‘Mijn neef Leroy raadde me aan om in de Eredivisie te gaan spelen’

Zaterdag, 31 maart 2012 om
/

ARNHEM - Ze hebben nog geen vaste plaats in het eerste elftal bemachtigd, maar Jeffrey Bruma en Patrick van Aanholt zijn nog altijd groeibriljanten van het Londense Chelsea. De centrale verdediger speelt dit seizoen op huurbasis voor het Duitse Hamburger SV, terwijl vleugelverdediger Van Aanholt sinds januari dit kalenderjaar links in de achterhoede van Vitesse zijn plek heeft veroverd.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Patrick van Aanholt zal in de toekomst de plek van Ashley Cole overnemen


Gerelateerd

50 reacties (laatste reactie door harmjan1983)

Vind hem tegenvallen bij Vitesse zo te zien heeft een beetje stil gestaan in zijn ontwikkelingen.
Weet zeker dat als hij bij feyenoord was gebleven hij verder was geweest, dan had hij al 2 jaar in de basis gestaan. Maarja money money money........

31 maart 2012 om 08:40

ja en dalijk krijgtie ergens meer money dan is het iele iele iele ik rij door op 4 wielen

31 maart 2012 om 11:51

ja want met het salaris van psv kun je natuurlijk je brood niet verdienen......

31 maart 2012 om 08:53

Hij zat nooit bij Feyenoord, maar bij Psv.

Had meer van deze jongen verwacht, misschien wel voor de toekomst goed voor en club in de subtop van Engeland...

31 maart 2012 om 17:49

Ach is het realistisch om te verwachten van iemand die zo'n weinig wedstrijden op hoog niveau gespeeld heeft een wonder te verwachten? ik vind dat Van Aanholt het toch vrij goed doet, de defensie staat goed en hij is daar mede verantwoordelijk voor. Evenals Kashia en Kalas.

Wederom een voorbeeld van een speler zonder clubgevoel. Zal wel een familiekwaal zijn...

31 maart 2012 om 10:13

Wat heeft deze reactie nu met clubgevoel te maken?
En met je uitdrukking het zal wel een familiekwaal zijn heb je ook geen punt
Maar als je de kans krijgt in je leven, en de capaciteiten er voor hebt zoals deze speler, zou je wel gek zijn om de kans te laten liggen naar het buitenland te gaan
Maar daar zullen mensen die dit waarschijnlijk nooit mee mogen of zullen maken, het weer niet mee eens zijn
Die komen liever met een reactie achteraf, als het lukt zijn ze jaloers, als het niet gaat, is er leedvermaak
Ik vind het een prima speler,en in het begin was iedereen vol lof over hem
En nu het minder gaat krijgen dit soort jongens het meeste commentaar
Maar ze hebben toch laten zien dat ze iets meer in hun mars hebben,en al meer meegemaakt hebben dan de mensen die kritiek op hun leveren

1 april 2012 om 20:42

Daarnaast is deze reactie ook nog dom, omdat Fer eigenlijk wilde blijven omdat hij wel clubliefde kent. maar als speler wil je natuurlijk altijd hogerop en door deze stap te maken levert hij Feyenoord nog veel geld op. anders had hij nu transfervrij ergens naartoe gegaan.

1 april 2012 om 23:22

Fer wilde blijven? Die jongen heeft om het hardst geroepen dat hij voor zijn ontwikkeling naar Twente moest... En in alle redelijkheid... Is die stap nu zo goed voor zijn ontwikkeling geweest?

3 april 2012 om 08:15

Dat is ie zeker wel. Bij Feyenoord moest hij de kar trekken, bij Twente kan hij vrijuit voetballen. Daar is hij niet meer de belangrijkste pion in het elftal. Waar hij en Wijnaldum dat bij Feyenoord wel waren. Of het dit seizoen anders was geweest is natuurlijk koffiedik kijken.

Van Aanholt is een goede linksback, daar zijn er niet veel van, zeker na een aantal wedstrijden wordt het steeds beter!

Hij had inderdaad verder geweest als hij het traject in nedrland had gevolgt. Ik ken me niet voorstellen dat deze omweg die hij maakt de juiste is.arrogante jeugd ook tegenwoordig, hoog van de toren afblazen en denken dat ze allemaal kunnen doorbreken als van persie deed op jeugdige leeftijd. Ook van persie heeft anderhalf jaar eredivisie gespeelt alvorens hij naar arsenal vertrok.

31 maart 2012 om 10:19

Ik had jou wel willen spreken als jij op die leeftijd een aanbod van Chelsea kreeg waar je 10 keer zoveel verdient. Ook op zijn leeftijd.
Het is zo makkelijk praten voor veel mensen. Het kan ook gelijk positief uitpakken omdat hij daar samen traint met betere spelers. Voor de één is het wel direct weggelegt en de andere heeft er een langere weg voor nodig. Deze jongen komt er wel, weet nu achteraf zelf misschien ook wel dat hij beter nog een jaar of langer in de eredivisie had kunnen blijven.

31 maart 2012 om 10:57

Noem eens 1 jeugdspeler die naar het buiteland vertrokken is en het daar heeft gemaakt.

Geld is niet alles. Zeker op zo'n jonge leeftijd. Ouders zouden hun kinderen beter moeten beschermen. Nederlandse jeugdopleidingen zijn veel beter dan de Engelse en hier krijg je veel eerder speelkansen op het hoogste niveau, en zijn we veel aanvallender ingesteld (op Vitesse na dan)

Ik zie Patrick het ook niet halen bij Chelsea. Oogt op mij vrij beperkt. Vooral erg athletisch maar weinig inzicht en balgevoel.

31 maart 2012 om 11:10

Het draait in het leven niet alleen maar om de 'perfecte' voetbalcarriere hoor. Veel van de jongens die vroeg naar het buitenland zijn gegaan komen uit arme gezinnen. Als een Engelse club dan een paar ton per jaar aanbiedt is het toch hartstikke logisch dat zo'n gezin daar op ingaat? Als ik ook geen rooie cent te besteden had en ik kreeg zo'n aanbod, dan was ik er op ingegaan. Want er is ook geen garantie dat je bij Feyenoord of PSV wél een topcarriere tegemoet gaat, toch?

31 maart 2012 om 11:54

nee maar als Chelsea je wilt hebben heb je iig meer potentie dan Bouma en Nelom......

31 maart 2012 om 14:16

Tim Krul is volgens mij als jeugdspeler naar Newcastle vertrokken.

31 maart 2012 om 17:35

Hij speelt nu bijna een jaar in de eredivisie en is hij nou voveel beter geworden? Kom op zeg, dag in dag uit trainen met jongens als Drogba, Cole, Lampard, Torres etc. leer je veel meer van. En hij speelde echt zijn wedstrijdjes wel in jong Chelsea. Als je echt een topper in spe bent kom je dan gewoon bovendrijven, deze jongens zijn gewoon niet goed genoeg, kijk barazite, die haalt het ook nergens anders hoor, Bruma hoge verwachtingen van gehad gaat ook gewoon redelijk maar zeker geen nieuwe Stam

31 maart 2012 om 17:51

Ik denk dat je Bouma sowieos niet kan vergelijken met deze Van Aanholt omdat Bouma veel ouder is, daanraast speelt hij vaak als centrale verdediger. Daarnaast heeft diezelfde Bouma wedstrijden in de CL gespeeld, en ook wedstrijden gespeeld bij Aston Villa.

Die Nelom en Van Aanholt zijn beide nog niet heel ver in hun ontwikkeling maar Nelom heeft toch een meer aantal wedstrijden gespeeld.

1 april 2012 om 20:47

Gast? Barazite die was de beste speler bij austria wien (volgens mij) en is daar heel belangrijk geweest voor de resultaten en prestaties van die club. weet niet hoe het nu met hem gaat bij monaco, maar die jongen heeft zich al wel bewezen.

Daarnaast vind ik dat je te snel een oordeel velt over Bruma.
We zien over 5 jaar waar die staat en dan denk ik dat jij het verkeerd inschatte

1 april 2012 om 22:18

Nelom is nog een talent en Bouma heeft het aardig gedaan met zijn kwaliteiten!

Hij gelooft dat hij het eerste van Chelsea structureel kan gaan halen. Dan moet hij toch echt wat meer gaan doen, dan dat hij tot noch toe laat zien. Ik had echt een revelatie op linksback verwacht die meteen liet zien bij de beste talenten van de Eredivisie te horen, maar die verwachting is zeker niet ingelost.

31 maart 2012 om 17:53

Ik denk dat hij dat voorlopig niet kan halen, en zo niet misschien helemaal niet, Want een jongen als Zhirkov heeft het ook niet gered, Daarnaast staat Cole er voorlopig nog in.

Hij heeft de hoge verwachtingen echt niet waargemaakt. Vorig jaar stonden er opstellingen van Oranje in 2016 op Vz, en daar stonden Bruma en van Aanholt. Ik denk dat beide dat niveau niet zullen halen.

31 maart 2012 om 11:09

Ik snap ook niet wat mensen in die 2 zien. Bruma doet leuk mee, maar als je hem vervangt door een Gouweleeuw of Van Dijk zul je er zeker niet op achteruit gaan.

Van Aanholt kan geen enkele goede pass afleveren, heeft het inzicht van een vrachtwagenchauffeur zonder achteruitkijkspiegel en is op z'n werklust na gewoon een zeer beperkte linksback.

Deze jongen heeft dat Chelsea nog helemaal in zijn kop. Zou hij wel eens zijn eigen wedstrijden terugkijken? Hij heeft drang vooruit ja, maar als hij gaat dribbelen kun je een bus tussen de bal en zijn voet parkeren. Dat is iets dat hij wel beter in Nederland had geleerd.

Hij moet heel blij zijn dat hij bij Vitesse mag spelen. Chelsea is een club die zo een linksback voor 20 miljoen koopt in wat voor land dan ook. Een linksback van Chelsea moet er meteen staan. Die Abramovitch heeft maar een doel en dat is de CL winnen. Het feit dat hij niet eens Erik Pieters (een heel matig spelertje) uit de selectie kan spelen voor Oranje, moet bij hem toch iets zeggen als hij in de avond nog even in bed wakker ligt voor het slapen gaan. Dan moet hij toch wel 1+1 kunnen optellen.

Los van zijn matige dribbel techniek is het ergste nog het verknipte zelfbeeld dat dit soort gasten oplopen door om te gaan met de Cole's en de Terry's. Dan gaan ze echt denken dat ze hun opvolger gaan worden of erger nog ... hun concurrent. Ga nou maar eerst concurreren met Erik Pieters voor Oranje. Dan heel veel later kun je aan Cole gaan denken.

Hij vind zich zelf wel heel erg goed .
Wat een ingenomen arrogante vent zeg ja Patick we weten wel dat je goed bent opgevangen door Terry, Drogba en de rest van je praatjes.
Hele tijd loopt hij zich zelf maar te verdedigen dat hij nog niet het eerste heeft gehaald van Chelsea en dat Cole de beste linksback is van de wereld pffff .
Patrick misschien moet je eens tot de conclusie komen dat je niet goed genoeg bent voor Chelsea je bent niet voor niks al zo vaak verhuurd.
Ga eerst eens harder werker zorg eerst maar dat je beter bent als Buttner ; )
gewoon veel veel harder werker !

vaan aanholt komt er wel, alleen lijkt me eerste van chelsea te hoog gegrepen voor hem, laat hem eerst maar eens een paar jaar presteren bij vitesse, een club met toekomst, en dan maar eens verder kijken.

Mijn neef heeft dat ook wel eens geroepen over mij. Ik miste enkel een goed linker en rechterbeen, inzicht en mentaliteit maar anders....zwaar overschatte voetballer die van Aanholt, zou bij menig nederlandse club geeneens zijn doorgebroken. Past wel goed bij Vitesse, huren of kopen altijd ++ in Arnhem!

31 maart 2012 om 16:47

Ben blij dat je zelf ook inziet dat je inzicht mist

On: deze jongen is alweer een goed voorbeeld dat verhuizen in je tienerjaren naar een grote competitie je alleen maar tijdelijk en financieel rijker maakt.

Zou leuker zijn als ie in de eredivisie blijft want bij Chelsea krijgt ie tog niet de kans ook niet in de toekomst....

als je ziet hoe hij nu bij vitesse speelt vind ik het een aardige voetballer ik denk dat hij in de toekomst het nog wel ver kan schoppen maar ik zou als ik hem was niet naar chelsea terug willen

Goede keuze hoor lekker ervaring opdoen

Matige voetballer die dacht dat hij een kans maakte bij Chelsea om zo het grote geld te kunnen verdienen. Komt hij even van een koude kermis thuis.

mijn analyse naar een beperkt aantal vitesse wedstrijden dit seizoen (8),

voetballend - redelijk ziet het wel maar moet meer ervaring/ritme opdoen
inzet - hij geeft altijd alles en dat is altijd een goed talent als je dit kunt gaan combineren met voetballend vermogen kom je een eind, voor mij zijn dat de 2 ingredienten die een topspeler nodig hebben de rest komt erbij,
tactisch - redelijk kan hier sterk in door ontwikkelen, heeft wel het overzicht maar moet dit nog kunnen gaan uitvoeren, dus werken aan zijn passing/techniek
winnen van duels - kan beter in de lucht leert wel steeds beter positie te kiezen

Jammer dat hij niet naar twente is gegaan bij twente hadden ze hem beter kunnen gebruiken dan bij vitesse, aangezien vitesse al butner heeft, en twente het moet doen met tiendalli.

31 maart 2012 om 19:35

Nog nooit gehoord van Nicky Kuiper?

31 maart 2012 om 20:58

hem vind je wel goed genoeg wil je zeggen?

31 maart 2012 om 21:40

In potentie de beste linksback van Nederland. Schrijf maar op: Speelt binnen een jaar, mits hij fit blijft, in het Nederlands elftal.

31 maart 2012 om 22:44

hier ben ik het helemaal niet mee eens, hij is al rond de 23, nog altijd niet doorgebroken in de basis van twente terwijl tiendalli op de plek staat die hij moet veroveren. met alle respect vind dat jij hier een hele rare visie op hebt. ik vind willems op 17 jarige leeftijd nu al beter dan kuiper, maar dat is mijn mening he

31 maart 2012 om 23:09

Hoe kom je daar nou bij? Kuiper is bijna 2,5 jaar geblesseerd geweest, zo gauw hij fit was had hij een basisplaats. Vanavond speelde Tiendalli omdat Kuiper lichtgrblesseerd was.

Wel grappig dat elke speler uitvorm in de subtop van engeland gaat belanden :"

Voor een speler die al jaren meeloopt tussen Terry en Cole heeft ie bar weinig opgestoken. Bij Vitesse valt ie regelmatig defensief door de mand. Bruma trouwens ook bij Hsv. Dit zijn perfecte voorbeelden voor waarom je niet te vroeg moet vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.AZ225
7.Vitesse225
9.VVV-Venlo20-4
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Matthew MiazgaVerdediger10
Fankaty DaboVerdediger10
Guram KashiaVerdediger10
Alexander BüttnerVerdediger10
Arnold KruiswijkVerdediger10
Thomas BrunsMiddenvelder11
Voor de complete selectie: Clubpagina Vitesse.

13 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 12 december
Vyacheslav Karavaev is aangeboden bij Zenit Sint-Petersburg. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren