Salazar: 'Andere club dan Barcelona wil Afellay'

Donderdag, 11 november 2010 om

PSV heeft niet lang gewacht met het reageren op de vermeende belangstelling van Barcelona voor Ibrahim Afellay. Woordvoerder Pedro Salazar laat aan Omroep Brabant weten dat de Catalanen zich niet in Eindhoven hebben gemeld voor de aanvoerder. Wel is er contact met een andere club over een transfer. Welke club dat is, doet Salazar niet uit de doeken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Welke buitenlandse competitie past het best bij Ibrahim Afellay?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

90 reacties (laatste reactie door Boul)

Waarom doen we allemaal zo blij om Affelay. Die jongen is een schande voor de club, 2 jaar geleden stonden alle psv'ers nog te roepen. Hij gaat sowieso weg voor een bedrag rond de 15 a 20 miljoen. Nu gaat hij gratis de deur uit zonde zonde jammer dat Affelay zelf niet zo denkt.

11 november 2010 om 17:54

Een schande voor de club? Overdrijf je niet een klein beetje? Afellay dient gewoon netjes zijn contract uit en gaat op zoek naar een andere uitdaging.

11 november 2010 om 17:58

Het is Afellay en geen Affelay. En waarom is Afellay een schande voor de club? Wat heeft hij ooit gedaan? PSV was telkens de club die hem wou behouden, en Afellay is niet het type om te zeggen dat hij weg wil en een vedettegedrag gaat opstellen. Zo is hij niet. Het is gewoon de fout van PSV om hem niet vorig seizoen te verkopen wanneer ze veel meer konden ontvangen. Toch is het goede nieuws hier dat het juist geen Barcelona is, maar een andere club want dat vergroot zijn speelminuten. Barcelona betekent een directe plaats op de bank voor Afellay.

11 november 2010 om 19:02

Uhmzz is hij niet gewoon gebleven omdat er nooit concrete interesse voor hem was van een club van redelijke naam?? Ow ja inderdaad .

11 november 2010 om 20:02

Tja, ik volg de gebeurtenissen niet rond Afellay, maar als het zo is zoals jij het zegt, dan is het des te waar dat hij zeker geen schande is. Hij heeft gewoon z'n contract uitgediend. Als er geen interesse is dan houdt het op, nu zal hij voor een koopje vertrekken in de winterstop, en anders is het gratis. De voetbalwereld kan soms hard zijn, en nu dus voor Psv.

11 november 2010 om 20:28

@ajacied777 Emanuelson???????:s

11 november 2010 om 17:59

Ik vind het juist prachtig dat hij dit gedaan heeft. Hij kon allang weg maar hij bleef gewoon bij PSV omdat hij daarvan houdt.

11 november 2010 om 18:08

Hij zal ongetwijfeld wel een PSV hart hebben. Maar hij denkt ook als ik nu transfervrij een club kan kiezen. Dan komt dat mooi voor mij zelf en financieel uit.

11 november 2010 om 18:11

Dat klopt, maar dat kon hij vorig jaar toch ook al(dan wel niet transfervrij) of zat hij toen te wachten op zo'n club als Barca?

11 november 2010 om 19:04

Hij bleef omdat er alleen maar middenmoot clubjes kwamen uit verschillende competities. Dit seizoen was er voor het eerst wat interesse van een Fiorentina etc maar hij wil nu transfervrij weg omdat hij dan zijn zakken kan vullen met tekengeld.

11 november 2010 om 20:10

Ik vind dat Affelay had moeten bijtekenen voor, bijvoorbeeld een jaar, en een transferclausule in zijn contract had moeten zetten voor, bijvoorbeeld 6 miljoen. Als een club hem zo graag wil hebben betalen ze echt wel 6 miljoen. Bovendien heeft hij dan meer zekerheid dat de bepaalde club hem niet als breedteversterking haalt, zoals gaat gebeuren als hij naar, bijvoorbeeld Barcelona vertrekt. Vooral omdat Afellay zijn opleiding bij PSV genoten heeft lijkt het me logisch dat hij hen ook nog wat gunt in financieel opzicht.

11 november 2010 om 18:06

Een schande?
Afellay heeft zijn vorige twee Psv-contracten blind ondertekend zonder zelfs maar een hoger salaris te vragen. Heeft netjes acht jaar de club gediend en nu is het hoog tijd voor het buitenland.

Grappig hoe zelfs iemand die braaf zijn contract uitdient voor clubverrader wordt uitgemaakt. Maar ja, ik zal je reactie maar met een flinke korrel zout nemen aangezien je PSV duidelijk geen warm hart toedraagt.

11 november 2010 om 18:07

Als Afellay had bijgetekend dan had psv zeker minimaal 15 miljoen voor hem gevangen ja maar dat konden wij als psv supporters 3 jaar geleden ook niet ruiken dus zo gek is dat niet dat dat geroepen werdt. En een schande voor de club? Onzin wij hebben veel aan deze jongen te danken en dan vooral sportief gezien, het is jammer dat hij voor weinig of misschien zelfs niets de deur uit gaat maar als we dit jaar kampioen worden met Ibi dan is het hem wat mij betreft vergeven.

11 november 2010 om 18:55

Een schande, voor iemand die al zolang voor psv voetbalt! Hoe durf je het zo te noemen, dat noem ik een schande! En daar bij als jij kunt kiezen tussen 1 miljoen of 5 miljoen per jaar wat kies jij dan? Juiost ook 5 miljoen clubliefde ofniet! Ik zeg Afellay alvast bedankt voor je trouwe jaren, en tot ooit!!!

11 november 2010 om 19:27

Ik als PSV fan vind he helemaal geen schande voor de club...
Wat hij allemaal heeft gedaan voor PSV is gewoon fantastisch, 4 kampioenschappen is niet niks hoor, daarom gun ik hem een hele mooie transfer en denk ik niet aan het geld wat PSV voor hem zou kunnen hebben gevangen.

Afellay veel succes naar welke club je ook gaat!!!

11 november 2010 om 19:32

Wat een grap. Een schande omdat hij netjes zijn contract uitdient? Hahaha, het is zijn goedrecht als hij weg gaat bij psv na het uitdienen van zijn contract. Hij is altijd een goede prof geweest.

11 november 2010 om 20:40

lodeiro jij bent vanmorgen zeker ergens tegenaan gelopen of zo? affelay een schande voor de club???of wil je gewoon reacties uitlokken?
Affelay verdient een mooie club en niemand maar dan ook niemand van/voor psv die hem dat misgunt.

Ook Voetbal International wordt dus steeds onbetrouwbaarder.

Voorheen was je er bijna zeker van als ze iets naar buiten brachten, tegenwoordig nemen ook zij een loopje met de liefhebber.

11 november 2010 om 17:43

Heb je helemaal gelijk in het beste nieuws is nog altijd de krant. Daar staat toch altijd wel het nieuws in wat waar is. VI die maakt soms zulke belachelijke berichten. Dit is gewoon een pure blunder van ze eerst zeggen Barcelona en nu meld er een andere club.

11 november 2010 om 18:02

Of misschien zit Voetbalzone er wel naast. Misschien wil Dhr Salazar nog even geheimhouden wat er achter gesloten deuren plaatsvinds om een of andere mysterieuze reden. We weten pas zeker waar Affelay zal spelen als we hem in z'n nieuwe tenue in de krant zien terwijl hij de hand van zijn nieuwe trainer schud.

11 november 2010 om 19:59

Uit de krant?, ligt eraan welke krant AD en Telegraaf hebben soms ook nog wel onzin. Als ik echt iets betrouwbaars zoek met voetbal kijk ik op Teletekst 801.

11 november 2010 om 17:44

Ach het hangt er maar vanaf hoe ver je deze woordvoerder gelooft.

Hoe vaak is in het verleden niet door alle partijen ontkent dat er contact was en dat dan een paar weken later al deze partijen samen waren om de contracten te tekenen.

11 november 2010 om 17:47

Klopt, maar als ik vroeger iets van VI hoorde dan werd dat altijd binnen een dag bevestigd. Nu zitten ze er veel vaker naast.

11 november 2010 om 17:47

Zij moeten ook snel nieuws brengen en drie uur tv per week maken en iedere week en blad vol nieuws vullen: dan ga je af en toe op je bek, het is niet anders. Ik zie in een ochtendkrant ook liever dat er een gokje wordt genomen met de gebeurtenissen van die avond/nacht, dan dat er doodleuk op de voorpagina staat 'dat er bij het drukken van de krant geen duidelijkheid was'.

11 november 2010 om 17:48

Dat is ook de reden dat ik de krant niet lees.

Te onbetrouwbaar. VI draagt zich echter uit als een betrouwbaar voetbalblad en is dat eigenlijk ook altijd geweest. De laatste paar jaar lijkt daar echter ook verandering in te komen helaas.

11 november 2010 om 18:11

Dat kan ook aan de mediatraining en geheimhoudingsplichten bij clubs liggen.. Ze willen niet minder abonnees dus moeten ze op andere wegen aan nieuws komen. Die wegen zijn alleen niet altijd betrouwbaar.

11 november 2010 om 18:41

Helemaal met je eens, vind het een schande hoe die snor met het voetbal hedendaags omgaat. geef hem een eigen kanaal waar die 24 uur per dag z'n ding doet, zodat voor de rest er niemand last van heeft.

ik hoor alleen maar, bla bla bla ...

enige wat zeker dus is, aangezien er zoveel nieuws komt over een desbetreffende vertrek... is dus dat hij vertrekt... meer niet

wat hij verdient, voor hoeveel hij vertrekt, welke club en land het word.. alleen Ibrahim zal het weten... dus deze speculaties? alleen maar een opvulling voor programma's en internet.

Ja dit dacht ik al ,

Wat zou Barca met hem moeten , ze hebben al middenvelders die allemaal beter zijn dan Affelay , dus zou niet weten wat je ermee moet .

De andere club is Atletico Madrid of Manchester United , ik hoop United aangezien niemand op het centrale middenveld creatief is , Affelay is dat wel en kan zelf ook wel een nette actie maken , dus hij zou best passen bij United.

Hopelijk zie ik hem volgend jaar in een rood shirt met daarop Aon.

11 november 2010 om 17:57

dus je schat Barca beter in dan Man Utd? Manchester heeft ook een ijzersterk middenveld vind ik..

maar we wachten dus maar tot het officieel is waar Afellay heengaat, ik hoop dat hij het red waar die ook naar toe gaat, vond Arsenal altijd wel wat voor hem, maar dan win je nooit wat

11 november 2010 om 17:59

Moah ,

Manchester United heeft wel goeie middenvelders , maar Giggs zal stoppen en Scholes ook , dus dan heb je toch wel een middenvelder nodig en Affelay vind ik beter dan Carrick .

11 november 2010 om 18:06

en Hargreaves is altijd geblesseerd, daar heb je wel een punt, al is Carrick wel een iets andere speler, hou je Fletcher, Anderson en Gibson nog over, of die moet op de plek komen van Giggs, Nani of Park ja, middenvelders zat nog..
maar dat is bij Barca ook zo, Busquets, Xavi, Iniesta, Mascherano, Keita..

We zullen zien waar hij heengaat, het staat denk ik wel vast dat ie weggaat

12 november 2010 om 03:45

Dat dacht ik ook al aan Diedone. Vooral omdat het heel stil is rond United (m.b.t Afellay) en dit is vaak de manier waarop het bij United gaat. Wel zijn er meerdere malen mensen van United in Eindhoven gesignaleerd en is de intresse daar wel geweest. Het zou een stunt zijn wanneer United hem binnen haalt. En ook wel een klein succesje.

Volgens mij mag hij dan ook CL spelen aangezien je 2 spelers mag inschrijven die al EL hebben gespeeld.

dat bewijst maar weer wat voor onbetrouwbare bron VI is! het leek me al sterk wat barcelona met hem moet

Die Salazar hoef je ook niet direct op z'n woord te vertrouwen hoor. Beetje een vage gast als ik de verhalen mag geloven. Ik denk eigenlijk wel dat Afellay naar Barcelona gaat, maar ze houden het nog even spannend om er voor Afellay een zo goed mogelijk contract uit te halen.

Atletico Madrid natuurlijk. Dat was al langer bekend en dat wordt hem ook denk ik.

11 november 2010 om 17:56

hoop het wel dan

waar wil je affelay zetten

valdes
dani
puyol
pique
abidal
xavi
mascherano
iniesta
messi
villa
pedro
11 november 2010 om 17:57

Afellay is beter dan Mascherano en Pedro.

11 november 2010 om 18:16

affelay beter dan mascherano en pedro?? wat heeft affelay al bewezen op dat podium?? helemaal niks! pedro is gewoon een super voetballer en mascherano kan je totaal niet vergelijk met affelay! en zelfs dan is masch veel beter dan hem.. pedro heeft overigens vorig jaar als enigste speler ter wereld in alle competities gescoord!!

11 november 2010 om 18:19

Afellay is beter dan Mascherano en Pedro

dit is eg appels met peren vergelijken, ik vraag me echt af of je wel goed en serieus hebt nagedacht toen je dit poste....

in ieder geval bedankt voor de grap

11 november 2010 om 18:32

Doe niet zo belachelijk man. Afellay is lang niet zo goed als Mascherano of Pedro. Echt waar, wat een kortzichtigheid en opportunisme heerst er weer onder vele voetbalfans die ineens denken dat Afellay wereldtop is. Pedro en Mascherano hebben zich al op een véél hoger niveau bewezen dan Afellay. Je hoort mij toch ook niet zeggen dat Suarez beter zou zijn dan een Pedro ofzo. Doe eens normaal joh..

11 november 2010 om 17:58

back up voor 1 van die middenvelders,, of hij heeft de meeste kans op de positie van Pedro

11 november 2010 om 18:10

Pedro zit nu in de vorm van zn leven, speelt bijna alle wedstrijden in de basis, en levert ook veel aassist en is dreigend voor doel, conclusie: Afellay past niet in het systeem van Barcelona, gun hem het wel, maar Afellay moet gewoon eerst bij een club als At Madrid, Valencia spelen, en vandaar de overstap naar ''het grote Barcelona'' maken

11 november 2010 om 18:12

Barcelona speelt trouwens zo dit seizoen,

Valdez
D.Alves
Pique
Puyol
Abidal
Xavi
Busquets
Iniesta
Messi
Villa
Pedro
11 november 2010 om 18:17

nee zo spelen ook niet zo ze spelen met messi is de spits(beetje vrije rol in spits), villa linksvoor(wat ik heel erg jammer vind, want hij hoort spits) en pedro rechtsvoor(die dus linksvoor hoort..)

dus ze spelen: villa-messi-pedro

maar ik hoop dat pep gaat zien dat het zo moet: pedro-villa-messi

11 november 2010 om 18:20

Op papier spelen ze zo, in het veld veranderen ze inderdaad van positie, is ook verwarremd voor de tegenstander, allemaal lopende zwervende spelers moeilijk te verdedigen, en barcelona beschikt over een geweldig positiespel.

11 november 2010 om 18:17

Rechtsbank?

Hij had beter naar Atlético Madrid kunnen gaan. Prachtige club in een mooie competitie. Dat is een soort tussenstap voor de echte top.

Dit is wel een grote blunder van Vi en al helemaal van Vz die dat dan kwakkeloos overneemt!!!!
Journalistiek met een grote 0!!!
Ben benieuwd wie die club dan wel is?
Maar we hoeven het niet teweten tot dat het pas echt waar is.
Want je word er een beetje moet van eerst was het atletico toen weer liverpool en vandaag was het zeker barca wat dus niet zo is en morgen is het....

Veys schreef;opstelling.

ik vind dat joun opstelling niet klopt je kunt affelay ook linksbuiten of ienesta en pedro eruit en affelay linksmid

Al die Afellay haters zijn echt zielig. Afellay is de beste middenvelder in de eredivisie, waarom zou hij Barca dan niet aankunnen? Techniek heeft hij, snelheid heeft hij, een mooie pass heeft hij en overzicht kan hij daar ontwikkelen. Ik weet zeker dat als Afellay eenmaal bij Barca speelt hij alleen maar beter zal worden, en wie weet zelfs de aas van oranje zal worden.

11 november 2010 om 18:09

helemaal mee eens!!!
Het is dat je al een groen randje hebt want anders had je die van mij gekregen!!!
Ik vind affelay veel beter dan pedro of keita of die trage marcherano.
Deze jongen is jong en springt er in nederland met kop en schouders boven uit!!!!
Bij barca zou hij alleen maar beter worden en wat jij zegt misschien wel bij het nederlands elftal samen met sneider de man worden waar het om draait.

11 november 2010 om 18:17

Hij kan goed worden, maar ik vind hem nou niet zo bijzonder. Wat mij altijd opvalt als ik naar Afellay zit te kijken is dat hij een postbode voetballer is. Hij loopt teveel met de bal en daar zijn de Barca spelers niet echt van gediend. Ik hoop echter (net als Valencios) dat hij naar Valencia gaat, dat is de ideale club voor hem.

11 november 2010 om 20:28

Leuk. In een statisch team als PSV loopt Afellay inderdaad veel met de bal, omdat er anders niks wordt gecreeërd. Als Afellay bij Barcelona komt te spelen dan beweegt alles en iedereen om zich heen en kan ie de bal overal kwijt en zal die zeker meegaan in het 1/2 keer raken, want waarom zou je zo nu en dan niet een mooie assist op je naam willen hebben?! En daar is Afellay zeker toe in staat met zijn snelle manier van handelen en passen.

11 november 2010 om 18:20

Ik denk ook dat hij na 2/3 jaar ontwikkelen bij Barça, de basiself daar wel haalt.

11 november 2010 om 18:56

Bij barcelona krijg je dus echt niet even 3 jaar de tijd om je rustig te ontwikkelen hoor.. het is vrij simpel voor 2 miljoen is het een leuke speler voor op de bank dat is geen geld voor zulk soort clubs, maar laten we eerlijk wezen afellay is geen wereldklasse en ik zie hem dat ook niet worden leuke speler voor net onder de top maar meer ook niet.. ik zie hem geen basisplek veroveren bij barca

p.s. : hij is een aanvallende middenvelder snap niet waar mensen het vandaan halen om hem te vergelijken met verdedigende middenvelders (masherano, busquets ) en pure aanvallers (pedro)

11 november 2010 om 19:09

Daar krijg je echt wel tijd, alleen de meeste spelers zijn zo in hun nopjes van hun transfer dat ze gelijk denken aan de basiself, doelpunten maken etc. Die spelers willen na een seizoen op de bank gezeten te hebben al weg. Als Affelay verstandig zou zijn, zou hij zich op dat moment bij Barça in 2/3 jaar moeten ontwikkelen tot een basisspeler.

Maar dat is niet aan de orde en nu dwalen we ver weg van het eigenlijke OW.

11 november 2010 om 18:36

Omdat de Eredivisie niks voorstelt vriend, het is heel simpel hoor. Je moet jezelf eerst op een hoger niveau bewijzen voordat mensen blind hoeven te geloven dat je Barcelona wel even aankan. Heb jij wel door wat voor niveau Barcelona is? Dat is absolute wereldtop, om daar te slagen moet je echt extreem veel in huis hebben en dat heeft Afellay (nog) niet.

Daarnaast past Afellay niet bij Barca. Hij heeft de bal vaak lang aan de voet en bij Barca draait het er allemaal om om snel te tikken naar medespelers, combinatievoetbal weetjewel? Zou jij toch moeten weten als je Barcelona zo leuk vind. Ik schrijf Afellay niet meteen af maar jij mag mij wel eens vertellen op wiens positie Afellay dan gaat spelen, op die van Xavi, Iniesta, die van Pedro of misschien maar gewoon Messi op de bank zetten toch?

11 november 2010 om 18:58

Hij hoeft van mij ook niet meteen in de basis. Hij moet zich eerst bewijzen, en dat kost tijd. Maar als hij eenmaal is aangepast aan het systeem van Barca, zal hij vlammen en ik denk ook een basisplaats veroveren. Onderschat Afellay niet! Ozil werd door velen ook onderschat en als stand-in voor Kaka gezien, en moet je nu eens zien. Het aanpassen hoeft trouwens niet eens moeilijk te zijn. Combinatievoetbal dat kan Afellay wel zoals je hebt kunnen zien in oranje. Vooral met Sneijder en VDV deed hij dit erg goed.

Het niveau bij Barca is ook erg hoog, maar nogmaals, ik vind dat Afellay onderschat word. Als hij op de juiste manier gebruikt word, kan hij echt heel veel. En mensen die hem niet mogen zijn blind of gewoon haters om andere bepaalde redenen.

11 november 2010 om 18:53

Hij zou Barca misschien aan kunnen, maar op dit moment kan je dat gewoon weg nog niet zeggen. Hij heeft nog nooit op zo'n hoog niveau gepresteerd als wat ze bij Barca doen. Bij barca spelen spelers van het kaliber v/d vaart bv en die kan hij niet uit de basis spelen. Ik ben het met je eens dat hij techniek en snelheid heeft, maar of dat talentvol genoeg is dat kan je nu nog niet zeggen. Ik denk echter zelf dat hij er veel kan leren en het een goede stap voor zijn ontwikkeling zou zijn. Maar om te zeggen dat hij barca aankan vind ik wel erg ver gaan. Dat moet je nog maar afwachten!

11 november 2010 om 19:37

Ik ben het helemaal met je eens !
Dat probeer ik ook al een tijdje mensen uit te leggen, maar ze blijven maar zeuren en blijven maar zeggen dat Afellay het niveau niet aankan....
Maar ik weet zeker dat hij potentie heeft om in de basis bij Barcelona te spelen geen twijfel over mogelijk voor mij.

Ik denk eerder dat hij naar Sevilla toe gaat als bijvoorbeeld Navas of Capel vertrekt.

Ik begrijp niet waarom mensen boos zijn op Affelay, hij heeft zijn contract netjes uitgediend, en deze jongen verdient een mooie transfer, net als Emanuelson bij Ajax. Jammer dat hij volgende jaar niet meer in Nederland speelt maarjah er komt weer een plekje vrij bij Psv, ben benieuw hoe zij het gaan oplossen.

Alsjeblieft laat het Arsenal zijn. Daar past die jongen geweldig.

11 november 2010 om 18:16

hoop het ook, en Arsene Wenger zal hem ook een kans geven om te ontwikkelen, niet zoals andere clubs, voor dat je het weet hebben ze een andere speler gehaald voor een miljoenenbod, en dan is Afellay overbodig..

Ik zou precies het zelfde doen net als Afellay ik dien me contract netjes uit en daarvoor moeten ze maar proberen te verkopen. als ik naar manchester city ga zou ik het zelfde doen.

Hoop persoonlijk dat het Valencia is, ze hebben nooit een opvolger van Silva gehaald en buiten de toptalenten Feghouli en Isco is er niemand voor de AM positie. Affelay zou deze perfect kunnen opvullen.

Ik zie hem nog wel naar Tottenham gaan, helaas. Slecht voor z'n ontwikkeling aangezien ze hem totaal niet nodig hebben en hij volgens mij nu al hoger kan. Hij zou in principe goed bij Arsenal passen, indien Arshavin vertrekt. Dan zou Arsenal goed 4-3-1-2 kunnen spelen met Afellay op 10. De connectie tussen Van Persie en Afellay werkt bij Oranje uitstekend. Maar ook bij Arsenal geldt; zelfs áls Arshavin vertrekt, zijn er genoeg alternatieven. Bij Barcelona vind ik hem totaal niet passen.. Maar waar dan wel? Misschien een leuke subtopper in Spanje / Engeland.

Kom op jongens, Afellay zal het toch niet redden bij Barca, veelal de bank warm houden ja!
Barcelona had naast Villa ook gewoon meteen Silva moeten halen, beste speler met Tevez bij Mancity als je het mij vraagt. Dan had je echt een droomteam! Pedro en Bojan als stand in voor Silva en Villa.. Droomteam!

Valdez
Dani Alves
Puyol
Pique
Abidal
Xavi
Busquets
Iniesta
Messi
Villa
Silva
11 november 2010 om 18:53

Een club als Barcalona speelt vaak heel erg lang door in alle mogelijke competities en bekers. Dat betekend dat ze al snel boven de 50 wedstrijden zitten. Je kan van een speler als Messi bijvoorbeeld niet verwachten dat hij AL die wedstrijden 90 minuten gaat spelen. Mocht Afellay naar Barca gaan, dan wordt hij natuurlijk niet gehaald als directe versterking voor de basis, maar als ondersteuning/bankzitter. Hij zal niet de wedstrijden tegen Real Madrid of Chelsea spelen, maar hij zal heus wel de nodige invalbeurten krijgen of de wat mindere tegenstanders. Dat is ook geen schande en wie weet dat hij over 2 jaar 'gewoon' een vaste waarde is...

Spelers als Messi zijn ook niet heel het jaar inzetbaar en door blessures is het voor Afellay goed mogelijk dat hij zijn minuten maakt

ik hoop dat hij naar barca gaat maar ik denk zelf eerder liverpool of man unted. time will tell, goeie voetballer ook voor topclubs! succes afellay.

Ik hoop dat bayern hem haalt ! Vind hem een fantastische voetballer die beter kan worden !

Ik ben misschien de enige,maar ik denk nog steeds dat het waar is.

Ik hoop echt heel hard dat het 1 van de Engelse topclubs wordt! En dan het liefst zoals hierboven al een aantal keer werd gesuggereerd Arsenal! Afellay is heel snel in z'n handelen en z'n passing is bij PSV al erg strak, dus dat zou een mooi avontuurtje kunnen gaan worden!
Daarbij natuurlijk de vele mooie Engelse wedstrijden aanschouwen met nog een extra Nederlandse topvoetballer (in wording) :D

Je krijgt de kans om naar Barca te gaan maar 1 keer denk ik, dus misschien ie het er maar gewoon op wagen! Op het 1e oog is het (te) hoog gegrepen maar aangezien Barca zoveel wedstrijden speelt gaat ie zeker zijn minuten wel maken als aanvallende middenvelder of hangend op links/rechts, ik denk dat Afellay een type is die zich kan optrekken aan de begenadigde spelers om hem heen! Niet voor niets kan ie met Nederlandse topspelers als Sneijder en Van Persie fantastisch samenspelen! Wie weet ontwikkelt ie zich dusdanig dat ie steeds meer ingezet wordt en een belangrijke speler wordt, in het slechtste geval moet ie na 1 jaar erkennen dat het wat te hoog gegrepen was en dan kan ie alsnog bij veel topclubs terecht, wel zuur (voor Psv) dat Barca dan voor een 2e keer als handelshuis fungeert net als bij Van Bommel! Overigens is Van Bommel ook niet slechter geworden van zijn transfer naar Barca, een aardig seizoen met Cl-winst en daarna een goed vervolg bij een andere topclub Bayern!

Hoe dan ook, de kans dat Afellay vertrekt uit Eindhoven wordt elke dag groter. Of het nou naar Barcelona is of Internazionale, de gehele Europese top staat in de rij om hem in te lijven. En dat is een prachtig compliment voor zowel Psv als Afellay. Het is alleen jammer dat het op een vervelend moment gebeurt maar het is even niet anders. Ik gun het Afellay van harte en ik denk met mij alle Psv supporters. Afellay is al jaren loyaal aan Psv en als je dan de kans krijgt om in je laatste contractjaar de stap naar de wereldtop te maken dan moet je dat doen. Het is een sportieve en financiele verbetering en daar moeten we begrip voor hebben. Clubs als Barcelona komen maar één keer langs. Ik ga er overigens nog steeds van uit dat Barcelona zich wél heeft gemeld. Het bericht op Vi komt van Psv watcher Thijs Slegers en die is zeer betrouwbaar en zet niet zomaar een dergelijk bericht op het net.

Het plaatst PSV natuurlijk wel voor een dilemma, want zonder Afellay is de ploeg toch een stuk minder gevaarlijk en het kampioenschap wordt dit jaar denk ik geen makkie voor welke club dan ook. Laat je hem dan gaan en mis je misschien komend jaar weel Cl(-gelden) of hodut je hem, wordt dan kampioen en laat je hem dan voor niks gaan? Lastig.

Ik hoop dat hij naar Barca gaat. Ik heb alle vertrouwen in Afellay dat hij zicht knokt in een basisplaats. het wordt wel moeilijk. Hij moet zeker niet naar een middenmootje als Atletico Madrid. Dat zou zonde zijn. Misschien krijgt hij dan de kans niet meer om voor een topclub te spelen. Laat hem maar beginnen op het hoogste podium en als hij dan te licht is om zich verder te ontwikkelen dan maar naar een Atleticootje

Buiten het feit dat het een geweldige voetballer is,zouden ze hem zelfs kunnen inzetten om Fabregas bij arsenal los te peuteren. want die willen ze wel héél graag hebben.en Wenger heeft al eens aangegeven gecharmeerd van Afellay te zijn.

Om te beginnen is Afellay top, geen absolute top maar heeft zeker wel potentie tot. Als je al een beetje verstand hebt van voetbal zie je dat...
Elke club die op alle fronten mee wil doen om de titel heeft ook spelers in de breedte nodig. Als Iniesta of Xavi wegvallen (wat vaak het geval is de laatste tijd) speelt Keita. Sorry maar dan vind ik Afellay toch echt wel een paar klasse beter en bovendien kan hij op meerdere posities uit de voeten. Deze man is een musthave voor elke team en helemaal voor die prijs!

Erg benieuwd waar dit heen gaat..... Denk dat het sowieso een winters vertrek gaat worden en dat is op zich wel op te vangen voor wat betreft de competitie....

Misschien heeft Milan wel interesse in Affelay. Milan heeft sinds het vertrek van Kaka alleen Seedorf beschikbaar voor de nummer 10 positie. Hoewel hij nog steeds goed presteerd, is hij minder constant en minder explosief geworden in de afgelopen jaren.

Zowel Leonardo als Allegri hebben geprobeerd om Dinho achter de spitsen te laten spelen, maar dit was geen succes. Seedorf is rijp voor een reserverol of voor basisplekken in grote wedstrijden. Daarnaast lijkt het erop dat Dinho binnen afzienbare tijd zal vertrekken, aangezien zijn contract afloopt.

Milan doet graag goedkoop zaken en Affelay past uitstekend in het plaatje van Milan. Wellicht hebben ze andere spelers op het oog (pastore, Hamsik, Ganso), maar deze zullen veel geld kosten. Milan moet volgend jaar een aantal spelers definitief overkopen (boateng, Ibra). Daarnaast moet er achterin nog het één en ander versterkt worden. Met name de backposities. Een koopje als Affelay lijkt mij ideaal. Tenzij men hem in Milaan niet goed genoeg vindt.

Hoop dat affelay dan naar Arsenal gaat waar hij zich goed kan ontwikkelen in de loop der jaren want, bij barca gaat hij zo een kans niet krijgen

ps: Wie is beste speler van eredivisie volgens jouw ?????

12 november 2010 om 10:41

Ook zeker mooie club en volgens mij heeft van Persie hem wel aangeboden daar alleen ook daar is de concurrentie moordend. Nasri, Arshavin, Rosicky, Wilshere..

Ik hoop toch echt dat hij nog steeds naar Manchester komt. Vooral omdat ik in hem toch wel het creatieve zie wat ik bij United mis. Iemand die met de bal aan de voet gevaar kan stichten maar ook in de passing goed uit de voeten kan. Eigenlijk hebben we naast Nani op dit moment niemand die dat echt kan.

Time will tell, en ik hoop dat ik gelijk krijg.

On: Natuurlijk word dit wel fantastisch gespeeld. En zal PSV en zijn zaakwaarnemer alles tot het laatste moment blijven ontkennen. Het mooiste scenario vind ik nog dat hij gekocht word in de winter en dan het seizoen nog mag afmaken bij PSV voor alle partijen een win win situatie.

Zaakwaarnemers en spelers moet je ook niet geloven, die liegen bijna altijd. Pas als het in kannen en kruiken is, vertellen ze de waarheid.

Het zou anders wel een blunder van VI zijn als het niet waar is. Vroeger kon je altijd vertrouwen op nieuws van Vi....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Ajax64
3.PSV63
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ZahaviAanvaller
R. SchmidtUnknown
Y. MvogoKeeper20
O. BoscagliVerdediger20
P. MaxVerdediger20
D. DumfriesVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Woensdag 23 september
Antonio Rüdiger staat voor een vertrek bij Chelsea. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren