Pato waakt voor kracht Paraguay: 'Er zijn geen zwakke teams'

Woensdag, 6 juli 2011 omGerelateerd

Meer sportnieuws

7 reacties (laatste reactie door diegopeladona)

Paraguay is inderdaad een land dat niet te onderschatten is. Ze hebben hele aardige spelers die goed kunnen voetballen, maar ik ben toch van mening dat Brazilië dat moet kunnen winnen gezien de kwaliteit die ze hebben.

Maak me alstublieft niet wijs dat Paraguay een sterke selectie heeft. Ze hebben een sterk team, dat geloof ik wel, maar individueel zijn ze toch makkelijk te kloppen. Je gaat me echt niet vertellen dat Pato wakker ligt van de Paraguyaanse vedetten als Antolin Alcaraz of Jonathan Riveros. Ze hebben drie goeie spitsen, en daar houdt het dan ook op. Brazilië heeft 50 spelers die in een team van 11 zouden kunnen spelen en Paraguay makkelijk kunnen kloppen.

6 juli 2011 om 19:09

Paraguay is altijd een lastige tegenstander. In zuid Amerika zijn ze zeer zeker een geduchte tegenstander. Ik deel wel je mening dat de brazilianen meer individuele klasse hebben.. maar uiteindelijk mogen ze er beide maar 11 opstellen en mogen ze beide maar 3 wissels doen. Ik weet niet of je mag spreken van een zekere winstpartij voor de brazilianen.

brazilie wint gewoon, paraguay is een flut team wat amper presteert. snap niet waarom pato dit zegt. staat hij graag voor de camera ofso?

6 juli 2011 om 12:02

Ja man en dat zei je vorige wedstrijd zeker ook. Hij zegt dit gewoon omdat iedereen verwacht dat ze met 3-0 4-0 gaan winnen. Je kan niet altijd winnen he en een nationale team is bijna altijd beter dan een club. Hij wilt gewoon zeggen dat sommige landen gewoon onderschat worden. Terwijl ze toch wel een goed team hebben. En Brazilië heeft misschien wel een mooi en goeie team maar eerst presteren.

Brasil heeft goede spelers maar heeft nog geen goed team. Dit heeft tijd nodig. Ze moeten eerst wel die verrekte Lucas van L'pool uit knikkeren. Voegt niks toe. Ramires voor de controle, Elano en Ganso voor het creatieve. Wel jammer dat ze Nilmar niet hebben meegenomen.

Paraguay slecht pfff laat me niet lachen ze speelde een mooi WK en Spanje heel lastig gemaakt sterker nog ze hadden de winst bijna in handen.

Een team dat onderschat wordt tegen overschattende teams wint de wedstrijd door wilskracht, als een team vol op tegen aan gaat verwacht ik ook veel van de onderschattende team.

De bal is rond.

Een team kan niet beoordeeld worden door statistieken.
Maar om de strijdlustigheid in dat wedstrijd.

Jullie oordelen veel te vroeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Brazilië

FIFA ranking: 3
196 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië4130
2.Uruguay3112
5.Peru261
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Brazilië.

In de wandelgangen

Dinsdag 12 november
Internazionale is niet de enige club met belangstelling voor Dries Mertens. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren