AZ legt opvolger van Pellè eindelijk voor vier seizoenen vast

Donderdag, 23 juni 2011 om

AZ Alkmaar heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Ruud Boymans. De aanvaller, die overkomt van VVV-Venlo, tekent een contract voor vier seizoenen. Hij moet de vertrokken Italiaan Graziano Pellè vervangen in de selectie van trainer Gertjan Verbeek. "De afspraken moeten alleen nog op papier worden gezet", aldus directeur voetbalzaken Mario Captein van de Venlonaren.

/

Boymans meldt via Twitter: Vandaag (donderdag) tot akkoord gekomen met AZ, zowel persoonlijk als AZ met VVV! Morgen (vrijdag) is de medische keuring en dan is de transfer officieel!. De Eredivisieclubs waren al enige tijd in onderhandeling over een transfer van de 22-jarige spits. Een langer verblijf bij de Limburgse club sloot Boymans, die zei toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, uit. De aanvaller was dan ook niet bereid zijn nog één jaar doorlopende contract te verlengen.

Boymans was in het afgelopen eredivisieseizoen een van de bepalende spelers bij de Noord-Limburgers. In dertig duels trof de aanvaller uit Born elfmaal doel. Boymans begon zijn loopbaan in het seizoen 2007/08 bij Fortuna Sittard.


Poll

Graziano Pellè of Ruud Boymans?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

64 reacties (laatste reactie door Thomas_AZ)

Goeie stap omhoog.
Nu nog hopen of hij gaat uitblinken in de EL en natuurlijk de Eredivisie bij AZ.

23 juni 2011 om 18:32

@firat aka

Of een stap omlaag voor az... Nee grapje, ik had al gehoopt dat hij voor az zou kiezen en niet voor Barcelona

Leuk voor Boymans, maar ik ben niet echt gecharmeerd van hem. Hij is maar een matige speler en heeft ook dit seizoen niet zo bijster veel gescoord. We zullen wel zien wat het gaat worden, maar ik denk niet dat hij daar gaat slagen.

Is Boymans 22 jaar . Ik had hem veel ouder ingeschat..

23 juni 2011 om 18:50

Denk het ook het is een leuke speler voor Venlo maar het niveau va AZ kan hij denk ik nooit aan. Maar misschien verrassend hij ons wel.

23 juni 2011 om 19:43

Het is inderdaad maar een vrij matige spits. Ik vind het nog meer een jupiler speler. Az wordt er iig niet sterker op

Az zal sowieso nog een aantal magere jaren tegemoet gaan waarin lijfsbehoud het doel is.

23 juni 2011 om 19:59

Waarom nou weer reacties proberen uit te lokken?

AZ is 4e geworden en jij hebt het over lijfsbehoud....

Of bedoel je lijfsbehoud voor de Europese plekken? Daar kan ik me nog wat enigszins bij voorstellen.

24 juni 2011 om 17:06

Nou iedereen kan zijn eigen mening hebben over de kwaliteiten van een spits. Maar dat hij niet bijster veel heeft gescoord klopt niet. Hij loopt 1 op 3 ( zelfs nog iets hoger) bij een degradatiekandidaat die uiteindelijk ook de nacompetiie niet heeft ontlopen. Hij heeft dus relatief heel veel gescoord. Kijk maar naar de laatste keer dat een spits er meer dan 10 in legde voor een ploeg die uiteindelijk de nacomptitie in moest. Persoonlijk denk ik dat hij kan uitgroeien tot een goede subtopper. Hij is wel een spits die aanvoer van de zijkanten moet hebben maar dan is hij dan ook dodelijk in de 16. heeft een goed schot en is zeer sterk in de lucht, De vraag is alleen of hij genoeg aan het spelen komt in zijn 1ste seizoen want er staat dat hij de opvolger van pele moet zijn en die heeft maar 9 competitiewedstrijden gespeeld afgelopen seizoen.

Mooie stap voor deze jonge.
Ben benieuwd wat ie gaat laten zien bij AZ.

Zo dat is mooi, dan kan Ajax nu werk gaan maken van Sigthorsson.

On: vraag me af of hij dit niveau aankan, ben niet echt gecharmeerd van 'm.

23 juni 2011 om 18:25

Ik zat al te wachten op de eerste Ajacied die het weer eens nodig vindt om te melden dat Ajax Sigthorsson wil hebben. Dit is een bericht over Boymans van VVV naar AZ als vervanger van Pelle. Heeft dus 0,0 te maken met Sigthorsson en zijn eventuele vertrek richting Amsterdam. Ga dus ergens anders de mensen vervelen!

23 juni 2011 om 18:28

je hebt totaal gelijk
ben het ook helemaal zat dat iedereen loopt te janken dat hij naar ajax gaat
gister zelfs komt er iemand: he wist je dat ajax interesse heeft in sigthorsson
ahaaaaahhhhhaahhhhhhhhhhhhhaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... kom op he

23 juni 2011 om 18:37

@hanzz

Het feit dat jij zat te wachten op een reactie van een Ajacied zodat jij erover kan zeiken vind ik vervelender als de oorspronkelijke reactie.
Verder heeft het natuurlijk indirect wel met elkaar te maken een club met 2 spitsen verkoopt er sneller 1 als een club met 1 spits.

on: Ik vind het raar dat iemand opvolger is van een bankzitter.
En nog onner: Boymans is een kwalitatief matige spits die dankzij zijn postuur en positiegevoel wel nuttig kan zijn voor AZ maar in mijn ogen tekort komt om echt de 1ste spits van de nummer 4 van NL te worden

23 juni 2011 om 18:37

@borajax
haha, dat is echt dom. Maar ik vind dat er nu wel over sigthorsson gesproken mag worden. AZ haalt een andere spits, dus kan sigthorsson weg, ook al is het geen vervanger voor sigthorsson.

23 juni 2011 om 18:51

@scummy

Dus het feit dat wij Az-ers in topics die niets met Ajax te maken hebben maar puur met AZ elke keer lastig gevallen worden door die bijdehante Ajacieden die continue het onderwerp voor ons lopen te verzieken vindt jij niet zo erg maar iemand die daar wat van zegt omdat hij er kotsmisselijk van word vind jij wel erg?

@brandwijk.d

Wat een ongelooflijk domme redenatie! Meld dan niets en ga lekker op je Ajaxforum iedereen irriteren met je stompzinnige onzin!

23 juni 2011 om 19:46

@hanzz waarom loop je iedereen toch altijd zo af te zeiken. Het lijkt er sterk op dat jij als az'er een behoorlijke afkeer hebt tegenover ajacieden. Dan zou ik mijn heil maar ergens anders gaan zoeken als ik jou was. Maar gelukkig ben ik jou niet

23 juni 2011 om 21:13

@hanzz

Ik begrijp dat het vervelend is en ik snap zelfs dat je als je het leest er soms iets van wilt/moet zeggen.
Maar omdat jij zegt '' Ik zat al te wachten op de eerste Ajacied'' zie ik het voor me dat je tussen de berichten die ene Ajacied zoekt waar je juist niet tegenkan alleen maar om er iets van te zeggen en dat vind ik de onjuiste volgorde.

voorbeeldje: Ik vind het leuk om naar de kroeg te gaan maar ik hou niet van straalbezopen mensen. Dan maak ik de afweging of ik het waard vind.
Vind ik het toch waard dan ga ik niet bij de toiletten staan wachten tot er iemand gaat overgeven maar ik probeer dat soort mensen te ontwijken.

maar ik dwaal af van het topic.

duss on: goede spits om er bij te hebben maar geen groots talent waarmee je die 4de plaats vast kan houden.

23 juni 2011 om 21:39

@ajx4

Je zal waarschijnlijk al in bed liggen want ja Sesamstraat is al afgelopen...

Maar ga jij mij nu werkelijk vertellen dat ik als Az-er ergens anders heen moet als er een topic over een nieuwe Az-spits is die een vertrokken Az-spits komt vervangen binnen de selectie? Heeft dus niets met Ajakkes te maken en toch moet ik mijn heil ergens anders zoeken van een snotaap die net komt kijken en ons Az-ers gaat vertellen dat lijfsbehoud ons doel is voor de komende jaren...

@scummy

Dat ene zinnetje geeft aan dat je de klok erop gelijk kon zetten dat er weer meerdere Ajacieden met een ongefundeerde link richting Sigthorsson gaan en totaal niet geïnteresseerd zijn in AZ zelf en Boymans. Maar als jij denkt dat ik ervan uit zou gaan dat het er bij 1tje zou blijven dan had ik het wel genegeerd. Helaas zijn de topics van de afgelopen weken met AZ en een transfergerucht gelijk gelinkt aan Sigthorsson en Ajax en niets anders. En dan gaat het 9 van de 10 keer dus vaak niet eens meer om het topic zelf maar elke keer weer over Sigthorsson, Ajax, AZ en dat er weer veel te veel gevraagd word en ga zo maar door. Gewoon zwaar irritant en daarom was het dus ook te verwachten dat hier weer Ajacieden zouden komen met reacties waarbij ze alleen maar naar Ajax en Sigthorsson verwijzen!

23 juni 2011 om 18:26

hij komt niet als vervanger voor sigthorsson maar voor pele dat weet je?

23 juni 2011 om 23:29

Pele is allang gestopt hoor
Beetje flauw maar was een inkoppertje

23 juni 2011 om 18:40

Hoezo, dit is de vervanger van Pellé en dus nu kan Ajax helemaal geen werk maken van Sigthorsson.

Ik wist dat sommige mensen de tekst niet lazen maar om zelfs de titel niet te lezen!

Vind het niet echt een goede stap omhoog.
Az is namelijk een heel stuk achteruit gegaan nu schaars weg is.
Az en vvv kunnen nog wel is gelijk presteren dit seizoen en dat is die gewoon op het zelfde niveau gebleven

23 juni 2011 om 18:24

Ik vraag me alleen af wat Roda met dit topic te maken heeft.. Hij speelde namelijk bij Vvv, dat zou je vast wel gelezen hebben als je de tekst leest. Van VVV naar AZ is echt wel een stap omhoog hoor .

Veder wel met je eens dat AZ natuurlijk minder is geworden nu Schaars weg is. Misschien gaat Sigthorsson ook nog weg.. Als hij weggaat, dan zijn de kansen op een basisplaats erg gegroeid voor Boymans.

23 juni 2011 om 18:24

Volgens mij speelde Boymans niet voor Roda maar voor Vvv. AZ is wel degelijk een paar stappen omhoog als je dit vergelijkt met AZ. Echter ben ik niet echt overtuigd van zijn kwaliteiten.

23 juni 2011 om 19:24

Hahaa je moet niet grappiger worden anders moet ik straks ook nog lachen. Maar even serieus, denk je nou serieus omdat Schaars is vertokken AZ direct (met alle respect) op het niveau van VVV zit, en dat AZ geen stap hoger is dan Vvv? Kom op man, hij gaat van de nummer 17 naar de nummer 4, dus van een degradatie kandidaat naar een subtopper.
Ondanks het vertrek van Schaars en Moreno kan AZ zeker weer voor een plek bij de eerste 5 gaan strijden.

Word denk ik een gevalletje Benschop, al hoop ik het voor Boymans zelf niet. Succes ermee in ieder geval.

Ben benieuwd als er eventueel nog een speler van AZ naar VVV vertrekt ?

Mooi dat het nu eindelijk rond is. Zelf ben ik nog niet overtuigd van Boymans, vooral voetballende niet. Scoren kan hij wel, hij heeft toch wel laten zien een neusje voor de goal te hebben. Echter vraag ik me af of hij compleet genoeg is om ook zijn bijdrage aan het spel van AZ buiten de 16 te leveren. AZ speelt tocht graag met spitsen die meedoen in het spel en niet alleen een balletje afwachten...

hier gaan ze nog steeds spijt van krijgen. Boymans heeft er weliswaar 11 gemaakt bij Vvv, maar dat waren de enige keren dat hij een bal geraakt heeft! niemand gelooft mij hier op VZ, maar ik kom vaak bij VVV en iedereen op de tribune ergert zich daar altijd dood aan Boymans. Het is een luie, langzame en ondankbare voetballer. Alleen maar een lange bal proberen door te koppen of vasthouden, maar meer kan hij niet. Meevoetballen kan ie niet en dat is toch echt wel een must voor AZ.

hij was wel toe aan een stapje hogerop
weet iemand misschien hoeveel geld hij heeft gekost
az zal nu nog een opvolger voor schaars moeten vinden

23 juni 2011 om 18:36

Nick Viergever is de natuurlijke opvolger voor Schaars, Viergever speelde al een aantal puike wedstrijden dit jaar op de positie van Schaars.
En voor Boymans, zal onder de miljoen liggen... ik meen ergens te hebben gezien... 2 weken terug.. dat het een bod rond de 6 ton was. Dus misschien is het uiteindelijk 8 ton geworden.

23 juni 2011 om 23:29

Ik dacht dat Viergever al op Moreno's plek zou komen of kan ie op middenveld en in verdediging?

Goeie aankoop alleen snap ik niet ''de opvolger van Pelle''. Boymans is toch niet gehaald voor de bank op die leeftijd? Tevens is het een heel andere type speler en mens. Persoonlijk vind ik het ook redelijk denigrerend klinken want Pelle heeft niet al te veel betekend voor AZ.

23 juni 2011 om 18:35

Pelle werd vaak gebruikt als pinchhitter, gezien AZ 4-3-3 speelt.
Boymans zal in de eerste plaats, op de bank moeten... en zichzelf bij invalbeurten bewijzen.

Maar misschien gaat AZ dit seizoen wel 4-4-2 spelen, en is er wel plaats voor hem.
Wachten hoe AZ in de voorbereiding gaat spelen he! Misschien werkt 4-4-2 nog wel beter voor AZ.

23 juni 2011 om 18:41

Ja maar daarom snap ik het niet. Een pinchhitter is of een heel jong talent maar meestal een oudere speler die door gewicht, lengte en routine bijvoorbeeld in de laatste minuten nog wat kan bewerkstelligen. In dat verhaal past weer niet een 22 jarige die het gras waarschijnlijk wel wil opeten... Buiten dat; goeie aankoop lijkt mij!

Zo, de eerste aankoop is eindelijk binnen. Nu nog een rappe vleugelaanvaller die Boymans of Sigthorsson kan gaan bedienen als die blijft. Ben beniewd wanneer Sigthorsson vertrekt wie ze dan halen, mischien weer een ijslands talentje?
Verder hoop ik dat ze nog een goede rechtsbenige verdediger binnenhalen die op de plek van marcellis kan spelen bijvoorbeeld, en dan dirk centraal zetten en viergever samen met elm en wernbloom op middenveld zetten.

Boymans wordt dus de nieuwe pinchhitter!
Hij zal normaliter niet veel gaan spelen, zolang Sighthorsson nog bij AZ zit.
Hij komt natuurlijk als vervanger van Pellè. En ook al zou Sigthorsson vertrekken bij AZ, dan komt er een vervanger voor hem. Dus eerste spits zal hij sowieso niet worden, de eerst aankomende tijd.

AZ laat zich gelukkig zien op de transfermarkt, dure jongens zoals Moreno, Pellè en Schaars zijn nu weg. En met de aankoop van Boymans en de interesse in De Ridder (en min of meer Beerens) krijg ik spontaan heel veel zin in het aankomend seizoen! (nog meer dan ik al had).

Aan de hand van Verbeek, met nog meer jeugdspelers die doorstromen... maar zonder de dure jongens, wordt het een 2de overbruggingsjaar voor Az.... als we dit jaar goed doorkomen, kunnen we volgend jaar met een paar verstrerkingen, definitief aan de top 4 meedoen! structureel!

Esteban
Aankoop
Marcellis
Moisander
Poulsen
Viergever
Wernbloom
Falkenburg
Elm
Martens
Sigthorsson

Goede speler die Boymans. Het is fijn om te zien dat er nog clubs zijn die wel wat over hebben voor Nederlandse versterkingen zoals AZ.

Mooi nu komt de transfer van Sightorsson naar de kampioen van Nederland in een stroomversnelling!

23 juni 2011 om 18:38

De titel lezen zou een begin zijn.
Daarna de tekst.

Daarna zou je tot de conclusie moeten komen, dat hij de vervanger is van Pellè, die vertrokken is bij AZ. Hij was de 2de spits. Dus het staat compleet los van spits nummer 1. En Kolbeinn Sigthorsson is spits nummer 1.
Zolang Ajax niet voor een dubbeltje op de eerste rang wilt blijven zitten, zal hij niet vertrekken bij Az... (tenminste niet naar ajax als ajax niet betaald wat AZ wilt).

AZ hoopt op een andere club die hem wilt en meer betaald.
En er is zelfs nog kans dat hij verlengd!

23 juni 2011 om 18:42

dubbeltje eerste rang??? Als jij 5 mln voor een speler die een half jaar goed speelt met een contract van nog maar 1 jaar normaal vind dan ben je niet goed snik.

az mag blij zijn met 3 mln en een clausule dat er nog 1.5 mln bij komt bij een aantal wedstrijden en prijzen ofzo.

23 juni 2011 om 18:50

AZ wil gewoon niet dat hij naar Ajax gaat, of uberhaupt in Nederland blijft.
In het verleden is AZ makkelijk geweest, Lindenbergh, Perez, De zeeuw & Hamdaoui mochten voor een appel en ei weg.

Toen hadden we geen geld nodig nee, maar nu willen we tegenwoordig het onderste uit de kan halen.

Jij snapt toch ook wel, dat als AZ zegt ''5 miljoen'' dat ze hopen op 3.75/4.25 of iets in die richting? En de transfermarkt is nog lang open.... als hij aan het einde van de transfermarkt nog niet verkocht is, zullen ze hem wel laten gaan voor 3,5 (mits hij wil bij tekenen).

23 juni 2011 om 18:51

O ja, en als je wedstrijden van AZ ziet en het Ijslands team.
Dat de kwaliteit van Sigthorsson afdruipt, wat een klasbak.
Neusje voor de goal, positionering.... maar vooral zijn techniek.... hij kan mee voetballen... counteren.... koppen.. schieten... alles!

Vandaar dat hij zo ''duur'' is.
En ''duur'' is een relatief begrip... als Ajax hem wel koopt voor 4 miljoen. En hij ramt er 27 in de competitie in. En 4 in de Cl.
Is hij dan nog steeds duur?

Dat is wel hypothetisch gesproken, maar goed.

23 juni 2011 om 22:40

AZ mag blij zijn met 5 miljoen en 20% bij doorverkoop. Anders nog een jaartje Alkmaar of voor 4 miljoen naar het buitenland.

Boymans de vervanger van mooimans. Jammer dat Pelle weg gaat. Ondanks zijn matige prestaties vond ik hem altijd wel een symphatieke glamourboy. Ben wel benieuwd of Boymans beter uit de verf komt in een aanvallendere ploeg als az want bij vvv ben ik nooit echt onder de indruk van hem geweest.

Hopen dat dit een 2e Koevermans wordt.
Kovermans trouwens 27 bij zijn overstap, terwijl Boymans pas 22 is en verder dan Koevermans op die leeftijd is.

Er moest wel een vervanger komen voor pelle anders hebben ze een probleem mocht er nog een spits vertrekken, nu kijken hoe snel boymans zich in de basis kan spelen,want ruud zal waarschijnlijk nog moeten acclimatiseren in alkmaar om op het gewenste niveau/snelheid te komen.
4 jaar is heerlijk voor een speler van 22 jaar en de desbetreffende club.

Ben ik nou echt de enige die dit een goede aankoop vind?

Hij speelde bij VVV jongens... En oké, hij had de laatste tijd geen basisplaats meer maar dat had ook te maken met problemen met de coach enzo. Vorig jaar toch echt clubtopscorer geworden en ik denk dat met de juiste begeleiding (die heeft hij bij AZ) hij er zo 10 méér in kan prikken dan bij Vvv. Hij moet alleen nog wat dodelijker en slimmer worden

23 juni 2011 om 20:20

Heb er ook wel vertrouwen in, maar vooral de mensen die voor een andere club zijn vinden het niks.
Waarschijnlijk een soort verafschuwing naar Az toe, laat ze lekker lullen. We horen ze wel weer als ze bij ons aan de deur kloppen om hem te kopen.

Nu nog een paar verrassende versterkingen en de top 5 moet weer haalbaar zijn.

23 juni 2011 om 20:20

Je bent niet de enige. Hij is niet als eerste spits gehaald maar kan dit misschien wel worden. Hij is 22 en heeft laten zien dat hij kan ballen. Heeft een paar mooie en belangrijke doelpunten gemaakt bij een club die voor lijfsbehoud speelt. Bij het aanvallende AZ gaat hij alleen maar meer kansen krijgen als hij speelt. Hij heeft een sterk lichaam en een goed schot, zal er echt wel meer dan 10 per seizoen maken.

En de mensen die het hebben over geen verschil tussen AZ en Vvv......hou toch op! Praatjes makers.

24 juni 2011 om 12:48

''hij moet alleen nog wat dodelijker en slimmer worden ''....

ik quote alleen maar om je even naar je eigen artikle terug te laten kijken.

26 juni 2011 om 21:11

@ Erwt:

Ja wil jij zeggen dat hij van het niveau van Nistelrooy is qua slimmigheid en killerinstinct? Nee. En wie weet wordt ie dat ook niet, maar hij kan er wel nog beter in worden!

Ik reageer alleen maar even om je te laten inzien dat hij ondanks dat hij een goede spits is nog wel veel te leren heeft en je dit ook zelf wel had kunnen bedenken

Een spits is zo goed als zijn aanvoer. Bij VVV speel je vooral degradatievoetbal, terwijl je bij AZ aanvalt. Deze jongen maakt er gewoon 20, is een goeie spits. Alleen het kwam er bij VVV door de speelstijl niet helemaal uit. Goed gedaan van AZ

Ik ben wel benieuwd naar deze speler. Veel slechter dan Pelle kan het niet worden....zeker niet voor dat geld wat voor Pelle betaald is. Met een beetje goede aanvoer van links en rechts kan Boymans uitgroeien tot een prima spits voor Az

Denk zeker wel dat AZ hiermee een zeer goeie aankoop heeft gedaan. Zie wel potentie in hem, heeft het denk ik wel in zich.fysiek is ie ook wel sterk, das een voordeel.

Volgens mij gaat deze jongen het niet halen hij had beter een transfer naar heerenveen ofzo doen als vervanger van dost van deze jongen bakt er vrij weinig van

Beter een Boymans contracteren met enorme motivatie dan een Pelle die zich te goed voelde om de nederlandse taal te leren..

23 juni 2011 om 21:54

Hij kon anders prima in het Nederlands de regionale schonen in bed lullen...

OT: Ik plaats Boymans voorlopig in de categorie Benschop, te matig voor AZ. Hopelijk kan hij mijn ongelijk bewijzen. En voor alle Ajacieden hier die zich alweer rijk rekenen, Boymans is geen opvolger van Sigthorsson. Daar blijft gewoon een mooi prijskaartje van 5 miljoen om hangen.

Verhouding van stemmen op de poll is ook echt 50/50 na meer dan 280 stemmen. Gelijkwaardige meningen dus

Goede aankoop van AZ, ze hebben nu eindelijk weer een redelijke spits: Sigthorsson, maar die gaat nu waarschijnlijk naar Ajax en dan hadden ze weer niks voor in de spits. Maar nu dus Boymans, en ik denk dat hij wel bij AZ past.

Tot nu toe heeft Ruud Boymans een mooie carière met een stijgende lijn. Begonnen bij Fortuna, toen een leuke stap gemaakt naar de (onderste regionen van de) Eredivisie (vvv) en nu dan naar Az.
Ik denk dat Boymans wel kans op slagen heeft bij Az. Heeft toch weer betere spelers om zich heen dan bij vvv en waarschijnlijk meer aanvoer. Ik denk alleen dat er geen wonderen van hem verwacht hoeven worden op het veld, daar is hij de speler niet na (op die omhaal na dan;-)). Met een beetje geluk is het totaal aantal doelpunten dat Pelle voor az heeft gemaakt, in 1 seizoen te behalen!

leuk voor Boymans of het ook leuk voor Az is is afwachten natuurlijk maar had hem graag bij Ado aan het werk gezien.'
Al was dat wel moeilijk geweest afgezien van het financieele verhaal had hij ook al duidelijk zijn voorkeur uitgesproken voor Az.
We gaan het zien succes bij Az

Ben benieuwd wat AZ nog allemaal gaat doen deze transferperiode.

Aardig wat (dure) spelers vertrokken: Moreno, Schaars, Pelle.

Met Ortiz als vervanger van Schaars, Viergever als vervanger voor Moreno en Boymans als vervanger van Pelle is het toch voornamelijk weer jong grut wat de basis moet gaan vormen.

Wellicht nog een verstreking in de achterhoede erbij!

Romero/Brown
Marcellis
Viergever
Moisander
Klavan
Ortiz/Wernbl
Elm
Martens
Holman
Boymans/Sigt
Gudm/Benscho

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3527
4.PSV2813
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
O. IdrissiAanvaller157
C. StengsAanvaller154
M. BizotKeeper150
R. de BoerKeeper00
L. BergsmaVerdediger00
P. HatzidiakosVerdediger111
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

In de wandelgangen

Zaterdag 7 december
Nu het transferverbod is opgeheven, krijgt Frank Lampard een groot budget van eigenaar Roman Abramovich van Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren