Glasgow Rangers komt met goed nieuws en lijkt gered van ondergang

Zondag, 13 mei 2012 om 12:58

Glasgow Rangers lijkt zich na een periode van tegenspoed eindelijk weer te kunnen richten op de toekomst. De noodlijdende Schotse grootmacht maakte zondag bekend dat het een bod heeft geaccepteerd van zakenman Charles Green, die de club met een financiële injectie zal behoeden voor de ondergang. Curatoren hebben het overnamebod al goedgekeurd.

/

“We zijn bijzonder blij dat het bod is geaccepteerd”, verklaart Green, voorheen eigenaar van Sheffield United, op de officiële website van the Gers. “Glasgow Rangers heeft een geweldige historie en wij willen die historie behouden en laten voortleven. Wij zullen voortbouwen op de geschiedenis en ervoor zorgen dat Rangers weer een rooskleurig toekomstperspectief krijgt.”

“Ik ben al met de club bezig geweest vanaf het moment dat de curator werd toegewezen. Wij doen dit niet voor de buitenwacht, maar voor de club. Die moet vanaf nu weer naar de toekomst kijken.” Naar verwachting zal de overname op 6 juni definitief worden afgerond.Gerelateerd

26 reacties (laatste reactie door watp)

Goed voor toch wel een mooie club!

13 mei 2012 om 13:05

Een ploeg als Glasgow moet natuurlijk gewoon bewaard blijven, anders moet Celtic echt in de Premier League gaan spelen, want dit kan natuurlijk niet.

Goed nieuws dit, het kon namelijk gewoon niet waar zijn dat een club als Glasgow Rangers failliet zou gaan, zoveel historie zou niet kapot mogen gaan, ik hoop ook dat de Old Firm nou weer spannend gaat worden en de Rangers voor de landstitel kunnen gaan want het afgelopen jaar was het helemaal niets vergeleken met Celtic.

Godzijdank!!!! Zo een geweldige club al de Rangers mag niet roemloos ten onder gaan met zo een grote historie

Toch fantastisch voor alle mensen die the Rangers een warm hart toe
draaien. The Rangers spelen echt dramatisch voetbal ik denk dat excelsior
ze zelfs een voetbal les kan leren. Altijd weer die lange bal naar voren en
proberen die bal in het doel te pompen. Is toch niet leuk om naar te kijken

Gelukkig, anders zou de competitie nog saaier zijn geworden ;

Al is het alleen al om de ''old firm'' te redden. Hoop dat ze weer kunnen concurreren met Celtic. Anders blijft er toch weinig over van de Schotse competitie.

Zou toch wel erg zijn voor het Schotse voetbal als ze failliet zouden gaan.
Celtic en Rangers zijn de enige die er toe doen in Schotland en maken het Schotse voetbal met de derbys en meestal spannende titelstrijd.

Mooi dat de Rangers weer naar de toekomst kunnen kijken... Helaas stelt de Schotse competitie helemaal niks meer voor. Het blijft een grote club, echt een cult club... en de duels tussen Celtic en Rangers zitten altijd vol met strijd en passie.

+veel voor de foto bij de meest onderste rij supporters met de man met het zwarte shirt

On: Jammer dat de competitie zo ver naar beneden is gezakt. Ik vind het over het algemeen mooie ploegen met de trouwste supporters. Respect voor de Schotse competitie. Ben daarom ook blij dat Glasgow Rangers gered is.

Wel mooi voor Glasgow Rangers. Maar er zijn toch al 'n paar spelers vertrokken bij Glasgow Rangers zoals Mervan Celik. Weet iemand misschien wie er nog meer vertrokken zijn?

13 mei 2012 om 13:47

Greig Wylde mate.

Zou de ondergang van het Schotse voetbal hebben betekend voor zover je van een ondergang kunt spreken in die competitie. Celtic zou nog een paar jaar alleenheerser zijn, waarna ze wellicht de overstap naar de Premiership konden maken. De rest zou waarschijnlijk op amateurbasis doorgaan.

mooi voor de club, maar het zal voor zowel Celtic als de Rangers moeilijk blijven om internationaal nog iets te bereiken. Het niveau van de Schotse spelers in de SPL is werkelijk om te huilen. En om steeds maar dure investeringen te doen die zich niet terug betalen in betere resultaten internationaal en dus weer meer inkomsten, heeft als resultaat dat de club Rangers bijna failliet is/was.

Jammer dat deze 2 roemruchte clubs in zo'n slechte competitie spelen

Goed nieuws voor de Rangers! Hoop alleen dat er wel is een keer wat meer concurrentie komt in de Schotse competitie zijn altijd dezelfde clubs die strijden om het kampioenschap. Hearts, Motherwell en Dundee United moeten toch wel de potentie hebben om richting het niveau van de top 2 te komen?

Ik hoop dat ze gewoon blijven bestaan. Deze club is een van de boegbeelden van het Schotse voetbal. Als zo'n club wegvalt is dat een klap voor het hele Schotse voetbal.
De concurrentie kan bij wijze van spreken niet zonder ze. Die rivalitiet maakt de competitie ook zo leuk.

13 mei 2012 om 20:13

Boegbeeld voor het schotse voetbal? Jarenlange discriminatie op basis van geloof, jarenlange belastingontduiking, dubbele contracten, doodsbedreigingen, fysieke aanvallen... Noem het maar een boegbeeld...

13 mei 2012 om 21:06

waarvan sommige dingen Celtic ook aan mee doet.

doel ik vooral op de geloof en aanvallen, of wou je dat ontkennen??

Geweldig voor die club, hoop dat ze er weer helemaal boven op komen.

Voor iedereen die in fabeltjes gelooft: Men biedt 8.5 miljoen om de schulden (80-90 miljoen momenteel) af te kopen. Gaat niet gebeuren, en dus wordt dit verderfelijke clubje opgedoekt en kan in de derde divisie opnieuw beginnen.

13 mei 2012 om 19:48

Jij bent meer geobsedeerd door Rangers dan dat je van je eigen club houd....

13 mei 2012 om 20:11

Mocht je willen, heb vandaag met kippenvel toegekeken hoe Neil Lennon zijn meer dan verdiende troffee uitgereikt kreeg. Schande dat dit niet tijdens de eerste thuiswedstrijd na het behalen van het kampioenschap kon, maar daar kunnen die tere zieltjes aan de andere kant van Glasgow blijkbaar niet tegen. Wederom een voorbeeld hoe zeer de SFA naar de pijpen van 'scotland's Shame' danst...

Eenieder die het hier goed nieuws noemt dat de Rangers zogenaamd gered worden: Zelfs dit jaar werd er maandelijks ca 1,5 miljoen aan belasting niet betaald, zonder schaamte of wat dan ook. De schminkster die de kindergezichtjes van de scumbags kwam schilderen: Niet betaald. Het afscheidscadeau van clubicoon David Weir: Niet betaald.

Al deze mensen, alsmede de Schotse belastingbetalers, worden voor 100-150 miljoen genaaid, en niemand die er iets over durft te zeggen. Grote schande!

14 mei 2012 om 11:41

Celtic terecht kampioen geworden dit jaar, daar zal je me niet over horen, maar als iemand nou geen troffee verdient is het Lennon wel. Totaal geen rolemodel voor de jeugd. Veel te emotioneel, grof taalgebruik en totaal losgeslagen. Hij zat niet voor niets op de tribune de afgelopen paar wedstrijden.
(kom nu niet aan met bompakketen enzovoorts, dat keurde ik ook niet goed.)
Trofee uitreiking, denk je nou dat Rangers bestuur daar iets mee te maken heeft? Denk je niet gewoon dat de politie dat heeft verboden???
Dat dezelfde SFA die Rangers 200.000 boete gaf en een transferverbod opgelegde? Just saying.

Natuurlijk is het goed nieuws dat Rangers gered lijkt. Jij had de ice cream en jelly als klaar staan, het zal toch wel gesmolten zijn nu ofniet?
Clubs als Dundee zien nu hun kans schoon, maar werken met een budget van 6 miljoen per jaar. 0.5 Miljoen komt van de 2 duels met Rangers.
zonder rangers ook geen tv geld, Sky trekt zich gewoon terug uit de deal. Clubs zullen 1 voor 1 omvallen. Maar lekker blijven roepen dat je Rangers niet nodig hebt.
Ik teken nu al voor die 3e divisie om weer gezond om hoog te komen. Stel je voor zeg een zaterdag 3pm kick off uit bij Peterhead of Brechin. Dat zijn nog is away days.
'scumbags' ga je weer. Kan jij niet met respect over je vijand praten?
Kijk er is geen geld, waar moeten we het dan vandaan halen?

Hahahah niemand durft er iets van te zeggen, het is maar weer eens duidelijk dat jij totaal niet weet wat er leeft hier. Kranten staan er sinds Valentijns dag elke dag vol me, Als jij nou niet teveel van die propaganda praatjes van Phil Mac of de Rangers taxcase.com leest, wellicht kan je dan eens opjectief naar het geheel kijken.

Red & Black, till Rangers are back!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Glasgow Rangers

Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Vrijdag 20 juli
Swansea City voert gesprekken met Manchester City over de komst van Bersant Celina. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren