'Oranje EK-winnaar? Dat gaat van mijn levensdagen niet gebeuren'

Donderdag, 12 januari 2012 om

FC Basel-trainer Heiko Vogel was donderdag niet bepaald blij met de vriendschappelijke wedstrijd tegen NEC. Het resultaat (0-0) was nog niet eens hetgene dat de coach van de Zwitsers teleurstelde, maar het harde spel van NEC maakte hem wel boos. Volgens Vogel tackelden de Nijmegenaren veel te agressief en moest hij FC Basel extra wapenen.

/

In de slotfase instrueerde Vogel een van zijn verdedigers nog om er dan ook maar hard in te vliegen tegen NEC. “Beter een van hen er geblesseerd af dan een van ons”, sprak de trainer volgens de Gelderlander aan Aleksandar Dragovic. Vogel maakte van de gelegenheid gebruik om niet alleen het spel van NEC, maar ook dat van Nederland in het algemeen en Oranje in het bijzonder af te kraken.

“Ach, Holländer, die zijn nu eenmaal zo. Goed voetbal? Nou, dat hebben we gezien. Europees kampioen? Dat gaat van mijn levensdagen niet gebeuren”, sprak Vogel chagrijnig. Hij trad pas enkele maanden geleden aan hoofdtrainer van de Zwitsers, nadat Thorsten Fink de ploeg verliet voor Hamburger SV.Gerelateerd

Meer sportnieuws

114 reacties (laatste reactie door 010robert)

Pure chagrijnen na een wedstrijd, meer is dit niet. Komt weinig nuttigs uit. Nederland staat voor goed en verzorgd voetbal, natuurlijk is dit wat minder bij clubs als NEC en lager, maar hij weet vast beter.

12 januari 2012 om 20:08

Ik kan me niet voorstellen dat NEC die mannen van Basel ongelofelijk hard onder het gras hebben lopen trappen, of ze moeten een paar slagers meegenomen hebben uit Nijmegen en die verkleed als voetballers.

Vervolgens heel Nederland afkraken op basis van een oefenpot tegen een middenmoter uit de Eredivisie is triest, die man zal wel op een soort wolk zitten omdat hij door is in CL, ga er inderdaad vanuit dat hij beter weet.

13 januari 2012 om 21:07

Nederland stond daarvoor. Maar de afgelopen 2 Wk's heb ik alleen maar slachtpartijen gezien van het Nederlands elftal. En dan voornamelijk tegen Portugal en Spanje.

Achja, niemand die iets geeft om de mening van deze heer Vogel. We zullen zien kerel, alles kan in het voetbal.

12 januari 2012 om 22:02

Inderdaad, alsof het iemand kan schelen hoe deze man er over denkt. Ik dacht toen ik het kopje las, dat het een uitspraak was van een grote voetballen of trainen. Maar nee, het is de hoofdtrainer van Basel..

En jij denkt zeker dat basel de champions league wint

Nee Zwitserland zal het EK winnen zul je bedoelen?

12 januari 2012 om 20:07

Hij is een Duitser, dus denk niet dat hij daar iets om geeft ;

12 januari 2012 om 22:04

kijk daar hebben we het. het is een Duitser. dat is de reaviliteit tussen Nederland en Duitsland. wij zijn concurrenten dus daarom spreekt hij zou over Nec.
hoe kan je nou zeggen dat Nederland nooit het EK gaat winnen omdat NEC een middenmotor van Nederland een vriendschappelijke wedstrijd een beetje wild speelt.
wat een zeikerd. dat de media zo'n stumper nog serieus neemt.

Nou dat is mooi dan hoeven we ook niet te gaan. Bedankt voor uw goed onderbouwde voorspelling meneer Vogel.

tis zelfs al tijdens zijn levensdagen gebeurd!

Tjonge jonge wat cynische huilebalk. Oranje is behoorlijk succesvol geweest met finale- en halve finaleplaatsen.

13 januari 2012 om 09:06

Laten we eerlijk zijn.de wedstrijd tegen Spanje was op het randtje van het toelaatbare,met als orgelpunt De Jong.daar heeft die man toch een punt.die wedstrijd was niet om fier op te zijn.

Wat een zuurpruim zeg. En dan nog wat: ik neem aan dat meneer in 1988 deze aardkloot al bewandelde?

12 januari 2012 om 21:31

Geboren in 1974 woehahaaaaaaaaa' ! Liggen we ons hier een beetje druk te maken over een
Möchtegern coach

Sterker nog meneer Vogel het is al in je levensjaren gebeurd. Jammer he?

Nederland heeft alleen een beetje geluk nodig , net dat extra boost zoals Spanje dat nu heeft, een goude generatie . ik vind dat we nu al goeie voetballers hebben, maar niet op elke positie

Het afgelopen WK was het hoogtepunt van Nederland.
Ik schat de kansen niet meer zo hoog.
Andere landen met veel grotere populatie zoals Turkije, Rusland zullen in de toekomst domineren.
Turkije heeft meeste populatie en hierbij meeste macht in alles.
Ach als ze nou gaven om de jeugd..

12 januari 2012 om 20:08

Nou, als aantallen alles zeiden, dan was China al een paar keer wereldkampioen geworden.

12 januari 2012 om 23:43

Daar hebben zij andere prioriteiten.. logisch toch?

13 januari 2012 om 09:19

Als China's sportieve prioriteiten maar voor 10% bij het voetbal zouden liggen dan is het aantal nog hoger dan dat van jouw geliefde Turkije. Dat, for the record, nog altijd een kleinere populatie heeft dan Duitsland. Dromen doe je 's nachts kameraad

12 januari 2012 om 20:09

Turkije? Dream on, de jeugd moet begeleid worden en dat is iets wat daar niet gebeurt. De organisatie is daar niks.

12 januari 2012 om 20:14

Dat is toch al tientallen jaren zo? En al tientallen jaren, waarin voetbal ook gewoon de nr 1 sport was, zijn het dezelfde landen (waaronder Nederland) die domineren. Nederland zal mijns inziens altijd om de prijzen mee blijven doen vanwege de extreem goede jeugdopleidingen hier.

12 januari 2012 om 20:33

Gezien je naam ben je voor 99% zeker een Turk en met je chauvinistische uitspraak over Turkije weet ik het zelfs 100% zeker.
Gezien je opmerkingen over populatie ben je blijkbaar niet de slimste thuis, aangezien het feit dat Turkije in bijvoorbeeld 1974 en bijvoorbeeld 1978 ook al een veel grotere populatie hadden dan Nederland, maar desondanks Nederland in beide jaren de WK finale speelde en zichzelf op de kaart zette als groot voetballand

On- topic ik zie Nederland het komende EK ook niet winnen, maar Turkije kan niet winnen

12 januari 2012 om 22:11

Dus? Turkije heeft alsnog veel meer macht dan Nederland ook op gebeid van voetbal waarom?
Meer populatie maar zoals ik al zei geeft Turkije niet veel om jeugd en daarom is het reden dat Nederlandse elftal(geen competitie) sterker is dan Turkse elftal.
Dus als jij mijn comment had gelezen had je gezien dat ik misschien niet de slimste was maar jij in ieder geval een domme was.

13 januari 2012 om 00:05

Het nederlands elftal is was en blijft voor altijd beter dan het turkse elftal. Net zoals de nederlandse competitie ik schat ajax psv en twente echt wel hoger in dan die top clubs van jullie. Neemt niet weg dat turkije inderdaad wel een grote potentie heeft om een top land te worden idd grote populatie maar als grote populaties altijd zouden winnen waarom staat spanje dan nu alleen op de top te kijken naar iedereen die ze probeert bij te houden? In turkije lopen ze kwa voetbal school nog wel een jaartje of 20 achter op nederland dus ik spreek je over 20 jaar wel op dit forum en dan zien we hoe het er voor staan. Natuurlijk is nederland dan ook nog steeds 20 jaar verder dus turkije word kwa voetbal groter dan nederland? nee nooit helaas.

13 januari 2012 om 07:54

Ik heb het hier ook over voetbal meneertje 'meer macht', laat Turkije eerst maar lid worden van de Eu.
De VS, India en China hebben een nog veel grotere populatie en wat de VS en China betreft en zoals jij eerder Rusland al noemde besteden deze landen juist heel veel aandacht aan jeugd. Alleen Rusland heeft een keer het EK gewonnen dus jouw beredenering gaat niet op.
Als ik jou was zou ik geen voetbal meer kijken maar gewichtheffen, dan kun je ook een keer juichen dat er een eerste prijs wordt gewonnen

13 januari 2012 om 01:29

Wat een domme comment, als we gaan redeneren op die fiets dan heeft Turkije ook een probleem met landen zoals Brazilië, Japan of Verenigde Staten. En dan valt het niet te verklaren dat ons beste Oranje ooit in de jaren 70 was met 13,5 miljoen inwoners. Of dat Portugal samen met Nederland in de top 10 staan.

Dan zou het WK niet meer gespeeld hoeven worden.

Maar weet je? Het mooie van dit alles is dat kwaliteit altijd over kwantiteit heen gaat. Als wij net zoals Brazilië 200 miljoen inwoners hadden gehad dan waren we nu 10-voudig kampioen? Nee, en weet je waarom niet:

- grote landen hebben logistieke problemen en zijn minder geconcentreerd, onze Eredivisie heeft 1 groot voordeel: overal kan je een gezonde club opzetten en alle regio's zijn dicht met elkaar verbonden.
- op een toernooi kan je wel 1000 goede spelers hebben, er spelen maar elf
- geluk blijft een belangrijke factor
- kleine landen hebben meer geduld met spelers
- kleine landen gaan sneller en efficiënter om met talenten

En zo zijn er nog wel legio voorbeelden te noemen dat het zo (gelukkig) niet werkt.

Je hebt op zich wel gelijk overigens, wat Nederland presteert en gepresteerd heeft is buitengewoon. Verreweg het sterkste kleine land.

13 januari 2012 om 09:32

Groenerandjeskwaliteit, die reactie van jou alex4all

Heb er slechts één voetnoot bij: Uruguay (2x Olympisch kampioen toen het echt vergelijkbaar met een WK was, 2x echt wereldkampioen, recordaantal van 15 Copa America eindzeges, en niet één maar twee clubs die het recordaantal van 3 wereldtitels voor clubs delen. En dat met nog geen 4 miljoen inwoners. Dus nog even een tikje beter dan NL, in elk geval qua prestaties.

14 januari 2012 om 01:34

Tja, dat voorbeeld wordt er altijd bijgehaald, ik had het er wel bij willen zetten maar vond het stukje al lang genoeg, je vergeet wel een paar dingen:

- wk toen was vrijwillig (!) , de meeste landen gingen niet vanwege de reiskosten of omdat het voetbal toen helemaal niet echt (internationaal) speelde, voetbal zat nog in de regionale fase, niet eens landelijk laat staan internationaal

- het toernooi had slechts een handjevol landen

- uit beleefdheid liet men toen het host-land (gespeeld in Uruguay dus) winnen

- voetbal en de desbetreffende nieuwe toernooi was net zo volgroeid als nu gaming-toernooien, amateuristisch dus.

- het werd gezien als een titel van niets, een tijdelijk dingetje dacht men

- speelde zich af in de tijd tussen The Great Recession en Wo2, er waren wel andere belangrijkere dingen waar men mee bezig was

Op papier, ja, zijn ze de betere. Maar buiten dit toernooi om heeft Uruguay in de periode dat voetbal echt professioneel werd ( 1966 ) helemaal niets in te brengen. Het is als het rijbewijs van mijn vader, een rondje rijden was genoeg om het papiertje te mogen ontvangen toen.

14 januari 2012 om 17:11

Ben niet met je eens, het is simpel meer populatie betekent meer macht in alles het is eenmaal zo.
Als ik jou logica gebruik heb jij ongelijk ikgelijk want wat als turkije net zo veel jeugd opleiding had zoals dat nl heeft?
Zou nl betere elftal maken?
Het is kwestie van tijd totdat grotere landen meer/beter jeugdopleidig gaat bieden want grotere landen zijn moeilijk economisch te regeren.
Het is gwn logisch

15 januari 2012 om 02:31

@mustieaj70

Het gaat niet om de populatie maar wat je er mee doet en wat voor kennis en middelen je hebt. Een grote populatie kan een zegen maar ook een handicap zijn, het ligt maar net aan de omgevingsfactoren. Een klein land kan draaien als een geoliede machine waardoor het veel efficiënter is. Sowieso spreken we niet van pure wiskunde maar een sport die alles behalve pure wetenschap is, met vele factoren die niet tastbaar zijn.

Turkije heeft niet een jeugdopleiding zoals Nederland, punt. En nogmaals, je hoeft er maar elf op te stellen. En zelfs al heb je betere spelers dan kan nog het team, de spelopvatting of geluk doorslaggevend te zijn. Het land die van al deze factoren de meeste punten heeft is degene die wint.

Als alles zo simpel was al dat je het voorstelt dan zou voetbal niet bestaan omdat het allemaal mathematisch te berekenen zou zijn en doodsaai.

Het is ook logisch dat de wereld plat is, het heelal altijd bestaan heeft of dat rijke landen meer kinderen krijgen, allemaal echter niet waar. Er spelen te veel factoren mee waardoor een simpele kijk op de wereld vaak een verkeerde inschatting geeft.

Op de vraag of NL dan een beter elftal zou maken? Als ze een betere lichting hebben wel ja, uiteindelijk gaat het toch om de Van Persie's, Robben's of Sneijder's en niet om de goede maar wel mindere voetballers zoals Kuijt, ook al heb je daar er 100 van lopen, het zijn de echte toppers die het verschil maken (als ze in teambelang spelen).

Meer populatie meer macht? Kom nou, wat een fabeltje. 17 miljoen is nog steeds meer dan genoeg om een geweldig team te maken, en dat hebben we meermaals bewezen.

13 januari 2012 om 07:58

Daar hebben ze dan al die jaren verrekte weinig mee gedaan. Nederland gaat 100% zeker eerder een EK- of Wk-titel pakken dan Turkije.

Wat een zielig persoon zeg. Je mag je best ergens aan ergeren, maar in een vriendschappelijke wedstrijd je spelers aanmoedigen om er extra hard in te knallen? Diep triest!

Nouja wacht eens even? De trainer van Basel zegt dat we niet 1ste kunnen worden dan kunnen we er toch beter niet aan beginnen? Haha wat zieligg

Toch spreekt hij kern van waarheid, wij kunnen winnen als minimaal 4 van de volgende 5 fit zijn;
Robben, Kuyt, Sneijder, Huntelaar, Van der Vaart. Eigenlijk moet gewoon het hele basiselftal fit zijn. Sommige mensen schijnen te vergeten dat je met Braafheid en Babel echt geen EK wint

12 januari 2012 om 20:11

Vraag dat maar aan de Grieken. Die hadden alleen Braafheidjes en Babeltjes.

12 januari 2012 om 20:12

Haha Kuyt? Kuyt kunnen we missen als kiespijn. Wie er sowieso fit moeten zijn: Sneijder, Robben, Van Bommel en Van Persie of Huntelaar.

12 januari 2012 om 20:12

vergeet je Van Persie niet?

12 januari 2012 om 20:16

oh ja goeie ;. OK van Persie ook dan.
Kuyt kunnen we trouwens Niet missen, deze man werkt altijd keihard. ik ben een zeer grote fan van deze speler, maar dat is mijn persoonlijke mening.

12 januari 2012 om 20:18

Kuyt kunnen we in zijn huidige vorm prima missen. Aan de buitenkant zorgt hij ervoor dat de verrassing uit het spel wordt gehaald. Leuk dat je fan van hem bent, maar hij moet echt uit het Nl-elftal.

12 januari 2012 om 20:13

Affelay kan ook nog wel leuk meespelen....

12 januari 2012 om 20:15

De kans om te winnen is juist het grootst als Kuyt niet fit is, dus ik ga akkoord met je stelling op een ding na RvP ipv Huntelaar. Dan zijn onze beste vier spelers fit en is Kuyt er niet bij. Beter kan het niet.

12 januari 2012 om 20:17

Ik denk als: Robben, Sneijder, Hunterlaar, Van de vaart, Van persie, Kuyt, Affelay allemaal fit zijn tijdens het WK en Spanje en Duitsland een paar goeie spelers geblesseerd hebben dat Nederland wel kan heeft om in de finale te komen

12 januari 2012 om 20:54

Kuyt?? die kunnen we er beter niet bij hebben, als de volgende spelers erbij zijn is het echt mogelijk om europees kampioen te worden : Vandervaart,sneijder,robben,vpersie. en dan is het fijn als spelers als vanderwiel,stekelenburg,huntelaar ook fit zijn.

ont; wat zou ik me schamen als ik basel supporter was zeg, dat je coach zich zo belachelijk maakt, een echte duitser.

Hij heeft wat deze generatie met Van Marwijk aan het stuur, denk ik, wel gelijk.

triest deze man, speel je campions leage speel je 0-0 tegen NEC en dan scoppen ze weer te ard als excuus maar om dan het nederlands elftal af te kraken waar volgens mij niemand van NEC bij speelt is wel erg triest

Met deze bondscoach zie ik het inderdaad niet gebeuren, nee. Na een mazzeltoernooitje blijft hij maar onzin uitkramen en wordt het spel met de wedstrijd slechter.

Het lijkt me haast onmogelijk om weer zoveel mazzel te hebben, dus kan me wel vinden in de woorden van de man. Al doel ik meer op het feit dat we onder Bert nooit een EK gaan winnen.

12 januari 2012 om 20:17

Belachelijk dat jij het behalen van de finale alleen maar als mazzel ziet. Onmogelijk. Wat Van Marwijk geweldig doet is de spelers tevreden houden. Voorkomen dat randzaken groot gemaakt worden en vasthouden aan een vast systeem. Iedereen weet waar hij aan toe is, dus spelers focussen zich alleen op het voetbal.

Dus Bert verdient iets meer credits dan jij nu geeft, maar oke, ieder zijn mening.

12 januari 2012 om 20:24

Ik vind dat Bert te veel credits krijgt.

Hij laat ons waardeloos voetballen, maar omdat hij op de cruciale momenten op het WK het geluk meehad, waarderen mensen hem. In alle officiele wedstrijden tegen noemenswaardige tegenstanders hebben we welgeteld 2,5 goede wedstrijden gespeeld. Zweden thuis, Hongarije uit en tweede helft op het WK tegen Brazilie toen die het geloof kwijt waren.

In de media kraamt hij onzin uit met zijn Barca-teksten. Hij wil voetballen als Barca en stelt dan Kuyt op. Kuyt! De gast die alleen maar kan rennen en technisch onderlegd is voor FC bal op het Dak. Hij vond ons zeker niet minder dan Duitsland, mensen mogen niet fluiten als ze voor honderden euro's naar een baggere Oranje wedstrijd kijken en elke vorm van kritiek pikt hij niet. Kortom ik vind het een verschrikkelijke bondscoach en wat mij betreft mag hij gelijk weg.

12 januari 2012 om 20:34

Kuyt moet er uit, dat ben ik met je eens. Laatst stond hij op links en nam constant de bal gesloten aan, waardoor onmogelijk voor een verrassing kon zorgen.

Verder ben ik het niet met je eens, want hij heeft gezorgd voor een eenheid en dat is de laatste jaren geen enkele bondscoach gelukt.

12 januari 2012 om 21:27

Of zou het zo zijn omdat het een ex Feyenoord trainer is
dat je vind dat hij onzin uit kraamd.....

Wat een pannenkoek ben jij joh....2e op het wk en tweede op de fifa
ranglijst.....idd een waardeloze trainer

12 januari 2012 om 20:36

Je hebt ook volledig gelijk iedere keer als ik Van Marwijk de naam Barcelona hoor zeggen dan begin ik te giegelen. Het enigste wat hij heeft gedaan op het WK is het achterin dicht timmeren met een verdedigend blok en een heleboel slechte tegenstanders hebben en het nodige geluk.

In tegenstelling tot Duitsland en Spanje zie je helemaal geen idee achter het voetbal van Van Marwijk. Hij is puur afhankelijk geworden van een actie van Sneijder of Robbe want meer is het niet. Als team hebben ze tegen Duitsland bewezen totaal niks te kunnen.

heiko de zeiko : het is een mannenwereld waarin je leeft wake up

NEC is ook echt vergelijkbaar met het Nederlands Elftal. Dom gefrustreerd mannetje is dat.

12 januari 2012 om 20:38

Hij denk zeker dat NEC staat voor Nederlands Elftal Combinatie. Inderdaad een gefrustreerd mannetje. Wees blij dat je het grote Manchester United uit de CL hebt gekegeld!

Zoals honden altijd op hun baasjes gaan lijken, is deze meneer al aardig aan het baselen.

Dezen man denk nu sinds hij verder is in de champions league . Dat hij een wereld trainer is en het allemaal wel ff weet . Nederland heeft ten 1e een veel betere jeugd dan Zwitserland en blijkbaar kijkt hij nooit naar Wesley snijder en Robben,van Persie,van de vaart enz

Valse hoop, dacht ik toch zo. Volgens mij was er een EK in 1988 waar Oranje het wel aardig deed... Get over it, gewoon zeuren na de wedstrijd is dit.

Jeetje, laten we maar thuis blijven van de zomer dan. De man heeft zulke verdomd goeie argumenten, daar valt gewoon helemaal niets tegen in te brengen.

Staatsvijand nummer 1.

We kunnen niemand gebruiken die niet in onze jongens geloven. Wij worden Europees kampioen. Er is geen andere optie.

Zoals de Ashantijnen vroeger zeiden:
Als ik terugga, word ik vermoord, ga ik verder, dan doodt de tegenstander mij. Dus liever met het mes tussen de tanden de ondergang tegemoet zien!

Er vol bovenop klappen met het EK zodat ook deze meneer ziet dat wij Nederlanders wel degelijk fantastisch kunnen voetballen..

Niet als hij de coach is, kan er niks van. Het feit dat zijn ploeg niet meer dan een remise pakt tegen NEC zegt al wat over het niveau van Basel, want een Nederlandse topper zou het wel doen. En alsof Duitsland het EK wint, gaat ook niet gebeuren. Hij is gewoon gefrustreerd, trieste vertoning.

Zure teksten zeg! De strekking is echter wel een beetje terecht. Duitsland heeft een beetje de frisheid die Nederland na het WK heeft verloren. Nederland heeft nog steeds een erg sterk team, maar verdedigend is de spoeling te dun. Juist het verschil in kwaliteit ten aanzien van de laatste linie is de reden waarom Duitsland en Spanje beter zijn. Laatstgenoemde is per individu nog steeds de beste, maar ik kan me niet indenken dat het na een gewonnen EK én WK nog scherp genoeg is om de derde eindronde op rij te winnen. Hoewel men in Spanje uit een schier eindeloze voorraad talenten lijkt te kunnen putten.
In mijn ogen heeft Duitsland alles. Hoogstaande individuele kwaliteit, de juiste samenstelling en leeftijdsopbouw, de gretigheid, de frisheid. Zij zijn de topfavoriet! En ik vind het niet eens erg. Sinds het WK 2010 kan ik veel sympathie voor Duitsland opbrengen. Hoewel ik niet dacht dit ooit te kunnen zeggen, speelt Duitsland voetbal zoals wij graag voor ogen hebben. In mijn ogen zijn Frankrijk en Portugal 'het nieuwe Duitsland'.

Wat een vergelijking, meen dat je dan Real Betis kan vergelijken met het Spaanse elftal.*zucht*

Wat dist deze vent zichzelf ongelooflijk, Duitsers staan erom bekend (in het verleden) om hun harde spel.....

Die rooie kan maar beter zijn mond houden. Hij kan niet winnen van Nec, en dan maar huilen. En deze uitspraak slaat nergens op, want Zwitserland is helemaal niks. Ga maar huilen over je geblesseerde spelertjes, want die CL kan je wel op je buik schrijven.

Deze man heeft gelijk Nederland kan beter thuis blijven Voortaan omdat hij zegt nooit meer Wk Ek kwalificatie meer spelen we hebben toch geen schijn van kans

Ja tuurlijk want een oefenwedstrijd tegen, met alle respect, Nec. Terwijl daar geen enkele spelers van in Oranje spelen, staat gelijk aan het Nl-elftal.

Pure frustratie dat ze niet van een Nederlandse middenmoter gewonnen hebben, een beetje trainer moet daar overigens wel tegen kunnen.

Basel kampioen? Dat gaat van mijn levensdagen niet gebeuren.

nec moest alvast oefenen voor de derby ghehe

on: vogel moet niet zo piepen, snap ook niet waarom hij het nederlands elftal er in 1x bij haalt, heeft er zeer weinig mee te maken

Goed onderbouwt ook..

Dan hoop je dat NEC daar met 5-0 wint, maar goed, dat zit er niet in.

waarom hoop ik nou ineens dat die gozer snel ontslagen wordt?
gadverdamme zeg, wat een chagrijn, ik kan echt niet tegen dat soort domme uitspraken die vol zitten met onzin en weet je wat het ergste is?
hij gelooft er zelf nog in ook...

12 januari 2012 om 20:36

Dit heeft met zijn slechte jeugd te maken.hij is als kleien jongen nooit gehoord geweest.vandaar dat ik dit kan verklaren.als kleine jongen kreeg hij nooit aandacht.hij zoekt dus aandacht;

Ja want Nec is representatief voor de staat van het Nederlands voetbal en Oranje...wat een dwaas. Dat Oranje het EK niet wint zou idd zomaar kunnen, maar zijn logica slaat nergens op.

Waarom moet deze onbekende trainer van Basel iets zeggen over het Nederlands elftal!! deze gast heeft gewoon geluk met zo een goed elftal,door Fink van Hsv.

Misschien beetje gefrusteerd dat Zwitserland niet op het EK en nooit wat voorstellen op eindtoernooien en onze miniscuul landje wel!

Duitsland Wint DE EK ze hebben veruit de beste selectie die alle op het hoogste niveau spelen
van europa, en zijn echt aan mekaar gewaagd ze willen succes zijn hongerig en het bulkt van de talent
en dit keer willen ze zeker revange tegen spanje en nederland kan alleen de wonden gaan likke na de groeps wedstrijden

12 januari 2012 om 20:54

Duitsland moet oppassen dat ze de groepsfase niet eens overleven. Het is een poule waarin iedereen van elkaar kan winnen.

12 januari 2012 om 22:21

Spanje heeft gewoon een betere selectie dan Duitsland hoor. Met een middenveld waar je met Xavi, Iniesta, Xabi Alonso, Fabregas, Silva , Arteta , Mata of Jesus Navas kan neerzetten en een verdediging met Pique Puyol Ramos en een keeper als Casillas ,valdes of Reina , en aanvallers dan Torres (villa als hij het redt)

Zet dit tegenover Duitsland
Aanval met Gomez of Klose, Middenveld met Ozil, Reus, Gotze, Muller , Kroos, Khedira , Podolski, een verdediging met Hummels Mertesacker, Badstuber, Boateng, en keeper Neuer.

Dit zijn van beide ploegen dan de grootste namen die ze op zouden kunnen roepen.vergelijk maar en wees eerlijk. Spanje heeft een véél betere en véél bredere ploeg

13 januari 2012 om 13:54

Ik denk dat ze aan elkaar gewaagd zijn en de Duitsers zijn veel jonger.
Die hebben meer kans op het EK te pakken dan Spanje.

Prachtig toch dit soort reacties, dat laat zien dat we erg serieus worden genomen. Het zou vervelender zijn als er helemaal niet over je word gesproken. Deze meneer Vogel heeft bovendien niet zo'n best geheugen of wellicht heeft hij de hele zomer van 1988 op een onbewoont eiland doorgebracht... dat zou kunnen natuurlijk .

On: Net resultaat van Nec, ook al is het maar een oefenwedstrijd.

Wat een rare Vogel, er zijn inderdaad 2 favorieten, maar Nederland komt er net achter en kan mits het in vorm is tegen ieder land winnen...

Ja schaam je maar dat Basel niet gewoon van NEC wist te winnen.

12 januari 2012 om 20:37

Als je niet van NEC kan winnen heb je geen recht van spreken :vooral niet als je onzin gaat uitbraken

12 januari 2012 om 23:51

En NEC was gewoon beter, dus hij heeft nog minder recht van spreken

Zal hij stiekem jaloers zijn op Nederland.

1988 hadden ze een top elftal, is niet te vergelijken met nu ,, nederland heeft te oude lompe verdedigers en middenvelders, het probleem is ook denk dat het aan de spelers en clubs ligt in de eredivisie want als je kunt nagaan spelen veel spelers van het huidige nederlandse elftal niet bepaald bij top clubs de grote 4 op na natuurlijk robben,snijder,van persie , en ja van der vaart maar goed .
wat ik wil zeggen is dat spelers als berens,wijnaldum,heitingal niet bepaald spelers zijn die echt elke wedstrijd op het hoogste niveau spelen, zowel in de eredivisie als in de CL,
en ja wijnaldum pieters heitinga , mathijsen ellia , berens ga zo maar door daar jkan je echt geen EK Mee winnen sorry hoe hard het ook klinkt, ze komen gewoon weg teveel kwaliteiten te kort.

12 januari 2012 om 21:22

sorry wijnaldum is toch echt de volgende wereldspeler die nederland voort gaat brengen waar heb jij het laatste jaar gezeten

13 januari 2012 om 13:13

wij zijn toch echt nog een stuk beter als jullie maar na een oefen potje van niks hebben ze de grootste babbels,nl gaat gehakt van jullie maken.let op mijn woorden!en met al het talent wat er aan zit te komen kunnen we nog vele jaren mee.

Misschieb heeft hij wel gelijk, maar de manier waarop die het zegt blijkt gewoon uit dat het een stuk chagerijn is.

Dan gaan we toch lekker het tegendeel bewijzen...
Dit bij-de handte mannetje heeft zich nog nooit bewezen.
En omdat hij niet eens langs het respectievelijke NEC kan komen...komt hij maar met excuusjes die er niks mee te maken hebben!
Ach zwitserland kan wel voetballen wilt hij zeggen?
Vlieg op vogel en zoek een warm nestje ergens ver weg van europa!
jaloerse kip

De reactie trouwens van Pastoor

Collega Alex Pastoor (foto) ontkent dat zijn team hard speelde. "helemaal niet. Maar toen die trainer zijn spelers opdroeg uit te gaan delen, heb ik toch maar even Pavel Cmovs de spits ingestuurd. Hij voldeed volledig aan de verwachtingen", reageerde de Nec-trainer in gesprek met De Gelderlander.

Haha echt mooi Cmovs deelde ook gelijk uit en kreeg nog geel dacht ik.
Alex was blijkbaar goed pissig om nog een verdediger in de spits te zetten om uit te delen.

Die man moet niet zeuren bij nec viel van de velden geblesseerd uit en bij hun niemand

De gemeenste speler die er in het Nederlands elftal zit is denk ik van Bommel en uitgerekend hij staat er om bekend Duits te spelen.
Eigenlijk wel grappig zo'n gefrustreerde trainer die in zijn boosheid dingen roept die hij niet meent.

Volgens mij leefde hij toch al in 1988? Dan is het dus al gebeurd meneer de wijsneus!

Heiko vogel wie is dat ? hahaha
gefrustreerd mannetje zeg gelijk maar alle NL ers over een kam scheren ...maar goed dat kunnen veel duitsers goed dat leert de geschiedenis

wat heeft Nec met Oranje te maken ? vreemde reactie
Ach ja Duitsland speelt voor het eerst in 100 jaar ook eens mooi voetbal en de praatjes komen gelijk weer ... jammer is dat toch maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan

Een klap richting Nederlanders?! Als jij niet van NEC kan winnen, hoef je het volk Nederlanders niet te beoordelen. Zwitersland gaat in ieder geval Nooit het EK winnen. Wat een rare uitspraak. Het spel van NEC zegt iets over het Nederlandse voetbal?! Juist...

Wat een rare vogel?

Serieus is er werkelijk ook maar 1 iemand te vinden die het interessant vindt wat deze pipo te melden heeft ? Raar persoon die zijn succes naar het hoofd is gestegen mosschien? Hoop dat ie er de volgende ronde uitgeknikkerd wordt !

Nou, poe poe! Ik weet niet of ik vanavond wel kan slapen hoor omdat hij zegt dat we geen europees kampioen worden.

Huilie huilie, wat een artiest.

Ach hij mag het zeggen,,,
ik bedoel Zwitserland Europees kampioen.... Nederland Europees kampioen.. Zwitserland Europees kampioen.... Nederland Europees kampioen..zwitserland Europees kampioen.... Nederland Europees kampioen..hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nederland;
veel succes basel met het behalen van de champions league,,, dicht ze goede kans toe,, owneehj toch niet...
wat een loser zeg mijn god
meneer vogel denk dattie kan vliegen hahaha

Goed om te lezen dat onze mannen er goed ingekleund zijn. Laten we dat vast houden in de competitie.

De kans is niet uitgesloten dat Nederland het EK Weer een keer wint.
Zou die Duitser zo levensmoe zijn dat hij dit zegt?

die heeft nog nooit naar oranje gekeken. Oke, kan gebeuren. Met huntelaar en van persie in vorm zijn gewoon top van de wereld. Met daarachter sneijder, van der vaart, van bommel en robben moeten we sowiezo de halve finale halen.

Meneertje is gewoon gefrustreerd dat hij op felheid is afgetroefd door Nec, wat gewoon had moeten winnen. NEC was gewoon beter als FC Basel. Bal op de paal, paar schoten net niet en een afgekeurde goal.

Wat een mietje is deze gast zeg.

Hij heeft wel gelijk, het Nederlandse voetbal is een totaal andere weg ingeslagen. Veel agressiever en harder dan vroeger. Ik denk ook dat Oranje echt de komende jaren niet veel te vertellen zal hebben op de grote toernooien die er toe doen.

13 januari 2012 om 03:24

Welke doen er wel toe, en welke niet? Wat ben je een doemdenker man! Nederland is juist na de kritiek na de finale heel anders gaan spelen. Veel meer voetbal.

13 januari 2012 om 13:52

lul niet nl zal allen mar beter worden als je ziet wat er aan zit te komen dan zullen we elk toernooi hoge ogen gooien,vd vaart sneijder en vpersie en robben zullen zeker nog 4 jr op top niveau meedraaien,vbommel en mathijsen zullen weg vallen na dit ek maar daar hebben we twee in potentie betere spelers voor klaar staan nmlk strootman en bruma,en dan komen er nog een aantal tpotalenten aan als john,narsingh,gouweleeuw,douglas,maher,winaldum,de jong,vwolfswinkel,castaignos,clasie,en de grootste van allemaal gaat klaassen worden.dan hebben we nog een lichting met willems,ebecilio,rekik,bouy,de sa,manu,trindade,depay,locadia.nee nl zit gebakken zoals altijd.dan nog een feit en dat is dat nl van de 15 toernooien 9x minimaal de halve finale gehaald waarvan 4 x de finale en maar 1x niet de groepsfase overleefd in 1980 dat zegt genoeg lijkt me.altijd dat persimistische dat begrijp ik niet,wij mogen ons handen dicht knijpen met al dit talent.

13 januari 2012 om 21:46

Het grootste talent van Nederland gaat in de toekomst Klaassen worden? Sorry hoor, maar waar baseer jij dat op? Wat heeft Klaassen nou bewezen vergeleken met leeftijdgenoten als Maher of Labyad? Helemaal niks. Als hij nou nog een paar jaar jonger was okee, dan zou hij meer potentie en groeimogelijkheden hebben, maar ze zijn allemaal 18 duss...klaassen is op dit moment geen haar beter dan een Depay of Trindade.

15 januari 2012 om 13:59

let nou maar op,ik heb gewoon oog daarvoor ken ik ook niks aan doen.

Hij zou eens gelijk krijgen. Alvast veel sterkte toegewenst aan zijn familie. Veel te jong overleden.

13 januari 2012 om 13:53

dat denk ik ook hahahaha nog voor deze zomer ben ik bang

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Basel

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.FC Sion132
Voor de complete stand: Super League
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina FC Basel.

In de wandelgangen

Vrijdag 20 september
Sadio Mané kan een nieuw contract tot 2025 tekenen bij Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren