Beenhakker wil Khiznichenko graag half jaar in Rotterdam zien spelen

Donderdag, 16 december 2010 om

Of het bij Feyenoord of bij Excelsior zal zijn is nog de vraag, maar Leo Beenhakker is zo goed als overtuigd van de kwaliteiten van Sergei Khiznichenko. De aanvaller uit Kazachstan mag zich op proef bewijzen bij Feyenoord en Beenhakker denkt dat hij wel van meerwaarde kan zijn. “Ik zou hem het komende half jaar graag in Rotterdam willen zien, bij Feyenoord of Excelsior.”

/

Eerder deze maand zei trainer Mario Been al dat hij met zijn td zou overleggen of Khiznichenko terug mocht komen. “Door de weersomstandigheden kon hij nauwelijks iets laten zien. Sergei is een jongen met kwaliteiten, maar het is nu niet reëel om iets over zijn situatie te zeggen.” Hoe Been inmiddels over de kwaliteiten van de negentienjarige aanvaller denkt, is nog niet duidelijk.

Beenhakker lijkt Khiznichenko, die onder contract staat bij Lokomotiv Astana in zijn vaderland, echter wel interessant te vinden. Woensdag kwamen twee andere testspelers als onder het voetlicht bij Feyenoord. Krisztián Simon (19) en Ondrej Smetana (28) mogen op proef laten zien wat zij waard zijn voor de club. De Hongaar en de Tsjech zouden beiden als aanvallende versterkingen geëvalueerd worden door de technische staf van de Rotterdammers.Gerelateerd

Meer sportnieuws

40 reacties (laatste reactie door FR12legioen)

Dus een huurovereenkomst met een eventuele optie tot koop?? Enig idee hoeveel die jongen zou moeten kosten?

Niet normaal meer al die testspelers en waarschijnlijk is het zo dat maximaal 5 van de 100 zouden slagen feyenoord en dan schat ik het nog hoog in!

16 december 2010 om 10:05

Dat is toch 1 op de 20? Haha, maar klopt je hebt gelijk. Maar stel dat er 1 op de 20 slaagt, is dat toch alleen maar goed voor Feyenoord?

Waar is feyenoord echt mee bezig? Echt elke halve zool die tegen een bal kan trappen wordt tegenwoordig uitgenodigd daar..

16 december 2010 om 09:51

Als er ook maar eentje bij zit die een toegevoegde waarde kan zijn voor Feyenoord, dan is het de moeite waard geweest. We kunnen gewoon niet veel anders.

Misschien kunnen we via Inter een aanvallende versterking krijgen, als die Castaignos kopen. Bij Inter zal vast wel een goede speler rondlopen die niet aan de bak komt.

Zeggen ze wat over Vitesse, elke Oostblokker die een beetje kan ballen wordt bij Feyenoord aangenomen... Who's next?

On; Maar het is duidelijk dat Feyenoord versterking kan gebruiken en moet roeien met de riemen die ze hebben. Je haalt, met alle respect, anders niet zomaar spelers als v Beukering.

16 december 2010 om 11:11

maakt toch niet uit dat een speler uit het oostblok komt? als hij kan ballen istie welkom lijkt mij? beenhakker maakt gewoon goed gebruik van zijn connectoes en weet overal wel een potentiele versterkerking vandaan te toveren...hij is dus druk bezig om feyenoord goedkoop aan een versterking te helpen...grote verschil met vitesse is dat feyenoord alle lijntjes uitzet en overal rondkijkt..terwijl vitesse constant in de zelfde vijver vist....nl die het grote abramovic meer.....

16 december 2010 om 11:52

In feite zeg je hetzelfde als ik wat ik doe. Feyenoord moet via connecties kijken waar ze goedkope krachten kunnen halen.

Abramovich?? Je bedoeld die 3 spelers van Chealsea waarvan er al éen 2 nederlandse clubs heeft gehad? Dat al die andere van transfervrij, gekocht of van andere clubs komen zie je dus niet...jammer hoor

16 december 2010 om 12:05

met abramovic bedoel ik dus meer als alleen chelsea...jammer dat jij dat niet begrijpt..maar deze russische multimiljardair heeft een hele grote vinger in de opap in heel veel ex-sovjet landen en misschien ook wel daar buiten.. tal van spelersmakelaars werken onder zijn vleugels en vitesse word gezien als club waar spelers zich kunnen m,eten aan het west europese voetbal...maar daar is volgens mij genoeg over geschreven en het lijkt mij dan ook dat ik dat niet hoef uit te leggen aan jou?? maar hou jij je kop maar lekker in het zand....

en neeeeeee jij zegt dus niet hetzelfde als wat ik zeg...

beenhakker is tot op heden niet zo succesvol met het aankoopl beleid; ookal is er geen geld, er zijn clubs zat die wel goede spelers kunnen halen die in het zelfde schuitje zitten.
En nu komt hij weer met een exoot aan.

Grappig dat veel mensen hier een mening over hebben terwijl ik tuch wel met enige zekerheid durf te stellen dat 99% van de bezoekers hier nog noiit van die jongen hebben gehoord, laat staan hem hebben zien spelen.

Ik hoop uiteraard dat het wel een talentvolle speler is., maar hij moet het maar laten zien, want ik heb geen idee.

Die Tsjech kunnen ze wat mij betreft wel laten schieten. als je in de tsjechiese (schrijf je vast niet zo.) 5 goals maakt in 40 wedstrijden, verwacht ik er niet al te veel van.

Wat mij betreft hebben we een goeie aanvallende middenvelder die Castaignos goed bedient, harder nodig dan allerlei spitsen die de bal met het huidige Feyenoord spel toch bijna nooit zullen krijgen in een kansrijke positie.

16 december 2010 om 10:16

Bulykin van Ado was ook geen topscorer en kijk nu is hoe makkelijk die nou scoort.

16 december 2010 om 10:31

Die doet het momenteel erg goed daar, klopt.

Maar Ado draait (draaide) momenteel natuurlijk veel beter dan verwacht. Ik zie de Rus bij ons veel minder en minder makkelijk scoren eerlijk gezegd.

Daarom zeg ik, we hebben veel meer behoefte aan ervaren spelers die Castaignos van goeie ballen voorziet en dit ook overbrengt op de jeugd die dat inzicht blijkbaar niet heeft.

16 december 2010 om 10:58

Klopt. Wat Feyenoord nodig heeft is een aanspeeltpunt net als een Pelle van AZ een Elm van Heerenveen bijvoorbeeld. Als je dan 4-4-2 speelt met een grote sterke kerel van 1.90-2.00 die de balletjes perfect doorkopt en aanneemt en als je dan Castaignos er een vrije rol omheen geeft weet ik zeker dat we veel beter gaan voetballen.

Is toch logisch dat Feyenoord dit doet op dit moment. Ze zoeken om goedkope (liefst gratis) spelers die EN de ploeg versterken, EN waar ze in de toekomst nog wat geld uit kunnen halen. Dit is een enorm moeilijke opgave. Door een stage aan te bieden kunnen ze die jongens toch van dichtbij meemaken en direct zien of hij een versterking voor de ploeg zal zijn.

@ Wietse nl

haha ja sorry niet overnagedacht man
ja maar ik bedoel dat die proefspelers vaak niet zoveel voorstellen maar we zullen zien misschien is dit die ene die het wel gaat maken!

16 december 2010 om 11:15

ja als jij spelers die wel wat voorstellen verwacht dan leef jij in een andere wereld.... de shevchenko's en inzaghis van deze wereld komen niet naar feyenoord...

Op de een of andere manier verwacht ik wel iets van Krisztian Simon. Al heb ik nooit wat van hem gehoord of hem zien voetballen. Eigenlijk belachelijk maar ik voorspel dat hij nog wel eens zou kunnen uitgroeien tot een hele goeie voetballer. Maar kan Feyenoord hem wel betalen hij staat nog onder contract hetzelfde geld voor die andere 2 ?

16 december 2010 om 10:34

:s Zeg dan niets.

Je hebt nog nooit van hem gehoord, maar verwacht er wel een hoop van...
Vrouwelijke intuitie of andere zweverige gevoelens werken niet in de voetballerij

Sergei Khiznichenko.

Ik dacht al, wanneer slaan we toe....

Feyenoord heeft al sinds een jaar of 2 geen euro te besteden. Is afhankelijk van externen. Toch druppelen er soms namen en soms spelers binnen. Maar als je kijkt naar het voetbal moet je toch pijnlijk constateren dat er geen enkele duidelijke progressie in zit. Niet eens een beetje. Dat komt echt niet door een blessure van ene Tomasson of Fernandez.

Wanneer gaan we een beetje een speelstijl zien waarin de spelers in balbezit blijven en bij balverlies niet als kippen zonder kop rondrennen om uiteindelijk met regelmaat de bal uit het eigen net te moeten halen?

Er is geen vooruitgang, geen ontwikkeling van de spelers die er al zitten en alle 'aankopen' lijken echt gebaseerd op paniekaankopen, alsof je met een blinddoek om in een cafe met een pijltje mag gooien maar geen idee hebt waar het dartbord is... om daarna te zeggen: Jammer, maar ik moest toch wát?

Is Kazachstan lid van de EU?

16 december 2010 om 11:12

Dat lijkt me niet.

Hoeveel aanvallers gaat Feyenoord nog aantrekken?

@ babelagtig

nee die types misschien niet maar wel het niveau daaronder voorbeeld:sulejmani en die zijn voor feyenoord absoluut van waarde op dit moment,
Maargoed nog een keer ik ken de speler niet dus is het afwachten.

Die ''gassies'' (zoals Mario 't zegt) moeten maar 'ns karakter tonen.

Ze krijgen 'n riant salaris, voor dat geld moeten ze ''t veld opvreten''.

Deze cult-club gaat helemaal naar de verdommenis ..; doet pijn.

Zet hem a.u.b bij Excelsior en laat hem daar wennen aan het Nederlandse voetbal. Want op dit moment is een 19-jarige spits niet de oplossing voor Feyenoord!

Deze gozer ken ik niet maar ik heb het idee dat die Hongaar gewoon op aanraden van Erwin Koeman is gekomen. Die zal heus weleens gebeld zijn door Feyenoord om door te geven als er leuke talenten rondlopen in die competitie daar. Maar speler uit Kazachstan kan ik me niet van indenken dat hij uberhaupt in de buurt komt van het niveau van de Eredivisie.

Hmmz, weer zo'n groeibriljantje uit de koker van Don Leo! Zal dus wel bij een half jaar blijven met nauwelijks speeltijd. Onbegrijpelijk. Dat Feyenoord geen geld heeft, snap ik. Dat je dan geen 'toppers' kunt halen ook. Maar dat je je dan niet richt op de Nederlandse markt (in de Jupiler League lopen ook talenten rond die niks kosten!) snap ik niet. Buitenlandse spelers hebben aanpassingstijd nodig. En die krijgen ze veelal niet met deze constructies.

Een stage altijd een goed manier om spelers te testen. Mocht je hem halen zet hem eerst lekker bij excelsior. Zelfde geld voor simon leen die ook uit aan excelsior. ze zijn allebei pas 19 dus ze kunnen nog veel ervaring opdoen bij excelsior.

Weet iemand trouwens of Manteiga nog bij Feyenoord speelt??

16 december 2010 om 14:33

Manteiga is vanaf afgelopen Januari verhuurd geweest aan Ponte Preta in Brazilië, waar hij ook na de zomer is gebleven. Die zien we dus niet meer terug bij Feyenoord.

Trouwens, Feyenoord is niet om de positie om te 'gokken' op spelers en ze te stallen bij excelsior. Als er iemand gehaald wordt, móet diegene direct voor het eerste elftal zijn, anders gooien ze weeer geld weg wat nu nodig is.

hoe zit dat met die ene wanderson van vorig jaar is hij niet transfer vrij? dat is pas een versterking voor feyenoord (op dit moment dan)

17 december 2010 om 00:49

Nee daar moest ongeveer 1 miljoen euro voor betaald worden, maar Gudde hield dat tegen.

17 december 2010 om 20:07

jammer die 1 miljoen is tog niet zo heel erg hij is een goede speler en past waarschijnlijk wel in het spel van feyenoord en dan kon wanderson lekker op de 10 en gini rechts buite of links een van die 2

17 december 2010 om 20:14

Ze hadden het geld vlak daarvoor al verprutst aan die 1 miljoen voor Dani Fernandez en die 3,5 miljoen voor Cissé. Ik kon er toen al met mn verstand niet bij dat Cissé voor zoveel geld werd gekocht en nu snap ik het helemaal niet meer...

Ik denk dat ik morgen ook maar is ff solicitatie briefje ga schrijven aan beenhakker
of ik ook ff mag komen laten zien wat ik kan whahahah.
het gaa helemaal nergens over meer.
beenhakker moet gewoon lkkr zen kofferspakke engaan.
want hij heb nog niks goeds gedaan.
een egte feyenoorder zou zen loon inleveren. dat zou hij nooooooooooit doen

en ik zag ook dat in Turkije de gehele selectie van Ankaragucu zo goed als transfervrij vanaf as maandag?
ik zou dan daar ook vitek kapen. Dus beenhakker doe is een keer wat goed man.
Of ga gewoon is serieus met bellamy aan tafel plaatsvan dat kansloze gesms, van je dat hij moet stoppe met praten dat hij na Feyenoordwil, mister beenhakker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. BijlowKeeper60
R. HapsVerdediger63
B. NieuwkoopVerdediger60
M. SenesiVerdediger61
S. BerghuisAanvaller66
B. LinssenAanvaller61
M. DiemersMiddenvelder50
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Woensdag 28 oktober
De naam van Dayot Upamecano staat voor volgende zomer bovenaan het verlanglijstje van Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren