Kromkamp wil maar mag niet spelen van AZ

Dinsdag, 3 mei 2005 om

Jan Kromkamp zet alles op alles om donderdag te kunnen spelen in de halve finale van de UEFA Cup tegen Sporting Lissabon. De belangrijke rechtsback zegt geen pijn meer te voelgen in zijn enkel, maar de medische staf zegt dat Kromkamp niet kan spelen.

"Volgens mij kan ik spelen", zei Kromkamp. "De pijn in mijn enkel is weg. Tijdens looptrainingen, pittige zelfs, voelde ik helemaal niets. Maar volgens de medische staf is spelen niet mogelijk. Toch is het wél een halve finale. Als voetballer wil je toch spelen." Kromkamp is vooralsnog onzeker. "Ik heb geen flauw idee hoe dit verder gaat. Ik hoop te kunnen spelen en de coach hoopt dat ook", sloot hij af.

Naast Kromkamp moet trainer Co Adriaanse heel wat spelers missen. Onder andere Joris Mathijsen en Martijn Meerdink zijn langdurig uit de roulatie, terwijl Olaf Lindenbergh en Michael Buskermolen een schorsing in Portugal opliepen. Noodgedwongen moest jonkie Ron Vlaar tegen Sporting in het hart van de verdediging aantreden. De jeugdspeler deed het verrassend goed en lijkt ook in Alkmaar te spelen.21 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

In de wandelgangen

Zondag 16 december
Er komt per direct een einde aan de samenwerking tussen Pepe en Besiktas. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren