Keita vertrekt na een jaar bij Galatasaray en keert terug naar Qatar

Dinsdag, 6 juli 2010 om

Frank Rijkaard raakt sterspeler Abdulkader Keita na één seizoen alweer kwijt. Galatasaray meldt dinsdagochtend op haar officiële website dat zij de Ivoriaans international, onlangs nog actief op het WK in Zuid-Afrika, heeft verkocht aan Al-Sadd uit Qatar. Keita was in het begin van zijn loopbaan al twee jaar actief voor deze club.

Galatasaray ontvangt 8,5 miljoen euro voor Keita, die een tot medio 2012 doorlopend contract had in Istanbul. De aanvaller speelde dus maar één jaar voor de Turkse topclub en werd door Rijkaard 27 keer opgesteld in de nationale competitie. 24 keer mocht hij in de basis beginnen, terwijl Keita driemaal als invaller binnen de lijnen werd gebracht.

De Ivoriaan, die in Zuid-Afrika speelminuten maakte in de groepswedstrijden tegen Portugal, Brazilië en Noord-Korea, speelde eerder in zijn loopbaan vier jaar lang in Frankrijk. Hij verdeelde die periode over twee clubs: twee jaar speelde Keita bij Lille en twee jaar bij Lyon. Vorig jaar nam Galatasaray hem voor 8,5 miljoen euro over van Lyon; de Turken verdienen dus niets aan Keita.Gerelateerd

56 reacties (laatste reactie door JechtGate)

nog een zacht prijsje 8.5 miljoen.
jammer dat zo'n speler nu al naar qatar vertrekt.
had hem graag in Europa gezien.

maar aan de andere kant als ik elke ochtend opsta en er staat weer 15.000 euro bijgeschreven had ik het ook wel geweten

6 juli 2010 om 10:31

Dit is niet waar.
Gs haalde hem voor 7,5 en verkochte hem voor 8,5 dus winst.

maar alsnog begrijp ik niet waarom ze hem verkopen, heeft echt belangerijke doelpunten gemaakt in belangerijke wedstrijden en heel veel mooie assisten.

jammer dat zo'n leuke speler vertrekt van de Tsl
zo'n voetballer is echt niet makkelijk te krijgen hoor wie laten ze nu op rechts spelen?

6 juli 2010 om 10:55

Serdar misschien op rechts al moet ik zeggen dat ik daar niet echt van onder de indruk ben. Of Elano

Ik begrijp er ook niks van waarom hij verkocht word.
Maar. als ze toch nog prijs hebben met Alexis Sanchez dan is het super natuurlijk.

Ben zoizo benieuwd wat het gaat worden met gs volgend jaar.
Wie zijn er nu allemaal al vertrokken ook alweer?

6 juli 2010 om 19:09

Emre Güngör, Ugur Uçar, Mehmet Topal,en nu helaas Abdul Kader Keita ook.

Technisch en fysiek een bijzonder goede voetballer, maar helaas is hij mentaal onhandelbaar, zoals hij ook al bewees tegen Brazilië. Pakt teveel rode kaarten en gooit er soms met de pet naar. En soms heeft hij het op zijn heupen, slalomt door defensies heen om hem in de kruising te rammen.

Ik denk dat Galatasaray heel blij moet zijn dat ze hem nu kwijt zijn zonder verlies te draaien.

6 juli 2010 om 09:21

Bedankt voor de uitleg, vroeg me namelijk al af waarom Keita naar 1 seizoen alweer vertrekt! Goede keus van Galatasaray dan inderdaad om hem voor het zelfde bedrag te verkopen als ze hem aantrokken. Vond wat ik van hem heb gezien bij Ivoorkust wel een redelijke speler.

6 juli 2010 om 13:09

Nu spreek je wel van dat hij mentaal niet goed genoeg is maar tegenwoordig zijn er genoeg spelers actief die mentaal niet sterk zijn! Je verwacht dat Galatasaray grotendeels uit metaal sterke spelers bestaan die een beetje soft met de tegenstander om moet gaan maar hierbij horen ook agressie en strijdlust om een wedstrijd te winnen! Keita is een speler die bovengemiddeld presteert dus dat zou genoeg moeten zijn voor de club. Daarnaast moet ik je concluderen dat het soms wel nodig is om spelers van je tegenstander het veld af te laten sturen of te blesseren. Want hetzelfde zou je ook van je tegenstander kunnen verwachten en dit beïnvloedt grotendeels de wedstrijd tactisch gezien, fysiek gezien en spelers raken er moe van mochten ze eventueel de wedstrijd met een man minder moeten spelen!

Dit vind ik als Gs-supporter erg jammer. Een van mijn lievelingsspelen van de afgelopen 10 jaar die bij GS heeft gespeeld.

8.5 miljoen maar? ik had verwacht dat ze hem voor minimaal 10 hadden kunnen verkopen. Vorig jaar toch de beste speler in mijn ogen, als we zijn gedrag even buiten beschouwing laten. Hij was de enige die voor gevaar en creativiteit zorgde, ben heel erg teleurgesteld nu, weet niet wat ik moet denken, had eerder Elano zien vertrekken die niks gepresteerd heeft. Ik snap die hele club niet meer, waar zijn ze in godsnaam mee bezig, haldun ustunel een jonge voorzitter die ook zijn ontslag heeft ingediend wat draait daar allemaal rond wat wij niet weten. vorig jaar werd hij nog op schouders gedragen riep men om haldun hij kan toch niet zo makkelijk kappen met zijn functie waar is die liefde gebleven kom op man.. worden echt verkeerde keuzes gemaakt, Adnan Sezgin is de eerste die op moet rotten. kunnen ze geen duidelijke uitleg geven omtrent keita, dat moet gedaan worden vind ik.

Hier begrijp ik weinig van.. Speler had een redelijk tot goed seizoen gedraaid. Dit vind ik echt jammer.. als er nog eens dik aan zouden verdienen, zou het een andere verhaal zijn.. maar nee.. Zonde!

Tjah.. het is een goede speler die het verschil kan maken, maar heeft niet de mentaliteit om constant te kunnen presteren. Dat Gs 8.5 miljoen kon vangen voor hem is mooi meegenomen, gezien zijn leeftijd zal haast niemand dat bedrag ooit nog gaan bieden en bovendien kan met dat geld worden geïnvesteerd in speler(s) met meer rendement.

8 juli 2010 om 10:17

ik vind zoiezo 8,5 veel te weinig voor keita.
gs kan voor geen meter onderhandelen.
net als bij mehmeto topal: 5 miljoen?

je verwacht toch echt wel meer. gs kon keita ook over 2 jaar verkopen voor dezelfde prijs aan quatar. die gasten zijn toch gek

Dankjewel Adnan Polat
eerst laat je Adnan Sezgin het takenpakket overnemen van Haldun ustunel
die gewoon magisch is.
Daarna laat je keita gaan voor 8.5miljoen? zo weinig?
de enige die contstant presteerde wordt verkocht
wie gaat daar spelen Serdar ozkan? Gefaald bij Bjk denkje dan dat hij het redt bij Galata waar de concurrentie nog moeilijker is.
Adnan polat je verpest alles neem ontslag ofzo
ik verwacht echt nu een Top transfer met topal&keitas geld
5+8.5=met 13.5miljoen moet je toch wel een Goed Transfer doen

Keita het ga je goed je was mijn Lievelingsspeler.

6 juli 2010 om 11:06

Sorry hoor maar bij BJK is de concurrentie wel hoger hoor.
GS heeft maar 3 goede spelers op het middenveld de rest is Bank Asya niveau.
Besiktas heeft daar in tegen veel bredere sterkere team.

On. Ik als BJK fan ben niet blij met deze transfer.
Ik vond het toch leuk om naar hem te kijken, vond hem de beste speler van de afgelopen seizoen.
Echt jammer.

6 juli 2010 om 11:09

hahahahah grap van de jaar man,
wij hebben Arda,elano,aydin,serdar iyilik
en mehmet topal&keita zijn weg
denkje nou echt dat Bjk meer concurrentie heeft dan bij Galata

open je ogen en doe die bjk-bril af.

6 juli 2010 om 13:16

Van de vier spelers is alleen Arda van top niveau. Ik denk ook wel dat BJK meer concurrentie heeft op het middenveld.

En het is het jaar en niet de jaar.

6 juli 2010 om 13:53

Nadat keita verkocht is komt er zeker wel nog een goede middevelder er bij

waar zijn de voorzitters mee bezig wat doen hun man mijn lievelingsspeler hoe kun je zomaar iemand verkopen 8miljoen euro maar dit kan je niet maken voor die prijs kwam die van lyon man wat jouw winst dan dit gaan hun zwaar boete jonge echt zwaar boete galatasaray supporters staan bekend in turkije zodra iets gebeurd wat ze niet willen dan maken ze hun eigen stadion kapot die 8miljoen die ze krijgen kunnen ze gelijk gebruiken om stadion schade te herstellen

Forza Galatasaray

Schwalbekoning 1e klas.... Meerdere malen vorig seizoen geprobeerd spelers van de tegenpartij een kaart aan te naaien en ook op het WK 1 wedstrijd maar gespeeld en ja hoor Kaka laten wegsturen met rood voor helemaal niets. Turkse competitie kan opgelucht adem halen dat zo een spelbederver weg is uit de competitie

6 juli 2010 om 10:51

Vanaf welke Zender kijk jij naar het wk?
1ste wedstrijd ingevallen
2de wedstrijd ingevallen
3de wedstrijd basis
dus hij heeft wel meer dan 1wedstrijd gespeeld.

Suarez maakts hands en het : hij wil hoe dan ook winnen
en wordt in hemel geprezen
maar Gaat keita iets voor zijn tema doen is het Spelbederver.

6 juli 2010 om 19:21

En vanaf welke zender kijk jij dan naar het Wk?

Suárez heeft dankzij zijn handsbal Uruguay naar de halve finales geleid. Keita heeft Kaká een rode kaart aangesmeerd in een duel waarin Brazilië toch al door is. Hij is gewoon een spelbederver, in Turkije precies hetzelfde, Roberto Carlos een klap verkopen, gek geworden ofzo? Gezien zijn hoge leeftijd ,hebben we flink kunnen cashen voor hem.

hoewel ik het jamer vindt begrijp ik het wel
de man is al 29 als je geen verlies wil maken dan moesje hem wel verkopen
na dit seizoen wordt hij 30 en dan zou je hem nooit kune verkopen vooral niet voor dit prijs
dit is nou het dome transferbeleid van galatasaray ze kopen spelers die steeds bove de 27/28 is
ook al zijn ze goed , je kan ze niet verkopen om geen verlies te maken

Galatasaray verdient wel wat aan deze transfer. Keita is gekocht voor 7.500.000 euro en verkocht voor 8.150.000.

Weer een voorbeeld van dat er absolute wanbeleid wordt gevoerd door Gs. K schaam me er ondertussen dood aan. In plaats an de selectie bij elkaar proberen te houden, zyn er by gs elk jaar 10 nieuwe spelers en vertrekken er ook weer evenveel. Zo kryg je nooit een hechte groep. Leren ze dan niets van de topclubs, waar bij barca, Manu, inter de meesten al jaren samenspelen. Dan onstat er chemie maarja die Turkse managers weten het natuurlijk altyd beter. Zo van: 'wat boeien my die Europese topclubs nou, weet je wel wie k ben k weet alles beter'

Ben blij dat ie weg is. En al helemaal aangezien gs geen verlies heeft gemaakt op hem.
Het is een speler wat qua karakter en mentaliteit gewoon ook niet pas bij gs.
Teveel schwalbes en speelt niet constant. Afgelopen seizoen was hij alleen goed tijdens de thuiswedstrijden van gs. In de uitwedstrijden was hij daar geen schim van. En hij vond het ook nog eens niet leuk als hij er dan iedere keer uit werd gehaald door rijkaard.
Hij is ook al bijna 30 jaar. Dus als gs hem nog 1 of 2 jaar zou houden dan hadden ze hem zeker niet meer voor deze prijs kunnen verkopen.
Serdar Ozkan is in potentie zeker een betere voetballer dan Keita. Wie weet bloeit hij helemaal weer op bij gs. En daarnaast kan Elano daar ook uit de voeten (zie wk).
Hopelijk geven ze nu de jeugd weer een kans om zich te bewijzen of halen ze er jonge spelers voor terug...

Denk ook dat Keita een mooi-weer voetballer is die alleen speelt als hij zin heeft.
Deze speler mist echt een kararkter, dat weet hij zelf ook.. Misschien dat hij daarom ook kiest voor een avontuur in Qatar waar hij veel kan verdienen ipv een avontuur in een europees competitie. Want die kwaliteiten heeft hij zeker wel...

Wens hem veel succes daar!

Ga weg man, wat blij dat hij weg is. Hij hefet tig wedstrijden voor ons gewonnen, in alle wedstrijden in Europa was hij van onschatbare waarde en in de competitie heeft hij menig linksback de dromen onstuimig gemaakt.

Het boeit me allemaal niet meer wat ze doen, verkoop anders Neill en Baros ook maar, na Kewell, Keita en Haldun kan dat er ook wel allemaal bij.

Zoek het maar lekker uit, ik volg niets meer en zie onze 'supertransfers' op gs.org.

6 juli 2010 om 11:20

gozer er komen nieuwe spelers die dus waarschijnlijk beter zullen presteren dan keita en m topal er zijn geruchten dat ze spelers uit chili en ghana gaan kopen het zijn jonge spelers die later voor een mooie prijs verkocht zullen worden

6 juli 2010 om 11:25

Ja dat las ik ook net maar:

De speler moet wennen aan de speelstijl, aan het land en aan de spelers.
Welke speler is verdedigend, fuysiek en aanvallend net zo goed als Keita of komt daar in de buurt en wil uberhaupt naar GS komen??

Ze halen zeker zon blessuregevoelige speler die vorig jaar maar een paar wedstrijden gespeeld heeft, die zijn namelijk goedkopern en dat willen wij!
Ik ben alleen tevreden met Krasic en Alexis Sanchez, niet meer en niet minder.

6 juli 2010 om 12:23

ja geruchten waar helemaal niks van komt, heb de afgelopen maand al 20 namen langs zien komen, en allemaal losse flodders, zelfs GS onwaardige voetballers keren hun rug naar gs, ik begrijp dan niet waarom zo een speler gekocht wordt voor zoveel geld en de jaar daarop te verkopen.

Watttttttttttttttttt? Ik kan mijn ogen niet geloven, een speler zoals Keita verkopen, off offff. Kan iemand me vertellen waar de bestuur mee bezig is, pfff. Hij heeft vorig seizoen zoveel goede dingen laten zien. Hij was een van de spelers bij Galatasaray waar je graag naar toe zou kijken, zijn acties waren dodelijk, echt dom dit, Ga zo door Adnan Polat....

eey
ik snap niet wrm jullie hier kritiek hebben op Gs.
Dat Keita vertrekt betekent 2 dingen
1.dat Rijkaard Serdar Özkan of Elano goed genoeg vind.
2.betekent dat gs een veel betere speler gaat kopen
zoals Volkan Sen van Bursaspor ofso
ik zou liever Alexis Sanchez in deze team willen zien maar iedereen ziet hoeveel clubs aan de rij staan voor hem.maar Volkan Sen kan zo goed als Keita presteren in deze team

Ik kan het ook niet meer volgen! Inderdaad ze zoeken het maar uit daar!! Zo een geweldige speler krijgen we nooit meer te zien. Ik ga in iedergeval geen turkse competitie volgen. Chagerijnig wordt je daar van!

Adnan Polat, Adnan Sezgin en Yigit Sardan moet zo snel mogenlijk weeeeeg. Over 4, 5 weken begint de seizoen en ze verkopen alleen maar speler en dan nog beste spelers in de team en ook is het no niet bekend of Arda, Leo Franco, Kewell, Elano en Servet vertrekken of niet. De held van GS Haldun Ustunel is weg door Adnan Sezgin. Een grote chaos komende dagen

Zo wat leuk zeg!
Beste speler Keita weg en dat voor 8.5 miljoen joh kon niet beter
Kewell is ook al weg a joh hij was toch al oud wat maakt het toch uit
Haldun ook weg, nee maakt niks uit hij haalde alleen maar spelers als Keita,baros,kewell, Elano.
Serdar Ozkan is namelijk beter dan Keita.
Waarschijnlijk gaat Arda ook weg
Op naar de kampioenschap!

Dit komt echt als een complete verassing voor mij! Keita was vorig jaar toch wel de beste buitenspeler van Turkije en de beste speler van Gs.. Ik denk dat Gs in geldnood is gekomen omdat die dure transfers van afgelopen seizoen niet het gewenste resultaat hebben gebracht, waardoor Cl voetbal ook werd gemist..
Zonde voor Gs en de competitie, beter voor de andere titelkandidaten.. Ik heb echt medelijden met iedereen die dit jaar tot Serdar Özkan veroordeeld zal zijn, sterkte...

Als Keita verkocht wordt, dan mag Elano ook verkocht worden in mijn ogen voordat hij wegrot bij GS. Zogenaamd Keita verkopen om geen verlies te lijden nou dan mag Elano dr ook bij wat heeft hij gepresteerd dit jaar? Het gaat nog leuker worden wie de nieuwe bondscoach van Brazilie gaat worden. Ik gok dat Elano hoogstwaarschijnlijk buiten de boot gaat vallen waardoor hij helemaal af gaat zakken dom dom dom!

Desalniettemin zouden we ons moeten neerleggen bij dit besluit van de yonetim. Ik denk dat Keita slachtoffer is geworden van 'doorselecteren' van Rijkaard. Hij heeft weliswaar wel veel voor de team betekent, maar zijn houding en zijn geen-constante prestatie bij wedstrijden heeft mede er toe geleid tot verkoop gok ik. Hier ben ik dus wel mee eens. Beter snel verkopen en nieuwe speler halen met het bedrag dat je 'nog' kan ontvangen.

Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat GS akkoord heeft bereikt met Kim Kallstrom en dit binnen aantal dagen bekend gaan maken.

Echt goed dat hij is verkocht. Niet alles is techniek. Ik ken geen speler die meer schwalbes maakt dan Keita, wat een goeie acteur is hij zeg! En tegen Brazilie was hij echt een drama, met dat Kaka gedoe. . Waarom was Kazim naar Toulouse verhuurd? Hij was enorm technisch, maar niet alles draait om techniek. En sommigen roepen hier Krasic en Sanchez. Ik weet bijna zeker dat Galatasaray deze spelers niet kan halen, want ze kosten minimaal zo'n 14, 15 miljoen. Er is maar één club uit Turkije die zulke spelers kunnen halen. En zie opstelling van voormalig Galatasaray. (dreamteam whahahaha).

Aykut
Sabri
Neil
Servet
Caglar
Baris
Ayhan Akman
Serdar
Elano
Arda
Baros
6 juli 2010 om 13:13

Ten eerste moet je Baris en Ayhan positie leeg laten. De 2 transfers die we gaan doen zijn voor die posities. Eentje daarvan is Kim Kallstrom en de andere hoop ik Diarra/annan

k begrijp het gwn niet , 1 van de beste spelers verkoop je ,

okee hij had wel paar fouten gemaakt vorig jaar , maar kom op eey

wie gaan julllie plaats van hem halen , jan piet jos ?? voor 100 euro ?

gs is fout bezig , Danku WEL Adnan Polat

vertrouwde ik zoveel he maar vanaf nu mag je van mij de pot op

Suporters Word Wakker Jong , adnan polat zal zelfs hun eigen suporters verkopen voor geld !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goede deal.

Wisselvallige speler die 3 wedstrijden goed speelt en vervolgens 3 maanden dwarrelt op het veld, hij is helaas niet constant.
Kwaliteit heeft hij wel, maar mentaal kon hij het dus blijkbaar niet opbrengen om constant te presteren.

Het kan ook aan Rijkaard liggen natuurlijk, die goede voetballers niet aan het voetballen kreeg, voor iedereen die Galatasaray lief heeft, Rijkaard verpest te veel, die man is kwalitatief de nekslag.

Voor het aankomende seizoen verwacht ik ook geen top 5 voor Galatasaray zolang Rijkaard blijft, met zijn spelersmateriaal had een gemiddelde trainer de Euroleague gewonnen en de dubbel gepakt in Turkije.

Zeer wisselvallige speler. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem nooit goed heb gevonden.
Vind dat je niets te zoeken hebt in Turkije wanneer je je op de kast laat jagen in de belangrijkste derby om vervolgens rood te krijgen.
Verder is hij gewoon een showman. Probeerde altijd zijn tegenstander te passeren door middel van mooie bewegingen en zijn slagingspercentage was zo een 10%.
Galatasaray heeft hier heel goed aan gedaan, omdat ze gewoon teveel spelers hebben die op dezelfde positie spelen.
Ik zie veel liever een Harry Kewell of een Sabri rechtsbuiten dan een Keita.

Galatasaray-supporters wees blij. Dit betekent dat Elano op de flanken zal spelen, die het naar mijn verwachting veel beter zal doen dan Keita. Elano werd steeds op het middenveld gebruikt (centraal), waar hij niks kon maken. Bij Brazilië speelde hij op de flanken en werd zelfs de lievelings van Jack van Gelder. En aangezien Keita dan op de bank zal belanden, waardoor zijn marktwaarde zal dalen, is dit een goede zet.

6 juli 2010 om 14:15

Dus omdat Jack hem leuk vindt moeten we hem houden> Jack kruitp bij iedereen in de reet en weet er niets vanaf, Keita isg ewoon eenr echstsbuiten pur sang die je weinig meer tegenkomt, iemand zegt dat zn slaginspercentage 10% is die neem je toch geneeens serieus, Keita is de beste aanvaller van de laatste 10 jaar in Turkije.

6 juli 2010 om 14:20

Ik bedoelde daarmee dat hij het gewoon heel goed deed en zich in de kijkers van veel voetbalfans speelde.

Schwalbe-koning van Turkije. Oké, niet meer. Die rol neemt Adem Sari wel over. Keita had zeker niet misstaan als acteur, maar voetballen kan hij ook wel. Jammer dat hij elke wedstrijd wel een vies spelletje speelde. Een gewoonte dat levenslang bij hem zal blijven.

G.saray zit in een chaos. Haldun Üstünel die te makkelijk ontslag neemt, Adnan Sezgin die de rol van Polat wil overnemen. Adnan Polat die z'n achterhoofd aan het krabben is en even de regie kwijt is. De club zit krap bij kas. De 'betere' voetballers gaan weg, en er komen 'goedkopere' en 'minder goede' voetballers erbij. De nieuwe stadion wordt nog aan gewerkt, waar nog steeds veel geld naartoe gaat.

Laat dat nou niet ten koste gaan van 't transfer geld. Begrijpelijk waarom de G.saray-supporters ongeduldig worden en ook een mooie transfer willen.

7 juli 2010 om 03:18

Je lult stuk voor stuk onzin, sorry.

Haldun had al wekenlang het idee om ontslag te nemen.
Adnan Sezgin wil dat niet maar neemt de Futbol tak op zich, hij wil geen baskan worden.
De club zit niet krap bij kas na de transfers en volgend jaar komt minstens 200 miljoen binnen door sponsors en stadion.
We betalengeen cent voor het nieuwe stadion want dat betaalt de overheid.

Ken je feiten..

8 juli 2010 om 10:27

200 miljoen?! hahaha

zoveel is de budget van gs niet eens grote vriend
er staat onderin ook nog ken je feiten
denk dat jij je feiten beter ergens anders kunt gebruiken, want wat je zegt zijn geen feiten.

en gs betaalt degelijk wel een gedeelte van de stadion

8 juli 2010 om 17:27

Misschien moet je de interviews van Adnan Polat eens doorlezen beste vriend...

12 juli 2010 om 13:26

Je moet ook weer niet alles te serieus nemen he? Haldun Ustunel heeft pas echt vorig jaar van zich echt laten horen en vertrekt al meteen terwijl er nog zoveel te doen is. Dan doet Adnan Sezgin bijna alles en lijkt het net alsof hij de voorzitters rol wil overnemen.

G.saray zit wel krap bij kas. Dit heeft Polat zelf gezegd. Dan volg je je eigen club dus niet. De Toki mag dan bezig zijn met jullie stadion maar daar staat wel iets tegenover. Raad maar wat dat is.

Overigens is het geen Baskan maar Voorzitter en geen Futbol maar Voetbal. Moeilijk om Turkse woorden te verwoorden in Nederlandse woorden?

Goed gedaan door het bestuur. Voetballen kan hij wel, maar ook een karakterloze kwal. Zoals in de wedstrijd tegen Trabzon, een flesje water valt zo'n 3 meter naast hem, meneer Keita gooit zichzelf op de grond alsof hij is geraakt door een kogel. In de wedstrijd tegen Kayserispor, na een lichte overtreding van Aslantas doet hij alsof hij geelectrocuteerd word. Het meest grappige was wel de Gs-fb wedstrijd, waar Mehmet Topuz amper zijn been raakt en Keita houdt zijn been vast, trekt een afschuwelijk gezicht en doet alsof hij in zijn been is geschoten. Good riddance, zouden ze zeggen.

Technisch goede speler en fysiek erg sterk. Enorm snel ook. Maar wanneer hij geen zin heeft kom hij langs niemand. Wedstrijd tegen Kayseri (uit) en Sivas (uit) zijn hier beste voorbeelden van. Je kan beter een hongerige, jonge speler halen met die 8.5 mil.

7 juli 2010 om 03:22

Haha, en dat zegt iemand die Quaresma als avatar heeft!

Keita is de perfecte speler voor Turkije: Sterk, snel, behendig, goed schot, slim en scherp.

Keita is een goede voetballer, hij is fysiek heel sterk, heeft techniek en snelheid. Maar Keita is een speler die zijn emoties maar niet in bedwang kan houden, dit schijnt hij ook niet af te leren want hij flikt dit gewoon weer op het WK. Ik keek elke dag of er nieuws was over een transfer die mehmet topal kan opvangen, maar krijg opeens te horen dat we nog een goede voetballer zijn verloren. Ik vraag me af hoe adnan polat dit denkt op te vangen, maar het schijnt dat GS onderhandelt met 5 spelers en 2 daarvan zeker een contract gaan tekenen. Wat ook opviel was dat adnan polat het over ghana en chili had. Als we kijken naar chili hoop ik het meest op alexis sanchez ookal lijkt dit onmogelijk, als we kijken naar ghana hoop ik op anthony annan dit is een sterke verdedigende middenvelder wat mij de beste optie lijkt in de turkse competitie... Het is dus afwachten en niet gaan roepen: 'yonetim istifa' want Adnan Polat moet wel, hij heeft geen andere keus dan een sterspeler halen. Het nieuwe stadion is volgend seizoen af dus ze hebben geen keus.

Jammer dat hij weg is. Prachtige voetballer om te zien, maar mentaal zo zwak. Altijd bezig met de tegenstander. Daarom heeft ie ook nooit de absolute top kunnen bereiken, want voetballen, dat kan deze man zeker wel. Aan de ene kant snap ik t ook wel.

Even nog een kanttekening:

Al Sadd betaald ook nog de 2 andere termijnen die gs aan olympique moest betalen. 2.8m + 2.8m = 5,6m, ook betalen ze nog 200k die Keita tegoed had. Dus 5.8m. 5.8m + 8.15 = 13,95m.

voor bijna 14m zou ik hem ook laten gaan hoor.

Bijna voor 14 miljoen euro totaal de deur uit, wegwezen Keita! Je was een zelfingenomen kwal, en behoorlijk irritant op het veld, maar voetballen kon hij zeker. Nu langzaam Berkin Arslan brengen naar het eerste op de rechtshalf positie, een groot talent, die dubbel zo goed kan worden als Keita. Die nietsnut Serdar Özkan zien spelen gaat me veel pijn doen, maar het is niet anders.

Als Annan komt ben ik blij, die Kallström vult zijn zakken maar ergens anders.. Daarnaast misschien Ceyhun Gulselam, dan hoeven we niets meer te kopen, en houden ze zelfs winst over van het geld van Keita.

*berkin Arslan na een tijdje, eerst nietsnut Serdar Özkan
**elano centraal op het middenveld in een vrije rol

Aykut
Sabri
Neill
Hakan Balta
Caglar
Anann
Elano**
Berkin*
Emre Colak
Arda
Baros
6 juli 2010 om 22:55

met dit team worden we dus echt geen kampioen.
Ik denk dat ze van het geld v an Keita wel een nieuwe aanvaller moeten halen want Kewell is ook al weg.
Ik hoop op Alexis Sanchez ( wanhoop denk ik ) en anders Cangele of Obraniak.
Deze spelers zijn of werden een tijdje geleden genoemd dusja.
Rijkaard heeft gezegd dat er sowieso 1 verdediger en 2 middenvelders bij gaan komen.
Ik denk Annan en Kallström op het middenveld en achterin denk ik Joris Mathijsen of Rafa Marquez.
Dan wordt dit ons opstelling ;

Marquez * = Hakan Balta / Joris?
Caglar* = Hakan Balta

Aykut
Sabri
Neill
Marquez*
Caglar*
Elano
Annan
Kallström
Serdar
Baros
Arda

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Galatasaray

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Sivasspor21-1
Voor de complete stand: Spor Toto Süper Lig
SpelersPositieW
Martin LinnesVerdediger10
Serdar AzizVerdediger10
Koray GünterVerdediger10
Papa Alioune NdiayeMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Galatasaray.

In de wandelgangen

Vrijdag 14 december
Pablo Castro is in beeld bij Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren