Lens: 'Ik ben helemaal niet met Oranje of het WK bezig'

Donderdag, 1 april 2010 om

Met twaalf treffers en zeven assists beleeft AZ-aanvaller Jeremain Lens het beste seizoen uit zijn carrière. Toch was hij lange tijd niet altijd zeker van een basisplek, al komt daar de laatste weken verandering in. De prestaties van de 22-jarige Amsterdammer zijn zelfs dusdanig goed, dat zijn naam verband wordt gebracht met het Nederlands elftal. Zelf wil Lens daar nog niks van weten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

63 reacties (laatste reactie door mirrorman80)

Ontwikkeld zich erg goed, op dit moment de beste speler van AZ.

hoort daar ook niet thuis vind ik. we hebben al genoeg van dat soort spelers. elia robben van persie kuijt? etc.

1 april 2010 om 14:01

Wat voor soort spelers heb jij het over...want ik zie toch wel een paar verschillende speelstijlen in 1 rijtje staan bij jou

On:
Die jongen ontwikkeld zich erg goed en is imo ook het grootste talent in dienst bij AZ. Maar het WK is toch nog veel te vroeg voor hem. Misschien kan BvM hem er na het WK eens bij halen om te kijken of hij een aanvulling is, maar niet meer dan dat. hij moet toch nog wat grotere jongens voor zich dulden. Maar als hij zich zo blijhft ontewikkelen is dit er wel 1 voor de toekomst als je het mij vraagt.

1 april 2010 om 16:40

Nou, ik zie liever Lens op het WK dan Babel ... Veel gevaarlijker en verrassender. Daarnaast ook de enige speler, naast Kuyt die een rechterpootje heeft en ook op rechts kan spelen.

1 april 2010 om 17:17

ja want Robben bakt er niks van op de rechtsbuiten positie bij Bayern ?

1 april 2010 om 18:13

@ Eelcovd: Goed lezen, robben heeft geen rechterpootje. Daar doelt hij op.

1 april 2010 om 18:57

Grappig dat vorig seizoen Elia een soortgelijke ontwikkeling doormaakte. Grappig hoe snel sommige spelers in de armen kunnen worden genomen.

lijkt me ook niet, genoeg goede aanvallers

Hele goeie voetballer. Wat Dembele vorig jaar liet zien en kon, laat Lens nu zien. Az verkoop Dembele gewoon. Die man is met hele andere dingen bezig. Zijn opvolger staat al klaar!

1 april 2010 om 15:41

lijkt mij nit dat ze dembele op dit moment moeten verkopen.. zn marktwaarde zal wel iets gedaald zijn.. laat hem eerst nog maar eens iets laten zien dan kan hij voor een boel centjes weg Lens moet gewoon ipv babel komen, hij is in vorm en volgens mij past hij best bij de groep

Hij is beter dan Kuijt maar ik zie niet echt zijn meerwaarde in t.o.v. de spelers die al bij Oranje zitten.

1 april 2010 om 13:44

Hij is beter dan Kuijt? Daarom speelt hij ook bij AZ en Kuijt bij Liverpool.
In potentie is hij misschien beter, maar er zijn zoveel spelers die in potentie beter zijn als Kuijt, maar toch geen Liverpool halen.

Je mag Kuijt haten, maar niet liegen over feiten!

1 april 2010 om 13:53

beetje een loze opmerking van je kx22... het gaat om de toegevoegde waarde aan het NL elftal, het gaat er niet om wie er bij welke club speelt.

Kuijt heeft in mijn ogen geen toegevoegde waarde voor dit oranje. lens zou daarentegen een supersub kunnen zijn op het komende Wk.

En de vergelijking dat elke speler die bij liverpool speelt beter is dan elke andere speler bij een NL club is ook erg kort door de bocht...

1 april 2010 om 14:00

En dit is een loze opmerking van jou. Je zegt zelf dat in jouw ogen Kuijt geen toegevoegde is voor dit oranje. Dat is een mening waar ik het absoluut niet mee eens ben, maar daar gaat het nu niet om.

kx22 vertelt een feit, dat er veel spelers zijn die in potentie beter zijn dan Kuijt. En de reden dat Kuijt wel bij Liverpool zit is de reden dat wij hem ook nodig hebben bij het Nederlands elftal.

1 april 2010 om 14:11

Nee Arjan, niet loos. Jij leest niet.
1. WWK stelt dat de speler Lens een betere speler is dan Kuijt. Ik schrijf dat dat momenteel Niet zo is. Verder zeg ik ook niet dat Kuijt beter is dan een ander speler bij een Nederlandse club, maar wel bij AZ.

2. Het gaat hier niet om wie meer toegevoegde waarde heeft voor het Nederlands elftal, buiten het feit dat Kuijt wel degelijk belangrijk is voor Nederland, maar om de spelers zelf. Wie is momenteel de betere speler en WWK stelt dat Lens dat is.

3. Club maakt wel degelijk veel uit. Bij Liverpool zal Lens ook veel meer leren dan bij AZ. Van elke wedstrijd wordt je slimmer, van elke duel op hogere niveau wordt je beter. Dus volgens jou logica zal de topspeler van amateurclub VV Capelle ook opgeroepen kunnen worden? Omdat hij zo goed presteert?

1 april 2010 om 14:12

neej inderdaad, misschien komt het wel doordat ik geen harddraver en sleurder als kuijt in het NL elftal wil zien en dat ik daarom wat gekleurd kijk, maar goed ik ik wil ook zo graag eens WK worden....

maar goed veel succes op het wk met een verdedigend blok van twee en een Kuijt op rechts...

1 april 2010 om 14:43

Een verdedigend blok van twee en een Kuijt op rechts is precies de reden waarom wij Wereld Kampioen Kunnen worden.

Punt 1: Dankzij het verdedigende blok van twee, kan de verdediging gewoon zonedekking blijven spelen. Wanneer de verdediging(met name Heitinga, van der Wiel en van Bronckhorst) mandekking zou moeten doen, worden ze aan alle kanten voorbij gelopen...

Punt 2: Mijn ideale voorhoede ziet er uit van rechts naar links: Robben-sneijder-van der Vaart met Van Persie daarvoor. Puur omdat er dan kort getikt kan worden en er geschoven kan worden met posities (voorwaarde is wel dat het tempo hoog ligt). Verdedigers hebben hier een hekel aan en gaan overtredingen maken. Met een Sneijder in de ploeg niet echt verstandig. Maar, zodra blijkt dat Nederland de slag op het middenveld verliest (vooral doordat De Jong en Van Bommel te druk zijn met tegenhouden en zelf niet aan voetballen toekomen), is het verstandig om Kuijt in te brengen... Van der Vaart kan dan tussen De Jong en Van Bommel als extra middenvelder fungeren, en met Robben, van Persie en Kuijt heb je nog steeds een aanval die een actie kan maken, kan scoren en niet onbelangrijk zorgen dat het middenveld (van der Vaart) de bal kwijt kan (aan de sleurende Kuijt en niet aan de met dubbele dekking bekwaakte Robben)...

Advocaat zei het gisteren ook al, maar DIT Oranje zit goed in elkaar, heel goed durf ik zelfs te zeggen.

1 april 2010 om 13:52

Kuijt heeft inderdaad veel meer gepresteerd.

Ik snap niet waarom er altijd gelijk wordt geschreeuwd dat dit soort jongens dan in Oranje moeten spelen. Met alle respect voor Heracles die een erg goed seizoen doormaakt, het blijft de Nederlandse competitie. Ga eerst maar eens in het buitenland laten zien wat je kunt of zorg dat je ca. 2 of 3 jaar constant speelt.
Hierbij natuurlijk de notitie dat deze jongen er niet om vraagt, maar dat kennelijk mensen dit roepen. Waarschijnlijk mensen met een Az-hart.

Ik denk dat we nog eerder jongens al Brouwer, Drenthe, Loovens, Maduro gaan terugzien. De bezetting voorin is heel goed alleen achterin kan er in de breedte wel wat sterkte gebruikt worden. Jongens al Bruma en van Aanholt moeten zich ook nog eerst maar in de basis knokken en lekker doorontwikkelen. De wedstrijd die Ron Vlaar destijds speelde tegen italië, was het toonbeeld hiervan. Geef die jongens de rust om beter te worden, ze willen zelf maar al te graag en zullen het niet tegenhouden, maar gaan dan wel (te) hard op hun bek.

1 april 2010 om 14:04

Wat goed is komt vroeg. Waarom iemand die in bloedvorm is buiten het Nederlands elftal houden omdat er een kans in zit dat ie dat hij faalt. Omdat anderen (niet hijzelf) in het verleden dat weleens gedaan hebben. Er zijn ook genoeg voorbeelden van spelers die vroeg gebracht zijn en wel succes hebben. En deze jongen toont echt dat hij geweldig kan voetballen. Snelheid, kracht, techniek gekoppeld aan koelbloedigheid voor de goal.

We hebben idd al een fantastische voorhoede, en Lens hoort natuurlijk niet in de basis. Maar elke positie moet dubbelbezet zijn. Mijn voorkeursvoorhoede is Robben-v Persie-elia. Dan zou ik Huntelaar of v Nistelrooy als subersub gebruiken voor de centrale spitspositie. Maar dan moet je de zijkanten nog bezetten. Kuijt doet het aardig op rechtsvoor en dankzij zijn inzet en goede uitstraling in de groep zou ik hem zeker meenemen. Al hoewel ik denk dat Lens beter op die positie uit de voeten kan (mannetje uitspelen, creativiteit). Maar Lens neem ik ook mee. En wel voor de links buiten positie ipv Babel. Babel speelt al enkele jaren op hoger niveau. Maar hij laat nu niet echt zien dat hij daar thuis hoort. Lens is in bloedvorm en maakt op mij veeeeeel meer indruk!

1 april 2010 om 14:07

Maar jij weet ook op welk niveau Lens het laat zien.. Snap je mijn punt?

1 april 2010 om 13:56

Hij is absoluut niet beter dan Kuijt, een speler als Dirk hoort zonder twijfel in het shirt van Nederland. Zover ik weet wordt hij gezien als een iemand die zich 200 inzet voor zowel Nederland als voor Liverpool. Verdedigt vaker mee en speelt actief.. echt een man die op meerdere wedstrijd behoorlijk dreigend kan zijn.

En Lens doet het aardig en laat zien wat hij in huis heeft, maar alsnog heb ik me twijfels om Lens te kunnen selecteren. In het wk hebben ze al aardig mannen voorin bij het Nederlandse elftal. Mocht Lens echt steeds op dreef zijn en ook het volgend seizoen, is het geen slechte optie om hem te kunnen selecteren bij Oranje.

Een speler als Kuijt heeft gewoon meer ervaring, hij wordt gezien als een harde werker en dat verbaasd me ook niet. Ik heb z'n wedstrijden gezien.. ik heb gezien dat hij alles heeft voor z'n ploeg. Geen opgever gewoon hard knokken voor doelpunten.

Lens is op dit moment inderdaad de beste speler van AZ maar ik vind dat hij nog moet groeien voor hij in Oranje mee zou moeten spelen, hij heeft er namelijk nog alle tijd voor. Ik gun het hem als Az'er natuurlijk van harte maar dan heb je weer de kans dat hij word binnengehaald door een topclub en omdat hij dan te weinig ervaring heeft kan hij een grote flop worden en dat zie ik liever niet gebeuren, en hij doet als hij meegaat naar het WK natuurlijk wel ervaring op maar ik ben bang dat dat dan niet genoeg is.

is ook niet nodig ga je nooit haal zoulang er robben/elia/van persie zijn

Hij ontwikkeld zich goed maar heeft internationaal nog niets klaar gespeeld en ook in de topwedstrijden van de eredivisie niet.
Tegen de kleintjes doet hij het goed net als bijvoorbeeld Toivonen maar in de belangrijke wedstrijden moeten beide zich nog bewijzen.
Op dit moment komt Lens ook nog veel tekort voor Oranje! Laten we hopen dat van Marwijk zich niet gek laat maken en hem netjes thuis laat. Misschien na het WK een keer een kans geven maar van Marwijk wil vastigheid creëren bij NL elftal dus ik ben benieuwd.

Zolang Martin maar aan hem denkt Ontwikkelt zicht erg goed, en ik hoop dat ze dat bij Ajax ook zien.

Hij komt op dit moment nog wel te kort voor het NL elftal. Maar hij heeft toch Interlands gespeeld voor Suriname? En nee, dan bedoel ik niet de suriprofs. Mag hij nog wel voor NL uitkomen dan?

1 april 2010 om 13:51

Spelers die bij Suri-profs hebben gespeeld mogen nog sowieso bij het Nl-elftal komen,het is geen officieel elftal, in de toekomst willen ze dat pas gaan doen.

1 april 2010 om 14:08

Het zou leuk zijn als je een reactie goed leest voordat je er op reageert. Hij heeft interlands gespeeld voor Suriname, en daarmee bedoel ik het Surinaamse elftal, niet de Suriprofs...

1 april 2010 om 13:57

denk dat steve wel aan hem denkt. 's nachts in bed als hij zwetend wakker wordt. lens in deze vorm gaat er een doelpuntje inperen tegen twente. goed van die jongen dat hij niet met oranje bezig is. dat is nog een ver van zijn bed show. niet normaal hoe snel spelers aan oranje gelinkt worden. komt vast door het overschot aan voetbalprogramma's op tv die gevuld moeten worden met waanzin van de dag.

lens lijkt me een typische speler voor ajax maar denk niet dat hij haalbaar is $$$, tenzij onze pistolero vertrekt natuurlijk.

1 april 2010 om 14:09

Tsja, ligt er aan wat er bij AZ gaat gebeuren, die moeten nog maar zien of ze volgend jaar dit soort spelers wel kunnen betalen. Dus voor hetzelfde geld gaat hij weg voor een laag prijsje. Als AZ 't geld echt nodig heeft...

1 april 2010 om 14:16

Hij heeft als het goed is gespeeld op een toernooi die niet officieel erkent wordt door de Uefa. Hierdoor heeft hij die interlands kunnen spelen en mag hij alsnog voor het Nederlands Elftal uitkomen.

1 april 2010 om 14:21

Ok, bedankt. Dan heb ik dat toendertijd verkeerd begrepen. Ik dacht namelijk dat hij een officiele interland had gespeeld en daardoor niet meer voor NL uit mocht koment.

1 april 2010 om 14:58

Lens is een neefje van Sigi Lens, tegenwoordig zaakwaarnemer in het voetbal. Sigi lens zat destijds in het vliegtuig dat bij Zanderij neerstortte en was een van de weinige overlevenden.
Vanwege deze gebeurtenis heeft Jeremaine Lens een keer aan een niet officieel (door de Fifa) erkend toernooi meegedaan namens Suriname.
Hij heeft echter al wedstrijden gespeeld voor Oranje -21. Hij mag dus nog gewoon meedoen met het Nederlands elftal indien hij geselecteerd wordt.

Mooie cijfers twaalf treffers en zeven assist ,
snap ook waarom Lens dat zegt, gezien het aantal minuten/wedstrijden wat Lens bij AZ heeft gespeeld dit seizoen.

Alleen als Elia dan nog geblesseerd is moet hij mee, als supersub.

1 april 2010 om 13:54

Ben ik niet helemaal met je eens. Ik vind dat Babel ook nog de voorkeur moet krijgen boven Lens. Speelt misschien niet een al te best seizoen maar speelt wekelijks op een hoger niveau en heeft al veel meer internationale ervaring. Vaak als Babel invalt gebeurd er wel wat!

Tenslotte, als Babel en Elia beide geblesseerd zijn dan moet Lens mee.

Misschien nog niet mee naar het WK, maar dit talent kan nog uitgroeien tot een prachtspeler en als hij zo doorgaat komt hij zeker nog wel eens in het elftal.

Moet je ook helemaal niet mee bezig zijn joh, maar hij heeft wel de potentie om door te groeien tot een Elia.
Nu eerst lekker '' uitontwikkelen '' bij AZ, om vervolgens weer door te ontwikkelen in Spanje, Duitsland of Frankrijk.
Dan ( als het kan ) de laatste stap zetten naar een topclub.
Sevilla zou bijvoorbeeld goed bij hem passen.

Nederlands elftal....mischien in de toekomst als hij deze ontwikkeling doorzet , maar aan de andere kant stel nou eens dat een Robben gebeleseerd raakt, v. Persie nog niet helemaal fit is en ritme heeft. Dan zou ik er wel brood in zien als hij meegaat. Anders niet doen.

Hij moet zich nog een paar jaar doorontwikkelen, dan naar het buitenland en dan komt het Nederlands elftal wel voor hem in beeld.

WK, hahahah laatmenietlachen man
je bent sinds een paar weken basisspeler van AZ, en dan word er al gesproken over oranje en het WK?

Al ben ik een (zou je niet zeggen...) een Lens fan, ik vind niet dat hij nu al naar het WK moet.
Eerst ook nog maar bewijzen bij jong Oranje.
Zoals hannoennr zegt.

Haha Lens beter dan dan Kuijt, mee naar het WK! het moet gekker worden, hij speelt 2 a 3 weken goed tegen clubs als Heracles (met alle respect). hij moet lekker ze mond houden en blij zijn dat die mag spelen bij AZ.

Lens mag de veters nog niet strikken van Dirk, moet eigelijk een beetje afgelopen hier zijn, mensen haten hem omdat hij geen actie of iets heeft, met allemaal vedettes en spelers die alle ballen willen winnen we nooit het WK.

Dirk is een modelprof, een echte winaar, als we dalijk tegen Engeland of iets spelenb ben je blij dat je hem erbij hebt.

Jammer dat het hier gelijk over Kuijt gaat eigenlijk.

Lens, succes maar het woord WK mag je nog niet eens in je mond nemen!

Natuurlijk niet Jermain. Je moet je zelf gewoon helemaal focussen op AZ en nergens anders mee bezig zijn. Het Nederlands Elftal en het WK zou alleen maar mooi meegenomen zijn voor je. Je doet het nu fantastisch bij AZ, echt geen opmerking of kritiek die ik op je mag uitten. Je bent sinds je fantastische jaren bij NEC helemaal weer uitgegroeid tot een goede buitenspeler voor elk team. AZ heeft nu een hele goede voetballer erbij. Ben benieuwd hoe lang hij nog in Alkmaar te bewonderen zal zijn, want hij is gewoon goed. Snelheid, overzicht, schotkracht, duelkracht en doelgericht, kortom, alles wat een spits/buitenspeler moet hebben.
Ga zo door Jermain!

Denk dat hij in zijn achterhoofd er wel mee bezig is. Hoop dat hij mee gaat ,kan heel goed invallen als er een blessure is of als ieamand niet goed speelt.

1 april 2010 om 14:40

is lens van meerdwaarde voor het nederlands elftal dan. Je hebt robben, elia, van persie, kuyt, nistelrooy, huntelaar van der vaart en sneijder. Volgens mij heb je Lens niet nodig om wereldkampioen te worden. Hij ontwikkeld zich trouwens wel erg goed bij az. Nederlands elftal is een stapje te hoog op dit moment

lachwekkend bericht zeg! Maar wie brengt deze jongen dan in verband met het Nederlands elftal??? de media?? haha, die hebben geen verstand van het spelletje...zolang van Marwijk niet over deze jongen spreekt of iemand anders van de technische staf is het allemaal een luchtbel met totaal geen nieuws waarde.... Kortom, allemaal Onzin!

dat we dit met z'n allen hier zelf nog bespreken is eigenlijk al te zot voor woorden....

De laatste goals (tegen heracles na) waren toch vooral meepikkertjes in ruime overwinningen.
Ik zeg eerst bewijzen! Dat heeft deze man voor mij nog niet gedaan.

Wat zijn de speculaties tegenwoordig ook irritant zeg, ik kan mijn gevoel niet beschrijven als ik telkens weer dit soort berichten lees.
Bovendien leg je een onnodige druk op ze, want ik geloof ook niet dat hij met zijn hoofd bij het Nl-elftal zat, maar ineens wordt hij van alle kanten gevolgd en nog belachelijker vergeleken/beter bevonden dan onze Dirk.

Wat zal Dirk vrezen zeg voor zijn plekkie.

het gaat er eigenlijk ook niet om wie beter is. maar ik zie in lens meer een soort van joker dan kuijt. kuijt is een aanvallende speler die zich opoffert voor het team terwijl dat eigenlijk niet echt nodig is. noem nog eens een paar defensieve rechtsbuitens ik ken ze niet. gewoon 4 geweldenaars opstellen, vd vaart, persie, robben en sneijder. en de rest zich laten opofferen. kuijt is hierbij een ideale speler om een voorsprong te verdedigen of strijd in de wedstrijd te gooien. elia, lens of babel kunnen wedstrijden openbreken als het moet.

ik houd wel van luxe br>
met modelprofs win je ook geen Wk's. ideale schoonzonen hebben we genoeg, bluf en lef hebben we nodig

Persoonlijk hou ik erg van dit soort spelers. Pijlsnel, technisch goed, scorend vermogen en staat voor een niet al te grote speler sterk op zijn poten. Ik denk dat de gemiddelde verdediger niet graag tegen een speler als Lens staat. Ik zou hem nu nog niet inruilen voor Kuyt, omdat Kuyt in bepaalde wedstrijden van waarde kan zijn. Ik zou Lens wel meenemen in de plaats van bijvoorbeeld Babel. Die jongen speelt weliswaar nu eindelijk iets meer, maar technisch blijft het een hele beperkte voetballer. Ik heb zijn laatste wedstrijden weer gezien, maar zijn balaanname blijft lachwekkend slecht. Zijn voorzetten zijn ook van een zeer laag niveau. Ik ben een echte Ajacied en blijf het onbegrijpelijk vinden dat een speler uit de jeugdopleiding zo'n matige basistechniek heeft. Over Kuyt wordt soms wel eens lacherig gedaan, maar met zijn basistechniek is weinig mis. Die laat de bal bijna nooit van zijn voet afspringen en heeft ook een betere trap.

Zou goed zijn om hem eens mee te laten trainen met het Nl elftal.. Kijken of hij niveau een beetje aankan.
Als dat zo zou zijn is het geen slecht idee om hem mee te nemen als eventuele invaller. Een speler die uit het niets een goede actie en/of doelpunt kan maken. Als hij het niveau idd aankan vind ik hem een betere optie dan spelers als een Babel of een Elia. Vind dat Lens meer in huis heeft, ook qua fysiek..

1 april 2010 om 15:06

Denk dat Lens wel mee zou kunnen. Uiteraard niet als basis klant, maar zou een prima speler voor achter de hand zijn.

Ik hoop ook dat oranje niet met hem bezig gaat.
Maar hij pas goed bij az

1 april 2010 om 15:30

Waarom denk jij dat?

En zo werd mijn reactie onbegrijpelijk / overbodig..

bedankt..

Feit is dat lens wel betere voetballer is dan Kuijt, terwijl Kuiijt de betere werklust is dan Lens. Maar op basis van het Nederlands elftal zou ik Lens de voorkeur geven. Want bij het Nederlandse elftal wordt er meer gevoetbald dan bij Liverpool. Liverpool is een club voor hardwerkende spelers. En bij het Nederlandse elfatl heeft genoeg hardwerkende spelers zoals van bommel en de Jong. Lees wouters en rijkaard. Kuijt is voorhoede, dan kies ik liever voor rendement en iemand die kan domineren. Het bewijst dat Kuijt net als Makaay niet veel toevoegt in het Nederlandse elftal. Dit omdat Nederlandse elftal te voetballend is voor Kiijt, Makaay en natuurlijk ook voor Babel. Lens is een speler die best wel kan voeballen. Kijk goed naar Barcelona en Arsenal, daar hebben geen kuijtachtige spelers rondlopen, net als Babel en Kiijt. Bij lens el zoals walcott ongeveer. Als van Persie, van der vaart, sneijder en Robben goed in vorm zijn Dan kan Nederlandse elfal de systemen van Barca of arsenal overnemen zonder hardwerkende spelers voorin.

1 april 2010 om 15:48

Lens moet het vooral van zijn snelheid hebben, Kuyt van zijn werklust! Voetballend is helemaal niet met elkaar te vergelijken, de handelingssnelheid in Engeland is zoveel hoger...

Feit is dat voor het Nederlands elftal twee watervlugge vergelijkbare voetballers hebben (robben en Elia), die toch een stuk beter zijn. Verder zou van der Vaart daar ook prima kunnen spelen (minder diepgang wel meer voetballend vermogen), Kuyt moet zou ik altijd meenemen en kan ook nog uit de voeten in de spits (helemaal met voetballers om hem heen die ook scorend vermogen hebben). Als van Nistelrooy (of Huntelaar) in wereldvorm komt kan van Persie ook nog op de flanken spelen.

Wat ik hiermee wil zeggen: Lens meenemen alleen als back-up is grote onzin want we hebben al twee identieke spelers en er kunnen zat andere mensen op de flanken spelen!

255 stemmen waarvan 41% vindt dat Lens mee moet naar het wk?!?!?!?
Wie hou je voor de gek, in plaats van wie moet dat gaan gebeuren dan? en op welke positie moet hij komen? in het Nederlands elftal is op het moment helemaal geen plaats voor een speler zoals hij, de buitenposities zijn aan beide kanten goed bezet en de spits positie waar nog over getwijfeld wordt is sowieso niet geschikt voor hem omdat hij niet aanspeelbaar is anders dan een dieptepass

Nederland met Lens in de spits is als Ajax zonder pantelic, totaal geen houvast voorin

@ Stefm, maakt niet uit. Bij Arsenal wordt ook geen houvast voorin gespeeld.

Ik heb het al vaker gezegd: Lens is de MUP van de Eredivisie, zonder twijfel. Hij wordt nooit genoemd en men durft hem zelden bij de beste spitsen te scharen, maar dit wordt onze rechtsbuiten voor het EK in 2012, let maar op mijn woorden.

Lens moet je wel meenemen naar Wk.

Als pinchitter.
als we moet 1-0 achter staan of gelijkspel staan in een belangrijke wedstrijd.
waar winnen noodzakelijk is.
dan zou ik lens erin zetten, en alle ballen op lens geven die rent er wel achter aan want die man kan stiefelen jonge.

Lens is zeker een hele goede speler en ook pijlsnel! ik heb het er al vaker over gehad dat hij ooit een kans moet krijgen bij Oranje. En dat zal ik ook niet uitsluiten. de voorhoede van Oranje is erg blessuregevoelig, er is wel veel concurrentie maar er worden ook wel eens jongens gemist en in dat geval zal Lens zeker een goede aanvulling voor de aanval zijn. Maar om even realistisch de blijven, hij zit nog niet op het niveua van Robben, Elia, Vdv, Kuyt, Van Persie, Huntelaar, Van Nistelrooy of Sneijder, ik zou hem dus meer als outsider voor het WK zien, of concurrent van Babel.

ik zie Lens liever op het wk dan babel die totaal geen rendement heeft en ze aanname is ook niet om over na huis te schrijven ook vanavond een hele stomme rode kaart. als lens dit ritme vast houdt bij az verdient hij een kans zoals vlaar die ook kreeg. als ik tussen kuyt en lens zal moeten kiezen ik denk dat kuyt in ze defensief werk meer verricht dan lens die staat wel is te slapen maar met jermaine ze snelheid ze indivuduele actie en ze scoringsvermogen gaat er van lens veel meer dreiging uit

Ik vind hem overschat hij is snel en scoort daardoor in de laatste min veel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.AZ184
7.Vitesse184
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Marco BizotKeeper10
Jonas SvenssonVerdediger10
Ron VlaarVerdediger10
Guus TilMiddenvelder10
Mats SeuntjensMiddenvelder10
Joris van OvereemMiddenvelder10
Thomas OuwejanMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

In de wandelgangen

Dinsdag 20 november
Manchester United keert mogelijk in januari terug bij Internazionale voor Ivan Perisic. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren