Amrabat wil transfer forceren: 'Desnoods schakel ik de FIFA in'

Vrijdag, 8 juni 2012 om

Nordin Amrabat is bereid om een vertrek bij Kayserispor te forceren. De aanvaller wilde in de winter al overstappen naar Galatasaray, maar die transfer werd geblokkeerd door zijn huidige werkgever, die ook nu niet echt meewerkt. Amrabat is de werkwijze van Kayserispor zat en zet alles op alles om in de aankomende transferperiode alsnog naar Galatasaray te vertrekken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Nordin Amrabat is goed genoeg voor een stap hogerop


Gerelateerd

Meer sportnieuws

74 reacties (laatste reactie door cham_p)

Geweldig dit, ben je zelf zo dom om een 4 of 5 jarig contract te tekenen en dan vertrouwen op mondelingen toezeggingen van een Turkse club.
Het lijkt wel alsof nooit iemand eerder hier problemen mee heeft gehad....

8 juni 2012 om 09:46

Precies en tot dat Galatasaray zegt, we hoeven hem niet meer. We gaan voor een alternatief kijken want, dit levert alleen maar gezeik op.

8 juni 2012 om 13:03

Suleyman Hurma is echt een rare gozer , eergister kwam assistent trainer van Fenerbahce met het nieuws dat Hurma liefst 14.5 Miljoen euro (!!!!!) vraagt voor Amrabat.

Deze zaak is meer tussen Kayserispor en Galatasaray , Kayseri beschuldigd Galatasaray dat ze met de hoofd van de spelers spelen ( Is in het verleden ook al een paar x gebeurd tussen deze 2 clubs ) en daarom weigeren ze mee te werken aan een transfer , wat ik overigens wel begrijp gezien zijn standpunt.

Maar 14.5 Miljoen voor Amrabat is van de zotte , geen enkel club die dat gaat neertellen . Als Kayseri slim is gaan ze akkoord met een bod van 8 -9 Miljoen euro . Dan heb je en winst gemaakt en is de wens van de speler in vervulling gegaan. Want je hebt nu helemaal niks aan Amrabat , hij wilt niet eens meer uitkomen voor Kayseri dus tja.

Suleyman Hurma moet maar gaan likken wat die heeft gespuugd en toch meewerken aan een transfer.

8 juni 2012 om 09:50

Ben het wel met je eens, maar als je werkgever je mondeling toezegt mee te willen werken bij een sportieve vooruitgang...
Mondeling kan je ook een contract hebben...al heb je dan natuurlijk geen poot om op te staan.

8 juni 2012 om 09:56

Als je een mondeling afspraak maakt volgens de regels is dat ook een geldige toezegging.

Dat je geen poot hebt om op te staan is flauwekul. Binnen het voetbal worden vaak mondeling afspraken gemaakt die nooit het papier halen maar dat wilt niet zeggen dat ze niet geldig zijn.

Een sportieve verbetering zoals hij die voor ogen heeft is via een rechter ook aan te vechten als de clubleiding van Kayseri niet meewerkt.

@ Ahjaciede

Zo makkelijk denken clubs helemaal niet...zie Sporting Lisabon en de Labyad affaire. Galatasaray zit al langer achter hem aan en zullen hem dan ook wel binnen halen alleen is de vraag wanneer....

8 juni 2012 om 10:54

Dat is inderdaad zo, in Nederland. Staat dat ook zo in de Turkse wet?
Daarnaast, ook al is het zo. Dan is het zijn woord tegen dat van hen en dan heb je dus alsnog geen poot om ergens op te staan.

In mijn ogen is dit gewoon een grote fout van zijn zaakwaarnemer. Dit soort clausules behoor je op te nemen in een contract.

8 juni 2012 om 11:14

Nou je kan wel mondeling een afspraak hebben.
Maar stel je komt in een rechtzaal...en jouw tegenstander heeft een dure advocaat, dan heb je niet heel veel kans.
Daarom bestaat er ook papier.

8 juni 2012 om 09:56

Nou Ambrabat heeft vaker aangegeven om voor Gala te willen spelen. Dit heeft hij openlijk in de media verteld. Het probleem is niet dat Ambrabat het openlijk zegt. Maar merendeels de relatie tussen Gala en Kayseri zijn de afgelopen jaren niet zo goed.

Telkens als Gala een speler van Kayseri wilt kopen doet Kayseri moeilijk en vragen ze niet normale hoge transfersoms. Ali Turan van kayseri had ook dezelfde probleem. Maar tenslotte kwam die gratis naar Gala. Gala wou tevens Gokhan Unal en Mehmet Topuz van Kayseri maar die werden verkocht aan trabzon en fener.
Wat ik hiermee wil duidelijk maken is dat Ambrabat niet dom is om het openlijk te zeggen, maar meer zat van Kayseri is omdat ze geen speler aan Gala willen verkopen.

8 juni 2012 om 10:59

Het verschil tussen Fenerbahce en gala is dat Fenerbahce wel bereid is om de hoofdprijs te betalen. 9M€ voor Mehmet Topuz bijvoorbeeld en afgelopen zomer 5M€ voor Serdar Kesimal.

gala daarintegen wilt altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. Het is dan ook de tweede keer dat gala eerst de speler lekker maakt voor een transfer om hem later met een soap voor een lager bedrag over te nemen. Als gala nou gewoon met Kayserispor, de eigenaar van Amrabat, om de tafel gaat zitten en proberen er met hun uit te komen is er niks aan de hand, maar als je als topclub eerst de speler gaat beïnvloeden en vervolgens begint met Kayseri schiet het natuurlijk niet op. Nu heb je een ongelukkige Amrabat en een Kayserispor die niks meer heeft aan de speler en hem wel nood gedwongen voor een lager prijs moet verkopen.

Is precies hetzelfde als Ajax eerst een praatje maakt met Luuk de Jong om hem vervolgens ongelukkig te maken bij Twente en Twente hem noodgedwongen moet verkopen omdat ze met een ongelukkige speler zitten.

8 juni 2012 om 11:11

Het is meerdere malen herhaald dat het niet de geval was dat Galatasaray eerst met de speler heeft gepraat, in Turkije is met net als de oude Nokia spel Snake, media lult iets, en dat neppe gerucht gaat door en door en door. Ali Turan daarin tegen kan ik niks over zeggen, maar toen werd Gala bestuurd door een heel ander bestuur, dan is het erg laf om de fout van Adnan Polat op de nieuwe gasten aan te schuiven. Al met al, als het turkse voetbal verder wilt komen, moet het van gasten als demiroren en suleyman hurma afkomen. Suleyman Hurma werkt gewoon voor fener, ik kan me niet herinneren dat hij ooit moeilijk heeft gedaan wanneer fener om een speler vroeg, een schoothondje is het gewoon. Maar 2 jaar geleden hebben ze wel eerst met andre moritz gepraat, waardoor moritz ook met stappen naar de fifa ging en uiteindelijk zijn transfer afdwong, smerige hypocrisme, ik wens kayseri de laagste degredatie toe

8 juni 2012 om 11:13

Het verschil is dat kayseri de billen likt van Fenerbahce!! Kayseri beweert zogenaamd dat gs speler heeft verleid. Ze hebben een rechtszaak geopend en Gs heeft gelijk gekregen., dus kom met feiten.. Bij turan zelfde verhaal.. Kayseri roept al jaren dat ze geen topclub kunnen worden als ze hun beste spelers gaan verkopen.. Maar telkens verkopen ze dan hun spelers aan fener, ( topuz, serdar en waarschijnlijk nu ook hasan ali kaldirim) Hij heeft zelf aangegeven dat kayseri een tussenstap voor hem was.. Hij zei na 2 jaar ga ik weg.. Gs is bereid 6 mil voor hem te betalen, maar die hurma doet moeilijk!! Amrabat heeft volkomen gelijk!

8 juni 2012 om 12:31

Het klopt wat je zegt. Galatasaray betaald minder ten opzichte van fener, maar dit vind ik eerlijk gezegd niet erg. Fener betaald te veel voor Turkse spelers die het niet waard zijn en vaak zelfs vertrekken na 1 of 2 keer voor fener gespeeld te hebben. Bij Galatasaray is de situatie wat anders. Galatasaray betaald minder, zodat de verlies veel minder is wanneer deze spelers mislukken.

8 juni 2012 om 18:02

30 procent van de winst gaat naar Psv.

8 juni 2012 om 10:32

Als je als jonge gozer zoveel geld kan verdienen...
In 5 jaar tijd. Hij was overbodig bij Psv.
Dan kun je je in 5 jaar miljonair spelen in een land waar je bijna geen belasting betaald.

Iedereen zou dat doen met de kwaliteiten van Nordin Amrabat.

Ik vind het zo dom. Je tekent toch zelf dat contract? En tot die tijd ben je werknemer. Zo gaan die dingen. Neem aan dat hij goed bij zjin verstand is en weet waarvoor hij getekend heeft.

8 juni 2012 om 15:04

Er staat ook in de tekst dat bij een sportieve promotie meegewerkt zou worden.

Dus toen hij een contract tekende dacht hij dat wanneer een grote club komt hij makkelijk kan vertrekken maar, nu er een grote club is gekomen doet Kayseri opeens moeilijk en willen ze de volle buit ontvangen.

Schandalig en wat een asociaal gedrag zeg. Je bent bij je huidige werkgever nog onder contract en wilt weg. Nou dat kan, geef ik hem gelijk in. Maar waarom moet het op zo manier? Ik zie zulk soort incidentjes steeds vaker en erger me daar aan. Respect naar de clubs toe die miljoenen per jaar betalen en alles er op en er aan. Wordt gedaan of het normaal is en het leven van voetballer boven de club staat.

8 juni 2012 om 09:49

Hij krijgt geen speelminuten, de club zit in de 2e divisie en hij heeft nog een lange contract te gaan, wat gebeurt er 'de Topclub' uit Turkije wil 'm hebben maar Kayserispor wil 'm niet verkopen en tegelijkertijd niet laten spelen. Amrabat heeft gewoon gelijk.

8 juni 2012 om 09:58

Ho ho ho. Stop daar.

Je verschaft onjuiste informatie. Kayserispor speelt in de Turkcell Super Lig (hoogste divisie) en ze zijn een gevaarlijke middenmotor (net geen subtop). Verder hanteren ze een goed beleid met Shota Arveladze als trainer. Jonge spelers krijgen een kans en getalenteerde spelers uit Nederland worden aangetrokken door Kayserispor.

Daarnaast krijgt Amrabat - na zijn excuses - heel veel speelminuten. Hij is belangrijk voor Kayserispor.

8 juni 2012 om 10:05

Tweede divisie? Doe even normaal joh? Dat hij geen speelminuten krijgt is ook te verwijten aan hemzelf!
Gala handelt niet volgens procedure! De procedure is: Eerst! informeren bij de club of de speler uberhaupt te koop is ofniet? Zo niet dan is het done, klaar, over! Dan heb je niks meer te willen! Dit is niet gebeurd, gala is gelijk naar de speler gegaan, ze hebben hem lekker gemaakt door een beter salaris aan te bieden en nu heb je dus dit plaatje. Het is dus zowel gala als amrabat die fout zitten!
Dit heeft gala ook gedaan met ali turan, die heeft gewoon een half seizoen niet gevoetbald, omdat hij aan zijn contract i gehouden. Volkomen terecht overigens. Daarna is hij gratis naar gala vertrokken waar hij hopeloos is geflopt en het seizoen erop alweer gratis weg moest.

Dit is dus het verhaal voor de mensen die het niet weten.

8 juni 2012 om 10:15

Dit is helemaal niet het verhaal. Galatasaray geeft bij elke gelegenheid aan dat Amrabat niet belangrijker is als Kayserispor. Er wordt telkens om toestemming gevraagd van Suleyman Hurma, maar beste man weigert keer op keer om toestemming te geven. Amrabat is nu juist boos omdat het bestuur van Kayseri geen toestemming geeft aan Galatasaray en hemzelf om te onderhandelen.

''zowel de trainer als de technisch directeur Süleyman Hurma hebben me eerder mondeling toegezegd dat bij een sportieve promotie meegewerkt zou worden. Als ze daar nu op terugkomen, ga ik het keihard spelen. Desnoods schakel ik de Fifa in.''

Het is maar net hoe je het bekijkt. Misschien hebben de satelietclubs van bepaalde topclubs iets tegen Galatasaray. Misschien moet Gala niet te sterk worden;

8 juni 2012 om 17:08

Ehm gala zit fout? Met wat zit Gala fout dan? Amrabat heeft zelf aangegeven dat hij Kayserispor als een tussenstap ziet om een stap hoger te gaan. Hij kwam van PSV naar Kayseri. Dat is 2 stappen lager. Galatasaray heeft zich netjes gemeld bij Kayserispor. Alleen die Hurma beweert dat dit niet zo was. Kayserispor opent een rechtszaak en Galatasaray heeft deze gewonnen. Dus Galatasaray heeft volgende de procedure gehandeld. Hetzelfde verhaal was met Ali Turan, alleen was deze na een halfjaar transfervrij. Ali Turan was geflopt omdat de trainer toen hem op rechtsback liet spelen.. Ken je feiten!! Kayserispor roept al jaren dat ze een topclub willen worden en dit niet kunnen worden als ze hun beste spelers gaan verkopen. Maar telkens gaan er spelers van Kayseri naar Fener, Topuz, Serdar kesimal en waarschijnlijk nu ook Hasan ali kaldirim. Hurma is de grootste billenlikker van Fenerbahce!!

8 juni 2012 om 10:09

Wat zou jij ervan vinden als je promotie kan maken naar een ander bedrijf en daar directeur kan worden met een veel rianter salaris en je baas houd je tegen ? Snap volkomen dat hij dit aan wilt vechten, als deze toezeggingen je eerder zijn gedaan en deze afspraken niet nagekomen worden is dit gewoon pure matennaaijerij. Tuurlijk kan je zeggen dat ie met zn volle verstand dat contract heeft getekend, maar als er tussentijds iets op je pad komt wat sportief en financieel een verbetering is, why not. Amrabat zn transfer, Kayseri een mooie prijs. Beter dan een ontevreden speler wiens salaris je nog moet dokken ook.

8 juni 2012 om 13:32

Dat ligt toch net iets anders.
Amrabat is bij het volle verstand akkoord gegaan met een contract dat nog 3 jaar doorloopt. Daar was op het moment van tekenen een salaris aangeboden dat hem interessant genoeg leek om voor die periode te tekenen.
Hij is toch niet achterlijk dat hij niets snapt van contracten?
Als hij zo graag naar Galatasaray wil moet hij zelf maar aangeven wat hij zelf er voor over heeft om zijn contract af te kopen, ik zeg zijn salaris voor de komende drie jaren.

Bah walgelijke opportunisten die voetballers.

Galatasaray moet deze jongen niet willen. Straks komt er een club langs die hij mooier vindt dan Galatasaray en dan gaat Amrabat weer een vertrek forceren. Laat hem lekker boos blijven bij Kayserispor.

Ik hoop wel dat die naar Galatasaray komt.
In europa hebben we dan misschien niks aan hem maar in Turkije kan hij zeer gevaarlijk zijn.
En helemaal al vergeleken met Reira

En ik vind het van Kayserispor ook heel erg slecht wat hebben ze aan een speler die er toch niet wil spelen verkoop hem dan gewoon denk ik altijd....

Nou, met de Fifa gaat het toch niet lukken. Als hij echt weg wil zou hij gewoon niet meer op moeten komen dagen. Dan moet Kayserispor wel meewerken, krijgen ze in ieder geval nog wat geld in t laaitje.
P.s. Amrabat had toch een doorverkoopclausule? In ieder geval kreeg PSV nog wat, geldt dat nu nog steeds?

8 juni 2012 om 09:52

Denk dat Kayserispor dan de lachende partij is, gezien Amrabat dan werkweigering pleegt en niet uitbetaald hoeft te worden. Fifa wil weleens ingrijpen als er een echte significante sportieve verbetering is voor de speler, welke onredelijk geblokkeerd wordt door een club van een lager niveau.

Hij heeft eigenlijk gewoon pech ,
Hij Tekent een contract voor 4.5 jaar , en tot die tijd ben je werknemer van de club ,
Daar kan de Fifa toch niks aan doen

8 juni 2012 om 09:57

@mousab99

Hoezo pech? Ik mag toch aannemen dat hij bij het tekenen van zijn contract niet bezopen was, dus wist wat hij deed. Ik erger me aan dergelijke mannetjes. Bij volle bewustzijn een dik vet contract tekenen en zodra er iets beters om de hoek komt kijken van het contract afwillen. Ik zou als Galatasaray een dergelijke speler niet eens willen.

kan iemand mij eens uitleggen hoe Amrabat eigenlijk in die situatie is terechtgekomen, want het is nogal onlogisch dat hij een contract van 5 jaar tekent en al na 1 seizoen wil vertrekken door problemen

Wat een gejank van Amrabat.

Als je zo boos bent, dan moet je dat op je zelf zijn. Je tekent een vijfjarig contract om vervolgens bij de eerste beste aanbieding, dag te zeggen. Als je niet langer dan 1,5 jaar kan/gaat verblijven in Kayseri, dan moet je géén vijfjarig contract tekenen.

Je bent getalenteert en je verkeert in vorm, maar zo kan mijn club (galatasaray) jouw niet aantrekken. Dit levert alleen maar schade op tussen Galatasaray en Kayserispor. Helaas, de club gaat altijd boven de speler, ongeacht talent en vorm.

Als Galatasaray en Kayserispor op een nette manier deze transfer afronden, dan is Amrabat zeer zeker welkom. Alhoewel ik nu twijfel aan zijn transfertafarelen, want voor het zelfde geldt, staat volgend jaar Juventus voor de deur en dan kan Galatasaray het lekker uitzoeken met deze jongen.

8 juni 2012 om 17:11

Amrabat heeft zelf aangegeven dat hij Kayserispor als een tussenstap ziet om een stap hoger te gaan. Hij kwam van PSV naar Kayseri. Dat is 2 stappen lager. Arveladze en Kayserispor hebben hem overtuigd van we laten je dan gaan en we gaan niet moeilijk doen. Kayserispor is zo dom dat ze een speler liever bij de A2 laten voetballen dan dat ze hem aan GS gaan verkopen. Hetzelfde verhaal geldt als GS slechtste speler van Kayserispor wil hebben. Dan zegt Hurma alsnog nee!

Ik snap het niet helemaal...! Krijgt Amrabat niet betaald??
Ik bedoel als hij nog een 3 jarig contract heeft en de club gewoon aan zijn verplichtingen voldoet...dan heeft hij toch gewoon pech!? Of heb ik dat mis???
Want hij heeft toch elf zijn goed betaalde contract getekend.
Of ben ik nou gek aan het worden?

8 juni 2012 om 10:02

Hehe,

Galatasaray staat voor de deur. Amrabat zal twee keer zo veel verdienen bij Galatasaray en hij zal uitkomen in Champions League. Verder gaat hij in Istanbul wonen.

Kayseri of Istanbul?
8 ton of minstens 1,5 miljoen?
Geen Europees toernooi of Champions League?Ps: Ik verdedig Amrabat zeker niet (lees reactie's boven)

8 juni 2012 om 10:04

"zowel de trainer als de technisch directeur Süleyman Hurma hebben me eerder mondeling toegezegd dat bij een sportieve promotie meegewerkt zou worden. Als ze daar nu op terugkomen, ga ik het keihard spelen. ''

Het gaat hem meer om dat zij hem iets zouden hebben beloofd, maar dat niet na zijn gekomen. Maar voor de rest heb je gelijk. Hij heeft het contract getekend en dus zal hij de verantwoordelijkheden moeten accepteren.

8 juni 2012 om 10:10

Mondelinge toezeggingen in Turkije zijn helemaal niets waard. Doorlopende zaken met bewijs en papieren worden zelfs moeilijk opgelost of helemaal niet, laat staan mondelingen toezeggingen.

8 juni 2012 om 10:11

Ja... das mooi dat hij dat zegt... maar zolang het niet contractueel is opgenomen of hij heeft meerdere getuigen die erbij waren toen de mondelinge toezegging werd gedaan.... dan houd het toch op. anders kan iedereen zich wel beroepen op ''mondelinge overeenkomsten''

en toen van Psv naar Kaiseri ging.... is hij ook veel meer gaan verdienen.... dus dan kan hij nu wel 2x of voor mijn part...5 x zoveel gaan verdienen, maar daar hoeft de club die jou een 5 jarig contract heeft gegeven toch geen rekening mee te houden.... ze zijn er niet voor Amrabat..... Amrabat is daar voor Hun! en niet anderom!!!

En ik snap helemaal dat hij naar Galatasaray toe wil..... maar als je het gevraagt hebt... en de club wil je niet laten gaan ... dan heb je pech!!

8 juni 2012 om 10:17

@boefje18 en schorpioen

Je hoeft mij niet uit te leggen dat mondelinge overeenkomsten niet bindend zijn, maar probeer jezelf in zijn schoenen te verplaatsen. Als jij een contract hebt met je werkgever, maar hij jou blijft beloven dat jij bij de eerstvolgende kans wordt gepromoveerd en dat niet nakomt dan word je daar ook niet blij van neem ik aan. Nogmaals ik zeg niet dat Amrabat het goed doet om naar de Fifa te stappen, maar ergens begrijp ik zijn standpunt.

8 juni 2012 om 10:24

Je hebt gelijk.... daar ben je niet blij mee.... Maar na de eerste teleurstelling...( als je er over heen bent) Dan wordt je wakker en dan zie je dat je nog een 3 jarig contract hebt en een heel goed salaris.
Dan houd het op en ga weer tot de orde van de dag.
ik begrijp wel dat hij inderdaad teleurgesteld is....... maar daarna moet hij gewoon niet zeuren. hij neemt nog een lolly en hij gaat weer voetballen.
Het zijn geen kinderen..... niet alles kan gaan precies zoals meneer wilt!!

en als we nou gewoon de emoties weglaten en gewoon naar de feiten kijken....en daar draait het tenslotte om( zeker als er een soort rechtszaak komt)... dan heeft hij geen poot om op te staan.
Zeker in Turkeye

**mondelinge overeenkomsten zijn wel bindend...alleen niet in een land als Turkeye.
en je moet meerdere getuigen hebben.

8 juni 2012 om 10:25

Ik snap wat je bedoelt. Amrabat wil hoger op, maar enkel met zijn wil lukt het niet. Er komen meerdere dingen bij kijken. Beloftes en mondelinge toezeggingen zijn vrijwel niets waard.

Verder is Kayserispor een club die zijn spelers niet zomaar laat vertrekken. Of clubs moeten met een enorm hoog bedrag aanzetten of de spelers vertrekken met problemen of ruzies.

Amrabat wilde vertrekken van een 'nachtmerrie', maar hij is bij een andere 'nachtmerrie' terecht gekomen. Daarnaast heeft hij een 4,5 jarig contract getekend en dat is nog eens kers op de taart.

Hij moet maar afwachten en hopen op een wonder..

8 juni 2012 om 10:35

@boefje..

Precies.... Dat is wat hij moet doen. zo goed mogelijk je best doen en inderdaad hopen dat het juiste bedrag betaald wordt of dat er een wonder gebeurt.
In die tussen tijd..... mag hij een dikke buik gaan kweken!!

Voor de mensen die me niet begrijpen.... Met dikke buik bedoel ik.... Hij kan lekker veel geld verdienen.( want slecht heeft hij het niet).

Maar dit is wat mij betreft echt niet de manier om het voor elkaar te krijgen.

8 juni 2012 om 10:52

Hehe inderdaad schorpioen.

Als Amrabat zich netjes gedraagt, dan komt zijn tijd vast en zeker. Zo win je geen fans! Laten we eerlijk zien. Deze jongen heeft een onverdiende kans gekregen van Kayserispor (na zijn belabberde psv-periode) om zich alsnog te bewijzen en hij doet het zeker niet onaardig. Gewoon door voetballen en hopen!

Amrabat, Yildirim, Boukhari... Altijd dat gezeur met die Turkse clubs! br Galatasaray is een sportieve en financiele verbetering, ik geef Amrabat een grote kans als hij de Fifa inschakelt.

8 juni 2012 om 10:34

Grote kans als hij de Fifa in schakelt?

Reken er maar niet op! Zelfde verhaal als vorig jaar met Bas Dost. Was ook een sportieve en financiële verbetering.

Hij heeft gewoon nog een contract voor 4 jaar, die hij Zelf heeft ondertekend.

Hij heeft geen poot om op te staan!

Contract is contract. Als Kayserispor niet meewerkt heb je pech.
En terecht,

dat klinkt echt als een klein kind dat zijn zin niet krijgt.. als ik de baas bij kayserispor was hield ik hem aan zijn contract en kon die wat mij betreft nog 3 seizoenen op de bank zitten zonet met de A-tjes meevoetballen.. contract is contract..

8 juni 2012 om 10:13

Die baas heeft toegezegd dat de club zou meewerken bij deze transfer. Maar ze werken Amrabat juist al ruim een half jaar tegen.
In deze kwestie heeft hij gewoon gelijk.

Als Kayserispor gewoon met die club om tafel gaat en een veel te hoog bedrag vraagt, dan hebben ze technisch gezien meegewerkt en heeft Ambrabat geen poot meer om op te staan. Hij heeft met zijn volle verstand een flink contract getekend en vast niet tegen een hongerloontje. Verwend nest.

Kayserispor manager zei vorige week dit: als een speler zijn loon niet krijgt, willen ze meteen vertrekken. amrabat krijgt bij ons 3x meer dan dat die bij PSV kreeg. Hij heeft een contract van 4.5 jaar getekend bij kayserispor. Als een speler slecht speelt en de ploeg wilt hem wegsturen, dan zegt de speler ik heb nog een contract van zo lang...maar als die goed speelt en de speler zegt zelf ik ben weg waarbij de ploeg op zijn beurt de speler niet laat gaan. Dan is plots de ploeg(kayserispor) schuldig.

amrabat is gwn dom geweest, meteen zeggen dat galatasaray zijn droomclub etc is. Maar het is nog al een rare situatie, amrabat zegt andere dingen en het bestuur van kayseri zegt andere dingen. amrabat zegt dat hij geen clausule voor transfer in zijn contract mocht zetten van kayserispor. Ze zouden ook mondeling toegezegd hebben om tijdens deze zomer mee te werken aan een transfer. De ene zegt iets en de andere beweert het omgekeerde !
ik kan kayserispor wel begrijpen, dat ze eindelijk eens een sterke ploeg willen opbouwen om mee te doen in de top5. Maar de handelswijze van het bestuur en de beschuldigingen naar galatasaray vind ik niet kunnen. Het is toch normaal wanneer een reporter aan een trainer vraagt of je .... die goeie speler bij je team zou willen, waarop de trainer dan ja antwoord. kayserispor beschuldigd galatasaray ervan dat ze amrabat via via niet volgens de regels proberen binnen te halen.

8 juni 2012 om 17:17

Je begrijpt Kayseri met wat? Ze roepen idd jaren dat ze een topclub willen worden. Maar telkens laten ze hun beste spelers naar Fener gaan: Topuz, Serdar Kesimal en waarschijnlijk is Hasan ALi ook rond met Fener.. Hoe wordt je dan een topclub ? Kayserispor is geeneens in top 8 geeindigd dit seizoen.

Kayserispor had in de winter een rechtszaak geopend en GS heeft deze gewonnen. GS heeft gewoon volgens de procedure gehandeld. Echter doet die Hurma dom en zegt dat er helemaal geen bod is. GS heeft 5 mil geboden plus een speler. Destijds had Kayserispor hem voor 1 miljoen gehaald. Kayseri verkoopt zelfs zijn slechtste speler niet aan Gs.. Amrabat heeft gezegt ik zie Kayseri als een tussenstap om na de top te gaan. Van PSV naar Kayseri is 2 stappen lager. Ze hebben hem toen overtuigd om te tekenen en dat ze niet moeilijk zouden doen bij een transfer. Alleen piept Hurma nu anders. In de winter lieten ze Amrabat zelfs een maand niet spelen.. Als je Kayseri niet eens Uefa kan spelen, kan je het dan Amrabat kwalijk nemen dat hij naar GS wilt gaan? Hij krijgt meer salaris, hij kan CL spelen + hij speelt elk seizoen voor de titel..

8 juni 2012 om 18:13

. Als een speler slecht speelt en de ploeg wilt hem wegsturen, dan zegt de speler ik heb nog een contract van zo lang...maar als die goed speelt en de speler zegt zelf ik ben weg waarbij de ploeg op zijn beurt de speler niet laat gaan. Dan is plots de ploeg(kayserispor) schuldig

over dit stuk kan ik ze begrijpen en ben ik het met ze eens

'ze moeten me laten gaan, anders schakel ik de Fifa in!'

= 'stop met plagen, anders roep ik mijn moeder hoor!'

Je tekent ergens voor, mijnheer Amrabat. Je kreeg weer een kans van deze club, kon nou niet zeggen dat je in NL de pannen van het dak speelde.. Een beetje dankbaarheid zou op zijn plaats zijn

Nou lekker dan, heb je een zaakwaarnemer die waarschijnlijk tonnen in z'n zak heeft gestoken bij je transfer en dan laat hij je een contract tekenen voor 5 jaar zonder transfersom of andere ontsnappingsclausules. Je mag het doen met een mondelinge toezegging. Een eerstejaars rechtenstudent die wat bij wil verdienen had je waarschijnlijk een beter contract opgeleverd dan deze vent en voor een fractie van de kosten.

Als je in het buitenland een 5 jarig contract afsluit, kom je geen mondelinge afspraken overeen, maar laat je dat beschrijven.

Ik denk zelf dat Amrabat een beetje vooruit loopt op de zaken. Dat Galatasaray interesse heeft is duidelijk, maar Galatasaray staat zelf niet 100 % achter de woorden van Ambrabat. Galatasaray zegt steeds interesse te hebben, maar ze zijn niet zo vrijsprekend als Amrabat. Kayserispor zou rond de 14 miljoen euro ( ntv) willen hebben voor amrabat, ik denk niet dat Galatasaray dat aan Amrabat wil betalen.
Misschien zou het versstandiger zijn als Galatasaray i.p.v Amrabat zou doorhameren.

Ik denk dat dit probleem 2 hoofdredenen heeft. Ten eerste omdat het Galatasaray betreft. Dit is toch een club waar Kayserispor al een paar jaar geen goede banden mee heeft. Ten tweede, omdat Kayserispor zich de afgelopen 5 jaar ook als een topclub in Turkije beschouwd. Ze willen hierdoor hun goede spelers niet zomaar kwijt. En al helemaal niet aan de echte topclubs in Turkije.

Daarnaast spelen kleine details ook een belangrijke rol, zoals dat Kayserispor toch meer een band heeft met Fenerbahce. Zie de trainsfers van hun topspelers zoals Gokhan Gonul en Mehmet Topuz.

Uiteindelijk zal Kayserispor zichzelf hiermee in de vingers snijden. De club veriest hiermee veel aanzien en respect van andere clubs en voetballers.

8 juni 2012 om 13:12

Het heeft niks te maken met dat Kayseri een band heeft met Fenerbahce nee!
Kayseri beschuldigd Galatasaray van dat ze eerst met de spelers praten en niet met de club zelf ('normale regel'

Fenerbahce daaraantegen praat eerst met de club komen tot een akkoord ( 9 miljoen euro voor Mehmet Topuz ) en praten daarna pas met de speler.

Dit heeft dus helemaal niks te maken met wat jij zegt . Puur gewoon wettelijk een transfer tot stand brengen , wat bij Galatasaray ( Volgens Hurma ) dus niet lukt !

8 juni 2012 om 15:37

Geef je transfer van Topuz als voorbeeld? De transfer van Topuz stinkt aan alle kanten. Voor een middelmatige speler heeft Fenerbahce negen miljoen euro betaalt, terwijl Topuz al Besiktas tenue had aangetrokken. Ompraatrondes in de prive-jet van Ali Koc? Heel verdacht..

Als je een voorbeeld wil geven, pak een goede erbij..

8 juni 2012 om 17:19

Haha precies helemaal gelijk ! Fener handelt normaal toch? Kayseri denkt dat ze een topclub zijn of willen worden, maar verkopen telkens hun beste spelers aan Fener, Topuz, Serdar Kesimal en Hasan Ali is ook al rond.. Als je een Hurma als billenlikker hebt natuurlijk gaan de spelers dan.. Ken je feiten tribute!!

Kayserispor had een rechtszaak geopend en daarbij is GS onschuldig verklaard!!!!!! GS heeft dus volgens de regels gehandeld!!!

8 juni 2012 om 17:42

Zijn voorbeeld is heel fout. Als Tribute Kesimal als voorbeeld neemt, dan kan ik nog enigszins een beeld schetsen, maar Topuz..?

Iedereen weet dat Hurma erg veel sympathie heeft voor Fenerbahce en dat schuift hij niet onder deuren of tafels. Wat nog opvallender is, is dat Hurma alleen tegen Galatasaray is. Voor de rest is hij een best aardige man ;

8 juni 2012 om 21:53

Beste boefje18

Ik gaf Topuz als voorbeeld omdat ik als eerst aan hem dacht ( van KAY naar FB ) geen bedoelingen erachter , daarnaast was het een reactie op Baris .

Je kan zeggen wat je wil maar Fener handelt eerst met de club alvorens ze de speler benaderen . Besiktas deed het toendertijd juist andersom.

En Hurma beweert dus dat Galatasaray ook altijd eerst de speler benaderd , waardoor ze ook niet willen onderhandelen.

En mijn voorbeeld was gewoon goed , Fenerbahce bewijst al jaren hoe je een transfer moet doen integenstelling tot de rest .

Nu jij ?

Ik ben eigenlijk best benieuwd hoe Amrabat het doet bij Kayserispor, volgens mij is hij toch wat off radar sinds hij bij PSV vertrokken is. Wel echt een talent natuurlijk.

Amrabat speelt dit helemaal verkeerd. Hij kan best proberen om onder zijn contract uit te komen, maar dat is een wettelijke strijd die hij beter zo stil mogelijk via de rechtbank kan aangaan, publiekelijk olie op het vuur gooien beschadigt ie zichzelf alleen maar mee. Daarbij is het sowieso een beetje een jankverhaal, er mag dan veel geld in Turkije zitten maar het staat er ook om bekend dat het allemaal niet zo goed geregeld is. Dan kun je je wel beroepen op een zogenaamde mondelinge overeenkomst, maar zie dat er maar eens doorheen te krijgen.

Toen ik op vakantie was in Kayserie heb ik de mogelijkheid gehad om met een bestuurslid een woordje te wisselen over amrabat,en hij zei dat Galatasaray niet bereid was om de gevraagde bedrag te betalen en Kayserispor er erg boos over is dat ze weer eerst met de speler gepraat hebben en daarna pas met de club. Want amrabat gaf eerder aan al te willen vertrekken voordat Galatasaray zich bij de bestuur had gemeld. Kayserispor heeft helemaal gelijk,je zit als voetballer nog pas in het eerste seizoen van je contract en na enkele maanden begint het gezeik al..moet niet gekker worden. is ook een middelmatige speler vind ik.

Die ambrabat hoort niet bij Galatasaray hij komt te kort ik zie in turkse voetbal forums supporters ook juigen om ambrabat, niet normaal man die man komt echt te kort voor Galatasaray er zijn genoeg spelers bij Galatasaray met zijn kwaliteiten plus ze zijn van turkse afkomst en abrabat is buitenlander en aangezien je maar ex aantal buitenlanders mag selecteren is het niet een idiaal versterking

Amrabat komt helemaal niet te kort , hij is snel, technisch en super sterk, echt een vechter ! Aangezien Gala geen Barca is, vind ik hem helemaal niet tekort komen.

Er is geen mondelinge afspraak..deze man lult gewoon. Dit gedrag heeft hij ook getoond in Januari maar uiteindelijk heeft hij zijn excuus aangeboden..kayserispor zal deze speler verkopen maar niet aan Galatasaray.(als ze 8 bieden dan wel.)

Doet me echt daadwerkelijk niks of die nou komt of niet komt. Als die komt zal die wel waarde toevoegen maar zonder hem zullen we niks verliezen dus who cares.

Galatasaray voert momenteel transfer gesprekken met Demba Ba van Newcastle United.
Dat is pas mooi om te horen.

Bron : Ligtv

Hij had sowieso geen 5 jarig contract moeten ondertekenen. Maar goed, het is duidelijk dat hij bij GS wilt voetballen, en ik zou hem of zich wel graag zien komen. Maar Kayseri gaat sowieso nog voor problemen zorgen tijdens de transfer, dat kan iedereen voorspellen.

Zowiezo zijn de banden tussen Kayserispor en Galatasaray niet goed, maar laten we wel eerlijk zijn, ik zou niet eens 5 miljoen betalen aan Amrabat!
Reden? Omdat ik hem een beetje ''te'' overhypt vind. Tuurlijk heeft hij kwaliteiten, maar als jij bedragen als 8-9 miljoen vraagt, kan je beter naar andere alternatieven zoeken, bijv. in de Ligue 1 of Premier League, spelers van zulke competities presteren altijd redelijk tot goed in de Süper Lig.

We hebben gezien hoe het met Mehmet Topuz is gegaan, is een goede speler voor Kayserispor maar kan de top niet aan. [fenerbahçe] en daar hadden ze, geloof ik 9 á 10 miljoen voor betaald. Eindstand: Heeft hij zijn bedrag waargemaakt? Verre van niet. Voor zulke spelers van zulke clubs, moet je niet hoger gaan dan 5 miljoen, that's the limit.

Offtopic: Gameiro zu Fenerbahçe (?)

Als Amrabat nog een jaar bij Kayserispor speel en als hij der voor zorgt dat Kayseri in top 3 kan eindigen gaat hij zowiezo naar een topploeg.
Hij moet niet alleen aan zichzelf denken die heeft getekend voor 3 jaar dus moet hij zich meer geven tijdens match.
In Psv kreeg hij amper speelminuten niemand wou hem dankzij Kayserispor is hij populair geworden dus moet hij hen niet in de steek laten.

Hoe dom ben je dan dat je een 5 jarig contract bij zon club tekent.
Als je slim bent, teken je voor maximaal 3 jaar.

Kayserispor gaat hem sowieso wegdoen denk ik. Ze hebben Omer Bayram aangetrokken voor die positie en ze kunnen nou geld verdienen aan Amrabat.

Het zijn gewoon onderhandelingstechnieken die ze toepassen. Heb zojuist ook gelezen dat fenerbahce 20.5 mil hebben geboden voor Hasan Ali Kaldirim en Amrabat samen. Misschien dat kayserispor op deze manier ook minder hoeft te betalen aan psv (vanwege die doorverkoopclausule dat ze hebben afgesproken)omdat het meeste geld van dit bod voor Kaldirim zal zijn, de nieuwe international. Maar de waarheidsgehalte van dat bericht weet ik niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Kayserispor

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.Rizespor5-1
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Gustavo CampanharoMiddenvelder50
Z. KvržićMiddenvelder41
W. KangaAanvaller41
S. LungKeeper50
İ. ParlakAanvaller41
Miguel LopesVerdediger41
A. LennonMiddenvelder30
Voor de complete selectie: Clubpagina Kayserispor.

94 fans
Aanvaller, 33 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 20 oktober
Hendrik Van Crombrugge en Anderlecht gaan met elkaar om de tafel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren