VVV-Venlo informeert naar oude bekende en klopt bij FC Twente aan

Dinsdag, 24 juli 2012 om 12:26Peter Nusselder • Laatste update: 13:00

VVV-Venlo hoopt op korte termijn zowel het middenveld als de voorhoede te versterken. De Limburgers doen een poging om Balázs Tóth terug naar Venlo te halen, terwijl Glynor Plet eveneens op het verlanglijstje van VVV staat. De lange spits mag waarschijnlijk vertrekken bij FC Twente.

/

Tóth speelde in het seizoen 2010/11 al voor VVV, dat hem destijds huurde van Racing Genk. De Hongaarse middenvelder staat nu weer in zijn vaderland onder contract bij Videoton, maar de Venlose club gaat volgens Dagblad De Limburger proberen om de dertigjarige Tóth andermaal in huis te halen. De 34-voudig Hongaars international groeide in zijn jaar bij VVV uit tot aanvoerder.

“Onze technisch manager Wim Dusseldorp is aan het bekijken hoe de situatie van Tóth is, en of het mogelijk is om hem terug te halen naar Venlo”, vertelt algemeen directeur Hans Soentjens. VVV zoekt daarnaast nog een spits. “Wij hebben geïnformeerd naar Plet, maar het is afwachten of Twente zijn gewenste spits weet binnen te halen. Pas op dat moment kunnen wij gaan onderhandelen.” De Tukkers zijn op dit moment bezig met Luc Castaignos van Internazionale.


Poll

Welke speler kan VVV-Venlo volgens jou het best gebruiken?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door voetbalfreak)

Ik kan me herinneren dat tóth wel eens domme rode kaarten heeft ontvangen bij Vvv..
Ik zou dan toch voor Plet gaan...

24 juli 2012 om 12:40

VVV wil ze alle twee hebben, niet alleen Tóth of Plet.

On: Plet is een leuke spits, maar komt toch te kort voor het niveau dat Twente wil. Plet had al moeite met scoren tegen amateurs en Santa Coloma, dus het is te hopen dat hij een beter killer word, of een niveau lager gaat.

24 juli 2012 om 12:41

Ze zouden allebei worden gehaald voor een verschillende positie. Dus beide, of kijken wie ze het meest nodig hebben.

24 juli 2012 om 12:45

Dus iedereen die wel eens een domme rode kaart heeft gepakt die zou je dus niet meer moeten nemen?? Ik vond Balasz altijd een vd betere en ik zou dus ok zeer blij zijn mocht hij weer terug komen.

24 juli 2012 om 13:36

Ik vond Toth ook een zeer goede speler voor Vvv. Hij is eigenlijk de opvolger van Holla.

En plet is ook geen verkeerde spits voor Vvv. Is Uchebo nou al weg bij Vvv?

24 juli 2012 om 16:58

Ja gelukkig wel ja ; al was ie tegen zwolle nogal belangrijk, maar dat was dan ook echt zijn enige wapenfeit.

24 juli 2012 om 17:18

Ik denk dat Plet vanwege zijn achtergrond en motoriek heel erg onderschat wordt. Voor een voor de eredivisie kleine club als VVV is Plet echt een hele goede. Dat bewees hij ook al bij Heracles, hij kiest heel vaak goed positie en is redelijk goed in de lucht ook.

Toth verbaasde ik me over dat hij niet bleef, vond dat echt een hele goede speler voor Vvv. Kan nu nog een paar jaar mee in belangrijke jaren waarin hij de voortrekkersrol op zich kan nemen.

Plet kan beter dan VVV met alle respect. Bij heracles speelde hij zeer redelijk.

Ik weet niet of Plet dit zelf wel zou willen, Vvv vergeleken met Heracles is wel een achteruitgang. Ik denk eerder dat hij naar een Nec zou willen.

Twente was gewoon te hoog gegrepen voor hem, ik denk ook niet dat hij hetzelfde als de Jong zich nog zou kunnen ontwikkelen tot een goede spits want daar is hij al te oud voor.

24 juli 2012 om 12:36

25 is nou ook weer niet zo oud, maar heb het zelf nooit begrepen inderdaad waarom Twente zo'n talent als Gouriye heeft laten gaan voor Plet.

24 juli 2012 om 12:40

Niet heel oud maar ook weer niet zo jong dat hij nog veel kan bijleren zoals de Jong dat wel kon. Ik snap ook niet wat Twente met de aankopen van Plet en Breukers moet, dan kun je nog beter eigen jeugd erin zetten zoals dus Gouriye bijvoorbeeld. Toen die naar Heracles ging bleek gewoon dat hij ook wel kon scoren. Nu hebben we ook Born als talent, die vind ik niet veel onder doen voor Plet.

24 juli 2012 om 19:25

Helaas wilde Gouriye zijn contract niet verlengen. Hij had het in de voorbereiding heel goed gedaan, maar had op dat moment wel zowel Luuk de Jong als Janko voor zich. Hij had niet het geduld meer om te wachten en wilde speelminuten maken. Omdat hij zijn contract nietwilde verlengen heeft Fc Twente voor hem meegewerkt zodat hij wel speelminuten kon maken bij Heracles.

24 juli 2012 om 12:45

Vraag is of NEC Plet ook nog wilt, sinds de berichtgeving van circa een week geleden is het erg rustig rondom Plet (en Nec). Persoonlijk twijfel ik heel erg, als je voor Plet meer dan 3 ton moet betalen, moet je het niet doen. Daarbij vind ik Ten Voorde absoluut geen mindere spits:wanneer NEC flink gaat betalen voor een spits moet hij echte toegevoegde waarde hebben, en daar vrees ik bij Plet voor omdat hij voetballend zeer beperkt is.

24 juli 2012 om 12:53

Ik denk ook niet dat Plet een echte versterking voor NEC zou zijn. Voetballend is hij matig zoals jij al zegt maar ook koppend vind ik hem matig ondanks zijn lengte. Hij kon bij Heracles een paar goals scoren door het goede combinatievoetbal wat ze daar hadden maar hij was nou niet echt iemand die uitblonk, daarom snap ik nou niet dat Twente hem gehaald had.

24 juli 2012 om 14:30

Laat hem maar naar P.e.c. gaan dan hoeft hij ook niet te verhuizen

Zouden voor VVV welkome versterkingen zijn.
Denk dat Plet een goede zou kunnen zijn omdat vvv alleen maar Nwofor heeft voor de spitspositie.

Ik hoop dat Plet verkocht wordt aan Vvv, aan verhuren heb je eigenlijk niets. Prima speler die Plet, maar hij is denk ik gewoon niet goed genoeg voor Twente.

Plet zou zeker een versterking zijn voor vvv, heeft bij heracles toch aardig wat doelpuntjes gemaakt in de minuten die hij kreeg. Weet iemand wat Twente voor hem heeft betaalt??

24 juli 2012 om 12:38

1,2 miljoen + Gouriye en Belterman.

24 juli 2012 om 13:07

1,4 miljoen + 2 spelers

24 juli 2012 om 12:38

Het schijnt 1,6 miljoen te zijn (+ een speler, Gouriye)

Voor Plet is het goed als hij hier een jaartje als vaste waarde kan ballen. Echter voor een langere tijd heeft hij denk ik hogere ambities.

Tóth altijd welkom een bijtertje kunnen we goed gebruiken. sweept de rest ook op.

echter zie ik dat ze nog niet in een ver stadium zijn om deze spelers aan te trekken/huren. Verwacht hier niet veel van. Ook onduidelijk of de spelers zelf eventuele interesse hebben.

Met talenten als Joppen, Linssen, Wildschut, van Haaren, Vorstermans en Reimerink, ervaren krachten als Seip, Leiwakabessy, Meeuwis en dan met deze twee spelers erbij zou VVV zich toch makkelijk moeten kunnen handhaven in de Eredivisie. Ik ben alleen benieuwd hoe Heimann en Mäenpää gaan spelen.

24 juli 2012 om 12:43

Het zou me nog steeds niet verbazen als Wildschut vertrekt. Maar dan nog zou VVV zich met een goede spits erbij moeten kunnen handhaven, al zal het niet makkelijk worden.

24 juli 2012 om 13:38

Ik denk idd dat Heerenveen sowieso nog langs gaat komen voor Wildschut.

Maar ik weet niet of Heerenveen de prijs van VVV wil betalen.

Zijn beiden 2 goeie spelers voor Vvv. Meeuwis brengt tot nu toe nog niet echt wat hij zou moeten brengen dit geeft hij zelf ook aan vandaar dat hij het ook niet meer ziet zitten om aanvoerder te zijn. Wellicht kan Toth dit wel volbrengen(dit is een echte vechter en leiders type iets dat Vvv wel nodig heeft ook).

Mäenpää
Joppen/aanko
Seip/Yoshida
Vostermans
Leiwakabessy
van Haaren
Toth
Türk
Reimerink
Plet
Wildschut
24 juli 2012 om 19:19

Ik zou het zo doen. Kun je Wildschut nog zonder problemen vervangen door Turk.

Maenpaa
Joppen
Vorstermans
Maya
Leiwa
Toth
Meeuwis
Reimerink
v Haaren
Wildschut
Nwofor

Het is niet en of voetbalzone maakt er toevallig een vraag/poll van. Maar Vvv wilt beiden spelers aantrekken.

Voor Plet zal dit zeker een stapje terug zijn, ben benieuwd waar die zijn voetsporen voort zet.

Wat heeft dat VVV toch,geen geld om bijvoorbeeld talenten als Hoesen en Droste te kopen en nu denken ze Plet(en Toth) voor een appel en een ei te halen.wat grappig zeg.

24 juli 2012 om 13:10

Waar staat er ergens in de tekst dat VVV hen voor een appel en ei wil halen...?

24 juli 2012 om 13:44

Wie zegt dat VVV geen geld heeft om die spelers te kopen? Misschien vinden ze wel dat die spelers dat niet waard zijn en kopen ze deze daarom niet.
Als VVV 500.000 euro wil betalen voor Holla, kunnen ze ook wel Drost of Hoesen betalen. VVV denkt alleen dat deze spelers niet zoveel geld waard zijn.

24 juli 2012 om 14:10

Fulham vroeg ook een heel fors bedrag voor een speler met een eenjarig contract,idd niet zo gek dat VVV dat niet wil betalen

Beide spelers zijn een directe versterking voor Vvv-venlo. Toth als aanjager zie ik graag komen, dat ontlast Yoshida toch wat meer in verdedigend opzicht, waardoor die ook in zijn kwaliteit kan gaan spelen. Nwofor is een speler met mogelijkheden, maar nog niet constant genoeg (mag je op die leeftijd ook nog niet verwachten). Met Plet erbij, kun je ook met een diepe 10 gaan spelen, waardoor je weer iets dominanter kunt gaan spelen in balbezit. Alleen zou je dan nog op zoek moeten naar een betere flankspeler dan Wildschut.

Gaat Plet nu al weg bij Twente???
Waarom is hij dan niet gewoon bij Heracles gebleven.

@ flyingdutchman omdat VVV alleen maar spelers voor een appel en een ei wil/kan halen.

Wel grappig die VVV supporters, VVV en dominant spelen hahaha..

24 juli 2012 om 13:23

Als je een beetje verstand van voetbal zou hebben, dan snap je dat kleine clubs op deze manier hun selectie samen moeten stellen. Ze kunnen geen grote bedragen ophoesten, ook niet na de verkoop van Honda en Musa.
Daarnaast staat er niet "dominant spelen", maar "dominanter spelen". Een kleine nuancering, die jij blijkbaar niet begrijpt...

We hebben voor het middenveld al Meeuwis, Linssen, Kruijsen, Van Haaren, Turk, Maguire en Gielen. En dan ook nog Toth er bij? Prima speler hoor, maar ik denk dat de prioriteiten toch vooral op de aanval en verdediging liggen op dit moment. Vooral als je bedenkt dat Yoshida en Wildschut nog wel eens zouden kunnen gaan vertrekken voor het begin van de competitie.

Maar als Toth inderdaad komt zal Kruijsen of Linssen wel naar Fortuna gaan, al dan niet op uitleenbasis.

24 juli 2012 om 13:24

Kruijsen zal dan idd verhuurd gaan worden aan Fortuna Sittard.

@grijskijker volgens mij heb jij iets tegen vvv ofzo ? ooit een keer stadionverbod gekregen ofzo .... ik wordt zo moe van jou negatieve reacties ! een club als vvv doet het gewoon goed door niet zo maar overal geld aan uit te geven. Het zou zelfs stom zijn om overal de hoofdprijs voor te betalen, en dat kan vvv ook niet dus zullen ze het zo moeten proberen.... ze proberen het tenminste nog ! Maar jou naam zegt al zat ; on: ik hoop echt dat balasz komt was een van mijn favorieten een echte hongaarse ijzervreter die tot t einde door gaat.! Tot op heden vind ik dat mijn club het goed doet, gezonde financien, toch wel elk jaar veel spanning op t einde :P Het beleid wordt steeds beter en met het nieuwe stadion zijn dat al heel wat verbeteringen die ook vooral te danken zijn door het geloof van 1 toch wel aparte man Meneer berden ; thanks Forzaaa VVV

Tóth (teut) zou voor VVV een leuke aanwinst zijn, type Gatusso die altijd jaagt en jaagt. In z'n eerste twee jaren bij Genk speelde hij in de basis maar daarna brak David Hubert door en verloor Tóth z'n plek.

Plet is pas een half jaar geleden gehaald,en dan mag hij nu al weer weg?

@jellek, ik een stadion verbod? Hahaha, wil toch niet dood gevonden willen worden in Venlo,laat staan levend.. Ik ben niet zo'n (wannaby) hooligan als jij, dus ik en trots om te zeggen dat ik nooit een stadionverbod heb gehad.
En jullie VVV supporters/bestuurders hebben een dikke plaats voor jullie kop want jullie weten niet wat er in de (voetbal)wereld leeft .dit constateer ik door jullie reacties en door jullie handelswijze/uitspraken, in welke speler zijn jullie morgen geïnteresseerd? Zlatan Ibrahimović of Robin van Persie? Spelers koop je tegenwoordig niet meer voor een appel en een ei!

24 juli 2012 om 14:40

@grijskijker

Wat is een wannaby?
En een plaats voor onze kop?
Voor een appel (?) en een ei?

Ik constateer uit alleen deze reactie al dat jij degene bent die er geen verstand van heeft en beter zijn account op kan heffen, je naam veranderen en emigreren naar Japan. Misschien dat ze je daar wel zullen geloven.

Mag ik ook vragen voor welke club jij bent?

ON: Ze willen nacompetitie ontlopen, dan zullen ze nog wat moeten kopen. Ze hadden Platje moeten halen een paar jaar terug, dan had je dadelijk een mooie aanval met Wildschut-plet-platje, jammer dat dat niet zo is. Ze kunnen beter Depay proberen te huren, of Ritzmaier. Lukoki, Cabral, Özbiliz en misschien Ebecilio zijn ook opties. Met Toth staat er toch een aardig middenveld, misschien daar nog een iemand bij.
Achterin is het ook niet stabiel, daar moeten ze ook snel een oplossing voor vinden.

Grijskijker gefrusteeerde sjeng of roda-fan?
On topic: Balasz Tóth zou zeker een versterking zijn voor Vvv. Sterke balafpakker, juiste mentaliteit en goed afstandschot. Jammer dat hij vorig jaar niet is gebleven.
Daarnaast moet er een nog paar aanvallers bij (plet, buitenspeler) en het liefst nog een rechtsback.

@ baer, geen van beide en zeker niet gefrustreerd. Maar kan me voorstellen dat jij dat kan zijn..

@grijskijker hahaha hooligan nee sorry nette supporter maar inderdaad wat bear zegt een gefrusteerde sjeng of roda-fan !! ik proef juist uit elk woord wat jij zegt jaloezie. Dus maak ik er ook geen woord meer aan vuil .... Zal wel een reden hebben waarom ons clubje financieel gezond is en de helft van de eredivisie clubs niet, zal wel komen omdat we alles voor een appel en een ei kopen Trots op venlo Trots op Vvv

BTW zeg dan eens waar jij voor bent vriend, alleen maar liggen zeiken op een andere club! alleen maar reacties geven op artikelen die iets met vvv te maken hebben! beetje zwak vind je niet grijskijker ?

Is huren van spelers in het buitenland(bijvoorbeeld ook in Duitsland of Frankrijk)geen optie,gezien de lage begroting.
VVV heeft gewoon het geld niet om echte goede spelers te kopen en dus lijkt mij huren in deze fase een meer dan logische oplossing.

@micky7 je mag geen negatief woord zeggen over Vvv, want dan beginnen ze paranoïde en gefrustreerd te worden.. En daardoor beginnen ze onzin te verkondigen VVV zit zoals veel clubs in categorie 2, dus zo bijzonder is dat niet. En dat jullie alles voor een appel en een ei willen/proberen (te) kopen heeft daar niks mee te maken,maar meer met onkunde/ geen kijk op de realiteit.

VVV heeft zo geen gebrek meer aan middenvelders, met Meeuwis, Magruire, Túrk, van Haaren, Linssen en dan ook nog Toth..? Toth is een goede middenvelder voor Vvv, maar daar hebben ze zo veel van!

Verder snap ik wel dat ze nog een spits willen hebben, Plet is haalbaar (denk zelf aan een uitleenbeurt) en met Hoessen en Reimerink om je heen heb je aardige buitenspelers. Het is nu ook nog maar hopen voor VVV dat ze Maya Yoshida kunnen behouden.

@grijskijker je ontloopt vragen en durft er geen antwoorden op te geven ! ik heb als club vvv die club zit in mijn hart ! dat wil niet zeggen dat andere mensen daar geen kritiek op mogen geven natuurlijk wel graag zelfs ... maar dan wel kritiek met inhoud dus niet zoals jij dat doet ;-) ik heb net even je profiel bekeken daarin zet je jezelf wel erg te kijken ..... sinds je lid bent heb je alleen maar gezegd hoe het je stoort dat vvv alles voor een appel en een ei wil kopen mmm kritiek haha wat een ito zwakstroom ben jij zeg ! ik hou juist van een inhoudelijke discussie maar niet van iemand die nog niet durft te zeggen voor welke club hij zelf is pffff have fun forzaa vvv

@sc-h, Waarop baseer jij dat Plet haalbaar is voor Vvv,verhuur (is geen optie heeft Munsterman al gezegt ) en kopen ook niet want waar moet VVV ruim 1.5 miljoen (+ een speler, Gouriye wat Twente voor hem heeft betaald) vandaan halen en reken maar dat Twente geen geld op hem wil verliezen, want dan houden ze hem gewoon nog in hun selectie,en maar niet over zijn salaris te spreken.
Maar de VVV mensen hier zullen er wel anders overdenken ,of niet jongens...

Jellek(ereltje) toch, waarom moet je een poging doen om mensen te beledigen. Frustratie? Omdat je clubje steeds verder afzinkt? Of dat je door je autistisch handelen er niet tegen kan dat je deels genegeerd wordt? Of is het gewoon je eigen lage niveau?
Ik denk eigenlijk dat het alles bij elkaar is, want anders kan je niet zo reageren zoals jij doet..

@tom12(jaar), hahaha wat een leuke reactie echt een reactie van een knulletje dat net komt kijken..

Echt ook om serieus te nemen

Vooral ook de namen die je noemt als of die spelers interesse hebben om bij VVV te spelen.. Nee jij hebt er verstand van..

En de vraag die je stelde antwoord ik met nee, maar jij hebt nog al veel favoriete clubs,pisvee,vvv en Roda, leuk die laatste 2 hahaha, maar vooral clubs die de laatste jaren wat hebben gewonnen

Nou knul maar snel naar de tv voor Sesamstraat.. en dan maar op bed.

24 juli 2012 om 16:02

Laat jullie niet zo opjennen door grijskijker, dat is waarschijnlijk de rede dat hij reageert. Hij onderbouwt ook niets, laat hem maar zijn zegje doen.

on-topic: Ik hoop niet dat ze iedere keer als ze geinteresseerd zijn de media blijven opzoeken, vind dit niet zo slim. Verder denk ik niet dat ze deze 2 spelers binnen halen, maar ja we zullen zien.

Ik heb zojuist grijskijker bij google ingetypt,en tot mijn grootste verbazing kwam ik er achter dat hij ook actief is op forums van cambuur.dus,conclusie we hebben een zwaar gefrustreerde cambuursupporter aan de haak,haha.. ik wil je namens mij en alle Vvv-supporters ons excuses aanbieden.. Sorry dat jullie nog een jaar jupilerleague moeten spelen..sorry sorry en nog eens sorry.als je ons je adres geeft sturen we je een bosje gele tulpen..

24 juli 2012 om 16:29

Het is beter dat Cambuur niet is gepromoveerd(was wel leuk geweest), dit omdat sinds korte tijd de financiën pas weer op orde zijn en Cambuur anders ook niet veel te zoeken had in de eredivisie..

@ Ambrosiuss,klopt wat je zegt.. Elke keer komt VVV in het nieuws dat ze geïnteresseerd zijn en vervolgens denken dat spelers ondanks contract(met bedragen er in) heel weinig geld binnen te halen zijn. Ik vind het eigenlijk respectloos, naar de clubs,spelers en hun eigen aanhang en vind amateuristisch om zo te handelen, want je weet als je informeert naar spelers wat er in de contracten staat(transfersom) en dat het haalbaar is. Maar VVV handelt andersom eerst bekend maken,een bod doen dan informeren naar wat er in het contract staat en vervolgens zeggen dat de speler(voor Vvv) te duur is.

En ja ik was een beetje aan het opjennen..

Je moet roeien met de riemen die je hebt,oftewel vvv kan niet anders.met het oog op de toekomst (nieuw stadion)kunnen ze geen dure/onbetaalbare spelers meer halen. Informeren of een bod uitbrengen naar een speler toe mag toch gewoon jongens? Mischien krijg je en speler en anders helaas pindakaas.we kunnen niet anders met de op 1 na laagste begroting van de eredivisie,niet geschoten is altijd mis..

24 juli 2012 om 17:03

Dat begrijp ik ook wel maar je kan bij voorbaat ook weten dat bepaalde spelers niet haalbaar zijn
maar toch de publiciteit zoeken. Wat ook voor onrust bij een club en of speler zorgt.
Transfervrije spelers is eenvoudig handelen, maar spelers met contract is andere koek.

Zonde dat Plet geen echte kans krijgt bij Twente. Het is een ruwe diamant, maar kan zo de nieuwe Bas Dost worden. Geen topper, maar wel een doelpuntenmaker. VVV zou wel een mooie club zijn waar hij veel minuten kan maken, aan de andere kant zou ik hem ook wel graag bij Heerenveen willen zien onder van Basten.

24 juli 2012 om 23:04

ben het deels met je eens al krijg je bij een twente minder tijd dan bij een heracles, in enschede moet je er gelijk staan en bij die club in almelo mag je nog wel eens een balletje naast trappen; hij zou bij een sc heerenveen ook meer kansen krijgen ben ik van mening

Leuke speler die Plet voor Vvv, echter een garantie op een basisplek heeft hij ook niet. Zal het uitmoeten maken voor de 9-positie met Nwofor. Dan heb je 2 spelers met potentie. Een transfer van Toth naar Venlo zou super zijn, alleen wel een zelfde soort speler als meeuwis en om die nu alle 2 te laten spelen? Al met al ben ik wel een voorstander van de eventuele komst van Toth, hopelijk kan hij zijn mentaliteit overbrengen op de hele groep. Toth is een echte leider!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VVV-Venlo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.NAC Breda5915
10.VVV-Venlo48-14
11.FC Den Bosch47-19
12.Jong PSV44-2
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
SpelersPositieW
L. ZimaKeeper
T. DekkerVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina VVV-Venlo.

5 fans
Aanvaller, 35 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren