PSV haalt groepsfase met wonderschone doelpunten

Donderdag, 25 augustus 2011 om 20:39Erik van Dam • Laatste update: 22:35

PSV heeft zich verzekerd van Europees voetbal tot de winterstop. De Eindhovense club stelde een week geleden teleur, door doelpuntloos gelijk te spelen tegen SV Ried. In de returnwedstrijd ging het donderdag echter voortreffelijk vanaf het begin van de tweede helft. Ola Toivonen, Jeremain Lens, Georginio Wijnaldum, Zakaria Labyad en Kevin Strootman zorgden voor een dikke 5-0 overwinning. Met name de goals van Lens en Labyad waren van zeer grote schoonheid.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

PSV trekt deze lijn ook door in de competitie


Gerelateerd

Meer sportnieuws

236 reacties (laatste reactie door gascoine)

Fredje Rutten mag weer wat langer aanblijven als coach van Psv. Ik vond bij vlagen dat er leuke acties in zaten.
De goals van Lens en Labyad waren wonderschoon! Ik moet zeggen dat ik vanavond echt heb genoten van Psv.
Ik als FC Twente supporter heb gister een zure avond gehad, maar dit maakt het voor mij voor het Nederlandse voetbal wel weer een beetje goed.
Ik wens PSV heel veel succes toe in de Europa League en moge ze hopelijk ver in de Europa League mijn clubje tegen komen!

Heerlijk 5-0!!!

25 augustus 2011 om 20:43

De eerste helft was niet om aan te zien... 2de helft top maakt mij weer trots als psv supporter.

25 augustus 2011 om 20:47

Nou de eerste helft waren ze ook al veel beter. Maar toen had reid nog de energie om tegen te sputteren. Ze waren de tweede helft gewoon op.

25 augustus 2011 om 20:49

Eerste helft was het allemaal net niet (ook doordat ze niet een echte spits hebben...) en de tegenstander had toch een paar kansjes...

25 augustus 2011 om 20:53

Niet om aan te zien is een te groot woord. Psvhad toen veel pech

25 augustus 2011 om 21:15

ja inderdaad, ging die bal (op de lat), van lens 1 cm lager dan had niemand het over de eerste helft.

25 augustus 2011 om 22:03

Probleem bij PSV is het 1e doelpunt.
Als die in de eerste wedstrijd ook redelijk vroeg gevallen was dan waren ze er ook overheen gelopen.

26 augustus 2011 om 01:22

Eerste helft was wel om aan te zien hoor!
Was gewoon pech hebben in de afronding.
Zoals je kon zien in de tweede helft, toen hij er eenmaal in zat, dat het makkelijker ging lopen en dat het snel uitliep.

Mooie scores van zowel AZ en Psv.

25 augustus 2011 om 23:37

Nou nou, zeg het lek is alweer boven.
PSV was honderd procent verplicht deze wedstrijd in stijl te spelen en Ried helemaal af te maken, die goals zijn mooi, maar met een normaal team scoor je ze niet allemaal, hoewel die van Labyad te lekker weas! doet niet af dat ik hartstikke blij ben voor PSV en Nederland, Rusland voelt onze hete adem.
Goede avond voor Psv, de loting van Ajax had veel erger kunnen zijn!
Goed avondje dus voor ons allergeliefd Nederland!

PSv heeft de tweede helft gewoon gehakt van ze gemaakt. Dit is fantastisch, natuurlijk was het maar Ried maar de tweede helft speelde we dodelijk.

Strootman vond ik echt super geweldig, wat een fenomenale speler is dat! Labyad speelde ook ijzersterk, wat een geweldig doelpunt, hij heeft het al vaker later zien, geweldig. De goal van Lens was natuurlijk ook om je vingers bij af te likken. Mertens was niet altijd even gelukkig maar wat een inzet heeft hij, prachtig. Toivonen speelde ook weer een beetje ouderwets. Wijnaldum was ook goed, met een beetje geluk was het meer dan 5-0 geworden. het was een gala voorstelling, maargoed nogmaals het was maar Ried maar het was wel smullen geblazen.

Strootman is echt een held. Labyad fantastisch en ook mooi dat Wijnaldum weer scoort. Ik heb ervan genoten. Aankomende zondag moeten we dit gewoon voortzetten en dan daarna uit bij VVV dat gaat wel goed komen. Wel moeten we zeker nog een spits erbij hebben.

De doelpunten waren echt prachtig, stuk voor stuk hele mooie doelpunten met natuurlijk een paar die gewoon legandarisch waren.

25 augustus 2011 om 20:49

t was inderdaad goed, maar overdrijven is ook een vak, laten we niet te hard van stapel lopen

25 augustus 2011 om 20:52

Ik overdrijf niet want ik ben altijd kritisch maar de tweede helft was ook gewoon echt goed. Prachtige doelpunten en ik weet zeker dat als we een echte spits hadden de score nog groter was geweest.

25 augustus 2011 om 20:59

waren ook erg goed, alleen om strootman nu als een super geweldige fenomenale speler neer te gaan zetten en dat soort teksten vind ik net wat ver gaan.. maar hij was goed ja ach lekker wegdromen in de euforie toch..
kan zondag alleen maar tegen gaan vallen zo ;p hopen op een soort gelijke score, en dat moet kunnen tegen dit excelsior

25 augustus 2011 om 21:17

Je moet ook niet vergeten dat dit natuurlijk ook geschreven is meteen na de wedstrijd. Maar goed, ik vind Strootman gewoon geweldig en ik ben ervan overtuigd dat hij binnen no time in het Nederlands elftal zit en over paar jaar bij de echte top.

25 augustus 2011 om 21:48

ik hoop het

25 augustus 2011 om 21:20

geen spelt tussen te krijgen.

25 augustus 2011 om 21:48

Op die goal en assist na vond ik Labyad eigenlijk wel mee vallen. Kan er aan liggen dat het Ramadan (of wat het ook is) is. Lens is geen echte spits, stond veel te vaak buitenspel.

25 augustus 2011 om 22:08

ben het helemaal met je eens, maar vergeet niet: vvv-uit schijnt een hele zware opgave te zijn ;p
eerste helft was matig, maar de tweede helft was echt mooi om te zien korte combinaties, openen naar de andere kant en goed gebruikt gemaakt van alle ruimte voor psv. Het spelplezier lijkt een beetje terug te komen, in tegenstelling tot rkc thuis en eigenlijk het hele vorige seizoen. Misschien komt dat ook een beetje door Mertens, waar het plezier echt vanaf straalt, hij is gewoon zo blij om voor zo'n club te mogen spelen en dat is echt mooi om te zien

25 augustus 2011 om 22:13

Precies. JE zag het ook aan het thuis publiek, langzamerhand gaan we weer geloven. Natuurlijk is het 'maar' Ried maar door zulke wedstrijden goed te winnen kan je zelf vertrouwen wel flink toe nemen. Zaten natuurlijk paar prachtige doelpunten tussen.

26 augustus 2011 om 00:34

Inderdaad, mooie omschrijving.
Over de spits: Pieters' verkoop kan nog grote transfers veroorzaken.

Matavz zou waarschijnlijk voor 7miljoen wel komen maar omdat FC Kopenhagen de Champions League mis is gelopen zit er een verkoop van Zanka misschien wel in voor 3.5 miljoen. De inkomsten die ze zeker krijgen bij CL deelname zijn nu verdwenen.

Laten we nog op grote dingen hopen de komende dagen.

26 augustus 2011 om 01:01

Ja, maar als ik moet kiezen dan kies ik wel voor Matavz. We hebben echt een goede goalgetter nodig. Als we dat hebben dan scoren we er veel meer per wedstrijd, ben ik van overtuigd. Het begint te lopen nu moeten we alleen een spits hebben.

26 augustus 2011 om 08:44

Waarom niet allebei?verkoop Pieters voor 7 mil koop matavz voor 7-8 mil hou je nog 3-4 mil over haal daar die Zanka van?

26 augustus 2011 om 11:10

Klopt. Alleen wil ik persoonlijk graag eerst de bevestiging zien dat Matavz binnen is aangezien ik hem echt geweldig vind. Haha!.

Wat een wedstrijd wat een goals, ik heb genoten!

25 augustus 2011 om 22:43

Wat een schitterende echt schitterende goal van Lens, van die afstand van die hoek, lijkt gewoon iet haalbaar, maar wat doet hij, buitenkant schoen, prachtige goal! Ook mooi dat hij niet ging liggen bij de keeper... :P

Heb alleen de 2e helft gezien. Begreep dat 1e helft goed was. Tweede helft zag er prima uit. Vraag mij toch af waarom PSV niet de gok gaat nemen met Lens in de spits. En die 6-8 miljoen die ze dan niet hoeven te investeren in een spits investeren in 2 goede verdedigers (1 rechtsback en centrale verdediger). En als Pieters weggaat van die 8 miljoen nog een deel uitgeven aan een linksback. want dan heeft PSV echt wel een sterk elftal. Tijd dat Tyton sowieso erin gaat komen want zag de keeper vandaag weer een paar dingen doen die niet bepaald sterk waren.

Schitterend doelpunt van Lens. Vooral omdat ie op de been bleef want als ie was gaan liggen was het rood voor de keeper geweest maar hij ging verder. Het doelpunt was juist mooi omdat het een bewustje was. Daardoor gaat ie de wereld over. Hij keek en zag dat het kon en dan schitterend met buitenkant voet vanuit een onmogelijke hoek. Ook die van Labyad zat er mooi in. 5 mooie doelpunten gezien want de andere 3 waren mooi uitgespeeld. Dit PSV is aanvallend erg sterk maar hun verdediging zal ervoor zorgen dat ze geen hele ogen gaan gooien. Met 2 goede backs erbij zou het mij niks verbazen als ze een halve finale of zelfs finale EL zouden halen want dan heb je met Toivonen, Lens, Mertens, Strootman en Wijnaldum echt 5 hele goede spelers.

25 augustus 2011 om 20:42

Lens, maakt dan wel een werelddoelpunt en een goede assist vanavond, maar hij heeft ook weer zo'n 5x dom buitenspel gestaan.
PSV heeft alleen nog een spits nodig en dan Labyad maar op rechts, met Lens als stand-in.

25 augustus 2011 om 20:46

Klopt, Psv moet wel een echte spits hebben. Daar ben ik van overtuigd want Lens was vaak buitenspel, daar irriteer ik me echt aan.

25 augustus 2011 om 20:49

Vind verdediging wel belangrijker. Ik heb me lopen irriteren aan manolev, die speelde slecht! Een CB en een back (wellicht kun je hutchinson rechtsback zetten). Maar een spits zou wellicht fijn zijn, hoop wel dat het niet ten koste gaat van labyad!

25 augustus 2011 om 20:57

ik ben geen liefhebber van manolev maar ik vond hem vandaag echt niet slecht. Verdedigend was het best redelijk en hij heeft ook nog wat goede passes verzonden. Daarnaast gaf hij 2 goede bodychecks iets wat hij normaal nooit doet!!

25 augustus 2011 om 21:06

Dat is geen dom buitenspel. Dat is op het randje spelen. Zo speelt Inzaghi ook maar elke wedstrijd gaat het dan 1 of 2x wel goed en sta je alleen voor de keeper. En als de grens die linksback een keer niet over het hoofd gezien had dan was dat gebeurd. Want toen was Lens alleen op de keeper af maar werd hij onterecht teruggefloten. Buitenspel staan is opzich niet altijd verkeerd.

25 augustus 2011 om 21:24

Maar als elke wedstrijd dan een keer de buitenspelval omzeilt het 'm dan zo afmaakt... dat mag ie van mij vaker doen .

Nee zonder dollen, die spits is nodig en komt er ook.

25 augustus 2011 om 21:40

Het ligt niet alleen aan Lens, het is ook dat zijn medespelers de bal niet ineens diep spelen maar hem eerst aannemen om vervolgens de pass te geven. dan staat Lens idd snel buitenspel als hij al op snelheid ligt.

Verder mooie overwinning en nu maar hopen dat ze deze lijn doorzetten en dat de automatismes er nog beter inkomen.

25 augustus 2011 om 22:56

de beste spitsem staan heel vaak net buitenspel, lens staat op het randje en gokt dat hij 1,2,3 maal niet wordt teruggevlagd en dan creeer je meteen kansen met zijn snelheid. lens presteerde vorig jaar ook als spits goed, veel beter dan rechtsbuiten. btw heb erg genoten van labyad. als je zo bekijkt heeft psv geen spits nodig. toivonen als alternatief en als nood nog zeefuik. ook toivonen komt beter zo tot zijn recht en wijnaldum iets verder terug getrokken gaat ook zijn draai vinden. alleen vind ik dat hutchinson de plaats van manolev moet overnemen en is het afwachten opmtrent pieters. heb voor de tweede keer genoten van dit psv

25 augustus 2011 om 20:45

Lens speelde best goed maar miste ook 2 grootte kansen. Spits hebben ze sowieso nodig dus. Maar over verdedigers heb je ook gelijk zou wel goed zijn als ze nog een CV bij konden halen en als Pieters vertrekt een LB.

25 augustus 2011 om 20:50

Ik ben het ermee eens dat Jeremain Lens best een halfjaar in de spits getest mag worden, vooral omdat Labyad vanavond liet zien makkelijk mee te kunnen en dat tijdens de ramadan.

Ja, Jeremain Lens staat vaak buitenspel. Echter was er zeker 2 keer sprake van onterecht buitenspel. Op het randje spelen is niet erg en vaak buitenspel staan ook niet. Er schijnt een spits heel groot te zijn geworden door buitenspel te staan: Inzaghi. Nu noem ik Lens geen Inzaghi, maar buitenspel staan is niet altijd een nadeel.

En dan het belangrijkste: Lens in de spits Werkt. Het team speelt goed, Lens speelt lekker en wij Psv'ers zijn blij. Als het een halfjaartje niet lukt, kun je altijd in de winterstop een spits halen.

25 augustus 2011 om 20:59

Natuurlijk speelde Psv goed maar het was wel tegen Ried, we moeten echt een spits hebben een typische voorbeeld is de eerste helft de kans van Lens, een echte 100%spits maakt zo'n goal af.

26 augustus 2011 om 00:44

Buiten dat ik het met je eens ben dat Lens prima in de spits staat ben ik van mening dat die spits er wel zal moeten komen. Lens is gewoon niet écht een spits en daarbij, wat gebeurt er als lens geblesseerd raakt? Dan heb je geen spits meer. Hij is goed in doelpunten maken maar een échte spits die legt bepaalde ballen die Toivonen en Lens missen er gewoon in dan ben je voor elke club een gevaar. Ik zie inderdaad ook liever nog wat verdediger komen en laat Pieters(mits doe 7miljoen er voor wordt betaald) en Manolev dan lekker weg gaan. en haal er dan een stuk of 3/4 bij die wel de kwaliteit bezitten die een verdediger geacht wordt te hebben. Liefste Marcelo er nog bij maar dat wordt denk ik te gek.

Gefeliciteer Psv, had ook niets anders verwacht na zo'n wedstrijd de vorige keer. Heb het zelf niet kunnen zien maar ik ga wel even een samenvatting kijken omdat ik lees dat het mooie doelpunten waren^^

Komt er een samenvatting op Tv?
OT: mooie goal van Lensie-lensie!

25 augustus 2011 om 20:44

denk het wel, maar anders kun je hem morgen wel terugvinden op internet.

Wtf, wat een vet doelpunt!! ZO zie je ze zelden!!!

Wat een prachtige doelpunten vandaag gezien. Lens is weer blij en na het doelpunt zag je dat hij vertrouwen had en Labyad van hem heb ik zeker genoten altijd een genot om naar hem te kijken. Ik zei nog in de rust het word zeker 2-0 of meer, gelukkig is mij voorspelling uitgekomen. Ik vind het jammer dat mensen altijd in de rust allemaal dingen roepen, terwijl de wedstrijd nog niet eens is afgelopen. Vandaag in de tweede helft zag ik zeker een PSV dat kampioen kan worden en ik denk ook dat ze het worden.

25 augustus 2011 om 20:48

Daarom reageer ik bijna nooit bij live mee praten, vind dat helemaal niks. Ik concentreet me op de wedstrijd en reageer gewoon na afloop is veel beter. Prachtige tweede helft.

Mooie doelpunt verdiende zege , en jammer dat Psv geen voorrondes CL speelde in plaats van Twente

25 augustus 2011 om 20:43

Omdat PSV wel een kans tegen Benfica gehad had zeker...geplaatst was PSV ook niet. Kansloze opmerking dus.

OT: had weinig anders verwacht, al vielen de doelpunten wel laat.

25 augustus 2011 om 20:45

maar psv was beschermd geweest
ze staan europees nog altijd hoger dan twente en ajax

25 augustus 2011 om 21:07

Nope. PSV staat onder Villarreal, de laagst geplaatste geplaatste ploeg. Dus PSV was ook niet beschermt geweest.

25 augustus 2011 om 21:16

PSV had Benfica ook niet getroffen want ze waren net zoals Ajax vorig seizoen geplaatst geweest.

25 augustus 2011 om 21:20

Nog een keer: dat waren ze dus niet. Vorig jaar had Ajax geluk dat de clubs uit de grote landen Sampdoria en Auxerre waren (ajax was 5e qua coëfficient in de loting) en Twente had dan alleen Udinese (twente was 6e). Dat is net de splitsing van de beschermde en niet-beschermde status. Arsenal, Lyon, Bayern, Benfica en Villarreal staan allen boven Ajax en PSV in de coëfficientenlijst, dus ook Ajax en PSV hadden een tegenstander van dit kaliber gehad. Dat PSV en Ajax in deze loting een beschermde status zouden hebben gehad, is dus BS.

25 augustus 2011 om 21:45

Jongen, geloof me, PSV was geplaatst dus hadden ze Benfica in ieder geval ontlopen, stond zelfs een keer op voetbalzone.

25 augustus 2011 om 22:05

Beschermd 2011:
4 bayern München ger 118.887
6 arsenal eng 108.157
13 olympique Lyon fra 92.735
17 benfica por 81.319
19 villarreal esp 75.465

21 psv Eindhoven ned 74.025 (onder de beschermde 5 dus)

Onbeschermd 2011:
49 FC Twente Enschede ned 41.025
62 rubin Kazan rus 31.941
72 udinese ita 27.110
103 FC Zürich sui 18.980
104 OB Odense den 18.610

Dus ik zou graag zien waar jij het weg haalt dat PSV een beschermde status zou hebben. Dat PSV meer kans hierop zou hebben klopt, maar dit zou uiteindelijk dus niet het geval zijn geweest. Maar goed, ik kijk nu al uit naar jouw tegenbewijs, wetende dat het niet klopt.

26 augustus 2011 om 01:51

Ik heb de argumentatie even niet klaar, maar ondanks jouw cijfers stond inderdaad op voetbalzone dat PSV in in ieder geval dermate geplaatst zou worden dat het de toppers in de playoffs zou ontwijken, in tegenstelling tot Ajax en Twente.

26 augustus 2011 om 01:53

Ah, ik heb het artikel geloof ik gevonden. Komt in ieder geval dus niet van de lucht. http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=137150 . Maar je zal gelijk hebben dat het uiteindelijk er niet van was gekomen.

25 augustus 2011 om 20:52

Naar mijn mening is het meer dan terecht dat Twente in de voorrondes mocht uitkomen, wie het in de competitie goed doet verdient een beloning

25 augustus 2011 om 22:21

Volkomen met je eens, ook al zou je bijvoorbeeld met intikkertjes of flut wedstrijden kampioen worden, als je na 34 wedstrijden bovenaanstaat, ben je de terechte kampioen !

MVV Mestreech !

25 augustus 2011 om 20:55

Lekker makkelijk praten nu Twente het niet heeft gehaalt.
Het was gewoon terecht dat Twente de voorrondes CL speelde, en niet Psv.

Zakaria Labyad hij gaat eraan komen, wat een fantastische wedstrijd hoogtepunt was ze sprint vanaf eige helft naar andere doel waar Mertens kon scoren maar dachte jullie van die goal van hem wat een beautyyy lekker in de kruising. Voorderest 1ste helft was wat magertjes de goal wou maar niet komen maar in de 2de helft ging alles perfect toen Toivonen de 1-0 maakte ging alles soepeltjes. Lens wat een wereldgoall nooit gedacht van hem en eindelijk een glimlach op ze face die ik de laatste tijd niet meer heb gezien bij hem. Wijnaldum ook ze goaltje meegepikt alleen maar goed voor zelf vertrouwen. Eenmaal als PSV op voorsprong komt gaat alles simpel en er word heerlijk gespeelt Den Haag was een voorbeeld en nu tegen Ried. Ik heb genoten op naar Excelsior. De sfeer mog er ook wezen complimenten zo wil ik het liefst zien en niet dat uitfluiten. Strootman ze 1ste goal mooi meegepikt. Mertens was ook weer goed ondanks geen goal van hem wel een assist op Strootman. PSV Eindhoven !

goed gespeeld, jammer dat er in de eerste helft niet is gescoord. Super doelpunt van lens en ook die van labyad was erg mooi. Laatste goal was ook mooi uitgespeeld. Gelukkig zakte psv niet in na de 1-0. Goede overwinning, veel doelpunten dus aan het zelfvertrouwen gewerkt. Mooie avond, nu az nog

Die bal van Lens was geniaal, zonde dat de keeper daar nog aan zat. Labyad speelde ook lekker, prima doelpunt. Ried was van het niveau Excelsior, dus laten we niet overdrijven in enthousiasme.

25 augustus 2011 om 20:46

Ja als je met 10 man gaat verdedigen dan vraag je erom dus lekker dat ze pak slag hebben gekregen want wat Ried deed was niet geen voetbal.

25 augustus 2011 om 20:47

de keeper raakte de bal pas nadat het de lijn over was

Gefeliciteerd maar mag ook wel tegen Ried. We moeten niet doen of het een wereld prestatie is. Dit was PSV gewoon verplicht om te doen.

25 augustus 2011 om 20:58

Het mag dan wel geen Wereldtegenstander geweest zijn, maar dit geeft ons PSV supporters weer goede hoop. En wat een doelpunten.

Wat een doelpunt van Jeremain Lens
Ongelofelijk, en dat terwijl ik die jongen al had afgeschreven. :P

25 augustus 2011 om 21:27

Ja ik had ook de nodige kritiek, maar dat maakt hij hier in een klap goed .
Nee dit is natuurlijk een once in a lifetime. Ongetwijfeld het mooiste doelpunt uit zijn carriere. Maar die bal in de 1e helft 1 op 1 met de keeper moet hij ook gewoon afmaken, dan speel je meteen al een gewonnen wedstrijd. En at the end of the day is dat waar een spits op wordt afgerekend.

25 augustus 2011 om 23:03

rutten heeft hem eigenlijk gehaald als spits, maar vorig jaar liepen er al 3 rond, daarom snap ik niet dat hij dit jaar weer als rechtsbuiten is begonnen, terwijl psv nu geen spits heeft. lens deed het daar eind vorig seizoen ook goed en hij staat daar nu 2 wedstrijden en psv speelt 2x een goede wedstrijd. de poppetjes komen op de juiste plaats te staan en dit psv kan een leuk jaar draaien al ben ik bang voor de bank vanwege blessures of schorsingen

25 augustus 2011 om 23:07

Nee PSV heeft hem destijds toch echt gehaald als rechtsbuiten, destijds als vervanger van Lazovic dacht ik. Daar speelde hij ook altijd, tot eind vorig seizoen. Maar ben het met je eens dat hij in de spits het best tot zijn recht komt. Maar daarvoor heeft ie te weinig killer instinct om bij een topclub als PSV als enige spits te fungeren, vind ik.

De 2e helft was echt fantastisch!

heerlijk voor psv, mooie opsteker en nu koploper worden in de poulefase. Labyad speelde prima en lens was niet goed op die goal na.

Mooi voor Psv,minder voor Groningen nu PSV zich geplaatst heeft komt er ook wel een hoger en passend bod op Matavz.

25 augustus 2011 om 20:43

Zal wel meevallen. In de EL zijn niet echt miljoenen te verdienen.

25 augustus 2011 om 20:47

Nou ze krijgen nu rond de 2-3 mil bijgeschreven dus is ook wat is net die 1.5 mil die ze nodig hebben voor Matavz.

25 augustus 2011 om 21:04

EL is verlies lijden ook met de inschrijfgage.

25 augustus 2011 om 21:36

dat klopt helaas voor psv niet, vorig heeft psv volgens officiele uefa cijfers ong 3.1 miljoen in het hele toernooi ontvangen. Daar zitten winstpremies, tv rechten en startbonus in. dus het zal ong 5 ton zijn schat ik

25 augustus 2011 om 20:44

als we zo spelen als de 2e helft zou je haast denken dat matavz niet eens nodig is. Maar in de eerste helft hadden we matavz goed kunnen gebruiken. Dat 2e bod zal er idd wel komen

25 augustus 2011 om 20:46

ik vind het wel zonde als matavz komt, dit betekent OF lens OF labyad rechtsvoor en dat word dus lens. terwijl labyad echt wel in de basis thuishoort, op het middenveld is er gewoon geen plek voor hem. zonde...

25 augustus 2011 om 20:49

Waarschijnlijk wordt het dan Lens ben ik bang, maar het hoort wat mij betreft echt Labyad te zijn.

25 augustus 2011 om 20:50

Matavz moet gewoon komen. Lens speelde nu opzich goed alleen stond hij vaak buitenspel en mist veel kansen. Nee, laten we niet de realiteit vergeten en dat is dat we dringend een spits moeten hebben.

25 augustus 2011 om 20:57

Voor ongeveer 7 miljoen laat Hansie Nijland hem wel gaan.

25 augustus 2011 om 21:04

Het is te hopen dat het gewoon snel rondkomt want dan zijn we daar ook weer van af.

25 augustus 2011 om 21:51

haha één goeie helft tege sv ried en nu is matavz al niet meer nodig...

doe mij en lol en overtuig die Brands daar ook even van!

25 augustus 2011 om 21:59

Ik ben wel iemand die zegt dat Matavz gewoon echt nodig is. Lens deed het vandaag goed maar staat vaak buitenspel en in de eerste helft had Matavz de goal wel gemaakt toen Lens 1 op 1 de bal tegen de keeper aanschoot. Matavz is nodig.

25 augustus 2011 om 23:04

vergeet ado den haag niet, toen was het ook goed

26 augustus 2011 om 01:56

Ik hoop het maar. Groningen hoeft hem niet te verkopen en misschien is Matavz wel de noodzakelijke factor voor Grunn om Europees voetbal te halen, toch ook een aantal miljoen waard voor de club.

Prachtige wedstrijd wereld goals de 1e helft viel tegen maar de 2e helft was echt smullen en dan vraag ik me af waarom het nu wel lukt Psv heeft geen spits nodig als ik het zo zie.

Off Topic: Hoelaat is morgen de loting?

25 augustus 2011 om 20:45

De loting is morgenmiddag, volgens mij om 1 uur

25 augustus 2011 om 20:49

1 uur, volgens mij live te volgen op eurosport.

Goed gespeeld en natuurlijk verdiend gewonnen. Alleen moeten we nu niet overdrijven het is wel Ried, dat zou in de onderste regionen spelen in onze competitie.
Maar goed, weer een NL clubje door dus laten we ons maar eens zien in de EL, nu op AZ hopen.
Komt helemaal goed met ons landje :D

Heeft die keeper ook nog een kaart gekregen want dit heb ik even gemist. Lens had wel z'n poten kunnen breken nu ik het nog eens goed bekijk.

25 augustus 2011 om 21:06

Het was de manier waar op dat het overtuigend maakte... PSV liep Ried eigenlijk geen seconde met rust en bleef doordrukken waar vorig jaar de storm zou gaan liggen bleef deze nu razen. Dat was heel lekker om te zien,

25 augustus 2011 om 21:32

Inderdaad, ik zei het al bij het live-meepraten (even mijn gelijk halen ja hehe). Een zwaluw maakt natuurlijk geen zomer. Maar dit is een ander PSV dan afgelopen jaren. Dit is een gretig team met veel jonge jongens die zich willen laten zien, en die ook alleen maar beter worden. Als je ziet hoe Mertens in de 89e minuut bij een 4-0 stand nog aan het jagen is, de bal verovert, 3 man passeert dan via de combinatie Strootman vindt (die als controleur ook heel vaak de 16 binnenstormt) waar dan de 5-0 uit komt, ja dan is dat wel tekenend.

Verder heb je dan Wijnaldum, Labyad, Mertens en Strootman al genoemd en hopelijk een spits (matavz) die net zo hongerig is. De passie druipt er van af en dat hebben we wel eens gemist de laatste paar jaar.

25 augustus 2011 om 22:24

Oh ik bedoelde het ook positief hoor ! PSV heeft dit natuurlijk helemaal zelf gedaan is ook zo, alleen blijf ik toch sceptisch omdat ik het graag ook tegen de grotere clubs wil zien in de EL !

26 augustus 2011 om 06:17

Op dit moment ben ik daar ook sceptisch over, maar een paar wedstrijden verder dit seizoen.ik heb een team zelden zo zien groeien over de loop van een paar wedstrijden.

AZ was gewoon ruk.
RKC was slecht
SV Ried uit was aardig.
ADO was behoorlijk.
SV Ried thuis was gewoon goed!
Wanneer PSV zo stormt tegen Ried als gisteren dan winnen ze dat simpel. Ze moeten zo lekker door gaan.

Wanneer PSV zo in haar wedstrijden blijft spelen is het echt een kandidaat landskampioen van formaat en gaan we weer echt een leuke seizoen tegemoet!

25 augustus 2011 om 21:11

in mijn optiek mag die keeper zeker nog een kaart krijgen, die heeft hij niet gehad. Maar het is toch van de zotte dat je je moet laten vallen om een overtreding bestraft te zien worden? Ik vind dat de scheidsrechter best voordeel mag geven om daarna nog een rode/gele kaart te geven. Achteraf geel geven was zeker nog wel terrecht, en rood misschien ook wel!
of ben ik nu de enige die deze mening deelt?

25 augustus 2011 om 22:25

Heb je helemaal gelijk in. Maar ik denk dat de scheids er vanaf zag omdat het uiteindelijk toch een goal werd, jammer natuurlijk. Als dit toch verkeerd ging dan hou ik mn hart vast.

25 augustus 2011 om 22:28

@ treeck
Ik moet zeggen dat dat heel scherp van je is, door de goal vergeet iedereen het denk ik, maar je hebt wel zeker gelijk.

ik ben het dus met je eens.

26 augustus 2011 om 01:57

eigenlijk is het ronduit belachelijk dat die kaart niet valt, lijkt me inderdaad.

Heerlijke goals.. Mooi dat PSV de groepsfase heeft bereikt.. Nu AZ nog!!

25 augustus 2011 om 20:44

respect voor jou

25 augustus 2011 om 20:46

In Europa moeten we voor alle Nlse clubs juichen! Heb genoten van die goals, voora die van lens was heerlijk.. Laten we hopen op een mooie loting morgen

25 augustus 2011 om 20:47

doen we

Ongelofelijk wat een optimisme zeg tegen een club van het niveau Volendam, Willem ll. Kampioenen door het stadion en de wave. Gefeliciteerd.

25 augustus 2011 om 20:47

laat ons ook een keer genieten van een leuke wedstrijd van onze club. Dat ried geen hoogstaande tegenstander is snappe wij ook wel maar we zijn vermaakt vanavond met goed voetbal en mooie doelpunten, dat was nogal lang geleden dus vandaar het optimisme

25 augustus 2011 om 20:47

Zijn ze stil, dan is het niet goed en is het altijd stil in het stadion. Is er een keer sfeer in het stadion, ben je nog niet tevreden. wat wil je nou? Het was een mooie pot met mooie doelpunten. En dat na een slechte competitiestart.

25 augustus 2011 om 20:49

Natuurlijk, Ried is niet van een hoog niveau, maar na een wedstrijd waar opluchting overheerst en mooie goals zijn gevallen mag dit toch wel even? Kom op zeg, niet zo zeuren.

25 augustus 2011 om 20:49

Nou Ried is niet sterk nee maar ze verdedigden wel met 10 man dus het is voor elke ploeg lastig om een defensie van 10 man te beslechten en als je dan 5 goals maakt tegen een ploeg die met 10 man verdedigd dan is dat gewoon goed.

25 augustus 2011 om 21:18

zo'n goal van Lens word er echt niet makkelijker op hoor, ongeacht welke tegenstander.
ik ben een trots PSV supporter
Forzaa Psv!!

26 augustus 2011 om 02:00

PSV supporters hebben het de laatste jaren ook niet makkelijk gehad lijkt me, veel kritiek, geen mooi spel, geen prijzen. Deze week doet mentaal veel goed, ook al waren slechts een beschadigd ADO en een onbekend clubje uit Oostenrijk de 'slachtoffers'. En dat is belangrijk voor de club op dit moment - dus dat wordt gevierd. Mag het ?

Nou, als PSV zo elke week voetbalt, dan is het zeker een titelkandidaat.

25 augustus 2011 om 20:47

Ja maar dat doen ze niet. Want dit was gewoon een matige tegenstander. Veel mensen zijn iets te optimitisch.

25 augustus 2011 om 20:50

Nou tegen Den Haag speelden ze ook goed en vandaag ook dus, kennelijk zit er en stijgende lijn in nu nog een spits erbij dan gaan ze nog beter worden.

25 augustus 2011 om 20:57

Er zit inderdaad een stijgende lijn in. Goed om te zien. Alleen Ado is ook niet veel meer. Maar het is nu gewoon zoveel mogelijk punten pakken. Het spel komt wel.

26 augustus 2011 om 02:01

Je hoeft niet altijd optimisme te remmen, omdat het 'overdreven is'. De club mag best even in extase zijn na zo'n mentale opsteker als deze week. Als ze daarna maar weer gefocust zijn.

Goede wedstrijd door Psv. Natuurlijk, dit Ried stelde niet veel meer voor dan een Excelsior. Maar uiteindelijk doet dat weinig af aan de schoonheid van de goals van Lens en Labyad. Daarnaast is 5 goals in een helft gewoon een goed gemiddelde, ook tegen een matige tegenstander.

Wat heb ik genoten zeg van mijn clubje vanavond, heerlijk! 2 prachtige doelpunten, en Labyad, wat een verademing is die jongen! Als PSV ook nog eens 2 goede backs zou halen (na de verkoop van Pieters), met Matavz erbij zou Europa League na deze teleurstellende jaren een prachtige prijs zijn, ook al is de kans niet zo groot daarop. En Fred Rutten, chapeau voor jou aanvallende spel, je hebt mij verrast! Vorige wedstrijd tegen ADO ook al! Blijf zo doorgaan! Ben trots vanavond!

Mooi dat ze in de tweede helft alsnog gehakt hebben gemaakt van de Oostenrijkers.
Maar zoiets moet toch over 2 wedstrijden veel eerder beslist zijn. Ik hoop op een beter PSV in de groepsfase.

Ik ben ook trots hopelijk zetten ze de lijn door, heeft iemand een samenvatting van de wedstrijd heb hem net gemist , dacht dat hij om 21.15 begon.

En waar zijn al die mensen van de 1e helft die zaten te zeiken nu??

Isaksson heeft nu 370 minuten de nul gehouden. Toch goed voor zo'n ''slappe zak''

25 augustus 2011 om 20:55

Nou sorry maar Tyton hoort gewoon de eerste keeper te zijn., We moeten nou niet gaan overdrijven nwat Tyton is gewoon stukken beter.

26 augustus 2011 om 02:04

Isaksson doet het sowieso al sinds de laatste weken van vorig seizoen heel aardig. Tyton z'n tijd komt wel. Beetje meer vertrouwen hier en daar over de gehele linie van je commentaren mag ook wel, Expert! PSV heeft nu een lekker gevoel, een ritme, dat is het allerbelangrijkste. Men dient voorzichtig te zijn met nog veel meer aankopen zo even ertussen passen op dit moment. Never change a winning team.

26 augustus 2011 om 11:08

We moeten nou niet doen alsof alles nu geweldig is, ik vind gewoon dat Derijck en Tyton aankomende zondag moeten spelen. Je gaat toch niet een betere keeper op de bank houden? Dat is toch waanzin. Isaksson komt gewoon tekort dan zien we al maanden, daarom is ook Tyton gehaald

Psv speelde gewoon een hele degelijke wedstrijd. Het blijft moeilijk voetballen tegen een ploeg die alleen maar wil verdedigen rond de 16 meter.

Gelukkig won Psv, goed voor het moraal in Eindhoven. Daarnaast hebben ze nu wat extra centjes om een goede spits te gaan kopen ( zal morgen wel rond komen met Matavz)
Ook voor het nederlandse voetbal is het goed.

Ik hoop dat AZ vavanond ook nog doorgaat !

Stoor me een beetje dat iedereen weer oppeens zo positief is en dat het een galavoorstellin was. Kom op man je speelt tegen een ploeg die hier gewoon in de eerste divisie zou spelen.

Wel gefeliciteerd natuurlijk. Maar er wordt nu net gedaan of dit zon wereld prestatie is.

26 augustus 2011 om 02:05

achja, na een matige 1-0 overwinning tegen RKC wordt de ploeg met de grond gelijk gemaakt. Die filosofie werkt blijkbaar de andere kant op ook.

Wat een magistrale wedstrijd van PSV zeg, ik heb genoten!!!! PSV kampioenskandidaat nummer 1!

25 augustus 2011 om 21:34

Nou dat is wat overdreven na 1 goede wedstrijd tegen een zwakke tegenstander, maar dat er iets moois aan het ontstaan is, is duidelijk.

Dit is de 6e x dat ik deze goal kijk, WAT EEN Wereld Goall!!
Ik vind het ook zo mooi dat die niet gaat liggen na die overtreding maar gewoon doorgaat.
Hij schiet hem er ook Perfect in!!

25 augustus 2011 om 20:53

Ja he, er zijn genoeg voetballers die gewoon zouden doen alsof hun been gebroken was zodat de keeper rood zou krijgen. Echt een mooie goal van lens, hij denkt ook gewoon, ach wat ik schiet hem er gewoon in vanuit de cornervlag

Wat die keeper daar trouwens doet bij de middelijn is me ook een raadsel.

Zul je zien, nu mag Rutten van de helft van alle Psv'ers hier weer blijven.
Omdat PSV van de nummer 8 (van de 10) van Oostenrijk wint..

25 augustus 2011 om 23:08

Euhm van mij niet hoor.
Het is toch al zijn laatste contractjaar en zal heus geen verlenging krijgen.

Rutten kennende had liever weer een 1-0.
Maar ze waren zo gretig dat ze door wilden gaan!

26 augustus 2011 om 02:07

ik zie graag een poll 'vooraf' en 'achteraf'. Ik ben niet overtuigd van dat feit namelijk. Niet meer althans, dan dat een dood van Bin Laden Obama ook boost in de peilingen oplevert, maar zo werkt dat nu eenmaal. Dat trekt wel weer bij. Je moet ook nooit dat soort vragen stellen in het midden van de emoties. Laat mensen nu even blij zijn, zonder te zaniken. Daarna doen we weer objectief en gefocust.

Professioneel afgemaakt. Gefeliciteerd PSV en nu dan ook maar lekker ver komen in de EL

Helemaal mee eens, Bjornn! Ach een kinderhand is snel gevuld. Laat Mertens maar eens zijn acties maken tegen portugese, spaanse en engelse top. Maar leuk voor hem deze hype.

http://www.youtube.com/watch?v=b49xgpxgld0 goal Labyad

Schitterende goals zeg! Goed dat er een Nederlands team doorgaat. Nu alleen AZ nog

Briljanrt doelpunt na een mooie actie.

Prachtig dat Lens niet ging liggen en doorging. Ik vind het juist wel mooi dat de keeper hem noch tegen zich aan kreeg. Slapstick-achtig einde van prachtig doelpunt en daarna groggy in de touwen hangen.

Hoop dat PSV in een mooie aantrekkelijke poule komt

Wat een heerlijke 2e helft heb ik gezien zeg. Heerlijk fris spel en een heel erg gretig Psv. Echt fantastisch om te zien.

1-0: Goede actie, voorzet Labyad en goed ingeknikt Toivonen

2-0: Lens met een Romario-achtige voetbeweging en werkelijk een werelddoelpunt. Je denk wat nu? En een paar meter van de cornervlag gewoon met buitenkant voet erin. Klasse.

3-0: Weer goede actie Lens, perfect ingeschoten Wijnaldum.

4-0: Goede cornervariant en klasse schot van Labyad. Veel lekkerder kan je hem niet raken van dik 20m. Echt hij verdiende het na zoveel goede acties.

5-0: Mertens wat een klasbak. De kleine Grote man, nog goed ingeschoten ook van Strootman. Maar Mertens in de 89e minuut nog zo gretig en zoveel inzet tonen. Echt respect!

Al met al stuk voor stuk heerlijke doelpunten, de een nog mooier dan de ander. Ik heb echt genoten vanavond.

Ik wil niet lullig doen hoor maar als je in 135 minuten geen goal maakt tegen een ploeg van niveau topklasse en dan zit het één helft mee en vliegen er toevallig 5 in moeten we maar niet te hard van de toren blazen. Oke 5 leuke goals gescoord maar tegen deze tegenstander is het niet meer dan normaal dat je met 5-0 wint. Het niveau van SV Ried was natuurlijk dramatisch

Hoe meer teams hoe beter in Europa!
Psv speelde bij vlagen heel goed voetbal, hopelijk kunnen ze nu
een keertje die lijn door blijven trekken. Ik ben ieder geval blij
dat we weer wat teams in Europa hebben, nu Az nog!

Psv supporters, hartstikke gefeliciteerd met deze mooi spectaculaire
Overwinning, en hopelijk blijven jullie het goed doen in Europa zodat
we allemaal weer puntjes bij mogen schrijven.

fenomenale wedstrijd, absolute uitblinker Labyad maar andere Psv'ers speelde ook een enorme wedstrijd.. dit team raakt steeds beter ingespeeld, combinaties strootman, wijnaldum, Toivonen werkt heel goed en ook lens is een goede beweeglijke spits met een goede actie. Bouma maakt geen fouten, Manolev speelde ook weer is een goede wedstrijd, en Pieters viel goed op met hele goede passjes... Hutchinson ook een degelijke multifunctionele speler, en mertens zet zich gewoon altijd in. Het gaat helemaal goed komen, zelfs zonder Matavz!

25 augustus 2011 om 21:08

Ben ik niet met je eens. Psv moet gewoon echt een spits halen, Lens speelt ook heel vaak vrij zwak en met Zeefuik win je de oorlog niet. Het was een geweldig tweede helft maar wel tegen Ried, we hebben echt een spits nodig.

25 augustus 2011 om 21:20

Inderdaad ben het met je eens Psv_expert. Ik hoop niet dat Brands ook mee gaat met de waan van de dag, want die spits is nodig. Lens doet het nu een keer goed (wereldgoal, laat daar geen twijfel over bestaan) maar dat is tegen Ried en je ziet gewoon dat PSV nog steeds een spits nodig heeft. Bij veel voorzetten is de bezetting voor het doel dun, daar moet Matavz dan staan. Al vind ik wel dat Lens in de spits het best tot zijn recht komt.

25 augustus 2011 om 21:35

Klopt. Matavz maakt gewoon alles goed, Labyad kan dan ook zijn voorzetten kwijt op Matavz aangezien Lens totaal geen kopper is. Wijnaldum en Toivonen zijn ook kopsterk. Daarom blijf ik hoop houden op Matavz want zonder Matavz word het een stuk moeilijker.

25 augustus 2011 om 21:39

Tuurlijk moet Psv nog wel een spits halen, en Matavz is gewoon de beste optie! Dus ik hoop dat Pieters in dezer dagen verkocht gaat worden dan kunnen ze met dat geld Matavz kopen.
Want met alle respect voor Ried kan je nog wel winnen zonder een goede spits maar als Psv over een aantal weken Ajax of een andere sterke club treft dan ga je het niet redden zonder een nieuwe spits!

26 augustus 2011 om 15:26

Maar het niet hebben van een goede spits wordt weer verbloemd door het feit dat PSV zo veel middenvelders heeft met scorend vermogen, zo bedoelde ik het meer. Natuurlijk gaat het nog wel veel beter met Matavz, maar ook zonder matavz zal er gewoon genoeg gescoord worden lijkt me. Wijnaldum, Toivonen, Labyad, Lens, Bakkal, Mertens hebben de potentie om er minstens tien in te leggen per seizoen, en ook Hutchinson, Engelaar, Strootman kunnen scoren. Zo bedoelde ik het meer.

PSV was behoorlijk dramatisch, tot aan de 1-0! Vanaf toen echt schitterend gespeeld met klasse doelpunten Zal ze wel aardig wat zelfvertrouwen geven, helaas voor de rest van de Eredivisietop.

Off: Huntelaar er al 2 inliggen voor Schalke

Ondanks Rutten valt er toch wel groei bij PSV te constateren.

Mertens is en blijft de grote inspiratiebron voor zijn medespelers (wat een wedstrijdmentaliteit, ook als het ven niet meezit) en als Labyad op deze manier doorgaat dan haalt hij met gemak de titel ''talent van het jaar'' binnen.

Voor de concurrentie in de competitie is het te hopen dat een transfer van Matavz niet doorgaat.
Indien wel, dan kunnen de titelaspiraties van hen meteen bij het grof vuil gezet worden...

25 augustus 2011 om 21:42

overdreven te zeggen dat psv dan ckr kampioen wordt, omdat ook ajax sterker is geworden door de aankopen en twente met co echt een top coach heeft binnen gehaald.
psv maakt dan wel echt een serieuze kans maar het is te niet realistisch dat ze dan ook meteen kampioen worden.

25 augustus 2011 om 21:49

Ja, vanzelfsprekend is niets met zekerheid te voorspellen.

Voor PSV is dit seizoen een van de ''tegeltjeswijsheden van Cruijff'' van toepassing, namelijk ervoor zorgen dat je er eentje meer inschopt dan doorlaat.
En het lijkt er veel op dat het transferbeleid van PSV daarop geënt is...

Ik deel jouw mening over de Hr. C.a. bepaald niet.
Je hebt gisteren overduidelijk kunnen zien dat hij zijn uitgangsprincipes niet opoffert voor een meer realistisch strijdplan.
En dat gaat FC Twente dit seizoen de kop kosten, met name in de duels tegen Psv, Ajax en Az...

25 augustus 2011 om 22:41

Behalve dat Twente dit seizoen al gewonnen heeft van AZ en Ajax...

Al was Ajax weliswaar niet voor de competitie en waren zij ook eigenlijk wel de betere, had Twente nog steeds gewonnen..

ON: Hartstikke mooi natuurlijk dat PSV door is, nu AZ nog.

27 augustus 2011 om 15:53

Ik ben blij dat je je mening tenminste onderbouwt, hulde dat doen te weinig mensen op vz. Over jouw mening over het transferbeleid van psv ben ik het volledig met je eens, daar lijkt het toch voornamelijk om te gaan. Maar op het punt van adriaanse, ik denk namelijk niet zoals jij denkt, dat hij zijn tactiek gaat aanpassen aan Ajax, Psv of Az, of het genoeg blijkt voor de titel moet idd nog blijken

off: duimpje omhoog voor je onderbouwing

25 augustus 2011 om 23:43

eerst afgeven op ajax topics en dan nu zelf arrogant zijn door te stellen dat psv kampioen wordt. Ik vind persoonlijk twente en ajax een meer uitgebalanceerd elftal hebben. Bij psv is de achterhoede ggewoon de achilleshiel wat verdedigen en vooral opbouwen betreft. en tegen sv ried, dit zijn spelers die eerder op de dag nog broden hebben gebakken voor de plaatselijke bevolking, valt dat niet zo op. Toegegeven de aanval van psv en het aanvallende vermogen op het middenveld ziet er met de komst van matavz goed uit, maar ik vraag me af of het wel zo zeker is dat hij ook komt. Nijland houdt stug vast aan de vraagprijs en naarmate de deadline nadert zal hij duurder zijn althans dat is mijn verwachting. Twente en ajax vind ik over alle linies genomen wat sterker. Tegen wat sterkere ploegen in nederland kan die zwakte wel worden aangetoond wat de verdediging betreft vooral als je marcelo, bouma en pieters aan het werk ziet. Dat is niet psv waardig

26 augustus 2011 om 01:40

Als PSV slim was geweest hadden ze een coach aangesteld die risico's durft te nemen. Gewoon 3-4-3 spelen zonder Manolevje en bijvoorbeeld met Hutchinson, Derijck en Bouma en dan vol op de aanval gaan. Dat gaat tegen alle ploegen m.u.v. Twente, Ajax en AZ goed. dan win je alles maar met 6-3 i.p.v 1-0 of 2-0.
En het is ook nog eens leuker voor de supporters

Tyton
Hutchinson
Derijck
Bouma
Labyad
Wijnaldum
Strootman
Mertens
Toivonen
Lens
Matavz
26 augustus 2011 om 06:40

Het blijft SV Ried he

Edit: Uit overhaasting te snel reactie geschreven naar de ajacieden want alleen een iemand deed het niet meer mijn excuses


On: Labydad is voor mij man of the match deze jongen verdiend haast een basisplaats. Ik vond iedereen redelijk tot goed spelen.

Lens was ook fantastisch ik hoop dat hij nou met dit wonderschone doelpunt zijn vorm kan herpakken. Dit is pure klasse van Jeremain Lens.

Daarnaast was Driesje ook heel erg goed bleef er maar voor gaan, wat me wel zorgen baart is dat hij niet de body heeft. Als hij een keer flink getorpedeerd word dan denk ik dat hij er weken uit ligt. Maar verder de power die er vanaf straalde was fantastisch.

Daarnaast vind ik dat Hutchinson een puike partij speelde... Nu nog deze lijn doortrekken en we kunnen er tegenaan!

25 augustus 2011 om 21:03

Ik zie anders alleen maar sportieve reacties van Ajacieden. Je moet niet zo triest achter elke boom een vijand zoeken..

edit: oke behalve Bjorn dan, maar spreek dan hem aan ipv alle Ajacieden provoceren -_-

25 augustus 2011 om 21:21

Veel reacties worden ook vaak verwijderd of aangepast, dus pas op als je zo iemand aan spreekt. Maar gelukkig zijn de meeste Ajacieden hier gewoon sportief, zoals het hoort.

25 augustus 2011 om 21:11

Kom op, laat je door die paar negatieve reacties van (ajacieden) toch niet opnaaien. Ik zie over het algemeen alleen maar keurige reacties van ajacieden.

Maak je niet druk en geniet nog even na van deze mooie overwinning.

Prachtig doelpunt , na de 53e minuut ging het wel heel hard.

Wel mooi dit nu ook nog AZ

Hopelijk zijn we nu los.

In ieder geval wel 4 wedstrijden op rij zonder tegendoelpunt en de laatste 2 wedstrijden ook goed gescoord.

En nog voor die paar Ajax supporters die zeiden dat PSV hun liedjes nazong (fontisa amsterdam ofzo?) dat werd gezongen door Ried.

Het is eigenlijk een gewone uitslag. Is er nog een club op zoek naar een rechtsbuiten? Na dit flimpje zullen er toch wel een aantal clubs interesse hebben :P

Terechte overwinning. Ik hoop dat PSV deze lijn kan voortzetten, want dit is goed voor het nederlands voetbal ! PS. Wat een goal ..!!

Lens heeft mooi doelpunt gemaakt, maar ik moet hem niet. Hij kan net zo goed van achter de doellijn beginnen.. man man man wat staat hij vaak buitenspel. Met zijn snelheid moet hij veel verder van achteren starten.. slakken spelen op randje buitenspel.

Een hele goede wedstrijd van Psv. Ze hebben het hele duel gecontroleerd en speelden vooral de tweede helft fantastisch voetbal. Ik heb me geen moment zorgen gemaakt. Dat de doelpunten dan ook nog stuk voor stuk prachtig waren maakt dat ik een leuke avond heb gehad. De ene goal was nog mooier dan de andere. Die van Lens was natuurlijk wel het hoogtepunt maar de goal van Labyad mocht er ook zijn. En de andere drie waren goed uitgespeelde goals. Het ziet er naar uit dat Rutten de boel een beetje op de rails krijgt. Wat een paar kleine aanpassingen al niet kunnen doen met een team. Vooral de omzetting met Wijnaldum en Toivonen pakt zeer goed uit. Je ziet aan de manier waarop ze spelen dat ze vertrouwen uitstralen en gelukkig zijn op die positie. Bijkomend voordeel is ook nog dat er ruimte vrijkwam voor Labyad, die nu dicht tegen zijn echte doorbraak aanzit. Je zou haast zeggen van laat die dure spits maar zitten. Haal die Bentancourt nu naar Eindhoven als back-up aangezien Zeefuik tekort komt en laat Labyad lekker als rechtsbuiten staan. Die jongen speelde een geweldige wedstrijd net als tegen Ado. Ik hoop dat Psv deze lijn door kan trekken en nog veel mooie overwinningen boekt. Zondag thuis tegen Excelsior en volgende week tegen VVV mag geen problemen opleveren maar dan volgt de eerste echte serieuze test met Ajax. Dan zullen we zien hoe ver dit elftal eigenlijk al is. Maar als Rutten er in slaagt om Psv de rest van het seizoen zo te laten spelen dan vergeef ik hem de voorgaande twee jaar.

Goed gedaan Psv! Wat een mooie goal van Lens zeg, had nooit meer kunnen denken dat deze jongen zo'n mooie goal nog zou maken voor Psv. Labyad ben ik ook heel positief over, speelde een hele goede wedstrijd vanavond, ga zo door jongens!

Uitslag mag je verwachten tegen een club als sv reid ,vooral thuis.
PSV heeft gewoon heel erg goeie voetballers rondlopen in de aanval en het middenveld.
Je kan van rutten zeggen dat ie zonder lef speelt maar als het achterin op slot staat en je hebt 4 of 5 (afhankelijk van de opstelling ) van zulke creatieve spelers die allemaal kunnen scoren tot je beschikking zou ik dat ook doen.
Bijna alle internationale topclubs spelen immers ook zo.
Rutten moet alleen wat vaker tegen kleinere clubs met 6 aanvallend ingestelde spelers spelen ,als het na 45 min. nog niet loopt .

De spelers van PSV krijgen er nu zichtbaar meer plezier in (zag je al bij Ado)
en als die aanval eenmaal gaat lopen zijn ze bijna niet meer af te stoppen.
Zie ze dus helaas als ajacied nog steeds als een hele grote kanshebber op de titel

Geweldig eindelijk een top wedstrijd van mijn club.

Vooral Mertens en Lesn en Labyad een prima wedstrijd ook Toivonen zeer gevaarlijk.

Verder wil ik wel complimenten geven aan Toivonen die geweldig speelt zonder rare acties dit jaar en zich als een waardig aanvoerder gedraagt.

Matavz erbij .. Maar wie eruit ?????? : P een geweldig team : D ik zie PSV dit jaar erg ver komen in Europa halve finale moet te doen zijn.

Er staat eindelijk ook weer kapitaal op het veld met spelers die Willen winnen.. iets wat vorig jaar ontbrak ook zie je dat de spelers plezier hebben ( zelfs Lens lacht ).

Mijn mening is dat PSV goed heeft ingekocht en ook belangrijke spelers kwa karakter heeft gehaald zoals Wijnaldum Sinouh etc. Hierbij zou Matavz zeker passen en mede daardoor hoop ik ook niet dat een Arnautovic naar PSV komt.

Wat ook een pluspunt is dat deze groep mogelijk nog jaren samen blijft spelen en veel spelers voor een groot kapitaal ( jong en talentvol ) verkocht kunnen worden.

Kortom geweldige avond.... op naar een mooi seizoen(en).

Net terug van de wedstrijd van Psv. Was erg leuk, goede sfeer en hele mooi goals gezien. PSV speelde aanvallend zoals ik het graag zie. Hopelijk kunnen we deze lijn doortrekken!

De goal van Lens was trouwens zonder druk erop geschoten,want hij hoorde het fluitje al dus had zoiezo een vrije trap gehad.
Denk niet dat ie m raak had geschoten als de scheids niet al had gefloten.
Desalniettemin nog steeds een mooie goal hoor

26 augustus 2011 om 09:06

Ik snap jou effe niet het is toch zo als de scheids eenmaal heeft gefloten dat het spel wordt stilgelegd dus deze vraag aan jou hoe kan Lens hebben gescoord en de scheids toch heeft gefloten?

So de ju wat een goal

PSV speelde een uitstekende wedstrijd! De eerste helft was goed, maar met het afmaken lukte het steeds net niet. De tweede helft was uitstekend. Snel combinatiespel met heerlijke goals natuurlijk. De goal van Lens was echt fenomenaal! Dat is echt klasse hoe hij op zijn been blijft en met zijn buitenkant voet hem erin draait. Labyad speelde denk ik zijn beste wedstrijd voor Psv, dit mannetje heeft veel talent.

Nu deze lijn doortrekken, en natuurlijk hopen dat AZ vanavond 'gewoon' wint!

25 augustus 2011 om 21:25

Als je van deze tegenstander niet wint dan moet je toch diep schamen ,
niet meer als jupiler liga nivo.
Hoop niet dat hun de hoogmoed naar het hoofd stijgt ,kunnen ze weleens de problemen komen.

Kom net terug van het stadion. Goede wedstrijd van Psv. Heb me goed vermaakt. Mooie goals. Die van Lens was natuurlijk schitterend. Man van de wedstrijd in mijn ogen: Kevin Strootman. Wat speelde die jongen goed.

25 augustus 2011 om 21:25

Ben het totaal met je eens. Kevin Strootman speelde ook gewoon echt goed, was dreigend, verloor amper de bal en stormde vaak na voren. Dat is wat ik de afgelopen jaren bij Engelaar. had gemist. Prachtig dit.

25 augustus 2011 om 21:42

Zeg Niels73, niemand boeit het of je in het stadion bent geweest.

On:
Ik wil wel eens weten hoeveel meters Toivonen rent, ik heb vanavond speciaal gelet op Toivonen en die jongen voert helemaal niks uit.

26 augustus 2011 om 02:12

Zeg Unitedstates, niemand boeit het waar jij speciaal op hebt gelet.

Laat hem die mededeling lekker doen, kan toch iets over de sfeer in zo'n stadion zeggen wat op de TV niet te zien is?

On: Strootman vult volgens mij ook heel aardig op wat bij Engelaar net ontbrak. En er zit nog rek in ook!

Een wereldgoal echt, van Lens.... !!
Ongelooflijk, dit doelpunt zal ook echt de hele wereld overgaan, zo zie je ze zelden, nooit eigenlijk !!

Maar, ben blij voor Psv hoor, kunnen ze echt goed gebruiken nu.

Morgen Matavz dan maar halen......
jullie zitten nu in de winning mood, dus even doorgaan, zou ik zeggen.

off:
Alle tumult rondom de Cl loting heeft me deze wedstrijden helemaal doen vergeten.

25 augustus 2011 om 21:37

Ik heb een soortgelijke goal gezien van Romario een aantal jaar terug, tijdens een afscheidswedstrijd in het Philips Stadion. Alleen dan vanaf de andere kant. Maar inderdaad, zoiets zie je zelden tot nooit.

25 augustus 2011 om 23:03

De goal van Lens was trouwens zonder druk erop geschoten,want hij hoorde het fluitje al dus had zoiezo een vrije trap gehad.
Denk niet dat ie m raak had geschoten als de scheids niet al had gefloten.
Desalniettemin nog steeds een mooie goal hoor

als gezegd....

26 augustus 2011 om 09:09

Dat zei je net ook al maar als de scheids heeft gefloten word het spel stilgelegd dat was hier dus absoluut niet het geval ook is omdat ik zelf in het stadion was en helemaal nix van heb gehoord.
Dus ik weet niet wat je hier allemaal voor onzin loopt te verkondigen?
Zielig zeg

27 augustus 2011 om 23:22

Nu ik het na lees heb je denk toch gelijk. bier beinvloed toch je perceptie vermogen.
Had ie gemist had ie een vrije trap gehad en er stond niemand voor de goal du s het was de enige oplossing .
Heeft ie dus goed opgelost.mooie goal

Dat doelpunt van lens was echt geniaal, één van de mooiste doelpunten die ik in jaren gezien heb op Europees niveau!

wat kwam die keeper doen bij de goal van lens hahahahhaha, verder heerlijk afgemaakt hoor maar ff serieus ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de blijdschap zag bij de supporters na de 1-0 zag. Tegen zo'n nietszeggende club hoor je het binnen 45 minuten toch te hebben afgemaakt en niet na 135

26 augustus 2011 om 09:12

Ok we hebben lang moeten wachten daarom ook maybe de euforie?
De wedstrijd tegen Ado hebben we vertrouwen getankt dat zag je ook wel weer in de 2e helft.
En nu hopen op een stijgende lijn beginnnend tegen Excelsior

Altijd mooi als een nederlandse club doorgaat europee's
Jammerdat het nivo zo bedroevend is ,
denk dat sv Ried veel moeite had om in de top van de jupiler liga mee over te kunnen.

niet meer dan logisch dit resultaat natuurlijk, mooi dat psv doorgaat europees!
overigens is die keeper wel erg lomp bezig bij dat 2e doelpunt maar goed...
leuk doelpunt verder, hopelijk komen twente, psv en az ver en stroomt ajax ook nog in (als ze maar geen 4e worden )

overigens hoop ik dat de supporters nu niet door gaan slaan over de spelers want psv speelde tegen sv ried he, een club die echt niemand kent en vergelijkbaar is met een campingelftal... (ik zie namelijk nu alweer mensen die doorslaan en labyad een grote vinden enzo, laat hem nou eerst maar eens wat laten zien tegen een niveau dat hoger is dan willem II (want ik denk dat willem II ook nog wel een kans had gemaakt tegen dit clubje))

Die goal van Lens is inderdaad hét hoogtepunt van deze avond. Nogal vreemd dat die keeper uitkwam, maar erg knap dat hij na die tackel gewoon doorgaat en het zo afmaakt!

Wat een droom wedstrijd was het , die Labyad dat word een hele grote wat een techniek heeft hij en wat een overzicht heeft hij .maar ik ben vaker lyrische over hem geweest met namen zijn inzet strijd passie zo zweept hij de hele ploeg mee.mertens was niet in goede doen maar hij maakte het met zijn inzet .die Manolev blijf ik een rare snuiter vinden.strootman begint weer met de week veel beter te spelen voegt aanvallend veel meer toe dan Engelaar.ik was al heel lang fan van hem maar nou al helemaal.strootman is een heerlijk middenvelder met veel techniek en is zo rustig aan de bal en is goed in mee verdedigen en ballen afpakken is ook zn kwaliteit.ik heb genoten van dit PSV wat een voetbal show werd er gegeven

Ik denk dat psv moet gokken met lens in de spits een half jaar. Want er word zowieso iemand opgeoferd de kans hebbers zijn labyad lens en in mindere mate wijnaldum en toivonen, want ze spelen zo veel te aanvalend met strootman als controleur.

Wat een werkelijk heerlijke tweede helft om naar te kijken. Heb een tijdlang niet zo genoten, natuurlijk hopen dat ze deze lijn voortzetten in de competitie en natuurlijk ook in Europa.
Zie deze goal via het wereldwijde web nog wel de wereld overgaan trouwens

Mooi dat Psv door is en wat werden er mooie doelpunten gemaakt. Eerste helft was niet veel maar Psv creerden wel genoeg kansen. De 2de helft was gewoon goed en dat kan Psv goed gebruiken vooe het zelfvertrouwen en rutten krikgt ook weer een beetje rust. Ik ben ook negatief geweest over Psv maar ze beginnen nu toch wel aardig te draaien.

Ik heb de wedstrijd zondag tegen ado gezien en dat was echt al beter van Psv. Deze westrijd wou ik eigenlijk ook echt niet missen had al een vlammend PSV verwacht, maar helaas door omstandigheden gebeurd. Neemt niet weg dat na het zien van de samenvatting ik alleen nog maar meer teleurgesteld ben.. Wat moet dit een geweldige tweede helft zijn geweest!
Een ouderwets aanvallend Psv, ik gun het ze echt van harte om weer is een echt succes te boeken! En met dit voetbal kan Rutten misschien eindelijk alle criticasters de mond snoeren!

Redelijke eerste helft, tweede helft heerlijk. Lang niet zo genoten van het spel van Psv, vloeiende aanvallen over beide flanken en goede aanvoer vanaf het middenveld. Verdediging laat nog wel eens te wensen over met het paniekerige uitverdedigen, maar er zit vooruitgang in. Al was dit ook geen tegenstander van formaat.

Pluspunten:
Prachtgoal Lens, het goede inschuiven van Strootman, het dribbelen en de poeier van Labyad, de gretigheid van Mertens en het opkomen van Pieters.

Minpunten:
Communicatie in de verdediging, het buitenspel lopen van Lens, het uitkomen van Isaksson.

Al met al, tevreden.

26 augustus 2011 om 02:16

Kan me geheel vinden in deze opsomming. Pieters lijkt op te bloeien, daarom mijn twijfels bij zijn verkoop. Hij blijft verdedigend wisselvallig en het geld kan erg bruikbaar zijn voor een spits. Maarja, hij lijkt in vorm en te klikken met Mertens.

Tweede helft was idd goed maar niet te hard van stapel lopen sv reid is maar een middelmatig clubje ik wil psv weleens verdr zien in europa tegen subtoppers uit engeland spanje en italie worden ze door de meeste clubs weg gespeeld maar dromen mag natuurlijk

mooi psv door, goed voor NL voetbal!

nou nijland even de poot stijf houden voor matavz en dan haakt die brands ook wel af als die net zo opportunistisch is als de rest hier...

25 augustus 2011 om 22:31

Brands blijft gewoon lekker nuchter en haalt morgen Matavz op(a). Laten we het hopen, haha!

26 augustus 2011 om 00:00

nou ik hoop niet met je mee.

ik vraag het me af hoor.... we zijn nu 5 dagen verder en psv heeft nog steeds niks gedaan terwijl hoe langer ze wachten des te moeilijker Groningen zal gaan doen...

26 augustus 2011 om 00:56

Klopt. Ik denk en hoop dat er morgen wat gaat gebeuren anders word het wel heel erg laat....

26 augustus 2011 om 02:17

Nou ben ik eigenlijk heel erg benieuwd naar wat jij als plan B in gedachten hebt, Expert, gezien je er nogal op lijkt in te zetten (begrijp me niet verkeerd, ik hoop met je mee). Zo houden als nu, in de winterstop nog eens proberen, of toch nog een andere spits opzoeken?

Misschien cru, na een tegendoelpunt, maar die keeper moet ook nog een kaart krijgen, toch? Na die charge op Lens?

25 augustus 2011 om 22:29

Nu ik er zo over nadenk heb je daar eigenlijk groot gelijk in. Overduidelijke gele kaart, als het op het middenveld gebeurd geeft men ook voordeel en daarna geel.

26 augustus 2011 om 02:17

daar heb je helemaal gelijk in ja, minimaal geel. Vreemd!

26 augustus 2011 om 10:25

Scheidsrechter was niet scheutig met zijn kaarten. De rechtsback van Ried had na 10 minuten al rood kunnen hebben.

weet er iemand of er ook samenvattingen op tv komen van de gespeelde wedstrijden?

What The Fuck?? Wat een smerige overtreding maar die goal. Wauw, daar moet je met je blote knieën voor buigen. Respect!

Goed Gespeeld! en zo zie je maar dat het toch goed komt!

1e helft was heel ongelukkig, aantal kansen, maar tegen een blok van 11 is het nu eenmaal lastig voetballen. Toen de 2de helft begon en de goal viel zag je direct dat Ried moest komen, en er meer open gespeeld kon gaan worden. Dan zie je ook echt direct de kracht van Psv, Mertens weer fenomenaal gespeeld, veel mooie acties en kansen creeeren. Daarnaast Wijnaldum ook weer goede wedstrijd, net als Toivonen. De enige die niet goed speelde dat was Lens, deze past niet in de spits, loopt ongeveer 35x buitenspel, kijkt ook enkel naar de bal.

Zelfs Manolev speelde degelijk, 3 goeie acties gezien in ieder geval in verdedigend opzicht, correcte bodychecks, en eens geen kaart gepakt,
Labyad speelde ook zeer goede wedstrijd vanaf rechts, met erg mooie goal.....

Ik zie in ieder geval groei bij Psv, waar je gewoon ziet dat ze weer naar goed niveau aan hett groeien zijn.

Dat doelpunt van Lens, Wow! Wat een beauty! Mooiste doelpunt van de Europa League maakt hij zeker kans op.

Doelpunten van Lens en Labyad waren echt heerlijk!
Alleen ik snap serieus niet wat die keeper kwam doen bij die diepe pass op Lens.
Niet dat ik het erg vind, want anders had hij nooit zo'n mooi doelpunt gemaakt!

mensen overdrijven. De Goal is erg knap, geweldig gedaan. Maar Roberto Carlos achtig is het nog niet. Er stond geen keeper in het goal, dus hij draaide de bal er in, zonder een keeper(die kwam iig te laat). Roberto Carlos deed het mét keeper, en had niet zoveel ruimte. Maar toch een hele mooie hoor!

Kneiter wat een lekkere wedstrijd. Hopelijk kunnen ze deze lijn doortrekken, want heb lang niet zo genoten als vanavond!

was er bij wat een geweldige sfeer, en wat een mooie doelpunten.
vind het wel een beetje jammer dat rutten 1 week geleden nog moest ' oprutten'
en nu is die de held na 2 goede wedrijden en mag die langer blijven?

geweldige wedstrijd heb genoten

Een goede wedstrijd?. Nee.
Een goede tweede helft? Ja.
Mooie goals?. Jazeker!.

Je speelt tegen SV Ried. Niveau kelder Jupiler League ongeveer. Dan Lijkt de score anders vermoeden, maar er werd pas in de 53ste minuut (eigenlijk 143ste minuut, immers de eerste wedstrijd was 0-0) gescoord.

Het hypere gedrag en reaktie's zijn derhalve zwaar overdreven. Het lijkt wel alsof de Europe League reeds gewonnen is. Alsof de doelpunten zo ongelofelijk byzonder waren.......ze waren mooi en uiteindelijk gelukkig nog 5 gescoord, maar........ mag het eens een keer?. Het was wel SV Ried hoor!.

25 augustus 2011 om 23:35

Alles wat met psv te maken heeft kraak jij af .met jou ga ik echt niet in discussie want dat is gewoon zinloos .En maar provoceren ik hoop dat moderator een keer gaat ingrijpen .Ik word wel moe van je provocatie,s

26 augustus 2011 om 00:04

@psv-10-

Dat is niet afkraken. Dat is gewoon iets kritisch benaderen. En voor jouw informatie: het is niet alleen kritiek, maar zoals zovaak stop je al met lezen bij de eerste regel!.

Het is al net als hetzeldfe verhaal dat wanneer ajacieden erg zelfverzekerd zijn het al door niet-ajacieden gelijk wordt afgedaan als arrogant. Wat opzich ook al belachelijk is.

Maar als je je stoort als iemand iets kritisch benadert, in normaal beschaafd taalgebruik, dan kan je ook kiezen om het gewoon links te laten liggen. En wanneer je het persoonlijk maakt: lees mijn posts dan niet!. Scheelt je irritatie!.

Gelukkig zijn er ook genoeg Psv-supporters hier op het forum, die me persoonlijke berichten op me mailbox sturen met dat ze het soms haten wat ik schrijf, maar achteraf wel gelijk geven en dat ze dat niet hier kunnen doen, omdat ze dan de rest van de psv-supporters over zich heen krijgen. Gelukkig jammeren de ajacieden niet op dezelfde manier als jij en sommige anderen doen. Staan wat sterker in hun schoenen bij de vele kritiek die zij doorgaans van de rest van supporterend Nederland krijgen.

26 augustus 2011 om 00:11

Idd hij heeft altijd alleen commentaar op Psv,,

Hij kan het gewoon nie hebben..

Pure frustratie...jwz

@rodenski

Sv Ried ofnie jou clubje wint er nie met 5-0 van..

En het wonderkind of wat zeiden jullie ook alweer..grootste talent van europa of van de wereld?eriksen?..die scoort nog geen goal zoals Lens bijv...of ja die scoort eigenlijk helemaal nieee..

En Rodenski waarom reageer je Uberhaupt telkens op een artikel dat over Psv gaat?

Jaloezie of jaloezie?

Hou je maar gewoon bij jou clubje dat er in de eerste ronde al uitvliegt..

En als zij nou ook met 5-0 van een ploegje jupiler league niveau als Dinamo Zagreb winnen..kom dan maar weer terug..met praten..

Zelfs van Vvv venlo kunnen ze nog nie winnen...:cry:

26 augustus 2011 om 00:25

Ik heb liever dat Eriksen een intikker maakt in de CL tegen Real dan een Aka omhaal salto schop vanaf de achterlijn tegen SV bal op het dak.

Laten wij gewoon blij zijn dat beide ploegen in europa spelen. De tweede helft was iig genieten van Psv!

26 augustus 2011 om 15:32

@n_da_costa

Ik heb commentaar daar waar ik het wil hebben. Daar ga jij niet over, daar gaat niemand over behalve ik zelf. Voor jouw informatie heb ik ook commentaar bij andere clubs, jha zelfs bij mijn favo club, dus dat valt wel mee. En dat ik meer commentaar heb bij een club als Psv, dat heeft totaal niets met jaloezie te maken, er valt gewoon tegenwoordig veel over op te merken, zeker vanaf het moment van de hulp van de Gemeente. Het ooit altijd zo rustige clubje uit Eindhoven is niet zo rustig meer. Jij en vele anderen kunnen zich alleen maar verdedigen door te vergelijken met Ajax. Hoezo calimero gedrag?. Het gaat hier over PSV en niet Ajax. dus houdt je aan het topic!.

26 augustus 2011 om 02:20

rodenski, je hebt natuurlijk 100% gelijk dat de reacties in die zin overdreven zijn. Maar daar gaat het nu niet niet om. Het gaat om de mentale opsteker die PSV aan zo'n week als deze overhoudt, aan de terugkeer van frivoliteit (want die was er de laatste jaren gewoon veel minder, ook tegen dit soort tegenstanders). PSV heeft zware jaren gehad en die zijn niet 1-2-3 nu voorbij, maar deze week was een verademing en in de roes van die emoties wordt dat gevierd door de club en de supporters. Ik zie geen reden om dat af te willen remmen, mits de realiteit en de focus gewoon weer terugkeren in de aanloop naar de volgende wedstrijd. Een beetje euforie is niets mis mee.

26 augustus 2011 om 15:41

@pgjpeter

Gelukkig kunnen sommige supporters gewoon nog net zoals jij normaal reageren.
Ik begrijp wel, dat het een opluchting is voor de supporters van psv. Daar is opzich niets mis mee, maar de uitlatingen zijn bijna net alsof men een wereldprestatie heeft geleverd tegen een toonaangevende club in Europa. Die zogenaamde euforie gaat me net effe iets te ver en daar heb ik opmerkingen over. Lijkt me heel normaal.
Je speelde tegen een SV Ried, waarvan het niveau al aangeduid was, wat moeite had om de bal over 2 a 3 spelers te laten gaan èn waar je als PSV eigenlijk al gezien de kwaliteit van de spelers tov van die van SV Ried al met 0-5 op bezoek in Oostenrijk had moeten winnen...... dat alles maken vele reaktie's hierboven, waar men haast superlatieven te kort komt om PSV te beschrijven, potsierlijk. Bijna te belachelijk voor woorden zelfs. En dat alles alleen maar omdat PSV pas in de tweede helft van de tweede wedstrijd pas doet tegen SV Ried wat het al vanaf de eerste minuut in de eerste wedstrijd had moeten doen!.

Een lange 'neus' naar alle zeikerds van vorige week... Ook naar die ouwe wijven van NOS radio 1.

De eerste helft was die Labayad echt dramatisch. Geen enkele voorzet kwam in de buurt van de goede speler. Maarja dat gold eigenlijk voor veel aanvallers. Na de 1-0 gaat het lopen en krijgen ze ruimte. Laybad is ideaal voor een counterende ploeg!

26 augustus 2011 om 00:29

Welke ruimte hebbenm ze nou gekregen leg het is uit .want Ried bleef maar met 11 man op de zestien meter gebied staan ze bleven maar behoudend spelen .volgens mij heb je een andere wedstrijd gezien.en Labyad is een middenvelder eigenlijk alleen uit nood moet hij daar staan en het is geen counter speler

26 augustus 2011 om 00:35

Tuurlijk ging Reid wel meer aanvallen. Eerst waren ze ook veel aan het tijdrekken maar in de tweedehelft kregen ze nog een paar goede kansen.

26 augustus 2011 om 00:37

zelfs als top club tegen een 3 e klasser speelt krijgt het 1 of 2 kansen

26 augustus 2011 om 09:18

Als je dit soort teksten gaat bezigen dan kun je misschien beter naar het korfbal forum gaan. Labyad was gisteren een van de beste spelers van het veld, ook in de eerste helft was hij constant dreigend en had hij goede acties. Dat de eindpass misschien niet altijd op maat was, ok, maar dat komt ook nog wel. Prima speler deze jongen en ik hoop dat hij de lijn doortrekt.

Heerlijke doelpuntjes hoor. inderdaad 1ste helft minder.
verder goede sfeer in het stadion. was genieten.

Fantastische wedstrijd aan de kant van Psv!
Klasse jongens,
Ik genoot echt van het spel met Strootman en Mertens die lekker combineerden het passte allemaal goed.

Slechte 1ste helft, Perfecte 2de helft! Is in elk geval duidelijk geworden dat lens onmogelijk in de spits kan staan en er dus een nieuwe moet komen! Vraag me af waar lens uberhaupt moet spelen als er een spits komt.. vind labyad stukken beter. Lens wordt nu wel opgehemeld door zijn doelpunt maar voor de rest speelde lens gewoon ondermaats! meest ergerlijke is toch wel dat die jongen die buitenspelval niet echt door heeft! Ok als ie zo speelde om dan 2 van de 5 keer geen buitenspel te krijgen en dan dus in kansrijke positie te komen dan begrijp ik het maar lens staat dan gewoon 5 van de 5 keer buitenspel.

Maarja mooie en verdiende overwinning en ben benieuwd wie het volgende slachtoffer wordt van PSV !

Moet er wel bij zeggen dat als bij een 2-0 stand die bal op de lat erin valt PSV het nog zwaar had gekregen. Gelukkig gebeurde dat niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

SV Ried

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
S. NutzMiddenvelder172
J. WießmeierMiddenvelder172
S. ChabbiAanvaller175
P. PomerMiddenvelder161
M. ŞatinMiddenvelder160
N. StosicMiddenvelder160
Voor de complete selectie: Clubpagina SV Ried.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina SV Ried.

In de wandelgangen

Maandag 6 december
Chelsea-trainer Thomas Tuchel wil in januari een middenvelder aantrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren