Van der Wiel kan Valencia definitief vergeten na komst Pereira

Donderdag, 24 mei 2012 om
/

Lange tijd was Gregory van der Wiel de belangrijkste kandidaat om de nieuwe rechtsback van Valencia te worden, maar de Amsterdammer lijkt los Che te moeten vergeten. Donderdagavond maken de Spanjaarden namelijk melding van de komst van Joao Pereira, die wordt overgenomen van Sporting Portugal. Hij tekent een contract voor drie jaar, met de optie op nog een jaar.

De 28-jarige Portugees stond al enige tijd op het verlanglijstje van Valencia. Van der Wiel was lange tijd doelwit nummer een, maar nadat bleek dat een akkoord lastig ging worden, schakelde de Spaanse subtopper over op Pereira. “Ik ben erg blij voor een grote club als Valencia uit te mogen komen”, vertelt hij op de website van zijn toekomstige club. “Ook kijk ik uit naar een prachtige competitie als de Spaanse.”

De dertienvoudig Portugees international, die ook acte de présence zal geven op het EK van komende zomer, is volgens sportief directeur Braulio Vázquez een speler die direct inzetbaar is. “Hij heeft een uitstekend seizoen achter de rug. Wij kijken ernaar uit om met hem samen te werken.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door refence)

Jammer voor vd Wiel, had hem deze stap wel gegunt.
Ben benieuwd naar wie hij nu toe gaat. Misschien is Chelsea iets voor hem?
Die hebben ook geen bepaald sterke rechtsback...

24 mei 2012 om 19:50

Lol geen sterke back? Hallo, Ivanovic de beste rechtsback van de Premier League. Denk dat je aan Boswinga denkt.

24 mei 2012 om 19:53

Die thank god weggaat. Zijn contract word gelukkig niet verlengd. Verder is Ivanovic inderdaad de beste RB van de Epl. Vind Sagna ook zeer goed, maar Iva vind ik nog wat agressiever in zijn spel. Sagna kan dan wel weer beter combineren.

24 mei 2012 om 19:54

Ivanovic is beter als Centraler Verdediger en dan zou van Der Wiel goed passen als Rechtsachter.

Defensie met : Vd Wiel - Ivanovic - Terry - Cole
Wel sterk hoor.

24 mei 2012 om 19:56

En David Luiz dan? Die is één van de beste technische verdedigers op aarde, die moet altijd spelen. Met Terry één van de sterkste duo's uit de Premier League. Ivanovic gewoon op rechtsback laten staan.

24 mei 2012 om 19:57

Nee Iva is beter als RB, daarbij gaan wij Luiz echt niet slachtofferen voor V. De Wiel? Ik vind het Iva - Luiz - Terry - Cole beter. Zit ook veel meer voetbal in. Tenminste als Cole niet zo belachelijk slecht speelt dit seizoen, anders Bertrand daar zetten. Die in potentie een goede (niet de beste) back is.

24 mei 2012 om 20:04

ik bedoelde inderdaad Bosingwa, Ivanovic is een topper maar ik dacht dat hij meer CV was

24 mei 2012 om 20:07

Vind dat jullie echt een geweldige verdediging hebben man.

Ivanovic die gewoon één van de beste rechtsback ter wereld is. Verdedigend erg sterk en aanvallend ook gewoon heerlijk.
Dan Luiz nog als opbouwende speler met een heerlijke techniek. Is soms nog wat te wilt en pakt onnodige kaarten. Maar dat word volgens mij steeds beter.
Terry, hoef ik denk ik niets te zeggen.
Tsjah, Cole vind ik wel wisselvallig. Een erg goede linksback maar hij is misschien op z'n retour. Bertrand is echt ook echt goed, word later een erg goede linksback.

En dan nog Cech, wat een topseizoen heeft die gehad man. Denk wel het beste seizoen van elke keeper. Heb Juventus dit jaar niet gezien dus kan niet oordelen over Buffon.

24 mei 2012 om 20:14

Cech maakte in het begin van dit seizoen veel fouten, terwijl Buffon foutloos heeft gespeeld dit seizoen. Ik denk dat Buffon wel samen met Cech 1 van de beste keepers was dit seizoen.

Haha ja we hebben inderdaad een zeer goede verdediging. En met toekomstige RB Tod Kane en de aankomende vervanger van Terry (chalobah) hoop ik echt dat die net zo sterk zal zijn. Cahill en Hutchinson zitten er ook nog bij.

Moet je bedenken dat Cech trouwens gewoon direct kan vervangen worden door Courtois Wel pas over 4 seizoenen, maar het is erg gerustellend dat wij alvast zijn vervanger hebben.

24 mei 2012 om 20:15

Cech het beste seizoen van alle keepers? Ik vond Pinto ook heel aardig keepen hoor.

Chelsea heeft inderdaad een geweldige verdediging, Ivanovic en Terry zijn meer manstoppers, terwijl David Luiz en Cole meer de voetballers zijn in de verdediging. Zeer sterk, dat hebben ze wel bewezen in de Champions League.

24 mei 2012 om 20:17

Ik denk dat Ivanovic in de komende jaren langzaam maar zeker de plaats van Terry in gaat nemen in het hart van de verdediging. Dan zou Van Der Wiel er prima in passen.

24 mei 2012 om 20:18

Zola,

Wat een lachertje, Ivanovic is gewoon een centrale verdediger de reden waarom hij momenteel rechtsback speelt is omdat Bosingwa een drama is. Ivanovic is een zoveel betere Centrale verdediger dan dat hij rechtsback is, is ook niet wendbaar genoeg om voorin nog zijn steentje bij te dragen, dus is de keuze tussen Sagna en Ivanovic voor de rechtsbackpositie makkelijk gemaakt.

24 mei 2012 om 20:22

Beter dan Valdés?

24 mei 2012 om 20:24

@joostvans

Haha, ja ik vond hem geniaal dit seizoen, baal ervan dat Chelsea hem neit had gehaald

@gekke man

Ik denk dat helemaal niet. Ivanovic speelde zelfs op de RB toen Terry niet fit was en Cahill moest spelen. Ivanovic speelt in principe altijd RB wanneer Terry en Luiz fit zijn. Daarbij zal Chalobah waarschijnlijk verhuurd worden aan Championschips voor ervaring etc zodat hij uiteindelijk op de plek van Terry zal komen te staan.

@milo15
Ja ik weet dat hij een centrale verdediger is, maar als je Chelsea hebt gekeken weet je dat Iva beter is als RB. Bertrand is ook een LB die eerst linkshalf was, maar dat betekent niet dat hij nu nog steeds als linkshalf beter is. Iva is een monster op de RB, onder Ancelotti speelde hij ook regelmatig daar;

En nou sorry maar ik vind Ivanovic verdedigend veel beter, en in mijn ogen is dat de essentie van een rechts-achter. Sagna vind ik soms echt slap maar voetballend en in balbezit is hij veel beter.

Voor jouw is die snel gemaakt, dat mag...

24 mei 2012 om 20:30

Zullen we er even wat statistieken tegen aangooien van dit seizoen?

Ivanovic:

Minutes played = 2263
Tackle Success = 77 percent
Mins per tackle = 40
Min Per Los of Possession = 189
Interceptions = 58
Ground 50-50s won percentage = 68 percent
Aerial 50-50s won percentage = 77 percent
Pass Completion percentage = 83.44 percent
Crossing Accuracy percentage = 30 percent
Mins Per Chance Created = 128
Mins Per Defense Error = 0
Goals Conceded Per Game = 1.35
Min Per Def 3rd Possession Wins = 23

Sagna:

Minutes played = 1701
Tackle Success = 85.37 percent
Mins per tackle = 41
Min Per Los of Possession = 425
Interceptions = 35
Ground 50-50s won percentage = 63 percent
Aerial 50-50s won percentage = 70 percent
Pass Completion percentage = 82.58 percent
Crossing Accuracy percentage = 23 percent
Mins Per Chance Created = 90
Mins Per Defense Error = 0
Goals Conceded Per Game = 0.85
Min Per Def 3rd Possession Wins = 36

Misschien moeilijk te beoordelen maar volgens heeft Sagna ( inderdaad) betere statistieken. Heeft natuurlijk wel 562 minuten minder gespeeld (ongeveer 6 wedstrijden), Al is Ivanovic natuurlijk van nature niet rechtsback dus gewoon erg knap, deze statistieken van hem. Statistieken had Pensionista op het forum gepost.

24 mei 2012 om 20:46

Deadcrocodi,

Je vergeet er ook even bij te zeggen dat Sagna de afgelopen seizoen te maken heeft met twee keer een gebroken been

Zola,

Ivanovic zal echt wel weer gewoon naar de centrale positie gaan, wanneer Chelsea een fatsoenlijke rechtsback heeft. Met Bosingwa werd Chelsea iedere keer aan de rechterkant overlopen, met Ivanovic is dat inderdaad niet zo maar tegenwoordig moet je als back zijnde aanvallend ook wat kunnen en dat mis ik bij Ivanovic (logisch, omdat het van orgine een goede sterke centrale verdediger is) Kan me trouwens wel een wedstrijd herinneren van Ivanovic tegen Man United, waar hij compleet werd weggespeeld door Nani op de rechtsback positie. Bovendien vind ik buiten Sagna, Richards, en Walker ook gewoon beter op de rechtsbackpositie.

24 mei 2012 om 21:21

David luiz een van de meest technische verdedigers op aarde? Nou dan verschillen we daarin duidelijk van mening, Ik vind Luiz maar 3 keer niks is veelste onrustig & als hij een beetje onder druk komt te staan gaat hij de raarste dingen doen, Ik zie hem 9/10 ballen gewoon het publiek in knallen wekelijks ! al moet ik zeggen dat hij een aardige traptechniek heeft.

Thiago Silva
Jan Vertonghen
Mascherano
Pigue
Vermealen
Koschielny
Ramos ( Al laat hij de laatste tijd voetballend bar weinig zien )

vind ik allemaal voetballend stukken sterker dan Luiz, Ik ben niet echt onder de indruk van deze jongen.

24 mei 2012 om 21:24

Bosingwa was erg slecht idd afgelopen champions league finale.... stelletje amateurs. Bosingwa is de beste RB van de wereld.

24 mei 2012 om 21:39

Volgens mij kijk je naar een hele andere Luiz dan ons. Ik heb hem dit seizoen nog geen 1 wedstrijd 9/10 ballen het publiek zien intrappen en heb toch bijna alle wedstrijden gezien. Of misschien heb je alleen Chelsea gezien tegen bayern of barcalona want dan zou het kunnen kloppen en kan je mening direct de prullenbak in omdat we normaal niet zo spelen.

24 mei 2012 om 21:47

Lol, dat was volgens Chelsea fans ook één van de drie wedstrijden van dit seizoen waar hij redelijk speelde. Bosingwa beste RB ter wereld? Kom op man... Kan zo 10 betere noemen.

Arbeloa, Ramos, Alves, Ivanovic, Sagna, Zabaletta, Richards, Walker, Lahm en Maicon.

Tja eigen schuld dikke bult.

24 mei 2012 om 19:49

hij was rond, alleen wou valencia niet genoeg betalen aan ajax. Dus hij kan er niks aan doen.

Verder vind ik het ook terecht dat ajax het niet accepteerde. ik gun vd wiel een mooie transfer, maar valencia dacht dat ie een koopje was.

24 mei 2012 om 19:52

Deze jongen komt te kort! Na een zeer matig seizoen bij Ajax moet hij wel een goede EK spelen wilt hij een transfer afdwingen naar een subtop.

24 mei 2012 om 20:03

Zeer matig seizoen? die jonge heeft nauwelijks gespeeld vanwege een blesure
en als hij had gespeeld, deed hij het altijd goed.
denk maar aan de CL wedstrijden, vooral tegen Dinamo.

je kraamt maar wat onzin uit om te provoceren.

24 mei 2012 om 21:42

Ik vind hem sinds het afloop van het WK al belachelijk zwak bezig.
Strik erom heen en verkopen die hap.
van Rhijn vind ik persoonlijk beter al moet die natuurlijk ook nog veel bewijzen

na het ek zal het echt wel goedkomen denk ik voor vd wiel

24 mei 2012 om 20:04

so ie so maat, real heeft interesse in hem en als hij een goed EK speelt dan zou dit zijn droomtransfer zijn.

24 mei 2012 om 20:08

Dat moeten we nog maar zien, tegen Portugal zal Cristiano Ronaldo waarschijnlijk zijn tegenstander tegen Portugal zijn. Heeft hij m in zijn zak dan verdient hij ze transfer, maar speelt Ronaldo hem dol dan kan dat vies tegen vallen hoor. Op zo'n topwedstrijden word je uiteindelijk toch afgerekend.

haha van der wiel zegt hier nog in een interview dat hij wilt blijven,

http://www.youtube.com/watch?v=al5w2mh1ofy

Erg jammer dat deze man weggaat, echt een goede rechtsback. Met een dribbel ver boven het gemiddelde. En voor veel te weinig.. ongelofelijk

Diego Capel gaat ook vertrekken bij Sporting. Hij is in onderhandeling met Atlético en op z'n Twitter pagina heeft hij de Sporting fans alvast bedankt voor hun steun het afgelopen seizoen.

24 mei 2012 om 19:55

Dat zou zeker een goede man zijn voor Atletico, ik ken de Diego Capel nog van Sevilla. Daar was hij toch wel een grote jongen, een groot talent. Bij Sporting heb ik hem niet gevolgt, maar ik zal hem volgend jaar bij Atletico wel weer zien spelen. Mooie transfer voor jullie!

24 mei 2012 om 19:56

Nergens in de Portugese media staat er iets dergelijks over Diego Capel. Dus kan me niet voorstellen. Ik hoop t niet. En als dit wel het geval is, mag die wel wat kosten.

24 mei 2012 om 19:57

Hij heeft ze bedankt voor de steun dit seizoen ja, er staat niks over weg gaan. Volgens mij moet jij nog spaans leren.

24 mei 2012 om 20:16

@fernandoa13
Het bericht komt uit de Spaanse media.

@lagarto
Volgens mij moet jij beter lezen.

João Perreira is zeker een goede versterking voor Valencia, van der Wiel was dat ook geweest. Barragan deed het dit seizoen ook best aardig, maar speelde niet erg veel. Een goede rechtsback was dan ook wel handig, zeker nu de oudere backs transfervrij vertrekken.

24 mei 2012 om 19:55

Miguel en Bruno waren inderdaad geen toppers, Joao Pereira is een prima back daarentegen. Valencia is trouwens sowieso goed bezig op de transfermarkt, ze hebben ook al Guardado binnen.

24 mei 2012 om 19:58

Dat was inderdaad al een tijdje bekend, hij komt over van Deportivo La Coruña. Valencia is goed bezig, ze hebben ook al talent Jonathan Vieira binnen voor 5 miljoen euro.

Van der Wiel vond ik ook niet passen bij Valencia. Ik hoop op een andere sup topper.

24 mei 2012 om 20:18

Niet??

Gregory is juist een type verdediger voor de spaanse competitie, lekker vaak aanvallend spelen.
Dit zeg je alleen maar omdat het nu niet meer doorgaat.
Als het doorging was je kats blij.

24 mei 2012 om 21:03

Waarom zou ik blij moeten worden als hij naar Valencia zou gaan? Aangezien ik geen supporter ben van Valencia, maakt het me allemaal vrij weinig uit. Buiten dit gun ik het Greogry natuurlijk wel.

Het zou wel goed zijn voor Ajax als Van der Wiel en Vertonghen gewoon blijven na dit seizoen. Het zou toch leuk zijn als een Nederlandse club echt weer eens ver komt in Europa (en dan het liefste de Champions League). Ik weet niet hoe de gemiddelde Ajacied het ziet, maar na een aantal kampioenschappen op rij zou ik met liefde de titel afstaan voor een mooi avontuur in de Champions League.

Hehe ik schat van Rhijn hoger in dan van der Wiel dus voor de concurrentie is het beter als hij blijft!

25 mei 2012 om 19:19

Dat sowieso als ajax een vervanger haalt is het wanbeleid. Het hangt natuurlijk allemaal van de ontwikkelingen van van der Wiel en van Rhijn af maar stiekem zie ik een mooie toekomst met Willems en van Rhijn als backs!

dat is toch geen club man dat is net RKC Waalwijk hier

24 mei 2012 om 20:19

Serieus Valencia is beter dan alle Nederlandse clubs en zal elk jaar kampioen worden in de Eredivisie.

Nu al een heerlijke zomer voor Los Che:

Jonathan Viera2,5m waarvan 1m variabelen.
Guardado gratis
Joao Pereira 4m waarvan 0,5m variabelen

Het is nu nog wachten op de iets grotere transfers in de persoon van Bruno Sorianp, Borja Valero en Botia.

24 mei 2012 om 20:09

En nog eens Jonathan Vieira voor 5 miljoen euro, een groot talent uit de Segunda Division. Lekker bezig, dacht ik toch? Weet jij hoe het met de onderhandelingen met Jordi Alba staat? Emery zei dat ie al verkocht zou zijn? Wie zou dan de nieuwe linksback/linksmid worden? Mathieu gaat dan waarschijnlijk back spelen, maar wie dan linkshalf?

24 mei 2012 om 20:22

Guardado?

Viera heeft overigens 2,5m gekost waarvan 1m variabel en Jose Angel zou de opvolger van Jordi Alba moten worden die blijkbaar naar United zal verkassen.

24 mei 2012 om 20:21

Die 2e Pereira moet waarschijnlijk Viera zijn?
Valencia is inderdaad al lekker bezig

24 mei 2012 om 20:22

Jullie zijn wel aardig bezig op de transferlijst idd, met uiteraard Guardado, en evt nog die zeer aardige spelers die jij in je laatste regel noemt. Denk wel dat het nodig is, met de hete adem van voornamelijk Malaga en Atletico Madrid en wat andere subtoppers (sevilla, Bilbao bijv.) in de rug. De strijd om de Cl-plaatsen in Spanje was dit seizoen al zinderend, volgend seizoen verwacht ik het net zo spannend.

Nou ja, dit is meer de goekopere versie van Van der Wiel. Dan moet het maar Real worden voor hem.

24 mei 2012 om 20:21

Geloof je werkelijk dat Real interesse heeft in van der Wiel? Dan kunnen ze het beter bij Arbeloa houden..

24 mei 2012 om 20:26

V/D Wiel kan het niveau niet aan van Real. Real Madrid had dit jaar de probleem dat het niet over een goede rechtsback beschikt maar als je V/D Wiel haalt is het geen vooruitgang op Arbeloa als je een back haalt moet dat een verbetering zijn. Ik vind dat Real voor Walker moet gaan is pas 21 jaar en speelt nu al geweldig dan hoef je je voor de komende 9 jaar niet zorgen te maken.

24 mei 2012 om 21:00

Real heeft interesse en Arbeloa is geen topper. Van der Wiel heeft de toekomst, met betere spelers om hem heen denk ik dat hij het niveau zeker aan kan. Hij heeft in het Nederlands Elftal ook een hoger niveau gehaald dan bij Ajax.

Ik denk dat VDW naar tottenham gaat, nadat walker naar madrid is verhuisd.

In de Portugese competitie tegen kleinere ploegen is het voor hem geen probleem. Maar de Spaanse competitie? Valencia zal op het EK nog twijfelen of ze het wel goed hebben gedaan.

24 mei 2012 om 20:24

Pereira komt op mij altijd over als een uitstekende back, maar ik volg de Portugese competitie niet echt. Denk je dat hij gaat falen bij Valencia? Ik zal hem komende zomer wel gaan volgen.

24 mei 2012 om 20:35

Dat weet je nooit natuurlijk, hij kan aangename verrassing worden. Ik zeg gewoon dat de middenmotor in Spanje veel sterker is dan in Portugal. En al tegen 'zwakkere' ploegen faalt Pereira soms. Ik zou zeggen, volg hem op het EK, want bij Portugal is hij basisspeler. En dan moeten we tegen ploegen als Duitsland en Nederland. Denemarken niet onderschatten natuurlijk.

24 mei 2012 om 20:40

Denemarken moet je idd niet onderschatten, ze zijn niet voor niets boven jullie geëindigd in de kwalificatie. Ik denk dat het tussen jullie en ons gaat (verwachtende dat Duitsland simpel doorgaat). Maar als wij tegen Denemarken niet winnen, verwacht ik dat het al gedaan. Er staat zo'n grote druk op dat duel omdat wij favoriet zijn. En dan speel je dus wel tegen een land in de top-10 van de wereld... Overigens verwacht ik dat jullie tweede worden, Portugal is toch een beetje de angstgegner van Nederland...

24 mei 2012 om 20:32

Kom op man.. waar heb je t over. Pereira is gewoon een goede back. Sporting had m gewoon moeten houden of ze clausule vragen wat 7.5m was.

24 mei 2012 om 20:37

Meningen. Ik ken veel Sporting-fans die hem slecht vinden. Ik vind dat Sporting er goed aan deed om het te verkopen. Het weinige dat ik van Arias en Cedric heb gezien lijken mij beter dan Pereira. (of tenminste het potentieel om beter te worden).

24 mei 2012 om 20:41

In potentie zeker weten. Zowel als Arias en Cedric hebben nu al een betere voorzet. Maar Pereira heeft echt zieke longen, rent de hele wedstrijd. En is erg dreigend. Zowel verdedigend als aanvallend is die goed. Afentoe laat hij de bal alleen te laat los. Maarja er zijn niet zoveel rechtsbacken met zo een dribbel als hij.

Sonde voor vd Wiel, ajax zal wel het onmogelijke gevraagd hebben en dan gaat Valencia kijken naar de concurrenten op de rechtsback positie. Pereira is zo'n concurrent en mag dan iets ouder zijn, hij heeft het wel al laten zien op een hoger niveau. Erg spijtig voor vd Wiel..

Jammer voor van der Wiel, ik heb liever dat hij weggaat bij Ajax dan kan van Rhijn ontwikkelen op de RB positie.

Zo zo, lekker veel transfers deze transferperoide..

Eerst Jonathan, toen Guardado(?) en nu al Jao Perreira.
En ik geloof nog dat Bruno Soriano en of Borja valero ook nog kunnen komen vanwege degredatie van Villareal. En als Jordi weg gaat, dan zal het wel Jose Angel of de LB van granada worden.
En onze spitsen kunnen ook elk moment weggaan, maar hoop liever van niet.

Zodra Oranje op het EK met V/D Wiel in de voorondes eruit ligt zal V/D Wiel ook komend seizoen te zien zijn op de Nederlandse velden. Spelers die weg willen bij hun Nederlandse clubs zullen zich op het EK moeten laten zien. V/D Wiel, Ola, Narsingh en tig andere spelers.

Real Madrid zal Van der Wiel komen halen, dat is een ploeg die voetballend ook het best bij hem past.
Simpelweg omdat hij daar zijn aanvallende kwaliteiten het beste opbouwend kan etaleren.

Verdedigen doet hij opdat het moet en hij het ook aardig kan, maar is hij zeker geen top, nog steeds niet.
Opbouwend, speltechnisch en qua voetbalintelligentie kan hij in iedere topclub mee, dat laat hij in het Nederlands elftal voortdurend zien.

Van der Wiel is dus top voor een grote club die hoofdzakelijk op de helft van de tegenstander speelt en het vernuft van opbouwen van achteruit de basis van haar spelconcept is.

Ik zou zeggen word toch lekker de vervanger van Pereira bij Sporting Lissabon. Er gaan steeds meer Nederlandse voetballers in Portugal spelen, en dat pakt goed uit. Clubs in Nederland kunnen niet op tegen clubs als Benfica of Porto. Sporting Zit daar net iets onder en denk ik dus dat het niet een verkeerde keuze. Weet niet of hij nu Real wel aankan, maar in de toekomst zou hij wel voor zo'n club kunnen spelen denk ik. Ik moet wel zeggen dat ik Pereira gwn een goede back is, uitstekend gepresteerd dit seizoen bij Sporting.
Bij Bayern zou hij echt niet moeten gaan spelen, want cuncureren met spelers als Lahm en Alaba is echt moeilijk voor zijn ontwikkeling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Valencia

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Osasuna234
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
RodrigoAanvaller142
Manu VallejoAanvaller60
J. CillessenKeeper140
SobrinoAanvaller51
Jaume CostaVerdediger100
Gabriel PaulistaVerdediger140
Voor de complete selectie: Clubpagina Valencia.

1 fan
Verdediger, 35 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 14 december
Manchester United en Arsenal zijn in de race om de handtekening van Dejan Kulusevski. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren