet super.

Probleem bij fener is gewoon de opbouw. Je ziet gewoon dat ze niet weten wat ze moeten doen vanuit achteren. Eerst zag je Emre dit nog doen maar die is weg. Baroni?... Te wisselvallig!br Probeer gewoon topuz daar of haal iemand in de caliber van Emre anders word dit een lastig seizoen

Misschien mag Kuyt dan wel weer gaan bank warmen als je ziet dat Fener al Stoch, Krasic en Sow voor de aanvallende posities heeft.

On: Goede aankoop voor Fener, aanvallend hebben ze nu echt veel kwaliteit.

Krasic is wel echt goed vind ik.

Dan krijgen ze toch aanvallend veel kwaliteiten daar bij Fener!

Stoch, Krasic, Kuyt, Sow en Alex.. De rest ken ik niet zo goed aangezien ik de competitie niet volg helaas!

Off:

Kan iemand mij vertellen hoe dat nu zit met die regels in Turkije? Hoeveel Buitenlanders mogen er maximaal in de basis staan?

3 augustus 2012 om 00:06

dit jaar max 6 in de basis, volgend jaar 5 ! hopelijk vallen deze regels allemaal weg ooit, want door die stomme regels betalen clubs hun blauw aan binnelandse transfers ! gwn turkse spelers worden verkocht aan overdreve prijzen.
wegvallen van die regel, zal die prijzen ook doen dalen

3 augustus 2012 om 00:10

Regels moeten niet wegvallen, Turkse clubs moeten meer zelf gaan opleiden i.p.v. enkel kopen.

3 augustus 2012 om 00:14

Bedankt voor je reactie. Wist het namelijk niet. Opzich wel mooi dit hoor. Zo krijg je ook steeds meer Turkse spelers met grote kwaliteiten en blijft het een Turkse competitie!

3 augustus 2012 om 01:11

Het werkt juist niet zo, Turkse clubs betalen een fortuin aan spelers die het niet waard zijn, simpelweg omdat iedereen een aantal goede Turkse spelers wilt hebben. Daarnaast hebben sommige Turkse spelers geen tot weinig concurrentie op hun positie, aangezien daar toch geen buitenlander gekocht kan worden, door de buitenlander-regeling, dus spannen zij zich niet meer in voor en basisplek, helaas.

Krasic is egt een super vleugelspeler. Ik snap eerlijk gezegd niet waarom hij na fb gaat. Ik ben zelf ook een turk, maar als we allemaal eerlijk moeten zijn is het competitie niveau egt heel laag in turkije. Je ziet gwn dat ze voor het geld komen. Ik verwacht heel veel van GS in europa dit seizoen, de rest mag een beetje voorbeeld nemen aan de nedelandse clubs die mischien niet eens de halve budget hebben.

3 augustus 2012 om 00:20

Nederland heeft één van de beste jeugdopleidingen. Kinderen beginnen hier al op vroege leeftijd met voetballen en overal zijn voetbalclubs. Om nederland als voorbeeld te nemen zal de turkse overheid amateursclubs veel meer moeten steunen en ook iedereen een kans bieden om te voetballen. In nederland maakt het niet uit of je arm bent of rijk, want zelf gezinnen die het economisch slecht hebben kunnen bijv. dmv een u-pas hun kind kosteloos inschrijven bij een voetbalvereniging.

3 augustus 2012 om 00:30

Je hebt wel gelijk maar dat is geen smoes. Turkse topclubs hebben de kracht om goede spelers aan te trekken. Een team als FB moet makkelijk met minimaal 3 verschil winnen van Vaslui, als je al kijkt naar het waarde van het team. Ik weet zeker dat bijv een Feyenoord makkelijk won van Vaslui, terwijl FB qua alles groter is dan Feyenoord ( behalve europa statistieken)

Krasic is absoluut een goede transfer. We missen op dit moment spelers met creativiteit die een mannetje kunnen passeren en voor gevaar zorgen. Alleen met alex,stoch en cristian kom je er niet. Kuyt is een goede teamspeler, maar we moeten geen wonderen van hem verwachten. Als het team goed draait zal hij ook goed mee kunnen draaien. Het is namelijk niet iemand die in zijn eentje een wedstrijd kan beslissen. Een spits heeft fenerbahce echt niet nodig. Sow is gewoon een goede spits. Hij is lang geblesseerd geweest, dus ff wachten tot hij weer zijn goede vorm te pakken heeft. Fenerbahce zou evt nog een dynamische middenvelder als emre erbij kunnen halen. Iemand die zowel kan verdedigen als aanvallen.
Tevens ben ik blij dat Yobo weer getekend heeft, want hij kan zowel verdedigen als opbouwen en zorgt voor rust in de defensie. Wel vind ik het jammer dat ze deze aankopen niet voor de wedstrijd tegen vaslui hebben gedaan. Misschien ga je hierdoor de cl missen en een hoop inkomsten.

Dat is een mooie transfer van Fenerbahce, maar helaas zal dat het probleem van Fener niet oplossen..

Gisteren zag ik duidelijk dat Fener een opbouwende middenvelder mist! dat Emre weg is gegaan heeft wel veel gekost voor Fener.. Topal is lange na geen Emre en Christian is dat ook zeker niet!.. Emre was een 2e Alex..alex voorin die voor gevaar zorgde, en op middenveld vanuit libero was Emre de schakel tussen verdediging en aanval! helaas is Topal meer verdedigend ingesteld en Christian scoort wel, maar toch vind ik hem niet goed genoeg voor die positie..

Komst van Krasic zorgt alleen maar voor meer concurrentie en dalijk ook veel spelers die op de bank moeten zitten..

Speelwijze van Fener is al bekend, gisteren speelde Fener na de 0-1 in de laatste 10 minuten met 2 spitsen.. Kuyt en Sow, achter hun Alex en aan de zijkanten werd Stoch gewisseld en speelde Caner aan de linkerkant en Topuz aan de rechterkant..

Nu zal Krasic misschien vanuit rechts spelen! Kuyt moet dan naar de spitspositie, nou, Sow kan je niet op de bank zetten, misschien gisteren wel, maar hij had een reden, Als Sow fit is moet hij spelen, dus dan heb je sowieso een Alex,sow,kuyt en Krasic..

Dan gaat dalijk de plek van Stoch weer naar de maan, en dat zorgt ervoor dat hij genoodzaakt weg wilt van Fener omdat hij wilt spelen.. tjah we zullen zien.. Fener heeft momenteel een brede selectie, maar helaas de grote probleem zit hem centraal midden bij de libero plek van Emre!!.. we hebben helaas geen 2e Emre in de selectie zitten evenals een 2e Alex!!..

En over Yobo.. tjah niks over te zeggen! 1 van de beste verdedigers van Turkse competitie.. sowieso zal hij komen, wat dan ook! net als vorig seizoen kwam hij toen de competitie ging starten, ik denk hopelijk dit seizoen wat eerder, voordat het niet te laat word en weer uitgespeeld zijn in Europa..

volgens sky sports italie betaalt fenerbahce 7.5 miljoen voor krasic

Edit

Officieel: fenerbahce betaalt 7 miljoen voor krasic aan juventus !
en hij tekent voor 4 jaar => 2.3 miljoen per seizoen 12500euro wedstrijd premie

Waarom Gaan DIT Soort Spelers Naar DE Turkse Competitie Terwijl (zonder te provoceren) DE Eredevisie Gewoon Sterker Is??????

geld verziekt het allemaal

3 augustus 2012 om 00:25

omdat geen enkele club in nederland een jaarloon van 2.3 miljoen kan betalen?

3 augustus 2012 om 00:27

Waarom zouden ze in hemelsnaam naar de eredivisie gaan?! Ten eerste kunnen nederlandse clubs de transfersom van een dergelijke speler niet betalen en ten tweede betalen ze spelers veels te weinig. Turkse voetbal zit op dit moment in een dip, maar dat kan ik ook zeggen van het nederlandse voetbal. Het is niet meer wat het ooit is geweest. Genoeg goede aanvallers die doorbreken, maar te weinig goede verdedigers. Kijk maar naar het nederlandse elftal

3 augustus 2012 om 00:36

Ik heb als ik zo lees altijd nog het idee alsof de eredevisie een prima naam heeft in Europa precies wat je zegt veel talenten willen hier komen omdat ze weten dat dit de ideale springplank is jammer genoeg vinden de echt goeie spelers die zoals nu in een dip zitten niet......

maar als ik buitenlander had geweest die bij Juventus en noem maar op weg zou worden gestuurd had ik het wel geweten dan had ik eerder bij clubs als feyenoord, ajax en psv willen voetballen waarbij er ook echt word opgeleid om het spelletje onder de knie te krijgen dan naar turkije gaan voor het geld

3 augustus 2012 om 00:47

Als jong talent zou ik ook zeker voor de nederlandse competitie kiezen. Zie destijds romario, ronaldo, ibrahimovic. In turkije krijgen talenten te weinig kans. Een speler als krasic hoeft echt niet meer het voetballen onder de knie te krijgen .

3 augustus 2012 om 00:33

Je bent wel een grapjas!
Turkse competitie waarde = 884.900.000 €
Nederlandse competitie waarde=559.425.000 €

Welke spelers wil je vergelijken met deze bekende namen en kwaliteit.
Gs:

Tomas Ujfalusi
Fernando Muslera
Hamit altintop
Albert Riera
Nordin Amrabat
Eboue emmanuel
Milan baros
Johan Elmander

Fb:

Milos Krasic
Moussa Sow
Alex de Souza
Mehmet Topal
Dirk kuyt
Miraslav stoch

Bjk:

Julien escude
Ricardo Querasma
Simao Sabrosa
Fernandes
Hugo Almeida
Oguzhan ozyakup

Moet ik nog opnoemen!!???? Sjonge Sjonge.
Houden jullie een keer op met je nederlandse competitie is beter, hahah lachtertjes.

3 augustus 2012 om 00:42

Betere spelers wil niet zeggen dat wij als competitie beter zijn. Statistieken zeggen alles in europa. Wij moeten niet telkens door onze Turkse bril kijken. Verder heb ik heel veel vertrouwen in GS dit seizoen.

3 augustus 2012 om 00:45

Dit zijn de spelers van de 3 topclubs in Turkije, maar is de subtop in de Super Lig beter dan een Heereveen of een AZ? ik vind persoonlijk van niet, maar dat is mijn mening.

3 augustus 2012 om 00:47

wat klets je nou stom man.....

van alle namen die jij zojuist op noemt zijn er 6 spelers met een verleden in de eredevisie of hebben hun debut in het betaalde voetbal daar gemaakt dat is 1.

2 is dat al die topspelers die hier in dit rijtje staan allemaal met geld "gelokt" zijn terwijl de prestaties in de eredevisie beter zijn als je kijkt naar de ranglijsten van de uefa competities.

plus dat de meeste spelers mislukte spelers van hun vorige club zijn.

ik denk serieus dat clubs als ajax en psv zonder al teveel moeite van de top van turkije zal winnen en in mindere maten twente, feyenoord, az en vitesse ook.

3 augustus 2012 om 01:06

JIj bent grappig,

Galatasaray verslaat moeiteloos Ajax en Psv,

Denk je nou dat Trabzonspor de top is van de super lig ?

Galatasaray en Fenerbahce zijn de echte Top

3 augustus 2012 om 01:14

Fenerbahce heeft de laatste ontmoetingen met psv wel gewonnen. Ik denk niet dat psv of ajax met gemak van fenerbahce of galatasaray wint. Fenerbahce is op dit moment nog niet in vorm en mist spelers, maar zodra de transfers zijn afgerond hebben ze een hele goede team.
Galatasaray heeft zijn transfers zo goed als afgerond en beschikt over een redelijke selectie

3 augustus 2012 om 01:28

@rvh14

Gelokt?

En Ibrahimovic en Thiago Silva zijn zeker niet gelokt? Hun zijn zeker naar Parijs gegaan omdat ze de Eiffeltoren zo mooi vonden?

Elke voetballer speelt voor geld, het is alleen zo dat als ze hetzelfde of meer kunnen verdienen in een hogere competitie ze dan natuurlijk daar blijven.

Diego Forlan was ook mislukt bij Manchester United, Kaka is ook mislukt bij Real, Ronaldinho is ook mislukt bij Milan enz enz enz enz enz

Ik hoef jou hier toch niet te vertellen wat er in de geschiedenis is gebeurd en in de toekomst gaat gebeuren, spelers spelen bij 1 club goed en bij de ander slecht.

Je hoeft niet meteen van mislukking uit te gaan.

Je zegt dat je "denkt" dat Ajax en PSV van de Turkse top kunnen winnen, en dat is ook wat je denkt dus je moet niet doen alsof het een ultieme waarheid is.

Ik kan ook zeggen dat ik denk dat het andersom kan, maar zonder een gespeelde wedstrijd kan je niks zeggen.

3 augustus 2012 om 01:47

Als een club als Kasimpasa die net vanuit de 2de divisie komt Kalou Uche heeft aangeschaft dan kun jij je niet bedenken wat voor spelers er nog rondlopen bij de middenmotors in Turkije.

3 augustus 2012 om 20:09

@uggy

De enige manier om competities op een eerlijke manier te vergelijken is te kijken naar de Uefa competitie coëfficiënten lijst. Als je deze lijst er bij haalt zie je dat de Turkse voetbal clubs bij lange na niet kunnen tippen aan de resultaten die de Nl. clubs hebben gehaald. Met een 11e plaats op deze lijst kun je Turkije op zijn vriendelijkst als een Europese middenmotor omschrijven. Nl als nr 8. probeert bij de Europese subtop aan te haken en is daarmee niet de derderangs competitie van het niveau Turkije of daar zelfs onder zoals jij in je betoog doet voorkomen.

Ik weet niet hoe je de waarde van de Nl en Turkse competitie hebt uitgerekend, maar hoop dat dit niet gebaseerd is op het 1 of ander computer spelletje. Zou dat beneden alle niveau vinden.

Bij de namen die je opnoemt zitten enkele aardige voetballers, maar dit zegt mij minder dan de resultaten die teams boeken, want daar gaat het uiteindelijk om!

Een spijtige maar begrijpelijke keuze van Juventus om Krasic te laten gaan. 2 jaar geleden werd hij onthaald als de topspeler die Juventus uit de put ging sleuren waar ze in die tijd vastzaten. Ondanks zijn goed eerste seizoen bij Juventus koos Conte toch voor andere spelers, en dit pakte goed uit want Juventus werd ongeslagen kampioen. Ik vond het zonde dat hij geen kansen meer kreeg bij Juventus want hij bezit een bepaalde klasse die ik bv bij Simone Pepe niet zie. In ieder geval wens ik hem veel succes bij zijn nieuwe club, en hopelijk haalt hij terug zijn niveau van weleer.

3 augustus 2012 om 01:28

Ach, hij gaat van de ene corrupte club naar de andere corrupte club. Milos zal er niet om malen denk ik.

3 augustus 2012 om 01:37

hij kon anders ook naar besiktas gaan die zijn totaal niet corrupt !!

3 augustus 2012 om 01:59

Van de ene corrupte club naar de andere? verklaar uw nader, want ik kan me geen recente gebeurtenissen herinneren waarbij Juventus zich schuldig heeft gemaakt aan corruptie of dergelijke.

3 augustus 2012 om 02:06

laat hem nader verklaren voor welke club hij is. Nou ik zal het zeggen besiktas. Die zijn ook schuldig verklaard. Zijn opmerking is gewoon pure jaloezie.

3 augustus 2012 om 19:48

Ik ben voor Galatasaray... en wij zijn de schoonste club, ondanks dat we dat seizoen 10e eindigden ;

3 augustus 2012 om 19:50

Recente gebeurtenissen niet nee, maar zulke dingen blijven voor eeuwig op je naam blijven. Jullie zijn niet voor niets naar de Serie B verkettert. Dat je voor een club kan zijn die heeft omgekocht, dat even terzijde. Galatasaray is mijn lust en mijn leven maar als blijkt dat ze hebben omgekocht dan neem ik een stap terug van Gala.

Ik vind Juve een mooi stadion hebben en een leuke aanhang maar het blijven omkopers in mijn ogen.

4 augustus 2012 om 17:21

Ik zal altijd Juventus blijven steunen, zelfs als ze in de 3de of 4de klasse terecht waren beland toen in 2006. Een stap terug zetten gewoon doordat een paar bestuurleden zich schuldig hebben bevonden aan illegale praktijken is in mijn ogen geen reden om ineens geen supporter meer te zijn van Juventus. Dat jij een stap terug zou zetten is jouw keuze, maar een echte supporter zou dat nooit doen.

4 augustus 2012 om 18:44

Heeft er niets mee te maken of je nou een fan bent of niet maar hoe je in het leven staat. Als je dingen buiiten het boekje om goed vindt sta je dan ook achter het versieren van andermans vrouw? racisme? overspel? alles zolang jij maar je doel haalt toch!

Dat even terzijde..

Succes in Istanbul, Milos!br Het ga je goed!

Leuke aankoop en zeker een aanwinst !! Hopen dat ze tegen vaslui uit gaan winnen want het zou zonder zijn voor kuyt en krasic die mikken op europees voetbal

Krasic is een topspeler die in z'n beginperiode bij Juventus veel furore maakte maar daarna raakte hij geen pepernoot meer. Misschien is hij wel te goed voor de Turkse competitie. Maar hij heeft het al een tijdje niet meer laten zien.

Geweldige aankoop van Fb.
De strijd zal wel weer gaan tussen Fenerbahce en Galatasaray met als kampioen Galatasaray

100% voor galatasaray ben ik..
Krasic egt een goeie aankoop hij is 27 mooi leeftijd.
Mensen melo speeldr ook niet geweldig bij juventus denk dat krasic beetje de fernandes van bjk gaat worden, goeie speler maar omzigheen is wat minder ( na mijn mening).
Stoch wisselvallig, alex rend steeds minder en minder..
Had liever krasic dan ambrabat.. Waar ik me twijfels bij heb

Dit is een sterke, maar late aankoop van mijn club. Krasic had er al moeten staan in de wedstrijd tegen Vaslui. Maar meneer speelde ondertussen zijn laatste wedstrijd voor Juventus tegen Benfica en scoorde ook nog eens. Als Yobo er ook bij komt, dan staat onze defensie en middenveld op scherp qua concurrentie binnen het team, alleen moet er nog een spits gekocht worden. Ik ben misschien één van de weinige als ik zeg dat met de komst van een nieuwe spits, dat het de einde van Bienvenu zou betekenen. Zonde.

Bienvenu is jong, strijdlustig en heeft de juiste motivatie iedere wedstrijd. Hij kwam juist in vorm richting het einde van het seizoen. Lijkt me shit als ze hem wegsturen nu. Niet Kuyt, maar Bienvenu moest alle oefenwedstrijden spelen in de basis voorin. Kuyt moest op rechts gelaten worden, maar ook hij kon gerust gewisseld worden met Topuz want Topuz speelde, vooral tegen Vaslui, direct beter dan Kuyt. Sow heeft een vormcrisis, dit is het moment voor Bienvenu. Maar Kocaman verpest een mogelijke aanwinst door Semih in de basis te gooien tegen Vaslui. Als Bienvenu had gespeeld en zichzelf nogmaals laten zien, dan hadden we geen nieuwe spits nodig. Nu, na alle onzekerheid, moet er miljoenen weer geïnvesteerd worden voor een fatsoenlijke spits. Balen...

Kocaman mag nu gaan bedenken wat hij met Kuyt gaat doen. Voor mijn part is hij per direct bankzitter, maar vanwege zijn salaris zal Kocaman hem ten alle tijden laten spelen. Aan beide flanken hebben we spelers die beter zijn dan Kuyt. Triest, maar waar.

3 augustus 2012 om 02:39

Uhm zou het niet slimmer zijn om eerder voor een middenvelder type Emre te gaan ipv een nieuwe spits? Een middenveld met Baroni-topal heeft gewoon geen voetballend vermogen.

3 augustus 2012 om 04:21

En ik heb zo een gevoel dat die spits aan het begin ook matig gaat presteren...

En dat het dan gelijk over is met hem net als Bienvenu...

Ik begrijp Aykut wel hij moet zijn kindjes ook laten spelen ( Selcuk, Ozer, Semih )...

Mogen yobo en krasic meespelen tegen vaslui?

3 augustus 2012 om 14:15

Ja allebei want Everton speelt geen Europees voetbal en Juventus die is al geplaatst voor de CL groepfase.

neej maar als Fener aan uefa laat weten dan mogen ze blijkbaar wel spelen,
nja krasic wordt weer de volgende (fenerli speler) die het leuk gaat krijgen in inonu,
weet zeker dat hij na de wedstrijd leuke dingen gaat zeggen over Carsi

Ik denk dat krasic ook een grote flop wordt net als sow buenvenu dia en ga zo maar door. Hij heeft een drama seizoen gehad bij juve. Veel blessure geen vaste waarde meer. En ik denk dat juve hem weg gedaan heeft omdat hij een blessure heeft wat steeds te voor schijn komt.

3 augustus 2012 om 11:36

Sinds wanneer is Sow een flop? Heeft het tot nu toe prima gedaan.

3 augustus 2012 om 13:52

Sow en flop....klopt drama seizoen, maar daarvoor was die toch heel goed bezig.

reactie was bedoelt voor mazzie23.

Krasic is een goede speler en hij gaat naar Fenarbeche ,liverpool had interesse waarom is hij daar niet gegaan

Ben sowieso blij dat we Yobo hebben gehaald achterin want we hadden echt een drama verdediging tegen Valui. Of Krasic wat gaat worden weet ik niet maar ik ben bang dat het heel lang zal duren voor hij zijn oude vorm kan pakken vanwege al die blessures bij Juve. Voor de rest zal Fener waarschijnlijk geen transfers meer maken en aangezien je dit seizoen nog 6 buitenlanders mag opstellen lijkt mij dit de meest ideale opstelling.

Volkan
G. Gonul
Egemen
Yobo
H. Ali
Cristian
M. Topal
Krasic
Alex
Stoch
Kuijt
3 augustus 2012 om 14:28

Egemen is geen speler voor Fener jongens, waar was die eergisteren mee bezig? Ik heb liever dan Serdar of desnoods Bekir op die positie. Egemen is een goede wissel voor Yobo. En Stoch moeten we verkopen nu we veel geld voor hem kunnen krijgen. En dan kun je Kuyt rechts zetten, Krasic links en Sow in de spits.

3 augustus 2012 om 14:40

Dus jouw plan is om een jonge getalenteerde ex Chelsea speler te verkopen Omdat je een 32+ jarige routinier om op zijn plaats te zetten?

3 augustus 2012 om 14:47

Ja als je met dikke winst kan doorverkopen, Stoch gaat echt niet weer zo'n topseizoen draaien. Ik hoop van wel, maar ik denk het niet. Ik hoop niet Aykut zo stom is om Sow te verkopen. Dan mag die van mij echt oprotten van Fener. We hebben vaker zo stom gedaan om iemand niet te verkopen met winst, denk maar aan Semih na ek2008. En Kuyt is tot nu toe wel de beste man bij Fener, vooral tegen Vasluye ofzo..

3 augustus 2012 om 15:02

@yobo42

Dus omdat Egemen 1 wedstrijd minder was is hij meteen geen speler voor Fener? En ik wil je niet veel zeggen maar die goal die we kregen vond ik meer fout van Topal die Egemen zo lomp aanspeelt. Daarnaast Stoch verkopen is het laatste wat ze moeten doen man. Eerder Sow verkopen vriend. Kuijt op rechtshalf werkt juist niet bij Fener. Kuijt moet gewoon in de spits. Sow mag reserve spits zijn. Sow was juist drama de afgelopen oefenduels.

3 augustus 2012 om 15:32

Egemen heeft nooit het niveau laten zien wat hoort om bij Fener te spelen, vond hem bij Besiktas ook slecht en nu ook bij Fener. Ik had zwz liever hem niet gekocht, maarja we konden het niet laten om weer een speler te halen van die 30 jaar en ouder is. Topal was ook niet bij de wedstrijd geef ik je gelijk in, maar Egemen was helemaal een drama. Zo traag als wat en die actie dat hij die speler ging optillen. Kerel wat bezielt je om dat te doen, had zoiets ook vorige jaar bij Yobo gedaan. Ik respecteer jullie mening dat jullie hem goed vinden, maar ik vind hem eerlijk gezegd helemaal niks.

Stoch verkopen met winst zolang het nog kan, anders gaan we er echt spijt van krijgen. Sow moet je al helemaal niet verkopen, vooral als je in zijn plaats Gomis of een andere gaat halen.

Stoch verkopen? Hahaha, doe normaal jongen.
Egemen heeft net als Kuyt en Topal wat meer tijd nodig.
Kuyt is goed, maar niet in topvorm. Topal hebben we allemaal gezien wat hij heeft gepresteerd in La Liga. Yobo is een onnodig transfer. Zoveel geld voor zo'n oude man. Er Moet nog een linksback transfer komen. Als Hasan Ali geblesseerd raakt, wil ik daar Caner niet zien spelen.

3 augustus 2012 om 15:35

Yobo is onnodig transfer? Haha wat een onzin zeg, beste verdediger van de afgelopen 4 5 jaar. Ja ook beter dan Lugano! Die man is zo compleet als wat, ik kan geen betere bedenken die we konden kopen in zijn plaats. Oud is die idd, maar hij heeft ervaring iets wat een Bekir en Egemen ondans zijn leeftijd niet hebben. Je moet niet vergeten dat Yobo pl ervaring heeft, dan is de keuze snel gemaakt wat mij betreft. Ik hoop dat je gelijk hebt dat ze tijd nodig hebben, snapt nog steeds niet waarom we Emre en Dia hebben verkocht.

Dit is een transfer waar ik heel blij mee ben. Alex is een baas maar kan het niet meer opbrengen om voluit te spelen 90 min lang. Met flankspelers als krasic en stoch zullen spitsen proviteren en je hebt 2 super goede sptsen tot je beschikking. gewoon 442 spelen en alex zijn minuten laten pakken door 1 van de spitsen eruit te halen in 70e min, kuyt of sow wie niet lkkr in de wedstrijd zit. Ik verwacht alleen nog een transfer voor op het middenveld een echte spelverdeler ala tino costa of valero zo een speler.

Volkan
Gonul
Yobo
Egemen
HAK
Krasic
Transfer
Topal
Stoch
Kuyt
Sow
5 augustus 2012 om 01:14

Valero zou echt een goede zijn, helaas is hij pas naar Fiorentina. Ik dacht ook serieus over hem, maar helaas. Nu komt er weer een te dure transfer, omdat het best kortdag is. De prijzen stijgen, omdat het seizoen nadert. Dat er een transfer op het middenveld moest komen wisten we al.

Als het omkoopschandaal er niet was dan zou er vorig jaar al een speler komen naast Emre, dat bleef toen uit, Emre ging weg, en alleen Topal kwam. Die transfer is er dus weer niet, we wachten al een jaar!

Net terug van vakantie, en ik hoor deze transfer, geweldig! Alleen zijn ze er wel heel laat mee (wat een transferbeleid zeg), pfff ik hoop niet dat het te laat is, en dat we Vaslui toch verslaan. Maar zoals iedereen het zegt (hoewel ik dit al in de eerste oefenwedstrijd had gezien) wordt Emre gemist... Op dit moment zou ik er alles om doen Manuel Fernandes binnen te halen, hij is namelijk een type Emre. En nee, deze taak zou Topuz niet kunnen uitvoeren, omdat hij gewoonweg tekort komt voor de basis (op basis van zijn wedstrijden van het afgelopen seizoen).
Dan zouden jullie kunnen zeggen dat Fener met 7 buitenlandse spelers zou spelen... Hierbij heb ik dan de voorkeur om met Caner te beginnen en deze vervolgens te wisselen met Stoch (En hierbij later in de wedstrijd een Topal erin te brengen voor Alex). Je ziet ook dat Alex later in de wedstrijd bijna niet meer te zien is. De druk op zijn schouders moet echt wat worden verlaagd (wat later in de wedstrijd dan).

En een heel belangrijk punt is dat Yobo 32 jaar is en dat Fener er verstandig mee doet om zo snel mogelijk Omer Toprak binnen te halen (die bij Leverkusen niet veel kansen krijgt, maar zeker een talentvolle Turkse verdediger à la Yobo is).

Volkan/Mert
Gokhan
Egemen
Yobo
Hasan Ali
Fernandes
Krasic
Alex
Caner/(Stoc)
Kuyt
Sow
4 augustus 2012 om 03:17

Was het maar waar dat ze fernandes konden halen. In mijn ogen hoort hij thuis bij een topclub. Heb je hem tegen manchester city zien voetballen. Wat een geniale voetballer. Hij is balvast, technisch en heeft inzicht. Fenerbahce moet gewoon ozer, sezer, semih en bienvenu + 10 miljoen bieden aan besiktas. Misschien dat ze het dan accepteren.

5 augustus 2012 om 01:11

Dit is veeeeels te aanvallend, we worden gewoon overlopen. Zelfs Barcelona speelt nog met een verdedigende middenvelder, Busquets. Als we Fernandes zouden halen (wat niet kan) moet je hem laten spelen met Topal, hij functioneert dan als stofzuiger. Alex moet plaats maken vind ik, maar dat zal zeker nog een seizoen duren, misschien blijft hij daarna ook wel. Fernandes lijkt me onhaalbaar nu, we moeten Tino Costa nogmaals proberen, een spelmaker dus.

Dat Kuyt gehaald is vind ik onbegrijpelijk, vooral na de transfer van Krasic. Misschien staat Stoch op het punt om te vertrekken. De transfergeruchten van Sow zijn ontkracht, maar die van Stoch niet. Alsnog, dat Kuyt zoveel gaat verdienen is ongelooflijk.

Yobo en Krasic gaan woensdag niet spelen tegen vaslui heb k net gelezen en aykut moet nu egt stoppen met 4-5-1 te spelen ben het zat speel beter een 4-4-2 of 4-4-3 maar geen 4-5-1 meer.

Volkan
Gokhan
Egemen
Yobo
H.A.K
Krasic
Baroni
M.Topal
Stoch
Kuyt
Sow
5 augustus 2012 om 01:00

Iedereen is het zat, maar een legende als Alex zet je niet zomaar opzij. Door hem moeten we 451 spelen. Daarnaast komt een groot talent, Recep Niyaz, hij speelt ook op 10. Hoop dat hij zich kan ontwikkelen als een mid-mid en dat hij samen met Salih Ucan over een jaar of 2-3 het middenveld vormt. Misschien een 433 dat Topal er vlak achter speelt.

Maar nu Alex er is spelen we 451, helaas.

@ Nederlandse supporters.

De Turkse competitie is beter en er komen er veel betere spelers naar toe dan de Eredivisie. Zelfs de kleinere clubs halen 'grote' namen in huis. Zoals: Kalu Uche, Isaksson, Julien Faubert, Eduardo (GK van Genua ), Lualua, Roversio ( DF van Getafe ), David Barral, Pierre Webo, Gosso. Ik zie geen clubs als Willem II, Zwolle, Nec, NAC enz. deze spelers niet halen.

En natuurlijk de top 3 van Turkije. Als je de spelers al vergelijkt met de Nederlands Clubs dan zie je een groot verschil. De Nederlandse clubs zouden en kunnen deze spelers niet eens betalen.

4 augustus 2012 om 17:56

Wat maakt het nu uit welk beter is ? Wij presteren al jarenlang niks in europa. Nederlandse en de Turkse fans moeten maar eens een keer ophouden met welke beter is. Nedeland heeft een beter jeugdopleiding en Turkije meer geld.

5 augustus 2012 om 01:03

De namen in Turkije zijn groter, maar als collectief is Nederland veel beter. Je ziet dat Twente of AZ het Fenerbahce heel moeilijk maken, en Fener zelfs uitschakelen. Je hebt niets aan een Guti als hij niet presteert. Het teambelang moet voorop staan, bij ons staan de sterspelers voorop.

Ooit zei een presentator: "je moet als team op een bepaald niveau komen, en je sterspelers zullen dan net een tandje beter spelen dan de rest, waardoor je wint. In Turkije spelen ze niet het gewenste niveau, en verwachten ze alles van de sterspelers." Dit vertelt gewoon hoe het in elkaar zit met het Turkse voetbal. Ik weet niet meer wie dit zei, maar dit werd een jaar of 5-6 geleden gezegd, helaas is het nog altijd hetzelfde.

@anil1997,

Geef je ene kant wel gelijk maar grote deel van de spelers of grote namen komen puur voor het geld. Dus qua competitie is de eredivisie aantrekkelijker om te spelen of te groeien want dat is de basis. Geld innen kan altijd rond je 30ste in de Emiraten of Turkije enzo. Maar er spelen wel grote/bekende namen in Turkije dat geef ik toe. Zoals jij al aangaf, bij de kleinere clubs!

4 augustus 2012 om 17:58

Om te groeien is de Eredivisie aantrekkelijker maar dat komt omdat ze in Turkije genoeg geld hebben en met dat geld halen ze spelers uit het buitenland.

Maar om in de Eredivisie te spelen vind ik het niet aantrekkelijker. De Turkse Competitie heeft veel betere spelers. De sfeer van de Nederlandse Clubs is ook niks waard ;

Geen slechte spelers , Krasic vind ik persoonlijk wel een goede versterking voor Fener. Ze zullen het wel nodig hebben tegen Vaslui . Alleen ongelooflijk dat ze eigenlijk zoveel salaris betalen? met dat salaris alleen al haal je goede spelers , misschien op langere termijn maar toch . De crisis in Griekenland heeft dan toch nog een voordeel dat de Griekse ploegen nietmeer van die overdreve salarisse betalen aan 'vedette' .

Krasic is een hele goede versterking voor fener. Hij is zo snel en heeft ook nog is een aardig schot.
Yobo is ook al definitief binnen dus fener doet wel goede zaken. Achterin zijn ze zoizo op papier de sterkste met spelers als hasan ali, egemen , yobo, gokhan gonul..maar het wordt gevoetbald op gras dus moeten ze het allemaal nog enkel bewijzen

5 augustus 2012 om 00:46

Ik moet echt even reageren op jou. Het is Jouw mening dat fener achterin op papier de sterkste spelers heeft. IK vind dat GS de beste achterhoede heeft, zowel op papier als op het veld! Eboue, Ujfalusi, Semih, Dany, Hakan Balta en met daarachter Muslera op doel vind ik serieus een sterkere en betrouwbare muur achterin.

Waar haalt Fenerbahce het geld vandaan, ik wil het echt weten. En Galatasaray ook, deze twee turkse clubs hebben heel veel geld te besteden, verdacht....

5 augustus 2012 om 01:44

De Turkse markt is veel groter dan die in Nederland. Dit komt mede door de grootte van het land. Er kijken simpelweg gewoon meer mensen naar het voetbal, waardoor er meer geld is. Daarnaast hebben deze clubs gewoon veel geld door een goed beleid (wat investeren betreft). Dit goede beleid trekken ze helaas niet door bij de sportieve prestaties, dit is jammer.

Daarnaast hebben beide clubs vrij rijke bestuurders, Sow zijn transfer werd bijvoorbeeld gefinancierd door bestuursleden, dit is hedendaags ook vrij normaal, zie City/chelsea/anzhi ect.

5 augustus 2012 om 12:58

De stadions van Galatasaray & Fenerbahce zit ook bijna altijd vol. Daarmee krijgen ze ook veel geld.

Mogen krasic en yobo nou wel of niet meedoen aan de wedstrijd tegen Vaslui, ik hoor namelijk dat het niet mag vanwege een schriftelijk document die ingeleverd is bij de fifa waarop staat welke spelers zullen deelnemen, destijds waren deze twee voetballers er nog niet.... kan dit kloppen???

anti1997 de stadions van gs en fener zit ook bijna altijd vol? huh snap jou echt niet hoor
want wanneer gs slecht presteerd wordt het meteen schelden en al die shit maar bij fener niet, ik heb echt dikke respect voor fenerliler (geldt hetzelfde voor Carsi), in slechte tijden steunde ze nog hun eigen clubje maar bij galatasaray zie ik het helemaal niet in

Goeie aanwinsten voor Fenerbache twee hele goede spelers die wat extra mogelijk kunnen toevoegen bij hun. Ze moeten zich wel alleen nog zien te plaatsen voor de Play-offs van de CL met de huidige tegenstander.

Hele goede aanwinsten van Fenerbache. Denk en hoop voor Fenerbache dat ze het goed gaan doen. Denk dat onze Kuyt geen basisspeler word met Krasic als concurrent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fenerbahçe

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Besiktas3518
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
C. ErkinVerdediger160
A. BayındırKeeper160
Luiz GustavoMiddenvelder161
O. TufanMiddenvelder164
M. TisserandVerdediger151
M. YandaşMiddenvelder153
P. CisséAanvaller133
Voor de complete selectie: Clubpagina Fenerbahçe.

Nederland
305 fans
Coach, 40 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren