Narsingh zet zelf een streep door transfer naar Ajax

Dinsdag, 31 januari 2012 om

Ajax kan de komst van Luciano Narsingh vergeten. De Amsterdammers spraken met sc Heerenveen over een transfersom voor de aanvaller, maar Heerenveen-voorzitter Robert Veenstra liet al weten dat hij Narsingh eigenlijk niet wilde verkopen. De aanvaller zelf heeft nu een streep door een transfer naar Ajax gezet: Narsingh vindt het te kort dag voor een winters vertrek.

/

Pas maandagavond kreeg de rechtsbuiten te horen dat Ajax hem wilde hebben. “Maar hij wil niet binnen een dag beslissen en moet bovendien vanavond (dinsdag) voor de beker tegen Vitesse spelen”, zegt zaakwaarnemer Mino Raiola tegen Voetbal International. “Daarom hebben we er een punt achter gezet. Met Ajax was ook nog nergens over gesproken. Luciano heeft het naar zijn zin in Heerenveen en wil pas over enkele maanden een beslissing over zijn toekomst nemen. We gaan dit dus niet op stel en sprong doen.”

De 21-jarige Narsingh speelde in de jeugdopleiding van Ajax en dinsdagochtend liet Raiola nog weten dat hij dacht dat zijn cliënt wel oor zou hebben naar een overgang. “Luciano is Amsterdammer", zei de zaakwaarnemer toen. "Welke Napolitaan zegt dat hij niet voor Napoli wil spelen? En welke jongen uit Milaan wil niet naar Inter of AC toe?” Narsingh heeft bij Heerenveen een contract dat tot de zomer van 2013 doorloopt en komt mogelijk na dit seizoen weer in beeld bij Ajax.

Narsingh heeft in ieder geval geen haast, zo blijkt. "Ik ben een voetballer die hogerop wil. Maar het moet heel raar lopen wil ik nu nog weggaan", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Ik hou met er in elk geval niet mee bezig. Het is geen straf om voor Heerenveen te spelen. Ik voel me hier goed." Heerenveen-voorzitter Veenstra laat weten dat hij Narsingh 'alleen voor de hoofdprijs' nog laat gaan.Gerelateerd

366 reacties (laatste reactie door feyenoord1k2)
31 januari 2012 om 12:13

Misschien maar beter ook dit. Anders had Ajax weer te veel voor een speler moeten betalen. Bovendien moet je spelers die die Raiola als makelaar hebben zoveel mogelijk weren. Beter pikken ze wel even Gouweleeuw op!

31 januari 2012 om 13:14

Ik ben juist blij, dat hij daar blijft...niet dat ik hem niet zou willen zien in het shirt van Ajax, maar meer omdat wij een eigenwijze trainer hebben.

Of Sulejmani nou gelesseerd is of niet, iedereen kon zien dat dit Ajax geen ervaren spelers heeft en als dat zo doorgaat...door ook geen oorlog voerende spelers te contracteren, dan zou ik ook niet gaan.

Dit is toch een zware paniek aankoop?

Wie wilt wachten, die moet maar voelen... De Boer zijn ogen moeten maar eens een x open gaan.

31 januari 2012 om 13:24

Ajax moet hem juist wel kopen, alles op alles zetten. Dan hebben ze met Boerrigter, Sigtorson en Narsingh erbij een echte Ajax-stijl voorhoede met buitenspelers.
Wel weer typisch van Ajax dat het de boel allemaal weer op het laatste moment laat aankomen. Niets geleerd van vorig jaar toen de huidige topscorer van Nederland op het laatste moment niet gehaald kon worden. Komt weinig strategisch over.

31 januari 2012 om 13:54

Hij is een van de beste rechtsbuitens van Nederland. En je ziet dat Ajax op dit moment problemen hebben aan de buitenkant, met Miralem Sulejmani die geblesseerd is, door een langdurige blessure van Derk Boerrigter, ik kan begrijpen dat Frank de Boer Narsingh wilt hebben..

31 januari 2012 om 14:03

Jij ben blij dat je daar blijft? Nou ik iniedergeval niet. Ik weet zeker dat narsingh meer oorlog voert dan een te dikke en te slome sulejmani die altijd binnendoor komt. Nee narsingh zou een geweldige aankoop zijn ik geloof niet echt in ervaren spelers of onervaren spelers. Is strootman mertens wijnaldum labyad bij psv zijn dat ervaren spelers? Nee maar ze spelen wel bijna elke week goed. Dit vind ik echt jammer

31 januari 2012 om 14:04

Ik denk dat dit gewoon rondkomt. Raiola is als geen ander in staat om dit soort onzin te verkopen. Denk dat tegen een uurtje of 10 alles rond is.

31 januari 2012 om 14:15

Juist een goede aankoop. Hoeven die prutsers Ebicilio en Özbiliz het veld niet meer in en heeft Sulejmani ook eindelijk concurentie.. Het staat misschien de ontwikkeling van Lukoki in de weg maar die kan alleen maar rennen en niks met een bal..

31 januari 2012 om 15:40

@ Giannini 13.24 uur .
hoezo een echte Ajax stijl voorhoede ??? die hebben ze de laatste 15 jaar toch niet meer gehad . Weetje waar bij Ajax de prioriteit ligt , achterin daar lijkt het wel een gatenkaas van ongekende grote !!!!!!!!!! denk toch eens even na en tel tot 10 en kijk dan eens wat er eigenlijk voor een elftal op het veld staat , FC . Knudde !!!!!! zover zijn ze afgezakt ,
en dat voor een club die met arrogantie altijd zegt , Wij Ajax zijn de beste , die tijd is allang voorbij en de jeugd waar ze de mond van vol hebben is maar een middelmatige vertoning . Ik zou zeggen durf de feiten is onder de ogen te zien .
er is geen geld er is geen goede jeugd en er is geen leiding ,
waar heb je het dan nog over !!! Hoezo Ajax een Topclub ??? je bedoeld denk ik een Tobclub .

31 januari 2012 om 16:10

Ben ik niet met je eens over die voorhoede, want ajax had in 2003 gwoon een goeie sterk voorhoede met vdm , zlatan , pinaar d8 ik ook weet niet zeker , en vdv erachter, toen werd ajax ook gwoon landskampioen

31 januari 2012 om 19:43

je hebt wel gelijk met die prutsers ebicilio en Ozbiliz en ik heb helemaal last van die ******* ebicilio want die speelt namelijk wel vaak en die vind ik egt niet goed maar lukoki kan egt wel gwn goed voetballen hoor hij moet alleen nog maar een beetje ontwikkelen die jongen is egt super snel en die kan egt wel wat met de bal en moet de loop van de jaren gaat daat helemaal gebeuren maarja voor nu zou het opzich wel een goede aankoop zijn maar ik had zou tog een andere speler kopen een egte spits bijvoorbeeld

Jammer voor Ajax 6 miljoen op het laatste moment was een mooi bedrag voor een goede speler

31 januari 2012 om 12:22

Alsof Heerenveen ooit die 6 miljoen ging accepteren..

31 januari 2012 om 12:29

Ja, dat denk ik wel. Was de stellingname van Heerenveen namelijk, niet het bod van Ajax.

31 januari 2012 om 12:31

dat is het bedrag wat Heereveen zelf geroepen heeft en is natuurlijk helemaal niet verkeerd voor een speler met nog een contract voor 1,5 jaar, maar dit is gewoon een verstandige keuze van Narsingh zelf om niet op de laatste dag te verkassen.

31 januari 2012 om 12:32

Voor iemand met anderhalf jaar contract is 6 miljoen een heel mooi bedrag hoor. Had hem graag zien komen, al helemaal met de blessuregolf van dit moment.

Maar logisch dat Narsingh niet in een dag wilt beslissen waar zijn toekomst ligt en wilt wachten tot de zomer. Hoop dat de bestuurscrisis bij Ajax dan eindelijk over is, en dat Narsingh alsnog komt. Ook is Narsingh dan wat goedkoper omdat hij dan in zijn laatste contractjaar zit

31 januari 2012 om 12:33

Vind het eigenlijk helemaal niet zo'n gek bedrag voor een speler met 1,5 contract.
daarentegen is het natuurlijk wel de laatste transfer dag en als je dan je beste speler moet verkopen wil je graag de hoofdprijs.

Persoonlijk denk ik als hij nog een half jaar blijft, hij voor Maximaal 6 miljoen de deur uitgaat in de zomer

31 januari 2012 om 12:39

Vind het alleen jammer dat we nu nog steeds niet van Ebicilio verlost worden. Met Narsingh erbij had die iig niet (zo vaak) meer gespeeld. En 6 mln voor Narsingh vind ik eigenlijk nog wel meevallen. Veel goedkoper ga je hem toch niet krijgen!

31 januari 2012 om 12:43

heerenveen wou er 6 miljoen voor toch ?

31 januari 2012 om 12:58

Die zes miljoen komt vanuit de media, jij mag me vertellen wanneer Heerenveen dat bedrag heeft genoemd.

31 januari 2012 om 13:05

gerto0 er was al bekend gemaakt dat ze 10 miljoen wilden hebben voor Narsignh en dan denk jij dat hij voor 6 miljoen was weg gegaan beetje groot verschil niet.

Verder als Heerenveen daadwerkelijk maar 6 miljoen vroeg dan hadden de clubs in de rij gestaan.

31 januari 2012 om 14:45

Kunnen jullie dan ook een bron noemen dat Heerenveen heeft aangegeven dat hij voor 6 mil weg mag? Nee precies, die is er niet.

Laatste dag, het is een vaste waarde. Jong, Nederlands. Talent vol. En dan denken jullie echt dat 6 mil een mooi bedrag is?
Fer is met een jaar contract in de zomer verkocht voor 5 mil. Heerenveen wil hem niet kwijt en hoeft hem ook niet perse te verkopen. Hij blijft zelf ook graag. Dus dan moet er echt de hoofdprijs betaald worden. 6 miljoen is totaal niet realistisch. We krijgen er in de zomer nog wel 5 voor. + met Narsingh is kans op europees voetbal groter etc.

31 januari 2012 om 13:03

Dit is gewoon weer iets wat aantoont dat ajax de laatste jaren een heel zwak beleid heeft gevoert.
Derk boerrigter zat in de jeugd opleiding van ajax hebben ze laten gaan omdat ie niet goed genoeg zou zijn speelde 2 a 3 jaar in de top van jupiler league heeft zich daar uitstekend ontwikkelt en word weer terug gekocht voor een redelijk groot bedrag ten aanzien van wat hij koste toen die weg ging.

Met Narsingh is dat geen ander verhaal. in jeugd bij ajax word weggestuurd en komt nu als toptalent bovendrijven.

Elia exact het zelfde.

Misschien is het handiger dat soort spelers te verhuren voor 2 a 3 jaar ipv ze te verkopen voor een prikkie en ze vervolgens voor een vermogen weer terug te halen.

Ajax zou er goed aan doen om een club te zoeken zoals feyenoord Excelsior heeft waar de talenten op niveau mee kunnen spelen en zich vervolgens in de kijker kunnen spelen.

Dan zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan een club als de graafschap of zwolle iets in die geest!

31 januari 2012 om 13:09

ooit bij stil gestaan dat deze spelers toen een verkeerde instelling hadden en zelf in de spiegel hebben gekeken van wat doe ik verkeerd??

31 januari 2012 om 13:17

Tis toch een beetje frappant dat alle ajacieden toch de neiging hebben om gelijk richting de speler te wijzen en zeggen het ligt aan de instelling van hen..

ik heb nog wel een wijs gezegde voorje.

als je een vinger naar een ander wijst dan wijzen er nog altijd 3 naar jezelf..

En die instelling zul je ze bij moeten helpen om top sport mentaliteit te ontwikkelen wat het best een strak regime..

Het zal deels aan hun liggen maar ook de kansen die er voor hun liggen.

31 januari 2012 om 13:25

Ik zal je even helpen. In de jeugdopleiding moeten keuzes gemaakt worden. Dat betekent dat er maar max 15 in een selectie kunnen zitten. Als daar gasten tussen zitten die niet te handelen zijn dan nemen ze afscheid van ze. Zo simpel is het. Dat is altijd zo gweest toen en nu ook nog. Ajax is 1 van de hoofdleveranciers van het betaalde voetbal. Je kan uiteindelijk beter in deze situatie zitten als een club als BV PSV die 1 keer in de 10 jaar een talent laat uitgroeien tot een topvoetballer

En terrecht! Gewoon lekker blijven ballen in Heerenveen en aan het einde van het seizoen een goede transfer maken! Topper!

31 januari 2012 om 13:23

Of het terecht is weet ik niet, bizar zou ik het noemen, hoe is het mogelijk dat een Amsterdammer die naar Ajax, kan niet gaat?
Want laten we eerlijk wezen ondanks dat Heerenveen nu gelijk in punten staat, Ajax een aanzienlijke verbetering is, zowel sportief als financieel.

31 januari 2012 om 16:08

Sportief wil ik nog wel bestrijden.

Waarom? Nou aangezien Ajax op moment in de hoek zit waar de klappen vallen. Op bestuurlijk niveau is het een puinhoop. Op het veld is het een puinhoop.

Waarom die drukte opzoeken bij ajax? Hij kan nu nog een half jaar knallen in een goed draaiend team, bij een club waar het op moment stabiel is. In de zomer kan hij een leuke stap maken.

Juist voor een jonge speler is het belangrijk dat je vertrouwen krijgt en dat er rust is. Dat is er bij ajax niet en wel bij Heerenveen. Sportief gezien is het dus juist verstandig om in elk geval dit seizoen af te maken bij Heerenveen.

Over het algemeen heb je natuurlijk gelijk. Ajax is altijd een verbetering t.o.v. Heerenveen.

31 januari 2012 om 23:14

Juist financieel is het niet handig om weg te gaan want,
over 1,5 jaar is hij transfervrij. dat betekent dat hij miljoenen aan tekengeld kan incasseren voor een buitenlandse club waar hij dan ook weer meer kan verdienen dat dat hij zelfs bij ajax kan verdienen. Dus financieel is hij het beste af als hij bij heereveen blijft.
En ook qua publiek is heereveen veel veiliger. Men is daar veel minder kritisch en kan hij altijd spelen.
Nee deze jonge is heel slim en blijft lekker nog 1,5 seizoen in fryslan.

Jammer voor Ajax, maar een verstandige keuze van hem. Daarnaast vraag ik me af wat de invloed van Raiola op deze beslissing uiteindelijke is geweest? Toch een groteere transfer regelen in de volgende transferperiode?

31 januari 2012 om 12:16

Die Raiola staat er bekend om dat het een geldwolf is. Het zou me niks verbazen dat hij simpelweg hoopt om aankomende zomer met Narsingh een grotere transfer te maken (wat best mogelijk is als Narsingh deze lijn doorzet) zodat hij zelf ook z'n zakken weer flink kan vullen.

Gewoon een smerige zaakwaarnemer die Raiola, denkt altijd aan geld en (bijna) nooit aan de ontwikkeling van de speler.

31 januari 2012 om 12:19

Als het aan Raiola had gelegen was hij naar Ajax gegaan. Kan je ook wel zien aan zijn uitspraken. Die man is gewoon op geld uit.

Balen dit! Ajax kon hem heel erg goed gebruiken. Ach ja, dan worden het playoffs(voor Ajax).

31 januari 2012 om 13:26

daarom wil hij ook niet,grote kans dat Heerenveen boven Ajax eindogt dit jaar.

31 januari 2012 om 14:06

''grote kans dat heerenveen boven ajax eindigt dit jaar'' hahahaha zet jij even je psv brilletje af jongenman...

ont; en wederom zwak beleid van ons geweldig bestuur... waarom op de laatste dag pas intresse tonen.. of iig laatste paar dagen?? je kun van te voren toch ook wel bedenken dat luciano een geweldige aankoop zou zijn????? ik ben er echt helemaal klaar mee, eerst chadli die ze zo konden ophalen voor een paar ton, iedereen zonder stront in zijn ogen kon zien dat het een geweldige speler was met enorme potentie, en zo kan ik nog veel meer voorbeelden nemen, ik ben er helemaal klaar mee altijd hetzelfde gezeik.

31 januari 2012 om 14:10

Hij mag dan wel een psv bril hebben, maar ik, als Ajacied zijnde, ben bang dat hij nog gelijk krijgt ook. Heerenveen speelt leuk attractief voetbal, en doet het gewoon goed. Ajax speelt het hele seizoen al waardeloos en kan alleen maar nog meer punten laten liggen. Zou mij niks verbazen als ze 5de worden achter Psv, Twente, AZ en Heerenveen. Gelukkig is Feyenoord ook behoorlijk wisselvallig, en kunnen we die hopelijk nog wel achter ons houden.

Nee, champions league voetbal zit er niet in voor ons dit jaar, laat staan een kampioenschap.

31 januari 2012 om 14:41

nee, wij gaan zeker niet onder heerenveen eindigen, langzaam aan komen er weer spelers terug uit de ziekenboeg, vdwiel,boerrigter,boilesen keren aankomende weken wss terug, en micky is 2weken geblesseerd, alleen kolbeinn gaan we wss nog een stuk langer missen.

update: Ajax is nog druk bezig met Luciano Narsingh, de transfer is nog niet definitief afgeketst.

Bron: Twitter ; @ajax1nl

31 januari 2012 om 15:43

Miralem is waarschijnlijk wel langer dan 2 weken geblesseerd. Ze gaan de komende 2 weken kijken hoe het gaat en dan eventueel op operatie over. Er moet een wonder gebeuren wil hij in 2 weken herstellen.

Worden alles spelers nu toch nog eens verstandig?

Narsingh, Sno. Geen overhaaste beslissingen.

31 januari 2012 om 12:18

Ja jammer genoeg is het de schuld van Ajax geweest dat ze niet eerder zijn gekomen voor deze speler. Maar aan de andere kant heeft de blessure van Sulejmani de doorslag gegeven. Jammer dat hij niet naar Ajax komt, zou hem graag bij Ajax zien spelen.

31 januari 2012 om 12:58

nu labyad nog... nee even serieus geode beslissing van hem

Verstandige keuze naar mijn mening. Het loopt nu goed bij Heerenveen waarom zou je deze 'flow' onderbreken. Wie weet waar Heerenveen dit seizoen eindigt?
Na het seizoen heb je alle tijd om na te denken en wellicht heb je beter opties dan Ajax.

31 januari 2012 om 12:41

Idd. Ajax en Heerenveen staan nu o0p gelijke hoogte op de ranglijst en bij Heerenveen loopt het lekker en zit hij nu op zijn plek.
Bij Ajax zou hij waarschijnlijk meer verdienen en speelt hij bij een topclub (al staan ze daar nu niet in), maar daar is het nu een rommeltje en komt hij in een niet zo soepel lopend team.
Hij kan net zo goed met Heerenveen voor Europa gaan.

Fuckerdefuckerdefuck, dat kan er ook nog wel bij. Play offs (5 t/m 8) here we come ...

31 januari 2012 om 12:20

Ik ben er helaas ook bang voor. We hebben ook wel erg veel pech dit seizoen. Veel geblesseerden en veel discussie momenten waardoor we punten verloren hebben. Ook geen geluk gehad met onze aankopen. Als je nu Bas Dost ziet ballen, had ik hem toch graag bij Ajax gezien. Jammer dat het toen niet door ging. Sigthorson is ook een goede aankoop hoor, maar die is dan alweer 9 maanden geblesseerd...

31 januari 2012 om 12:22

Play/offs zijn dit jaar 6-9 (mits de bekerwinnar bij de top5 zit), we hebbenw eer een extra plaatsje gekregen aan het begin van het seizoen

31 januari 2012 om 12:33

Dat extra plaatsje was toch voor seizoen 12/13?
Weet niet zeker maar dacht ik..

31 januari 2012 om 13:04

En drie keer raden welk seizoen het volgend jaar is. ;

31 januari 2012 om 13:18

Dan wordt het nog spannend, we staan nu 4e maar F'noord en H'veen hebben een zelfde aantal punten, dus je zakt zo maar naar de zesde plek.

Jammer voor Ajax, maar begrijpelijk van Narsingh. Kijkend naar de huidige prestaties maakt hij nog kans met Heerenveen om nog een beker te winnen. Bovendien kan hij inderdaad rustig de tijd nemen, verder voetballen in een rustige omgeving en eventueel wachten op andere aanbiedingen.

Begrijpelijk vanuit zijn oogpunt. Jammer voor Ajax. Maar eigenlijk is het onbegrijpelijk dat Ajax op de allerlaatste speeldag dit nog wil regelen. De enige valide reden die ik hiervoor kan bedenken is dat ze vandaag het geld dat Ajax met de verkoop van El Hamdaoui krijgt.

31 januari 2012 om 12:17

Denk ook dat Ajax een paar dagen had moeten toe slaan.
Er is al een tijdje sprake dat Ajax versterking nodig heeft alleen Frank de Boer ziet het sinds gister avond pas.
Begrijpelijk van Narsing die weet dat bv Bayern ook op de loer ligt in de zomer.
Denk als Ajax een week eerder zich had gemeld dat het dan misschien wel goed was gekomen.

31 januari 2012 om 12:48

Bij deze hij is weg. nou de transfersom zal wel rond de 3 a 3,5 miljoen liggen.
En zijn salaris valt weg dus een zeer goede zaak.
Misschien als Ajax 7 a 9 miljoen nog zou bieden dan Raiola toch denkt he...toch lekker zo'n premie op het laatst.
Bron: VZ

31 januari 2012 om 12:20

Niet alleen dat, volgens mij heeft de blessure van Sulejmani echt de doorslag hiervoor gegegeven. Toen dachten ze van, we kunnen niet nog 2 weken met een drama speler als Ebecilio op de flank spelen.

31 januari 2012 om 12:22

Zondag raakte Sulejmani geblesseerd, erna overleg over hoe en wat en maandag avond groen licht gegeven en de interessen duidelijk gemaakt. Dit alles is puur en alleen vanwege de blessure van Sulejmani, plus al het blessureleed wat je er nog bij kan optellen. De blessure van Sulejmani is natuurlijk de druppel geweest.

Maar vanuit zijn oogpunt is het natuurlijk begrijpelijk. Jammer voor Ajax en ik verwacht niet dat er nu nog iemand komt want Ajax zou niet meer zomaar spelers uit het buitenland halen en in Nederland loopt er verder niks rond. Ik hoop wel dat ze anders misschien nog ergens een goede rechtsbuiten kunnen huren want met Ebecilio en Lukoki ga je geen potten breken. Gelukkig hebben we op papier de komende weken wel een redelijk programma.

Goed dat hij niet binnen één dag beslist, maar gewoon rustig afwacht tot aan de zomer om dan een goede, weloverwogen beslissing te maken.

Gelukkig! Een vertrek van de sterspelers is niet op te vangen op het moment dat je meedoet om de titell

31 januari 2012 om 12:27

Mee doet om de titel? Feyenoord, Ajax en Heerenveen doen alles behalve mee om de titel hoor...

31 januari 2012 om 12:37

En toen ging de wekker

31 januari 2012 om 12:40

Grootheid(waanzin) ?

31 januari 2012 om 12:54

Juist, en wie deed er precies mee om de titel volgens jou?

Raiola!! Eerst Bouy weghalen bij Ajax en onderbrengen in je zo geliefde Juventus. En nu gewoon hopen op meer centen in de zomer.. Ben blij als deze makelaar uit Nederland verbannen wordt!

31 januari 2012 om 12:15

Eens.. tijd dat Ajax deze pizza bakker verband met zijn maffia vriendjes.

31 januari 2012 om 12:51

Volgens moet doet hij ze werk. Dat gezeik over zaakwaarnemers moet is afgelopen zijn.

Als Ajax zich meld bij hem om Narsing los te weken bij Heerenveen dan moet hij ook ze best doen. Stel je voor dat Luciano wel de overstap had gemaakt waren alle Ajacieden het alweer vergeten en was het loftrompet uit en lang leven de koning.

Die Pizzaboer heeft ook Nederlandse clubs geld gebracht dus stop met klagen als het voor jouw clubje niet uitkomt

31 januari 2012 om 13:06

Zijn werk is het begeleiden van spelers en het verzorgen van een mooi carriere pad en Niet ten kosten van je eigen portomonee.

Verder heeft deze pizza bakker geen diploma's en is het etisch niet verantwoord om te bemiddelen over soortgelijke bedragen.

Derde, beste man laat zich in met maffia een soort Endstra dus..

Vierde, argeer ik al jaren tegen deze analfabeet. Zlatan, Arveladze, Gronkjaer, gingen allemaal met ruzie weg dankzij deze ordinaire geldwolf.

Vijfde, hij heeft alleen geld gekost.

31 januari 2012 om 13:18

Denk je nou echt dat zaakwaarnemers denken in de belang van de club?
Zij denken in de belangen van de spelers en handelen het meest gunstige contract en club.

En zo dom is die Rialo niet als je spelers als Tevez, Ibrahimovic, Balotelli, Hamsik etc ect als klanten hebt dan moet je wel goed zijn als zaakwaarnemer.

31 januari 2012 om 13:52

Niet in de belang van de spelers, dat zeg ik juist. Zijn eigen belang, clubs zijn niet de slavendrijvers maar de zaakwaarnemers.

Dit vind ik als vitesse fan nou echt doodzonde.. had liever gehad dat ie er niet bij was vanavond..
Slimme keuze wel van hem, overhaaste beslissingen zijn nou eenmaal vaak niet de beste.

Ik denk dat Ajax wat mee ballen had moeten tonen en had hier voor het weekend al mee moeten beginnen aan de andere kant als ik moest kiezen tussen ajax nu en bayern munchen in de zomer had ik ook tot de zomer gewacht..

31 januari 2012 om 12:27

Voor het weekend was er nog geen sprake van ook maar enige interesse. Frank/blind had immers al aangegeven de selectie zo te willen houden maar zoals je weet heeft Sulejamni een blessure opgelopen. De enige aanvaller die nog een redelijk niveau kan halen, de rest ligt in de lappenmand. Met Derk, Sig(siem) en Sulejmani zou hij ook niet nodig geweest zijn maar alle 3 zijn ze nu afwezig.. En van allemaal is niet duidelijk hoelang ze eruit liggen..

Ik zie hem van de zomer ook niet naar Duitsland vertrekken, hij heeft zelf aangegeven eerst in Nederland te willen groeien voor die naar het buitenland vertrekt.

31 januari 2012 om 18:57

Dat groeien mag hij van mij best bij ajax doen ^^

En knock out!br Denk niet dat ze dit in Amsterdam hadden verwacht.br Vind het netjes van hem dat hij wel aan het belang van zijn club denkt.

31 januari 2012 om 12:26

dit heeft niks te maken met aan het belang van de club denken. Hij wil alleen geen overhaastte beslissingen maken.

31 januari 2012 om 13:19

Nou dan nog moet Ajax hem in de zomer dan ook niet meer halen..
Een speler moet 100% voor een club willen spelen, en als je echt graag voor Ajax wil spelen dan ga je je niet druk maken om het feit dat het de laatste dag is en bang bent om een overhaaste beslissing te nemen.
Gewoon een streep door zijn naam zetten en verder kijken..

31 januari 2012 om 16:38

Wat is dat nou weer voor iets? Hierbij gaat het niet alleen om de naam van de club. Narsing heeft al eerder bij ajax in de jeugd gespeeld maar waarschijnlijk zitten er nou een hoop andere mensen die hij niet kent. Verder si het voor hem van belang te weten wat de plannen met hem zijn, welk salaris hij krijgt wat zijn rol in het team is. Als je dit vervolgens in 1 dag allemaal moet verwerken is dat veel. Heb je hier langer de tijd voor kan je nog steeds voor 100% naar die club willen gaan.

Zo dat is heel goed nieuws voor de Heerenveen supporter.
En Narsing doet dit wel erg goed in mijn ogen.
Het is een goede speler voor Ajax maar Heerenveen doet het nu ook niet slecht en staan gedeeld 4e.

strak werk weer van Ajax hoor. op de allerlaatste dag je melden en dus een speler mislopen. Komend zomer niet te betalen meer voor Ajax. Top beleid!

31 januari 2012 om 12:55

Ja, want met een contract van 1 jaar zal Heerenveen echt de hoofdprijs gaan ontvangen. Ik ben er wel blij mee, in de winterstop wordt altijd teveel betaald. Dit was wel de kans voor Narsingh om misschien zelfs aan te sluiten bij het NL elftal.

31 januari 2012 om 13:23

Gast wat ben je verschrikkelijk, maar dan ook echt verschrikkelijk Dom....
Zoals joostfan ook al zegt, hoe korter zijn contract hoe meer druk juist op Heerenveen staat, en de prijs gedrukt wordt.
Verwijder direct je account dan ook want op VZ zie ik graag meer mensen die ook nuttige bijdragen leveren en niet dom provoceren als een blinde.

31 januari 2012 om 13:31

dus door iemand dom te noemen provoceer jij niet als een blinde?

31 januari 2012 om 14:17

Jij lokt die reactie uit, dus ik noem het beestje bij de naam, confronterend hé ?

Heel verstandig. Zal wel een schok voor Ajax zijn, niet iedereen wil meer zomaar voor Ajax spelen. Heeft denk ik ook te maken met de chaos rond Ten Have.

31 januari 2012 om 12:18

ik denk dat het vooral met de korte periode om te kunnen beslissen te maken heeft. Als Ajax zich een week geleden had gemeld had hij het echt wel gedaan hoor. Sowieso zijn er nog genoeg spelers die wel voor Ajax willen uitkomen.

31 januari 2012 om 12:52

Nou ik denk dat iedereen die niet bij Psv, Twente of AZ speelt wel bij Ajax wilt spelen.
En andersom om ook. Financieel en sportief gezien zijn dit de meest aantrekkelijke clubs.
Naja AZ let wel op de centjes, maar sportief gezien ga je er wel op voor uit.

Mooi, koppie leeg en vanavond knallen tegen Vitesse. Denk dat het ook wel meespeelt dat zijn grote vriend Assaidi ook blijft. Ze zeiden aan het begin van het seizoen al minstens tot de zomer bij Heerenveen te blijven.

31 januari 2012 om 15:27

Inderdaad, en denk ook dat het meespeelt dat het op dit moment organisatorisch en sportief rommelt bij Ajax, in tegenstelling tot Heerenveen. Narsingh houdt nu mooi z'n ogen open, en als het daar blijft rommelen, zie ik hem in de zomer ook niet naar Ajax vertrekken. Wel naar een andere club.

Wat moet Assaidi kosten?
Ook een Amsterdammer, of hij woont in Amsterdam.. van dat laatste ben ik zeker..
En het zijn beide spelers waar Ajax behoefte aan heeft, Assaidi is geniaal en perfect balgevoel.. en multi functioneel en Narsingh is snel en vrij technisch.
Beide spelers waar Ajax mooi voetbal mee kan spelen..
Ik denk dat de boer het kan vergeten om met vooral jeugdspelers weer Nederlands kampioen te worden, dan heb je een verschrikkelijke goede lichting nodig.

Dom dom dom van Ajax. Ze wisten al dat ze heel laag in de bezetting zitten van buitenspelers. Ebecilio en Ozbiliz kunnen het niveau (nog) niet aan en Boerrigter is om de haverklap geblesseerd. Als ze eerder werk hadden gemaakt van Narcingh hadden ze hem wel kunnen overnemen denk ik. De bestuurlijke crisis neemt nu echt alles mee.

Jammer maar helaas, nu Lukoki klaarstomen en De Sa en het beste eruit halen wat erin zit. Het seizoen is toch al kansloos verloren.

Prima nieuws, de prioriteit zou namelijk moeten liggen bij degelijke verdedigers! Koop eens een goede linksback, al jaren de achilleshiel van Ajax!

31 januari 2012 om 12:18

Boilesen is in potentie de beste linksback van de Eredivisie

31 januari 2012 om 12:23

Maar al sinds september (toch?) geblesseerd. Je weet nooit hoe iemand terugkomt van een blessure. Dan kijk ik naar bijvoorbeeld Dani Fernandez, bij Ajax zullen er ook genoeg van dat soort gevallen rondlopen.

31 januari 2012 om 12:23

En daarachter Dijks en Koppers.

De prioriteit voor versterking ligt op de posites 7 en 6

31 januari 2012 om 12:53

En waar baseer je dat op? Op die paar wedstrijden in de Eredivisie? Laat me niet lachen man. Hij heeft nog niets bewezen.

31 januari 2012 om 13:05

Boilesen lijkt me goed, maar dat weten we niet zeker, en bovendien staat hij al maanden buitenspel met een toch wat mistige blessure die kennelijk maar niet wil genezen. En het punt is dat je achter Boilesen geen volwaardige backup hebt.
Maar goed, ik snap jullie punt ook wel; in principe hebben we daar iemand. Toch denk ik niet dat de verdediging ineens staat als een huis wanneer Boilesen er weer staat. Ik zou graag een forse verdediger halen met een ijzeren mentaliteit, mag dan voetballend iets minder getalenteerd zijn (anders is hij niet te betalen) maar als hij maar de rest van de verdediging opport en uitscheldt, slidings maakt, enz. Qua fysiek denk ik dan aan types als Jaap Stam of Alex. Liefst een Duitser, die toch iets onoverwinnelijks in hun bloed lijken te hebben. De rest van de verdedigers gaat dan vanzelf beter spelen!

Ik snap het wel, Heerenveen heeft een stijgende lijn en Ajax een dalende.
Wel jammer voor Ajax, zou een mooie versterking zijn geweest.

31 januari 2012 om 12:34

Dit heeft daar niets mee temaken.. Ook als heeft ajax een dalende lijn zoals jij dat beschrijft.. het blijft velemalen hoger en groter dan heel heerenveen.
Dit heeft te maken .. met het feit dat het 'te kortdag' is... zoals hij ook zegt in zijn intervieuw.
wel mooi natuurlijk..

Jammer, maar het was wel te verwachten.
Narsing lijkt me wel een verstandge knul, jammer genoeg heeft hij Raiola als zaakwaarnemer.

Hopen dat Ajax hem dan in de zomer kan ophalen voor 6 a 7 miljoen, hij zou een fantastische aanwinst zijn en een gevaarlijk duo met Sigthorson en Boerrigter.

31 januari 2012 om 13:14

Leg mij is even uit waarom het jammer is dat riola zijn zaak waarnemer is? Die man is gewoon goed in zijn werk punt. De mensen hier op vz doen alsof de spelers niet zelf kunnen bepalen of ze weggaan of blijven. Alsof die riola een dictator is met alle macht. Stelletje schapen hier op vz die alleenmaar na kunnen praten... Overigens en duo met 3 spelers lijkt me een beetje lastig . Je bedoelt zeker trio!

Daarnaast speelt Heerenveen heerlijk voetbal en is Ajax een zinkend schip. Na een half jaar Ajax kan je carriere over zijn. Voorbeelden: Janssen, Sulejmani. Verstandige beslissing.

De held van Friesland! Man, hopelijk wilt hij nog echt zijn contract verlengen!

31 januari 2012 om 12:17

Wordt wel lastig, zeker met Raiola. Dan moet je hem echt een topaanbieding geven, en zijn zaakwaarnemer ook.

31 januari 2012 om 12:35

Dat is waar, begin wel een hekel te krijgen aan die zaakwaarnemer. Maakt meer carrieres kapot dan dat hij ze maakt.

Dat is duidelijk en het is ook kort dag hoor. Hopelijk gaat Ajax nu gewoon eerst eens werk maken van het vertrek van Mounir. Dat is belangrijk.

Verstandige jonge die Narsingh ,maar wel jammer voor Ajax ,want vind het een typische Ajax speler.

31 januari 2012 om 12:20

Ben het met je eens dat ie perfect bij Ajax zou passen.
Maar Ajax had hier gewoon een week eerder mee aan moeten komen.
Narsing doet er goed aan om tot de zomer bij Heerenveen te blijven.
En in de zomer heeft Bayern ook nog een belang bij Narsing dus zal het in de zomer een zware strijd worden.

31 januari 2012 om 12:25

Ajax wou hem ook wel eerder maar nu dat Sulejmani geblesseerd is geraakt wouden ze hem graag voor de winter nog halen. Om nog iets van dit seizoen te maken. Nu is het vechten voor plaats 5 tot 8..

31 januari 2012 om 12:32

ik twijfel daar best wel aan hij is en speler die het best uit is met diepte voor hem en ajax speelt graag op de tegenstander zijn helft en is de ruimte dus beperkt .
ik denk dat hij past in duitsland daar word zo gespeeld

Ajax is gewoon niet meer wat het geweest is moeten we concluderen... Niet elke speler rent nog blind van geluk naar Amsterdam op het moment dat er interesse uit die hoek komt. Ben benieuwd wat Ajax nu gaat doen..er zal vast nog iemand op de shortlist staan die nu benaderd gaat worden.. voel een nieuwe Charisteas of Mido-achtige transfer aankomen.

Snap ik wel. Waarom komt Ajax hier dan ook niet eerder mee? Ze zien toch zelf ook wel dat Sulejmani zijn gebruikelijk 3 goede wedstrijd van het jaar allang weer heeft gehad en Ebecilio dramatisch slecht is? Valt me mee dat Heereveen de deur niet meteen heeft dichtgegooid. Op de laatste dag moet je nooit willen onderhandelen over je beste speler, tenzij je echt over absolute hoofdprijzen praat. Maar dan denk ik meer in termen als de 16 miljoen die toen is betaald voor Sulejmani.

Tsja verstandige keuze van Narsingh, jammer voor Ajax. Ook een beetje stom van Ajax dat ze weer pas op de laatste dag actie gaan ondernemen. Ook al was Sulejmani niet geblesseerd. Ze hadden van mij sowieso nog wel een versterking mogen halen. Die Ebecilio en Ozbilic gaan toch niet het niveau brengen wat Ajax nastreeft.

Daarnaast zit Ajax ook in zijn verdediging super dun. Ze hadden nu gewoon moeten handelen op de transfermarkt en echt goede aankopen moeten doen zoals PSV dit ook gedaan heeft. Er is prima ruimte bij Ajax weer met al die opbrengsten die ze gehad hebben.

Daarom zei ik vermorgen dat ik me niet blij maakten. Dit is precies wat ik verwacht had. Op de slotdag van de transfermarkt worden wij altijd blij gemaakt met mogelijke nieuwe aankopen maar uit eindelijk halen we helemaal niks. We kunnen beter investeren in spelers die in de verdediging kunnen. Zondag hebben we allemaal talenten in de verdediging. Wordt nog een moeilijk verhaal zondag, Maar wel mijn respect voor Narsingh dat hij niet een overhaasten beslissing neemt. Eindelijk nog spelers die verstandig zijn.

Op zich wel verstandig van hem. Persoonlijk zou ik nu ook liever nog minimaal een half jaartje in Heerenveen spelen, waar het nu relatief rustig is en waar de resultaten prima zijn. Nu instappen bij Ajax lijkt me niet ideaal, alhoewel hij wel iemand zou kunnen zijn die hun spel beter maakt. Wat dat betreft zou hij zichzelf tot de 'redder' van Ajax kunnen ontpoppen, klinkt toch ook niet verkeerd.

Verstandig, geen overhaaste beslissing. Ik begrijp sowieso niet dat Ajax niet al eerder naar deze speler gekeken heeft, Sulejmani presteert al weken zwaar onder de maat.

Logisch!
Wie wil er nou naar een club waar het zo een puinhoop is??

31 januari 2012 om 14:05

Inderdaad,wie wilt er nou nu op dit moment naar Ajax gaan.
Hij heeft helemaal gelijk,ik zou het ook niet doen.
Eerst was hij niet goed genoeg en nu opeens wel,en als hij t ff niet goed doet wordt hij dan meteen met de grond gelijk gemaakt in de media door ajax en supporters, kijk maar naar zn voorgangers.
Uitstekende beslissing!

deze keuze van Narsingh is te begrijpen!!!
als je pas op het laatste moment van de transfermarkt krijgt te horen dat Ajax je nog wilt halen
en waarom zou hij gaan?
voetbalt dit seizoen een sterk seizoen bij Heerenveen

ik zou zeggen mooie keuze gewoon lekker het seizoen afmaken in Friesland en dan misschien in de Zomer?
maar nu wordt het voor Ajax wel moeilijk met zoveel blessures ben benieuwd wat Ajax nog gaat brengen

Yaaaaaaaaaaaaaa! :D Haha.

Geweldig. En nu hopen dat Heerenveen niet weer de fout maakt volgend seizoen om zo weinig te vragen.

Gelukkig zijn er nog jonge, talentvolle spelers die wel de juiste keuzes maken! BAM Narsingh = held

“maar hij wil niet binnen een dag beslissen en moet bovendien vanavond (dinsdag) voor de beker tegen Vitesse spelen”, zegt zaakwaarnemer Mino Raiola tegen Voetbal International.

Waarom heb ik dan toch het gevoel dat hij morgen toch echt een speler van Ajax is?

Niets is zeker, en helemaal niet wanneer een zaakwaarnemer van een Raiola dat zegt.

31 januari 2012 om 19:12

Zou inderdaad mooi zijn, heb er ook al aan zitten denken. Dat hij na de wedstrijd, rond een uurtje of 11 toch nog tekent.

Logisch dit, ik snap Ajax ook totaal niet dat ze pas op het allerlaatste moment actie ondernemen!
Het gaat er toch wel erg amateuristisch aan toe bij m'n clubje.
Deze speler stond 1 januari ook al op het lijstje, waarom ze zich dan pas de 30/31e melden is mij echt een raadsel, aan het eind van het seizoen zal hij ook niet veel goedkoper zijn ben ik bang.

Snap het van die jongen wel, geniet het volste vertrouwen in Heerenveen en kan zich daar rustig doorontwikkelen, in ieder geval rustiger dan in de puinhoop die in A'dam is ontstaan!

Wat een held zeg! Al zal hij ook gehoord hebben dat Bayern geinteresseerd is!

Narsingh en Assaidi moeten ook niet naar Ajax gaan. Het is geen stap hogerop en met Heerenveen kunnen ze ook europees voetbal halen. Bovendien als iedereen bij Ajax weer fit is belanden ze op de bank. Ze kunnen beter nog een seizoen blijven en dan kan Narsingh naar Bayern Gaan nadat hij zichzelf te kijk heeft gespeeld voor de topclubs. Datzelfde geldt ook voor Assaidi.

31 januari 2012 om 13:41

Hey paardebal.ze belanden op de bank als iedereen fit is bij ajax en bij bayer staan ze dan wel op gesteld? Ik denk toch eerder andersom,bij bayer op de bank en opgesteld bij ajax. Deze twee voetballers ballen beter,dan de meesten die opgesteld worden door de boer En wanneer heeft heereveen voor het laatst europees voetbal gespeeld? Ajax speeld elk jaar europees voetbal.ik hoop dat heereveen samen met ajax wel europees voetbal spelen volgend jaar ,want dan speeld feyenoord geen europees voetbal

Dit vind ik nou zo raar altijd he. Het is een miljoenbedrijf met tig werknemers, dan kun je dit soort dingen toch al veel eerder bespreken. Waarom pas in de laatste dagen de speler inlichten. Als de transfermarkt begint, hoor je gewoon al een compleet plan te hebben met welke spelers je wilt kopen, hoeveel je maximaal kan bieden en wie je haalt als de transfer niet doorgaat. Dan kun je binnen een of twee weken echt wel een deal met de club rond hebben, waardoor je nog alle tijd hebt om rustig met de speler te praten en die ook zijn keuze te laten maken.

Oh, en ps: Voordat mensen gaan zeggen van ja sulejmani is net geblesseerd dus daarom zijn ze nog niet eerder begonnen, een transfer van 6 miljoen doe je niet als een middelmatige speler (vanuit ajax gezien dan) geblesseerd raakt. Als dat de enige reden voor deze transfer is, dan ben je helemaal met paniekmanagement bezig.

31 januari 2012 om 12:55

Nou zo raar is dat niet, Zie aan het begin van de maand is wat de vraagprijs was van Rschilder. De verkopende club vraagt dan ook een hoofdprijs. Het is gewoon altijd de vraag hoe graag clubs kiezen voor het geld. Hoe later je komt hoe goedkoper ze ook kunnen worden. dat kan natuurlijk ook anderom gelden. maar dan hoeft de verkopende club niet zo nodig. Daarom is het ook vaak dat op de laatste dag alles nog rond moet komen, de hele transfercarousel is eigenlijk een groot blufpokerspelletje

Cursus voetbaltaal, les 1.

Voetbaltaal: "de onderhandelingen zijn gestaakt en de transfer is definitief van de baan."
Vertaling naar gewone mensentaal: "ik wil best komen, maar doe eerst even een betere aanbieding a.u.b."

31 januari 2012 om 13:00

Zijn niet eens onderhandelingen geweest, en als je het stuk leest kom je er ook achter dat Narsingh nu gewoon niet wil.

eigen schuld van ajax.
ze hadde alang een speler moeten halen ,eerst grote mond van we wille structureel bij de laatste 16 van europa ,met deze select mag je in je handjes klappen als je europa leageu haalt.
en dan kome ze op de laatste dag probere om narsingh los te weke,een pure wanhoopsactie,wat weer is duidelijk maakt wat voor een rotzooi t ook voetbaltechnish is binne ajax.
iedereen praat wel over t bestuur maar voetballend is t ook nie gt da je zegt goed.
een bouy die gaat iedereen gebleseerd dat ligt nie aant bestuur,ajax wist alang dat ze versterking nodig hadde om mee te doen bovenin,maar blijkbaar doen ze t liefst middemoot worden met jongentjes ipv kampioen worden met mannen.
gewoon triest is ajax op t moment bestuurlijk en voetbaltechnish

Nooooooooooo!

Wat een verschrikkelijk seizoen is dit zeg, teleurstelling op teleurstelling Volledig geblesseerde elftallen, genaaid worden door omgekochte Kroaten in de CL, tegenvallende resultaten in de competitie, een paar van die randdebielen die heel de club naar de klote proberen te helpen uit machtslust, Blind, Ebecilio, Anita en Enoh die steeds opgesteld worden en nu weer zo'n tegenvaller. Heb wel eens leukere jaren meegemaakt.

31 januari 2012 om 12:31

grootste talent uit de opleiding weg, vergeet je nog

31 januari 2012 om 12:33

Zo ja inderdaad Is het officieel?

31 januari 2012 om 12:51

Volgens mij wel man... echt zwaar balen dat hij weg gaat. Alsof hij bij Juve wel gaat spelen. Wordt hij verhuurd aan een degradatieclub en wordt het een gevalletje Barazite. Heel zonde.

31 januari 2012 om 13:01

Inderdaad. Ik snap het ook echt totaal niet!

Hij (en z'n familie) zal ongetwijfeld een aardig salarisje krijgen maar het perspectief daar is nou niet echt gunstig. Juve is zo'n club die liever bejaarde spelers koopt als dat ze een jeugdspeler de kans geven. Daarnaast is de Serie A verschrikkelijk aan het wegzakken, voornamelijk door de drastisch afnemende bezoekersaantallen.

Ik zat laatst naar een stukje van Udinese tegen Palermo te kijken, er kunnen er daar geloof ik 40.000 in, er zaten er niet meer dan 10.000. Echt een verschrikkelijke sfeer.

Waarom niet gewoon geduldig je kans afwachten bij Ajax en later pas voor het grote geld gaan? Dan weet je in ieder geval zeker dat het nog wat wordt met je carrière, dit is gewoon doodzonde.

31 januari 2012 om 13:21

Ik snap ook niet wie hij dan als voorbeeld neemt? Zover ik weet is geen enkele Nederlandse speler die voor zijn debuut bij zijn club naar een Europese topclub ging, doorgebroken. Bruma en Van Aanholt verhuurd, Barazite zwerft rond en dat terwijl jongens als Sneijder en V/D Vaart wel gebleven zijn en nu tot de beste van hun soort behoren. Ik denk dat het gewoon een kwestie van geduld is bij Bouy. Als hij 3 jaar bij Ajax blijft heeft hij sowieso een basisplaats en kan dan alsnog naar een topclub zoals Juve. Alsof hij nu al zoveel geld nodig heeft, dat komt heus nog wel.

Hopelijk gaat Ajax alsnog door met onderhandelen en binden ze hem vast voor in de zomer. Geweldige speler echt kut dat die niet komt.

Ajax snijdt zichzelf in de vingers op deze manier en we kunnen het kampioenschap zo goed als vergeten (al zeiden we dit vorig seizoen ook). Met al deze geblesseerde spelers die we nu hebben is het gewoon niet realistisch om te denken dat we nog kampioen worden. Waarom begon Ajax niet meteen bij het aanbreken van de transferperiode aan de jas van Assaidi, Narsingh of Tadic te trekken. Ebecilio heeft ruim de kans gehad zich te bewijzen en faalt gewoon. Dan kun je toch stappen ondernemen in plaats van alleen maar jeugd door te laten stromen, want geld is er wel bij Ajax voor het aantrekken van 1 of meerdere spelers. Eigen schuld zeg ik dan, ook al ben ik zelf Ajacied.

Was te verwachten.. Wie gaat er dan ook op de allerlaatste dag pas onderhandelen.
Dom beleid weer.. Ze hadden veel eerder hiermee moeten komen.

Als het zo doorgaat dan word dit echt een triest seizoen.

Zeer verstandige keuze!!! Als hij zo doorgaat bij SC Heerenveen dan zie ik hem nog wel mee gaan naar het EK. Zeer snel en hij heeft oog voor medespelers. Meeste assists van de Eredivisie tot nu toe. Maar bovenal is hij een Held dat hij nu niet naar dat stinkclubje uit amsterdam wil! Wij gaan boven Ajax eindigen! Forza Heerenveen!

31 januari 2012 om 12:39

Je zou ook wel met wat meer respect over Ajax mogen praten.
Daarbij geef ik je gelijk, dat als de blessuregolf niet snel stopt bij Ajax, Heerenveen zomaar boven Ajax zou kunnen gaan eindigen.

Die zaakwaarnemer, is toch dezelfde hond, die Bouy heeft versleten aan Juventus?

On: Jammer dat Narsingh het niet aan gaat.

31 januari 2012 om 12:34

Ze hebben inderdaad dezelfde zaakwaarnemer

Ik dacht dat Mounir dezelfde zaakwaarnemer had, maar ik werd gecorriceerd door Dingus Dankjewel!
Neemt niet weg dat ik beide heren vervelende zakkenvullers vind!

31 januari 2012 om 12:36

Kan iemand die vetpuist vertellen dat ie Ajax niet zo moet tegenwerken.

@joentje. Zakenwaarnemer van EHM is Sirgi Lens.

31 januari 2012 om 12:40

Klopt helemaal!
Sorry, ik was eventjes in de war.

Maar ook dat vind ik een vervelende man...

Lees hier zoveel berichten en veel zijn niet op waarheid berust. Zou mij niks verbazen dat Ajax straks gewoon nog een akkoord bereikt met Narsingh. De dag is nog lang...

31 januari 2012 om 12:54

Daar zou je zo maar eens gelijk kunnen hebben.

Narsingh vindt Ajax geen stap vooruit en gelijk heeft hij, plus Narsingh is heel goed bevriend met Assaidi en El Hamdaoui, en zoals wij weten zijn zij niet echt gecharmeerd van Ajax! Assaidi heeft een tijdje geleden al aangegeven het onbeschoft te vinden hoe Ajax Mounir behandelt. Ook Ajax jongeling Bouy heeft Ajax zijn rug terug gekeerd en gaat vandaag nog de overstap maken naar Juventus. Ajax houdt steeds minder vrienden over en binnenkort de sponsers nog dan is het feest compleet!

En nu snel een deal maken met Bayern voor komende zomer, 6 miljoen + Pranjic, en dan maak je je concurrent niet sterker en krijg je er ook nog wat voor terug.

Hmm jammer, maar begrijpelijk... Had hem graag bij Ajax gezien.. We hadden dit ook gewoon eerder moeten doen, maar we hadden zogenaamd geen versterkingen nodig -_-'

Zeer jammer did, misschien Assaidi? Ajax zal toch iemand moeten halen voorin, zoveel blessures. Lukoki kan het nog niet aan, Ebecillio niet en Ozbiliz is nogsteeds niet op zijn oude niveau. Mogelijk wil van la parra wel al? ;

31 januari 2012 om 12:34

Jonge, denk je nou echt dat Assaidi wél wil?

31 januari 2012 om 13:13

Ik denk dat als Heerenveen en Ajax samen tot een overeenkomst komen (denk ik niet) dan denk ik dat Assaidi het wel zou willen maar zijn zaakwaarnemer met belachelijke eisen komt ;

31 januari 2012 om 18:30

Dat denk ik dus absoluut niet, als zelfs Narsingh niet wil, terwijl hij eind vorig seizoen meerdere malen heeft aangegeven graag naar Ajax te gaan, dan gaat Assaidi nu al hélemaal niet meer. Daarbij komt inderdaad nog de zaakwaarnemer die ze waarschijnlijk zal adviseren om naar het buitenland te gaan.

31 januari 2012 om 12:53

Je kan beter Bergkamp voorin en de Boer achterin zetten, volgens mij zouden die het niet veel slechter doen dan wat er nu staat.

Ajax is niet zo interessant meer dat spelers blindelings ja zeggen. Bestuurlijke en technische wanorde zijn niet aantrekkelijk als je bij een warme club speelt in een rustige omgeving. En sportief zou het nauwelijks een verbetering zijn. Vrremde ad hoc beslissing van Ajax trouwens, een kat in het nauw maakt blijkbaar toch rare sprongen...

Ik ga er dan vanuit dat ze hem in de zomer vastleggen. Hij heeft zelf gezegd dat hij naar een Nederlandse topclub wou voordat hij de stap naar het buitenland zou zetten. Dan kan Twente ook wel geïnteresseerd zijn maar wij kunnen meer salaris bieden. Heb goede hoop dat hij in de zomer wel komt.

Mooi om te kunnen constateren dat er in dit wereldje ook nog heel verstandige jongens rond lopen die zich niet gek laten maken en heel bewust met hun voetbalcarriere omgaan.

Foppe de Haan zou zeggen "er zit een prima kop op die Luciano".

Ik snap ook niet waarom Ajax moet wachten tot het allerlaatste moment.
Waarom zijn ze de gesprekken niet aan het begin van de transferperiode begonnen?

Eigen schuld, dikke bult!

Pure korte termijnpolitiek als ze Narsingh zouden halen. Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom ze dat zouden doen. Natuurlijk is het een zeer goede speler, maar ik zou denken dat de problemen, zowel op korte als op lange termijn in de verdediging zitten. Voor de rechtsbuitenpositie heeft Ajax Lukoki en Ozbiliz toch al voor de lange termijn en Micky komt over een paar weken terug. Achterin is zowel nu (uitleg overbodig) als op de lange termijn (vertrek Vertonghen, afscheid Ooijer) een speler nodig. En natuurlijk hebben ze daar ook Van Rhijn en Denswil, maar die zou ik langzaam brengen.

niet iedere speler wil tegenwoordig nog voor ajax spelen,ik kan het begrijpen, die wanorde

Verstandig van Narsingh en jammer voor Ajax.
Dan maar de komende periode met "talenten" spelen...
Misschien op de lange duur pakt dit niet slecht uit voor Ajax want wat als je straks ook nog beschikt over een fitte Sulejmani.

Heerlijk dit. Die jonge gebruikt zijn verstand zeer goed. Heerenveen is op dit moment zeer goed bezig en bij heerenveen staat hij altijd in de basis. Ik hoop dat ie zijn contract gaat verlengen bij heerenveen. Die top club komt er wel voor hem.

mooi dat er tegenwoordig nog verstandige voetballers zijn, TOP natuurlijk dat hij het seizoen bij ons af gaat maken!

Ajax moet nu gewoon van de nood een deugd maken en jeugdspelers inpassen. Oke je zal er misschien geen potten mee breken maar door alle blessures en pechgevallen is dit seizoen toch al dramatisch. Ik zou nou wel eens voor langere tijd jeugdspelers aan het werk willen zien. We hebben toch zo'n fantastische jeugdopleiding, gooi die gasten dan maar voor de leeuwen kunnen ze alleen maar van leren. Met het oog op volgend seizoen weet je dan gelijk aan wie je wat hebt en aan wie niet.

ah shit, ik hoopte al dat die vanavond dan niet zou spelen tegen vites.

Ajax moet deze competitie maar een ding doen en dat is orde opzaken stellen binnen heel de club en kwa spelers niet gek doen nu Ajax heeft leuke spelers maar ook veel blesure's maar die komen terug . kijk naar wat er gaat vertrekken en richt je daar op om nieuw bloed neer tezetten ..
maar zorg er voor dat het ook bestuurlijk weer goed komt werk daar maar en dan komt het wel goed.
elke club heeft mindere tijden kijk nu naar utrecht en waar was feyenoord een paar jaar terug az speelde ook ooit kamioen degeradeerde en is er nu weer goed bij elke club heeft dat

Jeffrey Sarpong optie 2? Zoekt een club in de Eredivisie om een half jaar aan spelen toe te komen, ideaal voor Ajax.

Gelukkig gaat Narsingh niet naar Ajax, hij doet er ook verstandig aan want het is ook te kort om nog zo snel te beslissen.
Toen de interesse bekend werd las ik allerlei berichten dat Narsingh gezien zijn verleden bij Ajax niet moeilijk zou doen, ik krijg respect voor Narsingh omdat hij sc Heerenveen niet in de steek laat en daarom staat hij vanavond ook gewoon in de basis tegen Vitesse.
Eigen schuld voor Ajax want je wist op 1 januari 2012 ook al dat Boerrigter en Sigthorsson geblesseerd waren, misschien nog een idee om Elia voor een half seizoen te huren van Juventus? Al denk ik dat Elia zich momenteel te goed voelt voor Ajax, nee ik als FC Twente-fan ben blij dat Narsingh bij sc Heerenveen blijft en niet naar Ajax verkast.

Elia is wel een goed alternatief. Het EK is in aantocht en hij speelt zelden.

31 januari 2012 om 12:47

Een speler mag reglementair niet voor 3 clubs in 1 seizoen uitkomen.

31 januari 2012 om 12:52

Elia kan niet komen, omdat een speler tussen 1 juli en 30 juni voor maximaal twee verschillende clubs uit mag komen.
Hij heeft het lopende seizoen al voor HSV en Juventus gespeeld.

Lekker dit... Voortaan dus sneller handellen...
Ik ben wel positief gesteld dat Ajax een nieuwe rechtsbuiten wilt halen.
Sulejmani is te dik en kan zijn acties niet maken omdat hij fysiek niet top is en aangezien door het "cruijff systeem" het fysieke trainingscomplex niet word gebruikt lijkt het me lastig dat hij die overbodige kilo's in zijn gezicht binnenkort gaat kwijtraken.

Ook hebben we bij Ajax geen specialisten lopen op het gebied van spierblesure's of het voorkomen daarvan. Waar PSV en AZ met 7 spierblesure's al het nodige geleden hebben heeft Ajax er al 26 gehad.
Werkelijk fantastisch beleid...

Het word tijd dat we Vertonghen die verdedigend te kort komt om een topper te worden als centrale verdediger om die naar voren te schuiven als verdedigende middenvelder waar hij echt kan gaan uitblinken. Met Aissati en Erikssen ervoor kun je dan eindelijk gaan combineren.

31 januari 2012 om 13:02

Met je laatste alinea ben ik het volledig eens! Kun je me de laatste zin van je eerste alinea uitleggen? Waarom wordt het fysieke trainingscomplex niet gebruikt door het Cruijf-systeem?

31 januari 2012 om 13:22

Ik zou je een artikel sturen van Nu-sport, ik moet hem even zoeken.
Een heel artikel over de blessure's en het gebruik van het trainingsfaciliteiten.

Edit: Hij staat op je prikbord

Raiola zag dat Bayern interesse had en heeft de boel geblokkeerd wedden!?

Hopelijk speelt ie vanavond goed na dit gedoe.
Persoonlijk zou ik als ik Narsingh was niet eens terug willen naar Ajax, ze hebben het niet in hem zien zitten.
Heerenveen is een warme club waar die helemaal opgebloeid is en hij is nu verstandig om niet halsoverkop te gaan.
Ik hoop dat ie bijtekent, zo niet dan een mooie transfer naar het buitenland als ie zich zo blijft ontwikkelen.

Toch denk ik dat Ajax nog wel een hoger bedrag op tafel gaat gooien vandaag ?
Als Heerenveen nu 6 a 6 miljoen kan cashen zullen ze dat wel doen. Alleen zou Narshing nog gekeurd kunnen worden toch Ajax na de wedstrijd ?

Komende zomer voor max. 5 miljoen weg dus met nog maar 1 jaar contract. Raiola hoopt dat met zo'n laag bedrag nog wat grotere clubs in Europa zich melden die een hoger salaris en een hogere provisie bieden.

Beter blijft hij want, Ik zie Heerenveen nog boven Ajax eindigen!

31 januari 2012 om 12:55

dan hoop ik dat je snel wakker word., omdat ajax nu even in een dipje zit denk je direct dat we onder jullie eindigen. Ajax kan en mag verliezen is niets ergs aan. Clubs als barca verliezen ook wel eens van de huidige nr 12, maar dat wil niet zeggen dat ze oppeens de voetbal verleerd zijn.
Ajax komt er wel bovenuit.. Dit is voetbal je kan verliezen en winnen.

31 januari 2012 om 13:50

Wakker worden!! onder jullie eindigen!!!

Ik ben een ras echte Feyenoorder en over wakker worden gesproken, je zal afgelopen zondag wel een nachtmerrie hebben gehad

Ps Ajax was flink wakker geschud

31 januari 2012 om 14:14

jullie mogen ook een keer winnen als we maar niet in de toekomst 10 doelpunten in onze eigen stadion tegen krijgen. Dat zou een nachtmerrie zijn met kritieke gevolgen.

Dit zegt wel genoeg denk ik

Feyenoord - Ajax 2006/07 22-10-2006 0-4 0-2 eredivisie
Ajax - Feyenoord 2006/07 04-02-2007 4-1 3-1 eredivisie
Feyenoord - Ajax 2007/08 11-11-2007 2-2 1-0 eredivisie
Ajax - Feyenoord 2007/08 03-02-2008 3-0 2-0 eredivisie
Feyenoord - Ajax 2008/09 21-09-2008 2-2 0-1 eredivisie
Ajax - Feyenoord 2008/09 15-02-2009 2-0 0-0 eredivisie
Ajax - Feyenoord 2009/10 01-11-2009 5-1 1-0 eredivisie
Feyenoord - Ajax 2009/10 31-01-2010 1-1 0-1 eredivisie
Ajax - Feyenoord 2009/10 25-04-2010 2-0 2-0 knvb beker
Feyenoord - Ajax 2009/10 06-05-2010 1-4 0-1 knvb beker
Feyenoord - Ajax 2010/11 19-09-2010 1-2 0-1 eredivisie
Ajax - Feyenoord 2010/11 19-01-2011 2-0 1-0 eredivisie
Ajax - Feyenoord 2011/12 23-10-2011 1-1 0-0 eredivisie
Feyenoord - Ajax 2011/12 29-01-2012 4-2 2-1

Stom van narsingh.
Voordelen bij ajax:

1.garantie van spelen
2. je draait mee met de top 3 dus elke jaar garantie europees en op hoogste podium
3.financieel ga je op vooruit
4.sportief ga je op vooruit
5.mooier en groter club
6.groter stadion
7. Over 2 weken tegen Manchester united als je je daar in de picture speelt zit je zoet.
8. Kans om naar clubs als barca,real,milaan te gaan, want die clubs kopen eerder speler van ajax dan met alle respect Heerenveen.
9. Amsterdam is een groter
10.amsterdam is een mooier
11. Amsterdam is een leuker
12.amsterdam is een dynamische stad
13. Enz Enz

31 januari 2012 om 12:55

Bij Heerenveen spelen is nu leuker, zeker met zijn vriend Assaidi. En bij Ajax is het nu toch een rommeltje. In de zomer gaat hij weg waarschijnlijk en we zien wel waarheen.

31 januari 2012 om 12:58

1.garantie van spelen
- speelt ook bij heerenveen
2. je draait mee met de top 3 dus elke jaar garantie europees en op hoogste podium
ik zie de garantie niet. alleen arrogantie
3.financieel ga je op vooruit.
Kan maar jij weet niet wat hij nu betaald krijgt
4.sportief ga je op vooruit
gelijk aantal punten
5.mooier en groter club
niet mooier wel groter
6.groter stadion
klopt
7. Over 2 weken tegen Manchester united als je je daar in de picture speelt zit je zoet.
zijn maar twee wedstrijden ajax heeft geen kans
8. Kans om naar clubs als barca,real,milaan te gaan, want die clubs kopen eerder speler van ajax dan met alle respect heerenveen.
welke spelers zijn de laatste jaren vertrokken naar die clubs
9. Amsterdam is een groter
klopt
10.amsterdam is een mooier
is afhankelijk van de persoon.
11. Amsterdam is een leuker
dat is best mogelijk
12.amsterdam is een dynamische stad
pffffffff en arrogant
13. Enz Enz
enz. enz

31 januari 2012 om 13:02

Vorige jaar vertrokken spelers

Urby Emanuelson - AC Milan
Maarten stekelenburg - As Roma
Luis Suarez - Liverpool

en vandaag zelfs een speler die zich niet eens heeft bewezen

Quasim Bouy - Juventus

31 januari 2012 om 13:05

Haha die opmerking: geen garantie, wel arrogantie. Briljant :P Ik zou niet verbaasd zijn als we dit seizoen hoger eindigen dan Ajax. Het loopt nu echt en bij Ajax zie ik het tegenovergestelde.

31 januari 2012 om 13:08

En hoezo ben ik arrogant ik ben deze kudde mentaliteit echt zat. Elke ajax fan is arrogant hoezo?
Arrogante of neerbuigende mensen plaatsen zichzelf op een voetstuk. Ze voelen zich beter of belangrijker dan anderen. Vaak demonstreren ze hun meerderwaardigheid door de minderwaardigheid van anderen te benadrukken.
Ten eerste heb ik niets slechts gezegd over heerenveen , maar ik noemde alleen de mooie punten op hoe het is om te spelen bij ajax. Ik heb nergens in mijn text geroepen dat heerenveen een slechte club is of een lelijke.

31 januari 2012 om 13:20

Clubs als die:
Urby - Milan
Suarez- Liverpool
Sneijder - Madrid
vd Vaart - HSV Madrid
N. de Jong - HSV City
Huntelaar - Madrid Milan
Maduro - Valencia
Steek - Roma
Ibra - Inter Barca Milan
Chivu - Roma Inter
Maxwell - Inter Barca
Babel - Liverpool

Verder zal ik er nog heel wat zijn vergeten.

Mag ik van jou de spelers die vanaf Heerenveen uiteindelijk naar topclubs zijn gegaan zonder Ajax als tussenstap te hebben gehad?

31 januari 2012 om 13:28

Zdenk Grygera naar juventus
Lindgren - Red bul salzburg
Heitinga - atletico madrid , everton

31 januari 2012 om 13:29

Alves - Middlesbrough
Danijel Pranjić - Bayern Munchen
Samaras - Manchester City
Marcus Christian Allbäck - Aston villa
Van Nistelrooy - Psv
Kornejev - Feyenoord
Tomasson - Newcastle

En nu zijn er meerdere spelers bij Heerenveen die een grote stap kunnen gaan maken.

31 januari 2012 om 13:38

ja zoals Narsingh naar ajax

31 januari 2012 om 13:46

Naar Ajax zou een tussenstap zijn en geen grote stap. Hij wil niet, dus uiteindelijk maakt het niets uit wat jij wil.

31 januari 2012 om 13:52

1. Ajax speelt jaarlijks meer wedstrijden, verder kom je dan eerder in aanmerking bij de nationale teams dus zou Narsingh meer wedstrijden spelen per jaar.
2. Ajax speelt bijna elk jaar wel mee in de top 3, in tegenstelling tot Heerenveen.
3. Narsingh is net doorgebroken bij Heerenveen en heeft een contract tot 2013, dan zal hij niet meer verdienen dan een gemiddelde Ajax-speler.
4. Dit is een momentopname, normaal staat Ajax een stuk hoger dan Heerenveen en waarschijnlijk is dit aan het eind van het seizoen ook het geval.
5. Ajax is groter, mooier is subjectief.
6. Groter stadion klopt inderdaad.
7. Ajax speelt jaarlijks meerdere Europese wedstrijden, dus is de kans groter dat je je in de picture speelt bij Ajax dan bij Heerenveen.
8. Topclubs kopen sneller een speler van Ajax die bewezen heeft de top aan te kunnen dan iemand van Heerenveen. Zoals Suarez, Emanuelson, Stekelenburg. Welke spelers van Heerenveen hebben de stap gemaakt naar de top?
9-12. Narsingh is een Amsterdammer en zou waarschijnlijk Amsterdam een mooiere leefomgeving vinden.

31 januari 2012 om 13:00

Lekkere objectieve voordelen!

31 januari 2012 om 13:01

Slim van Narsingh:

Nadelen bij ajax:

- gerommel in de technische staf;
- gerommel op het jeugd complex;
- gerommel op het bestuurlijke vlak;
- gerommel in de rechtzaal;
- gerommel met spelers;
- amsterdam is lelijk;
- amsterdam is niet leuk;
- over twee weken je eerste en meteen je laatste europese wedstrijd (voorlopig);
- dus ook geen clubs die internationaal komen scouten;
- volgend jaar weer een nieuwe trainer dus geen garantie van spelen.

I rest my case, goeie keus van Narsingh zeg ik!!

31 januari 2012 om 13:07

Voordelen Amsterdam

-leuk cultureel centrum
-twee topwedstrijden v oor de boeg
-mensen die wel namen van plaatsen met hoofdletters schrijven
-je verdient er veel meer
-je speelt met speler uit de eigen jeugd
-je weet wie er volgend jaar trainer is
-volgend jaar onder visie van Cruyff

31 januari 2012 om 13:16

Rot toch op vieze boer

Psv:

- Lelijk stadion
- Lelijke shirts
- Manolev
- Grote schulden
- Eindhoven is grauw
- Eindhoven is lelijk
- Eindhoven is internationaal niks vergeleken met Amsterdam
- Eindhoven is niet leuk
- Fred Rutten a.k.a 'sliske de Rat' elke dag aanhoren
- Minder internationale aanzien ten opzichte van Ajax

31 januari 2012 om 13:22

Ha ha ha ha ha ha ha het zit diep of niet??

31 januari 2012 om 13:38

Aan de andere kant, Manolev, Isaksson, Marcelo en Bouma zijn eigenlijk pluspunten voor Psv; er valt altijd wat te lachen met deze clowns in de basis

31 januari 2012 om 13:49

Ajax heeft toch echt de grootste clowns in het veld staan met Blind, Ebecilio, Vermeer, Enoh, Anita, bolle Janssen, en met Suljemani die geen knikker meer raakt en nu ook nog geblesseerd is. PSV staat nu gewoon eerste.

31 januari 2012 om 15:03

ik lach liever en boven aan staan dan huilen en benedenaan staan
juliie hebben dus blijkbaar de spelers????
en het komt zeker door 5 a 6 blesures dat jullie niet mee draaien met de top???
5 a 6????? en jullie hebben geen net om dat op te vangen
voor een cluppie als ajax??? nou om te huilen is dat dan vind je niet ???

31 januari 2012 om 20:19

Zoo hee, daar is er 1 gefrustreerd...
Wil je AUB je teleurstelling over de tegenvallende resultaten van ajax niet uiten d.m.v. het beledigen van Psv, aangezien zij qua selectie, en ook qua stand op de ranglijst beter zijn dan ajax.

Volgens mij moet je Heerenveen met ajax vergelijken, want het staat hier eerder ter discussie of het nou een vooruitgang is voor Narsingh als hij van Heerenveen naar ajax gaat.

Ik begrijp niet waarom Ajax niet eerder heeft aangeklopt bij Heerenveen. Dan was er nog te onderhandelen geweest. Ajax wist al veel eerder dat ze in deze situatie (veel blessures) zitten. Maar dat zal dan toch nog een klein beetje de arrogantie zijn van "we redden het wel". Het Lakse handelen zal wel aan de bestuurscrisis liggen wat jammer is voor de club, want zo blijf je stilstaan. En stilstand is achteruitgang. Jammer
Zelf ben ik er wel blij om dat hij blijft dan kunnen we nog een paar maanden genieten, want hij presteert uitstekend
Wat mij wel bezorgd is die zaakwaarnemer. Die ziet een transfer naar het buitenland meer zitten gezien zijn eigen bonus.
Nou ja we zullen wel zien wat er gaat gebeuren.
Vanavond eerst maar weer genieten en in de zomer kan hij altijd nog naar Ajax.

als ajax vanavond 10 miljoen euro biedt dan speelt narsingh zondag mee tegen utrecht

Its all about the money

31 januari 2012 om 13:15

Waarom zou Narsingh daardoor gemotiveerd raken? Als hij nee zegt is het gewoon nee hoor.

Toch vind ik die Raiola maar een smerig spelletje spelen, op de 1 of andere manier vertrouw ik dit al niet:

''welke Napolitaan zegt dat hij niet voor Napoli wil spelen? En welke jongen uit Milaan wil niet naar Inter of AC toe?”

Daarmee beïnvloed hij (in niet te sterke mate) zo'n speler omdat hij weet een mooi bedrag op te strijken bij een transfer en salarisverhoging.... Maar goed, dat terzijde. Terwijl die aan de andere kant Ouasim Bouy een amsterdammer is die naar Juve moet?

Jammer voor Ajax, ik denk dat dit type speler ze juist op weg kan helpen. Al het gevaar van de rechterflank komt van vdwiel.... dat zegt genoeg denk k.

Het is maar even geloven wat er waar is , we zullen het zien later op de dag . dit is wat ik net gelezen heb;

De 21-jarige Narsingh, geboren en getogen Amsterdammer en als jeugdspeler ooit weggestuurd bij Ajax, heeft geen haast. 'ik ben een voetballer die hogerop wil. Maar het moet heel raar lopen wil ik nu nog weggaan', zegt hij. 'ik hou met er in elk geval niet mee bezig. Het is geen straf om voor Heerenveen te spelen. Ik voel me hier goed.'

Natuurlijk is Ajax wel een stap hoger. ajax eindigt altijd hoger op de ranglijst en speelt al twee jaar Cl. Heerenveen doet eigenlijk nooit mee aan het kampioenschap. Wat een raar gezegde dan om te zeggen dat het geen stap hoger is . Ajax mist al het hele seizoen spelers die best wel belangrijk zijn. Dus alstublieft blijf wel een beetje realistisch. In potentie is Ajax toch altijd beter.

Goede keuze van hem, je kan beter bij Heerenveen spelen dan bij ajax, heeft die nog een leuke bekerwedstrijd morgen ook.
Bovendien eindigt Heerenveen denk ik wel boven ajax in eredivisie.

Goede beslissing lijk mij. Mijn Ajax heeft zich veel te laat gemeld, je kan zo'n jongen een dergelijke beslissing toch niet in een dag laten nemen. De supporters hebben het al maanden over Narsingh, maar Ajax ziet het pas op de laatste dag van de transferperiode, typisch.

En dan die dikke papzak, spagettivretende pizzabakker van een Raiola. Dan weet je dat Narsingh in de zomer naar een Europese club verhuisd. Maffia tuig is het. Als je alleen z'n kop al ziet, dan weet je wat voor een glad ventje het is.

Heel begrijpelijk en verstandig van Narsingh als hij dit zelf heeft besloten. Ik ben alleen bang dat het weer eens Raiola is geweest die de keuze maakt voor deze jongen. Ik hoop van harte dat hij nu ook zo verstandig is om zijn contract te verlengen, zodat hij over een of 2 jaar voor een leuk bedrag naar de Nederlandse top of buitenlandse subtop kan maken.

Ik ben echter bang dat de slang weer eens toegeslagen heeft. Over een half kan Heerenveen er een stuk minder voor krijgen als hij zijn contract niet verlengt. En in wiens zakken verdwijnt er dan weer een hoop geld? Van Raiola.

El Hamdaoui is weg. Beloof die Raiola 1 miljoen provisie en eens zien wat er mogelijk is. Gezien Bouy telt het sportieve belang van de speler toch niet.

Betreffende Narsingh. een combinatie van goed geinformeerde, goed opgeleide en veel voetbal-kijkende Vz-leden zou Ajax op het technische vlak beter leiden. Ik dacht altijd: dit is zelfoverschatting. Maar na dit dossier weer: ik heb het idee dat het gewoon klopt. Narsingh wordt hier sinds oktober al getipt als een ideale Ajax-rechtsbuiten. Maar nee, de heren melden zich op 31 januari. Stelletje prutsers.

31 januari 2012 om 13:30

Die Raiola is sowieso een levensgevaarlijke vent voor Ajax en andere clubs. Hij was door een paar transfers al persona non grata in Amsterdam, maar is via Martin Jol weer min of meer bij Ajax betrokken geraakt. Ik weet niet hoeveel het er zijn, maar hij heeft inmiddels weer de nodige jonge jongens aan zich gebonden.

Elke keer haalt deze walgelijke vent weer dezelfde trucjes uit. Contracten af laten lopen om tekengeld te ontvangen, breuken veroorzaken enzovoort. Deze man kan met zijn vlotte babbel een hoop bereiken en weet daar blijkbaar spelers mee in te pakken. Ik vraag me toch af hoe spelers elke keer kunnen denken dat hij het beste met ze voor heeft, terwijl hij puur aan zijn eigen portemonnee denkt.

@robertveenstra: Voor alle duidelijkheid. Er is geen vraagprijs voor Narsingh afgegeven. Wij wilden hem in principe niet verkopen deze wintertransfer window!

Dikke onzin dus die 6 miljoen.

Toch wel veelzeggend over de huidige status die Ajax heeft. Weet zeker dat als Ajax zoals 5 jaar geleden was hij kruipend naar Amsterdam was gegaan.

31 januari 2012 om 13:08

Gelukkig ken jij hem.. duhhh

Ajax heeft wel zijn voorkeur in Nederland.

31 januari 2012 om 13:16

Ajax van 5 jaar geleden? wat was daar zo bijzonder aan? Niet om te sarren hoor, maar dat was wel het Ajax wat constant onder PSV eindigde. En vijf jaar geleden stond Heerenveen er eveneens beter voor dan nu. Ajax is gewoon niet zoveel anders meer dan clubs als Heerenveen, AZ of Twente. Dat moeten de fans uit Amsterdam soms nog onder ogen durven zien.

Robert Veenstra tweet dat er geen vraagprijs is afgegeven voor de verkoop van Narsingh, geen idee hoe de media dan op dit bedrag van 6 miljoen komen?

Al die opmerkingen over dat Ajax een directe concurrent is van Heereveen zijn belachelijk. De B-selectie is idd een concurrent van Heereveen, maar de A-selectie niet.

Even Ajax-bril afzettende.

Loopt het voor geen meter bij Ajax, raakt iedere speler geblesseerd, winnen ze geen wedstrijden, zit er totaal geen vorm in het spel, staat niemand met plezier op het veld, is het hele bestuur naar de **, zijn fans verontwaardig, kunnen we geen kampioen meer worden, wordt je elke wedstrijd met je rug tegen de muur gedrukt in elk stadion.

Ik zou ook niet zo snel naar Ajax gaan momenteel. Heerenveen speelt leuk en hij is daar publiekslieveling, en zeker in één dag is dat moeilijk te beslissen. Daarnaast moet hij ook als redder komen naar Ajax wat zo veel druk op hem zet. Nee het is voor hem beter om in Heerenveen te blijven.
Danny Blind heeft ook geen scoutingslijstje want die zat in Brazilië met zijn zoon, geen nieuwe rechtsbuiten dus.

31 januari 2012 om 13:27

Fantastische reactie. Dit is nog het meeste waar ik als trouwe Ajacied al jaren boos over ben. Het aankoopbeleid is schandalig, zelfs een versterking voor de gatenkaas achterin hebben we niet nodig...tja, ik kan je bijna garanderen dat we geen kampioen worden en dat we rond de 50 doelpunten gaan incasseren.

Narsingh is slim ondanks dat ik echt hoop dat hij in de zomer wel naar ons komt. Persoonlijk vind ik zelf in deze situatie het 'not done' dat een jongen die ooit bij Ajax begonnen is (en Amsterdammer is) ineens voor Twente of psv gaat spelen. Gaat hij naar het buitenland, prima, maar als hij eerder voor Twente of psv gaat kiezen dan zal ik daar nog wat over zeggen.

Hoe graag ik Narsingh bij mijn cluppie wil zien spelen geef ik de jongen nog gelijk ook. Ajax heeft een maand lang de tijd gehad, maar ineens is er paniek in de tent omdat Sulejmani geblesseerd is. Als ik Ajax zou zijn zou ik met Narsingh in contact blijven en in de zomer overhalen om terug te keren naar het ouderlijke nest. Hij is een Amsterdammer en hoort daarom thuis bij Ajax. De vraag is alleen of Ajax zelf wel serieus is want ik vraag me eigenlijk ook af of Dost nog voor ons wil uitkomen?

Het gebeurt niet altijd dat jonge spelers meteen de druk aankunnen dus ik heb er geen probleem mee dat Narsingh voor de tweede keer weer in Arena zal spelen, maar ik hekel echt de handelswijze van Ajax. Ten eerste moet men niet op de laatste dag spelers willen kopen, ten tweede moet men ook eens naar de verdediging en middenveld kijken.

Op de site van het AD staat dat Narsingh alleen nog maar komt bij een hoofdprijs (7,8 miljoen). I rest my case, veel succes nog het verdere jaar in Friesland!

31 januari 2012 om 14:05

@robertveenstra: Voor alle duidelijkheid. Er is geen vraagprijs voor Narsingh afgegeven. Wij wilden hem in principe niet verkopen deze wintertransfer window!

Heel erg jammer voor Ajax. Dit is het type speler die we echt missen bij Ajax. Als je op links Boerrigter zou hebben en op rechts Narsingh weet je zeker dat de spits in ieder geval genoeg aanvoer krijgt. Iets wat met Sulejmani niet mogelijk is. En dat neem ik hem niet eens kwalijk. Iedereen ziet toch dat die jongen geen rechtsbuiten is?

Het wordt voor Ajax nog moeilijker om deze jongen in de zomer naar Ajax te halen. Die jongen is nog volop in ontwikkeling en ik denk dat ook een club als PSV zich voor hem gaat melden. Dit vooral gezien de problemen rondom Labyad en het matige presteren van Lens.

Ajax toont overigens wel weer aan over een scoutingsapparaat van topniveau te beschikken....spelers als Narsingh, El Hamdaoui, Janssen, Sigthorsson en daarvoor De Zeeuw, Sulejmani enzovoorts had iedereen kunnen ''scouten''.

Lekker dan, overigens lijkt het er op dat Assaidi naar Turkije vertrekt. In dat geval had Heerenveen zelfs nog nee gezegd tegen 10m.
Liever Assaidi kwijt. De betere wedstrijden van Heerenveen zijn zonder hem gespeeld.

31 januari 2012 om 13:51

Bron?

31 januari 2012 om 14:04

Turkijke ?
Assaidi lijkt me meer wat voor de PL, Arsenal zoekt nog een creatieve buitenspeler, bovendien is hij multifunctioneel.

Goeie voetballer alleen twijfel ik of hij in het spelbeeld van Ajax kan passen. Heerenveen is met name in de omschakeling gevaarlijk en heeft Narsingh de ruimte om te demarreren. Ik twijfel nog een beetje of hij hetzelfde kan in de kleine ruimte bij Ajax.
Ik heb wedstrijden van hem gezien bij Jong Oranje en dat was niet best kan ik je vertellen.

stom van Narsingh bij Ajax misschien zelfs klein kansje op EK gehad......

Als deze transfer trouwens echt niet door zou gaan zal Ajax toch echt verder moeten kijken, Vaclav Kadlec misschien? Staat ook al te boek als een groot talent. Misschien meer een spits dan buitenspeler maar ik denk dat hij op rechtsvoor toch zeker wat voor Ajax kan betekenen.
Lodeiro op linksvoor totdat Derk terug is.

Dit is toch werkelijk weer te belachelijk voor woorden. Alles en iedereen is geblesseerd bij Ajax, en op de laatst mogelijke dag wordt er een belletje naar Heerenveen gepleegd. Hoe moeilijk is het nou voor een club om een kleine Schaduwlijst te maken?? Bij vrijwel elke club ligt die klaar, behalve bij mijn favoriete Ajax.

En ja, ik weet dat het vooral geblesseerden zijn die ook weer terug komen. Maar ik weet óók dat Ebecillio, Blind, en in mindere mate Enoh gewoon in de basis staan op het moment. Aan het begin van dit jaar hadden we het geluk dat Boerrigter zich stormachtig ontwikkelde. Maar voor hetzelfde geld was het gewoon Ebecillio, die niet voor niks nummer 11 heeft, een basisplek had gehad.

We hebben op het moment gewoon in elke linie een ongelofelijke achilleshiel en dat gaat dus voorlopig nog niet veranderen..

Jammer dat Ajax weer op het laatste moment komt voor de transfer van Luciano Narsingh, ik denk dat het weer de schuld van Frank is die geen transfers wilde maken en nu krijg je dit. Geloof mij maar wij hebben dringend iemand nodig die als rechter aanvaller moet spelen, misschien kunnen wij die Jaja Coelho halen hoewel dat niet gaat gebeuren.

31 januari 2012 om 14:37

Frank dacht alles met jeugd op te lossen. Nu zitten we aan Ebecilio en Lukoki vast....daar wordt Zwolle niet eens bang van.

31 januari 2012 om 14:43

Het ergste is dat Frank telkens maar tevreden kan zijn na een slechte resultaat en gelooft in de titel, terwijl je kan zien dat er veel geblesseerde zijn en we Ajax waardige speler moeten kopen, maar nee de Boer vond het zo wel goed. En we zullen vrij wel zeker richting de Play off gaan met dit materiaal.

@timb078:

Het is misschien een beetje zuur, maar Ajax is op dit moment gewoon een subtopper. Heerenveen,ajax en Feyenoord hebben alledrie 34 punten uit 19 wedstrijden. Natuurlijk ben je dan concurrenten van elkaar.

Deal with it!

Slimme zet. Hoeveel goede spelers gaan naar Ajax en komt niks van terecht ? Janssen, Sulejmani(begint opteleven) en zo kan die lijst nog wel doorgaan.

31 januari 2012 om 13:54

En hoeveel goede spelers gaan naar Ajax en komen wel goed terecht? Huntelaar, Suarez en zo kan die lijst nog wel doorgaan.

31 januari 2012 om 14:37

Sulejmani begint op te leven???? Die gaat met de week slechter spelen! Zelfs onderv Basten speelde hij beter.

31 januari 2012 om 15:21

En wat dacht je van die lovhandles die over zijn broek hangen.
Hij is fysiek zo slap dat hij bij elke actie naar de grond duikt en hij is te zwaar om korte draaien en kapbewegingen te maken of door 2 tegestanders heen te glippen zoals hij wel eens probeert.

Onder het nieuwe beleid van Cruijff worden de trainingsfaciliteiten niet meer gebruikt terwijl het fysieke aspect toch zeker wel een rol speelt in het hederdaagse voetbal.

Ik zou Sulejmani lekker bij een diëtiste langsbrengen en hem vertellen: Jij krijgt een ton per maand en dan moet je zorgen dat je fysiek top bent en anders zoek je maar een andere club.

Verstandige keuze van Narsingh! Echt, dit zie je niet vaak dat spelers zo reageren!

Ik denk dat hij volgend jaar naar Ajax gaat

Geweldig dat hij blijft!! Betrouwbrare gozer en iemand die zich aan zijn woord houd geweldig. Beter dan die labyad van psv,
En nu ons vanavond naar de halve finale schieten! ( of assist op dost geven)

31 januari 2012 om 15:23

Hoelaat begint die wedstrijd en waar word het uitgezonden en tegen wie speel je?

Ik vind dit een zeer goeie volwassen besluit een keer een jonge speler die meteen naar een beter salaris kijkt

Heel goed van hem! Hij laat zich niet zo snel gek maken. En hij weet dat Ajax ook eigenlijk geen kampioen meer kan worden dit seizoen. Bij Hveen doet hij nog mee om de beker. Hiermee maakt Narsingh zich zeker populair bij de fans!!

Ik lees steeds dat er verdedigers gekocht moeten worden, maar ik ben bang dat dat niet zal gebeuren zolang Danny Blind en Daley Blind samen bij Ajax zitten.
Ik verdenk Danny Blind ervan zijn zoon te beschermen zodat hij in het centrum gaat spelen. Ik kan geen andere reden bedenken waarom er niet naar verdedigers wordt gekeken en waarom het contract van Vertonghen nog steeds niet is verlengd.

ik ben hier wel heel blij om. Ik hoop namelijk dat narsingh komende zomer naar psv komt. Dan kan hij mooi matavz voorzien van voorzetten. Ik denk dat toivonen komende zomer vertrekt en mocht labyad dan blijven dat die naar het middenveld verhuisd.

tyton
manol/aanko
derijck
marcelo/zank
pieters
labyad
wijnaldum
strootman
narsingh
matavz
mertens

Ik heb van een scout gehoord dat ze hem een lastige jongen vonden.
Bij Ajax weggestuurd, Heerenveen (een warme club) heeft hem onder zijn hoede genomen en zie hoe hij er nu voorstaat.
Ik vind het mooi dat ie zich niet gek laat maken ook omdat de club goed voor hem is geweest.
Het is geen Dost!
Ja en ook waardeloos dat ze hem nu willen halen vlak voor de bekerwedstrijd, maar ja het Ajax bestuur heeft overal maling aan, toen ook met Dost het hoofd op hol brengen.

Jammer,maar hoop dat hij alsnog komt, want met suljemani is het weer triest dit seizoen. En Ebicillio zou ik gewoon aan RKC verkopen. (denk alleen dat ze hem niet eens willen en voor een voetballer gaan)

haha ajax begint op feyenoord te lijken . ik snap het ook wel hoor, want het is een groot zooitje daar in amsterdam

Waar zijn ze bij ajax toch mee bezig. Eerst al met Elia die uit de jeugd van ajax komt en nu weer met Narsingh. Geld moet rollen maar zeggen ze dan.
Voor mij als vitesse supporter is het jammer dat hij niet op het laatste moment vertrekt.
Maar het is natuurlijk goed dat hij Heerenveen trouw blijft en het seizoen gewoon afmaakt daar.

Komt Ajax weer mooi bekakt af. PSV heeft een sterk team. Twente heeft goeie inkopen gedaan. En AZ heeft een beetje in moeten boeken op niveau. Op naar volgend seizoen.

Logisch, Narsingh kan als hij zo blijft spelen naar een vele mooiere en betere club dan ajax. Daar zal hij ook nog eens een veeel beter salaris krijgen. Het is niet eens zo zeker dat Ajax dit seizoen boven Heerenveen gaat eindigen. Bij Heerenveen is hij de man, bij Ajax is hij een van de vele "talenten".

Narsingh speelde vroeger ook bij de Ajax jeugd, maar is weggestuurd wegens gedrag. Gewoon achterlijk de hoeveelheid spelers die Ajax laat gaan en dan later de topspelers zijn bij bep. clubs. Ja goed dat ze het geld hebben om terug te kopen, maar je kan zoveel besparen wanneer je ze gewoon behoud. Er zijn meerdere spelers die wegens gedrag weg werden gestuurd, maar later daar toch niet zoveel last van hadden bij andere clubs. Ik had het dus ook ontzettend vreemd, achterlijk en slecht gevonden van Ajax dat ze hem zouden hebben gekocht. Dit seizoen is toch verloren, gewoon grote schoonmaak in selectie van de zomer en dan aankopen gaan doen nu eerst eens even op talenten gaan letten en zorgen dat hun het wel direct halen!

31 januari 2012 om 15:53

hoezo aankopen doen ajax heefd toch een geweldige jeugd opleiding waarom moet je dan spelers kopen je wil toch geen koopclub worden??

31 januari 2012 om 16:03

Ja Ajax heeft een geweldige jeugdopleiding, maar om een bepaalde balans in je elftal te krijgen of voor extra kwaliteit moet je spelers kopen. Ben je dan een koopclub?

zeer verstandig van narsingh denk niet dat hij gelukkig word bij ajax
begrijp trouwens niet dat ajax hem terug wil halen hij was toch zo vervelend in de jeugd bij ajax!!!!
denk dat hij beter volgend seizoen verkast naar psv dat word hij gelukkiger van en ik word daar gelukkiger van want hij zal een goed rechts buiten zijn voor psv en de sfeer is daar in eindhoven ook veeel beter dan bij ajax maarja een kat in nood maakt rare sprongen dat zie je wel weer bij dat koop clubje in amsterdam als ze in de problemen zitten kopen ze de hele boel bij elkaar
en maar zeuren over psv dat dat een koop clubje is zou zeggen kijk eens in de spiegel ajaks

Respect voor deze gedachte, nu maar hopen dat PSV de volgende transferperiode voldoende interesse in deze speler heeft. Prima vervanger voor Labyad.

31 januari 2012 om 15:55

psv heefd nu al interesse in deze speler
maar ja als je hem nu koopt krijg je weer het verwijt dat wij alles bij elkaar kopen
dat willen wij als psv fans ook niet
hij moet eerst zelf willen

ja ja ja ja ik wist dat die opmerking zou komen
maar daar lachen wij om bij psv
bij ons is hij van harte welkom
o by the way ajax had niets te verkopen wij wel en dat is het verschil
maar ja aajx dacht narsingh binnen te hengelen en daar hebben ze zich in vergist

Jammer goede speler voor Ajax.
Als hij slim is komt hij daarna toch naar Ajax. Niet omdat ajax het beste spel speelt, want dat is absoluut niet zo. Maar ajax heeft een grote status in Europa. Dus kijken clubs veel naar Ajax. Dus heeft hij meer kans op een toptransfer dan bij heerenveen.

Groot gelijk heeft ie! Heerenveen is aan een goed seizoen bezig en kan echt wat moois gaan bereiken. En waar Heerenveen in een positieve flow zit, zit ajax juist in een negatieve. Waarom zou je die overstap dan ook maken tussendoor? Wie weet eindigen ze wel boven ajax dit seizoen!

bij ajax is hij zeker van een basisplaats, het beste voor hem is om gewoon naar ajax te gaan.

@pibo wie heeft het over verkopen, jij hebt het over dat Ajax een koopclub is maar vergeet dat PSV bijna zijn hele elftal gekocht heeft, en dat is niet erg alleen verwijt dan niet dat andere clubs (lees Ajax) een speler probeerd te kopen omdat een belangrijke speler op het laatste moment is weg gevallen, en Ajax heeft gewoon geprobeerd hem te halenl Hoe weet jij nou wat ze denken.
En dat jullie daar bij PSV om lache is logisch wel triest maar wel logisch.

31 januari 2012 om 16:16

@ ballejonge voor hoeveel geld heefd ajax gekocht dit jaar ???
en dat zielige gedoe over de gemeente walgelijk
psv is gewoon de beste en we staan boven aan

ohhhhh en psv heefd dus geen grote status in europa
slaat werkelijk nergens op deze redenering @ marli
je vergeet dat psv hoger genoteerd staat dan ajax in europa
en dat alle grote spelers naar grote top clubs in europa gaan
het is algemeen bekent dat psv interesse in deze speler heefd
en dan moet ajax nu in eens in het vijvertje van psv vissen
lijkt wel op praktijken van vitesse die moest ook zo nodig in het vijvertje van psv vissen

31 januari 2012 om 16:13

in het vijvertje van PSV vissen?! Is PSV de Knvb want volgens mij is de eredivisie de vijver van de Knvb.
En het is natuurlijk ook zo dat als PSV interesse in een speler heeft dat geen enkele andere club uit Nederland meer mag bieden op deze speler, stom van mij.

Das nou jammer had gehoopt dat het vandaag rond kwam zodat hij niet tegen vitess kan spelen. Maar gaan winne vanavond al word het moeilijk.

Ik weet het niet ik denk zelf als Mounir echt vertrekt en dat het de waarheid is dat Heereveen en Ajax eruit gaan komen. En Narshing alsnog dan krijg die misschien 2 ton meer per jaar omdat ze geld beschikbaar hebben door Mounir. Als vanavond Narshing er niet bij is in de selectie wordt de transfer denk afgerond.

31 januari 2012 om 16:17

ik denk helaas dat dat niet het geval zal zijn, maar nobody knows!

ik vind zijn rede voering wel logisch hij moet nu snel beslissen en er is meer interesse in hem.

@pibo_1e hey Grow up de wereld draaid niet om Psv, mischien wel in jou beperkte leef wereld maar er zijn meer clubs in Nederland en iedereen is vrij te bieden of interesse te tonen in welke speler dan ook.

31 januari 2012 om 16:21

weet je wat het punt is ajax serveert eerst spelers af omdat ze lastig zijn
en als ze in de problemen komen zijn die zelfde spelers niet meer lastig????
come on hij is bij ajax weg gestuurd dan haal je hem niet weer terug lijkt mij

31 januari 2012 om 16:30

Ja, dat is wel vreemd maar het dat is een keuze geweest toen en mischien wel een terechte dat weet ik niet. Maar het kan zijn dat hij bij Heereveen is veranderd andere cultuur ander verwachtings patroon. en dus toch nu een interesante speler want er is interesse genoeg, dus ja ook vanuit Ajax.

Ik vind niet dat omdat hij is weggestuurd je hem daarna nooit meer moet halen omdat hij is weggestuurd, er zijn daar vast redenen voor geweest.

31 januari 2012 om 16:35

als je voetbal international een beetje volgd
is hij al lang rond met psv dus ik heb goede hoop dat hij volgend seizoen de plaats van labyad in neemt en dat weet men bij ajax ook
drommels goed en ik denk ook dat dat de reden is dat hij het zelf afblaast
met ajax

31 januari 2012 om 16:38

De tijd zal het leren en nee ik kijk niet wekelijks naar VI en ben er ook niet lid van.

31 januari 2012 om 16:46

een beetje voetbal fan volgt vi om de laatse nieuwtjes te horen

Volgens twitter is de transfer nog niet van de ban.

Het zou me niets verbazen als het voor vanavond 00.00 uur nog rond gaat komen.

Toon je vasthoudendheid Ajax en laat zien dat je bereid bent voor het maximale te gaan.

Helaas zien we dat op het veld steeds minder de laatste tijd.....

Narsingh kan met z'n behendigheid én enorme snelheid heel veel tramalant en breigedoe in het team neutraliseren, net zoals Boerrigter dat deed toen hij nog fit was.

Een droomvoorhoede voor komend seizoen, met Sightorsson in de spits erbij.

31 januari 2012 om 16:33

Amateurisme ten top weer bij Ajax, op het allerlaatste moment een speler benaderen waarvan je weet dat hij een doorlopend contract heeft en dus veel moet kosten, en al helemaal op het laatste moment. Narsingh zal trouwens wel twee keer nadenken voordat hij naar Ajax vertrekt op dit moment.

31 januari 2012 om 16:37

Dat is onzin, ze zijn de markt opgegaan omdat Sulejmani gebleseerd is geraakt anders hadden ze niets gedaan nu.

31 januari 2012 om 16:45

ohh ze gaan 6 miljoen uitgeven omdat sulejmani
2 weken geblesseert is das een dure 2 weken voor ajax

31 januari 2012 om 16:52

welke speler is nou 2 weken gebleseerd bij Ajax dit seizoen .... lol nee hij heeft een meniscus probleem dus dat kan zomaar langer duren en ik vind hem beter...

31 januari 2012 om 17:03

headlines van het ad ajax moet sulejmani 2 weken missen
ga ff googlen en je ziet het en trouwens als ik ajax was zou ik maar zuinig zijn met het geld want als de hoofd sponsor aegon en adidas vertrekt kost het ajax 36 miljoen euro en duiken ze de rode cijfers weer in das lullig voor ajax
moeten ze misschien ook naar de gemeente toe of ze wat minder huur mogen betalen voor de arena

31 januari 2012 om 17:07

Narsingh is niet de speler die Ajax zoekt. Elke scout bij Ajax zou dat moeten weten. Narsingh is vrij matig met een directe tegenstander voor zijn neus. Zijn grote voordeel is zijn snelheid, hij kan in de omschakeling dodelijk zijn. Ajax speelt normaliter veel op de helft van de tegenstander, Narsingh is daar in mijn ogen niet geschikt voor. Maar blijkbaar kijken ze bij Ajax alleen maar naar naam en faam ipv naar kwaliteit en systeem.

Ze kunnen ook zeggen dat de transfer niet doorgaat, om de media er van de te houden. Zo kunnen ze in alle rust over de transfersom en het contract praten.

Volgens de geruchten van ajaxf-side is Ajax nog steeds bezig met Narsingh. Narsingh zou zelf ook al zijn ja woord gegeven hebben. Wordt vervolgd deze soap.

Waarom moet dit nou weer op de laatste dag Ajax? Je weet wat Narsingh kan, dat hadden ze de eerste competitiehelft prima in kaart kunnen brengen. Nu brengen ze op het laatst een bod uit op Narsingh, dan moet je ook nog eens de hoofdprijs gaan betalen. Het geeft maar eens te meer aan dat Ajax bestuurd word vanuit pure paniek.

Gelukkig is Narsingh niet zo dom om hierop in te gaan. Hij kan beter nog 1,5 seizoen bij Heerenveen spelen. Stabiel worden in zijn prestaties en vervolgens een andere club gaan opzoeken.

31 januari 2012 om 17:20

@mrmihajlovic

Dat het nu ineens moet is eigenlijk simpel. Dat ligt voornamelijk aan de mogelijke meniscusblessure van Sulejmani.
Ajax, daar ben ik overigens wel blij om, heeft zo lijkt het wel geleerd van het verleden. Snel vele miljoenen trekken om evenwicht te bieden aan de ontzettend grote blessuregolf is er niet bij, want vele miljoenen spenderen brengt namelijk ook Ajax in gevaar financieel gezien. En wat de consequentie's daarvan zijn weten we allemaal als je kijkt naar de categorie indeling van de Knvb. Ajax is net weer terug in cat. 3.

Nu staat het water echt wel aan de lippen, want met Sulejmani er een hele tijd uit is zelfs de laatste basisspeler uit de voorhoede ook verdwenen (boerrigter, sigthorsson en sulejmani).
Ook verdedigend zijn we (tellen we de schorsing van Vertonghen even mee) de gehele beoogde verdediging kwijt (vd Wiel, Alderweireld, Vertonghen en Boilesen).

Dan kan je misschien bij 2 of 3 spelers ongestraft spelers uit Jong Ajax of zelfs de A1 inbrengen..... maar bij het missen van 7 spelers is het gewoon te veel van het goede. Sulejmani's blessure was afgelopen zondag de druppel en dan moet je wat.... en zo kom je als maandag de resultaten van Sulejmani's onderzoek er kwamen uit bij iemand als Narsingh. Een fitte Sulejmani had op dit moment de mogelijke komst van Narsingh op dit moment geblokkeerd. Maar met meniscusproblemen lig je er echt wel langer uit dan slechts 2 weken. Zou me niet verbazen als die de rest van het seizoen niet meer speelt.

twente moet hem halen en bajrami verkopen

Ach ja dan maar aan het eind van dit seizoen ajax heeft dat betreft toch de beste papieren.

Deze transfer komt vanavond nog rond,ajax en Narsingh zijn eruit,nu clubs nog.

31 januari 2012 om 17:25

Serieus?

Op welke bron staat het vermeld.

Het zou een fantastische transfer zijn van Ajax en ons helpen om nog CL voetbal te halen.

Meer nieuws na,de bekerwedstrijd!

31 januari 2012 om 17:52

@afca_rtvoost
Droom lekker verder zou ik zeggen, je zit hier als Ajacied de boel op te naaien want Narsingh geeft hier toch duidelijk aan dat hij niet meer vertrekt naar Ajax?
En kom anders eens met bewijzen in plaats van dingen te verzinnen...
Ik als FC Twente-fan denk dat Narsingh dus gewoon bij sc Heerenveen blijft, ook na de bekerwedstrijd. Ik heb respect voor Narsingh dat hij de Friezen niet in de steek laat en die club op de slotdag van de transferperiode niet verlaat.

Ik dacht dat ajax zo'n goede opleiding had waarom willen ze dan een speler kopen, kunnen ze die dan niet zelf opleiden????
Daar komt nog bij dat hij zelf is opgeleid door ajax niet goed genoeg bevonden door ajax weg gestuurd en nu willen ze hem terug kopen. Is toch wel een raar verhaal ik zou daar ook niet in willen trappen hoor. Je gaat ze nu toch niet uit de stront helpen zeker als je eerst afgedankt ben.

31 januari 2012 om 18:05

@ Toewan

Niet bij de hand gaan doen.
Ajax probeert veel uit de eigen opleiding door te laten stromen, maar dat is niet altijd goed genoeg. Kijk naar Ebecilio. Hij heeft de kans gehad, maar heeft aangetoond niet goed genoeg te zijn voor een basisplaats. Dat geldt ook voor Lukoki, Ozbiliz en De Sa. Dan zul je dus verder moeten kijken.
Narsingh werd inderdaad weggestuurd om disciplinaire redenen. Je kunt achteraf zeggen dat Ajax dat fout gezien had, maar dat is makkelijk praten. Misschien is het wel zo dat er bij Narsingh juist een belletje is gaan rinkelen toen Ajax hem wegstuurde en waardoor hij nu weer de weg omhoog heeft ingeslagen.
Uit de stront helpen? Het is voor vrijwel iedere Nederlander een eer om uit te mogen komen voor een club als Ajax. Dus zeker voor een Amsterdammer.
Ik zou het overigens goed kunnen begrijpen dat Narsingh niet op het allerlaatste moment van de transferdeadline wil overstappen. Ik ben dan ook mening dat Ajax veel eerder achter hem aan had moeten gaan. Je kunt niet iemand op het allerlaatst een beslissing laten maken. Bovendien kom je nu bij Ajax in een onevenwichtig team terecht. In de zomer zou een overstap veel rustiger en geleidelijker zijn.

31 januari 2012 om 18:24

@hen_nie wat zit je toch dom te lullen
hoe kun je nou zeggen dat het voor bijna iedere nederlander een eer is om voor een club als ajax uit te komen
heb jij wel enig idee hoe miljoenen voetbal fans een gruwelijke hekel aan ajax hebben
spreek aub voor je zelf en niet voor een ander

31 januari 2012 om 18:24

@hen_nie wat zit je toch dom te lullen
hoe kun je nou zeggen dat het voor bijna iedere nederlander een eer is om voor een club als ajax uit te komen
heb jij wel enig idee hoe miljoenen voetbal fans een gruwelijke hekel aan ajax hebben
spreek aub voor je zelf en niet voor een ander

31 januari 2012 om 18:24

@hen_nie wat zit je toch dom te lullen
hoe kun je nou zeggen dat het voor bijna iedere nederlander een eer is om voor een club als ajax uit te komen
heb jij wel enig idee hoe miljoenen voetbal fans een gruwelijke hekel aan ajax hebben
spreek aub voor je zelf en niet voor een ander

31 januari 2012 om 18:24

@hen_nie wat zit je toch dom te lullen
hoe kun je nou zeggen dat het voor bijna iedere nederlander een eer is om voor een club als ajax uit te komen
heb jij wel enig idee hoe miljoenen voetbal fans een gruwelijke hekel aan ajax hebben
spreek aub voor je zelf en niet voor een ander

31 januari 2012 om 18:06

Heel leuk dat je dit zegt,
Narsingh is opgeleid door Ajax en komt uit de jeugd van Ajax.
Is ook weer voordat hij met het 1e mee mocht doen naar een andere club gegaan

Waarom komt Ajax er nu pas mee?

Het is toch al ruim een half jaar bekend dat Ajax creativiteit mist aan de zijkanten. Narsingh zou een ideale speler zijn voor Ajax op dit moment. Hij is een rechtspoot die op rechts speelt. Hij is pijlsnel en heeft een aardige voorzet in huis. Daarbij kan hij ook nog eens een mannetje uitspelen.

Ik vind dat Ajax sowieso heel afwachtend is geweest. Ze hadden in principe ook al lang achter een vervanger voor Enoh aan gemoeten. Met Narsingh en een goede speler voor Enoh had je zo weer meegedaan om de titelstrijd. Nu blijf je met een zwakkeling als controleur spelen en met een non-creatieve voorhoede.

er gaan geruchten dat het nog steeds rondkomt. Na verluidt is Blind van hot naar her aan het rennen om het alsnog rond te krijgen, want Narsingh heeft alsnog zijn jawoord gegeven. Heerenveen schijnt nu in Noorwegen te zijn om een vervanger van Narsingh te halen. Vind het altijd geweldig om dit soort transfernieuws te volgen, er gebeuren zoveel dingen op zo'n dag. Hopelijk komt het alsnog rond, want een extra impuls kunnen we voorin zeker gebruiken! iemand die een actie maakt loopt er al weken niet rond bij Ajax...
dit alles staat op de site van de f-side van Ajax, die deze geruchten steeds updaten.

31 januari 2012 om 18:34

@ajaxaddict
Geruchten ja maar die blijken niet te kloppen, Robert Veenstra heeft nogmaals aangegeven dat het gekkenwerk is. Narsingh blijft gewoon bij sc Heerenveen, ook na de bekerwedstrijd tegen Vitesse. Narsingh staat waarschijnlijk gewoon in de basis bij de Friezen, niks van waar dus dat Ajax alsnog Narsingh over de streep gaat trekken.
Heb respect voor de speler Narsingh dat hij blijft, hij laat zijn club niet in de steek op de slotdag van de transferperiode!
Ajacieden zullen nu allemaal weer het geloof gaan krijgen maar er komt niets van terecht en ik als FC Twente-fan ben blij dat Narsingh bij sc Heerenveen blijft. De Amsterdammers komen gewoon te laat voor spelers, ze wisten al lang dat Boerrigter en Sigthorsson geblesseerd waren en nu is daar Sulejmani ook nog bij gekomen als voorhoedespeler.

31 januari 2012 om 18:50

klopt, dit heb ik net ook gelezen, maar op dit moment komt naar buiten dat Danny Blind is gespot in het Gelredome om alsnog alles rond te krijgen met Heerenveen. Het zijn geruchten via Ajax Showtime. Dit zijn dingen die volgens mij gewoon goed gaan komen, geloof mijn woorden: Narsingh is vanavond weer Ajacied.

31 januari 2012 om 18:56

@ajaxaddict
Ik ga jou woorden niet geloven, geloof mijn woorden nou maar 'narsingh blijft bij sc Heerenveen'
Dat Ajax Showtime dat meldt is gewoon een broodje aap verhaal om de boel wat op te naaien en de Ajacieden vanavond nog het geloof te geven dat het goed komt. Het komt niet meer goed want Narsingh blijft dus gewoon bij sc Heerenveen omdat het te kort dag is!
Vanavond na 00:00 uur weet je dat ik gelijk heb gekregen, helaas voor jou als Ajacied maar het komt niet meer goed.

31 januari 2012 om 19:00

Mraiola Mino Raiola
Transfer Narsingh naar Ajax is nog altijd 50/50, mensen!

Raiola houdt toch juist van deals nog op de laatste dag rond krijgen? Dat zegt hij elders op deze website namelijk..

Mraiola Mino Raiola
Transfer Narsingh naar Ajax is nog altijd 50/50, mensen!

Tweet van Raiola drie minuten geleden

31 januari 2012 om 19:04

@babinho
Geloof mijn woorden: Narsingh blijft bij sc Heerenveen.
Mino Raiola tweet dat misschien wel maar dat is alleen maar om de Ajacieden nog een klein beetje hoop en geloof te geven!
Er is niets van waar, Robert Veenstra heeft zelf aangegeven dat het gekkenwerk is en Narsingh zal daarnaast vanavond in de basis staan bij sc Heerenveen voor de bekerwedstrijd op bezoek bij Vitesse.
Wat Ajax Showtime ook schrijft het zijn allemaal broodje aap verhalen, Ajax is gewoon te laat gekomen met de interesse voor Narsingh. Jammer voor de Ajacieden (of toch niet?) want ik vind het wel prima dat hij bij sc Heerenveen blijft! Deze transfer gaat in de komende vijf uur niet meer rond komen, remark my words! Na 00:00 uur weet je dat ik gelijk heb gekregen.

31 januari 2012 om 21:30

Ach gebeurt het niet nu dan wel in de zomer.

Mraiola Mino Raiola
Over Narsingh: Ik kan niets verzekeren, maar ik vermoed dat hij in de zomer pas komt! De bal is rond.

Een uur ervoor. Gaat naar Ajax, maar wanneer

Raiola bevestigt dat Narsingh alsnog open staat voor transfer

31 januari 2012 om 19:14

Ja ik lees het net op Ad.nl inderdaad! De kans is nog altijd 50/50 zegtie!

Gimme gimme!

31 januari 2012 om 19:16

is dat trouwens echt zijn twitter-account. Hij geeft toch wat info vrij. Aan de andere kant, dat deed hij ook gewoon over Bouy tegenvoer Italiaanse media

31 januari 2012 om 19:24

Ik heb geen idee eerlijk gezegd. Ik heb zelf geen twitter en zag het via 'transfertalk' op Ad.nl, zij updaten de hele dag alle transfers. Leuk om bij te houden vind ik altijd!

Hoop in ieder geval dat het wel zijn echte account is

31 januari 2012 om 19:29

@babinho
Ga er nou niet te veel in geloven want ik krijg toch gelijk!
Narsingh blijft bij sc Heerenveen al hoe graag jullie Ajacieden ook anders zien, het is gewoon te kort dag en daarnaast zal Narsingh vanavond gewoon spelen tegen Vitesse in de beker. Narsingh blijft speler van sc Heerenveen ook na Vitesse - sc Heerenveen!
Ajax komt er gewoon te laat mee aanzetten, doe je dit rond 20 januari ofzo heb je veel meer kans denk ik.

Danny Blind is zo net aangekomen in het gelredome!

31 januari 2012 om 20:02

klopt ook gelezen,het kan nog steeds Heren.

Narsingh tekent vanavond nog

Weg met die winterse transfers. Ben het helemaal zat met dat geroof onderling!

Stil op het moment, iemand nog een nieuwtje?

Er is geen haast eigenlijk je hebt in de zomer nog alle kans hem binnen te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4852
2.Ajax4652
3.Feyenoord3615
5.Vitesse266
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
André OnanaKeeper10
Joël VeltmanVerdediger10
Mitchell DijksVerdediger10
Nick ViergeverVerdediger10
Matthijs de LigtVerdediger10
Hakim ZiyechMiddenvelder11
Frenkie de JongMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Woensdag 16 januari
Bayern München is van plan om de optie tot koop in het huurcontract van James Rodriguez te lichten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren