Zondag, 9 Mei 2010
Villarreal kan de ogen niet afhouden van David Trezeguet. De Spaanse subtopper maakte eerder de interesse in de Franse doelpuntenmachine bekend. Er is echter een hevige strijd gaande om de 32-jarige spits. Ook AC Milan, Panathinaikos, River Plate, Corinthians en Besiktas jagen namelijk op de handtekening van de 71-voudig international. Het contract van Trezeguet bij zijn huidige club Juventus loopt nog door tot medio 2011. (AS)
Arsenal en Internazionale gaan spelers ruilen. De belangrijkste wissel die aanstaande is, is die tussen Mario Balotelli en Cesc Fàbregas, maar ook Ricardo Quaresma en Nicklas Bendtner zouden wel eens de omgekeerde weg kunnen gaan bewandelen. Mocht de laatste ruil niet doorgaan, dan zorgt Inter ervoor dat er naast Balotelli ook nog eens 25 miljoen euro naar Londen wordt overgemaakt. Zo wel, dan moet Arsenal het naast Quaresma en Balotteli doen met tien miljoen. (Corriere dello Sport)
Liverpool wil Vincenzo Iaquinta en heeft al bedacht hoe de komst van de aanvaller mogelijk gemaakt moet worden. The Reds stellen Juventus voor om Iaquinta te ruilen voor Alberto Aquilani, die zijn draai in Engeland nog niet heeft gevonden en wil terugkeren naar de Serie A. Liverpool denkt aan een ruildeal met gesloten beursen: geen van de clubs hoeft nog extra geld bij te leggen. (Liverpool Echo)
Iaquinta zelf heeft wel oor naar het voorstel. De aanvaller zegt gelukkig te zijn in Turijn, maar staat open voor een eventuele transfer naar de Premier League. “Het is een erg sterke competitie en ik zou er graag mijn loopbaan willen afsluiten”, zei de dertigjarige Iaquinta. “We zullen het wel zien. Als ik één ding wel heb geleerd, dan is dat je in het voetbal niets kunt plannen.” (Tuttosport)
/
Martin Jol ziet het totaal niet zitten in Daley Blind. De coach van Ajax was enkele weken geleden te gast bij Studio Voetbal en liet voor de uitzending weten dat de zoon van zijn assistent ‘helemaal niets kan’. In de uitzending zelf had Jol plotseling een andere mening, maar de kans dat de verdediger een eerlijke kans krijgt in Amsterdam, is niet groot. Blind, die het seizoen afmaakt bij FC Groningen, meldt zich in de zomer weer bij Ajax.  (Voetbal International)
Harry Redknapp is op zoek naar een ‘speciale’ aankoop voor aankomende zomer. Het bereiken van de vierde plek in de Premier League smaakt naar meer voor de Spurs, die met het bereiken van de Champions League een grote zak geld tegemoet kunnen zien. Redknapp neemt Liverpool als voorbeeld, dat twee seizoenen geleden de buidel trok om Fernando Torres naar Engeland te halen. (The Observer)
Manchester United heeft een prijskaartje om de nek van Ben Foster gehangen. Birmingham City is concreet geworden voor de reservegoalie van de regerend landskampioen en weet dat het 6,5 miljoen euro moet betalen om zijn komst mogelijk te maken. Het contract van de 27-jarige Foster, die tot dusver pas twaalf competitieduels voor United speelde, loopt tot de zomer van 2013 door. (The Times)
Mauro Camoranesi ziet een transfer naar River Plate als een goede optie. De aanvaller moet in de zomer vertrekken bij Juventus en heeft volgende week een gesprek met Daniel Passarella, de voorzitter van River die aangaf de geboren Argentijn graag te willen halen. “Ik ben optimistisch gestemd. Mauro vindt River een mooie club en wil na het WK graag in Zuid-Amerika voetballen”, zei zijn zaakwaarnemer Sergio Fortunato. (Corriere della Sera)
/
Neil Lennon zal er alles aan doen om Robbie Keane voor Celtic te behouden, als hij maar aan mag blijven als hoofdtrainer. De voormalig middenvelder staat momenteel als interim-trainer voor de groep en hoopt op een vast dienstverband, maar heeft daar nog geen duidelijkheid over gekregen. Keane moet in de zomer eigenlijk terugkeren naar Tottenham Hotspur, maar op White Hart Lane is de Ier niet nodig. (Daily Record)
Lucas Leiva gelooft niet dat grote spelers Liverpool links zullen laten liggen nu de club volgend jaar niet in de Champions League uitkomt. “Liverpool is nog altijd een erg, erg grote club”, zei de Braziliaan. “Ook al kunnen we geen Champions League-voetbal bieden, ik weet zeker dat deze club nog altijd een bepaalde aantrekkingskracht heeft. Ik hoop dat we in de zomer enkele goede versterkingen kunnen halen. (The Guardian)Poll

Kan Daley Blind het niveau van Ajax aan?


90 reacties (laatste reactie door Raynman)

Dat over Daley Blind is echt bullshit. Vast en zeker weer zo'n verhaaltje van die opa Johan Derksen. Echt een idioot die man.

9 mei 2010 om 10:48

Ach ja de Snor moet natuurlijk weer lezers trekken voor zijn roddel blad.

9 mei 2010 om 13:33

Af en toe schrijft hij echt wat hij denkt.
Dat is echt ongelofelijk, Daley is niet slecht maar ook niet goed.
Jol zal heus niet zulk soort dingen zo maar roepen.
Dat kan hij niet maken tegenover hem, en Ajax.

9 mei 2010 om 13:51

Ajax begint inderdaad steeds meer een soort FC Hollywood te worden, waar iedere paar dagen weer een sappig nieuwtje over moet verschijnen. En dan zijn er nog mensen die ontkennen dat Ajax de club is met de meeste allure. Ga maar 'ns na over welke club er het meest geroddeld wordt.

9 mei 2010 om 19:56

Types als derksen en borst (hugo) vertrouw ik totaal niet. Die gasten zijn mediageil en proberen altijd te scoren.. Derksen zeikt altijd over alles en iedereen en dat vele Nederlandse programma's geen Niveau hebben, maar hij zit zelf wel bij Jensen!

9 mei 2010 om 21:30

En het is Ajax dat de roddels verzint? Beetje vreemd om hun de schuld te geven...

9 mei 2010 om 10:48

Zal eerder een verhaaltje van Hugo zijn. Maar kan me niet voorstellen dat Jol dat letterlijk zo gezegd heeft. Die ziet toch ook hoe Blind elke week staat te ballen. was voor de wedstrijd tegen Groningen ook lovend over hem geloof ik. Misschien was Hugo weer is irritant aan het zeiken en heb je een bekende cynische opmerking van Jol gehad.

Verder Ben Foster 6,5 miljoen? denk dat je voor zo'n bedrag ook ongeveer Stekelenburg kan halen. Dan mag het duidelijk zijn voor wie ik zou gaan qua ervaring.

9 mei 2010 om 11:17

Jij zit Derksen hier voor idioot uit te maken terwijl er niet eens bij staat van wie het afkomt...

OT: Ik geloof dat verhaaltje van Blind niet en dat van die ruil met Fabregas al hélémáál niet.

9 mei 2010 om 11:41

Werd door Johan Derksen gezegd in VI van vrijdagavond.
HIj had het geloof ik gehoord van Hugo Borst.

Dat mensen voor de camera een andere mening hebben dan erachter geloof ik wel.

9 mei 2010 om 14:28

Lol, ik had het laatst nog over Balotelli dat Arsenal hem moet halen en toen vonden sommige fans het belachelijk dat ik zoiets zei. Heb ik het anders toch goed gezien, al denk ik niet dat dat in ruil van Fabregas zal gaan, maar meer Bendtner.

Ik kan me ook niet voostellen dat Jol twee meningen heeft (geeft). Het zal later wel duidelijk worden wat Jol met Daley wil.

9 mei 2010 om 13:28

Waarschijnlijk is het gewoon verkeerd geïnterpreteerd. Jol heeft al eens gezegd Blind niet te zien zitten als nieuwe back, maar dat betekent niet dat hij vindt dat hij niks kan. Hij ziet hem alleen meer als centrale verdediger of als controlerende middenvelder.

9 mei 2010 om 19:25

Mja daar zeg je het al, centrale verdediger of controlerende middenvelder of back?

Blind is net als Emuanuelson, verdedigend zwak aanvallend wel aardig, maar niet goed genoeg voor welke positie dan ook bij Ajax.

9 mei 2010 om 21:18

Vergeet niet dat hij nog jong is. Daarnaast heeft hij het dit seizoen goed gedaan in de subtop. Volgend jaar zou hij bij Ajax de ideale 12e speler zijn.. iemand die bij schorsingen en blessures aan bod komt. Of wanneer Jol een speler rust wilt gunnen. Dan kom je in zo'n jaar toch nog aan een flink aantal wedstrijden in de top van NL en misschien ook in Europese competities.

Dan zou hij het jaar daarna voor een vaste basisplaats moeten gaan. Dat lijkt me een beter proces dan nog een jaar verhuren.

Blind nog een jaar verhuren denk?

als arsenal echt zo gaat ruilen zijn ze best wel dom balloteli is minder dan fabregas en Quaresma minder dan bendter vind ik zelf dan zal ik er ook nog wat geld bij vragen

9 mei 2010 om 10:56

het zoe wel kunnen, die ruil, maar dan moet er wel geld van inter bij, cesc is zo'n 60 miljoen waard, balotelli en quaresma samen iets van 20 lijkt me.

9 mei 2010 om 10:57

Ik vind dat je Balloteli niet met Fabregas kan vergelijken, aanvaller en middenvelder. Maar Balloteli met Bendtner vergelijken kan wel natuurlijk. Nou dan wou ik graag Balotelli in mijn team hebben. Dat wordt een hele grote denk ik, zijn gedrag moet nog wat worden bijgeschaafd...

Quaresma en Fabregas kan ook niet natuurlijk, buitenspeler en middenvelder. Maar Nasri/rosicky op positie van Fabregas zou best kunnen, met goede verdedigende middenvelder en op de zijkanten Quaresma en hopelijk Walcott... Zou het verlies van Fabregas aardig op te vangen zijn.

On: Geloof overigens niet dat het waar is.....

Als Johan Derksen maar wat lult.. Daley Blind is een goede speler voor in de toekomst

Nou laat Blind maar bij FC Groningen komen voor de komende seizoenen ik weet zeker dat groningen wel wat in hem ziet.

Als dat bericht van Jol/blind waar is dan moet hij eens uitleggen waarom hij voor de wedstrijd Ajax-groningen zo lovend was over de verdediger. Nou denk ik wel te weten waarom hij dat deed, maar ik hoor het graag uit zijn mond, gevolgd door een excuus en de bevestiging dat hij niet zo'n goed mens is als veel mensen zeggen.

Edit: als het bullshit is, dan hoop ik dat Blind zijn kans mag pakken bij Ajax en hoop ik dat Derksen zijn excuus eens maakt.

9 mei 2010 om 10:51

Dus jij ga er vanuit dat het roddel programma/blad genaamd VI gelijk heeft en dat Jol dat serieus gezegt heeft? ik betwijfel het, zal wel de zoveelste gerucht zijn die daar van daan komt waar niks van waar is. ze willen altijd bij verschillende clubs onrust stoken dus het is gewoon onzin.

9 mei 2010 om 11:09

Raar. De eerste de beste bezoeker, genaamd Jorraaa, gooit de naam Johan Derksen in dit topic en iedereen gelooft meteen dat Derksen er weer achter zit.
Vertel mij eens hoe Derksen erachter kan komen wat er voor een uitzending bij Studio Voetbal wordt verteld ?
Beetje stemmingmakerij dit.
Johan Derksen mag dan wel eindredacteur zijn, maar dat wil niet zeggend at hij voor de inhoud van alle geschreven stukken verantwoordelijk is.

9 mei 2010 om 11:13

Er staat als bron VI dus daarom Johan Derksen.

9 mei 2010 om 11:56

Johan schrijft natuurlijk ook alle stukjes die op de website of in het magazine verschijnen?

9 mei 2010 om 13:35

VI is van Johan Derksen, en die heeft uiteraard zijn eigen werknemers die voor hem schrijven.

9 mei 2010 om 15:14

Dat ben je wel als eindredacteur. Net zoals een minister verantwoordelijk is voor wat er gebeurt binnen zijn departement. Dat hij het artikel misschien niet geschreven heeft en dus niet direct schuld treft, betekent niet dat hij niet eindverantwoordelijke is bij de VI.

9 mei 2010 om 22:07

Dit is een letterlijke quote van Johan Derksen bij het programma 'doordekken' dat ik toevallig een keertje zag ik meen op zaterdagochtend.

martn jol waar heb jij de laatste tijd gezeten met je verstand je hebt toch zelf wel gezien dat blind zich overklast daar bij fc groningen dus ik snap zijn punt niet helemaal

mauro naar river vindt ik zeker zonde voor het italiaanse spel want als hij speelt vindt ik hem toch aardig goed spelen

ik ben het eens met lucas want de grote spelers zoals: reina, kuyt, torres, gerrard dragen liverpool allemaal een warm hart toe

dat verhaal over blind is zeker weten lulkoek!

Blind begon erg sterk bij Groningen. Maar de laatste tijd is het speciale er wel vanaf.. De inzet zakt, en op het niveau waar hij nu zit bij Groningen zie ik hem liever ook nog niet bij Ajax.. Dat was wel even schrikken, ik dacht zelf namelijk dat we onze nieuwe topper binnen hadden..

Martin Jol ziet het totaal niet zitten in Daley Blind. De coach van Ajax was enkele weken geleden te gast bij Studio Voetbal en liet voor de uitzending weten dat de zoon van zijn assistent ‘helemaal niets kan’. In de uitzending zelf had Jol plotseling een andere mening, maar de kans dat de verdediger een eerlijke kans krijgt in Amsterdam, is niet groot. Blind, die het seizoen afmaakt bij FC Groningen, meldt zich in de zomer weer bij Ajax. (voetbal International)

Als dit klopt, heeft Jol dan überhaupt de moeite genomen om een wedstrijd van hem te kijken. Toch één van de beste spelers van Groningen.

Arsenal en Internazionale gaan spelers ruilen. De belangrijkste wissel die aanstaande is, is die tussen Mario Balotelli en Cesc Fàbregas, maar ook Ricardo Quaresma en Nicklas Bendtner zouden wel eens de omgekeerde weg kunnen gaan bewandelen. Mocht de laatste ruil niet doorgaan, dan zorgt Inter ervoor dat er naast Balotelli ook nog eens 25 miljoen euro naar Londen wordt overgemaakt. Zo wel, dan moet Arsenal het naast Quaresma en Balotteli doen met tien miljoen. (corriere dello Sport)

Hier is dus 0,0 van waar, misschien dat Bendtner met Quaresma geruild zal worden, maar dit lijkt me ook sterk. Fabregas voor Balotelli klopt nooit, Fabregas zou nooit voor Inter willen spelen en Wenger wil hem ook niet kwijt.

Trezeguet mag van mij naar elk team in de wereld gaan, als het maar geen italiaanse ploeg is. Trezeguet kan genoeg clubs krijgen, als deze maar de juiste prijs betalen. Een bedrag tussen de 8-10 miljoen euro zou hij gemakkelijk moeten opbrengen en dat kan Villareal wel betalen denk ik.

Hahah die deal tussen Arsenal en Inter is net zo belachlijk als die zogezegde deal tussen Juventus en Arsenal. Balotelli en Quaresma naar Arsenal en Fabregas en Bendtner naar Inter + 25 miljoen euro. Nee hoor, Fabregas zullen ze echt niet laten vertrekken en ik denk dat hij zelf ook niet wil. Als hij vertrekt dan zal het alleen maar naar Spanje gaan, belachlijk gerucht eigenlijk.

Interessant want Liverpool wil doen. Aquilani en Iaquinta ruilen zie ik echt wel zitten, dat zou een groter voordeel zijn voor Juventus dan voor Liverpool. Iaquinta is al dertig en Aquilani zit in de fleur van zijn leven, ik hoop dat ze dat zouden doen. Dan kunnen ze nog altijd Amauri behouden en Del Piero en Giovinco en dan een topspits halen ala Pazzini of Dzeko. De financiele middelen hebben ze daar wel voor, alleen de speler zelf moet beslissen.

Juventus gaat zowiezo verjongen en dan betekend dat spelers zoals Zebina, Cannavaro, Camoranesi en Trezeguet mogen vertrekken. Camoranesi heeft ook genoeg aanbiedingen, dus ik verwacht dat hij volgend seizoen zowiezo weg is bij Juve. River Plate is een mooie club voor hem, zou Camoranesi nog 6-7 miljoen euro opleveren? Ik denk van wel en ik hoop het, dat geld kunnen ze daar goed gebruiken.

9 mei 2010 om 13:30

Sa2juve.

neem je jezelf seriues?trezeguet spits van 32 jaar met een contract van nog maar 1 jaartje en die amper speelt bij Juventus, 8-10 miljoen??.,daarbij komt nog dat hij blessure gevoelig is
je mag blij zijn als je 3 miljoen voor deze jongen krijgt.

over daley blind is echt grote bullshit paar weken geleden zei jol dat groningen niet nog een 1 jaar mocht huren ik zie blind liever dan anita

Ik vond blind vlak na de winterstop goede wedstrijden spelen, na de pot tegen ajax werd het langzaam minder. In goede vorm kan hij echt wel iets voor ajax betekenen, maar over het algemeen vind ik het meer een 12 in een dozijn voetballer waar er wel meer van rond lopen.

9 mei 2010 om 15:41

De uitdrukking is 13 in een dozijn

9 mei 2010 om 15:51

Klopt. Maar misschien leek dat fct1978 praktisch onmogelijk.
Heeft-ie ook een punt...

Toch heeft Jol dat voor die uitzending echt gezegd hoor, over Blind. En op de toekomst heb ik ook weleens dat soort dingen gehoord. Van die oude baasjes, die daar elke dag komen, die zeiden ook dat soort dingen. Blind was toen jeugdspeler van het jaar geworden bij ajax, en die oude mannen konden alleen maar lachen. Omdat zijn vader Danny Blind is zeker, zeiden ze....
Ach, hij zal natuurlijk best een beetje kunnen voetballen. Maar zo goed als het laatste half jaar door velen is beweerd, is ook weer niet waar. Want dan had ajax hem niet verhuurd, maar opgesteld.

Over Blind, mensen leer eens lezen. Er staat Studio Voetbal en niet Voetbal International. Zoek een nadere manier om Derksen af te zeiken.

De zogenaamde 'ruildeals' van Arsenal lijken me totale onzin. Je aanvoerder ruilen voor een talentvolle bankzitter? Nee dat is toch echt onzin.

9 mei 2010 om 11:07

Het is VI die meld dat het bij Studio voetbal gemeld werd. Het is voor iedereen hier ff lastig

Derksen heeft alleen gezegt dat Blind verdedigend zwak was, maar aanvallend en aan de bal wel goed

Blind heeft nog niks laten zien in ajax 1, Bij Groningen doet hij het leuk... Maar denk maar aan Sulejmani bij Heerenveen, en nu bij Ajax. Blind komt nog wel, zo goed is hij op dit moment nou ook weer niet!!!

Misschien moet je zelf ook even leren lezen want er staat toch echt onder als bron: (voetbal International)

Jongens het verhaal over Blind is totale onzin, anders zou Ajax hem nog wel een seizoen bij FC Groningen laten en had Jol niet gezegd dat hij Blind terug wil halen.

Kan je je het voorstellen Balotelli in het rood/wit van Arsenal??
Welke trainer wil zich wagen aan Balotelli, als Mourinho er al zoveel last van heeft gehad ja dan who's next??

Fabregas naar Inter is hetzelfde als Suarez naar FC Kopenhagen, onzin dus!!

9 mei 2010 om 11:33

Want Kopenhagen is ook bijna 30x kampioen geworden in een van de grootste competities en heeft ook 2x de Europa Cup 1 en 4x Europa Cup 2 gewonnen. Ook hebben bij Kopenhagen wereldspelers zoals Zidane en Platini gespeeld en spelen er nu spelers zoals Buffon, Chiellini en Del Piero.

Inderdaad

9 mei 2010 om 18:15

Uhm.. Hij heeft het over Inter, en volgens mij verwar jij Inter met Juventus??

10 mei 2010 om 00:57

Ik snap er ook niets van. Maar heeft Juve dan 4 keer de EC 2 gewonnen? Dacht het niet. Alleen Barca heeft 4 keer de EC 2 gewonnen.

Dat van Blind slaat echt helemaal nergens op!
Blind kan volgend jaar de strijd aangaan met Anita als linksback of vd Wiel opvolgen als rechtsback.
Dat Jol het niet hem ziet zitten, slaat helemaal nergens op.
Maaar oké, we moeten deze stukjes dan ook met een korrel zout nemen.

Enn ook dat Balotelli + 25 miljoen genoeg is voor Fabregas is natuurlijk niet waar.
Fabregas blijft bij Arsenal lijkt mij.

Vchre
Lees eerst eens goed voor je iets uitkraamt, er staat dat Internazionale Fabregas wil halen hoor. En daarnaast is het een belachlijke vergelijking dat je maakt die totaal niet overeenkomt en ook nog eens schandalig is. Juve heeft een grotere geschiedenis en historie dan Arsenal, alleen is Arsenal momenteel qua niveau hoger als Juventus. Dus je vergelijking van Suarez naar Kopenhagen slaat werkelijk nergens op. Balotelli en Quaresma zie ik echt niet naar Arsenal gaan, zeker niet als ze daardoor Fabregas zouden verliezen.

Foster zou er goed aan doen om te vertrekken naar Birmingham, een meer dan degelijke keeper die echter moest concurreren met Van der Sar. Enkel in de grote wedstrijden liet hij soms wat steken vallen, maar Birmingham denk ik toch dat er iets minder druk op zijn schouders zou rusten.

Alsof Quaresma 15 miljoen meer waard is dan Bendtner? Hij heeft dit seizoen amper gespeelt en dan zoveel meer waard zijn dan een speler die nog wel aardig wat aardige wedstrijden heeft gespeeld?
Ik snap het echt niet als Arsenal dit doet!!

Balotelli voor Fabregas. Wat is dat nou voor onzin!? Balotellii is een groot talent,maar of hij nu het niveau van Arsenal aankan...ik denk het niet. Quaresma voor Bendtner kan ik nog enigzins begrijpen,quaresma is nog een goede speler en Bendtner wordt vast overbodig nu Chamakh komt.

Misschien een idee om Trezeguet te ruilen voor Rossi, eventueel met wat extra miljoen erbij?

Er staat studio voetbal maar het toch echt Derksen die het plaatst in zijn column van maar liefst twee maanden geleden!

Ten eerste oud nieuws want het ging nog over de Blind die nog geen wedstrijd voor Groningen had gespeeld, dus al had Jol het niet zo cru gezegd kan hij zijn mening al lan hebben bij gesteld, want hij zei later ook Blind perse terug te willen hebben!

Ten tweede houdt Derksen er wel van verhaaltjes over te nemen om Ajax in een kwaad daglicht te zetten en popi jopie te doen dus staat nog niet vast dat Jol het echt heeft gezegd of dat het al dan niet een grap was.

nou blind mag dan wel naar az komen van mij! goede verdediger/middenvelder.. kan je op veel posities kwijt..
Jol snap ik ook niet.. wat heb je nu achter de hand? oleguer van in de 30? wieleart van in de 30? trap die gasten weg.. kan je eindelijk eens gaan verjongen.. wat ze daar in amsterdam al 5 jaar willen en nog steeds spelers halen die allang de 25/30 gepasseerd zijn

9 mei 2010 om 18:17

Denk je dat ze die gasten niet kwijt willen.. Alleen als je ze "wegtrapt" dan moet je een afkoopsom voor hun contract betalen, en dat zal ook niet al te zuinig zijn.

Dat verhaal van blind kan zeker niet kloppen. enkele weken geleden heeft jol nog aangegeven dat blind volgend jaar bij de selctie zit. hij wilde hem niet langer verhuren toen groningen dit vroeg. zeker aan aanvulling op de selectie mocht v.d wiel weg gaan wellicht als basis speler anders als invaller

Zou leuk zijn als Blind gewoon basisspeler is volgend jaar.
Zijn we weer te weten gekomen dat het 1 dik bullshit forum is hier op vz.

@ Juvevries:

De vergelijking die ik doe slaat niet op de club, maar op de spelers.

@ Sa2juve:

Idd heb het al veranderd, bedoelde ook Inter, en nogmaal ik doelde dus op de spelers niet op Juventus, Inter of kopenhagen oke, de vergelijking die ik maak is idd onzin, net zoals wat er hierboven staat, en daar ging het me ook om.
Dus voel je aub niet beledigd want heb geen slecht woord over voor Juve, als je dat maar weet!!

Hoezo wilt Inter Cesc hebben?!? Ze hebben Sneijder toch al

Ik kan me best voorstellen dat Jol voor en achter de camera een andere mening ventileert. Hij heeft het dit jaar ook totaal niet in hem zien zitten en liet hem makkelijk gaan om uitgeleend te worden. Dit terwijl hij toch zowel op de rechtsback als linksback positie niet veel alternatieven had.
Denk ook niet dat Blind het niveau van Ajax aankan. Op het niveau van Groningen zal dat nog wel lukken maar niet op het allerhoogste niveau.

Blind heeft al bewezen als rechtsback uit de voeten te kunnen. Ik hoop echter dat hij als linkspoot zijnde ook als linksback kan spelen. In dat geval zou hij een leuke stand-in zijn voor Anita.

Jol die zoiets over Blind zegt. Dat is gewoon onzin, is het zelfde als dat Wenger zegt Cesc en Robin zijn maar een stel prutsers ( is wat overdreven maar wel duidelijk voorbeeld ) . Dit slaat helemaal nergens op, en het is goed voor Blind dat hij een seizoen eredivisie heeft gedraaid zeker met het dreigende vertrek van Gregory en Urby.

Martin Jol verstaat de kunst van sarcasme. Je kunt jezelf toch niet serieus nemen als journalist als je werkelijk gelooft dat Jol zou menen dat Blind er helemaal niets van kan? Dan zou zo'n jongen toch nooit in de selectie zijn opgenomen door de coach in het begin van het seizoen? Als je aan Jol vraagt wat hin van Blind vindt en dan met zijn welbekende glimlach zegt: Oh, die Blind, die kan er helemaal niets van", dan lijkt mij het wel duidelijk. Kennelijk Hugo Borst en Johan Derksen niet, maar goed, die willen ook altijd een interne oorlog bij Ajax creëren.

Heb nog nooit een goed bericht over Ajax gehoord van de kant van Derksen. Hoogstens dat ze goed voetballen en dat ze goede bezig zijn, maar dat kan je ook moeilijk ontekennen met 15 overwinningen oprij. Kvind maar zielig, weet zeker dat het gewoon sarcastisch was en dat ze het expres verkeerd naar buiten brengen. Hoezo zou Jol dit delen met Hugo Borst die hij niet tot nauwelijks kent. Hij is zoveel jaren in het buitenland geweest en dan gaat hij echt niet aan een voor hem onbekende journalist dit vertellen over Blind.

Denk dat Blind juist goed is en als hij goed word afgesteld en niet meer van die fouten maakt zoals tegen Utrecht hij een echte topper kan worden.

Febre tegen Balloteli doe normaal, dit is gewoon een grap, Cecs is 10x beter op dit moment en is nog super jong en Balotelli heeft niet veel laten zien. Behalven dat hij met een shirt kan gooien en andere shirts van rivalen aan kan doen.

Corriere dello Sport, echt een kwaliteitskrantje. Enige krant die je nog hoeft te lezen eigenlijk. Puur op feiten berust en altijd betrouwbaar.

dat van blind had ik al gehoord, hij had ook een slechte wedstrijd gespleed in de playoffs maar heeft het daarvoor uitstekend gedaan.

hij was ook voor velen de beoogde nieuwe linksback daarbij is hij altijd beter dan anita denk ik.
dit kan niet kloppen!

ik denk dat Villareal een prachtige club is voor David Trezeguet.

Cesc moet echt niet geruild worden met Balloteli, Cesc is zo belangrijk voor Arsenal.
eerst moet Balloteli maar is goed gaan spelen bij Inter en zijn instelling verbeteren. !

Dat Fabregas verhaal is echt bullshit! Inter heeft Quaresma al bijna verkocht aan Besiktas en ik verwacht niet dat Bendtner beter is dan Quaresma. En Fabregas wil denk ik bij Arsenal blijven of anders naar Real of Barca. En wat moet Inter met Fabregas want ze hebben al Sneijder en Cambiasso, Muntari noem maar op !

Ik denk dat Jol zelf ook wel weet dat Blind zeker wel een kans moet verdienen bij Ajax, ik vind Anita nou niet elke wedstrijd het zelfde niveau halen, misschien dat Blind wel beter is als Anita, je moet hem alleen gewoon de kans geven.

goeie dag man fabregas wordt geruild voor balloteli dat is geen ruil
dat is diefstal wat inter bij arsenal wil doen is wenger op zen achter hoofd
gevallen iemand zoals fabregas hebben ze echt nodig volgd jaar met
chamack moeten ze voor de titel gaan en zze hebben nog zon controlerende
middelvelder nodig een ala alonso of wat noooit zal gebeuren xavi
maar er moogen spelers komenen het liefst een verdedeger of een
middevelder lennon of zo dan kan arsenal de titel volgend jaar pakken en
meer prijzen pakken

Ik vind dat Fabregas verhaal ook echte bullshit. Maar dat van Bendtner en Quaresma niet dat zou wel kunnen. Maar om eerlijk te zijn vind ik Daley Blind niks ik zag hem spelen tegen Utrecht hij was zo slecht liet zijn mannetje heletijd lopen verdedigend heel erg slecht maar aanvallend geweldig. Ik wil hem zien op de plek van Emanuelson volgend jaar maar zeket niet als basisspeler.

Je moet je afvragen ( als je de achternaam en de geschiedenis weglaat ) of Blind een speler is die Ajax beter maakt. Het antwoord daarop is gewoon nee! Blind brengt Ajax niet op een hoger niveau dus moet je alle sympathieën opzij schuiven en hem verkopen aan een goede club. Met 72 contractspelers moet je gewoon goed nagaan wat een aanvulling is en wat een opvulling en dan moet je selecteren.

dat verhaal van jol en blind klopt voor geen meter.
in de uitzending was hij helemaal niet kritisch op blind, en dan verzint de wandelgangen dat hij voor de uitzending heeft gezegd dat hij niks kan, echt weer zo'n topic die je met een korreltje zout moet nemen en die totale onzin is.

Ja hoor, Jol gaat echt tegenover die gasten van Studio voetbal een Ajax speler afkraken. Daar geloof ik echt helemaal niets van. Ookals hij dit zou denken dan verteld hij het niet tegenover dit soort gasten die alles de media in gooien.

Het was wel degelijk johan derksen die hier vrijdag melding van maakte ! Maar ik kan me niet voorstellen dat jol dit heeft gezegd ? Dat kan ie simpelweg niet maken tegenover daley en zijn vader en Ajax ! verder maakte hugo borst gisteren in het ad ook nog eens melding van een ordinaire scheldpartij na afloop van ado-ajax ! 2 ado spelers zouden keihard tegen de tas van de zeeuw aan hebben geschopt en de ajacieden meerde malen hebben uitgescholden voor jawel..k,,,joden !
Zeer sportief en correct gedrag van de ado spelers ! Daar hebben we ricky van de bergh dan weer niet over gehoord met zijn grote muil ? de bron van hugo borst was een ado speler die zich verbaasde over het gedrag van zijn medespelers ! Waarom horen we daar niks over vz redactie ? of moet het alleen over jan vertonghen gaan die een niet al te netjes liedje zingt ?

9 mei 2010 om 18:02

wil niet veel zeggen hoor maar dat is op vz echt wel dingen gekomen zit je er nou mee dat alles tegen ajax is ofzo? dat steeds alle berichten tegen ajax zijn? want zo lijkt het wel?

Hoezo heeft Aquilani zijn draai niet in Engeland gevonden? Clown Benitez stelt hem nooit op en als hij erin staat speelt hij fantastisch. Ik hoop dat het in elk geval niet gebeurd.

Jol die heeft dit nooit gezegd. Gewoon een broodje aap verhaal. Kun je gewoon niet maken tegenover de club en Blind zelf natuurlijk.

nee hoor ferdy az maar het stuit me wel tegen de borst dat wanneer een vertonghen zich even laat gaan de hele boel in rep en roer staat maar wanneer er dus echt wat aan de hand is zoals puur ordinair schelden en antisemitische uitlatingen er geen woord over gerept wordt ? of wil je me nu serieus vertellen dat k*t Feyenoorders net zo erg klinkt als k***ker joden ? en dan ook nog eens een speler van de tegenpartij uitdagen /aanvallen ? let wel als speler zijnde , niet het publiek maar de spelers hebben zich hierin ernstig misdragen ! Of wil je dat nog goedkeuren ook ?
en heb jij er wat over gelezen dan ? nee want het heeft er niet gestaan !

dat bedoel ik het woord kakkerlakken wordt automatisch verandert in feyenoorders ?

9 mei 2010 om 22:01

ik heb er genoeg over gelezen over de dingen wat ado spelers deden en dat keur ik ook helemaal niet goed het zou ook gek zijn als iemand dat wel doet maar je over dat van verthonge dat is misschien minder erg maar je moet wel weten het ging al moeizaam tussen de groepen en dan is het zo opgelost met de beker enz. en dan weetje dat je als supporters niet verkeerds moet doen en wat doet je eigen speler als voorbeeld voor jongeren en supporters die gaat dan zoiets zingen ik zeg niet dat het ernstig is maar snap nou dat er zoveel over gepraat word want dat is logisch net zoals dat gedoe met die ado spelers want daar was genoeg over te horen en misschien iets minder op vz maar dat was er ook

mario balotelli voor cesc fabregas? droom lekker verder je denkt toch niet dat arsenal dat doet? aqualani voor laquinta is wel een goede deal!

Fabrégas naar Inter? Ik denk niet dat dat doorgaat. Balotteli is hooguit 10 miljoen waard, kijkend naar zijn prestaties. Hij speelt egt niet goed ofzo. En Fabregas is echt iets van 70 miljoen waard. Dit klopt van geen kanten.

Ik snap de deal van Arsenal - Inter niet:

Fabregas <-> Balotelli + 25 miljoen

Of

Fabregas + Bendtner <-> Balotelli + Queresma + 10 miljoen

Dat zou betekenen dat Queresma, een bankzitter die nauwelijks een handvol wedstrijd heeft gespeeld 15 miljoen euro meer waard is dan Bendtner. Bendtner is geen topspits, maar als we zijn waarde schatten op 10 miljoen zou Queresma 25 miljoen zijn...
Daarnaast wordt de huidige waarde van Fabregas rond de 50 miljoen geschat. Een speler als Balotelli die door iedereen wordt uitgekotst kan geen 25 miljoen waard zijn. Die moeten ze al laten gaan voor een bedrag van 10 -15 miljoen. Ondanks zijn talent is hij geen garantie voor de toekomst, vanwege zijn mentale problemen.

Maarja het is natuurlijk wandelgangen.

Fabregas voor Balo? een rare spelerswissel, vind ook niet echt dat fabregas naar Italie moet, eerder een land dat houd van aanvallend voetbal en dan ook Europees.

Tuurlijk Fabregas tegen Balotelli ruilen ??? Fabregas is 60 miljoen waard en Balotelli 10/15 ?

9 mei 2010 om 22:48

Mourinho hoopt dat ze bij Arsenal niet kunnen rekenen :D

Ik moet eerlijk bekennen dat Daley verdedigend niet al te best is en is in de verdedigings linie geen toegevoegde waarde is op dit moment,ik hoop dat ie dat nivo nog opkrikt want ik zou het alleen al om zijn naam geweldig vinden dat ie bij ajax in het eerste zou staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Donderdag 17 juni
De club uit de Ligue 1 die belangstelling heeft voor André Onana is bekend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren