Inkoom boort medespeler invalbeurt door de neus na bizarre rode kaart

Woensdag, 2 november 2011 om 16:03Peter Nusselder • Laatste update: 18:03

Toen voetballers er een gewoonte van begonnen te maken om hun doelpunten te vieren door zich van hun shirtje te ontdoen, stelde de FIFA paal en perk aan deze manier van juichen en werd het geven van een gele kaart als straf ingevoerd. Deze maatregel kan echter ook overdreven worden toegepast.

In de competitie van Oekraïne heeft een Dnipro Dnipropetrovsk-speler namelijk op wel heel bizarre wijze zijn tweede gele en dus rode prent ontvangen: na een uur werd rechtsback Samuel Inkoom door zijn coach naar de kant gehaald tijdens het duel met FC Karpaty Lviv. Op weg naar de zijlijn ontdeed de Ghanees international zich alvast van zijn shirt, maar daarvan bleek de scheidsrechter niet gediend.

De arbiter kwam aangesneld en toonde Inkoom een gele kaart; aangezien het de tweede was voor de 22-jarige verdediger, betekende het een veldverwijzing. Ploeggenoot Evgeniy Shakhov stond klaar om in te vallen, maar kwam van een koude kermis thuis.

Bekijk hier de rode kaart voor Samuel Inkoom:Poll

Vind je deze rode kaart terecht?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door zinedine28)

Jezus, als een speler die gewisseld wordt hiervoor rood krijgt... Belachelijke rode kaart.

2 november 2011 om 16:09

Je hoort gewoon niet je shirt uit te trekken op het veld, het is gewoon een regel dat de scheidsrechter een gele kaart geeft wanneer een speler dit toch doet. Het is ook nergens voor nodig om je shirt daar al uit te trekken, dus ik vind het gewoon zeer dom van deze speler en een terechte rode kaart.

2 november 2011 om 16:39

Dit is typisch een scheidsrechter die alleen het boekje met regels heeft doorgelezen en totaal geen redelijkheid kent. Als hij nou nog geen geel had, Oke, maar om hem hier nog een gele kaart voor te geven en dus rood als gevolg, is toch belachelijk. Dat kan ook met een waarschuwing af.

2 november 2011 om 16:52

Dat is dus een scheidsrechter die zich strikt aan de regels houdt en helemaal geen snars van voetbal begrijpt op het gebied van bijvoorbeeld emoties.
Wat een pietlut ben je als je voor deze actie een gele kaart geeft. En dan zitten wij over onze scheidsrechters te zeuren!

Als die scheidsrechter zich toch aan de regels houdt, laat hij die wisselspeler erin komen. Volgens de 4e official en waarschijnlijk ook het boekje van de scheidsrechter heeft de wissel al plaatsgevonden, en geef je dus een rode kaart aan iemand die op de bank zit.

Edit: Zie trouwens net dat de scheidsrechter sowieso geen geel had mogen geven. Er mag enkel een gele kaart worden gegeven wanneer een speler zich ontdoet van zijn shirt na het scoren van een doelpunt.
Dit wordt namelijk als onsportief gedrag beschouwd.

2 november 2011 om 16:56

Allicht ben ik een doemdenker, maar dit lijkt erg veel op omkoping. Scheidsrechter en Inkoop zitten beiden in het complot. De scheidsrechter was er akelig snel als de kippen bij en de Inkoop ging als een heel mak lammetje akkoord met deze geelrode kaart.

2 november 2011 om 17:28

Ik mis Pierluigi Collina.;

2 november 2011 om 18:19

Ah gatverdamme chill wat ben jij een vreselijke moraalridder. Stom dat ik me uitlok tot een reactie, ik kan me namelijk niet met mijn verstand bij jouw mening komen.

Zelf ben ik jurist, ik noem dat, omdat ik regels géweldig vind. Echter geldt er ook zoiets als redelijkheid, dit slaat gewoon totaal nergens op. Pure regelneukerij. Is het trouwens niet dat deze speler officieel al gewisseld is als het bordje omhoog staat en dus technisch gezien geen speler in het veld is? Als ware het een wisselspeler die zijn shirt uit doet?

2 november 2011 om 18:23

@ Chill

Hou toch op man! Hij loopt het veld af en vertraagt het spel totaal niet! Misschien als hij nog geen gele kaart had dat hij hem dan had kunnen geven, al was het dan alsnog een zeer zeer flauwe kaart geweest. Bij scoren je shirt uit trekken is speloponthoud (al vind ik dat ook wel meevallen) hij loopt hier het veld af.

Ze zouden juist geel moeten geven aan mensen die bij het wisselen het spel pas echt vertragen door bijvoorbeeld idioot lang te gaan klappen en zwaaien naar supporters of door iedereen nog een keer een handje te geven.

2 november 2011 om 22:44

Maar vertel nou eens een goede reden om je shirt al uit te trekken op het veld? waar slaat dat nou op..

2 november 2011 om 23:06

dan heb je zeker nog nooit op het veld gestaan, die gozer had t waarschijnlijk snikheet wat een bs dit zeg. gekke scheids.

2 november 2011 om 16:12

Totaal niet mee eens. Of een speler nou een doelpunt maakt of gewisseld wordt, feit is dat hij zijn shirt op het veld uittrekt en dat is de reden voor de gele kaart. Wat de reden is achter die regel, dat weet ik niet, maar is in dezer niet relevant.

Ongelooflijk domme actie van die speler, al helemaal als je bedenkt dat de temperatuur op dat moment vlak boven het vriespunt gelegen moet hebben!

2 november 2011 om 16:13

Jongens toch.. Hij wordt gewisseld. Hier ga je toch niet moeilijk over doen als scheids? Ik vind het belachelijk.

2 november 2011 om 16:14

Tsja bankzitters die de scheidsrechter uitschelden of die gaan streaken, die krijgen ook een gele kaart. Ik zie het probleem ook niet echt met shirtjes uittrekken, de reden zal wel in intimidatie zitten oid, maar de regel staat.

2 november 2011 om 16:15

Het uittrekken van je shirt is alleen bij het scoren van een doelpunt een gele kaart. Dit is dus geen gele kaart, maar de scheids kan het natuurlijk ook zien als tijdrekken.

2 november 2011 om 16:16

waarom zouden er anders regels zijn? om ze niet te houde? gewoon heel dom van speler

2 november 2011 om 16:20

Nou ik vind het belachelijk hoor... Mag je je shirt dan na het laatste fluitsignaal dan wel uitrekken voor het ruilen van shirtjes en dan zonder dat je een shirt aan hebt het veld aflopen? Mag een bankzitter dan ook niet zijn shirt uittrekken? Mag een keeper zodra hij rood krijgt of geblesseerd raakt, en alle wissels al gedaan zijn, zijn shirt aan een medespeler geven en dan zonder shirt van het veld lopen/gedragen worden zonder nog een extra gele kaart te krijgen?
Dat soort dingen ga ik me dan afvragen en ik vind het allemaal onzin om er geel voor te trekken, het heeft ook niets met voetbal of iets anders belangrijks te maken. Ik zou zeggen, laat ze gewoon lekker hun shirt uittrekken als ze dat willen? Is toch niets mis mee?

2 november 2011 om 16:21

Ik moet je inderdaad gelijk geven rutgerlam. Ik ging er vanuit dat deze regel gegeneraliseerd was, hetgeen niet het geval is. Als er een of andere uiting op het ondershirt van Inkoom had gestaan, afgezien van het icoontje rechtsonder, had hij wel bestraft moeten worden. Aldus de fifa-regels. Bedankt voor de terecht wijzing.

2 november 2011 om 16:22

@ rutgerlam dus op elk moment gedurende de wedstrijd kunnen alle 22 spelers hun shirt lekker uittrekken? lijkt me vreemd..

2 november 2011 om 16:26

@rutgerlam

Je hebt helemaal gelijk. Ik heb ook even nagekeken wat er nou precies in de regels staat over shirtje uittrekken. Sinds 1 juli 2007 zegt het spelregelboekje van de Fifa het volgende:

Een speler die zijn shirt uittrekt na het maken
van een doelpunt dient te worden bestraft
wegens onsportief gedrag.

Er staat dus inderdaad helemaal niks in over een shirt uittrekken bij een wissel.

2 november 2011 om 16:28

Mmmh, ik denk dat ik er uit ben.

Zolang een voetballer op het veld genoteerd staat als speler, moet zijn uitrusting in orde zijn en dat is niet het geval. Je bent als wissel officieel erkend als speler, zodra je de eerste stap in het veld zet. Inkoom was op het moment dat hij zijn shirt uit trok nog officieel speler en zijn uitrusting was dus niet in orde.

Kinderachtig of niet, het klopt.

2 november 2011 om 16:36

Dus als je als speler zijnde 1 van je noppen verliest, of je broekje of shirt scheurt omdat er iemand aan gaat hangen krijg je ook een gele kaart? Het is gewoon te gek voor woorden om Inkoom een gele kaar te geven terwijl ie op weg naar de kleedkamer is.

2 november 2011 om 16:41

ik ben het met je eens dat het geen gele kaart is, maar hoe zou de scheids dit zien als tijdrekken?? hij loopt gewoon hoor terwijl hij zijn shirtje uittrekt.

2 november 2011 om 17:33

@jsv030

Dus wanneer een speler die gewisseld wordt zijn scheenbeschermers uitdoet, wanneer hij nog op het veld staat, moet hij ook geel krijgen? Ik heb zo vaak gezien dat een speler die gewisseld wordt zijn scheenbeschermers uitdeed zonder een gele kaart te krijgen.

Ik vindt dat de scheids iets te streng heeft gehandeld. Het is wel onnodig wat de speler doet maar ik denk niet dat hij het doet om tijd te verspillen of de tegenstanders te vernederen of wat dan ook. Ik zie er niks negatiefs achter daarom vind ik deze gele kaart onnodig.

2 november 2011 om 17:56

Ik vind het terecht, spelers moeten hier eens mee ophouden. Als je scoort of gewisseld wordt zijn de camera's op jou gericht. Dat is dan een uitgelezen kans om de shirtsponsor van dichtbij in beeld te brengen. Als je dan je shirt uittrekt vind ik dat je de sponsor hiermee benadeeld.

Ja hoor... Dit slaat toch nergens op dat hij hier geel voor krijgt.
Hij loopt gewoon van het veld af en trekt z'n shirtje uit? So what?

vind dit echt totaal nergens opslaan! hiervoor al een 2e gele kaart geven zeg jezus

2 november 2011 om 16:14

regels zijn regels, als je je er niet aan houdt waarom ze maken?
kom niet aanzetten met je moet de wedstrijd voelen, je moet je als speler hier gewoon bewust van zijn, dat shirt uittrekken geel is, gewoon je team benadelen

2 november 2011 om 16:21

Natuurlijk is een regel er en moet deze in de essentie altijd worden nageleefd. Zoals hier in de inleiding van het stuk al staat is deze regel in het leven geroepen omdat spelers na het scoren van een doelpunt constant hun shirt uittrokken. Nu lijkt mij dit als niet echt een reden om iemand geel te geven maar enfin dat is nou eenmaal zo besloten. Dit heeft mijns inziens weinig te maken met het vieren van een doelpunt maar gewoon dat die gozert wil gaan douchen ofzo. Iets anders wat ik altijd op de Nederlandse televisie hoor is dat je als scheidsrechter een wedstrijd moet kunnen 'aanvoelen'. Deze scheidsrechter kan dat dus totaal niet. Totale onzin om een jongen hiervoor geel te geven. Die scheids zouden ze gelijk moeten ontslaan.

2 november 2011 om 16:25

Ja bij doelpunt ok kan vind ik persoonlijk ook geen kaart waardig maarja het zei zo. maar kom op die speler wil gaan douchen doet vast zijn shirt uit ik zie het probleem niet hoor dit beïnvloed de wedstrijd totaal niet.

2 november 2011 om 16:53

Prince77 als je nou in plaats van constant het zelfde gaat posten, is gaan kijken wat er wordt gepost.
Dit staat er namelijk in het spelregel boekje van de Fifa:

Sinds 1 juli 2007 zegt het spelregelboekje van de Fifa het volgende:

Een speler die zijn shirt uittrekt na het maken
van een doelpunt dient te worden bestraft
wegens onsportief gedrag.

Oftewel totaal nutteloze gele kaart. Dit is gewoon een scheidsrechter die denkt dat die een nieuwe regel heeft uitgevonden, en Dnipro wordt hier gewoon benadeeld.

2 november 2011 om 18:22

Welke wedstrijd aanvoelen man? Het gaat om een shirtje uittrekken, waar een goede rechtsback geel voor krijgt terwijl hij naar de kant loopt. Moe gestreden zoals hij is. Belachelijke reactie.

Beetje onnodig om hier geel (en dus rood) voor te geven, aan de andere kant is het ook niet erg slim om alvast je shirt uit te doen. Lijkt me niet zo moeilijk om even een minuutje te wachten.

De scheidsrechters hebben hier geloof ik te horen gekregen om boven het gemiddelde van onze Nederlandse scheidsrechters te komen met een rode kaart geven.
Belachelijke rode kaart

En wij maar klagen over Kevin Blom en consorten zo zie je maar weer ..het kan altijd erger.

Hij gaat zelfs nog rennend naar de kant en is niet eens aan het tijdrekken.. Die scheids moeten ze gewoon direct schorsen.

2 november 2011 om 16:16

Schorsen omdat hij de regels naleeft en geen oogje dicht knijpt? Dat klinkt tegenstrijdig..

2 november 2011 om 16:22

Ja het is natuurlijk wel krom dat de scheids nog gelijk heeft ook, het is alleen zo verschrikkelijk kinderachtig. Aan de andere kant je moet professioneel genoeg zijn om je shirt niet uit te doen.

2 november 2011 om 16:25

Mmh ik zat zelf fout, de scheids maakt een fout volgens de regels. Schorsen vind ik dan alsnog te ver gaan, dit is natuurlijk wel een erg specifieke regel waar velen niet geheel van op de hoogte zijn. Hoe vaak we scheidsrechters wel niet kinderachtige kaarten zien uitdelen.. ;

2 november 2011 om 16:44

dit is gewoon kinderachtig gedrag en mieren neukerij, het gaat helemaal nergens over. Leuk voor die scheidsrechter dat hij voor 100% de regels navolgt maar ik persoonlijk heb liever een scheidsrechter die de wedstrijd aan voelt.

Van de tegenstander had niemand geklaagt als hij geen geel had gehad, nu wordt de wedstrijd beïnvloed en vergalt het haast de hele wedstrijd. Die scheids mag je van mij best schorsen, kan die zelf ff kijken wat voor een belachelijke gele kaart dit is.

wel heel stom van die speler, hoe dom kun je zijn, je weet dat je gewoon nog deel neemt aan het spel tot je bij de kant bent, en neem aan dat je weet dat shirtje uitrekken geel is,
terrecht, scheids is gewoon consequent en die speler is dom bezig

Misschien ook niet zo slim van die speler. Okee het is overdreven maar die speler moet zelf ook ff nadenken. Shirt uittrekken op het veld mag gewoon niet.

Lol die tegenstander links lijkt echt te wijzen naar dat shirt van 'die jongen moet een kaart krijgen', terwijl die rechter tegenstander de rode kaart lijkt te verafschuwen (wegwerpgebaar).

lang leve Nl-scheidsrechters want dit slaat echt alles.

Echt een schandalige actie van de scheidsrechter hier. Arrogante kwal die denkt dat alles om hem gaat en de strikte regeltjes moet volgen. Maar het gaat om het voetbal en zulke rare beslissingen van scheidsrechters doen het voetbal zeker niet ten goede. Ik vind dat men alle scheidsrechters even tot de orde moet roepen dat ze moeten fluiten voor het voetbal en niet alleen bezig moeten zijn met hun werk.

Zozo, die scheidsrechter zal wel trots zijn dat hij de regels zo goed kent en dat hij gelijk een gele kaart moet trekken als iemand zijn shirt uit doet.

Wat sneu zeg, nergens voor nodig zo'n gele kaart. Wat de speler doet is nergens voor nodig, maar de scheids moet ook niet zo zielig doen. De tegenstander zou er ook geen probleem van maken ofzo als er geen 2e geel wordt gegeven, heel overdreven.
Edit: Ik zie nu op het filmpje dat de tegenstander zich er wel echt druk om maakt. ''vind ik niet leuk'' -1

Volgens de regels moet de scheidsrechter wel een kaart geven maar ik vind dat de scheid dit moet aanvoelen en hier geen gele kaart voor geven, zo blijft er een vele male beter sfeer in de wedstrijd.

Je kunt een pietje precies zijn als scheidsrechter, maar deze scheids leeft de regels wel héél erg na...

Zo trots als een pauw die scheids. Goed gedaan jongen. Regels zijn dan wel regels, maar deze moet je nog altijd op een juiste manier interpreteren en in de geest van een bepaalde situatie toepassen. Bij een wissel in de 60e minuut iemand die zijn shirt uitdoet trakteren op een tweede gele kaart getuigt niet van veel inlevingsvermogen en is eigenlijk gewoon triest.

Man man als je hier al rood voor gaat geven is het einde nabij, ook al is het officieel een regel is het belachelijk om hier rood voor te geven.

Ik vind dit echt overdreven. Hij gaat van het veld af doet zijn shirt alvast uit en krijgt daar zijn 2e gele kaart voor. Haha wel jammer voor die speler die er net in zou komen

Belachelijke rode kaart? Opmerkelijk wel , belachelijk niet. Waarom moet je nou weer je shirt op het veld uittrekken daar heb je kleedkamers voor. Of gaan ze zich voortaan op het veld omkleden.

Dit slaat echt nergens op, hij doet gewoon zijn shirtje uit omdat hij toch wordt gewisseld en dan krijgt hij rood?!?!
Nu wordt zijn ploeg ook benadeeld omdat ze met een man minder moten spelen.

Lol, zelfs de tegenspelers protesteren tegen zn tweede gele kaart.. Wat een sufferd

Als je bloed op je shirt hebt en je wisselt deze tijdens een blessurebehandeling in het veld. Krijg je dan ook een kaart? Lachwekkende actie van de arbitrage.

Kinderachtig dit zeg.

Dat is dus een scheidsrechter die zich strikt aan de regels houdt en helemaal geen snars van voetbal begrijpt op het gebied van bijvoorbeeld emoties.
Wat een pietlut ben je als je voor deze actie een gele kaart geeft. En dan zitten wij over onze scheidsrechters te zeuren!

Als die scheidsrechter zich toch aan de regels houdt, laat hij die wisselspeler erin komen. Volgens de 4e official en waarschijnlijk ook het boekje van de scheidsrechter heeft de wissel al plaatsgevonden, en geef je dus een rode kaart aan iemand die op de bank zit.

Edit: Zie trouwens net dat de scheidsrechter sowieso geen geel had mogen geven. Er mag enkel een gele kaart worden gegeven wanneer een speler zich ontdoet van zijn shirt na het scoren van een doelpunt.
Dit wordt namelijk als onsportief gedrag beschouwd.

Uit de regelementen van de Fifa:
"een speler die zijn shirt uittrekt na het maken
van een doelpunt dient te worden bestraft
wegens onsportief gedrag"

kortom: onterechte gele kaart.

Overigens won Dnipro de wedstrijd wel met 2-0, ondanks dat ze een half uur met 10 man speelden.

2 november 2011 om 20:41

idd heb het even op desite van de fifa gezocht.

Celebration of a goal
While it is permissible for a player to demonstrate his joy when a goal has been
scored, the celebration must not be excessive.
Reasonable celebrations are allowed, but the practice of choreographed
celebrations is not to be encouraged when it results in excessive time-wasting
and referees are instructed to intervene in such cases.
A player must be cautioned if:
• in the opinion of the referee, he makes gestures which are provocative,
derisory or infl mmatory
• he climbs on to a perimeter fence to celebrate a goal being scored
• he removes his shirt or covers his head with his shirt
• he covers his head or face with a mask or other similar item
Leaving the fi ld of play to celebrate a goal is not a cautionable offence in itself
but it is essential that players return to the fi ld of play as soon as possible.
Referees are expected to act in a preventative manner and to exercise common
sense in dealing with the celebration of a goal.

Verder staat bij het uitdoen van het shirt nergens iets over. Er was geen doelpunt, geen viering dus een onrechtmatige rode kaart. Daarnaast al was het wel volgens de regels. Wat een ***scheids

Ik zou dan de volgende keer vlak achter de lijn mijn shirt uittrekken, dan met het shirt naar de scheidsrechter zwaaien.

Dat er een regel is voor het uittrekken van het shirt bij goals, oke. Maar dit is toch wel erg lullig voor het team en de speler, als hij nou nog geen geel had dan had ik het wel begrepen. Ook best lullig voor diegene die dan in moet vallen, lekker warmlopen, jouw moment. Maar nee, ga maar weer terug naar de bank ahah.

Ik snap alleen niet zo goed, ik heb mensen op de bank wel is een rooie kaart zien krijgen maar er hoeft dan toch niemand uit, die in het veld staat? Wanneer ben je dan wissel, als je veld verlaat, of dat het bord is opgeheven. Anders had hij nog twee stappen moeten doen en dan was er toch niks aan de hand?

Ik vind het ook zeer vies hoe 2 tegenstanders naar Inkoom wijzen en om een 2e gele prent vragen. Dit vind ik persoonlijk absurd. Ook al staat dit in de regels, dan kun je toch wel redelijk zijn...

Mijn eerste reactie : "ja eeeeecht?!"
Mijn tweede reactie: "ja shirt uit is een gele kaart, maar het zou de scheidsrechter sieren als het niet zo'n mieren^^^^^^^ zou zijn."

2 november 2011 om 17:52

Volgens de officiele Fifa spelregels is het pas een gele kaart als iemand een shirtje uittrekt na het scoren van een doelpunt. Dit wegens onsportief gedrag.

2 november 2011 om 18:17

Tsja in dat geval vind ik het nog vreemder, want ik vind dit totaal niet onsportief!

De scheidsrechter had ook even de andere kant op kunnen kijken zeg, dit is volslagen buiten de bedoeling van de regel.

Haha, en Strootman maar zeuren..

Belachelijke kaart natuurlijk dit. Vergelijkbaar met de 2e gele van van Persie tegen Barcelona. Twee voorbeelden van scheidsrechters die zich alleen maar bezighouden met het strikt volgen van de regeltjes, in plaats zich te verplaatsen in de wedstrijd.

De Oekraainse bond moet deze scheids zn fluitje afnemen. Het is over en gedaan. Als je voor dit al rood geeft dan heb je er als scheids duidelijk niks van gebakken.

De scheidsrechters krijgen het maar druk bij het shirtje wisselen na de wedstrijd aangezien ze altijd nog op het veld staan.

Oh My God. Ik hoop niet dat deze scheidsrechter fluit op de EK. Dan gaan we heel rare wedstrijden krijgen. Overigens ook zielig van die tegenstanders. Die vragen om de kaart. Ik vind vraag je om de kaart voor een tegenstander, moet je zelf de rooie krijgen, want dat is onsportief gedrag.

Ik vind die tegenstanders echt te walgelijk voor woorden, je gaat toch niet om een kaart vragen voor zoiets? Ik vind dit echt smerig gedrag, kunnen ze het maar niet hebben en moeten ze maar om echt letterlijk niks een kaart gaan vragen.

Het mag gewoon niet, en het is een beetje niet disciplinair vind ik. Maar om hem daar een tweede geel voor te geven? De scheids mag een bank voorruit bij de Fifa.

Typisch een scheidsrechter die vroeger in de klas gepest werd.. Nu teveel macht in het veld en dan krijg je dit soort taverelen.. Zielig hoor!

wat een gezeur, als je na de wedstrijd iemand een tik geeft kun je alsnog rood krijgen, maar na de wedstrijd doet vaak ook iedereen zn shirt uit en die krijgen dan ook geen geel? ook al staan ze nog op het veld.

vage regels weer.

Dit is gewoon belachelijk dat ie hiervoor een gele kaart krijgt. Dit gaat toch gwn nergens meer over en hij stond nog niet us met z'n blote body op het veld en dan ook nog die tegenstander die gaat wijzen voor een kaart, triest is ut. Tegenwoordig valt er weinig sportiviteit te zien.

ongelooflijk! dit slaat werkelijk nergens op.
en de wedstrijd werd op dat moment stilgelegd dus kan ie zoiezo geen geel trekken voor het uitrekken van een shirt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Karpaty Lviv

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
S. StenMiddenvelder110
R. LisovykAanvaller111
L. StepanchukAanvaller100
Y. RadelytskyiAanvaller80
O. BerezaVerdediger110
D. ShostakAanvaller81
T. KalynchukVerdediger110
Voor de complete selectie: Clubpagina Karpaty Lviv.

In de wandelgangen

Zaterdag 16 januari
Olympique Marseille heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arek Milik, maar is nog niet rond met Napoli. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren