Australisch international Moore heeft op WK laatste wedstrijd gespeeld

Woensdag, 30 juni 2010 om

De voetbalcarrière van Craig Moore is ten einde. De verdediger van het Australisch elftal maakte eerder al bekend dat het toernooi om de wereldtitel in Zuid-Afrika zijn laatste was als international, maar heeft nu tegenover de Australische media aangegeven dat hij het ook in clubverband voor gezien houdt. “Het is genoeg”, vindt de voormalig speler van onder meer Glasgow Rangers.

“Het was al duidelijk dat ik na het WK zou stoppen als international”, geeft de 34-jarige Moore aan. “En ik kan je nu vertellen dat ik er wat clubvoetbal betreft ook klaar mee ben. Het is genoeg.” De stopper heeft ook al nagedacht wat hij nu wil gaan doen. “Ik wil mijn trainersdiploma’s gaan halen en ga kijken of een trainerscarrière iets voor mij is in de toekomst.”

Moore heeft al met al een weloverwogen besluit genomen. “Ik denk dat ik nog wel een paar seizoenen door had kunnen spelen. Maar ik zag alleen ellende voor mezelf in de toekomst als ik dat was gaan doen”, besluit de Australiër. Moore begon zijn loopbaan in het seizoen 1993/94 bij de Rangers en speelde daar in totaal meer dan tien seizoenen. Tegen Ghana heeft hij op 19 juni zijn laatste officiële duel gevoetbald.


Poll

Craig Moore krijgt nog spijt van zijn beslissing om te stoppen als voetballer


Gerelateerd

Meer sportnieuws

0 reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Australië

FIFA ranking: 44
13 fans
Actuele wedstrijden

In de wandelgangen

Dinsdag 12 november
Tahith Chong heeft ondanks zijn eerdere uitspraken al een besluit genomen over het contractvoorstel van Manchester United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren