Balotelli steekt vuurwerk af in badkamer en belt brandweer

Zaterdag, 22 oktober 2011 om 18:36Erik van Dam • Laatste update: 18:42

/

Het was de laatste tijd eventjes stil rond Mario Balotelli; te stil, zo blijkt nu. De Italiaanse spits, die al een paar keer om opmerkelijke redenen in het nieuws kwam, heeft zaterdag de headlines weer volop gehaald. In de nacht van vrijdag op zaterdag moest de aanvaller om één uur in de ochtend de politie en brandweer bellen. Hij had met vrienden vuurwerk afgestoken in zijn badkamer, maar dat liep verkeerd af. Een deel van zijn huis liep flinke brand- en rookschade op door het tijdverdrijf.

Balotelli kwam ongedeerd uit het avontuur, maar zal zich volgens The Guardian op korte termijn bij Roberto Mancini moeten verantwoorden voor het akkefietje in zijn woning. De trainer zal waarschijnlijk extra boos zijn dat Balotelli zo'n vreemde actie heeft begaan in de aanloop naar misschien wel dé belangrijkste wedstrijd van het seizoen; de derby tegen nummer twee Manchester United. De brandweer heeft overigens ook al contact opgenomen met Manchester City.

Volgens de brandweer, die om iets voor enen werd gebeld door Balotelli, was er sprake van een 'substantiële brand' op de eerste verdieping van de woning in Mottram St Andrew in Cheshire. De redders in nood blusten de brand en belden ook de politie, om te zorgen dat Balotelli zijn huis niet weer inging. De aanvaller zou zijn spullen niet hebben willen achterlaten en zou zelfs even naar binnen zijn gerend om een hoeveelheid geld veilig te stellen en een koffer met wat spullen.

/

Balotelli meldde zich zaterdagmorgen rond tien uur op de club en deed gewoon mee aan de training, één dag voor de kraker tegen Man United. Hij heeft aan officials van de club verteld dat hij met vier vrienden vuurwerk afstak uit het badkamerraam. De handdoeken in de badkamer vatten daarbij vlam en het vuur verspreidde zich vervolgens in rap tempo. City zal hem naar alle waarschijnlijkheid als eerst vragen waarom hij niet allang in bed lag. Het is niet de eerste keer dat Balotelli het nieuws haalt met een bijzonder incident. Eerder zei hij Jack Wilshere helemaal niet te kennen, toen hij zelf de Golden Boy Award won en Wilshere tweede werd. Ook gooide hij eens dartpijltjes naar jeugdspelers van Manchester City.


Poll

Wat moet Manchester City doen met Mario Balotelli?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

143 reacties (laatste reactie door gehaktbal1)

Volgens mij is dit jongetje enorm onzeker en probeert hij via dit soort streken ''stoer'' over te komen.
Wat een misselijke kerel zeg! Gatverdamme!

Het is overigens niet de eerste keer dat hij in het nieuws komt vanwege zijn rare fratsen.

22 oktober 2011 om 19:07

wow, een psycholoog hier op voetbalzone.
Volgens mij zit er gewoon een draadje los hoor.

22 oktober 2011 om 20:02

Haha inderdaad, het grappige is dat er pas geleden een interview vrij kwam over Balo die zei dat hij weer normaal ging doen, nou ik zie het

22 oktober 2011 om 22:33

dit heeft niks te maken met hoe hij zich op het veld gedraagt, ik vind dat de club zich hierbuiten moet houden

22 oktober 2011 om 23:44

Verder zit meneer in een ontzettend bevoorrechte positie, maar oogt daar nogal ondankbaar voor. Dat zulke persoonlijkheden daar nog respect voor ontvangen ook bezorgt mij dan weer een onpasselijk gevoel,

Goh als ik je stukje lees dan kan ik het al gelijk in een keer raden waar je naartoe wilt.

Bepalen tegenwoordig mensen dat je dankbaar moet zijn aan god omdat hij zo'n positie heeft??

Laat hem lekker met rust. Hij hoeft nergens dankbaar voor te zijn. Hij heeft het tot nu toe hierheen geschopt met de persoonlijkheid die hij nu heeft. Met de talent die hij nu in zich heeft.

Ik kan die jongen heel goed begrijpen dat hij een "kik'' zoekt in zijn leven, want anders is het leven ook geen bal meer aan ondanks je rijk en een profvoetballer bent. Bovendien kan ik er wel om lachen. Lijkt mij zeker een leuk joch om samen kattenkwaad uit te halen en uit te gaan bijvoorbeeld.

In ieder geval veel beter dan de meeste saaie, monotonige mensen

22 oktober 2011 om 19:14

Hij is gewoon niet goed bij z'n hoofd. Doe niet zo overdreven met je gadverdamme

22 oktober 2011 om 19:20

hahaha idd.. mooie reactie Rayo! klopt nat gepraat slaat echt nergens op.. onzeker haha misschien is ie dat wel (al denk ik van niet) maar als was die dat dan gaat ie zeker uit zn raam vuurwerk met vrienden afsteken om stoer over te komen.. wat n lulkoek haha
Hij heeft inderdaad gewoon een steek los en was aan het ouwehoeren met ze vrienden en dat liep weer es verkeerd af.. niet meer en niet minder!

22 oktober 2011 om 19:24

inderdaad, fantastische ontspoorde voetballer. Ach joh er lopen wel meer mafkezen op deze wereld.

23 oktober 2011 om 01:18

@messi_01
Ik denk dat het anders zit. Als klein kind is hij verlaten door zijn (ghanese) ouders.
Dit kan al een psychologische klap zijn voor iemand. Vervolgens werd hij geadopteerd door een verschrikkelijk rijke Italiaanse familie. Daar kreeg hij alles. Dit verklaart ook het verwende gedrag van Ballotelli
Vervolgens zijn er sinds zijn doorbraak 24/7 camera's op hem gericht en dat is voor zo'n jonge speler gewoon erg moeilijk. En dan laat ik het belachelijke salaris nog achterwege..
Wel erg jammer, want wat is deze jongen getalenteerd! Als ik Mancini was zou ik de de beste sportpsycholoog (geld genoeg ;) zoeken, want wat kan je veel aan hem hebben, mits de focus er 100% is!

''hij heeft aan officials van de club verteld dat hij met vier vrienden vuurwerk afstak uit het badkamerraam. ''

Waarom staat alleen Balotelli erbij en niet de andere namen?

22 oktober 2011 om 18:43

Omdat het zijn vrienden zijn, niet zijn ploeggenoten.

22 oktober 2011 om 18:48

je bedoelt omdat hij bekend is en zijn vrienden niet!! En de sensatiepers er natuurlijk weer als de kippen bij is om zoiets te melden!!

22 oktober 2011 om 18:57

En wat als ze er de namen van zijn vrienden bij zouden zetten, alsof het je ook maar iets zou zeggen..

Tsja, je weet dat de Engelse en Italiaanse pers hier weer heel erg van gaan smullen, moet hij maar niet van dit soort domme dingen doen. Ik bedoel, vuurwerk afsteken in de badkamer, in de buurt van brandbare handoeken etc..?

22 oktober 2011 om 19:04

Zelfs als ze de namen van die vrienden erbij zouden zetten: Who cares? Ballotelli is de man waar het ons hier om gaat, wie die vrienden nou zijn kan niemand denk ik iets schelen.

22 oktober 2011 om 19:14

ik geloof hier eigenlijk niks van , die jongen woont nu met zijn zus en broer op een rustige boerderij .
ik denk niet dat zijn zus zoiets zou waarderen en denk dat het ook gewoon weer een verzinsel is.

22 oktober 2011 om 19:37

Haha, geweldige reactie. Heel vermakelijk.

22 oktober 2011 om 18:56

Misschien omdat dat niet relevant is? Daarnaast is het ook in zijn eigen woning...

haha, dit meen je niet.
Hier kan ik dan wel weer om lachen, dit heeft gelukkig niks met voetbal te maken zoals zijn andere vreemde fratsen.

Wel vind ik het weer jammer dat hij zo in het nieuws komt, de laatste weken dacht ik dat er toch een verandering gaande was ;

22 oktober 2011 om 23:34

Hahaha heerlijk deze balotelli , hier kun je gewoon om lachen en meer niet.
Ik hier op vz mensen al helemaal gefrusteerd reageren (wat nergens op slaat)

Zo blijkt maar weer : Mannen blijven altijd grote kinderen :D

Hahaha hier ga je toch stuk om!
Wat een idioot..

Hij kan ook nooit eens normaal doen he ! Ben benieuwd wanneer hij eens positief in het nieuws komt ipv negatief .

22 oktober 2011 om 19:42

Hij was in mijn ogen een keer positief in het nieuws: Een fan (denk jaartje of 12) zei tegen hem dat hij gepest werd op school, toen ging hij met dat ventje in z"n maserati naar die school toe om die pestkoppen ff aan te spreken

On: Hate it or Love it

Ik ga hier helemaal stuk van het lachen. Zijn niveau is zo belachelijk laag, damn he. Die jongen gaat zichzelf nog eens dood maken omdat hij wou experimenteren met dynamiet ofzo. Welke idioot steekt nou in zijn badkamer vuurwerk af:s Ga dan buiten stiekem achter een gebouw ofzo maar in je eigen huis. Mijn god he...

Dit was me eerste reactie. Natuurlijk is gewoon gevaarlijk en met je leven spelen en ook met die van anderen. Wat bezielt je in hemelsnaam om dit te gaan doen.

En we zeuren nu allemaal op Batotelli maar zijn vrienden hebben evengoed schuld. Laat maar eens zien met wat voor jongens hij omgaat. Ongelooflijk dat geen van hen zei: Hey dit kunnen we beter buiten doen in verband met de risico's die hier aan verbonden zijn.

Hahaha wat een figuur is hij toch. Genieten dit.

Haahahahah, wat een idioot is het ook...

Was dit niet dezelfde speler die onlangs nog beweerde een stuk volwassener te zijn geworden?

Haha, sommigen vinden het echt een verschrikkelijke vent, wat ik wel kan begrijpen hoor.
Maar ik vind dit echt geweldig!
Keer op keer weet hij weer het nieuws te halen, vuurwerk in een badkamer zoiets bedenk je toch niet
Verder natuurlijk een beetje een ongelukkige timing....

En de discussie of Balotelli niet moet vertrekken bij City, nee!
Mancini is denk ik de enigste coach die hem nog enigszins kan 'handelen' :P

Geniaal! Deze gozer zorgt altijd voor een leuk bericht om te lezen. Zorgt er ook voor dat ik met een brede lach (van ongeloof?) dit bericht typ.

Serieus deze gozer spoort toch niet helemaal, desondanks een goede voetballer...

Hahaha, geniaal xD Is het een keer stil rond hem, gebeurt dit.
Majaa, ik vind dit nou niet echt een heel erg iets.

Ik denk dat Balotelli denkt dat dit normaal is, die gozer heeft lak aan regels. Ik vind het wel jammer want deze gozer was eindelijk belangrijk doet hij dit. Echt zonde want hij heeft wel degelijk kwaliteiten.

Ach, gewoon een beetje fun maken met vrienden niks mis mee, misschien is het wel een goede reclame voor een brandblusbedrijf zoiets.
Balotelli kan dit mooi gebruiken voor een reclame stunt vind ik met zon ajax blusser

22 oktober 2011 om 18:49

Ja net zoals die ene keer dat hij met dartpijltjes stond te gooien naar jeugdspelers van City.
Een beetje fun maken kan geen kwaad inderdaad.....................(moe)

Het moet gewoon een x afgelopen zijn met deze kleuter. Hij heeft als professionele voetballer een voorbeeldfunctie waar hij zich aan dient te houden! Kun je niet zomaar gaan liggen klooien hier en daar.

Volgens mij heeft deze gast echt geen jeugd gehad ..... damnn!

22 oktober 2011 om 18:51

Alhoewel zijn buren waarschijnlijk ook geen lege bankrekening hebben, vind ik dit toch echt weer onverantwoord. Je zal maar naast hem wonen en door zo'n onzin je hele hebben en houden verliezen. Nog maar niet te beginnen over dingen die onvervangbaar zijn, zoals eventuele huisdieren, fotoalbums en ga zo maar door.

22 oktober 2011 om 19:05

Het lijkt me sterk dat Balotelli twee-onder-een-kap woont, maar ik kan het altijd mis hebben.

22 oktober 2011 om 19:23

Ja, want bij een goede brand slaat het nooit over naar een andere alleenstaande woning. Natuurlijk is de kans groot dat die huizen 1km van elkaar af liggen, aan de andere kant is de kans ook weer aanwezig dat voetballers in een duur appartementencomplex wonen (hele verdieping) of in een oud pand in bv. londen, waarvan er heel veel aan elkaar liggen.

22 oktober 2011 om 19:24

Overigens doet dit allemaal niets af aan het feit hoe dom het is, ongeacht de ligging van de woning. Je zal je leven als brandweerman maar moeten riskeren voor zoiets.

22 oktober 2011 om 19:29

Brandweermannen zetten non-stop hun leven op het spel of het nou om zo'n kleine brand gaat of een brand in een gigantisch groot gebouw, eventuele risico's worden simpelweg opgenomen in de arbeidsovereenkomst: Om het korter te verwoorden: Het is hun baan. Maar ik snap dat het nogal idioot is als je als brandweerman zo'n brand moet blussen, die een hele domme oorzaak heeft.

22 oktober 2011 om 20:12

Ja natuurlijk, dat snap ik. Maar zoals je zelf al aangeeft, doet dit niets af de stommigheid. Een brandweerman die zal toch een heel andere oorzaak willen zien, dan zoiets onnozels.

22 oktober 2011 om 20:21

VZ is een corrupte bende, dat zijn de echte balotelli's.

22 oktober 2011 om 20:30

Dan heb je het bericht niet meegekregen dat hij al een tijdje buiten de stad woont, ergens achteraf. Dus je verhaal is bij deze al helemaal teniet gedaan.

22 oktober 2011 om 21:50

Juist niet, als je je de moeite had genomen om alles te lezen. Tevens staat zijn adres gewoon vermeld in het bovenstaande artikel. Oftewel niks is teniet gedaan. Het blijft stom, er zitten risico's aan voor andere mensen door deze stommigheid.

22 oktober 2011 om 22:09

Zijn adres staat gewood vermeld in het bovenstaand artikel, ja en dit is juist achteraf gelegen. Risico's voor andere mensen in zijn huis? Jij hoeft je toch ook niet te verantwoorden voor alles dat je doet in je eigen koophuis? Er zitten hooguit risico's aan voor degene die meededen met het aansteken.

22 oktober 2011 om 23:06

Ach joh, overdrijven en aanstelleritis is ook een vak. Je zult ongetwijfeld wel optijd wakker zijn als er een huis 100m naast jou huis in de hens staat. Genoeg tijd om dierbaren uit huis te krijgen.

En dan fotoalbums..... Kom op zeg, dat is voor mens met de angst om hen herrineringen te vergeten. Als je daar nou om gaat huilen. Maak je foto's dan digitaal.

22 oktober 2011 om 23:23

Ongelooflijk, wat een stommiteit op deze site. De fotoalbums zijn puur een voorbeeld. Ik doel op dingen die emotioneel belangrijk zijn en lastig zijn te vervangen. Je kan ook denken aan een erfenis van je overleden vader, die in vlammen op gaat of ga zo maar door.

Daarnaast neem je meteen aan dat ik doel op buren. Er kunnen genoeg omstandigheden zijn wat dit verhinderd. Ik doel eerder op brandweermannen die hier dus moeten gaan blussen, omdat een of andere idioot zoiets in zijn hoofd haalt. Je zal maar net omkomen in zo'n brand... leuk als die man een gezinnetje heeft.

Maar nogmaals, en dat lezen jullie beide niet, is dit niet mijn punt. Mijn punt is dat het ongelooflijk dom is.

Waarom moeten zulke mensen dit doen, een steen goede speler alleen zijn gedrag is echt niet te accepteren. Laat Verbeek maar even overkomen naar City die maakt Mario gelijk met de grond. Deze speler gun je eigenlijk niks meer alleen een flinke blesuren en zijn beelden allemaal en kranten pakken wat die allemaal laatste tijd geflikt heeft misschien krijg die dan zijn verstand terug van een volwassen en niet van een kind.

Ik vind de poll eigelijk een beetje dom.

Ik vind dat ze niks moeten doen het is toch Balotelli zijn eigen pakkie aan wat hij in zijn vrije tijd doet??
Als ik vannacht vuurwerk af ga steken in mijn huis en de brandweer moet komen naar mijn huis omdat er iets in de fik vliegt bellen ze toch ook niet mijn baas??

Ze moeten Mario gewoon beoordelen op wat hij in het veld laat zijn en niet wat hij in zijn vrije tijd doet!!

Wat een G-e-w-e-l-d-i-g-e kerel die Balotelli, hij heeft het in zich om de beste speler ter wereld te worden, maar nee hoor daar doet hij niks mee, hij doet lekker dom en zulke dingen.
Zo gebeurt er nog is in de voetballerij, in plaats van die ideale schoonzonen als Messi en zo (ik heb niks tegen de voetballer Messi

22 oktober 2011 om 18:51

Ja kijk nu lachen we erom maar voor hetzelfde geld raakt hij verwond en verliest hij zijn ogen en weet ik wat, of gebeurt het met 1 van zijn vrienden. Op eerste gezicht is het onschuldig en oerdom maar kon net zo goed staan dat Batotelli blind is geworden door dit.

Dan zullen we niet lachen maar gewoon vol ongeloof niet begrijpen dat hij zo idioot kan zijn.

Ik weet dat als niet telt maar ik zou me als coach/vriend/vader/moeder/broer/zus or whatever echt flink zorgen maken hierover. Want het gaat steeds verder en er gaat een punt komen dat het gewoon hem zijn talent kost.

Ik gun hem het beste maar volgens mij word ieder kind dat in aanraking met vuurwerk mag komen geleerd nooit te bewaren in je huis en al helemaal niet af te steken in je huis. Altijd van een afstandje en zorg dat iedereen ervan op de hoogte is die in de buurt is blabla je kent het wel. Ik snap het gewoon niet, dit is spelen met je leven ...

25 oktober 2011 om 18:17

rekenmachine

Misschien wou hij het vieren dat hij nu ''volwassener'' is.

Misschien moet er voor die sjap ook wat extra info op zn pakje rotjes komen te staan....."niet in de hond houden, niet binnenshuis afsteken (ook niet in de badkamer)".......niet te geloven.........

Als hij dat nou morgenavond zou doen nadat hij de winnende had gemaakt of maakt dan is het gedrag al meer goed te praten maar nu vinden mensen het apart enzo terwijl zoveel mensen zoiets doen. Het was wellicht gewoon een Romeinse kaars.

Als hij niet snel steun krijg van een opvoedings instantie ,
dan word meneeer balotelli straatarm ,en beland in de goot
voordat zijn voetbal carriere ten einde is .

Hahahaha, wat een mannetje is het ook. Hij lijkt echt nog de geest te hebben van een 10-jarig kind dat constant kattenkwaad uithaalt, al tilt hij zijn kattenkwaad wel naar een gevaarlijk hoog niveau.

Ik heb ook wel eens domme dingen gedaan, maar toen was ik tiener en dronk ik nog wel eens te veel. Deze jongen is inmiddels ook gewoon al 21 en haalt dit soort domme dingen regelmatig uit. In nuchtere toestand welteverstaan.

Die jongen heeft bijna alles mee. Zijn fysiek, techniek en explosiviteit. Jammer genoeg voor hem moet je ook enig verstand hebben om te kunnen slagen. Ik denk niet dat hij dit ooit gaat krijgen. Deze jongen zal zijn hele loopbaan als een eersteklas malloot worden gezien ben ik bang.

toch jammer dat hij niet zo geil voor de goal is als voor de media ; . Ik vind hem helemaal niks. hij vind zichzelf nou al zo goed, terwijl hij nog lang niet op het niveau zit dat hij zou kunnen halen als hij zich op het voetbal zou concentreren.

Hahaahah ik kan hier wel om lache. Mensen nemen alles veel te serieus. Hij betaald alles wat hij veroorzaakt, mischien vindt hij dit gedoe leuk mja zodra er niets aan anderen overkomt, in de zin van schade dan vind ik het wel leuk nieuws.

Ik vindt wel dat mensen te serieus zijn en dat dan ook iedereen hem haat door zulke dingen, hij heeft gewoon plezier maar dan in een wat rare vorm, voor velen voor ons.

22 oktober 2011 om 18:59

Weet je wat nog gekker is, een type als vd Gijp die het zou uithalen vinden veel mensen dan opeens heel leuk en dit van Balatelli kan dan opeens niet, iedereen lult elkaar maar een beetje na

Een paar dagen terug claimde hij volwassen te zijn geworden. Inderdaad heel volwassen om met vrienden in je badkamer vuurwerk af te steken.

Dat mensen dit nog grappig vinden, misschien was zijn huis wel afgefikt en dat van de buren erbij.

Als jij nou net die buurman was zou je dan ook zo hard gelachen hebben, ik denk het dus niet!

Hij moet gewoon naar een psycholoog of naar een soort inrichting waar hij behandeld moet worden voor zulke rare dingen en anders moet Man City hem gewoon schorsen en een dikke boete geven.

22 oktober 2011 om 19:02

City moet die jongen gewoon verkopen of transfervrij laten gaan. Zo'n speler wil je toch niet in je selectie hebben. Kan me niet voorstellen dat je met een gerust hart naar de wedstrijd toekan leven terwijl je weet dat je Batotelli in je selectie hebt.

Spitsen genoeg daar, laat hem maar gaan. Haal desnoods Guidetti van Feyenoord maar terug..

22 oktober 2011 om 19:17

Ik ben het totaal met je aanvulling eens!

Een (paar) dag(en) geleden las ik nog een artikel over hem waarin hij zei dat hij volwassener was geworden en dan krijg je nu dit. Wat is het toch ook een idioot. Ik kan er overigens wel om lachen, maar het is natuurlijk gigantisch stom om te doen en daarbij is ook zijn hele badkamer naar de klote. Nou, goed bezig hoor Balotelli, op weg naar het worden van een volwassen man.

Wat een vreemde reacties hier allemaal. Het is toch de normaalste zaak van de wereld dat je op vrijdagnacht, half oktober vast wat van je vuurwerk gaat proberen in je eigen badkamer? Stel nou dat het slecht vuurwerk is dan sta je mooi voor paal op 31 december. Nee hoor Balotelli zijn ideeen zijn zo gek nog niet!

Haha hij zegt ook gewoon de waarheid he , ik zou zeggen dat het een ongelukje was ofzo om niet voor aap te staan maar nee meneer zegt effe vuurwerk in zijn badkamer te hebben afgestoken ,geniaal .En het mooie is als die morgen de winnende maakt is die nog een held ook hoopt dat die de winnende maakt alleen al om het feit dat die me weer laat lachen !

Hahaha wat een persoon Balotelli, al die gekke shit die hij uithaalt. Zolang hij zichzelf en niemand anders verwond heb ik er geen problemen mee.

Mensen zoals hij zijn toch interessant, hij doet me denken aan Dennis Rodman (nba).

Super Mario 3

Hij is volslagen idioot en zal het nooit leren. Ik geloof dat ik daarom van hem hou.

Ik ben alles behalve een brave jongen geweest, maar dit soort praktijken, nee met een gezond verstand doe je dit niet. Echt een stap of 3 te ver, vuurwerk in je eigen badkamer, waarom in hemelsnaam?

En bizar dat je het vuur in je eigen badkamer niet uit kan krijgen? Genoeg water kan aangesleept worden neem ik aan?

Het tijdstip is ook weer zo ongelooflijk dom, 1 uur S'nachts als profvoetballer?

Maar de kranten hebben weer wat om over te schrijven, ze hoeven niet eens opzoek, het nieuws wordt wel gebracht door Mario Balotelli, de lamlul.

Pas nog mensen gezien met reacties dat Giggs z'n streek veel erger was dan al Balotelli zijn streken. Balotelli had volgens hen zijn gedrag verbeterd, want hij was al tijden niet in het nieuws geweest. Hij scheen volwassen geworden te zijn. Maar zie hier.. Blijkbaar heeft hij het gelezen en snel er wat aan gedaan om zich weer negatief in het nieuws te werken. Volgens mij is hij daar net zo blij mee als een klein kind met een lolly. Aandachtsgeil noem je zoiets toch?

Verder kan ik vaak wel lachen om het niveau wat hij heeft. Sommige streken kunnen niet, maar toch lach je erom omdat de domheid er vanaf straalt. Ook hier is dit weer het geval. Schitterend mannetje zo af en toe.

Iedereen heeft weleens vuurwerk afgestoken uit zijn raam, net alsof jullie van die goedheiligmannetjes zijn. Laat die jongen lekker van zijn jeugd genieten!

Noem me kinderachtig, maar ik vind dit zo briljant. In je eigen badkamer vuurwerk afsteken, hoe kom je er op? Tussen gek en geniaal ligt maar een heel dunne lijn, vergeet dat niet..

By the way, dit is wel de bevestiging dat ik z''n shirt wel Moet kopen, dus waarom slecht voor Manchester City? Er zullen genoeg gekke mensen als ik zijn die hetzelfde denken

balotelli is heel dom bezig. dat zijn vrienden meedoen is ook dom. je moet niet stunten met vuurwerk.

22 oktober 2011 om 20:02

Balotelli en zijn vrienden zullen allemaal van hetzelfde soort zijn. Echt met zo een motto: Ik doe lekker wat ik wil. Maar zo gaat dat dus niet in deze wereld Mario ;

Hadden we nog een discussie dat het van Giggs erger was, maar die Mario die haalt ook ontzettend domme dingen uit. Maar hij is wel slim, vuurwerk in je badkamer afsteken. Zou er zelf niet op zijn gekomen, nee echt, petje af...

Dan zwijg ik er nog over, dat hij een paar dagen geleden aan de media heeft vertelt dat hij zogenaamd '' volwassener'' is geworden.

Zo'n mafkees moet je niet hebben in je team net als Tevez! gewoon contract afbreken en opzoek gaan naar spelers die wel normaal in hun hoofd zijn!

Iedereen loopt hier weer te zeuren over een 19 jarige jongen die gewoon nog een kind is.. Wij hebben allemaal wel eens vuurwerk afgestoken, laat het nou zo zijn dat hij een aantal miljoenen meer heeft dan dat wij hadden op onze negentiende. Als een ieder van ons meer geld had op dat moment, was het sowieso een stapje hoger..

Hij heeft waarschijnlijk een dikke villa en een grote tuin, dus waarom niet in je eigen tuin afsteken.. Helaas loopt het dan verkeerd af.

22 oktober 2011 om 19:25

Leuk en aardig, maar je zal die brandweerman maar moeten zijn die voor zoiets uit moet rukken en misschien zelfs zijn leven op het spel moet zetten.

22 oktober 2011 om 19:25

Hij is 21...

Tuin afsteken? Badkamer? Tekst? Niet gelezen? Haha, geeft niets, iedereen leest meestal de titel, maar daarin staat het ook iets in over de badkamer. Oké?

22 oktober 2011 om 19:40

''hij heeft aan officials van de club verteld dat hij met vier vrienden vuurwerk afstak uit het badkamerraam.''

Tekst niet gelezen? Geeft niets..
Zijn leeftijd had ik inderdaad verkeerd, maar dan nog hij was al miljonair toen hij 18 was waarschijnlijk. Dat doet toch iets met je...

22 oktober 2011 om 19:51

Uit het badkamerraam ja. Dat betekent dat hij het naar buiten gooide, hij stak het niet buiten af. Jij zegt in zijn eigen tuin afgestoken, snap je het?

Lijkt er op dat deze jongen nooit uit de pubertijd komt, maar wat kunnen jullie overdrijven zeg.... Als iedere andere jongen van deze leeftijd dit uithaald dan wordt hij gewoon afgeschilderd als iemand die niet zo snugger is of iemand die een verkeerd grapje uithaald. Echter gaat het hier om Mario Balotelli en gelijk is hij volgens jullie gestoord en een misselijk ventje en wat jullie hem nog allemaal meer noemden.

22 oktober 2011 om 19:28

Probleem is echter dat al die andere er niet zoveel momenten van hebben, en al helemaal niet zo gevaarlijk. Tenminste de meeste. Ik heb bijvoorbeeld ook belletje lelletje gedaan, ik heb ook weleens voor de grap de hele klas laten spijbelen, ik heb ook weleens een snoepje uit de winkel gestolen.

Niemand ontkent dit maar kan je mij maar ook iemand vertellen die vuurwerk afsteekt in zijn eigen badkamer. Zelfs die jongens/meisjes/personen waar jij op doelt zijn nog zo snugger om het ver weg in het bos te doen. Misschien zijn de motieven anders (ouders/makkelijk gepakt kunnen worden) noem het maar op maar ik ken echt heel weinig mensen die het gewoon met 4 vrienden in een badkamer doen.

Als jij er zoveel kent die dat wel hebben gedaan ben ik echt heel blij dat hen niks is gebeurd.

22 oktober 2011 om 19:40

Het verschil is hier ook dat het zijn huis is. Hij kan in principe doen wat hij wil met zijn huis. Waren het andermans spullen, dan is het te gek voor woorden maar het betreft hier zijn eigen huis waar hij een domme grap in uithaalt. Hij is gewoon totaal niet slim en haalt vaak domme grapjes uit zonder aan de consequenties te denken maar om hem nou gelijk geschift te noemen en zeggen dat hij gestoord is, nee dat gaat wel wat te ver.

Waarom belt de brandweer om godsnaam zijn werkgever? Doen ze dat bij een vuilnisman of schilder ook?

Het enige waar de club over kan zeuren is dat hij op ze nest had moeten liggen om die tijd, meer niet.

22 oktober 2011 om 20:00

Dat is toch leuk voor hun,
komt de plaatselijke brandweer ook nog eens in het wereldnieuws ;

Hij is echt de 'troll' van de voetbalwereld. Geweldig!

Ik zou zeggen : kap es met die onzin man en ga eens voetballen !

Balotelli geeft hiermee de startsein van de beladen derby en belooft de supporters van beide clubs vuurwerk morgen

en waarom denkt ac milan nog altijd dat ze deze jongen manieren kunnen bij brengen?????
kan iemand me dat nog uitleggen?

22 oktober 2011 om 19:48

ac milan? wat heeft ac milan hier mee te maken, leg jij dat eerst maar eens uit ;;
(naja of ik ben niet op de hoogte van iets of zo, wat ik niet geheel uitsluit overigens :P )

22 oktober 2011 om 19:51

Er stond laatst eens op vz dat AC Milan hem zou willen hebben. Ruildeal met Ibra geloof ik.

22 oktober 2011 om 20:30

haha geloof je het zelf?
ibrahimovic in ruil voor balotelli?
lol, ibrahimovic is 10x beter en het gedrag van balotelli is onhandelbaar en dat beseft elke club nu wel hoor.
was zeker een bericht in de wandelgangen of zo? naja daarvan komt nog niet eens 10 uit (daarom lees ik die rubriek ook niet echt)

lol, wat een sukkel is het ook he
dat hesje, nu dit, ook die mislukte hakbal 1 op 1 met de keeper, gezeik met de trainers waarbij hij speelde, keer op keer negatief in de media, supporters die toch ook geen fan zijn van hem omdat hij ze ook regelmatig provoceert.
nee echt slim is die jongen niet en ik vrees dat hij zijn carrière die zo mooi zou kunnen zijn vergooit als hij die al niet vergooit heeft...

22 oktober 2011 om 22:20

Met een Ac-milaan shirt naar een tv-programma gaan terwijl hij voor Internazionale... Het is ook altijd wat met die jongen. Zonde van zijn mentaliteit, anders zou hij een veel grotere voetballer kunnen worden.

Denk niet dat hij buren heeft boeit hem et allemaal balotelli is livin the good life!

jullie reageren allemaal zo negatief op hem omdat hij vaker dingen heeft gedaan waar in de media overdrijft wat Man City en Mario zelf hebben bevestigd ... Als terry vreemd gaat met een andere vrouw wordt er heel anders gereageerd of wanneer voetballers tot laat uitgaan stelletje haters

22 oktober 2011 om 19:58

Aangezien Balotellit steeds zo idioot in het nieuws komt, kan je zeggen dat er een stereotype rondom hem is gebouwd. Het is niet zo dat iedereen de pik op hem heeft, maar als hij in het nieuws komt, dan heeft dat met name met zijn gedrag buiten het veld te maken in plaats van zijn voetballende kwaliteiten.

Dan kom je op voetbalzone, en lees je zo een titel. Van Balotelli ben je al veel gewend, dartpijltjes gooien, concurrentenshirts aan doen, over je nek gaan door een rotte vis en ga zo maar door. Maar als je dan leest: Steekt vuurwerk af in badkamer en belt brandweer, dan denk je toch echt: Is die man nou gestoord of niet? Een mens met een goed stel hersens steekt in de herfst sowieso geen vuurwerk af, en al helemaal niet in je badkamer ... het lijkt me toch dat de tuin van die jongen groot genoeg is voor een stapel vuurwerk.

Maar Balotelli zoekt het gewoon op. Je weet als profvoetballer dat als je zoiets doet je het nieuws er wel mee haalt, en al helemaal in een mediacompetitie als de Engelse. Ik dacht, met het oog op zijn reacite laast, hij wordt misschien wel volwassen... maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Niemand ziet zijn voetbaltalent door zijn wangedrag, en dat maakt hij er zelf van. Als hij de zelfde bescheidenheid had als Messi, zou hij in de buurt kunnen komen van dat niveau, over een jaar of 5. Maar zijn ego staat hem in de weg. Hij moet serieus naar zijn toekomst gaan kijken en hulp in gaan schakelen.
Een éénmalig incidentje, oké. Maar als je nu kijkt naar kopjes met: Balotelli, verwacht je al wat negatiefs, en dat is geen goed teken.

22 oktober 2011 om 20:10

Ja want die vis heeft hij zelf in zijn auto gestopt, doei!!!

22 oktober 2011 om 22:34

Daar heb ik het toch niet over? Het gaat over het onderwerp. Als je als profvoetballer in het nieuws komt met dat soort dingen, verbaas je je toch. Daar gaat het even om, en dat gebeurt bij hem wel heel erg vaak.

Hahaha !
Er is ook wel altijd wat met Mario!
En op de een of andere manier blijf ik hem geweldig vinden!
Ik denk dat het komt omdat hij doet waar hij zin in heeft en dat waardeer ik wel.

Never a dull moment met deze gozer! Iedereen smult of walgt weer als hij weer wat gedaan heeft, maar iedereen leest het en dus blijft hij in het nieuws hahaha

Mario is er weer hoor haha.
Vrees dat hij nooit normaal zal worden, zal wel altijd kind blijven.

Wat een dwaas he.
Je zou er maar boven wonen.
Super talent maar mist een paar chromozoompjes!

Wat een moraalridders hier zeg, alsof niemand hier rare fratsen uithaalt. Iedereen doet hier maar alsof ze constant nadenken over gevolgen van sommige acties, stelletje leugenaars. Als jullie maar Balotelli zwart kunnen maken hea....dat is pas walgelijk. United fan.

Toen ik dat las, moest ik echt lachen. Super Mario, we zijn dit echt al gewend van hem. Heerlijk hoe hij het verzint. Vuurwerk afsteken in je badkamer en dan de brandweer bellen omdat je woning bijna vuurvat. Held!

Wat een topgozer, ik kan alleen maar om hem lachen. Het is en blijft een idioot, maar hij geeft de voetbalwereld toch kleur.

wuhahwhhahahah kan er best wel om lachen.

Soms hebben we hier op het forum over een bepaalde speler of een bepaald soort club niet te hoog voor zo'n jongen is, maar ik vraag mij af of het profsport leven zelf al niet te hoog is voor Balotelli.

Ik snap zo'n jongen echt niet. Bij het profsport hoort eenmaal ook gedragsregels en daar hoor je aan te houden. Als dat al veel te moeilijk is voor zo'n jongen dan vraag ik mij af of hij niet beter bij het arbeidsbureau kan melden, want dat profsportleven schijnt voor hem gewoon te moeilijk te zijn.

hahaha Balotelli toch wat een held, vuurwerk afsteken in je eigen badkamer. Z'n rugnummer 45 staat volgens mij voor z'n IQ !

"ook gooide hij eens dartpijltjes naar jeugdspelers van Manchester City."

Toen ik dat las ging ik helemaal stuk.. Ik zag het al helemaal voor me..

Ah.. iedereen doet wel een gekke dingen.. Mensen moeten zich niet aanstellen en dit ongelukje erger maken dan dat het is...

Ik vind die poll ook nergens op slaan... Waarom zou City hem hiervoor moeten schorsen of hem zelfs een boeten moeten geven.. Het gebeurd in zijn eigen huis waar die jonge toch kan doen en laten wat hij wil..

Natuurlijk hij is een voetbalprof.. maar ze kunnen hem toch geen regels opleggen hoe hij zich in zijn eigen huis hoort te gedragen..

Die jonge doet soms idioten dingen.. Is misschien niet voorbeeldig in de dingen die hij doet.. Maargoed.. hij kan wel goed voetballen.. dat heeft hij aan de hele wereld laten zien..

Zoals ik al zei.. ik kan om dit gebeuren wel lachen..

23 oktober 2011 om 01:47

haha ja indd..ik kan er ook om lachen!

het is zijn huis..hij kan doen wat hij wil want het is en blijft zijn huis..

23 oktober 2011 om 02:15

Ik denk dat ze bij Man-city nog blij zijn dat die toen geen vuurpijlen op de jeugd heeft afgeschoten...

23 oktober 2011 om 02:16

Hahahaha... idd.. daar mogen ze wel blij mee zijn..

Geweldig man! :D

Beste mario.. Gelukkig heeft ons lieve heer jouw twee voeten gegeven. Ga er dan nu ook eens wat mee doen. Want van je verstand moet je het niet hebben. Wat ben jij verschrikkelijk dom...

Ik kan hier wel om lachen, maar het slaat natuurlijk helemaal nergens op.
Iedereen weet dat je geen vuurwerk binnen moet afsteken..
Wat moet je er nog meer van zeggen..

Wat een stomme reacties hier zeg, Misselijk ventje, gadverdamme, Idioot, onvolwassen...

mensen, doe even rustig. hij is 21 Jaar, en word omgeven door miljoenen, zijn we vergeten dat we ook domme dingen hebben gedaan toen we 21 waren?? en wat heeft dit met voetbal te maken? dit is zijn eigen huis, zijn eigen schuld, zijn eigen probleem. zolang hij doet waar Man C hem voor betaald moet hij het zelf weten of hij zijn eigen huis in de fik zet.

Man C moet hier lekker buiten blijven, en de brandweer moet hem gewoon de rekening geven voor het moeten komen blussen van een vuurtje na eigenschuld.

23 oktober 2011 om 00:08

Er zijn zovele jonge spelers met een groot salaris (en vaak van veel armere afkomst). Dit zie je hen toch niet doen?

Hier zijn geen excuses voor, ook leeftijd niet. Ik ken alvast niemand die z'n huis in de fik heeft gestoken op z'n 21e.
Het is gewoon een speler die topvoetbal niet waard is, en voor niets respect heeft. Hij verdient in Engeland nog wel zo'n paar trappen zoals hij die van Totti kreeg. Wordt te veel bewierookt die jongen, en gelooft dat hij alles mag.

23 oktober 2011 om 01:55

"er zijn zovele jonge spelers met een groot salaris (en vaak van veel armere afkomst). Dit zie je hen toch niet doen?"

Gelukkig is niet iedereen hetzelfde.. anders zou het leven ook maar saai zijn..

En hij verdiend nog een paar trappe zoals hij die van Totti kreeg.. Kom op man..

Zoals ik al eerder zei.. hij doet van die gekke dingen die andere niet doen... Maar hebben die met voetbal te maken? Nee.. in 9/10 gevallen niet... Het is zijn prive leven.. en die jonge mag toch doen wat hij wil...

Feit is.. dat hij een verschikkelijke goede voetballer is.. En dat is wat telt..

23 oktober 2011 om 01:06

Ik weet niet wat voor domme dingen jij deed toen jij 21 was maar zelf ik (16 jaar) weet dat je geen vuurwerk moet afsteken in de badkamer. Leeftijden kun je niet als excuus gebruiken het is gewoon onverantwoordelijk omdat hier ook erge consequenties aan vast zitten. Bovendien moeten we niet praten alsof het iemand van 5 is. Iemand van 21 moet toch wel de volwassenheid hebben om dit niet te doen.

23 oktober 2011 om 13:58

ik heb ook niks ergs gedaan toen ik 21 jaar was. maar heb me wel een aantal weekenden zover gezopen dat het fietsen van Nijmegen naar mijn dorp geen 1.5uur duurde maar 6 uurtjes.

dat hij vuurwerk aftseekt in zijn huis moet hij gewoon zelf weten. en ga je leeftijd niet goed praten omdat jij toevallig geen vuurwerk afsteekt in huis. ook jij hebt of zal domme dingen doen. net zoals hij.

en daar gaat het om.

en omdat hij 21 is is hij volwassen? misschien heeft hij wel een handicap dat hij denkt als een 12 jarige. (zo komt hij wel vaak over) maar zoals ik al zei. Dit hele onderwerp gaat niet over voetbal. het gaat om een domme actie van een niet zo snuggere jongen.

Jongens niet zo hypocriet.

Iedereen stak wel is stiekem vuurwerk af. of haalt kattekwaad uit.

Je moet ook genieten van het leven!

Hij kan er vrij weinig aan doen dat ie goed kan voetballen. Als een topclub bereid is om hem miljoenen te betalen kun je hem dat toch niet kwalijk nemen, hij haalt gewoon graag kattekwaad uit. En wat is er nou zo erg aan om vuurwerk te testen vanuit t raam in je tuin. Dat er was mis kan, nou en.. Kan ook als je paar biertjes te veel drink. Dus alsjeblieft niet zo schijnheilig en praat elkaar niet na als een stel amateurpsychologen. Hij gedraagt zichzelf lekker zoals ie zelf wilt en zoals bijna iedereen doet.

hahahahaha, die man spoort echt voor geen meter!
Wat bezielt hem om in godsnaam op een vrijdag nacht vuurwerk uit het raam te gooien? xd
maja, niet klagen... Gewoon genieten van zijn voetbal kwaliteiten.
George Best, Maradonna en Cantona worden/werden ook verafgood en die halen/haalde ook rare fratsen uit!! En dat terwijl zij volwassen mensen zijn/waren!
Niet zo schijnheilig dus mensen, please

Hier een gedeelte uit een interview:

Even from his flat, though, he can make plenty of noise. He said: "i live right in the centre of Manchester, in a modern building, with a splendid view.

|||"one day my brother Giovanni was in the street, looked up and said to his girlfriend, 'how nice, they're doing fireworks in Manchester'. It was me, shooting them off from the ninth floor."|||

Can't have pleased the neighbours...

"you must be joking, they adore me. When I score they stick little congratulatory notes to my door. At Christmas they presented me with bottles of wine. But I do not drink."

Blijkbaar doet hij het vaker. Het verbaast me overigens dat ie niet drinkt, hoe kun je dit soort stommiteiten nou doen als je nuchter bent? wat een cultfiguur is het ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester City

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Chelsea4717
5.Everton466
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
RodriMiddenvelder251
R. SterlingAanvaller249
İ. GündoğanMiddenvelder2111
R. MahrezAanvaller217
Bernardo SilvaMiddenvelder202
João CanceloVerdediger211
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester City.

In de wandelgangen

Donderdag 4 maart
RB Leipzig verhuurt Yvon Mvogo in principe tot medio 2022 aan PSV, maar heeft een optie om de verhuurperiode komende zomer al stop te zetten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren