Servië, een ploeg met internationale topspelers

Servië wist zich te kwalificeren voor het WK 2010 in Zuid-Afrika en de manier waarop, daar kun je alleen maar bewondering voor hebben. Ze werden namelijk overtuigend eerste in een poule met onder andere Frankrijk en Roemenië. Doelcijfers: 22 voor, 8 tegen. Door middel van een mix van kracht en creativiteit wisten ze dit te bewerkstelligen.

Het team bouwt dan ook vooral op een aantal sterspelers. De absolute sterspeler is natuurlijk Nemanja Vidic. Een verdediger in dienst van Manchester United, die ongelofelijk sterk in de een-op-een duels is en, mede door zijn kopkracht, een belangrijke pion bij spelhervattingen. Hij behoort tot de absolute top, mits hij niet geblesseerd is. En dat is nou juist datgene waar Vidic mee worstelt: zijn blessuregevoeligheid. Het was zelfs nog geen eens zeker of hij wel op tijd fit zou zijn voor WK, waardoor hij een compleet land in rep en roer bracht. Vidic niet mee?! Dat mag niet gebeuren. Hij bezocht daarom ook de inmiddels beroemde placenta-arts Mariana Kovacevic, waardoor hij toch op tijd fit zou zijn voor het WK. Gelukkig maar, want een speler met zijn leidinggevende capaciteiten, die lopen er niet veel rond in het Servische elftal.

Een andere vedette waar het elftal op bouwt, is natuurlijk Dejan Stankovic. Ondanks dat hij niet vaak aan spelen toekomt bij Internazionale, waar de concurrentie nogal groot is, wordt hij in eigen land beschouwd als een van de topspelers van de nationale ploeg. Stankovic moet het vooral hebben van zijn verdedigende kwaliteiten, dat is zijn specialiteit: de aanval van de tegenstander er uithalen. Vergelijkbaar met Eyong Enoh van Ajax is Stankovic de kaartenpakker, en zal hij zelden tot nooit een duel op halve kracht ingaan, waardoor hij tegenstanders min of meer angst inboezemt.

De creativiteit moet vooral van de buitenspeler Zoran Tosic komen. Een jonge jongen, tevens in loondienst van Manchester United, die als opvolger van Ryan Giggs wordt gezien. Tosic is de man van de acties, de man van de assists en de man van de vrije trappen. Hij is een echte spelverdeler, en daardoor is hij een belangrijke schakel in de Servische nationale ploeg. Maar door zijn leeftijd wordt hij nog niet rijp geacht voor zo'n groot toernooi als het WK. Het zal dus een verrassing worden hoe de technicus gaat functioneren op zijn eerste WK.

Een andere speler die op de flanken functioneert is een bekende, namelijk Danko Lazovic. Een voetballer met een overdosis aan vergif, een speler die altijd tot het uiterste van zijn kunnen voetbalt, en als het even niet meezit, zijn team op sleeptouw neemt. Danko zal vooral voor de assists gaan zorgen aangezien er twee spelers zijn die ik echt als spits beschouw; Nikola Zigic en Marko Pantelic.

Ze zijn allebei een uitstekend aanspeelpunt, met allebei scorend vermogen. Tevens is Zigic 2.02 meter, waardoor hij ook kopkracht met zich meebrengt. Pantelic is vooral de man van de rebound, die vrijwel bij elke club waar hij gespeeld heeft één op twee heeft gelopen, toch een uistekende prestatie. Servië is dus een ploeg met enorm veel kracht, maar heeft ook een aantal verfijnde spelers die het spel vorm geven. Daarom denk ik dat Servië hoge ogen gaat gooien op het aankomende WK, mede door deze toppers.

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 18 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.

Gerelateerd

Meer sportnieuws

46 reacties (laatste reactie door tiesie94)

Over Tosic overdrijf je een beetje, bij Manchester United zijn wij niet zo enthousiast over hem. Vele willen hem zelfs niet terug halen. Die Lajic ofzo schijnt talentvoller te zijn. Al doet Tosic het bij Bochum wel leuk weet ik niet of hij goed genoeg is om bij Manchester United in de basis te komen laat staan Ryan Giggs op te volgen.

14 mei 2010 om 19:52

Tosic speelt bij köln...

on: Servië heeft echt een heel goed team, je ziet zelfs nog een paar spelers over het hoofd: ivanovic, subotic, kolarov en natuurlijk krasic! Ik denk dat ze best eens kunnen gaan verrassen komend toernooi.

15 mei 2010 om 15:23

Tosic speelt bij Koln, hoewel het seizoen nu is afgelopen en hij terug hoort te gaan, Manchester United heeft hem verhuurd aan die club vandaar. Tosic vind ik ook absoluut geen internationale topspeler zoals de auteur hier omschrijft. Servie heeft een hele goede én talentvolle selectie. Ik zou mijn geld erop durfen te zetten dat Servie DE sensatie van het WK gaat worden.

On:
Vind het stuk verder niet zo speciaal.ieder ander had dit op papier kunnen zetten. Geen specifieke informatie van spelers en het team zelf die niet algemeen bekend is. Ook de keuze van de spelers die jij ziet als toppers vind ik appart. Er zijn belangrijkere spelers bij de ploeg dan Pantelic, Lazovic, Tosic..
Hopelijk komt er nog een artikel van een 'echte insider' die me wat meer kan boeien en een stuk meer vernieuwende informatie weet te vermelden.

17 mei 2010 om 12:34

Sorry dat ik dit zeg.....maar ik vind niet dat jij de geschikte kandidaat bent om wk-landenexpert te zijn. Tosic is inderdaad een goede speler, maar geen basiskracht in het elftal. En je praat over topspelers, maar je zegt niets, maar dan ook helemaal niets, over de absolute sterspeler van dit elftal, Milos Krasic. Als je alleen al een beetje de wedstrijden hebt gevolgd weet je dat alle creativiteit van deze man komt, en hij is dan ook niets voor niets uitgekozen tot sportman 2009 in Servie.

de groeten

helemaal mee eens. Denk dat Servië en ook Uruguay hoge ogen gaan gooien

14 mei 2010 om 20:01

Ja ik denk ook dat Uruguay zal verrassen. Met Luìs Suarez en Diego Forlán moet dat best lukken.

15 mei 2010 om 14:32

Ja want Luis Suarez is net zo goed als een Ronaldo? Dream on....... Forlan kan ik nog begrijpen maar denk nou niet gelijk dat Suarez een wereldspeler is want dat is hij niet.

17 mei 2010 om 17:02

Je vergelijking met Ronaldo is nogal krom, Ronaldo is de beste ter wereld. En heb jij Edenhazard of Francesco_ horen zeggen dat Suarez een wereldspeler is?

17 mei 2010 om 22:10

Uruguay wordt helemaal niks denk ik. Geef mij maar de ouderwetse toplanden+ de afrikaanse landen. Ik denk dat Servie en Uruguay gewoon 1ste ronde of 2de ronde er uit liggen.

24 mei 2010 om 18:45

iedereen doet wel alsof suarez een wereldspeler is

servie heeft het uitstekend gedaan in de vooronde wedstrijden met o.a spanje , turkije, bosnie, belgie, ... ik zie ze zeker en vast als underdog, mooi stuk ! 4 **** 1 voor de moeite

14 mei 2010 om 20:00

Servie zat helemaal niet in de groep met Belgie, Turkije en Spanje. Dat was Bosnie dat in de play offs werd uitgeschakeld door Portugal. Servie zat in een groep met landen zoals Frankrijk en Litouwen en werd daar gewoon zuiver eerste. Zeker een land dat je niet moet onderschatten, zeker niet als je naar de namen kijkt.

Ze hebben al vier namen in de verdeding waar je kippenvel van krijgt. Spelers zoals Subotic (dortmund), Ivanovic (chelsea), Vidic (manchester United) en Kolarov (lazio Roma). Ze hebben een zeer degelijke verdediging die gevolgd wordt door een sterk middenveld met spelers zoals Kacar (hertha), Stankovic (internazionale), Matic (chelsea) en Krasic (cska Moskou). Als je dan naar de aanval kijkt dan is die op papier minder al mag je een Jovanovic, Pantelic, Zigic en Lazovic helemaal niet onderschatten.

Nee, ze hebben echt wel toppers alleen wordt er niet zo naar dat land gekeken omdat ze de naar Servie hebben (als ik dat zo mag uitdrukken). Maar ik denk dat zelfs enkele toplanden dromen van enkele spelers die bij Servie spelen. Goed stuk, vier sterren

14 mei 2010 om 20:03

ze speelde niet tegen spanje bosnie enzo. Ze zaten bij de Faroer eilanden, Oostenrijk, Frankrijk, Roemenie enz.

15 mei 2010 om 03:01

Spanje, turkije, bosnië en belgie,.. volgens mij klopt dit niet.
Bedoel je Frankrijk, Roemenië, Litouwen, Faroër Eilanden en Oostenrijk?

Ze hebben meer dan een redelijke verdediging. Van zo een verdediging kan Nederland alleen maar dromen. Verder is die middenveld niet zo heel bekent bij mij, maar die aanval is toch wel redelijk goed. Geen toppers maar wel spelers die het goed hebben gedaan bij hun club.

Speelt Suleymani van Ajax niet bij Servie?

14 mei 2010 om 21:14

Hij zit bij de voorlopige selectie en ik denk dat hij met Lekic en Mrda nog voor een plek strijd in de definitieve selectie.

Ik weet niet of je zo hard het Servisch voetbal volgt, maar je analyse is niet helemaal correct vind ik.
Tosic is zeker niet slecht, maar hij is eerder een opkomend talent die in de toekomst onmisbaar zal moeten zijn, maar nu echt nog niet zo belangrijk is voor de nationale ploeg. Krasic daarentegen, een van de topspelers van Cska Moscow, is een speler die door half Europa gewild is en zeker in de basis zal staan op het WK!
Verder vergeet je ook nog Ivanovic, een van de sterke krachten in de verdediging van Chelsea dit seizoen. Samen met Vidic, Subotic en Kolarov zullen ze een ijzersterke verdediging vormen. En last but not least, ik vind dat je Jovanovic ook zeker niet mag vergeten. Bij Standard heeft hij de laatste maanden misschien niet meer veel getoond, maar in de kwalificatiereeks heeft hij voor Servië een zeer hoog niveau gehaald, en het zou me niet verbazen mocht hij in de basis staan.

Dat het een ploeg is om mee rekening te houden, geef ik je geen ongelijk in, al ben ik benieuwd hoe ze zullen spelen tegen de échte top, want Frankrijk heeft nu niet bepaald erg sterk gespeeld tijdens de kwalificaties, net als Roemenië..

Ivanovic, Kolarov, Krasic, Jovanovic... toch een paar spelers die ik mis in dit stukje over Servië. Lazovic en Tosic zijn niet verzekerd van een basisplaats, maar de vier spelers die ik opnoemde wel. En Stankovic is echt niet alleen een kaarten- en balafpakker zoals jij het zegt, die gozer kan uitstekend voetballen. Hij heeft ook goede spelverdelende kwaliteiten. Niet helemaal juiste analyse van Servië...

Je analyse klopt niet echt. je legt de nadruk bij tosic terwijl hij, ondanks zijn uitstekende kwaliteiten, toch echt 2de keus is. Verder mis ik wel een paar namen.

Hier is mijn analyse van Servie:

Servie speelt in een zeer aanvallende 4-4-2 formatie.

Enige echt zwakke punt is de keeper Stojkovic (oa ex-vitesse) maar met zo een verdediging ervoor valt de schade nog best wel mee.
Stojkovic
Kolarov-vidic-subotic/lukovic- Ivanovic

Dit is waarschijnlijk wel de sterkste ( iig een van de sterkere) verdedigende linie op het toernooi en hier zal ik vrij weinig over vertellen, de namen spreken al boekdelen.

Jovanovic-stankovic-kuzmanovic-krasic
De dreiging komt vooral van de vleugels: Krasic en Jovanovic. Krasic is gewild door half Europa en Jovanovic heeft getekend bij Liverpool.

Deki Stankovic speelt op 10 en dient als captain de rol van grote inspirator, een echte vedette waar de rest tegenop kijkt. Naast hem speelt of Kacar, Kuzmanovic of Milijas. Twee enorme talenten en een routinier in Milijas.

Pantelic-zigic

Voorin de aanval staan Pantelic en Zigic. Pantelic maakt met zijn loopacties ruimte en Zigic is met zijn 2.03m een uitstekende target man.

Daarnaast heb je op de bank solide wisselspelers: lazovic, tosic, matic (enorm talent van chelsea) kacar, kuzmanovic. en in de verdediging Lukovic/subotic en Obradovic.

De belangrijktste persoon voor servie echter is Radomir Antic. De ex-coach van Real en Barca heeft van de nationale selectie een hechte family-unit gemaakt. Zijn superieure tactische skills zorgen ervoor dat de spelers het maximale uit hunzelf en elkaar halen. Het geheel is bij Servie meer dan de optelsom van individuen waardoor het team niet zo afhankelijk is van individuele kwaliteiten, een off day bij een speler valt hierdoor minder snel op.

Het spel zelf is een variant van Spaans voetbal maar toch wel gebaseerd op een solide verdediging, dus minder kwetsbaar. Dode spelmomenten zijn levensgevaarlijk en de expertise van dit team. Zigic, Vidic, Ivanovic, Subotic, Kuzmanovic die allemaal behoren tot de beste koppers ter wereld ( en allemaal langer zijn dan 1.88m) maken elke corner en elke vrije trap gevaarlijk.

Het is zeer jammer dat servie weer is ingedeeld in een wel heel zware poule. Teggen Ghana, Duitsland en Australie moet je naast goed spel ook wel veel geluk hebben, het zijn alledrie wedstrijden die zowel zomaar gewonnen als zomaar verloren kunnen gaan worden.

14 mei 2010 om 22:23

shit, net te laat gezien dat die sjap 1 ster geeft...

Anders had ik je er 5 gegeven. Gelukkig heb je het zelf al gedaan!

Sowieso vind ik het erg leuk dat jullie allemaal de moeite nemen om mijn stukje te lezen en te reageren, zodat ik van jullie kritiek kan leren, waardoor mijn stukjes alleen maar beter worden. Aangezien dit mijn 1e keer is, zou ik het wel leuk vinden om wat te tips te krijgen over hoe ik het het beste kan doen. Ik ga namelijk nog een aantal stukjes schrijven over Servie, waaronder analyses van elke wedstrijd die ze spelen op het WK. De reden waarom ik me zo interesseer voor Servie, is omdat mijn opa van servische afkomst is dus vandaar.

14 mei 2010 om 22:13

Nou, je verdiepen in het Servische elftal. Je hebt toch een aantal sleutels spelers gemist in dit stukje en bankzitters, als Tosic en Lazovic een sleutelrol gegeven op het Wk..

Wat een heerlijk stukje, vond het eigenlijk te kort, hij las namelijk echt lekker weg!

Vindt het alleen wel jammer dat je de andere toppers niet hebt genoemd, zoals oa Jovanovic en kolarov.

al met al 4 sterren.

Om heel eerlijk te zijn, wist ik bijna even veel af van het Servische team als wat jij hier schrijft. Helaas niet echt een meerwaarde en het is ook ongelofelijk dat je Jovanovic bent vergeten die een matig sezioen in Belgie heeft gedraaid maar wel goed europees heeft gespeeld met Standaard en ook (als ik het mij goed herinner) vrij veel goals heeft gemaakt in de kwalificatie.

Ik hoop dat je volgende columns beter gaan zijn

sorry?
Je slaat het halve team over

team is met Ghana het fysiek sterkste van het Wk.
De serven zijn ook nog langer, zeer sterk bij corners.
ik dacht dat Ivanovic topscoorder was?

Stojkovic
Rajkovic
Vidic
Ivanovic
Kolarov
Obradovic
Stankovic
Krasic
Lazovic
Zigic
Jovanovic
15 mei 2010 om 10:55

Inderdaad Ivanovic is wel de belangrijkste die niet wordt genoemd. Draait een geweldig seizoen bij Chelsea waar hij een belangrijke schakel was in het elftal van Ancelotti. Zowel landskampioen als FA Cup winnaar. Voor mij draait hij een net iets beter seizoen dan Vidic.
Verder jammer dat Dragutinovic geblesseerd raakte. De verderdiger van Sevilla draaide een goed seizoen en had de verdediging naar mij mening nog iets sterker gemaakt.
Verdere namen die dit seizoen goed hebben gepresteerd en zeker iets van verwacht:
Subotic (dortmund): Pas 21 jaar, maar speelde een goed seizoen in de Bundesliga. Haalde met Dortmund Europees voetbal, waarin hij een belangrijke schakel was in het elftal.
Kuzmanovic (stuttgart): Jonge middenvelder ook nog, die speelt in de Bundesliga, draaide een goed 2e seizoenshelft, waarin Stuttgart ook de meeste punten haalde van alle clubs.

Gewoon een heel sterk team, waarin de coach Antic iets moois op het veld kan zetten. Stankovic, Pantelic, Zigic, Lazovic, Jovanovic, Vidic, Ivanovic gepokt en gemazeld in de top van het Europese voetbal. ben benieuwd

Servie had ook in 2006 een vrij sterk team. Hadden toen ook een ijzersterke kwalificatie gespeeld. Eindigden als eerste in de groep. Ze hielden Spanje achter zich met een doelsaldo van 16 voor en 1 tegen. Ik als jugo, had toen hele hoge verwachtingen van ze, helaas stelden ze me enorm teleur, vooral de afstraffing tegen de Argentijnen deed heel veel pijn.

Het probleem toen was dat iedereen voor zichzelf speelde en bepaalde spelers hingen de vedette uit ook al presteerden ze niks. Elkaar de bal niet geven en elkaar niks gunnen, dat soort egotripperij zit helaas in onze cultuur. Dit zie je ook terug in het basketbal. Ik hoop echt dat Antic er een team van kan maken dat voor elkaaar strijdt en voor elke centimeter vecht. Als ze dat kunnen presteren dit toernooi ben ik tevreden!

17 mei 2010 om 16:20

Dat was een oude generatie spelers, deze generatie spelers vormen echt wel meer een team dan die gasten van vroeger.

Leuk verhaal meer er klopt weinig van.

Ten eerste vergelijk je een creatieve speler die vaker aanvallende middenvelder dan centrale middenvelder heeft gespeeld met de verdedigende middenvelder Enoh. Natuurlijk verricht Stankovic onder Mourinho veel verdedigend werk maar dat komt omdat Sneijder nu voor hem speelt, en bovendien moet je is opzoeken hoeveel wedstrijden heeft gespeeld dit seizoen want in de eerste seizoenshelft was hij zo goed als basisspeler. De laatste maanden spelen ze vaak met 3 aanvallers sinds de komst van Pandev en af en toe Balotelli die daar speelt maar Stankovic speelt wel bijna elke wedstrijd hoor. Stankovic kan geweldige passes geven, heeft veel inzicht en heeft echt een verwoestend schot. Hij zal waarschijnlijk centrale middenvelder spelen maar dan naast een wat verdedigendere Kacar of Kuzmanovic.

Tosic die is geen basisspeler hoor? Hij heeft vriendschappelijke duels gespeeld maar in de kwalificaties stond Jovanovic als een hangende linkerspits of linksbuiten. Rechts is het sowieso Krasic en Lazovic zat altijd op de bank. Dus ik weet niet hoe je daar bij komt want Krasic is gewoon de betere en creatievere speler. Het leuke voor Servie is wel dat sinds de kwalificaties zo wel Lazovic als Tosic bij Koln(5 goals in 3 wedstrijden) in vorm zijn dus dat ze een sterke bank hebben want zo belangrijk is.
En verder noem je Ivanovic niet die tegen Frankrijk bijvoorbeeld gewoon de beste man was. Hij is bij Chelsea gewoon de beste verdedigende rechtsback van de PL, niemand kom langs hem. Hij was in de kwalificaties beter dan Vidic.

Lol, ik weet inderdaad niet welk Servië de schrijver heeft gezien. (ben je zelf ook wel Serv?)

Stankovic kan zowel aanvallende als verdedigende taken. Tosic is een flankspeler en Lazovic een aanvaller. beetje apart neer gezet, maar leuk dat er moeite in wordt gestoken om dit (en mijn) prachtige land onder de aandacht te brengen.

Goed geprobeerd inderdaad maar ik vind het niet zoals veel andere al zeggen aan alle kanten kloppen. Ik vind persoonlijk dat Servie wat aanvallende krachten mist. Pantelic, Zigic en Jovanovic zijn natuurlijk allemaal niet van absolute top.

Servie heeft zeker een sterk team, maar ze krijgen weinig media aandacht waardoor ze onderschat worden. Ik hoop dat de trainer niet Zigic en Pantelic gelijktijdig opstelt, want het zijn allebei statische spelers, traag, maar wel balvast. Je kan beter 1 van hun hebben met een snellere behendigere spits erachter/ernaast, zoals Lazovic of Jovanovic.

Stojkovic
Ivanovic
Vidic
Subotic
Kolarov
Krasic
Stankovic
Kuzmanovic
Jovanovic
Zigic
Lazovic

De nadruk ligt te veel op Tosic, als je het mij vraagt. Het taalgebruik vind ik goed en je schrijfstijl is ook prima. Alleen zie ik voor de zoveelste keer dat een clubexpert zichzelf de beste waardering geeft en ik heb daar echt veel moeite mee. Wees kritisch naar jezelf en krik het gemiddelde niet op door een handigheidje van Voetbalzone. Hiermee haal ik automatisch één ster van mijn aanvankelijke beoordeling af, drie sterren mag je het mee doen.

Zeer vreemd dat er geen Ivanovic wordt genoemd, speelde een vele beter seizoen dan Vidic.
Idem dito de kwalificatiereeks. Verder een mooi goed stuk.

Servië is helemaal geen sterke ploeg, maar ze weten wel hoe ze samen vechten voor een overwinning. zo'n ploeg kan het beste reactievoetbal spelen, zo kunnen ze als stugge ploeg voetballende ploegen goed dwars zitten. met alleen maar grote sterke spelers in het veld, en bij wijze van spreken 3 behendige spelertjes ertussen komen ze er wel. ook leuk dat er veel serviers bekend zijn in NL. hoewel ik me afvraag of bijvoorbeeld slobodan rajkovic in de selectie zit. dat vind ik namelijk een typische speler uit zo'n land.

Dit team ga ik zeker en vast in het oog houden , ik had al maaaanden op voorhand een voorgevoel dat ze in de finale gaan zitten :D

Servië is een team met veel spelers waarbij mijn wenkbrauwen beginnen te fronzen. Ik ben persoonlijk een groot fan van Dejan Stankovic, dus ik vond het wel leuk dat jij iets over hem schrijft

Servië kent 1 grote zwakke schakel in het elftal en dat is de keeper, Vladimir Stojkovic. Ik ben nooit onder de indruk van hem geweest . Als ik hem soms zie spelen, hou ik mijn hart vast. Servië zal vast en zeker later wel een betere keeper opleiden dan Stojkovic, als die keeper er zo snel mogelijk komt dan zie ik Servië binnen een aantal jaar heel ver komen op een EK of Wk.

Kezman doet niet meer mee ?

Je hebt me wel weten te informeren en amuseren, echter niet weten te overtuigen. En dat is volgens mij het doel van dit stukje?
Ik vind Servie een bovengemiddelde ploeg, met een paar vedette, niet meer, niet minder.

servie een ploeg met veel talenten en ervaren spelers

De verdedeging van servie is denk ik samen met die van Spanje het sterkst van het Wk 2010

Op wie je moet letten op dit wk van servie zijn : Op NR 1 sowisow Krasic en daarna gaat Tosic het ook maken Zigic en Kolarov - Subotic

Dit zijn de jongens die zich gaan bewijzen en na het Wk vertrekken naar Grote europese ploeggen.

Als ik Antic was zou ik Jorgacevic de beste doelaman van het Belgische competitie oproeppen !!

Jorgacevic
Ivanovic
Subotic
Vidic
Kolarov
Krasic
Stankovic
Kuzmanovic
Jovanovic
Zigic
Pantelic/ La

Sorry, maar ik vind het matig. Het is echt een stuk open deuren intrappen. In de 1e alinea noem je alleen maar feiten op, terwijl je daar de aandacht van de lezer moet trekken. In de rest van het artikel heb je het ook alleen maar over de feiten en de kwaliteiten zonder daar verder op in te gaan..

Je schrijfwijze vind ik wel erg goed en het leest lekker vlot weg. Ik denk daarom ook dat je best een heel goed stuk kan schrijven, als je wat dieper in gaat op de zaken die je bespreekt. Een alinea die over de tactiek gaat is ook wel noodzakelijk als je het mij vraagt. Kijk even naar de reactie van Wickedbark, die gaat er al een heel stuk dieper op in.

Ik hoop dat je er wat mee kan en snel weer met een nieuw stuk komt!

Ik ben nu wel erg benieuwd hoe Servie zich gaat houden op het WK. Ze hebben in ieder geval op papier een zeer sterk team staan.

Je vergeet de sterspeler krasic. En Lazovic die een team kan dragen? Stankovic de geweldige voetballer? Pantelic die een team een WK titel kan bezorgen? Sorry hoor maar je bent wel heel erg overtuigd van dit Servie. En iedereen die zegt dat ze ver komen, ik geloof er helemaal niks van! Ik vind het maar een matig elftal die jij wel heel erg de hemel in prijst. Zeker dat van Lazovic vond ik een belachelijk gedeelte van je tekstje.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

Servië

FIFA ranking: 30
54 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Servië209
2.Portugal1711
4.Luxemburg9-10
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Servië.

In de wandelgangen

Zaterdag 15 januari
Barcelona ziet de komst van José Gayà als een interessante optie. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren