Update: Bosz accepteert schorsing en zit zaterdag op tribune

Maandag, 27 februari 2012 om

Peter Bosz maakte de wedstrijd VVV-Venlo - Heracles Almelo (3-1) grotendeels mee vanaf de tribune. Nog voor de rust werd de hoofdtrainer weggestuurd door Kevin Blom, nadat hij zijn trainersvak verliet en een doelpunt van VVV luidkeels in twijfel trok. Toch hoopt Bosz dat hij er volgende keer gewoon bij kan zijn: hij werd namelijk al eens eerder vrijgesproken.

/

“Er was sprake van een buitenspelsituatie vlak over de middenlijn”, licht Bosz aan Eredivisie Live zijn reactie toe na het tweede doelpunt van VVV, gemaakt door Yanic Wildschut. “De grensrechter attendeerde Blom daarop. Hij liet echter doorspelen, maar van voordeel bleek geen sprake. Uit de daarop volgende aanval van VVV viel het doelpunt.”

“Dat was natuurlijk extra zuur, zeker ook voor Blom”, aldus Bosz. “Hij maakte een grote fout. Ik heb niet gescholden of onwelvoeglijke taal gebruikt. Ik reageerde wel heftig. Kennelijk mag je die emoties niet tonen”, vraagt de Heracles-trainer zich hardop af. Van een automatische schorsing gaat Bosz nog niet uit. “Ik ben eerder door Blom naar de tribune gestuurd. Toen gaf hij een verkeerde verklaring af waarna ik werd vrij gesproken. Dus je weet nooit hoe het nu afloopt.”

Update 27 februari 16:50 uur - Aanklager betaald voetbal wil Bosz één wedstrijd schorsen
De aanklager betaald voetbal wil Peter Bosz voor één duel schorsen voor zijn gedrag tijdens het duel met VVV-Venlo van zaterdag (3-1 verlies). Volgens de aanklager maakte de hoofdtrainer van Heracles Almelo zich schuldig aan het verlaten van de instructiezone zonder toestemming van arbiter Kevin Blom.

Update 27 februari 18:05 uur - Bosz accepteert schorsing en zit zaterdag op tribune
Peter Bosz zit aankomende zaterdag niet in de dug-out, wanneer Heracles Almelo het opneemt tegen AZ. De coach van de Tukkers heeft besloten om het schikkingsvoorstel van één duel te accepteren, zo meldt TC Tubantia, waardoor hij aankomend weekend dus op de tribune moet plaatsnemen. Heracles reist dan naar Alkmaar.


Poll

Denk je dat Peter Bosz ook nu wordt vrijgesproken?


Gerelateerd

52 reacties (laatste reactie door hafcwillem)

Blommetje Blommetje tog, wordt het is niet tijd om een ander vak te zoeken?

Het was toch ook geen buitenspel of ben ik nou gek?

25 februari 2012 om 23:46

HIj zegt toch vlakbij de middellijn. Op de tv hebben ze alleen het moment bij de goal laten zien, niet het moment waar het Bosz om gaat.

25 februari 2012 om 23:48

Dat zagen dus vele mensen inclusief die commentator helemaal verkeerd.
Nwofor stond geen buitenspel, maar wat er van te voren die aanval gebeurde was buitenspel + Heracles had een vrije trap moeten krijgen, want ze kregen voordeel, maar dat pakte niet goed uit.

Overigens wel een dik verdiende overwinning van Vvv-venlo.
Favorietjes: Nwofor, Wildschut, Berghuis & Holla.

26 februari 2012 om 20:23

Het spijt me hoor, maar heb je Berghuis zien voetballen? Was met afstand de slechte op nhet veld

27 februari 2012 om 20:21

Daar heb je gelijk in, op de wedstrijd tegen Feijenoord na heeft hij me nog niet kunnen overtuigen...

Donder op joh Blom! Ik erger me vreselijk aan scheidsrechters hier in Nederland!
Amateurs,,,

27 februari 2012 om 18:46

In andere landen wordt er een stuk minder aandacht besteed aan fouten van de arbitrage, maar het is hier in Nederland ook wel diep droevig. Dit was inderdaad weer een vreselijke blunder. Omdat meneer Blom zo goed zelf kan inschatten wat voordeel is en wat niet, krijgt ie hier wederom de kous op de kop! Volgens mij staan er in de reglementen heel duidelijk waneer er voordeel mag worden gegeven en wanneer er sprake is van voordeel. Dat is in ieder geval niet bij 'in balbezit komen bij vermeend buitenspel' of Blom moet dit uitleggen als een op handen zijnde scoringskans.

Ongelovelijk die trainers, altijd maar zeiken op die scheidsrechters, concentreer je toch op je eigen ploeg, iederen ploeg heeft over het algemeen op het einde van het siezoen iets tegen en mee gehad, ik word zo moe van dat mekkeren tegen die scheidsrechters.

26 februari 2012 om 09:49

@weebosch77 Nou Heracles heeft het anders meer tegen dan mee. Eerst tegen PSV 2 buitenspelgoals tegen en nu dit. De grote grap is dat Bosz de eerste keer het zelfs gewoon accepteerde.

26 februari 2012 om 10:56

@delpieropsv

Die 2 goals (buitenspel) zijn voor de grensrechter om waar te nemen. Daarbij ging het daar maar om marginaal buitenspel.
Dat je die een keer mist kan gebeuren.
Tis niet zo dat dit buitenspeldoelpunten waren waarbij Lens wel 4 meter buitenspel stond.

Echter Bosz moet zich bewust zijn dat hij zijn coachvak niet mag verlaten en dat weet hij dondersgoed.
Hij zal ook niet bij de eerste overtreding zijn weggestuurd. De 4de man zal hem echt wel gemaand hebben om binnen zijn vak te blijven.
En over zijn taalgebruik. Tja wat hij niet onwelgevoegelijk vind kan Blom als wel zo ervaren. Dus dat is altijd een welles en nietus discussie.

26 februari 2012 om 11:25

Blom ging inderdaad daarvoor al flink uit zijn plaat. Liep bij het tweede doelpunt uit zijn vak, en zelfs het veld in..

26 februari 2012 om 11:36

@geertjec

Ik vermoed dat je Bosz bedoeld. Want als goed is liep Blom al binnen de lijnen :P

Blom is echt een schande voor de scheidsrechters in de Eredivisie.
Komop man, kijk hoeveel fouten worden betrapt bij deze man, helaas zien de mensen die het moeten zien, niet. anders was het al over en uit met Kevin, want het moet toch wel ophouden.

Eerst kon ik er wel om lachen, dat hij keer op keer betrapt werd op fouten, maar ik begin het ook wel zat te worden aangezien er scheidsrechters zijn die nauwelijks op fouten betrapt worden zoals Serdar Gözübüyük, het is dat hij steeds meer wedstrijden aan het fluiten is, anders was het wel heel corrupt geweest met al die scheidsrechters, want Kevin Blom moet zichzelf eens een plezier doen en zijn eigen fouten inzien, want dit is geen gezicht.. hij doet alsof hij niks fout heeft gedaan in zijn leven.. denk is na man.

26 februari 2012 om 00:07

Vind je Blom de ergste? Ik niet. Ik vind ze allemaal even erg. Tijd trekken, gele/rode kaarten wel/niet geven, vrije trappen wel/niet geven, shirtje trekken wel/niet toestaan, het word allemaal heel inconsequent behandeld.

26 februari 2012 om 00:09

Amen. Dit roep ik al jaren.
Je ziet veel identieke situaties anders beoordeeld worden. Vandaag werd Bacuna vast gehouden en krijgt NEC een vrije bal terwijl Bacuna niks doet, dan denk ik Wtf?
Maar ingeval van buitenspel vind ik het lastig om te oordelen.

26 februari 2012 om 11:02

@footballfr

En spelers maken geen fouten wou je zeggen? Iedere bal die uitgaat is een fout. Iedere bal die op doel wordt geschoten en die niet tussen de palen gaat is een fout. Iedere overtreding is een fout.
En daar hoor ik nooit iemand over. Alleen de scheidsrechter en zijn assistenten worden door het publiek op hun fouten gewezen.
Echter de leiding maakt per wedstrijd opvallend minder fouten dan spelers individueel.

@roda-wesley en grunnboy050

Misschien omdat de scheidsrechter niet goed in de positie staat? Of omdat zijn zicht iets belemmerd wordt? Of omdat hij iets anders waarneemt dan de camera's?
Immers die staan er met een klein 10tal om het veld om iedere situatie optimaal te bekijken.
Echter een scheidsrechter moet het vanaf zijn postitie doen en met zijn eigen ogen.
Geen herhaling en geen hulpmiddel.

Dus heeft niets met inconsequentie te maken maar met de beoordeling van de scheidsrechter. En wat scheidsrechter A waarneemt is altijd anders dan wat scheidsrechter B waarneemt in een andere wedstrijd, immers de situatie is nooit identiek en de plek van de scheidsrechter ook niet.
Dus wat je doet is appels met peren vergelijken.

26 februari 2012 om 12:42

Nee, dit is gewoon omdat scheidsrechters soms stront in de ogen hebben. Ik zie het Z O vaak gebeuren dat een bal op de eigen helft van een team uitgaan en tegen de tijd dat ze ingooien staan ze al 5 meter op de helft van de tegenstander, 90% van de tijd word er niet op gelet en op een of ander willekeurig moment word je weer terug gefloten.

26 februari 2012 om 12:48

En dat scheidsrechter A het anders beoordeelt als scheidsrechter B is júist de fout. Enorm frustrerend als het ene moment je wel teruggefloten word en het andere moment niet.

En het is niet alleen tussen verschillende scheidsrechters, maar ook in één wedstrijd waar een scheidsrechters identieke situaties anders beoordeelt en ja, helaas is het vaak zo dat het ene team dan wel iets mag en het andere niet.

26 februari 2012 om 13:31

@roda-wesley.

Als ik jou reactie zo lees weet jij het allemaal wel beter en maak jij nooit fouten of ben jij de gene die de meest consequente scheidsrechter zou worden.

Ik zou zeggen word scheidsrechter en binnen een week fluit jij al eredivisie en europa leaugue en het EK & WK! Jij weet het namelijk wel vanaf de tv!

Of jij laat elke wedstrijd staken omdat je iedereen gele kaarten geeft of wedstrijden dood fluit.

Jij moet even wat realistischer worden dat scheidsrechters ook mensen zijn, elk mens is anders dus hun beoordelingen ook.

Als een scheidsrechter 1 fout maakt tijdens de wedstrijd dan heeft hij het gedaan en niet de spelers die blunders & fouten maken. Een scheidsrechter kan bijna nooit een foutloze wedstrijd fluiten, daar gaat het vaak te snel voor om binnen 2 sec te moeten beslissen, en dan vind ik het toch knap dat ze Veel vaker goed zitten dan fout.

Wij hebben makkelijk praten qua tv/herhalingen. Bijna elke beslissing van de scheidsrechter word aangevochten en dan zitten ze ook wel IS juist. Meestal niet.

Maarja JIJ ziet en weet toch alles beter, dus word scheidsrechter, dan zie ik je volgende week wel op de tv! Maar kijk er niet van op dat er dan hier een andere Roda-wesley2 komt die jou stront in de ogen vind hebben en dat jij alle fouten maakt en de wedstrijd kapot maakt, maar dan wel via de tv kijken en op internet posten.

Als het voordeel trouwens goed had uitgepakt dan zou niemand klagen maar nu dat het niet zo is heeft Blom het gedaan. Het is soms te lachwekkend om de reacties te lezen.

Trouwens Blom vind ik in het algemeen niet goed fluiten, maar dat wij allemaal even slechte scheidsrechters hebben volgens jou is gewoon onzin.

Nogmaals scheidsrechters zijn mensen en geen robots, zij kunnen fouten maken en spelers ook. Maarja als spelers fouten maken tja vergeven & vergeten, maar owee als een scheidsrechter een fout maakt! TEN Aanval!

Belachelijk gewoon.

Bosz was trouwens terecht weggestuurd, als je als zo'n klein kind gedraagt ga je maar naar je kamer toe. Waarom kunnen trainers gewoon niet normaal doen.

Ik kijk vaak genoeg voetbal en toch weet ik mij altijd te gedragen en op een normale manier te kijken, echter blijkt dat iets heel moeilijks te zijn. De meesten zijn ongeleide projectielen met zelf heel veel stront in de ogen te hebben of gewoon heel erg onrealistisch zijn.

Zow dat was het, het zal vast niet aankomen want iedereen weet het beter langs de velden of op tv of internet. Maar toch iedereen die het allemaal zoveel beter kunnen doen het zelf niet :S Apart. Verlos ons dan van deze scheidsrechters en fluit zelf!

26 februari 2012 om 14:17

@roda-wesley

Dat van die ingooien gebeurt ook in het voordeel van jouw partij (roda). Dus dat je daar op gaat lopen mierenneuken snap ik al helemaal niet.
Vrije trappen wordt doorgaans ook mee gesmokkeld.

Het feit dat jij 2 verschillende mensen geen verschillende waarnemingen gunt geeft mij al aan dat je totaal niet weet waar je over praat. Jij hebt mag ik aannemen (ja mijn aanname) toch wel een andere visie of zicht op dingen als je ouders of broer of zus.
Heb je dat niet dan heb je die niet of hebben beide geen eigen mening.

Verschillende mensen hebben verschillende zienswijze en wijze van dingen intrepeteren. Maar ik sluit me geheel aan beide poster hierboven.
Ga een BOS (beginnend Opleiding Scheidsrechter) volgen en kom dan terug. Ik weet waar ik over praat. Ik fluit namelijk.
Gister een heerlijke pot voetbal gefloten Res. Hoofdklasse. En je raad het nooit. 22 spelers excl. 8 reserve spelers en begeleiding die het niet eens waren met mijn beslissingen.
Rood gegeven (2x geel) wordt afgedaan als onzin. Echter na de wedstrijd (als de emotie weg is) krijg je te horen: "scheids u heeft een goede pot gefloten en zat met de cruciale beslissingen er niet naast. De beslissingen die u nam waren allemaal correct, incl. de rode kaart".

Hoe bedoel je verschil van visie tijdens het spel. Echter na de wedstrijd het wel met elkaar eens zijn.
Misschien moet jij je maar eens leren verplaatsen in de scheidsrechter ipv als schreeuwerige internetsupporter.

26 februari 2012 om 22:06

Enige verschillen mogen er zijn ja, maar sommige situaties worden zo anders door verschillende scheidsrechters beoordeeld dat het gewoon niet meer te doen is.

Bosz heeft gewoon gelijk, belachelijk dat Blom door liet gaan wegens 'voordeel'.

26 februari 2012 om 01:24

Ga nou niet allemaal huilen, zo was het vroige week toch ook? Bij heracles-roda met die ingooi?

Tjaa was voordeel maar als je dan na het voordeel meteen de bal verspeeld jaa dan moet je boos worden op je team en niet op de scheids.!

dit was allemaal nog niets vergeleken met vrijdagavond met van de kerkhof die kan er helemaal niets van;de voetballers ook niet maar hij (v/dkerkhof) was nog slechter dan de voetballers

Het is meer dan terecht dat Bosz naar de tribune is verwezen. Als je zeg hoe die tekeer ging dat kan gewoon niet (of je nu gelijk hebt of niet). Ik ben benieuwd of hij nu ook als een dorpsidioot wordt afgeschilderd door Derksen en Co aangezien andere trainers die 'temperamentvol' zijn gauw zo worden afgeschilderd door hem.

Buitenspel was volgensmij sowieso niet eens aan de orde. Het doelpunt kwam op naam van Wildschut, wat dus zou betekenen dat Nwofor de bal pas achter de doellijn raakte. Overigens knap stom van Nwofor (die volgensmij niet buitenspel stond) om nog stiekem het laatste zetje proberen te geven.

Die scheidsrechters in nederland vind ik niet echt heel goed, teveel fouten, het bepaald het spel zelf.
Maar goed scheidsrechters zijn maar mensen en kunnen maar binnen 5 sec beslissen.

26 februari 2012 om 11:05

@s.d.o.l.

Binnen 5 sec? Maak daar hooguit een 2 sec. van.

En de scheidsrechters slecht? Denk dat je dan maar eens naar de buitenlandse competities moet gaan kijken. Daar liggen de topscheidsrechters net zo goed onder een vergrootglas.
Ga voor de gein maar eens de naam Webb googlen en zijn fouten bekijken. Want dan heb je het over de scheidsrechter die toch flink wat CL en WK (incl. finale) wedstrijden op zijn naam heeft staan.

Ook over de beste scheidsrechter ter wereld zijn de nodige blunders wel te vinden, Collina genaamd. Ook deze man maakte wel fouten. Fouten maken is namelijk inherent aan mens zijn.

27 februari 2012 om 18:21

Het is ook niet erg als scheidsrechters zo nu en dan een foutje maken. Hoort bij onze beautiful game. In Nederland maken de scheidsrechters echter te veel cruciale fouten. Talloze spelers zijn al onterecht van het veld gestuurd waar anderen juist op onverklaarbare wijze mogen blijven staan om over penalties maar te zwijgen (al lokken de spelers dit ook wel heel erg uit met dat theatrale geouwehoer). Gezien de aanstellingen van Uefa en Fifa bij grote toernooien en interlands lijken ze zich ook grotendeels in deze klachten te kunnen vinden. Op één of andere manier zal het niveau weer omhoog moeten. Eén van die opties is met een beperkter scheidsrechterkorps rond lopen. Dan maken de scheidsrechters wat meer uren waardoor ze wat meer ervaring krijgen en ervaring is, op een enkeling na, toch wel wat een scheidsrechter nodig heeft.

27 februari 2012 om 22:38

@redbad

Valt wel mee met de "cruciale" fouten. Die maken ze in andere landen net zo goed. Feit is dat er weer meer Nederlandse scheidsrechters fluiten op Europees niveau.
Denk hierbij aan interlands, CL, en EL. Zelfs na jaren hebben we weer een scheidsrechter op een Ek.

Onze Gozobuyuk (ja met puntjes op de o en u) is de jongste scheidsrechter in het btaald voetbal, maar ook in Europa. Ook Makkelie behoort tot die jonge lichting.
Feit is dat wij dingen letterlijk door 20 cameraposities zien. Met ook nog eens 20 herhalingen per positie. Een scheidsrechter heeft dat niet en moet het gewoon doen met zijn eigen ogen.
Zijn eigen brein die dit alles moet verwerken en beoordelen.

Dus voor we heel hard gaan oordelen. Ga er zelf eens aanstaan.

En natuurlijk is het Blom. Aanfluiting voor het scheidsrechterskorps.

De man grossiert dit jaar in foute beslissingen en dan zelf nog durven stellen dat hij bij de beste 16 van Europa hoort. Als hij zo fluit hoort ie niet eens bij de beste 16 van Nederland.

Bosz moet gewoon normaal doen, hij ging toch ook niet zo tekeer tegen vd Linden bij die grote fout waar de 1-0 door viel.

26 februari 2012 om 13:59

Precies. Bosz moet zijn straf accepteren en niet zo liggen schreeuwen over van alles.

Blom was prima gisteren. Dat er een voordeelsituatie niet helemaal super uitpakt doordat twee spelers elkaar in de weg lopen, is jammer. Maar zoals Bosz gisteren tekeer ging... Hij verliet het coachingsvak om de assistent uit te kafferen (wat kon die er aan doen?) en liep zelfs het veld in..
En dat was niet de eerste keer, want daarvoor stond hij ook al te schreeuwen als een idioot.

27 februari 2012 om 17:10

Precies. Die voordeelsituatie pakte voornamelijk niet goed uit omdat Heracles ontzettend dom balverlies leed. Bosz had dus in eerste instantie eens goed kwaad op zijn spelers moeten worden. Had wel het gevoel dat Blom toen alsnog kon fluiten maar hij beoordeelde dat het moment al voorbij was. Viel ook wat voor te zeggen. Ik zou niet willen spreken van een blunder van blom. Was een blunder van Heracles en een misschien wat ongelukkige inschatting van de scheidsrechter.

die bosz moet eens normaal gaan doen,loopt weer met zijn hoofd in de wolken. paar punten gepakt van de echte toppers en meneer denkt dat hij alles kan roepen langs de lijn, de 4e man zal wel wat hebben gehoord wat niet door de beugel kan, anders word bosz niet naar de tribune verplaatst. blom goed zo !!

Blom heeft prima gefloten gisteren, de eerste 20 minuten heeft hij zelfs helemaal niet hoeven te fluiten. Hij kwam zelfverzekerd over en er was totaal geen sprake van buitenspel. En daarbij, de beoordeling ligt bij de grensrechter en die vlagt gewoon niet (headset is geen vlag bosz). Dat hij daarna als een dwaas tekeer gaat tegen Blom om weer eens hem zwart te maken vind ik triest. Die bosz wou ook nog niet vertrekken ook, bosz zal echt wel een schorsing krijgen van 1 duel. Blom mag ook weleens credits krijgen ipv dat gezeik altijd tegen hem. En dat zeg ik gewoon onafhankelijk niet als supporter van Vvv. Die scheids heeft de wedstrijd gisteren niet beslist, het veldspel wel.

Gelukkig is Blom na de wedstrijd tegen Twente geen scheidsrechter meer geweest bij Psv. Wat een misselijke man is dat.

Wel jammer dat Heracles heeft verloren. Gun het hun wel en dan wint de Graafschap weereens een keer en wint VVV ook dus schieten ze er nog niet veel mee op.
Ik denk eigenlijk niet dat ze Bosz nog een keer vrij gaan spreken.

Trainers huilen altijd na afloop. Pak eens verantwoordleijkheid en zeg het was terecht, tot over een paar wedstrijden.

Peter Bosz is naar mijn mening volledig terecht weggestuurd.

Onder de mom van emoties denken trainers en spelers een vrijbrief te hebben om zo ongeveer elke beslissing van de leiding als een idioot aan te vechten. Gelukkig zien we dergelijk gedrag van onze voorbeeldfunctionaren terug op de amateurvelden. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat het te kort aan scheidsrechters een steeds groter schrijnend probleem wordt. Je moet er maar zin in hebben om week in week uit de huid vol gescholden te worden bij het uitoefenen van je hobby!

Ongeacht of Bosz gelijk had in deze situatie heeft hij zich maar te gedragen. Wat hij gezegd heeft weet ik niet, maar hij stond te foeteren op een plek waar hij niet mag komen.

Dat de media een compleet verkeerde situatie in beeld brengt dat wat Bosz bedoeld vind ik ergerlijk. In tegenstelling tot Blom hoeft de media niet de situatie in een splitsecond de situatie te beoordelen maar toch gaan ze opzichtelijk in de fout door de situatie op de 5,5 in beeld te brengen in plaats van de situatie op de middenlijn.

Zoals bij elke scheidsrechter twijfel ik niet aan de integriteit van Blom. Dat hij bij uitstek een product is van de eenheidsworstenscheidsrechtersfabriek uit de Zeister Bossen is neem ik hem niet kwalijk. Als je niet in dat profiel past kom je immers niet hogerop. Hij mag zich niet inleven in de wedstrijd en dus niet marchanderen.

Het is niet de schuld van Blom dat hij met beperkte middelen een wedstrijd moet zien te leiden. De wereld evolueert. Het voetbalspel heeft dat zeker de laatste decennia ook gedaan. Kijk voor de grap eens een wedstrijd uit de jaren 60 waar Internazionale prachtig catennacio speelde of een wedstrijd uit de jaren 70 van het fantastische totaal voetbal van Ajax. Het tempo is werkelijk slaapverwekkend. Toch heeft Blom dezelfde twee ogen als bijvoorbeeld grensrechter Tofik Bahramov.

Het leiden van een wedstrijd zou mee moeten gaan met de tijd. In andere sporten zijn tal van voorbeelden hoe dat kan. Kijk alleen is hoe men dat doet bij de moeder van het voetbal: Rugby. Kijk eens hoe daar met de leiding wordt omgegaan en welk respect deze heeft bij spelers, staf en publiek.

Ik ben al jaren een fanatiek voorvechter van hulpmiddelen. Echter organisatie als Uefa en Ifab bestaan uit fossielen die mijmeren over vroeger en vooral alles bij het oude willen laten omdat hun niet mee willen gaan met de tijd. En als dan zo'n nono als Platini zegt dat fouten van de scheidsrechters horen bij de charme van het voetbal dan weet je dan weet je dat je met een kansloze missie bezig bent.

Tot die tijd kunnen we elke week weer topics vullen waarin we zeiken en zeuren over fouten van scheidsrechters.

Ieder zijn ding hoor, maar ik heb het liever over die prachtige splijtende pass waarmee een spelverdeler een aanvaller vrij voor de beker zet die voor de 1-0 zorgt. Dat is voor mij de charme van het voetbal, mijnheer Platini!

Na zijn reactie moet die een schorsing krijgen

Hij verliet het vak dus een logische schorsing ondanks dat zijn emotie wel begrijpelijk kan zijn maar regels zijn regels

Terechte schorsing.

Hij ging door het lint en dat kan natuurlijk niet op de manier waarop hij het deed.
Het was wel te begrijpen, maar goed dan hoef je je nog niet zo te uiten. 1 wedstrijd schorsing, prima keuze.

Verstandig dat Bosz het meteen accepteert.

Netjes van Bosz om gelijk de schorsing te accepteren. Hij had een punt maar de manier waarop hij te keer ging was niet professioneel.

En Blom die de fout in ging bij de buitenspel situatie.........wat gebeurd er met deze man. Krijgt hij ook een schorsing? Foutje kan gebeuren zal zijn baas Van Egmond wel zeggen, we gaan over tot de orde van de dag! Verder heeft hij de elleboog van de Nigeriaan jegens Van der Linden niet gezien, gevolg gebroken neus voor de Heracles speler. Ook de grens en de 4 man hebben zitten slapen bij dit incident.

28 februari 2012 om 09:42

Hij heeft ook het natrappen van Looms niet gezien, binnen een minuut na de rode kaart van Bosz.
Streept zich weer tegen elkaar weg dan. Nogmaals, Blom was prima zaterdag. Liet veel doorgaan, en dat kwam het spel ten goede.

28 februari 2012 om 12:01

Heeft de betreffende speler schade opgelopen dan door de actie van Looms! Bij Van der Linden was duidelijk sprake dat hij geraakt is, dat was op het veld zelfs te zien. met andere woorden, hij breekt niet zomaar zijn neus! Over het 2e doelpunt zullen we maar zwijgen en daar was Bosz terecht boos over.

28 februari 2012 om 12:08

Daar gaat het toch niet om? Het was een duidelijke rode kaart, wat ik bij Nwofor betwijfel. Het tweede doelpunt was gewoon heel slecht gevoetbald door Heracles, in combinatie met ongelukkig voordeel van Blom. Jammer dat trainers en supporters dan altijd alleen refereren naar de prestatie van de scheidsrechter.

Het is duidelijk dat hier voornamelijk vvv supporters reageren of mensen uit het zuiden.peter Bosz is normaal gesproken de rust zelf.dus diegenen die hem een idioot noemen moeten eens naar zichzelf kijken.hij is geen trainer die normaal gesproken uit zijn dak gaat.wij vinden zelfs dat hij soms wat meer emotie mag tonen op de bank.en buitenspel is buitenspel .De grensrechter gaf dat aan .maar Blom negeerde dat gewoon.en dacht dat het voordeel was voor Heracles wat niet het geval was.dat Bosz hierover kwaad werd is volkomen normaal dus vvvers niet zon grote mond opzetten wij zien Bosz elke thuiswedstrijd.en daar gedraagt hij zich als een normaal persoon.dat die man 1 keer uit zijn dak gaat is dat nou zo erg? ben je dan meteen een idioot?jullie weten toch allemaal hoe het moet ben je zelf ook niet eens een keer uit je dak gegaan ? noemen ze jou dan ook een idioot?komop zeg doe eens een beetje normaal met elkaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Heracles Almelo

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8081
2.PSV7768
3.Feyenoord5929
4.AZ5522
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. KuwasAanvaller3110
K. PetersonAanvaller3112
J. BlaswichDoelman320
S. van der WaterAanvaller110
M. BrouwerDoelman10
T. BreukersVerdediger250
L. CzyborraVerdediger190
Voor de complete selectie: Clubpagina Heracles Almelo.

In de wandelgangen

Woensdag 24 april
Houssem Aouar mag rekenen op interesse van Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren