Update: 'Noorse Iniesta' meldt zich dinsdag voor keuring bij Feyenoord

Maandag, 2 juli 2012 om

Nu Karim El Ahmadi is vertrokken naar Aston Villa, gaat Feyenoord vol voor Harmeet Singh. Technisch directeur Martin van Geel bevestigde eerder al de interesse in de Noor, maar ontkende dat er een bod was uitgebracht. Volgens Noorse media werd een eerste poging van de Rotterdammers echter afgeslagen; TV2 weet nu te melden dat Feyenoord haar bod heeft verhoogd naar 465.000 euro.

/

Valerenga, de club waar Singh nog tót 1 januari 2013 onder contract staat, gaat maandagavond waarschijnlijk reageren op het voorstel van Feynoord. De 21-jarige controleur was namelijk niet in de selectie opgenomen voor de thuiswedstrijd tegen Aalesunds FK (0-0). De Noorse Andrés Iniesta, zoals Singh wordt genoemd, speelde dit seizoen tot dusver tien competitiewedstrijden. Hierin gaf hij vier assists en werd hij ook viermaal gewisseld.

Singh, drievoudig international, speelt al zijn hele voetbalcarrière bij de club uit Oslo. Tot nu toe speelde hij precies honderd duels voor Valerenga. Daar blijft het wat Singh betreft ook bij. Hij heeft zijn vertrekwens kenbaar gemaakt bij het bestuur van de Noors landskampioen van 2004. Ook Tottenham Hotspur, Liverpool, Hannover 96, Vitesse en sc Heerenveen zouden achter zijn handtekening aan zitten.

Update 2 juli 22:30 uur - 'Noorse Iniesta' meldt zich dinsdag voor keuring bij Feyenoord
Enkele uren nadat Karim El Ahmadi naar Aston Villa is vertrokken, heeft Feyenoord diens opvolger al binnen. De Rotterdamse club bereikte maandag een akkoord met de Noorse club Valerenga over de transfer van de 21-jarige Noorse voetballer Harmeet Singh. De middenvelder reist dinsdag naar Rotterdam voor de medische keuring en om de laatste details met Feyenoord te bespreken.Gerelateerd

130 reacties (laatste reactie door de.theking)

Hoeveel heeft El Ahmadi opgeleverd eigenlijk? Mooi dat Feyenoord nu weer wat uit kan geven, maarja.. het vertrek van El Ahmadi is wel een grote aderlating. Je moet maar weer zien of je een vervanger kan halen met dezelfde kwaliteiten.

2 juli 2012 om 21:19

Volgens de berichten rond de 3.75 miljoen. Alleen met dat geld kunnen ze niet investeren ,want word mee afgelost en verdwijnt in vvf.
Het enige voordeel is dat er nu salaris vrij komt en El ahmadi had een van de hoogste van Feyenoord.
Van mij had hij een jaar mogen blijven en gratis weg mogen gaan,want 1 aan de beste middenvelders van de Ere divisie van je niet zomaar op

3 juli 2012 om 08:36

Niet in de Vvf, maar volgens mij in het potje van de talentpools. Verder de VvF krijgt neit alles, dat is destijds afgesproken.

3 juli 2012 om 09:03

Uiteindelijk blijft er iig weinig over....
Volgens mij zat karim niet in de talentpool maar dat maak niet zoveel uit.er blijft helaas weinig over en hij is niet makkelijkk te vervangen.
Ik ga hem wel missen iig.

3 juli 2012 om 10:45

Daarbij komt ook nog eens kijken dat FC Twente destijds een clausule heeft afgedwongen van 5% van het transferbedrag. Echter denk ik, denk, dat het om meer als 3,75 miljoen eu gaat, Aangezien dit toen in de media werd gespeculeerd, en van Geel dit 2 dagen erna van de hand deed. Als hij 5 miljoen voor spelers als Fer en Wijnaldum kan krijgen, dan kan hij tegen een Engelse ploeg ook wel meer uit het vuur halen!

Echter ben ik met bedragen boven de 3,75 miljoen al blij, aangezien El Ahmadi nog uit de tijd kwam van de hoge salarissen ( 8 ton per jaar!) dat komt nu wel vrij, en daar is Harmeet singh voor gehaald voor 5 ton.

Martin van Goud is weer ijzersterk bezig, kan niet anders zeggen.

3 juli 2012 om 11:09

Ik denk niet dat van Geel veel meer heeft gevraagd omdat Karim had aangeven dat hij bij zou tekenen en toen deze club kwam wilde hij toch die kans pakken. Door de loyale instelling van Karim denk ik dat het ook een kwestie van gunnen geweest is richting Karim, en ik hoop dat hij het helemaal gaat maken daar!

Dat filmpje van die nieuwe gozer ziet er veel belovend uit trouwens, nu is het natuurlijk makkelijk om hoogtepunten achter elkaar toe stoppen en het dan te laten blijken alsof het idd de nieuwe iniesta is maar het ziet er iig belovend uit....

3 juli 2012 om 11:22

Ja heb het filmpje op lunaticnews gezien.volgens mij had hij maar 5 officiele doelpunten en die staan in dat filmpje...
Wel is te zien dat hij van afstand kan schieten en dat miste Karim dan net weer.

2 juli 2012 om 21:24

Sommige media zeggen 2,8, anderen weer 3,75 en weer een ander iets meer dan 4 miljoen.

En ja natuurlijk is het vertrek van El Ahmadi een aderlating, maar zelfs zonder Singh kunnen we zijn vertrek wel opvangen. Met Vormer/vilhena heb je prima vervangers.
El Ahmadi is natuurlijk wel technischer dan bijvoorbeeld Vormer, maar met Vormer haal je dan wel weer meer goals/assists in huis.

Weet iemand wat voor jongen dit qua persoon is? Zelfverzekerd? Stil? Rumoerig?
Ik hoop stiekem weer op een typetje Guidetti (:

2 juli 2012 om 21:29

El Ahmadi is door Feyenoord volgens mij ooit voor 5 miljoen gehaald. Merkwaardig dat hij dan voor minder wordt verkocht,

2 juli 2012 om 21:29

Als er nou staat dat het wordt vergeleken met Iniesta, wat voor type speler zou het dan zijn? Ik denk geen aanjager a la Guidetti en Clasie, maar een geniale middenvelder. Gewoon een zelfde soort type als El Ahmadi dus. Dat was toch niet zo moeilijk te bedenken. Vertrekt er een creatieve middenvelder, haal je een zelfde soort speler terug.

2 juli 2012 om 23:56

Dat komt omdat hij nog maar een 1-jarig contract had en Feyenoord Karim deze transfer gunde. Karim heeft zich altijd voorbeeldig opgesteld, zelfs onder Been vernam je geen wanklank. Daarbij kan Feyenoord 2,8 miljoen pond niet weigeren gezien de financiële huishouding.

3 juli 2012 om 00:04

feyenoord stond er anders voor toen het el ahmadi haalde

2 juli 2012 om 21:30

Is die Vilhena (zo heet hij toch?) geen vervanger voor El Ahmadi? Van wat ik gehoord heb is dat een zeer groot talent. Of speelt die op een andere positie?

2 juli 2012 om 23:33

Vilhena inderdaad, een groot talent. Hij speelde met zijn debuut op de Cam (10) positie, en deed dat zeker naar behoren. Ik denk dat het goed is dat hij rustig gebracht word, alhoewel het de afgelopen jaren ook niet verkeerd was als je ziet wat er met alle talenten die ''voor de leeuwen zijn gegooid'' is gebeurd.

3 juli 2012 om 00:23

Vilhena en Achahbar gaan dit seizoen absoluut hun minuten maken in het 1e.
Beiden horen bij de grootste talenten van Nederland. O.a in jeugdteams/ Ek's hebben zei het verschil gemaakt en mooi voetbal laten zien. Ik ben er zeker van dat hun er na verloop van tijd wel gaan komen.

Guidetti zei laatst ook nog dat er weinig spelers in Europa zijn die technischer zijn dan Achahbar. Hij komt nog wat fysiek te kort en o.a daarom word hij rustig gebracht.

3 juli 2012 om 01:59

Ook Manu gaat dit jaar regelmatig minuten maken, terwijl de Vrij, Clasie en Martins Indi hun debuut voor Oranje gaan maken. Een spits is nog wel nodig, maar met een verdediging Janmaat-de Vrij-vlaar-indi hb je wellicht de sterkste defensie van de Eredivisie. Wanneer Clasie hetzelfde niveau haalt en deze Singh het niveau can El Ahmadi ook maar benadert heb je een prima team met een wat mindere voorhoede. Al deed Schaken het dit seizoen heel aarodg, presteerde Fermadez boven verwachting en komen Manu en Achahbar er aan. Dan vergeet ik gemakshalve nog de sterkste aanvaller na Guidetti afgelopen seizoen: Cissé. Wanneer ook Cabral wat minder wisselballig gaat spelen heb je een voorhoede waarin de concurrentie moordend is, met positieve gevolgen voor het niveau. Ben wel benieuwd hoe het middenveld eruit gaat zien. Afgelopen jaar speelden El Ahmadi en Clasie controlerend en Bakkal op 10. De vrag voor mij is: is Vormer gehaald voor op 10 of als backup voor Clasie/el Ahmadi. Vilhena gaat een uitmuntende 10 worden, maar een heel jaar Europees, competitie en beker gaat hij niet trekken, terwijl Goossens een aardige speler is, maar niet één voor op de belageijkste positie in de CL en de topwedstrijden in de competitie.

Dit zullen we allemaal snel genoeg weten, imo moeten er nog een Cam en Spits gehaald worden en dan is de selectie rond.

3 juli 2012 om 09:37

Vilhena wordt een vaste middenvelder van Oranje (mits hij zich zo door ontwikkelt geloof ik) Zo medio 2016 moet hij dat kunnen zijn

3 juli 2012 om 11:10

@jasper9

Bedenk wel dat feyenoord van plan is om Cabral te verkopen dus die kan je wegrekenen. Die Ebdallauoi (of hoe je dat dan ook schrijft) van Man City wordt hoogstwaarschijnlijker zijn vervanger .

Ik vind hem als voetballer enorm veel op El Ahmadi lijken. Zijn passing en zijn manier van lopen is bijna identiek. Met rechte lichaam en veel over de bal heen kijken.
Dit is wat ik heb gezien in de zijn spaarzame youtube momentjes.

2 juli 2012 om 21:17

Als Harmeet Singh als voetballer echt op Karim El Ahmadi lijkt, en als Feyenoord hem voor 465.000 koopt, dan is hij in mijn ogen toch wel 'n koopje voor Feyenoord.

Maar ik lees dit nu van jou, maar ik ken deze speler alleen van naam. Ik heb 'm nog nooit zien voetballen, kan je mij meer vertellen over Singh?

Alvast bedankt!

2 juli 2012 om 23:32

Hij stond nog maar een half jaar onder contract daarom is hij zo goedkoop

3 juli 2012 om 10:44

Ik weet niet hoe je daar aan komt maar op wikipedia staat dat hij sinds 2008 daar speelt.

Dit is wat daar op staat. En hij heeft 3 interlands voor Noorwegen gespeelt

Club Division Season/league Cup/total
Apps Goals Apps Goals Apps Goals
Vålerenga Tippeligaen
2008 9 0 3 0 12 0
2009 25 1 6 2 32 3
2010 30 5 1 0 31 5
2011 27 2 2 2 29 4
2012 9 0 1 0 10 0
Career Total 100 8 14 4 114 12

3 juli 2012 om 10:55

@rochester

Feyenoord had gister het bod verhoogt naar precies 5 ton, dus het is ietsjes meer.
Vanwege de Noorse competitie ( eindigt op 31 December ) komt hij op dat moment vrij, vandaar dit relatief lage bedrag!

Vindt het wel leuk om zo weer naar mijn cluppie te kijken, we worden langzamer hand weer actief op de transfermarkt, en komen weer positief in het nieuws.
Met spelers als Vormer, Janmaat, Singh, Elabdellaoui, Clasie, Vlaar, Bruno Martins Indi, de Vrij etc vind ik toch dat er een goed team zal staan.

Tuurlijk lever je wat kwaliteit in met El Ahmadi en Guidetti. Maar niemand weet hoe Elabdellaoui en Singh zullen presteren, misschien worden dit wel de nieuwe verassingen. Ik kijk in ieder geval weer met volle trots, en goede moed naar volgend seizoen!

3 juli 2012 om 12:20

@kilkers
Volgens mij bedoelt hij dat zijn contract nog maar een half jaar doorloopt. Dus klopt wel wat hij zegt (dat van jou overigens ook).

Correct me if i'm wrong.

2 juli 2012 om 21:21

Ook apart dan dat hij de noorse Iniesta word genoemd, El ahmadi lijkt kwa speelstijl in de verste verte niet op iniesta even het buiten oogschouw genomen zijn het zoiezo totaal andere spelers, Ook kan je op youtube niet veel duidelijk krijgen want daar worden vaak de goede aktie's neergezet en zie je zelden hoe een speler eigenlijk echt speelt, Ik ken menig middelmatige spelers die op youtube spelen als sterren.

Maarja niet geschoten is altijd mis & een kleine 5 ton is het risico zeker wel waard, Het is namelijk niet zo dat feyenoord deze aankoop zomaar uit de mouw schud dat is zeker wel ergens op gebaseerd. Het enige wat ik me afvraag is waarom nog een middenvelder en geen nieuwe spits? je heb nu Kongolo Leerdam Clasie Vormer Goossens Immers die allemaal op het middenveld uit de voeten kunnen, Ook zie ik Achachbar meer als een soort van schaduw spits die om de 9 zwerft maar dat is mijn mening.

2 juli 2012 om 21:31

Iniesta is 25 klassen beter dan El Ahmadi, maar net als Iniesta moet El Ahmadi het van z'n genialiteit hebben. Hij kan als geen ander de bal bij zich houden en 3-4 man voorbij lopen. Ook kan hij goed kort combineren voor Eredivisie begrippen. Hij heeft dus wel degelijk wat weg van Iniesta.

2 juli 2012 om 21:32

@ afca1995

Kongolo is een centrale verdediger. Denk dat je Mokotjo bedoelt, die heeft vorig seizoen niet geweldig gespeeld, afwachten of hij dit seizoen daadwerkelijk iets toevoegt. Leerdam heeft een éénjarig contract en wil niet verlengen en mag wellicht vertrekken. Blijven dus over Clasie, Vormer, Goossens, Vilhena, Immers.

Tel daarbij op dat Feyenoord in het gunstigste geval CL speelt en wel wat langer in de beker blijft dan vorig jaar, dan is een wat breder bezet middenveld helemaal geen overbodige luxe.

Overigens is Van Geel echt wel met een spits bezig, maar niet alles is zo makkelijk te regelen.

2 juli 2012 om 23:54

Terence Kongolo zie ik niet gauw op het middenveld spelen. Hij is een centrale verdediger. Het is nog te vroeg om zijn naam te roepen, want hij is pas 18 geworden.

Verder is Vilhena (ook erg jong, maar heeft enigszins ervaring op Erdevisie niveau) ook een middenvelder. Naar mijn belevenis gaat Vilhena of Immers El Ahmadi vervangen.

3 juli 2012 om 07:50

@ Smk88, afca_1995

ze hebben het erover dat Singh de Noorse Iniesta genoemd word niet El Ahmadi.. ik weet dus niet waar jullie de wijsheid vandaan halen dat Karim de noorse iniesta genoemd word.

ik hoop dat deze speler veel kan betekenen voor Feyenoord.
na het vertrek van karim is een speler zoals hij zeer welkom.. op naar de voorrondes Champions League!

3 juli 2012 om 13:30

Ik reageer toch op kx22 die zegt dat hij deze speler enorm veel op El-ahmadi lijken, Ik weet niet waar jij de wijsheid vandaan haalt om te reageren op iets terwijl je totaal niet goed heb gekeken/gelezen op wie of wat ik reageer.

Deze speler is niks waard.

3 juli 2012 om 01:28

Ik denk dat deze jongen wat aanvallender is of ieder geval kan spelen. In 2011 aardig wat assists gemaakt (30 duels, 5 goals, 12 assists) en heeft naar mijn idee ook een beter schot in zijn benen als Karim (onder voorbehoud, ik baseer mijn mening op youtube en mensen die ik ken uit Noorwegen).

Mocht deze jongen zich aan kunnen passen (het wil niet altijd lukken met die Scandinavische jongens) dan kan dit nog wel eens een goudmijntje zijn. Ik hoop dan dus ook dat hij een contract krijgt wat zowel goed voor hem als Feyenoord is.

Het is alleen erg jammer dat Feyenoord nog een goede afmaker mist. Maar goed wie weet verrast één van de huidige spelers wel komend seizoen.

Op basis van wat is dit nu weer de zoveelste 'nieuwe Iniesta'. Ik word echt moe van elke keer maar onbekende spelers die weer zo'n label opgedrukt krijgen, terwijl ze zich nog lang niet hebben bewezen.

3 juli 2012 om 08:50

Idd, we hebben nu 12 nieuwe Messi's zien langskomen, 8 nieuwe Ronaldo's, 8 Cruijff's en 4 Kompany's enz enz.
Laat een speler eerst maar eens een aantal jaar presteren op een bepaald niveau, voordat er druk opgelegd wordt.

Controleur en als bijnaam iniesta???

3 juli 2012 om 00:55

Die bijnaam kan ook op zijn manier van passing slaan. Ik moet wel zeggen dat ik die bijnamen maar altijd flauwekul vind.

Maar hij is geen pure controleur kan ook aanvallend spelen en kan zoals in de tekst aangegeven ook de nodige assists (competitie) leveren:
2011: 30 duels, 5 goals en 12 assists.
2012: 10 duels, 0 goals en 4 assists.

Ik vind 465.00 niet eens zo'n hoog bod.als Tottenham Hotspurs, Liverpool en Vitesse hem ook willen hebben zouden ze toch al een hoger bod hebben uitgebracht?

3 juli 2012 om 01:50

Tottenham, Liverpool en Vitesse hebben echter geen Martin van Goud aan het roer, daar zit het verschil in. Feyenoord volgt die jongen al 2 jaar lang en weet wat ze in huis gaan krijgen. De rest twijfelt misschien nog omdat de Noorse competitie nou niet bepaald bekend staat om het hoge niveau. Maar ik denk dat Van Geel dit goed gezien heeft.. Mijn Noorse vrienden garanderen me in elk geval dat het voor de Nederlandse competitie en Feyenoord een heerlijke aanwinst zal zijn.

3 juli 2012 om 08:43

Waarschijnlijk willen Spurs, Liverpool en Vitesse hem niet zo graag hebben, maar zijn ze door de pers met hem in verband gebracht.

Verder daadkrachtig gehandeld van Feyenoord, nu mag Singh het gaan laten zien in Rotterdam.

Na de Peruaanse Messi, nu dus de Noorse Iniesta, wat krijgen we hierna, de zweedse Balotelli en de finse Christiano Ronaldo?

2 juli 2012 om 23:20

Het wachten is de Griekse Purrel Frankel, de Poolse Breuer en de Ecuadoriaanse Demouge.

on: Ik hoop dat Feyenoord een schot in de roos koopt, dat gun ik ze wel

Feyenoord heeft voor el Ahmadi 3,75 miljoen gekregen en als je dan voor dit bedrag zijn opvolger kan halen doe je toch redelijk goed zaken goed gedaan MVG

Volgens mij heeft Heerenveen al een keer 900.000 geboden, alleen werd dat toen afgewezen en haakten ze dus af..

2 juli 2012 om 21:30

zijn contract loopt nu echter maar 1 half jaartje door, en hij wilt zelf ook weg...

2 juli 2012 om 21:30

jaa maar als je leest staat er dat zijn huidige contract nog maar 6 maanden duurt, waarschijnlijk bood Heerenveen vorige zomer/winter 9 ton en vonden ze dat Toen nog te weinig, maar aflopende contracten zijn de ergste nachtmerrie van elke TD omdat je door het Bosman arrest niks meer over houd daaraan.

daarom willen clubs vaak wat makkijker onderhandelen in zo'n sitautie

2 juli 2012 om 21:35

Dat was al langer geleden toch? Toen had hij nog een langer contract. Inmiddels heeft hij nog maar een contract van een half jaar, dus zakt hij daardoor in waarde.

2 juli 2012 om 23:20

Dat waslamg geleden toen hij nog een lang contract had. Nu heeft hij nog een contract voor een half jaar en dat is dan ook geaccepteerd.

Noorse Iniesta
Peruaanse Messi
Kazachstaanse Prince Polley
Cubaanse Sjaak Polak
Kirgizische Machlas
Mongolische Obiku

Houdt het dan nooit op?

2 juli 2012 om 21:32

Volgens mij vergeet je nog de Japanse Zidane. Maar verder klopt het wel, lol.

On: Ik ben zeer benieuwd naar deze speler. Het is te hopen dat we hem snel mogen bewonderen op de Eredivisievelden en hij het torenhoge verwachtingspatroon waar kan maken.. In dat geval is het toch weer een speler om voor naar het stadion te gaan.

2 juli 2012 om 23:22

oh ja, je vergeet de cruijff van de Balkan ook nog ;

2 juli 2012 om 23:39

Ey, die bestaat echt....
Modric lijkt qua gezicht 100% op Johan en qua voetbal is hij ook nog een zeer getalenteerd.
Zou me niets verbazen als Johan Cruijff 26 jaar geleden buitenhuis heeft gesnoept.

2 juli 2012 om 23:54

Helaas voor Modric, maar het is Djuricic die zo wordt genoemd daar.

3 juli 2012 om 09:44

Ik snap niet de duimpjes omlaag,
Maar Cruijff van De Balkan is inderdaad Djuricic

3 juli 2012 om 11:29

Modric werd/wordt ook zo genoemd hoor... Helaas voor jou ;

3 juli 2012 om 15:02

Ik doelde hier op Djuricic.

in de tekst staat controleur en hij word de nieuwe iniesta genoemd? hebben ze geen sport 1 daar ofzo??

ik zie al een paar mensen reageren op het bod van 465.000, maar dat dit bedrag niet echt schokkend is dat zal niet aan zijn kwaliteiten liggen denk ik. Maar meer aan het feit dat deze jongen nog een contract heeft tot 1 januari 2013. nog een half jaar dus! dan kan je niet veel voor zo'n speler vragen zeker niet als Valerenga zijnde aangezien kleinere clubs nooit veel vangen voor hun spelers. (vvv uitzondering haha)

on: ik hoop voor Feyenoord dat dit een goede versterking is dat hebben ze namelijk nodig aangezien ze behoorlijk veel kwaliteit inleveren ten opzichte van vorig seizoen.

Erg goed gedaan Van Goud! Voor een half miljoen een speler van 21 kopen, terwijl er ook topclubs achter hem aanzitten. (die gelukkig niet concreet boden). Goeie opvolger voor El ahmadi! alleen hoop ik op een 4-4-2 opstelling, dan hebben we een geweldige verdedigen en middenveld. alleen de aanval is een klein probleem.

Mulder
Janmaat
De Vrij
Vlaar
Martins Indi
Vormer
Singh
Immers
Clasie
Achabar/aank
Cisse
2 juli 2012 om 23:20

Vormer en Clasie op de flanken is nou niet wat je noemt ideaal. Eerlijk gezegd lijkt het helemaal nergens naar en zie ik ze met die opstelling alleen maar slecht presteren. Gewoon vast houden aan de 4231 / 433 van dit jaar.

Elabdellaoui natuurlijk alleen als hij nog gehuurd wordt van Manchester City.

Mulder
Janmaat
de Vrij
Vlaar
Martins Indi
Singh
Clasie
Schaken
Immers
Elabdellaoui
Cisse
2 juli 2012 om 23:32

Maar als je deze middenvelders hebt, vind ik dat je ze moet gebruiken. misschien is mijn opstelling niet helemaal goed, maar ik hoop dat we op een of andere manier sowiezo de spelers, vormer, clasie, singh, en immers in de basis kunnen krijgen.

3 juli 2012 om 00:40

Dan krijg je dus zoiets. Dan zou het op zich wel kunnen, maar dan is het huren van Elabdellaoui overbodig. Dan hebben we een goede spits nodig, want het koppel Cisse - Fernandez is niet goed genoeg. Althans, niet voor 30-40 goals in een seizoen.

2 juli 2012 om 23:38

Ah, jij weet meer over deze speler? Wij hebben hem nog nooit zien spelen namelijk dus geen idee of het een goede aankoop is.

Het bod is geaccepteerd door Verenga. Singh komt dinsdag (morgen dus) naar Nederland voor de medische keuring.

Op de site van de noorse club staat al dat ze akkoord zijn met Feyenoord, morgen zal Singh de details bespreken met Mvg, de komst zal dus snel afgerond worden

http://www.vif-fotball.no/ Bron

Het is rond, clubs zijn akkoord. Singh komt morgen naar Rotterdam voor keuring en salarisonderhandelingen. Transferbedrag rond de 500000 euro.

Feyenoord kan zeker hoge ogen gooien met deze selectie! Ik ben benieuwd!

Mulder
Janmaat
De Vrij
Vlaar
Nelom
Singh
Clasie
Vormer
Immers
Schaken
?/cisse
3 juli 2012 om 00:58

ik denk dat Indi sowieso op lb zal staan . en verder denk ik dat koeman 4-3-3 zal blijven spelen met immers in de spits en flanken met elabdelloui en schaken. middenveld clasie vormer en singh :

Mulder
Janmaat
De vrij
Vlaar
Indi
Clasie
Singh
Vormer
Schaken
Immers
Elabdelloui
3 juli 2012 om 01:01

Ik heb toevallig een Noorse familie over en die zijn lyrisch over Singh. Dus het belooft wat.. Wel hebben we veel middenvelders nu zeg.. wordt het dan voetbal a la Barcelona met Achahbar als de kleine Messi die er doorheen dribbelt? Hahahaha..

Mulder
Janmaat
Vlaar
De Vrij
Indi
Vormer
Clasie
Singh
Vilhena
Fernandez
Achahbar

Heb zo'n idee dat ze Immers posteren als spits en deze jongen hebben gehaald voor achter de spits, Immers oorspronkelijke plek dus.

500.000 Voor een jonge talentvolle speler, heb wel eens gekkere investeringen gezien van Feyenoord maar eerst maar eens afwachten.

2 juli 2012 om 23:47

Lex Immers in de spits? Dat is wel een heel groot verschil vergeleken met John Guidetti, mocht Feyenoord dat echt van plan zijn dan wordt het nog lastig om in de top 5 te eindigen na het verliezen van de drie belangrijkste spelers, Singh moet zich natuurlijk nog bewijzen, maar zo'n jongen zal altijd eerst aan Nederland moeten wennen. Janmaat en Vormer zijn wel aanwinsten, Goossens zal zich moeten opwerken vanaf de bank, vind ik een hele aparte transfervrije aankoop, Feyenoord had Schone moeten halen, was alvast een mooie opvolger geweest voor El Ahmadi.

Altijd gevaarlijk zulke uitspraken. Zo is bij FC Groningen een aantal jaren geleden bij zijn aankondiging 'de nieuwe Makelele' vastgelegd, 'de baas op het middenveld'... Oluwafemi Ajilore, later blijkt het flink tegen te vallen.

Zet Guidetti er ook maar vast bij.

Hij lijkt in 1 ding in elk geval iets sterker te zijn als Karim:
Hij kan op doel schieten.

Mooi gedaan door Feyenoord. Goede transfer gedaan en een prima speler terug. Zal zich wel moeten aanpassen, maar voetballen kan hij wel!

Je kan niemand vergelijken met iniesta iniesta is uniek

Volgens mensen die bekend zijn met de Noorse competitie schijnt dit een erg talentvolle speler te zijn, met een absolute zekerheid aan restwaarde. We gaan het wel zien, jonge talentvolle spelers zijn natuurlijk altijd welkom in de Eredivisie en bovendien moet Feyenoord een selectie op de been kunnen brengen die op zijn minst EL waardig is.

Prachtig nieuws voor Feyenoord, met Harmeet Singh heb je echt een hele goede voetballer in huis gehaald. Begint zo langzaam maar zeker een heel mooi Feyenoord te ontstaan die er weer staat volgend seizoen. Ook nog Ellabdelaoui erbij, echt mooie aanwinsten. Enigste wat nog zou moeten komen is een goede spits.

De Noorse Iniesta waarom niet ,mensen nemen het te serieus altijd zullen spelers worden vergeleken met grote namen,zie Dodo die naar as Roma gaat wordt de nieuwe R.carlos genoemd.

Dat zou mooi zijn!

Singh geldt in Noorwegen als een zeer goede speler! Ik heb hem maar een paar keer zien spelen, maar speelde uitstekend.. Ik vind alleen dat hij als 'noorse Iniesta'' maar weinig opgeroepen is voor Noorwegen! Iemand met de kwaliteiten van een type Iniesta op een bepaald niveau, dus in dit geval een stuk lager dan Iniesta van Barca, zou als geniaal type van Noorwegen altijd opgesteld worden..

Al met al goed nieuws! Ik hoop wel dat hij potten kan breken, want je ziet ook zovaak een speler sneuvelen in de verwachtingen.. Dan blijkt de zoveelste doorgebroken topper het niet aan te kunnen! Kijk o.a. naar Kermit Erasmus, de nieuwe Romario.. De hele wereld zat erachter aan, maar koos voor Feyenoord.. Ondertussen speelt hij weer in Zuid Afrika..

Maar goed, we gaan het zien!

Ik heb de filmpje van hierboven gezien en bij een dribble heeft hij gele schoenen aan en leek hij een beetje op alexis sanchez. Hoop dat hij een goede wordt, zou leuk zijn voor Feyenoord en Nederlandse competitie.

Volgens Martijn Krabbendam van VI betaald Feyenoord 3 ton voor hem en is het inderdaad rond, ben heel benieuwd naar zijn prestaties, toch vraag ik me af wat Feyenoord dan met Ruud Vormer gaat doen, komt hij dan op de bank terecht ? Zonde voor die jongen..

3 juli 2012 om 00:52

Denk t niet. Ruud is de enige speler die eigenhandig de middenveld van feyenoord de baas was. En dat is maar 1 keer gebeurt. En juist ja. Tijdens die wedstrijd.

3 juli 2012 om 01:01

Singh kan ook op 10 denk ik na het zien van de video.

Mulder
Janmaat
De Vrij
Vlaar
Indi/Nelom
Vormer
Clasie
Schaken/Cabr
Singh/Immers
Goossens
Fernan/Cisse

Gaat Feyenoord echt voor Singh? Wauw want die jongen kan echt wel voetballen. Wordt 1 van de grootste talenten van Noorwegen genoemd. Heeft Indische roots.

3 juli 2012 om 00:04

Ziet er zeker alleraardigst uit. Maar goed een filmpje kan de schijn bedriegen. Het is in ieder geval wel fijn dat hij zo op het oog tweebenig is.

3 juli 2012 om 00:51

Weet je wat meer over hem? Kan je er wat over vertellen?

3 juli 2012 om 01:13

Ken hem ook enkel van naam & de filmpjes die ik van hem gezien heb. Is eigenlijk een complete middenvelder, kan zowel aanvallen als verdedigen (soort box-to-box middenvelder à la Khedira). Ik wil hem eerder vergelijken met Witsel. Goeie techniek maar staat ook sterk op z'n benen, kan 90 minuten blijven gaan, en bezit nog veel potentieel. Hij dribbelt ook sneller dan Witsel, z'n handelingssnelheid valt reuze mee.

3 juli 2012 om 03:04

Hmm.. terwijl handelingssnelheid een heel belangrijk aspect is. Hoe is zijn fysiek? Ik heb ondertussen al al zijn filmpjes bekeken. Een fluwelen techniek. Maar dat soort filmpjes kan je van bijvoorbeeld een Schaken ook maken.

Baalmoment dit. Heerenveen had hier daadkrachtiger moeten zijn, of men heeft daadwerkelijk haar vizier gericht op een andere middenvelder.. (pappa.)

3 juli 2012 om 00:35

Zou ik ook van baalen,,

Zeer goede aankoop deze jongen, heeeft er bijna eigenhandig voor gezorgd
dat Valerenga vorig zeizoen ( 2010) knap tweede werd achter Rosenborg.

De reden dat hij nu niet zoveel meer heeft gekost is het feit dat er onenigheid
was bij het verlengen van z'n contract en hij koste wat het kost wou vertrekken
en Valerenga eieren voor z;n geld heeft gekozen.

De interesse van Hannover en Heerenveen was zeer serieus en van Geel had al
contact gehad met het managment van Sighn over de voorwaarden.

Kortom, knap werk van Feyenoord en van Geel

Singh is gehaald ook als breedte versterking, Vilhena kan op 10, immers ook, immers kan ook als spis uit de voeten, en vilhena ook op links, singh is inzetbaar als links, 10 , of naar binnen trekkende rechtsbuiten..

3 juli 2012 om 01:20

Als ik mijn Noorse vrienden moet geloven is Singh toch echt een paar klasse beter dan Immers. Laten we hopen dat dat waar is.. ik kijk uit naar een middenveld Clasie - Singh - Vormer.. en eventueel Vilhena er nog bij.

Noorse iniesta hahaha sorry ik vind dit zo grappig.

Wat een héérlijk nummertje onder het filmpje, poos geleden dat ik die alweer heb gehoord (:
Verder wat leuke beelden van 'm maar daar kan ik 'm niet op oordelen, ben erg benieuwd in ieder geval!

Volgens Krabbedam kostte hij maar 3 ton!

Een technicus met een behoorlijk passeerbeweging, doelgerichtheid en oog voor andere spelers. Ik zie hem graag komen bij Feyenoord! Ik ben blij dat we weer kunnen investeren in talentvolle spelers als Singh.

Filmpje zegt natuurlijk weinig, maar ben wel benieuwd. Ik hoop dat hij een toegevoegd waarde zal zijn.

3 juli 2012 om 07:59

als je het filmpje bekijkt met je ogen dicht zegt het weinig ja

volgens mij kan je hierop uitmaken dat hij technisch goed onderlegd is, dat hij trefzeker is qua penalty's, dat hij voorzetten op maat kan geven en dat hij ook van afstand goals maakt..

ik weet dus wel zeker dat hij van toegevoegde waarde kan zijn voor Feyenoord

3 juli 2012 om 08:19

Maar op basis van het filmpje is niet af te leiden wat zijn positie is, je ziet namelijk niks van zijn verdedigende kwaliteiten.

3 juli 2012 om 08:25

misschien omdat hij een aanvallende middenvelder is?
maar dat zei ik ook niet dat dit op het filmpje te zien was..
als ie kan scoren is ie ziezo voor Feyenoord al van toegevoegde waarde.

3 juli 2012 om 09:11

Manolev geeft af en toe ook een voorzet op maat. Als je die allemaal in een kort filmpje zet dan zou je ook een idee krijgen dat die man een fantastische voorzet.

Kortom: zo'n filmpje zegt weinig. Maar ik ga er wel vanuit dat Feyenoord niet op filmpjes scout.

Wat we in het filmpje zien ziet er natuurlijk goed uit. De vraag blijft natuurlijk of hij bij Feyenoord ook zo goed kan spelen als dat hij in het filmpje laat zien. Verder is het nog een jonge talentvolle speler die Feyenoord met veel winst gaat proberen te verkopen. Ik zou op dit moment niet graag in de schoenen staan van Ronald Koeman, Heb geen enkel idee hoe dat Feyenoord dit seizoen moet gaan spelen. Gaan ze met Immers op ''10'' starten of gaat hij in de spits. Gaat Vormer in de basis staan mocht Feyenoord deze Singh halen en hoe zit het met Goossens? Verder kunnen er nog spelers vertrekken en moet er eigenlijk nog een spits bij komen die zo'n 15 á 20 goals maakt net als Guidetti dit seizoen.

Mulder
Janmaat
De Vrij
Vlaar
Martins Indi
Clasie
Immers
Vormer
Schaken
Fernandez
Cisse
3 juli 2012 om 14:53

Immers zal zich moeten richten op de spits positie. Harmeet is nu al een klasse beter en er zit ook nog meer rek in dan bij Immers. Schaken/fernandez en Abdell vanaf de flanken. Harmeer AM en Immers in de spits. Harmeet wijkt graag uit naar de zijkant, en heeft een klasse voorzet. Dat is ideaal met Immers in de spits die goed kan koppen.

Hij heeft iig een beter schot als Karim...

Hoe kan je iemand nou de ''nieuwe iniesta'' noemen die op 21 jarige leeftijd nog bij Valerenga voetbalt? zo was Djuriric ''de cruijf van de balkan'' en jonathan Reis "'de nieuwe ronaldo''

En hoe kan je nou een speler beoordelen op een youtube filmpje?

Ik ken dezejongen niet. Dus ik kan er niet over oordelen. Maar ik kan weliordelen over het beleid van Feyenoord. En dat is gewoon zeer goed. Ze voeren weer goed beleid. Een aantal jaar geleden onder Leo werden er nooit spelers verkocht. Nu in 1 jaar tijd is voor bijna 20 miljoen verkocht. Kijk dat je beleid. Niks transfervrij de deur uit. Niks rare spelers halen die door papa hun loon krijgen. Gewoon spelers transfervrij aantrekken die op Eredivisie niveau gewoon goed zijn. Waarbij ik veel verwacht van vormer en Janmaat. Nu ook deze jongen weer hij is jong en kost niet veel. Nou als hij doorbreekt gaat hij je geld opleveren. Is het niks kan je hem altijd wel weer ruilen. Je moet Martin van geel daarin wel een compliment geven. De economie zit in een crisis en hij weet toch voor 20 miljoen spelers te verkopen. Leo en Mario met hun grote mond verkochten nog geen blikje cola. En het mooie is dat we er niet op achteruit gaan. Fer en wijnaldum moet elke feyenoorder meer en blij zijn dat deze 2 gasten weg zijn. Met vormer en Clasie heeft Feyenoord een sterk middenveld. En immers past ook bij onze club. Als hè à beter stond had je niks aan wijnaldum die immers gooit de beuk erin dan. Allen Martin ga kijken voor een spits want wat we nu hebben is gewoon te zwak.

Ik heb deze speler live gezien in een oefenwedstrijd tegen Barca, hij scoorde volgens mij de enige goal voor zijn club in die westrijd. Ik heb hem gevolgd omdat hij ook indiase roots heeft. Het is inderdaad een aanvallende middenvelder met een goed schot en is in staat om met mooie steekpasses te strooien. Ik hoop dat hij het goed gaat doen. Eindelijk iemand met Indiase roots die op het grote podium te zien is.

Hij staat overal maar niet op de plek waar hij hoort te staan al controleur.. maar hij heeft mooie dribbels en voorzetten, hoop dat hij gaat slagen bij feyenoord!

3 juli 2012 om 10:41

Vind ik nou ook. Aanvallend zou hij veel kunnen brengen, maar niet echt een vervanger voor El Ahmadi die vooruit en achteruit kon denken/handelen.

Ik zie in het filmpje eigenlijk alleen maar doelpunten. Niet heel erg controlerend.

3 juli 2012 om 11:21

Misschien was dat ook wel de bedoeling van de maker van het filmpje om alleen maar doelpunten erin te zetten?
Vind een speler beoordelen op filmpjes sowieso niet erg vertandig, zelfs van Cabral kan je een filmpje maken dat bijvoorbeeld Arsenal in hem geïntresseerd zou kunenn worden!

Goed werk hoor, voor 5 ton een speler wegkapen voor de neus van andere, grotere, clubs. Lekker bezig Van Geel! Ben erg benieuwd.

Jullie hebben nog een echte Rotterdammer nodig, een publiekslieveling die het stadion op ze kop krijgt. Drenthe had dit kunnen zijn..maar MvG kiest voor Immers...want die heeft meer kwaliteiten.

Verder lees ik dan dat Feyenoord de beste verdediging heeft van de eredivisie, vooralsnog is Jan Vertonghen nog altijd niet vertrokken. Boilessen, Vertonghen, Alderweireld, van Rhijn/van der Wiel. lijkt me toch een sterkere verdediging.

3 juli 2012 om 11:52

Clasie is die ene echte Rotterdammer die wel een publiekslieveling kan worden aankomend seizoen. Immers is geen Rotterdammer maar kan wel het stadion op z´n kop krijgen. Hij is degene die dat extra steuntje in de rug van de spelers kan geven. Qua mentaliteit ligt hij denk ik niet ver van Guidetti.

On: Ik heb nog niet veel gezien van Singh maar zo te lezen is hij één van de grootste talenten van Noorwegen en nog veel groeien. Hij lijkt me een goede aankoop voor Feyenoord. Het leuke hier van is ook nog eens dat hij gekocht wordt, hij kan nu dus ook met dikke winst verkocht worden mocht hij de sterren van de hemel spelen. Hebben we lang niet meer gehad.

3 juli 2012 om 12:37

Jordy Clasie is geboren in Haarlem.. Echte Rotterdammer?

on:
Het is altijd afwachten met dit soort jongens. HIj is wel al 21. De Noorse competitie is van een dermate laag niveau dat het geen maatstaf is voor (zelfs) de Eredivisie. Ben benieuwd. Feyenoord krijgt nu wel erg veel middenvelders. Is dat een ziekte bij de Nederlandse topclubs? Je louter richten op middenvelders terwijl op andere plekken in het elftal je zwaktes liggen. Ajax én Feyenoord maken zich er schuldig aan.

3 juli 2012 om 13:14

Maar met zijn 21 jaar al wel Noors A-international. Dat zegt natuurlijk niet alles maar geeft wel wat status in het internationale voetbal. Verder werd er geschermd met interesse van diverse PL clubs en heeft ie alle mogelijke jeugdelftallen van Noorwegen doorlopen, dus helemaal uit de lucht vallen komt deze jongen niet.

Het is natuurlijk wel afwachten hoe zo'n jongen zich houdt in het buitenland (en de Kuip) en hoeveel rek er nog in zijn talent zit. Er mag inderdaad verwacht worden dat ie zich snel zal moeten aanpassen aan het (hogere) niveau van de Eredivisie.

Haha toen ik de titel las dacht ik dat ze de Iniesta van Barca bedoelde die noors was

Lijkt me een goede speler voor Feyenoord. Al ligt het niveau een stuk lager dan in Nederland.
Maar wat hij deed zag er fraai uit.
Volgensmij is Feyenoord met een goede aankoop bezig, want echt duur zou hij niet zijn met één jaar contract.

eindelijk een goede aankoop voor feijenoor het is een goede speler en een groot talent

Lijkt me een goede vervanger voor El ahmadi, Hij is meer doelgerichter dan hem en heeft een goede pass in zijn benen!

Ben benieuwd naar deze jongen. Als Liverpool en de Spurs interesse hadden zal het best wel een groot talent zijn. Het is natuurlijk altijd wel even afwachten hoe hij zich gaat manifesteren bij een andere club, in een andere competitie.

Twee talentvolle Noren erbij. Volgens mij heeft er nooit eerder een Noor voor Feyenoord gespeeld, of zit ik nou fout?

Van Geel..... wat ben jij een klasse beleidsbepaler! Echt klasse hoe deze man zo goedkoop mogelijk probeert te halen, maar als er interesse is voor een speler alles uit de kast trekt. Begon al met Fer en Wijnaldum, nu El Ahmadi die nog een contract had voor 1 jaar, voor 3,75milj. Echt grote klasse! Hameet Singh is een enorm talent, lijkt kwa speelstijl wel op El Ahmadi, alleen heeft Singh een erg goed afstand schot. Wel denk ik dat deze transfer voor Immers betekend dat ie zich vol op de spits positie zal moeten richten. Hameet is toch wel een niveautje beter en er zit veel meer rek in dan bij Immers.

Een goede voetballer, die zich waarschijnlijk snel in de basis bij Feyenoord zal spelen. Maar waarom men hier een vervroegde resurrectie van Andrés Iniesta in ziet, ontgaat me totaal. Dergelijke vergelijkingen vind ik zelfs wat respectloos naar het lijdend voorwerp waar het onderwerp betrekking op zou hebben. In het filmpje zie ik vooral een jongen die zijn goaltje meepakt, niet te beroerd is met een voorzet of steekbal zijn ploegmaat vrij te zetten en er af en toe een penalty injast. Maar de nieuwe Iniesta? Kom op zeg! Worden die onder de halve ton verkocht dan!?

Beter kunnen we de fantast achter dit soort verzinsels onder de loep nemen. Wie is hij dan? De nieuwe Van der Gijp of een tweede Dijkshoorn, meester in de overdrijving!?

Ik word daar langzamerhand ook een beetje moe van. Van al die Uruguayaanse Messi's, Peruviaanse Ronaldo's, Japanse Ronaldinho's, en Nederlandse Xavi's.. En nu ook al de Noorse Iniesta's

Ik vind ook dat van Geel dit geld niet had moeten gebruiken voor een middenvelder waar we er onderhand zo'n beetje vierendertig van hebben. Het lijkt me inderdaad een leuke speler maar had liever een degelijke spits zien komen.

Hopelijk moet ik mijn woorden eind april 2013 terugnemen en eindigen we in de top 3..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4550
2.Ajax4042
3.Feyenoord3517
5.AZ256
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

89 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Zondag 16 december
Er komt per direct een einde aan de samenwerking tussen Pepe en Besiktas. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren