Italië hard onderuit tegen Rusland, Oekraïne vlak voor tijd geklopt

Vrijdag, 1 juni 2012 om 22:40Erik van Dam • Laatste update: 23:24

Italië reist niet met het volste vertrouwen af naar het EK in Polen en Oekraïne. Het land is in de ban van een grootschalig omkoopschandaal en La Squadra Azzurra verloor vrijdagavond het oefenduel van Rusland met harde cijfers: 0-3. De laatste keer dat de wereldkampioen van 2006 met die cijfers ten onder ging was in juni 2009, tegen Brazilië. Oekraïne verloor al zes vriendschappelijke wedstrijden niet meer, maar daar kwam vrijdag een einde aan. Marko Arnautovic velde namens Oostenrijk het gastland (3-2).

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wie gaat het het best doen op het EK?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

154 reacties (laatste reactie door catanzaro)

Ach, ik had dit al aan zien komen helaas. Italië is nooit sterk in oefenwedstrijden, en dit bleek vandaag maar weer eens waar te zijn. Rusland had de eerste helf eigenlijk al met 2-0 voor moeten staan, hadden erg veel kansen nodig. Wij hadden ook nog wel wat kansen, maar niet echt veel goede, uitgespeelde kansen. Tweede helft was Rusland ook eigenlijk weer de betere, en kansen creëerde wij ook niet meer heel veel, mede omdat Balotelli gewoon een hele slechte tweede helft speelde, op een aantal momenten na. De goals die je tegen krijgt zijn ook weer erg lekker. Maggio die lucht staat te dekken, vond Maggio sowieso slecht spelen, wat wel verrassend is. En Bonucci die lekker staat te kloten met De Sanctis, en bij de eerste goal stonden er ook weer heel veel Russen vrij. Toch niet a la Italia.

Enige lichtpuntjes van de avond waren Balzaretti, De Rossi en Balotelli als je het mij vraagt. Balzaretti heeft aangetoond dat hij de rol van Criscito moeiteloos over kan nemen, vond hem erg sterk spelen. De Rossi vond ik ook aardig, de enige op het middenveld die er nog echt zin in had. Pirlo was niet slecht, maar Marchisio, en vooral Montolivo waren erg slecht vandaag. Montolivo nauwelijks gezien, terwijl zijn positie (op papier) toch echt achter de 2 spitsen Cassano en Balotelli is. En oogde ook niet heel erg gemotiveerd, wat komt me dat toch bekend voor. Ik pleit er gewoon voor om Cassano achter de spitsen te zetten, en Di Natale in de spits samen met Balo. Snap niet waarom ze Miccoli eigenlijk niet meegenomen hebben, heeft een erg goed seizoen gehad bij Palermo (alweer), jammer dat hij niet meegaat.

Rusland moet ik ook gewoon een compliment geven, want ze speelde gewoon sterk. Spelers waar ik nog nauwelijks van gehoord had, vond ik erg goed spelen. Toonde erg veel kracht en passie, waar wij toch op afgetroefd werden. Wat toch raar is, want passie is iets waar wij juist om bekend staan. Ach ja, laat mensen maar denken dat wij er meteen uitvliegen op het EK, we spreken ze wel na he EK. Natuurlijk zijn we geen favoriet, maar we kunnen zomaar gaan verrassen.

Forza Azzurri!

2 juni 2012 om 00:32

Deurknop

Zit jij niet op het verkeerde forum met je zakgeld?
Karwei, Praxis, Gamma. etc moet je zijn.
Dit is een voetbal forum.

Als je toch enig verstand van voetbal blijkt te hebben, kijk eens tegen wie Nederland speelt in de poule, en tegen wie Italie speelt in de poule.
Denk toch dat Italie meer kans heeft om door te gaan als 1e of 2e.
Nederland mag al blij zijn als ze uberhaupt 2e kunnen worden, zie eerst maar van Denemarken te winnen.

En als ik je een tip mag geven: Zoek een leven

zo zie je maar, niet een land speelt sprankelend op het moment en het is niet of nauwelijks te zeggen wie de ultieme favoriet is!

2 juni 2012 om 00:40

Uniek voor voetbalzone bezoekers,

Wed gratis 60 euro op het Ek!

Registreer je via: http://www.tinyurl.com/60euro2012

Veel succes met je gratis wedgeld.

Was rusland-italie niet 3-0? Of heb ik toch iets gemist.

1 juni 2012 om 23:28

''oekraïne verloor al zes vriendschappelijke wedstrijden niet meer, maar daar kwam vrijdag een einde aan. Marko Arnautovic velde namens Oostenrijk het gastland (3-2).''

Dit is Oostenrijk 3 - 2 Oekraïne
En Italië heeft met 0-3 verloren van Rusland.

Het is ongelooflijk hoe vertekend een uitslag kan zijn ivgm de match. De Russen hebben goed gespeeld, daar niet van. Rusland speelde met veel meer overtuiging, inzet maar vooral ook doelpogingen in de eerste helft door een gatekaas achterin. Bij Italië speelde ze alsof na de match naar het strand vertrokken. Ik bedoel maar, hoeveel kansen heeft Italie gehad van minuut 45 tot aan de 1-0? En dan niet zomaar kansen, gewoon erg nonchalant. En dan Balotelli in de eerste helft ook nog twee keer waarvan hij zeker één keer moest scoren. Maar die verdediging trok vandaag werkelijk nergens op. Bonucci zat duidelijk met zijn hoofd ergens anders en liet meters ruimte waardoor Rusland kon profiteren en ook de 1-0 maken. Over die 2-0 zullen we maar zwijgen, dramatische communicatie tussen twee ploeggenoten dat wordt afgestraft. Uiteindelijk verlies je hier dan wel zwaar in cijfers, qua spel was het degelijk maar als ze zo laks gaan verdedigen en afwerken op het ek dan hebben ze een probleem. Gelukkig komt Chiellini terug en vliegt Bonucci naar de bank, die speelde echt een draak van een wedstrijd. Hoop voor Prandelli dat hij die aanvallers de komende dagen veel laat afwerken, ongelooflijk. Maar proficiat aan Rusland, hebben zeker een degelijke ploeg en speelde ook goed vandaag.

1 juni 2012 om 22:49

Ik vind die Bonucci sowieso al wat overschat ook bij Juve Barzaglie en Chiellini zijn een niveau hoger dat merkje gewoon in top wedstrijden dan is hij wat onzeker en maakt hij fouten.

1 juni 2012 om 23:00

Fouten maken doet natuurlijk iedereen, maar de manier van dekken en de man volgen was vandaag werkelijk dramatisch. Het is toch niet zo' moeilijk om het spelbeeld te volgen en een beetje inzicht te hebben? Bij Juventus doet hij het een pak beter, zal deels ook wel te maken hebben met Barzagli en Chiellini die hem inderdaad wel bijsturen.

1 juni 2012 om 23:05

Inderdaad, dan zie ik liever Astori of Gamberini.

1 juni 2012 om 22:58

@ Sa2juve

Het afwerken zat niet mee. Verdediging zonder Chiellini is toch een stuk onzekerder. Als hij er is en de ballen vliegen er wel in dan is er niks aan het handje. Ik tip ze nog steeds als halve finalist.

rusland italie werd 3-0?

Italië wordt zo wel echt de underdog voor het EK.

1 juni 2012 om 23:33

Jij noemde Nederland zeker ook de underdog na het verlies tegen Bulgarije, en top-favoriet na de overwinning tegen Slowakije ?

1 juni 2012 om 23:48

Nee, in mijn ogen is Nederland gewoon een goede kanshebber op de titel, maar zijn Duitsland en Spanje de topfavorieten met Nederland daar vlak achter.

On: ik zie Italië als underdog omdat ze een sterke selectie hebben, maar niet de sterkste van allemaal, en omdat de voorbereiding op het EK moeizaam verloopd (nederlaag tegen Rusland, omkoopschandaal, verwijdering linksback uit de selectie).
Daarom is Italië voor mij de underdog.

Klinkt misschien raar maar vond Italie aanvallend prima spelen, alleen de kansen afmaken is blijkbaar lastig. Verdedigend leek het nergens op ... echt veels te veel kansen weggegeven en het is een wonder dat het bij rust 0-0 stond nog. Rusland speelde een hele goede partij en was duidelijk de betere ploeg. 0-3 terecht uiteindelijk. De sanctis komt iig niet op goal het ek :P, wat een drama

Suuuuuuuper Marko. Leuk voor Arnautovic dat hij zo belangrijk is voor Oostenrijk. Janko heeft helaas niks laten zien.

Knappe overwinning van Rusland trouwens!

Italie kan inderdaad beter thuisblijven zeg...

1 juni 2012 om 22:53

Onderschat de Italianen niet!!!

1 juni 2012 om 23:06

Nederland ook, na de nederlaag tegen Bulgarije.

2 juni 2012 om 18:53

Bij Italie speelt er wel meer dan alleen een nederlaag... Maar in Nederland heb ik ook niet al te veel vertrouwen. Duitsland wel, ondanks de nederlaag met een veredeld B-elftal tegen Zwitserland. Beetje overhaaste generalisatie van jou ;

3 juni 2012 om 13:58

Beetje overhaaste generalisatie? Ik generaliseer helemaal niks, ik ga alleen sarcastisch in op jou reactie, omdat het nogal vreemd is om ons af te schrijven na een verloren oefenpotje, die nergens over gaat. Dan kan je Duitsland dus ook afschrijven, en Nederland ook... En bij Italië speelt wel meer op dit moment, maar alle spelers die bij Italië meedoen hebben er in principe niks mee te maken, en kunnen het ook wel van zich af zetten. Schrijf ons nooit of te nimmer af, want we kunnen zomaar weer gaan verrassen.

2 juni 2012 om 00:43

Duitsland ook na die nederlaag tegen Zwitserland.

Rusland gaat zoiezo door naar de volgende ronde. Ze zitten in een ''zwakke'' pool. Italie zal het moeilijk krijgen tegen Croatia, want die zijn namelijk een tikkeltje beter dan de Russen. Maargoed. Italie is inn mijn ogen ook geen favoriet, maar hun kan je nooit afschrijven.

Toch ff mijn EK poule aanpassen! Denk dat Italie niet veel gaat worden...

1 juni 2012 om 22:54

Heb je nederland na de nederlaag tegen bulgarije ook meteen op plek 4 gezet? Heb je deze wedstrijd gezien? Waarschijnlijk niet, want italië speelde niet eens slecht.

1 juni 2012 om 23:24

Nee dat doe ik op basis van de onrust die er is bij Italie.

Nu ben ik best wel zeker voor de kwartfinales: met zo'n spel kan Rusland Iedereen aan!
Nog te hopen dat Rusland wel de kwartfinales haalt, want tegen mindere goden is het spel altijd van een zeer bedenkelijk niveau....

1 juni 2012 om 23:05

Rusland speelt beter voetbal als Nederland op dit moment. Dus ze kunnen zeker ver komen als ze net zo effectief zijn als vandaag. Tegen Litouwen was het een stuk minder,maar mede doordat Litouwen niet wilde voetballen. Rusland kreeg vandaag ruimte en dan zijn ze zeer goed. Ze gaan poule A doorkomen.

1 juni 2012 om 23:11

Tegen Litouwen waren ze minder omdat ze vooral zelf niet wilden voetballen.
Dat Litouwen niet vol op de aanval ging, als nummer 91 van de wereldranglijst valt te begrijpen.
Het probleem is dat Rusland het traditioneel slecht doet tegen zwakkere landen en tot het uiterste gaat tegen sterke landen.
Dus, ik ben niet zeker van doorgang in poule A, met een heleboel landen, die niet tot de favoriet gerekend kunnen worden. Al hoop ik dat wel.

Kevinho:
De bal wilt er gewoon niet in voor de italianen. Verder is dit natuurlijk zwaar geflatteerd want de italianen waren zeker niet slecht vandaag. Hebben leuker voetbal gespeeld als oranje tot nu toe.

Ben ik het helemaal mee eens! Dit resultaat zegt helemaal niets! Na de verliespartij van Oranje tegen Bulgarije begonnen we toch ook niet met zijn allen in paniek te raken? Opmerkelijk hoeveel domme mensen hier op Vz zitten die zeggen dat italie waardeloos is en de groep fase niet zal overleven.

Wat ben ik trots op onze jongens zeg. Ze hebben de teleurstelling van afgelopen dinsdag meer dan goed gemaakt. Wat een inzet werd er getoond zeg. Misschien moet ik overwegen om alleen naar oefenwedstrijden van Rusland te kijken als ze tegen een land van naam spelen. Dit is het Rusland wat ik het aankomende EK wil zien!

Advocaat en Ovchinnikov gaan het nog lastig krijgen met de keuze wie er op doel moet, want zowel Malafeev als Akinfeev hebben een puike pot gekeept.

Verdediging was nagenoeg foutloos. Nababkin speelde een zeer goede debuut, stond zijn mannetje en durfde nog op te komen ook. Aleksei en Igna hebben ook weinig fouten gemaakt en ook Zhirkov was fel en speelde veel beter als tegen Uruguay.

Denisov speelde weer erg solide zoals altijd, zat werkelijk overal tussen. Shirokov heeft ook weer 2 doelpunten gemaakt. Hij gaat nog heel belangrijk worden voor ons. Zyryanov had wat egoistischer mogen zijn, maar verder zag het er ook bij hem aardig uit.

Arshavin was heerlijk gemotiveerd vandaag. Aanvallend was hij sterk en verdedigend was hij Maggio ook de baas. Kerza was ook weer een baas door een klasse doelpunt te maken en ook weer hard te werken.

Alan viel helaas wat tegen, maar ik ga er toch van uit dat Izmailov rechtsbuiten zal staan.

1 juni 2012 om 22:58

Arshavin ziet er echt fit en scherp uit. Als hij een goed EK speelt, dan denk ik dat Zenit hem waarschijnlijk niet mag houden van Arsenal.

1 juni 2012 om 23:02

Ik weet niet, maar ik denk dat Rusland nog weleens kan gaan verrassen op dit EK. Niet de finale winnen natuurlijk, maar doorgaan naar de kwart/halve finales zie ik zeker wel gebeuren. Succes in ieder geval, hebben een paar aardige spelers!

Ik dacht dat teams voor het EK niet meer tegen andere EK gangers zouden spelen?

Oostenrijk heeft ook een mooie lichting met Arnautovic,alaba,janko en Dragovic die er aan komen

Italie is zeer zwak! Misschien met ze 10 verdedigen en hopen dat Ballotelli iets doet op het EK

1 juni 2012 om 23:06

Ik weet niet of je de wedstrijd gezien hebt, maar Balotelli was nergens. Wil het merendeel zelf doen en heeft veel te weinig oog voor zijn medespelers. Vond hem echt heel matig spelen.

Opvallend dat Italië nog zoveel hebben gewisseld terwijl volgende week zondag al de ontmoeting tegen Spanje is en de aanvallers heel weinig met elkaar hebben gespeeld. Dit zegt niks, maar ben wel benieuwd hoe het zondag gaat voor de Italianen.

1 juni 2012 om 23:11

Spelen ze nog een oefenwedstrijd voor dat het begint? Neem aan van wel want dit was pas hun eerste.

1 juni 2012 om 23:21

Nee, dit was de eerste en laatste.

Mooi, ik ben benieuwd hoe ze zullen verliezen van de Spanjaarden!

1 juni 2012 om 23:03

Net zoals in de oefenwedstrijd zeker, haha. Let maar op, we pakken die acteurs van Spanje zo in..

1 juni 2012 om 23:09

Foutje, mijnheer Catanzaro.

Die Spaanse acteurs hebben allemaal al een rolex horloge...

1 juni 2012 om 23:10

@ Catanzaro, Grappig hoeveel domme mensen hier zitten die italie na een oefenpotje meteen afschrijven he! Het spel was vandaag helemaal niet zo slecht, alleen de kansen moeten benut worden! Met chiellini er weer in staat het achterin ook nog eens een stuk beter. Ik zou zo spelen op het ek:

Buffon
Maggio
Chiellini
Ogbonna
Balzaretti
de Rossi
Pirlo
Motta
Balotelli
Cassano
di Natale
1 juni 2012 om 23:15

Oh, leuke grap oleguapa. Even lachen allemaal! Niet dus. Ten eerste is er nog helemaal niks bewezen en is Buffon waarschijnlijk gewoon onschuldig. Dus ook hier heb je weer geen punt, jammer voor je. Vanwaar eigenlijk die haat richting ons als ik vragen mag? Jaloezie?

Wel cynisch eigenlijk dat een fan van 2 Braziliaanse ploegen iets zegt over dit hele onderwerp, terwijl heel Brazilië een omgekochte zooi is.

1 juni 2012 om 23:17

@mufc-wazza: Inderdaad, allemaal domme mensen. Maar laat ze maar praten, want mij boeit het niks. We spreken ze na het EK wel, dan is de wraak weer zoet. Het spel was niet slecht alleen moeten de kansen benut worden. Met Chiellini erbij, en Cassano ipv Montolivo en Di Natale in de spits gaan we vlammen!

Jou opstelling is ook goed, alleen zou ik toch gewoon kiezen voor Barzagli en Chiellini. Ogbonna is ook wel een beest, maar er nog niet klaar voor. Is erg goed, maar heeft nog te weinig ervaring in de Serie A. De aanval, zo zou ik het ook doen. Geen Montolivo op het middenveld meer, heeft de laatste jaren veel te weinig laten zien. Gewoon Balo en Di Natale in de spits, en Cassano erachter.

1 juni 2012 om 23:30

Ik moest ander wel ff lachen hoor, ik hield het niet meer

1 juni 2012 om 23:32

Waarom geloof ik je toch niet. En dan nog, hier op VZ is toch 90% anti-italië volgens mij.

1 juni 2012 om 23:46

@catanzaro

Ik moet je met pijn in mijn hart gelijk geven met die ''omgekochte zooi'' in Brazilie.

Daar woont namelijk een hele grote Italiaanse enclave....

1 juni 2012 om 23:49

Haha, in Brazilië woont een grote Italiaanse enclave. Gelukkig dat hun het ook allemaal gedaan hebben, niet dus. Gelukkig dat heel Brazilië corrupt is, de originele bevolking dus. Net als heel Zuid-amerika dus. Ach, eerst maar zorgen dat Brazilië alle straten schoonveegt voordat we daar naartoe gaan met het WK. Kan daar nog niet eens veilig over straat, vooral erg trots op zijn jongen!

1 juni 2012 om 23:53

Corrupt??
Ja, die Italiaanse ''missionarissen'' hebben hun culturele waardes op efficiente wijze geimporteerd in Brazilie..... Moet je ze toch nageven....

Enne..... sinds wanneer wordt er een EK gehouden in Brazilie???

2 juni 2012 om 00:01

Corrupt, en dat weet jij ook dondersgoed. Brazilië is een groot crimineel en corrupt gat, dat weet jij ook wel. Nog veel, maar dan ook veel erger dan in Italië. Dat hebben wij niet geïmporteerd, daar moet je gewoon je eigen bevolking de schuld van geven want dat is al heel lang zo, lang voordat de Italianen naar Brazilië kwamen.

2 juni 2012 om 00:06

Moet jij nodig zeggen.... met dat corrupt en crimineel..

La Cosa Nostra, Ndrangheta en Camorra bestonden al eeuwen voordat de Braziliaanse staat officieel een feit was.
Je kent je eigen historie niet, onbenul!

2 juni 2012 om 00:19

Jij bent zo dom he.. Natuurlijk wist ik dat allang, ik kan er zo een verslag over schrijven. Ik bedoel dat de Italianen niet de corruptie en criminaliteit naar Brazilië hebben gebracht, omdat die er allang was! Ook voordat de Costra Nostra, Camorra en dergelijke bestonden, en voordat Brazilië een officiële staat was. Waarom? Omdat heel Zuid-amerika corrupt is clown! Sowieso zijn de Italianen pas rond de Wo1&2 richting Brazilië geïmmigreerd, toen al die corruptie en criminaliteit er allang was.

En in Brazilië is het nog veel erger. Maar misschien moet jij wat minder maffia films kijken.. Want je snapt er helemaal niks van. En zeg niet dat ik mijn eigen historie niet ken, want die ken ik als geen ander. Je moet eerst eens goed lezen, en nadenken voordat je wat zegt.

2 juni 2012 om 10:16

@oleguapa,

Dom dat jij nu al gaat oordelen terwijl er nog helemaal niets is bewezen. Met 200 punten zou je beter moeten weten. Je kunt Italie wel mooi afschrijven, maar ze staan er altijd wanneer het toernooi begint. Blijf het wel eeuwig zonde dat de Italiaanse bond Criscito uit de selectie gooit terwijl er nog niks is bewezen. Hij is naar mijn mening een topper. Dat Bonucci wel mag blijven terwijl hij net zo verdacht is vind ik erg vaag.

2 juni 2012 om 13:05

Kort van memorie, nietwaar.
Waar was Italie op het Ek2008, toen ze na een deklassering door Nederland in de kwartfinales eruit gegooid werden door Spanje?
Waar was Italie op het Wk2010 toen ze zelfs een land als Nieuw Zeeland met z'n 23 profvoetballers voorrang moesten verlenen?

Wanneer is Italie nog eens Europees kampioen geweest?
Juist ja, 44 jaar geleden met voetballers die voor het grootste gedeelte al praktisch met een been in het graf staan.....

3 juni 2012 om 13:51

Oh oleguapa, dus tegenwoordig tellen alleen nog maar de Ek's mee? Vergeten dat we nog niet zo heel lang geleden het WK hebben gewonnen? En sinds wanneer is het de laatste keer dat Nederland iets gewonnen heeft? Oja. En je kan het WK 2010 er wel bij gaan halen, maar dat is gewoon een heel slecht toernooi geweest. Daar kan ik me bij Nederland of Brazilië er ook nog wel een paar bijhalen.

Maar we zullen het wel zien hoor, spreek je na het EK wel. Wat ik wel weet is dat jij maar een zielig ventje bent.

Beste mensen op het veld bij Rusland: Arshavin, Kerzhakov en Shirokov.
Over die eerste en de laatste heb ik niet zo vaak goede woorden, maar vandaag speelden zij uitstekend.
Verder heeft Malafeyev een knappe redding, en voor wat betreft de keepers was dat hem zo'n beetje. Italie heeft nauwelijks op goal geschoten (net als Rusland overigens).
Dzagoev heeft ook redelijk gespeeld, maar ik hoop wel dat Izmailov tegen Tsjechie in de basis mag staan....

1 juni 2012 om 23:15

Dat je vaak negatief bent over Arshavin kan ik nog wel begrijpen, maar waarom in hemelsnaam Shirokov? Die speelt vrijwel altijd goed voor ons en is met doelpunten vaak belangrijk. Ik denk dat hij nog het verschil kan maken voor ons.

1 juni 2012 om 23:36

Nou ja, Shirokov niet vanwege zijn spel, maar vanwege zijn gedrag buiten het veld en zijn twitter.

1 juni 2012 om 23:41

Shirokov durft tenminste nog in te gaan tegen de Zenit supporters wanneer zij zich misdragen. En geloof me, populairder word hij daar niet van. En op zijn twitter meldt hij bijna altijd iets inhoudelijks.

Hij moet alleen niet hypocriet gaan doen als mensen zich afvragen waar die 2 aankopen van Shakhtar Donetsk nou blijven. Dat heeft hij zelf naar buiten gebracht en daar moet hij niet omheen draaien met uitspraken als ''''ik zit niet in het bestuur van Zenit''''.

Zo die Russen. Ijzersterk hoor. Zie ze ver komen, ogen heel fris.

Italie speelt erg aanvallend, mooi om te zien, Pirlo is heerlijk on naar te kijken. Verdedigend was het 3x niks vandaag, toch denk ik dat zij het WK gaan winnen, met Balotelli as topscoorder.

1 juni 2012 om 23:16

Sorry, maar het is EK!

Resultante no importante (voorlopig)!

Knap gezegd van Pedrobarca.
Nu is Italie echt een underdog geworden. Het kan alleen maar beter, daarom zullen de Italianen steeds beter presteren. Hoe je het wend of keert, Italie blijft een toernooiploeg met het nodige geluk. Ik heb enorm zin in het Ek!

Laat alles maar komen!

En, om misverstanden te voorkomen: dit resultaat zegt niks over het Ek.
Ik zie Italie gewoon de halve finales halen en een outsider zijn voor de winst.
En ik hoop dat Rusland de kwartfinales haalt en daar net zo kan schitteren als vandaag.

1 juni 2012 om 23:29

Kijk, met jou valt te praten. Italië is zeker geen favoriet, maar kan gewoon weer gaan verrassen. Dit soort wedstrijden zeggen helemaal niks, omdat Italië het nooit goed doet in de oefenwedstrijden. Rusland speelde vandaag erg goed, denk dat ze nog weleens kunnen gaan verrassen op het EK. Succes in ieder geval!

1 juni 2012 om 23:38

Dank je wel!
Jullie ook zeker weten succes, en het zou zomaar kunnen dat Italie (of Spanje) in de finale staan tegen Duitsland. Ik sluit het niet uit iig
In2006 was er ook een corruptiezaak in Italie en hoe Italie toen presteerde op het WK weet iedereen nog

2 juni 2012 om 00:02

Geen dank hoor! Ah, hartstikke bedankt, toch nog iemand die ons steunt) Ik sluit het ook zeker niet uit, we zullen het zien. Misschien staat Rusland zometeen wel in de finale, je weet het maar nooit. Zal een leuke finale zijn, Rusland - Italië. Ook niet wat je verwacht.

2 juni 2012 om 12:51

Dan is de generale alvast in het voordeel van Rusland uitgevallen, maar dat maakt niet uit want die prijzenkast van Italië is toch al overvol

3 juni 2012 om 14:00

Daarom Herman, onze kast puilt al uit; Rusland kan wel een prijs gebruiken, zou het in ieder geval echt leuk vinden voor ze. Net zoals toen Griekenland ineens won, prachtig.

Ach Italianos bekijk het van de positieve kant. We hebben tenminste 3 doelpunten gezien. Beter dan die saaie 0-0 betonvoetbal uitslag toch?

1 juni 2012 om 23:24

Ach gloryhunter, zie het van de positieve kant. Gelukkig heb je ook nog mensen die echt liefde hebben voor een club, toch? Haha, loser. Gelukkig hebben wij wel een volle prijzenkast. En gelukkig spelen wij nu geen catenaccio meer, onder Prandelli al helemaal niet meer. Ook in de Serie A niet meer.

1 juni 2012 om 23:28

Was meer als een grapje bedoeld heethoofd. En gloryhunter? Omdat Barcelona toevallig 4 geweldige jaren heeft gehad? En PSV zijn ze goed bezig dan? En ik ben niet eens voor Nederland, de land waar ik voor ben is Marokko, maar deze topic gaat over Italië

1 juni 2012 om 23:31

Joh, wat een leuk grapje. Even allemaal lachen. Jij reageert wel vaker negatief over Italiaans voetbal, dus doe maar niet zo schijnheilig. En je bent gewoon een gloryhunter omdat je voor Barcelona 'bent', omdat ze goed voetbal spelen en altijd prijzen pakken. En PSV is gewoon een traditionele topclub in Nederland. En je bent voor Marokko? Hahahahaha, mag ik even lachen? Zullen we even de prijzenkast van beide landen met elkaar vergelijken? Wat een lachertje zijn jullie..

1 juni 2012 om 23:38

Waar zie je me reageren op Italiaanse voetbal? De reinste onzin wat ik hier gelezen heb. Ik reageer zowat nooit negatief op Italiaanse voetbal, vindt het ook niet aantrekkelijk om het te kijken. Chievo - Genoa bijvoorbeeld dan kan je al van te voren 100 euro zetten op 0-0 als einduitslag haha.

Je maakt je hier zelf behoorlijk belachelijk weet je dat? Je noemt me een gloryhunter, maar lacht me tegelijk uit omdat ik voor Marokko ben die niet veel prijzen hebben gewonnen. Beetje ironisch van jezelf vindt je niet? Teer maar op jullie verleden, dat is het enige waar Italië trots op kan zijn buiten de clubs AC Milan, Napoli, As Roma en Juve. De rest is een en al anti-voetbal man.

1 juni 2012 om 23:46

Ach, dat je nu zo hard gaat ontkennen zegt al genoeg. Tijdens live-meepraten van wedstrijden in Italië, of n' topic daarna, heb ik jou vaak zat hatelijk zien reageren. En kijk eerst maar eens wat uitslagen van dit, of vorig seizoen, dan zul je wel anders denken. Jij bent weer zo'n iemand die de ballen verstand heeft van het Italiaans voetbal, en toch durft om zo'n mening te vormen. Kijk maar naar uitslagen van dit jaar, alles behalve saai. En gelukkig is de Serie A een competitie van formaat. Miljoen keer zo goed als die van Marokko haha, waarvan ik nog geen eens een team kan opnoemen.

En waarom maak ik mezelf belachelijk dan? Mag ik niet lachen omdat jij voor Marokko bent die in nog geen miljoen jaar een prijs gaan pakken? Ik ben Italiaans, dus support ik Italië, die veel prijzen in de kast hebben staan. Ik vind het gewoon grappig dat je hier kritiek hebt op Italië, terwijl ze in Marokko de bal nog niet 3 keer naar elkaar kunnen spelen. En je bent gewoon een gloryhunter, omdat je voor Barcelona bent (waar je totaal geen band mee hebt) en voor Psv. Simple as that.

Haha, teren op het verleden? Volgens mij zijn de clubs in Italië nog steeds groot in Europa, en is Italië nog steeds een van de grotere voetballanden ter wereld. En doe Fiorentina daar ook maar bij, en Catanzaro. En (bijna) alle clubs eigenlijk, omdat het gewoon prachtige clubs zijn met uitstraling en charisma. De rest is echt geen anti-voetbal, en ik weet het. Ik volg zowel Serie A als Serie B. Jij volgt helemaal niks, dus zeg maar niks.

Waar mag je trots op zijn als Marokkaan? Ik kan niet zo snel iets bedenken hoor.

1 juni 2012 om 23:48

@barcapsver:

Catanzaro is inderdaad een heethoofd.
Loopt op te scheppen over z´n volle prijzenkast maar als iemand voor een club is met een volle prijzenkast (barca) is diegene opeens een gloryhunter.

Snap jij het nog?

1 juni 2012 om 23:50

Deurknop, jij bent ook zo verschrikkelijk dom.

Ik schep op over mijn volle prijzenkast, als Italiaan zijnde.

Hij is voor Barcelona en Psv, als Marokkaan zijnde.

Snap jij het nu wel? Sjonge, sommige mensen..

1 juni 2012 om 23:57

Waarschijnlijk is Barcapsv'er meer geintegreerd dan jij....

1 juni 2012 om 23:58

Ach mijn arme jongen. Mag ik geen kritiek hebben op die blunder die Italië maakte bij die tegengoals? Voel jij je op je tenen getrapt?
Ik heb sport 1, ik zie vaak genoeg Italiaanse wedstrijden, en serieus man het is gewoon echt niet om aan te zien als het geen aanvallende ploeg is ala Juve of Napoli.

En je kan nu wel denigrerend praten over Marokko, Marokko speelt tenminste aanvallend voetbal, kan je nooit van jou lelijke anti voetbal landje zeggen die alles doen om niet te verliezen. Liever verliezen met aanvallend voetbal, dan proberen te winnen met betonvoetbal.

En ja, ik ben voor Barca, het is mijn club, altijd al geweest. Heb jij daar problemen mee? Fijn, zal me een worst wezen hoe jij erover denkt.

Jij praat nu wel zo vol over jezelf en over dat Italiaanse voetbal en noemt mij een gloryhunter, maar ik durf te wedden dat jij zo''n nerdje bent die nooit een wedstrijd bezoekt en alles maar op TV kijkt. Bezoek jij de Italiaanse club wel waar jij voor bent? Ik was dit jaar nog naar Barcelona - Espanyol gegaan. Ik kan niet altijd gaan, heb ook mijn studie nog

En waar ik trots mag zijn op als Marokkaan? Marokko, prachtige land, mooie steden, mooie vrouwen, heerlijke eten!;

2 juni 2012 om 00:01

Ach, misschien denkt die Cantanzaro wel dat catenaccio van origine uit Marokko komt.....

2 juni 2012 om 00:04

Zou kunnen inderdaad. Die jongen ziet echt beelden die er niet zijn. Het volgende wat hij gaat zeggen is dat de Italiaanse competitie de meest aanvallende van Europa is. Sorry maar de wedstrijden die ik zie buiten Napoli, Juventus, Roma en As Roma, nou ik smeer liever een broodje pindakaas dan dat ik naar de overige Italiaanse clubs kijk...

2 juni 2012 om 00:05

Haha, meer geïntegreerd? Dacht het niet, hij zal wel weer met al zijn Marokkaanse vrienden haat hebben richting Nederland, iets wat ik niet heb. Maar oleguapa, ben jij dat zelf misschien niet op je profielfoto? Want volgens mij ben jij echt verschrikkelijk dom.

En vanwaar de connectie catenaccio en Marokko? Gelukkig komt het daar niet vandaan, want moet er niks van hebben. Maar alweer een goede vergelijking jongen, je komt er wel. Ga maar naar de Kuip of naar Eindhoven toe, haha, rare vent. Ga naar de 10-0 kijken, kan je lachen en huilen tegelijk. Voor wie was je toen eigenlijk faker?

2 juni 2012 om 00:05

@deurknop

Niet echt, volgens mij snapt niemand Catanzaro nog. Misschien gefrustreerd om het feit dat hij inziet dat Italië kansloos is voor het aankomende Ek...

2 juni 2012 om 00:14

Natuurlijk mag je wel kritiek hebben over de blunder van Bonucci, dat heb ik zelf ook namelijk. Waar zeg ik dan dat dat niet mag? Ik zeg alleen dat je niet zo hoeft te praten over Italië.

En je hebt Sport 1, misschien moet je het dan ook maar eens gaan kijken. En dan bedoel ik geen PL of Primera Division, maar Serie A voetbal. Dan kom je erachter dat het voetbal in Italië alles behalve saai is. Kijk nou maar eens naar wat uitslagen van dit seizoen, of vorig seizoen. Dat kom je er snel zat achter. En dat jij alleen op de grote clubs komt zegt genoeg over jouw kennis.

En ik kan denigrerend praten, en dat doe ik ook. Haha, aanvallend voetbal? Klopt, ze spelen zo'n fantastisch aanvallend voetbal dat ze altijd meedoen op het WK, klopt. Jonge, ze bakken er helemaal niks van en kunnen niet voetballen, ze kunnen beter in de woestijn gaan liggen ofzo.. En wij winnen ook, met aanvallend voetbal. Vroeger met verdedigender voetbal, maar dat maakt mij niks uit. Wij pakken tenminste prijzen, hetgeen waarvoor je het doet in het voetbal. En lelijke anti-voetbal landje? Haha, lelijk? Italïë word door velen gezien als een van de mooiste landen ter wereld. Anti-voetbal? Nee. Landje? Doe maar land. Marokko, dat is een landje waar niemand iets om geeft, waar iedereen nog in armoede leeft haha. Zielig land zeg, stelt echt niks voor.

Haha, altijd geweest. Yeah right, als ze het minder doen ben jij de eerste die overstapt naar Real.

En natuurlijk praat ik zo over Italië, omdat ik er trots op ben. Een nerdje die nooit wedstrijden bezoekt? Haha jonge, je weet niet waarover je praat. Ik ga elk jaar minimaal 1, meestal vaker, naar wedstrijden van Fiorentina, Catanzaro en van de Azzurri. En ik volg daarnaast alle wedstrijden op TV, of PC, of wat dan ook. Haha, gefeliciteerd jonge. Was je met je familie in Barcelona? Haha prutser, gaat er ook een een keer naar een wedstrijd. Ik ben ook van plan om weer terug te gaan naar Firenze, en dan heb ik gewoon een seizoenskaart. Dus ja, hou inderdaad maar stil.

Haha, mag ik even lachen? Prachtig land? Mooie steden? Ik kan er geen een opnoemen. Mooie vrouwen? Ja, met snor zeker. Heerlijk eten? Klopt, ik eet elke dag Marokkaans.

Wij hebben heerlijk eten, mooie vrouwen en een prachtig land met prachtige steden. Niet jullie clown.

2 juni 2012 om 00:22

Volgens mij vond jouw onvolprezen president Berlusconi Marokkaanse vrouwen wel mooi.
Hij lustte er wel pap van, vooral als ze minderjarig waren....

Dat jij geen enkele stad kunt opnoemen in Marokko is veelzeggend voor het gebrek aan algemene ontwikkeling.
En je gaat terug naar Firenze, de stad van de ijscoboeren? Doen, daar ligt een mooie toekomst voor je tegemoet..

2 juni 2012 om 00:28

Ow, dus als een vrouw mooi is, zijn ze allemaal opeens mooi? Ja, logische verklaring weer oleguapa. In Brazilië doen al die hoge piefen het alleen maar met minderjarige, maar daar word het niet bekend omdat het een grote corrupte bende is daar. Ik begin langzamerhand wel af te vragen of jij niet uit een gesticht bent gekomen ofzo.. En ik ken er gewoon geen een van, omdat het allemaal niks voorstelt daar. En hoezo de stad van de ijscoboeren? Ik weet niet waar jij bent geweest, maar Firenze heeft gewoon Italiaans ijs, zoals overal dus. Niks speciaals dus. En mijn toekomst is beter dan die van jou, jij gaat of hier je leven verkloten, of je land in de ghetto's van Brazilië hahaha loser!

2 juni 2012 om 00:29

Wat heeft het voor nut om naar die nutteloze Serie A wedstrijden te kijken? Heb ik paar keer geprobeerd, en tot mijn spijt viel ik bijna in slaap. Ik vond het 3x niks gewoon, te slaperig voor woorden.

En Marokko en armoede? Kerel we hebben het hier niet over een 3e wereld land kneusje. Italië hoe gaat het met de economie daar en hun lachwekkende ministers die de Italiaanse competitie door hun omkooppraktijken waar jullie zo goed in zijn 3 jaar willen stilleggen?

Misschien woon je in een dorp waar geen Marokkanen zijn, maar Marokkaanse vrouwen en snor? Sorry hier moest ik zelf om lachen. Ga is een dagje naar Rotterdam of Utrecht zou ik zeggen koekwous.

Jullie vrouwen zijn niet de mooiste maar kei makkelijk om in bed te krijgen. Ze zijn overigens keigoed in bed, daar moet ik jullie vrouwtjes een complimentje in geven;

2 juni 2012 om 00:35

Haha, nutteloos? Staat meer op het spel dan in Marokko. En je hebt het niet geprobeerd, dat weet ik zo al zonder enige kennis. Dat je begint over slaperig en dat soort onzin zegt al genoeg. Wedstrijden als Lecce - Parma eindigen gewoon in 3-3, dus hou maar stil.

En Marokko is gewoon heel arm, het ligt niet voor niets in Afrika. 3e wereldland is het gewoon. Italiaanse financien zijn nog altijd veeeeeel beter dan die van Marokko bij elkaar, en de Italiaanse competitie word alles opgeschoond en er word niks stilgelegd. En Marokko, hebben die wel een competitie? Word daar wel gevoetbald in de woestijn? Of hebben ze daar geen geld voor velden? In Marokko kennen ze geen omkooppraktijken, omdat ze geen geld hebben om iets om te kopen hahahahhaha. Ach, stel het zo, wij zijn tenminste nog ergens goed in. Marokkanen zijn alleen goed in het verneuken van andere landen. En nog afvragen waarom helemaal niemand Marokkanen mag, en iedereen ze haat.

Ik zit net te denken he.. Volgens mij zijn wij gewoon in alles beter dan Marokko. Voelt eigenlijk best goed.

Gelukkig weinig Marokkanen hier en in Italië. En het is gewoon een feit, jammer voor je.

Hahahaha, veeel knapper dan die behaarde vrouwen uit Marokko. Italiaanse vrouwen staan er om bekend dat ze moeilijk te krijgen zijn, en niet zomaar met iedereen slapen. Jammer voor je dus. En misschien ben je naar de hoeren geweest, anders is het onmogelijk want Italianen hebben een schijthekel aan Marokkanen, en zullen het er nooit mee doen. Maar keep on dreaming jongen!

2 juni 2012 om 00:54

Hahahaha ik begin deze discussie nu echt grappig te vinden met jou. Jij kan zulke mooie fantasie verhaaltjes bedenken he, en prachtig te zien die haat die je hebt aan Marokkanen, ben je door ze getreiterd in je jeugd is dat het? Ik vind Italiaanse jongens best relaxt, dus zal wel aan jou liggen.

Ten eerste, ga zelf naar Marokko, Tanger, Al Hoceima, Nador, Tetouan, Fes, Casablanca, Marrakesh etc genoeg toeristen uit Nederland die genoemde steden bezocht hebben, en alleen maar positieve verhalen gehoord. Sterker, tegenwoordig hoor ik steeds meer autochtonen vertellen dat ze graag naar Marokko willen gaan op vakantie. Leuk geprobeerd om Marokko te kleineren hater, maar helaas.

En Italië in alles beter dan Marokko? Ga knikkeren joh, trots om een atlasleeuw te zijn, ben blij dat ik geen Italiaan ben. Waar zou ik trots op moeten zijn als Italiaan zijnde. Jullie omkooppraktijken? Ga spelen.

Jij hebt waarschijnlijk nooit een Marokkaanse meisje in je leven kunnen versieren, daarom praat je zo haatvol over ze. Jij kan dromen over een Marokkaanse meisje, maar ach, je hebt altijd de hoeren toch? Of word je zelfs daar afgewezen? Ik heb echt met je te doen...
En sorry hoor, maar eh de realiteit is anders. Misschien zijn dat lesbo's, Italiaanse meisjes zijn goed in bed, dat zou jij moeten weten (alhoewel ik me afvraag of je wel ontmaagd bent).

2 juni 2012 om 01:02

Joh, alsof ik het niet grappig vind. Ik lag me helemaal kapot om jou, en je debiele mening. Ik ben niet getreiterd door ze, dat pik ik ook niet als het gebeurd zou zijn. Ik moet het gewoon niet met ze hebben, maar dat hebben alle Italianen. Italianen hebben een hekel aan Marokkanen, zo simpel is het nou eenmaal. Misschien vind jij hun wel relaxed, maar andersom niet.

Haha, no thanks. Die sla ik toch echt over, ga liever gewoon lekker naar Italië toe. Haha, je kan wel dingen op gaan noemen die mij toch niks zeggen, daar heb ik toch niks aan? Ach, er zal best wel eens iemand naartoe gaan vanwege het goede weer, maar daar houdt het ook wel bij op. Denk maar niet dat het enige andere reden heeft hoor.

Haha, ja, alles beter. Letterlijk. Trots, waarop? Niks, want jullie hebben niks om trots op te zijn. Waar zou ik trots op moeten zijn? Nou, ons prachtige land, onze rijke reuken, cultuur, onze geschiedenis, onze prachtige steden, aardige bevolking.. Moet ik nog even doorgaan?

Haha, ga je nu mij nog napraten ook? Moet niet zieliger worden. Ik heb het nog nooit gewild, die sla ik toch echt over. Ben niet echt van de behaarde vrouwen om eerlijk te zijn. En naar de hoeren, daar ga jij naartoe, en je moeder werkt er. Dus please, shut up. De realiteit is zoals ik het zeg, niet zoals een goedkoop Marokkkaantje het zegt zoals jij. En zich nog afvragen waarom niemand, maar dan ook letterlijk niemand, ze mag.

En Italiaanse meisjes zijn goed in bed, ik weet dat heel goed. Jij niet, omdat je het sowieso nog nooit gedaan hebt, en al helemaal niet met een Italiaans meisje. Waarom? Omdat Italiaanse meisjes eigenwaarde hebben, en geen sletten zijn die het met smerige behaarde Arabieren (marokkanen) doen. Ze hebben er echt een hekel aan, geloof mij maar. Dus probeer maar geen dingen te zeggen dat je het bv. gedaan hebt met een Italiaans meisje, want dan maak je jezelf nog belachelijker dan je al hebt gedaan.

2 juni 2012 om 10:09

@barcapsver

Italie en betonvoetbal gaat al jaren niet meer samen. In Italie is het nu ook normaal dat je uitslagen als 4-4 tegenkomt dus je kunt je denigrerende taal beter voor je houden. Bovendien kan dit Italie gewoon verrassen hoor. Ze spelen veel aanvallender voetbal dan het Nederlands elftal. Normaal gesproken verwacht je zoiets van Italianen, dus meer respect voor hen is wel op zijn plaats.

2 juni 2012 om 11:10

@catanzaro

Kerel, jij bent de grootste kneus die ik ooit gekent heb. Serieus man zo zielig ben jij, jij zit vol met haar richting Marokkanen. Ik kan je zeggen jij bent hard aangepakt door Marokkanen en hebt een trauma aan ze overgehouden. Tuurlijk, nu kom je in de ontkenningsfase, maar het is niet anders, die haat kan ik gewoon niet anders verklaren.

Jij zegt het zelf, alle Italianen hebben haat aan Marokkanen. Zullen vast niet allemaal zijn, zoals jou gestoorde mening aangeeft, maar mocht dat zo zijn zegt dat genoeg hoe zielig jou volk is. Waar kan je trots zijn op haat?

We hebben genoeg dingen om trots op te zijn. Lees mijn eerdere post, zoals ik al zei, ik ga het niet weer herhalen, daar ben je simpelweg te dom voor.

En napraten? Zie je me napraten?
Nee jij zou het heel graag willen, jij bent gewoon altijd door ze afgewezen. Als jij denkt dat ze behaard zijn, serieus man dan ben jij de domste persoon die ik ken.
En mijn moeder die bij de hoeren werkt? Vriend, mijn moeder deed het met geen een jongeman tot ze met mijn vader trouwde. Onze vrouwen zijn geen goedkope troep zoals jullie vrouwen, die het met jan en alleman deden in hun verleden. Volgens mij weet je niet eens wie je echte vader is.

En ik praat enkel uit eigen ervaring, jou redenatie dat Italiaanse meisjes walgen van Marokkanen kan de prullenbak in. Geloof het of niet, Italiaanse meisjes zijn dan niet de mooiste meiden, maar fijn om in bed te hebben.

2 juni 2012 om 13:09

maak je niet druk,ik heb Marokkaanse vrienden,als Italiaan. en respect voor jullie mooie land

2 juni 2012 om 15:00

Haha ik ben door geen een Marokkaan aangepakt, eerder andersom. Dat pik ik niet. Ik ben trots op alles wat mijn land heeft, en dat is veeeeeeel meer dan dat zielige land van jou. En je kan,wel ontkennen maar alles wat ik in mn vorige post zei is waar.. en bijna alle italianen walgen van jullie, de meisjes ook dus. Ik snap dat dit jaloezie opwekt.. italianen zijn veel knapper dan jullie, behaarde apen. Onze vrouwen hebben tenminste eigenwaarde. Maar jammer jonge, dat Italië op elk punt beter is dan jullie

Rusland begint fris aan het toernooi. Die blijken over een heerlijk uitgebalanceerd team te bezitten, wat eigenlijk niet moeilijk is met al die spelers van Zenith

Italië vond ik nog tamelijk goed spelen in de 1e helft, 2e helft was het echter dramatisch. Dat verdedigen? Dat trok echt nergens op. Chiellini deed nu wel niet mee, maar dit verwacht je niet van Italië. De tijd van de Nestas en Cannavaros blijkt voorbij te zijn.

Denk dat Italie er gewoon weer staat op het Ek

Italië komt heus wel door als ze willen, het blijven Italianen daarmee weet je het nooit.

En VZ graag engels commentaar inplaats van zoemie zoemie. Zo moeilijk is dat toch niet te vinden?

2 juni 2012 om 02:23

Jawel, aangezien zowel Skysports als de Britse overheid extreem hard hun best doen om te voorkomen dat er Engelstalige voetbalfilmpjes op het internet komen te staan. Dit ivm uitzendrechten enz.

Ik denk dat Rusland weer gaat verassen en gaan tot en met de halve finale komen, wie weet komen ze inde finale want ze zijn echt goed en hebben aantal hele goeie spelers als Shirokov, Kerzhakov, Arshavin en Izmailov. Ik hoop dat ze tegen Nederland gaan spellen en mocht de beste winnen.

Wat lekker voor Marko Arnautovic dat ie 2x scoort.
Is goed voor zijn zelf vertrouwen en als ie zijn koppie er bij houd dan kon ie wel een erg belangrijk zijn volgend seizoen.
Ik blijf hem een geweldige speler vinden.
En die 2e goal die hij maakt is echt een prachtige goal.

Waarom basseert iedereen de 'slechte Italië' alleen op deze nederlaag. Dan reageren mensen automatisch met de nederlaag van Nederland tegen Bulgarije. Ik zelf kijk naar de afgelopen jaren van Italië en zet ze onderaan de poule met maximaal 1 punt.

Heeft iemand Italië iets goeds zien doen tijdens Euro 2008 en WK 2010? Precies, ik dus ook niet.

onze Italiaanse broeder kunnen het! Forza Italia !

3 juni 2012 om 13:52

Grazie man, jullie ook succes!

Heel triest dit weer,hoop dat Prandelli nog wat van dit team kan maken want dit beloofd niet veel goeds,geen smoesjes verzinnen van het ligt aan dat schandaal bla bla nee voetballen voor die groen wit rode vlag en knallen alsof je leven eraf hangt!! Forza Italia!!! en als je dat niet kan hoor je niet op een EK thuis en hoop ik dat ze er snel uit liggen,we hebben al zat voor schut gestaan dus nu maar eens bij de laatste 4 eindigen zoals het hoort

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Rusland

FIFA ranking: 39
45 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
I. DiveevVerdediger30
G. DzhikiyaVerdediger30
M. FernandesVerdediger30
V. KaravaevVerdediger30
A. GolovinMiddenvelder30
D. KuzyaevMiddenvelder30
M. MukhinMiddenvelder30
Voor de complete selectie: Clubpagina Rusland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Rusland.

Rusland
12 fans
Coach, 38 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 31 juli
Real Madrid hoopt dat Martin Ödegaard tot inkeer komt en toch wil blijven. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren