'Feyenoord heeft misschien wel de twee grootste Noorse talenten'

Zaterdag, 14 juli 2012 om 12:10Erik van Dam • Laatste update: 13:06

Harmeet Singh is al gearriveerd bij Feyenoord en Omar Elabdellaoui volgt hem waarschijnlijk op korte termijn. Eerstgenoemde werd overgenomen van Vålerenga, terwijl Elabdellaoui volgens Voetbal International volgende week op huurbasis overkomt van Manchester City. Vanuit verschillende hoeken klinkt al enthousiasme over het duo. John Guidetti en Jim Solbakken, de zaakwaarnemer van Singh, denken dat Feyenoord heel blij mag zijn.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

96 reacties (laatste reactie door boyaz09)

dat is mooi om te horen nu nog een spits en Feyenoord is rond of toch maar Immers in de spits en Singh Aanvallend middenveld

14 juli 2012 om 12:17

Daarmee worden ze vast geen landskampioen.

14 juli 2012 om 12:31

uhm, volgens mij is de doelstelling bij de 1ste 5, en niet kampioen. compleet nutteloos dit soort reacties.

grappig dat ze elkaar zo goed kennen, hopelijk werpt dit zijn vruchten af voor feyenoord

14 juli 2012 om 20:31

Nou als ik Vlaar vanmorgen hoorde in het AD dan moet nieman er van opkijken dat Feyenoord kampioen wordt.lachertje natuurlijk ze draaien eens weer een seizoen mee in de top en meteen is men titel kandidaat.met dit materiaal eindigt Feyenoord op een vijfde plek maar kan het ook zevende worden als het een beetje tegen zit!!

14 juli 2012 om 12:19

Elabdellaoui is toch een spits?

14 juli 2012 om 12:20

Een vleugelspeler.

14 juli 2012 om 12:56

Nee, Omar Elabdellaoui is 'n vleugelspeler, maar hij kan ook uitstekend op de tien positie spelen.

Ik hoop dat Elabdellaoui aankomend seizoen net zo goed gaat presteren als John Guidetti. Als hij zich tegenover Manchester City wilt bewijzen, dan moet hij nu slagen bij Feyenoord.

In Harmeet Singh heb ik ook wel vertrouwen. Ik had hem ook al 'n paar keer zien spelen voordat hij naar Feyenoord kwam, toen maakte hij 'n redelijke indruk. Tot nu toe doet hij het goed bij Feyenoord, maar dan wel tegen amateurteams, als hij er ook in de grote wedstrijden staat, dan kunnen we zeker spreken van 'n goede aankoop van Feyenoord.

Mulder
Janmaat/Leer
De Vrij
Vlaar
Indi
Clasie
Immers
Vormer/Singh
Schaken
Fernandez
Cisse/Elabde
14 juli 2012 om 13:44

Vind het wel een goede opstelling alleen zou ik een paar wijzigingen doen.
Met als wissels: Leerdam-ramsteijn-nelom-singh-manu-vilhena-cisse-d... keeper, volgens mij Boy de Jong-achabar en dan vergeet ik er vast nog een paar. Dan heb je een ruime selectie. Ik zie de traditionele top 3 toch als de grote titelkandidaten met Twente en AZ als gevaarlijke outsiders.

Edit: Was Goossens vergeten naturlijk.

Mulder
Janmaat
De Vrij
Vlaar
Martins Indi
Clasie
Vormer
Schaken
Immers
Elabdellaoui
Fernandez
14 juli 2012 om 16:10

Immers en Vormer wel in de basis maar Singh niet.... Het is mij nu duidelijk dat jij deze jongen nog nooit hebt zien voetballen. Als je dat wel had gedaan zou je weten dat Singh op dit moment samen met Clasie de beste middenvelders van feyenoord zijn...

14 juli 2012 om 16:32

Elahmadi weg,bakkal weg,guidetti weg. Paar aardige breedtekrachten als Vormer erbij gehaald. + 2 Noren van nog geen paar ton. Tel daar de extra belasting op van de Europese duels en ik zie Feyenoord niet bij de top 5 eindigen.

14 juli 2012 om 17:39

Oww omdat Feyenoord weinig heeft ingeboet, want Feyenoord was in de 2e seizoenshelft na Ajax het meest constant en dat heel lang zonder Guidetti. Ook tijdens de Afrikacup zonder EL Ahmadi ging het prima. Bakkal was niet heel opvallend aanwezig. Daarnaast is Feyenoord zeker in de breedte een stuk sterker geworden. Logische verklaring dat ze niet in de top 5 eindigen inderdaad, want de rest heeft zich spectaculair versterkt? Top 5 is zeker wel haalbaar!

14 juli 2012 om 18:35

Denk dat jullie in de breedte wel sterker geworden zijn ja. Maar een speler als Guidetti maakt net dat verschil tussen nummer 3 of nummer 6 op de ranglijst.
En Elahmadi paste goed met Clasie..moet ik nog zien van Vormer. Vind ik meer vergelijkbare types.

14 juli 2012 om 19:11

Is dit Jaloezie ofzo. Bang dat wij FCT weer voorbij gaan. Met dit team wat we nu hebben horen we zeker in de top 4 thuis en misschien ook wel top 3. Wat als Feyenoord een gode spits toch weet te strikken. Koeman heeft veel keus zeg. Ook wel eens lekker voor een trainer.

Een betere selectiedan FCT hebben we zeker wel.

Zag laatst het elftal van twente op papier en toen dacht ik van nauw nauw en ik zie FCT niet in de top 5 eindigen met Schilder als belangrijkste man en Mclaren als coach.

We zullen zien gozert.

14 juli 2012 om 23:11

retro

Ik heb hem idd nog nooit zien voetballen dus dat is de reden dat ik hem niet meteen in de basis zet. Ik wil hem eerst zien voetballen

14 juli 2012 om 23:20

Fctenschede

´´elahmadi weg,bakkal weg,guidetti weg. Paar aardige breedtekrachten als Vormer erbij gehaald. + 2 Noren van nog geen paar ton. Tel daar de extra belasting op van de Europese duels en ik zie Feyenoord niet bij de top 5 eindigen. ´´
haha jij bent geniaal. Ik zou het zo zeggen.
´´elahmadi weg,bakkal weg,guidetti weg. Vormer, Immers, Goossens, Janmaat en 2 grote Noorse talenten, een paar spelers die uit de jeugd komen stromen: Achabar, Manu, Vilhena, de Jong ( die keeper ), spelers die zich nu nog beter hebben ontwikkeld: Martins Indi, De Vrij, Clasie. Ik vind 2 Noorse talenten halen voor een paar ton toch aardig netjes. Sterker nog, ik zie twente met dit team echt niet in de top 5 eindigen. Sowieso meten ze Feyenoord, Ajax, Psv, AZ achter zich laten en ik zie Heerenveen, Vitesse toch wel hoger eindigen dan Twente.
Dus droom lekker verder, geloof me maar. Feyenoor heeft op Fifa 13 een beter team dan Twente dus ik zie Feyenoord toch hoger eindigen. Snap je hem nog of ga ik te snel;

Ziet er veel belovend uit. Hopelijk kunnen ze het talent ook direct laten zien. Op de langere termijn hebben we niets aan Elabdelaoui, hij moet direct presteren!

Singh krijgt langer de tijd aangezien hij van ons is. Kan ook wel langer de tijd nemen aangezien er voor hem geen plek is aangezien ik Vormer en Clasie hoger in schat.

14 juli 2012 om 16:14

Vormer beter dan Singh.... Juist, nog zn voetbal kenner. Als je hem zou hebben zien spelen dan zou je weten dat Singh van hetzelfde niveau is als Clasie en 3 klasse beter dan Vormer. xtje live toto spelen, zie je nog is wat....

14 juli 2012 om 16:47

Leuk dat je jezelf dan een beter kenner vind als je al kan zeggen dat Singh kan wennen aan het Nederlandse voetbal en ook het niveau aan kan.

Singh 3 klasse beter dan Vormer? :s hebben we de beste speler van de eredivisie binnen gehaald?

14 juli 2012 om 17:06

Hahah, ik noem mezelf geen betere voetbal kenner. Toevallig heb ik Singh we lzien voetballen. En niet in een Youtube filmpje maar gewoon hele wedstrijden. Vormer is een beperkte speler in mijn ogen, Clasie in Singh vind ik daarom dus 3 klasse beter. En ja, Clasie is een van de beste middenvelders van de eredivisie, en Singh kan dat in mijn ogen dus ook worden. Beste speler van de Eredivisie zal ie niet worden, ma je moet niet oordelen over de kwaliteit van een spelers als je niet eens een wedstrijd van hem gezien hebt

Wennen aan het Nederlands voetbal... De voetbalfilosofie is in Noorwegen niet zo anders als in Nederland. Ook aanvallend voetbal en veel over de vleugels. Tuurlijk zijn er clubs die alleen de lange bal hanteren maar dat is nier in Nederland ook zo. Clubs als Rosenborg, Molde en Valerenga zouden hier zonder probleem mee kunnen in de Eredivisie.

14 juli 2012 om 17:44

Clasie en Singh drie klasses beter dan Vormer? Sorry hoor, maar dit kan ik niet serieus nemen. Ik zie Uberhaupt niet in waarom Clasie zoveel beter is dan Vormer. Misschien is Vormer zelfs nog beter dan Clasie. Aangezien ik vrijwel nooit mensen zie die Vormer al op één lijn hebben zitten met Clasie zullen velen het met me oneens zijn, maar geloof mij nou maar dat Vormer niet zomaar een breedteaankoop is. Hij is niet voor niets na Theo Janssen de beste eredivisiespeler van 2010/2011 geweest in het klassement

14 juli 2012 om 18:49

Ik vind Vormer een aardige speler, ik heb hem afgelopen seizoen niet echt gevolgd maar van wat ik gezien heb goed loopvermogen, aardig schot aardige pass. Clasie vind ik toch ecth beter. kan net als Xabi Alonso een bal over 40 mr bij je op de stropdas leggen, wel een stuk minder natuurlijk maar het lijkt er aardig op. Daarnaast is Clasie een echte bal afpakker, wat Vormer ook wel is maar in mindere mate. Singh daarin tegen is enorm technisch, heeft erg veel inzicht op aanvallend gebied en een goede pass en schot. Hij moet eigenlijk op de plek van Bakkal en dan Vormer en Clasie erachter. Maar hij kan ook op de positie van Cisse of Schaken. Mede om die eigenschappen zou ik hem altijd boven Vormer zetten.

Klinkt allemaal leuk en aardig maar zodra er geen spits komt die tegen de 20 goals in een seizoen maakt zie ik Feyenoord geen hoge ogen gooien. Ik ben ook niet heel erg bekend met de kwaliteiten van de Feyenoordspelers maar ik denk dat ze ook wel wat mankracht missen. Vlaar heeft dat wel, Clasie evt. ook maar dat was het mischien zo een beetje. Ik verwacht in iedergeval niet dat Feyenoord in de top3 zal eindigen. Ajax, PSV en Twente hebben sowieso betere selecties.

14 juli 2012 om 12:24

Ken je Twente dan wel goed genoeg...aangezien die club vorig jaar wel erg laag is geeindigd en ook niet veel beter is geworden. Feyenoord is bepalende spelers kwijtgeraakt, maar ook een hoop goede jongen voor teruggekomen, daarnaast verwacht ik veel van een aantal talenten die een jaartje ouder en beter geworden zijn. (manu, Clasie, de Vrij, Achabar)

14 juli 2012 om 12:33

Vraag me af of jij Twente wel goed genoeg kent. Alleen john is tot dusver weg als basisspeler en daar zijn kwaliteitspelers als Tadic, guitierrez en bjelland voor terug gekomen terwijl ook schilder een prima aankoop is.

14 juli 2012 om 12:37

Tadic is een prima speler ja die andere ken ik niet en vraag me af of die Twente beter kunnen laten spelen als dat ze vorig jaar deden want dat was echt niet veel.
Ik ben zeer benieuwd wat onze Nederlandse competitie dit jaar voor verassingen gaat zorgen

14 juli 2012 om 12:31

Waar bazee jij het op dat twente een betere selectie als Feyenoord heeft?
haha ik denk dat Feyenoord wel bij de top 3 gaat eindigen.
Ze moeten misschien nog wel een nieuwe spits halen maar de rest van het team staat.

14 juli 2012 om 12:38

Heerlijk dat Twente weer wordt onderschat door velen. Twente gaat volgend jaar, in tegenstelling tot Feyenoord, meedoen om de titel. Kwestie van kwaliteit. Daar waar de selectie van Feyenoord zwakker is geworden is deze van Twente sterker geworden (er van uitgaande dat De Jong blijft)

14 juli 2012 om 12:42

oja en jij weet al dat de selectie van feyenoord zwakker is geworden.
ik denk alleen in de spits misschien ja maar de rest niet.
en feyenoord is nog op zoek naar een goeie spits.
ik denk dat jij twente zeer overschat.
maar ja we zullen het zien aan komend seizoen.

14 juli 2012 om 13:00

Niemand onderschat Twente, echter Twente heeft nog een aantal spelers die in de belangstelling staan of willen vertrekken en dat zijn niet de minste. Het is geen voordeel, het duurt alleen maar langer als er later nieuwe spelers gehaald moeten worden. Ik heb nu al zin in het nieuwe seizoen het zal weer spannend worden!

14 juli 2012 om 17:10

Het gaat in voetbal puur om het maken van doelpunten. Om kampioen te worden in Nederland heb je zeker wel circa 80 doelpunten nodig. Feyenoord mist een spits die veel kan scoren en daarom denk ik dat dat ze kan breken. Buiten dat vind ik de spelers van Feyenoord niet slecht. Kijk mijn Twentepunt is zo bepaald omdat Twente Luuk de Jong (of een goede vervanger als aankoop) heeft die voor minimaal circa 20 doelpunten zorgt. Psv heeft ook genoeg scorend vermogen met Toivonen, Mertens, Matavz en een rechtsbuiten. Ajax heeft Sigthursson die ook de kwaliteiten heeft om meer dan 20 goals in een seizoen te maken als hij fit blijft. Feyenoord mist zo een speler want een Fernandez zie ik niet zo gigantisch veel scoren. Conclusie; Feyenoord mist een topspits en die spelers hebben de clubs uit mijn top 3 wel.

Eerst maar is zien en presteren. Op pappier klinkt het allemaal leuk en veelbelovend.

Nu John er nog bij, dan wordt het een schitterend seizoen

14 juli 2012 om 13:46

Welke John. Ola John, Joshua John of John Guidetti.

Edit: John Guidetti natuurlijk

John Guidetti is die zaakwaarnemer? haha

ON: Dit is natuurlijk prachtig voor Feyenoord. Hopen dat ze nog een goede spits erbij halen, dan zie ik Feyenoord toch wel top 5 halen. De tweede plek zullen ze dit jaar zeker niet behalen. Maar wie weet.

Edit: Lees verkeerd, mijn fout

Ik wil niet negatief klinken , deze jongens zijn geweldig maar de beste noorse talenten? Ik denk het niet , mostafa abdelloue is op dit moment veel beter. Het zijn wel echte geweldige spelers , feyenoord fans mogen hun vingers aflikken komend seizoen ;

14 juli 2012 om 13:04

Omar el abdellaoui is familie van Noors international Mohamed abdelloue, is mostofa abdelloue ook related ?

Tarik el younnousi was ook zo een marokkaanse noor speelde bij heereveen, wel geflopt. er wonen maar -5000 marokkanen daar, leuk om te zien dat er nog talenten zijn.

14 juli 2012 om 13:31

Mostofa en Mohamed zijn broers en Omar is hun neefje dacht ik ;

(hoop dat het klopt)

14 juli 2012 om 16:36

Mostafa en Mohamed zijn broers =D

14 juli 2012 om 15:50

Ja maar die is ook al 23. Ik vind zelf dat Havard Nortveit de grootste talent is. Heeft het niet gered bij Arsenal, maar ze hebben hem wel 3 jaar lang gehouden daar en hij is nu op zijn 21e al een hele belangrijke speler voor Bmg, heeft alles gespeeld zo'n beetje vorig seizoen.

14 juli 2012 om 16:04

Mustafa Abdellaoue? Alweer 24 over 2 weken en ooit 1 goed seizoen gehad bij Tromso. Bij Kopenhagen komt ie anders niet veel aan spelen toe. Heeft bovendien nog nooit voor het Noors elftal gespeeld. Zijn broer (26) doet het wat dat betreft een stuk beter maar die valt niet meer als talent te zien.

Zoals scrumpti0uz opmerkt zou eerder Nortveit voor de titel ''grootste Noors talent'' in aanmerking kunnen komen, doet het niet onaardig bij BMG terwijl Singh het nog moet laten zien in Rotterdam. Beide zijn al wel A international op hun leeftijd.

14 juli 2012 om 18:51

Jij bent een wikipedia expert zo te zien, ten eerste speelt die mostafa sinds january voor kopenhage en misschien was die wel geblesseerd. .

"en ooit een goeie seizoen" was vorige seizoen. jou post rammelt van alle kanten.

die buiten spelere is en zeer goede voetballer

Ziet er goed uit, alleen zullen we nu maar afwachten tot er is een échte spits komt..

Tja, Noorse talenten zijn lang niet altijd de grootste natuurlijk. Op topniveau zijn er maar weinig die het echt maken tenminste. Uit m'n hoofd kom ik op Carew, Solskjær, Riise, Tore André Flo en Iversen.

Ik denk dat Feyenoord blij mag zijn met deze jongens, maar laten we ze nog maar niet te ver ophemelen.

14 juli 2012 om 12:38

Ook Abdelloue van hannover 96 , topspits.

14 juli 2012 om 12:48

Ik had vooral over voormalige Noorse talenten waarvan je zou kunnen zeggen dat 'ze het hebben gemaakt'. Mohammed Abdellaoue is een prima spits, maar speelt voor Hannover 96. De nummer 7 van de Bundesliga. Geen slechte club, maar wel een degelijke subtopper. Enigszins talentvolle jongens zijn de Noorse competitie al snel ontgroeid.

14 juli 2012 om 12:58

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst ;. Bale en Giggs bijvoorbeeld... Hadden hun clubs ze niet moeten halen vanwege hun afkomst? Hleb heeft ook mooie tijden gehad.

Deze jongens zijn jong naar Feyenoord / City gehaald en worden nu gevormd tot betere voetballers. Het talent en de ambitie zijn aanwezig. Ze zijn er natuurlijk nog lang niet, maar de potentie is niet minder omdat ze uit Noorwegen komen ;.

14 juli 2012 om 13:45

Je vergeet vrije trappen specialist Pedersen ;

Het klinkt allemaal wel mooi , maar dat denkt Heerenveen al jaren met spelers als bijvoorbeeld tarik elyounoussi maar dat bleek ook geen succes.

Het voordeel van Feyenoord was dat er geen druk op de prestaties lagen en de talenten konden zich lekker ontwikkelen en mochten ook fouten maken. Nu worden er spelers gehaald en er wordt nu resultaat verwacht. Ik ben benieuwd, maar deze jongens worden door iedereen al voor potentiele toppers uitgemaakt maar ik ga nog niet mee in die euforie.

Geen Woorden maar daden !!!!

14 juli 2012 om 12:54

Geen druk? De spelers hadden de trainer weg gestemd en moesten nu laten zien dat dat rechtvaardig was. Hoe bedoel je geen druk? Dat is misschien wel meer druk dan dat er dit jaar is. Daarbij blijft het Feyenoord. Daar staat altijd meer druk op de groep dan bij de kleinere clubs.

Het enige wat veranderd is de manier waarop tegenstanders de ploeg gaan benaderen. Dat zal het grootste obstakel worden.

Dat die jongens hun talent moeten laten zien ben ik met je eens. Ellabdellaoui moet er meteen staan, Singh heeft meer tijd. Voor beide is het echter niet noodzakelijk (uit het oogpunt van Feyenoord) dat ze doorbreken. Ellab gaat terug naar City en op de positie van Singh hebben wel al meer dan prima spelers.

Erg leuk allemaal maar er moet echt eenspits bijkomen!

En zoek er maar eens eentje die capabel genoeg is. Guidetti zou een welkome gast zijn. Maar ik denk dat City hem in de PL wil laten spelen.

Misschien kunnen we een andere spits huren van MAN City

Speelt Adebayor nog bij City.... ;-)

Tsja dat zeiden ze bij Heerenveen ook toen ze Elyounoussi hadden

14 juli 2012 om 13:54

Waarom moeten het Feyenoord supporters zijn die jou een duim omlaag geven?

Noren lopen niet over van voetbalkwaliteit dat ben ik met je eens. In het land van 1 oog is 2 oog koning maar zelfs de meest kleine landen kunnen toptalenten voorbrengen. Nederland is voor veel scandinaviers een uitstekende start gebleken van hun carrière, dat moet jij weten als heerenveen supporter ;

14 juli 2012 om 13:57

Ik denk dat je het niet kan vergelijken. Het gaat er namelijk ook om hoe de clubs met de talenten omgaan en hoe de spelers mentaal zijn.

14 juli 2012 om 14:08

Elyounoussi was ook al ouder en een minder groot talent dan Singh en Elabdellaoui. Jij zeg wel dat de Feyenoord supporters nog in een droom van vorig seizoen leven, jij moet je helemaal stil houden want ik zie die Friezen ook niet in het linkerrijtje eindigen met dit team. Geen Dost, Narsingh, Assaidi. Feyenoord geen Bakkal, Guidetti, El ahmadi maar wel Singh, Elabdellaoui, Immers, Vormer, Janmaat, Goossens. Zijn toch goede vervangers.

14 juli 2012 om 14:23

Ken je feiten cooliewoelie1, Heerenveen was ondanks 2 slechte jaren (door wanbeleid, net als Feyenoord) even afwezig in de subtop, maar daarvoor eindigde Heerenveen steevast tussen de 4e en 6e plek. Ook zonder Dost, Narsingh en Assaidi. Volgend jaar zullen wij ook zonder die 3 wel in het linkerrijtje eindigen.

En hoezo was Elyounoussi een minder talent dan Singh? Alsof je dat kan vergelijken. Die jongen wordt nu keihard gehypt net als Elyounoussi destijds. Dan speelt hij een paar wedstrijden goed en daarna stort het in. Ik hoop het niet voor jullie.

en @rbn_ met alle respect, maar Heerenveen staat er toch wel bekend om om goed met talenten om te gaan, helemaal aanvallende Scandinavische talenten.

14 juli 2012 om 15:55

Juthu Tarik is een Marokkaan dus het zullen denk ik vooral onze Marokkaanse vrienden zijn die jouw die duimpjes omlaag geven en niet zozeer de Feyenoord supporters.

Elyounoussi ging te vroeg naar Nederland en kreeg niet veel kansen daar jammer genoeg.

Zolang een andere club (arsenal ofzo) maar geen talentjes van Feyenoord pikt is alles goed toch ?

On:

Klinkt veelbelovend allemaal, maar een talent uit Noorwegen is naar mijn mening niet beter dan een talent uit Nederland. Dus ben benieuwd of dit wat word.

14 juli 2012 om 13:39

Dit is toch compleet wat anders? Dit zijn spelers voor het 1e en niet voor de jeugd, tevens is voor Harmeet Singh gewoon een transferbedrag betaald en die Ebdalloui komt op huurbasis over van Manchester City.

Doet Feyenoord goed zeg om er één vast te leggen en er één te huren.
Je kan alles van Feyenoord zeggen maar sinds van Geel er is wordt er uitstekend beleid gevoerd zodat Feyenoord weer helemaal terug is in de top van Nederland.
Het hele bestuur van Feyenoord is de laatste tijd heel goed bezig.
Ik denk dat deze jongens de vruchten afwerken in Rotterdam net als Guidetti.
Verwacht veel van hun.
Als Feyenoord nou FC Kopenhagen loot kunnen ze doorgaan in de 3e voorronde.
Dan ben je verzekerd van de Europa League en een grote kans om het hoofd toernooi van de CL te bereiken.
Dit zijn echt grote talenten die je met grote winst kan verkopen over een paar jaar. Tenminste alleen Singh dan.

14 juli 2012 om 18:24

onderschat fc copenhagen zeker niet die gasten kunnen je het zeer moeilijk maken en feyenoord speelt op dit moment nog verre van goed

17 juli 2012 om 08:02

Ja maar dat is wel één van de minste vergeleken met de rest.
Nu Vlaar gaat vertrekken krijgt Feyenoord het nog moeilijker.
Maar Panitinakos en Kopenhagen blijven de beste opties vergeleken met Dinamo Kiev en Fenerbache.
Anders gewoon play off ronde Europa League. wat ook lastig wordt als ongeplaatste club.

Waarom zou Feynoord geen kampioen kunnen worden? Ik denk dat Feynoord een van de titel favorieten is...

14 juli 2012 om 13:23

Ik zou Feyenoord niet als favoriet willen bestempelen, wel als outsider.

14 juli 2012 om 15:57

Omdat ze behoorlijk wat doelpunten in hebben geleverd met het vertrek van Guidetti en Bakkal. Plaatsje in de top 5 moet er zeker inzitten, maar titelfavoriet denk ik echter niet.

Eerst maar afwachten of deze jongens het gaan redden in Nederland. Elyounoussi stond ook te boek als een groot talent en heeft het ook niet gered.

We hebben nog 6 weken voor een spits en er is een beetje geld. Van Geel is wederom heel goed bezig , die man is geniaal. Die spits komt er nog wel, en anders Anas, Fernandez en Cisse.

mooi dat feyenoord weer 2 talentjes heeft weten te strikken. ik vind het alleen jammer dat omar is gehuurd en we hem dus na een jaar al kwijt zijn. blijkt een hele talentvolle jongen te zijn en de posities waar hij kan spelen zijn toch wel slecht bezet. verwacht verder natuurlijk wel een spits. met de spelers die er nu spelen gaan we niet in de top 5 komen ben ik bang. ik blijf hopen op een terugkeer van guidetti en dan kan die samen met zijn maatje elke tegenstander gek maken.

Dit lijkt mij echt de beste opstelling. Als je nu nog een echte spits haalt, is kampioenschap helemaal nog niet zo onrealistisch! Immer of Fernandez in de spits of die echte spits dus. Cisse sowieso op linksvoor!! Hij zakt vaak terug, en dat is alleen maar goed voor Singh! Die heeft dan meer ruimte. En met Immers in de aanval is er plaats voor Vormer op het middenveld. Ik hoop zo dat Koeman hier mee gaat spelen!

Mulder
Janmaat
De vrij
Vlaar
Indi
Vormer
Clasie
Singh
Elabdouani
Immers/Ferna
Cisse

Verwacht heel wat van Omar Elabdellaoui; Schijnt een snelle en technische jongen te zijn.
Zo een flankspeler heeft Feyenoord wel nodig, vind Cabral echt zwaar tegenvallen.

Die zet zijn acties te lang door en voetbalt niet in team belang; Althans, niet zo heel veel.

Een spits als Fernandez vind ik tevens geen goed voetballende spits, de balbehandeling van Achahbar is al van hoger niveau; Helaas nog iets te jong.

Maar voor de toekomst een hele grote.

Als van Geel en Koeman c.s. het zien zitten in Singh en Elabdellaou, dan doe ik het ook. Dat tweetal heeft me tot nu toe alleen maar positief verbaasd, dus vertrouw ik ze ook in deze.
Ik denk, maar weten doe ik het zo min als iedereen hier, dat Feyenoord het gaat doen met Fernandez/cissé/immers/schaken als midvoor, tenzij er nog geld binnen gaat stromen van de transfer van Robin van Persie of de verkoop van Cabral en/of Leerdam.

wedde dat feyenoord kampioen wordt al die andere clubs hebben flink moeten inleveren lol

Jammer allen dat Mostafa Abdellioui Mohammed Abdellioui en Omar Abdellioui niet voor marokko hebben gekozen. Ik snap niet waarom je noorwegen boven marokko verkiest wat een domme jongens zijn dat zeg.

Wat betreft Feyenoord ik als Feyenoorder vind wel dat we gewoon realistisch moeten zijn we zijn erop achteruit gegaan El Ahmadi Bakkal en Vooral Guidetti gaan we erg missen en zonder hun word het toch een stuk minder. Dus denk dat wij gewoon wel in de top 5 eindigen maar geen kampioen gaan worden dat gaat te ver. Vormer deed het leuk bij Roda de vraag is hoe gaat hij het bij feyenoord doen. Janmaat moet het ook nog laten zien de vraag is is hij echt beter dan Leerdam. Singh en Abdellioui zijn talenten maar dat zegt niet zoveel ze kunnen floppen we zullen zien. Goosens Immers en Te Vrede zijn B Categorie daar ga ik geeneens over praten die jongens komen tekort. 5de plek zou een geweldige prestatie zijn ik ben gewoon een realistische feyenoorder Psv Ajax Az Twente schat ik wat hoger in dan dit feyenoord hoe het er nu voor staat. Als er geen goeie spits komt ala Guidetti zie ik ons weer voor de bovenste 3 plekken spelen.

14 juli 2012 om 14:19

ben ik het helemaal met je eens. vorig jaar hadden we mischien we het beste middenveld van nederland en een fantastische spits rondlopen die de boel op sleeptouw nam. het middenveld is helemaal uit elkaar gevallen en we hebben geen topspits meer. singh,vormer en goossens zijn zeker bruikbare spelers, maar we zijn er sinds vroig jaar zeker niet op vooruit gegaan, alleen de jonkies hebben nu wat meer ervaring. er moet echt een spits bij komen, anders gaan we nog heel veel moeite krijgen om bij de top 5 te komen.

Ik vind ook dat Feyenoord nog een spits moet aantrekken, misschien eens met PSV praten om Tim Matavz een jaartje te huren, hij was terug gezet naar het 2e elftal door Advocaat.ik dennk dat hij perfect bij Feyenoord zou passen.

14 juli 2012 om 14:21

matavz is natuurlijk een topspits voor nederlandse begrippen, maar denk juist niet dat die bij feyenoord zou passen. hij is veel te veel afhankelijk van de spelers om hem heen. we hebben eigenlijk niemand op de zeikant die een goede voorzet kan geven. guidetti creeerde afgelopen seizoen zelf de meeste kansen, zo'n spits hebben we nodig.

14 juli 2012 om 14:35

Hij schiet er wel 15-20 in minstens, en dat is toch wat Feyenoord wil?. Kom jij eens met een naam die haalbaar is voor Feyenoord?. Ik denk dat Matavz meer voorzetten krijgt dan bij Psv.

14 juli 2012 om 14:44

is matavz wel haalbaar dan denk je? denk je echt dat psv hun spits gaat uitlenen aan een directe concurent? tuurlijk niet.

14 juli 2012 om 14:52

Deden ze met Bakkal anders wel. Bovendien kunnen ze afspreken dat Matavz niet meedoet als ze tegen PSV moeten.

14 juli 2012 om 17:19

Hij is tijdelijk terug gezet naar de tweede puur om aan zijn conditie te werken. En zijn conditie was minder omdat hij vader is geworden en dus niet veel heeft doorgetraind. PSV zal Matavz nooit verhuren en al helemaal niet aan Feyenoord. Ze hebben onlangs een miljoenenbod op hem afgeslagen dus verhuren al helemaal niet. Man werk toch is aan je voetbalkennis.

14 juli 2012 om 20:10

Je klets uit je nek, Matvz werd terug gezet omdat Advocaat niet tevreden was over zijn instelling.

14 juli 2012 om 20:15

Wat klets jij nou uit je nek? Wat weet Advocaat nou over de instelling van Matavz. Ze zijn net een klein weekje bij elkaar! Het gaat puur en alleen om het feit dat Matavz terug kwam van vakantie met een flinke achterstand terwijl ze duidelijk een schema hebben meegkregen waar iedereen zich aan moest houden. Máár Matavz is in de vakantie vader geworden en dat heeft complicaties gegeven. Met als gevolg dat hij zich niet helemaal heeft gehouden aan dat schema en dus een conditieachterstand heeft. Hij heeft dit niet doorgecommuniceerd aan de coach en op dat moment dacht Advocaat ja wat krijgen we nou. Daaropvolgend kreeg Matavz wat kritiek van Advocaat en heeft hij hem als straf een wedstrijdje laten meedoen met de 2de om weer op niveau te raken. Advocaat is dus helemaal niet ontevreden met Matavz. Integendeel juist want als hij dat wel was dan waren ze niet zo serieus met Narsingh bezig. Die willen ze natuurlijk niet hebben om Lens voorzetten te geven want die is niet zo een geweldige killer in het strafschopgebied. Dus klets ik uit mijn nek?

Feyenoord heeft zoiezo een spits nodig Koeman en Van Geel weten dit ik denk dar er ook nog een nieuwe spits gaat komen. Want met Achabar die nog een A junior is, Te Vrede die Amper een basisplek had bij Excelsior, Immers leuke spits voor Ado, en Fernandez die wel snel is maar wel heel veel kansen om zeep helpt ga je het niet redden ben ik bang. Zonder nieuwe spits zie ik ze zomaar buiten de top 5 eindigen. Goosens Te Vrede en Immers zijn gewoon B Categorie ik weet niet waarom je zovele geld uitgeeft voor Immers had dan een goede spits gehaald en De Vilhena gewoon nummer 10 gemaakt voor 9 ton had je wel een aardige spits kunnen huren en als je heel goed scout zelfs kunnen kopen. Zonde van het geld om Immers te kopen. Singh snap ik nog wel maar Immers is overbodig vind ik.

14 juli 2012 om 15:22

Je brand spelers al af voordat ze überhaupt voltallige wedstrijden gespeeld hebben. Waarop baseer je dat joh? Geef die Immers eens een seizoen de kans. Natuurlijk zie je liever Messi komen, maar dat lijkt me niet heel erg realistisch. Het is altijd makkelijk om namen bij voorbaad af te branden, zonder met realistische alternatieven te komen!

Te Vrede heb je ook nog nooit langdurig op gelet, wie weet is het over 3 jaar een topspits? Goossens zie ik het ook niet zo in zitten, maar die komt dan ook echt niet in aanmerking voor de basis, puur breedte versterking.
Dus stop eens met dat gezeur, geld voor meerdere mensen hier trouwens en geef spelers wat langer de tijd zich te bewijzen!

Matavz is afhankelijk van zn medespelers het is geen spits ala Guidetti die zelfs kansen creert. Matavz past niet bij feyenoord. Matavz doet me denken aan Makaay dat was perse diezelfde type als Matavz ook afwachten op die kans en dan scoren. die had bij feyenoord ook geen gelukkige periode. Dus denk dat feyenoord voor een andere type spits moet gaan ala Sigthorsson of Guidetti dat soort type.

14 juli 2012 om 14:47

gelukkig snapt iemand mij tenminste nog. daar komt bij dat matavz zowiezo geen optie is voor ons, omdat psv niet hun spits aan een directe concurent gaat uitlenen.

Fijn dat deze 2 jongens elkaar al kennen.
Want persoonlijk vind ik het erg laat, wanneer een speler zich pas op 21 Juli bij de selectie aansluit en er 10 dagen later al de eerste Champions league wedstrijd op het programma staat. Ik ga er niet vanuit dat Omar dan al zo goed in het team is ingepast, dat hij in de basis zal starten.. Ook al is het zo'n groot talent.

Mooi om te zien dat Feyenoord ook bezig is met talenten, altijd mooi om jonge jongens te zien ontwikkelen in Nederland.

Snap niet dat ze Vilhena geen echte kans geven. Als hij het dan nog niet kan maken heb je Vormer gewoon nog. Vind die Singh eigenlijk overbodig.

14 juli 2012 om 15:10

Vilhena zal zijn kansen heus wel krijgen hoor
Verder is Singh absoluut niet overbodig.. Die jongen kan heel aardig voetballen.
Dan zou ik eerder zeggen dat, als er al een overbodige middenvelder is gehaald, Goossens overbodig is..
Maar een beetje ruim in de middenvelders zitten kan geen kwaad. Dat heb ik hier al eerder uitgelegd. Feyenoord heeft nu 7 middenvelders (clasie, Vormer, Vilhena, Singh, Goossens, Mokotjo, Immers). Als je dan 1-2 middenvelders minder in de selectie hebt, kom je dus op /- 5 middenvelders. Als er dan 1 of 2 een (langdurige) blessure oplopen, heb je nog maar 3 fitte middenvelders, en dus geen fitte vervanger meer op de bank. Ik denk dus niet dat je nu al kunt zeggen dat er middenvelders (of überhaupt spelers) overbodig zijn.. Alleen als iedereen fit blijft, zullen er een paar spelers teleurgesteld worden, maargoed.. Het geeft Koeman tenminste ook wat mogelijkheden, en ik vertrouw erop dat hij daaruit de juiste keuze kan maken.

Feijenoord is/wordt vreemdelingenlegioen

14 juli 2012 om 18:06

Oja?

Singh -- Noorwegen
El Abdellaoui -- Noorwegen
Cissé -- Ivoorkust
Lamprou -- Griekenland
Kamohelo Mokotjo -- Zuid-afrika

Maar! :
Mulder -- Nederland
Graafland -- Nederland
De Vrij -- Nederland
Vlaar-- Nederland
Janmaat -- Nederland
Bruno Martins Indi -- Nederland
Leerdam -- Nederland
Nelom -- Nederland
Ramsteijn -- Nederland
Kongolo -- Nederland
Schenkeveld -- Nederland
Steenvoorden -- Nederland
Clasie -- Nederland
Vormer -- Nederland
Goossens -- Nederland
Immers -- Nederland
Vilhena -- Nederland
Schaken -- Nederland
Fernandez -- Nederland
Manu -- Nederland
Cabral -- Nederland
Achahbar -- Nederland
Te Vrede -- Nederland

Er zijn tegenwoordig juist nog maar weinig clubs te vinden met zoveel jongens uit eigen land..
Dus de volgende uitspraak onderbouwen a.u.b.

Heerenveen had dat ook met elyanoussi niets van geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8379
2.PSV8144
3.Feyenoord7142
4.FC Twente6818
5.AZ6120
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller3413
L. SinisterraAanvaller3012
J. BijlowKeeper220
R. NelsonAanvaller212
T. JansenKeeper00
O. MarcianoKeeper120
D. RemieKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Feyenoord.

22 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 17 mei
Manchester United heeft een cruciale stap gezet met het oog op de mogelijke komst van Jurriën Timber. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren