Nieuw contractvoorstel PSV kan geblesseerde Wuytens niet bekoren

Maandag, 12 december 2011 om
/

PSV heeft Stijn Wuytens een nieuw contractvoorstel gedaan. De kans is momenteel echter klein dat de middenvelder zijn fiat geeft, zo meldt Voetbal International. Hij heeft teleurgesteld gereageerd.

Wuytens kan zich niet vinden het voorstel van één extra contractjaar plus een optie voor dezelfde periode, zo claimt het weekblad. Het nieuwe voorstel van de kant van PSV is omdat de clubleiding van mening is dat de optie in zijn huidige tot juli 2012 lopende contract niet langer marktconform is.

Wuytens raakte in mei tijdens de wedstrijd tegen Vitesse geblesseerd aan zijn knie. Nader onderzoek wees uit dat hij bij zijn onfortuinlijke actie schade aan een voorste kruisband had opgelopen en dat de buitenmeniscus was ingescheurd. De 22-jarige Belg, die eerder werd verhuurd aan De Graafschap, is momenteel nog steeds herstellende.Gerelateerd

47 reacties (laatste reactie door kristianvadocz_32)

Gewoon doen jongen, laat zien dat je een man bent en teken dat contract, wat een onzin dit :/

Ik vind dit een van de slechtste voetballers van heel Psv. Deze jongen mag van mij dan ook uitkijken naar een andere club want deze jongen heb ik nooit kunnen betrappen op een hele goede wedstrijd. Zelfs niet bij Jong Psv..

13 december 2011 om 10:20

Dan kijk je wqqarschijnlijk niet goed. Wuytens heeft meer dan zat goede wedstrijden bij Jong PSV gespeeld. Ook bij het eerste speelde hij regelmatig prima wedstrijden. Het is geen Strootman niveau maar wel een bruikbare bankzitter. Ook die moet je hebben

13 december 2011 om 11:55

Daar ben ik het niet mee eens, hij is alleen te betrappen op fouten en zal nooit er bovenuit steken. Het is gewoon een hele slechte versie van een Johann Vogel, die hoef ik niet bij mijn clubbie te zien, zeker niet langer dan dit contractvoorstel. Vind het jammer dat hij geblesseerd is anders was die waarschijnlijk al verkocht geweest. Hutchinson, Ibrahim en Ojo zijn alledrie vele malen beter. Daarnaast spelen er bij Jong PSV ook talenten als Najah die beter zijn.

Stijn Wuytens kan mij niet bekoren. Het is en blijft gewoon een middelmaat speler. Paar keer ingevallen bij PSV vorig seizoen en ik vond het helemaal niks. Met Toivonen, Strootman, Wijnaldum op het middenveld komt Stijn er niet aan hoor bij Psv, met Ojo, Hutch en Engelaar nog achter de hand. Verder zie ik van Bommel volgend seizoen nog komen en is het helemaal over voor Stijn.

12 december 2011 om 22:56

Hoeveel jaar denk jij nu al dat van Bommel terugkomt? En hoeveel jaar heb jij in de waan geleefd dat van Nistelrooy af zou bouwen in Eindhoven?

Heel misschien komt hij wel terug, maar je moet er niet automatisch vanuit gaan dat zulke spelers afsluiten in Nederland. Dat is niet meer realistisch en echt weggelegd voor de allerbeste club mensen.

12 december 2011 om 23:27

De kans dat van Bommel terug komt is zeer groot, ik zou er mijn hand wel voor in het vuur steken dit jaar. Hij heeft het meermaals aangegeven en PSV is ook geïnteresseerd. Bij van Bommel geloof ik het op 1 of andere manier ook eerder dan bij Ruud maar dat terzijde.

Deze Stijn heeft weinig te willen, ik denk dat als die geen contract ondertekent hier, dat die opgepikt wordt door FC Eindhoven ofzo.

13 december 2011 om 09:28

Maar mocht van Bommel terug komen. Denk jij dat van Bommel naar een loodzwaar seizoen met Ac ( Champions League, Beker, Competetie, een vol ek waar die alles gaat geven omdat het zijn laatste kans is nog ook maar een beetje gemotiveerd als die volgend jaar met alle respect wedstrijdjes moet spelen in de Vijverberg, De koel, plus hij heeft ook gezegd als ik fit ben wil ik best bij tekenen in Milan. Ik denk als jullie geen champions League halen van Bommel gewoon blijft waar die is.

13 december 2011 om 13:40

@ legendarisch

Aanvulling op fastbastard: Als van Bommel fit blijft verlengt hij zeer waarschijnlijk bij Milan, als hij niet fit is komt hij dus pas terug naar Eindhoven. Als hij terugkomt komt hij dus alleen om af te bouwen. Moet je daar blij mee zijn? Een spelers die aan het aftakelen is en een (door het salarisplafond misschien minder) miljoenen per jaar op zijn bankrekening bij schrijft, in plaats van een jonge getalenteerde spelers die je in de toekomst nog kan verkopen?

Ik heb het bij Ajax gezien met Davids. Zijn instelling was geweldig en voor een deel bracht hij het ook over op andere spelers, maar hij kon het zelf niet meer belopen.

Het is een mooi gebaar als een spelers af wil sluiten bij zijn oude club, maar ze doen het tegenwoordig pas als ze 36 jaar oud zijn. Als je echt liefde voor een club heb kom je terug als je 31/32 jaar oud ben. Dan kan je nog een paar jaar echt wat toevoegen en kan je lichaam de eredivisie nog goed aan. Minder blessures dus. Tegenwoordig komen ze pas terug als ze afgedankt worden door de grotere Europese clubs... Zonde!

Waarom geeft PSV hem nou weer een contractverlengining? Hij is niveau Nec, met alle respect.

12 december 2011 om 22:10

Ik hoef Wuijtens echt niet bij NEC te zien hoor. Ik vind de huidige spelers eigenlijk nog goed genoeg ook. ;

13 december 2011 om 14:54

De huidige spelers op het middenveld zijn ook gewoon beter als Stijn Wuytens. Wuytens is een doodnormale middenvelder die heel blij mag zijn dat PSV ook maar de moeite neemt om hem een contracft aan te bieden,

Verkoop maar aan Vitesse ofso. Een van de zwakste schakels van (jong) Psv. Aan zijn reactie te zien voor een contractverlening overschat hij zichzelf flink. Gewoon laten gaan!

13 december 2011 om 02:01

Haha, Wij kopen alleen het beste wat PSV te bieden heeft. Wen er maar vast aan.

De enige live wedstrijd die ik van hem gezien heb was tegen Benfica, waar hij niet slecht speelde. Zou deze jongen toch graag terug zien. Het is echter niet zo dat hij daarvoor een exceptioneel hoog bedrag / aantal jaar zou moeten krijgen van Psv.

Voegde toen bij de Graafschap ook niks toe. Komt veel te kort voor niveau Psv, en vraag me ook echt af of dit wat zou zijn voor NEC ofzo bijvoorbeeld.

wuytens, tamata, nijland en ojo: pure middelmaat. deze overschatte spelers wegdoen en kijken naar de jongere talenten. dit is niet het niveau dat psv moet nastreven. en wuytens moet het zelf ook niet willen, aangezien hij al jaren op de bank zit.

12 december 2011 om 21:51

Ben het zeker niet met je eens over Ojo! Ik vind dat hij echt goede dingen heeft laten zien aan het begin van het seizoen.. Hij heeft zeker veel potentie! Iets wat ik van de jongere spelers als Locadia, Depay en Ritzmaier allemaal nog maar moet zien..

12 december 2011 om 22:07

ojo goede dingen laten zien? tegen az? als ik hem zie spelen zie ik een kleurloze middenvelder, geen specifieke kwaliteiten die hem eruit laten springen. ook bij zijn verhuur naar vvv liet hij niets zien.

nu is hij zeker niet goed genoeg voor een basisplek bij psv.

12 december 2011 om 22:19

Nou goed dat is jou mening, ik vind dat je dat niet goed ziet.. Basisplek ben ik met je eens omdat er nu gewoon betere spelers zijn maar ik vind dat hij vaker mag invallen.. Zeker omdat Engelaar de laatste weken weer in mag vallen (zelfde soort voetballer).. Dan zie ik liever Ojo en niet alleen omdat hij nog jong is..

12 december 2011 om 22:32

misschien is het inderdaad te vroeg om hem al af te schrijven aangezien hij nog best jong is, maar hij heeft zelfs bij vvv niks laten zien. ik denk wel dat rutten hoog van hem opgeeft, anders zet hij hem niet in het basiselftal in de eerste wedstrijd van het seizoen. toch moet hij mij nog overtuigen, maar wie ben ik.

wuytens heeft zijn kansen wel gehad nu en mag zeker wel weg.

Ik vind dat sommige topclubs spelers in de gelederen hebben die puur door toevalligheid of het stempel eigen jeugd terecht zijn gekomen en nog rondlopen bij zo'n club. Stijn Wuytens is daar een van. Manolev net zo. Bij Ajax vind ik Ebicilio en Blind zulke spelers. AZ heeft er een in Benschop. Normaal zouden deze spelers voor een club van het kaliber NEC moeten spelen en waren ze in zo'n shirt nooit in de picture gekomen denk ik.

12 december 2011 om 23:30

De elftallen in de jeugd moeten ook gevuld zijn he, je kan daar uiteraard niet allemaal goede spelers hebben lopen die het tot het eerste schoppen. Deze Wuytens is puur voor opvulling bij PSV denk ik. Voordeel is dat die linksbenig is, dat zijn er niet zo veel. Er zijn in ieder geval meer rechtspoten.

12 december 2011 om 23:35

Absoluut. Maar wel verbazingwekkend dat ze het soms bijzonder lang uithouden ondanks hun status. Hiervan is Eric Addo natuurlijk het grootste voorbeeld, wat me altijd een doorn in het oog was. Een linkspoot in de Psv-selectie is geen overbodige luxe hoewel ik niet denk dat het per se een voor- of nadeel biedt voor de positie van Wuytens (centrale middenvelder).

12 december 2011 om 23:38

Nee oke, maar over het algemeen zijn er minder linkspoten dus als er dan een linksback uit valt (pieters bijvoorbeeld soms vorig seizoen of die daarvoor) dan kwam Wuijtens er wel eens in, puur omdat die linksbenig is.

Wuytens heeft twee goede periodes bij Psv gekend. De eerste was in zijn debuut jaar onder Huub Stevens, toen was hij in tot het ontslag van Stevens basisspeler en deed hij het prima. En zijn tweede goede periode was vlak voor zijn blessure, toen zat hij dicht tegen een basisplaats aan. Wuytens is een prima voetballer maar komt misschien toch tekort voor het niveau van Psv. Voordeel van hem is wel dat hij op meerdere posities inzetbaar is en een hele goede traptechniek heeft. Het is daarom ook begrijpelijk dat Psv voorzichtig is met langer vastleggen. Een contractverlenging van één jaar met een optie is daarom vanuit de club gezien een logische keuze. En waarschijnlijk zal hij dan een jaar verhuurd worden aangezien hij inmiddels voorbij is gestreefd door Ojo en Ritzmaier.

12 december 2011 om 22:17

Helemaal mee eens, maar wat ik me dan afvraag: wat bezielt zo'n jongen om zulke eisen te stellen? Tis nou ook niet echt dat hij bepaalde prestaties heeft geleverd waarmee je kan aantonen dat je zo'n contract verdient.

13 december 2011 om 02:07

Bedankt voor de enige realistische beschrijving van de voetballer Wuytens in dit hele topic.

Op grond waarvan meent hij in hemelsnaam recht te hebben om meer dan een contract voor nog een jaar? Wuytens is nog nooit van toegevoegde waarde geweest voor PSV en het zou mij verbazen als hij dat ooit nog zou gaan worden. Hij moet dankbaar zijn dat hij uberhaupt een contractverlenging aangeboden krijgt. In elke andere bedrijfstak kom je gewoon keihard op straat te staan als je contract afloopt en je al jaren niets hebt kunnen betekenen voor je werkgever. Een langer contract moet je zelf afdwingen en als de niet lukt moet je misschien eens maar eens in de spiegel kijken voordat je gaat zeuren.

Nu is PSV weer laks bezig, word hier een beetje scheitziek van. En Reis en Wuytens zijn niet de 1st waarbij dit zo gaat. Ook bij Afellay, die bijna gratis de deur uitliep... Bij Aissati ook, bij labyad moeten ze ook maar eens sneller handelen pf wat een beleid!

12 december 2011 om 22:59

Aissati is niet transfervrij weggelopen maar verkocht voor vier miljoen (wellicht meer dan hij op dit moment waard is). PSV wilde Afellay graag bij laten tekenen, maar dit wilde Afellay zelf niet omdat dat zijn kansen op een transfer naar een topclub zouden verkleinen. Kon PSV niets aan doen. Het contract van Reis werd niet verlengd omdat op dat moment lang niet zeker was (en ook nu nog altijd niet is) of hij ooit nog zou op niveau kunnen voetballen. Een te rechtvaardigen keuze. Het contract met Labyad wordt automatisch verlengd tot 2014 zodra hij 30 wedstrijden in PSV 1 heeft gespeeld, volgens mij is dat al bijna het geval. En als PSV Wuytens nu verliest is dat echt geen ramp. Een speler die zich op zijn 22e nog altijd niet bewezen heeft gaat er gewoon niet meer komen. Die komt echt nooit verder dan de subtop/middenmoot van de Eredivisie. Lekker laten lopen.

Te licht, geen nieuw contract aanbieden. Totaal geen toegevoegde waarde voor Psv.

PSV is er niet echt de club naar om spelers met blessures een contractverlenging te geven. Of ze daar gelijk mee krijgen, zal de toekomst uitwijzen. Op dit moment kan ik niet beoordelen of het verstandig is (zie ook het geval Reis).

haha?
In plaats van een gat in de lucht te springen weigert hij het ?
Hij heeft niets gepresteerd en is niet eens een groot talent, dus erg vind ik het niet, maar ik snap niet waarom hij het niet accepteert..
Dit vind ik echt hatelijk, dat spelers die niets gepresteerd hebben, meteen denken dat ze de man zijn en een contractvoorstel weigeren.. ]
Succes bij een ander club

12 december 2011 om 23:17

andere club?

13 december 2011 om 00:25

als je het zo stelt, kun je het ook zelfkennis noemen.
Hij weigert omdat ie niet verwacht te gaan spelen.

Denk dat PSV een mogelijke linksback in hem ziet.
Als linkermiddenvelder manifesteert Ritzmaier zich goed, hopelijk dat die doorschuift.
Op linksback is de spoeling dunner. Willems is nog jong en Tamata m.i. te licht. (en rechtsbenig...hou ik niet van op linksback)
En het zou me niet verrassen als Pieters na dit seizoen alsnog vertrekt. Na 4 jaar PSV zou dat niet gek zijn.

Op basis waarvan wil Psv zijn contract verlengen. De jongen is toch al 22 en heeft nog niks laten zien in Eindhoven en komt gewoon te kort.
Begrijp ook niet dat de voetballer Wuytens niet gewoon zegt weg te willen om aan spelen toe te komen bij een middenmoter ergens in Nederland of Belgie.

Wuytens is een speler die bij Psv nog niks heeft laten zien, hoe zijn contact qua voorstel eruit zou zien weet ik niet maar hij zal vast en zeker wel boven de Balkende norm zitten, dat lijkt me voor hem meer dan genoeg

Wuytens is gewoon een prima middenvelder met goed inzicht en een lekkere pass / lange bal. Maar in het huidige PSV is er gewoon geen plek voor hem, dus het lijkt me beter dat hij het elders opzoekt. Jammer dat hij zo onderschat wordt. Kan makkelijk mee met Vitesse, Heerenveen, Groningen of Roda.

Of psv heeft hem op basis van al zijn kwaliteiten zon slecht bod gegeven dat iedereen zou weigeren. Iedereen weet dat de kassa bij Psv op is. Maar zoals ik supporters hier zie schrijven is het een zwakke schakel.

Wuytens weet in misschien in zijn achterhoofd al dat hij uiteindelijk wel ja zal zeggen als het er echt op aankomt.

Hij wil gewoon even kijken wat hij er maximaal uit kan halen qua geld, dat is niet zo raar hoor, dat is gewoon het spelletje wat onderhandelen heet.

Hij is gewoon bruikbaar voor Psv, maar basisspeler? Ja ook dat is mogelijk, hij is nog jong en aan inzet zeker geen gebrek. Heeft een goede trap, zie niet in waarom Timmy Simons nou beter was bijvoorbeeld..

psv ziet het schijnbaar in hem zitten anders bieden ze hem geen contract aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV4246
2.Ajax4042
3.Feyenoord3517
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jeroen ZoetKeeper10
Joshua BrenetVerdediger10
Daniel SchwaabVerdediger10
Santiago AriasVerdediger10
Jordy de WijsVerdediger10
Jorrit HendrixMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Vrijdag 14 december
Pablo Castro is in beeld bij Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren