ADO mist legio kansen en kan Europa League vergeten

Donderdag, 4 augustus 2011 om

ADO Den Haag verloor vorige week kansloos met 3-0 van Omonia Nicosia en om de Europa League te bereiken moest de ploeg in eigen huis dus ruim winnen van de Cyprioten. De equipe van trainer Maurice Steijn begon stormachtig en stapelde in het eerste bedrijf kans op kans, maar doelpunten vielen er tot de pauze niet. Na rust kopte Timothy Derijck een hoekschop tegen de touwen, maar verder kwamen de Hofstedelingen niet meer. Het sprookje van Den Haag is dus al vroegtijdig ten einde.

/

Dat er niet meer doelpunten vielen in het Kyocera Stadion mag een klein wonder genoemd worden. De manschappen van Steijn moesten een ruime achterstand wegwerken en begonnen dan ook stormachtig. Na plaagstootjes via Tjaronn Chery en Jens Toornstra kreeg de thuisploeg twee levensgrote kansen om de score te openen. De eerste was voor de door Feyenoord begeerde Lex Immers. De geboren Hagenaar kreeg de bal op een meter of negen van het doel met enig fortuin voor zijn voeten, maar zag zijn schot geblokt worden in een kluwen van tegenstanders.

Niet veel later kon Wesley Verhoek ontsnappen na een dramatische terugspeelbal en de vleugelspeler dook op voor de neus van Omonia-keeper Antonis Georgallides. Verhoek werd uit balans gebracht en kon zijn schot geen richting geven, waardoor de 0-0 op het bord bleef staan. ADO ging door en deed er alles aan nog voor de onderbreking de score te openen. Toornstra draaide prachtig weg bij zijn tegenstander en besloot te schieten, maar zag tot zijn ontzetting dat de bal tegen de lat knalde. De koek was nog niet op, want de jonge spelmaker kreeg vervolgens tot tweemaal toe een mogelijkheid en bovendien werd de thuisploeg een strafschop onthouden toen de Omonia-verdediger Alabi de bal met zijn hand beroerde.

/

Zeven minuten na de thee mochten de supporters van ADO dan toch juichen. Derijck was de gevierde man: de sterk spelende Belg knikte een hoekschop via de grond tegen de touwen. ADO ging door met aanvallen en kreeg uitstekende mogelijkheden via Charliton Vicento en invaller Paul Mulders, die de geblesseerde Ahmed Ammi kwam vervangen. Het net werd niet gevonden en oefenmeester Steijn bracht Jordy Brouwer en Marc Höcher in het veld om nog het nodige te forceren. Veel leverde dat niet op; de manschappen van Steijn leken er niet meer in te geloven en de echte passie was verdwenen. Grote kansen vielen er niet meer te noteren, waardoor ADO zich volledig op de competitie kan richten.


Poll

ADO Den Haag plaatst zich komend voetbaljaar direct voor Europees voetbal


Gerelateerd

95 reacties (laatste reactie door CSDW)

Zonde, meer kan je er eigenlijk niet van maken. Het is verboden om zo hard onderuit te gaan op bezoek bij Omonia Nicosia. De voorsprong kwam te laat voor Den Haag! Jammer.

4 augustus 2011 om 22:11

ddie 3-0 verbaaste mij eerlijk gezegd heel erg. als troost is misschien dat ook palermo uitgeschakeld is. (een stuk verassender dan den haag) en dat bewijst maar dat het elke club kan overkomen tegen relatief onbekende clubs nu moeten de andere nederlandse clubs het maar waarmaken in europa he

5 augustus 2011 om 02:52

Den Haag heeft niet verloren van Nicosia, maar van het weer.. Het was gewoon bijna 40 graden toen en een Nederlands club kan daar gewoon niet normaal voetballen..

Jammer voor Ado..

zonde hoor, ze hadden veel verder kunnen komen want zoveel beter was deze tegenstander niet.

4 augustus 2011 om 21:58

Zoveel beter?
ADO heeft veel meer kwaliteit in het team en had uit nooit zo hard onderuit mogen gaan.
Het had erin gezeten voor Ado, hopelijk kan ADO alle spelers behouden, anders ben ik bang dat het weer wel een tijdje kan duren voor ze Europa ingaan.

5 augustus 2011 om 08:15

Als Wesley Verhoek wat scherper was hadden hij en zjin collega's veel meer dan de 1-0 kunnen halen, Ado had er makkelijk overheen kunnen lopen.

Ze missen Bulykin overduidelijk, een speler die wel op de juiste momenten op de juiste plaats staat.

Ik heb eens op Immers lopen letten, maar wat een meters maakt die gozer en wat een crosspass, met hem en Clasie heb je 2 spelers die het balletje makkelijk en snel rond laten gaan.

Jeetje wat zonde dit, wat heeft ado dit laten liggen zeg! er zat zoveel meer in, wat ik wel vreemd vond is dat ik de hele wedstrijd het hele stadion niet gehoord heb, terwijl Ado het hier toch meestal van moet hebben. wel jammer want met de hulp daarvan denk ik dat het wel gelukt was.

4 augustus 2011 om 21:58

Nee,het kwam niet door de supporters maar ze hadden en echte spits moeten hebben en dan hadden ze hier met 6 of 7 nul gewonnen.

4 augustus 2011 om 22:00

of een knappe rechtsbuiten die de bal goed voor kan geven, ik vond verhoek echt zwaar oder zijn maat spelen. maar het lijkt mij dat als je cluppie europa in kan je ze 90 minuten lang naar de overwinning schreeuwd, maar dat heb ik ook niet gehoord.

4 augustus 2011 om 22:17

Misschien is dat wel goed te zien voor alle clubs die Verhoek willen; laat hij zich lekker nog een jaar bewijzen...

Erg jammer voor Ado dit, wat had ik het ze gegund. Maar die 3-0 was natuurlijk al een onnodige blamage, de uitschakeling is helaas geen verrassing.

4 augustus 2011 om 22:30

Het horen van supporters op Tv is afhankelijk van de plek waar je de microfoon plaatst, dus als deze bij het uitvak stond en deze niet vol was dan hoor je er vrij weinig van.

5 augustus 2011 om 00:09

Nou pik, dan help ik je uit je droom. Dit is de Wesley Verhoek die hij tot vorig seizoen 5 jaar lang was. Drama ten top. Niet slecht gespeeld, maar de mensen waarvan we ''het'' moeten hebben, gaven niet thuis. Dan houd het tegen een drama ploeg als deze ook snel op.

5 augustus 2011 om 08:01

Nou inderdaad ik snap de jubelstemming over Verhoek (en ook Immers) totaal niet. Die speelden echt verschrikkelijk slecht. Verhoek was de slechtste van het veld. Enige wat hij doet is bal aannemen en zo snel mogelijk voor gooien. Vorig jaar ging dit best goed, maar gisteren was het echt drie keer niks. Heel veel ballen tegen de tegenstander aan of gewoon laag voor (zelfs vrije trappen!). Immers is een degelijke speler en gewoon een harde werker. Respect voor, maar ik snap de hype helemaal rondom zijn persoon. Enige die er echt bovenuit stak was naar mijn idee Toornstra. Goede balaanname en -behandeling, degelijk schot en goed overzicht. Hij had echter gisteren wel minimaal 1 keer moeten scoren....

Zonde maar helaas.

5 augustus 2011 om 08:23

Lekker lopen provoceren Vedet? Immers speelde een puike partij, balvast, crosspasses waar veel spelers van kunnen leren en vertraagde het spel (bijna) nooit, ook was hij overal te vinden en speelde hij als een stofzuiger.

Hoe kom je erbij dat hij speelde speelde?

Over Verhoek ben ik het met je eens, echt alle ballen werden blind voor het goal gegooid, daar waar vorig seizoen Bulykin op de juiste plaats stond, was er nu telkens niemand in de buurt, ook de corners en vrije trappen waren keer op keer te kort.

4 augustus 2011 om 22:34

Geloof me ik kom er net vandaan en de sfeer was perfect! De hele wedstrijd is er keihard gezongen en stond iedereen als 1 man achter hun cluppie, het heeft helaas niet mogen baten. Ze hadden de eerste helft al met 2-0 of 3-0 voor moeten staan.

4 augustus 2011 om 23:55

Ik wou net zeggen. Ben ook net geweest en de Ado supporters hebben 90 minuten lang staan zingen een schreeuwen daar.

Tjaa als je je uit met 3-0 laat afslachten door zo een zwakke tegenstander dan ben je gewoon niet stabiel genoeg om europa league te spelen.
ik ben in elk geval wel blij dat ze hebben gewonnen en hun eer hebben weten behouden. Ook omdat het me 50 euro oplevert :P

5 augustus 2011 om 07:33

Inderdaad en op 4 goede spelers na heeft ado ook niet iets in europa te zoeken bleek ook gister weer

inderdaad zonde had ze het wel gegund, maar goed wel goed gespeeld

Volledig aan zichzelf te danken deze uitschakeling. Als je het voor elkaar krijgt een bal van 5 meter naast te knallen, met 4 man vrij in het strafschopgebied niemand vindt of 2 keer vrij kan koppen en niet eens richting de goal kopt, verdien je het ook niet!

ADO was veel beter maar mistte gewoon te veel kansen. Qua kansen hadden ze dit gewoon met 5-0 moeten winnen, al hadden ze ook wel heeel veel pech met een bal op de lat en een hadsbal in het strafschotgebied die niet gezien wordt...

Jammer maar helaas.

Dirk Immers speelde erg slecht vandaag,wel heel erg jammer voor Den Haag en een absolute blamage voor het Nederlandse voetbal,ado moet zich diep schamen.

4 augustus 2011 om 21:58

dirk immers? de broer van? :P

4 augustus 2011 om 22:30

Dirk Immers als in Lex Immers die zichzelf de nieuwe Dirk Kuyt vind

On topc: Ik had het eigenlijk wel een beetje verwacht. ADO heeft gewoon totaal geen ervaring met dit soort wedstrijden en het is al een prestatie op zich dat ze nog zo ver zijn gekomen natuurlijk. Ze hebben in vergelijking met vorig jaar aanvallend toch wel wat ingeleverd en dat merk je dan gelijk.

Zonde Ado, maar kwalitatief is het niet helemaal onverwacht dat ze het niet hebben gehaald.

Terecht, ADO heeft het zelf laten liggen. Beide wedstrijden ontzettend slecht gevoetbald.

4 augustus 2011 om 22:27

dat de eerste wedstrijd slecht was kan ik je gelijk in geven maar dat ze deze wedstrijd slecht hebben gevoetbald is echt onzin. Heb je de wedstrijd wel gezien. Ik teken ervoor dat ze a.s. zondag weer zo een partij op de mat leggen en dan spreek ik je wel weer.

4 augustus 2011 om 22:35

Ik vond het vandaag slecht ja. Kansen waren er wel, maar ze verprutsen het telkens weer. En nee, ik kijk niet door een geel - zwarte bril, ik had echt gehoopt dat ADO door zou gaan, maar ze hebben het gewoonweg niet verdiend. Is prima, helaas is Derijck er zondag niet bij, maar we spreken elkaar zondag wel weer.

4 augustus 2011 om 23:20

Hoezo, kom jij ook mee dan? Zondag zal leuk worden ja, kijk er nu al naar uit

Onnodig, jammer, zoveel kansen missen kan niet op dat niveau. En die OMO ploeg stelt ook niks voor, veredelde hoofdklasse ofzo.
Immers en verhoek speelden erg slecht trouwens, veel voorzetten (poging tot) maar weinig bruikbaar van verhoek.

4 augustus 2011 om 23:13

Veredelde hoofdklasse? Man, dit is een full-prof club die gewoon onderin de eredivisie mee kan draaien en zich kan handhaven.

4 augustus 2011 om 23:36

Dat snap ik ook wel dat ze prof zijn, maar als dit ado kansen heeft om met 3,4-0 te winnen moet je je echt afvragen welk niveau die gasten hebben

Complimenten aan Ado.
Ze hebben eigenlijk alles gedaan wat ze moesten doen.
Maar tegen de negatief anti voetballers uit Cyprus.
Eerste helft hadden ze pech en wat onzorgvuldigheid.
Tweede helft bleven ze komen en oogden ze moe laatste 20 minuten.
Toornstra heeft longen en bleef gaan.
Verhoek heeft wel 80 voorzetten gegeven.

Jammer voor Ado.... hier hadden ze niet van hoeven verliezen.

4 augustus 2011 om 23:41

Maar van die 80 voorzetten kwamen er hoogstens 2 aan.

Niet alleen verliezen ze europees voetbal maar ik vrees helaas ook dat er nog wel minimaal 2 spelers zullen vertrekken, Immers, De Reijk of een verhoek, en dan hou je een Ado over wat ergens tussen de middenmoot en degradatie staat te spelen. Toch wel netjes dat ze vandaag wonnen trouwens.

4 augustus 2011 om 22:16

als scouts vandaag op de tribune zaten blijft Verhoek nog wel een tijdje

jammer ik gunde hun met wel met zo een uitstende presatie vorige seizoen

Tja, jammer. Mooi dat er nog een wedstrijd gewonnen is. Natuurlijk was ADO licht favoriet deze ronde, maar het was toch niet waarschijnlijk dat ADO of een andere club uit de play-offs zich daadwerkelijk voor de Europa League zou plaats dus zoveel is er niet verloren gegaan. Ik vind het alleen een beetje een teleurstelling dat ADO niet de kans heeft gehad om het tegen een team met geschiedenis op te nemen, Omonia Nicosia en FK Tauras zijn nou niet bepaald tegenstanders waar je naar het stadion voor komt.

Jammer voor Ado en het nederlands voetbal.

Wel worden de kansen voor Vitesse groter om paar Ado spelers over te nemen.

heel erg jammer voor ADO en voor het nederlandse voetbal.. volgend jaar beter

Poeh, dat was een lange zit voor de neutrale kijker. Zeer slecht voetbal. Met Verhoek als absolute dieptepunt. Die heeft zichzelf niet in de kijker gespeeld. Benieuwd of er nu nog clubs zijn die 2 miljoen voor hem neer willen leggen. Wat een drama. Derijck haalde als enige zijn niveau.

5 augustus 2011 om 01:35

En Leeuwin haalde ook zeker zijn niveau, vond ik goed spelen...

Jammer, maar zoals voorspelt door de meesten zouden ze wss al stranden in deze ronde! Zonde dat ze al die kansen misten.. ben benieuwd hoe ze het gaan doen in de competitie.

Ado moet zich de ogen uit de kop schamen.
Je laat je toch niet uitschakelen door een cypriotische tegenstander?
De gemiste kansen waren meer toe te schrijven aan onkunde dan pech.

Zie voor Vitesse de wedstrijd van zondag met vertrouwen tegemoet.
Zonder Buylikin is Ado gewoon een zeer matige ploeg, helemaal als verhoek ook nog niet thuis geeft en met zn gedachten overal is, behalve bij Ado.
de enige die de ploeg nog een beetje op sleeptouw probeert te nemen is toornstra, maar die kan het ook niet alleen.
Immers zit met zn kop ook al in de kuip.

Reken op 3 punten zondag.

4 augustus 2011 om 22:32

zorgen jullie er nou maar voor dat je volledige selectie op de been kan brengen want als er twee gebleseerd uitvallen heb je niet eens meer een elftal.

ot: eerste wedtrijd was slecht, dit was gewoon een goede wedstrijd waar het geluk ontbrak. Verhoek een aardige kans, Toornstra op de lat, penalty ontnomen, een speler van Omonia die rood had moeten krijgen (elleboog) maar dat mag geen excuus zijn. Het is na vandaag duidelijk geworden dat we gewoon een goede koppende/balvaste spits nodig hebben. Geloof me dat we dan wel door waren gegaan met als die voorzetten vanaf de zijkant.

4 augustus 2011 om 22:54

heb je dezelfde beperkte blik als verhoek?
goede wedstrijd? Nou, vraag me af in welk opzicht.
Dit kroegelftal had je gewoon moeten wegspelen, ook op het scorebord!
Het geluk ontbrak wel een beetje maar het is voornamelijk te wijten aan Ado zelf.
Geen rust aan de bal, zwakke voorhoede etc etc..

Als Ado zo ook tegen Vitesse speelt durf ik wel een 2 of een 3 in te vullen..

Vitesse heeft een krappe selectie maar wel een aardige voorhoede met Chanturia, Bony ( en normaal gesproken pedersen).

4 augustus 2011 om 22:56

Zonde dat ze kansen niet afmaken! Was mooi verhaal geweest, alsnog Europa in.

Overigens voor aanstaande zondag: als er een verdediger uitvalt hebben we Wormgoor, als er een middenvelder uitvalt hebben we Wimilio Vink en als er een aanvaller uitvalt Tighadouini, alledrie grote talenten uit de eigen jeugd die in voorbereiding alledrie een goede indruk hebben achtergelatent. Dus als er twee spelers uitvallen hoef je niet bang te zijn dat de derde keeper erin gaat komen

4 augustus 2011 om 23:06

Omonia heeft geen kansen gehad, Den Haag heeft gedomineerd en hierboven heb ik een aantal situaties aangegeven waardoor het spreekwoordelijke kwartje net de verkeerde kant op valt.

Kroegelftal. Wel een kroegelftal dat elk jaar Europees speelt. Kunnen we van jou club niet zeggen. Ik weet zeker dat jou clubje het niet beter had gedaan.

Den Haag komt net terug vanuit een diep dal. Deze Europese ervaring is alleen maar mooi meegenomen voor spelers als Chery, Hocher en Mulder (ik vond Mulder met Toornstra en de Rijck de beste aan de kant van Den Haag)

We missen een spits, duidelijk. Aan de andere kant vind ik het niet erg dat Verhoek en Immers het niet hebben laten zien vandaag. dat zet ze weer met beide beentjes op de grond. We kunnen ze hard gebruiken dit jaar.

De competitie is veel belangrijker dan die paar puntjes die wee kunnen halen voor de coefficientie lijst. Mensen moeten eens wakker worden en accepteren dat we niet meer kunnen concurreren met teams uit Portugal, Rusland, Oekraine en Frankrijk.

4 augustus 2011 om 23:22

Ben bang dat je dan niet kan rekenen, heeft vites wel 11 sprelers eigenlijk?

Dit kan je geen Europees voetbal noemen, in een soort intertoto wedstrijd al uitgeschakeld tegen een stel Cypriotische amateurs, wat een drama en schande voor het Nederlandse voetbal.

4 augustus 2011 om 22:06

Ja een klein drama is het wel, maar je moet niet vergeten waar ADO vandaan komt denk ik...een paar jaar geleden vochten ze tegen degradatie en nu spelen ze 'europees'. Ik ben het met je eens dat deze rondes geen drol voorstellen en dat ADO die Cyprioten gewoon af had moeten maken maar zo zie je maar : de bal is rond

4 augustus 2011 om 22:11

Overdrijven is ook een vak. Is Utrecht ook eens overkomen tegen Hammarby If...in de Intertoto....het bewijst maar weer hoe zwak de Nederlandse competitie is.

Als je tegen dit soort clubs al wordt uitgeschakeld dan heb je niks in Europa te zoeken. Jammer voor Ado, volgend jaar maar weer Utrecht Europa insturen. Die deden het vorig jaar uitstekend.

4 augustus 2011 om 22:25

Moet je eerst die belachelijke playoffs is wegpleuren want met onze briljante opzet in Nederland kan iedereen zomaar Europees halen ook al heb je 20 punten achterstand op de plek die zonder playoffs recht geeft op Europees (als je dit al Europees kan noemen).

Opzouten met die playoffs, de ondergang van het Nederlandse voetbal.

4 augustus 2011 om 22:39

Ja, en Feyenoord heeft de beker ook al eens gewonnen. Beetje vreemde redenatie, vind je niet? Jammer voor Ado, ik had het ze nog wel zien doen. Maar er zijn net wat teveel spelbepalende spelers (en coach) weggegaan om dit om korte termijn weer in te kunnen passen, jammer.

kost dit NL nu direct punten of worden de verzamelde punten gedeeld door de teams die de groepsfase halen?

4 augustus 2011 om 22:36

kost nederland gelijk punten en aangezien we maar met 5 waren, blijven er nu slechts 4 over...

Dit gaat bijna elk jaar zo. Als een redlelijke club opeens een super jaar heeft wordende goede spelers weggekocht. Dat is nu ook het geval. Met Bulykin, Kubic en nog weat spelers verlies je toch veel kwaliteit en zowiezo je bron van goals. Als je dan ook je trainer verloren hebt die ook een groot aandeel in dit succes hebt, dan kan e dat vorige seizoen nooit meer overtreffeb. Ze hebben natuurlijk ook geen geweldige splers ervoor terug. Ik denk dat ze volgend jaar niet eens in het linkerrijtje gaan komen als ze zo door blijven gaan.

4 augustus 2011 om 22:28

ADO had een jaar waarin alles erin vloog en alles lukte. Groningen en Nec hebben dit ook gehad een aantal jaren geleden toen ze opeens uit het niets Europees speelden en kijk maar van die elftallen waar iedereen nu speelt, veel zijn mislukt of hebben nooit meer dat niveau gehaald.

En ADO heeft precies hetzelfde

4 augustus 2011 om 22:35

Ja maar NEC heeft dat jaar erna ook nog een goed seizoen gehaald. Ik wet nog dat ze van een grote club wonnen in de pulefase van de EL. Thuis tegen ik geloof Juventus ofo?
groningen heeft de afgelopen jaren altijd wel een leuk team gehad alleen noiit hoog geiendigt. Afgelopen seizoen leek het tot de winterstop of ze meegingen doen om het akmpioenschap. Als ze spelers als Matavz en Granqvist kunnen houden denk ik dat ze volgend jaar weert top 5 gaan eindigen.

4 augustus 2011 om 22:43

Ik weet het niet zeker, maar Granqvist gaat toch naar Genoa toe of is die deal (nog) niet afgerond?

4 augustus 2011 om 22:47

NEC heeft precies het 1 jaar vol gehouden toen. Die kwamen pas na de winterstop onder leiding van Lens op stoom en vloog ook alles erin. Voor de winterstop ging Been maar paintballen met de jongens want hij wist het ook niet meer toen.

Groningen heeft afgelopen jaren prima teams gehad inderdaad maar als je ziet met welke selectie ze toen een paar jaar geleden weer na 10? jaar ofzo Europees haalden zijn er weinig spelers over die nog op niveau ergens spelen. Alleen van der Laak zit nog op de bank bij Groningen en Fledderus zit bij Roda nu en speelden in die selectie amper tot weinig.

Jongens als Buijs, Levchenko, Lindgren, Luijrink, Roorda, Silva hebben we na ze vetrokken bij Groningen weinig meer van gehoord.

Groningen heeft dat toen goed gedaan door snel door te selecteren en dat moet ADO nu ook doen alleen hebben ze geen geld daarvoor volgens mij.

Eerste helft waren er nog redelijk wat combinaties en kansen daarnaar werd het hoge ballen pompen en geforceerd een penalty zoeken en frustratie voetbal,10 minuten voor het einde was de pijp wel erg leeg bij immers verhoek vicento.

Volgens mij is Ado een beetje de weg kwijt en vooral dan de spelers die naar een andere club willen.
Als Verhoek na afloop zegt dat hij fantastisch heeft gespeeld, Ado weer de vorm heeft als vorig jaar en als ze zo voetballen ze Vitesse van de mat gaan spelen.

4 augustus 2011 om 22:28

Verhoek is nou ook niet de speler met de meest heldere uitspraken.
Weinig zelfkennis ook. Vind het wel best. komt hij zondag vanzelf wel achter.
Vitesse gaat van het Ado zoals vanavond niet verliezen..zelfs niet met de incomplete selectie van nu.

ja wat kan ik zeggen, hopen dat az of PSV deze tegenstander loot. Dan weet je zeker dat je in de groepsfase zit. Wat een kansloos team is dat zeg.

Dit is gewoon een kwestie van pech. ADO liet zich veel te veel intimideren door de tegenstander en was gewoon niet scherp voor de goal. Voor de rest werd er wel aardig gevoetbald.

Verhoek speelde echt een slechte wedstrijd. Ik denk dat maar 10% van al zijn passes is aangekomen bij een Ado-speler. Maar met Vicento in de spits kom je ook niet ver. ADO moet gewoon op zoek naar een échte spits. Immers is dat ook niet.

Nu heeft ADO alle mogelijkheden om zich te concentreren op de competitie en de wedstrijd van zaterdag tegen Vitesse. Wat mij betreft moet ADO er alles aan doen om Bulykin aan zich te binden want vandaag werd toch weer duidelijk dat ze in Den Haag een echte killer missen.

4 augustus 2011 om 22:29

pech? onkunde zul je bedoelen.
De spitsen zijn gewoon niet goed genoeg.

4 augustus 2011 om 22:35

Daarom zeg ik toch dat ADO opzoek moet naar een nieuwe, échte spits. Goed lezen!

4 augustus 2011 om 22:51

in de eerste zin heb je het gewoon over pech. daar reageer ik op. Goed lezen.

4 augustus 2011 om 23:26

Je zegt dat de spitsen niet goed genoeg zijn. Daar reageer ik op door te zeggen dat ADO Den Haag heeft nog helemaal geen spits heeft, ja Jordy Brouwer, maar die is niet goed genoeg voor dit niveau.

En pech? Ja vind ik wel. ADO heeft het vandaag laten zien dat ze veel beter waren dan Omonia Nicosia. Vorige week hebben ze het laten liggen maar daar zijn redenen voor. Op Cyprus speelden ze terwijl het 35 graden was. Druk zetten lukte gewoon niet omdat ze de omstandigheden gewoon niet gewend zijn. Dan krijg je een knullig doelpunt tegen door een fout van Coutinho, een onterechte penalty en een gelukkig zondagsschot. Ik weet zeker dat Groningen of AZ daar ook onderuit was gegaan.

ADO probeerde vandaag te voetballen, en dat lukte ook nog aardig tegen een team dat alleen maar aan het tijdrekken was, alleen maar aan het intimideren was, alleen maar aan het kaartennaaien was. De spelers van ADO spelen ook voor het eerst Europees en weten ook niet wat hun overkomt. Ze zijn gewoon niet professioneel genoeg om hiermee om te gaan. Toch zoveel kansen creëren is knap, maar dan mis je voor de goal een type Bulykin, en die heeft ADO gewoon niet tot zijn beschikking.

Ik vind dit dus gewoon een voorbeeld van pech hebben.

5 augustus 2011 om 08:18

Nuchtere, heldere analyse waar ik me geheel bij aansluit!

Of...

Tja, ik kan het niet helpen, maar af en toe had ik het idee dat een Verhoek en een Immers het helemaal niet erg vinden dat ADO er nu uit ligt. Is voor hun weer een reden om ''hun ambitie'' te volgen en te vetrekken, toch?

Ik zeg Verhoek verkopen en Bulykin halen!

Vicento - Bulykin - Chery is voor de Eredivisie een prima aanvalslinie...

Schandalig echt waar. Niveau van Nederland is elke jaar harder aan het zakken. Notebene tegen een club uit Cyprus eruit vliegen. Ongelofelijk. Dit mag niet goedgepraat worden, terrecht of onterrecht, van deze tegenstander hoor je gewoon door te bekeren anders heb je Europees helemaal niks te zoeken!!!

4 augustus 2011 om 22:31

ADO heeft toch gewonnen vanavond ?

4 augustus 2011 om 22:34

Speciaal voor jou reactie is het aangepast expert

Maar je weet wel wat ik bedoel, dat het schandalig is dat je niet ten koste van een onbekende clubje uit Cyprus kan doorbekeren.

4 augustus 2011 om 23:16

onbekende club uit Cyprus? Dan kan ik jou je uitspraken niet kwalijk nemen. Het zegt genoeg over jou voetbalkennis.

4 Europese wedstrijden, 3 gewonnen en 1 verloren. Geen slecht resultaat voor een club die een paar jaar geleden nog 16e in de toto divisie stond en bijna failliet was.

5 augustus 2011 om 00:05

sorry hoor maar 2 kweer winnen van amateurs uit litouwen is geen prestatie eigenlijk vond ik dat al een beetje schandalig hoe moeizaam het tegen hen ging.
Omonia nicosia is een cafe ploeg ze worden haast altijd in de voorondes uitgeschakeld en hebben nooit een groepsfase overleeft.

5 augustus 2011 om 08:20

Maar wél een cafe ploeg met twee x zoveel budget als Ado!

Aardig goed-lopend cafe dan, ofniet!

5 augustus 2011 om 12:21

Onbekend clubje?????????????? begroting 22 miljoen zonder verkoop van grond of wat dan ook. Nou jij heb er ook nie veel kaas van gegeten, maar dat wist ik al.

4 augustus 2011 om 23:36

Ben blij dat je het goed ziet, en dat het het niveau van het Nederlandse voetbal gewoon bagger is, er zal dit jaar geen ploeg overwinteren

5 augustus 2011 om 00:06

Ik zie ajax psv en twente wel overwinteren misschien zelfs az. Vorig jaar 3 teams bij de laaste 8.
Ado was drama en de zwakste nederlandse vertegenwoordiger maar die 4 die over zijn kunnen in de EL zeker de laatste 16 bereiken.

De transfersommen die ADO dacht te ontvangen voor hun beste spelers is vanavond met 75% gezakt.
Verhoek en cs kunnen aardig voetballen, maar slim zijn ze niet, zeg maar gewoon dom. En ga maar lekker tevreden over jezelf de wedstrijd in tegen Vitesse en speel ze maar van de mat, zoals je denkt, maar ADO zou wel eens van een hele kouwe kermis thuis kunnen komen.

5 augustus 2011 om 12:26

dat zou mooi zijn blijven ze lekker allemaal, en als fey ofzo toch de knip wil trekken doen ze dat lekker, ik heb altijd al gezegd dat alles zwaar word overgewaardeerd, Verhoek een jaartje goed(mede door bully en gelijk denken dat ie miljoenen waard is, nou ga maar gauw dan, er lopen zat van dit soort voetballers rond voor minder. En idd erg Domme uitspraken van Verhoek met z'n van de mat spelen.

Respect voor Ado, de hele wedstrijd waren ze de bovenliggende partij en jammer dat ze de kansen misten en dat is gewoon pech ze missen een spits, maar toch knap wat ze gepresteerd hebben en hopen dat ADO dit seizoen weer strijd voor de Europa League play offs.

ADO succes met dit seizoen

Ja, zo gaat het als je Europa ingaat!
Er lopen nu vast wel wat spelers bij ADO die diep van binnen een beetje spijt hebben van het powerplay dat ze gespeeld hebben aan het begin van de transferperiode. Want dit heeft ADO geen goed gedaan, maar hun eigen transferwaarde ook niet.......

Is dat die Immers, waar Feyenoord achter aan zit en en een geldschieter voor hebben ingeschakeld?

4 augustus 2011 om 23:35

Klopt. En de uitschakeling is in theorie alleen maar positief voor Feyenoord.

Erg jammer, maar gewoon verprutst in de uitwedstrijd, ben me rotgeschrokken van de eerste 3 wedstrijden, maar dit was wel weer aardig. Dus John maak je borst maar nat Zondag

Jammerr, zo te zien had er meer in gezeten.
Veel kansen gehad, maar maar 1 doelpuntje. Jammer..

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar wie was de gevaarlijkste man aan de kant van Ado?

5 augustus 2011 om 00:01

Toornstra en de Rijck, onnavolgbaar !!!

wat kun je zeggen als je ne met een letterlijk en figuurlijk danpend lichaam uit het Kyocera stadion terugkeert. 100% emotie en opwinding.
Geknokt, gestreden, gevoetbald, gescoord, thuis ongeslagen in dit fantastische Europese avontuur. Geen wanklank gevallen, sorry pessimisten.
Ook vanavondf strijd, strijd, strijd en dan moet het effe mee zetten, die hansdbal binnen de 16, die er net buiten gelegd wordt, die handsbal in de 16 die we niet zien, Wesley alleen op de keeper die faatl, Jens, die zijn trap op de lat uit elkaar laat knallen. het hoort allemaal bij voetbal, emotie en Den Haag en al die factoren bindt sinds kort wekelijks 15.000 uitzinnige fans, van jong tot oud, van pa en ma, van kleinkind, tot grootvader en van buurman met buurvrouw. ADO Den Haag is springlevend, met een gezond beleid. In Haagse handen, met Haagse spelers, die nog gewoon ''jah''kunnen zeggen als ''jouw''bedoelen. Zondag Judas op bezoek, welcome in Hell !!!!! Deat ligt diep bij fans. Haagse mannen harstikke bedankt voor deze historische en sensationele wedstrijden, 3x winst, 1x verlies. We'll support our team !!!

Inmiddels ook weer thuis aan beland. Was geen goede wedstrijd, oppertunisctisch maar zonder echt overleg. Moeilijk tegen een team dat verdedigd maar de bal sneller rondspelen helpt ook wel. De laatste 15-20 minuten geërgerd aan het slome spel. Brouwer komt erin en is lang en kan koppen dan toch meer hoge ballen spelen. Maar dan wel met aansluiting van 2 man in centrum, 2 vleugels en 1 a 2 voor de afvallende ballen. Dan zet je druk. Risico maar dat moesten ze nemen. Gevochten als leeuwen maar het was niet goed genoeg, i.g.g. de uitwedstrijd was meer dan ondermaats. Benieuwd naar zondag, ik zeg Verhoek mag aan de kant beginnen. Hij deed zeker zijn best maar voorzetten waren drama net als vrije trappen en corners. Mooi dat we tot het einde en na de wedstrijd achter het team zijn blijven staan. Ik sluit me aan bij Thijmen16: We'll support our team!!!

Ik denk dat als je de vrij kansloze nederlaag bekijkt, en de wedstrijd van gister, het jammer is dat Ado voor Nederland Europa in is gegaan. Hier had naar mijn mening een team als FC Groningen meer van kunnen maken. Zonde dat Ado niet door is, nu maar afwachten wie volgend jaar Europa in mag!

5 augustus 2011 om 12:35

Tuurlijk achteraf lullen is zo makkelijk, had Grun beter der best moeten doen in de Playoff's en net als Ado daar in Cypr in de uitwedstrijd beter moeten spelen
Ben blij dat wij nu ook is wat punten verspelen in Europa, dat heeft de rest ons goed voorgedaan,(met een uitzondering daargelaten.

Helaas! Zag wel weer een ploeg die karakter toonde, alleen jammer van die toneelspelers van Omonia en een arbitrage die zich erin mee liet slepen!! Wat een aanfluiting was dat zeg!!

Was het ook 2x hands in de 16 trouwens? leek er verdacht veel op vanaf de zijkant maar je kan dat natuurlijk nooit 100% goed zien vanaf de tribune.
Kan natuurlijk wel klagen etc over het toneelspel en de arbitrage, maar zelf had je ook gewoon moeten scoren en als je dat niet doet vlieg je er idd gewoon uit.

Moet ook nog wel even zeggen dat ik Paul Mulder geweldig vond invallen! Redelijk onbekende speler nog voor mij maar heb hem bijna niet op een fout betrapt!

Op naar zondag!

Eigen schuld dikke bult he.hoe is het mogelijk om daar met 3-0 te verliezen terwijl het gewoon een team is die gelijk is aan Middenmoot/degraditie kanidaat in de Eredivisie (als ze op hun best spelen). Het is gewoon Jupiler league niveau die Omonia. Jammer volgende keer weer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Omonia Nicosia


2 fans
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Zondag 18 november
Napoli heeft een bod van negentig miljoen euro van tafel geveegd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren