Update: Bos neemt Van Hintum mee naar Polonia Warschau

Donderdag, 6 januari 2011 om
/

Mede dankzij Leo Beenhakker lijkt Theo Bos de nieuwe hoofdtrainer van Polonia Warschau te worden. De technisch directeur van Feyenoord, oud-bondscoach van de nationale ploeg, werd zelf benaderd door de club uit de Poolse hoofdstad, maar gaf er de voorkeur aan op zijn post te blijven. Hij schoof Bos naar voren, die volgens De Telegraaf op een haar na rond is met Polonia.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

33 reacties (laatste reactie door Dennis-RL7)

Op een haar na rond. Leuke woordspeling!

6 januari 2011 om 22:57

Welke haar, haha

Ik hoop dat Bos het daar beter gaat doen. Hij was ook niet bepaald een slechte trainer, maar hoe zijn instelling bij Vitesse was. Elke keer zeggen dat alles goed kwam, dat dit juist zijn bedoeling was en dat ze steeds beter gingen voetballen. Nee, gewoon niet tevreden zijn met een nederlaag en voor de winst gaan, maar hij dacht: ''jordania is mijn beste mattie, die matst me wel''. Dus niet! Jordania had hem een kans gegeven en Ferrer doet het ook niet veel beter, maar heeft een betere instelling dan meneer Boshaar!

De ploeg is bij mij niet bekend, maar ik wil hem wel alvast veel geluk wensen daar in polen!
Als je nu kijkt naar vitesse zijn ze er niet beter op geworden om Bos te ontslaan, dus ben blij dat hij weer snel een nieuwe kans krijgt!

Waarom zou een Poolse club nou Bos als trainer willen?
Hij kent daar geen speler, dus het duurt een tijd voor hij zijn eigen selectie kan inschatten.
Verder kan hij de taal niet, die communicatief is dit ook een probleem.
En hij kent de sterke en zwakke punten van de tegenstanders niet, dus tactisch wordt het ook een probleem.

En als Bos nou een toptrainer was die aantoonbaar spelers naar een veel hoger niveau heeft gebracht, dan kan ik me er nog iets bij voorstellen. Maar ik zou deze keuze van Polonia echt belachelijk vinden!

6 januari 2011 om 15:21

Omdat Nederlandse trainers nu eenmaal over de gehele wereld in trek zijn! Van Canada tot Rwanda! Nederlanders hebben gewoon hun naam waargemaakt in het trainersvak en dat is bij de rest van de wereld niet onopgemerkt gebleven. Als Maaskant een trainer bij een topclub in Polen kan zijn, waarom Bos dan ook niet? Maaskant heeft ook maar bar weinig laten zien eigenlijk, en hij zit nu bij de top van Polen. Maaskant kende zijn tegenstanders, de taal enz enz toch ook niet

6 januari 2011 om 18:29

Het gaat mij ook niet om Bos persoonlijk. Ik vind dit over het algemeen. Dit geldt ook voor Maaskant hoor, maar ook bijvoorbeeld voor Ferrer bij Vitesse.

Ik vind dit een trainer halen zonder erbij na te denken!

Polonia Warschau gaat hier helemaal niets mee opschieten. Bos heeft al bewezen dat hij een faler is in de Nederlandse Eredivisie. Ik snap niet hoe Polonia op het idee is gekomen om Bos te halen

6 januari 2011 om 15:57

Beenhakker heeft een balletje opgegooid las ik

Ken de club niet maar mooi dat hij weer werk heeft gevonden! Bos is toch op een vrij lullige manier aan de kant gezet bij Vitesse. Maar Warschau is volgens mij ook best een mooie stad, ik hoop dat hij het goed gaat doen en de naam van de Nederlandse trainers hoog houdt

Dit is de nieuwe enclave voor uitgerangeerde Nederlandse trainers? Niemand zit toch eigenlijk op Bos te wachten? Vast één of andere trend die na Beenhakker is ingezet, zodra de resultaten tegenvallen vliegen alle Nederlanders er uit.

6 januari 2011 om 16:40

voorop gesteld hoop ik dat het voor bos een mooi avontuur word. om op jouw opmerking in te gaan. je hoeft bij deze club geen nederlander te zijn om er uit te vliegen, want de afgelopen 2 jaar heeft polonia 9 trainers versleten. hoop voor bos dat hij dat half jaartje uitzingt en daarna een leuke aanbieding krijgt van een andere club anders kun je er op wachten dat hij ontslagen word als het even tegen zit.

Heel veel plezier in polen Theo, en heel veel succes.

Leuk voor Theo Bos hopelijk gaat hij het daar goed doen.

Kan iemand mij wat meer vertellen over die club?europees voetbal?meedoen om kampioenschap of degradatievoetbal?enz

6 januari 2011 om 16:09

nac won vorig seizoen in de europa league zeer gemakkelijk uit en thuis van polonia warschau.
Thuis won nac met 3-1 en uit won nac met 1-0.
Polonia Warschau werd toen hevig overschat en ik ben benieuwd of Theo Bos het daar gaat redden.

6 januari 2011 om 23:51

Je bent daar misschien wel benieuwd naar, maar ik kan je verzekeren dat het niks wordt met Theo Bos in Polen. Volgens mij is die Robert Maaskant ook al is naar zo'n Poolse club gegaan en dat was ook geen groot succes

Leuk voor hem dat hij een nieuwe job heeft gevonden, maar ik vermoed dat hij daar zo weer op straat staat want deze club is laatste tijd een kerkhof voor trainers.
Succes Theo in Polen.

mooi voor bos dat hij weer zo snel aan de gang kan als trainer.
wat ik wel mooi vind is dat bos met polonia warschau op trainingskamp in belek gaat, en laat vitesse dat nou ook gaan doen. misschien wel een leuk oefenduel tussen beide clubs.

Sow dit is een verassing dat Van Hintum meegaat. Ze zijn in ieder geval wel trouw aan elkaar, dat siert ze goed! In ieder geval wens ik ze daar veel plezier en sterkte!

Nou er zijn in ieder geval genoeg tolken voor hem hier in limburg en ze kosten haast niets.

On: logische keuze om het te doen zeker als hij het eerst een half jaar mag aankijken.
Misschien dat er een paar spelers die bij Vitesse afvallen meewillen.

leuk voor hem kan hij daar een club gaan verneuken de stakker

7 januari 2011 om 00:01

Beetje oud zeer jongen? Ik weet niet over wie je het hebt, maar van Hintum en Bos hebben beiden geen slecht werk verricht bij Vitesse, laat staan ''een club verneuken'' zoals jij het heel subtiel noemt...

Ik hoop dat ze het gaan redden daar, het is ze in ieder geval gegund na het toch wel aparte afscheid bij vitesse

6 januari 2011 om 22:41

Het is volkomen logisch dat Theo Bos en Marc van Hintum weg zijn bij Vitesse, waarbij laatstgenoemde misschien nog wel meer heeft gefaald als eerstgenoemde. Desniettemin wens ik ze veel succes in Polen.

Van Hintum mee? Wanneer dat betekend dat hij niet meer bij Sport1 komt om te 'analyseren' dan juich ik dit nieuws van harte toe!

7 januari 2011 om 04:13

Idd, ik word zo moe van standaard cliche antwoorden van hem. Hij zegt alleen maar dingen wat de gemiddelde voetbalkijker ook weet/denkt. Totaal geen toegevoegde waarde, ik zie veel liever een van hanegm of van Basten daar zitten.

Jammer dat Marc van Hintum weg gaat, zijn wij weer een 'assistent-trainer' bij Helmond Sport kwijt.

Die zien we nooit meer terug!
Zonde vond Theo een goede coach waarom ging Vitesse niet door?

Ik vind het zonde dat deze man niet in nederland te bewonderen is.en snap nog steeds niet waarom vitesse neit gewoon verder is gegaan met deze man. De fout lag niet bij hem, dat is bewezen de kwaliteit is niet goed niet goed genoeg voor hun doelstelling zowiezo.
Een man met een hart voor de club, die echt wil dat de club er bovenop kwam.
Dit heb ik helaas nog niet bij zijn opvolger vernomen. De wil om de club echt omhoog te helpen.

Ik hoop dat bos met deze club de dingen waar kan maken die die waar moet maken. En stiekem hoop ik dat hij ooit nog terugkeert als trainer van vitesse. Of van een mooie anderen nederlandse club.

Toch mooi dat Theo weer zo snel aan de bak kan...en dan maar elders...

ook leuk om te lezen dat hij Van Hinthum meeneemt...zo kunnen ze de beleidsmakers bij Vitesse eens laten zien uit wat voor hout ze echt zijn gesneden...veel succes!

Leuk gebaar van Don Leo, Theo op weg helpen met een nieuwe baan in het buitenland. Ik volg de Poolse competitie niet zo maar dit lijkt me wel een redelijke club voor Theo.

betekent het dat nu van Hintum naar Polen is hij geen analist meer zal zijn bij sport1?

Wat een manier om je weekend te beginnen!!

Voor Bos leuk natuurlijk. Lijkt wel het begin van een Nederlandse invasie in Polen!

ja die invasie is allang begonnen! kapot veel nederlandse bedrijven gaan naar nu naar Polen, omdat daar de economie erg groeiend is.

Ik denk dat Bos niet lang daar blijft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Polonia Warsaw


0 fans
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Maandag 14 oktober
Juventus neemt in januari mogelijk alweer afscheid van Adrien Rabiot. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren