Real Madrid haalt na Sahin tweede aanwinst ook uit Duitsland

Donderdag, 19 mei 2011 om

Real Madrid heeft zich verzekerd van de handtekening van Hamit Altintop. De Spaanse topclub maakt via de officiële website kenbaar dat de Turkse middenvelder een contract voor vier seizoenen heeft ondertekend. Real hoeft Bayern München geen afkoopsom te betalen voor Altintop; zijn contract liep af. Na Nuri Sahin is Altintop al de tweede middenvelder die de Bundesliga verlaat voor de Koninklijke.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Hamit Altintop is een nuttige versterking voor Real Madrid


Gerelateerd

Meer sportnieuws

429 reacties (laatste reactie door Timmy-1)

Overbodige aanwinst, komt met geluk nog op de bank.

19 mei 2011 om 17:53

Hij is ook voor de bank gehaald, dus een goede aankoop van Real om de bank te versterken met Altintop die bijna op elke positie kan spelen.

Ik denk met name dat Mourinho volgend jaar vaker Ramos als een centrale verdediger gaat opstellen, dan kan Altintop ook minuten maken als rechtsback.

19 mei 2011 om 17:58

Wow geweldig voor het Turks voetbal!! Nu spelen er 3 Turken bij Real Madrid.. Had in Spanje veel sympathie voor Barca, maar nadien is mijn club in Spanje Real Madrid.. Welke nummer gaat Sahin dragen? Ik ga zijn shirt kopen, maar weet zijn nummer niet?

Nederlanders niet jaloers doen hier.. Hamit komt niet van Feyenoord of Ajax naar Real, maar van Bayern Munchen!! Jullie waren niet verbaasd dat 3e rangs NLe spelers als Drenthe, Huntelaar, V/d Vaart naar Real gingen, maar nu doen jullie alsof Hamit van FC Knudde overkomt of zo!! Hamit vecht er voor en laat alle jaloerse mensen verassen, netals Mesut!!!

19 mei 2011 om 18:02

Voor het Turks voetbal maakt het niet veel uit of Altintop nou bij Bayern of bij Real op bank zit hoor haha. Nee maar Sahin kan het ver schoppen, alleen weet niet of ie nu al gelijk naar Real had moeten gaan. Toch grote stap met superveel concurrentie, en ook Khedira is het nog niet gelukt.
Die 3e Turk, wie is dat dan? Of bedoel je daarmee de Duitser Ozil? Zo ken ik er dan ook nog een paar

Jaloers ben ik zoiezo niet, maar je moet natuurlijk ook niet gaan haten naar Drenthe, Huntelaar en vd Vaart. Vooral vd Vaart had al veel meer bewezen in Duitsland dan dat leuke bankzittertje en zelfs meer dan Sahin.

19 mei 2011 om 18:08

Ik denk dat er weinig Nederlanders jaloers zijn. In de tekst staat ook duidelijk dat hij van Bayern komt, dat kan iedereen gewoon lezen. Dus je tweeede gedeelte van je tekst is ook overbodig.

19 mei 2011 om 18:10

Wat van Der Gijp al zijn bij VI, dat het wel heel erg goed is voor de shirtverkoop in Turkije. Dat lijkt me ook de rede om Altintop te halen.

19 mei 2011 om 18:11

Ozil zegt zelf dat hij trots is op zijn afkomst, maar voetbal is zijn werk. Hij probeert daar het maximale uit te halen. Affelay is ook niet een Hollander. dus als hij voor Marokko had gekozen was het opeens een Marokkaan en geen Hollander?

Emre Belezoglu: Een voetballer kan nooit een held of een verrader zijn van zijn land.. De echte helden zijn de soldaten die voor hun land vechten en hun leven wagen en de verraders zijn de terroristen op de bergen!! Voetbal is alleen ons werk, klaar..

Maargoed de tijd is wel voorbij dat Europese topclubs blindelings NL talent kopen, want die zijn laatste tijd alleen maar mislukt.. Elia, Drenthe, Babel, Huntelaar, V/d vaart, Braafheid en noem maar op!! De Turken komen eraan!!

19 mei 2011 om 18:14

In Turkije worden er veel nepshirts gemaakt, dus ik verwacht niet dat ze er veel mee gaan verdienen.

19 mei 2011 om 18:14

Van der vaart een 3e rangs voetballer noemen...

On: Altintop was bij Bayern vaak al Reserve en soms zelfs tribuneklant.. Is me ook een beetje onduidelijk wat zijn beste positie nou is, beetje een gevalletje emanuelson imo, komt verdedigend te kort om als back te spelen en als buitenspeler vind ik m nou ook niet denderend. Lijkt me dat hij tekort komt voor het niveau wat bij Real nagestreefd wordt, maar we zullen zien..

19 mei 2011 om 18:15

Dit is niks geweldigs voor het turks voetbal, hij zal op de bank komen bij real en daardoor misschien wel uit beeld raken bij hiddink en sowieso minder speelritme op doen. Voor sahin is dit wel geweldig alshij speelt. En welke derde turk???? Ozil heeft gekozen voor duitsland , wel jammers natuurlijk, maar ja het is zo

19 mei 2011 om 18:17

Delgadooo

Moeten Nederlanders jaloers worden op Turken? Haha, Turkije heeft geen enkele wereldtopper in haar elftal en ik zie liever een landgenoot in de basis bij een subtop club in Europa, dan een landgenoot die op de tribune zit in Madrid. En reken maar dat Altintop een tribuneklant zal zijn die bij eventuele schorsingen/blessures op de bank mag zitten.

En Sneijder, Robben, Drenthe, Huntelaar en VD Vaart 3e rangs spelers? Dude, Sneijder en Robben zijn wereldtop en ook VD Vaart is een topspeler. Drenthe en Huntelaar zijn dat inderdaad niet. Maar denk maar niet dat er ook een enkele Nederlander jaloers zal zijn op de Turkse spelers, nationaal elftal of de competitie. Die worden tenminste in mijn ogen vreselijk gehyped.

19 mei 2011 om 18:17

Delgado

Altintop komt tekort voor Real Madrid, het is een overbodige ''aanwinst'', ik weet niet waarmee Real bezig is.

Dat je Van der Vaart ook vergelijkt met Drenthe zegt waarschijnlijk genoeg over jouw voetbalkennis. Van der Vaart is bovendien veel beter dan Altintop. Ik weet dat je nu heel nationalistisch word, maar blijf a.u.b. realistisch.

19 mei 2011 om 18:18

ze hebben hem alleen gehaald om een hoge shirt verkoop te krijgen in turkije zodat ze aan hem kunnen verdienen!!!
Je wilt toch voetballen en niet alleen op de bank zitten

19 mei 2011 om 18:19

turken missen de juiste instelling ze zijn wel fanatiek maar daar houd het dan ook mee op, er zijn ook weinig turken die de europese top hebben gehaald, en deze altintop word alleen maar gehaald voor de breedte en voor de shirtverkoop..

19 mei 2011 om 18:24

Bank te versterken? Hij zal het applaus versterken vanaf de tribune wanneer Real weer eens een keer scoort. De reservebank is sterk en breed genoeg.

Totaal overbodige speler en zal na dit jaar, met een paar speelminuten op zak, de deur van het Bernabeu weer achter zich dichttrekken.

19 mei 2011 om 18:25

Het is geen aankoop, het is een aanwinst want zij hebben er niets voor betaald.

19 mei 2011 om 18:25

Huntelaar en V/d Vaart 3e rangs ??
In het Nederlands elftal is Huntelaar vaak trefzeker en V/d Vaart is zeker geen 3e rangs hoor :s

19 mei 2011 om 18:28

@justxav
hahaha, dat zou best eens kunnen dat hij is gehaald om meer inkomsten te halen uit turkije (door shirtverkoop).
Heel veel turken vinden Hamit Altintop zelf middelmatig, en nu omdat hij naar Real madrid gaat, wordt er gezegd:''ja hij zou 't eventueel aankunnen''
Ik heb hem wel 1 keer een geweldig mooie doelpunt zien scoren(volley buiten de 16-meter)

desalniettemin denk ik dat hij het niet aankan om daar te concurreren. Maar wie weet, van affelay dachten we ook dat hij heel weinig speelminuten zou gaan maken.

19 mei 2011 om 18:32

@ Delgado0o

Ik begrijp alleen niet waarom dit goed moet zijn voor het Turks voetbal. Wat schiet Turkije hiermee op? Altintop zal toch op de bank belanden en misschien zelfs wel uit beeld raken bij Hiddink. Verder vind ik je reactie meer provocerend dan nuttig inhoud .

19 mei 2011 om 18:32

Turkije is een voetballand die pas de laatste 15 jaar in ontwikkeling is.. Ze hebben een explosieve ontwikkeling gedaan met de kwartfinale op EK 2000, Halve finale WK 2002 en Halve finale EK 2008.. Noem mij nog een ander voetballand die 15 jaar geleden nauwelijks serieus werd genomen en vervolgens deze successen hebben behaald?

Nu gaan langzamerhand Turkse spelers naar topclubs in Europa.. Hakan Sukur, Emre en Okan waren al bij Inter, Umit Davala bij Milan, Rustu bij Barcelona.. Nu doet de nieuwe generatie het wel beter.. Topal is basisspeler bij Valencia en de Duitse Turken doen het ook zeer goed.. In Turkije verdienen die spelers enorm veel, waardoor ze niet naar het buitenland willen, maar die mentaliteit veranderd langzamerhand.. Turks voetbal heeft de NLe voetbal echt voorbijgestreefd, hoe je het wendt of keert!!

19 mei 2011 om 18:42

zijn allemaal aardige spelertjes maar geen wereldtoppers.. Turkije heeft wel veel potentie alleen betwijfel ik het of ze de juiste mentaliteit hebben!

19 mei 2011 om 18:48

Nederlands voetbal voorbijgestreeft?? Volgens mij staan wij 2e op de wereldranglijst van landen? Volgens mij staan wij met clubvoetbal ook hoger aangeschreven. Volgens mij zijn dit de feiten?

Als je naar de jeugd w'k/ek's kijkt zie je dat onze jeugd ook verder is. Of zie ik dit allemaal nou verkeerd?

19 mei 2011 om 18:59

Voorbijgestreefd ?
Europa league- Waar waren de Turkse clubs ?
Champions League- Waar waren de Turkse clubs ?
Wk 2010- Waar was Turkije ?
Wk 2006- Waar was Turkije ?
Ek 2008- Vond ik meer geluk dan wijsheid(tegen Zwitserland in de extra tijd de 1-2 gescoort,tegen Tsjechie 89e minuut de 3-2 gescoort, van Kroatie met penalties gewonnen en pas in de 121e minuut de 1-1 gescoort)
Tegen Duitsland wel knap met bijna een 2e elftal een koekje van eigen deeg gekregen door in de 90e minuut de 3-2 te incasseren.

Ik wil niet zeggen dat de Nederlandse clubs het super deden, maar zet Fenerbahce maar voor Benfica of Villareal die goed spelen en je zult zien dat ook Fb van hun verliest.

19 mei 2011 om 18:59

Mesut speelt voor Duitsland en is dus Duitser met Turkse roots. ^^

Sahin kan nog goeie worden voor Real maar Altintop is echt een speler voor de reservebank meer niet. Denk niet dat Altintop het verder gaat schoppen dan V/D vaart bij Real.

19 mei 2011 om 19:06

Besiktas heeft thuis heel ongelukkig met 2-1 verloren van Porto en uit in Dragao werd het 1-1, terwijl Besiktas de overwinning verdiende.. 2x op de paal en Helton speelde de wedstrijd van zijn leven volgens mij.. Op dit moment staat Nederland op de Uefa-lijst nipt boven Turkije, maar het is gewoon een kwestie van tijd dat het gaat veranderen.. Tv-rechten in Turkije is 420 miljoen euro.. 5e grootste pot van de wereld wat betreft tv-rechten.. Nieuwe stadions worden er gebouwd, kleinere teams groeien en worden steeds sterker.. Veel talenten krijgen de kans, zelfs Besiktas geeft veel jonge Turkse spelers kans, ondanks al hun sterren.. Ersan, Cenk, Necip van Bjk worden grote spelers..

We zijn Nederland zeker voorbij, dat is gewoon een feit!!

19 mei 2011 om 19:07

Delgado beter ga je een andere sport kijken dan voetbal want Turkije NL voorbijgestreefd is zo''n uitspraak die alleen een turk kan maken als hij een ziekte heeft zoals het syndroom van down want wat ben jij grappig zeg.

Waar waren jullie met WK? Waar waren wij op het WK, oja in de finale. En waarom denk je dat Ozil voor Duitsland koos? Omdat hij met een nationaal elftal iets wil bereiken en met Turkije kan het amper. Wk halen lukt vast wel maar dan kunnen ze na de poule fase ook weer meteen naar huis!

19 mei 2011 om 19:25

Ga jij maar een ander sport volgen, want Turkije komt altijd ver op een eindtoernooi en dat doen ze met aanvallend voetbal en niet zo laf als NL op het WK !!!!

Arjen Robben en Sneijder zijn toch toppers? Maar beiden zijn mislukt bij de absolute top.. Chelsea en Real.. Sneijder kan alleen goed voetballen als zijn team dat ook doet.. Zie het verschil met Inter vorig jaar en nu..

19 mei 2011 om 19:32

Turkije staat 30e, Nederland 2e. Turks voetbal speelt geen enkele rol van betekenis, Europees of mondiaal.

Zodra Turkije op een ranglijst Nederland voorbij is, is het een feit. Tot die tijd moet jij wellicht je antwoorden bijstellen want tot die tijd is het geen feit.

19 mei 2011 om 19:33

Turks talent komt eraan? Ik heb ze nog steeds niet een kampioenschap zien winnen bij Jong Turkije, of u21, u19, etc etc. Of bedoel je dat ze nog geboren moeten worden dan? Weet je wat jij moet doen? Meer voetbal kijken, misschien krijg je dan een realistische blik op de wereld. Jij bent zo jaloers op Nederland vriend dat je gewoon de dikste onzin hier loopt te roepen omdat je helemaal gefrustreerd bent dat wij overal in Europa topspelers afleveren en elke kwalificatie voor e.k's en wk's vlekkeloos doorstaan. Haha wat een grappenmaker ben jij. Iedereen hier lacht je uit man, jou verhaal klinkt hetzelfde als iemand die gaat vertellen dat Ado Den haag eigenlijk beter is dan Ajax of Twente. Hahaha wat een gozer.

19 mei 2011 om 19:37

Citeer Delgado: Arjen Robben en Sneijder zijn toch toppers? Maar beiden zijn mislukt bij de absolute top.

Inter is dus geen topclub vind je.
En zonet zie ik jou dit nog roepen:

Citeer: Delgado: ( Nu gaan langzamerhand Turkse spelers naar topclubs in Europa.. Hakan Sukur, Emre en Okan waren al bij Inter )

Jij lult ook maar wat uit je nek he?

19 mei 2011 om 19:37

Die ranglijst zegt niets.. Nederlandse competitie wordt gezien als een springplank en NLe clubs kunnen nooit hun sterspelers behouden.. Wat heeft de grote Ajax laatste 10 jaar in Europa bereikt? Wat is er gebeurd met de o zo grote Feyenoord? PSV die grote financiele problemen heeft.. AZ met zijn oplichter eigenaar!!

Allemaal clubs die met ons belastinggeld gered moeten worden voor hun ondergang door de gemeente!!

Turkse clubs hebben het financieel goed, ze hebben schulden, maar kunnen dat gewoon aflossen.. Ze kunnen sterspelers halen en hun behouden.. Steeds meer clubs geven de jeugd ook meer de kans.. Er is een structuur gekomen in het Turks voetbal.. Nederlands voetbal gaat een dal in, terwijl Turks voetbal uit de dal aan het komen is..

Kwestie van tijd dat we Nederland definitief voorbijstreven op de Uefa coefficentenlijst..

Even op de feiten gedrukt he jongens en nu zijn jullie aan de beurt

19 mei 2011 om 19:37

Waarom haal je Robben en Sneijder derbij? hij heeft daar toch niks over gezegd.

Verder geef ik je wel gelijk

19 mei 2011 om 19:49

Delgado

hou op met jezelf belachelijk te maken, sjonge jonge. Zoveel onzin dat jij uitkraamt, ongelofelijk gewoon. Voor iemand die 22 jaar is zou je wel intellectuelere reacties verwachten. Hiermee zet je je eigen volk, dat al een slecht imago had nog meer ten schande.

19 mei 2011 om 19:52

De Fifa ranglijst waar er 28 plaatsen tussen Nederland en Turkije zit zegt zeker ook niets? Grappenmaker. En als je zo veel te klagen hebt, ga dan je belasting ergens anders betalen.

19 mei 2011 om 20:12

Dit vind ik dus jammer, mensen zeggen dingen van wat ze hebben gehoord.
Ik weet zeker dat 80 gewoon zegt ja het is nep omdat ze dat altijd horen en ja de andere 20 gaan naar Turkije toeristische plekken en ja in die steden verkopen ze fake shirt's maar loop maar is in een grote stad als Istanbul, Izmir of Ankara ofzo en probeer maar iemand boven de 13 op een neppe shirt te betrappen

@ Bjk Soldier Zag later pas je nick blijkbaar ben je dus Turk maar dat verandert niet mijn reactie want jij als Turk zou dan juist moeten weten dat je de laatste jaren Veel minder neppe shirts ziet

19 mei 2011 om 20:14

Delgado je hebt helemaal gelijk Nederlandse competitie is zwaar gedaald tegenover 5-6 jaar geleden hoeveel beker hebben Nederlandse ploegen gewonnen in Europa Leuague of Champions leageu.

19 mei 2011 om 20:22

Ozil is toch echt een Duitser.

19 mei 2011 om 20:25

Al is er in het geval van Mesut Ozil spraken van een Duitser met Turkse achtergrond.,, niet dat het er veel toe doet maar toch.

19 mei 2011 om 21:07

@delgado0o
Je maakt jezelf echt onmogelijk met je uitspraken om het Turks voetbal te beschermen door dingen te roepen die kant noch wal raken.
Gezien de negatieve reacties die je krijgt (de minderheid die het eens is met je) kun je al zien dat je jezelf belachelijk aan het maken bent.

Robben, van der Vaart en Sneijder zijn wel degelijk wereldtopspelers.
Robben bewijst het week in week uit dat hij bij de beste vleugelspitsen ter wereld behoort. Bayern zou zoveel zwakker zijn zonder een Robben, dat weet je zelf maar al te goed (zo niet, dan heb je echt een plank voor je hoofd).
Sneijder een van de belangrijkste spelers, zo niet de belangrijkste speler bij Inter sinds zijn eerste wedstrijd.
Hij is de dragende kracht van het elftal en heeft laten zien dat hij een team op sleeptouw kan nemen.
Van der Vaart laat bij Tottenham zien dat hij makkelijk een hoger niveau aankan dan (met alle respect) Tottenham Hotspur. Bijna elke wedstrijd beslissend en zonder twijfel een van de beste aankopen van de Premier League van dit seizoen (samen met Hernandez/chicharito). Mentaal zeer sterk en heeft aangetoont met tegenslagen om te kunnen gaan (situatie bij Real en met zijn vrouw).

Dat jij zegt dat het Nederlands voetbal een dal ingaat zegt meer dan genoeg over je voetbal kennis.
Als je het voetbal hier in Nederland een beetje gevolgt had dan zie je juist dat er goed beleid wordt gevoerd door veel clubs hier in NL en zijn ze bezig met een regel om talent langer hier te houden, zodat topclubs niet al vroeg spelers weg kunnen kapen.

Hoe je het ook ziet de Turkse competitie is meer een competitie waar routiniers en vedettes spelen. Spelers die aan het eind van hun carriere nog ef willen cashen en in een mooie omgeving willen spelen op niveau vertrekken naar Turkije.
Het nadeel van de Turkse competitie is gelijk ook hun voordeel.
Talenten die er doorbreken zullen niet snel naar het buitenland vertrekken, omdat in het verleden al vaker is gebleken dat veel Turkse toptalenten gefaald hebben buiten Turkije. De grootste turkse spelers (terim en Hakan Sukur) hebben hun faam toch binnen Turkije behaald. Sukur heeft het nog geprobeerd in de Serie A en de Premier League, maar faalde er en kon nooit zijn niveau halen.
Ook juist dat is het voordeel voor de Turken, aangezien ze hun toptalenten zelf kunnen behouden en ze spelen op een respectievelijk niveau.

Nederlands voetbal is gewoon veel verder hoe je het ook wil bekijken, dat is ook gewoon goed te zien aan het Nationaal elftal en wat ze bereikt hebben (bijvoorbeeld afgelopen Wk).
Dat je zegt dat Nederland laf speelde op het Wk zegt ook weer genoeg over je voetbalverstand, want Oranje speelde verre van laf. Het was zelfs niet eens in topvorm naar mijn mening.
Waar jij het met name over hebt is de WK finale, waar Oranje volgens vele inderdaad teveel onder de indruk was van het Spaans elftal.

Om terug te komen op Altintop.
Altintop is zeer zeker gehaald voor de bank, dat lijkt me vrij duidelijk.
Je kan immers nooit zeggen dat het goed is voor het Turks voetbal dat Altintop nu bij Real speelt, want hij zal er hoogstwaarschijnlijk alleen inkomen wanneer de basisspelers rust krijgen.
Özil speelt voor het Duits nationaal elftal dus daar kun je het al niet over hebben en Sahin is naar mijn mening een zeer goede aankoop geweest voor Real, maar ook dat moet nog blijken.
Het is wel goed voor de naam van de Turken en goed dat er 3 spelers Turkije vertegenwoordige (als het ware), maar daar blijft het dan ook bij.

19 mei 2011 om 21:21

3e rangs Nle spelers? pfff volges mij is Altintop het ultieme voorbeeld van een 3e rangs speler.. ik heb veel Bayern Munchen gekeken de afgelopen 2 seizoenen en ik vind alleen dat ie een goed schot heeft en een goede instelling!
Voor de rest vind ik t matig.. bij absolute topclubs als Munchen en Real heb je meer kwaliteit nodig!

ik zou als ik hem was juist een stapje lager gaan..

19 mei 2011 om 21:27

''verraders zij de terroristen op de bergen''
Je bedoelt daar mee zeker PKK he?
Dat zijn koerden en kunnen geen verraders zijn.

Ot:so ongeveer?

Cassi
altintop
ramos
pepe
marcelo
nuri
xabi
ozil
kaka
CR7
Benzema
19 mei 2011 om 21:27

''verraders zij de terroristen op de bergen''
Je bedoelt daar mee zeker PKK he?
Dat zijn koerden en kunnen geen verraders zijn.

Ot:so ongeveer?

Cassi
altintop
ramos
pepe
marcelo
nuri
xabi
ozil
kaka
CR7
Benzema
19 mei 2011 om 21:36

Wat jij zegt is allemaal bullshit, ten eerste de Nederlandse spelers die jij noemt zijn allemaal stuk voor stuk beter dan de beste Turken, en jammer genoeg voor jou zal het Turkse voetbal nooit het Nederlandse voetbal voorbijstreven. Oh...en ja, wat voor opleiding heb jij wel niet gevolgd, want je maakt zulke domme taalfouten.

19 mei 2011 om 21:44

Alsjeblieft reageer gewoon niet meer! Ik schaam me echt voor je uitspraken...

1) ''altintop komt van Bayern Munchen!'' Ja net als in Munchen zal hij ook in Madrid niet verder komen dan de bank...

2) ''3e rangs NLe spelers'' Drenthe heeft het nog niet echt laten zien nee, Huntelaar is een dodelijke spits die dit ook heeft laten zien bij Real alleen heeft hij de schijn tegen zich omdat het een nuchtere hollander is en geen Showman/galacticos, vd Vaart speelt gwn in een topcompetitie en is een dragende kracht bij Tottenham, Sneijder en Robben ga ik niet eens over beginnen...

3) ''hakan Sukur, Emre en Okan waren al bij Inter, Umit Davala bij Milan, Rustu bij Barcelona'' Hakan Sukur mislukt bij Inter, Parma, Blackburn... Emre Belezoglu heeft nooit een basisplaats weten te bemachtigen... Okan mislukt, Davala meegenomen door Fatih Terim en mislukt, Rustu bij Barca 4 wedstrijden en ongelooflijke blunders...

4) ''zelfs Besiktas geeft veel jonge Turkse spelers kans, ondanks al hun sterren'' Zo he! zelfs het Grote Besiktas! In Turkije geilen we alleen maar op ''grote namen'' en daarmee bedoel ik spelers die we onderhand wel opa's kunnen noemen, en jouw club speelt hier de grootste rol in... Ipv talenten ervaring op te laten doen, wat ook voor het Turkse Nationale team goed zou zijn, halen jullie liever spelers van boven de 30 voor de nodige miljoenen

5) ''want Turkije komt altijd ver op een eindtoernooi en dat doen ze met aanvallend voetbal'' Ga knikkeren ofzo man! Aanvallend voetbal!? Iedereen weet dat we 3 wedstrijden achter elkaar in de laatste minuten scoorden, geluk? Misschien... Vechtlust en mentaliteit klinkt wat beter

19 mei 2011 om 22:10

altintop is een hele matige speler die het niveau bij bayern al niet bij kon benen. en nu wordt hij echt de personificatie van het idiote aankoopbeleid van real madrid

19 mei 2011 om 22:10

Zelfs in Noord-cyprus zijn ze niet happig op de tv-beelden van de Turkse competitie. Wat wil je ook met een competitie dat minder toeschouwers trekt dan de Engelse 2e divisie.

19 mei 2011 om 22:11

2 duitsers en 1 turk....

wat een rare aankoop. is zeker gehaald om volgend jaar weer als wissel geld te verkopen. aan die gast heb je nix. niet als je na streeft naar het niveau wat barcelona nu laat zien. dan is hij zelfs als bankzitter iemand te gewoon veelste veel te kort komt...

19 mei 2011 om 22:22

Huntelaar en van der Vaart derde rangs spelers??? Van der Vaart oust Ozil en Sahin volledig... Ik denk dat je volledig de plank mis slaat... Leuk voor je, en het Turkse voetbal dat er 3 Turken bij Real spelen, maar ik geloof niet dat de Turkse inbreng bij de Europese topclubs net zo groot is als de Nederlandse inbreng ;-)

19 mei 2011 om 22:23

ik denk dat bayern dacht: strik erom heen en gauw verkopen

19 mei 2011 om 22:25

@ Apache_09

je kan ook overdrijven... Stadions van de grote clubs zijn gewoon altijd uitverkocht en het niet voor niks hebben de Turkse toeschouwers het Decibelrecord op hun naam staan...

19 mei 2011 om 22:38

niet verkopen maar gratis weggeven , zn contract was afgelopen

19 mei 2011 om 23:20

w8 even dat is heel erg dom wat je daar zegt:
ten 1ste omdat hmm hoe zal ik het zeggen het contact tussen cyprus en turkije op zijn zachts niet echt goed is.
en ten 2de volg jij echt geen 1 wedstrijd want bijv: bij bjk is elke wedstrijd uitverkocht en alle fans schreeuwen hun longen eruit om hun team aan te moedigen ookal gaat het niet fantastisch(kijk op youtube).
laatste wedstrijd fb was helemaal uitverkocht en kijk op youtube voor fenerbahce supporters of in andere taal en dan op uploaddatum dan zie wel even wat voor een supporters in turkije zijn veel betere zupporters dan heel erg veel clubs zelf barca terwijl hun het dubbele capaciteit hebben.
en gs wat dom is geweest om in een slecht seizoen pas een groter stadion te bouwen die helft vol zit, maar mensen die ernaartoe gaan motiveren hun club nog steeds.

ff paar voorbeelden als voetbalzone niet verwijderd: /watch?v=3uhdyxc96vs, watch?v=ys4uthoxvm0(doorspoelen tot 0:35 ofzo), /watch?v=vt76sj-xoug, /watch?v=ogkvbw02mj0 en zo kan ik nog lang doorgaan en nou niet zeggen dat wedstrijden evenveel bezoekers trekken als in else 2de divisie clubs want dat kan wel zo zijn door de kleine stadions van sommige clubs.

19 mei 2011 om 23:23

Nuri Sahin is de man die het gaat maken daar ben ik zeker van hij heeft helemaal geen verkeerde keus gemaakt om nu al naar Real Madrid te gaan. Officieel is Mesut Ozil een Duitser maar hij heeft de Turkse Bloed en daardoor noemen we hem een Turk maar hij heeft het beste gedaan voor om Duitsland te kiezen anders was die niet ver gekomen trots op hem! Nederlanders betreft Sneijder, Robben, Affelay allemaal goeie spelers ben blij dat ze zo ver zijn gekomen! Nederland is echt een sterke team en zal zeker in de EK Finale komen te staan miss revanche tegen Spanje :P zou wel mooi zijn. Mourinho laat iedereen spelen van de selectie dat zie je ook hij gunt iedereen zijn kans en als Hamit zich bewijst komt het goed.

20 mei 2011 om 00:25

En je denkt dat altintop en ramos beter aan de rechter kant is dan ramos met albiol? carvalho? garay? arbeloa? dat zijn allemaal verdedigers, die gewoon simpelweg beter zijn dan altintop. Hij is zoals hierboven genoemd al transfervrij overgenomen van Bayern, waardoor ze misschien wat aan de shirt verkoop willen verdienen, maar in mijn ogen is dit een nutteloze transfer.

altintop heeft bij schalke een zeer goede indruk gemaakt, bij bayern vond ik hem wisselvallig mede door het bankzitten. Hij moet gewoon jaartje op de bank bij Real zitten, cashen, en dan lekker bij een subtop gaan voetballen en het nationale elftal voor blijven uitkomen. Dan heb je toch een perfect leven.

20 mei 2011 om 08:26

Allemaal replica's ja.. Wat is dan zo goed voor Real?

20 mei 2011 om 10:51

'turks voetbal heeft de NLe voetbal echt voorbijgestreefd, hoe je het wendt of keert!!'

Zie wereldranglijjst!

19 mei 2011 om 17:59

Uiteraard. Maar dit is een pure commerciële aankoop. Denk aan al die shirts met Altintop die weer worden verkocht aan Turken overal in Europa. Het brengt Madrid het driedubbele op. Ook Ozil wilt het graag.

19 mei 2011 om 18:03

@bjornn, de illegale handel van neppe shirts wel een boost krijgen, maar of er echt dik winst wordt gehaald met originele shirts in Turkije is niet waarschijnlijk.

19 mei 2011 om 18:10

Commercieel? Ik denk niet dat Mourinho hem wilde voor de shirtverkoop.

Hoe je het wend of keert, nuttige voetballer met veel discipline, goed fysiek en ook een hele goede traptechniek.

Dit is juist een voorbeeld van géén commerciële aankoop maar juist een voor een goed team!

19 mei 2011 om 18:14

Canales en Pedro Leon zijn ook voor het shirt verkoop gehaald. Hetzelfde geldt voor Die Marie en Kaka.

Aaahgg hou toch op man als je niet weet wat voor speler Hamit is moet je niet komen dat hij voor het shirtverkoop is gehaald. Hamit kan bijna overal spelen dat is toch een goede transfer vooral omdat hij gratis komt.

19 mei 2011 om 18:17

Echt deze uitspraak heb ik al 15x zien langs komen.
Ten 1e waarom zouden Turken veel meer shirtjes kopen dan 16 miljoen Nederlanders? Het is niet dat er veel meer Turken zijn in Europa dan Nederlanders. Toen de Nederlandse lichting daar was 2 jaar geleden, was er ook geen explosie in de shirt verkoop.
Ten 2e, dit heb ik ook al meerdere keren gezegd. Turken kopen meestal (dus niet alle!) neppe shirts, puur omdat dit goedkoper is. Dus zoveel zal Real daar niet op verdienen.
Ten 3e, heeft Mourinho geen economische gedachtegang achter een transfer die hij wil. Hij koopt namelijk op basis van tactiek en opstelling. Dus niet vanuit economisch oogpunt.
Ten 4e, gaat het wel heel ver dat je verwacht dat Özil een speler wilt, dus dat Real een jaarsalaris van miljoenen gaat ophoesten voor Altintop om een andere speler tevreden te houden. Lijkt me erg voorbarig.

Meer redenen hoef ik niet te geven lijkt me.

19 mei 2011 om 18:43

Ik heb nog nooit een neppe shirt gekocht van me club Besiktas, maar van Real ga ik zeker neppe kopen in Turkije..

19 mei 2011 om 18:58

Leuk voor hem, hij word gezien als het gratis mannetje, echt doodzonde weer eent tribuneklant rijker!

19 mei 2011 om 19:13

ik neem aan dat je met die marie, angel di maria bedoeld? en hij is zeker niet gehaald voor shirt verkoop maar voor de vleugel. en hij doet het geweldig daar vind ik.

on: ik vind Hamit eerlijk gezegd een beperkte speler... maar voor de breedte van de selectie is hij wel een degelijke speler

19 mei 2011 om 18:31

overbodig? totaal niet mee eens..

Altintop is juist het soort speler dat Real mist... een speler die als het hele team op is nog steeds blijft vechten.. Ik denk dat hij een soort Ji sung Park gaat worden voor Real Madrid. Daarnaast zie ik Pedro Leon wel vertrekken, dus dan heeft die op rechts alleen Di Maria als directe concurrent.

Opvallend dat veel mensen klagen als Real geld uitgeeft, maar als het een keer niks uitgeeft klagen ze nog steeds....

19 mei 2011 om 19:34

Waarom is hij een overbodige aanwinst. Hij kan op verschillende posities spelen kan bv. Alonso spelen als back, kan Ramos spelen als middenvelder, kan pepe spelen bij de vlanken maar Altintop kan daar spelen hij kan iets wat 3 spelers van Real Madrid niet kunnen is hij nu een overbodige speler Robin Ajax zeg hoeveel topspelers op verschillende posities kunnen spelen.

19 mei 2011 om 19:36

pffff helemaal me eens wat gaat deze man bij real doen...............slechte speler vind ik hem een 100% tribune klant

19 mei 2011 om 19:43

Ik verbaas me hoe kortzichtig en vergeetachtig de lezers van voetbalzone zijn.

Ten eerste: Al deze dingen werden ook geroepen toen Ozil naar Madrid ging. 'hij is wel goed maar zal nooit basis spelen. Zodra Kaka terugkomt is het een muurbloempje enz'. Wie speelt er nu? En nu allemaal van 'waarom speelt Ozil niet wtf is Mourinho mee bezig?'

Mourinho is een geweldige tacticus die gewoon weet wat hij doet. Het kan smerig zijn het kan niet nobel zijn wat ie doet maar hij weet wel wat ie doet. Hij haalt Altintop echt niet alleen maar in de breedte. Heb je Real's selectie wel eens gezien. Zelfs het B elftal boort nota bene Valencia de grond in. Zij hebben echt geen breedte spelers nodig. Elke positie is bijna dubbel bezet dus dat argument is onzin.

Hamit Altintop is een erg ondergewardeerde speler die door toedoen van een enorm eigenwijze en sterspeler geile trainer op de bank werd gehouden. Je kon letterlijk zien dat wanneer Altintop speelde i.p.v Robben of Ribery bayern mooier speelde en meer de vlanken gebruikte doordat er facking goeie voorzetten van Altintop's kant kwamen. Begrijp me niet verkeerd Robery is erg goed maar Altintop ook.

Verder denk ik dat Hamit niet voor het middenveld gehaald is maar voor de rechtsback positie. Ramos is geen rechts back en speelt daar puur goed omdat ie gewoon een klasse verdediger is. Hij is de Puyol van Real. Puyol is ook centraal maar kon ook rechtsback waar ie door te kort aan beter vroeger op gepositioneerd was.

Hamit is de back die Mourinho wilt. Hij kan uitstekend verdedigen mede door zijn snelheid en koppigheid. Kan makkelijk opkomen, kan makkelijk zijn man passeren(niet al la Messi maar net als Alves op snelheid en longen), heeft een uitstekende voorzet in huis en kan zoals julie bij de prijsuitreiking van de Fifa hebben gezien keihard en van afstand schieten. Dit is het type back dat Mourinho wilt en Real sterker maakt.

Real is met Sahin en Altintop bijna op iedere positie hetzelfde bezet als Barca. Mourinho wilt vanaf volgend seizoen geen anti voetbal spelen maar Barca wegspelen en met een technischer team kan hij dat waar maken. Het enige wat het voor mij compleet zou maken is type spits die kan meevoetballen en toch een aanspeelpunt is. Zoals Soldado of Llorente en Benzema/hiquain als reserve en dan pakken ze alle prijzen. Ik zeg een andere spits omdat de spits bij real zowel een aanspeelpunt als een killer moet zijn. Ronaldo Ozil rouleren de hele tijd en het moet een spits zijn die dit ook kan. Benzema kan het alleen naar links toe en Hiquain helemaal niet. Ronaldo moet in een keer switchen naar de spits en dan moet de spits achter hem of links/rechts van hem. De spits van real moet technisch en snel in de dribbel om te kunnen switchen met de vleugels en Soldado en Llorente (miss Tevez) kunnen dit. Dan hoeft Perez maar een galactico te halen. Dus minder uitgave dan vorige zomer en dan kan Real alle prijzen pakken!

Casilias
Altintop
Ramos/pepe
Carvalho/pep
Marcelo
Sahin
Alonso
Di Maria
Ozil
Ronaldo
Soldado/Llor
19 mei 2011 om 20:51

Blackmambatr, ik vind ook dat heel veel forumleden heel negatief zijn op spelers die voor de breedte zijn gehaald bij topclubs. Soms heb ik het idee dat veel forumleden de Europese topclubs niet nauw volgen. Deze topclubs doen mee op verschillende fronten. Hierdoor hebben ze niet 11 kwalitatieve spelers nodig maar 23 kwalitatieve spelers.

Nederlandse clubs spelen een paar Europese wedstrijden en dan zijn ze uitgeschakeld dus kunnen ze daarna volledig concentreren op de nationale competitie. Hierdoor heb je niet zoveel met ervaring nodig. Maar Europese topclubs kunnen dit niet permitteren. Ze moeten alle posities dubbel bezetten.

Ik vind ook dat Real een echte nummer 9 moet halen. Je hebt het over Soldado en Llorente. Beide zijn echte nummer 9. Llorente is niet haalbaar. Soldado twijfel ik dat hij het niveau aankan. Ik vind een ander oud spits van Madrid die bij Sevilla , Negredo, speelt geschikter voor Madrid.

19 mei 2011 om 21:58

Begrijp me niet verkeerd, heel mooi verhaal maar wel heel veel onzin...
Ribery of Robben zijn toch wel 2 tot 3 klassen beter dan Hamit en ik snap dan ook totaal niet waar je het vandaan haalt dat Bayern mooier begon te spelen wanneer Altintop erin kwam?

Jij ziet Hamit bij Real op de rechtsback positie spelen? Dacht het niet...ramos was 5 jaar geleden misschien geen ''echte'' rechtsback maar behoort nu gewoon tot een van de besten op zijn positie, het is dan ook onzin dat Mourinho hem centraal wil opstellen, dit was nog voor de transfer van Carvalho. E

En over de kwaliteiten van Altintop valt nog te twisten... Kan helemaal niet goed meeverdedigen, is een ongelofelijk lompe speler, kan geen man passeren en heeft zeker geen goede voorzet in zijn benen! Rennen kan hij dan wel weer als de beste...

Ook wil jij een type spits zien bij Real in de aanval die kan meevoetballen en dan noem je Llorente? ''de spits van real moet technisch en snel in de dribbel'' Tevez kan ik wel mee instemmen maar Llorente is een totaal andere type spits...

Vind ik toch een zeer opvallende transfer. Ik vind hem én niet goed genoeg voor Real Madrid, én ik vind het jammer dat Real voor de selectieplekken 12-18 (want Altintop zal geen basis spelen) niet gewoon jongens uit eigen jeugd of Spanjaarden haalt.

Kunnen die Canales en Granero niet ook gewoon op zijn positie spelen? Dan lijkt mij deze jongen halen nogal zinloos. Temeer omdat ik hier van Real-fans altijd begrijp dat er goede jeugdlichtingen aan zitten te komen. Wat moet je dan met Hamit Altintop.

19 mei 2011 om 18:01

Mourinho's invloed he.. Real heeft een van de beste jeugdopleidingen ter wereld maar Mourinho doet daar gewoon helemaal niets mee. Ik vind de komst van Altintop persoonlijk volledig overbodig.

19 mei 2011 om 18:53

Dat vond ik mooi aan de oude elftallen van Real Madrid: dat er ook genoeg Spanjaarden in stonden, althans: dat het hart van de selectie uit Spanjaarden bestaat en dan het liefst jongens uit de eigen opleiding, aangevuld met 5 a 6 hele goede buitenlanders. Had je Raul, Sanchis, Hierro, Karanka etc.

Dus geen Diarra's, Adebayors en Altintop's, maar wel een Kaka, Ronaldo, Ozil en Higuain. Ik zou het mooi vinden als de TD van Madrid bij 25 selectiespelers uit zou gaan van: maximaal 8 buitenlanders, verder Spanjaarden waarvan een derde uit de eigen opleiding. Nu hebben ze gewoon een Portugees centrum. Als ik Real-fan was zou ik mij minder druk maken om Barca, maar eens meer om het technische beleid. Ik bedoel: het is toch van de zotten dat je spelers zoals Garay, Gago, Marcelo, Adebayor en Diarra in je selectie hebt, terwijl in hun plekken veel goedkopere Spanjaarden in de ploeg kunnen zitten, en dan bij voorkeur eigen jeugdspelers. Zo'n Canales zou ik als invaller steeds speeltijd geven. Dat is toch je Spaanse toekomst.

19 mei 2011 om 20:58

Babinho, probleem is dat de subtop zijn beste Spaanse spelers niet graag wil verkopen aan de topclubs en special aan Real Madrid. Dus is het goedkoper om Garay, Gago, Marcelo, Khedira,en Ozil te halen.

Wat denk je dat Athletic Bilbao vraagt aan Real Madrid voor Fernando Llorente.
Heel veel geld. Daarom gaan spelers als Silva (manchester City), Fernando Torres (liverpool nu Chelsea) en Xabi Alonso (liverpool nu Real Madrid) naar Engeland.

19 mei 2011 om 21:44

@tristanjax en Babinho
ik vind dit echt zo ongelofelijk zonde dat de jeugd er geen kans krijgt aangezien Real toch een van de beste jeugdopleidingen heeft van Spanje zoniet de wereld.
Het lijkt nu zelfs overbodig te zijn, zo erg weinig wordt er mee gedaan.
Raul en Casillas zijn toch de 2 beste voorbeelden wat betreft succesvolle jeugdspelers bij Real en dat zijn toch zeker de minste niet (beide levende legendes).
Guti deed het lange tijd ook heel aardig (al was ik persoonlijk nooit kapot van hem).
Arbeloa is denk ik de laatste speler die zich echt gevestigd heeft bij Real en nog flink wat minuten maakt als jeugdexponent van Real. Ook weer jammerlijk dat hij afgedankt werd en verkocht werd aan Liverpool vanuit de jeugd om zo weer terug te komen in Madrid.

Dit heeft ook zeker met beleid te maken en ik denk dat dit Real ook heel wat kan schelen in de kosten mocht er meer teruggevallen worden op de jeugd.
Natuurlijk wil Perez sterren in het team, maar sterren kun je ook maken, want het opleiden doen ze in principe al goed.
Er zou echt iets aan gedaan moeten worden, het zou ook veel mooier zijn mochten ze dit doen.

19 mei 2011 om 18:06

Hoewel ik het mooi vind voor het turks en duits voetbal lijkt me dit inderdaad een beetje een ''domme'' aankoop. Ik denk niet dat altintop beter of slechter is dan de spelers die jij noemt (canals en Granero).

En hij is toch ook al meerdere keren geblesseerd geweest meen ik mij te herinneren. Het is wat je noemt nou niet echt een ''real-madrid'' aankoop

Voor de breedte een matige aankoop maar ook niet meer dan dat.

19 mei 2011 om 18:13

Beter als Canales en Granero lijkt hij me wel. Hij heeft wel een berg aan ervaring. Deze jongens zitten nog in hun ontwikkeling. Het is geen super ster, maar een harde werker en zeker wel een stapje verder dan de eerder genoemde heren.

Verder is niet Hamit Altintop, maar Halil Altintop die veelal met blessures kwakkelde.
Ik denk ook dat het een breedte aankoop is, maar hoop dat Altintop mij en velen anderen het tegendeel kan bewijzen!

De tweede Turk bij Madrid, hoop niet dat ze er nog meer gaan halen... straks krijg je hetzelfde als bij de Nederlanders, namelijk dat ze geen speeltijd krijgen (hoewel Altintop niet voor in de basis is).

altintop? zodat die op de reservebank kan gaan zitten wanneer alle andere middenvelders geblesseerd zijn? wat een onzin zeg, dit is spelers halen om ze te halen.

19 mei 2011 om 19:31

Elke club kampt met blessures gappie. Bij een tekort aan een spits hebben ze eenmaal een goede speler nodig die op meerdere posities beschikbaar is. Hamit is een slimme transfer, gehaald voor de breedte (lees: Breedte)

19 mei 2011 om 19:33

jaa dat snap ik wel, maar real madrid heeft meer dan genoeg spelers en er zijn clubs die dit soort spelers wel hard nodig hebben. real heeft hem misschien 1 keer nodig in een invalbeurt tegen getafe waar ze met 4-0 voorstaan en dan kun je net zo goed een leuke jeugdspeler in laten vallen.

19 mei 2011 om 19:40

Je snapt het niet. Hij is niet gehaald om een vaste basisklant te worden, maar (net als Ji Sung Park bij United) een nuttige speler bij belangrijke blessures.
Ronaldo, Ozil, Higuain en Kaka; minstens één van de 4 spelers zullen wel geblesseerd raken. En dan is Hamit van zeer geweldige waarde.

Dit is echt een overbodige aankoop. wie moet hij uit de basis gaan spelen ?
Ronaldo ?
Als Ronaldo al niet speelt, vind ik het handiger om Kaka daar neer te zetten.
Naast kaka heb je ook nog Pedro Leon en Granero.

Wat natuurlijk wel zou kunnen zijn is dat zijn transfer meer oplevert dan dat het kost (merchandising) en dan is het natuurlijk wel weer heel slim, want je krijgt dan betaald om een redelijke speler op de bank te zetten.

19 mei 2011 om 18:08

Kaka , Pedro Leon en Granero mogen vertrekken. In dat kader maakt hij zeker wel een kans. Naast merchandising, kun je deze speler ook nog op veel posities neerzetten.

19 mei 2011 om 18:10

Ze mogen vertrekken ja, maar ik denk dat niemand het geld neerlegt voor Kaka wat real wil zien.
Daarnaast blijft van Pedro Leon en Granero hoogstwaarschijnlijk 1 over.

Op welke posities is Altintop nog meer inzetbaar dan ?

19 mei 2011 om 18:11

Granero mag helemaal niet vertrekken.

Is publiekslieveling nummer 1, het publiek is dol op El Pirata. Mourinho is fan en het is een jeugdspeler.

19 mei 2011 om 18:16

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=137040

Daarnaast waren er geruchten dat Schalke hem wel zag zitten!

19 mei 2011 om 18:26

Alle posities op het middenveld. Daarnaast kun je hem ook nog gebruiken als rechtsbuiten en rechtsback, al vind ik dat hij voor alle posities tekort komt om zich in de basis te spelen. Maar toch makkelijk op de bank!

19 mei 2011 om 18:10

waarom zou hij nou ingodsnaam Ronaldo uit de basis moeten spelen? Het is een speler die Rechts back, verdedigende middenvelder, centrale middenvelder, rechtsbuiten kan spelen.

Ik zie ook niet ''erg'' groot verschil tussen Altintop en Khedira...
Succes Hamid !

Wat ze hier nou toch mee moeten, dat snap ik dus echt niet?

19 mei 2011 om 19:46

Lijkt me duidelijk he! Nu hebben ze nog een speler die de bank warm kan houden!

19 mei 2011 om 21:26

Inderdaad haha, hopelijk heeft/krijgt hij een dikke reet dan is het een topaankoopje!

Goed gedaan, hij is gratis en je kan hem sowieso dus weer met winst verkopen. Toegevoegde waarde zal hij niet zijn voor het spel.

19 mei 2011 om 17:56

Moet ook salaris aan betaald worden... Dus een gegarandeerde winst zal hij niet opleveren.

19 mei 2011 om 18:00

Dat is natuurlijk waar en ik weet niet hoeveel salaris hij op zal strijken maar het is een harde werker en denk dat hij qua teamspirit wel iets kan beteken. En na een jaar of 2 kan je hem verkopen aan een Turkse club ofzo?

19 mei 2011 om 18:00

Gegarandeerde winst, zeker wel. Alleen al aan de shirt verkoop aan alle Turken.

19 mei 2011 om 18:10

Zie jij veel Turken met een origineel shirt lopen dan? Ik weet niet maar naar mijn weten zijn het vaak de shirtjes van de boulevard... Kan me niet voorstellen dat de club daar iets aan verdiend.
Daarbij denk ik niet dat veel mensen een shirt van Altintop willen kopen aangezien men er ook een van Sahin kan kopen. Lijkt me toch stukken interessanter!

Wat moet Real Madrid in vredesnaam met zo'n speler, als je met Özil, Kaká, Granero, Canales, Gago en Diarra al betere spelers op de bank hebt zitten?

19 mei 2011 om 19:39

@supertorres

hahaha grappenmaker

hij is zeker wel beter dan gago, granero, canales?
wat zijn dat voor spelers?

19 mei 2011 om 20:24

Altintop is zeker niet beter dan Gago, Granero en staat bovendien de ontwikkeling van Sergio Canales in de weg. Dat jij ze niet kent lijkt me raar, het zijn heel goede spelers. Ik vind Hamit Altintop voetballend geen goede aankoop, maar hij zal dmv merchandising best wel een voordeel hebben.

19 mei 2011 om 19:42

Alle spelers die jij hebt opgenoemd zijn niet zelfde speler als Altintop. Als je Altintop vaak hebt zien voetballen en meer over hem weet dan weet je dat deze man Linkshalf, Linksbuiten, Rechtsbuiten, Rechtshalf, Centraal middenveld, Aanvallend middenveld, Verdedigend middenveld, Rechtsback kan spelen. En daarnaast komt hij gratis je hebt toch niks te verliezen als je een allround speler kan halen voor niks zou jij dat niet doen dan ??

Een speler die paar jaar bij Munchen speelt, een speler die meer ervaring heeft dan Granero, Canales. En in zijn carriere de dubbele heeft gespeeld van Gago.

19 mei 2011 om 20:18

Ik zie hem niet zo vaak spelen, want hij speelt niet vaak.
Hij is een allrounder, dat is waar. Maar op elke plek die jij opnoemt zijn 2, soms zelf 3 of 4 spelers beter dan Hamit Altintop. Hij staat bovendien ook nog de ontwikkeling van Sergio Canales in de weg.

3 letters = Wtf

Nee even serieus, Hamit Altintop is een goede speler maar niet goed genoeg voor Real Madrid. Altintop speelt aankomende seizoen aan de top!

Vindt het een goede aanwinst. Deze man kan overal spelen aan de flanken en op de vleugel als Rechtsback.

Hamit zal zelf niet vaak spelen maar als hij speelt zal hij niet slecht spelen.

pfff bank of niet ik was hier al bang voor. Onnodige aankoop sjonge jonge, geef dan een P.leon de kans of iemand anders uit de jeugd:s

Goede aankoop... Voor de shirtsales in Turkije

19 mei 2011 om 17:56

welke shirt sales in Turkije die neppe shirtjes op de markt daar?

19 mei 2011 om 18:04

Klopt, niemand in Turkije zal 70 euro uitgeven, als je voor 10 euro een z.g.a. originele Real shirt kan kopen?

19 mei 2011 om 18:04

Ja gelukkig hebben ze daar neppe shirtjes van die buitenlandse teams. Laat ze maar lekker shirts van hun eigen clubs kopen. Helpen ze lekker de binnenlandse clubs, i.p.v. de buitenlandse clubs. Waar ze toch niets mee hebben.

19 mei 2011 om 18:08

Hoebedoel je neppe shirtjes. Ze zullen heus wel gaan kopen en het is zeker geen 70euro. Een Turk bij real is iets om trots op te zijn.

19 mei 2011 om 18:12

En kopen ze dan een shirt van Altintop? Ik zou toch eerder voor Sahin gaan dan... Misschien zelfs Özil, ook al is dat geen echte Turk. Maar goed, ze zoeken het maar uit!

19 mei 2011 om 18:25

@m.pjanic

In Turkije draagt men tegenwoordig zelden shirts van buitenlandse clubs. Ook al is het van 'grote' clubs, tegenwoordig heeft elke voetbalfanaat in Turkije een shirtje van zijn/haar Turkse club. Ik begrijp overigens ook niet waar je op doelt met ''neppe shirtjes''.

19 mei 2011 om 19:40

Deze transfer levert ook niks op aan shirtverkoop. Nutteloze aanwinst.

19 mei 2011 om 20:27

Nutteloze transfer natuurlijk maar mooi voor die speler dat hij bij Madrid onder contract staat, dat lukt niet iedereen.

19 mei 2011 om 18:09

In West-europa zijn er nog zat Turken denk ik die liever een originele Real shirt hebben. Blijkbaar verkocht de naam Ozil heel goed in Duitsland en in de rest van Europa, misschien ook in Turkije. Daarom dat ze nu Sahin en Altintop ook halen voor iets wat ze zo weer terug hebben verdiend met wat marketing.

Breedte aankoop..
Kan op meerderen posities spelen, geen aankoop som, geeft altijd 150%..
Zijn aankoop heeft meerdere voordelen!
Welkom Altintop!!

:O toch een van de meest overbodige spelers vind ik zelf. Hij kan het wel, maar wie moet hij dan vervangen....?!
Als ik Mourinho mocht aanraden, zou ik tegen hem zeggen dat hij alleen zijn ogen moet richten op de portugese kampioen Porto. Daar heb je spelers, nou die zijn gewoon wauw!. een aanvaller erbij, een linksback en een certrumverdediger( voorstopper). Je hebt daar echt genoeg keuzes. Voor de rest hoef je weinig tot niets te veranderen.

Met hoeveel elftallen gaat Real Madrid volgend seizoen de competitie beginnen?

Altintop vind ik evenals Sahin een prima voetballer, maar zeer waarschijnlijk zullen ze allebei genoegen moeten nemen met een plaats op de toch al overvolle bank.

19 mei 2011 om 18:22

Sahin zal best gaan spelen denk ik hoor, ik vermoed naast Xabi Alonso. Tegen het merendeel van de Spaanse clubs kan je best wat meer voetbal gebruiken. Tegen Barça zal hij dan weer niet spelen gok ik, dan worden alle schoppers en hakkers weer van stal gehaald.

19 mei 2011 om 19:26

Ik moet toegeven, leuke grapje met dat de schoppers en hakkers weer van 'stal' worden gehaald. Maar ehh jullie halen dan weer de acteurs van hun reality show. God wat kunnen zij acteren zeg.

19 mei 2011 om 18:25

Ik denk dat er wel een berg van een verschil zit tussen Altintop en Sahin. Altintop komt gewoonweg tekort voor het snelle voetbal en is een net niet speler. Sahin daar en tegen is een top talent en begint heel snel door te groeien naar een wereld speler. Hij kan met alle respect voor Khedira, hem wel uit de basis spelen. Ik verwacht volgend jaar gewoon een duo met Sahin en Alonso, als controleurs.
Hamit zal waarschijnlijk veel op de bank plaats nemen en speel minuten maken als iemand geblesseerd of geschorst is. Hij is dan ook een sterke bankzitter, niet meer en niet minder. Hoop natuurlijk op meer, maar denk niet dat het er in zit voor hem.

19 mei 2011 om 19:05

Hahah, ik heb geen idee. Maar deze aankoop is natuurlijk volledig onnodig. Hiermee zeg je gewoon dat Canales, Granero, Sarabia op de tribune mogen plaats nemen. Vrij bizar..

Als je ervan uitgaan dat het eerste elftal van Real dit wordt: Iker, Ramos, Pepe, Carvahlo, Marcelo, Sahin, Alonso, Özil, Ronaldo, Di Maria, Higuain, dan hou je nog een geweldig 2e elftal over wat zo de CL in kan.

Misschien heeft Mourinho grootse plannen en wil die 80 wedstrijden per jaar gaan spelen of zo.. Ik ben na deze aankoop in ieder geval even de weg kwijt.

PS: Ik heb Leon niet genoemd, omdat die volgens mij alleen voor de darttoernooitjes wordt opgeroepen..

Adan
Lass
Albiol
Garay
Arbeloa
Khedira
Granero
Altintop
Canales
Kaka
Benzema
19 mei 2011 om 21:03

Pedro Leon speelde gisteren tijdens het benefit wedstrijd van Real tegen de selectie van autonome gebied van Murcia.

Mooi dat hij er ook heen is, ik denk alleen wel dat hij op de bank beland maar misschien heeft hij ook wel een kans om in de basis te komen want Altintop moet je niet onderschatten.

Wat een drama aankoop... Ongelooflijk!
Moeten er andere spelers en vooral jeugd weer plaats voor maken. Canales niet goed genoeg? Kansloos dit.

Wat moet Real Madrid nou weer met Altintop man? Ik snap deze transfer niet helemaal maarja. Ik had liever Ramos centraal gezien en dan Coentrao als rechts back inplaats van dat ze Altintop kopen. Maarja, Mourinho zal wel zijn redenen hebben.

Ik vind dit echt een goede speler en word zwaar onderschat. Hij kan de hele rechterflank aan en is ook een goede jongen voor de groep. Ik hoop dat hij het gaat maken bij Real Madrid, maar zal vooral op de bank zitten. Ozil heeft de naam Altintop laten vallen bij het bestuur van Real Madrid en vandaar dat hij nu naar de Koninklijke gaat. Hij is transfervrij, dus je ken het altijd proberen. Ik vind hem al beter dan Pedro Leon.

19 mei 2011 om 18:04

ja maar kom op hee.
Ik denk dat je de wedstrijd tegen Inter niet hebt gezien toen die inviel voor arjan robben.
Ik denk dat hij geen 1 ding goed had gedaan.
Straks moet die dan maar tegen barcelona gaan voetballen, Tegen abidal of Alves nou ik wens hem veel geluk maar deze stap gaat niet goed zijn voor zijn carriere.
Hij kon veel beter naar een ploeg gaan als misschien Valencia of Sevilla.

Maar het kan ook dat die de sterren van de hemel gaat spelen , laten we daar maar op hopen want een miskoop is natuurlijk nooit leuk

19 mei 2011 om 21:05

Tegen Alves is zijn enige taak zorgen dat Alvas niet opkomt en een voorzet geeft.

19 mei 2011 om 18:05

Nederlanders zijn jaloers Dat is de enige reden dat ik kan verzinnen.. Ze doen alsof Hamit van Freiburg naar Real gaat, maar hij speelde al jarenlang bij Schalke en Bayern Munchen.. Toch niet de minsten en op het EK liet hij zien dat hij de absolute top aankan!!

19 mei 2011 om 20:48

Waarom zouden Nederlanders jaloers moeten zijn op Turken? Een land met 80 miljoen inwoners dat nog nooit een ek, wk of cl/ec1 heeft gewonnen. Niet eens 1 topper in de gelederen heeft, om over het historieloze bestaan maar te zwijgen.
Nee, ik ben trots op NL en lach me dood om de 'prestaties' van Turkije. Haha, schiet weer in lach, wat een grap.

On-topic. Totaal onnodige aankoop van Real Madrid. Behalve dat hij niet goed genoeg is, houdt hij ook de jeugd, die verschrikkelijk goed is, tegen. Jammer, geldverspilling en Real Madrid onwaardig.

19 mei 2011 om 20:55

Volgens jou redenatie moet China altijd het WK winnen??

Die ranglijst zegt niets.. Nederlandse competitie wordt gezien als een springplank en NLe clubs kunnen nooit hun sterspelers behouden.. Wat heeft de grote Ajax laatste 10 jaar in Europa bereikt? Wat is er gebeurd met de o zo grote Feyenoord? PSV die grote financiele problemen heeft.. AZ met zijn oplichter eigenaar!!

Allemaal clubs die met ons belastinggeld gered moeten worden voor hun ondergang door de gemeente!!

Turkse clubs hebben het financieel goed, ze hebben schulden, maar kunnen dat gewoon aflossen.. Ze kunnen sterspelers halen en hun behouden.. Steeds meer clubs geven de jeugd ook meer de kans.. Er is een structuur gekomen in het Turks voetbal.. Nederlands voetbal gaat een dal in, terwijl Turks voetbal uit de dal aan het komen is..

Kwestie van tijd dat we Nederland definitief voorbijstreven op de Uefa coefficentenlijst..

19 mei 2011 om 21:16

@ zilva48

Kom niet praten over die domme statistieken en dat er zogenaamd geen topper bij Turkije zit. Ooit gehoord van Arda Turan? Servet Cetin achterin maakt ook elke aanvaller kapot. Zelfs Drogba, ik neem aan dat je hem kent, heeft toegegeven dat hij het tegen Servet Cetin het lastigst heeft gehad.
Heb jij trouwens die wedstrijd Nederland - Turkije gezien? 17 november 2010 in de Amsterdam Arena? Ik wel en ik was erbij. Turkije was stukke beter dan Nederland. En kom nu niet met die antwoorden van: ''ja maar het was maar een oefeninterland en Nederland zette zich niet 100% in.'' Dat slaat namelijk helemaal nergens op, want ze speelde met de beste 11 die ze hebben, dus daar kan het niet aan liggen. En zelfs een oefeninterland zou je met een 100% instelling in moeten gaan en met een mentaliteit dat je die wedstrijd wilt winnen. Want zo doen ''toppers'' dat toch altijd?

19 mei 2011 om 21:19

delgadodo,
Dit wordt al jaren gezegd door je landgenoten. Maar voorlopig zie ik geen een topper in Turkije rondlopen en is afgelopen jaar Nederland juist zwaar uitgelopen op Turkije. En houd aub op over structuur. Turkije heeft maar een voordeel en dat is geld. Er worden geen goede spelers opgeleid, kijk alleen maar naar de jeugdtoernooien. De enige Turken die goed, zijn opgeleid in Duitsland(wees trots!).
En kap met liegen, dat is laag en maakt je dom. Zowel Feyenoord als Az als Psv als Ajax heeft geen steun gehad van de Nederlandse overheid, 'ons belastinggeld'. Waar in Nederland al weer talloze toptalenten klaarstaan, er weer vele zijn afgeleverd bij de Europese top en de structuur nagenoeg perfect is, heeft Turkije een lachwekkende opleiding, niet een toptalent en zijn ze volledig afhankelijk van een Nederlander om zich te plaatsen voor een ek'tje(waar wij als topfavoriet heengaan!), te weten: Guus Hiddink.

Overigens, je eerste opmerking is zoals gebruikelijk een loze. Turkije pretendeert een voetballand te zijn, mijns inziens wel een lachwekkende, en tegelijkertijd heeft ze nog totaal niets toegevoegd aan het voetbal(geen spelsysteem, geen schoonheid, geen toppers, niets gewonnen). Ofewel, een zichzelf benoemd voetballand met 80 miljoen inwoners, zonder prijzen, zonder eer.

On-topic: Domme aankoop, die Altintop. Zonde van de jeugd, geld en energie.

19 mei 2011 om 21:22

Nee, dat doen de toppers juist niet. Die winnen een wedstrijd, op hun dooie gemak van een zwakke tegenstander. Ook al vond ik NL absoluut niet zwakker, hoever kwam Turkije op het WK? Daar worden namelijk eer en prijzen verdeeld, niet in oefeninterlands. Hoe gaat het trouwens in de kwalificatie?
Arda Turan is absoluut geen topper. Anders had hij Galatasaray Europa wel ingeschoten(zowel begin dit jaar als in het net afgelopen seizoen). Net als die andere turkse topclubs, stelt Gala niets voor.

19 mei 2011 om 21:27

Arda Turan is geblesseerd, speelt dus niet, kan Galatasaray dus niet verder helpen. Ik zou trouwens ook wel willen zien hoe ver Fenerbahce komt dit seizoen in de Champions League.

19 mei 2011 om 21:34

Ach wat doen NLe clubs dan in Europa? Ajax teert nog op zijn verleden, Feyenoord is het lachertje van Nederland en PSV had het heel moeilijk tegen het B-elftal van Lille en werd weggespeelt door Benfica..

Nu gaan de Turkse speler langzamerhand naar de topclubs in Europa, terwijl die Nederlanders 1 voor 1 worden weggestuurd.. Babel, V/d Vaart, Huntelaar, Drenthe, Braafheid enz..

19 mei 2011 om 21:42

Die stellen ook niet zo veel voor in Europa nee

19 mei 2011 om 18:24

Van Pedro León weten we niet eens meer of hij goed of slecht is haha, die hebben we misschien drie keer gezien dit seizoen.

19 mei 2011 om 20:52

eindelijk een bewuste reactie ... goed zo

Hamit kan zowel rechtsmid, rechtsback als centrale middenvelder/verdedigende middenvelder. Klaagt nooit, goede kwaliteit, goede speler. Goed genoeg voor Real ? Ik zou niet weten wie hij daar uit de basis kan spelen, maar dat Mourinho zo'n speler er bij wel hebben is enigzins te begrijpen. Met Ronaldo's en Kaka's alleen kom je er niet.

Volgens mij is het een probleem voor Altintop, want hij moet zich goed beseffen dat RM te hoog gegrepen is voor de basis, hij zal wel blij zijn als die elke maand naar zijn bankrekening kijkt. hij is enkel gehaald om de bank van RM warm te houden.

Ik ben van mening dat ie voor de basiself geen toegevoegde waarde heeft, maar goed er zijn zat spelers die bij het horen van RM al opgewonden raken.

Iedereen heeft het over dat Altintop op de bank komt, wat een onzin, dan zouden ze er toch echt 1 bij moeten laten makenm, want zelfs daar is geen plek meer. Misschien is het t eerlijst om een stoelendans te organiseren.

Van Los Galacticos naar Los Turcos

Klinkt wel grappig, maar er spelen denk ik evenveel Portugezen en Argentijnen bij Real.

19 mei 2011 om 21:08

Bij Real speelden altijd veel Argentijnen en andere Latijns-americaanse spelers. Daarom is Real zijn bijnaam Los Merengues.

Oké even voor de duidelijkheid. Iedereen zegt hier dat hij een drama aankoop is maar denk is even na. Transfer vrij over genomen, ze zullen hem volgend seizoen waarschijnlijk wel in een wedstrijd 10 tot 20 minuten speeltijd geven. In die minuten heeft hij de kans zich te kunnen bewijzen en op die manier laat hij de buitenwereld zien wat hij kan. Ik denk namelijk dat Real Madrid hem wil verkopen puur voor de winst. Hij is gratis overgenomen dus hier maak je alleen maar winst mee mensen geen domme aankoop maar een hele slimme als je het mij vraagt.

Wat is dit nou weer voor rare aankoop van Real Madrid? Deze jongen zal altijd op de bank eindigen.. Erg zonde van zo'n speler.

Had Real Madrid niet beter een soortgelijke speler uit eigen jeugd kunnen contracteren? Ik vind dit echt een onbegrijpelijke transfer. Ik ben nota bene Real Madrid fan, maar dit slaat echt alles...

niet goed genoeg voor bayern, niet goed genoeg voor real madrid. Met geluk basisspeler bij psv of ajax.
Ongelofelijk real heeft al zoveel spelers, Zulke gasten mogen de grassprieten van Bernabeu niet eens aanraken.
En kom nou niet dat gezeur dat hij overal kan spelen, want dat zal hij best kunnen maar op elke positie dat hij speelt verzwakt hij het team

19 mei 2011 om 18:02

Hahaha ga toch fietsen man. Hamit met geluk een basisspeler bij PSV of Ajax ? Wie moeten Hamit uit de basis houden ? Bakkal of De Zeew ?

19 mei 2011 om 18:04

Bijvoorbeeld ja. De zeeuw is echt niet minder dan altintop
maar goed dat kan je nog vinden
maar dat hij bayern en real niet aankan is zeker

19 mei 2011 om 18:11

Ga toch weg man. Engelsen noemen dit jumping on the bandwagon. Je hebt waarschijnlijk totaal niet zien spelen en doet gewoon mee. Als je de Zeeuw al gaat vergelijken met Hamit Altintop, dan zak je echt door de mand.

Kijk enkel naar de wedstrijd tegen Olympique Lyon, Hamit was de beste aan de kant van Bayern Munchen, toen durfden mensen nog te beweren dat Hamit in vorm niets onderdoet voor Ribery, en nu meteen weer als schietschijf gebruiken ?

Nee, Hamit vind ik ook niet goed voor de basis van Real, maar je moet in gedachte houden dat Hamit zowel op links als rechts uit de voeten kan, als rechtsback kan en zowel centraal als verdedigende middenvelder uit de voeten kan. Als rechtsmid zie ik hem niet in aanmerking komen, maar wel bij een eventuele blessure van Ramos als rechtsback. Ik schat de kans dat hij als centrale middenvelder speelt hoger dan Gago als voorbeeld, want op die positie komt hij ook beter uit de voeten.

19 mei 2011 om 18:24

dezeeuw was ook halve finale WK maar die heeft er verder ook niks mee te maken.
Een bankzitter van bayern kan nooit een versterking zijn voor real madrid en ook niet voor de bank daar. Hij verzwakt het team gewoon als hij erin komt.

Maar jy mag dat vinden
alleen ik denk jou club bjk is zijn niveau, niet hoger main!

19 mei 2011 om 19:49

Sorry hoor, maar nu zet je jezelf echt voor schut. De Zeeuw mag je echt niet boven Altintop scharen. De Zeeuw is zo overschat...

Misschien heeft Altintop niet de beste kwaliteiten, maar een harde werker is het zeker.
Hij doet wat er van hem gevraagd wordt en heeft daarnaast ook nog een aardig traptechniek.

Wat veel Vz-leden over het hoofd zien is dat Altinop op meerdere posities uit de voeten kan .
Hij kan back spelen, hij kan op het middenveld, hij kan linksbuiten.. multifunctioneel om het zomaar te noemen.

Tuurlijk zal hij niet basis spelen, maar een goede backup heb je hier wel degelijk.

Merchandising? Welke?
Denken jullie nou echt dat mensen ongeveer 60 euro gaan besteden om een shirt van Real te gaan kopen in Turkije? En dan nog, deze transfer is echt niet om reclame te gaan maken. Volgens mij wordt Altintop zwaar onderschat hiersow. Maarjah hier op vz weten ze het natuurlijk wel beter dan Mourinho. Hé jongens......

On: Goede transfer van Real, prima speler voor op de bank. Maar ook wanneer je hem nodig hebt staat hij daar. Slimme aankoop, kan overal uit de voeten.

19 mei 2011 om 18:02

In Turkije worden juist allemaal namaak shirtjes verkocht van Real haha

On: Zeer overschatte speler. Maarja, je bank moet ook warm blijven natuurlijk.

Iedereen op deze aardbol weet dat Hamit geen voetballer is voor de absolute top, dan doel ik dat hij basis staat.maar deze man is een zeer professionele speler die niet klaagt als hij wissel staat want hij is ook wel slim om te bedenken dat hij niet in de basis komt met concurrenten als Ribbery,robben en :lahm . Maar Heeft van gaal hem ooit in het midden gezet?nee maar daar speelt hij ook gewoon goed en met deze materiaal vind ik wel dat hij een basisplaats kon krijgen bij Bayern aangezien ik niet zo gecharmeerd bent van Luis Gustavo .een andere reden kan zijn dat Mourinho een echte leider wil hebben voor op de trainingsveld maar ook in het veld, Iemand als casillas die iedereen motiveert en ook een beetje ze de helpt met hun andere zaken.

Weer een Bewijs voor meneer Ozil dat je niet bij een topland hoeft te voetballen om bij de top van clubs te kunnen voetballen , Gisteren sahin Vandaag Hamit Morgen Arda turan ? In your Face Ozil, komt ervan als je voor duitsland kiest

Hamit altintop is een aanwist voor Real madrid en dat zullen jullie zien na zijn eerste geweldige afstandshotdoelpunt voor real madrid.veel geluk daar Hami, En laat de haters maar praten,heel turkije gelooft in jou.

19 mei 2011 om 18:05

ik denk dat de komst van zowel Sahin als Altintop juist heel veel met de aanwezigheid van Ozil te maken heeft en Ozil was op zijn beurt nooit gehaald als hij niet voor Duitsland had kunnen schitteren op het WK.

Er is natuurlijk onmogelijk een waterdicht causaal verband vast te stellen, je hoeft uiteraard niet voor en topland uit te komen om bij Real aan de slag te gaan maar de kans is aanzienlijk kleiner dat je wordt aangetrokken door zo'n club als je dat niet doet.

Neemt absoluut niet weg dat Sahin een fantastische voetballer en Altintop heb ik ook altijd een prima voetballer gevonden. Het gaat om waarschijnlijkheid, dat het een keer kan gebeuren is altijd mogelijk natuurlijk. Ook zijn dit spelers die in Duitsland zijn opgegroeid, dat zal wellicht ook een rol spelen.

19 mei 2011 om 18:14

Wat komt er precies van als je voor Duitsland zit? Hij speelt zelf toch ook voor Real.

En een aanwinst voor Real, je bedoelt zeker: Een aanfluiting voor Real. Zonde van de allure van zo'n club dit. Spelers die professioneel zijn en niet klagen als ze op de bank zitten zijn er zat, en die heeft Real ook al. Ik snap zijn toegevoegde waarde niet, Real heeft een selectie die momenteel eerder te breed is dan te zwak op zijn positie met mensen als Granero achter de hand. En een leider? Haha...je denkt dat de spelers van Real Altintop als leider zien? Haha schei uit joh. Ze zullen vragen wie hij is. Hij heeft toch veel te weinig status vergeleken met de spelers van Real om als leider te fungeren.

19 mei 2011 om 18:28

Mooie 1e alinea, ben het helemaal met je eens.

Maar ik snap niet dat je in 1x met die aversie over Ozil begint te praten. Dat misschien voor jou de keuze wat makkelijker ligt hoeft dat niet direct voor iedereen te gelden. Ozil is geboren en getogen in Duitsland, heeft daar zijn vrienden gemaakt en heeft voor zijn gevoel meer met Duitsland dan met zijn vaderland. Dat kan toch? Dat mag toch geen probleem zijn. Iedereen heeft dat te respecteren. Voor individu is dat anders en we mogen elkaar daar niet op af vallen en helemaal niet veroordelen

Uiteindelijk gaat het de clubs niet om de nationaliteit van de speler maar om de kwaliteit van de speler.

Sorry hoor. Alle respect voor Altintop, maar deze jongen voegt toch 0.0 toe aan Real Madrid?

19 mei 2011 om 18:11

Dat zeiden ze ook over Özil, dat die niks zou toevoegen. En hoe kan je nu al weten dat die niets gaat toevoegen. Hij heeft nog amper 1 wedstrijd gespeeld.

19 mei 2011 om 18:14

Voor alle duidelijkheid. Dat werd dus echt niet over Ozil gezegd. Real heeft Ozil na het WK gehaald. En zoals jij en ik weten, speelde Ozil een fantastisch WK, dus waren de verwachtingen juist heel hoog...

19 mei 2011 om 18:14

Dat zei men helemaal niet over Ozil, iedereen was juist lyrisch over die transfer omdat hij een fantastisch WK speelde.

19 mei 2011 om 18:19

Ja klopt, maar iedereen zei ook dat hij nooit! Kaka uit de basis zou spelen. Volgens mij had die het al in zijn 1ste wedstrijd al geflikt.

19 mei 2011 om 18:46

Hamit speelde ook een fantastische EK in 2008!! Dat zegt toch niks?

Als hij niet goed genoeg is voor Bayern waarom dan wel voor Real Madrid. Met alle respect voor Bayern, Real is wel een stuk beter vind ik. Real heeft ook al genoeg buitenspelers. Er loopt ook nog genoeg in de jeugd rond die meer potentie hebben dan hij heeft. Ik snap deze aankoop echt niet, Altintop is totaal Real onwaardig. Hij had naar een sub-topper in Duitsland moeten gaan. Misschien kan hij ons allemaal verassen, maar ik zie het somber in, weggegooid geld (het salaris)

Typerend voor het beleid van Real Madrid. Pedro Leon hebben ze ook voor de rechterflank en hoeveel wedstrijden heeft die gespeeld dit seizoen ? Di Mariá en Ronaldo krijgen zeker de voorkeur en als hun om de één of andere manier niet kunnen spelen zullen ze zelfs Kaká nog eerst daar opstellen voordat ze aan Altintop of Leon denken .

19 mei 2011 om 18:08

Pedro Leon zou sowieso niet doorbreken, komt echt te kort.
Zoals al eerder is gemeld, Altintop is niet alleen voor de rechtsbuitenpositie gehaald.
Die jongen kan in de verdediging, als rechtsback, verdedigende middenvelder en op allebei de flanken. Hij kan handig zijn, alhoewel ik het niet erg had gevonden als ze hem niet hadden gehaald maar hij is transfervrij en een nuttige speler. Een soort van Afellay van Barcelona, alleen dan op meerdere posities.

19 mei 2011 om 19:27

Ja hij is multifunctioneel dat is een voordeel maar is het nodig ? Nee. Vooral omdat je er dan vanuit kan gaan dat een geweldenaar in wording als Pablo Sarabia volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk weer niet bij het 1e wordt betrokken. Daarbij vind ik dat hamit Altintop het niveau bij Real niet aankan, hij kon het amper bij Bayern laat staan dan bij Real. Maar goed, wie ben ik om te klagen als Barca supporter ? Eigenlijk zou ik stiekem blij moeten zijn met dit beleid van Real .

19 mei 2011 om 21:13

Pedro Leon is gehaald door technische directeur Valdano. Valdano vergaat deze aankoop voor te leggen aan Mourinho. Mourinho werd binnengehaald door voorzitter Perez. Het is een publiek geheim dat Mourinho niks ziet in Pedro Leon en ook Valdano.

Slim, Turkije is een voetbalgek land en dit geeft Real een goede mogelijkheid om van het commerciele potentieel gebruik te maken.

Verder lijkt me dit een prima breedtekoop, een multifunctionele speler en transfervrij. Hij zal hoogstwaarschijnlijk geen wedstrijden voor je beslissen maar doet ook geen domme dingen, prima opvulling van de selectie en geeft Mourinho weer wat mogelijkheden om te 'schuiven' zodat hij zijn ideale opstelling kan gebruiken.

Zonde alleen dat dit ten koste gaat van de jeugdspelers, behoorlijk gebrek aan langetermijn visie lijkt me.

Tot nu toe koopt Real goed in, ben benieuwd wie er weggaan want lijkt me onwaarschijnlijk dat ze deze mensen alleen halen om het niveau van de trainingen te verhogen.

Ik heb me puur even ingelogd omdat ik zie dat sommige fans hier het nog steeds over Sahin als bankzitter bij Real hebben. Precies hetzelfde werd ook gezegd over Özil, met dat hij Kaka er niet uit zou kunnen spelen.
Volgens mij vergeten sommige leden hier dat Nuri Sahin de jongste debutant ooit in de duitse bundes-liga is. Die jongen speelde de sterren van de hemel paar jaar terug bij Feyenoord, is o.a captain geweest bij Dortmund en heeft zowat de hele team op sleeptouw meegenomen.
Zijn er nu echt nog mensen die willen beweren dat deze jongen Khedira niet van het veld afspeelt???

En wat betreft Altintop, Ik zie zoveel mensen reageren met dat hij plaats mag nemen op de bank.
Dat weet hij zelf ook wel hoor mensen! Zoiets hoeven jullie niet te herhalen dagelijks.
Want iemand met een klein beetje verstand van voetbal weet dat Altintop voor de breedte is gehaald, vanwege zijn strijdlust & het feit dat hij kan spelen op beide flanken, rechtsback & op een centraal positie.

Iedereen prijst Mourinho omdat hij weet wat hij doet qua tacktiek, Dan weten jullie toch ook wel dat Mourinho Altintop heeft gehaald met een reden.

19 mei 2011 om 18:41

Sahin is een topaankoop in mijn ogen. Hij heeft het erg goed gedaan in Duitsland bij Dortmund dus leek het me al logisch dat hij naar een topclub ging. Maar iedereen vergeet ook dat Khedira ook nog maar 23 is. Sahin ook maar Khedira heeft al een jaar meer ervaring bij Real. Het kan zijn dat Sahin moet wennen in Madrid of dat hij zich daar helemaal niet thuis voelt. Zo slecht heeft Khedira het niet gedaan dus ik ben wel erg benieuwt wie het er beter gaat doen bij Real, want Khedira was vorig jaar ook een grote belofte.

En ik vind Altintop gewoon een domme aankoop. Zoals je zegt, iedereen kan zien dat hij voor de breedte is gehaald. Maar de speeltijd die hij zal krijgen kun je iemand uit de jeugd ook geven. Ze moeten meer de jeugd de kans geven en niet zo'n persoon halen. Het kan zijn dat hij ons allemaal gaat verassen en het heel erg goed gaat doen, maar ik verwacht het niet.

19 mei 2011 om 18:47

Khedira heeft vergeleken met Sahin niks gepresteerd in Duitsland, ik kon hem zelf niet eens, vervolgens na een goed WK ging die naar Real.. Sahin is echt een klasse beter dan Khedira hoor..

19 mei 2011 om 19:21

Ik neem aan dat je ken bedoelt in plaats van kon dus daar ga ik even op in

Als je hem niet kende hoe kun je dan over hem oordelen hoe hij in Duitsland heeft gepresteerd. Hij deed het niet heel slecht in Real, hij blonk alleen niet uit. Hij is niet goed genoeg voor Real begrijp me niet verkeerd. Maar het zelfde kan met Sahin gebeuren.

19 mei 2011 om 18:43

Het is vanzelfsprekend dat hij altintop haalt voor de bank. Maar als je geweldige wissels hebt dan hoef je hem toch niet te halen. En waarom geeft hij de kans dan niet aan jeugdspelers.

Jammer. Altintop is zeker geen slechte speler, maar ook zeker niet bijzonder. Echt niet van het niveau Real Madrid. Het is natuurlijk een breedteaankoop voor de bank, maar kijk eens naar de jeugd. Daar hebben ze genoeg talentvolle spelers lopen.

19 mei 2011 om 18:13

dit is de enige normale reactie die ik bij de 50 voorgaande tegenkom

vind het zelf meer wat voor Liverpool die hem graag wou hebben, jammer dat hij voor Real koos maar kan het wel begrijpen dat hij toch nog de maagdelijke wit wil dragen.

En tjah, als een houthakker als Pepe zijn minuten pakt pakt deze jongens ze ook vast wel.

Leuk transfer voor hem en de perfecte 12e 13e man voor Real...
anyway we zullen een maandje of 3 moeten wachten

Wat moet Real hiermee? Heel leuk dat hij multifunctioneel is, maar hij komt tekort voor Real. Helemaal als je ziet wat voor spelers ze hebben..

Tjaa...
wat moet je hierover zeggen?
speler gehaalt voor de breedte van het elftal denk ik, maar je hebt ook spelers als granero en Leon enzovoorts...

Maar--> Altintop is wel een speler die overal naar behoren speelt, hij kan ook gewoon op rb, kan Ramos eindelijk weer naar het centrum.

Bovendien zullen ze gewoon winst maken op deze speler!
Hij zal niet erg veel verdienen, shirtjes worden massaal gekocht door turken, hij zal waarschijnlijk worden verkocht voor +-10 miljoen over 1.5 jaar?

Dit is misschien niet de meest logische keuze van Real Madrid, maar wel een nuttige.

Lijkt me puur voor de breedte. Ik vind het een voetballer die het vooral van het lopen met de bal moet hebben en dat moet je in de Spaanse competitie en zeker bij R Madrid niet doen!

Als turk zou ik hier trots op moeten zijn, maar dit is een transfer die ik niet snap en heb d'r ook geen goed gevoel over.

Dit is een speler die puur is gehaald om de selectie te versterken, hij zal spelen als de sterren rust krijgen en dat is de bedoeling van mourinho. Maar de spanjaarden zullen boos zijn omdat de jeugd weer geen kans krijgt en ik geef hun groot gelijk, want eerlijk gezegd voegt altintop ook niks toe aan real.

Dat Altintop is gekomen betekent ook dat er iemand of meerdere weggaan.

Over Altintop zelf ik vind het een goeie voetballer wordt echt zwaar onderschat en nu nog steeds wat wel jammer is, ik vind het geen slechte speler maar hij moet dan ook niet gaan klagen dat hij geen speelminuten krijgt.
Maar ja hij is transfervrij waarom is het zo erg?
Ik ben zeer tevreden met deze aankoop

Als je nou eens een Topspeler haalt *zucht*
Altintop, goede voetballer, maar veel te min voor Real..

Dit gaat te ver, Is dit Madridismo?

Rot op Perez, vergooi deze geniale generatie van Castilla voor een type Altintop speler.

19 mei 2011 om 18:17

Zonde dit. Ik mij maar verheugen op de officiele overgang van Castilla naar Real van Sarabia, komen ze met Altintop aanzetten...

Hamit Altintop? Ze snappen er bij Real ook niks van, Robben schoppen ze weg en vervolgens iemand een paar jaar later halen die drie klassen minder is.

19 mei 2011 om 18:16

ze hebben toch baltovenaars ik snap al die reacties niet

21 mei 2011 om 09:13

Spelers van het niveau Altintop moeten ook wel in de jeugd zitten.

Prima speler voor de breedte, maar niet voor hamits loopbaan, hij is nog wel goed genoeg voor een subtop in europa.
Als ik deze tranfers zie houd real komende zomer een grote schoonmaak

Ik hoor hier mensen allemaal zeggen massaale shirts verkoop in Turkijke maar daar verkopen ze alleen neppe shirts hahahahxd.

19 mei 2011 om 18:20

Ja nep misschien wel,ma ze verkopen toch ! XD

Hoe kan je nou achteraf concluderen dat het een overbodige aankoop is!?

Ten eerste kan hij op zowel rechtsmid, rechtsback en als centrale middenvelder/verdedigende middenvelder. Hij heeft een goede trap techniek. Technisch erg goed. Geeft altijd 200%.
Ten tweede hij is voor de breedte van de selectie gehaald. Hij is ook nog gratis.

We gaan zien of het een onnodige aankoop is of niet, maar achteraf concluderen dat hij geen toegevoegde waarde heeft aan Real is wel erg zwak.

Ik snap echt niet dat al die spelers naar real willen, de meesten zullen gewoon bankzitter worden, dat ze zich niet gebruikt voelen zeg..

Ik ken deze jongen niet zo heel goed, maar ik kan me wel nog een wonderschoon doelpunt van hem herinneren. Als hij dat mij Madrid ook doet kunnen ze nog veel plezier aan hem hebben.

Hamit Altintop, daar wordt je kampioen mee!

Nee even serieus, niks tegen de voetballende kwaliteiten van deze jongen, maar het is gewoon een aankoop van niks! Sahin is een begrijpelijke aankoop, dat is een jonge talentvolle speler. Maar Altintop? Onbegrijpelijk, Real moet Barca voorbij willen streven en niet een pak 3e rangs spelers halen.

Wat zijn de Real Madrid fans ondankbare mensen zeg.jullie moesten blij zijn dat jullie een speler halen die het niet erg vind om wissel te staan en niet naar een andere club vertrekt, Zoals Lassana die weggaat omdat hij op de bank zit. Hamit je moest naar turkije komen en niet naar Real madrid,die spanjaarden weten jou waarde niet en onderschatten jou . Ik weet zeker als er bij de volgende classico 1-1 staat en de laatste minuten naderen en Hamit komt erin en hij schiet hem van 30 meter erin iedereen een feestje gaat geven door de doelpunt van iemand die ze niet mochten.

Altintop? Ik dacht dat Real Madrid alleen goede, onnodige spelers kocht maar dit keer slaan ze de plank wel heel erg mis. Wat voor voetballende bijdrage heeft Altintop aan Real Madrid?
Bij Bayern Munchen was Altintop al niet verzekerd van een basisplaats?! Wat verwacht Altintop bij Real madrid dan?
Dit is net zo'n kansloze aanschaf als Adebayor helaas. Laat Kaka of Granero gewoon spelen, die hebben nog enigszins wat te bieden. Want Altintop is geen aanwinst in kwaliteit noch kwantiteit.

Hamit heeft de potentie om bij Real Madrid te kunnen voetballen. Hij is een teamspeler. Real Madrid had een tekort aan teamspelers. Ik verwacht dat Mourinho Hamit weer op zijn oude niveau kan brengen. Hamit Altintop zal door Mourinho veel beter gaan voetballen dan wat hij de laatste 2,3 jaar heeft laten zien bij Bayern Munchen.

Mensen voor dat we weer rare dingen gaan zeggen over Madrid,ik denk dat dit gewoon puur commercieel is gedaan.in Madrid weten ze goed genoeg dat ze hem niet al teveel nodig hebben.
Ze hebben Altintop gratis gehaald gewoon om te kunnen doorverkopen binnen een jaar of zo.dus eigenlijk is dit gewoon heel slim gedaan voor Real Madrid.voor Altintop zelf is dit misschien wat smerig,want ik zie die jongen nog minder spelen dan dat hij in Bayern deed.
Nuri Sahin is gehaald om het middenveld te versterken samen met Alonso,wat ik ook wel goed vind.maar Altintop is gratis overgehaald om hier en daar denk ik eens in te vallen en da bank in het oog te houden.tenzij Mourinho een turks plan heeft bedacht natuurlijk

En ik hoor hier al mensen praten over zijn salaris en zo.komaan e,real Madrid is nu niet egt de club die zich zorgen moeten maken over salaris betalen.en volgend seizoen staan ze waarschijnlijk terug in de zwarte cijfers dus.altintop zijn salaris zal zeker niet van het hoogste zijn in Madrid.

En volgend seizoen vertrekken er ook heel veel bank spelers bij Real.

dadelijk halen ze nog mido en andy van der meyde binnen .tjonge wat een belachelijke beleid .wat lachwekkend om ze matige speler te gaan aantrekken.zo grote club zet zich zo voor lul .dit is madrid onwaardig .ik zit me kapot echt lachen lachwekkend.hamit de speler die alle ballen achteruit speelt moet niet gekker worden .hala madrid

Ongelofelijk! Waarom Altintop?! Waarom! Puur overbodig gewoon en gewoon 100% onwaardig. Hij heeft zich bij Bayern niet waargemaakt en nu komt ie bij Real. Ik ben er echt niet tevreden mee.

Komende seizoen meer wedsrtijden kijken van Real Madrid met Özil, Sahin en Altintop

Ja jongens jullie weten het allemaal beter dan mourinho,, hij komt te kort ja juist !! Als je niet tegen kan moet je dat neerzetten en niet denken dat je beter weet dan heel realmadrid als er een khedira komt is het een goede aankoop hoor, als er een speler uit de eredevisie gaat dan is het ook allemaal goed,, als het een turk is komen ze te kort, als ozil als Turk was aangegeven tijdens zijn transfer zouden ze hem ook te kort vinde.. Voor de duidelijkheid hij is een turk geen duitser.. Jullie zulle duitsers zijn met dat volkslied bah.. Turkse bloed is Turk door voetbal maken ze hem een duitser ja hoor

19 mei 2011 om 18:22

Dat we vinden dat hij tekort komt ligt helemaal niet aan het feit dat het een Turk is. Het is gewoon een matige speler. Özil is ook Turks, maar het verschil is dat Özil zich op het WK heeft laten gelden als een enorm talent. Altintop niet.

Jammer,ik vind dit als Real-fan een nutteloze aankoop. Ik vind hem geen slechte speler en het is ook een harde werker,maar er zijn genoeg jongens bij Real Madrid zelf die je als reserve kunt gebruiken.
Nu zullen dus Kaka, Pedro Leon,granero of Canales moeten vertrekken. Canales wordt vast verhuurd,maar nu zal Sarabia er ook niet bij komen. Ik vond dat Mourinho nou als een van de weinige coaches afgelopen jaren iets deed met de geweldige jeugdopleiding; Morata, Sarabia, Nacho, Jesus mochten bij de selectie debuteren. Heel jammer deze aankoop.

Ik hoop niet dat heel veel zo reageren, alleen omdat ze nu jaloers zijn dat Real Madrid weer een Turkse voetballer heeft gekocht.

19 mei 2011 om 18:22

het maakt mij niet uit waar je vandaan komt als je het maar goed doet ! en ik zie niet wat altintop zou kunnen toevoegen ? in mijn ogen hadden ze al genoeg goede mensen op de bank !

19 mei 2011 om 18:25

Hoe kan jij nu dan achteraf concluderen dat hij onnodig is??

Puur voor de breedte?

19 mei 2011 om 18:25

Niet eens, hopelijk voor de tribune

ik zou niet weten waarom ze dit hebben gedaan geen goede aanwinst !

Heerlijk al die Nederlanders die zeggen dat hij alleen voor de bank is gehaald. Heerlijk al die Turken die er weer zo nodig op moeten reageren. Eindstand ? Voetbalzone is weer een 100 gare reacties rijker, 101 als je deze ook meetelt.

19 mei 2011 om 18:24

Hujntelaar zou het even maken en zit in duitsland te ballen. Bij de club waar deze man ooit de vedette was nog wel.....

ik zal een Prnt scrn van reacties maken, even iedereen eraan herrinneren wanneer hij degelijk en constant speelt

Hamit is eerlijk gezegd niet goed genoeg voor om in de basis bij Real Madrid te spelen omdat ze daar al heel veel goede middenvelders hebben. Het is wel een harde werker, misschien gaat hij zich bij Real Madrid verder ontwikkelen waardoor hij een basisplaats gaat veroveren. Hamit moet niet onderschat worden, vergeet de wedstrijd tegen Lyon niet! Als het blijkt dat Hamit niet goed genoeg voor Real is kunnen ze hem volgend seizoen weer doorverkopen. Dan maken ze in ieder geval geen verlies. De tijd zal ons laten zien wat de rol van Hamit gaat worden bij Real, dus niet te snel conclusies trekken.

Hamit wilde weg bij Bayern Munchen omdat hij weinig speeltijd kreeg maar gaat nu naar Real Madrid waar hij waarschijnlijk ook weinig speeltijd gaat krijgen. Maar ik snap hem aan de ene kant ook wel. Het is een eer om bij Real Madrid te mogen spelen en wie weet misschien wint hij de champions league wel met zijn nieuwe club.

Wat komt deze turk doen bij realmadrid? Zo zwaar over the hill he, hij is echt waardeloos. Bij Bayern was hij niks en bij Realmadrid zal hij toch alleen maar op de bank zitten. Wat is er met mijn Realmadrid gebeurt? Al die turken bij zo'n mooie club. Kijk Ozil is een koerd(daarom speelt hij ook niet voor nationalee team van turkije logisch zou ik ook niet doen als ik een koerd was) en Sahin is een goede voetballer en kan ik nog begrijpen. Maar Altintop? Ik ga nog liever dood dan dat ik hem in een shirt van Realmadrid zie. Hopelijk blijft hij het hele seizoen op de bank of het liefst op de tribune.
Echt Perez hier kan ik zoo boos om worden, kom op Hamit waardeloos voor Bayern en al helemaal waardeloos voor Realmadrid.

19 mei 2011 om 18:32

Achja, zoals iemand hier boven al zei, Huntelaar zou het wel effe maken bij Real Madrid hee. Nu is hij waardeloos bij een club waar Hamit de absolute vedette was.

Hopelijk knalt Hamit er een aantal in, keihard zoals hij dat doet. En het liefst tegen een Nederlandse club in de CL

19 mei 2011 om 18:35

Mij heb je nooit horen zeggen dat Huntelaar het waar ging maken. Toen was ik net zo pissig, het enige kleine verschil was, dat ik huntelaar toen niet goed vond, maar toch iets begrijpelijker vond, want hij is een jaar of 100 jonger dan Hamit..maar geloof me ook over de transfer van Huntelaar was ik absoluut niet blij..

19 mei 2011 om 20:17

Hamit ik hoop dat je het gaat maken. Een echte voetballer met de juiste instelling. Kan mourinho wel gebruiken. Voetbal is oorlog. En je kan het niet winnen met alleen mooi weer voetballertjes!

P.s.
Ozil zijn moeder is Koerdisch maar papa is Turks. Enne moeder is in Turkije geboren wat heel heel heel heeeeeeeeeeeeel lang geleden Koerdisch was. Maar ja wij zijn toch ook geen Afrikanen meer. De eerste mens kwam uit Afrika. Toch noemen wij ons zelf Europeanen. Ozil is dus een Duitse Turk

19 mei 2011 om 21:09

Domme aankoop van RM, totaal onnodig en zelfs duur door zijn riante salaris. Maar bovenal, zonde van de jeugd.

Nu nog gokhan gonul na barca zoo die zal ook te kort komen denk ik,, arda bij a.madrid die zal ook te kort komen alle turke kome te kort voor jullie

Ik typ het even regel voor regel, zodat ook de minder intelligente onder ons deze transfer begrijpen. Heb het al vaker gezegd hier maar mensen snappen het nog steeds niet.

Voetbal is 11 tegen 11.

Een team bestaat echter uit ongeveer 23 man.

Waarom? Omdat er ook schorsingen, blessures etc. optreden.

Dan kunnen de basisspelers niet spelen dus komen de wisselspelers aan de beurt.

Ook hebben basisspelers rust nodig. Dat is als ze teveel wedstrijden achter elkaar hebben gespeeld en moe zijn. Dan komen de wissels aan de beurt.

Daarnaast heeft Real schulden. Hamit is gratis. Ze betalen dus noppes voor hem, enkel zn salaris.

Hamit heeft bewezen een goede bankzitter te zijn bij Bayern. Speelde altijd goed als hij er moest staan.

Hij zal dus geen CR7 uit de basis spelen, en Perez en Mourinho weten dat ook. Ze halen hem voor de breedte.

Want een team, daar is ie weer, bestaat uit 23 man.

19 mei 2011 om 18:28

Veel mensen hebben hier een glazen bol thuis.

Ik zou er ook eentje willen hebben.

19 mei 2011 om 18:37

ze hebben serio canales kaka pedro leon zelf ozil kan daar spelen .die kunnen daar spelen waarom zo een kansloze aankoop waar je niks aan hebt .geef dan je eigen jeud de kans slechter dan altintop kunnen ze niet zijn of zelf nog beter .wat een waardeloze transfer vrije speler.het kost ook nog is salaris

19 mei 2011 om 18:38

zelfs voor de bank is altintop nog te slecht man, er zijn zat talenten bij het 2e elftal die hetzelfde of meer kunnen als deze prutser

19 mei 2011 om 19:11

Daarnaast heeft Real schulden. Hamit is gratis. Ze betalen dus noppes voor hem, enkel zn salaris.

Welke club heeft geen schulden? Financieel zitten ze nog prima hoor

19 mei 2011 om 20:54

Oke, regel voor regel, opdat ook jij als onwetende het zult snappen:

Real Madrid is een Europese topclub.

Altintop is Europese middenmoot, in goede dagen subtop.

Real Madrid staat er financieel niet goed voor.

Real Madrid heeft een van de beste jeugdopleidingen ter wereld.

Real Madrid heeft een flink aantal aanvallende talenten aan de deur staan trappelen.

Financien+jeugd+gebrek aan kwaliteit van de desbetreffende speler+ruim voldoende kwaliteit aanwezig=aankoop dom, zinloos en lachwekkend.

Snap deze aankoop echt niet. Altintop zit niet anders dan op de bank bij real en zo een speler gaat dan ineens real versterken ? Bovendien is die niet meer van de jongste dus een aankoop met oog op de toekomst is dit ook niet. Waarom moet real nu een speler kopen die op de bank zal gaan zitten, hebben ze al niet genoeg sterren op de bank dan ? Ik vind Altintop ook helemaal niets voor real. Hij past niet bij de club, real heeft voornamelijk spelers die het publiek willen inpakken met hun technisch spel en trucjes (als was daar de laatste classicos weinig van te merken ) en daar doet hamit me niet aan denken. Vind Sahin daarentegen een veel betere aankoop voor real met het oog op de toekomst en vooral omdat hij er een heel goed seizoen heeft opzitten.

Real is duidelijk van plan om geld uit te geven, het seizoen is nog bezig en ze hebben al twee spelers aan de haak geslagen. Laat ze maar kopen het zal toch niet volstaan om barça te stoppen

Hahahahaha... Real, waarom ook niet gelijk Manolev en Tim de Cler halen!!!! Altintop, auw...

Lekker hoor.. Vind het prachtig voor zowel Altintop als Sahin. Altintop was al basis maar Sahin krijgt hopelijk nu ook een basisplaats bij Turkije. Hamit is een harde werker en zal zeker slagen bij Real Madrid. Mourinho weet heus wel wat hij doet.

deze reacties maken het voor een Turk weer eens duidelijk dat een Turk geen andere vriend heb dan een andere Turk.... No problem ving het wel best zo, zegt weer wat over karakter van enkeling. een heeft het over dat Turken dit en dat hebben gedaan maar vind het ok dat een Duitser met hun geschiedenis er speelt. anyway, take care allemaal

Ik als real supporter vind het genoeg met die spelers van de bundesliga real heeft een spits nodig ze moeten drogba eens halen.

19 mei 2011 om 20:57

Domme aankoop van Real Madrid. Altintop is te matig om van betekenis te kunnen zijn. Plus het feit dat Real genoeg talenten en topaanvallers heeft.

Fijn is dit....

Real heeft geweldige spelers rondlopen in Castilla waar helemaal niks mee wordt gedaan. Ze zijn zo goed bezig dat ze aanstaande zondag zelfs kunnen promoveren naar de Segunda Division (een na hoogste). Jammer voor die jongens, echt jammer.

Mourinho, geweldige trainer hoor, maar ik hou me hart vast voor spelers als Sarabia en Morata e.d. Sarabia hebben ze net binnenboord kunnen houden dit seizoen......

Altintop, jeetje.. Ik denk niet dat de Madridistas hier op zitten te wachten.. Ik zou dan ook niet weten waar hij zal spelen, op elke positie zijn er 3 spelers die de voorkeur boven hem krijgen waarschijnlijk, ook voor de Castilla is dit niet goed, Spelers als Juanfran, Moratta, Sarabia, Ook Drenthe komt nog terug.

Totaal overbodig. De selectie dat we nu hebben is nagenoeg perfect. Geen Kun, geen Cesc, en dus ook geen Altintop. Sahin kan nog wel, al was ik daar ook geen voorstander van, maar een drop-out van München contracteren is matig.

Wat voegt hij nou toe, wat Pedro Leon niet toevoegt? Of zelfs Juanfran of Juan Carlos.

We hebben genoeg spelers met kwaliteit en dat is nou net wat ontbreekt bij Altintop. Enige voordeel is dat hij overal te plaatsen is, dus multifuctioneel en toch wat ervaring. Ik denk dat dat is wat Mourinho zoekt.

Nog een 'leider' naast Casillas, Carvalho en in minder mate Alonso. Het is toch een vrij jonge selectie. Laat het maar goed uit pakken en niet weer een Faubert achtige transfer zijn (al was die gelukkig alleen verhuurd).

overbodige speler,haalt de bank van bayern net wat moet hij dan bij real...

Tja, dat de meeste Nederlanders moord en brand komen schreeuwen vind ik wel logisch. Hamit is een Turk en het blijft een feit dat Sneijder en v/d Vaart dramatisch geflopt zijn bij Real Madrid, met name Sneijder die duidelijk tekort kwam voor dat niveau. Maar die zou het wel eventjes maken he ? Hamit zou ook meekunnen in de trage anti-voetbal in Italie.

Dan nog niet de spreken over ene ''the Hunter'', die nu bij zijn huidige club al vrij weinig voorstelt. Ironisch, Hamit was de absolute vedette van dat ploeg voordat hij naar Bayern vetrok.

19 mei 2011 om 18:51

Ik ben geen Nederlander maar ik vind dat je hier toch behoorlijk veel onzin uitkraamt. Sneijder heeft vooral in het eerste seizoen een goed seizoen gedraait bij Real Madrid terwijl Vd Vaart meerdere seizoen het redelijk goed deed bij de club. Hoe het met Robben is gegaan weten we wel allemaal. Huntelaar is inderdaad toch min of meer een onnuttige aankoop geweest in mijn ogen. En wat wil je eigenlijk met deze reactie bereiken? Provoceren of wil je duidelijk maken dat een Altintop het wel gaat maken bij Real Madrid? Hij gaat iets maken, geld ja en kontspieren voor op de bank, niet meer en niet minder. Ik weet ook niet of dit goed is voor Altintop zelf, je gaat dan toch liever naar een club waar je veel speelminuten maakt? Sahin zal overigens wel een goede en doelgerichte aankoop zijn, goede speler.

19 mei 2011 om 18:59

Niemand begint hier over Robben, dus waarom je hem er bij betrekt is voor mij een raadsel. Robben is inderdaad een speler die zeker Real waardig is indien hij fit blijft, maar zowel v/d Vaart als Sneijder zijn geflopt bij Real, met name die 2e. Aardig eerste seizoen, maar oh zo dramatisch in zijn 2e.

En dat Hamit tekort komt voor een basisplaats heb ik al meerdere malen aangegeven. Ik had hem liever bij mijn eigen club. Maar hee, zou jij Real Madrid afwijzen ? Ik niet. Hamit is gratis, zal een klein salaris hebben in vergelijking met de andere spelers bij Real, kan op veel posities uit de voeten. Goede techniek, inzicht en een dodelijk schot.

Ik schat de kans dat hij in de basis speelt hoger dan bv Gago, omdat Hamit zeker op die positie ook een stuk beter uit de voeten kan dan op rechtsmid. Ook kan hij rechtsback, zoals hij tijdens Euro 2008 speelde voor Turkije.

Kortom, je kan het moeilijk een miskoop noemen. Je haalt kwalitatief een goed speler binnen (ondanks dat hij vreselijk onderschat word hier), hij is gratis en kan op veel posities uit de voeten. Verlies kan je niet maken, aangezien je hem nog altijd aan een Turkse club kan verkopen.

19 mei 2011 om 19:06

Van der Vaart geflopt bij Real Madrid? Hij was bij momenten één van de betere bij Real Madrid en heeft daar zeer goede wedstrijden gespeeld. Waarom is Vd Vaart weggegaan? Niet omdat hij moest van Real maar omdat hij wou spelen en met Ozil erbij zou dat niet het geval zijn. Wesley Sneijder speelde een sterk eerste seizoen, een matig tweede seizoen en dat werd hem fataal ja.

Ik snap best dat Hamit even flink wil cashen en dat het op het palmares mooi oogt maar je wil toch ook spelen? Bovendien ben ik benieuwd welke gevolgen dit heeft voor hem bij Turkije. Wanneer je zelden speelt kan je toch ook niet zomaar een basisplek hebben bij de nationale ploeg? Want die logica bestaat voor mij toch niet echt. En dat Hamit op veel posities kan is war maar op de rechtsback hebben ze Ramos en Arbeloa, als verdedigende middenvelder Khedira, Lassana Diarra, Sahin en Xabi Alonso (als je die laatste twee verdedigend kan noemen). De kans dat hij daar eventueel veel gaat spelen lijkt me bijzonder klein.

19 mei 2011 om 21:04

bjkdelgado,
Dit artikel gaat ook niet over Nederland of haar inwoners, maar over een matige voetballer als Altintop. Dus wanneer jij alle voetballers van Nederland Europese top onwaardig noemt, weet ik niet of je een goede opleiding hebt genoten. Behalve dat Nederland het op een na beste land ter wereld is, heeft Nederland toppers lopen bij Arsenal, Bayern Munchen(op de posititie van die held van je), Internationale, Manchester United, Barcelona, Ac Milan, Liverpool, Manchester City, oftewel alle topclubs.

Stap alsjeblieft af van dit zielige gedrag, dat je denkt dat Nederlanders Altintop niet goed genoeg vinden, omdat hij Turk is. Dat is zulk zielig gedrag. Inhoudelijk gedraag je je al een nul. Probeer dat eens te veranderen, aansteller.

19 mei 2011 om 18:54

Ik ben geen Nederlander noch heb ik iets tegen Hamit hoor. Maar ik vind het vooral jammer voor de jeugdspelers...

Ze maken een fantastisch seizoen mee met Torill en spelen zondag zelfs een play-off wedstrijd om te promoveren naar Segunda Division!

Heel veel spelers kunnen al de stap maken naar het eerste maar door dit soort aankopen rem je dat. Die zien hun kansen slinken na elke nieuwe aankoop en besluiten uiteindelijk naar een andere club te gaan.

Nogmaals, ik heb niks tegen Hamit, maar vind het puur jammer voor de jeugdspelers.

19 mei 2011 om 19:06

Dat je geen Nederlander ben kan ik ook wel aan je naam zien, daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Wij kunnen hier uren over doorkletsen, op elkaar reageren maar het feit blijft dat hij nu al bij Real Madrid is en Mourinho heus wel weet wat hij doet. Hamit word vreselijk onderschat als je ziet dat mensen hem zelfs, met alle respect, Ajax en PSV niveau gaan vergelijken. Deze man behoorde tot de beste middenvelders in de Bundesliga in zijn Schalke tijd. Dat het allemaal bij Bayern er niet uit is gekomen, dat kan.

Dit is ook een pure breedteversterking, die op Veel posities uit de voeten kan. Wie weet waar Mourinho hem zal gebruiken ? Ik schat hem hoger in dan Gago als voorbeeld. Van Arbeloa ben ik ook niet gecharmeerd.

19 mei 2011 om 18:59

Sneijder tekort voor Real Madrid? Sneijder en Robben behoren tot de beste spelers van de wereld, was gewoon slecht beleid van Madrid en had niets met hun kwaliteiten te maken. Sneijder is de man bij Inter en Robben bij Bayern en ze hebben hun teams toen naar de finale cl en het kampioensschap geloodst dus je moet geen onzin uitkramen. Alleen omdat er toevallig kritiek geleverd wordt op Altintop. Man, ik zit hier nog te lachen. Ik kan zo geen Turkse speler opnoemen die beter is dan Sneijder.

Altintop komt gewoon tekort voor Real, doen ze gewoon omdat hij niet kost...pure 'versterking' voor de breedte dit..

Maar nu zitten er weer een hoop Duisters bij Real, twee jaar terug een hoop Nederlanders...wisselt erg af daar.

19 mei 2011 om 19:04

Sneijder viel echt hopeloos door de mand in zijn 2e seizoen hoor... Mede door zijn prive-problemen maar dat terzijde.

19 mei 2011 om 19:07

Je vergeet wel even te vermelden, dat de Sneijder van nu een hele andere Sneijder is dan die van Real Madrid. Sneijder had een prima eerste seizoen, maar zijn 2e seizoen zag je echt dat hij, op dat moment, niet kon brengen wat van hem verwacht werd. Ik wil hem niet als flop bestempelen, maar ook niet als een uitstekende aankoop. De sneijder is bij Inter stukken gegroeid, maar zijn vertrek lag gecompliceerd. Ten eerste moesten er mensen vertrekken en viel de keuze op Vdv. Die wilde niet weg, sinds zijn vrouw ernstig ziek was. Toen viel logischerwijze de keuze op Sneijder.

Robben was bij Real gewoon veel te veel geblesseerd, dat was toen al en is nu nog steeds niet anders. Een prima verkoop.

Geflopt vind ik dan ook weer een groot woord voor Sneijder, maar zijn 2e seizoen was ondermaats, dat zeker. Hij zou bij Real niet kunnen tippen aan de Ozil van nu.

19 mei 2011 om 19:20

hij komt echt niet tekort voor Real, dat is onzin. Sneijder kan bij ieder team mee in de wereld mee...

19 mei 2011 om 19:26

Lastige hé, lezen? Hoe hij speelt bij Inter niet nee, maar hoe hij zijn 2e seizoen speelde bij Real Madrid wel. Overigens zeg ik dat hij niet zou kunnen tippen aan Ozil binnen Real. Die jongen speelt ongelooflijk goed.

19 mei 2011 om 19:31

Daar ben ik het ook niet mee eens. In zijn tweede seizoen was hij niet bepalend maar ook geen zwakke schakel (in mijn ogen dan). Ik vond niet dat hij tekort kwam voor Real, dat is echt onzin.

Verder vind ik Sahin wel een goede aankoop van Real, eindelijk hebben ze een keer iemand gehaald die zich nog kan ontwikkelen...

19 mei 2011 om 19:34

Het is alleen vrij jammer dat sneijder juist op de positie speelde dat hij bepalend moest zijn en dat was hij zeker niet. Nogmaals, sneijder kwam in zijn 2e seizoen te kort voor Real Madrid. Op die positie moet je juist een van de uitblinkers zijn en niet een van de zwakkere schakels.

Heeft deze speler niet bij Feyenoord gevoetbald?

19 mei 2011 om 18:53

Nee, maar Sahin wel.

Dikke aankoop van Madrid en eentje die vele zal gaan verrassen zoals Di Maria dat deed.

Ik weet zeker dat hij de juiste keuze gemaakt heeft en op een goede leeftijd is vertrokken.

Altintop ozil en sahin en kaka hebben dat kan nooit verkeerd zijn.
Mourinho kijkt al vooruit en wilt geen onzin meer zien,daarom ook dat hij snel koopt zodat hij het team kan kneden zoals hij alleen dat kan.

Wat jullie ook mogen zeggen dit is de beste opstelling voor Madrid.
En Mourinho doet niet zomaar een aankoop dat weet iedereen.

Casillias
Altintop
Ramos
Pepe
Marcelo
Sahin
Alonso
Ronaldo
Ozil
Di Maria
Higuain
19 mei 2011 om 21:24

Ik heb liever Benzema in de spits dan Higuain. Over Di Maria heb ik het liever niet, drama speler vind ik dat. Zet dan Kaka erin. Zie opstelling

Casillas
Altintop
Ramos
Pepe
Marcelo
Sahin
Alonso
Kaka
Özil
Ronaldo
Benzema

Heel opmerkelijke transfer.

Er zijn toch wel betere spelers op deze positie? Al helemaal voor Real!

Ik vind het een matige dribbelaar die geen overzicht heeft. Geeft nooit de bal op het juiste moment af en zet een dribbel af en toe te vaak door.

Het is een aardige speler voor een club in de middenmoot maar absoluut niet voor Real!

Geen goeie transfer als je het mij vraagt, natuurlijk is de keuze makkelijk gemaakt omdat er geen transfersom betaald hoeft te worden, maar in de jeugd zit vast wel een speler met gelijke kwaliteiten als Altintop. Clubs moeten de jeugd meer de ruimte geven, zal ook het financiele plaatje van veel ploegen stukken verbeteren.

Dit is zo mooi die reacties, iedereen kan zeggen wat die wil.

Hamit Altintop is nu naar Real Madrid, en zal jullie monden snoeren!

Vanaf nu is elke turk in Spanje voor Madrid, reken maar van Yes!

Hala Madrid!!

19 mei 2011 om 19:05

Beetje voorbarige conclusie, ik kan me niet voorstellen dat je jaren lang voor (bijvoorbeeld) Mancheser bent en dan opeens voor Realmadrid bent, omdat er een landgenoot komt voetballen... Misschien dat ze dan ook een voorkeur voor Real hebben en invloed zal hebben op de nieuwe generatie, maar zeker niet op de trouwe fans van andere clubs(echte fans, geen gloryhunters)

19 mei 2011 om 19:26

Ik doel op de Turkse fans die voor bijv. Galatasaray/fenerbahce/besiktas/bursaspor/kayseris... enz. zijn gaan nu zeker weten Real Madrid supporten in Europa, en Real zal veel verdienen aan Altintop. win-win situatie hier, zowel bij Altintop als bij Mourinho.

19 mei 2011 om 19:29

Ja laten we het hopen..
Ik ben hier niet echt blij mee, maar goed wie weet kan hij ons helpen met wat invalbeurten.

Dood en doodzonde deze wissel van Bayern kan toch wel inzien dat hij toch maar als gratis word gezien, een tribuneklant! Echt zonde ant hij is een goede voetballer!

Ik begin langzamerhand te denken dat Real Madrid zichzelf wil inschrijven voor nog een competitie. Misschien willen ze in de segunda ook meedoen?

Sjonge jonge jonge jonge... wat is dit nu weer. De aankoop Sahin kon ik nog enigzins begrijpen maar dit gaat me boven de pet. Ja, een team bestaat uit 23 spelers en ja, er zullen een aantal middenvelders vertrekken na dit seizoen... maar er zijn zoveel betere opties.
Castilla doet het de laatste tijd erg goed. Er zijn talloze talenten te vinden in de jeugdopleiding. Haal dan g*dverdomme een van die jonkies bij de selectie. Spelers als Sarabia zijn ook niet op hun achterhoofd gevallen, en als er nog meer van dit soort transfers komen kiezen ze eieren voor hun geld en zijn we grote, veelbelovende talenten kwijt. Die Perez heeft veel goede dingen gedaan voor Real, dank daarvoor, maar nu is het genoeg.

En waarom heeft iedereen het toch heel de tijd over de nationaliteit van nu Altintop (en eerder sahin)? Wat maakt het uit, al komt hij van de paaseilanden. Het gaat om zijn bijdrage in het team, niet om wat er op zijn paspoort staat.

ze hebben hem niet gehaald voor extra shirtverkoop want de turken die een madrid shirt willen kopen, kunnen net zo makkelijk Sahin of Ozil erop zette, ze hebbem hem gratis binnengehaald en hij zal denk ik 3 mil per jaar krijgen, hij zal mischien bij bekerwedstrijden mee mogen spelen, en volgend jaar zal madrid hem verkopen aan een van de 3 Istanbul teams voor minimaal 6 miljoen!!! dus madrid is niet gek, maar juist slim!! vind t wel stom van hem, want liverpool wou hem ook en gaf hem zekerheid van speelminuten!!

Voor de mensen die altintop niet mogen en hem een onnodige speler vraag ik aub of ze naar deze video willen kijken en dan kijken of ze nog steeds hetzelfde over altintop praten.
http://www.youtube.com/watch?v=n7gpa7op578

19 mei 2011 om 19:05

zo kan je van elke speler wel een video maken

Sahin vind ik wel een aardige speler. Benieuwd of hij in de basis begint komend seizoen

19 mei 2011 om 19:14

Dat geeft natuurlijk een vertekent beeld. Ook ik kan de komende 10 uur tegen een bal gaan trappen en dan 30min lang een geweldig filmpje in elkaar zetten.

Inderdaad, Sahin kan een grote worden. Hele goede voetballer, dus zeer begrijpelijk dat Real hem gehaald heeft. Maar Altintop? Daar zullen velen, waaronder mijzelf, geen snars van snappen.
Altintop mag dan een held zijn in Turkije, maar hij mag van der Vaart zijn veters nog niet strikken, dus zeer begrijpelijk dat velen een vraagteken hebben omtrent zijn komst.

Dat velen hier belachelijk gaan doen over de Nederland - Turkije strijd, is ook zoiets. Laat Turkije gewoon Turkije en Nederland, Nederland. Wij zijn trots op onz Oranje, zij op hun Turkije. Niets mis mee. Maar om als een stel banale idioten elkaar uit te maken voor alles wat je kan bedenken, is gewoon triest.

19 mei 2011 om 20:07

Van der vaarts veters niet strikken?
Vdv is een middelmatige speler bij zijn jaren bij Hsv deed hij het wel goed.
Maar Hamit deed het net zo goed bij Schalke verder is Vdv nooit belangrijk voor zijn nationaal geweest elftal Hamit wel.

Geef gewoon toe vdv is slecht en is mislukt bij real net zoals Snijder,robben etc

19 mei 2011 om 22:59

Alles kidz,

Als madrid supporter kan ik jouw vertellen dat Van de Vaart niet is mislukt bij Real.
Rafael wou meer speelminuten krijgen. Bij Madrid zou hij dit niet krijgen dus heeft hij het aanbod van Tottenham geaccepteerd.

Van de Vaart was een publieke lieveling omdat hij altijd goed inviel. Alleen wou hij een basisplaats. Mourinho zei voor het wedstrijd tegen Tottenham dat Van de Vaart een goede speler is en dat hij met Ozil moest concurren.

Snap deze aankoop niet echt , er zullen wel wat spelers weggaan bij madrid daarom is hij denk ik gehaald.

Bizarre aankopen dit van Real.
Zijn toch echt geen versterkingen, die 2 Turkse jongens zie ik niet doorbreken, paar wedstrijden meespelen volgend seizoen en dan met hangende pootjes terug naar Duitsland.

19 mei 2011 om 19:12

Heb je Sahin ooit wel eens tegen een bal zien trappen?

19 mei 2011 om 19:27

Ja, geen onaardige speler, maar de echte top is te hoog gegrepen.
Nuja, hij mag me altijd verrassen.

19 mei 2011 om 19:41

Voorbarige conclusie

Gaan ze nu ook al fans een loon geven bij Real?

On: Overbodige aankoop natuurlijk, voegt alleen iets toe als een hard werkend langzaam paard. Leuk voor de über-nationalistische Turken met hun Calimero-gedrag, maar dit verandert niets. Btw, kunnen we please stoppen met de constante herhaling van de merchandising van shirtjes in Turkije? We weten nu wel dat daar, net zoals in China, alles namaak is (dan doel ik op voetbalshirtjes natuurlijk).

Ach ja, zo heeft Real wel tientallen miljoenen meer fans gekregen. Ik zal bijvoorbeeld wel 2 Real Madrid shirts kopen met Altintop en Sahin op de achterkant Zo zal El Clasico nu ook meer kijkcijfers halen in Turkije, meer Turken die een officiele Real shirt zullen kopen (Ik heb het niet alleen over Turkije) en hopelijk openen Nuri en Hamit de ogen van Europese Turken, dat je ook bij de absolute top kan spelen zonder dat je persee voor Duitsland moet kiezen.

Niet te vergeten dat ook zij een voorbeeld zullen vormen voor de spelers in Turkije, die toch eindelijk een keer voor een buitenlands avontuur moeten gaan ipv tevreden te zijn met een topclub uit Istanbul.

Veel mensen hebben het erover dat hij het niveau niet aankan. Even een vraag aan deze mensen: Zou Hamit een nuttige transfer zijn voor, ik zeg maar wat, Espanyol? Ik weet zeker wel dat hij dat aankan. Waarom zou hij Real Madrid dan niet aankunnen? Hij speelt toch tegen dezelfde tegenstanders?
Geloof me, bij Real zal Hamit beter spelen dan bij Espanyol ofzo, want hij zal bij Real betere teamgenoten hebben. Ik zeg niet dat Hamit in de basis zal spelen in de Cl-finale, maar voor de competitie is het een erg nuttige speler.

19 mei 2011 om 19:23

Bjkdelgado: Ga niet opeens beweren dat heel Turkije achter Real staat, dan wil ik eerst een officiële resultaten van een enquête zien waarin we kunnen zien dat heel Turkije Madridista is geworden.

Tahachenko38: Espanyol en Real kun je met alle respect gewoon niet met elkaar vergelijken. Ja, ze spelen tegen dezelfde tegenstanders, maar wat maakt hun dan gelijk. Kijk naar de selectie en de plaats van Real in de Primera Division en kijk ook effekes naar dat van Espanyol. Hamit heeft een glory-tijd gehad bij Schalke 04 en EK 2008, maar de stap naar Bayern München is dom geweest.

19 mei 2011 om 23:03

Wat ik duidelijk probeer te maken, is dat waarom Hamit met Real niet tegen dezelfde Spaanse tegenstanders kan spelen maar met bijv. Espanyol wel. Bij Real zal het zelfs makkelijk worden omdat hij minder hoeft te verdedigen.

Blijft ongelooflijk komisch om de ''strijd'' tussen de Nederlanders en de Nederlandse Turken te aanschouwen. Wat een gedoe om een paar transfers.

Overigens vind ik het nergens op slaan dat Sahin nu al de grond in geboord, terwijl ik denk dat vrijwel niemand die jongen heeft zien voetballen. Ik heb er vertrouwen in!

Deze transfer is natuurlijk wel een beetje jammer. Als hij gebruikt gaat worden dan zit hij de jeugd in de weg, maar misschien kan hij iets toevoegen. Ik ga geen voorbarige conclusie trekken. Overigens is hij gratis gehaald en zal dus bij eventuele verkoop winst opbrengen. Hoe dieptreurig dat eigenlijk ook is

20 mei 2011 om 00:18

Er is tenminste een iemand met een normale reactie. Waarom moet er nou ruzie gemaakt worden over dat Nederlandse of Turkse spelers beter zijn. Ook worden de competities en nationale elftallen erbij gehaald. Waarom moet dit altijd gebeuren? Het is een zinloze discussie, niemand zal van mening veranderen en er zullen altijd dezelfde dingen worden gezegd net als altijd.

Waarschijnlijk is Hamit voor op de bank gehaald maar er moeten nu niet al meteen conclusies getrokken worden dat het een flop gaat worden. Wacht het even af, we zullen allemaal zien hoe het uit gaat pakken.

Over Sahin ben ik het met je eens, ik geloof erin dat hij over een paar jaar een vaste waarde zal worden op de middenveld van Real Madrid. Misschien gebeurd dat volgend jaar al net als met Ozil.

Heel erg Onnodig dit hoor. Zo zie je maar dat Real koopt zonder na te denken. Dit wordt echt de wissel van de wissels. Totaal overbodig.

19 mei 2011 om 19:23

Ik denk juist dat deze transfer goed is overwogen, alleen denk ik dat heel veel mensen zonder enig idee dingen beginnen te roepen. Niemand heeft inzicht in de visie van Mourinho en Real voor volgend jaar, het is dan ook ongelooflijk voorbarig om nu al conclusies te gaan trekken. Je weet immers niet wat zich achter de schermen afspeelt.

19 mei 2011 om 19:25

je hebt daar een punt maar als je kijkt naar de selectie van RM dan kun je al een conclusie trekken en zeggen dat hij Onnodig is (met alle respect natuurlijk)!

19 mei 2011 om 19:29

Ik snap heel goed hoe je tot die conclusie komt, maar ook dit is eigenlijk iets te voorbarig. Je weet niet hoe Mourinho gaat spelen en wat hij voor type speler daarvoor nodig heeft. Ik zie niet echt veel type spelers als Hamit binnen Real Madrid.

Tevens heb je niet echt een goede blik op de selectie van volgend seizoen. Wie weet hebben 5 spelers aan gegeven dat ze na een andere club willen, om zo meer speeltijd te krijgen. Dit is natuurlijk wel een overdreven voorbeeld.

19 mei 2011 om 19:59

@ El cappu

Je eerste zin klopt al niet. Real koopt hem niet. Real haalt hem gratis op uit Bayern. Een speler met bordevol ervaring en voetbal kwaliteiten. Een speler die op de bank mag zitten als stand in voor nuri of Xabi of arbeloa. Een goede sub voor een club die 45 wedstrijden in het jaar speelt.

Ik snap al deze reacties hier niet..

Real haalt deze speler voor de bank.. Hij zeurt niet en weet zelf ook wel dat zijn kansen voor een basisplaast klein zijn.. als alle andere spelers top fit blijven..

En men zit hier zo te reageren alsog hij nu dadelijk Ronaldo naar de tribune speelt ofzo..

De anderen zitten weer te zeuren over beleid.. Halen ze een speler voor 30mil.. die op de bank zit dat zit hier iedereen te lullen.. Real Koopclub kopen alles leeg.. Halen ze een speler voor niks.. is het nog niet goed.

Altintop is gewoon een goede speler.. die altijd alles geeft en er gewoon vollop voor gaat een echte strijder.. Hij werkt veel in het belang van het team.. Hij kan op veel posities spelen dus het is een prima speler voor de breedte..

Real heeft met Ozil en Sahin 2 turkse (half turkse) spelers binnen.. en ik kan me ook goed voorstellen dat ze Hamit ook halen gezien hij toch voor niks is.. Om die andere meer op hun gemak te laten voelen.. Want het is ook altijd leuk als je naar een club gaat waar er een paar andere landsmannen bij spelen..

Het is echt te balachelijk voor woorden hoe sommigen hier reageren (ook Real fans).. Als Hamit dadelijk eens in mag vallen.. en ooit 1x zal hij zeker spelen.. en dan mogelijk een goal maakt.. dan zal men wel juichen.. maar nu is men vooral gefocused om hem vollop de grond in te boren..

Mensen kunnen nu beter hun mond houden en laterna oordelen als hij een paar minuten achter de rug heeft.. Maar om nu al conclusies te trekken..

Volgens mij hebben de meeste mensen hier hamit altintop nog nooit zien spelen ze lezen van elkaar de reactie's en krijgen een negatief beeld over hem en schrijven zonder ook ooit iets van hem gezien te hebben reactie's hou je reactie voor je als je niet eens weet voor speler het is deze man heeft misschien wel een van de mooiste trap techniek hij heeft een goed hard schot hij is belangrijke speler voor turkije hij is ook captain de laatste paar wedstrijden voor turkije jullie praten al slecht over hem zonder dat hij al 1 wedstrijd voor ze heeft gespeeld misschien word het wel een top speler dat kan ook niet anders met zoveel goede spelers samen te trainen Kijk @ affelay hij is veel beter geworden sinds zijn vertrek bij psv hoe meer je met betere spelers omgaat hoe meer je jezelf verbeterd en Mourinho staat ook bekend om het beste uit spelers te halen Kijk @ diego milito volgens mij is die wel wat gezakt sinds de vertrek van mourinho
Ik ben een Trotse turk ik gun Hamit het beste ik hoop dat je ons goed vertegenwoordigd hamit (L)

19 mei 2011 om 19:26

o-boy:
Weet jij iets van spelling? Punt! ...
Je hebt gelijk dat als je met betere spelers speelt, je zelf ook beter gaat spelen, maar dat maakt van Altintop nog geen Messi.

19 mei 2011 om 19:36

Precies want Messi heeft de verdedigende kwaliteiten en het uithoudingsvermogen van Altintop niet! helemaal gelijk heb je!

Ach ja, je kan twisten over zijn kwaliteiten, maar hij is ook niet voor de basis gehaald lijkt me. Veel van dit soort spelers komen op deze toch manier toch bij een mooie club terecht omdat ze goedkoop zijn voor in de breedte. De enige reden dat Altintop naar Real gaat is dan denk ik ook door zijn aflopende contract. Moest er een som van 5 á 10 miljoen betaald worden hadden ze wel een andere gezocht.

Maar hebben ze van het kaliber Altintop geen jeugdspelers lopen daar? Dat zijn toch ook geen koekenbakkers lijkt me, de jeugdopleiding is toch niet zo slecht in Madrid?

19 mei 2011 om 23:10

Wat ik niet begrijp is altijd die obsessie met jeugspelers wanneer een speler voor de breedte wordt gehaald. Een jeugdspeler heeft niet de ervaring en kalmte om in een belangrijke wedstrijd in te vallen. Het beste manier om een jeugdspeler ervaring te laten kweken is om deze speler in een goed draaiende team langzaam in te brengen. Een jeugdspeler in brengen in een belangrijke wedstrijd en hij doet een fout kan het vertwouwen van zon speler beschadigen. Daarom heb je ervaren wisselspelers als Altintop nodig. Barcelona hheft ook Keita, Adriano en Maxwel. Zij hadden ook Guily, Gudjenson en Larson. Hebben deze spelers bepaalde Barca-jeugdspelers hun ontwikkeling geblokeerd? Nee, maar Barca heeft wel een Champions League gewonnen dankzij het inbreng van deze ervaren wisselspelers.

Turken zijn veel te nationalist!!
Wat maakt het uit wat zijn afkomst is?!! We hebben hier over Real Madrid die een transfervrije speler overgenomen heeft!

19 mei 2011 om 20:12

Nederlanders kunnen er gewoon niet tegen dat Turken goed kunnen voetballen en dat Turkije voetballend veel beter aan het worden zijn.
Als Turk word je dan boos want bij Huntelaar,snijder,robben,drenthe en Vdv zeiden alle nl'ers dat het ze het helemaal zouden maken maar ze mislukte helemaal.
Nu bij Hamit roepen ze allemaal moord en brand

19 mei 2011 om 23:20

@ alles kidz Ik ben geen Nederlander, maar waarom zouden Hollanders jaloers zijn?!!
Ze hebben al een aantal spelers van wereld niveau!!
Dus, ben je jaloers op Brasil?!! Nee, toch?
Geniet van het spel jongen, afkomst is niet blangrijk!!

Dit is zeker niet goed voor het turkse elftal/voetbal...hamit gaat zeker concurreren om op de bank te komen zitten en niet in de tribune. Hij word nu gegarandeerd opgeroepen en zelfs opgesteld in de basis omdat hij een contract heeft bij real en niet bij bursaspor, kayserispor enzz...ook al zal hij maar drie wedstijden spelen over het hele jaar. Heel erg zuur. Voor hem omdat hij gewoon niet vaak aan spelen zal toekomen. Voor turkije is het zuur omdat ze een speler in de basis zullen hebben die geen wedstrijdritme zal hebben.

Pffff eerst na de onnodige aankoop sahin had ik al zoiets van waarom.. Maar nu altintop gatverderrie (met alle respect voor altintop). Dat is toch niet het niveau wat real moet nastreven..

Echt slecht slecht aankoop beleid..

19 mei 2011 om 19:48

Sahin is zeker geen onnodige aankoop. Omdat onze Pedro Leon en Granero met alle respect het niveau niet kunnen nastreven. Sahin heeft de potentie om, ik overdrijf niet, een type speler als Kaka te worden.

Hamit Altintop is gehaald voor de breedte, ik weet niet of je iets van voetbal afweet, maar soms haalt een club een (transfervrije) speler voor de breedte. Om de blessures op te vangen, zodat ze geen kostbare punten verliezen en dan 2de eindigen.

19 mei 2011 om 22:08

ik denk dat ik al voetbal kijk to jij nog met je nintendo zat te spelen (jij begint vervelend te doen niet ik)

ik vind een 29 jarige speler die 47 wedstrijden gespeeld heeft sinds 2007 en daarin 5 doelpunten gescoord heeft niet echt een bijster slimme handeling om hem een contract tegeven.

geef dan jeugd de kans (die er aan toe zin) en als nog geen jeugdspeler als derde speler kan fungeren voor een positie kunnen ze de jeugdafdeling beter afschaffen..alles is nu al dubbel bezet er gaan wss geen spelers weg dus..

Sahin is een leuke speler di ehet leuk gedaan heeft bij bor dortmund...maar je hebt voor het midden alonso,lass, khedira en gago (in die volgorde) voor het defensieve werk, aanvallend ozil,kaka, leon, en diverse variaties met ronaldo en di maria... dan heb je spelers zoals granero multi inzetbaar...

excusez-moi als ik deze aankopen onnodig vind....

Ik zie vrij veel reacties met zoiets als: Altintop is alleen gehaald voor shirt verkoop, alle Turken zullen nu een shirt kopen met Altintop. Maar er spelen al 2 turken bij Real: Sahin en Özil, denk je dat die Turken daar niet al een shirt van hebben gekocht? Özil is inderdaad een Duitser, maar wel een met Turkse roots, Sahin geloof ik ook, maar Turken zullen toch trots op die 2 jongens zijn.

19 mei 2011 om 19:55

Dat zie je verkeerd. Turkse fans zijn minder ''fan'' van andere clubs dan menig andere fans en een stuk trouwer. Hier zie je dat veel Nederlanders ook erg fan zijn van Barca of Real of United of Liverpool etc. Misschien evenveel fan als hun Nederlandse Club. Dit is bij Turken veel minder. Hier zijn ze echt trots op hun club en wordt dat boven ieder andere club gezet.

Zij kopen elk jaar een shirtje van BJk Gs of FB. Zo'n shirt kost 100 lira wat neerkomt op 50 euro. Nog een shirtje van Real dat 75 euro kost of een shirtje op de zwarte markt voor 10 lira? Wat neer komt op 5 euro. Kies maar.

Btw. Het verkopen van het neppe shirt van BJK GS of FB is in Turkije ten strengste verboden. Winkeliers riskeren een hoge boete. Dus dat laten zij wel uit hun hoofd. Kijk maar in Turkije bij de toeristische trekpleisters. Veel Fb bjk of Gs shirtjes zul je niet zien. Veel minder heel veel minder dan buitenlandse shirtjes.

19 mei 2011 om 21:22

Ik ben wel eens in Turkije geweest, op de markt daar waren inderdaad heel veel shirtjes van clubs als Barcelona, vooral die fel gele met Ronaldinho er op waren erg populair geloof ik.

Maar in ieder geval bedankt voor de info, ik wist niet dat Turkse voetbal fans eigenlijk alleen echt fan zijn van hun Turkse club.

19 mei 2011 om 21:25

Ik moet zeggen dat je hier een punt hebt. Toen Urby Emanuelson naar AC Milan ging was het zo van: hij kan daar best wel eens een basisplaats veroveren, terwijl Urby in mijn ogen toch minder goed is dan Altintop.

Ik begrijp al die ophef niet over een speler die voor de bank is gehaald. Mourinho blijkt trouwens wel een crush te hebben op Duits-turkse spelers. Misschien dat ze ook gelijk Halil halen.

19 mei 2011 om 19:42

Mag je mij beargumenteren waarom Mourinho een ''crush'' op Duits-turkse spelers heeft.

19 mei 2011 om 19:50

het was deels grappig bedoel, maar hij heeft bij Real wel 3 spelers gehaald die aan dat signalement voldoen+khedira.

19 mei 2011 om 19:51

Omdat hij nu al 3 Duits - Turkse spelers in zijn selectie heeft zitten. Dat verklaart enigszins de ''crush''

19 mei 2011 om 20:50

Ja, ik snap dat het grappig bedoeld was, mja ik denk wil ik toch weleens weten waar je dat op uitmaakt. Maar precies zoals ik verwachtte

Nou iedereen praat hier over Altintop alsof hij ineens de redder zou moeten zijn van Madrid...hij weet zelf ook wel goed genoeg dat hij voor de breedte is gehaald. maar zeg maar wie heb je liever als reserve achter de hand... Altintop die op en top gemotiveerd is of ongemotiveerde spelers zoals een kaka of benzema ?

hamit hoorde bij de beste 11 spelers van euro 2008 toen Turkije wel de Halve finales haalde voor de kneuzen die het niet weten. Hij is een gedisciplineerd, gedreven, collectieve en leidende speler, tevens de aanvoerder van het Turkse elftal. Hij is geen Robben die voor eigen succes gaat. Mourinho wil een collectieve en gedisciplineerde elftal opzetten volgend jaar. Hamit kan overal op het middenveld plus achterin spelen. Iedereen zal zien wat hij in huis heeft. Ik denk dat veel van jullie zullen falen met jullie rara glazenbol die een bizarre toekomstvoorspelling doet. Ozil beschouw ik niet tot een Turk want hij speelt niet voor de rode Turkse vlag met een maan en ster dr op maar voor de elftal van Merkel. We zullen het zien. Mourinho weet wat die doet en hij haalt er twee super spelers bij. Hamitttttttt Gekkkk

Dat worden dus 3 Real madrid shirtjes voor mij in Turkije. Natuurlijk replica's de echte worden natuurlijk de Fb kits.

Voordelen:
Hamit Altintop vind ik beter dan Khedira, Pepe of een lass als VM speler.
Hamit is beter dan Arbeloa als rechtsback.
En daarnaast was hij gratis op zijn contract na. Dus real kan hem makkelijk weer verkopen voor minimaal 8 miljoen!
Zijn voetbal kwaliteiten staan buiten kijf.

Jongens als Pepe op het middenveld kan acteren kan hamit moeiteloos mee.
Geweldig 3 Turkse spelers bij Real!!! Op naar nummer 4

Met Hiddink hoop ik het zelfde te doen wat Rusland met Nederland had gedaan. Beste drie trainers ter wereld Mourinho, Ferguson en Hiddink. Ik hoor het al: wat een trap van de Turk van 40 meter sjonge jonge jonge

Ik verbaas me hoe kortzichtig en vergeetachtig de lezers van voetbalzone zijn.

Ten eerste: Al deze dingen werden ook geroepen toen Ozil naar Madrid ging. 'hij is wel goed maar zal nooit basis spelen. Zodra Kaka terugkomt is het een muurbloempje enz'. Wie speelt er nu? En nu allemaal van 'waarom speelt Ozil niet wtf is Mourinho mee bezig?'

Mourinho is een geweldige tacticus die gewoon weet wat hij doet. Het kan smerig zijn het kan niet nobel zijn wat ie doet maar hij weet wel wat ie doet. Hij haalt Altintop echt niet alleen maar in de breedte. Heb je Real's selectie wel eens gezien. Zelfs het B elftal boort nota bene Valencia de grond in. Zij hebben echt geen breedte spelers nodig. Elke positie is bijna dubbel bezet dus dat argument is onzin.

Hamit Altintop is een erg ondergewardeerde speler die door toedoen van een enorm eigenwijze en sterspeler geile trainer op de bank werd gehouden. Je kon letterlijk zien dat wanneer Altintop speelde i.p.v Robben of Ribery bayern mooier speelde en meer de vlanken gebruikte doordat er facking goeie voorzetten van Altintop's kant kwamen. Begrijp me niet verkeerd Robery is erg goed maar Altintop ook.

Verder denk ik dat Hamit niet voor het middenveld gehaald is maar voor de rechtsback positie. Ramos is geen rechts back en speelt daar puur goed omdat ie gewoon een klasse verdediger is. Hij is de Puyol van Real. Puyol is ook centraal maar kon ook rechtsback waar ie door te kort aan beter vroeger op gepositioneerd was.

Hamit is de back die Mourinho wilt. Hij kan uitstekend verdedigen mede door zijn snelheid en koppigheid. Kan makkelijk opkomen, kan makkelijk zijn man passeren(niet al la Messi maar net als Alves op snelheid en longen), heeft een uitstekende voorzet in huis en kan zoals julie bij de prijsuitreiking van de Fifa hebben gezien keihard en van afstand schieten. Dit is het type back dat Mourinho wilt en Real sterker maakt.

Real is met Sahin en Altintop bijna op iedere positie hetzelfde bezet als Barca. Mourinho wilt vanaf volgend seizoen geen anti voetbal spelen maar Barca wegspelen en met een technischer team kan hij dat waar maken. Het enige wat het voor mij compleet zou maken is type spits die kan meevoetballen en toch een aanspeelpunt is. Zoals Soldado of Llorente en Benzema/hiquain als reserve en dan pakken ze alle prijzen. Ik zeg een andere spits omdat de spits bij real zowel een aanspeelpunt als een killer moet zijn. Ronaldo Ozil rouleren de hele tijd en het moet een spits zijn die dit ook kan. Benzema kan het alleen naar links toe en Hiquain helemaal niet. Ronaldo moet in een keer switchen naar de spits en dan moet de spits achter hem of links/rechts van hem. De spits van real moet technisch en snel in de dribbel om te kunnen switchen met de vleugels en Soldado en Llorente (miss Tevez) kunnen dit. Dan hoeft Perez maar een galactico te halen. Dus minder uitgave dan vorige zomer en dan kan Real alle prijzen pakken!

Casilias
Altintop
Ramos/pepe
Carvalho/pep
Marcelo
Sahin
Alonso
Di Maria
Ozil
Ronaldo
Soldado/Llor
19 mei 2011 om 21:05

Uitstekende reactie Blackmambatr, terecht een compliment gekregen!

19 mei 2011 om 23:25

Blackmambatr,

Hmmm, nu dat je het speelstijl van Atintop beschrijft denk ik ook dat hij gehaald is voor de rechtsbackpositie. Mourinho wou Maicon naar Madrid halen, maar hij vroeg veel geld, Hierdoor ging de deal niet door. Volgens mij gaat Mourinho Altintop omvormen naar een opkomende rechtsback ala Maicon (met een goede schot in de benen).

19 mei 2011 om 23:34

Blackmambatr,

Hmmm, nu dat je het speelstijl van Atintop beschrijft denk ik ook dat hij gehaald is voor de rechtsbackpositie. Mourinho wou Maicon naar Madrid halen, maar hij vroeg veel geld, Hierdoor ging de deal niet door. Volgens mij gaat Mourinho Altintop omvormen naar een opkomende rechtsback ala Maicon (met een goede schot in de benen).

Ik zie hier mensen wel zeggen dat Altintop niet zeurt, maar een lange periode bij Bayern onder van Gaal heeft hij toch echt lopen zeuren over het feit dat hij weinig speelminuten kreeg. Des te frappanter vind ik deze transfer dus, omdat hij naar mijn idee bij Real nog minder speeltijd krijgt.

@ Messillay.
Ik denk dat iederren liever een ongemotiveerde kaka en Benzema heeft dan Ham Altinflop.
Ik ben Chelsea en Milan fan en heb nooit wat gehad met Brca, maar wat zal ik voor ze bidden dat ze komend seizoen alle prijzen in Spanje pakken zeg.
Ik kan niet wachten op die vernedering.

19 mei 2011 om 20:48

Ik denk dat hij is gehaald omdat hij op meerder positie's kan spelen nooit klaagt en Sahin kan helpen met zijn ervaring.

Zeer nuttige aankoop. Ik zie iedereen Altintop wel belachelijk maken, maar die jongen komt er ook niet voor een basisplaats. Met Altintop die invalt, heb je extra power op het middenveld om iets te forceren of een achterstand ongedaan te maken. Verder is hij fysiek erg sterk en heeft hij een verschrikkelijk hard en doelgericht schot (o.a. zijn doelpunt tegen Kazachstan waar hij de Puskás Award voor kreeg).

Ik heet hem in ieder geval van harte welkom bij De Koninklijke.

Hij is aleen voor de breedte gehaald in de ploeg dus onzin dat mensen gaan zeuren ''hij gaat zeker op de bank'' dat kunnen ze beter voor zich houden .

Welkom in Madrid!

Nuttige aankoop omdat hij nooit klaagt, transfervrij is en op heel veel posities kan spelen. Bovendien zal hij met zijn ervaring Sahin helpen met aanpassen.

Altintop kan overal spelen en hij is gratis dus vind ik het niet zo dom, omdat real ongeveer 50 wedstrijden per seizoen speelt en dan heb je gewoon zulke spelers nodig.

Off: valt mij helaas op dat alle turken dit bericht positief beoordelen en alle nederlanders juist negatief..

Terwijl jullie allemaal discuseren mag Altintop zijn droom waar maken!
Ya en ook al zit hij op bank is affelay ook toch?
Iedereen moet gewoon Respect hebben!
Ben trots op jullie jongens (altintop,sahin) Olaaaa Turkoo's :D

waarom zaagt iedereen zo over deze transfer?

hij gaat ten eerste gratis
mourinho zal nie voor niks een speler kopen !
hij kan op meerdere posities spelen... rechtsmid, rechtsback, centraal mid

khad ook liever dat hij naar liverpool fzo ging, ma het zij zo nu eh
altintop zal wel weten wat hem te wachte staat.
enjah ge moet niet altijd supersterre kope ! jje hebt ook werkers nodig in de ploeg.

Nu alleen nog Arda Turan en Serdar Tasci (misschien zelfs nog Gokhan Inler en gokhan gonul ) en Real is goedkoop geslaagd in het halen van echte voetballers die nooit opgegven en de juiste mentaliteit hebben! Ik ga Real nu nog meer volgen dan ik deed en zal nu zeker meer achter ze staan! Ben echt benieuwd of er nog meer zullen volgen!

Ben in mijn nopjes!

Het tijdperk 'turken met Duitse mentalitet' is gekomen
Hamit gaat genoeg spelminuten krijgen. Hij kan op meerdere plaatsen spelen.
Had hem graag bij Galatasaray gezien volgend seizoen majahh Real is ook wel mooi

Even over de miljoenen shirtjes ; die worden alleen verkocht als buitenlandse sterspelers voor de 3 grote clubs uit Istanbul uitkomen. Anders niet.

Ik snap wel dat ze hem halen. Hij is gratis en kost dus alleen salaris. Daarbij is hij ook echt niet voor de basis gehaald, maar voor de bank en aangezien hij op heel veel plaatsen uit de voeten kan is het een erg nuttige aanwinst.

Ik weet niet meteen wat ik van deze transfer moet denken. Lijkt me niet meteen het niveau dat Real moet nastreven, maar uiteindelijk kan hij misschien wel handig zijn. I don't know. We zien wel zeker?

Maar hoe wilt Mourinho spelen volgend seizoen?

Casillas
Gökhan Gönül
Serdar Tasci
Gokhan Inler
Marcelo
Nuri
Xabi
Hamit
Özil
Arda Turan
Ronaldo
19 mei 2011 om 20:54

Je moet die opstelling een paar dingen aanpassen dan is helemaal geweldig.
wissels:
1 Cassillas
2 C. Ronaldo
3 Pepe
4 Xabi
5 Marcelo
6 S. Ramos
7 Kaka

volkan
Gökhan Gönül
serdar tasci
servet cetin
hakan balta
nuri
emre
hamit
ozil
arda turan
semih sentur
19 mei 2011 om 21:09

Ik weet niet of Ronaldo, Casillias en Marcelo nog blijven na deze verandering.

Keeper: Onur Kivrak
Linksback: Hasan Ali Kaldirim.
Spits: Cenk Tosun.

Wat een haters allemaal Mourinho heeft Altintop voor de breedte gehaald en deze man staat er gewoon. Je kan wel een jeugdspeler de kans geven, maar als 1 van je vaste krachten is geblesseerd en je speelt CL tegen Chelsea dan heb is Altintop zeker van toegevoegde waarde. Iedereen denkt opeens Mourinho te zijn. Mourinho weet heel goed wat hij in huis haalt.

Hamit Altintop wordt onderschat, vanaf nu kan het alleen maar beter gaan met hem. Tijdens trainingen zullen ze ongetwijfeld wel opmerken dat hij misschien vervanger kan worden van Alonso op centraal middenveld of zelfs als rechtsback ipv Ramos.

Hamit is naast Marcelo de enige voetballer in de selectie van Real die goed kan aanvallen en goed kan verdedigen. Hij heeft daarnaast een goede schot in zijn rechterbeen. En gasten? Mourinho heeft hem gehaald en niemand hier op VZ is kwa voetbal slimmer dan Mourinho dus bespaar al die negatieve en haterige acties. Goede aankoop van Real voor geen geld!

Wát een beleid, belachelijk.. dit kan toch echt niet meer?

Wat een kloteaankoop als je het mij vraagt, wanneer gaan we castilla spelers gebruiken?

Ik merk ontzettend veel paniek en enige jaloezie bij met name onder de autochtonen, terwijl zij niet bepalen welke speler er wordt gehaald bij een wereld club als Real Madrid. Je kan ook gewoon zeggen, ik gun het van harte, veel succes, maar ben van mening dat het hoogstwaarschijnlijk een miskoop kan zijn... klinkt vele malen beter dan dat je een discussie aan gaat dat Nederlandse spelers beters zijn dan spelers van Turkse komaf. Elke speler heeft zijn eigen kwaliteiten, en ik zelf denk dat er mensen bij Real Madrid (incl Mourinho) enigszins intelligent genoeg zijn om profvoetballers uit te mogen kiezen. Je kan natuurlijk een mening hebben, maar feit blijft dat Altintop een speler met grote kwaliteiten. Reden genoeg om jezelf af te vragen, waarom haalt een grote club als Real Madrid spelers van Turkse komaf? Er zijn toch duizenden andere profvoetballers in de hele wereld???

19 mei 2011 om 21:31

Die reacties komen nu
De kinderen gaan nu naar bed
Natuurlijk is het harstikke mooi voor Altintop
Hij maakt een geweldige transfer
Ik denk trouwens niet dat het Real of wat voor club dan ook wat zal interesseren welke nationaliteit een speler heeft
Ze kijken gewoon naar hun eigen team
Ik denk ook wel dat Altintop niet makkelijk een plek zal krijgen
Maar wie weet .. hij kan op veel positeis uit de voeten ... hij kan nog heel wat speeltijd maken ....succes

Gewoon even:

Hugo Sanchéz, Raúl, Ronaldo ' Fenomeno, Cristiano Ronaldo en Hamit Altintop.

Wat klopt hier niet aan?

19 mei 2011 om 21:57

Allemaal zijn het aanvallers en Hamit altintop is een middenvelder/verdediger
Daarom hoort Hamit altintop niet in dit rijtje. Hij past meer bij een andere rijtje
Guti,makelele ,zidane en Hamit Altintop .

19 mei 2011 om 21:17

Hamit Altintop = Makalele. Dus een waterdrager voor Hugo Sanchéz, Raúl, Ronaldo ' Fenomeno, Cristiano Ronaldo en Zidane.

Hamit Altintop: Fysiek zeer sterk aan de bal, komt wat snelheid te kort alleen dit compenseert hij met zijn sterke fysiek.
Snoeiharde schoten, en zuiver.
Doorzetter: vechter en een winnersmentaliteit....

Dat hij het seizoen 2010/2011 niet in de basis zat kwam niet doordat Robben speelde, maar ook toen Robben niet speelde tijdens een blessure, aan de kant zat.

Wat ik bijzonder opmerkelijk vond toen hij in één van zijn laatste wedstrijden voor Bayern (2011) scoorde vanuit een onmogelijke hoek, dan toch door van gaal werd gewisseld, en dit vlak na de rust. Sterk het idee, dat van gaal hem gewoon niet lag....

Nou Nou al die stress hier.. Mensen denk aan je hart.

Ik als Turk ben heel trots op Hamit en Sahin,.. Eerste 2 Turken (tel ik Ozil niet mee) die voor Real Madrid mogen spelen. Sahin gaat het zeker maken. Enige voordeel van die 2 spelers is dat ze hun jeugd hebben doorgemaakt in Duitsland. Laten we heel eerlijk zijn dat Jeugdopleidingen van Duitsland en Nederland beter dan zijn de Jeugdopleidingen van Turkije.

Hamit en Sahin zijn hele normale jongens als ik ze vergelijk als ''sterre'' uit Turkije neem Bijv: Arda denkt na 2 jaar al dat hij de Ster is en al helemaal gemaakt heeft. Genoot een Turkse Jeugdopleiding.

Nederlanders en Duitsers zijn opzich veel beter technisch en tactisch dan Turkse spelers.. Onze Turkse Spelers hebben het van hun Strijdlust je ziet ze nooit opgeven zoals je zag op het Ek en Wk.

Daarnaast begrijp ik totaal niet waarom mensen er een hele drama van maken als ze een Turkse speler naar een Topclub vertrekt? Waarom gunnen we elkaar niks meer? Ik als Turk genoot altijd van het Spel van Rafeal van de vaart en nog vind ik het een geweldige speler. Je had vroeger ook een Makaay en een van Nistelrooy Klasse spelers. Laten we alleen naar het mooie voetbal kijken en de achtergrond van spelers er niet bij halen.

IK wens deze 2 voetballers veel Succes in Madrid en ik denk dat Mourinho heus wel wat weet hij doet.. Beter een harde werker dan een speler die om de minuut zijn haar eve goed moet zetten.

Wat praten mensen toch onzin hier pfff...

Kom op toen Huntelaar en VDV en de rest naar Real ging heb ik ze juist gesteund. Ik ben zelf een Nederlandse '' Turk'' die Huntelaar VDV en noem maar op heeft gesteund. Ik gun iedereen het om naar Real te gaan. Waarom moeten mensen Hamit nou weer gaan afkraken, omdat hij een Turk is en zogenaamd slecht is. Mensen hebben dit ook bij Özil gezegd van Özil zal nooit basis spelen als Kaka terug is. Zulke mensen hebben echt geen verstand van voetbal vind ik. Als Özil goed speelt en zijn werk doet laat je toch eerder Özil spelen dan Kaka? Natuurlijk is Kaka ook een belangerijke speler die heel erg veel heeft gekost voor Real.

Hamit is een speler die zich al heeft bewezen bij Bayern. Iedereen zegt nu dat hij wissel gaat staan. Natuurlijk staat hij logisch in het begin wissel. Als hij zijn inval beurten goed benut kan hij gewoon zo basis staan. Of heb ik het mis? Hamit is een goede speler die op verschillende posities kan gaan spelen. Hij heeft een harde schot en is fysiek ook heel erg sterk.

Of hij bij Real gaat slagen, zullen wij met zijn allen nog gaan zien.

(voor de haters)

Jullie zijn gewoon jarloers op Altintop, omdat jullie zelf niks hebben berijkt. Als jullie het niet is gelukt gun het een ander wel dan.

''fair Play” Ga niet haten!

19 mei 2011 om 22:34

Wel jammer, dat ook jij er zelf ook naar verwijst, het afkraken omdat het een turk is terwijl dat er duidelijk niets mee te maken heeft hoe hij kan voetballen.
Ik vind hem goed maar niet goed genoeg voor Real Madrid. Het zou juist jammer zijn als deze ''2de rangs'' spelers in de vergetelheid raken bij een topclub op de bank, terwijl ze bij een subtopper een belangrijke speler kunnen zijn. Özil heeft ook mij verast, ik dacht dat hij niet zou halen, maar kijk nu, dus je weet het nooit met Altintop, al ben ik bang van niet.
Kaka is echter nog wel een stukje beter dan Özil, alleen speelt Real Madrid niet het systeem waar Kaka het best uit zijn voeten kan. Hopelijk keert hij terug naar AC Milan

wanneer real geld voor hem zou moeten betalen was hij niet gekomen, ik neem aan dat real madrid geen geld voor deze speler wil betalen want das overdreven voor een wissel klant

Toen ik het nieuws las, was ik heel blij met deze gebeurtenis. Niet alleen om het feit, dat het hier om een turk gaat, maar dat het een juiste aankoop is. Om een voorbeeld te geven, weet iedereen wel dat Turken met hart en ziel spelen en dus real madrid altijd nog extra boost spelers als Ozil, Nuri en Altintop nodig heeft.

En laat al die kritiek maar a.u.b wegzakken in je , als je Nederland vergelijkt met Turkse voetbal.. Turkse voetbal streeft Nederlandse voetbal nog niet, maar wel ooit. Gezien dat Turkse voetballers laatste tijden wereldwijd worden gewaardeerd..

Ps: özil is van oorsprong een Koerd(en is trots op dat), maar dat betekent niet dat je hem mag rekenen tot een Duitser of wat mensen hier ook zeggen..

Blijf bij de topic en stop met onnodige reacties, bepaalde reacties zoals statistieken van bepaalde mensen zijn wel nuttig.. Sommige reacties spreken zichzelf tegen, hier een voorbeeld van objectiviteit ,+ mate van chauvinistischheid(spelling off)

Forzaa Turk futbolu...

19 mei 2011 om 23:48

Broeder hij komt uit Zonguldak en dara heb je bijna geen Koerden. koerden zijn onze broeders en grotendeels zijn ze vaderland liefhebbend daar niet van. Maar hier was een grote discussie op youtube enzo maar als je zijn vader hoort spreken hoor je dat er helemaal geen oosten accent drn in zit. saygilar.

Off topic affelay is gwn een marrokaan en ozil en turk vind jullie nederlanders wel een beetje hypocriet want als ie een winkel zou beroven zou het gwn een marrokaan of turk zijn

onn; Vond altintop altijd wel een matige speler bij bayern kreeg ie nog kansen totdat robben kwam toen is het bergafwaarts gegaan en ik begrijp deze aankoop dus totaal niet voor de bank is ie zelfs all te matig

hamit is ook wel slim genoeg denk ik om een ploeg te kiezen waar ie meer kan spelen. ik weet niet hoeveel hij jaarlijks zal verdienen bij real maar als het enkel om geld zou gaan , zou hij evenveel verdienen bij fener of gs en zeker zijn van een plaats in de basiself....

mss kan het zijn dat die een gesprek heeft gehad met mourinho waar hem een zekerheid is gegeven op veel speelminuten ofzo? ... kweet het niet he... ik suggereer maar wat...

Ik snap de turken niet echt hier op voetbalzone. Ze zijn dol bij dat hij naar Real Madrid gaat, maar ze weten zelf ook dat hij weinig gaat spelen. Wat hebben jullie liever, een speler die op iets lager niveau speelt maar wel beslissend is of een speler die bij een top club zit en waarschijnlijk bijna altijd op de bank/tribune zit.

Ik moet nog maar zien of hij uiteindelijk wel mee gaat met de Turkse selectie voor het EK, hij heeft de laatste tijd toch weinig gespeeld en dan zo'n keuze maken is opmerkelijk.

Mijn eerste reactie:

Heel apart dit..

Het is een prima voetballer, laat dat voorop staan. Maar wat zien ze in deze jongen. Kijk met wat voor spelers hij nu moet concurreren. En als ik eerlijk ben denk ik niet dat hij deze concurrentiestrijd gaat winnen...

Nou nou nou wat een reacties..

Ik wil de meeste mensen erop wijzen dat in Januari Urby Emanuelson naar Milaan ging en toen hoorde ik niemand wat zeggen , waarom nu als Hamit Altintop gaat zie je mensen commentaar geven waarvan je denkt gaat nergens over.

Mijn mening is dat Hamit niets onderdoet dan Urby zelfs beter.

cassilas
Hamit
Ramos
Pepe
Marcelo
Sahin
Xabi Alonso
Ozil/Kaka
C.RONALDO
benze/Higuai
Di Maria

Ik hoop voor Hamit dat hij Di Maria uit de basis speelt. Ik zou er niet van opkijken.
Op de andere posities zal hij niet komen te spelen vanwege de drukke bezetting.

Altintop in paar zinnen: overal op het middenveld inzetbaar noem maar op. rechtsbek kan die spelen. Hij is gedreven, gedisciplineerd, team speler en een kanon van rake schotten. Wat verwacht je nog meer van een speler. Insallah zal dit deuren openen voor andere Turkse spelers

Ben blij dat wij zo een speler bij hebben gekregen misschien niet de beste voetballer maar zeker nuttig vooral fijn dat die transfervrij is. Krijgen we ook niet die verhalen van Koop club dit Koop club dat...
Dit soort spelers heb je gewoon nodig in een team neem bijvoorbeeld een Ballack die werd zo onderschat he bij Chelsea maar toen die eenmaal wegging zag je pas hoe erg je hem mist omdat dat gewoon heel belangrijke voetballers zijn die het team wakker kunnen schudden als het even niet gaat.
Daarom ben ik zeer blij met deze aankoop.

ik gun het hem echt maar denk dat real te hoog is gegrepen voor hem , hopelijk bewijst hij het tegendeel elhadj Altintop !

Leuke en goede voetballers, Sahin en Altintop. Alleen begrijp ik niet goed wat juist deze twee nu kunnen toevoegen aan Real Madrid. Ten minste tov van wat daar nu al rondloopt.
In principe heeft Mourinho al de beschikking over stuk voor stuk klassespelers, die ook bij elke andere Europese topclub absoluut niet zouden misstaan.
En dient gelijk de volgende vraag aan: wie moeten er wijken uit het elftal voor deze twee spelers?.

Denk eerder, dat Mourinho eens moet gaan nadenken, hoe hij met het bestaande materiaal wel zijn doelstellingen kan halen en wel succesvol kan zijn. Misschien een andere tactiek of zo?. Denk niet dat het halen van deze spelers iets werkelijk gaat toevoegen aan het team wat er nog niet zou zijn.

Altintop, Sahin, Ozil en Mourinho b.v.. watch out, it''s coming to get you Messiiiiiii

20 mei 2011 om 00:48

Deze 3 going to Mess Up Messi and his Messed up Friends.

Mourinho is een genius en maakt gewoon aankopen waarvan iedereen verbaast van kijkt als eerste opzicht,maar na een minuut valt het kwartje en is iedereen hier ineens berichten aan het schrijven en doen.

The special One,wie anders.

Even aan alle Turken hier die denken dat Nederlanders jaloers zijn op ons..

Kom op ey, denk eens even na. Waarom zouden zij in vredesnaam jaloers op ons moeten zijn wat betreft voetbal? Enige wat ik kan bedenken zijn de supporters en de begrotingen van de Turkse clubs, meer ook niet. Nederland is wat betreft voetbal verder dan Turkije. Het is geen toeval meer als een land met 16 miljoen inwoners meer talenten opleidt dan een land met 80 miljoen inwoners.
Turkije heeft het potentiëel om een topland te worden, maar dan moet er eerst iets veranderen aan de algemene mentaliteit wat er heerst, namelijk dat geld het daar voor het zeggen heeft en men liever has-been sterren heeft dan eigen talenten.

En kom nu aub niet met reacties van: ''wat weet jij? Je noemt jezelf Turk maar je spreekt je eigen land tegen.'' etc. Ik kijk iedere week naar de Süper Lig, ik volg alle interlands, ik hou alles wat betreft Turks voetbal bij, omdat ik juist een passievolle supporter van zowel Fenerbahçe als het Turks elftal ben. Jullie willen niet weten hoe trots ik ben op het feit dat er nu 3 Turken (3 ja, Özil heeft gekozen voor Duitsland, maar dat is op voetbalgebied, in het echte leven is hij een Turk) bij Madrid spelen. Madrid, de enige club voor wie ik, naast Fener, een zwak voor heb. Ik wens Altintop alle succes als landgenoot, het is hem gegund! Fantastische werkpaard met de juiste instelling.

En büyük Türkiye!

¡hala Madrid!

Ik wist niet dat Real Madrid een nieuwe terreinknecht zocht

Wel leuk voor Altintop, staat leuk op zijn CV, kan hij zijn kinderen later over vertellen. Maar speelminuten? Ik verwacht een paar wedstrijdjes in de Copa del Rey en dan heb je het wel gehad.

stelletje randebielen op deze site denken dat ze het beter weten dan Mourinho wereldcoach. Haters bah!

Ik ben een actieve voetbalzone lezer. Puur door sommige mensen onder ons heb ik een account gemaakt!

Wat mij is opgevallen is gewoon dat er zoveel mensen zijn die het misgunnen,maar daar blijft het niet bij ze beginnen ook zaken erbij te halen die niet eens überhaupt ter zake zijn.

Het is nu eenmaal een feit dat veel Nederlanders een succes van een Turkse International of een speler met Turkse achtergrond niet gunnen waarom wel denken ze?
Ja ik zou het ook niet meer gunnen door Turkse jongens onder ons die volkomen gelijk hebben met Trots te zijn voor de aantal turken binnen Real Madrid,maar het blijft niet bij Trots er word hier gewoon uitgedaagd hou er mee op discussiëren is tot ergens leuk maar op een gegeven moment moeten veel mensen beseffen dat het nergens meer om gaat laten we eens afwachten.

1 ding wil ik wel toeveogen : Turkse competitie is vele male hoger dan het kikker competitie van nederland , laat aub nummer 18 van turkije tegen nummer 18 van nederland spelen , Kasimpasa - Willem II de stand zal denk ik 7-1 worden voor Kasimpasa weet ik wel heel zeker

Ik verbaas me echt weer over de lompe reacties op deze site. Geen enkele speler wordt gehaald voor de bank. Altintop is een multifunctionele teamspeler die anderen beter laat spelen. Heel balvast een goede pass en een uitstekend schot in de benen, Je team kan niet bestaan uit 11 Ronaldo´s he? Bij Bayern heeft ie vaak genoeg laten zien hoe goed hij is maar sinds de komst van Van Gaal kwam hij minder aan spelen toe. Op het EK 2008 is hij gekozen in het elftal van het tournooi en op youtube kun je al zijn fantastische doelpunten bekijken, waaronder het doelpunt van het jaar 2010 waarmee hij de Puskas-award won.. Mourinho haalt hem echt niet zomaar, of gaan mensen opeens aan zijn voetbalkennis twijfelen?

wat een haters hee
dit is gewoon lekker en je moet hem hem gewoon gunnen!
in plaats van te haten
oke deze jonge komt iets te kort maar als hij goed leert kan hij nog iets betekenen!!!!!

Turk madrid(l)

ik vind het een overbodige aankoop, want real heeft al genoeg middenvelders, maargoed misschien zal altintop wel een aantal basisplekken krijgen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4240 fans
Stand
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Vrijdag 22 november
Lionel Messi heeft bij Barcelona intern aangedrongen op de komst van Lautaro Martínez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren