Update: Excelsior ziet het in tegenstelling tot VVV wel zitten in Broerse

Dinsdag, 2 augustus 2011 om

Joost Broerse kreeg geen contractverlenging bij APOEL Nicosia op Cyprus en de middenvelder trainde sindsdien bij zijn oude werkgever FC Groningen. De 32-jarige Broerse is inmiddels van het hoge noorden naar het verre zuiden vertrokken, want hij werkt een proefperiode af bij VVV-Venlo.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

58 reacties (laatste reactie door ChillsNL)

Toch een ervaren middenvelder, die in de championsleague/uefa cup heeft gespeeld. Zou prima de jonge talenten van VVV kunnen begeleiden en genoeg speeltijd krijgen.

14 juli 2011 om 15:48

Klopt, maar hebben ze ook niet al Molhoek gecontracteerd en traint Meeuwis ook niet mee? Haal dan Meeuwis erbij, dan heb je al 2 eredivisie waardige middenvelders met ervaring. Broerse lijkt mij over zijn top en geen aanwinst meer voor VVV Venlo.

14 juli 2011 om 15:57

ik wil je tog even corregeren want meeuwis was de eerste aanwinst vn vvv deze zomer

OT: ik vind hem niet meer dan jupiler league niveau miss is hij alleen waardevol om de talenten te begeleiden

14 juli 2011 om 16:46

Ja dan heb je gelijk, dan zou hij wel overbodig zijn, met molhoek en meeuwis.
Denk dat Broerse wel een beetje de Kwakman van VVV kan worden. Is oorspronkelijk ook een verdedigende middenvelder die nu bij FC in de verdediging word gebruikt.

Lijkt me niet dat ze Broerse zonder idee op proef nemen. Of ze moeten het net zo dom aanpakken als met Metaj. (een ezel stoot zich toch geen 2e keer aan dezelfde steen?)

14 juli 2011 om 16:58

Op proef nemen kan altijd, het kost niks en het is een goede manier om te zien of een speler een aanwinst is. Omdat er geen risico aan zit maakt het voor clubs niet uit hoeveel spelers ze op proef rond hebben lopen. Het kan zomaar het geval zijn dat ze ook Broerse niet goed genoeg vinden en terugsturen.

Als dit ook doorgaat dat heeft VVV Venlo toch 2 goede spelers erbij hebben. Met Broerse dan en Marcel Meeuwis. Alleen nu nog afwachten wie er gaat staan in de spits.

14 juli 2011 om 15:43

Maguire en Molhoek ook al. Denk dat ze achterin het meest kwetsbaar zijn. Hoewel Broerse daar de laatste jaren ook heeft gespeeld.

En de spits, zal die grote Nigeriaan wel zijn?

14 juli 2011 om 15:48On top: VVV is zich toch aardig aan het versterken, met Meeuwis, Maguire, Molhoek en misschien nu dan ook Broerse. Met name Meeuwis en Broerse hebben veel ervaring, en dat kan VVV op dit moment wel gebruiken.

14 juli 2011 om 15:53

Ik dacht dat hij het over Broerse had en niet over de trainer. Lijkt me wel als je hierop reageerd dat je dan weet wie de trainer is.

14 juli 2011 om 16:00

@ balack
Metaj kwam al een keer op proef bij Vvv, maar toen kwamen ze er achter dat hij niet op de positie speelde die ze dachten... Dus vandaar de reactie van Slamberto

On: Stiekem hoopte ik dat hij een (amateur)contract zou krijgen bij Groningen, tegen beter weten in. Was samen met Drent en Beukenkamp mijn favoriete speler in het Oosterpark.

14 juli 2011 om 16:03

ik denk dat hij met die reactie bedoelt op de eerdere afgeketse transfer van metaj die een linksback was terwijl ze dachten dat hij een centraal speelde

14 juli 2011 om 16:04On: VVV doet het tot nu toe wel aardig goed op de transfermarkt. Zou leuk voor hun zijn als ze in de Eredivisie blijven.

Weet het niet zeker maar volgens mij is toch echt Glenn de Boeck trainer bij VVV .
Overgens goed van VVV dat ze nu eindelijk bezig zijn met een verdediger.
Denk toch dat VVV met dit elftal rond de plaatsen 10 tot 15 kan spelen als je ziet hoe ze zich al hebben versterkt.

VVV Venlo haalt toch best aardige versterkingen. Een in eerder stadium werden als spelers als Meeuwis, Maguire, Molhoek vast gelegd. Daar komt waarschijnlijk dus ook de routinier Joost Broerse bij die zelfs Champions League ervaring heeft opgedaan. Het middenveld van VVV is dus prima in orde. Wellicht dat ze zich achterin nog kunnen versterken (al kan Broerse ook eventueel uit de voeten achterin) met een goede centrale verdediger en een back. Misschien ook nog een opvolger voor de naar AZ vertrokken Ruud Boymans? Echter wat duidelijk is, de nieuwe trainer Glenn De Boeck, niet Wil Boessen doet tot nu toe prima werk bij Vvv.

Willy Boessen is geen hoofdtrainer meer van VVV vz....

Wederom een ervaren Middenvelder in Venlo.

Deze opstelling zou men toch een beter resultaat op de mat moeten leggen dan afgelopen seizoen.
Nu zal Niels Fleuren rechtsback staan, en Uchebo in de spits. Alleen heb ik ze er nu niet ingezet omdat ze mij nog niet hebben kunnen overtuigen.

Gentenaar
Timisela
De Regt
Yoshida
...
Meeuwis
Broerse
Molhoek
Musa
...
Linssen
14 juli 2011 om 15:56

Mocht Broerse komen, is dat voor de positie van linker centrale verdediger. Dan krijg je dus een centrum met Yoshida en Broerse, met De Regt en Nkume als back up spelers voor centraal.

Een middenveld zoals je nu schets, mist elke vorm van diepgang. Daarnaast is de ontwikkeling die Linssen doormaakt erg goed, en schat ik Maguire ook in als basisspeler. Cullen zal de aanval complementeren, samen met Musa en Uchebo. Er zal nog wel een aanvaller bijkomen, sowieso voor in de spits.

14 juli 2011 om 16:18

IK ben het met je eens dat het middenveld elke vorm van diepgang mist. Maar om ook maar iets van diepgang te hebben op het middenveld te hebben, daar heeft vvv gewoon niet de spelers voor. Een Maguire is al iets meer aanvallend, maar zie ik toch ook meer als een controleur. Daarnaast kunnen Linssen en Musa meer vanuit het middenveld komen als hangende vleugelsspitsen. dan heb je ook nog Wildschut als stand-in.

Jouw oplossing om Broerse dan centraal achterin te zetten lijkt mij opzich ook wel een goede oplossing. ipv de Regt dus. dan kan Maguire op het middenveld spelen.

'De komende dagen zal Broerse meelopen met de equipe van trainer Wil Boessen, meldt het digitale thuis van FC Groningen.'

Foutje, Vz.. Wil Boesen is geen trainer meer van Vvv...!

14 juli 2011 om 16:01

Zo staat het op fcgroningen.nl simpelweg geknipt en geplakt,fout ligt al bij Fcgroningen.nl dus

''de komende dagen zal Broerse meelopen bij Vvv-venlo van trainer Wil Boessen. Of de speler na deze stage nog terugkeert in Groningen, is nog niet bekend.''

14 juli 2011 om 16:07

Ow! Haha! Dom

Nog dommer van VZ om het zo te knippen en te plakken! Haha!

van Champions League naar degradatievoetbal in de eredivisie, hoe ver kun je zakken in 2 jaar tijd...
Broerse moet toch wel mee kunnen in de middenmooit van Nederland. Misschien dat een terugkeer bij Utrecht een betere optie was geweest, die zitten al niet breed in middenvelders.

Zo na Maguire, Meeuwis, Molhoek heeft Venlo bijna weer een relatief leuke speler binnen!
Die hebben zich ook aardig versterkt, zeker als ze Uchebo en Musa weten te behouden zie ik ze nog wel een jaartje Eredivisie eraan plakken.
Niet verwacht, zeker niet na het vertrek van Boymans!

Broerse indien hij een goeie indruk achterlaat zal hij gehaald worden als centrale/linker verdediger.

http://www.transfermarkt.de/de/joost-broerse/profi...
Zou wederom weer een goeie versterking zijn voor Vvv, en weer iemand met ervaring. Gaat wel goed komen met Vvv!

Ik denk dat het dan zo een beetje eruit gaat zien. Of wat denk ik nog een beter optie is, broerse linksback en indien die Mei van inter indruk maakt centraal

Gentenaar
Timisela
Broerse
Yoshida
Mei/Nkume
Meeuwis
Maguire
Molhoek
Musa
Uchebo/aanko
Cullen/wilds

Ik denk idd ook dat ze Broerse halen voor de centrale positie achterin. Ik ben benieuwd of hij het nog in zich heeft, dan zal het zeker een versterking zijn voor VVV

@ fcgrunn050

Beter ga je ff een Bril aanschaffen er staat duidelijk op de FC site dat broerse zal aansluiten bij de vvv selctie van Glenn De Boeck

Broerse op stage bij Vvv-venlo
14-07-11 - 15:18 - Categorie: Home featured Joost Broerse gaat komend weekend op stage bij Eredivisionist Vvv-venlo. De clubloze oud-fc’er trainde sinds de start van de voorbereiding mee met de ploeg van trainer Pieter Huistra.

De komende dagen zal Broerse meelopen bij Vvv-venlo van trainer Glen de Boeck. Of de speler na deze stage nog terugkeert in Groningen, is nog niet bekend.

het bericht wat op fcgroningen.nl staat

14 juli 2011 om 16:57

Je zou bijna gaan denken dat ze bij Groningen een magische knop hebben waarmee ze berichten kunnen aanpassen, maar dat zal wel niet..

Ontopic: Hopelijk wordt het een succesvolle stage van Broerse, want vooral achterin zou VVV nog wel wat kunnen gebruiken. En ik neem aan dat hij als verdediger getest wordt, want het middenveld ziet er inmiddels goed uit! Het zou me overigens niets verbazen als De Boeck 442 gaat spelen, met de twee Nigerianen voorin!

VVV is goed bezig. Mooie versterking voor VVV Denk ik.

Mooi! Gaat prima zo. Precies zoals ik al langere tijd verwacht, versterkt VVV zich behoorlijk. Het was aan het eind van het seizoen duidelijk. Vele contracten werden niet verlengd. De selectie zou na het behalen van het ere divisieschap uit de playoffs voor 45% vernieuwen. Enzo gebeurd het ook.

Nu nog Bulykin als spits...

Ik mag geen site noemen, maar ik las ergens het volgende: (knip-plak werk)....

''de geplande verkoop van Dimitri Bulykin is van de baan. Anderlecht heeft het contract van de rus voor 1 jaar verlengt. De rus is echter niet welkom bij de paars-witten. De goede contacten van VVV trainer Glen de Boeck hebben geleid tot de verhuur van de spits aan de club uit Venlo.''

Wat is het toch altijd heerlijk dat geroddel/geruchten circuit...

Dromen mag toch?

14 juli 2011 om 19:51

@erwt Ik heb het ook gelezen, ik neem aan op dezelfde bulshit-site. Zou natuurlijk leuk zijn als het waar zou zijn, maar ja, dit is wel een hele slechte roddel. Zoals je zelf al schrijft, is Bulykin niet welkom bij Anderlecht maar geven ze hem wel nog een contract en dan gaan ze hem als een soort geste/goodwill uitlenen aan VVV dankzij de goede band met De Boeck en dat met een salaris van om en om de 8-9 ton per jaar, tja beetje onlogisch niet? Gisteren stond op die zelfde bulshit-site dat Meeuwis per direct zijn contract heeft ingeleverd omdat hij bij het maken van de persfoto niet naast Gentenaar mocht staan, lol. Maar het meest spectaculaire nieuws was toch wel.....en nu komt het.....matarazzi.....''jawel echt waar).......matarazzi komt zijn carriere afsluiten/afbouwen bij Vvv. :-))))))))))))))))))))))))

14 juli 2011 om 20:38

@butragenio Natuurlijk is het een grote roddel. Maar daarom zeg ik ook....dromen mag hahaha ;-)

Wat betreft dat jaar verlengen, begrijp ik Anderlecht wel...als het waar zou zijn. Immers is hij niks meer waard als hij transfervrij zou zijn, dus vastleggen is/kan heel verstandig zijn. Anderlecht had een miljoen voor hem betaald en dat zullen ze toch echt terug willen.

Naar verluidt kost Bulykin een 8-9 ton aan loon. Een hoog bedrag, maar wel haalbaar voor Vvv.

verder natuurlijk gewoon roddel. Maarja, ook hier op vz is de rubriek ''inde wandelgangen''..en tja...bij mij op het werk ging het wel door de wandelgangen..hahaha

Matarazzi mag van mij wegblijven bij Vvv. Ben er absoluut geen fan van. Zit straks een kwart van de eredivisie op de bank door toedoen van spelers van VVV hahaha.

On topic.
Boessen is assistent trainer. Glenn De Boeck is de trainer. En klaarblijkelijk krijgt Glenn de Boeck meer voorelkaar als de reeds vergeten Jan van Dijk vorig jaar....verder zwijg ik maar even..;-))))))

Nu nog een verdediger met de nodige ervaring erbij en een spits, en het seizoen kan beginnen voor VVV Venlo
Ik heb er alle vertrouwen in dat ze het beter gaan doen dat afgelopen seizoen, maar dat kan ook niet anders...

Ik denk wel doordat VVV al een aantal ervaren spelers heeft aangetrokken, dat spelers makkelijker de weg naar Venlo vinden, nu dus ook al broerse. Ik ben benieuwd of hij aankomende zaterdag mag spelen tegen Helmond! VVV moet nog voorin een aantal spelers erbij halen!

Nu maar hopen dat Vvv, Broerse niet ziet als verdediger, zoals met metaij gebeurt is, lol

Wat is er wel niet met Broerse gebeurt dan.
Bij FC Utrecht altijd een degelijke speler.
En nu niet in aanmerking komen voor een contract bij Vvv!
Ze zien hem niet als verdediger, maar hij speelde dat bij Utrecht ook wel eens.

Op dit moment vinden we Inter-verdediger Andrea Mei (andere proefspeler bij Vvv, red.) beter'', vertelt directeur voetbalzaken Andrea Mei aan Dagblad de Limburger

ja...ik zou mezelf ook beter vinden!

Tsja als Mei beter en jonger is dan houdt het op voor Broerse. Jammer had hem wel een terugkeer gegund in de Eredivisie. Misschien is er nog een andere onder Eredivisieclub die hem kan gebruiken.

jammer dat Jeroen Simaeys niet komt is echt een goede verdediger ook fysiek gezien maar hij zal ook wel door hebben dat ie beter kan.

hopelijk krijgt hij bij excelsior wel een contract, broerse is een goeie jonge voor de groep, werkt hard en heeft CL ervaring niet dat je daar heel veel aan hebt bij excelsior maar tog. hij is iniedergeval zeker van toegevoegde waarde voor Excelsior

Goede middenvelder voor Excelsior. Met Auassar en Schenkeveld erbij kan het nog best een aardig team worden.

Dit gaat toch over Joost Broerse, de centrale (of linker-) verdediger van Groningen destijds? Ik vond het altijd een topper!

Die heeft toch geen stage bij Excelsior nodig? Of is het niveau zo gestegen de afgelopen jaren?..

zou een goede aanwinst zijn voor excelsior als je kijkt naar de selectie.
koolwijk, alasic, roorda, de graaf, isoufi en clasie zijn weg uit het middenveld van excelsior dus zou een goede aanwinst zijn.

zou mooi wezen voor excelsior als ik hun was had ik hem gehouden en diect in basis zetten of heb ik het verkeerd gezien????

20 juli 2011 om 12:45

Hij moet zich eerst bewijzen op de training en in de oefenpotjes. Ik denk niet dat het voor hem een probleem is. Ik denk dan ook dat hij na verloop van tijd wel in de basis staat.

Toch mooi dat we Joost komend seizoen weer terug zien. Ik denk dat hij voor Excelsior nog best van waarde kan zijn. Veel ervaring en een goede mentaliteit.

Goede aankoop van Excelsior. Een speler die bij zowel Groningen als Utrecht al heeft aangetoond dit niveau aan te kunnen en heeft inmiddels ervaring op Europees niveau. Daarbij komt die ervaring goed van pas, met al die jonkies bij Excelsior.

Heb hem zien spelen met VVV tegen Helmond. Als verdediger totaal ongeschikt. Traag en positioneel erg zwak. Ook in de duels vaak te laat.

een zeer goede aankoop van Excelsior.
ik snapte niet dat VVV Broerse en Mei pakte want dan weten ze bijna zeker dat ze erin blijven

Excelsior heeft hier op het gebied van ervaring een zeer goede aankoop gedaan. De club moet het doen met de schaarse middelen die het heeft. Hierbij hebben zij een aankoop gedaan die de jonge spelers goed doet. Hopelijk zal Broerse het goed doen bij de club uit Kralingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Excelsior

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
12.FC Emmen13-12
13.ADO Den Haag12-11
14.Excelsior12-13
15.PEC Zwolle11-9
16.FC Groningen10-11
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Jurgen MattheijVerdediger10
Milan MassopVerdediger10
Wout FaesVerdediger10
Hicham FaikMiddenvelder10
Luigi BruinsMiddenvelder10
Kevin VermeulenMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Excelsior.

In de wandelgangen

Zondag 18 november
Napoli heeft een bod van negentig miljoen euro van tafel geveegd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren