Update: Bij Feyenoord mislukte spits keert terug naar Denemarken

Woensdag, 13 juli 2011 om

Sören Larsen heeft geen werk meer. De aanvaller van Toulouse speelde in de tweede seizoenshelft van het afgelopen voetbaljaar op huurbasis voor Feyenoord, maar wist daar niet te overtuigen en hoefde dan ook niet te blijven. Larsen keerde een teleurstelling rijker terug naar Toulouse, waar hem werd verteld dat hij transfervrij op zoek kan gaan naar iets nieuws.

Het tot medio 2013 lopende contract van de Deense aanvaller bij Toulouse is in onderling overleg ontbonden, meldt de Franse club op haar clubwebsite. Het is nog niet bekend wat Larsen nu gaat doen, maar het ligt in de lijn der verwachting dat hij terugkeert naar zijn vaderland Denemarken. De 29-jarige spits speelde in eigen land al voor Köge, Bröndby en Frem.

Na de Deense clubs vertrok hij naar Zweden, om vervolgens in 2005 bij Schalke 04 uit te komen. In drie jaar tijd kwam Larsen tot 51 competitieduels, voordat hij naar het Franse Toulouse trok. Daar kwam hij echter nauwelijks aan spelen toe en Feyenoord haalde de Deen in januari naar Nederland toe. In de Eredivisie kwam Larsen echter niet verder dan zes invalbeurten en scoorde hij niet.

Update 21:15 uur - Bij Feyenoord mislukte spits keert terug naar Denemarken
Sören Larsen, de aanvaller die in de tweede helft van het afgelopen voetbaljaar nog bij Feyenoord speelde, keert terug naar Denemarken. De 29-jarige spits heeft een driejarig contract getekend bij Aarhus. Dat meldt die club via de officiële kanalen. De twintigvoudig international van Denemarken speelde de afgelopen jaren voor onder meer Schalke 04, Toulouse en MSV Duisburg.Gerelateerd

Meer sportnieuws

32 reacties (laatste reactie door feye88)

Snap ik. Larsen heeft niets gepresteerd en is gewoon een houten klaas voorin waar je niets aan hebt. Ik denk ook niet dat iemand deze jongen nog een kans wilt geven dus ik denk dat hij beter zijn carrière als voetballer kan beëindigen.

13 juli 2011 om 11:28

Inderdaad ik snap het ook wel. Hij heeft volgensmij maar 1x gescoord en had wel genoeg kansen. Tegen PSV voor open doel bijvoorbeeld... Naast. Hij is veel te langzaam en zijn enige goeie punt is koppen. maar vind je dat Beëindigen niet een beetje ver gaat? Misschien bij een club uit de Npower league 1 ofzo.

13 juli 2011 om 11:35

Zelfs dat soort clubs kunnen niets met een spits als hem op dit moment denk ik.

13 juli 2011 om 21:27

Lekker voorbarig Daniel. Deze meneer is wel twintigvoudig international, dat word je niet zomaar. Daarbij moet je eens naar Bulykin kijken, die raakte ook al 3 jaar geen pepernoot en begon opeens te renderen. Misschien scoort Larsen er nu wel 30 in de oude vertrouwde Deense competitie.

14 juli 2011 om 23:38

Zijn goeie punt is niet koppen... Ind e bekerfinale van jong Feyenoord won hij geen enkel kopduel. Hij was de zwakste man van het veld..

Tja waar kan deze jongen nu nog terecht. Heeft al jaren niks meer laten zien. Misschien dat er nog een club is in zijn vaderland die het aan durft.

13 juli 2011 om 21:27

Ado, de nieuwe Bulykin.

hij heeft gewoon niks gepresteerd. Dan moet je naar jezelf ook realistisch zijn.
Dat die jongen moet stoppen wil ik niet zeggen. Maar hij zou volgens mij open moeten staan voor lage competities, jupiler leauge, duitse 3e of engelse 3e

misschien wel een bruikbare speler voor Vitesse, altijd goed om ervaring in de groep te hebben ook al speelt hij niet vaak. Kijk naar Andre ooijer....

13 juli 2011 om 12:17

Met alle respect, deze speler moet ook wat kunnen toevoegen als hij speelt. Heb je hem wel zien spelen bij Feyenoord?

13 juli 2011 om 13:02

Helemaal niet gebruikbaar voor Vitesse. Wij willen omhoog en niet degraderen. Ik denk ook niet dat jij hem bij NEC wil hebben voor dezelfde reden. Deze speler is waardeloos in de Eredivisie, en dat heeft hij bij Feijenoord al bewezen.

13 juli 2011 om 13:23

Bij NEC zoeken ze een snelle technische dynamische spits, geen statische spits. Ook zit er al voldoende ervaring in de groep dus is deze speler overbodig. zie het trouwens niet als afbranden, maar we weten allebei dat bij vitesse nog enige ervaring op het veld onbreekt...

13 juli 2011 om 21:29

Je weet dat Vitesse waarschijnlijk de beste spits van de Eredivsie heeft op dit moment? Daarnaast ook nog Pedersen, Larsen is helemaal niet nodig bij Vitesse.

Laat hem maar naar Ado gaan, de nieuwe Bulykin.

13 juli 2011 om 21:56

Wie dan? beste spits van eredivisie bedoel ik?

13 juli 2011 om 22:51

Haha de beste spits? Weet jij iets van een transfer die nog moet komen dan?

Misschien iets voor Psv? Die zochten nog een spits

Dat gaat hem niet worden ....
Als hij bij Feyenoord/toulousse al niks presteert waarom zou psv hier intresse in hebben?
(Je zou het vast sarcastisch bedoeld hebben.)

Hoezo mislukt heeft geen eerlijke kans gekregen als die een beter aanvoer had gehad en dat gepaaard met meer speel minuten had hij er misschien meer van gebrouwen?

13 juli 2011 om 21:21

Jij hebt hem duidelijk niet zien spelen... Hij heeft nog te véél speeltijd gehad laatste halfjaar. Kan er werkelijk niets van.

Blijft jammer! Was altijd een hele nuttige goede spits. Die heeft het echt helemaal verloren. Weet iemand iets van een blessure ofzoiets? Iets anders zou ik niet kunnen bedenken dat die man het zó heeft kwijtgeraakt!

@murs dan heb jij hem niet zien spelen bij zijn overige clubs ik dus duidelijk wel altijde een goed nutiige spits geweest erg kopstgerk en een goed schot

Deze spits is daadwerkelijk nog langzamer dan van beukering wie weet is dit wel zijn niveau een middenmoter in denenmarken maar zelfs dan moet hij gewoon fitter worden.

Nou, zonder sarcasme maar als je tegenwoordig bij Feyenoord mislukt dan ben je wel echt een minkukel.

heb Feyenoord niet veel zien spelen dit jaar, maar ik kan die Larsen helemaal niet voor de geest halen, heeft die uberhaupt wel gespeeld in de tweede seizoenshelft? basisplaatsen of veelal invalbeurten, hij heeft op mij in elk geval geen onuitwisbare indruk gemaakt. Dus geen gemis voor het nederlandse voetbal.

13 juli 2011 om 21:46

Volgens mij voornamelijk invalbeurten (de laatste 10 tot 15 minuten)

Zo langzamerhand kan Feyenoord beter bij amateurs gaan scouten die geen opleiding gehad hebben...
Zal niet veel verschil uitmaken.

13 juli 2011 om 21:46

En wat heeft dit met Larsen te maken? Kerel, jij bent er echt op uit om reacties uit te lokken hé? In bijna elk Feyenoord-topic kom je met je wijsneuzerige opmerkingen. Het wordt nu echt een beetje triest.

13 juli 2011 om 21:51

Doe niet zo popie jopie, jongetje.

Dit is mijn tweede berichtje in een feyenoord topic dit jaar....

Maar misschien heb je wel gelijk.
Kan best zijn dat er niet meer dan twee topics over Feyenoord verschenen zijn in 2011..

Ik hoop dat hij bij Aarhus meer aan spelen toekomt, en dat hij beter presteerd. Ik wens hem in ieder geval heel veel succes.

Was toch een international. Paar keerr op training gezien bij Feyenoord en toen maakte hij op mij een goede indruk. Had makkelijk bij een europese subtopper terecht gekund. Jammer dat het dan zo afgeleid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Aarhus GF

Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Dinsdag 22 oktober
Manchester United is bereid om aankomende zomer mee te werken aan een transfer van Paul Pogba naar Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren