‘Van Wolfswinkel wordt vaak vergeleken met de legendarische Jardel’

Dinsdag, 10 april 2012 om 13:09Thijs Post • Laatste update: 19:28

De meest beladen wedstrijd van Portugal, de stadsderby van Lissabon tussen Sporting Portugal en Benfica, eindigde maandag door een doelpunt van Ricky van Wolfswinkel in 1-0 voor de thuisploeg. Voor de Nederlander was het zijn negentiende seizoenstreffer in alle competities. In Portugal vergelijkt men hem voorzichtig met de levende legende Mário Jardel, die in het verleden een enorme hoeveelheid doelpunten maakte voor clubs als FC Porto en Sporting.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Doorstaat Ricky van Wolfswinkel de vergelijking met Mário Jardel?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

72 reacties (laatste reactie door maatmuis)

Ik ken die Jardel niet, maar het is toch een groot compliment voor hem! Toch is het zaak om dit niveau vast te houden. Als hij in de EL nog wat goals maakt is hij niet te houden voor Sporting.

Heeft Utrecht een doorverkoopclausule kunnen regelen?

10 april 2012 om 13:51

Jardel was een technisch begaafde spits, kon heel goed koppen en scoorde blindelings. Van Wolfswinkel met Jardel vergelijken is een belediging voor Jardel. Dat zeg ik met alle respect voor Wolfie.

10 april 2012 om 15:21

Vind het inderdaad ook belachelijk. Als je ziet wat voor kansen Van Wolfswinkel ook mist! Jardel heeft jarenlang zijn waarde bewezen in de Portugese competitie. Helaas had deze meneer wat disciplinaire problemen, anders was hij mogelijk de beste spits van zijn tijd geweest.

10 april 2012 om 18:37

Jardel scoorde aan de lopende band en een veelvoud van wat Wolfswinkel doet, overigens kon Jardel het buiten de Portugese competitie niet waarmaken

Jardel scoorde gemiddeld tussen de 30 en 40 goals voor Porto en Sporting per seizoen in de competitie. Wolfswinkel stuk of 8-10 inclusief ca. 5 penalties....

wat een belachelijke vergelijking

10 april 2012 om 14:42

Jardel was een hele goeie spits, technisch, goed in de lucht en altijd doelgericht.
Het is een belediging voor Jardel om hem met iemand als van Wolfswinkel te vergelijken.
Van Wolfswinkel is niet meer dan een leuke spits, hij heeft gisteren uit een penalty gescoord, maar heeft 2 hele goede kansen verprutst (alleen voor de keeper) en heeft veel balverlies geleden.hij is ook gewisseld in de 2e helft en dat was geen publiekswissel.
Sporting had gisteren 6 of 7 doelpunten meer kunnen scoren.
De basistechniek om een bal goed aan te nemen gaat vaak fout bij van Wolfswinkel, dat heb ik nooit bij Jardel gezien.

10 april 2012 om 17:01

Jardel was een topspits, hij won zelfs de gouden schoen en speelde voor Brazilie. Ik denk dat hij bij Sporting dezelfde status heeft als Machlas voor Vitesse.

Dat is toch wel heel knap dat een speler als Van Wolfswinkel nu al vergeleken word met iemand van het kaliber Jardel. Toch doet hij het goed, Ik verwacht ook spoedig ook een doorbraak van Carrillo en Rubio, dat schijnen ook aardige talent daar te zijn. En dan hebben ze natuurlijk ook nog Jéffren, met Sporting Portugal komt het wel goed.

10 april 2012 om 13:32

Met alle respect voor Ricky, maar hij mag Jardels poep nog niet oprapen. Jardel de man die 42 goals in de competitie heeft gemaakt! 42! Ricky zit op 9. Is toch wel een wereld van verschil.

Deze Mitchell van der Gaag komt niet vaak bij Sporting, wat ik toch regelmatig doe. En ik heb nooit iemand gehoord ie hem vergelijkt met Jardel.

Wel met Liedson die scoorde 19 goals in ze eerste seizoen(alle competities). En Ricky heeft er al 19 gescoord.

Carrillo en Diego Rubio zijn echt grote talenten inderdaad. Vooral Carrillo is echt een geweldenaar.

10 april 2012 om 13:36

Nee de vegrlijking met Jardel is natuurlijk overdreven, en hij is veel minder, maar hij presteerd toch boven verwachting en daar heb ik respect voor. met Liedson wil ik hem ook nog niet vergelijken, want dat vond ik ook een klassebak.

10 april 2012 om 13:42

Ja, precies zeg je goed. Hij presteert zeker boven verwachting. Is ook niet makkelijk voor een jongen van 22/23 om Liedson om te volgen.

Maar Liedson en Jardel waren wel van een ander kaliber. Dat waren echte echte goalgetters.

10 april 2012 om 14:42

Buiten dat ze meer scoorde vond ik zowel Liedson als Jardel voetballend beter dan Van Wolfswinkel, maarja ik ben benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen. Misschien word het toch nog wel een klassebak.

10 april 2012 om 19:06

Liedson scoorde gemiddeld 15 goals per seizoen in de competitie, dus goalgetter is een groot woord,, maakte Liedson ook de penalties?

Jardel was wel een ware goalgetter in Portugal dan en 1 seizoen Turkije

10 april 2012 om 19:26

Als je in 313 wedstrijden 173 keer scoort, mag ik je toch wel een goalgetter noemen of niet? Hij loopt meer als 1 op 2. Namelijk 0.55.

Als je in Portugal 15 goals of meer maakt in de competitie, doe je het gewoon hartstikke goed. Ploegen in Portugal verdedigen gewoon erg sterk.

Liedson heeft van ze volle 7 seizoenen maar 2 keer onder de 15 gemaakt. En in een jaar zelfs 25, dat is absurd veel. Wat Jardel heeft gedaan, 42..dat is haast onmenselijk.

10 april 2012 om 22:51

dat zegt dan misschien iets over die competie ;

want buiten Portugal scoren die jongens niet zo meer

10 april 2012 om 15:06

Wie zegt dat dan dat hij met Jardel vergeleken wordt?

Als ik Cabral met C. Ronaldo vergelijk wil dat ook niks zeggen he ;

Hoeveel goals heeft deze gozer zonder penalties gemaakt?
Vind hem meestal maar matig spelen, flopt 100% bij een grotere club.

10 april 2012 om 13:16

Je vergeet alleen dat hij bij een grotere club ook meer aanvoer krijgt, dus het is gemakkelijk bij voorbaad te zeggen dat hij daar gaat falen. Het zegt genoeg dat clubs als Tottenham Hotspur en Manchester United hem willen.

10 april 2012 om 13:25

Als je alleen maar uit penalties scoort , minimaal 10 vd 17, ben je dan opeens een topspits?

Wat jij over aanvoer zegt klopt ook niet helemaal, zijn team (sporting) zou in principe altijd veel beter moeten zijn dan 75% van de rest van de competitie. Dat betekent altijd in de aanval zijn en in vergelijking goede aanvoer t.o.v. slechte verdediging. Zou hij naar Tottenham gaan, (grotere club) zijn er veel meer goede verdedigers en het niveau van de competitie is veel gebalanceerder. Of hij dan meer/betere aanvoer krijgt betwijfel ik

10 april 2012 om 13:26

Dat die clubs hem willen hebben is alleen maar speculatie dat zegt werkelijk helemaal niets totdat er ook echt een bod op tafel ligt. Verder ben ik het met cabraldebest eens, hij scoort erg veel vanuit penalties en vind het geen geweldige spits.

10 april 2012 om 13:28

Je vergeet dat de meeste portugese team vrij defensief ingesteld staan, en in Engeland word er meer meegevoetbald. dus ja zo kan je wel wikken en wegen, maar iemand bij voorbaad afschrijven vind ik ook onzin.

10 april 2012 om 13:35

Ik zeg alleen dat het geen topspits is en deze hype zwaar overdreven, als jij 9 x in een competitie scoort waarin je team er 39 inlegt, ben ik niet onder de indruk. Vooral niet wanneer er daarman 5/6/7 vanaf de stip zijn gemaakt. Dat het defensief is in Portugal klopt ook deels maar nu doe je net alsof in andere landen ook niet onwijs negatief wordt gespeeld tegen de topteams.om deze speler dan te vergelijken met eens speler die 1 op 1 liep is natuurlijk waanzin.

10 april 2012 om 13:38

Met dat laatste ben ik het wel eens natuurlijk , hij is nog niet (misschien wel nooit niet) iemand die kan tippen aan Jardel, maar ik denk dat hij juist boven verwachting presteerd en daarom heb je die hype.

10 april 2012 om 22:53

mee eens, en bij Sporting heeft ie toch ook topspelers volgens velen hier om zich heen en toch maakt ie amper veldgoals

hij is geen killer en weet zelf ook amper een aktie te maken waardoor ie scoort, daarom is al bijna 4 seizoenen zijn moyenne qua veldgoals zeer matig, en zijn ere tig spitsen die veel beter scoren.

als hij de penalties niet nam, viel ie niet eens op in de statistieken

Ik dacht dat het wat vroeg was om Van Wolfswinkel in oranje te laten spelen, maar hij zit er nu toch echt heel dicht bij..

Overigens heeft hij maar 9 keer gescoord, en vaak uit een penalty.. Dan is het wel weer raar...

10 april 2012 om 13:20

Maar in de Europa Legaue scoort hij ook veel, dus tegen goede tegenstanders ook, dus dat is echt knap.

Spelen in Oranje hoeft nog niet, een plekje op de bank waarom niet. Hij heeft sowieso Huntelaar en Van Persie voor hem, en ik denk dat Luuk De Jong ook meer kans heeft dan hem. Maar als optie is hij altijd interessant om op te roepen evenals Dost.

10 april 2012 om 13:23

Als je niet zo'n goeie bezetting voor de spitspositie zou hebben zou dat wel kunnen, maar hij heeft net de pech dat hij 2 Wereldspitsen voor zich heeft en daarnaast ook nog de concurrentie moet aangaan met Luuk de Jong voor de 3de rol

Ik vind het vooral knap dat hij zich in z'n eerste seizoen in het buitenland als zo snel heeft aangepast aan de club en de competitie.
Hij scoort zijn goals en speelt goede wedstrijden voor Sporting. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht bij aanvang van het seizoen. Ik dacht dat het niveau nog te hoog zou zijn, omdat hij bij Utrecht ook niet wekelijks in de basis stond. Maar hij heeft mij ongelijk gewoon bewezen.

10 april 2012 om 13:17

Ja dat had ik ook niet verwacht, zeker omdat ze ook Bojinov aantrokken, en die heeft hij er zo snel uitgespeeld.

10 april 2012 om 13:21

Ja maar Bojinov is in zijn carriëre bijna overal geflopt dus dat is niet zo bijzonder. Was een groot talent maar heeft dit nooit kunnen waarmaken.

10 april 2012 om 13:23

Dat is ook wel zo, maar Ricky Van Wolfswinkel had tot dat moment ook alleen maar gepresteerd bij met respect FC Utrecht en Vitesse, het is toch verrassend dat je iemand als Bojinov.

Zo dat was wel een gigant van een spits Mario Jardel.. Volgens mij scoorde hij twee keer 40 goals in de competitie (40 in één seizoen dan)

Leuk voor Ricky om met hem worden te vergeleken. Maar Jardel was een absolute doelpunten machine ongekend hoe die in portugal heeft gepresteerd.

Voor degene die geinteresseerd zijn:
FC Porto - 125 (130) Wed / Goals
Sporting lissabon - 49 (53) Wed / goals

Super Mario Jardel was echt een topspits. Deed het ook fantastisch bij Gs maar moest weg omdat ze vonden dat hij te kort kwam

Die gozer was echt een goal machine en de 2e duurste transfer ooit door een Turkse club gemaakt. Maar hij was elke dollar waard.

10 april 2012 om 13:58

Hahaha ze vonden dat hij te kort kwam ? Jardel was een doelpuntenmachine in Turkije, hij moest weg omdat hij te veel verdiende en niet lekker lag in de groep vanwege zijn enorme salaris.

Jardel is nog steeds de beste spits ooit die Galatasaray heeft gehad, niemand scoorde o zo makkelijk als Jardel, hij scoorde zelfs 5 doelpunten bij zijn competitiedebuut tegen Erzurumspor.

10 april 2012 om 14:26

Ik had het toevallig nog over hem met mijn zwager die echt veel weet over Gs. En hij vertelde dat ze vonden dat ze meer hadden verwacht van hem. Wat hij en ik natuurlijk niet begrepen.

Kan ook zijn wat jij zegt. Maar ja waarom haal je een speler als je weet dat hij veel gaat verdienen....

10 april 2012 om 14:44

Jardel was een klassebak akkoord , maar Sukür was daar toch ook een held? niet een betere spits ? op basis van wat ze gepresteerd hebben in Turkije?

10 april 2012 om 15:09

Tjah maar Galatasaray heeft jardel nooit echt gekocht, het is een cadeau geweest van Uzan, die het als een gift gaf.

@watta, tuurlijk was Hakan Sukur ook een held, maar Jardel was echt een afmaker die had veel minder kansen nodig dan Sukur om een doelpunt te maken.

10 april 2012 om 19:03

? 30 miljoen hebben ze toch betaald aan Porto?

Sporting gaf een jaar later 6 miljoen + 3 of 4 tal spelers inclusief 1 van de gebroeders Mpenza als ik mij niet vergis

10 april 2012 om 19:41

Destijds werd er ongeveer 24 miljoen dollar aan Porto, anderhalf jaar later werd hij verkocht voor 6miljoen plus 3 spelers (horvath, nog 1 en mpenza) alledrie hebben overigens niet gespeeld bij Galatasaray

Heel mooi om te zien dat die gasten het daar zo goed doen. Had dat totaal niet verwacht, helemaal van Schaars niet. Die voetbalde in z'n laatste seizoen bij AZ toch wat flets. Hopelijk houden ze dit niveau vast, want dan zijn het hele degelijke invallers voor het EK.

10 april 2012 om 22:55

tja AZ speelt voor kampioensschap en zat tot vorige week ook nog in de EL, dus zoveel is Schaars niet opgeschoten alleen qua salaris

10 april 2012 om 23:20

Nouja, ik kan me wel voorstellen dat je na zoveel jaar eredivisie wel een keer in een ander land wilt voetballen. Bijna elke buitenlandse competitie voelt toch veel groter en uitdagender. Dus ik denk dat hij er technisch en conditioneel toch ook wel op vooruit gaat.

Jardel was een fenomeen in portugal, jammer dat hij in engeland nooit geslaagd is.. Dat hij daarna zo bergafwaards gegaan is echt onbegrijpelijk.

Dat Ricky daar al mee vergeleken wordt zegt wel wat over zijn potentie

10 april 2012 om 13:34

Jardel werd ook een transfer naar Real madrid beloofd maar enkele weken later werd Ronaldo ( de echte ) de nieuwe spits, daarnaast zat hij aan de drugs en was hij meer bezig met zijn nachtleven dan met het voetbal.

Inderdaad zonde dat zijn carriere uitging als een nachtkaars, had het nog ver kunnen schoppen.

10 april 2012 om 19:02

wel begrijpelijk, cocaineverslaving en zag transfer naar Real Madrid afketsen die Ronaldo namen en had in het Braziliaanse 11 tal de pech dat er betere spitsen voor hem stonden. Hij moest het alleen van zijn heerschappij hebben in de Portugese Micky Mouse competitie destijds, die alleen maar ging om 2-3 clubs, de rest bungelde er bij

lol die ricky mag nog nie eens de veters strikken van jardel !
jardel duurste transfer die galatasaray ooit gedaan heeft.

zijn goal tege real madrid in de supercup finalee

jardel was echt wel een fenomeen in portugal in die tijd.

http://www.youtube.com/watch?v=4oq7zcttkao

ahha van wolfswinkel kan de teennagel van Jardel niet eens zijn. Jardel was echt een killer, een echte "pain in the ass" voor de verdedigers. Van Wolfswinkel mag eerst meer goals gaan maken zonder penaltys en zelfs dan is hij niks vergeleken met Jardel...

Ik vind dat het allemaal een beetje overdreven wordt met V Wolfswinkel. Hij doet het niet slecht ofzo hoor maar in de conpetitie heeft hij 9 goals gemaakt wat nou niet echt denderend is en verder nog 10 verdeeld over beker en europa league volgens mij maar volgens mij komt ongeveer de helft van zijn doelpunten uit penalty's. Ja ik weet het die moet je er ook inschieten maar jullie begrijpen wat ik bedoel .

Leuk voor van Wolfswinkel dat hij daar zijn draai heeft gevonden. Hij doet het aardig, al wordt je in dat soort landen toch snel omhoog geschreven. Ik heb net de samenvatting gekeken van Sporting-benfica en ondanks dat hij scoort vind ik dat nog het nodige er aan schort. Positief is dat hij hard werkt, goed meevoetbalt en gaten trekt. Hij versierde hij, makkelijk gegeven, penalty en heeft de guts om in zo'n derby achter de bal te staan en binnen te schieten. Desondanks denk ik dat hij fysiek nog sterker moet worden want hij mist nog power en dat breekt hem op als hij uiteindelijk in scorende positie komt. Want hij mist nog de nodige kansen. Vooralsnog vind ik niet dat RvW als derde spits naar het EK moet, Luuk de Jong vind ik toch wat verder in zijn ontwikkeling. Wel een leuk talent die in de toekomst zeker als kandidaat spits geldt voor Oranje.

Van Wolfswinkel maakt een enorme ontwikkeling door, is echt aan een goed seizoen bezig waar je toch echt tegen beren verdedigers staat. Scoort zijn goals en is dus belangrijk, ik zie hem wel een kans maken mee te gaan als bankzitter op het EK op te proeven. Niks voor niks had United interesse in hem.

10 april 2012 om 18:43

ontwikkeling? hij scoort niet meer dan vorig seizoen bij Utrecht hoor, juist minder zowel in de EL als in de competitie en heeft dit seizoen ook nog 2 penalties gemist

Ricky doet het best aardig daar in Portugal, maar Jardel was een fenomeen daar in Portugal. Die scoorde elk jaar 30 doelpunten in de competitie.

RvW vergelijken met Jardel is net zo geloofwaardig als het vergelijken van een fiat 500 (oud model) met een Ferrari...

Hoe hard kan je Jardel beledigen? Iemand die groot deel van zijn doelpunten door penalties maakt (rvw) vergelijken met misschien wel de beste spits ooit van Sporting? Jardel kon alles, technisch, kopsterk en een echte afmaker. Ook was hij heel sterk aan de bal. Van wolfswinkel moet nog heeeeel veel leren om uberhaupt vergeleken te worden met hem.

Jardel was wel 10 x beter dan Ricky.
Pas als Ricky ook een paar keer Real Madrid persoonlijk afmaakt dan mag hij pas met Super Mario vergeleken worden.

Ik heb gisteren de wedstrijd live gezien en de mensen hier in Portugal zijn inderdaad echt lyrisch van die jongen. Ik zag echter een koning kansenmisser! Hij had als hij scherp was gisteren minstens 2 doelpunten moeten maken buiten zijn penalty om, een penalty die overigens makkelijk was gegeven. En ze waarderen Schaars vooral omdat hij het werkpaard is wat ze op het middenveld misten. Toch ziet de toekomst voor Sporting er slecht uit met het oog op de Financial Fairplay werd mij verteld. Ze hebben zichzelf met het nieuwe stadion in enorme schulden gestoken en ondertussen zijn ze rustig door gegaan met het aantrekken van spelers en het betalen van hoge salarissen. Echter zijn ze niet bij machte om genoeg te verdienen om al deze schulden binnen 1 á 2 jaar af te lossen. Waarschijnlijk raakt Sporting in een impasse waarin ze bijna geen spelers kunnen halen en duurt het meer dan 5 jaar voordat ze weer normaal kunnen mee draaien. Toch zonde als je ziet dat zo'n ploeg het heeft geschopt tot halve finalist in de Europa League. Maar voor mij als Nederlander was het een mooi bericht, de harde maatregelen van de Knvb omtrent financiën zijn beter op de lange termijn.

Mario Jardel heeft 2x een gouden schoen op ze naam, 1998-99 met Porto, 36 goals...
en de tweede keer was volgens mij in 2001-02 met Sporting 42 goals

Dat vind ik wel een groot verschil…

Jongens, ga nou niet in op die vergelijking. Het is allemaal gebaseerd op hoop, hoop die waarschijnlijk toch niks is. Davy Klaassen werd ook al vergeleken met Cruijff, Neymar met Pele en zo nog honderden. Ga er gewoon niet te veel op in, Ricky doet het heel leuk in Portugal maar die vergelijkingen zijn onzin.

ik ben verrast door deze van wolfswinkel maar ik vind dat schaars nog meer verrast, toch wel prachtig om te zien dat deze 2 nederlanders het goed doen. Een bijnaam krijg je zo snel. Ik weet nog dat ene Nashat Akram bij twente kwam, was dat ook niet de cruijff of ronaldinho van het oosten ofzoiets? ik weet hetn iet meer precies, maar hij was ook voetballer van het jaar daar geweest, en wat heeft die er van gebakt? dus dat zegt genoeg, hoe makkelijk die spelers zulke namen krijgen.

10 april 2012 om 18:54

hoezo goed doen? ze gingen voor de titel en staan ondanks miljoeneninvestering in nieuwe spelers maar 4e met een giga achterstand op de top 3.

Alleen in de EL doen ze het goed.

11 april 2012 om 14:02

ja daarom kunnen hun het toch wel goed doen, het draait neit om 2 spelers, maar om het hele team? tuurlijk hoe sporting ervoor staat is niet goed, maar dan moet je als een heel team goed draaien en dat doen ze niet altijd in de competitie.

Dat waren nog een gouden tijden, sensationale doelpunten bij Galatasaray tegen wereldclubs zoals AC Milan, Real Madrid en ga zo maar door, ik vind hem persoonlijk 1 van de beste spitsen ooit die heeft geleefd, zowiezo in mijn top-10 spitsen. Leuk voor Ricky dat hij er een paar scoort maar geloof me, hij zal echt niet het niveau van Jardel bereiken.

Ik kijk niet vaak wedstrijden van Sporting maar meestal is het toch van Wolfswinkel die een doelpunt scoort maar het enige punt is hij scoort bijna altijd via een penalty.
Dat hij nu al met een speler als Jardel wordt vergeleken vindt ik wel een beetje overdreven.

10 april 2012 om 22:57

hoezo meestal? hij is 1 van minst scorende spitsen in de competitie van de top 5 ploegen in Portugal en komt nog een beetje aan zijn goals vanwege 5 penalties...

de feiten:

Jardel scoorde in zijn beste periode:

1996-1997 FC Porto 31 competitiewedstrijden 30 goals
1997-1998 FC Porto 30 competitiewedstrijden 26 goals
1998-1999 FC Porto 32 competitiewedstrijden 36 goals
1999-2000 FC Porto 32 competitiewedstrijden 38 goals
2000-2001 Galatasaray 24 competitiewedstrijden 22 goals
2001-2002 Sporting Lissabon 30 competitiewedstrijden 42 goals
2002-2003 Sporting Lissabon 19 competitiewedstrijden 11 goals
2003-2004 Bolton Wanderers 7 competitiewedstrijden 0 goals

V Wolfswinkel staat nu op 9 goals in de competitie waarvan 5 penalties

v Wolfswinkel staan in 3 seizoenen Eredivisie en het lopende seizoen in Portugal op 39 goals in de competitie waarvan ca. 12 penalties.

Zoek de verschillen.....

en Jardel was buiten Portugal op 1 goed seizoen na in Turkije ook niet erg succesvol, maar 7 interlands en 1 goal en verder weinig goals bij nog ca 7 clubs als Gremio, Ancona, Alaves, New Old Boys, clubje op Cyprus etc etc.

Helaas ook aan de cocaine geraakt en zo in de vergetelheid.....

10 april 2012 om 19:17

Jardel heeft bij Porto, Galatasaray en Sporting doelpuntengemiddeldes gehad waar elke spits van droomt. In zijn laatste jaar bij Sporting is hij gek gemaakt door zijn zaakwaarnemer en was hij zogenaamd mentaal niet in staat om te spelen, alleen bij een grotere club. Plus het gerucht ging dat zijn vrouw het hele team was langsgegaan dus hij is in een soort van depressie geraakt en nooit meer de oude geworden. Jardel is goed als je een team hebt dat in dienst van hem speelt en constant aanvalt. Als je dat niet hebt, wat je dus bij clubs hebt die niet bovenin meedraaien dan heb je er niks aan. Maar één ding is zeker, koppen zoals hij kon kan niemand!

Volgens mij moet die Van der Gaag nog zijn Portugees bijspijkeren want dit is onzin! Ricky doet het aardig maar scoort nog niet genoeg en moet nog veel leren. Ik volg het nieuws dagelijks maar heb nog nooit van deze vergelijking gehoord..

10 april 2012 om 19:55

Inderdaad. Ik begrijp dat ze in Nederland spektakel willen creëren rondom Ricky en Schaars. Maar dat deze man dit zegt slaat alles. Neem hem niet meer seriues. Want ik ken letterlijk geen een Sporting-fan die het in ze hoofd haalt om deze gast te vergelijken met Jardel. Jardel die kopt nog kogels als t moet. Wat kon die man koppen zeg..fode-se

10 april 2012 om 22:59

het bekt goed voor de Nederlandse pers ;

Ricky is op hetzelfde niveau als in Nederland, vrij contstant qua moyenne, zelfs dit jaar wat minder dan vorig jaar bij Utrecht zowel in competitie als in de EL, dus hij ontwikkelt zich totaal niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sporting Portugal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.FC Porto9164
3.Benfica7448
Voor de complete stand: Primeira Liga
SpelersPositieW
Ruben AmorimMiddenvelder
Voor de complete selectie: Clubpagina Sporting Portugal.

60 fans
Aanvaller, 33 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 30 juni
Neymar zou enorm blij zijn als hij terug mag keren naar Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren