‘Dolblij’ QPR troeft handvol clubs af en meldt zevende zomerse aanwinst

Vrijdag, 27 juli 2012 om 16:09Thijs Post

Queens Park Rangers gaat rustig door met het versterken van de selectie. Vrijdag maakt de club via de officiële kanalen bekend dat het David Junior Hoilett overneemt van het naar de Championship gedegradeerde Blackburn Rovers. Hoilett is na Rob Green, Ryan Nelsen, Fabio da Silva, Ji-Sung Park, Samba Diakité en Andy Johnson alweer de zevende zomerse versterking voor de club van manager Mark Hughes.

/

QPR-manager Hughes is maar wat blij met de komst van de 22-jarige Hoilett. “Junior is een speler van topkwaliteit die het verschil kan maken”, laat de coach optekenen. “We weten dat hij veel talent heeft, dat heeft hij de afgelopen seizoenen wel laten zien bij Blackburn Rovers. Ik ben dolblij dat hij voor ons heeft gekozen.”

Hoilett zelf, die werd genoemd bij Sunderland, Everton, Borussia Mönchengladbach en naar verluidt ook verscheen op de lijstjes van Bayern München en Arsenal, heeft zin in het avontuur. “De manager en de eigenaren hebben veel ambitie om mooie dingen te bereiken. Dit is de perfecte plek om mijn carrière voort te zetten.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door borussen)

ontzettend knap werk van Hughes echt geweldig maar wel raar dat hij QPR boven Manu Arsenal Sunderland enz enz verkiest

27 juli 2012 om 16:24

Man Utd, kan ik niet in deze tekst vinden, maar wat betrefd de andere clubs, ik denk dat hij voor speeltijd kiest in plaats van een plek op de bank. Hij wil graag spelen en dat kan beter bij QPR dan bij de andere genoemde grotere clubs.

OT: Leuke aanwinst voor Qpr, ben erg benieuwd hoe ze het gaan doen volgend seizoen. Beter spelersmateriaal en een leuke trainer. We zullen het zien.

27 juli 2012 om 17:55

De speler zal nog voor een tussenstap willenen dan pas naar de top is het slimste wat je kan doen.
QPR gaat er wel tegenaan op de transfermarkt al 7-zevende aanwinst en niet de allerminste als je ziet dat daar een Ji-sung Park tussen zit ben wel benieuwd hoe ze het gaan doen aankomend seizoen.

wat hebben clubs als tottenham,arsenal,newcastle,lvpol hier lopen slapen
deze jongen is zoo goed zeg...
helaas maar een goede aankoop van qpr die wel een erg sterk team krijgen naar mijn mening.

27 juli 2012 om 16:18

Volgens mij ben jij niet op de hoogte wat voor salaris deze Hoilett wou hebben, die bedragen gaan ze bij die clubs nooit betalen voor een speler van zijn kaliber.

27 juli 2012 om 16:28

als qpr het kan betalen dan kan arsenal dat ook echt wel hoor meneer de praatjesmaker

27 juli 2012 om 16:33

Het verschil is denk ik dat QPR het salaris betaald voor een basisspeler. Voor arsenal zal het geen directe basisspeler zijn en dus willen ze waarschijnlijk minder betalen.

27 juli 2012 om 16:34

Ze kunnen het wel betalen.. ik heb nooit gezegd dat ze het niet kunnen betalen. Ik heb alleen gezegd dat ze niet zoveel salaris willen betalen aan een speler van het kaliber Hoillet.
Leer eens lezen meneer de praatjesmaker.

27 juli 2012 om 16:50

Hij was transfervrij dus dan kan je inderdaad een dik salaris vragen.
anders betaal je toch ook voor zon jongen 15miljoen? dat heft zich dus op met het salaris en heb je een groot talent erbij in de selectie

27 juli 2012 om 17:01

Ok, gewoon veel salaris geven aan transfervrije spelers om talenten in de selectie te hebben. Ik zal het doorgeven.

27 juli 2012 om 17:11

@ Chanturia

Queens Park Rangers hebben hele rijke eigenaars, rijker dan die van clubs als Arsenal en verschillende andere topclubs. Die hadden ze in de Championship ook al, maar toen bleven grote transfers uit. Ook nu blijven de hoge bedragen uit, wat de club toch wel siert. Maar dat zij veel geld hebben staat buiten kijf. Die Fernandes (mede-eigenaar) had toen vast laten leggen dat hij verplicht was om 300 miljoen euro in de club te steken weet ik nog;

Goede aankoop voor een club zoals Qpr.

Netjes gehandeld en een beetje misbruik, of nee meer geprofiteerd van het feit dat Blackburn is gedegradeerd.

Meer valt er eigenlijk niet te zeggen!

Excuses per ongeluk dubbelpost.

Het zou misschien leuk zijn als ze de tijd namen van 11 spelers een elftal te maken. Elke zomer meer dan een half elftal vervangen omdat het financieel nu eenmaal kan, lijkt me niet echt een heel vruchtbare basis voor succes.

Interessante speler voor Qpr. Arsenal straks de 4e club van Londen na Chelsea, Spurs en Qpr? De 1e 3 tonen in iedergeval ambitie ...

27 juli 2012 om 16:18

Jij hebt echt een obsessie met Arsenal, he?

On: Goede aankoop van Qpr. De op papier kleine derby word wel erg spannend zo!

27 juli 2012 om 16:24

@city1976
Qua prijzen is Arsenal nog steeds de 1e club van London.
En Tottenham is volgens mij nog nooit hoger geëindigd dan Arsenal.

27 juli 2012 om 16:25

Zou zomaar kunnen. De andere drie schromen er in elk geval niet voor met geld te blijven smijten omdat ze een voetbalclub zien als een verlengstuk van hun ego.

27 juli 2012 om 18:27

Arsenal heeft ook miljoenen uitgegeven, helaas aan spelers die dat geld niet waard zijn. Maar Wenger moet ook verder leren kijken dan alleen de Ligue 1.

27 juli 2012 om 16:30

Ach QPR heeft wel genoeg geld van jullie gehad na het "opgezette" verlies in de laatste paar minuten.

27 juli 2012 om 18:23

Heerenveen heeft ook lekker gecashed van de zomer hoorde ik.

Erg goede speler is dit. Hij kon bij meerdere clubs aan de slag maar zijn salaris was een struikelblok, dat is voor de rijke Tony Fernandes geen probleem. QPR kan zich nu beter richten op de verdediging aanvallend zijn ze gewoon BPL waardig, verdedigend niet, alhoewel Nelsen een leuke aanwinst is maar ook niet meer de jongste is en niet veel gespeeld heeft bij The Spurs.

Zo, QPR dat wordt op papier een steeds meer leuk ogend samengesteld team.
Ik ben benieuwd wat voor prestaties ze leveren als ze eenmaal op elkaar zijn ingespeeld.

Hele goede speler die gekozen heeft voor de best betalende club....

27 juli 2012 om 16:19

Lijkt mij dat zijn uitzicht op speeltijd vele male groter is bij QPR dan bij de top ploegen ... dus vind het een beetje een misplaatste opmerking.

27 juli 2012 om 16:26

Sommige mensen willen gewoon wat zeggen. Zin in een discussie?

- Zelfs bij QPR zal hij geen basisplaats veroveren. Gewoon een bankzitter en voor de breedte gehaald. Als je dan toch op de bank terrecht komt, dan kun je beter bij QRA zitten, want daar wordt je in ieder nog vet betaald om plaats te nemen op de bank. Arsenal en Bayern zijn niet zo scheutig met de centen.

27 juli 2012 om 16:43

@westend: In een forum een discussie creeeren? Volgens mij is dat het doel. Maar ik geef me over perfectionist... mnh.

Hoezo zal hij bij QPR geen basisplaats veroveren je kent de speler waarschijnlijk niet eens dus hoezo een kansloze reactie op mij? Hij kon naar vele topclubs dus zal zeker kunnen voetballen of hebben die andere clubs het mis? Als je je verdiept had in deze spele zou je weten dat als hij buiten de PL zou wisselen hij alleen maar opleidingskosten zou kosten. (800.000€)

Maar je eindigd je tekst met precies dezelfde uitkomst als ik. Alleen ik doe het in één zin. Bij deze dus voor jouw een uitgebreide uitleg zodat jij het ook begrijpt.

27 juli 2012 om 17:58

Een loze opmerking zoals jij die maakt, lokt irritaites en provocaties uit en geen discussie. Mijn opmerking is dus een regelrechte reactie op jouw. Ik reageer ook met een loze kreet en daar ga je inhoudelijk op in. Grappig...

Je weet namelijk zelf ook dondersgoed dat een Bayerm, Arsenal of Dortmund financieel veel meer te brengen hebben.

27 juli 2012 om 16:28

Hoe heb jij in hemelsnaam 200 punten gehaald man? Of waren je andere reacties niet generaliserend en vooral gebasseerd op je eigen waarheid?

Ik vind dit juist een knappe en gedurfde keuze. Hij had ook voor het grote geld en de grote uitstraling kunnen gaan, maar kiest nu voor de geleidelijke stap. En als zijn zaakwaarnemer er dan een Chelsea-achtig ebdrag weet uit te peuren, heeft de beste man zijn werk uitstekend gedaan.

27 juli 2012 om 16:45

Dat zegt genoeg over jouw VZ kennis. Jarenlang zelf moderator geweest.

Ik zeg toch nergens dat ik niet achter de keuze sta? Je kunt mijn reacties terug lezen dan mag je oordelen. Ik pas me gewoon vaak aan aan het niveau hier.

Hij kiest nu ook voor het grote geld. Lees iets meer media dan weet hoezo hij bij veel clubs niet wilde tekenen.

Prima aankoop voor Qpr, erg knap dat ze o.a. Bayern München en Arsenal hebben afgetroefd met deze topaankoop!

27 juli 2012 om 16:24

Dat soort clubs hebben natuurlijk altijd overal interesse in. De kans dat hij bij die clubs aan spelen toe zou komen, is natuurlijk erg klein. Blijkbaar gaat Hoilet echt voor speelminuten in tegenstelling tot andere spelers die sneller naar het geld happen. Echt een mooie baas, chappeau voor hem.

*(en dan denk ik niet dat hij bij QPR voor een habbekrats gaat spelen hoor)

Zozo, volgens Fifa 12 is het een groot talent. Zelf heb ik er helaas te weinig inzicht in om echt een waardeoordeel te vellen. QPR is trouwens echt goed bezig de laatste jaren. Ze zijn gewoon (net als Swansea trouwens) bezig om een volwaardige PL speler te zijn. Men kan voorzichtig omhoog kijken ipv naar beneden. Misschien zit het linker rijtje er nog niet in, maar ik zie ze dit jaar niet vechten voor hun leven om degradatie te voorkomen

27 juli 2012 om 16:41

Fifa benoemde Hiolett één van de talenten die het kijken waard was in 2012. Logisch dat ie ook in hun spel een grote talent is. Maar het is een goede voetballer, heeft overzicht, kan goed passen en kan makkelijk spelers uitspelen.

27 juli 2012 om 16:46

hahaha volgens fifa 12 ...... en dan zeggen dat mijn reactie geen inhoud heeft.


Hij is gewoon een hele goede speler ! Maar (nog) niet voor de top.

27 juli 2012 om 18:50

Al reageer je nou eens puur op de inhoud geageerd in plaats van die ene zinsnede, maar mijn reactie niet over gaat, die je wel weet te beargumenteren. Al die populistische uitspraken van je, daar valt niet mee te discussiëren.

Wat vind je van QPR als team (de inhoud van mijn post)? Reageer daar nou eens inhoudelijk op, want ik zie je alleen maar schreeuwen.

27 juli 2012 om 20:46

Sorry maar je eerste zin kan ik niet ontcijferen. Help.....

Ik vind qpr helemaal niks. Allemaal die bij elkaar gekochte teams. Duidelijk.

Junior Hoilett kan meer dan de gemiddelde speler maar moet constanter worden om echt de topclubs achter zich te krijgen.

27 juli 2012 om 17:39

Ondanks dat het een groot talent is en constanter moet worden, had ik hem graag bij Liverpool gezien. QPR doet hiermee een goede aankoop. Die hoeven denk ik niet te vrezen voor degradatie.

Geweldige aankoop!! Zeer groot talent die toch ook wel hogerop had gekund.

Dat is nou eens een knap staaltje bestuurswerk, QPR vind ik een mooie club en gun hen meer dan slechts overleven in de Pl.

Nu kan hij samen met Taarabt de show stelen.

Ik denk dat QPR met dit team toch we'll wat schade kan aanrichten bij ploegen die in Engeland om de 4e plek spelen (arsenal-liverpool-tottenham). Leuk team, die Hiolett kan prima voetballen.

27 juli 2012 om 18:00

Ik zie ze volgend jaar wel een heel goed seizoen spelen ze hadden al een goed team en nu met al die aankopen.en ze kunnen ook shade aanbrengen aan de titelstrijders dat had vorig jaar City bijna gevoeld.

QPR zal Arsenal dit seizoen definitief achter zich laten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

QPR

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
7.QPR213
Voor de complete stand: Football League Championsh...
SpelersPositieW
C. WillockAanvaller142
L. DykesAanvaller125
C. AustinAanvaller111
T. DiengKeeper140
A. GrayAanvaller82
D. BallVerdediger141
Voor de complete selectie: Clubpagina QPR.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina QPR.

1 fan
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Reading 7 1 1 0
2020/2021 Cardiff City 21 2 2 0
2019/2020 Cardiff City 43 7 8 0
2018/2019 Cardiff City 32 3 4 0
2017/2018 Cardiff City 46 9 2 0

In de wandelgangen

Donderdag 28 oktober
Xavi moet de nieuwe trainer van Barcelona worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren