'Mourinho sloeg Gijón-speler in het gezicht na afloop wedstrijd'

Maandag, 16 april 2012 om 12:34Erik van Dam

/

Nacho Cases is maandag naar buiten gekomen met een verhaal over gebeurtenissen na de wedstrijd Real Madrid - Sporting Gijón. De middenvelder van de laagvlieger kwam zaterdag niet zelf in actie, maar kreeg na afloop van het duel wel ruzie met José Mourinho. Daarbij zou de trainer hem een tik in het gezicht hebben gegeven, zegt Cases.

Tijdens de wedstrijd wond Mourinho zich op over het gedrag van een paar spelers op de reservebank bij Gijón, onder wie Cases. Iemand trapte een bal het veld in, waardoor Real tijdverlies opliep in de jacht op de gelijkmaker. Na afloop van de wedstrijd, die in een 3-1 overwinning voor de Koninklijke eindigde, kwam het tot een aanvaring tussen Cases en Mourinho.

“Er was sprake van een hand in mijn gezicht”, bevestigt Cases maandag aan Cadena SER. “Maar het geeft niet, sommige mensen leren het gewoon nooit. Uiteindelijk zaten we allemaal fout, wij hadden dat ook niet moeten doen. Maar de manier waarop Mourinho reageerde, was ook niet bepaald normaal”, aldus de middenvelder.Gerelateerd

Meer sportnieuws

109 reacties (laatste reactie door mpdm)
16 april 2012 om 12:51

Leuk hoe veel mensen er meteen vanuit gaan dat dit verhaal waar is. Er zijn geen beelden of andere mensen die het gezien hebben, wat toevallig. Maar ik begrijp het wel dat alles wordt aangehaald om onrust te creëren bij Madrid, jammer dat het niet werkt.

Mourinho is een held, hij blijft namelijk doen wat hij wilt. Hij zegt altijd zijn eerlijke mening, niet zoals Pep die altijd zegt wat de media wil horen. "toch zo gewoon gebleven".

16 april 2012 om 13:44

Ik denk dat jij de spijker van jouw waarheid op de kop slaat. Jij verwoordt in perfectie wat normaal is vandaag de dag. Als je beschaaft bent, ben je niet eerlijk. Als je op een Gilles de la Tourette-achtige manier reageert of zelfs fysiek geweld gebruikt, dan ben je een held. @cr777, @xamsix: Ik hoop echt zo dat mijn kinderen in een leuke, beschaafde wereld opgroeien en dat jullie mentaliteit snel tot het verleden zal behoren. Let wel, ik keur het gedrag van de Gijon bank niet goed, maar Mourinho, indien dit verhaal waar is, gaat voor de zoveelste keer in de fout en zal, met of zonder bewijs, toch niet vervolgd worden door de Spaanse bond.

16 april 2012 om 14:10

Ja dat is niet verwonderlijk gijon is totaal kansloos geweest logisch dat ze met hun irritatie Mourinho opzoeken.

16 april 2012 om 12:45

Hij is een ware held. Weet je waarom? Omdat hij de beste trainer ooit is, met allerlei verschillend spelersmateriaal en budget presteert hij geweldig, hij weet alle topspelers voor zich te winnen in plaats van het met ze aan de stok te krijgen vanwege macho-gedrag (zoals praktisch alle andere 'top'-trainers) en is geen mediagetrainde aap die alles zegt wat saaie mensen met kantoorbaantjes willen horen van voetbaltrainers, maar leeft volgens de wetten van de jungle, aangezien de voetbalwereld een jungle is. Dáárom is hij een held.

16 april 2012 om 12:52

Je bent zeker nog jong met de beste trainer ooit...

Zo zijn er nog tientallen trainers te noemen die de beste ooit kunnen zijn...

Herera, Santana, Lobanovski, Clough, Ramsey, Sacchi, Cruijff, van Gaal, Hitzfeld, Schon.. Voor de 1 is het die en voor de ander weer niet..

Verschillend budget...? Maar wel een mooi groot budget he... Zelfs met Porto had hij natuurlijk wel een ploeg waarin hij best e.e.a. mocht investeren (niets mis mee en ook goed gedaan)..

16 april 2012 om 13:00

Oh, en waar trainde hij dan voor Porto? Je bent zeker nog jong, dat je dat niet meer weet?

Je noemt allemaal goede trainers op, maar Mourinho is nu al superieur en heeft in een paar jaar bereikt waar andere 'top'-trainers een hele carriere over doen.

16 april 2012 om 13:09

@ onelovechris Ik ga niet de discussie aan over het feit wie de beste trainer ooit is, de een na beste of de slechtste aangezien dat een nutteloze discussie is en gelukkig is voetbal niet een exact iets en is het onderheven aan meningen en verschillende inzichten van verschillende mensen, de maatstaven en de criteria is voor elk mens anders en gelukkig maar.. daarom is dit ook waarschijnlijk voelkssport nummer 1 in een groot deel van de wereld.

Maar waar ik wel op wil reageren is op het feit van de budgetten. Wat healer zegt is compleet waar en gegrond op de weinige feiten die deze sport rijk is. Bij Porto heeft Mourinho helemaal geen groot budget gehad, sterker nog.. hij heeft het gedaan met spelers als Maniche, Carvalho, Pedro mendes, Paulo ferreira etc..etc.. spelers die tot op dat moment in de middenmoot speelde in de Portuguese Liga.. verder heeft hij deze spelers naar een ander niveau verheven en heeft ze gemaakt wat ze nu zijn, spelers als Nuno Valente hebben onder hem gepresteerd wat ze eigenlijk onder niemand zouden kunnen presteren, dit is zeker een kwaliteit en een kenmerk van een grootste trainer, een fenomeen.. Op het moment dat Mourinho naar Porto verhuisde was Porto waarschijnlijk aan zijn slechtste seizoen bezig en een feit is dat hij het team in een half jaar naar een ongekende hoogte heeft gebracht. Hoe verklaar je zijn werk bij Uniao de Leiria? Hoe verklaar je dat hij dit team een historische tweede plek heeft bezorgd tot aan zijn vertrek? Iets wat daarvoor en daarna nooit meer is evenaart? ruim budget? Meningen zijn meningen maar het blijft natuurlijk zaak om de feiten die er zijn wel op orde te hebben als je een discussie aangaat.

16 april 2012 om 14:03

Je loopt nog niet zo heel lang rond op deze planeet denk ik. Het is je vergeven, maar de beste trainer ooit is hij niet hoor. Is ook moeilijk te bepalen wie dat dan is. Het is een toptrainer, maar de beste ooit niet. De beste ooit had met het beschikbare materiaal en kapitaal met Chelsea minimaal 1 keer de CL gewonnen. En een beste trainer ooit had de afgelopen 2 seizoenen ook iets vaker van Barcelona gewonnen.

16 april 2012 om 12:44

Mourinho is een gek, dat is niets nieuws, tegelijkertijd is hij wel een waanzinnige goede trainer. Zijn prestaties spreken voor zich. Ik geloof verder ook niet dat Mourinho een slecht mens is. Echter vind ik dat hij niet moet denken dat hij maar moet doen of laten wat hij wilt.

Hij heeft nog altijd een verantwoordelijkheid voor alle coaches over de hele wereld. Misschien dat mental-coaching hem goed zou doen?

16 april 2012 om 12:54

Een held als trainer maar een malloot als persoon en een debiel in zijn gedrag!!

Erg jammer voor zo een goede trainer dat dit soort gekke tafarelen voor hem er bij hoort.

16 april 2012 om 13:01

wat boeit jullie dat wat voor persoon hij is? het gaat hier om voetbal!
hij wint de prijzen, zijn spelers hebben altijd een goed woord over hem en maakt een ploeg een machine etc etc.!!

en daarom vind ik mourinho een held!

16 april 2012 om 14:08

Hij gaat over lijken, zit altijd te mekkeren, als ze punten verliezen ligt het altijd aan de scheidsrechter, heeft weinig respect voor tegenstanders, vertoond agressief gedrag, en gedraagt zich soms langs de lijn letterlijk als een klein kind.

Kortom, een normaal persoon zou zich hieraan irriteren en dan maakt het niets uit of hij nou 1 prijs of 50 prijzen heeft gewonnen.
Maar het lijkt erop dan de Madrid fans een obsessie hebben om een keer weer een echte prijs te winnen en dat ze het helemaal niks uitmaakt of het door een malloot gebeurt, die de club kleiner en een stuk ongeloofwaardiger maakt.

16 april 2012 om 14:43

Zo is het maar net top trainer maar een randdebiel in de omgang.
Alleen kan hij niet zo goed met druk omgaan.

16 april 2012 om 13:02

Mourinho zou Nou Camp in brand kunnen steken en nog aangezien worden als een held. Ongeloofelijk dat deze man zich alles kan permiteren en dat een club als Real alles weg lacht.

Met die rare fratsen en streken van die trainer zou het me niet eens verbazen dat dit geen broodje aap verhaal is..

Maar zoals gewoonlijk komt hij er vast wel goed mee weg.

Misschien is het een vriendschappelijk tikje die 'mou' ook wel eens heeft uitgedeeld aan Carles Puyol ;

Ik ben benieuwd naar de beelden, je kan wel zoveel zeggen, er is bewijs nodig.

Ik zou het niet zo gek vinden als dit klopt, ik kan me ook nog iets herinneren dat ie hetzelfde deed bij Puyol toen hij nog bij Chelsea zat. Ergens heeft hij wel een punt, tijdrekken is niet netjes. Maar als je van jezelf weet dat je een gammele reputatie hebt qua gedrag kan je toch wel beter je handjes thuis houden.

16 april 2012 om 12:39

Dat bij Puyol was een vriendschappelijk tikje, omdat de twee elkaar al lang kennen...mourinho heeft ook een Barcelona verleden.

“Er was sprake van een hand in mijn gezicht”
''uiteindelijk zaten we allemaal fout, wij hadden dat ook niet moeten doen''.

Case solved.

16 april 2012 om 16:08

Maar de manier waarop Mourinho reageerde, was ook niet bepaald normaal”,

Was nog even vergeten te kopiëren ;

16 april 2012 om 18:39

Ach man het zijn toch mannen onder elkaar ,ze hoeven elkaar toch niet op de wang te kussen.

Geniale coach die Mourinho maar zou toch echt een keer langs een shrink moeten!

Ik geloof Nacho Cases meteen! Wederom een rare frats van Mourinho. Kan niet wachten op de volgende Classico, hopelijk weer een mooie spektakel buiten 't veld!

Wat een onbeschoft gedrag weer als club maar ook als Spaanse bond moet je deze man toch aardig wat wedstrijden schorsen, Dit heeft niks meer te maken met voetbal.

16 april 2012 om 12:41

Je plaat blijft steken man.ga toch weg met je "als club schorsen en bla bla bla".hoeveel keer gaan we die zever nog mogen aanhoren

16 april 2012 om 12:56

Zo vaak als mourinho rare dingen doet/zegt.

Als ik 100000 een bank beroof of iemand neerschiet, zal ik toch echt voor elke keer gestraft worden, mits ik gepakt word.
Maar mourinho mag zich blijkbaar keer op keer misdragen, en heeft dat zo vaak gedaan, dat het door mensen zoals jij geaccepteerd wordt.

Mourinho is een geniale coach, maar een idioot mens.

16 april 2012 om 13:15

Ja want dit verhaal is waar. Dit hoort gewoon in de wandelgangen, als het al überhaupt hier ergens thuis hoort. De bron zegt genoeg..

Karanka: ''er zijn mensen die zeggen dat Mourinho defensief is...''

OT: Gewoon een berichtje van een Catalaans radiostation om de boel een beetje op te stoken voor El Clasico van zaterdag.

16 april 2012 om 13:41

Dus zijn rechterhoek gebruikt die niet zo vaak?

16 april 2012 om 16:14

Het is een Spaanse zender..

voor meer info lees #74 ;

Komen ze twee dagen te laat mee -.-

16 april 2012 om 12:46

misschien lag hij twee dagen in coma na klap van Mourinho

Als dit klopt is het natuurlijk te gek voor woorden..... Echter is dit nooit te achterhalen zonder beelden en/of getuigen en blijft een een welles -nietes spelletje.

Ach wat is tegenwoordig een klap bij voetballers,
als je iemand een aai over z'n gezicht geeft huilen ze al dat het een klap is.

Zo lang hier geen beelden van zijn geloof ik hier geen meter van.dus omdat er een hand in zijn gezicht terecht kwam was het meteen Mourinho?

Cadena SER is een Catalaans radiostation, dus dit zou ik niet al te serieus nemen. Ik had het al gelezen dat Cases dit gezegd had, maar ik kan het niet echt geloven. Maar bij Mourinho weet je nooit natuurlijk!

16 april 2012 om 12:44

Ik ben blij met jouw objectiviteit! Ik hoop dat Mourinho hier niet op zal reageren.

16 april 2012 om 13:28

Hm, Cadena SER is gewoon gebaseerd in Madrid hoor.

16 april 2012 om 13:36

Ik was er al niet honderd procent zeker van, welke krant met eenzelfde naam komt dan uit Catalonië?

16 april 2012 om 23:39

Ik kan me er geen bedenken en dat terwijl ik toch vaak 's ochtends met mijn vader de dagbladen doorneem wanneer ik er ben.

On:

Wat hier precies van waar is weet ik niet. Feit is wel dat Mourinho zich weer eens flink liet gaan tijdens de wedstrijd, of het nou gepland was of niet.

16 april 2012 om 13:50

Pijnlijk dit. Cadena SER is zo spaans als je ze maar kunt krijgen.
Zoals we al lang weten en ik al vaak genoeg gezegd heb is de spaanstalige media dat Blaugrana gekleurd is (sport en El Mundo Deportivo) juist niet te vertrouwen. De Catalaanse media (tv3, Canal33, Avui, Ara, El Nou 9, etc) is wel te vertrouwen.

Geen enkele krant (of welk medium dan ook) uit Catalonië heeft dezelfde naam.
En dan toch 5 van die minkukels die 'm een groen duimpje geven.

16 april 2012 om 14:25

Ik dacht echt dat het een Catalaans radiostation was, excuses! Vreemd dat ik daar dan wel groene duimpjes voor krijg. Voor jou sowieso een duimpje omhoog!

Blijkbaar kan iedereen alles roepen over Mourinho, en de beste man is dan gelijk schuldig.

Het moet niet gekker worden, Mourinho moet geschorst worden omdat een speler 2 dagen na de wedstrijd het volgende roept: 'er was sprake van een hand in mijn gezicht'.

Haha die mourinho laat zich wel opnaaien altijd, maar je moet natuurlijk de beelden wel gezien hebben , om te kunnen oordelen.

Guardiola zou nooit zo iets stoms doen.

16 april 2012 om 12:45

Hij doet het wel bij zijn eigen spelers. Maar goed dat was vriendschappelijk bedoelt denk ik wat ie deed bij Cesc.

Voor de rest je hebt gelijk, Guardiola is een betere rolmodel dan Mourinho

16 april 2012 om 12:53

Een rolmodel van hoe je je moet aanpassen aan je omgeving, hoe je niet trouw moet blijven aan je eigen persoonlijkheid? Lekker rolmodel voor meelopers, maar niet voor leiders. Dan volg je Mourinho.

16 april 2012 om 12:56

In hoeverre mag een persoonlijkheid over de scheef gaan dan? Je hebt mensen die behoorlijk agressief zijn maar zich weten in te houden.

Als iedereen zich houd aan gedragscodes leven we in een betere wereld, als mensen mogen doen wat ze willen(omdat ze zichzelf zijn) dan leven we in een wereld vol moordenaars, leugenaars, en asocialen.

16 april 2012 om 21:37

Nou ik kan het me nog herinneren dat hij het, bij een 2-0 voorsprong, leuk vond om Cristiano Ronaldo te jennen.

Schorsen voor 20 wedstrijden als dit waar is.

16 april 2012 om 12:45

Mocht dit waar zijn natuurlijk, ik denk het eerlijk gezegd niet. Maar inderdaad als dit waar zijn, moet Mourinho echt voor 5 of 6 wedstrijden geschorst worden.

16 april 2012 om 12:53

Helemaal met je eens.

16 april 2012 om 12:51

Ja manneke omdat één of andere rap toerist zoals jij hier even moord komt roepen zullen ze het dan ook meteen doen.zoek u een leven

Die bal het veld in trappen is ook wel een van de meest onsportieve acties dit seizoen. Als je achteraf dan ook nog wat wilde beschuldigingen uit om gemakkelijk te scoren, dan is er maar een die een flinke schorsing verdient.

Zo'n man mag naar mijn mening geen trainer zijn, dit is gewoon belachelijk, een beetje proffesional doet zulke dingen niet (ookal is het licht), en heeft genoeg zelfbeheersing. En wat is het probleem nu je wint 3-1 gewoon hup handje geven en de bus in. Hoe moeilijk kan het zijn om niet negatief in de publiciteit te komen, toch niet zo moeilijk? gewoon niet doen...

Lekker makkelijk voor alle Real haters om hier meteen kritiek op te geven! Als morgen in de krant staat dat hij de keeper heeft gemarteld gelooft ook iedereen het!

Daar gaan we weer. Cadena SER is een Catalaans radiostation. Alleen daarom heb ik al me twijfels. Tevens wil ik eerst bewijs zien. Als Mourinho dit heeft gedaan, is het belachelijk. Maar tot dusver geloof ik er niks van.

Komaan e people.omdat één of andere speler wat gaat janken tegen een radio zender waar we nog nooit iets van hebben gehoord betekend toch niet dat het daarom ook meteen 100% waar is.hij zegt dat er een hand in zijn gezicht was.er loopt per wedstrijd bij wijze van spreken ongeveer 90.000 man rond in het Real Madrid stadion.en toevallig is het zogezegd weer Mourinho zijn schuld.dit geloof je toch zelfs niet.

Ik twijfel of hij dat wel gedaan heet, hij is het wel in staat.
Maar waarom komt dit nu pas naar buiten na een paar dagen en niet op de avond zelf.

Het zou me niets verbazen. Hij liet zaterdag weer z'n slechte (maar misschien ook z'n enige) kant zien. Toen Ramos een bal buiten wilde trappen nadat een speler van Gijón geblesseerd op de grond lag na een actie van Pepe, werd hij boos omdat Ramos sportief was (dat laatste is sowieso al een wonder). Verder was er het uitdagende gebaar na de 2-1 en het obscene en beledigende gebaar na de 3-1 en mengde hij zich ook in het opstootje voor de bank van Gijón, waar hij helemaal niet hoorde te zijn. En nu dus mogelijk ook al geweld na de wedstrijd, wat niet heel verrassend is aangezien hij al eerder liet zien een voorstander van geweld te zijn, daarbij van harte gesteund door het publiek en de directie van die toch al zo bevlekte club.

Ik wil niet weten wat er gebeurt als real nu van zowel Bayern als Barça verliest, dan kunnen we ons voorbereiden op het ergste.

16 april 2012 om 12:56

Het zou mij ook niets verbazen , iemand in zn oog prikken kan ik me ook nog herinneren

16 april 2012 om 13:04

Liet me denken aan kill bill 2

16 april 2012 om 13:18

Het verbaast me ook niet dat bij dit soort berichten meteen de periodista's van dit forum hun gal komen uitspuwen op gebakken lucht.. zo laten ze keer op keer hun onwetendheid spreken (maar misschien het enige wat ze kunnen produceren) Verder is het natuurlijk niet helemaal verrassend dat de grijze muizen zichzelf bevredigen op dit soort berichtgeving en dit hun al niet helemaal opgepoetste ego een klein boostje geven zodat ze hiermee hun spreekwoordelijk gram kunnen halen zodat ze zo hun beperkte denkwijze (waarschijnlijk ook de enige) kunnen voeden en zo weer kunnen bevestigen wat ze onterecht wordt wijsgemaakt.

16 april 2012 om 13:35

@tugamokum

Haha, kom op man. Laat die jongen toch zijn gang gaan. Ik geniet echt van al zijn reacties. Zijn haat richting Madrid en omstreken is groter dan zijn, ahum, liefde voor zijn eigen schijnheilige club.

PS. @periodista, toch knap van je dat je het hebt weten te verwoorden zonder Franco erbij te betrekken

16 april 2012 om 13:53

Ik laat die jongen best z'n gang gaan hoor, ten slotte heeft ook hij recht op een mening (al dan niet opgelegd maar dat terzijde ; )

Wel eerlijk om zelf ook boetekleed aan te trekken.
Het is een prijsvechter (zo hij dit serieus bedoelen,vechten) maar met druk kan hij slecht omgaan!

Het is natuurlijk makkelijk om dit soort berichten de wereld in te brengen, de schijn heeft Mourinho elk geval tegen dus waarom niet? De grijze muizen zullen toch wel als horde domme schapen achter dit soort populistische uitspraken...

ik geloof hier helemaal niks van.
het bericht wordt via de catalaanse media de wereld ingeholpen en er is verder nog geen enkel bewijs geleverd.
volgens mij wil die speler ook niet dat het verder opgerakeld wordt, hij geeft zelf aan ook fout bezig geweest te zijn.
je kan merken dat de clasico er weer aan zit te komen;

Hij deed ook ooit iets bij een speler van barca dat was toen op beeld.
Ik denk ook dat Mourinho weggaat wanneer ze kampioen worden en de cl winnen. Beter voor de club en beter oor Mourinho zelf. Een goede opvolger is Joachim Low.

Sinds Mourinho er was bijgekomen waren de el classico's nietmeer leuk om naar te zien. Hij heeft het voetbal van real madrid veel te wild gemaakt, en als ze verliezen vliegen ze uit als beesten, ik hoop dat het nu zaterdag nietmeer zal gebeuren, want ik wil gwn genieten van een leuke spannende match.

Er zijn geen videobeelden anders zouden deze al lang te zien zijn. Het zou me echter niets verbazen dat Mourinho dit gedaan heeft want wat is nou een klap op iemand zijn wang als je bijna iemand zijn oog hebt uitgelepeld.

Tito je bent gewaarschuwd Mourinho is weer in zijn vechtbui.

Ach je weet nooit of dit waar is. Zonder beelden geen bewijs. Of Mourinho moet zelf zeggen dat het waar is. Ik denk dat iedereen zich maar lekker moet focussen op de CL wedstrijden van morgen en overmorgen daarna op naar El clasico

zal me niks verbazen als het echt zo is, maar het lijkt wel verdacht veel op een broodje aap verhaal, en er zijn ook geen beelden van dus je als het zo is doe je er niks tegen

Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Zelf kinderachtig beginnen en dan miepen als je wat terug krijgt. Desondanks hoort dit niet op een voetbalveld (of daaromheen) aantal wedstrijden schorsing zou terecht zijn als het waar is.

16 april 2012 om 14:45

Als je er een interview over gaat geven, terwijl verder niemand er van gehoord had buiten die catacomben dan ben je wel op zoek naar aandacht om je beklag te doen. Oftewel miepen in mijn ogen. Maar goed, je hebt wel gelijk.

Cases zegt het zelf al, ze zaten allebei fout. Hij schoot de bal in het veld en Mourinho gaf hem een tikje in z'n gezicht. Je kan het wel helemaal gaan uitmelken maar uiteindelijk zaten ze allebei fout en weten ze dat.

niks geen bewijs dat dit waar is.
kan van alles zijn gebeurt!

Mourinho is echt een special one hij doet alles in het belang van Madrid..

Logisch dat ze mourinho uitdagen ze zijn gewoon jaloers op de machine uit madrid

Waarom kan die man zijn handen niet gewoon thuishouden??

Ja dat Gijon die bal op het veld trapte toont natuurlijk al dat het een stelletje kleuters is, een corrigerende tik is dan alles wat dit soort kleuters tot de orde kan roepen.

Nee even alle gekheid op een stokje, dat kan natuurlijk niet als die die kerel echt heeft geslagen. Maar verder hoor je er niets over en hij zegt "er was sprake van een hand op mijn gezicht"/ tsja dan denk ik niet dat er echt hard geslagen is en dit jochie een beetje overdrijft.

De vreemdste berichten komen weer binnen vanuit Catalonie?
Altijd makkelijk om Mourinho weer aan te vallen, alvast vooruit lopen op de el Clasico?

Dat Mourinho geen lieverdje is weten we allemaal, maar gaan we weer lopen vingers wijzen?

16 april 2012 om 17:12

Cadena Ser is totaal niet Catalaans. Ser staat vertaald voor Spaanse Radio-omroep. Dus eigelijk het hoofdradio station van Spanje.

Dit lijkt me toch een broodje aap verhaal. Mourinho kan gekke dingen doen maar een speler in zijn gezicht slaan? Dat is (zelfs) voor Mourinho te gek voor woorden. Als dit wel waar is, moet hij oprotten bij Real Madrid. Hij schaad het imago van de club. Maar ik verwacht niet dat het waar is.

compleet onzin als mourinho al een scheet laat weten we het al van de media.
Laat staan dat hij iemand een klap had gegeven dan was er gelijk die avond.
Beelden opgedoken en waren ze al weer begonnen met heksenjacht op mourinho.

Cadena Ser is een Catalaans radiostation dus het bericht is een grote onzin, gewoon olie op het vuur gooien voor de Classico zoals altijd.

Al wond Mou zich wel erg op tegen Sporting.

16 april 2012 om 17:49

Cadena Ser is naar mijn weten nog altijd de nationale Radio in Spanje met haar studios in Madrid en is overkoepelend dus niet enkel Catalaans!

Goed gedaan Mourinho,zulke irritate spelers horen ff te zien wie de baas is.

Dit is weer Typisch media onzin natuurlijk,want stel je voor dat het zo is dan had hij niet gezegd het geeft niet maar een hele soap serie verkocht.

Vz komt weer met larie koek voor de Classico en iedereen lust een hele maaltijd daarvan(barca brillen)

Zonder beelden geloof ik er vrij weinig van om eerlijk te zijn.
Ben van 't gedrag van Mourinho zeker niet te spreken, maar ga niet mee in geruchten van een enkele Gijon reserve speler.

Qua trainer is die geweldig, qua gedrag langs het veld dramatisch, qua communicatie met de buitenwereld dramatisch. Echter zijn dit randzaken, rendement en prijzen is wat telt en daar is die gewoon superieur in. Ben zelf voor Barca maar dit lijkt me niet zo moeilijk om toe te geven.

Uiteraard niet de beste trainer ooit,

Michels, Herrera, Chapman, Happel, Busby, Sacchi, Cruiff, Gutmann, Lobanovski, Clough, Ramsey... Om er maar een paar te noemen.

Zal er ooit wel voor in aanmerking komen, maar nu nog niet!

Het zal wel weer met een sisser aflopen. Zodra mensen horen dat het nieuws uit barcelona komt wordt iedereen vrijgepleit. Ik weet ook neit of het waar is, maar altijd laten ze dit soort zaken met een sisser aflopen.

het leuke is, ik zie dat 70 er alweer vanuit gaat dat het niet waar is. zou het niet eens wel waar kunnen zijn. of mag ik dat niet zeggen.

Ik las net even dat over de beste trainer... Dat Mourinho dat is, hij is een prima trainer, maar volgens mijn heeft Guardiola 9 prijzen in 3 jaar gewonnen. Dat is een record. #justsayin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sporting Gijón

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga2
SpelersPositieW
J. BabinVerdediger61
Marc ValienteVerdediger61
Gaspar CamposMiddenvelder61
Pedro DíazMiddenvelder61
José GrageraMiddenvelder60
Fran VillalbaMiddenvelder62
Voor de complete selectie: Clubpagina Sporting Gijón.

0 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2021 Sudova Marijampole 22 0 5 0
2020/2021 AEK Larnaca 0 0 0 0
2019/2020 Volos NFC 6 0 1 0
2019/2020 AEK Larnaca 14 2 5 0
2018/2019 AEK Larnaca 17 1 3 0

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren