Raiola: 'Elke speler wil naar een andere, grotere club, ook Assaidi'

Vrijdag, 26 augustus 2011 om

Nu het einde van de zomerse transferperiode in zicht komt, aast Oussama Assaidi nadrukkelijker op een vertrek bij sc Heerenveen. De aanvaller wordt de laatste weken aan onder meer Fulham en Paris Saint-Germain gelinkt. "Ik wacht mijn toekomst af", reageert de 23-jarige Marokkaans international vrijdag desgevraagd in de Leeuwarder Courant.

/

"Ik wacht mijn toekomst af", benadrukt Assaidi. "Als er een mooie club komt, lijkt het me logisch dat ik weg wil, toch? Ik heb ambities." Assaidi heeft zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani inmiddels ingeruild voor Mino Raiola. Hij staat te boek als een topmakelaar en behartigt onder meer de belangen van Zlatan Ibrahimovic, Mark van Bommel, Mario Balotelli en Martin Jol.

Aissadi moet ongeveer acht tot tien miljoen euro kosten. "Oussama is tot op bepaalde hoogte wel tevreden bij Heerenveen", benadrukt Raiola. "Maar elke speler wil naar een andere, grotere club als die langskomt. Ook Oussama."Gerelateerd

42 reacties (laatste reactie door Keuleman)

Raiola laat spelers alleen transfers maken om er zelf beter van te worden, slechte keus.

26 augustus 2011 om 21:02

Je hebt een punt, anderzijds krijgt hij het toch elke keer voor elkaar.

26 augustus 2011 om 22:45

wat een onzin!? waar baseer jij dat op? Raiola is juist de beste keuze voor een speler die je maar kan bedenken. Deze man gaat door weer en wind voor een voetballer en haalt het onderste uit de kan, daar waar de speler dat zelf niet lukt! Op zijn gebied, bestaat er geen betere makelaar dan Mino Raiola op de wereld.
ps. ik schuw me niet op me te verdedigen, ik baseer mn feitjes tenminste ergens op.

27 augustus 2011 om 12:54

Ik weet het zeker, als Bayern Munchen aanklopt, is 'ie weg, ter wijl hij 't niveau nog lang niet aankan.. alleen omdat die de transfersom betalen.
Beter neem je een familielid als zaakwaarnemer, zoals Lukaku, die weten wat 't beste voor je is.

27 augustus 2011 om 00:22

Klopt wel, maar de spelers zelf profiteren er ook van. Zonder Raiola had van Bommel niet bij Milan gespeeld. Raiola verstaat zijn vak zeer zeker

Voor de spelers een held, voor de clubs een rat

Assaidi is een hele goede speler voor de eredivisie, maar ik zie hem niet ect als een versterking voor Fulham of Psg. Die verdedigers zijn toch wel wat meer op niveau. In NL zijn alleen Douglas en Verthongen echte top verdedigers.

26 augustus 2011 om 22:25

Altijd hetzelfde liedje. Zodra een ''top'' speler (mogelijk) uit de Eredivisie vertrekt wordt er getwijfeld. Natuurlijk, de verdedigers in de Eredivisie zijn een stuk minder. In Engeland en Frankrijk zitten veel fysiek sterke spelers, maar waarom zou hij het niet kunnen redden daar? Deze twijfels hadden de meeste mensen ook bij de transfers van jongens als Suarez en van Persie. Ik ben zeer benieuwd hoe hij het zal doen op een hoger niveau, ik geef hem echt wel een goede kans.

26 augustus 2011 om 22:37

Suarez en Kuyt gaf ik ook een goede kans. Van Persie was eigenlijk voor mijn tijd zeg maar. Ruiz geef ik ook een grote kans om te slagen alleen de concurrentie zal groter worden. Maar Ruiz weet ik ook zeker dat hij een grote kans van slagen heeft. Vertongen en Douglas hetzelfde verhaal. Vooral vertongen vind ik wel geschikt voor een cluib als Fulham of Psg.

26 augustus 2011 om 22:42

Ik denk dat Verthongen ajax echt niet verlaat voor Fulham of PSG

Nou succes Heereveen en supporters, zal mijn benieuwen wat de beste man nu weer uit zijn toverhoed haalt.

26 augustus 2011 om 21:10

eerste wat hij zegt: Oussama is tot op bepaalde hoogte wel tevreden bij Heerenveen'', benadrukt Raiola. ''maar elke speler wil naar een andere, grotere club als die langskomt. Ook Oussama.''
oftewel die gaat deze zomer nog weg, Hij probeert gewoon nog ff wat geld binnen te tikken.

26 augustus 2011 om 21:15

Het gaat mijn meer om de werkwijze van de beste man, na 2 keer in korte tijd bij Az meegemaakt nu. Werd ik er niet vrolijk van.

26 augustus 2011 om 21:27

vind zijn werkwijze altijd zo:
eerst aangeven dat een speler veel aanbiedingen heeft
onrust stoken tussen speler en club, beetje een onwerkbare situatie creeren en dan vervolgens de transfer tot stand laten komen. Weet niet of hij dat altijd zo doet maar hoor toch altijd veel negatieve verhalen over deze man

Ik vind voetbalmakelaars sowieso een slechte zaak binnen het voetbal. Uiteindelijk draait het er toch om dat zij er beter van worden en zullen dit ook gebruiken om spelers te manipuleren.

Die kerel weet elke speler bij een mooie club te brengen. Ik ben benieuwd waar Assaidi over een paar dagen onder contract staat. Mino staat bekend als een vieze rat maar hij weet wel de harten van de voetballers te veroveren door goed werk voor hun te verrichten (clubs zelf zijn er idd minder blij mee, vooral omdat Raiola ook altijd een flink percentage van de winst wil hebben).

Ik had niet anders verwacht. Hij leidt Assaidi binnen een jaar naar het buitenland en bij voorkeur nog deze week of anders in de winterstop. Raiola kijkt helemaal niet waar een speler naar toe wil, die kijkt waar hij zelf het beste zijn zakken kan vullen, ofwel naar een buitenlandse club met veel geld. Ik ben benieuwd waar Assaidi naartoe gaat, maar ik vind het geen slimme keuze om voor Raiola te kiezen.

Raiola is een hond.

Een topclub ofniet hij zoekt altijd een plekje om spelers te stallen. Zo gaat de eerste keeper van Argentinië naar de serie B. Ipv dat hij ze wijsheid bijbrengt en ze geduld leert. Zou me niks verbazen als Ousama naar Udinese ofzo gaat terwijl hij veel beter verdient.

26 augustus 2011 om 21:17

Ik weet niet of Ousama beter verdient dan Udinese. Die spelen Europees en het had niet veel gescheeld of ze speelde lekker CL.

Nou Raiola, gewoon even zeggen dat hij niet meer moet komen trainen, op vakantie gaan en zeggen dat je wegwilt en het is zo geregeld. Smeerlap die Raiola.

26 augustus 2011 om 21:40

Inderdaad. De speler lekker opstoken en ervoor zorgen dat hij elk seizoen verkast naar een andere club, zodat meneer Raiola elk jaar kan cashen. Zo denkt die boef.

asaidi zou naar arsenal moeten presies zijn niveau

26 augustus 2011 om 21:49

Arsenal vind ik overdreven maar mischien over een paar jaar wie weet vind hem een van de beste eredivisie spelers die hoger op kan en als hij nu die overstap zal doen word het als maar onrustiger bij de friezen en als ze niet tegen Feyenoord winnen zal waarschijnlijk Jans sneuvelen maar SC Heerenveen heeft weinig geld om een nieuwe trainer te kopen maar Jans maakt er bij SC Heerenveen een zooitje van zullen moeilijke en zware tijden worden voor hun.

Goeie speler zou een stap hoger wel aankunnen, maar zie hem liever eerst bij Ajax, PSV of Twente en dan naar het buitenland. Vind die Raiola altijd maar overkomen als een zakkenvuller en altijd als ik wat van hem lees in een in tervieuw dan heb ik mijn bedenkingen. Vind het echt een gladde aal

Vraag me toch af wat ”topmakelaar” precies betekent in deze zin. Dat hij ook z'n eigen zakken goed kan vullen? Snap niet dat het bij grotere spelers wel allemaal redelijk verloopt, maar een speler als Romero dan weer bij een Serie B ploeg wordt gestald. Daar heb je toch niks aan?

Zo, Vitesse is ook weer wakker.
En Ajax is trouwens een wereld van verschil tussen uit en thuis.

Ik hoop dat assaidi nog een transfer maakt deze week dat omdat de graafschap 30% van het transferbedrag krijgt.
Dat staat in het verkoop contract toen de graafschap hem verkocht aan heerenveen 2jaar geleden!

En de graafschap wilt nog een aanvaller halen dus dat zou wel goed uitkomen!

27 augustus 2011 om 00:01

30%... Waar haal je die wijsheid vandaan? Was je destijds bij de transfer aanwezig?

ot; Raiola gaat niet voor de juiste stap in de carriére van zijn clïent, maar hij gaat voor de club waar hij zijn zakken het meest gevuld krijgt. Als Assaidi nu alweer weg wil, dan hoop ik dat SCH (en eventueel de super boertjes) er flink aan verdiend. Ben benieuwd of Assaidi ook zo makkelijk zijn acties kan maken tegen verdedigers/backs op een hoger niveau. Het is een prima speler, ik geniet als voetballiefhebber van zijn acties, maar een 'top' speler is het zeker nog niet!

Ik denk dat Raiola hem gaat slijten aan Juventus aangezien ze iemand zoeken voor links,
En aangezien Raiola connecties heeft in Italie.
Assaidi is natuurlijk minder dan een Vargas,elia of Bastos die ze eerst in gedachte hadden.
Maar ja je weet maar nooit wat Juventus doet als het niet lukt om een van die drie te strikken.
Jammer dat ze Giovinco hebben laten gaan.

Weet iemand wie aan de linkerkant gaat spelen als er niemand komt?

keffie270 : van persie was voor jouw tijd, nou maak je me nieuwsgierig, hoe jong ben je dan
in godsnaam wel niet ?

Raiola is een zaakwaarnemer die alleen maar aan zijn eigen portomonnee denkt. Raiola is echt een zaakwaarnemer voor spelers die alleen maar geld willen verdienen, want daar is Raiola echt wel goed in. Echter de ontwikkelingen van zijn cliënten vindt hij totaal niet belangrijk.

Als Marokko in januari die afrika cup wint of ver komt dat kan zomaar als de loting een beetje meezit dan denk ik dat wel meerdere internationals een grote stap gaan maken naar een mooie club. de enige twee landen die marokko een beetje moet vrezen zijn ivoorkust en ghana maar ook die kunnen we hebben hoor. Marokko heeft de spelersgroep en een goede zeer ervaren solide bondcoach met gerets om hoge ogen te gooien deze afrika cup. Op de afrika cup zullen zowiezo veel scouts aanwezig zijn is niet normaal om weg te gaan Assaidi is het niveua van heerenveel al ontstegen is beter dan elke buitensplers van de eredivisie op Ruiz na. Al vind ik nog wel dat het beter voor zn ontwikkeling is om nog een jaartje bij heerenveen te blijven.

8 tot 10 miljoen is Assaidi normaal gesproken zeker waard ja, maar een paar dagen voor het sluiten van de transfermarkt het dubbele! Hveen kan dan nooit meer een vervanger halen, hoop dat ze slim zijn en gewoon 15 miljoen vragen

Voor mij is Assaidi de beste speler van de eredivisie samen met Theo Janssen!
Ik hoop dat hij naar een club als HSV , Valencia ,fulham vertrekt

Die zaakwaarnemers zijn echt een probleem. Raiola denkt alleen aan z'n eigen bankrekening. Assaidi is een goede voetballer, maar de vleugelaanvaller zou eens meer effectief moeten worden. Als ik zie hoe Boerrigter zich nu bij Ajax ontwikkeld. Dat zou een voorbeeld voor Assaidi moeten zijn. Ik ben niet objectief omdat ik Ajacied ben, maar ik zou ook Mertens boven de Marokkaan zetten. Het gaat tenslotte wel over je assisten en doelpunten, niet over hoe veel spelers je achter elkaar kan dollen....ik vind Assaidi gewoon een straatvoetballer. Veel wind, weinig effectief. Als ik de coach van Fulham zou zijn zou ik eerder voor Mertens of Boerrigter gaan.

27 augustus 2011 om 08:08

voor een deel heb je gelijk wat assaidi aan gaat . mertens en boeririgter zijn doel gerichter . maar kwa techniek kan boerrigter een puntje zuigen aan mertens en assaidi .
assaidi kan overal voor in spelen en ook achter de spits wat mertens weer niet kan .
ieder van deze speler heeft dus weer zijn eigen kwaliteit en vind dan ook dat je geen speler kunt vergelijken met elkaar .

raiola vind ik nog steeds onbegrijpelijk dat hij dit vak mag uit oefenen heeft bewezen dat spelers vaak met ellende weg gaan bij clubs , langer vakantie ruzie met spelers trainer en club ets zijn niet vreemd vind het ook raar dat hij dan ook niet is aangesproken op zijn handels wijze door eufa of fifa .
maar goed ik begrijp best dat assaidi hoger op wil en vind dat een speler dat ook altijd moet proberen
de vraag is wanneer gaat hij weg , voor de club hoop ik volgen jaar .
assaidi zou juist bij heerenveen een heel mooi doel kunnen hebben , een jaar constant zijn , en niet weer wedstrijd top en weer wedstrijd minder .
bij een top club moet elke keer top zijn ben je het niet is jou vervanger er al .
tja natuurlijk speelt inkomen een rol en laat ze zij zich daar de kop door gek maken .

27 augustus 2011 om 09:50

Mijn ergenis komt vooral uit het feit dat men Assaidi veel te veel ophemelen. Ik weet dat deze jongen mensen kan uitspelen, maar wat heb je er aan als je heel vaak de bal weer net zo makkelijk verspeeld? Tenslotte gaat het om winnen, om doelpunten maken en assists geven. Je krijgt geen extra punten omdat je leuk kan pingelen. Als men dan al enthousiast wil worden neem dan Mertens. Deze jongen staat er meteen.

Wel een klein punt, Boerrigter is een stuk sterker dan Mertens en Assaidi
In principe hebben we geen discussie ook niet wat betreft Raiola. Het is een ophitser en eerste klas boef. Zo lang dit soort types spelers 'begeleiden' hebben de clubs nog meer last van onrust. De handeling van Raiola rond Romero was waarschijnlijk ook weer smerig.

zat die keeper van az die zogenaamd vakantie had niet ook bij raiola? ra-ra wie wat daar achter? zijn ze lekker mee bij heerenveen.

Heerenveen is eraan. Zou zo bij de clubregels moeten staan: 'neem geen Raiola als zaakwaarnemer'. Zullen wel zien.

Ik hoop dat hij een mooie transfer gaat maken. Talent in opkomst sowieso.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Willem II22-6
12.ADO Den Haag20-13
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Warner HahnKeeper10
Daniel HøeghVerdediger10
Joost van AkenVerdediger10
Lucas WoudenbergVerdediger10
Denzel DumfriesVerdediger10
Stijn SchaarsMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina sc Heerenveen.

In de wandelgangen

Dinsdag 22 januari
AC Milan is in verregaande onderhandeling met PSV. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren