Kluivert: 'Ik denk dat ik iets kan toevoegen aan technische staf van Ajax'

Woensdag, 8 december 2010 om

Patrick Kluivert laat Nijmegen mogelijk al snel weer achter zich. De voormalig aanvaller is als spitsentrainer betrokken bij de selectie van Wiljan Vloet bij NEC, maar weet dat Ajax een mogelijkheid kan zijn, nu Frank de Boer het stokje heeft overgenomen van Martin Jol: “Ik wil niet raar overkomen, maar ik denk dat ik iets kan toevoegen aan de technische staf van Ajax."

/

DJ Edwin Evers belde Kluivert in zijn ochtendshow op Radio 538 en vroeg of de voormalig international al gepolst was. “Ik heb daar nog geen contact over gehad", reageerde Kluivert. "Maar wat niet is, kan altijd nog komen. Ik ben bij de wedstrijd (van Ajax tegen AC Milan, red.) en we hebben toevallig dezelfde zaakwaarnemer, dus we zien het wel. Ik ga in ieder geval lekker van de wedstrijd genieten."

Kluivert vindt de keuze voor De Boer niet vreemd: “Hij heeft vier of vijf jaar de A1 van Ajax gedaan. Hij kan natuurlijk geen ijzer met handen breken, maar heeft veel bagage”, noteerde AjaxLife uit de mond van de spitsentrainer. “Frank kan spelers motiveren. Dat is het belangrijkste in het hedendaagse voetbal. Ze moeten dat extra sprintje voor je willen doen. Ik denk dat Frank de aangewezen persoon is om Ajax op dit moment over te nemen."


Poll

Ajax moet Patrick Kluivert oppikken


Gerelateerd

78 reacties (laatste reactie door d3nn1s)

Of hij er klaar voor is, valt te betwijfelen. Maar het zou wel mooi zijn Kluivert als spitsentrainer..

8 december 2010 om 12:17

Zal Vleminckx blij mee zijn als Kluivert vertrekt

8 december 2010 om 12:59

Hadden de NEC supporters maar geen spandoek in de Arena moeten hangen waarop stond: Topscorer nodig?
Komt u maar :-)

8 december 2010 om 13:09

ach de rol van Jack de Gier is voor Vlemickx minstens zo belangrijk als de vooral door de pers aangehaalde rol van Kluivert. Die vervult verder de rol van assistent-trainer bij Jong Nec.

8 december 2010 om 13:13

tuurlijk uiteindelijk doe je het als gehele staff samen om een jongen proberen te helpen.
En het is een nuttige speler voor Nec.
Kan er wel van genieten,maar dat heb ik haast met elke provincie ploeg.
Zie hun liever speler dan de Ajax,psv's van deze wereld als het op NL voetbal aankomt.

Ze kunnen nog wel eens de mist ingaan,maar ze geven wel werkelijk alles wat ze kunnen.
En das een compliment waard

Zou mooi zijn, hij is een echte Ajacied. En mochten alle spitsen geblesseerd zijn, dan kan hij zelf ook nog wel meedoen

Als je ziet hoe Vleminckx nu opeens uit alle standen scoort, mag Kluivert sowieso naar Ajax komen als spitsentrainer.

''“hij heeft vier of vijf jaar de A1 van Ajax gedaan. ''

2.5, daarvoor zat ie wel een tijdje bij de D1 als ik het goed heb.

8 december 2010 om 12:17

kunnen wij hem dan ook ff lenen in rotterdam xd

hmm kluivert zou voor ajax denk geen verkeerde zijn, maar het is nu al zo onervaren. Denk dat kluivert zou kunnen als er een wat meer ervaren hoofdcoach op de bank zit

8 december 2010 om 14:12

Je hebt helemaal gelijk jongen.

2.5 jaar A1 daarvoor D1.

Zou een goede optie zijn, of hij er al klaar voor is doet er niet toe. hij zou in de luwte als assistent kunnen werken en zelf leert hij er ook van. Volgens mij heeft Kluivert al een jaar geleden zijn trainerspapieren gehaald dus dit zou geen rare zet zijn

Bescheidenheid siert de mens zegt men wel eens.
Dit heeft de heer Kluivert niet helemaal begrepen.

8 december 2010 om 12:18

normaal gesproken komt hij wel eens wat onbescheiden over, maar ik vind dat hij hier niets verkeerds zegt toch..

8 december 2010 om 12:18

idd, enige zelfoverschatting is hem niet vreemd....

maar hij was als spits ook erg zelfverzekerd en dat legde hem geen wind-eieren...

misschien heeft hij het in zich om eens als coach ook potten te breken? maar ik zou hem niet direct toevoegen aan de nieuwe technische staf van Ajax want dat is m.i. teveel van het 'goede' (lees: gebrek aan ervaring als trainer op het hoogste niveau)

8 december 2010 om 12:59

''maar hij was als spits ook erg zelfverzekerd en dat legde hem geen wind-eieren...''

Zeg jij als ajacied? ga je eens schamen. Kluivert is nog altijd 1 van de beste Nederlandse spitsen ooit, kijk zijn lijstjes er voor de grap op na.

kluivert kan heel wat toevoegen aan de staf van Ajax, maar dat komt ook door het trieste niveau bij ajax.

8 december 2010 om 13:03

Heb jij het gezegde ''dat zal hem geen windeieren leggen'' wel begrepen?

moet ik mij schamen? en over welk triest niveau heb jij het??en waarom is dat triest? Is dat niet een beetje teveel van het kwade daglicht?

8 december 2010 om 13:39

Feankenner reageer in het vervolg niet zo dom en agressief als je de betekenis van bepaalde gezegdes niet eens kent. Knutbal bedoelt juist dat Kluivert succesvol is geweest mede doordat hij zo zelfverzekerd is.

8 december 2010 om 12:19

Wel eens gehoord van een ''gepaste bescheidenheid'' ?

Laat jij uit bescheidenheid ook alle leuke werkzaamheden aan je collega's over als deze ingevuld moeten worden?

8 december 2010 om 12:21

Wat is er niet bescheiden dan? Dat hij denkt dat ie iets toe kan voegen?
Frank de Boer en Blind allebei verdedigers, Kluivert aanvaller. Alleen al op basis van die feiten heeft ie totaal gelijk.

8 december 2010 om 12:25

Helemaal met je eens Martiiiin! Kluivert zou wel degelijk een aanvulling zijn op die 2.. en als ik mij niet vergis stonden ze in 1995 ook samen op het veld dus ze kennen elkaar!

8 december 2010 om 12:29

Hij zegt ''ik wil niet raar overkomen, maar ik denk dat ik iets kan toevoegen aan de technische staf van Ajax.''

Ik vind dat juist bescheiden? Wat moet hij dan zeggen als je een vraag krijgt als: Is een functie als assistent niet iets voor jou?

Hij denkt dat hij iets kan bijdragen aan Ajax en spreekt zich ook uit. Ik vind dat hij zich nog netjes opstelt door te zeggen: ''ik wil niet raar overkomen''. Ik snap niet waarom mensen een probleem hebben met dit soort dingen. Wat wil je dan horen: ''het is niet mijn positie om hier iets over te zeggen?''. Ik hoor liever een mening dan valse bescheidenheid of voorgekauwde onzin dat voetballers leren bij hun training om om te gaan met de pers. Dat hoor ik ieder weekend al bij 90 procent van de interviews.

8 december 2010 om 12:48

Hoe moet ie dan reageren???

Evers: Denk je dat je iets toe kunt voegen aan de technische staf van Ajax?
Kluivert: Nee ik denk het niet, aan mij heb je niks want ik ben een waardeloze spits geweest in de toekomst dus kan deze jongens ook niks bijleren.

Wat heeft dit nou met bescheidenheid te maken. Hij zegt toch ook ik denk.... niet jaaaa natuurlijk kan ik van toegevoegde waarde zijn. Ik weet niet hoe jij jou sollicitatiegesprekken ingaat maar als jou gesprekspartner in dat gesprek vraagt waarom jij een goede werknemer kunt zijn voor hun bedrijf dan ga je jezelf ook niet de grond in stampen of wel dan???

8 december 2010 om 14:16

Normaal gesproken geef ik je gelijk.
Het punt is dat kluivert de laatste echt goede spits is die uit de opleiding is gekomen. Met hem en Bergkamp die daar ook rondloopt, hebben jonge ajaxspitsen 2 mensen tegen wie ze opkijken en die erg goed waren in wat die gastjes moeten leren. Zichzelf aanbieden is een beetje goedkoop van kluivert maar in mijn ogen kan hij daar zeker iets betekenen

8 december 2010 om 14:50

Bescheidenheid siert de mens, maar de waarheid nog meer .

Hij is toch de laatste 'echte nummer 9' van de Ajax school en hij kan de fijne kneepjes van de nummer 9 doorgeven want daar heeft Ajax echt behoefte aan!

Zou Cruijff dat wel goed vinden? alles draait tegenwoordig om cruijff bij ajax. maar kluivert is ook een ajacied, dus dat zal wel goed zijn toch?

Nou ik heb liever Dennis Bergkamp daarvoor. Denk dat die dat beter kan. Aan de andere kant zou je het Kluitvert kunnen aanrekenen dat die Vleminckx er zal veel in heeft liggen niet mis! Maar misschien wil Patrick wel de jeugd van Ajax spitsen training geven?

8 december 2010 om 13:14

@ Barth: waarom heb je liever Bergkamp? Vanwege je vrouwelijke intuitie? De kwaliteit van informatie overbrengen, iemand beter laten presteren is voor ons als buitenstaander geheel onduidelijk. Daarom zou beargumentatie voor je punt ook handig zijn. Je zegt namelijk:''ik heb liever Bergkamp, alhoewel ik vind dat Kluivert verantwoordelijk is van de verbeterde resultaten van Vleminckx, daarom zou hij de jeugd van Ajax moeten doen.'' Oftewel, je geeft geen enkele reden waarom bergkamp beter zou zijn in het invullen van die positie..

On topic:

Veel zal natuurlijk afhangen van Frank de Boer en zijn voorkeuren en indrukken. Ik ben niet op de hoogte van de relatie Kluivert - De boer, maar ik kan mij nog uit die tijd herinneren dat er zowel bij Ajax en het Nederlands elftal een raciale schifting in de groep zat. Ik heb geen idee of dat tijdelijk was of dat dat permanent is geweest en de relatie dusdanig onder druk heeft gezet.

Ik opperde Kluivert vanmorgen al in een ander artikel.

Een echte ajacied die binnen onze gelderen toegevoegd mag en kan worden!
Heeft bij PSV laten zien jonge jongens (afellay - Bakkal) aan de hand te nemen en laat nu ook weer bij NEC zien dat zijn kennis en vaardigheden en goede uitwerking hebben op spelers die hij onder zijn hoede heeft! (vleminkcx!)

Samen met Bergkamp de voorhoede coachen en trainen!
Lijkt me een geweldig team!

Stel je betrekt Bergkamp (traint de D2 toch?) en Kluivert dan heb je gewoon voor iedere positie een absolute expert in huis. Kluivert geeft de aanval extra coaching, Bergkamp het middenveld en de Boer de verdediging.

Ik denk dat je daarmee zelfs de ervaren spelers beter kan maken, en de talenten al helemaal.

8 december 2010 om 12:43

dat lijkt me inderdaad geen slecht plan, ware het niet dat Bergkamp aanvaller was. Ik dacht voor middenvelders eerder aan een Jari Litmanen. Misschien zelfs Jaap Stam halen van Zwolle voor verdedigers en de nodige discipline?

Kluivert líjkt me in dit geval vrij overbodig (bergkamp aanvallers). Ik zou naast De Boer als hij hoofdtrainer blijft graag een ervaren assisten willen zien, zoals ze nu ook Hennie Spijkerman geprobeerd hebben.

8 december 2010 om 12:53

@xavi #30
Bergkamp was meer een nr 10 dus een schaduwspits terwijl Kluivert speelde als diepere spits als nummer 9.

8 december 2010 om 12:57

Hmmm, maar ik denk dat Kluivert beter in staat is spitsen te trainen dan Bergkamp, omdat Kluivert een pure afmaker was en Bergkamp een schaduwspits. Als je bovendien ziet hoe Kluivert spelers al beter heeft laten presteren in de spits (recent inderdaad Vleminckx), dan denk ik dat Kluivert niet eens zo een gekke optie is.

Bergkamp was gewoon briljant, zowel qua gevoel voor ruimte als techniek, maar kun je dat spelers leren, is de vraag?

8 december 2010 om 15:43

q_asd1975, haha maar ik zei toch ook niet dat bergkamp een spits was, ik zei 'aanvaller'..
Maargoed ik heb verder ook niets tegen Kluivert bij Ajax hoor, laat komen laat komen!

Weet je wat Ajax zou moeten doen....dat elftal vol godenzonen uit de jaren negentig...waar ze het nu nog steeds over hebben...allemaal aanstellen als coach...voor elke positie in het veld een specifieke trainer...begint met de Boer, Blind en Kluivert, halen we de rest er ook weer bij...

Het is nu slechts wachten tot de eerste supporters gaan roepen...wij worden kampioen...en die champions league ga we ook snel weer winnen...

8 december 2010 om 12:25

Zou wel erg inefficient en prijzig zijn, zoveel trainers. Zou dan beginnen met Van Gaal terug te halen. Van der Sar als keeperstrainer volgend jaar, Frank de Boer/ Blind trainen de verdediging, Rijkaard/ Bergkamp het middenveld, en Marco van Basten/ Kluivert de aanvallers.

8 december 2010 om 12:35

Ik ben blij dat je mijn bericht dusdanig serieus neemt...hahaha.....

Van Gaal is een absolute utopie...die gaat in levende lijve nooit meer een functie bij Ajax vervullen...rijkaard en van Basten zullen alleen als hoofdtrainer werkzaam willen zijn...en niet als assistent van Frank de Boer. Ze moeten een nieuw soort management model instellen bij Ajax...gedeelde verantwoordelijkheid...

Elke trainer wordt verantwoordelijk voor zijn linie in het veld...wordt er niet gepresteerd volgens vooraf vastgestelde normen flikker je de trainer eruit.....de rest blijft zitten...dat is gewoon de toekomst...op de toekomst...

Patrick,

Your Welcome!!

over mensen met een ajax verleden en een ajax hart gesproken.. ik hoorde dit vanochtend op de radio en was gelijk weer vrolijk nadat die gasten (van een digitale tv aanbieder) mn dag hadden verziekt ;-)

Ja op dit nieuws zat ik wel te wachten. Ik zou het top vinden als hij richting Ajax zou komen. Elke spits kan van hem leren. Mounir heeft toch al met Kluivert samen gewerkt.. In zijn tijd bij AZ of niet? Straks bestaat de hele technische staf van Ajax uit oud Ajax- spelers, dit klinkt als muziek in mijn oren. Is toch geweldig om als speler getrained te worden door oud- topvoetballers als de Boer, Blind, Kluivert, Bergkamp en misschien nog wel Rijkaard. Dan kun je Overmars, die wel oren had naar een baan bij Ajax (een baan met echte invloed op het beleid) ook nog contracteren.

8 december 2010 om 12:45

Marc overmars kun je vergeten, die blijft bij Go-ahead Eagles

Een onervaren trainer heeft een ervaren trainersstaf nodig. Dus eerlijk gezegd lijkt het me geen goed idee om Kluivert toe te voegen aan de trainersstaf. Misschien dat hij wel zo nu en dan cursussen kan geven als spitsentrainer, maar niet als vaste toevoeging aan de trainerstaf. Dan moet hij toch eerst wat ervaring opdoen als bijvoorbeeld jeugdtrainer.

Onbegrijpelijk dat ajacieden nu weer massaal positief zijn over Kluivert. Die jongen kwam de laatste jaren alleen maar in het nieuws bij RTL Boulevard, maar is nu ineeens de beoogde spitsentrainer voor ajax. Dat alleen omdat Vlemminckx er nu een paar intrapt of om zijn ajaxhart?

Aan dat soort kortzichtig beleid gaat ajax juist kapot...

8 december 2010 om 15:36

8, 12 en 10. Dat zijn de voorgaande aantal doelpunten van Vleminckx in de competitie. Nu staat hij op 12 doelpunten in 17 competitie wedstrijden. Denk je nu echt dat Kluivert daar niet medeverantwoordelijk is? Als je dat wel denkt, kun je mij dan vertellen waarom het dan een slecht beleid moet zijn als Kluivert de spitsentrainer van Ajax wordt?

Kluivert wordt door Ajacieden gewoon beoordeeld op zijn kwaliteiten en niet om zijn naam.

8 december 2010 om 15:53

Wat weet je nou van zijn kwaliteiten als spitsentrainer man? Hij is 4 maanden actief als spitsentrainer na jaren niets doen en jij vindt dat hij geschikt als spitsentrainer van ajax?

Ja dat vind ik erg kortzichtig ja. Als de naam van de spitsentrainer van NEC Fred Jansen was hadden ajacieden nooit zo gereageerd.

8 december 2010 om 18:59

Nee, ik bekijk Kluivert niet bij de trainingen, ik ken hem ook niet persoonlijk en zie de gesprekken tussen hem en de spelers ook nooit, dus ik weet niets over kwaliteiten als trainer van Kluivert. Net zoals bijv. veel Feyenoordsupporters die riepen dat Been een goede coach is, terwijl ze Been alleen maar van de TV kenden. Omdat ik dan nooit naar trainingen kijk en ook nooit de gesprekken tussen trainers en spelers aanhoor, moet ik het doen met alleen maar de resultaten net zoals ieder andere voetbalsupporters en natuurlijk ook die analisten, zoals bijv. Derksen en Van der Gijp. Tot nu toe zijn die resultaten beter dan de voorgaande jaren toen NEC een andere spitsentrainer had. Dus Kluivert doet het wellicht beter dan die voorgaande spitsentrainers en dus kunnen we zeggen dat Kluivert het in zich heeft.

8 december 2010 om 19:18

Dus jij vindt 4 maanden goede prestaties bij NEC al een basis om iemand naar ajax te halen? Kan je beter Vleminckx zelf halen...

8 december 2010 om 19:29

Wij kunnen Kluivert alleen maar beoordelen door prestaties van Vleminckx. Ajax daarentegen heeft natuurlijk hun mensen die wat dichter bij het vuur zitten en wel de kwaliteiten van Kluivert kunnen beoordelen. Dus mocht Ajax geïnteresseerd zijn in Kluivert dan heb ik ook vertrouwen erin dat Kluivert het goed gaat doen bij Ajax.

A.u.b. niet gelijk een reactie plaatsen over Jol, want Jol deed in zijn eerste jaar bij Ajax gewoon zeer goed.

''ze moeten dat extra sprintje voor je willen doen'' Als spelers alleen voor hun trainer een extra sprintje willen doen i.p.v voor zichzelf en het team zit er al iets goed mis

8 december 2010 om 12:50

Ik snap wel wat hij bedoelt.
Heb je het verhaal van Sneijder wel eens gelezen?
Dat hij vorig seizoen alle begrip van Mourinho kreeg, en dat Mourinho hem een paar dagen op vakantie stuurde om hem te laten uitrusten?
Waardoor Sneijder vervolgens zei alles voor Mourinho over te hebben.
Het is psychologisch wel verklaarbaar dat juist een speler voor een bepaalde trainer een extra stapje wil doen.
De trainer is diegene waar je rechtstreeks je gedrag op het veld aan verantwoord, want hij bepaalt of je speelt of niet. Een trainer kan een speler juist ook motiveren of demotiveren voor bepaalde taken.
Ik denk dat je Kluivert met zijn ervaring als profvoetballer daar ook moet op vertrouwen.
Hij weet immers hoe de zaken in elkaar zitten!

8 december 2010 om 15:04

Dat klopt in bepaalde mate inderdaad. Maar de echte toppers hebben normaliter zo'n gigantische wil om te winnen een van de redenen waardoor ze zo goed zijn geworden dat ze niet gemotiveerd hoeven te worden om alles te geven om een wedstrijd te winnen en zo zou het bij alle profvoetballers moeten zijn. Ik weet dat niet alle voetballers van het type Roy Keane, Edgar Davids, Dennis Wise en noem ze maar op zijn maar eigenlijk zou dat niet moeten kunnen. Het blijkt maar weer eens dat mentaliteit een zeer belangrijke kwaliteit is. Dit terwijl mentaliteit zo niet vaak word gezien. Je hoort heel vaak.''het is een geweldige voetballer maar hij heeft geen mentaliteit''of ''hij heeft niet zo veel kwaliteit maar wel een geweldige mentaliteit'' Dit zou je dus niet los van elkaar moeten zien.

Zowel bij AZ als bij NEC gingen de spitsen beter draaien na zijn komst. Kan dus best wel eens zo zijn. En naar de Arena hoeft hij niet met de auto, dat is voor iedereen beter...

Neerlands meest complete spits sinds Marco v basten kan de voorhoede spelers nog het een en ander bijleren. Als hij 1 op 1 gaat werken met de spitsen van Ajax 1 en de gene uit de jeugd moeten doorstromen, kan hij zeker wat toevoegen.

Een goed idee om Kluivert bij Ajax toe te voegen aan de technische staf. Hopelijk vraagt Ajax hem ook!

Niet doen patrick, hoogmoed komt (weer) voor de val

Is toch mooi dat hij dit zegt? Een echte Ajaxied die bij Nec bewijst wat hij kan. Of is het toeval dat Vleminx in een wisselvallig Nec zoveel scoort? Ik denk van niet. En aan gezien Ajax toch bezig is met het wijzigen van de koers zou een echte Ajacied als Kluivert zeker niet misstaan! En miss moeten ze hem wel opstellen!

Misschien samen met Dennis de A1 overnemen van Frank en later inschuiven op de positie van Blind die denk ik TD wordt.
Zou wel mooi zijn. Paar spelers van de selectie uit 1995 in de staf!

Zou wel een goede spitsentrainer zijn, maja misschien heb ik voor dit gebied meer vertrouwen in dennis Bergkamp, dit zit al lang bij ajax en heeft wel al veel meer ervaring dan Kluivert. Maja kluivert de laatste ajacied die in een CL finale scoorde voor Ajax, heeft toch ook wel aardig wat ervaring xd

Kluivers is misschien wel de grootste Ajax/nederland speler van de afgelopen 20jaae.
Echter heb ik hem als analist nog nooit op een goede opmerking kunnen betrappen.
Zou misschien een goede spitsentrainer zijn, maar trainer zie ik hem nooit worden.

Nog even en we stellen gewoon de trainers op in het veld haha...
De Boer, Blind, Bergkamp en misschien nog wel Kluivert.... zou wat zijn...

Maar goed, denk ook wel dat Patrick iets kan toevoegen, Affelay heeft hem toendertijd ook geroemd om zijn mentors kwaliteiten, en denk dat veel jongens genoeg van Patrick kunnen leren, zowel in het veld als alles erbuiten

Misschien dat Kluivert Mido nog wat kan bijleren!

Lijkt me een prima plan De boer als hoofdcoach met een ervaren assistent en kluivert als assistent. Veel jongens kunnen wat van Kluivert leren. En van wat ik heb gehoord doet hij het bij NEC ook zeker niet slecht. Dus het lijkt meen prima optie!

Misschien dat ie momenteel ook iets aan de selectie kan toevoegen Slechter kan het toch niet worden

Als echte Ajacied kan hij zeker wat toevoegen aan de TS. Met zijn ervaring is hij voor iedere club een perfecte assistent. En dan is Cruijff ook weer gelukkig

Met Suarez heeft Ajax al een 'kluivert' in huis

8 december 2010 om 14:08

Hulde! mooie woordgrap. :D

Was bij Ajax, Barca, NL elftal een wereldspits. Die absoluut nuttig kan zijn bij Ajax. Zeker als het draait om de jeugd hebben we gewoon iemand nodig dezelfde druk heeft meegemaakt. Kan iedereen wat van leren.

Nou nou, Ajax doet zich er goed aan door al die oud-oranje spelers in de staff te brengen.. Ben erg benieuwd naar de uitkomst met Ronald de Boer als interim.

En juist voor die jonge jeugdspitsen bij Ajax denk ik dat Kluivert het perfecte voorbeeld is!

Hij zal zeker iets toevoegen, meer dan jeugdvriend van Martin Jol amateurtrainer Van der Dussen die bij ze bij Jong Ajax hebben lopen klootviolen

Laat Kluivert eerst de A1 van Ajax maar gaan doen om ervaring op te doen als trainer.
Lijkt me slimmer om een ervaren man naast De Boer en Blind neer te zetten.

Hij is wel de laatste waar ik persoonlijk naar zou luisteren. Hij heeft teveel misdaan in zijn leven om hem nog een kans te geven. Een zeer slecht voorbeeld voor de jeugd en hoop dat hij niet naar ajax komt.

kluivert en technische staf?
nee dit gaat toch niet samen.
kluivert is een veel andere styl speler als de ajax-spelers.
dit lijkt nergens op
kluivert als je dit leest: je bent echt geen goede trainer voor ajax
bij de technische staf.
je bent veel te slecht en je neemt het intiatief daarvoor niet goed.
je kunt beter rijkaard daar neer zetten. dan heb je iets.
maar met deze oud-voetballers.
Slecht!

wat zou kluivert dan kunnen toevoegen? :'' iets'' ?
Elke ex ajax spits zou mss wel iets kunnen toevoegen.

Zou het echt 100% meerwaarde hebben voor ajax en de spitsen? , Denk het niet.
Kan Patrick spitsen echt beter maken, meer inzicht geven ect.

Laat hem zich idd eerst zich in de a1 verdiepen!
Wat zouden de spitsen van ajax 1 op dit moment van hem kunnen leren?

Tis een geweldige spits geweest, absoluut, maar ik zie hem niet spitsen beter maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7478
2.PSV7466
3.Feyenoord5628
4.AZ5222
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger305
D. van de BeekMiddenvelder308
D. TadićAanvaller3022
David NeresAanvaller278
H. ZiyechMiddenvelder2515
K. HuntelaarAanvaller2514
A. OnanaDoelman290
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Vrijdag 19 april
Barcelona onderhoudt een uitstekende relatie met Everton en wil daar aankomende zomer van profiteren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren