Robinho maakt overstap van Manchester City naar Milan

Dinsdag, 31 augustus 2010 om

AC Milan heeft na de komst van Zlatan Ibrahimovic opnieuw een topvoetballer vastgelegd. Robinho komt over van Manchester City en tekent voor vier jaar, zo meldt de Italiaanse topclub dinsdag. Met de transfer van de Braziliaanse dribbelaar is vijftien miljoen euro gemoeid.

/

Robinho arriveerde dinsdagmorgen in Milaan voor een medische keuring en de ondehandelingen over de persoonlijke voorwaarden. De aanvaller was al langer uit op een vertrek uit Engeland. De Zuid-Amerikaan speelde de afgelopen zes maanden op huurbasis voor Santos en was graag langer gebleven. Manchester City haalde Robinho echter in augustus terug naar Europa en kwam na diverse gesprekken tot de conclusie dat een vertrek de beste optie was.

Robinho kwam twee jaar geleden voor liefst 42 miljoen euro over van Real Madrid, maar bij Manchester City besefte men dat zij dit geld niet meer terug zou verdienen. Derhalve maken The Citizens een verlies van 27 miljoen euro. Bij Milan gaat Robinho deel uitmaken van een van de beste voorhoedes van Europa met onder meer zijn landgenoten Ronaldinho, Alexandre Pato en de Zweeds international Ibrahimovic.Gerelateerd

Meer sportnieuws

204 reacties (laatste reactie door Sargon)

42 gehaald . 15 weg ....

Man City is toch ook 1 grote grap

31 augustus 2010 om 18:14

ja idd!!!

ben benieuwd wat robinho er van gaat maken in milan!!! hoop dat hij nu wel slaagt bij een topclub!

Maakt de poule van ajax wel intressant om naar te kijken met champions league!!!

can't wait

31 augustus 2010 om 18:47

hoop dat hij weer top wordt! vond hem bij real altijd geweldig!

31 augustus 2010 om 19:19

Barça 70 gehaald Ibra - mogelijk 24 weg = 44 miljoen verlies, twee miljoen meer dan Robinho kostte en dat levert Manchester toch 15 miljoen op plus een flinke besparing in het salarishuis. Dus wie is hier de grote grap?

31 augustus 2010 om 20:00

Barca heeft Ibra niet gehaald voor 70 miljoen hoevaak moet dat gezegd worden. Barca betaalde 45 eto'o. Deze meneer had slechts nog een contract voor één jaar en was niet geliefd bij Guardiola. Door het contract van een jaar zou hij volgend jaar toch gratis weg zijn gelopen. Echter gaan mensen aan zijn contract van één jaar een hoog bedrag binden wat niet relevant is. Verder scheelt het salaris van Ibra flink in het salarishuis. Dus wie is hier de grote grap? Niet dat het goed te praten is maar toch maar even een beter beeld erover geven

31 augustus 2010 om 19:59

Pato, Ibra, R10 en R9 wat een geweldige voorhoede zeg !!

Ik denk en hoop dat Milan kampioen wordt

31 augustus 2010 om 20:12

15 is echt niks voor hem. Dat heeft Milan toch wel goed gefixt!!

31 augustus 2010 om 18:52

Huh. Nu 40 miljoen? Dat zouden ze willen. Nu verhuurd en over een jaar 24 miljoen. Ook een belachelijke waardevermindering, net als Robinho.

31 augustus 2010 om 20:31

En het mooiste is dat Milan in beiden gevallen hier gretig gebruik van heeft gemaakt. Twee wereldspelers voor spotprijzen. Ik kijk uit naar Milan - Madrid!

Hele goede aankoop van Milan, hoop alleen niet dat het een gevalletje Quaresma of Mancini wordt. Zo een soort buitenspelers hebben het vaak moeilijk in Italie, maar met Ibra, Dinho en Pato om je heen kan je als je Robinho heet haast niet slecht presteren!

31 augustus 2010 om 18:14

Maar Boriello ging toch niet naar Juve dus kon deze transfer niet doorgaan ? Of is Boriello naar AS Roma gegaan ?

31 augustus 2010 om 18:19

Roma betaalt in principe 13 miljoen euro dus Borriello gaat normaal die richting uit.

Dit bedrag zorgt er trouwens, samen met de verkoop van Kaladze voor dat de transfer van Robinho ingedekt raakt volgens mij.

De deal met Borriello is nog niet officieel, maar men denkt dat Roma wacht tot de aandelenmarkt gesloten is.

31 augustus 2010 om 18:33

Het is wel officieel, ze hebben net bekendgemaakt dat hij verkocht is voor 13 à 15 miljoen euro

31 augustus 2010 om 19:01

De Milan site meldt dat hij uitgeleend wordt nu, dus er is twijfel of Roma een bedrag betaalt en of er zelfs een optie tot aankoop bedongen is.

31 augustus 2010 om 19:30

Maar Borriello wel weg dus. In ieder geval bedankt voor je reactie

31 augustus 2010 om 21:28

Ja hij is nu effectief weg. Roma zou 'beloofd' hebben om 13miljoen euro te betalen op het einde van het seizoen en nu reeds 2 miljoen voor de uitleenbeurt.

Vorige week was ik nog blij met Milan in onze groep, nu al een stuk minder

31 augustus 2010 om 18:28

Haha, zo dacht ik er ook over. AC Milan heeft nu wel een dodelijke aanval, een goed middenveld en een redelijke verdediging. Ajax gaat het zeer lastig krijgen.

31 augustus 2010 om 18:33

Ook al waren Zlatan en Robinho er niet bij.. dan had Ajax alsnog weinig kans.

31 augustus 2010 om 18:52

Dit is gewoon je reinste competitievervalsing. Vorig jaar kon Acmilan nog geeneens 15miljoen Euro opbrengen...en nu hebben ze opeens weer geld teveel?
Clubs als Milan moeten ze een keer aanpakken en sancties gaan opleggen.
Maar misschien is er daar ook van de Zomer een Georgier gekomen.
Al is Berlusconi ook stinkend rijk...maar schulden kunnen geeneens betaald worden.
In de tijd van van Basten en Gullit vond ik Acmilan nog een mooie club..maar het hele Italiaanse voetbal vind ik inmiddels niks.

31 augustus 2010 om 19:19

Ze hebben nog altijd meer uit inkomsten behaald, dan uitgaven gedaan deze transferperiode...

31 augustus 2010 om 20:36

Ac Milan behoort nog steeds tot de wereld top kwa structuur. Dus ook kwa financiën. Enorme cashflow en is eigendom van Fininvest. De rijkste investering firma van Italie.
Tevens zijn de TV inkomsten verdeeld voor dit seizoen, en Italië heeft na Engeland nog steeds de hoogste TV inkomsten voor de clubs.
Deze transfers zijn met uitgestelde betalingen en spelersverkoop gerealiseerd.

Ik denk dat je de situatie bij Milaan niet kan vergelijken met die van Real of Utd. Italiaanse competitie kent hele andere transfer wetten.

Ik denk dat deze aankopen wel goed zijn voor het gehele structuur van de klub. Financieel, als sportief.

Hoop dat hij eens iets volwassener wordt en zich bezig houdt met het voetbal.
Anders wordt hij ook een beetje ongeloofwaardig.

Wooww.. wat een voorhoede

-
-
-
-
-
-
-
Pato
Ronaldinho
Robinho
Ibrahimovic
31 augustus 2010 om 19:25

ja dat zei ik vorig jaar ook maar het faalde kwa resultaten dus effe sliken en wachten tot het eind van het seizoen, dan kan je feiten noemen

Ja hoor dagg, haha, wel super waar Milan mee bezig is, eerst Zlatan binnenhalen en dan meteen ook nog is Robinho. Kunnen een heerlijke ruit voorin vormen:

Ik dacht dat Milan blut was, blijkbaar niet . Die gaan weer meedoen om de prijzen, zeker weten.

31 augustus 2010 om 18:22

Hier nog de opstelling:

De ruit voorin namelijk.

Pato
Robinho
Ronaldinho
Zlatan
31 augustus 2010 om 18:26

Liever Dinho achter de spits

31 augustus 2010 om 18:33

Milan heeft al aangekondigd dat het weer als vanouds de 4-4-2 gaat spelen.
Zlatan en Pato in de spits, Robinho en Ronnie op de flanken en 2 controlerende middenvelders/verdedigende middenvelders Boateng/gattuso/pirlo/seedorf/ambrosini.
Welke spelers hij precies in de basis gaat zetten weet ik nog niet precies.

31 augustus 2010 om 18:36

Hoe graag ik Flamini en Boateng ook zie spelen, ik vrees dat Allegri Gattuso en Ambrosini meer kansen gaat geven komend seizoen. Op de trainingen is het ook duidelijk, maar vind het vooral erg voor Flamini, die jongen is zo getalenteerd en werkt zo hard, die moest rechtstreeks in de basis staan. Ambrosini is een ervaren leider met een kopbal sterk vermogen maar zijn piek is afgelopen. Gattuso moeten ze gewoon wegdoen, hij is niet meer de Rhino van vroeger..

1 september 2010 om 01:30

Robinho is op zijn best als hangende spits. Je hebt er niks aan om hem op de rechterflank te plaatsen.

1 september 2010 om 13:00

Nee man, dit is tenminste wat ik vind he, heb wedstrijden gezien van Robinho vooral met Brazilie. Hij is erg gevaarlijk achter de spits, beweeglijk, kan zo de ruimtes inspringen. Ronaldinho is juist op links dodelijk, heb je elke wedstrijd kunnen zien, maar goed ze kunnen gewoon tijdens de wedstrijd rouleren he.

1 september 2010 om 18:31

@ Sociofan1
Dat is ook wat ik zeg. Robinho is op zijn best als schaduw spits in een 4-4-2 formatie met een kommetje. Anders kun je Robinho ook uitstekend gebruiken als buitenspeler in een verkapte 4-3-3 formatie.

Echter, Ik ben bang dat AC Milan haar oeroude behoudende stijl niet zal veranderen. Ze halen dan niet het maximale uit Robinho.

31 augustus 2010 om 18:40

Pappa Berlusconi is niet zomaar blut hoor, ze praten altijd maar dat het lastig wordt enzo, maar als het echt echt moet trekt silvio de knip wel hoor.

On: wel een dodelijke aanval ja, alleen die backs moeten nog vervangen worden....dan zie ik ze met 2 vingers in hun neus de scudetto pakken. Inter wordt wel steeds kampioen, maar bovenin verspelen ze vaak nog een hoop onnodige punten. Als AC geen steken laat vallen voorzie ik een heleboel punten voorsprong!

Jeetje AC Milan doet nog goede aankopen zo op de valreep! Ik ben benieuwd hoe Milan zal gaan spelen en hoe het uitpakt.

Dit wordt toch verdacht. Wij allemaal maar denken waar Jordania het geld vandaan haalt, maar waar haalt Milan dit vandaan? Heeft Berlusconi ook illegale banden...?

On: Opvallend hoe Milan zich opeens nog zo versterkt, maar ze maken goed gebruik van spelers die bij andere clubs hun plek zijn kwijtgeraakt. Bij Man City zijn sowieso genoeg spelers die de basis niet meer halen en goedkoop naar andere clubs kunnen.

31 augustus 2010 om 18:25

Berlusconi is de afgelopen jaren door zijn zoons tegengehouden. Hij mocht van hen geen geld meer uitgeven voordat eerst alle schulden waren weggewerkt. Dit jaar heeft Berlusconi ze de 'zogenoemde vinger' gegeven en heeft hij gezegd dat hij weer teruggaat naar de periode waarin hij wel veel uit kon geven. Ook omdat hij niet vernederd wil worden door Real Madrid.

31 augustus 2010 om 18:32

Ja uiteraard heeft Berlusconi ook illegale banden, check wikipedia maar eens het leest zich als een slecht boek.

Maar hij heeft ook heel veel geld. Maar ik betwijfel dat Berlusconi dit betaald heeft, dit omdat hij op dit moment dusdanige problemen heeft dat hij niet zomaar even een paar mln naar Milaan kan overmaken(scheiding, rechtszaken etc). Ik ga er dus vanuit dat ze dit geld geleend hebben of net genoeg binnen krijgen aan de verkoop van Huntelaar.

Milan geeft nu in 1 week best veel geld uit, als je naar de spelers kijkt zijn het koopjes maar ik vind het toch heel veel geld voor Milan.
Dit omdat de club schulden heeft ook al zijn deze niet in dezelfde hoogte als die van Real of Liverpool toch zijn ze er.
En zoals reeds iemand zei lopen aan het einde van het seizoen diverse contracten af. Op de salarissen van deze spelers bespaar je dan wel maar je zult wel vervangers voor hun moeten halen. Verder zijn er ook redelijk veel oude spelers bij Milaan. Deze gasten kun je meestal niet verkopen en het is dan maar de vraag hoe lang ze het niveau aankunnen (niet iedereen is een Maldini).

Het gaat billenknijpen worden als AC Milaan naar de Arena komt voor de Champions League!

kan niet slechter voor ajax he ?
dan zullen ze wel 3de worden in de Cl.
tenslotte hoop ik nog altijd dat hun 2 robinho/ibra niet spelen tegen ajax.
ronaldo doet al niet mee dus dat is een gelukje voor ons.

Misschien toch weer kampioenskandidaat? Inter zeker, Juventus mischien en van Milan werd ook niet alles verwacht. Maar met de aanval zit het nu wel goed! Ibrahimovic en Robinho. Heerlijk!

Milan komt weer wat het terecht hoort met deze spelers. Aan de top van Italie en Europa. Het enige wat voor volgend seizoen nog nodig is, is een bikkelaar op het middenveld en verjongde backs.

Wel erg zuur dat het voor Ajax wel erg moeilijk gaat worden zo. Zonder Zlatan en Robinho was Milan goed, maar zeker thuis wel te pakken met wat geluk. Nu gaat het enorm moeilijk worden.

leuke transfer, als ze nou een beetje ook aan de verdediging wat hadden gedaan dan was t sterk geweest, maar dit Milan vind ik nog niet machtig genoeg om titels te winnen..

31 augustus 2010 om 18:22

@battigol
ze hebben ook wel wat aan de verdediging gedaan, sokratis gehaald die vorig seizoen erg sterk speelde bij genoa en yepes, die si wel al oud, maar ook een breedte versterking

31 augustus 2010 om 18:38

Niet te vergeten Bruno Montelongo, een jonge rechtsback met toch al aardig wat ervaring in de Uruguayaanse competitie. Verder ook nog die ene jonge gast van Barça gehaald, ben even zijn naam kwijt.. Maar hij is wel een flankspeler (middenvelder)

31 augustus 2010 om 18:47

@alladino

ja ik weet welke je boeld,
maar ik denk niet dat die laaste voor een plek in het eerste team in aanmerking komt

Tja bij Man City kijken ze niet zo nauw op een miljoentje meer of minder maar dit is toch echt een verlies van 27 miljoen nog het salaris van Robinho erbij! Verder wel een goede aanwinst voor Acm, ik neem aan dat voor deze transfer dan het geld van Klaasie gebruikt wordt?

Off: Kunnen Zlatan en Robinho wel gebruikt worden voor de CL? Lijkt mij dat in ieder geval Barcelona Zlatan wel had ingeschreven voor de Cl.... Of is de registratie pas na het sluiten van de transfer window (wat opzich mij het meest logisch lijkt)?

31 augustus 2010 om 20:48

Heeft zelfs niets met de transfer window te maken...
Als een speler niet in internationaal verband is uitgekomen voor zijn oude club (in Uefa-verband), kan hij worden gebruikt door zijn nieuwe club

Hoppa weer een goede aankopp van Milan, voegt veel toe.
Maar ze hebben nu een voorhoede met Pato, Ibra, Ronaldinho en dus Robinho. dus maar met 4-4-2 dan? maar op het algemeen goede transfer. snapte nooit dat ie bij mijn clubie Real nooit tot een topspeler is uitgegroeit.

en Ajax doe je best xD

31 augustus 2010 om 18:32

Nou ze kunnen met een ruit spelen, Pato en Robinho van de flanken. En Dinho achter Ibrahimovic

gruwlijk voorhoede..maar een van hun moet zker weten op de bank..tenzij de trainer zo wilt spelen: waarom geen seedorf omdat hij te aanvallend is..en aangezien zij al zoo aanvallend spelen..is dit perfect!!!

abitii ofso
zambrotta
Nesta
Silva
jankulovsku?
robinhio
gatusso
pirlo
ronaldinhio
pato
ibra
31 augustus 2010 om 18:30

Gozer, dit is geen Pro of Fifa hè.... Zlatan linksbuiten? Robinho rechtshalf?

Kom op man heb je die gasten ooit wel eens zien spelen? Hun kwaliteiten liggen in de midvoor. Zlatan in de punt en Robinho daarachter.

31 augustus 2010 om 18:43

Vind dit ook geen goeie opstelling

Wel jammer dat ze weer een aanvaller halen ze konden het geld beter gebruiken om wat backs te hale, zo had je Drenthe kunnen halen vin ik zeker daar wel goed passen op de linksback en een andere rechtsback.

Foutje in de Opstelling Zambrotta natuurlijk rechtsback

Amelia
Bonera
Nesta
Thiago
Jankulovski
Seedorf
Pirlo
Pato
Ronaldinho
Robinho
Zlatan
31 augustus 2010 om 18:51

Lachwekkende opstelling bpreal,

Alsof Ibracadabra al niet genoeg was, wij milanisti zijn niet bepaald verwend geweest de afgelopen jaren (op dihno na) met transfergoed.
Echter is er nu gewoon geen plaats voor 3/4 middenvelders; Flamini/seedorf/gatusso/boateng (de laatste is ook een aanwinst)
Pirlo Is onbetwist, over Ambrosini zijn de meningen verdeelt..maar hij is en blijft toch wel de capitano.
Dan heb je nog Bonera/onyewu als stand-in voor nesta, en Abate voor sokratidis. Verder heb je dan nog Oddo voor de ervaring..echter zie ik die liever niet meer op het veld verschijnen, zelfde geld voor Janku en Kaladze/favalli die kunnen gewoon totaal het niveau niet meer aan.

We zien wel wat Allegri ons gaat voorschotelen, wie weet is Robihno enkel gehaald als stand-in voor de toch wel blessuregevoelige Pato.
Ik kan me namelijk gewoon niet voorstellen dat Milan ZO aanvallend gaat spelen, Seedorf zal toch ook nog wel aan spelen toe willen komen.

Daarom had ik liever een top back in de vorm van Clichy/v.der wiel/de Silvestri gezien.
Ook is het jammer dat er nu toch weer een italiaan vertrekt (boriello naar Roma) uit de selectie...we moeten echt geen Inter worden als je t mij vraagt.

Maar ach ik mag niet klagen, met deze groep kan Milan best hoge ogen gooien mits iedereen fit blijft.

Forza milan!

Abbiati
Sokratidis
Nesta
T.Silva
Antonnini
Pirlo
Ambro/Boaten
Pato
Ronaldihno
Robihno
Ibrahimovic
31 augustus 2010 om 19:51

lachwekkend???

Oh k zie mijn foutje ik had 4-4-2 gedaan en toen k iets wou wisselen werd het een 4-4-3 effe een vernieuwing hoe ik Ac Milan zie:

Mensen onderschatte Robinhio als hij zich in zijn vel voelt is hij meesterlijk!! Heb amerika tegen brazilie gezien en dit is zijn positie!!

abiatti??
zambrotta
nesta
silva
januklovski?
robinhio
gattusso
pirlo
ronaldinhio
pato
ibra

Zo Robinho is wel wat meer waard dan 15 miljoen. Het is echt een goede snelle dribbelaar en ik denk dat hij bij Ac Milan weer geweldig gaat voetballen. Ze hebben echt een goede aanval en zo kan Milan weer mee doen om de titel laatste paar jaren ging het voorin mis maar nu met Ibrahimovic, Pato, Robinho en eventueel Ronaldinho heb je gewoon een prachtige aanval.

Borriello gaat in principe voor 13 miljoen euro richting AS Roma, al werd eerst gedacht aan een ruil met Mexes ( dat is evenwel niet doorgegaan ).

Al bij al doet Milan hier geen slechte zaak. Het loon van Robinho zal wel iets hoger liggen en Borriello is een Italiaan dus op zich jammer dat hij vertrekt. Voor mij hoefde Robinho niet, maar nu hij er is, verhoop ik natuurlijk het beste.

Borriello gun ik ook het beste bij AS Roma, scoren tegen Milan moet hij evenwel niet doen .

Door het vertrek van Kaladze zijn ze bovendien nog een vrij zwaar contract kwijt geraakt, wat toch ook weer een positieve noot is.

Even hoofdrekenen,

42 - 15 = 27 miljoen die even is weggegooid,

Voor 27 Miljoen had je de vervanger van Robinho al misschien kunnen kopen.

Het zijn wel de topclubs die profiteren hiervan, Milan profiteert hier zelf dubbel van eerst met Zlatan nu met Robinho.

Als ik fan was van Milan, was ik dan ook zeer, zeer, zeer gelukkig.

31 augustus 2010 om 18:41

Je vergeet alleen dat Robinho en dikke salaris krijgt en dikke premies vangt en dat drukt ook op de bgroting van city. Dus dan is het geen 27 miljoen verlies. Het zou zonde zijn om een te duren sspeler op de bank te houden. Daarbij is een deel van die 42 miljoen al terug verdiend met merchandising. Om te berekenen of ze winst of verlies maken bij een speler moet je neit alleen naar de transfer bedragen kijken.
City hoef t geen vervangers te halen ze moeten zoveel mogelijk verkopen alle posities 4 bezet. En alle wissel spelers gaan met moeite weg omdat ze geen salaris willen inleveren dan kan je geen grote bedragen vragen!!

Milan wordt weer een topclub zoals ze dat vroeger waren, toch een van de mooiste clubs in Italie kwa historie als je het mij vraagt. Topaankoop van Milan zeker weten, wel handig dat er zo een Manchester City er is voor deze soort aankopen

Ben benieuwd hoe ze dat gaan aanpakken want ik vind Allegri niet de trainer die met 4 aanvallers gaat spelen en zeker niet 4 aanvallers die niet tot nauwelijks meeverdedigen en daar komt ook bij dat je dan ook wel erg krap zit in je spitsen als je Huntelaar en Borriello laat vertrekken heb je nog Oduamadi maar die jongen is nog heel jong en voor de rest zijn er geen opties ja Inzaghi als breekijzer misschien maar die is niets meer instaat dat te brengen wat je mag verwachten van een spits van AC Milan..

En een van die 4 op de bank gaan zetten zal ook niet zo gemakkelijk gaan en dat zal geheid tot onrust leiden want het zijn toch stuk voor stuk grote spelers die zich te groot voelen om ergens op te banken te gaan zitten.

Waar Halen ZE HET Geld Weg!!????

31 augustus 2010 om 18:23

Het lijkt mij dat ze deze transfer deels financieren met de verkoop van Huntelaar en ook met de eventuele verkoop van Boriello.

31 augustus 2010 om 18:33

Maar de verkoop van Huntelaar is ook een gevalletje verlies maken. Ze krijgen minder voor hem dan ze hebben betaald, met 2 miljoen verlies kan je Robinho niet kopen.

31 augustus 2010 om 18:45

pff verlies reageer dan alleen op het voetballende gedeelte als je economie niet snapt.

31 augustus 2010 om 18:48

Tuurlijk maken ze ook een verlies op Huntelaar maar ze krijgen alsnog iets van 13/14 miljoen erbij in de lijkt mij toch vrij lege clubkas. Hiervan kunnen ze dan dus deels de transfersom van Huntelaar gebruiken om Robinho te halen.

31 augustus 2010 om 18:24

@mancityman
4 woorden

ber- lus-co-ni

natuurlijk wat aliaga zegt

31 augustus 2010 om 18:26

Vier lettergrepen bedoel je?

31 augustus 2010 om 18:29

@ milanisto

dat snap ik
het is soort van niet grappige grap haha
forza milan

dat kan de beste aanval van europa worden maar het moet nog blijken of ze elkaar een beetje goed kunnen vinden maar ik vind wel dat milan toch ook wel iets aan de achterhoede mag doen

vraag me af of deze aankoop nodig is. en waar moet hij gaan spelen als je dinho zlatan en pato al in de aanval hebt. Of wil Milan 4 -2-4 gaan spelen. ze hadden net zo goed een sterke middenvelder als stand in voor pirlo kunnen halen

31 augustus 2010 om 18:48

ze zullen gewoon 433 blijven spelen!!
Waarom denken mensen dat de grootste namen ten alle tijden moetn spelen ??
Je kan gwn een speler op de bank zetten hoor. Hij heeft 4 toppers voor 3 posities dan spelen er 3 en heb je 1 achter de hand? en de kans dat ze alle 4 fitblijven heel het seizon is ook klein.

What the hell, zo weinig geld?! Ergens had ik ook nog wat hoop dat Barcelona Robinho zou halen, zeker als ik nu zie voor hoeveel geld.
Milan heeft nog wel twee mooie deals kunnen maken in enkele dagen tijd, mooi gedaan. Ben benieuwd of ze nu eindelijk wat weerstand zullen bieden tegen Inter en wat ze zullen presteren in de Champions League. Dit maakt het seizoen alvast een stuk leuker!

31 augustus 2010 om 18:23

Ik hoop dat Robinho het waarmaakt. Vond hem bij Real toch niet de minst onaardige speler, heeft een geweldige trukendoos in huis waarmee hij menig verdediger doldraait.

Wat een zaken doe je dan. 27 miljoen weggegooid geld, ik word er misselijk van.
Overigens een goede, vooral technische, speler voor dat geld! Ben benieuwd hoe 't gaat uitpakken daar in Milaan. Eerst Zlatan en vervolgens Robinho, wordt er niet makkelijker op voor Ajax.

Ac milan is vooral in de voorhoede veel sterker geworden met ibra en robinho der bij. Ze kunnen hogen ogen gooien in de serie a en de Cl. eindelijk weer eens concurentie van milan der bij voor inter maakt het alleen leuker en spannender..

31 augustus 2010 om 18:28

snelste

Ac milan is vooral in de voorhoede veel sterker geworden met ibra en robinho der bij.

Meen je dat nou?

Ik dacht dat de bank er sterker van is geworden. Blijkbaar niet als ik jouw moet geloven.

1 ding is zeker die Milan heeft toch zaken gedaan, Zlatan en Robinho binnenhalen en voor niet zo veel ook. We mogen weer uitkijken voor Milan, dan heb ik het over in de CL.

31 augustus 2010 om 18:36

AC heeft zeker goede zaken gedaan Ibra en Robinho voor 39 mil.

en Suarez moet in zijn eentje nog meer opbrenegn dan deze 2 samen
dat klopt ff niet

dan staat het redelijk, maar ze hebben geen keeper en die verdedigers op silva naar is het ook heel zwak, worden halen maximaal de 2 plaats maar zie ze ook wel derde,vierde,of vijfde worden, plus ze tellen op champions league niveau ook niet mee, komen hooguit 1 ronde verder en dan is het ook afgelopen.

Dit is wat ik denk het hoeft niet zo te zijn,

Mvg

31 augustus 2010 om 18:28

Verdediging zwak? Laat me niet lachen kerel. Nesta is nog steeds één van de, zo niet de beste verdediger ter wereld. Die kerel gaat nog zeker 2 a 3 jaar mee en speelt op absoluut topniveau. Op Maldini na, de meest intelligente verdediger die ik ooit in actie heb gezien.

31 augustus 2010 om 18:39

@ajaxfrans
ze hebben wel een keeper hoor. abbiati en amelia, dat er 2 zelfs.

verder laat je uit alles blijken dat je geen verstand hebt van milan

de verdiging is prima, silva is een ijzersterke verdediger, nesta is ondanks zijn leeftijd nog steeds een wereldtopper, antonini heeft zich prima ontwikkeld, en bonera op rechts doet het ook harstikke goed,

ga eerst wedstrijden kijken voordat je de verdediging van milan afkraakt en als een schaap andere mensen achtervolgd

31 augustus 2010 om 18:46

Juist Gatusso3. Daarnaast is er met Sokratis al ingekocht voor de toekomst en kan Abate eventueel als rechtsback spelen. Milan is in de UCL overigens nooit bij voorbaat uit te vlakken. 7 titels vriend!

31 augustus 2010 om 18:59

@pipooo

jij snapt het tenminste ook,
en sokratis inderdaad ook, kan ook wel wat worden, vond hem vorig jaar bij genoa wel goed, +abate is voor de toekomst ook prima inderdaad

ik wordt gek van al die dombo's die de milan defensie afkraken terwijl dat nergens op gebasseerd is.

dit is trouwens een mooie dag voor de milan fans,ik was eerst al ziels gelukkig en met het aantrekken van robinho wordt ik alleen maar gelukkiger
Forza milan

Galliani en Berlusconi!!!!! Grazie, mille grazie. Galliani laat wederom aan iedereen zien waarom hij de beste onderhandelaar en transfer guru is. Zlatan en Robinho zijn samen gehaald voor 39 miljoen. Hij zorgt er persoonlijk voor dat de prijzen in de markt weer zullen dalen. Wat een held.

Dit jaar doet Milan weer mee voor de scudetto en ik denk ook voor de Ucl. Op naar de 8e Europese overwinning. Volgend jaar moet Milan achterin orde op zaken stellen m.b.t. de backposities. Daarnaast moet er op het middenveld een creatieve speler bij komen. Een aantal primavera spelers zitten ook dicht tegen het 1e elftal aan en hebben veel potentie (strasser, Merkel, etc.)

Klasse!

Ac Milan doet goede zaken op de transfermarkt, hoe je het ook wend of keert ze hebben nu verstandige aankopen gedaan en directe versterkingen aangetrokken.
Maar nog altijd is het niet zeker hoe het gaat lopen daar.
De voorhoede bij Milan is nu wel erg sterk met Ronaldinho, Ibrahimovic, Pato en Robinho.
Boateng was ook al een zeer sterke aankoop in mijn ogen.
We gaan zien of Milan eindelijk weer eens potten gaat breken Europees en in de competitie.

Ajax moet lachen om Robinho. Deed ik tijdens het Wk al. Gregory weet wat hij tegenover zich heeft. Ajax moet gewoon fel zijn! Ik vrees alleen Zlatan want die is voor niemand af te stoppen. Maar een Italiaanse ploeg die speelt met Pato, Zlatan, Robinho en Ronaldinho tegelijk....geloof je hetzelf. Milan koopt weer een sterrenesemble omdat het moet gaan prestreren, echt gedachte goed zit er niet achter.

31 augustus 2010 om 18:34

Gregory krijgt waarschijnlijk te maken met Dinho. Dat duel wil ik graag zien, omdat ik Gregory een verdediger met potentie vind. Op dit moment vind ik hem echter nog niet goed genoeg voor de top.

Milan heeft onverwachts beter ingekocht dan zowel Inter als Juve, we zullen zien hoe dit uitpakt natuurlijk. Is Italie uberhaupt wel iets voor Robinho...

Prachtige aankoop van Milan.
Ik denk dat de seizoenskaarten nog harder gaan nu!
Wat een aanval heeft Milan nu zeg, pfoe.

ehm kaka werd vorig seizoen verkocht voor 65 miljoen?

milan heeft nu een lekker teampje. verdediging met Abate T. Silva Nesta Zambrotta met als keeper Amelia.
middenveld met ambrosini pirlo seedorf en aanval dinho ibra pato en als standin robinho

heerlykk

nou nou goeie zaken weer zeg, je kan er nog zoveel maken maar als je ze zo makelijk tegen krijgt als vorig jaar kom je evengoed nergens!

Degelijke aankoop maar hij moet zich in mijn ogen nog steeds bewijzen in clubverband. Bij de nationale ploeg altijd goed maar bij Real Madrid en City altijd zo wisselvallig, dan weer goed en dan weer minder. Ik wens hem ondanks een andere clubvoorkeur veel succes bij Milan. De Italiaanse ploegen zijn ook zeer actief dit jaar zeg.

Nog twee transfers voetbalzone
Borriello van Milan naar Roma en Traore van Arsenal naar Juventus.

31 augustus 2010 om 18:27

Ja zei ik ook al: hij kan soms enrom wisselvallig zijn, al hoop ik dat de aanwezigheid van Silva, Pato en in mindere mate ons fuifbeest Ronaldinho een postievie invloed hebben op zijn prestaties.

Spijtig dat Borriello vertrekt, maar voor hem is dit de beste optie.

31 augustus 2010 om 18:48

Ik heb zo'n gevoel dat ie het gelijk 2 jaar terug gaat flikken, een stuk of 20 goals maken, net als bij Genoa. En ik gun het hem van harte

Ciao Marco!

Wat een voorhoede. Benieuwd of ze alle vier samen gaan spelen. Want dat betekent dat er van deze vijf: Pirlo, Gattuso, Seedorf, Ambrosini, Flamini, maar twee gaan spelen.

Ik vind Pirlo onomstreden. Ik heb begrepen uit andere topics dat Gattuso niet op veel speeltijd hoeft te rekenen. Flamini speelde al heel weinig. Blijven Ambrosini en Seedorf over. Met die vier voor je moet je een defensief blok hebben. Dus Ambrosini naast Pirlo. Maar moet de grote Seedorf dan op de bank zitten? Dat zou ook zonde zijn.

Allegri heeft nog genoeg te kiezen. Ik ben blij dat Milan (althans, dat verwacht ik) de weg richting het kampioenschap weer inzet. Toch wat magere jaren de laatste tijd.

31 augustus 2010 om 18:32

Seedorf zou altijd onomstreden moeten zijn. Ik heb het al eerder gezegt maar met deze man speelt Milan zoveel beter, Pirlo kwam er afgelopen seizoen niet eens in de buurt, hij (seedort) zou er altijd in moeten staan. Ik zou hem graag terug zien bij Ajax..

31 augustus 2010 om 18:38

Volledig mee eens! Seedorf hoort altijd te spelen. Hij speelt op een geweldig hoog niveau bij Milan. Maar met Pirlo én Seedorf achter die vier aanvallers, mis je een sloper, een breker. Benieuwd hoe dit Milan het gaat doen dit jaar. Met deze aankopen mag je wel wat verwachten natuurlijk.

31 augustus 2010 om 18:44

@siebzehn: Je vergeet Boateng en Abate.. Boateng: een speler die op vrijwel àlle posities uit de voeten kan op het middenveld, heeft ie duidelijk laten zien de afgelopen 2 wedstrijden, en Abate: een jongen met heel veel talent die afgelopen seizoen toch wel een aantal keer in de basis is mogen starten. Ze kunnen hem ook wel als rechtsachter gebruiken

31 augustus 2010 om 18:57

Klopt, Boateng ben ik vergeten. Bedankt, want ik ben best een fan van Boateng. Sterk, technisch goed en multifunctioneel. Ik denk dat Abate zich vooral moet richten op de RB. Tegen dit geweld op het middenveld is hij denk ik nog niet bestand, dan kan hij zich beter op de RB ontwikkelen.

1 september 2010 om 00:22

Ik vrees ervoor om eerlijk te zijn. Zambrotta, Papa, Bonera en nieuwkomer Montelongo kunnen daar ook al spelen en Allegri heeft zelf toegegeven dat hij niet zo gek is van Abate. Maar laten we het beste hopen voor hem

31 augustus 2010 om 18:42

Daar ga ik niet mee akkoord. Seedorf is altijd mijn lievelingsspeler geweest, en dat is ie eigenlijk nog steeds. Maar wat die afgelopen seizoen heeft laten zien was ondermaats, of toch iig niet goed genoeg voor wat we van hem gewend waren. Veel slechte passes, te veel treuzelen op het veld, niet meer zoveel initiatief nemen en eens een pegel op het doel geven. Daarom was ik ook aangenaam verrast in de voorbereiding, het leek net alsof ie herboren was (check die pass maar tegen Barça op Pippo). Laten we hopen dat ie zo verderdoet

31 augustus 2010 om 18:52

Middenveld van Milan zal niet veranderen hoor de aanvallers gaan onderling beslissen wie er gaat spelen.
Denken julle nou serieus dat AC milan met 4 aanvallers gaat spelen ??

Mischien in PES en Fifa maar ff serieus het blijven italianen die denken eerst verdedigend dan aanvallend!!!

topaankoop voor milan. ik denk dat boriello ook overbodig is geworden. ibra zal wel de voorkeur krijgen boven boriello en in de aanval staan dan ibra en pato. als ze 433 spelen dan kan robinho mooi in de vleugels spelen en pato ook. wel zonde voor city overigens, ze verliezen toch wel een grote speler en hebben hiermee zeker geen winst gemaakt. niet dat het wat uitmaakt voor die sheiks, maar toch. ze hadden beter jo van de hand moeten doen en robinho proberen te behouden. maar goed city heeft nog steeds een sterk elftal en milan is hier ook op sterker geworden.

15 mile maar dan is dat ook kapitaals vernieteging van man city gewoon 27 mile verlies gemaakt.
4 jaar contract is toch lang. hopen dat Robinho zijn oude niveau weer oppakt en weer goed gaat spelen bij een club

31 augustus 2010 om 18:34

zn oude niveau? 1 wedstrijd met een paar mooie scharen en miss een goal, dan weer 4 matige wedstrijden?

ze hebben nu 2 toppers voor de prijs van 1.
zlatan 25 en robinho 15 dat is samen 1x suarez haha.
wat een aanval krijgen ze daar nu niet normaal.
nu nog een beetje een jongere centrale middenvelder maar denk niet dat ze daar nog zoveel geld voor over houden anders zou montolivo geweldig zijn naast pirlo nu gaat daar ambrosini staan wie der echt niks van bakt en verdediging is ook slecht gewoon alleen silva is goed nesta is te oud geworden en ook vaak gebleseerd. op de backs is het ook slecht antonini is redelijk maar zambrotta is gewoon slecht. bosingwa zou goed zijn en crisito maar denk niet dat die gaan komen.

amelia
bosingwa
nesta
thiago
crisito
montolivo
pirlo
pato
robinho
ronaldinho
ibracadabra

Ik denk dat dit wel een goeie aankoop is voor Milan, maar gelijk het einde van Ronaldinho is (bij Milan dan). Ik verwacht niet dat ze alle vier worden opgesteld. Verwacht trouwens dat ze zeker in het begin het moeilijk gaan krijgen, zoals je zag bij Man City kun je niet zomaar een team kopen en zowel Robinho als Zlatan heeft geen goed seizoen achter de rug en zijn beide niet echt in vorm.

Amelia
Zambrotta
Nesta
T. Silva
Antonini
Gattusso
Pirlo
Seedorf
Pato
Ibrahimovich
Robinho

Het wordt steeds makkelijker voor Ajax om de volgende ronde te halen van de CL. Enige tegenvaller voor Ajax is dat C. Ronaldo niet mee kan spelen bij Madrid als wij daar spelen. Jammer, anders hadden we nog meer kans gehad.....

[sarcasme off]

Voor 42 miljoen heeft hij niet echt goed gepresteerd.
Hij zal zeker beter presteren voor 15 miljoen.

Zo zeg Milan is goed bezig. Milan gaat knallen dit jaar, begin nu gelijk aan de derbys te denken met Inter. Wordt genieten.

Zeer goede aankoop van Milan, vond ze afgelopen week al denderend goed speelde...
Ronaldinho speelde een geweldige wedstrijd en Pato ronde alles makkelijk af.

Nu Zlatan en Robinho er nog bij
Denk dat Ac Milan een serieuze gooi naar de titel gaat doet en Inter van zijn troon stoot

dit is ech een van de gruwelijkste voorhoedes op de europese velden ajax wordt helemaal weggespeeld!

ik vind dit een top transfer voor milan, al hadden ze het geld beter aan de defensie en een keeper kunnen halen want die zijn niet meer echt jong en van top nivo.

amelia
zambrotta
nesta
silva
antonini
gattuso
pirlo
pato
ronaldinho
robinho
ibrahimovic
31 augustus 2010 om 18:55

Veel te aanvallen voor AC milan zijnde denk ook niet dat aanvoerder ambroshini buit de basis blijft en dat de uitgebrandde gattuso veel minuten maakt.

Roma
Abate
nesta
Thiago silva
bonera
Ambroshini
pirlo
seedorf/boat
pato/robinho
Zlatan/robin
robinho/rona

Geweldige aankoop. 15 miljoen is niet veel voor een speler met deze kwaliteiten. Ik ben benieuwd hoe ze ineens aan het geld komen om Ibrahimovic te halen en daarna ook nog Robinho. Twee geweldige aankopen die volgens mij zeker nodig waren. Lijkt me een schitterende aanval Robinho, Ibrahimovic en Pato. En dan heb je ook nog Ronaldinho, Borriellio en Inzaghi achter de hand.

Helaas zit Ajax in de poule des doods. Hopelijk kunnen ze valt Real Madrid of AC Milan tegen. Maar de spelers hebben ze wel om Ajax te verslaan. We zullen zien en genieten van het hoogste podium.

31 augustus 2010 om 22:06

Poule des doods? Ja voor Ajax misschien wel ja, denk niet dat Real en Milan zich teveel zorgen maken over Ajax (en Auxerre).

Wauw, wat een koopje zeg. Ook wanbeleid van Manchester City, die in zo korte tijd zoveel verlies maken op een speler. Ik dacht trouwens dat er een hoop clubs waren die bereid waren een stuk meer neer te leggen voor Robinho. Toch opvallend dat Manchester City hier dan voor zwicht, waarschijnlijk wilden ze niet nog een jaar zijn salaris hoeven ophoesten.

Wel een gruwelijke aanval bij AC Milaan nu.

Goede aankopen van Milan. Zlatan voor 24 mln en Robinho voor 15. Dat zijn gewoon koopjes.

Als Ajacied vind ik dat dan wel weer jammer.. Ibrahimovic en Robinho naar AC Milan. Terwijl ik Ajax van te voren nog niet kansloos achtte tegen Milan, word het nu wel een lastig verhaal..

Tsja en wie gaan we nu op de bank zetten?

31 augustus 2010 om 18:59

Niemand, gewoon met een ruit spelen. Dan spelen ze alle 4 samen. Maar denk dat dat te aanvallend is

31 augustus 2010 om 19:02

Dat denk ik ook . Ik denk dat Robinho zelf wel eens op de bank zou kunnen belanden.

31 augustus 2010 om 19:06

Deze transfer was eigenlijk niet nodig. Beter hadden ze wat jonge backs en een redelijke middenvelder binnengehaald. Maar nu die er toch is is het gewoon leuk want als er iemand geblest raakt heb je makkelijk een gelijkwaardige vervanger.

31 augustus 2010 om 19:12

@oranjerobben:
Weet ik zo niet. Robinho is ook iemand die vertrouwen nodig heeft, dat was wel te zien bij Manchester City en Real Madrid.

31 augustus 2010 om 19:07

Robinho gaat op de bank. 4-3-3 gaat de formatie worden waarin AC Milan gaat spelen denk ik.

Ach voor die eigenaar van City is die 27 miljoen een klein bedrag.

Goede transfer voor AC Milan. Ik denk dat Huntelaar nu echt wel verkassen moet van club. Of is hij dat al ?

Goede aankoop van AC Milan. Nu hebben ze ook met Sokratis, Boateng, Flamini, Gattuso, Borriello en Robinho een sterke bank. Door het verzwakte Internazionale, Roma dat nog even sterk is als vorig seizoen en AC Milan en Juve, die zich goed versterkt hebben. Zullen we eindelijk een spannende Serie A krijgen met een open titelstrijd.

Wederom prachtige aankoop van Milan, ben er blij mee. Maar ben wel erg benieuwd hoe de opstelling er nu uit gaat zien. Als Milan met de grote vier wil spelen wordt er iemand op het middenveld het slachtoffer. Seedorf, Pirlo, Gattuso en Ambrosini. Ze kunnen niet alle vier spelen.

Ben hier erg blij mee niet dat ik een fan ben van ac milaan maar voor de italianse competitie is dit super inter erg sterk juve een heel nieuw elftal en ac milaan 2 wereldspelers ben dit jaar erg benieuwd wie het sterkste zal zijn ik hoop op juve

Ik kan alleen zeggen dat dit weer een meesterlijke zet is van AC Milan.. Wat een 2 topaankopen om het maar zo uit te drukken voor de prijs van 1..

Zlatan 24.. en dan nog eens Robinho voor 15.. Men kan beter zeggen 2 topaankoopjes..

Wordt weer een genot om naar AC te kijken.. als Dinho nu ook ff redelijk in de buurt van zijn oude vorm komt.. ze zullen denk ik niet te stoppen zijn ..

Meesterlijke aanval.,,

zlatan en robinho met pato er achter.

dat word wat ik denk dat toby en jan het heeeel moeilijk krijgen

ik ben zelf milan fan en ben echt verast dat ze zlatan en robinho halen hij haalt deze spelers omdat er verkiezingen zijn aub mensen niet zeuren milanisti als je niks verstaat dat geld van robinho wat gekocht is , is dat geld al van borriello en zlatan zijn geld is maar 24 miljoen en huntelaar word ook verkocht zal toch zeker 10 milj zijn dus wat heeft hij opgemaakt 12 miloen en geen vervanger als zlatan verkocht is inzaghi heb je nog als diepe spits en zal niet veel spelen voor hij weer in tribune zit

Ik vond Milan helemaal niet zo sterk maar nu ze die 2 topaankopen gedaan hebben vrees ik ineens voor Milan in de Cl. Waarom nou weer. Was Zlatan alleen niet genoeg?

wat heb je daar allemaal van voor aanvallend robinho seedorf pato ronaldinho en diepe spits zlatan en inzaghi maar van achter zouden ze nog een links en rechts back moeten halen en een goede keeper dan kan je toch inter wat moeilijk maken ben benieuwd

Verassend. Dacht dat dit niet meer doorging nadat bleek dat Borriello ook bleef. Wel echt een topaanval hebben ze nu. Zie ze nu echt weer mee dingen met Inter. Ik gaf Ajax nog een goede kans tegen het Ac van vorig seizoen, maar nu acht ik ze vrij kansloos. Robinho, Zlatan en Pato in een voorhoede lijkt me niet te stoppen voor Ajax.

Einde van Huntelaar zou je zeggen... Borriello zal ook wel het hazenpad kiezen nu. En wat gebeurd er eigenlijk met Pipo? Is hij al gestopt of staat ie voor dit seizoen nog onder contract?

31 augustus 2010 om 19:40

pipo heeft zondag nog gescoord voor AC

31 augustus 2010 om 19:53

Dus nu blijft hij als soort van pinchhitter als ik het goed begrijp?

31 augustus 2010 om 22:08

Dat begrijp je goed.
Denk dat nu tenminste duidelijkheid en dus rust in de ploeg is om wie die ''1e pinchhitter'' is, Inzaghi, en wie de 2e: Verdi en Oduamadi

vind het wel leuk al die grote aankopen in de voorste linie, maar Milan heeft echt versterkingen nodig in de achterste linie en een beter keeper. vorig jaar kregen ze teveel goals tegen en velen vond ik wel heel makkelijk erin gaan voor een club als Milan

AC Milan doet goede zaken door ook nog Robinho aan te trekken
nu moeten ze alleen nog een back misschien maxwell van Barcelona.
Serieuze kandidaat voor de champions league en in mijn ogen zelfs favoriet voor de Scudetto!

forza Milan!

Leuke transfer met Robinho, Ibrahimovic en Pato in de aanval Ronaldinho, Pirlo en Seedorf op het middenveld oet het wel een goed seizoen worden.

Wat een aankoop, de aanval van Milan is nu gewoon samba van het hoogste niveau.

Mocht hij weer in vorm geraken dan is hij een koopje en topaankoop voor Milan. En wat doen wij bij Inter?! We verkopen een getalenteerd spits en hebben die flapdrol Benitez als trainer...

ik denk dat dit een hele slime zet denk eens na robinho samen met ibrahimovic dat is toch super 2 wereld Aanvallers en een hele slime zet van Huntelaar dat die weg is.

AC heeft nu wel een erg leuk teampje met Zlatan en Robinho er bij.. Ik denk dat die 3 brazilianen voor Ibrahimovic wel voor mooi voetbal kunnen gaan zorgen!

Abbiati
Bonera
Nesta
T,Silva
Antonini
Pirlo
Seedorf/Ambr
Pato
Robinho
Ronaldinho
Ibrahimovic

Maar mogen Robinho en Zlatan ook mee doen met Champions League? Want wil ze snel zien spelen !

Er wordt goed beleid gevoerd bij Manchester City. Maar een mager verliesje...

Wat een prachtige aanval.

opstelling ac milan 2010
4-2-1-3

amelia
Antonini-nesta-thiago Silva-zambrotta
Ambrosini-pirlo (moeilijke keuze middenveld)
Ronalinho(10)
Pato-ibrahimovic-robinho

Ambrosini blijft de aanvoeder van ac milan en zou gewoon basis komen te staan.
Allegri krijgt het moeilijk om een keuze te maken voor het middenveld!

En ajax haalt de voorrondes nu helemaal niet!

Wat een aanval heb je nu ik zou voor het 4-2-2-2 systeem gaan met deze voorhoede lijkt me dit de sterkste/perfecte opstelling:

i---------------------amelia----------------------... i-------------------------------------------------... Zambrotta-----nesta-silva---------antonini
i-------------------------------------------------... i--------ambroshini------pirlo-----------------i i-------------------------------------------------... i------------ibra--------robinho----------------i

de enige manier om met deze vier te spelen is:

nou met robinho en ibra hebben ze een sterkere aanval dan met huntelaar en borrielo dus AC milan is tot nu toe de grote winnaar van deze transferperiode

ik zie ac milan met deze aankopen en verkopen zeker sterker worden. ik zou zo spelen 4 verdedigers 2 opkomende. ik weet niet wie ik op links moet neerzetten jankulovski/antonini/criscito
2 verdedigende middenvelders.
3 creative spelers die rond om de spits lopen/. ibrahimovic kan denk ik nu veel meer aan zn spel toe komen :D wordt leuk . kijk ook erg uit naar de champions league ajax-ac milan-real madrid-auxerre

amelia
zambrotta
nesta
thiago silva
jankulovski?
pirlo
seedorf
pato
robinho
ronaldinho
ibrahimovic
1 september 2010 om 00:25

Dude :D Criscito?

En wat Jankulovski betreft, hij mag het vergeten om aan speelminuten te geraken dit jaar

ik denk dat seedorf mag vrezen voor zijn plaats ronaldinho zal op zijn positie spelen en robinho op links maar je kan ook wat wisselen met de spelers als robinho ronaldinho en seedorf dan heb je pato vaste man en zlatan ook mischien dat inzaghi laatste 15 min invalt kan hij nog een goaltje meenemen
dan heb je voor de verdediging pirlo ambrosini boating gattuso en flamini mooie alleen van achter vind ik wat slecht buiten nesta en tiago silva de backs en een keeper hadden ze moeten aankopen maar nu heb je een breede kern en kan je meer doen maar ik denk toch inter maar hopen van niet forza milan

aankoop
aankoop
nesta
tiago silva
aankoop
ambrosini
pirlo
pato
ronaldinho
robinho
zlatan

ik denk dat seedorf eruit ligt en ronaldinho op zijn plaats gaat spelen en robinho op links maar hij zal zich eerst moeten bewijzen seedorf zal er alles aan doen om zich niet op de bank te gaan zetten ik wil de samba zien van voor maar geen samba in de disco vooral voor de brazilianen ......

Goede transfer, want voor de buitenposities zijn er nu Ronaldinho, Pato en Robinho: 3 toppers voor 2 plekken, dat betekent genoeg rust voor allen en concurrentie - wat positief is, want die jongens zullen elkaar alleen maar beter maken op deze manier (denk ik)!

Mooie transfer voor Milan, wordt weer eens tijd dat ze de scudetto winnen. Zeker met zulke spelers, daar past houten Klaas niet tussen.

In ieder geval hopen dat die voorhoede gaat draaien. Goed ook voor de Serie A.

Een van die topaanvallers beland op de bank en dat is onnodig met zulke spelers.

Allemaal leuk een aardig. Maar Milan heeft een te zwak verdediging. Centraal staat het wel lekker met Nesta en Silva, maar de flanken...daar heb ik mijn twijfels over. Zambrotta, Oddo en Jankulovski zijn allang niet meer de oude. Ook heeft Milan nog steeds een keepers probleem. Misschien werd het wel tijd voor een nieuwe keeper?

31 augustus 2010 om 21:31

De flanken moeten in principe bezet worden door Antonini/abate/bonera/sokratis.
Abbiati is een meer dan degelijke keeper die schromelijk onderschat wordt.

31 augustus 2010 om 22:09

Zeker een goede keeper ja, alleen wel een fascist... Beetje jammer vind ik dat altijd. Maar goed, Dida was ook niet alles!

31 augustus 2010 om 22:16

@ Ummy007ummy

of je hebt mijn reactie die ik eerder geplaatst heb gezien, of het is zware toeval haha. scroll ff naar boven en vergelijk onze reacties even

Jajajajajaja, prachtig! En wat een prijsje!! Milan gaat terug meespelen aan de top, en dat is net waar ze horen te staan als je het mij vraagt

Schrikbarend weinig geld voor zo'n goede speler! ik denk dat er genoeg clubs zijn die vergelijkbaar zijn met Milan die meer voor hem over hebben. Milan heeft zeker netjes onderhandeld, al vraag ik mij af of er nog clausules zijn verbonden bij goede prestaties van AC Milan dat de prijs stijgt of een deel van de transferrechten nog bij City. Dit kan wel eens het koopje van het jaar gaan worden, Robinho is een fantastische speler in waarschijnlijk de beste jaren van zijn carriere! Ik ben benieuwd hoever AC Milan gaat komen, ze hebben 2 fantastische spelers aangekocht voor relatief weinig geld!

AC Milan is met hun versterkingen helemaal terug voor de titelstrijd

Ik hoop dat Allegri in een 4-2-3-1 opstelling gaat spelen maar ik denk, wat hierboven al is aangegeven, hij met een 4-4-2 gaat spelen. Natuurlijk is dit ook een goede aankoop. Ben wel verrast aangezien ik dacht dat er helemaal niemand meer zou komen vóór Zlatan kwam. Zo zou ik spelen :

Amelia
Sokratis
Nesta
Silva
Antonini
Pirlo
Ambrosini
Pato
Ronaldinho
Robinho
Ibrahimovic
1 september 2010 om 00:26

Zie je Prince niet liever spelen op de plaats van Ambro?

1 september 2010 om 09:22

Eigenlijk zie ik liever Gattuso of Flamini daar spelen maar Allegri zal zijn aanvoerder vast niet uit de basis houden. Boateng is te aanvallend ingesteld en kan soms invallen voor Robinho bijvoorbeeld.

ik zie dat mensen hier twijfelen aan de basisplaats van Seedorf. ik juist niet. Ronaldinho en Seedorf voelen elkaar juist ontzettend goed aan. Robinho en Ronaldinho kennen elkaar ook goed, waardoor Seedorf daar alleen maar voordeel in heeft lijkt mij maar we zullen zien wat het gaat worden, forca il milan

kon ambrosini ook niet centraal achterin spelen? of heb ik het nou verkeerd?

1 september 2010 om 00:27

Neen, Flamini heeft het vorig seizoen wel een drietal keer als rechtsback geprobeerd maar Ambrosini speelt nooit in de verdediging.

Milan heeft wel leuke speles gehaald ver onder hun marktwaarde. Robinho voor 15, zlaten voor 25. Ben benieuwd hoe de aanval eruit gaan zien. Ronaldinho, robinho, pato en zlaten samen worden samen te aanvallend.

Mooie transfer, waar City veel verlies maakt.
Maar ik heb toch wel mijn twijfels over Robinho.
Ik heb geen zin in weer een huilende speler die huilt omdat hij teweinig speelt.
En ik ben bang dat straks Dinho en Robinho volop gaan feesten.
Maar laten we hopen dat ze niet die fout ingaan.
Het wordt een mooi seizoen voor Milan daar ben ik overtuigd van.
Forza Milan!!!!

Echt de beste aanval in Milan sinds jaren, ik hoop dat ze het gaan waarmaken Allegri is wel een trainer die van zulke spelers wel een team kan smeden, ac milan is nu bijna perfect alleen moet ambrosini plaatsmaken voor flamini vind ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AC Milan

1679 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Napoli119
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
D. CalabriaVerdediger50
T. HernándezVerdediger51
S. KjærVerdediger50
I. BennacerMiddenvelder50
H. ÇalhanoğluMiddenvelder50
F. KessiéMiddenvelder51
R. KrunićMiddenvelder50
Voor de complete selectie: Clubpagina AC Milan.

In de wandelgangen

Donderdag 29 oktober
Naast Barcelona en Juventus is ook Manchester United in de markt voor Ryan Gravenberch. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren