Update: 'Tomasson gaat zich richten op trainersloopbaan'

Dinsdag, 7 juni 2011 om 07:45Bart Kruyt • Laatste update: 07:48

Jon Dahl Tomasson lijkt zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord te hebben gespeeld. De Deense aanvaller staat al het gehele seizoen buitenspel wegens blessureleed en heeft volgens Bold voor dinsdag een persconferentie ingelast. Alles wijst erop dat Tomasson tijdens deze bijeenkomst bekend zal maken dat hij een punt zet achter zijn actieve loopbaan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door Crespo09)

Toch ook wel weer jammer voor Feyenoord,
Ik vind dit echt een heel goede spits voor Feyenoord, qua ervaring en persoon.
misschien toch hopen op Koev?

6 juni 2011 om 19:21

Koevermans hoeft niet te komen, die kreeg in de winterstop de kans en wilde toen niet. Zijn kans is verkeken, hij is niet meer goed genoeg en Feyenoord niet meer geinteresserd.

6 juni 2011 om 19:33

koevermans is inderdaad zwaar achteruit gegaan het laaste half jaar en feyenoord heeft keuze voldoende mbt spitsen...

6 juni 2011 om 19:41

Hmm dan weet jij volgens mij niet wat de huidige status is van je club, volgens mij is koevermans op dit moment zeker wel een aanwinst voor Feyenoord. Ik weet zeker als koevermans in het elftal van Feyenoord in de spits staat je zeker minimaal 15 doelpunten hebt. Feyenoord heeft gewoon de middelen niet om een betere spits te krijgen en koevermans is zo slecht nog geen eens.

6 juni 2011 om 19:55

Koevermans kans is verkeken?
Bij Feyenoord zouden ze direct Koevermans moeten halen.
Hij is sowieso een versterking voor Feyenoord en ik zie geen betere haalbare spelers voor Feyenoord.

6 juni 2011 om 20:05

Als hij wedstrijdritme had ja, hij heeft al zo lang niet meer in de basis gestaan en als Feyenoord een spits haalt, moet die er meteen staan

6 juni 2011 om 20:11

Haha, altijd ons te bashen omdat we oudere spelers halen, zijn we eindelijk op zoek naar talenten is het weer niet goed en moeten we een half bejaarde Koevermans halen. Die gozer wil niet naar Feyenoord en wij willen hem niet, we zien liever iemand zonder rollator het veld op komen.

6 juni 2011 om 20:57

@ yorick 100, Als pinch-itter zou hij zeker een goede zijn voor Feyenoord. Maar voor de basis moet je een jongere, beweeglijkere speler halen. Sigthorsson zou perfect zijn maar die zal waarschijnlijk wel te duur zijn. Gaat hij trouwens nog naar Ajax toe?

7 juni 2011 om 09:32

Ach, Koevermans. Zoals Been al zei: 'iemand die liever op de bank zit bij PSV dan speelt bij Feyenoord, die hoeven we niet.'

En gelijk heeft ie.

6 juni 2011 om 20:12

Jammer voor Feyenoord? Is alleen maar goed, deze speler voegt totaal niks meer toe en zal klauwen met geld kosten indien hij doorgaat. Komt dus totaal niet ongelegen dit voor Feyenoord.

6 juni 2011 om 20:58

haha ik weet niet of jij het begrijpt maar tomasson was echt een held voor Feyenoord en het was een goeie speler! Zeer jammer dat hij geen goed afscheid heeft gehad...

6 juni 2011 om 20:14

Koevermans wilde liever 3e spits zijn bij psv en daar op de bank kampioen worden...
Zo'n figuur mogen ze wat mij betreft houden!!

6 juni 2011 om 21:16

En dan werd die alsnog 3e en werden ze in de Kuip helemaal afgeslacht door Feyenoord.

Zeer jammer, vooral dat hij het laatste seizoen niet meer voor Feyenoord kon betekenen. Hij wilde wel graag na zijn carriere bij Feyenoord betrokken blijven dus hopelijk gaat hij deel uitmaken van de Technische Staf.

JD bedankt voor alle moeite die je voor Feyenoord hebt gedaan! In de moeilijke tijden bleef hij altijd werken en strijden. Respect!

6 juni 2011 om 21:25

Inderdaad!

Tomasson held! Ben al mijn hele leven fan van jou, ben je ok altijd blijven volgen. Hoop dat je noge en jaartje blijft, want zoon treurig afscheid verdien jij niet

Mijn jeugdheld..

Kan me nog goed de laatste goal in de uefa cup finale herrinneren, ik was 10 en schreeuwde mijn longen eruit. Ik krijg nog steeds tranen van vreugde als ik aan dat moment terug denk. Jon Dahl, bedankt voor alles!

6 juni 2011 om 19:26

Toch jammer dat hij Feyenoord niet bedankt voor alle kansen. Hij kan makkelijk nog een jaar gratis bij de selectie bijven en proberen tot een aantal potjes te komen. Dit was voor Jon Dahl het moment om daden boven woorden te verheffen.

6 juni 2011 om 19:28

Had jij dat van Tomasson verwacht dan? Hij lijkt me nou niet de persoon die geld onbelangrijk vindt. Hij is niet voor niks overal transfervrij vertrokken...

6 juni 2011 om 19:32

Eigenlijk wel, maar ik ben dan ook nogal naief. Alleen als alle feyenoordharten op hetzelfde moment opengaan kan het verval gestopt worden. Iedereen die om Feyenoord geeft moet ales doen wat in zijn vermogen ligt. Er op dit moment bij weglopen en aan jezelf denken is onbegrijpelijk egoistisch. Hij doet net of ze van hem gevraagd hebben of ie in zijn eentje het stadion wilde schilderen.

Ik denk dat het verstandig voor hem is om te stoppen, het heeft geen nut meer om een hele tijd te revalideren (zeker op deze leeftijd) en dan ook nog een slecht uitzicht op speeltijd (vooral door Fernandez). Bovendien is de kans om weer op niveau te komen veel kleiner naarmate je ouder wordt.

Hele lekkere foto Vz..

Wat was hij toch een goede speler. Jammer dat hij geblesseerd was geraakt. Hij is al oud en ik denk niet dat hij het niveau nog aan kan. Hij verdient een mooi afscheid.

Tsja, heel verrassend is dit niet. Het zat er al een tijdje aan te komen. De laatste jaren alleen maar blessureleed en vorig seizoen helemaal niet gespeeld. Hij is op momenten toch nog wel belangrijk geweest voor Feyenoord. Jammer, maar het is niet anders.

Dit was ook wel te verwachten. Hij heeft mooie jaren gekend met Feyenoord en geniet mijn respect! Jammer dat zijn blessures de afgelopen twee seizoenen roet in het eten hebben gegooid.

Goeie voetballer geweest. Jammer dat zijn carrière als een nachtkaars uitgaat. Vind het trouwens belachelijk dat er zo'n foute foto bij dit artikel geplaatst wordt. Er zijn dacht ik wel betere foto's van Tomasson te vinden...

Jammer hoor. Zou graag zien dat hij nog een jaartje was gebleven.
Routiniers zijn altijd zeer nuttig, voor het hele team.
En ik denk dat mocht hij fit raken hij best nog een bijdrage kan leveren.
Bij zo'n tragisch bericht zou ik wel een foto verwachten die iets meer respect zou tonen.
Als ik aan Tomasson denk, denk ik aan wat Litmanen voor Ajax was.
Dat moet je natuurlijk niet te letterlijk nemen.

Ik vind dit heel jammer maar eigenlijk is het financieel gezien voor Feyenoord geen slecht nieuws, hij was één van de laatste dure jongens die Feyenoord zich eigenlijk niet meer kan veroorloven en dat voor iemand die al jaren niet meer blessurevrij is. Wat dat betreft heeft Feyenoord veel pech want we hebben ook nog zo'n rechtsback uit Spanje en een aanvaller uit de Ivoorkust, ook duur en weinig van kunnen zien.

Ik vraag me af of we dit moeten geloven. Jon-dahl is (naast een fervent euro fan) een echte liefhebber die echt geen afscheid wil nemen op deze manier na zo'n geweldige carriere te hebben gehad.

Jon-dahl vecht nog 1x terug en laat ons nog een jaar genieten van je inzet en goals!!

Tomasson, ik ergerde me altijd groen en geel als hij in de buurt van de goal kwam, in mijn geheugen miste hij ontzettend veel kansen. Tot het moment van de Uefa Cup-finale. Een Tomasson die ongemerkt op Lehman af kon lopen door slim de buitenspelval te omzeilen; Waar ik de bal al naast zeg gaan, was niets minder waar. Wat een held zal dit blijven, ondanks alle verhalen die rondom hem hingen, termen als 'geldwolf' waren niet ongebruikelijk.
Jon, bedankt en het ga je goed! Hopelijk is er een functie in de jeugd voor hem, voor zover ik weet wil hij voor zijn kind in Nederland blijven.

6 juni 2011 om 19:43

Tomasson stond bekend om het missen van grote kansen inderdaad, maar hij stond er ook om bekend door dat weer te compenseren met onmogelijke goals.

On:
Hele belangrijke speler geweest overal waar hij speelde.

Is en blijft een kanjer. Deze speler moet elke Feyenoord fan koesteren. Hij speelde bij Feyenoord toen ze landskampioen werden. En hij maakte het winnende doelpunt in de uefa cup finale. kijk dit was een talent. Je zag gelijk bij Heerenveen dat dit kwaliteit was. Dit is toch van een ander niveau als 'talenten' Wijnaldum, Fer, Bruins, enz. Deze gasten mogen de schoenen van Tomasson niet strikken. Als laatste ik heb van je genoten je was een voorbeeld. Hij snapte het legioen door hard te werken als het er op aan kwam. Je was dan overal voorin achterin. Dat heb ik zo gemist het afgelopen jaar. Onze 'talenten' hebben totaal geen ruggengraat getoond op het moment wanneer het moest.

Het zat er een beetje aan te komen.
John Dahl Tomasson mocht ik vooral in z'n tijd bij Milan, met mijn hoogtepunt z'n 2goals tegen Psv, en ik vond hem de beste Deense speler op het EK 2004.
heeft een mooie carrière gehad Feyenoord, Milan, Villareal, Stuttgart, en weer Feyenoord, Maar die foto zegt genoeg hij is niet de jongste meer en het vuur in de heer Tomasson lijkt door z'n leeftijd en blessure leed gedoofd.

6 juni 2011 om 19:31

Wat heeft de foto in het artikel te maken met het vuur in de voetballer Tomasson? En volgens mij maakte hij geen goals tegen PSV maar tegen jou club...

6 juni 2011 om 19:38

Denk dat hij een doelt op zijn gezichtsuitdrukking, ik vind hem een beetje moedeloos kijken op die foto. Dat wijst dan weer naar zijn revalidatie waar hij inmiddels ook wel moedeloos van zal zijn.

6 juni 2011 om 20:09

Toen hij bij Milan speelde maakte hij toch echt 2 goals tegen PSV inde champions League in 2004, en ja in z'n foto ziet hij der verslepen en moedeloos uit.

Zeer jammer als dit waar is. Hele grote speler. Herinner me nog genoeg mooie momenten vanaf zijn voetbalschoen waaronder 2 superdoelpunten tegen Ajax een aantal jaar geleden en een paar schitterende doelpunten in het nationale team.

Jammer dat hij op zo'n manier na een mooie carriere moet stoppen.

6 juni 2011 om 19:36

ja en vooral jammer dat het alweer in de wereld geholpen is voordat de speler om wie het gaat zelf zijn afscheid aan kan kondigen

Zonde! Ik heb genoten van zijn doorbraak bij Heerenveen en ben hem sindsdien altijd blijven volgen. Erg jammer dat een carriere zo moet aflopen.

Voor een speler van dit kaliber is het dramatisch om zo z'n carriere te moeten eindigen. Denk ook dat hij volgend seizoen niet veel meer toe kan voegen aan Feyenoord. Hij is niet de jongste meer, en zeer blessure gevoelig. Alhoewel hij een groot neusje voor de goal heeft. Zou Tomasson niet als 'spitsentrainer' kunnen fuctioneren bij Feyenoord? Denk wel een mooi idool voor de jonge Feyenoordaanvallers.

6 juni 2011 om 19:40

Feyenoord heeft Makaay al als spitsentrainer.

On: Het zat er wel aan te komen, hij heeft de laatste jaren veel blessures gehad. Afgelopen seizoen nauwelijks gespeeld. Toch blijf ik het wel jammer vinden, want als hij speelde was het wel degelijk.

Als hij het dinsdag aan zal kondigen, hoe asociaal is het dan om hem een dag voor te zijn? Waarom wacht de pers nou niet één dagje, en laat die gast zelf het einde van zijn carrière aankondigen.. (die hem zijn halve leven heeft bezig gehouden) Kondig geen aankondiging aan, dat slaat nergens op!

Ik zal het nooit begrijpen..

6 juni 2011 om 19:46

beetje respectloos idd, had er zelf niet aangedacht. Maarja nieuws is nieuws he tegenwoordig.

Nu heeft het toch geen nut om Feyenoord vergoeding te betalen omdat hij z'n loopbaan beindigd

Trouwens... Charmante foto van Tomasson hierboven..!! Haha

Ik vind het bijzonder respectloos dat jullie zo een foto bij zo een bericht uitkiezen pff.... schandalig...

6 juni 2011 om 19:45

Inderdaad Eki_bosna, van de Tomasson topic's heb ik deze foto al zovaak gezien maar vindt het ook nog steeds schandalig.. Zet dan een mooie foto van hem met een Feyenoord shirt aan naast het bericht maar niet deze..

Erg jammer van Tomasson dat hij waarschijnlijk gaat stoppen vond het altijd een geweldige speler om te zien en hij had ook kwa uitstraling en vechtlust de jonge jongens wat bij kunnen leren!

6 juni 2011 om 19:46

Helemaal met je eens! Er zijn zoveel foto's van die jongen en dan kiezen ze deze uit? Veranderen in een foto waar die met de uefa cup staat!

6 juni 2011 om 20:02

Mee eens, voor zo'n groot voetballer mag wel een betere foto worden geplaatst.

6 juni 2011 om 20:05

Helemaal mee eens, bijzonder respectloos van VZ.

Ik zal zijn middelvinger richting Leo Beenhakker in de CL wedstrijd tegen Lazio nooit vergeten. HIj stond toen wissel geloof ik, kwam er in en scoorde. Vervolgens stak hij zijn middelvinger in de lucht. Niet erg netjes natuurlijk, maar wel een onvergetelijk moment. Daarnaast fantastisch hoe hij de meest onmogelijke ballen er in schoot, om je vervolgens weer dood te ergeren aan het missen van een kans voor een lege goal, dat was Tomasson ten voeten uit. Tomasson zal altijd een van de Uefa cup helden blijven, hoop dat die in Rotterdam blijft als trainer.

Het is beter dat hij stopt, want helemaal de oude zou hij niet meer worden. Wel een goede speler bij zijn clubs geweest. Het is beter, dat hij stopt omdat hij dan bij feyenoord ook de jeugd een kans geeft.

Erg jammer dat Tomasson stopt. Met zijn ervaring zou hij nog wel van waarde kunnen zijn voor dit jonge Feyenoord! het is wel sonde dat hij zo afscheid moet nemen van het voetbal.

6 juni 2011 om 19:52

Hij moet niks. Volgens mij is dit zijn eigen beslissing. Ik vind het triest dat hij niet probeert in het veld te helpen. De enige manier waarop Feyenoord revanche kan nemen is door hoog te eindigen. Tomasson is een fantastische leermeester ook als ie niet fit is en ik vind dat hij het aan Feyenoord verplicht is omdat ie de afgelopen jaren zonder te spelen een kapitaal heeft opgestreken. Daar kan hij nis aan doen, maar het zo hem sieren als ie er iets voor terug zou doen, nu het zo hard nodig is.

Wat hebben ze toch weer een plezier gehad van Tomasson. Geen 30 plusser in de spits. Heeft de ploeg niets aan. Het is niet te geloven dat de club zoveel rampspoed treft.

6 juni 2011 om 19:50

Geen 30 plussers in de spits? Zal ik een aantal spelers noemen die 30 of ouder zijn die ik graag in de spits zie bij Feyenoord?

6 juni 2011 om 19:53

Feyenoord heeft vitale spelers nodig. Hoe ouder de speler, hoe groter het risico dat er blessures ontstaan. Feyenoord kan zich dat met een smalle selectie niet permitteren. Of mag Bo Larsen het toch nog een seizoen proberen?

Heel erg jammer dat het zo eindigd voor Tomasson. Uit respect voor deze grote speler had VZ wel een andere foto mogen plaatsen, damn.

Het is een zege voor het voetbal dat deze geldklopper er mee ophoudt.
Hij is bijna overal mislukt en koos zijn hele carriere voor het geld.

6 juni 2011 om 20:08

Hij is transfervrij naar AC Milan gegaan, vind dat een vrij logische keuze. Hij is niet naar Rusland, Turkije of Qatar gegaan, dus vind die opmerking niet echt gepast.

6 juni 2011 om 20:09

Behalve onrespectloos ben je een enorme grappenmaker. Tomasson is tot Villareal overal meer dan geslaagd, met als hoogtepunt zijn goal in de Uefa Cup finale en enkele belangrijke goals voor Milan in de Champions League. Jammer dat zijn carriere daarna een beetje in het slop is geraakt door blessures, mits fit een enorme versterking voor Feyenoord. Dat ie voor het geld voetbalde mag dan zo zijn, maar welke voetballer heeft tegenwoordig nog wel oprechte clubliefde? Iedereen voetbalt voor het geld tegenwoordig.

Balen dat Tomasson moet stoppen zeg.. Echt niet leuk, ok voor hemzelf..

Off:
Feyenoord rekent op overeenstemming met Vlaar
Gepubliceerd op 06-06-2011 om 20:05:49 Bron: Vi.nl
Door: Rick Foto: Fr-fans.nl

De contractverlenging van Ron Vlaar bij Feyenoord is op een haar na rond. Toch wordt er een kleine slag om de arm gehouden. Beide partijen onderhandelden maandag de hele dag - eerst face to face, later telefonisch - over de invulling van het contract dat Vlaar langer in De Kuip moet houden. Uiteindelijk gaat het nog om enkele details.


Zowel Feyenoord als het management van Vlaar is positief over een goede afloop van de gesprekken. 'het is zeker niet zo dat we mijlenver van elkaar vandaan liggen', zegt Vlaars zaakwaarnemer Arnold Oosterveer tegen Voetbal International. 'maar zo lang er geen witte rook is, moet je altijd voorzichtig zijn.'

Ook Feyenoord rekent op een goede afloop, zodat de aanvoerder de komende tijd in Rotterdam speelt. Vlaar kan de tweede bepalende speler zijn die bijtekent. Eerder verlengde de club al het contract van Stefan de Vrij.

Met Leroy Fer en Georginio Wijnaldum is de club nog in gesprek, maar beide spelers hebben laten weten meer tijd nodig te hebben voor hun beslissing. (martijn Krabbendam / @mkrabby)

Jammer dat zo'n icoon noodgedwongen moet stoppen vanwege een blessure.
Heb altijd met genoten van zijn voetbal,hoe hij onmogelijke goals maakte, maar ook moeten lachen om hoe hij makkelijke kansen verprutste.

Foto past precies bij hoe hij zich nu voelt.

Ik praat dit als Ajacied...

Ook al is hij altijd veel geblesseerd geweest in de loop der jaren ik vindt en vast een hoop mensen, dat
Jon Dahl Tomasson een top spits is geweest.

Hij begon zijn carrieré in ( 1992 ) bij Køge BK tot 1994.
1994/95 belande hij in Nederland bij SC Heerenveen tot 1996/97.
1997/98 Ging hij naar Engeland bij Newcastle United tot 1998/99.
1998/99 kwam hij weer terug in Nederland waar hij nu ook zit, Feyenoord. Hij speelde in de Kuip tot 2001/02. Daarna verkaste hij naar AC Milan in 2002/03 tot 2004/05.
2005/06 speelde hij in Duitsland bij VfB Stuttgart tot 2006/07.
2006/07 belande hij in Spanje bij Villarreal tot 2007/08.
2008/09 kwam hij weer terug in Nederland bij Feyenoord.

Hij maakte goals:189 Tottal.
Wedstrijden:457 Tottal.

Jon Dahl Tomasson bedankt voor al die mooie jaren in de Kuip

Ja daar kon je wel op wachten. 34 jaar oud, en net een blessure gehad. Hij heeft toch wel een paar mooie clubs gehad. Veel succes met de rest van je leven!

Ik kijk af en toe eens eredivisie live en zag ik beelden van bloopers. Dan zie je een Tomasson tegen geloof ik NAC een bal van de lijn missen. Ook dat was Tomasson, makkelijke kansen om zeep helpen en de moeilijkste/mooiste maken. Ik herriner me er nog een tje tegen PSV in de beker, 1 kere uit de lucht , boem goal.
Ook de goal tegen Ajax in de kuip, waar Fred grim op goal stond. Tomasson schoot van 35 meter de bal uit de draai in het lege goal.

Als Tomasson fit is, dan is het zeker een meerwaarde.
Het is zonder voor Feyenoord dat zo speler vertrekt.
Maar, aan de ééne kant denk ik dat het wel weer aardig wat salaris scheelt.

Dit is een groot verlies voor de voetbalwereld. Hij is een voetballer die het team op sleeptouw kan nemen, die altijd inzet toont.
Gewoon een klasse speler. Wij feyenoord zullen hem zeker missen

Beste voetbalzone: ga naar images.google.nl, tik daar ''jon dahl tomasson'' in en voila:honderden normale foto's van deze man! Zoals bijvoorbeeld deze:
http://footballaddicted.files.wordpress.com/2009/1... zelfde shirt alleen een stuk smakelijker.
Afgelopen 4 keer dat een topic over Tomasson werd deze foto's geplaatst, het is geen sport om de bezoekers te irriteren hoor... Ook met die verleidelijke titels en benamingen altijd... het mag allemaal wel een stuk professioneler!

On: Jammer dat Tomasson stopt, had nog veel voor Feyenoord betekenen, mits hij fit was geweest. Aangezien dat niet zo is, mag Feyenoord misschien ook wel blij zijn dat ze van zijn salaris af zijn, want op amateur basis gaat natuurlijk niemand afbouwen...

6 juni 2011 om 21:01

beste strokkel69,
internet bestaat niet alleen uit voetbalzone.nl. Bevalt het niet, ga naar google, typ termen als 'voetbal' 'nieuws' 'actualiteit' en er zijn legio alternatieven...
ga niet klagen over irriteren terwijl je er zelf voor kiest geïrriteerd te raken...

6 juni 2011 om 22:52

Geloof me als er een andere redelijke site bestaat waar zowel voetbalnieuws als reacties er op te volgen zijn, dan had ik daar allang gezeten. De enige reden waarom ik op voetbalzone zit is vanwege de reacties, waardoor je altijd wat meer te weten krijgt over een onderwerp dan dat er in het bericht zelf verteld wordt. Voor voetbalzone zelf hoef ik hier niet te zitten want de professionaliteit is hier ver te zoeken!
Daarbij vind ik dat na 4 keer dezelfde foto bij een topic over Tomasson de grap er wel een beetje van af is. Zeker bij een topic over iemand zijn waarschijnlijke afscheid vind ik het niet gepast zo een foto te plaatsen. En met mij denken vele er kennelijk ook zo over als je de andere reacties leest.
Maar goed, ga niet klagen over irriteren terwijl je er zelf voor kiest geïrriteerd te raken door mij...
Groetjes

6 juni 2011 om 23:42

hmm, totaal andere reden om zo'n site te bezoeken als ik dus. Ik vind de reacties veelal bagger. Ik scan het snel op een aantal gebruikers die wel eens iets nuttigs melden. Uit verveling reageer ik met bagger op bagger.

Ik zal je even een andere voetbalsite met reactiemogelijkheid pm-en. Ben jij in ieder geval uit je lijden verlost.

6 juni 2011 om 21:09

Hahah, die foto valt me nu pas op xD. Geniaal.

On: Zo, dit komt toch even onverwachts! Ik had verwacht dat hij er minimaal nog een jaar, en misschien wel twee jaar aan vast zou plakken. Zou dit seizoen zeer waarschijnlijk ook gewoon basisspeler zijn. Enige wat we nu nog kunnen zeggen is: respect voor deze man die een prachtige carriere heeft gehad!

Lees net dat het definitief is..
Eeuwig zonde dat hij op zijn manier moet stoppen, deze grote voetballer had een heel ander afscheid verdiend. Jon Dahl Tomasson, nogmaals bedankt voor alles en ik zal je missen!

Wat een onzettend smakelijke foto ook.... Eestmakelijk!

Misschien een functie in de technische staf??

bedankt olsen voor het verpesten van onze spits!,feyenoord lekker een jaar doorbetalen en er niks voor terugzien,en dan ook nog weigeren mee te werken aan een vergoeding?!,schandalig dit is niet het gewenste afscheid van deze superprof voor zijn club niet en voor zijn land niet,hopelijk komt het goed met deze jongen en krijgt hij idd een leuke functie binnen feyenoord!

Groot voetballer , hij heeft zo'n afscheid niet verdient , op en top prof maar hij weet dat het lichaam op is , had graag gezien dat Tomasson afscheid kon nemen met een prijs zoals ook v.d Sar afscheid kon nemen met de titel.

Hopelijk kan hij wat betekenen voor Feyenoord , bijvoorbeeld op het gebied van scouting of spitsentrainer.

Jammer dat hij op zo'n manier afscheid moet nemen. Wat mij betreft mag Feyenoord hem een groot afscheid geven want hij heeft altijd alles voor de club gegeven, en kon daarbij in zijn toptijd ook nog eens heel goed voetballen. Hopelijk kan hij nog wat voor de club gaan doen zoals Makaay, als hij tenminste in Nederland wil blijven wonen.

het word opzich wel eens tijd dat hij er definitief een eind aan maakt ( aan zijn voetbalcarriere)
hij heeft een top carriere achter de rug,
ik vind het wel altijd jammer dat spelers afscheid nemen nadat ze inzien dat ze niet meer aan spelen toe komen, na een jaar dus ongveer. toch wil ik John Dahl het beste wensen voor wat hij na z'n prachtige carriere gaat doen

Als dit waar is betreur ik het ten zeerste. Geweldige man dit, niet alleen een geweldige voetballer maar ook een geweldig persoon. Een echte Feyenoorder !! Wat een geweldige tijden hebben we beleefd met deze man. Denk maar eens terug aan de uefa cup winst. Erg jammer dit ...

Je goals tegen Lazio Roma uit, het middelvingertje naar Beenhakker.
Die halve omhaal tegen Ajax thuis.
Met 3 man op Fred Grim af in de Arena, 'kom mee, kom mee' en dan zelf scoren.
Je goal in de Uefa-cup finale.
Dat tikje tegen de bal in het shirt van Milan tegen Ajax. 90+1 = Tomasson.

Jon Dahl, we zullen je nooit vergeten.

6 juni 2011 om 22:20

auw nu komt die herrinering weer terug van dat laatste tikje tegen mijn club Ajax (90+1)
heb me zelfden zo rot gevoeld als toen jammer dat je dat er bij moet halen geintje.

Nee ik heb respect voor deze vechter, altijd al gehad Jon Dahl het ga je goed.

Met zijn ervaring had hij nog zeker wat voor Feyenoord kunnen betekenen, de jeugd had nog veel van deze goeie voetballer kunnen leren. Het gaat je goed Tomasson, je hebt een prachtige carriere gehad en jij zult niet snel vergeten worden!

Toen ik in de VI las dat Tomasson geen clubman was maar een casher geloofde ik er half in maar nu helemaal, als hij enig eergevoel had, had hij nog een jaar gratis gevoetbalt voor Feyenoord. En begin nou niet over dat dit onmogelijk is want bij mij clubbie speelt een jongen van 29 die veel minder geld heeft dan deze jongen en die voetbal gratis.

Zijn naam : Cor Varkenvisser en het is een held!

6 juni 2011 om 21:46

Vriend, het gaat niet om cashen en eergevoel. Het gaat erom dat hij het fysiek niet meer aankan!

6 juni 2011 om 21:54

Hoezo kan hij het Fysiek niet meer aan, hij is al zijn hele carrière geblesseert en de 10 a 15 wedstrijden die hij dit seizoen bij Feyenoord had kunnen spelen had hij van meerwaarde kunnen zijn. Ook op de training had hij Fernandez kunnen helpen dus als het niet voor de wedstrijden was geweest, was dan voor de trainingen gebleven om de andere spelers beter te maken!

6 juni 2011 om 22:11

Luister is, als hij het fysiek aankon had hij echt wel de wedstrijden meegedaan. HIj wilde maar al te graag! Hij kondigt einde van carrière aan, wie zegt dan dat hij niet als spitsentrainer erbij komt? Of om spelers te begeleiden? En nog ff over dat Tomasson geen club man zou zijn. Hier ben ik het ook totaal niet mee eens. Hij maakt gewoon zíjn belofte waar door bij Feyenoord af te sluiten. Hij heeft nu gewoon de pech met blessures. Als iemand dit niet verdiend is hij het wel!

7 juni 2011 om 08:13

Helemaal met lamertje eens.
Waarom voetballers veroordelen als cashers? Er staan toch meerdere handtekeningen onder een contract? Feyenoord is dom geweest om spelers deze belachelijke salarissen te geven (zo ook andere clubs).

Tomasson is geen casher, want als hij echt een casher was dan had hij wel in het buitenland gaan voetballen waar bij een kleine club veel meer kan verdienen.

Tomasson is voor mij een held, en mede dankzij hem heb ik toch mogen meemaken dat we een hele mooie prijs hebben kunnen pakken.

thnx Tomasson

Aaaah zonde man Ben echt fan van deze kerel en had zo graag gezien dat hij nog een seizoen, al waren het maar een paar wedstrijden, in actie was gekomen. Een speler met zijn instelling is precies wat we misten dit seizoen! Vol vuur en niet bang om een grote bek te geven als dat nodig is! Jdt: Held! Fantastische gozer, fantastische speler en een prachtige carrière die helaas niet het einde kreeg die het verdiende!
You'll never walk alone!

Kan de betreffende redacteur niet eens een andere foto kiezen bij artikelen over Tomasson? Zeker bij een artikel dat gaat over het naderende afscheid van deze voetbalgrootheid. Waarom altijd deze ranzige foto? Ik ben volgens mij niet de eerste die hier iets over zegt.

fr12 meldt dat tomasson per direct een einde maakt aan zijn loopbaan.

JDT you never walk alone!!!

Voetballend had hij weinig meer toegevoegd. Natuurlijk is hij een grote voetballer geweest met een schat aan ervaring, maar met zo'n ernstige blessure achter de rug tegen die jonge (en dus vaak veel snellere) verdedigers was hij niet meer uit de verf gekomen. Bovendien scheelt het een hoop salaris

Ik had een Redondo-achtig gebaar toch wel op zijn plek gevonden vorig seizoen. Feyenoord had/heeft het financieel erg zwaar en hij had zijn salaris in kunnen leveren. Een heel jaar geblesseerd en nu stoppen, maar wel cashen... Jammer.

Hij heeft natuurlijk wel een top Carriere gehad en het ga hem goed!

Prachtige voetballer !

Kon de mooiste dingen laten zien maar ook de grootste kansen missen .. Kan me nog goed herinneren dat JDT een bal van nog geen meter voor de doellijn de bal over peerde ... volgens mij was dat tegen Heerenveen.

Mooiste blijft natuurlijk het winnen van de Uefa.. wat een heerlijk jaar en elftal was dat !!

Bedankt JDT en succes met alles !!

En gewoon weer die wanstaltig smerige foto gebruiken he Vz.
Klasse hoor.

Jammer dat deze man geblesseerd is geraakt en niet meer fit kon worden.
Zou zomaar het verschil kunnen zijn geweest tussen play offs of geen play offs.

Jammer, hij verdient een prachtig afscheid in zijn stadion met zijn Legioen. Ik hoop voor hem dat hij het gaat maken in het trainersvak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8879
2.PSV7239
3.AZ7134
4.Vitesse6114
5.Feyenoord5928
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger343
J. ToornstraMiddenvelder338
S. BerghuisAanvaller3319
B. LinssenAanvaller309
N. JørgensenAanvaller255
L. SinisterraAanvaller224
N. MarsmanKeeper210
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Dinsdag 22 juni
Sydney van Hooijdonk staat op het punt om een meerjarige verbintenis te tekenen bij Bologna. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren