SC Heerenveen heeft plaats voor versterking in elke linie én voor Breuer

Donderdag, 7 juni 2012 om 10:47Peter Nusselder

Woensdag maakte sc Heerenveen al bekend dat linksback Jukka Raitala is vastgelegd, maar daarmee is de Friese selectie voor volgend seizoen nog niet rond. Volgens technisch directeur Johan Hansma kan de ploeg van trainer Marco van Basten in elke linie nog wel versterking gebruiken.

/

Raitala, die afgelopen seizoen door TSG Hoffenheim werd verhuurd aan Osasuna, moet bij Heerenveen de nieuwe linkervleugelverdediger worden. Die positie werd veelvuldig ingevuld door Michel Breuer, maar de komst van de Fin betekent niet dat de Friezen definitief afzien van een nieuw contract voor de transfervrije Breuer. “Wij hebben al in meerdere fases gezegd: de deur staat open”, vertelt Hansma op de officiële website van zijn club.

Door het vertrek van Daryl Janmaat, Viktor Elm en Bas Dost is Heerenveen op zoek naar aanwinsten voor zowel de verdediging, het middenveld als de voorhoede. Hoogste prioriteit heeft het aantrekken van een nieuwe rechtsback. “Daar kijken wij heel zorgvuldig naar”, zegt Hansma tegen Omrop Fryslân. “Daarnaast willen wij er nog een middenvelder bij hebben.” Een nieuwe spits komt er mogelijk ook nog. “Dat zou best kunnen”, aldus de beleidsbepaler.


Poll

Denk je dat sc Heerenveen het komend seizoen goed gaat doen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door feankenner)

Breuer speelt natuurlijk al wel een tijd voor Heerenveen, maar ik vind dat als Heerenveen echt om de eerste 5 wilt gaan strijden, ze beter een vervanger voor Breuer kunnen halen, die gaat dat niveau niet halen naar mijn idee.

7 juni 2012 om 10:57

Je kunt het wat mij betreft nog steeds zien als een ideale bankzitter. Haalt toch altijd wel een redelijk niveau maar te weinig voor de basis. Aangezien de selectie niet heel breed meer is kun je een jongen als Breuer nog wel gebruiken. Heeft ervaring en kan overal in de verdediging spelen. Hij moet echter wel genoegen nemen met de bank.

7 juni 2012 om 10:59

Dat is zeker waar, voor in de breedte zal het geen verkeerde zijn, metr het zicht op 3 competities ( Competitie, Beker en EL ) dan is het zeker geen verkeerd idee om een extra verdediger achter de hand te hebben.

7 juni 2012 om 12:14

Breuer speelt volgend jaar gewoon weer rechtsback... Ieder jaar willen wij een beter alternatief, begint Breuer weer op de bank, om vervolgens weer 30 wedstrijden mee te spelen. Aanvallend brengt hij niets, verdedigend kan hij zijn straatje nog prima schoon poetsen. Daarnaast is hij belangrijk voor de groep, Breuer zal (als hij minder gaat spelen ) de Sibon rol uitvoeren.

7 juni 2012 om 17:47

Breuer moet gewoon vertrekken. Omdat hij er al jaren zit is hij ook 1 van de grootverdieners dus te duur om op de bank te laten zitten.

7 juni 2012 om 11:01

heerenveen moet niet gaan huren
heerenveen huurt bijna nooit dus moeten ze dat nu ook niet doen gewoon een leuke speler kopen en later weer voor veel geld verkopen.

7 juni 2012 om 11:03

Die De Leeuw van De Graafschap?

7 juni 2012 om 11:05

is al naar groningen

9 juni 2012 om 02:47

Want Lakaku is een rechtsback, goede vervanger van Breuer...

''een nieuwe spits komt er mogelijk ook nog. “dat zou best kunnen”, aldus de beleidsbepaler.''

Lijkt me dat een nieuwe spits juist heel belangrijk is nu Dost vertrokken is of zit er nog iemand in de jeugd die hem kan vervangen? Zware taak denk ik ..

En Breuer kan het niveau van Heereveen toch niet aan, kom op zeg. Leuk voor de bank maar zeker niet in de basis.

7 juni 2012 om 11:03

heerenveen heeft ook al een nieuwe spits he uth ofzo van koln en hij is 20 jaar

” Een nieuwe spits komt er mogelijk ook nog."

Dat lijkt me het understatement van het jaar; Heerenveen heeft daar absoluut iemand nodig om het niet een heel zwaar seizoen te maken!

7 juni 2012 om 11:11

Nieuwe spits is al binnen, maar ik verwacht dat er nog 1 gaat komen. Aangezien zowel Dost als Sibon is vertrokken. En 1 spits lijkt me te weinig voor en competitie en Europees.
Al zit Valpoort ook dicht tegen de selectie aan na een goed seizoen bij de beloften.
Maar een ervaren spits erbij lijkt me wel nodig.

7 juni 2012 om 11:25

Met Valpoort ga je de oorlog nog niet winnen en die jonge jongen van Köln is natuurlijk ook nog een groot vraagteken.

7 juni 2012 om 11:25

Precies, daarom lijkt een nieuwe spits met wat meer ervaring me geen overbodige luxe ;-)

En een nieuwe rechtsbuiten voor Narsingh. Hoewel die van La Parra ook beste dingen heeft laten zien. Maar als je bedenkt dat Assaidi ook nog wel eens kan gaan vetrekken zal het mij niks verbazen als Heerenveen opeens een compleet nieuwe voorhoede krijgt. Als van Basten dan maar niet hetzelfde overkomt als Koeman...

7 juni 2012 om 10:59

Zolang Narsingh niet verkocht is lijkt me dat nu net niet nodig...

7 juni 2012 om 11:03

En jij denkt dat Heerenveen die na het EK nog kan behouden met een 1-jarig contract. Gaat ie niet naar Ajax gaat ie wel ergens anders heen. Hoe dan ook voor 31 Augustus is die weg!!

7 juni 2012 om 11:04

heerenveen wil narshing niet houden
want dan gaat hij volgend jaar gratis de deur uit en ze hebben er liever nog een paar miljoen voor logisch natuurlijk.
en dat zelfde geld voor assaidi.

7 juni 2012 om 11:08

Narsingh gaat hoe dan ook vertrekken. Heerenveen bood hem de keuze bijtekenen of vertrekken. Hij wilde niet bijtekenen dus vertrekt hoe dan ook.
Net als Assaidi, voor hem was het ook bijtekenen of vertrekken. Maar hij wil niet blijven als Narsingh en Dost zouden vertrekken dus hij gaat ook hoe dan ook.
Compleet nieuwe voorhoede komt er dus zeker weten.
Al is van la Parra niet meer nieuw natuurlijk, maar voor de linkerkant zal zeker een vervanger moeten komen. Maar waarschijnlijk wordt die pas gehaald als het geld voor Assaidi en Narsingh binnen is.

7 juni 2012 om 12:14

Bijtekenen of vertrekken is makkelijk gezegd, maar als Assaidi echt volgend jaar transfervrij wil zijn, dan heeft Heerenveen geen keus. Assaidi zelf bepaalt uiteindelijk of hij vertrekt of niet. Ook moet er interesse voor hem zijn en ik zou kunnen begrijpen dat als er geen goede club komt, dat hij liever nog een jaartje blijft. Narsingh gaat sowieso wel weg.

9 juni 2012 om 02:48

Geloof mij maar, er is interesse voor Assaidi.

Heerenveen had moeten proberen om die Rosheuvel van Almere City te halen, nu misschien iemand huren? Lukoki, Ozbiliz?

7 juni 2012 om 11:10

rosheuvel leek me ook wel wat maar ja dat kan niet meer
maar huren moeten ze zeker niet doen heerenveen huurt nooit ze kopen spelers en proberen het dan weer voor meer te verkopen.

7 juni 2012 om 11:37

Rosheuvel stond op het lijstje maar dan moest er eerst iemand verkocht worden, in dit geval Narsingh. En die gastjes van Ajax die jij noemt zijn echt geen versterking voor Heerenveen.

8 juni 2012 om 02:25

Mwa, Ozbiliz kunnen ze volgens mij best wat mee hoor. Of Ebicilio.. Maar H'veen is inderdaad geen club van het huren, zeker niet als de portomonee na Dost, Assaidi en/of Narsingh straks flink gevuld is. Ze zullen wel weer een blik Scandinaviërs open trekken.

Ze mogen Cabral wel hebben trouwens...

9 juni 2012 om 02:48

goede optie ja, Rosheuvel. Hopen dat AZ zich bedenkt.

ik denk dat dit de opstelling word voor volgend jaar maar ze moeten nog wel een goeie rechts buiten halen tenzij er nog een goeie in eigen jeugd zit.
voor volgend seizoen schat ik een top 7

nordfeld
aankoop
gouweleeuw
zomer
raitala
roon/jeugd
djuricic
kums
ankoop/jeugd
uth/aankoop
van la parra
7 juni 2012 om 11:17

Zo zal het er ongeveer uit gaan zien denk ik inderdaad. Alleen zal van la Parra rechts voorin komen en niet links zoals in jouw opstelling.
Linksbuiten zouden we Ziyech de kans kunnen geven (speelde goed bij de beloften) maar ik verwacht dat hij 2e keus zal worden achter een nieuwe speler.
De Roon zal moeten uitvechten met van Anholt wie daar komt te staan, maar als we Hansma mogen geloven met nog een nieuwe middenvelder.
In de spits zal dus volgens Hansma ook misschien nog een nieuwe komen, lijkt me wel nodig. We hebben dan nog Valpoort (prima seizoen bij de beloften) nog achter de hand, maar met 2 van die jonkies moet er eigenlijk nog wel een wat ervarenere speler bij.
Rechtsback kunnen zowel Schmidt als van Anholt, maar die zullen dus concurrentie krijgen als we Hansma mogen geloven.

7 juni 2012 om 12:51

schmidt kan heerenveen beter verkopen/verhuren die vind niet goed genoeg (nu nog niet dan he) en dan nieuwe rechts back halen en dan van anholt als wissel en van anholt ook als wissel voor op het middenveld
even een vraagje
valpoort is toch een buitenspeler ik geloof dat slagveer altijd in de spits staat bij jong heerenveen maar weet dat niet zeker weet jij het?

7 juni 2012 om 14:56

Valpoort heeft in het eerste een paar keer op de vleugel ingevallen maar in de beloften staat hij in de spits.

Slagveer is juist weer meer een spits/rechtsbuiten.

Lijkt me precies de posities die nog versterking nodig hebben. Zeker een rechtsback is broodnodig, die Schmidt komt te kort voor de basis. Op het middenveld kunnen ze wel een ervaren allrounder gebruiker. Daarnaast zal er nog een spits bij moeten die Dost kan vervangen en een vleugelspeler zou ook geen overbodige luxe zijn mocht Narsingh en Assaidi vertrekken.

Heerenveen gaat naar mijn inziens dalen dit aankomend seizoen. Zonder Elm-narsing-assaidi-dost blijft er weinig over.

7 juni 2012 om 11:19

Zonder hun wel ja, maar er komen echt wel vervangers. Dan is het nog afwachten hoe dat gaat lopen, maar ze meteen al afschrijven gaat mij wat ver. Er zijn wel meer clubs die belangrijke spelers gaan kwijtraken of een nieuwe coach krijgen.

7 juni 2012 om 11:19

Je weet nog niet eens wat ze halen als versterkingen, dus valt nog weinig over te zeggen imho.

7 juni 2012 om 13:10

Dat neemt niet weg dat het haast onmogelijk is gelijkwaardige of betere spelers aan te trekken. Dus Heerenveen gaat er sowieso op achteruit. Lijkt me een vrij logische beredenering. Dan is het dus haast niet meer mogelijk om weer zo hoog te eindigen of zolang bovenin mee te draaien. Natuurlijk kan het goed uitpakken, laten we het hopen maar sterker zullen ze er niet op worden ben ik bang. Met een nieuwe trainerswissel en veel nieuwe spelers is het normaal dat ze eerst op elkaar ingespeeld moeten worden. Dit zal ook nog wel de enige tijd kosten. Maar Heerenveen verrast me wel vaker dus ik hoop dat het allemaal heel mooi uitpakt

7 juni 2012 om 17:08

@T. Alavez
Het lijkt heel onwaarschijnlijk inderdaad dat de voorhoede erop vooruit gaat of op hetzelfde niveau blijft. Er kunnen natuurlijk wel spelers die in potentie dat kunnen halen of nog beter. Maar het middenveld en de verdediging kunnen zeker wel sterker worden, in dat geval zal het elftal meer in balans komen en kunnen ze gewoon bovenin mee blijven doen. Het is alleen de vraag hoe de nieuwe spelers zich gaan aanpassen en meteen op het niveau meekunnen. Het zal moeilijk worden er meteen te staan, maar niks is onmogelijk.

7 juni 2012 om 18:04

Toen Huntelaar vertok, zou Heerenveen nooit weer zo'n goede speler als Huntelaar in de spits krijgen. Toen kregen we Alves, toen kregen we Sulejmani en toen kregen we Dost. Ik vertrouw honderd procent op de scouting van Heerenveen want het is altijd goedgekomen.

8 juni 2012 om 00:15

Juist ja, dat dachten mensen ook toen van Nistelrooy, Alves, Huntelaar, Samaras, Sulejmani, Pranjic, Bradley werden weg gekocht. En toch stonden we er elke keer weer.

7 juni 2012 om 18:01

Dat zie ik anders. Elm liet vaak zijn man lopen en daar vielen veel goals uit. Assaidi was het helft van het seizoen geblesseerd of naar de Afrika cup en heeft weinig laten zien. Narsingh maakt in 1 wedstrijd een stuk als 9 acties, maar 3 lukken maar die komen natuurlijk op TV. Dost is natuurlijk wel heel erg jammer, wat een fenomeen is dat zeg.

Voor Assaidi is er ook nog Rajiv van la Parra die het goed deed toen Assaidi weg was, voor de LV moet er inderdaad nog iemand komen want ik denk dat van la Parra op de RV gaat spelen. Voor Elm zal waarschijnlijk een vervanger komen(overtoom?), ik hoop Overtoom want die vind ik namelijk een stuk beter als Elm, maar ik denk niet dat hij komt sinds Overtoom op de 10 speelt en de 10 bij Heerenveen op dit moment bezet is door Djuricic. Ik verwacht dat Heerenveen voor Narsingh en Assaidi misschien wel 10 tot 15 miljoen euro vangt, daar kunnen leuke vervanger voor gehaald worden en als back-up Slagveer en wellicht Zyick(of zoiets) dienen. Als spits is Uth gehaald, maar daar zal nog wel een speler voor komen die zich al wel wat bewezen heeft en wat meer ervaring heeft als Uth en Valpoort.

Ik dacht dat Breuer als linksback speelde en dat ze daar net een vervanger voor hebben gehaald. En op rechts vind ik dat Schmidt het niet onaardig deed. Maar goed.. onaardig is misschien niet goed genoeg. Ik heb hem ook maar een paar wedstrijden zien spelen, dus ik moet voorzichtig zijn.

Maar ik denk toch dat ze vooral middenvelders en aanvallers moeten halen. Ze hebben nu die Uth gehaald, maar wie wordt dan tweede spits? Want afgelopen seizoen hadden ze al mazzel dat Dost niet geblesseerd raakte. Is die Valpoort er al klaar voor?

Ik denk dat Wildschut nog wel bij Heerenveen tekent. Want Groningen (kostic en Schet) en AZ (rosheuvel) hebben al wat buitenspelers gekocht.
En Overtoom was al bijna rond met een club. Dat zal wel Heerenveen zijn denk ik.

7 juni 2012 om 11:19

Breuer is een gelegenheids-linksback. Kan overal in de verdediging spelen, ideaal om op de bank te hebben dus.

7 juni 2012 om 11:24

Er is nog weinig over in de verdediging, dus Breuer als back-up op de bank kan natuurlijk altijd.

Ik denk dat Valpoort er wel klaar voor is, goed seizoen gehad bij de beloften. Maar hij moet het natuurlijk nog wel bewijzen in het 1e. Sibon is als 2e spits ook weg, dus er zal vast nog 1 bij komen.
1 middenvelder erbij lijkt me genoeg, met Djuricic, de Roon, Kums, van Anholt, Kainz hebben we al een aantal rondlopen.
Voor Assaidi (op linksbuiten) moet zeker een vervanger komen, of dat Wildschut wordt betwijfel ik. Ze wilden bij VVV iets van 2,5 miljoen geloof ik, ik vraag me af of Heerenveen dat wil betalen.
Ik vraag me ook af of Overtoom wel met Heerenveen in gesprek is. Is een aanvallende middenvelder en daar hebben wij al Djuricic, en Overtoom is niet iemand die je haalt voor de bank. En om met 2 aanvallende middenvelders te gaan spelen, daar doe je Kums geen plezier mee.

7 juni 2012 om 11:33

Ja, Breuer op de bank kan altijd inderdaad. Hij viel nog niet door de mand, maar het houdt niet over.

Ik dacht dat Djuricic graag wilde vertrekken? Tis te hopen dat ie blijft. Erg goede speler, die het pas afgelopen seizoen echt heeft laten zien.

Tis goed dat ze op zoek gaan naar een linksbuiten, want Van La Parra kan beter op rechts uit de voeten. Misschien Schepers van Cambuur of gewoon die 2,5 miljoen neertellen voor Wildschut. Want Heerenveen heeft nu wel wat geld gekregen van de verkoop van Dost. En Wildschut is gewoon het geld waard. Dat is gewoon een zekerheidje.

7 juni 2012 om 11:37

Of Wildschut die 2,5 miljoen waard is vraag ik me nog af. Hij speelt pas een half jaar leuk daar in Venlo. En dan ook nog bij een degradatiekandidaat.
Daarbij was hij nog heel wisselvallig. Dus 2,5 miljoen vind ik dan wel erg veel voor een speler waarvan je nog niet weet wat je er aan hebt.

7 juni 2012 om 11:49

Djuricic heeft gezegd dat hij het voor zijn ontwikkeling beter vond om nog 1 seizoen te blijven.

7 juni 2012 om 13:14

Overtoom zou zeker een mooie optie zijn voor Heerenveen. Vindt Overtoom een ondergewaardeerde speler die veel extra's kan brengen. Zou denk ik ook perfect in het aanvallende spel van Heerenveen passen. Hoeveel hebben ze eigenlijk gekregen voor Dost en wat verwachten ze voor Assaidi en Narsingh te krijgen?

7 juni 2012 om 11:26

Overtoom is in gesprek met een buitenlandse club ;

Wildschut is een optie, maar 2,5 miljoen zullen we niet snel dokken voor iemand die het laatste half jaar pas rendeert.

7 juni 2012 om 11:41

Wildschut kun je nu nog voor 2,5 miljoen ophalen, maar die gaat er echt wel komen hoor!

7 juni 2012 om 11:46

Dan kan het nog steeds friesland zijn.

Ik vrees toch wel heel erg voor een neerwaarts spiraal voor Heerenveen komend seizoen. Alle goede spelers van Heerenveen vertrekken behalve Gouweleeuw, Djuricic en Kums. Heerenveen kennende zal zeker wel weer een aantal goede vervangers aantrekken, maar die zullen ook wel weer moeten aanpassen. Dat neemt ook weer wat tijd in beslag. Ik vind Rajiv van La Parra wel tekort komen om dé opvolger van Narsingh te zijn.

Hoe zit het trouwens met het contracteren van Harmeet Singh? Is daar al wat meer bekend over? Want als die zou komen heeft Heerenveen echt een topspeler erbij!

7 juni 2012 om 11:25

Over Singh is nog niks bekend volgens mij, alleen dat MvB een wedstrijd heeft gekeken van Noorwegen waar hij en Hedenstad (mogelijke nieuwe RB) speelden.

Ik hoop maar dat Hansma wel opschiet met het rondmaken van de selectie. En ook met het verkopen van Assaidi en Narsingh die toch niet bijtekenen en moeten vertrekken.
Zal fijn zijn namelijk als de selectie rond is in is ingespeeld op elkaar als het seizoen begint, want als het conceptprogramma voor komend seizoen vast komt te staan hebben we een zware seizoensopening. Met in de eerste 6 wedstrijden al meteen 4 clubs uit de top 6 van afgelopen seizoen. Feyenoord uit, AZ uit, Ajax thuis en Twente uit. Had ook wel wat minder gemogen.

Met Breuer win je de oorlog niet, die man is te vergelijken met Bouma qua handelingssnelheid en sprint.

7 juni 2012 om 12:00

Breuer en Bouma kunnen nog prima mee in het gehobbel in eredivisie. Goeie spitsen zijn hier zeldzaam.

7 juni 2012 om 12:03

Dat is onzin, hij behoort ieder jaar tot de snelste 3 spelers van de selectie. Ieder jaar wordt dat gemeten. En dan ben je aardig snel want Assaidi, Narsingh en Djuricic zijn ook ontzettend snel.

7 juni 2012 om 12:10

Ik vraag me af of we het over dezelfde breuer hebben of dat je sarcastisch bent. De wedstrijden tegen PSV werd hij compleet weggespeelt door Lens en Labyad, geen schijn van kans. Narsingh en Assaidi zijn toch zeker van hetzelfde niveau, dus het lijkt me sterk dat Breuer die bij kan houden. Desalniettemin, wel goed genoeg voor de bank van Heerenveen.

7 juni 2012 om 12:17

Breuer is pas na 100 meter op zijn topsnelheid, dus het zou wel kunnen kloppen. De eerste meters is hij wel erg traag en wendbaar is hij zeker niet. Toch speelt hij af en toe wel een goede wedstrijd. Als bankzitter nog wel bruikbaar tegen een verlaagd salaris.

Perfecte prof, die je er volgend jaar zeker bij moet houden qua ervaring etc.

Ben benieuwd hoe het gaat komen, we hebben nou een goede LB. Nu zoeken ze nog een RB, wat waarschijnlijk Hedenstad,verheagh of Zuiverloon wordt. Dan is de verdediging klaar. Voor op het middenveld moet er een vervanger komen voor Elm, ik denk dat het tussen Schilder en Singh gaat.
Voor de aanval moet er absoluut een spits bij komen die er direct staat, Uth is een talent maar heeft nog niet bewezen 34 wedstrijden te spelen + Europees/beker en zich daar ook in te kunnen onderscheiden, ik hoop dus nog op 3 nieuwe aanvallers, want VLP is heel wisselvallig...
Ik Hoop dat het er zo gaat uitzien volgend seizoen.

7 juni 2012 om 12:40

Hedenstad mag van mij zo komen.
Singh ook laten komen en dan nog een nieuwe linkervleugel en een spits.

Hopen op een Wildschut/antonia voor de vleugel.
Qua spits weet ik zo even niemand.

Heerenveen moet serieus vrezen dat de hele voorhoede vertrekt deze zomer. Om dan de prioriteit bij een rechtsback te leggen klinkt nogal vreemd. Niet dat daar geen versterkingen nodig zijn. Zonder de super effectieve aanval had Heerenveen nooit zo hoog kunnen eindigen. De hoge productie van de aanvallers heeft de matige prestaties van de verdediging kunnen compenseren.

7 juni 2012 om 13:02

Heerenveen moet serieus vrezen dat de hele voorhoede vertrekt deze zomer.

Ze gaan weg, Narsingh en Assaidi gaan niet bijtekenen en zullen dus sowieso verkocht worden.

7 juni 2012 om 15:02

alleen vergeet je dat er net een rechtsback is vertrokken (janmaat).
Dus is het logisch dat ze ook prio bij een rechtsback hebben.

En feitelijk is het wachten op verkoop van assaidi en narsingh voordat de vervangers er gaan komen.

7 juni 2012 om 17:21

SC Heerenveen moet hopen dat de hele voorhoede vertrekt. Met contracten tot en met 2013 zouden zowel Narsingh als Assaidi transfervrij de deur uitlopen. Dan kun je nu beter incasseren, desnoods een overgangsjaar inplannen en richting de toekomst werken.

Ik kan me niet voorstellen dat een speler uit het tweede elftal van een tweede divisionist uit Duitsland wordt gezien als volwaardige vervanger van Dost. Daarom een vraagteken in de spits.

Het is natuurlijk ook de vraag hoe van Basten met Heerenveen gaat spelen.

Nordfeldt
Schmidt
Gouweleeuw
Zomer
Raitala
Kums
Djuricic
van Roon
?
?
la parra
7 juni 2012 om 13:20

Eigenlijk wel jammer dat de voorhoede van afgelopen seizoen niet onder van Basten speelt. In mijn ogen had Marco ze echt nog veel bij kunnen brengen. Om de aanval van Heerenveen naar een nog hoger niveau te tillen en de spelers zelf. Zodat de voorhoede alle fijne kneepjes leert van een grootmeester om zo makkelijker aan te schuiven bij oranje (en bij het Marokkaans elftal).
Voor jongen spelers zou het nog aantrekkelijker worden om bij Heerenveen te komen spelen, omdat er en een legenda coacht en de voorhoede oranje waardig is. Ik hoop dat van Basten een zeer maar dan ook zeer aanvallend team in elkaar gaat smeden voor dit seizoen. Zodat Heerenveen weer gaat verassen.

Misschien kunnen ze kijken of ze sepp de roover terug naar de eredivisie kunnen halen

Ik denk dat Breuer in meerdere opzichten een contractverlenging aangeboden verdient. Het is natuurlijk een icoon, in het stadion merk je het wel: Breuer pakt op een nette manier de bal af en het hele stadion juicht. Breuer geeft een fijne pass en het hele stadion juicht. Heerenveen ziet ook dat de mensen zo'n speler waarderen, hier wordt ook vast wel naar gekeken. Je stelt je fans er dus me tevreden.

Verder zal ijt wel een soort 'mentorrol' krijgen voor misschien een nieuwe jonge rechtsback (hier hoop ik althans op) en ook voor die nieuwe Fin, Van Anholt en Schmidt. Het is echter niet te hopen dat Breuer zichzelf weer in de basis gaat knokken. Dit lukt hem jaar op jaar, maar het kan eigenlijk gewoon niet meer.

Bij Heerenveen moet ik ook nog allemaal zien of het weer op z´n pootjes terechtkomt. De hele aanval vertrekt, dan verlies je zoveel kwaliteit, dat is eigenlijk niet normaal. Die drie hebben er voor 80% voor gezorgd dat Heerenveen Europa ingaat. Die vervang je echt niet makkelijk.
Ik voorzie niet nog een dergelijk seizoen als dit seizoen voor Heerenveen. Ik denk dat ze moeten vechten voor de play-offs. Niks mis mee, kan gebeuren na een topjaar

Breuer is een nuttige speler die op elke positie achterin kan voetballen en altijd een voldoende haalt. Dat hij vaak door supporters van andere clubs bekritiseerd wordt is gewoon belachelijk. Het zegt genoeg dat hij onder elke trainer waaronder hij gespeelt heeft een basisplaats wist af te dingen. Hij heeft geen fluwelen techniek maar behoort in mijn ogen tot de betere backs die er momenteel op de NL velden rondlopen.
Hij verdient het gewoon om te verlengen voor minimaal een jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.NEC0-1
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. HalilovićMiddenvelder10
T. HayeMiddenvelder10
S. OlssonMiddenvelder10
A. NoppertKeeper10
A. TahiriMiddenvelder10
P. BochniewiczVerdediger10
R. KaibVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina sc Heerenveen.

Nederland
14 fans
Verdediger, 42 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 9 augustus
Orkun Kökcü is mogelijk de volgende Feyenoorder die de stap naar het buitenland gaat maken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren