PSV informeert bij SC Heerenveen naar Assaidi

Woensdag, 18 mei 2011 om 14:46Robert Smid • Laatste update: 16:48

/

Oussama Assaidi staat mogelijk volgend seizoen in de aanval van PSV. Als het aan de Eindhovenaren ligt komt de vleugelspeler van SC Heerenveen volgend seizoen naar Noord-Brabant toe als Balázs Dzsudzsák kiest voor een Russisch avontuur bij Anzhi Makhachkala, weet Voetbal International. De Hongaar staat in de nadrukkelijke belangstelling van de club waar onder meer Roberto Carlos onder contract staat.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Oussama Assaidi is toe aan de overstap naar een Nederlandse topclub


Gerelateerd

Meer sportnieuws

385 reacties (laatste reactie door Willum)

Ja, maar waar Dzsudzsák de nodige bruibare ballen/assists afleverd, vind ik Assaidi toch meer iemand die voor zijn eigen avontuur gaat.

18 mei 2011 om 14:49

In dat opzicht kan Assaidi inderdaad nog veel leren. Maar dat moet wel lukken bij een club als Psv. Vraag me echt af wat Heereveen voor die jongen wil hebben en dus ook of PSV hem wel kan betalen.

18 mei 2011 om 15:28

Dat vraag ik me inderdaad ook af. Heerenveen is normaal gesproken een club dat het onderste uit de kan wil hebben, zie alleen al Bas Dost eerder dit jaar.

Weet iemand hoe lang Assaidi nog onder contract staat bij Heerenveen? Want als dit ongeveer 3 jaar is, wat ik eigenlijk een beetje verwacht, kan er zomaar 6 a 7 miljoen gevraagd worden en is de winst niet eens zo heel groot.

Ik vind het ook een beetje raar dat PSV haar spelers de laatste tijd voor relatief weinig geld laat gaan. Zeker in vergelijking met Ajax, ze wisten maar een klein beetje meer te krijgen voor Afellay dan Ajax voor Emanuelson, terwijl het verschil in voetbalkwaliteiten toch wel een stuk hoger ligt.
10 miljoen vind ik dan ook behoorlijk weinig voor zo'n speler met nog zo'n lange contractduur, 15 miljoen lijkt me meer op zijn plaats om het onderste uit de kan te halen.

18 mei 2011 om 16:23

In principe heeft Psv nog geluk gehad dat Barcelona geld heeft gegeven voor Afellay, want anders was hij deze zomer transfervrij de deur uit gelopen... maar ik snap je punt

18 mei 2011 om 16:35

Ik denk juist van niet. Wanneer PSV Affelay had weten te behouden, dan had PSV zich waarschijnlijk geplaatst, of in ieder geval de kans gehad om zich te plaatsen voor Champions League voetbal. In dat geval had PSV er meer miljoenen uit kunnen halen, dan de ontvangen transfersom van Barcelona.

18 mei 2011 om 17:32

@pjoterevic: Dat is achteraf altijd mooi praten maar op het moment dat Psv die beslissing moest maken moesten ze afwegen of ze nu voor 3 miljoen zouden gaan of hopen dat met Afellay wel CL gehaald zou worden. En dat was ook niet vanzelfsprekend dat Psv het wel even zou halen en dus achteraf op dit moment wel een goede keuze want Psv heeft nu nog die 3miljoen gevangen.

Ontopic: Ik ben heel erg benieuwd wat Heerenveen zou vragen voor Assaidi het lijkt me wel een goede vervanger voor Dszudszack alleen ik denk wel eentje met een hoog prijskaartje en dan is het de vraag of Psv dat geld heeft ook al zou Dszudszack verkocht worden want ik weet niet precies hoe hun financiele situatie is en of ze het hele transferbedrag voor Dszudszack kunnen besteden. Al zou het wel een aderlating zijn voor Psv als Dszudszack vertrekt uit Eindhoven is toch wel 1 van de spelers waar het nu van moet komen.

18 mei 2011 om 18:07

als ze dit niet hadden gedaan, waren ze nu kampioen geweest, CL gehaald dus 13 miljoen op de rekening extra gehad! en had affelay waarschijnlijk wel willen blijven, omdat ze CL spelen!

Maar het is altijd wel makkelijk praten achteraf

18 mei 2011 om 19:53

Affelay was zoiezo niet gebleven, weet niet waar je die wijsheid vandaan haalt.

18 mei 2011 om 14:54

Assaidi heeft maar 2 assists minder dan Dzsudzsak, namelijk 11. Dus dat verschil is niet zo groot als je denkt

18 mei 2011 om 15:00

gewoon 10 miljoen vragen als heerenveen zijnde.....

OK hij moet nog veel leren maar potentie heeft hij zeker, maar ik weet niet of hij de verdedigende taktiek van Rutten wel zo goed beheerst. Is toch meer een vrije type die vooral alleen aan aanvallen denkt.

Ach we zullen zien over een tijdje weten we meer en dan maar afwachten wat hij volgend jaar gaat doen indien Rutten er nog zit of niet

18 mei 2011 om 15:10

10 miljoen voor een speler die net is doorgebroken? En 10 miljoen voor een speler die zich al een paar seizoenen heeft gevestigd?

Daarmee doel ik dus op Assaidi en Balasz. Als jij zo graag 10 miljoen voor Assaidi wil dan horen wij minstens 20 miljoen te krijgen voor Balasz.

Weet iemand trouwens wat voor opleiding je nodig hebt om in het bestuur van een club als PSV te komen? Ik word met de dag chagrijniger hier, had ik daar maar een aandeel voor transfers en teambeleid, wat een slappe zakken met z'n allen. Niet helemaal relevant in dit topic maar had veel van Marcel Brandts verwacht, deed het goed bij AZ en las veel positieve reacties over hem. In mijn ogen hebben Brandts en Sanders gefaald.

18 mei 2011 om 15:25

Ik maak alleen een vergelijking tussen Assaidi en Balasz. Iedereen roept dat 10 miljoen meer dan genoeg is. En daarbij vindt men 10 miljoen voor Assaidi normaal? Ga toch weg man. Overigens was Sulejmanie op dat moment al verder ontwikkeld dan dat Assaidi nu is. Ik zou Assaidi best als vervanger van Balasz willen maar kom aub aan met normale bedragen. Want als ik kom met bedragen van 15-20 miljoen verklaard iedereen me al voor gek, want 1.nederlandse competitie 2.economische crisistijden. Zal ik je eens 2 realistische bedragen vertellen? Balasz 14 miljoen, Assaidi 4.5 miljoen.

18 mei 2011 om 15:32

Waarom hebben Sanders en Brands gefaald?

Aissaidi zou natuurlijk een perfecte en betaalbare opvolger zijn voor Dzudzsak. Ik begrijp niet waarom iedereen weer roept dat Aissaidi 10 mil moet kosten. % miljoen is een meer dan prima bedrag voor een speler die zich nog op topniveau moet bewijzen. Daarbij heeft hij wellicht een clausule in zijn contract staan.

18 mei 2011 om 15:36

Qua bedragen ben ik het met je eens.

Mijn mening zal ik even onderbouwen: Assaidi komt bij wijze van 'net pas kijken', heeft 1 redelijk goed seizoen gespeeld in een slechtdraaiend team. 11 assists is toch netjes, iemand een idee welk aantal goals?

Balasz speelt al 3 seizoenen op nivo bij Psv, elk seizoen een smaakmaker, heeft rendement, is snel en heeft een fijne trap. Alleen die (meeste) voorzetten van hem zijn al goud waard! Dit seizoen toch 13 assists en 16 goals, 16 goals! Lijkt wel of zijn transferwaarde is gezakt na zo'n seizoen.

18 mei 2011 om 15:49

Dan moet je 20 miljoen voor Balasz vragen en niet zeggen dat Heerenveen geen 10 miljoen mag vragen omdat PSV te dom is om zelf de hoofdprijs te vragen. Wij vragen dat wel en als je dat niet kunt betalen dan ga je maar een a-juunioor in de basis zetten

18 mei 2011 om 16:02

Ben jij een insider of praat je gewoon met de rest mee? Ik heb nergens een artikel gelezen dat Heerenveen 10 miljoen vraagt. Jij en je medesupporters mogen wel meer willen maar we gaan het uiteindelijk meemaken om wat voor bedrag het zal gaan.

18 mei 2011 om 16:35

ik doe toevallig zo'n opleiding, Speco marketing/management heet het.
een brede opleiding waarmee je dus zo in het bestuur van een BVO kan komen
ook bij een andere commerciele onderneming overigens.

maarja als het bestuur van PSV zo koppig blijft en niet op stapt komt er ook geen plek voor nieuwe mensen...

ik denk dat PSV makkelijk 15 miljoen kan vangen voor Balasz, die club stikt van het geld, en in de tijd dat PSV nog geld had betekende dat PSV altijd de hoofdprijs moest betalen, waarom kan PSV dat dit keer niet zelf doen dan? ik snap dat PSV snel geld nodig heeft en dat 10 miljoen betekent dat een flink deel van de schulden opgelost kan worden, maar ze moeten ook vooruit kijken en assaidi zal ook tussen de 5 en 8 miljoen gaan kosten, dus wat extra geld kan geen kwaad denk ik zo

18 mei 2011 om 17:50

Hoe dan ook ik vind het een zwaar overschatte speler, eigenlijk maar 1 topwedstrijd zien spelen en dat was tegen Twente, waarom hem halen en Nijland verhuren, die kan toch ook op die positie spelen????

18 mei 2011 om 17:50

Dan weet jij dus niet wat realistisch is. Realistischer zou zijn: Dsudszak 9 miljoen en Assaidi 6 miljoen. Je gaat maximaal 3 miljoen winst eruit halen, dat is realistisch... Mensen zoals jij zijn ook typisch degenen die de financiële situatie van PSV niet zo ernstig noemen, terwijl het een regelrecht drama is.

18 mei 2011 om 18:38

Vragen jullie toch lekker 10 miljoen voor Assaidi, is jullie goed recht. Laten wij hem lekker zitten waar hij zit.

Wat is de vraagprijs van Dzsudzsák weer belachelijk laag. Voor dat geld hield ik hem gewoon in Eindhoven. Ik gun hem het beste, maar het mag toch zeker ook wel goed voor PSV zijn.

18 mei 2011 om 20:09

@patpsv

Ik begrijp niet dat je zo'n negatieve jongen wil houden!ok hij heeft wel veel gescoord en assists op de momenten waar het erom gaat geeft hij zelden thuis of is hij dom geschorst.

Ik ben ajaxcied en heb psv nodig als goede tegenstander maar deze blaaskalk en toivonen doen jullie club bepaalt geen eer aan en zou je goed aan doen voor veel geld weg te snijden (bij elkaar 20 miljoen??) 10 miljoen om het gat te dichten en 10 miljoen voor versterking en ga ook in eindhoven net als in rotterdam en amsterdam lekker opleiden zodat we jaren vooruit kunnen met ons nederlands voetbal.

18 mei 2011 om 21:04

@watcher38

Laat me niet lachen! PSV heeft duidelijk het beste jeugd team van Nederland, het steekt er met kop en schouders bovenuit! Tuurlijk, de A van Ajax is beter, maar PSV heeft de laatste jaren wel degelijk geld in de pleiding gestoken, dat betaalt zich nu terug, maar omdat jullie Ajacieden daar niet tegen kunnen, komen jullie er mee aan dat ze niet door breken, ze zijn nog te jong! Er spelen toptalenten bij Psv, daar kan de jeugd niet zomaar tegen op, al zijn ze goed bezig, de spelers uit de jeugdopleiding van Ajax zijn ook al allemaal 24 ofzo.

Ook is Dzudszák wel degelijk meer waard dan 10miljoen, zeker als het geen probleem voor de Russen is, dan kun je gewoon 20miljoen vragen, toptransfer, bijna uit de schuld, mis kunnen ze Toivonen erbij aanbieden, tuurlijk hij is goed, maar dan zijn ze wel gelijk uit de schuld, en Bakkal kan prima op de positie van Toivonen, dan komt er geld vrij voor Assaidi en zijn ze uit de schuld, wat willen ze nog meer?!

19 mei 2011 om 12:06

Ik weet niet wat voor opleiding, maar veel kan het niet zijn. Ik wordt niet met de dag chagrijniger, maar ben al op en top chagerijnig!
Hier begint het dus al mee (tenminste als het waar is wat er op internet staat) Balasz voor 10 mijoen weg. Da's toch veel te weinig voor de meest waardevolle speler van de Eredivisie (zie artikel van enkle dagen geleden). Dat doet Ajax dus al jaren beter. Die halen het onderste uit de kan. Bij PSV zijn ze veel te snel tevreden met het geboden bedrag. En anders voetbalt Balasz toch gewoon een jaar langer in Eindhoven? Hij heeft toch een contract? Gaat weer helemaal nergens over...

18 mei 2011 om 15:10

Tsja, maar wanneer een bruikbare spits niet voorhanden is en je uit de voorzetten van Dzscudszak (ofzo) geen redenement haalt, is het niet eens een hele rare gedachte een rechtsbenige linksbuiten te halen.

18 mei 2011 om 16:16

Ik vind Assaidi minstens zo goed als Dzsudzsak! Mooie club trouwens voor Blazsas....

Begrijp dat ie voor het geld kiest, maar een iets leukere club had toch ook wel gekund??

18 mei 2011 om 17:40

Dzsudzsak is in de Nederlandse competitie misschien een topper. Internationaal heeft hij nog niet heel veel laten zien. Dat is wel het moment voor een speler om zich in de schijnwerper te spelen. Kennelijk hebben ze in de grote Europese competities nog niet zoveel vertrouwen in hem. Ik hoop dat Assaidi blijft. Hiervoor kom je naar 't stadion. Helemaal als hij komend seizoen nog wat meer oplet of er spelers vrij staan voor de goal. Hij heeft trouwens gezegd nog niet bij Heerenveen weg te willen. Hij wil hier eerst prijzen pakken. Volgend seizoen plaatsing voor Euroleague ziet hij wellicht al als een prijs. En terecht wat mij betreft. Wie Heerenveens speler van het seizoen wil binnenhengelen zal een mooie duit moeten betalen neem ik aan.

18 mei 2011 om 18:22

dan is Rutten de ideale trainer voor Assaidi. Kijk maar naar elia is ook helemaal opgebloeit onder Rutten om veel effectiever te worden

18 mei 2011 om 20:28

speelde met hem in de jeugd.
Leek altijd Fysiek te zwak tot aan de fluitsignaal .. want daarna merkte je er niks meer van.
En was altijd 1 jaar jonger.

een kopie van Mbrak Boussaffa

18 mei 2011 om 21:17

ik wil niet vervelend zijn maar psv is nu niet echt een grote stap maar een kleintje denk ik als ik de berichten bekijk dan hebben ze niet veel geld en ja europa leage ik weet het niet levert niks op denk ik psv moet hier ook niet aan beginnen gewoon een stapje terug komende 2 jaar en dan weer knallen maar geen middelmatigge spelers halen

Goede zet en ik gun Assaidi de overstap zeker wel, zeer gevaarlijke speler..

18 mei 2011 om 15:56

Idd. Lijkt de week van het goede nieuws te worden bij Psv. Extra sponsor, duidelijkheid omtrent Rutten, Assaidi. Geld vangen voor Dzsudzsak! Waar eindigt dit?

18 mei 2011 om 17:06

Europa-league

18 mei 2011 om 19:07

Moest hier als Psver om lachen, scherpe reactie

18 mei 2011 om 21:25

Ik helaas ook!!!
Maar zonder gekkigheid. Ik hoor veel positieve verhalen opeens. Bllijven deels geruchten natuurlijk maar over het algemeen heeft vrind Thijs Slegers altijd gelijk. Roept dat Isaksson weg mag en Engelaar ook. Das wel het beste nieuws!

Zou een uitstekende keuze zijn! Hij doet het erg goed dit seizoen en is zeer belangrijk voor Heerenveen. Als hij Narsingh meeneemt zijn we helemaal blij hier in Eindhoven

18 mei 2011 om 14:53

Narsingh heeft een paar wedstrijdjes leuk gespeeld, maar meer ook niet. Die jongen moet nog veel meer leren hoor voordat hij kan slagen bij Psv.

Assaidi vind ik daarintegen al een betere keus. Heeft dit seizoen duidelijk laten zien een goede speler te zijn.

18 mei 2011 om 21:08

@xkeeper

Maar als ze Lens voor Narsingh ruilen, dan hebben ze 2 spelers die wél in het systeem passen, ipv het systeem aan te passen, dat komt veel beter uit. Ook vind ik het een beetje onzinnig dat iedereen het over de voorzetten heeft, bij Heerenveen is het ook alle ballen op Dost, die ze dan afrond, gewoon effectief, dan sluit je gewon aan bij de subtop!

Ik weet niet of PSV na het dichten van het gat in de begroting nog centjes genoeg heeft voor hem. Heerenveen kan gewoon lekker de hoofdprijs vragen. Kijken hoe ver PSV kan en wil gaan ook na het mislopen van de Champions League wordt het gat in de begroting eerder groter dan kleiner.

18 mei 2011 om 15:02

Ken je feiten: bij PSV is er het een en ander gaande waardoor ze zoiezo op dit moment al een transferbudget van 5 miljoen hebben. Dzudzsák weg is 15 miljoen in totaal, dus moet 5 miljoen voor Assaidi geen probleem zijn!

18 mei 2011 om 15:05

Het was voor PSV essentieel dat ze champions league zouden halen. Ik denk dat alleen de mensen binnen PSV weten hoe nijpend het is. Zou ook verklaren waarom ze welwillend zijn om hem te verkopen voor maar 10 miljoen. Die speler is veel meer waard maar ze denken nu cashen klaar is kees. En wie weet staat er in zijn contract een minimaal transferbedrag van 10 miljoen.

18 mei 2011 om 15:09

Het was voor PSV inderdaad essentiëel om CL te halen, omdat er anders veel minder budget vrijkwam. Als we CL hadden gehaald, hadden we wel voor 15 miljoen zoiezo kunnen investeren

18 mei 2011 om 15:17

@geldrop

5 miljoen voor Assaidi dat accepteert Heerenveen echt niet , in Friesland is geld momenteel ook iets belangrijks en dan laat je je beste speler niet voor 5 miljoen vertrekken. Maak daar maar een miljoen of 8 a 9 van. Daarnaast heb je nog atlijd amper iets aan je schulden gedaan.

Waarom kijkt men in Eindhoven niet eens in de jeugd ? Jong PSV is met straat lengte voorsprong kampioen geworden en er schijnt ene goede rond te lopen (mohakter ofzoiets ?). Waarom vergeet men in Eindhoven toch altijd dat er een jeugd afdeling is waar potentiele toppers rondlopen ?

18 mei 2011 om 15:25

Zelfs ajax kan geen 15 miljoen besteden aan transfers, psv al helemaal niet ook niet wanneer ze wel CL hadden gehaald.

18 mei 2011 om 15:34

Oké, 15 miljoen is inderdaad overdreven, aangezien er ook geld voor schulden moest komen. Maar feit blijft wel dat er dan én minder schulden kwamen én mer uitgegeven kon worden

PSV moet inderdaad kijken in de jeugd, maar daar loopt ook niet echt een linksbuiten in die je meteen voor de leeuwen kunt gooien. Mokthar is een erg goede speler, maar die willen ze rustig brengen. Nijland is een 10-speler...

18 mei 2011 om 19:23

Ik weet niet of 5 miljoen wel genoeg is hoor. Bankzitter Dost kostte 5 miljoen, maar dat had er misschien ook wel mee te maken dat het in de winterstop was. Reken maar dat zij weer de hoofdprijs proberen te vragen voor hun speler.

18 mei 2011 om 20:14

Iedereen lijkt de weg kwijt!!!

Waarom nou al die miljoenen investeren??pomp ze in je opleiding en doe even een stapje terug om vervolgens drie stappen vooruit te maken met jongens die uit de schoot van de club komen en daar om heen ga je dan 1 of twee goede aankopen zetten dat mensen denken :'zo gaat die ook naar psv??''op deze manier is het nederlands voetbal groot geworden,niet door dat achtelijke kopen.

18 mei 2011 om 21:14

@adzevedo

Je bedoelt Mokhtar, klopt, is een geweldige speler! Bij PSV wordt ook slecht beleid gevoert, PSV kan gewoon makkelijk 25miljoen vragen voor Dzudszák, dan hebben ze 15miljoen (!) winst. Maar nu zonder winst, dan zou ik ook Mokhtar speeltijd geven. Wel raar dat juist de Utrechters het bij onze jeugd doen, Labyad en Mokhtar, had toch verwacht dat die voor FCU zouden spelen.

Lijkt me een hele goede vervanger. Al betwijfel ik het of zij dit kunnen betalen met de financiele problemen.

18 mei 2011 om 14:52

Tuurlijk +5 miljoen winst aan transfersom

+ de helft minder aan salariskosten

=
een vorm van bezuinigen
(ook op kwaliteit uiteindelijk)

18 mei 2011 om 15:04

Ik betwijfel het..
Heerenveen kennende moet PSV echt de hoofdprijs betalen voor deze jongen. Jans zal hem niet graag zien vertrekken en daarbij speelt hij pas 1 seizoen in Heerenveen.

Ben zeer benieuwd wat PSV gaat vangen voor Balasz, maar denk niet dat Heerenveen voor Aisaddi veel minder vraagt dan dat PSV vangt voor Balasz. Een deel van wat ze vangen zal toch niet uitgegeven gaan worden aan transfers, dus ben heel benieuwd of PSV genoeg centen heeft voor deze transfer.

18 mei 2011 om 17:11

Op de één of andere manier denk ik toch dat psv minder zal moeten betalen dan wanneer Ajax hem had willen hebben...

18 mei 2011 om 18:28

En deze reactie is gebouwd op?

Assaidi zou een perfecte opvolger, zou tot een ware sensatie kunnen uitgroeien in Eindhoven.

Het schijnt ook dat PSV intresse heeft in Toornstra en Elia.

18 mei 2011 om 14:56

Zou ik heel erg toejuichen.

Toornstra zou perfect bij PSV passen. Zowel qua persoon als qua voetballer.
Elia spreekt nog regelmatig met Rutten. Zou geweldige versterking zijn.

18 mei 2011 om 14:58

En waar gaat Lens dan spelen?

18 mei 2011 om 15:00

Zelfde plek als waar hij nu speelt op rechts. Elia speelt op links.

18 mei 2011 om 15:00

Denk alleen dat de transfer som een groot obstakel zou kunnen worden voor Elia. Ik verwacht ook dat er andere clubs zijn die elia willen hebben die gewoonweg meer geld kunnen geven aan elia. Ik hoop natuurlijk dat hij komt, is een geweldige aanvaller, alleen denk ik dat psv zich moet gaan richten op toornstra.

18 mei 2011 om 15:04

Zoiets?

Aankoop
Aankoop
Marcelo
Bouma
Pieters
Hutchinson
Assaidi
Aankoop
Lens
Toivonen
Elia
18 mei 2011 om 15:08

Lijkt me niet realistisch financieel gezien om zowel elia, assaidi, een linkshalf, een rechtsback en een keeper te halen uit de verkoop van Isaak, Manolev, Balasz en Engelaar.
Van de spelers die je dan verkoopt zou je dan misschien alleen Elia kunnen halen.

18 mei 2011 om 15:18

Ik zou op de plek aankoop op het middenveld Toornstra invullen idd. Een goede betaalbare rechtsback zou ik zo niet weten. Dan maar die Tamata.

18 mei 2011 om 15:19

In de spits. Assaidi op rechts en Toornstra op links.

18 mei 2011 om 16:35

Zo heb ik er wel vertrouwen in!

Isaksson
Manolev
Marcelo
Bouma
Pieters
Labyad
Toivonen
Hutchinson
Assaidi
Lens
Elia
18 mei 2011 om 19:24

PSV heeft genoeg geld om dat allemaal te kopen zeker?

18 mei 2011 om 20:08

zwakke verdediging/keeper en elia is veelste duur. ik zeg: de jeugd een kans geven

18 mei 2011 om 21:31

@cyber2003

Ik zie het liever zoals ik mijn opstelling heb, dan hoeven ze maar een aankoop te doen. Er staan een paar geweldige jeugdspelers tussen, ook Mokhtar is een geweldig talent, hij moet gewoon in de basis! Ik zie het liefst nog een VM komen en Lens, Manolev, Engelaar en (helaas) ook Toivonen verkopen. Toivonen is een goede speler, maar hij heeft ook waarde, waarme PSV weer flink wat winst maakt. Ook moet Cassio Ramos worden verkocht, hij komt nooit aan spelen toe en ik vind hem ook niet zo geweldig, bij Jong PSV lopen nog wel geweldige keepers rond, de beste is Benjamin van Leer, geweldige keeper! Ook kunnen ze Assaidi wel voor zo'n 7 miljoen krijgen, is 8 miljoen winst, ben ik nog wel tevreden mee, met alle andere transfers komen ze dan op een totaal van 30à35miljoen, dan zijn ze zo goad als uit de schuld! Dat is nu de hoogste preoritiet, ligt er ook aan wat je voor Lens vangt, ik zou liever de komst van Assaidi mogelijk maken mbv een transfer van Lens.

Issakson?
Tamata
Marcelo
Bouma
Pieters
Najah
Hutchinson
Mokhtar
Labyad
Assaidi-$
Reis
18 mei 2011 om 14:59

Ja, maar Elia lijkt mij veel te duur. Ik dacht dat HSV 15 miljoen wou hebben, dat kan PSV nooit betalen. Bovendien zal hij ook een hoop salaris eisen.

On: Ik zou de aankoop van Aissadi wel toejuichen, hij heeft bij Heereveen laten zien heel gevaarlijk te zijn. Bovendien kan PSV geen spelers meer halen uit een topcompetitie of met een hoog salaris. PSV moet zijn doelen bijstellen en spelers halen uit de subtop van de Eredivisie en Aissadi zal een heel mooi begin zijn. Ze moeten niet meer zo'n dure buitenlanders gaan halen, maar gewoon lekker als het kan Nederlands jongens uit de Eredivisie. Dit moet natuurlijk alleen maar kunnen als dure spelers vertrekken anders is er helaas geen geld.

18 mei 2011 om 15:01

Ik denk ook dat PSV Elia niet kan betalen maar ze hebben wel intresse in hem

18 mei 2011 om 16:49

Als ze dan eens de ballen hebben om voor Balas meer te vragen. Heeft recent zijn contract nog verlengd en heeft geen gelimiteerde transfersom meer. Dus moet makkelijk meer op kunnen brengen dan 10 miljoen.

Als ze met dat geldt dan Elia kunnen halen, zou top zijn! Laatst was Elia bij Barend & Barend te gast. Toen gaf hij aan nog een goede band te hebben met Rutten. Daarnaast leek hij niet erg blij te zijn bij HSV op dit moment.

Zou een mooie aanwinst voor PSV zijn!
Al ben ik bang dat hij toch kiest voor een club die Champions League gaat spelen komend seizoen.

18 mei 2011 om 15:01

Werd gesproken over Elia als ruilmiddel(1 jaar huur) bij een aankoop van Dzsudzsak, maar dit gaat uiteraard niet door.
De interesse in Toornstra is wel erg concreet en ik hoorde dat het redelijk ver gevorderd is. Ik denk dus dat Toornstra volgend jaar in de kleuren van PSV te bewonderen is.

18 mei 2011 om 15:03

ADO is nog niet in gesprek met PSV dus die zijn er echt nog niet bijna uit. Toornstra ligt nog tot 2013 vast met een optie tot 2014 dus als hij vertrekt zal dat niet voor een klein prijsje zijn

18 mei 2011 om 15:16

Zou Verhoek niet iets voor psv zijn? Dan kan Lens naar het centrum, want PSV heeft niet een echte spits (toivonen is meer een aanvallende middenvelder en Reis is nog lang uit de roulatie).
Toornstra is wel een goede voor Psv, die kan wel een stapje hogerop.

18 mei 2011 om 15:27

Ik denk dat ze Labyad op rechts laten staan, deed het al een van de enige goed de laatste weken!
Voor de spitsenpositie zijn ze bezig met Cubo Torres, een 18 jarige Mexikaan.
Lens zal dan wel een dubbele rol spelen, beginnen in de spits en dan later in de wedstrijd naar rechts schuiven als Labyad wordt gewisseld voor Cubo.
Of als Toivonen weggaat, gaat Labyad waarschijnlijk naar de 10.
Maar we zullen zien!

18 mei 2011 om 16:51

Vind het trouwens wel erg cool dat ook fans van andere clubs op deze manier mee denken! Had ik niet verwacht!
@lucajax @haguhneess

18 mei 2011 om 15:02

Elia lijkt me onzin, Hsv laat hem echt niet voor een grijpstuiver vertrekken en ik denk dat Elia niet snel genoegen neemt met een eredivisie loontje. Tevens heeft hij wanneer hij mocht vertrekken de clubs voor het uitzoeken, dus waarom straks financiël en sportief een stap terug doen als je ook twee stappen vooruit kunt?

18 mei 2011 om 15:03

ik snap psv niet nu berg en koevermans weg gaan en reis geblesseerd is zou ik eerst zorgen dat ze een centrumspits kopen inplaats van buitenspelers!

18 mei 2011 om 15:05

Berg was gehuurd en Koevermans loopt af en PSV wil hem niet verlengen.

18 mei 2011 om 15:14

En dus? Hebben ze nog wel een nieuwe spits nodig..

18 mei 2011 om 15:08

Ze kunnen best intresse hebben maar Elia kunnen ze in Eindhoven echt niet betalen. ten eerste zal HSV hem niet voor een schijntje laten gaan, ten tweede heeft Elia in Barend&barend aangegeven het verschil tussen de Nederlandse en Duitse competitie enorm groot te vinden en voorlopig niet terug te willen keren in de NL competitie. Al met al geef ik die transfer 0% kans van slagen.

Toornsta daarentegen is een leuke voetballer voor Ado. Denk dat het voor zijn eigen ontwikkeling beter is als die nog een seizoen in Den Haag blijft. Speelt hij weer zon geweldig seizoen als deze dan is die toe aan een stap hoger. Vergeet niet dat deze jongen nog niet zo lang prof is. Vind het best een risico om zon speler al zo snel naar een topclub te halen, aangezien ADO deze jongen niet voor niets zal laten vertrekken.

18 mei 2011 om 16:11

als psv toornstra betaald, wil ik die persoonlijk af komen leveren, het is een uitstekende speler, vond hem zelf de moter van ado

18 mei 2011 om 21:28

Hoeveel zou Elia moeten kosten? Wil deze jongen bovendien geen vorstelijk salaris verdienen?

Dat zou echt een goede aankoop zijn. Moeten ze ook gelijk Narsingh erbij nemen, die twee voelen elkaar perfect aan lijkt het wel.
Hebben zij ook al samengespeeld in de jeugd/ jong Heerenveen eigenlijk?

18 mei 2011 om 14:53

Assaidi is gekocht van de Graafschap en heeft niet in de jeugd gespeeld bij Heerenveen. Narsingh kwam pas laat in de opleiding bij Heerenveen, hij kwam bij Ajax vandaan

18 mei 2011 om 14:54

Nee dat hebben ze niet Assaidi is in 2009 van Agovv naar Heerenveen vertrokken en is begonnen bij Omniworld.

Edit: net te laat zie dat het antwoord al is gegeven..

18 mei 2011 om 15:03

Agovv? Hij is van Omniworld naar de Graafschap gegaan en van daaruit naar Heerenveen.

18 mei 2011 om 15:03

Assaide
Omniworld > Graafschap > 1.3 miljoen > heerenveen

18 mei 2011 om 15:05

Nee heeft 2 seizoen en bij de graafschap gespeeld waarnaar hij naar heerenveen ging.

18 mei 2011 om 14:54

Volgens mij zijn ze bij elkaar in de buurt opgegroeid...

18 mei 2011 om 15:21

Klopt ja, ze speelden altijd samen met de broer van Luciano (furdjel Narsingh van AZ, momenteel uitgeleend aan Telstar) op het trapveldje bij hen in de buurt. Ze woonden een paar minuutjes uit elkaar.

18 mei 2011 om 16:47

Ja ze hebben samengespeeld maar niet in het prof ze woonden samen in Amsterdam oost en ze gingen samen voetballen op het veld en de broer van narsingh ging ook altijd mee voetballen.

DUS snap je nu waarom ze elkaar goed kennen

Prima speler, echt een goede speler. Is denk ik op dit moment 4.5 miljoen waard. Gooi er nog een miljoentje tegenaan en dan neem je Narsingh mee voor in de toekomst!

18 mei 2011 om 16:45

Denk je nou echt dat ze deze twee voor een appel en een ei laten gaan
Als PSV ze beiden wil hebben dan lijkt mij een bedrag van minimaal 15 miljoen eerder in de buurt komen.

18 mei 2011 om 19:25

Bankzitter Dost kostte al meer dan 5 miljoen. Ze gaan weer de hoofdprijs vragen net als bij Ajax. Alhoewel een speler in de winterstop wel wat duurder kost.

18 mei 2011 om 21:30

Geef ze eens ongelijk, dit zijn twee jongens die heel belangrijk zijn voor de sportieve toekomst van Heerenveen.

Eindelijk een keer goed nieuws..als het waar is.
Zou een goede versterking zijn. Is een creatieve spelers die ook aan zijn medespelers denkt en ook geregeld scoort. Nu nog een spits en een goede verdediger en ik heb er weer vertrouwen in.

18 mei 2011 om 17:30

Jij kijkt niet vaak naar wedstrijden van Heerenveen he? Hij zou wel iets meer aan anderen kunnen denken dan dat hij doet ..
Goede speler, dat zeker .. Of hij er verstandig aan doet? Laat hem nog maar lekker een jaartje bij Heerenveen spelen

Eindelijk is een potentiele aankoop voor PSV ipv dat er alleen maar spelers weggaan. Ze hebben miss niet veel te besteden, maar met deze leegloop mogen ze wel wat voor terughalen. Assaidi vind ik nog net een stapje minder dan Dzsudszak maar wel een prima vleugeraanvaller

18 mei 2011 om 21:33

Ik denk dat daar nog wel een aantal stapjes tussen zal zitten. Dzsudszak heeft ervaring in de CL en speelt al een aantal jaren een belangrijke rol bij een topclub. Assaidi heeft, met alle respect, een alleraardigst eerste seizoen bij Heerenveen achter de rug.

Eerste wat ik me afvraag is, waarom psv waarom ??
zet gewoon een eigen speler daar neer, in de jeugd loopt genoeg rond die deze plek kunnen invullen.
Jammer , Assaidi is een goede speler maar waarom steeds kopen heb gewoon vertrouwen in het geen dat je opleid.. maja zal ik wel zijn

18 mei 2011 om 15:04

Heb je jong psv de laatste tijd gevolgd? Als dat zo is zie je dat bijvoorbeeld Mokhtak gewoon (nog) niet goed genoeg is voor een plaats in het eerste bij Psv.

Ik ben iig zeer tevreden met deze interesse en hoop dat ze hem ook daadwerkelijk gaan kopen. Natuurlijk heeft hij af en toe zijn mindere wedstrijden maar ovet het algemeen bekeken straalt er toch creativiteit en dreiging van deze jongen af. Iets wat hard nodig is bij PSV op dit moment. Met Lens en Assaidi heb je gewoon goede flanken.

18 mei 2011 om 15:16

Ja ik heb jong psv zien spelen, en nee die jongens zullen niet meteen toppers zijn , maar om de 10 mln die je voor balas krijgt meteen weer te spenderen aan een ander.. nee dan zie ik liever iemand uit eigen jeugd daar staan. haal dan maar een goede spits van dat geld maar niet een buiten speler. Laybad kan ook op de flanken spelen.

Tsja die hele 10 miljoen moet dan bijna weer in Assaidi, want ik denk niet dat hij goedkoop gaat worden.

Geef alsjeblieft eens een bron vermelding van die vraagprijs van 10 miljoen euro!! Dzsudzsak heeft een half jaar geleden zijn contract verlengt, dus die 10 miljoen euro is gewoon complete onzin!

18 mei 2011 om 15:01

Thijssleger Vi#twitter

Psv-watcher

18 mei 2011 om 15:25

@boemba

Check die bron dan ook voortaan. Hij verwacht/hoopt op 10 miljoen, maar zegt blij te zijn met 8 miljoen. Met andere woorden, hij weet het gewoonweg niet.

18 mei 2011 om 18:42

Blijkbaar weet jij niet zo goed wie Thijssleger is?

18 mei 2011 om 15:11

Het is goed mogelijk dat er een causule is opgenomen in zijn contract bij verlening, dus echt onzin zal het wel niet zijn.

10 miljoen ? gewoon schermen en kijken tot hoever je moet gaan ik denk dat je er heus nog wel 3 miljoen eruit kan persen voor Dsudszak. Bepalende speler niet de minste van de eredivisie en 1 van de weinige die zin heeft om bij een nietszeggende club actief te gaan zijn als prof die ook nog eens zo jong is. Kom op PSV 13-15 miljoen is wel haalbaar..

Voor de rest is Assaidi natuurlijk een prima vervanger. Heeft zich goed ontwikkelt bij Heereveen en stal wekelijks de show. Misschien Bas Dost mee nemen als je daar nu toch bezig bent. Heb je eindelijk een echte spits.

Ben benieuwd.

18 mei 2011 om 16:48

Er wordt hier al gesproken over assaidi, Narsingh, Dost.
Waarom nemen juillie niet gelijk het hele team over...........

18 mei 2011 om 17:51

En willen jullie in Eindhoven dan ook niet meteen het nieuwe foeilelijke uit tenue erbij hebben?

18 mei 2011 om 18:28

warom worden jullie niet gewoon fan van sc heerenveen?

hoeft de hele club ook niet verkocht te worden.

assaidi en narsingh ( of hoe je dat ook maar schrijft ) blijfen zekker, en dost is een twijfel geval

Ik snap dit ook niet, kun je beter Mokhtar een kans geven

voordeel is wel dat PSV hier een winst van +5 miljoen uit haalt
+ de helft minder aan salaris betaald, maar Assaide gaat geen wedstrijden beslissen, zeker niet in de Europa Leaque!

Jammer dat we 3e worden, anders had PSV interesse in spelers die net weer een klasse boven Assaide liggen!

18 mei 2011 om 14:59

Een speler die een klasse beter is dan Assaid en die naar Psv wil?
Ik vraag met echt af wie dat zou kunnen zijn -__-''

18 mei 2011 om 14:59

Als je een speler wilt hebben die beslissend kan zijn in Europa moet je een begroting hebben die twee keer zo groot is als die van Psv. En moet je zeker niet een negatief vermogen hebben van miljoenen. Assaidi zou gewoon een goeie aankoop zijn. Heeft nog voldoende ruimte om te groeien.

18 mei 2011 om 15:02

Assaidi is gewoon een geweldie speler, zou een geweldige aankoop zijn. salaris word minder dan balasz, je betaald er minder voor & hij heeft potentie om voor veel geld weer verkocht te gaan worden. Alleen maar voordelen. Ik zou het toe juichen. Natuurlijk ga je Balasz missen maar assaidi is een geweldige speler.

18 mei 2011 om 17:00

@boemba

Ik snap er ook helemaal niks van wat ze bij psv van plan zijn, ze hebben gewoon Mokhtar in de jeugd lopen en op links zag ik ook nog iemand bij nederlands elftal onder 18? (die hadden gewonnen in de finale tegen duitsland)... Hoelang duurt het voordat jeugdspelers een kans krijgen? Want zeg nu eerlijk geld uitgeven heeft ze de laatste 2jaar niet echt verder geholpen (amrabat,maza,nijland,engelaar) verder vind ik toivonen, marcello, manolev ook niet overtuigen.
Vind het alleen jammer dat Bommel heeft bijgetekend bij Milaan, hij zou goed passen op de plaats van Engelaar met langs hem hutchinson, toivonen en dan Wuytens (die zeker speelminuten verdiend) als backup.

@el_nino
Ik denk wel dat Mertens er voor open had gestaan als PSV CL had gehaald, om er maar 1 te noemen.

Een uitstekende speler die Assaidi. Een echte harde werker. Snel, Technisch, behendigd en heeft overzicht op het veld. Ik zie hem graag bij Psv. Lijkt mij een echte versterking!

Assaidi moet niet naar PSV gaan. Dat voetbal past niet bij hem. Het aanvallende voetbal van Twente en Ajax zou meer bij hem passen en dan speelt hij tenminste champions league. Ik zie hem bij twente wel als opvolger van Janssen. Met Assaidi op 10 hebben ze een dodelijke aanval

Ik mag toch hopen dat ze wat meer dan €10m vragen voor Dzsudzsák!

18 mei 2011 om 14:53

Enige dat ik me kan voorstellen is dat 10m afgesproken is bij zijn laatste contractverlenging. Als dit niet het geval is (ik heb er geen verstand van, dus als je er meer van weet hoor ik t graag ) is dit ofwel onzin, ofwel het sterkste staaltje wanbeleid ooit. Wat mij betreft is Dzsudzsak 1 van de beste spelers van de eredivisie, zn contract loopt nog even door dus ik zou niet weten waarom je zo weinig zou vragen. Zou na Affelay de tweede geweldenaar zijn waarbij toch niet echt het onderste uit de kan gehaald is.

18 mei 2011 om 15:00

10 miljoen vindt ik een goede deal. Het is een echte klasbak. maar het blijft een momenten voetballer. scoord vaak een 9 of een 5. Ik wil wel eens meerdere wedstrijden achter elkaar een 7 zien.

18 mei 2011 om 15:02

Bij z'n laatste contractverlenging is de gelimiteerde transfersom uit z'n contract gehaald, dus PSV kan vragen wat ze willen.

18 mei 2011 om 15:04

Ik snap de hele Dzudszak-rage niet. Een van de beste spelers van de eredivisie? Afelay ging naar Barca, Suarez naar Liverpool, een handvol Ajacieden staat in de nadrukkelijke belangstelling van de gehele Europese top, Ruiz is fantastisch en vertrekt waarschijnlijk naar de Primera Division, Janssen is een geweldenaar waarvoor buitenlandse interesse is. Het feit dat de beste club die concreet is voor Dzudszak nu een Russische middenmotor is, staaft mijn mening dat Dzudszak zwaar overgewaardeerd wordt. Geen pepernoot geraakt dit seizoen in uitwedstrijden en PSV gedupeerd op belangrijke momenten in zowel Europees verband als nationale competitie.

18 mei 2011 om 14:55

De vraagprijs voor Dzsudzsak ligt inderdaad op 10 miljoen euro, terwijl men verwacht dat Psv 4 a 5 miljoen dient neer te tellen voor Assaidi. (bron PSV watcher Thijs Slegers)

18 mei 2011 om 15:28

@pellowmaino

4 a 5 miljoen denkt PSV dat Assaidi voor zo weinig geld van Heerenveen overgenomen kan worden ? Vergeet niet dat Heerenveen het geld ook niet op de rug heeft groeien en hier natuurlijk een miljoen of 8 a 9 minstens zal vragen. Of staat er een gelimteerde som in zijn contract ?

18 mei 2011 om 16:19

4/5 miljoen weinig voor Assaidi? Ik schrok toen ik dit las. Voor een speler die internationaal nog niets heeft laten zien en dit jaar pas zijn doorbraak kende is dit toch een aardig bedrag.

Dzsudzsak heeft behalve dit jaar ook in andere jaren en in topwedstrijden laten zien toch een verademing te zijn voor de eredivisie en klaar te zijn voor een grotere competitie, 10 miljoen is dan wel redelijk. Misschien dat er bij zon club als uit Rusland wel wat meer geld uit te halen valt maar dat is taak aan Marcel Brands.

Ik heb deze week ervaren als bijzonder deprimerend voor de toekomst van Psv. Het nieuws van de laatste dagen geeft mij toch weer wat positiviteit. Supporters hebben aangegeven meer passie en strijd te willen zien, Isaksson en Engelaar zijn de personen die dit vooral niet laten zien en ben ook blij dat het bestuur heeft aangegeven dat ze wegmogen.

Als we dan bv. een Velthuizen (€0,5 Miljoen), Toornstra (€ 2 Miljoen) daarvoor terug kunnen halen zou dat heerlijk zijn. Daarbij nog een Assaidi, Schaars, een rechtsback (manolev verkopen) en een spits dan doen we weer mee volgend jaar.

Daarnaast mag en moet PSV ook wat jeugd door laten schuiven naar de A-selectie. 2 jongens van de A1, Depay (aanvallende middenvelder) en Locadia (spits) bekoren mij het meeste.

Velthuizen
???
Marcelo
Vlaar
Pieters
Toornstra
Schaars
Lens
Labyad
Assaidi
???
18 mei 2011 om 17:50

4 a 5 miljoen? Dat moest Dost al opbrengen haha. Zijn contract loopt nog lang genoeg, hij hoort bij de beteren van het elftal, is international en hij heeft zeker nog potentie om veel beter te worden. Ga maar lekker uit van 8 a 9 miljoen. Vergeet Assaidi dus maar. Beerens mogen ze wel halen voor dat bedrag. Dan spring ik al uit m'n dak van vreugde.

Dat PSV haar beste speler in de uitverkoop heeft staan betekent niet dat andere clubs dat ook hebben.

18 mei 2011 om 19:33

Heerenveen zal altijd de hoofdprijs vragen, net zoals ze bij Suljemani en Dost hebben gedaan. Ik denk ook niet dat PSV zoveel aankopen kunnen doen. Met Dzsudzak heb je wel weer geld binnen, maar ze kosten allemaal niet zo goedkoop hoor.

18 mei 2011 om 21:47

@19psv13

Waarom zo? Waarom Hutchinson er niet in? Hij is hét loopvermogen bij Psv, dan ga je er toch geen schaars of Toornstra voor in de plaats zetten.
Ik zie het liever zoals mijn opstelling, al heb je mijn viezie nu iets veranderd. Alleen heeft Vlaar al bij Feyenoord verlengt. Ik vind Issakson ook beter dan Velthuizen.

Prachtig, ik liep net nog te verkondigen dat psv ongetwijfeld spelers gaat halen en dan lees ik dit prachtige nieuws! Hoop dat het psv lukt om hem te halen, een geweldige aanvaller. Denk dat het een geweldige zet is.

Hoeveel zou aissaidi kosten? iemand enig idee? ik schat rond de 5 mil?

Uitstekende speler deze jongen.
Het is alleen de vraag of die de druk bij PSV aan kan en of die flopt of niet.
Iniedergeval zou van hem niet verwacht moeten worden dat die Dzudszak meteen opvolgt, want die kwaliteiten heeft die simpelweg NOG niet.

18 mei 2011 om 21:38

Inderdaad, hij zal zich nog een stuk verder moeten ontwikkelen om die plek direct op te vullen.

Zou een prima opvolger zijn, maar Heerenveen wil ook de hoofdprijs.

Dan denk je toch ook al snel aan een bedrag van 8 miljoen euro, als het niet meer is.

18 mei 2011 om 14:55

Geloof het zelf. 8 miljoen voor iemand die pas 1 seizoen iets gepresteerd heeft, alleen nationaal ook nog eens!

Wat is Dzsudzsak dan waard? 20 miljoen? Beetje reëel blijven. Dit zijn heel andere tijden.

18 mei 2011 om 15:11

@ Cyber2003

Dzsudzsak heeft zeer waarschijnlijk een afkoopsom in zijn contract. Heerenveen is niet gek, die gaan Assaidi niet voor een appel en een ei verkopen. Die vragen minimaal 8 miljoen euro. Dat is de realiteit.

18 mei 2011 om 15:14

Zo extreem raar is een bedrag van 8 ook weer niet. Dat er nu wrsch bij een dzsudzsak 10mln is ze contract staat is allemaal leuk en aardig. Maar Asssaidi is momenteel een van de grootste talenten in de eredivisie en inmiddels ook Marrokaans international. Geen aflopend contract en erg belangrijk voor Heerenveen, denk maar niet dat heerenveen hem voor weinig weg zal laten gaan. Hoop ook echt dat ze de hoofdprijs vragen, wil hem volgend seizoen erg graag nog bij hebben!

18 mei 2011 om 17:08

@ Hen_nie

Zover bekend staat er juist geen afkoopsom in het contract van Dzsudzsak.

18 mei 2011 om 15:04

Wahahah en die spits van AZ mag van jullie niet meer dan 2,5 miljoen kosten.

Over het meten met 2 maten gesproken zeg.

18 mei 2011 om 15:09

@ The Ref

Even nadenken en je komt tot de conclusie dat die spits van AZ nog maar een jaar onder contract ligt.

18 mei 2011 om 16:03

Gaat om het idee daar wordt ook geroepen dat hij nog maar 1 jaar contract heeft en nog amper wat gepresteerd.

Dus ik zie niet in waarom een broekie dat pas 1 jaar iets redelijks doet dan gelijk 7 a 8 miljoen moet kosten.

En AZ vraagt voor Sightarsson 5 miljoen om op je post van Wesley123 te reageren.

Waan van de dag bepaald de transferprijs.

18 mei 2011 om 19:34

Contractduur is ook een bepalende factor in de prijs.

18 mei 2011 om 15:07

Maar jullie vonden 7M voor Mertens al te veel. Beetje apparte verhouding, als je het mij vraagt.

18 mei 2011 om 15:10

@ Wesley123

Totaal irrelevant. Het gaat er helemaal niet om wat een club te veel vind of niet, het gaat erom wat Heerenveen vraagt. En dat komt rond de 8 miljoen euro uit.

18 mei 2011 om 15:13

Ja je hebt gelijk. Ik zie nu pas dat ik je post verkeerd had gelezen. Excuses hiervoor.

18 mei 2011 om 16:25

@hen_nie
en waar baseer jij die 8 miljoen op.
Assaidi heeft nog twee jaar contract, waarbij ik aanneem dat hij geen vergelijkbaar salaris heeft als Dzsudzsak. De Hongaar heeft een half jaar geleden zijn contract immers opgewaardeerd en heeft geen clausule (in tegenstelling tot wat jij schrijft) met betrekking tot een transfersom in zijn contract wat tot 2015 duurt.
Bronnen hebben vanmiddag gemeld dat de vraagprijs van Assaidi tussen 4 en 5 miljoen ligt, op basis dus van zijn huidige contract

18 mei 2011 om 17:08

ik zou assaidi nooit voor meer dan 5 miljoen kopen goede speler maar hij heeft nog niet veel bewezen.

ik zou zeggen halen hij heeft betere acties dan Dzsudzsák .maar Dzsudzsák heeft weer een betere trap zo een aissaidi is weer gevaarlijker

Nice, een uitstekende speler, alleen moet je hier niet meer dan 4 miljoen voor betalen!

18 mei 2011 om 21:40

Voor dat bedrag houd Heerenveen hem lekker in Friesland waarschijnlijk.

10 miljoen voor Balasz?? Beejte weinig naar mijn mening. Ik zou nog 5 mln meer vragen. Met zo een clubs kun je altijd wat meer vragen.

Assaidi, leuke speler.

18 mei 2011 om 14:59

ja psv elke jaar gaan topspeler voor bedrag dat lachertje is voor clubs die lachen om dit bedrag .en dat maar te bedenken dat suarez weg is gegaan voor 27 miljoen

Hopelijk haalt PSV daarnaast nog Toornstra en Roorda op.
En kijken of je iets met Elia kunt doen.
Dit kan allemaal heel goed uit gaan pakken. Zou mooi zijn.

18 mei 2011 om 15:26

Ik ga er niet van uit dat psv Roorda gaat halen, toorstra sta wel op het lijste van psv.(bron: Thijsslegers psv [email protected]). PSv moet dan schaars halen inplaats vanroorda kost minder en dan heb je een prima vervanger van onze balletje breed engelaar.

18 mei 2011 om 21:42

Toornstra ophalen? Hij wordt al gelinkt aan Oranje, dan laat ADO die jongen echt niet zomaar ophalen.

Dzsudzsák is aan een stap hoger toe, en Anzhi Makhachkala lijkt mij de ideale stap, daar val je veel op. Rusland word vaak bekeken door scouts. en met zo'n goed team word Dzsudzsák waarschijnlijk omhoog getrokken door het niveau van zn ploeggenoten.

Ik hoop ook dat ze veel gaan vragen voor Dzsudzsák en wat nog mooier is dat Assaidi naar psv gaat (hoop ik dan) Hijs een een goeie speler en vermaakt de publiek ook.

Goeie aankoop als ze hem halen.

Ga zo door Assaidi

Assaidi of Dzsudszak, dat is wel nog een verschil hoor! Wel een vervanger voor Dzsudszak die in de buurt komt van zijn kwaliteiten, maar ik vind doedelzak toch nog stukken beter. Assaidi zal ook niet voor minder dan zo'n 7 miljoen weg mogen gaan denk ik.

18 mei 2011 om 21:46

Natuurlijk is die veel beter. Hij is al jaren een belangrijke speler bij een topclub, heeft de nodige ervaring met Europees voetbal en is international. Assaidi heeft, met alle respect, een alleraardigst eerste seizoen bij Heerenveen achter de rug.

Psv doet goede zaken wanneer ze deze speler weten te strikken.
Prima opvolger van Balazs, heeft de snlheid, de techniek en de passeer kwaliteiten.

Verder fungeert deze speler prima op de 10 positie en heeft hij dit jaar vele assists gegeven op z'n medespelers, dus hier vervangt hij Balazs al op.

Mokthar volgend seizoen bij de selectie en spelend op rechts, Labyad op het middenveld en Assaidi op links.

10 miljoen euro voor Dzsudzsák lijkt me een realistisch bedrag, hoewel ik denk dat er met goed onderhandelen wel wat meer uit te halen valt. Ik ben benieuwd wat Aissaidi moet gaan kosten, Heerenveen zal hem in eerste instantie niet kwijt willen want het is toch de smaakmaker dit jaar. Hij is jong en heeft aangetoond veel verder te kunnen groeien. Ik denk dat hij een bedrag van tussen de 4,5 en 6 miljoen moet gaan opleveren, lijkt me zeer marktconform.

Er blijft dan wel weinig over om de gaten te dichten en het verlies te dekken, nieuwe spelers zijn belangrijk, maar het is van groter belang om z.s.m. uit die financiële rotzooi te komen. Als je er eenmaal te diep in zit is het moeilijk om er nog uit te komen (feyenoord).

Heeft Psv overigens geen eigen talent op deze positie? Assaidi zal weer een aardig salaris gaan kosten en ik dacht dat ze juist flink wilden bezuinigen.

Assaidi zou een geweldige aanwinst voor Psv zijn. Een vergelijkbare speler met Dzsudzsák die een spectaculaire actie in huis heeft. Als Dzsudzsák vertrekt dan is hij de meest geschikte opvolger. Ik vind tien miljoen wel een karig bedrag voor een speler als Dzsudzsák. Anzhi kijkt niet op een dubbeltje meer of minder dus ik zou het onderste uit de kan halen en hoger inzetten. Dan krijgen ze Engelaar er gratis bij en kan Psv Toornstra losweken bij Ado den Haag.

Raar, dat PSV tien miljoen vraagt, voor zijn contractverlenging in de winter was het nog 20...

Heerenveen vroeg voor Dost als bankzitter al 5 miljoen, dus ik ben benieuwd waarmee ze nu komen. Heerenveen heeft het geld ook nodig. Eigenlijk net zoals PSv .....

18 mei 2011 om 21:48

Inderdaad. Bovendien is hij een belangrijke spil in een elftal dat volgend seizoen iets recht te zetten heeft.

Geen gekke deal wellicht ... als PSV een goede vervanger krijgt voor Dzudzak en nog wat geld overhoudt om de schuld iets terug te brengen. Prima!

Maar ik zal die gast wel missen hoor. Zonder hem hadden we de afgelopen 2 jaar al helemaal niet meegedaan. Maar goed, hij kon die 2 jr ook niet voorkomen dat PSV in de eindfase afhaakte.

18 mei 2011 om 15:29

Iedereen in heel eindhoven gaat Balasz missen! Hoop ook op een mooi afscheid voor onze sterspeler! PSv gaat er gewoon goed op vooruit, mocht het gebeuren.

Ten eerste word de salaris stukken minder,

ten tweede krijg je rond de 12 mil voor balasz en betaal je pakweg 6 voor assaidi.

ten derde heeft assaidi potentie om weer voor veel geld verkocht te worden.

Dat zijn voordelen,

Ik denk dat er echt niet meer in zit dan 10 miljoen. Iedereen weet dat PSV financieel aan de grond zit, dus waarom zou je de hoofdprijs betalen. Tevens heeft hij net een slechte 2e seizoenshelft achter de rug. heeft nog nooit wat (kunnen) laten zien op championsleague niveau en is hij nou ook nog geen uitblinker bij Hongarije. Denk dat je je handen dicht mag knijpen voor 10 ik gok dat het geen dubbele cijfers worden.

Denk trouwens dat Assaidi een goede maar onhaalbare vervanger zal zijn. Hij is sneller dan Dzudzak 2 -benig. Alleen het linker been van Dzudzak is 2 klasses beter. Maar Dzudzak zie ik tekortkomen voor de top omdat hij teveel moeite heeft om een goede back uit te spelen waar ik Assaidi in de loop der tijd wel voor aanzie. Iig zal hij te duur blijken. Heerenveen kan na het afgelopen seizoen onmogelijk die jonge goedkoop laten gaan zeker nu de verkoop van Berens aanstaande is.

Als PSV zou ik gewoon de volle mep vragen voor Dzudszak. Ik las net ergens dat die voorzitter van amkar een paar miljard op zijn rekening heeft staan, dus een miljoen meer of minder zou hem niet veel boeien. Net zoals Ajax altijd probeert, gewoon de hoofdprijs vragen. 15 a 20 miljoen. Als ze dit niet betalen zak je een beetje. Maar wanneer ze 10 miljoen krijgen, zijn ze niet heel handig bezig als ze dit weer gaan investeren in Assaidi, deze zal Heerenveen niet weg doen voor minder dan 7 miljoen.
Ik zeg al zovaak, jong Psv is glorieus kampioen geworden, geef een aantal daarvan eens de kans!!
Ik snap het bestuur ook niet van psv? Waarom zeggen hun daar niks van?

@assyrian
Jij zegt dat hij simpelweg de kwaliteiten van dzudszak nog niet heeft. Grootst mogelijke onzin! Dzudszak presteert alleen thuis en oussama heeft een betere techniek dan dzudszak.
Hij kan het niveau zeker aan!

18 mei 2011 om 15:29

Hij heeft uit meer doelpunten gemaakt dan thuis.

18 mei 2011 om 20:45

Zijn spel is niet om van naar huis te schrijven in uitwedstrijden

18 mei 2011 om 21:50

Maar zijn rendement is zo slecht nog niet buiten Eindhoven.

Als PSV hem kan betalen, dan zal hij ongeveer voor een bedrag van 5 miljoen weg gaan. PSV zit diep in de financiele problemen en zal door deze wissel erop vooruit moeten gaan. In dat geval hoop ik dat Ajax hem aantrekt, want als Ajacied ben ik zeer van deze jongen gecharmeerd. 5 miljoen is niet veel voor een dergelijke voetballer, betwijfel echter of Heerenveen niet meer vraagt, omdat er al 5 mil werd gevraagd toen Dost op de bank zat...

Tot wanneer loopt zijn contract eigenlijk in Friesland?

18 mei 2011 om 18:35

Bas Dost had op dat moment pas een 5 jarig contract getekend in Heerenveen.

Dat is wat mensen ook vergeten in de zaak Dost. Hij had van de winter bij de arbitragezaak gewoon nog 4,5 jaar contract he.

Assaidi heeft al ik me niet vergis vorig seizoen een 3 jarig contract getekend. Dus blijven er nog 2 jaar van over.
Dat is wel een flink verschil met Dost.

Prima keuze, want je kan natuurlijk niet voor vele miljoenen een onbekende halen uit een ander land. Met Assaidi weet je ongeveer wat zijn pluspunten en minpunten zijn en als deze voor PSV meer voors dan tegens heeft, dan zou ik het wel overwegen.

In kader van de bezuinigingen is dit wel een goede aankoop.

18 mei 2011 om 21:52

Maar binnenlandse transfers zijn vaak weer een stuk duurder. Dus in het kader van de bezuinigingen..

19 mei 2011 om 00:39

Daar heb je een punt, maar je weet wel wat je in huis haalt. Het is misschien niet de geweldige speler die je gescout hebt en die een nieuwe Ronaldo wordt, maar het kan net zo goed een flop worden. Daarnaast zijn spelers buiten de EU heel duur vanwege hun salaris. Het is dus wikken en wegen.

Zou me niet verbazen dat PSV die 10 miljoen niet eens haalt voor Dzudszak. De kunnen er makkelijk meer voor krijgen lijkt me, maar als je met je vraagprijs al begint op 10 miljoen kom je meestal toch iets lager uit na alle onderhandelingen. De koper probeert altijd lager in te zetten om zo iets van die prijs af te halen. Als je het mij vraagt kon PSV beter met 15 miljoen beginnen met in het achterhoofd dat ze nooit onder de 10 miljoen gaan met onderhandelingen.

Moet PSV dat geld wat ze voor Doedelzak gaan innen niet in dat megagrote gat in de begroting gaan storten?? Waar heb je eigenlijk een jeugdopleiding en jeugdteams voor?? Deze binken zijn kampioen geworden, lopen daar nu niet knappe voetballers rond die je in kan passen?? Oh nee dat durft meneer Rutten natuurlijk niet. Het gaat slecht met de centjes bij Psv, je bent in de toekomst volgens mij sterk afhankelijk van jonge eigen spelers. Gebruik ze dan!! Er is een club in Nederland die dat regelmatig doet en afgelopen zondag is gebleken dat je met heel veel jonge spelers kampioen van Nederland kunt worden. Gouden tip richting Eindhoven??

Eindelijk goed nieuws uit Eindhoven. Nu ervoor zorgen dat spelers als Engelaar, Manolev, Maza, Bakkal en Koevermans vertrekken. Daarvoor in de plaats haal je Toornstra, Vlaar en Derijck. Vul dat aan met wat jeugdspelers en je hebt een heerlijk elftal staan.

18 mei 2011 om 21:55

Klinkt hartstikke simpel zo.. Bakkal zou ik overigens houden. Die kan veel meer dan hij heeft en mocht laten zien tot nu toe.

En wie zou Heerenveen dan kopen mocht Assaidi vertrekt?

18 mei 2011 om 15:27

Dan denk ik (hoop het niet) dat ze bij Steve de Ridder uitkomen.

Ik snap niet dat mensen het in 1 zin voor elkaar krijgen om te zeggen dat 10 miljoen een goede prijs is voor balazs, en dat heerenveen meer dan 5 miljoen voor assaidi kan vragen. Dan zijn de verhoudingen toch goed scheef. Hoe groot het talent van Assaidi ook is.

18 mei 2011 om 21:58

Het gaat bij een transfersom niet alleen om talent, maar ook om andere zaken, zoals verhoudingen tussen clubs, contractduur, clausules, etcetera..

Zou het heel erg raar vinden zou Heerenveen maar 5 miljoen voor Assaidi vragen. Zo ja, dan moet Ajax er ook achter aan gaan. Echter in vergelijking met 9 miljoen voor Huntelaar en 16 miljoen voor Sulejmani en Dost als bankzitter voor 5, zou het een heel vreemde transfersom zijn.

18 mei 2011 om 17:20

Ik denk dat je indirect al je eigen antwoord gegeven hebt... alle door jou genoemde spelers had Ajax interesse in..... Dus schoot de prijs flink omhoog.....lijkt mij wel toevallig als Assaidi naar psv mag voor rond de 5 miljoen en als wij een bankzitter willen hebben we minimaal 5 miljoen moeten betalen..... ra ra ra...

18 mei 2011 om 17:55

Als je meer geld hebt dan moet je ook meer betalen. Dat zie je toch overal? Het is ook niet meer dan logisch. Ajax doet precies hetzelfde als er een rijkere club aanklopt. Als voor Huntelaar en Sulejmani dergelijke bedragen zijn neergelegd dan zijn ze dat kennelijk waard.

Vergeet overigens maar dat Assaidi voor 5M weg mag. Als dat het geval is dan mag ook dit bestuur weer op de schop. Je betere spelers doe je niet in de uitverkoop voor spotprijzen. Tenzij je PSV bent kennelijk...

18 mei 2011 om 22:54

wat een onzin zeg omdat je meer geld hebt moet je meer betalen? vorig jaar had ajax nog een tekort van miljoenen dus hoezo geld hebben. Daarnaast zou het toch gek zijn als ik bij de dealer minder betaal voor dezelfde auto omdat ik monder verdien. Dat Aissaidi in verhouding minder dan dost kost heeft ook te maken met zijn contractduur. Die is aanmerkelijk korter en de contractduur bepaalt in grote mate de transfersom.

Psv zit in geldnood clubs weten dat en zullen bij aankopen laag inzetten en bij verkoop de hoofdprijs vragen. Dzudszak krijg je max 7 miljoen voor.. Heerenveen moet hetzelfde vragen kijken of psv toehapt.

18 mei 2011 om 15:31

Als Assaidi hetzelfde kost als dzudszak kun je dzudzsak beter aan zijn contract houden toch. Ondanks het salaris. Je gaat toch niet een jongen speler kopen voor zo'n hoog bedrag dat je hem nooit meer met winst kan verkopen.

18 mei 2011 om 21:59

Maximaal 7 miljoen? Dat is wel erg weinig. Waar baseer je dat bedrag op?

Een gedeelte om het verlies te dekken en een gedeelte om Assaidi aan te trekken. Ik dacht dat de focus juist op een of twee goede verdedigers lag?

18 mei 2011 om 15:10

Focus lag op aanvallers is gisteren door brands gezegd, centrumspitsen welteverstaan. Maarja als je linksbuiten wegaat, moet er natuurlijk wel een nieuwe linksbuiten zijn!

18 mei 2011 om 22:02

PSV heeft met Reis een enorm spitsentalent in huis die straks weer fit en inzetbaar is,

Ik denk dat PSV Asaidi niet kan betalen. Sterker nog als ze hem halen verliezen alle bestuurders hun geloofwaardigheid omdat ze een aantal maander terug nog ruimschoots hebben verkondigd hoe de financiele situatie is bij Psv. De gelden voor Dzsudzsak zullen grotendeels verdwijnen in het schuldenpotje.
lijkt voor PSV een top speler maar een onhaalbare kaart

Maar 10 miljoen voor Dzsuzdsak? Ik zou zeggen kleed die Russen helemaal uit, want reken er maar op dat Heerenveen dat ook gaat doen wat Aissadi betreft.

Zou er overigens wel happy mee zijn als opvolger, alhoewel je wel weinig bruikbare voorzetten krijgt met Aissadi en Lens op de vleugels. Hoeft niet perse negatief te zijn maar het is wel iets om bij stil te staan.

18 mei 2011 om 16:31

Kijk bijvoorbeeld naar Barcelona.

Als PSV nou ook eens van die technische creative spelers haalt hoeven ze van mij volgend seizoen niet eens voor de titel mee te spelen, maar bouwen naar mooi aantrekkelijk voetbal.
En daarom ben het ook helemaal met je eens, kleed die russen uit, voor Dzsuzdsak zo'n 15 a 17 miljoen is haalbaar, als je kijkt dat Suarez voor 10miljoen meer wegging en Sulejmani ook voor 16miljoen werd aangekocht.
Ze hebben die (transfervrije) Ibrahim al gehaald waar ik veel vertouwen in heb. Nu nog een (met lef spelende) Aissadi erbij en we kunnen leuk bouwen en houden nog centen over om de schulden terug te betalen. Al zou ik ook Toornstra voor de toekomst erbij halen.

Met deze opstelling en de wetenschap nog goede talenten (mohktar, Labyad en Nijland) kunnen we seizoen 2012-2013 (jaar van 100jarig bestaan van Psv) weer kampioen van Nederland worden

Velthuizen
Tamata
Marcelo
Bouma
Pieters
Hutchinson
Ibrahim
Toornstra
lens
Toivonen
Aissadi
18 mei 2011 om 16:33

Ik ben het met je eens maar niet met je opstelling. In 2013 nog Bouma?!

Ook Toivonen zal tegen die tijd wel vertrokken zijn en voor mijn part bekleed Labyad tegen die tijd de nummer 10 positie.

18 mei 2011 om 16:45

Dit is ook meer de opstelling voor volgend seizoen
Voor het seizoen 2012-2013 zou ik niet weten wie er CV en Spits staat

18 mei 2011 om 18:54

Ik zie nou dat het niet klopt wat ik zei, uit haast en spoed verkeerd gegaan.
Opstelling was idd voor volgend seizoen terwijl ik um voor 2012-2013 wou maken, dus bij deze:
Bouma zal wel weg zijn dus dan zie ik in Vlaar wel een goede opvolger mits hij wil, anders een ervaren kracht, dat missen we wanneer Bouma weg is in de verdediging.
Als spits zou Reis misschien wel kunnen als hij weer helemaal wedstrijd fit is. En ook in de aanval kunnen we een ervaren man gebruiken, Bulykin bijvoorbeeld.

Zie hier berichten dat Toornstra ook gehaald word, dat zal een echte aanwinst zijn. Assaidi weet ik niet of dat een versterking zal zijn. Ze hebben in de jeugd ene Mokhtar lopen, geef die de kans! Is een stuk goedkoper, en is het zelfde soort type speler.

Aissaidi zou inderdaad een goede opvolger zijn.
Een speler met creativiteit wat PSV erg mist.

Iedereen hier maar roepen dat Dzudszak 20 miljoen waard is maar 10 miljoen vind ik een goed bedrag voor hem.
Hij is de laatste tijden hopeloos uit vorm en neemt zijn ploeg niet op sleeptouw.
In het nationale elftal weet hij zich ook niet echt te onderscheiden.

Assaidi is een ander type dan Dzudszak. Ik zie Assaidi namelijk niet zo snel buitenom er langs gaan en dan een fatsoenlijke voorzet met links geven. Maar je kan het natuurlijk wel anders invullen. Ik denk dat Assaidi ongeveer 3,5 miljoen moet gaan kosten.

Snap trouwens niet waarom Dzduszak in zo'n Mickey Mouse leaque gaat voetballen. Het zal wel aan zijn bankrekening liggen. Dzdudzsak ongeveer 8-10 miljoen euro.

Ik zou het niet doen, laat hij zich nou eens over langere tijd bewijzen eerst. Vorig jaar was het namelijk niet zo best allemaal, na 1 goed seizoen moet hij gelijk weer naar Psv, welnee. Bewijs jezelf gewoon eens 2 - 3 jaar achter elkaar bij Heerenveen, kijken we daarna wel verder.

10 mln voor deze speler is echt het maximaal haalbare. Ik zie bedragen van 15 tot 20 mln, belachelijk. Volgens mij heeft Dzsudzsak in nog niet één (internationale) wedstrijd waarin het er een beetje om ging, laten zien zoveel geld waard te zijn. Dan kan de eigenaar van die russen wel miljardair zijn, maar die mensen zijn meestal niet gek. PSV rekent zich al rijk..

18 mei 2011 om 15:33

Als je zo redeneert heb je gelijk, maar dan kan Assaidi ook nooit meer dan 4 miljoen waard zijn.

18 mei 2011 om 19:38

Ik vind het ook veel te veel, maar PSV moet gewoon als ze slim zijn dat soort bedragen vragen. Die rijke Russen zie ik dat wel in die richting betalen. Ik als Ajacied vind 10 miljoen wel een mooi prijsje.

nou succes Psv! bij Heerenveen zijn ze echt zuigers als het om transfersommen gaat(overigens volledig terecht hoor!) ze vragen altijd veel geld met het risico dat de deal niet door gaat (bijv. Dost) maar daardoor wel veel geld verdienen als het wel tot een akkoord komt (bijv sulejmani)

assaidi lijkt me een prima opvolger maar PSV zal diep in de buidel moeten tasten want ik denk niet dat heerenveen hem zomaar laat gaan

Eerst maar zien wat Heerenveen voor hem vraagt, kan me toch niet voorstellen dat ze hem voor minder dan 5-8 miljoen laten gaan. En wat moet je eigenlijk bij Psv, daar ga je de komende jaren ook geen prijzen pakken, de top 2 voor de komende jaren zijn Ajax en Twente, en mocht daar dan nog een club in de toekomst bijkomen dan zal dat Feyenoord zijn, Psv is een aflopende zaak...

18 mei 2011 om 19:07

Wat voor onzin kraam jij uit, Top 2 Ajax en Twente?
Misschien dat dat wel de 2 topkandidaten zijn voor volgend seizoen, maar als de top net zo presteerd als afgelopen seizoen doet PSV gewoon mee.
En dan Feyenoord, die mogen blij zijn met plaats 5. Wel veel talent maar te weinig ervaring, en kunnen ook geen aankopen doen, nog minder dan Psv.

In de toekomst doet Psv gewoon weer mee om de titel, als er nu goed beleid word gevoerd en de kampioenen van de jeugd laat doorstromen.

Lijkt me een toptransfer voor Dszudszak, Anzhi Makhachkala, daarvan had hij vroeger vast en zeker al posters boven z'n bed hangen...

Assaidi blijft gewoon bij Heerenveen, hij heeft het naar zijn zin en had laatst nog aangegeven absoluut niet weg te willen. Ook omdat hij nog heel veel te leren heeft bij ons. Heerenveen wil hem ook niet kwitj, mocht PSV hem echt willen moeten ze diep in de buidel tasten en dat zie ik ze. 1 niet doen en 2 het zou dom zijn. Want dan moet je toch aan een bedrag gaan denken tussen de 5 en 8 miljoen. Verder komt Assaidi nog veelte kort voor het niveau van psv.

Veel mensen overschatten duidelijk Assaidi nog. Ja hij heeft talent en ja hij heeft een actie. Maar zijn rendement is nog veelte laag, voornamelijk voor de goal.

Ik neem aan dat Dzsudzsak ook voor minimaal 12 miljoen de deur uit gaat, als het geen 15 wordt. Net een nieuw contract wat dus veel waard is.

Zou het een stomme aankoop van PSV vinden, zeker voor 5 Miljoen zoals Thijsslegers twittert.
Vind Assaidi nou niet bepaald constant en teveel voor eigen succes gaan, Dzudzsak is meer de man van de voorzet een vrije trap, maarja het zou wel typisch PSV zijn..

Ik vind het gek dat PSV maar 10 miljoen voor Dzsudszak vraagt. Je weet dat die Russen vrachtwagens vol met geld hebben, dan kan je toch makkelijk meer dan 10 miljoen vragen? Ik zou sowieso beginnen met 15 miljoen, misschien iets meer. Ik vind 15 miljoen ook de juiste prijs voor Dzsudszak.

Maar Assaidi lijkt mij een goede opvolger. Geeft redelijk veel asssist, kan scoren en een mannetje passeren. Ik zou niet weten wat Assaidi moet kosten, maar rond de 5 miljoen lijkt me een goede prijs voor hem.

kan heerenveen ook mooi het dubbele vragn wat ze afgelopen winter bij ajax ook flikte(dost).

en van mij mag hij wel naar psv, voorspel hem hetzelfde lot als amrabat, maakt het daar ook niet dus.

18 mei 2011 om 15:22

Dat ''flikte'' Heerenveen niet. Heerenveen vroeg de prijs die ze voor Dost hadden betaald, met daarbij op tekengelden en salariskosten waardoor een relatief realistische vraagprijs tot stand is gekomen.

18 mei 2011 om 15:37

mja maar neem dan ook even mee dat het een bankzitter was, niet in de plannen van jans voorkwam (en dus weinig had laten zien) en zelf weg wilde waardoor die prijs dan ineens wat minder realistisch was...
maar je hebt ook wel gelijk hoor maar aan de andere kant was het dus ook onrealistisch (is maar net van welke kant je het wil bekijken...)

18 mei 2011 om 15:43

Een speler die een half jaar bij je club voetbalt, waar je 3 miljoen in geinvesteerd hebt en die je niet kwijt wilt, ga je niet voor minder weg doen ''omdat hij bankzitter is''. Dat is pure onzin, kapitaalvernietiging en zelfdoding.

18 mei 2011 om 18:41

En tel daarbij zijn op dat moment nog lopende 4,5 jaar contract bij op en je komt op een transfersom van 5 miljoen.

Assaidi heeft volgens mij nog een contract voor 2 jaar. Dus zou me verbazen als hij duurder wordt dan 5 miljoen.

18 mei 2011 om 15:47

Dat zou alleen maar mooi zijn voor Psv, hij is voor 1.3 mil van De Graafschap na SC Heerenveen gegaan.

Assaidi is nog niet toe aan deze stap. Heeft altijd enkele topduels per jaar, maar onopvallend in andere duels. Hij kan bij Heerenveen in alle rust nog 1 of 2 jaar groeien, dan moet hij die stap ongetwijfeld kunnen maken. Nu komt hij nog te vroeg.

Buiten dat vraag ik mij ook af waarom je Assaidi als club weg zou doen voor minder dan 6 of 7 miljoen. Zeer talentvolle speler, geen acute geldnood bij de club en een contract van Assaidi tot 2013. Lijkt me niet dat PSV dat wil of gaat betalen.

Voor een bedrag wat Heerenveen zal vragen kunnen ze net zo goed Hamdaoui losweken voor 2.5-3 mil en nog een hadaouir erbij halen.
Verder achterin de jeugd laten oprukken ze hebben aardige verdedigers daar bij Jong Psv.

18 mei 2011 om 15:35

ajax wil minimaal 5 miljoen voor el hamdaoui... (ze willen het bedrag dat ze uitgegeven hebben terug...)
en dan is het ook maar de vraag of el hamdaoui wil komen he, ik denk het namelijk niet...

Ik denk dat Assaidi zich prima kan doorontwikkelen bij Psv. Ik had er een goed gevoel bij toen ik de titel las. Ik ben wel benieuwd hoe hij het gaat doen

Toch jammer om te zien,dat ook PSV financieel succes boven sportief succes stelt. Ze kunnen natuurlijk ook niet anders.maar Assaidi is natuurlijk wel een veel mindere voetballer dan Dzsudzsak.

Ik volg PSV niet echt op de voet maar hoe kan het dat PSV ineens geld lijkt te hebben voor aankopen? Ik hoor namen als Assaidi, Toornstra en Elia en dat zijn nou niet bepaald goedkope jongens, tenminste ik denk dat de clubs dwars gaan zitten en een hoog bedrag vragen. Vorig jaar had PSV toch al weinig geld voor aankopen en toch zijn Berg, Hutchinson, Lens, Marcelo, Bouma e.d. gehaald. De meeste zonder transfersom maar toch aardig wat salaris. Doordat PSV dit jaar wederom geen CL speelt dacht ik dat ze voor het 2e jaar op rij afstevende op een groot verlies en zelfs het eigen vermogen in de min zou komen (bedragen van 5 - 10 mln?). Dan lijkt het me dat er nu toch geen geld is voor nieuwe spelers, en na de verkoop van Dzsudzsàk ook niet aangezien er een aardig gat is wat nog gedicht moet worden... Heeft PSV geen jeugdspelers die op die positie uit de voeten kunnen? Lang geleden dat er echt een talent is doorgebroken uit de PSV jeugd. (wat is er trouwens met Nijland? speelt ook haast nooit en kostte ook een paar miljoen) Mocht PSV er toch geld voor kunnen vrij maken is Assaidi natuurlijk een waardig vervanger van Dzsudzsàk. Met goede begeleiding kan Assaidi goed mee in de top van nederland en met ze snelle acties kan hij ook in de EL van waarde zijn voor Psv. Of hij het ook waar maakt is een tweede, hij speelt nog niet heel lang op het niveau dat hij de laatste tijd haalt, het is dus een gok voor PSV en of dat verstandig is in de situatie waarin ze nu zitten...

Ik las ook dat ergens dat Engelaar en Issakson mogen vertrekken mede vanwege hun hoge salarissen. Piet Velthuizen zou een prima optie zijn.

heerlijk eindelijk eens goed nieuws, ik ben grote fan van assaidi(maar ook van dszudzsak)alleen jammer dat er dan iemand uit moet majaa...

en even tussendoor ik denk dat nijland eigenlijk niet veel onder doet voor engelaar of zit ik nu verkeerdd

Kan 2 kanten op:

OF een topper, OF een gevalletje Amrabat (net niet goed genoeg).

Bovendine denk ik dat Heerenveen wel de hoofdprijs gaat vragen.
Heeft PSV niets in de eigen jeugd rondlopen? Jong PSV is kampioen geworden (volgens mij ook overduidelijk), dus loopt daar geen leuk talent rond?

kijk dat is nou typies een ajax speler ,die hadden ze alang moeten vast leggen samen met narsingh ook echt amsterdammers ,maar nee hoor, straks weer spijt!

heerenveen zal de hoofdprijs vragen en psv zal niet aan prijs kunnen voldoen...
zo zal het gaan (naja tenzij die nieuwe shirtsponsor echt absurd veel geld geeft :P)

Robert Veenstra, hou asjeblieft Assaidi binnenshuis. Tenzij PSV echt met een goed bod van rond de 8 á 9 miljoen komt. Assaidi is de toekomst, en samen met Narsingh, Beerens en Dost de ideale voorhoede van een Nederlandse (sub)topper.

Ik vindt dit een speler a la Amrabat. Ik zou als ik PSV was voor Dusan Tadic van FC Groningen gaan; perfecte voorzet, fysiek sterker dan deze jongen.

18 mei 2011 om 18:05

Zijn jij en ik nou de enigen die dit zien?

18 mei 2011 om 19:14

Tadic helemaal vergeten.., maar wat zal Groningen daar voor vragen?

18 mei 2011 om 20:36

ik ben bang dat groningen ook de deur dicht houd, die willen natuurlijk ook de hoofdprijs hebben tadic is een topper in spe!

Zou goed zijn SC Heerenveen. Geeft ruimte aan andere spelers om zich verder te ontwikkelen, met name Djuricic, die dan op links kan. Daarmee komt er ook weer ruimte op het middenveld en kan Roorda een plek krijgen.

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat, Balazs naar Rusland vertrekt hoor, dat zou echt zonde zijn vind ik.
Maar mocht hij wel vertrekken dan is Assaidi een prima vervanger.

Ik zie veel reacties hier op voetbalzone waarvan mensen zeggen dat PSV het niet gaat redden volgens seizoen en dat het een feyenoord-scenario word. Hier ben ik het totaal niet mee eens, sterker nog, als PSV een paar spelers verkoopt en een paar goede spelers koopt denk ik dat ze ''gewoon'' meestrijden om Champions League voetbal.

Om te beginnen deze spelers verkopen:

Engelaar (spreekt voor zich, waardeloos seizoen gehad)
Manolev (zorgt af en toe voor dreiging, helaas waardeloze voorzetten en knullige acties)
Dzsudszak (ondanks dat hij de meest waardevolle speler is)
Isaksson (Te duur en pakt niet echt punten op Utrecht uit na)
Bakkal (overschatte voetballer)

Ik hoop dat deze spelers samen ongeveer 20 miljoen opleveren, is best reëel denk ik als dszudszak 10-15 miljoen oplevert.

Deze spelers halen:

Schaars (een echte leider, iets wat PSV mist)
Assaidi (vervanging voor dzsudszak)
Velthuizen (geeft aan dat terug naar Nederland gaan een optie is, en is goedkoop)
Hadouir (uitstekende voetballer en transfervrij!)

Al deze spelers bij elkaar kosten hooguit 15 miljoen denk ik.

Verder de jeugd een kans geven!

Tamata, Nijland, Marzo, Mokthar en Labyad bijvoorbeeld. Jong PSV word niet voor niks ieder jaar kampioen, er loopt heel veel talent rond!

Verder hoop ik dat Reis zijn niveau weer haalt, anders moeten we vervangende spits halen, dan denk ik aan Dost bijvoorbeeld. Als dat niet lukt kan altijd Toivonen nog in de spits.

Ik heb er nog steeds alle vertrouwen in volgend seizoen!

Come on Psv!

Velthuizen
Tamata
Bouma
Marcelo
Pieters
Hutchinson
Schaars
Labyad
Lens
Toivonen
Assaidi
18 mei 2011 om 16:53

Ik ben het gedeeltelijk met je eens, alleen
- vind ik Assaidi geen meerwaarde, Labyad is daar zeker net zo goed.
- Een keeper moet er inderdaad een andere komen maar denk je dat Piet wel punten gaat pakken?
- Hadouir zou ik ook niet halen, hij kost alleen maar salaris, we hebben in de jeugd (zoals jij zegt) genoeg talenten rondlopen
- Schaars zou ipv Engelaar wel een verbetering zijn maar daar hebben we op dit moment geen geld voor.

Ik vind dat ze het geld wat ze aan Dzudzak verdienen moeten inversteren in de jeugdopleiding en om een deel van de schulden af te lossen, dat heeft op langere termijn veel meer resultaat naar mijn inziens.

18 mei 2011 om 19:00

asaidie is zelfs bete dan dzudzak vind ik dus degelijk wel een meerwaarde hij heeft een fantastiche steek ball en ook een goede actie en voorzet in huis

zijn we reis niet vergeten?? of is dat een verlore zaak?

18 mei 2011 om 16:39

Als hij in speelronde 30 volgend seizoen terug is mogen we blij zijn. Dus er mag OOK een spits bij komen, al lijkt me RvN onhaalbaar.

Mmmmmmmmm Asaidi, dus Nijland geen optie?
een echt scoorende nummer 9 hebben ze nodig. Assaidi kan zo mislukken (laat meteen het hoofd hangen als het minder gaat). Kijk idd naar Groningen en Vitesse voor middenvelders, hoewel Roorda.....

We moeten niet proberen te concureren met de duitse, spaanse, italiaans of engelse competitie. De eerste ''top''club die dit erkent en alles hierop afstemd gaat een leuke toekomst tegemoet. Gewoon de opleidingsclub worden voor Manu, Braca, real inter chelsea etc.

18 mei 2011 om 16:01

Nijland zou de opvolger moeten worden van Toivonen, echter heeft Nijland te weinig Eredivisie ervaring en (nog) te weinig kwaliteit om een serieuze concurrent te zijn voor Toivonen. PSV heeft dus besloten dat Nijland een jaartje mag rijpen bij Ado Den Haag, Roda, De Graafschap, NAC of Nec.

18 mei 2011 om 21:50

Daarom zal bij PSV nooit de jeugd doorbreken. Gewoon in de basis. Alleen zijn balbehandeling alleen maar, zie je dat het een echte voetballer is. Je ziet Ajax of Feyenoord hun grootste talenten ook niet uitlenen. Hiddink is zover ik weet de enige trainer geweest die jeugd Affelay en Assati heeft ingepast.
Gaan we weer een jaar vasthouden aan spelers die niet voldoen? niet voldoende brengen?

18 mei 2011 om 22:21

Nou ik denk dat Toivonen een van de betere spelers van PSV was afgelopen jaar?!

Zo Aissadi links Labyad rechts dan nog El Hamdaoui halen heb je zo Marokkaanse voorhoede.

Aissadi is gewoon een hele goede aankoop als het zo is.

Geld komt er nu wel vrij:

Balsz''15 miljoen (russen kan je uitbuiten )
engelaar mischien 2 miljoen.
Isakson geen idee.

Dan Aissadi: 4-5 miljoen.
schaars: 3 miljoen.
van nisterooij tranfer vrij.
en dan mischien nog een keeper: Tyton of veldhuizen 2 miljoen

18 mei 2011 om 18:55

En toen werd je wakker uit je droom. En kwam je weer in de harde realiteit. Een realiteit waarin Dzsudzsák geen 15 miljoen oplevert. Een plaats waarin Heerenveen niet als sinterklaas speelt en Aissadi voor een schijntje verkoopt en een van Nistelrooy die nog 1x een cluppie in t buitenland opzoekt.
Alleen Schaars zie ik voor 3 miljoen eventueel wel naar PSV vertrekken.

zou een goede aankoop zijn. alleen wie neemt dan de vrije trappen?

18 mei 2011 om 17:48

Toivonen kan het ook..
Labyad heeft trouwens ook een goed schot

En als laatste,
Manolev! tenminste, van eigen helft !!

18 mei 2011 om 21:00

ja, dat wel! maar ken mokthar ook goede vrije trappen nemen?

haha zeker!

''psv informeert bij SC Heerenveen naar Assaidi''

En schrok van de vraagprijs!
Kom op man, veel psv liefhebbers hier die denken dat Assaidi zo maar even naar psv komt. Ten eerste heeft Assaidi nog niet zo lang geleden aangegeven nog niet klaar te zijn voor een stap hogerop & sowieso nog 1 tot 2 seizoenen bij heerenveen te blijven. Daarbij zal Heerenveen, wanneer Assaidi toch wil, de hoofdprijs vragen en die zal dus net als bij al zijn voorgangers niet laag zijn. Psv mensen die hier roepen dat het bedrag onder de 5 mln moet zijn mogen verder dromen, een bankzitter die weg wilde koste een nederlandse topclub al meer dus laat staan dat heerenveen een creatieve buitenspeler met acties & scoring vermogen - welke in nederland zeldzaam begint te worden - makkeliijk & goedkoop zouden laten gaan, reken maar dat ze bij Heerenveen (aka handelshuis) het dubbele in gedachten hebben, want ook Heerenveen heeft het geld nodig

18 mei 2011 om 16:30

wanneer assaidi >5 miljoen moet kosten, dan moet dzsudzsak wel 30 miljoen gaan opleveren...

18 mei 2011 om 16:39

Waarop baseer je dat?
Assaidi Heeft 9 doelpunten en 12 assists en Dudelzak heeft er 16 gemaakt en 14 assist, dat is dus niet 6 keer zoveel.

Dudelzak heeft er wel meer doelpunten gemaakt, maar Assaidi (21 jaar) speelde in een slechte ploeg, en is ook veel en veel jonger dan Dudelzak (25 jaar)

18 mei 2011 om 17:22

Is toch appels met peren vergelijken. Dudzak heeft al meerdere jaren veel doelpunten gemaakt en assists gegeven. Heeft Europese ervaring. Sterspeler van zijn land. Hij is gewoonweg verder. Als assaidi 4/5 miljoen kost, is dudzak zeker 13-15 miljoen waard.

18 mei 2011 om 17:49

Dszudsak heeft 6 goals uit pingels gemaakt van die 16 dus dat valt nog aardig tegen!

Een van de weinige lichtpuntjes bij de SC dit jaar. Zouden ze nog een jaartje moeten behouden.

zie nog wel dat assaidi voor net zoveel word gehaald als balsz word verkocht.koop dan mertens voor wat minder misschien.

18 mei 2011 om 22:07

Mertens zal ook niet bepaald goedkoop zijn. Hij en Assaidi zullen elkaar qua vraagprijs niet heel veel ontlopen.

Als PSV Assaidi graag wil kopen, zou ik Narsingh er ook even bijdoen. Heb hem een paar wedstrijden zien spelen waaronder tegen Psv, maar ben wel gecharmeerd van hem. Iemand enig idee hoeveel Narsingh zou moeten kosten?

Ik denk dat het geen haalbare kaart is, het is toch een super speler. Als je beide flanken heel het jaar bezet kan houden kan je hoog eindigen.

bergeijk1, ik denk dat toivonen de vrije trappen neemt of als v nistelrooy komt(lijkt me onwaarschijnlijk)dan neemt hij ze misschien

18 mei 2011 om 22:08

Het lijkt me uitgesloten dat Van Nistelrooij terug komt naar Psv. Die kan uit veel mooiere aanbiedingen kiezen.

Kan het zeker goed gaan doen bij Psv! Maar die Dzsudzsàk... ik had toch wel verwacht dat hij voor een mooie club zou gaan en niet voor het geld.

18 mei 2011 om 22:10

Dit lijkt me sportief gezien inderdaad niet bepaald een vooruitgang. Maar het financiële plaatje zal ongetwijfeld veel vergoeden.

Is er iemand die misschien wat meer info van kwalitatief hoogstaande bronnen heeft over de situatie van Psv. En dus niet de nergens op gebaseerde onzin die sommigen hierboven uitkramen. Ik kan momenteel nauwelijks hoogte meer krijgen van hoe het nou echt in elkaar steekt.

Laatst werd nog beweerd dat PSV afstevent op een schuld af van 20 tot 30 miljoen na volgend seizoen, indien er geen rigoreuze ingrijpen plaatsvinden. Maak je een beetje een rekensommetje met een gemiddeld scenario trek je van 25 miljoen 15 af voor Dzsudzsák en nog 5 voor een enkele overbodige speler plus het extraatje van de nieuwe shirtsponsor. Waar gaat men dan 5 miljoen voor Aissaidi vandaan halen?

Lijkt me een prima speler voor psv....jong talentvol...

Ik zie dzsudzsak overigens echt niet zomaar vertrekken.....en als hij vertrekt, moet het voor zoveel zijn, dat je écht kunt versterken op een paar posities....

dzsudzsak moet uiteraard gewoon 20 miljoen opleveren, anders kun je hem beter nog een jaar houden...beste speler van de eredivisie, en een van de beste buitenspelers van europa....dergelijke typische buitenspelers zie je namelijk niet veel meer....

Naast assaidi wellicht Zenden halen voor ervaring....die is gratis op te pikken....evt kan dan lens ook in de spits...

Jammer dat schaars zich het laatste jaar niet verder heeft ontwikkeld, anders zou ik hem graag zien ipv engelaar....had gedacht dat dit een nieuwe cocu zou worden, maar vraag het me nu af....wel beter dan engelaar overigens, en meer geschikt voor psv....

18 mei 2011 om 16:55

Nou zijn statistieken in uitwedstrijden zijn zo slecht dat je niet over een topper kan spreken. Dzsudzsak is zeker niet de beste speler van de eredivsie, hij is eel te wisselvallig en het verschil in thuis en uit wedstrijden is belachelijk groot.

Ik denk echt dat 10 miljoen de hoofdprijs is voor hem.

Verder denk ik dat Schaars voor PSV wel een versterking is, die jongen heeft gewoon een nieuwe uitdaging nodig, dan gaat ie ook weer voetballen. Volgens mij kan je die voor 3 miljoen oppikken in Alkmaar. Best aardig voor een international die ook nog vele jaren mee kan!

Als Dzudzak weggaat is het een goeie aankoop om Assaidi te halen. Hij heeft zich dit seizoen goed bewezen en verdient het om naar PSV te gaan.
Maar PSV moet een nieuwe echte spits halen, klaar!. Koevermans voegt helemaan niks toe, en Berg gaat weer terug naar HSV en die heeft zich dit seizoen helemaal verpest, Reis komt volgend seizoen terug met een blessure en is de ideale nummer 1 spits alleen hij moet weer zijn vorm krijgen dankzij zijn blessure.

Assaidi Niet halen! in de jeugd van PSV hebben we een stuk of 5 van dit soort spelers rondlopen, geef hun een keer de kans en besteed het geld wat je aan Dzudzak verdiend in de jeugdopleiding en om de schulden af te betalen!

18 mei 2011 om 17:10

Een stuk of 5 Assaidi typetjes zou al gauw zo'n 25 miljoen opleveren, dus waar wacht PSV nog op.
Verkopen die handel........5

18 mei 2011 om 22:12

Die zullen de potentie hebben om tot zo'n speler uit te groeien en het uiteraard niet al zijn. Anders hadden ze allang bij het eerste gezeten.

Als hij gaat, dan gaat hij voor een goed bedrag weg. Anders niet!

Psv zal er alles uit moeten halen met Dzudzak want Assaidi lijkt me niet de goedkoopste schat hem op kleine 7 miljoen. Heeft Psv trouwens geen eigen jeugd ik dacht dat jong Psv ongeslagen kampioen is geworden dan lopen daar toch wat talenten rond zou je zeggen.

18 mei 2011 om 16:56

heeft psv geen jeugd?
wat dacht je van: Tamata, Labyad, Mokhtar, Zeefuik? die zouden zo allemaal in het eerste kunnen meedoen, daarom vind ik dat ze geen vervanger moeten halen voor Dzudzak

18 mei 2011 om 17:03

Die spelen allen op een andere positie, al zou Lens wel aan de linkerkant kunnen spelen en Zeefuik dan in de spits..

On: Heel dom en jammer van Dzsudzsák als hij nu naar die club gaat..
Assaidi is daarnaast nog lang niet zo ver, is totaal niet constant. Zou eerder Assaidi nog een jaartje in Heerenveen laten tot hij een heel seizoen constant heeft gespeeld, en Mertens proberen los te peuteren. Hij zou iig zeker een waardige opvolger zijn...

18 mei 2011 om 17:24

Die staan er allemaal niet meteen, ik ben het met je eens dat ze die jongens meer speeltijd moeten geven, maar na zo'n teleurstellend jaar kun je het bijna niet maken de PSV fans nog langer te laten wachten op wat succes.

Vooral niet als je je beste speler verkoopt, dan heb je wel iemand nodig in het team dat meteen een meerwaarde is, en die jongens kun je het ook niet vragen om er meteen te staan, die hebben ook aanpassingstijd nodig om aan het niveau te wennen.

Psv heeft een hele goede jeugd. Alleen zoeken ze een speler die Dszudzak direct kan doen vergeten. Dan ben je bij Assaidi aan t goede adres. Heeft zich sterk ontwikkeld en kan voor psv van grote waarde zijn

18 mei 2011 om 17:38

Dan moet hij deze ontwikkeling wel vast zien te houden. Dat blijkt een seizoen later vaak best lastig. Zeker als je ook nog een stap hogerop gaat.

leuk voor psv en waar halen ze het geld vandaan ?
psv staat momenteel in de rode cijfers dus ik denk niet dat uitgeven een erg goed idee is tenzij die russen meer dan 15 m bieden en dat bieden ze niet dus pech voor psv

Ik hoop dat die 10 miljoen een grapje is psv moet gewoon 20 miljoen vragen. Anzhi heeft geld zat en psv heeft het nodig. Verder snap ik niet dat ze bij psv mokthar niet de kans geven is toch min of meer vergelijkbaar met assaidi hoewel assaidi iets verder is. Als ik psv was zou ik gaan versterken op het middenveld (schaars) en verdediging.

Zou echt prachtig zijn als Assaidi verkast naar Psv, een speler met dreiging en een heel goed schot. Voorzetten kan hij wel wat meer doen, maar dat kan hij, zeker op zijn leeftijd, nog veel leren.

Hopelijk kunnen ze deze jongen binnenhalen en Toornstra ook van Den Haag, dan heb je al twee geweldige talenten binnengehaald.

Over Dzsudzsák: Ik lach me rot. Ik dacht echt dat hij een PSV hart had, maar dat heeft hij echt niet. Als Machkachla een sportieve verbetering is dan ben ik een doperwt. Kom eens op zeg, een geldwolf is het met sterallures. (Ik was op de training en negeert iedereen als ze vragen om handtekening en foto en loopt vrolijk verder).

Oprotten met die man, hoef ik niet meer te zien.

Als ze slim zijn halen ze in ieder geval Velthuizen op voor een half miljoen, en ik weet niet hoeveel Toornstra zou kosten, maar dat lijkt me wel een goede versterking.

Verder Aissadi indien Dzsudsak vertrekt, lijkt me wel slim. Denk wel dat Heereveen er 6 miljoen voor kan vangen.

Weet iemand hoe het met Roorda zit? Als hij daadwerkelijk niet voor Jans wil spelen kan hij misschien nuttig zijn voor Psv?

Anzhi Makhachkala, logische keuze als je gisteren aangeeft kampioen te willen worden. Dit draait dus puur om geld. Nu hopen dat PSV er een leuke transfersom aan over kan houden, dat kan de club wel gebruiken.

Hopelijk wordt het niet weer zo'n drama als afgelopen transferperiode. Waarschijnlijk niet aangezien Assaidi al heeft aangegeven te willen blijven. Daarnaast verwacht ik dat Heerenveen een vraagprijs van 5/6 mln gaat stellen. En dat zie ik PSV niet betalen.

Tenzij Assaidi iets forceert zie ik deze transfer niet 1,2,3 voor elkaar komen.

18 mei 2011 om 18:00

5 of 6 miljoen? Heerenveen laat spelers meestal niet voor paar euro weg gaan, bij huntelaar en sule tenminste niet. Dus ik ben benieuwd of ze nu ook niet gewoon minimaal 8 miljoen vragen

Nou, als ik dit seizoen van één speler de misère van het team kon aflezen, was hij het wel. Ik begrijp hier helemaal niets van. Er lopen wel betere spelers rond.

Wel grappig de beste speler van Ajax Luis Suarez ging voor 26 miljoen naar Liverpool en de beste speler van PSV gaat voor 10 miljoen naar een club in Rusland die bijna niemand kent.

18 mei 2011 om 18:06

@jajaxj

Ja daar moet je eigenlijk helemaal niet lacherig om doen.
Dat PSV een lager bod krijgt bij één van haar spelers heeft ook veel te maken met dat men óók in het buitenland op de hoogte is van de situatie bij PSV en dat men anticipeert daarop met lager bod omdat men denkt dat PSV uiteindelijk toch moet verkopen.

18 mei 2011 om 19:38

Oke, maar kom op. Je kunt toch meer vragen? Als je zelf al zegt dat de vraagprijs 10mil is, dan zal je dat er echt nooit voor krijgen dus dat vind ik gewoon raar.

18 mei 2011 om 19:43

@cocqie

Ja, maar juist daaraan twijfel ik nu. Ik kan me niet voorstellen dat de vraagprijs 'slechts' 10 miljoen is.........

Assaidi is een goede vervager als ze er ongeveer 6mil voor vragen moet psv blij zijn dan hebben zij nog. Zo'n 4 mil over voor de schulden want ze staan 10mil in het rood!!

Ik heb gisteren al aangegeven, dat PSV in een niet te beneiden situatie zit.
Niet alleen in Nederland is bekend dat PSV in financieel zwaar weer zit, maar ook daarbuiten. Men weet dat ookal gaat het niet met liefde, dat PSV toch enigzins genoodzaakt zal zijn de begroting naar beneden te brengen en zal moeten saneren. Dat houdt natuurlijk vele dingen in, maar ook dat men spelers met hoge salarissen eigenlijk zal moeten verkopen. En vooral dat laatste punt werkt dan voor PSV in het nadeel. Geïnteresseerde clubs zullen al per definitie niet al te hoog gaan inzetten, want ze weten dat ze uiteindelijk kans van slagen hebben met lagere aanbiedingen.
Daarom kan je als PSV wel de hoofdprijs voor een Dzsudzsak willen zien, maar of je die krijgt???. Gegadigde clubs zullen toch speculeren dat ze hem met een stuk minder ook zouden kunnen halen.

En dan het geval Assaidi. Heerenveen hoeft hem niet te verkopen. Sterker nog, zal hem niet eens willen verkopen. En als ie dan toch niet te houden zou zijn, zullen zij wel de hoofdprijs gaan vragen.
En terecht.
Heerenveen hoeft namelijk geen rekening te houden met de situatie bij PSV en dan medelijden te tonen om hem voor een schappelijk prijsje af te staan. We weten allemaal nog wel het geval Dost....op dat moment in de winterstop bankzitter zelfs en wat men voor hem vroeg. In een nog langer verleden met Sulejmani. We weten ongeveer wat Utrecht voor een Mertens vroeg in de winterstop, die wilden ook de hoofdprijs zien van rond de 8-10 miljoen. Denk dat verder een ADO ook voor spelers als Toornstra en Verhoek de voor hun geldende hoofdprijs wil hebben. Want vergeet niet....het betreft hier spelers van clubs, die niet de noodzaak hebben om te verkopen, beter nog, die willen liever de spelers behouden.

Veel supporters van PSV leven nog in het recente verleden en hebben hun oren gesloten voor òf willen niet horen, dat hun cluppie, jammergenoeg, in financieel zwaar weer verkeerd.
Ja zelfs een shirtsponsor (voor achterzijde shirt) verandert dat niet, dat verzacht het slechts een beetje.

PSV zal naast het verkopen van spelers het moeten doen met het laten doorstromen van jeugd (zoals bij Feyenoord en Ajax nu veelal gebeurd), zal het moeten hebben van transfervrije spelers, die niet al teveel kosten.
Overall, wanneer men echt serieus de financiele problemen aan pakt en wil aanpakken......zal misschien zelfs de kwaliteit van de selectie volgend jaar minder zijn dan die men dit jaar had. Doet men dat niet.... dan gaat men een nog veel zwaardere toekomst tegemoet. Dat hoop ik niet, want dat zal onze competitie niet ten goede komen.

Dszudszak naar Anzhi? Dat meen je toch niet. Weer een speler die goed meekan in de subtop van Spanje, Italie, Engeland die voor het geld kiest en waar we vervolgens een paar jaar meer niets van horen. Ik zou het echt betreurenswaardig vinden als Dszudszak daarheen gaat.

Als reactie op het artikel: ''dzsudzsák denkt aan vertrek bij Psv: 'wil me verder ontwikkelen'' zei ik vanochtend al dat PSV Assaidi als opvolger moest halen. Leuk dat PSV meeleest.

PSV heeft natuurlijk al een goeie aanval maar met assaidi wordt die wel beter! Ik denk dat Berg ook weer terug keert naar HSV en dan uiteindelijk verkocht wordt! Ik denk dat assaidi wel kan doorgroeien maar aan de ene kant twijfel ik of hij dat wel bij PSV kan doen en dat er niet een andere club voor hem is! Dzudszak's vertrek zat er al aan te komen maar als hij het daar voor het geld doet vind ik het heel dom van hem, want wat heb je nou aan de Russische competitie?

Mensen stop NU met speculeren, Assaidi heeft aangegeven eerst een prijs/prijzen te willen winnen met Heerenveen, Zolang dit nog niet gebeurt is speelt hij niet voor Psv!

18 mei 2011 om 21:39

dan is de kans dat hij grijs wordt in het noorden heel groot

18 mei 2011 om 22:58

jaja dat heb ik Suarez ook eens horen roepen. Dat gaat natuurlijk niet snel gebeuren bij heerenveen. En denk ook dat je met hoofdletters geschreven NU geen indruk maakt. Dit podium biedt juist ruimte om te speculeren en filosoferen zolang het maar aan het topic gerelateerd is.

En weer een speler van Heerenveen die PSV wil. Is het Ajax niet dan is het Psv wel die een speler wil kopen van Heerenveen. Zo wordt Heerenveen ook nooit goed. Hebben ze echte goede spelers worden die gelijk voor een 'smal bedragje' weggekocht daar en Heerenveen is weer een stuk minder. De aanval van Heerenveen was dit seizoen super-goed en de verdediging/keeper ronduit slecht. Als ze die goede aanval ook nog verkopen... Dost misschien weg, Assaidi dus misschien ook. Nee, alsjeblieft Assaidi, ga niet weg. Je wordt verkocht voor 4 miljoen en Psv verkoopt hem later door voor 17 miljoen ofzo. Dat wordt dik cashen voor Psv weer. Liever dat hij dan naar het buitenland vertrekt dan naar Psv.

18 mei 2011 om 19:16

Maak je niet zo druk. Als ik dit topic zo doorlees willen veel Psv'ers voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, terwijl Heerenveen altijd het onderste uit de kant haalt bij een eventuele transfer. Zeker nu het gaat om de publiekslieveling Assaidi.

Daarnaast zie ik veel namen vallen, zoals Velthuizen, Toornstra, Verhoek en dus Assaidi. Toch vreemd, ik meende laatst toch echt te lezen dat PSV financieel niet zo best zit?

18 mei 2011 om 23:00

Banaantje zo werkt het nu eenmaal. Andersom werkt het ook zo is het real niet dan is het liverpool, arsenal of barcelona wel die een speler van ajax of psv wil. Daarnaast staat heerenveen niet bekend om het ontvangen van smalle bedragen. De transfers van huntelaar, alves, Sulejmani maakt het mogelijk dat heerenveen spelers als aissaidi heeft lopen.

waarom assaidi? en waarom geen verhoek?

En ik maar denken dat PSV financiële problemen had... Zo groot zelfs dat het vertrek van een jongen als Dzudzak niet automatisch leidt tot een structurele verbetering. Maar goed, clubs maken het hele idee van financiële fairplay continu volstrekt belachelijk (ook in Nederland), dus ik ben benieuwd hoeveel PSV gaat neerleggen voor deze jongen.

10 miljoen voor Dzsudzsák terwijl hij nog een contract heeft voor 3 jaar?
Wat een wanbeleid weer. Als die gozer uit Rusland een miljardair is vraag je toch op zijn minst 20 miljoen, maar nee 10 is genoeg. Dan wordt het uiteindelijk nog 9.

Die Sanders kan volgens mij maar beter weer campina melk gaan verkopen.

18 mei 2011 om 19:11

Voor zo'n pakje melk kreeg hij maar €1,15. Dus 10 miljoen voor een product vangen is een hele vooruitgang voor Sanders (niet serieus bedoeld).

OT: Ik heb geen idee wat psv gaat vragen voor Dzsudzsák, ik weet wel dat ze niet echt veel uit de transfers hebben gehaald de laatste jaren, en Heerenveen juist heel veel. Dat gaat niet zo makkelijk worden als dat mensen hier denken. Heerenveen staat nou niet echt bekend om 'koopjes dagen'.

18 mei 2011 om 19:32

Haha ja hij pakte zijn rekenmachine en dacht voor dat bedrag moet ik bijna 8.7 miljoen melkpakken verkopen!

Dat klopt wel wat je zegt PSV vraagt bijna nooit echt de hoofdprijs voor spelers. Gomes bijvoorbeeld is ook maar voor 9 miljoen geloof ik verkocht. En ook spelers als Farfan enzo hebben niet echt heel veel opgeleverd.

Assaidi is een ontzettend goede speler en zou uitstekend passen bij Psv. Maar ik vind dat ze daar Labyad volgend seizoen een basisplaats moeten geven op links, als Dzsudzsák echt weggaat. Dan Reis weer in de spits en Lens rechts. Assaidi is erg goed, maar bij is te goed om op de bank plaats nemen of hij gaat dan basis en Labyad op de bank, maar dat is zonde voor zo'n talent.

18 mei 2011 om 22:16

reis die komt pas aan het einde van volgend seizoen terug dus dat zal ik niet doen.
dit zal mij opstelling zijn plus wat aankopen.

dan verkoop je toivonen en dzsudzsák samen tussen de 20 en 25 miljoen plus manolev isakson en engelaar zal het wel tussen 25 en 30 miljoen zitten wat ze voor die spelers krijgen.
nouw voor assaidi 7 miljoen en roorda 3 miljoen heeft nog maar 1 jarig contract en dan nog een centrale verdedig kopen van rond de 3 miljoen ofzo plus velthuizen 0,5 miljoen. en het geld wat je overhuid steek je in de schulden.

pietvelthuiz
tamata
aankoop
bouma
pieters
hutchinson
bakkal
roorda
labyad
lens
assaidi

Als er 10 miljoen vrijkomt dan heb ik liever Schaars en Verhoek om maar 2 te noemen, als je Toivonen ook nog kwijtraakt, plak daar dan maar Zenden en Schöne bij

Waarom Assaidi kopen?
Kijk eens naar de jeugd!
Mokthar van Jong PSV speelde elke week de sterren van de hemel af.
Koop dan Velthuizen voor een half miljoen en geen nog wat geld aan Schaars of Toornstra uit.
De grootverdieners Issakson en Engelaar weg en het leven ziet er ineens veel anders uit

Kijk deze opstelling?
Inplaats van Labyad, Verhoek nog en dan Labyad op plek Toornstra als ze niet allebei haalbaar zijn

Isaksson
Tamata
Grangvist
Bouma
Pieters
Hutchinson
Schaars
Toornstra
Labyad
Lens/Reis
Assaidi

Wie weet waar interesse Toornsta wordt genoemd, want kan het nergens vinden.
En las het net wat terug.
Misschien is Schone iets?

18 mei 2011 om 18:51

Schöne zal ook wel een goede aankoop zijn inderdaad. Hij is dit seizoen transfervrij en ik vind het een uitstekende middenvelder die elke week de uitblinker is bij Nec, het is ook een veelzijdige middenvelder.
Ik zie liever Toornstra komen dan Schöne (gezien de leeftijd en mogelijkheden) maar Schöne is een alternatief.

Weet iemand hoeveel Toornstra moet kosten en Assaidi?

Ongelofelijk dat er slechts 10 miljoen wordt gebeurd voor de belangrijkste speler van Psv. Persoonlijk vind ik Dzsudzsák toch wel wat meer waard.
Als je zelfs voor zulke spelers zo weinig vangt gaat het een moeilijk verhaal worden voor PSV om echte versterkingen te halen. Ik verwacht echt niet dat Assaidi voor 5 miljoen zal worden verkocht bijvoorbeeld.

goede speler voor PSV inplaats van dsudszak kan nog veel leren en is vrij jong heeft een goed schot en kan makkelijk langs ze mannetje. Ik snap trouwens niet waarom Ajax hier niet op gereageerd hebben ze hun ogen dicht? want vind dat Ebecilio af en toe te kort komt voor Ajax hij gaat te vaak voor zichzelf terwel hij moet afleggen + het schot gaat meestal over of naast en je kan Assaidi voor een prikkie ophalen lijkt mij.

18 mei 2011 om 18:57

Waaruit baseer je dat Assaidi voor een schijntje kan worden gekocht? Staat hij zo kort nog onder contract dan?
Wanneer hij nog lang onder contract staat zal Heerenveen toch zeker de hoofdprijs willen hebben voor één van hun belangrijkste spelers.

18 mei 2011 om 19:04

Helemaal mee eens.. Ik weet niet of deze reactie weer verwijderd zal worden omdat ik het woord Ajax gebruik maar lekker boeien.. Ik heb een week geleden een inside scoop gehad dat Blind een orienterende gesprek had met Assaidi, over hoe der tegenover stond bij een overgang naar Ajax en gezien Assaidi niet lang geleden mijn buurjongen was in Adam oost zou het voor hem een droom zijn.. Ik hoop dat hij echt niet verkast naar Psv.. zou zo een zonde zijn van een ras Amsterdammer die met zijn hart zou willen spelen voor Ajax.. Dus ik zou zeggen, sla je slag Ajax met deze potentiele topper die je over 2 of 3 jr met winst kan door verkopen

ik denk dat dit geen goede aankoop is voor psv. Assaidi is een heerlijke voetballer, begrijp me niet verkeerd, maar psv zoekt een versterking die er meteen staat en Assaidi moet nog heel erg veel leren. Ik zie hem over 2 jaar een van de betere spelers van psv zijn, maar het moet gelijk een versterking zijn en dat verwacht ik van hem niet. Als je Dsudszak op moet volgen, waar het toch echt van had moeten gaan komen volgend seizoen, staat er een grote druk op je.

Met een lopend contract van Dsudszak moet je hier veel meer uit kunnen halen dan 10 miljoen. Wat een onzin voor zo een spelbepalende speler. Overigens zal wel weer meespelen dat wanneer de transfer niet doorgaat dat ze weer met een geiriteerde speler lopen. Assaidi vind ik verder wel een goede vervanger.

Ik ken Heerenveen niet als een ploeg die hun beste spelers in de uitverkoop doet.

- Huntelaar: 9,5 miljoen
- Samaras: 13 miljoen
- Sulejmani: 16,5 miljoen
- Alves: 20 miljoen

Zelfs voor hun wisselspelers vragen ze al 6 miljoen (dost).
Waarom zouden ze voor Assaidi dan minder vragen?

18 mei 2011 om 19:25

Goede vraag. Heel veel mensen schijnen er hier vanuit te gaan dat ze deze speler wel ff voor 5 miljoen kunnen oppikken. Dat lijkt me echt nergens op gebaseerd.

Ik ben benieuwd, ben er eigenlijk niet zo kapot van, maar hij heeft toch ook zo z'n momenten. Denk dat het geen goede speler voor PSV is.

Aissadi lijkt me een prima vervanger voor Dzsudzsák. Moet nog wel wat leren, maar ik denk dat hij het wel zou redden. 10 miljoen voor Dzsudzsák vind ik echter toch wel aan de lage kant. Ik weet dat de nood groot is bij Psv, maar dit is in mijn ogen toch wel echt te weinig. Zeker voor iemand die een contract tot 2015 heeft.

Psv zou er wel 15 miljoen uit kunnen halen, die russen zijn best rijk, en hij heeft een contract tot 2015, en als je kijkt hoeveel assist en goals hij heeft. assaidi zou een goede versterking zijn,
kan iemand mij vertellen wie psv allemaal wil halen en wie er weg gaan+mogelijke opstelling a.u.b.?
en kan iemand mij vertellen hoe lang het contract van assaidi nog duurt?

18 mei 2011 om 20:21

Maak daar maar 20-25 miljoen van

Ik heb er zo wel vertrouwen in.
Contract Schone 2012, dus niet heel duur en ze waren voor die 3 miljoen voor Vleminckx al blij.
Anders een Schaars bij wie zijn contract ook al afgelopen is, en zelf ook interesse heeft.
Velthuizen of Cilessen als keeper.
Anders Toornstra.
En dan Verhoek en Assaidi als buitenspelers en eventueel Labyad als 1 niet haalbaar is.
Dan ziet de opstelling er zo uit.
Eventueel nog Granqvist of Vlaar centraal.
Isaksson en Engelaar wegdoen.
Proberen Zenden en van Nistelrooy voor de ervaring transfervrij.

Tjonge jonge als die club in de winter aan was gekomen had hij resoluut nee gezegt maar na een slechte 2de seizoenshelft kiest hij toch voor het geld omdat er weinig andere interesse is. Tja Assaidi je kiest voor een club in dat geval met een betere naam maar ik denk dat je komend seizoen met Heerenveen net zo veel kan berijken als met Psv want het nivo zal ongeveer hetzelfde zijn. Ik denk trouwens dat Heerenveen ook wel een miljoenje of 8 wil hebben en dat zal Psv niet uit mogen geven. Tja saneren saneren saneren saneren........

ik zou zeggen dszudszak eruit, assaidi erin en dan met de overige miljoenen bouwen aan ONS Psv.

Grappig dat iedereen denkt puur omdat deze Russen rijk zijn dat ze de jackpot gaan betalen. Dat ze rijk zijn betekend niet dat ze ook dom zijn, sterker nog.. ze zijn waarschijnlijk zo rijk omdat ze erg slim zijn en zakelijk instinct hebben.

Dzsudzak is zeker een hele gevaarlijke speler en heeft veel assists op zijn naam staan, maar we moeten niet vergeten dat hij ook veel goals uit een penalty gescoord heeft.

De perfecte speler voor Psv. Dzsudzak is uitgevoetbalt in Eindhoven, hij moet verder. PSV mag dan ook zeer dankbaar zijn voor het feit dat een club uit rusland hem wilt overnemen en de gevraagde transfersom wilt neerleggen, ik kan je garanderen dat geen elke club in europa 10 of meer voor hem over hebt/had. Voor PSV boeit het namelijk geen drol waar die heen gaat, als ze maar geld vangen voor hem om zodoende weer te invensteren. En dit geval in één van de beste aanvallers op de Nederlandse velden.oussama Assaidi. Hij is een genot om naar te kijken, actie, gevoel, snelheid en toch wel scorendvermogen voor een buitenspeler. Orlando engelaar heeft ook te kennen gegeven dat hij het publiek en PSV wel even zat is en wilt vertrekken. Dan moet je hoe dan ook schaars overnemen van AZ. Die staat voor het oprapen in Alkmaar, die betaalt zijn eigen treinkaartje naar Eindhoven. En de voorhoede wordt een lastig project. Hopen op goed scorende spits en dromen over Ruud van nistelrooy.

Ongelofelijk, wat is PSV toch (al jaren) een slappe hap op de (verkoop)transfermarkt, zeg!

Slechts 10 miljoen euro vragen voor een speler, je beste speler, die notabene nog een 3-jarig contract heeft!

Da's slechts 6,5 miljoen meer dan Afellay, die nog een half jaar contract had!

PSV zou hierin eventueel een club uit Rusland treffen, waar zakken meer geld te halen zijn! Maar buiten dat, als je je beste speler voor slechts 10 mil de deur uit laat gaan, getuigd verdorie niet van management!

Toivonen konden ze begin van 't seizoen voor 17 miljoen aan Liverpool verkopen, niet gedaan, en 10 mil voor Dzsudzsák is natuurlijk een fooitje, mede gezien z'n 3 jarig contract!

PSV back to business!!!

Veder is Assaidi natuurlijk een prima optie, heerlijke speler, maar hoeveel zou Heerenveen ervoor vragen....?

Jammer voor de nederlandse competie dat er alweer een toonaangevende speler vertrekt.
Zegt wel wat over het steeds verder dalende niveau hier.

Offtopic.... wel de ideale tongbreker combinatie dit zeg, Balazs dzsudzsak naar Anzhi makhachkala

Assaidi blijft gewoon bij Heerenveen, hij wil nog niet weg bij Heerenveen. Overigens wil heerenveen 5 miljoen voor Assaidi hebben, een belachelijk bedrag lijkt me, in potentie is Assaidi vele malen meer waard. Heerenveen gewoon poot stijf houden, en een top bedrag vragen!
We hebben Assaidi nodig volgend jaar.

Ik zou niet hem halen, zie het namelijk totaal niet zitten in deze jongen. Hij is zo wisselvallig en daar kan je als topclub niet bouwen. De ene keer speelt hij de sterren van de hemel (twente) en de andere wedstrijden speelt hij weer onopvallend. Dat zijn in mijn ogen geen prestatie waar je mee naar PSV kan gaan, tenzij PSV zonder mijn medeweten het niveau van de selectie omlaag wil brengen. Nu hebben ze een probleem aangezien Visser niets meer met de club te maken wil hebben. Hij was op het vliegtuig richting Zuid-amerika gestapt en was een week later met een supertalent uit Rio o.i.d. terug gekomen. Iemand die minder kost waarschijnlijk, in transfersom en salaris en nog verder kan komen dan de eredivisie.

Ik vind assaidi wel een aantrekkelijke speler, maar in principe vind ik dat als PSV 10 miljoen verdient aan een speler, PSV dat ook aan de opvolger moet uitgeven. Dat is vooruitgang. Je leidt iemand op die je voor een paar miljoen koopt op. Daar maak je winst op. Dan investeer je die winst in een nieuw talent. Maar nu een duurder talent want dat kan. En die wordt dan ook weer meer waard. Enzovoort. Dan maak je vooruitgang en heb je steeds betere spelers, die voor steeds meer geld worden verkocht.

JE verdient nu goed aan Dzudzak. Koop met dat geld Lukaku. Dan verdien je daar ook weer op.
PS: Lukaku speelt op een andere positie, dat weet ik ook wel. Maar een spits is ook hard nodig!

Wanneer de dure jongens als Issakson, Toivonne, Engelaar, Maza, Dzsudsak en manolev weggaan zou dit voor mij de ideale opsteling zijn voor komende jaren. Waarschijnlijk onrealistisch qua financiën.

Maar bij verkoop Dszudsak zou ik zeker gaan voor verhoek en dost. Met de ''perfecte'' voorzet van Verhoek moet Dost zeker goed zijn voor minimaal 20 doelpunten.

Op prioriteit:
Verhoek
Schaars
Dost
Toornstra
Tyton
Granqvist

Onn: Assaidi lijkt mij geen goede keuze, heb z'n gevoel dat het een gevalletje Amrabat zal worden

Tyton
Tamata
Granqvist
Bouma/ Marce
Pieters
Toornstra
Labyad
Schaars
Verhoek
Dost/ Reis
Lens

zonde van zon dzudzsak al hij bij een club voor 3 jaar tekent bij wie een normaal mens de naam nog geenees uit kan spreken.hij licht daar denk ik 3 jaar weg te rotten.maar goed als hij geld boven een mooie cariere verkiest is het zijn keus

Als brands nou eens begint bij het begin :grootverdiener en zenuwpees isakson terug naar gotenburg.. keepertje van nec.
Manolevje marcello rodrigeuz en vucovic (tesamen toch wel goed voor een salarisgat van 3 miljoen) schenken aan feijenoord en vlaar me terug nemen.
Engelaar op een vliegtuig van turkisch airways en bij az schaars ophalen.assaidi ipv djoedsak .
En marcel :je hoeft je ook niet te schamen om beerens terug te halen.
Koef met wat statiegeld ruilen met dost.
Bakal ruilen voor el ackoui En je hebt weer een gewillige ,gretige ,goedkopere, hoofdzakelijk nederlands sprekende selectie waar de'' die hard '' psv supporter wel achter staat.
Het hoeft allemaal niet zoveel te kosten als je maar slim bent

Heerenveen kennende zullen ze wel 8-9 miljoen willen hebben voor deze speler, dat zou echt belachelijk zijn. Heerenveen vraagt altijd veel te veel voor haar spelers.

De subtop clubs moeten eens beseffen dat er nog altijd een groot gat zit tussen hen en de topclubs in Nederland, vooral qua historie.

Daarom was het zo goed wat Ajax afgelopen winter met de transfer perikelen rond Bas Dost heeft gedaan, even laten voelen dat de topclubs nog altijd boven hen staan.

4-5 miljoen is meer dan voldoende voor deze wisselvallige speler, die zich eerst maar eens een seizoen lang moet bewijzen.

18 mei 2011 om 22:49

Nikos

Nee suptoppers moeten hun beste spelers voor n prikkie verpatsen.
Goed plan jonge

Affelay voor n prikkie laten gaan das pas dom.
Heerenveen hoeft niet te verkopen en zeker niet hun beste speler.
Sinds wanneer zal de club die een speler wil hebben van een andere club de prijs bepalen.

ja, en dat ben jij niet, denk je nou echt dat de voetbalwereld zo in elkaar zit? Volgens mij heb je ook te maken met een tegenpartij...als jij toch op die mooie rode directeursstoel mocht zitten in Eindhoven he??? Misschien moet je eens rondkijken in je eigen jeugd, daar loopt ook genoeg talent rond.

Verder zou ik al Heerenveen zijnde gewoon de hoofdprijs voor hem vragen.

Snap het ook niet van Psv, zouden ze misschien niet eerst uit hun rode cijfertjes moeten komen?

waarom zou heerenveen deze jongen uberhaupt verkopen?
het is een zeer jonge speler met veel potentie waar ze in de komende jaren nog veel plezier aan kunnen beleven, bovendien kan Heerenveen over een aantal jaar, wanneer hij beter ontwikkeld is en meer ervaring heeft, veel meer kan vangen dan het bedrag wat psv nu kan betalen. ik zou het een zeer domme zet van het bestuur vinden als ze dit groeibrilliantje voor 4 a 5 miljoen de deur uit laten lopen.

IK ben benieuwd of Heerenveen weer veel durft te vragen. Ik hoop van wel.
Daarbij hebben ze het geld in Friesland ook hard nodig, net zoals in Eindhoven.

De grote schoonmaak gaat beginnen in Brabant. Drie jaar geen CL en weinig Euro's gaat zich wreken daar !

Ik denk met de verkoop van Dzsudzsak, het vertek van Engelaar en Isaksson toch wel genoeg geld vrijkomt voor transfers.
Ik denk dat dit wel mogelijk is met nog 1 of 2 andere verkochten spelers.
En eventueel Hutchinson naar rechtsachter en dan Toornstra op zijn plek.
Ik denk dat ook Verhoek een alternatief is voor Assaidi.
En Zenden halen voor ervaring en dat geld ook als van Nistelrooy haalbaar is.
En anders dat supertalent Ibrahim een kans geven en Toivonen verkopen voor veel geld.
Reacties zijn welkom!

Velthuizen
Tamata
Granqvist
Bouma
Pieters
Schaars
Hutchinson
Labyad
Toivonen
Assaidi
Lens/Reis
19 mei 2011 om 09:55

Als Toivonen weg gaat, wat ik wel verwacht, zouden ze Zenden kunnen halen als vervanger. Het is alleen zeer te hopen dat Reis volgend seizoen topfit kan beginnen, want om ook nog een vervanger voor hem te halen zal financieel zeer moeilijk worden denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax8275
2.PSV6837
3.AZ6729
4.Vitesse6016
5.Feyenoord5525
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller3118
E. ZahaviAanvaller2310
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller131
J. PiroeAanvaller91
Y. MvogoKeeper310
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren