Een leegloop bij Ajax dreigt

Angstig lees ik ‘de wandelgangen’ door. Elke keer die geruchten om Ajax-spelers. En ook de trainer is in trek. Martin Jol wordt inmiddels aan het ondermaats presterende Hamburger SV gelinkt. ‘Down Under’ zou in de markt zijn voor Jol en ik vind het jammer dat Jol zelf de geruchten op gang brengt na onenigheid over het transferbudget. Het transferbudget dat je ook al de kop koste in Hamburg. Dan hebben we ook nog onze koning Luis Suárez de Eerste waarbij de transfergeruchten ongetwijfeld weer opkomen in de zomer. Vervolgens komt het vogeltje (na de twitter-affaire) Gregory van der Wiel om de hoek kijken die aanvallend zeer sterk is en alleen verdedigend nog moet groeien. Clubs als Juventus zouden in de rij staan voor de international. En de geruchtendraaimolen krijgt er vast nog meer berichten bij van Ajax-spelers. Jan Vertonghen lijkt één van de slachtoffers te worden en misschien ook wel de sensatie van de tweede seizoensshelft: Siem de Jong.

Ik hoop van harte dat de belangrijkste kern behouden blijft. Een Urby Emanuelson mag van mij vertrekken, omdat hij simpelweg te kort komt voor het niveau van Ajax en er zijn meer adequate vervangers achter de hand. Miralem Sulejmani zou bijvoorbeeld een verrassing kunnen worden, want wie had gedacht dat De Jong zo goed zou spelen, want in eerste instantie stond hij op de verhuurlijst. Maar niet alleen Sulejmani is in mijn ogen een goede vervanger van Emanuelson. Zo bezitten Nicolás Lodeiro en Christian Eriksen over de kwaliteiten om Emanuelson op te volgen. Ik bedoel dus met de belangrijkste kern bijvoorbeeld Suarez, Vertonghen, De Jong, Van der Wiel, Demy de Zeeuw , maarten Stekelenburg en.. voor vele een verrassing Marko Pantelic. Waarom in vredesnaam Pantelic? ‘Hij is toch zo slecht’, roepen veel leden van voetbalzone. Maar wat ze alleen zien is het aantal kansen dat hij mist en het aantal ballen wat door hem verspeeld wordt. Alleen ze zien niet dat hij veel scoort voor zijn type spits. Pantelic is namelijk geen speler die veel scoort of een dribbelkoning is. Hij is iemand die bijvoorbeeld Suárez beter kan laten voetballen en de bal vast kan houden, zodat de Jong kan aansluiten. Voor mij een reden om Pantelic te behouden en misschien blijft hij wel gewoon. Ik hoop het.

Alleen er dreigt een leegloop. De steunpilaren van dit seizoen genieten veel interesse en het is logisch dat ze vertrekken. Denk bijvoorbeeld aan Suárez, die zeker voor de winterstop aan elke (sub)topper uit Europa gelinkt werd. Dat kun je een mens niet kwalijk nemen. Zeker niet als je een lucratief voorstel krijgt van een topclub. Dan kan je nog zo vaak zeggen dat je niet weg wilt , maar dan komt de hebzucht van de mens om de hoek kijken. Ok, ik zou het ook doen, maar de eerder gedane beloftes worden vergeten en dat zal je niet in dank worden afgenomen.

Maar, hoe moet het verder als de belangrijke factoren vertrekken? Wie zal Jol moeten vervangen? Wie wordt de nieuwe aanvalsleider? Geoffrey Castillion? Hyun Suk? Marvin Zeegelaar? Wie vervangt van der Wiel? Of Vertonghen? In mijn ogen moet je dan wel gaan versterken. Het nadeel aan een hoog bod op een Van der Wiel is dat andere clubs ook weten dat je daardoor veel geld in de kas hebt en die zullen de desbetreffende speler niet voor een appel en een ei laten gaan. Die willen de hoofdprijs en de financiële status bij Ajax is nou ook niet echt rooskleurig. Tja, daar zit je dan met de George Ogararu’s en de andere ‘net-niet-voetballers’. Daar sta je dan weer, zonder schaal.

Ondanks alle transferperikelen heb ik goede hoop dat het goed komt. Suárez heeft al aangegeven te willen blijven en Vertonghen en Van der Wiel hebben in een ander stadium aangegeven te willen blijven. Alleen Emanuelson is ‘verplicht’ te vertrekken om daar nog een transfersom voor te vangen. Alleen Emanuelson heeft niet een dusdanige invloed op het team dat het team slechter wordt, zoals ik eerder al aangegeven had. Ik hoop dat de spil blijft en dat we eindelijk, na zeven jaar zonder kampioensschap dat Suárez de schaal in 2011 om hoog mag houden. Ik hoop het van harte….

Kwaliteitsbeoordeling:
Totaal 16 stemmen.
Je kunt stemmen als je een reactie hebt gegeven.
Dit document is door 7500+ bezoekers bekeken.

Gerelateerd

Meer sportnieuws

39 reacties (laatste reactie door PSV_-_)

Ik bedoel dus met de belangrijkste kern bijvoorbeeld Suarez, Vertonghen, De Jong, Van der Wiel, Demy de Zeeuw , maarten Stekelenburg en.. voor vele een verrassing Marko Pantelic.

Sinds wanneer schrijf je een naam ( maarten Stekelenburg) zonder een hoofdletter in het begin?

Verder vind ik het geen goed geschreven stukje!

9 mei 2010 om 08:33

Niet goed geschreven? Ik vond het wel goed geschreven. Eens kijken of je het beter kan, En watmaakt het ene nou uit over een Hoofdletter.

9 mei 2010 om 12:32

Dan ben jij toch de enige die het goed geschreven vind, als ik de reacties hieronder lees en zelfs de auteur zelf zegt dat het niet zo goed is geschreven. Trouwens waar maak jij je druk over? Ik zeg niet dat ik het beter kan, maar dit is een en al samenvatting.

Verder Tjeerd hoop ik dat je leert van je fouten en ons laat verbazen

beetje slecht stuk. de wandelgangen en de telegraaf waar jij de dingen die je zegt volgens mij hebt uitgehaald brengen continue geruchten uit als nieuws, deze bronnen zijn dus niet betrouwbaar.
verder sluit ik me ook aan bij jeffreysch.

Als de geruchten je nu al teveel worden kun je de komende maanden beter websites als deze mijden.

Inhoudelijk van een matig niveau. Het voegt helemaal niets toe aan mijn kennis, is niet prikkelend en beschrijft eigenlijk alleen mogelijke scenario's die het niveau van kroegpraat niet ontstijgen. Taalkundig is er ook wel wat verbetering mogelijk. Je doet teveel je best om mooie zinnen te schrijven, maar slaat daardoor de plank vaak mis. Ik zal wat voorbeelden geven. Het is geruchten over en niet geruchten om. Koste moet kostte zijn. Clubs als Juventus moet zijn een club als Juventus of clubs als Juventus en ..... . Je probeert schrijftaal maar je gebruikt teveel spreektaal. Al met al een column die wel geschikt is voor het clubblad van de ajax-welpen, maar niet voor een serieuze voetbalsite. Voor iemand van 16 is de aanzet echter goed, maar ga eerst bij een ander medium oefenen.

9 mei 2010 om 21:54

Als er ergens een goed medium is om dit te oefenen is dit voetbalzone wel.
Iedereen praat elkaar maar na, voetbalzone kan je dus ook absoluut niet series noemen. Dat maakt het niet een minder leuke of leukere site. Maar het is niet zo dath et er hier altijd zo volwassen aan toe gaat. Het is meer regel dan uitzondering dat mensen hier als een stel kleuters reageren.

On: Het is een beetje open deuren in trappen maar goed, ergens moet je beginnen.

Ik moet zeggen dat ik nu ik de column lees geen goed stuk vind. Maar er komt een betere aan
Het is inderdaad niet echt een goed stuk, omdat de info bij de meeste al bekend is. Maar zoals ik al zei, er komt een betere aan.

9 mei 2010 om 12:56

Waarom zeg je 2 keer hetzelfde?

Misschien is je column daarom ook wat matig. Ik vind je schrijfstijl erg eentonig en dat leest niet prettig. Verder is dit voor mij ook oud nieuws en dat maakt het stuk er ook niet leuker op.

Ik hoop wel dat je nog een aantal columns gaat schrijven en dan zul je vanzelf merken dat er verbetering in komt. Daar komt bij dat heel veel mensen het ook leuk vinden om stukjes over Ajax te lezen

Inhoudelijk geeft dit stuk niets nieuws, het is een samenvatting van allerlei stukken eerder hier op Vz.
Tjeerd ik benijd je niet, want wat zullen de komende maanden zware maanden voor je worden als je je nu al zo'n zorgen maakt om de leegloop bij Ajax.

Pantelic is een goalgetter, nauwelijks een van zijn doelpunten zijn van grote klasse, maar hij staat steeds op de goede plek. Bied die vent toch een 3-jarig contract, hij maakt het waar. Met Pantelic is Ajax volgend seizoen ook weer verzekerd van de 2e plaats

9 mei 2010 om 23:12

Pantelic vraagt erg veel salaris. Ik denk dat Ajax hem wel dat 3 jarig contract geeft als jij het verschil in salaris dan en nu betaald.

vind het niet zo goed , ik snap ook niet wat je ziet in pantelic omdat hij erin moet kan suarez juist niet in de spits staan en dat vind hij niet fijn daarbij is pantelic een aardige voetballer en hij verdient te veel.

emanuelson is niet zo slecht alsm jij hem voorhuodt maar geen topper en de vervangers staan klaar dus hij mag wel vertrekken(ook als je naar zijn contract kijkt).

Omdat je zelf ook toegeeft dat het geen goed stuk is, wat het ook niet is, ga ik geen ster geven. Dat zou onzin zijn omdat je zelf ook al weet wat de waarde van dit stuk is. Dan is andermans bijdrage niet belangrijk meer.
Je moet wel in je volgende stukje niet zo veel deuren intrappen. Dit is de mening van niet alleen jou, maar ik denk van half Nederland. En dat is dan de mening die je geeft. Verder is het vooral een beetje tja wat zijn het, niet eens feitjes maar weetjes, intrappen. Beetje jammer. Volgende keer verwacht ik meer van je.

Ik denk dat het allemaal maar wel mee zal vallen.

je bent een beetje een paniekerige Ajacied,

een Leegloop ? Siem De Jong weg? Heb ik iets gemist ?
Jol wilt echt wel blijven nu die de titel niet heeft behaald,

Vertonghen weg? die wilt blijven heeft hij al gezegt,

de rijtje die weg gaat waarschijnlijk waar mensen van weg kunnen gaan is,

Pantelic want die wilt een meerjarig Contract dus die hebben we zeker een vervanger voor Nodig,
Suarez spreekt voor zich , moeten we ook vervanger voor halen als hij vertrekt,

dan krijg je de spelers die je kan opvangen

Emanuelson , je zei het zelf al, Christian Eriksen , Sulejmani of een Lodeiro kunnen hem vervangen,

Stekelenburg, Vermeer kan hem vervangen (is wel een stukje Minder ) maar wel moet je hem de kans geven,.

dan krijg je Vd Wiel wie je aangaf, (zie je Blind Spelen bij Groningen ) , ik vind Blind een goede voor de Vervanging als Vd Wiel,

dan zou ik het zo doen (en ik denk nog niet eens dat al die spelers die ik opnoemde dat ze gaan zou wel heel ziek zijn dat er even 5 spelers worden verkocht komt bijna nooit voor,) dan krijg je nog een aardig Elftal,

Vermeer
Blind Alderweireld Vertonghen Anita
De Zeeuw Enoh
De Jong
Aankoop Aankoop Sulejmani/eriksen/lodeiro

alleen Suarez en Pantelic hebben we geen vervangers voor in onze Opleiding,
zoveel aankopen valt dus wel mee

voor Pantelic zie ik Matavz wel ideaal, Groningen wilt Aissati dus waarom geen Aissati ruilen + aantal Miljoenen voor Matavz?

en dan nog een opvolger voor Suarez, maar dat word heel heel lastig, die is er niet, dus daar wil ik het ook niet over hebben.

9 mei 2010 om 20:15

Ik vind jou opstelling nog een stuk minder en de verhalen die je eromheen praat over Aissati en Matavz vind ik al helemaal niks.

Met Vermeer heb je een keeper die ritme mist en absoluut niet Het talent is als wat gezegd wordt. Ik denk dat je een goede vervanger voor Stekelenburg niet uit de eredivise kunt halen.

Blind heeft alleen de eerste wedstrijden bij Fc Groningen goed gespeeld maar laat de laatste tijd steken vallen. Aldeweireld en Vertonghen vind ik een goed duo achterin maar ook niet meer dan dat. Ik vind Alderweireld bij snelheid duels echt te kort komen. Anita vind ik echt een 100 triest geval, wat die bij Ajax op de linksback doet snap ik echt helemaal niks van.

De Zeeuw en Enoh zijn net al Aldeweireld en Vertonghen goed, maar ook niet meer dan dat.

De Jong vind ik een klasse apart, heeft zich stormachtig ontwikkeld en hoop dat hij volgend jaar de man van Ajax gaat worden.

Als Suarez en Pantelic vertrekken zal er een compleet nieuwe voorhoede moeten komen. Ik vind dat Emanuelson niks te zoeken heeft op linksvoor, die moet gewoon lekker op de linksback en dan een keertje mee opkomen. De rest van de voorhoede spelers zoals Rommedahl/zeegelaar/sulejmani nutteloze spelers net zoals Aisatti. Lodeiro kan ik niet beoordelen. En Suk en Eriksen zullen nog een tijdje moeten rijpen.

Matavz zie ik niet al de ideaale vervanger voor Pantelic. Hij heeft een redelijk/goed seizoen gedraaid, maar ik zie hem niet zo'n grote speler worden als Suarez. Vind het meer een type Marcus Berg.

9 mei 2010 om 20:35

@rubenski
we hebben geen geld,
sterker nog we maken een verlies van 25 miljoen euro !, dat houd jij niet in je achterhoofd, denk ik zo .
we moeten onze Talenten de kansen geven ,
Matavz is een goede talent en een leuke spits , nog niet goed genoeg voor het echte werk, maar die kan je niet betalen in de Eredivisie moet je ook bij nadenken,

over de Ruil met Aissati, tja Groningen wilt Aissati, dus zou wel leuk zijn als dat zou kunnen,

daarnaast over Linksvoor zou ik het liefst gewoon Eriksen in zetten, je zegt het goed hij moet nog rijpen, maar bij Ajax krijg je daar de kansen voor, de Eredivisie is een leerschool dus ook voor Talenten die nog niet op een Top Niveau zit,

dus we hebben alleen een aankoop nodig voor Pantelic en Suarez,

over Vermeer vind ik echt onzin,
hij heeft inderdaad geen ritme, maar vorig jaar was iedereen nog zo Lyrisch over Vermeer,

je moet talenten de kansen geven om door te groeien,

Nederlandse competitie bijna elke Club op Twente na, maken allemaal Flinke verliezen deze jaar,

dus wen er maar aan, er is geen geld om in te kopen,

PSV zal ook verzwakt worden , want die hebben ook niet veel geld meer, hebben ook een tekort van 5 -10 miljoen euro,

jij kijkt veels te simpel.

9 mei 2010 om 21:17

Allereerst zeg je dit: 'matavz is een goede talent en een leuke spits , nog niet goed genoeg voor het echte werk, maar die kan je niet betalen in de Eredivisie moet je ook bij nadenken,'. Je geeft een stuk hiervoor zelf aan dat je Matavz wilt kopen, die Fc Groningen echt niet voor een spotprijsje de deur uit doet. Daarna reageer ik erop dat Ajax hem beter niet kan kopen en nu zeg jij dat ik beweer dat ze hem moeten kopen? Dat klopt allereerst al niet.

Dan over het spelers laten rijpen. Als Ajax wat wilt bereiken zowel in de competitie als europees niveau dan moeten ze spelers zien binnen te halen van een goede kwaliteit voor niet al te veel geld en dat hoeft echt niet moeilijk te zijn. Ze kunnen Pantelic ook binnen halen, dat moet ook bij andere mensen kunnen. Ajax moet ophouden met talenten de kans te geven. Als je ze de kans geeft leen ze dan uit, dat hebben ze gedaan met Blind,donald, Van der Heijden. Alle 3 vind ik, zijn ze niet genoeg voor Ajax dus verkopen die mensen. Als je een goeie 70 contractspelers hebt dan is er toch bij Ajax iets mis? Laat er toch wat vertrekken, maar wat Ajax nu gaat doen is Donald en die hele meute gewoon houden. Laat ze vertrekken voor 1/2 ton. Doe je dat met 40 van die contractspelers van dat niveau ben je maximaal 8 miljoen rijker, zou je alweer wat leuks mee kunnen doen.

Ik snap wel dat de hele eredivisie achteruit gaat, en dat lang alles niet meer zo loopt als jaren terug. Maar ik zoek het niet te makkelijk, maar Ajax maakt het zichzelf te moeilijk.

9 mei 2010 om 21:42

Wil je nou eens een keer ophouden met dingen roepen over die 70 contractspelers van Ajax? Dat je dan ook nog zegt, verkoop er 40 voor 1 á 2 ton is al helemaal lachwekkend. Het is nou al vaak genoeg gezegd dat het ook jeugdcontracten betreft, moet Ajax dan soms de halve jeugdopleiding verkopen? Denk toch eens na en praat niet die irritante snor na.

Verder vind ik het maar een slecht stuk, ik bedoel, iedereen kan wel een opsomming maken over spelers die eventueel gaan vertrekken en met geruchten als reden. Succes met de volgende

9 mei 2010 om 21:45

@rubenski,

je hebt gelijk over Matavz sprak ik me eigen tegen,
maar wilde alleen duidelijk maken dat we niet veel geld meer hebben, maar dat had je ook door.
maar een speler als Siem De Jong, die jij heel geweldig vind, speelt de laatste half jaar pas goed, omdat hij de kans kreeg en geen 12e of 13e man in de selectie bij Ajax was, maar gewoon de vaste nummer 10.

wat ik al eerder aangaf, wanneer je dat doet gaat de talent zich pas ontwikkelen, want in het begin van dit seizoen iemand die zei dat Siem een topper zou zijn , zou je uit gelachen zijn, want in het begin van het seizoen was Siem nog niet zo goed als nu.

daarom wil ik ook dat ze onder andere Eriksen de kansen geeft, en ook gewoon een vaste basisplaats geven , waardoor hij zich gaat ontwikkelen omdat hij vertrouwen dan krijgt.

maar wat zou jou suggesties dan zijn voor Suarez en Pantelic?

zelfde heb ik trouwens ook met Blind, dat die ook de kans moet krijgen net zoals Vermeer,

Blind heeft het ook al aantal wedstrijden laten zien in Groningen dat hij echt wel goed kan voetballen,

vorig jaar liet Vermeer ook zien goed te kunnen keepen, alleen Lengte mist, maar dat Compenseert hij met zijn geweldige reflexen.

9 mei 2010 om 21:48

@ Promatt: Ik wist inderdaad wel dat daar ook jeugdspelers bij zitten, maar door een contract moet je ze wel weer een minimaal loon geven en ik denk dat Ajax daarmee de mist in gaat.

@ Merfo0: Dat van De Jong ben ik volledig met je eens, die heeft zijn kans gegrepen maar ik had bij die jongen altijd al wel het gevoel dat hij ver zou komen. Eriksen zou ook wel kunnen, die jongen kan zeker voetballen. Maar ik zie in Vermeer en Blind niet de opvolgers van Stekelenburg en Van der Wiel.

Suggesties voor Suarez en Pantelic: Voor Suarez is het zeker moeilijk om zo'n goede rechtsvoor terug vinden maar ik ben er van overtuigd dat er in Spanje en vooral Engeland mensen te vinden zijn, daar kan het Ajax-scoutteam zeker wat vinden. Voor Pantelic moet een man komen als een type N'kufo.

Ik had bijvoorbeeld ook nooit verwacht dat Olequer een flop zou zijn, daar heeft Ajax gewoon pech mee gehad.

Ajax komt er zeker wel uit met het vinden van spelers, maar ze moeten gewoon echt wat de deur uit doen en spelers van een mooi niveau teryg halen.

9 mei 2010 om 21:55

Dat klopt, maar het is niet dat zo daar specifiek de grootste kostenpost zit. Ze willen vooral besparen op mensen zoals Wielaert die meer dan een miljoen per jaar verdienen (van wat ik gehoord heb, dat wel) en verder er maar met de pet naar gooien.

9 mei 2010 om 22:02

Het hoeft ook niet de grootste kostenpost te zijn, maar ze verspillen er wel geld aan. En dat ze dan de dure spelers ook willen weg doen, ik geef ze groot gelijk. Maar van al die mensen als Zeegelaar,donald,van der Heijden, Blind wordt je toch wel een beetje moedeloes als Ajacied of niet?.

9 mei 2010 om 23:59

Zeegelaar en Donald vind ik inderdaad onder niveau. Maar van der Heijden vind ik persoonlijk een goede speler, net als Blind. Ze hebben in ieder geval het talent om een goeie speler te worden voor Ajax

12 mei 2010 om 21:03

@ Morfe0
ff een vraagje... je zegt dat PSV een tekort heeft van 5 a 10 miljoen, maar ik d8 dat dat
ten eerste was opgevangen door de verkoop van Lazovic

ten tweede ik heb Rutten ook horen zeggen dat het geld van Lazovic ook weer besteed mocht worden, dus concludeer ik daaruit dat er geen schuld is(??).

Ik hoop dat je hierop z.s.m. kunt reageren

Lodeiro die de zelfde potentiële kwaliteiten beheerst als Urby?

waarop baseer jij dit?

9 mei 2010 om 18:46

video's.....

9 mei 2010 om 20:05

Ja dan kan ik ook wel een filmpje van mijzelf maken en die naar Ajax sturen, maak ik mischien over een paar jaar ook kans om bij Ajax in het eerste te komen spelen.

Zo werkt dat natuurlijk niet.. Je kunt in feite Lodeiro nog helemaal nergens op bazeren, of hij goed of slecht is en al helemaal niet op video's. Je moet die jongen eerst een heel seizoen zien voetballen voordat je hem echt goed kunt bepalen.

9 mei 2010 om 21:46

Ik heb Lodeiro een paar keer in het 2de mee zien spelen op maandag avond, en je kunt wel zien dat deze jongen over een fijne techniek beschikt. Het is alleen geen linksbuiten, of linkshalf, maar een spelmaker voor achter de spitsen, net als Eriksen. Daarom vind ik dat als Urby vertrekt er een nieuwe linksbuiten gehaald moet worden, type Dzsudszak die voorzetten aflevert.

Ik vond het geen goed lopend verhaal, het las niet echt gemakkelijk.

Daarnaast was het vrij suggestief en kwam er af en toe een mening naar voren zoals met Urby, en daarmee ben ik het nog oneens ook.
Urby draait namelijk een vrij goed seizoen, en als de vervangers beter waren zouden die natuurlijk wel spelen.
Je kan het er als Ajax niet op gokken dat een Lodeiro die er dit seizoen nog niet klaar voor was er volgend seizoen opeens wel staat..

Het las best prettig want het was niks zeggend. Geruchten aanvullen met je eigen mening. Met alle respect ze spelen bij Ajax hoor. Dan ben je in NL al snel heilig, tenminste bij een bepaald deel van de bevolking. Zoals gebruikelijk zullen er een paar spelers vertrekken (1 of 2 uit je kern). Bij andere spelers mag je alleen maar blij dat ze vertrekken.

Weer zo'n clubexperts die weer met een column komt die niks met clubexperts te maken hebben. Ik zal het dan nog maar een keer uitleggen. Het is als clubexpert niet de bedoeling om hier nieuws te geven die op de voorpagina ook staat. Het is ook niet de bedoeling om hier je favoriete opstelling te geven van bijvoorbeeld Frankrijk waar we er kort geleden ook al zo-ééntje van hebben gehad.

Het is de bedoeling dat je hier dingen over je club verteld die anderen niet weten. Kom dan niet aan met een leegloop bij Ajax die er waarschijnlijk toch niet komt omdat de helft maar slappe geruchten zijn.

Ik heb het laatst ook al aangegeven, het is jammer dat andere goede columns door dit soort flauwekul naar beneden zakken en niet meer op de voorpagina blijven staan.

Uiteraard maar 1 ster.

9 mei 2010 om 21:40

Ik vind het niet een erg goed stuk, maar wat jij zegt slaat vrij veel, persoonlijk vind ik het vrij arrogant. Net of jij bepaalt wat wel en geen Clubexpert is, daar heeft deze site een uitstekend werkend personenstelsel van.. Ik twijfel tussen 2 en 3 sterren, en omdat het je eerste is zal ik niet flauw doen.

9 mei 2010 om 21:45

Ik wil mij absoluut niet in de positie brengen dat ik mij bemoei met de mensen die clubexperts regelen. Maar ik vind het zelf de laatste tijd wat minder worden qua stukken, en ik vind dan ook dat er veel van dit soort stukken in zitten met vaak oud nieuws. Om nou een voorbeeld te noemen wat ik een echt clubexperts stuk vind is dat van Gasparonni over Mario Balotelli, dat is met passie en kennis geschreven. Dit had in feite iedereen kunnen schrijven.

Ik vind het geen bijster goed stuk! maar ik snap je intentie wel! er dreigt inderdaad een leegloop bij Ajax, maar dat heb je nu eenmaal als je bij Ajax goed speelt. Clubs houden je toch in de gaten op basis van de historie!. ( en natuurlijk dit seizoen de goede wedstrijden tegen Juve en het grote aantal doelpunten)

Verder vind ik het geen lekker lopende zinnen
Miralem Sulejmani zou bijvoorbeeld een verrassing kunnen worden, want wie had gedacht dat De Jong zo goed zou spelen, want in eerste instantie stond hij op de verhuurlijst.

Niemand had dat inderdaad verwacht, maar de Jong en Sulejmani is een wereld van verschil, Sulejmani heeft namelijk kansen genoeg gehad bij Ajax maar ze keer op keer verpruts. De Jong had pas enkele invalbeurten erop zitten.

Verder is je taalgebruik en zinsbouw nou niet echt om over naar huis te schrijven. Erg jammer als je het mij vraagt want je zou over de leegloop bij Ajax een stuk mooiere column kunnen schrijven!

Tips voor de toekomst:
- Let op je zinsbouw
- Let op je woordkeuze

Sorry 1 ster

Welke leegloop?? Wandelgangen geruchten. Als je daar een bedrijf op moet runnen kun je beter direct gaan inpakken. Heel eerlijk Tjeerd. Wat een baggerstuk. Deze kun je schrijven over elke club aan het eind van de competitie. Als het goed loopt komen er geruchten en daar vaart niemand wel bij.

Leuk geschreven maar niets vernieuwends.
Hier heb je een nieuwtje:http://twitter.com/gvanderwiel
Meneer is terug op twitter.

Nog even blijven oefenen Tjeerd. Het is echt een heel matig stuk. Gezien je schrijfstijl gok ik dat je de 20 nog niet gepasseerd bent, dus er is nog genoeg hoop op verbetering. Inhoudelijk vind ik het trouwens ook niet bijzonder informatief of grappig. Nog even blijven oefenen Tjeerd. S6

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

Actiefste Clubexperts

Naam Aantal Gemiddelde rating

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3646
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder151
D. TadićAanvaller156
S. BerghuisAanvaller145
S. HallerAanvaller149
David NeresAanvaller143
D. KlaassenMiddenvelder123
R. PasveerKeeper120
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Donderdag 2 december
Ronald Koeman had in januari zijn selectie bij Barcelona willen versterken met Fernando Reges. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren