Van topscorer tot zoutzak; brief aan Bargas

Beste Hugo,

Hierbij een brief van een vrouwelijke supporter van de club waar jij voor speelt, namelijk De Graafschap. Vertrouw erop dat deze brief misschien niet plezierig is om te lezen, maar ik doe dit voor mijn medesupporters, ik weet dat er velen zullen zijn die deze mening met mij delen.

Ook doe ik dit voor jou persoonlijk. Omdat ik vanaf het begin dat je bij dé club van de supporters ging spelen, één van mijn favoriete spelers bent. En die zie ik graag spelen. Maar momenteel zie ik je dus liever gewoon op de reservebank zitten. Voor veel supporters, waar onder ikzelf, kom je over als een grote zoutzak! Je speelt niet in het teambelang en je uitstraling komt over als: Ik heb geen zin, dus ik doe waar ik goed in ben en voor de rest mag het team het uitzoeken. Je bent van Argentijnse afkomst, met een Frans paspoort en de Graafschap heeft je gescout bij het Argentijnse All Boys. Met deze club werd je in het seizoen 2007/08 kampioen en promoveerde je naar de tweede divisie in het Argentijnse voetbal. Na dat seizoen kwam je over naar Nederland, om voor De Graafschap te spelen.

Ik had eerlijk gezegd nog nooit van je gehoord, maar zoals veel supporters vertrouw ik op het scoutingbeleid van de Graafschap, ik vertrouwde er dan op dat ze een zeer getalenteerde voetballer binnen gehaald hadden, waar wij nog veel plezier aan zouden beleven! Je bent een half seizoen uitgeleend aan FC Zwolle, in het seizoen 2008/09, dus vrijwel nadat je vastgelegd bent door de club. Het spelbeeld bij FC Zwolle zag er goed uit en de club vond ook dat je aardig gegroeid was aan het Nederlandse voetbalspel. Dat seizoen degradeerde de club en speelde je een heel seizoen met De Graafschap in de Jupiler League waarin je onze clubtopscorer werd met zestien doelpunten.

Veel supporters, onder wie ikzelf, keken reikhalzend uit naar het draaiende seizoen in de Eredivisie. Kijken hoe jij je houdt op het hoogste niveau. In de eerste wedstrijden ging het goed, je speelde lekker en tegen ADO Den Haag op 12 september maakte je de eerste twee doelpunten op het hoogste niveau in je carrière. Waaronder die weergaloze omhaal, waardoor er een punt meeging naar Doetinchem! Maar daarna is het als een plumpudding in elkaar gezakt. Je bent uit de basis gespeeld door collega Steve De Ridder, die week na week steeds beter ging voetballen en de trainer zag dat je minder goed ging presteren. Eerlijk gezegd kan ik daar de trainer gewoon geen ongelijk in geven.

Voor de thuiswedstrijden op De Vijverberg praat ik veel met de supporters om me heen op de Spinnekop, over wat we kunnen verwachten van de jongens. Altijd halverwege de wedstrijd weten wij dat jij je invalbeurt krijgt en hoop ik er altijd op dat jij laat zien waarom je destijds uit Argentinië gehaald bent. Maar de laatste tijd stel je me altijd teleur. Zoals ik al zei, je hebt een ongeïnteresseerde houding misschien ietwat arrogant zelfs, je speelt niet in het teambelang, maar meer voor jezelf. Je bent zelfzuchtig, terwijl collega’s misschien beter voor het doel staan dan jijzelf. Meeverdedigen is een zwak punt van je, dat weten we, maar dat betekent niet dat je dat kunt laten zitten en dat aan je collega’s over kunt laten.

Het bedanken van het publiek is het belangrijkste wat je kunt doen na een wedstrijd, het publiek maakt de club zo mooi, en komt voor het team, dus ook voor jou. Het is nooit stil in het stadion bij een thuiswedstrijd, en dat verdiend wel meer aandacht en belangstelling dan je nu toont! Je vrije trappen en corners waren een lust voor ons oog, deze wilden nog wel eens goed vallen. Maar de laatste tijd is alles gewoon een stuk minder. Ik, als supporter van De Graafschap en vooral van jou, vind dit gewoon jammer. Het stelt me heel erg teleur om dit allemaal zo te zien.

Hugo, doe ons supporters een groot plezier, verleng je contract bij De Graafschap en laat weer zien waarvoor de club je uit Argentinië gehaald heeft. Ik weet dat veel supporters momenteel zeggen van: Verkoop hem in de winterstop aan de eerste club die hem kopen wil, hij is te goed om gratis de deur uit te lopen aan het einde van dit seizoen. Ik hoop ook heel erg dat het niet je bedoeling is om dat te realiseren, want dat zal me flink tegenvallen. Mijns inziens ben je ook nog totaal niet klaar voor een subtopper/topclub.

Een subtopper/topclub zal van je verwachten dat je helpt meeverdedigen bij een tegenaanval van de tegenstander. Zoals wij je dan zien lopen, zit dat totaal niet in je. Je hebt nog veel te leren op dat gebied. De supporters en de club zien het in je zitten, wij willen je best nog het vertrouwen geven maar betaal dat vertrouwen terug door te laten zien dat je wel kunt meeverdedigen, werk in het teambelang, geef alles in de wedstrijd. Je droom is ooit je debuut te mogen maken in het Argentijns elftal. Het elftal waar je vader zelf ooit ook in gespeeld heeft. En je grote voorbeeld, Diego Maradona. Maar op deze wijze red je dit niet! Je bent pas 24 en hebt nog een hele carrière voor de boeg. De Graafschap als club kan jou alleen nog maar beter maken. Je hebt zelf gezegd dat je nog niet uitgeleerd bent.

Geef ons supporters het trotse gevoel terug dat wij een topspeler in huis hebben, die we vorig jaar zagen, de angst van elke tegenstander. De Hugo die we toen zagen, die we over een paar jaar kunnen verkopen voor anderhalf miljoen euro, of misschien wel meer, aan een grotere club, zodat je dromen ooit uitkomen!

Met vriendelijke groet,

Een fanatieke De Graafschap-supporter.

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 18 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.
Dit document is door 4100+ bezoekers bekeken.

Gerelateerd

Meer sportnieuws

46 reacties (laatste reactie door Bago)

Aparte CE dit, maar zeker wel oke, hier en daar vind ik het grammaticaal niet lekker lopen, maar inhoudelijk vind ik het goed, je geeft duidelijk je eigen visie in dit verhaal! en ik weet nu waarom Bargas niet speelt. Hoop snel weer een stuk van je hand te zien, ga zo door meid!

4 sterren

18 december 2010 om 11:02

Hier ga ik in mee, het is zeerzeker een aparte CE, maar ik vind hem niet slecht. De inhoud klopt wel en het stukje heeft een goede lengte.

Wat is een ''draaiend seizoen''?
Ik heb het artikel uitgelezen , dus was het wel boeiend.
Zoals ''maartie'' al zei , het loopt her en der niet heel prettig ,maar het verhaal is wel ok.
Voorlopig 3 sterren.

18 december 2010 om 11:40

Ik bedoel met het draaiende seizoen, het seizoen waar we nu middenin zitten.

Je weet dat de Graafschap dit seizoen gepromoveerd is, en achter die zin staat ook:

// Kijken hoe jij je houdt op het hoogste niveau.\\

Je had het eruit af kunnen leiden, maar vragen staat vrij, bij deze het antwoord

18 december 2010 om 11:45

Volgens mij is het ''een lopend seizoen'' en niet een draaiend seizoen , vandaar mijn vraag.
Maar ik kan het mis hebben hoor , bedankt voor je antwoord iig.

18 december 2010 om 12:06

Misschien is het wel iets ' achterhoekers' ? weten wij veel
(daarnaast moet abn natrlk )

Ik zal waarschijnlijk, samen met nog een paar andere denk ik, bij jouw aanhef gedacht hebben dat je een brief aan Hugo Borst zou schrijven!

Maar de insteek van je clubexpert is goed. Je steekt de clubexpert in een nieuw jasje d.m.v. de briefvorm. Suurbier had hier op voetbalzone ook een soort gedichtvorm geschreven over Ajax, dat vond ik ook wel heel erg origineel, net als dit stuk. De boodschap in je brief komt goed over. Bargas die eerst heel goed speelde en die er nu geen pepernoot er meer van bakt. Dat verhaal is duidelijk. Grammaticaal ziet het alleen niet allemaal zo heel goed uit, maar jouw visie en mening compenseren het. De titel is ook heel ironisch!

Maar dan nog even deze citaat:

'Je droom is ooit je debuut te mogen maken in het Argentijns elftal.'

Jij zei dat hij ook een Frans paspoort heeft? Mocht hij eens zo goed worden als jullie supporters beweren dan mag hij ook wel voor Frankrijk uit komen hoor! Nee, zelf verwacht ik niet dat Bargas tot dat niveau zal komen. Misschien een leuke subtopper in Nederland of bij de Belgen, maar international wordt hij denk ik niet.

Een leuk stukje, maar ik ben het niet geheel met je eens. Bargas is een echte momentenspeler (steve de Ridder heeft het zelfs al over een Hugo-momentje). Ook in de wedstrijd tegen ADO leek het 75 minuten slap en ongeïnspireerd, maar toen schoot hij er plotseling twee in in het laatste kwartier. Terwijl hij nog altijd belangrijk was voor het team, kwam hij opeens op de bank te zitten. Mijns inziens is Bargas de speler met de meeste kwaliteiten (en de meeste potentie) binnen de selectie. Het is mij nog steeds een raadsel waarom Kalezic niet een systeem kan verzinnen waarin Bargas en De Ridder samen in de basis staan. Laat dat maar gaan ten koste van Rose, die het hele seizoen nog geen bal goed geraakt heeft en uitblinkt in domme overtredingen.

20 december 2010 om 11:44

Bargas is waarschijnlijk de speler met de meeste kwaliteiten binnen onze selectie... true!
Maar die komen er nu echt niet uit!

Steve heeft laten zien, door hard te werken, niet op te geven en er vol voor te gaan dat hij die basisplek verdiend. En Hugo heeft momenteel een bepaald andere instelling dan Steve en Rose.

Zoals net beschreven in deze CE, Hugo loopt erbij als een zoutzak, die geen zin heeft... terwijl Rose en Steve alles geven in de hele wedstrijd! En bij een club als de Graafschap maak je je met een instelling die Hugo nu heeft, bepaald Niet populair...

21 december 2010 om 09:54

Bargas en de Ridder hebben al wel een aantal wedstrijden samen in de basis gestaan. Dit was niet echt een succes. Ze zijn allebei erg aanvallend ingesteld. Dat kan op zich nog wel maar als er dan 1 (lees: Bargas) verdedigend totaal niets doet word je al kwetsbaar. Al ishet maar 5 metertjes naar links of naar achter na balverlies zodat je ervoor zorgt dat de middenvelder vd tegenstander niet ingespeeld word is al genoeg maar het lijkt er wel op dat Bargas een ''uit-knop'' heeft die word ingedrukt op het moment van balverlies. Dan loopt ( en dan bedoel ik echt ''loopt'') hij met het tempo van een bejaarde terug naar de middenlijn. Dat kan niet gewoon niet meer in het hedendaagse voetbal en zeker niet bij een promovendus. Daar komt nog bij dat hij de laatste invalbeurten ook aanvallend eigenlijk vrijwel helemaal niets meer doen dus ben het compleet met het stukje van Lievanne eens dat als hij zijn mentaliteit niet verandert hij niets in de basis te zoeken heeft.

Pluspunten:
- Origineel
- Goede lengte

Minpunten:
- Leest niet lekker weg
- Loopt grammaticaal niet goed

Berekening:
Pluspunten tellen 1.00 keer mee, minpunten tellen 2.00 keer mee.

5 + 2 = 7 - 4 = 3

18 december 2010 om 12:23

Maar juffrouw, als je een heel goed stuk schrijft krijg je dan een 7 sterren?

18 december 2010 om 15:13

Afgerond op 5 ...

Dat kun je zelf toch ook begrijpen ...

18 december 2010 om 14:05

Aad de Mos?

5+2=7-4+3? ik snap er iig niets van!

18 december 2010 om 14:44

Die 5 betekent van de vaste 5 sterren.
Hij zegt dat pluspunten 1x meetelt, en minpunten 2x.
Hij heeft 2 pluspunten, 2x1 = 2, dus 5+2 = 7.

Hij heeft vervolgens 2 minpunten, die dus 2x meetellen. 2x2 is 4. Dus dan kom je uit op 7-4 = 3.

Duidelijk?

18 december 2010 om 15:15

Je begint met 5 sterren.

Het aantal pluspunten erbij in dit geval twee =7.

Minus het aantal minpunten die twee keer tellen = 7 - 4 = 3

18 december 2010 om 15:24

ha duidelijk!

Thanx jongens!

18 december 2010 om 15:16

leuk zo'n berekening, maar je uitgangspunt is een beetje krom.
Wanneer een stuk geweldig is geef je 5 sterren. Daar zitten dan al de pluspunten bij in, anders is het namelijk niet geweldig. Je kan er dan de minpunten vanaf trekken en komt op een cijfer uit.
Logischer zou zijn bij 3 sterren te beginnen, een krappe voldoende. Dan kijken wat er positief gescoord wordt en welke punten ze kwijtraakt. Komt wat beter uit.

18 december 2010 om 15:18

OK, bedankt. Dan laat ik de minpunten 1 x meetellen.

Alleraardigst. Ik heb één vraag en één opmerking:

1. Waarom vermeld je zo expliciet dat je van het vrouwelijke geslacht bent?
2. Sympathieke club dat De Graafschap. Supporters zijn trouw en het stadion is een van de sfeervolste in Nederland, maar je moet toch niet van een Argentijn verwachten dat hij er enorm van onder de indruk is. Dat neemt overigens niet weg dat het te allen tijde chique is de supporters te bedanken voor hun steun, ongeacht het resultaat.

Omlijsting stuk is 4 sterren, inhoud stuk is niet dertien in een dozijn maar ook niet bijzonder origineel: 3 sterren. Ik rond af naar boven.

18 december 2010 om 12:25

Omdat vrouwen hoger scoren op een machosite als voetbalzone.

18 december 2010 om 12:28

Het werkt wel ja, normaal rond ik altijd af naar beneden.

18 december 2010 om 12:59

@ kx22

Soulsister is ook een meisje op voetbalzone en zij schrijft ook clubexperts. Ik beoordeel dit stuk op de kwaliteit en niet op het geslacht. Als het een goed stuk is dan is ie goed, als ie dat niet is dan is het jammer. Ik houdhelemaal geen rekening met het andere geslacht.

18 december 2010 om 13:05

Waarom ik vermeld dat ik van het vrouwlijke geslacht ben?
Omdat ik persoonlijk wil bewijzen dat niet alleen mannen zijn die verstand hebben van voetbal. En daar ook nog een uitgesproken mening over hebben, en niet bang zijn om uitgelachen te worden door het mannelijk geslacht omdat het , volgens hen, nergens op slaat.

Zoals ik hier al zag staan, is er nog iemand van het vrouwlijke geslacht, die Ce's schrijft. En ik vind het alleen maar goed dat het eerlijk beoordeeld word, en niet op geslacht.
Maar toch wilde ik wat bewijzen naar de buitenwereld dat het voetbalwereldje geen mannenwereldje is.

18 december 2010 om 20:46

You go girl!

18 december 2010 om 21:40

Je bent niet bang om uitgelachen te worden, omdat het nergens op slaat? Top argument!

18 december 2010 om 21:43

Ik weet niet of je dit nu sarcastisch of normaal bedoelde.

Maar ik heb die zin even wat aangepast!

Echt, deze 'brief' vertaalt precies wat ik denk en vele andere supporters inderdaad.
Als je ziet hoe Steve zich heeft opgewerkt naar een basisplek en Bargas na 1 schaartje per 10 minuten met een sprintje erbij het alweer opgeeft, dan is het ook niet gek dat vele mensen hem niet mogen.
Volgens mij wou die z'n contract ook niet verlengen omdat die nu denkt dat er subtoppers / topclubs komen omdat die even een leuk omhaaltje maakt tegen ADO uit..

Als ik op de tribune zit dan hoor ik deze geluiden allemaal als hij weer eens niet werkt;
Bargas Werken Voor JE Centen,
Bargas doe eens een keertje wat.
Hup wisselen :D.

Ik moet zeggen dat ik, als niet De Graafschap supporter, ook zie dat Bargas wat laks is. Wat arrogant in zijn spel. Misschien komt dat door de het eergevoel wat veel Zuid-amerikanen hebben. Ze willen zich erg graag bewijzen en hebben angst om te falen waardoor ze misschien wel net iets tè graag willen. Verder vond ik die omhaal van de Argentijn enorm overschat.

Je stukje is taaltechnisch niet sprankelend, sommige zinnen lopen niet helemaal lekker, en ik vind het soms net iets te gemakkelijk geschreven. Verder heb ik laatst ook al een open brief gelezen hier bij de Ce's, ik weet niet of jij daar je idee van hebt of dat je het zelf verzonnen hebt. Maargoed ik ga over tot een beoordeling

Idee : 4
Inhoud : 3
Schrijfstijl 3

Ik kom dus op een drie uit afgerond, maar ik zal deze keer geen beoordeling geven.dat doe ik omdat dit je debuut is. Ik geef eigenlijk altijd standaard geen sterren bij een debuut tenzij het stuk dusdanig goed is dat ik 5 sterren geef. Maar ik zou zeggen, probeer je schrijfstijl net iets beter/mooier te maken en je hebt de volgende keer 4/5 sterren.

Wordt dit de nieuwe hype binnen de Ce's? Waar eerder iedereen opeens nostalgische clubexperts over vervlogen herinneringen en kinderjaren ging schrijven, met als hoogtepunt De Speeltuin, lees ik nu opeens nieuwe manieren om een CE te schrijven. Kort geleden verscheen een clubexpert als sinterklaas gedicht, vlak daarna kwam er 1 als brief. En nu dus weer een brief.

Ik vind het inhoudelijk niet een bijzonder stuk. Het leest niet heel gemakkelijk en het kon me nooit echt boeien. Doordat je het als brief schrijft leg je jezelf wat beperkingen op en ga je in sommige alinea's moeilijk doen. Je vertelt daarnaast aan hem zelf, zijn eigen voetbalcarrière. Het is leuk om over een speler te schrijven en natuurlijk moet je hem introduceren, maar om dit in briefvorm te doen is gewoon heel erg onhandig.

Ik vind het een leuk geschreven stuk echter val je zo vaak in herhaling. Als je in dit stuk elke opmerking maar een keer had gemaakt, kwam je denk ik net boven de 400 woorden. Wel vind ik het een onderwerp wat interessant is aangezien er maar weinig fanatieke De Graafschap volgers zijn, althans heb er weinig langs zien komen.

Verder wil ik graag weten, van Lievanne zelf en niet 30 andere mensen die deze CE lezen, waarom ze zo expliciet vermeld dat ze vrouwelijk is. Niks mis mee, echter begrijp ik niet goed wat de toegevoegde waarde is.

Overall vind ik het een leuk onderwerp echter ben ik met de uitvoering niet heel blij.
***

18 december 2010 om 16:27

Die vraag heb ik eerder gehad, zie uitleg hierboven.

Voor jou:

Voetbalwereldje is veelal een mannenwereldje. Ik wilde laten zien, als vrouw, dat er wel degelijk vrouwen zijn die zeggen dat ze verstand hebben van voetbal. Zonder daarvoor uitgelachen te worden.
Echter heb ik een uitgesproken mening over de voetballer Bargas, zoals het hier over gaat.

Daarom heb ik dat erbij verteld.

18 december 2010 om 16:31

Je hebt helemaal gelijk, daarvoor mijn excuses. Ik had verder moeten kijken dan mijn neus lang is. Dan terug komend op de reden die je ervoor geeft, ok is aan de ene kant te begrijpen, aan de andere kant, door het zo specifiek te vermelden verliest het juist ook weer aan waarde. Maar je hebt zeker gelijk dat het een mannenwereld is en dat de vrouw daarin veelal wordt onderschat. Aan de andere kant laat Barbara Barend ook zien dat dat meer dan terecht is.
De mening over Bargas vind ik ook heel interessant, aangezien ik vorig jaar heel erg gecharmeerd van de beste man was en ik dit seizoen eigenlijk geen idee had waarom hij niet meer speelde. Dat heb je nu wel even duidelijk gemaakt.

Ach, ik denk dat hij het gewoon koud heeft. Winter is niet te tijd voor Zuid-amerikanen. Alleen Odemwingie krijgt het dan op zijn heupen, maja die is afrikaans, maar heeft het vast ook koud.

19 december 2010 om 20:10

Dat is echt een slap excuus! Vorig seizoen kon hij het wel in de winter, maar nu is het te koud?
Er zijn genoeg zuid-amerikanen die wel presteren in de winter!

on:
Deze brief is helemaal waar! Grammaticaal en zins opbouw soms minder, maar daar ben ik zelf ook slecht in, dus daar zal ik niet te streng op beoordelen.
Maar de inhoud klopt volledig! En aangezien het ook een originele manier van schrijven is, een brief aan een speler. Geef ik je voor deze keer 5 sterren. Maar wel afgerond van een 4.5

Oke ik wil mijn complimenten maken aan het stuk dat je maakt ook al ben ik er niet geheel mee eens vind ik het toch mooi om te zien dat mensen(in dit geval jij) de moeite nemen om een mening te verkondigen. De minpunten van dit vind ik zoals al eerder gemeld het leest inderdaad niet zo heel lekker, het komt over als een stuk uit een goedkoop voetbalblad en dan heb ik het alleen over de manier dat het is geschreven he los van de inhoud daarvan.

Ik geef je hiermee ook 3 sterren.

Het is niet helemaal waar ik van houd, maar ik vind het leuk dat je laat zien een CE ook op deze manier kan worden gepresenteerd

3 sterren voor het innovatieve dat hiermee samenhangt

Hmm ben er niet weg van. Ik erger me te veel aan aspecten uit je CE om er van te kunnen genieten. Een brief schrijf je niet in spreektaal, ook al is het persoonlijk geadresseerd. Het veelvuldig gebruik van je en jij(meer dan 50 keer) werkt enorm op mijn zenuwen. Probeer afwisseling in je zinnen aan te brengen. Je kaart bijvoorbeeld twee keer aan dat hij moet laten zien waarom ze hem uit Argentinië gehaald hebben. Dat zijn simpele stijlfouten die je met gemak kan voorkomen.
Het benoemen van je geslacht is ook totaal irrelevant. Dat je als reden gebruikt dat je wil laten zien dat vrouwen ook verstand hebben van voetbal, gaat totaal niet op. Het benoemen van je geslacht maakt je geen goede columnist, een mooie column doet dat wel. Dit is gewoon een beetje goedkoop scoren.
Verder val je enorm vaak in herhaling. Volgens mij heb ik sommige dingen wel drie keer gelezen. Waarom zou je in hemelsnaam de woorden 'zoals ik al zei' moeten gebruiken in een CE? Je hebt het dus al gezegd, dubbel benoemen levert alleen een hoop ergernis op.
Je alinea-indeling is ook niet geweldig. Je begint over het bedanken van het publiek en eindigt met vrije trappen in één alinea. Waar is de samenhang?
En als laatste punt van kritiek: check altijd je spelling. d/t foutjes kunnen echt niet meer. Lees je stuk 4 keer door voor je het inzendt, en gebruik de spellingscontrole op Word. Daarmee voorkom je hele simpele foutjes.

Ik ben nu wel enorm aan het azijnzeiken, maar wil wel complimenten geven aan je idee. Een brief maakt iets persoonlijk. Je geeft een stukje van jezelf aan iemand anders. Dat is een goede insteek voor een CE. Je kop nodigt ook uit om te lezen.

Conclusie: Het had een hele leuke CE kunnen zijn als je veel dingen had geschrapt en gecheckt. De opzet is origineel en je onderwerpkeuze is prima. Leg er de volgende keer nog iets meer van jezelf in en je scoort een prima voldoende. Vooralsnog twee sterren.

20 december 2010 om 22:47

Ik wil je danken voor de lading aan kritiek die ik krijg op deze Ce...

Deze kan ik allemaal gebruiken voor de volgende waar ik ondertussen al aan begonnen ben.

Nakijken doe ik sowieso. Degene die ik nu aan het maken ben, heb ik ondertussen al 3 keer doorgelezen, spellingscontrole erover.

Hier kan ik wat mee, na eigen inzicht...

Thnx!!!

En ze zeggen wel es... alle begin is moeilijk!

Ik vind je collumn opzich niet erg daverend, maar kan het wel vinden in je strekking. Het had allemaal wat leesbaarder en gramaticaal beter gekund. Verder vind ik één volledige collumn over een enkele bankzitter van De Graafschap al wat veel van het goede, of je moet er dingen bij kunnen halen die zijdelings van belang zijn, wat je niet doet. De inhoud is dus wel oke, maar het had wat leuker gebracht mogen worden.

Gaan we nu ook al brieven schrijven? Dit hele clubexpert gebeuren is een waste of space.

20 december 2010 om 23:49

Waardeloze reactie.. Als je het zo erg vindt moet je niet beoordelen en niet reageren. Jij hoeft er niet naar te kijken. Ga lekker korfballen!

Bargas is van Argentijnse roots, een flankenspeler een speler van de momenten. Dit soort type spelers zijn niet gewend om mee te gaan verdedigen bovendien zijn het vaak technisch hoog begaafde spelers en dat zie je bij heel veel clubs die jongens verdedigen niet mee maar die moet je gewoon lekker mee laten doen voor de aanvallen dat soort jongens moet je gewoon niet van verwachten dat ze achter elke man aan gaan rennen.

Als je een paar woorden verandert kun je deze brief ook wel aan Orlando Engelaar richten........
hetzelfde probleem

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

De Graafschap

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
J. SchuurmanMiddenvelder250
R. SeuntjensAanvaller2513
D. van MieghemAanvaller238
E. DanquahKeeper00
R. de BoerKeeper240
G. VaagsKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina De Graafschap.

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren