'Er klopt niet veel van het compliment van Van Persie'

Woensdag, 24 maart 2010 om

Karim El Ahmadi werd in de afgelopen dagen wat vaker aangesproken dan normaal. In de uitzending van Studio Voetbal zei Robin van Persie een grote fan te zijn van de middenvelder, die volgens hem het niveau van de Premier League zou aankunnen. El Ahmadi lacht de complimenten weg: “Er klopt eigenlijk niet veel van.”

/

Gevraagd naar de spelers uit de Eredivisie die volgens Van Persie in Engeland zouden kunnen voetballen, noemde de Rotterdammer naast Luis Suárez en Ibrahim Afellay ook El Ahmadi. “Iedereen begint over dat compliment van Robin. Het was prachtig om te horen”, reageerde de Marokkaan in AD/Sportwereld. “Maar ik wil realistisch blijven.”

De middenvelder van Feyenoord is naar eigen zeggen nog niet klaar voor een stap hogerop. “Ik heb absoluut nog niet bewezen dat ik klaar zou zijn voor de Premier League”, vervolgde El Ahmadi, die woensdagavond met zijn ploeg tegen zijn voormalig werkgever FC Twente speelt. “Verder lijkt het mij beter om er maar niet op in te gaan.”Gerelateerd

91 reacties (laatste reactie door madrid010)

Zelfkennis heeft hij in ieder geval wel. Leuk dat iemand als Van Persie dit zegt, maar El Ahmadi heeft nog even te gaan

24 maart 2010 om 10:14

Tsja.. dat zei iedereen ook van Van Persie en Kuyt toen ze Feyenoord verlieten...

24 maart 2010 om 10:48

Dat is natuurlijk een scheve vergelijking.
Van Persie was jonger toen hij weg ging uit Nederland en had dus nog voldoende tijd om zich aan te passen en te ontwikkelen.
En Kuyt was op dat moment topscoorder en was DE uitblinker bij een Feyenoord, dat op dat moment van een hoger niveau was dan het Feyenoord van nu.
El Ahmadi is bij Feyenoord nog geen eens de absolute uitblinker, dus heeft hij in Engeland(premiership iig) nog vrij weinig te zoeken.

Maar gelukkig beseft hij dat zelf ook en richt hij zich nu op Feyenoord.

24 maart 2010 om 11:52

Je bedoelt natuurlijk de premier league, ik mag hopen dat hij in de premiership wel meekomt.

24 maart 2010 om 12:08

Nee hij bedoelt de premiership, jij hoopt dat hij in de championship wel meekomt.

Goed dat deze gast zich niet gek laat maken.

24 maart 2010 om 12:52

ach waarom zou el ahmadi niet kunnen meekomen in de premiership? het is misschien de sterkste competitie ter wereld en het is ondenkbaar dat de gemiddelde nederlandse club daar buiten de degradatiezone zou blijven. maar het gaat over een individuele speler dus we moeten het nu niet gaan overdrijven. van persie geeft niet aan dat ahmadi kapitein moet kunnen worden op het vlaggenschip van de premier league. hij hoeft niet de nieuwe fabregas te zijn natuurlijk. ik zie hem inderdaad wel meedraaien daar bij een middenmotertje. bovendien, iedereen leeft toch op als je meer kwaliteit om je heen hebt.

Hij is wel realistisch was al bang na eindelijk een serie ”goede” wedstrijden weer wat beter speelde , hij naast zijn schoenen zou lopen gelukkig is dit niet zo

24 maart 2010 om 11:09

Serie goede wedstrijden?
Tegen PSV een supergoede wedstrijd, maar daarna?

24 maart 2010 om 12:50

Wat jij zegt.. Ik kan me alleen die 0-3 tegen PSV herinneren dat hij goed speelde..

weetje, ik denk juist dat hij het wel kan, dat hij hier enorm onderschat wordt en niet goed uit de verf komt, en dat hij bij een beter voetballend team van meer waarde zou kunnen zijn

24 maart 2010 om 09:01

Weetje, El Ahmadi staat juist op de plek dat hij spelers om zich heen beter zou moeten laten voetballen. Daarom denk ik dat El Ahmadi nog veel kan leren, maar hij heeft de techniek en het vermogen om een grote speler te worden. Echter moet hij nu meer gaan durven en niet te veel gaan lopen met de bal. El Ahmadi in vorm kan een zeer belangrijke schakel op het middenveld worden voor Feyenoord.

24 maart 2010 om 13:06

Ik denk dat er veel te weinig beweging is en dat hij hierdoor niet waar de bal naar toe te passen. Een Biseswar zoekt zelden de ruimte en blijft maar op de middenlijn wachten om van daaruit met de bal te gaan lopen en een actie proberen te maken.

24 maart 2010 om 09:02

Dat gevoel heb ik ook.
Bij Feyenoord zie je ook dat hij niet vaak de bal kwijt kan terwijl in een goed voetballend team dit wel kan en dan komt hij ook beter in zijn spel.
Ik denk dat hij nu bij Feyenoord tegen eigen wil in de bal te vaak aan de voet moet houden, waardoor hij ook meer balverlies lijdt dan normaal
Bij FC Twente zag je ook zijn kwaliteiten maar Twente was destijds ook meer ingespeeld op elkaar dan Feyenoord nu.

24 maart 2010 om 09:13

Destijds had ik een collega die voor Twente is, die zegt dat El Ahmadi altijd veel te veel balverlies leed, doordat hij de bal te lang aan de voet hield. Dit heeft dus niks met Feyenoord te maken, maar met de speler El Ahmadi.

24 maart 2010 om 10:08

Bovendien had hij destijds Engelaar naast zich staan en als duo waren ze gewoon erg goed. Dat niveau heeft El Ahmadi nooit meer gehaald. Heeft bij Engelaar ook een tijdje geduurd trouwens...

24 maart 2010 om 10:58

dit denk ik ook, hij is bijna niet van de bal te krijgen en zijn aanname en passing zijn altijd goed. minpunt blijft dat hij te weinig rendement haalt uit zijn aanvallende acties. scoort zelden en ook de assists blijven doorgaans wat achter. maar goed, wat niet is kan nog komen.

Al hij zijn schot zou verbeteren, zou hij het zeker aankunnen. Maar zijn schot is dramatisch..

24 maart 2010 om 11:30

Helemaal mee eens, zeer technische voetballer. Hij heeft inzicht, werklust en techniek. Alleen als hij begint te schieten, helemaal van buiten de zestien, is men blij als de bal in de tweede ring komt en dat ze niet buiten het stadion de bal hoeven te halen...

Dit is één van de beste spelers van de Eredivisie. De laatste maanden komt het er beter uit.
Maar deze speler is in balbezit enorm sterk. In de omschakeling kan hij zich verbeteren.

Hij zou bij een goed voetballende ploeg als Arsenal zeker op zijn plaats zijn.

24 maart 2010 om 12:51

In balbezit op eigen helft is hij fantastisch. Zodra er aangevallen moet worden is het drama. Hij begint dan veels te veel te lopen met de bal. Hij gaat de bal brengen in plaats van passen waardoor het tempo eruit gaat.

Ook durft hij niet op doel te schieten. Hij passt dan altijd af op rechts.

24 maart 2010 om 13:41

Als dit een van de beste spelers van de Eredivisie is dan lopen er nog 50 rond zeker die ook de beste zijn.

Je kan alles zeggen of el ahmadi maar het is een speler met specifieke kwaliteiten die vooral uit zijn verf komen in balbezit. Is altijd heel zuinig met de bal en doet geen gekke dingen. Is echt wel een speler die iets toevoegt aan een elftal.

24 maart 2010 om 11:12

Ohja?! zuinig aan de bal? geen gekke dingen?
Kan me nog heel goed herinneren dat hij vorig jaar 4 of 5 keer voor het Feyenoord doel opeens een actie ging maken met balverlies.

Misschien ben je sarcastisch en val ik in je grap.....

Over een proffesioneel antwoord geven op een vraag. Zeer realistisch. Toch denk ik dat een Europese subtopper het wel kan worden voor hem na verloop van volgens seizoen. Hij komt er wwel als hij dit niveau maar vast blijft houden. Eindelijk komt het eruit wat er van hem verwacht werd.

Ik denk dat Van Persie bedoelde dat el Ahmadi een speler is die van toegevoegde waarde zou kunenn worden voor de PL. Dit omdat hij een goed techniek koppelt aan het feit dat hij altijd in beweging is. Dat zijn twee belangrijke voorwaarden om te kunnen slagen in de PL.

24 maart 2010 om 10:11

ik dacht dat van persie had gezegd dat karim in potentie een goede speler is voor arsenal en voor de engelse competitie, in dat geval ben ik het zeker met hem eens.

Ik denk dat van Persie misschien zijn talent bedoelde, want dat heeft die jongen wel, maar hoop voor Feyenoord dat hij dat talent ook een keer constant kan laten zien in zijn spel. Mooi dat hij die zelfkennis heeft.

Je moet ook kijken zou hij het redden met zijn kwalitetiten en dan moet ik zeggen Ja.
ook van persie moest behoorlijk wat afleggen om er klaar voor te zijn.

Zet hem nu in de EPL neer en hij verzuipt gegarandeerd. Hij moet sneller handelen, sneller denken. In potentie is het mogelijk dat hij daar goed speelt, maar zover is het nog lang niet.

over een paar jaartjes misschien goed genoeg voor een club als fulham,
de echte top gaat hij niet halen

24 maart 2010 om 12:52

Wie dacht, toen Kuyt 22 was, hij bij Liverpool en Nederlands elftal zou spelen?

El Ahmadi is veel te bescheiden om te zeggen dat hij het weldegelijk aankan. Misschien over een jaar of 2 maar hij moet het eerst nog bij ons bewijzen.

Een van de beste spelers in de eredivisie. Balgevoel wat vrijwel niemand heeft, een enkeling daar gelaten. Bovendien ondanks zijn niet overdreven forse postuur, haast niet van de bal te krijgen.

24 maart 2010 om 13:37

Heeft dit seizoen een goede wedstrijd gespeeld dat was tegen Psv en verder niet gezien. En een van de beste spelers van de Eredivisie slaat ook nergens op want hij blinkt nooit uit bij Feyenoord.

Bij FC Twente vond ik het een fantastische speler.. Veroverde veel ballen op het middenveld. Helaas in z´n eerste jaar bij Feyenoord had hij veel blessureleed en presteerde hij onder z´n kunnen, maar op dit moment vind ik hem weer zeer sterk spelen. Maar of hij al toe is aan de volgende stap? dat weet ik nog niet, als hij verstandig is blijft hij nog een jaartje ballen in de Eredivisie.

Op dit moment is hij er idd nog niet klaar voor. Maar hij heeft de potentie wel. Volgens mij wil van Persie Arsenal overhalen om hem te kopen voor een paar miljoen om Feyenoord te helpen.

Dat zegt van Persie alleen omdat het zn vriendje is hij heeft nog niks bewezen bij Feyenoord laat staan in Engeland eerst maar is 2 jaar constant presteren bij Feyenoord

24 maart 2010 om 11:29

Van Persie noemde ook Afellay en Suarez. Zouden dat ook vrienden van hem zijn? Denk het niet!

Onzin wat je hier zegt.

24 maart 2010 om 11:53

Nee, maar die zijn ook echt goed. Ik moet eerlijk zeggen dat ik te weinig op hem heb gelet om te oordelen of hij de potentie heeft.

24 maart 2010 om 13:39

Wat heeft El Ahmadi nou laten zien dit jaar in de Eredivisie? 1 wedstrijd goed gespeeld tegen Psv en dat was het. Fysiek komt hij erg tekort, leuke techniek maar scoort nouwelijks. Leuke speler voor Feyenoord verder ook niet, blinkt ook niet uit bij Feyenoord.

nou ik denk dat ie het wel aankan,niet meteen de topclubs maar de middenmoot moet ie zeker aankunnen.kick and rush is em zeker op het lijf geschreven.het is gewoon heel moeilijk om in dit feyenoord constant te presteren.daarvoor missen we teveel finesse

Ik verwacht veel van El Ahmadi vanavond. Ik gok dat hij op Perez staat en er bij balwinst keihard overheen moet gaan. Omdat Perez niet aan meeverdedigen doet heeft Feyenoord dan een mannetje extra.

Hij maakte bij Twente veel indruk, maar bij Feyenoord, mede door blessures heeft hij nog niet alles kunnen laten zien. Hij is wel gretig en loopt veel.

Als hij echter naar een matige ploeg gaat in de Premier League dan komt hij niet tot zijn recht. Daar wordt met name fysiek gespeeld en het middenveld vaak overgeslagen. Voor een topploeg is hij gewoon (nog) niet goed genoeg.

Echter, van Persie was zeker niet goed genoeg voor Arsenal toen hij er heen ging en kijk hoe goed hij nu is. Als hij bijvoorbeeld naar Arsenal zou gaan zou hij komende jaren niet veel spelen vermoed ik, maar wie weet leer je zoveel bij op de training. Echter denk ik dat het beter is wekelijks te spelen bij Feyenoord.

Een nette reactie van El Ahmadi, op een goedbedoelde, maar niet al te snuggere opmerking van Van Persie.

Kijk, dit zouden voetballers meer moeten hebben. Respect voor deze man. Hij is naar Feyenoord gekomen wat al een stapje hoger was dan ervoor. Bij Feyenoord heeft hij zich nog niet volledig kunnen bewijzen, dus terecht dat hij dit nu zegt. Ik denk dat Karim er wel komt, zo nu en dan zie je waar hij in staat is. Als hij dat vasthoudt zou hij over een tijd wel die kant op kunnen, maar dan is hij ook al aardig oud. Leuk dat van Persie dat gezegd heeft, maar het is dan ook alleen omdat hij hem goed kent.

Daar klopt zeker helemaal niets van, als hij nu naar Engeland zou verkassen dan is zijn hele toekomst naar de klote.
Ik verwacht dat hij in de Kuip nog een aantal jaren zal voetballen totdat hij werkelijk heeft laten zien wat hij in zn mars heeft, want zo nu en speelt hij wel redelijk voetbal, maar laat het niet altijd zien.

Hij heeft dit seizoen niet veel goede wedstrijden gespeeld. Zijn beste was PSV uit en toen was hij heel goed. Ik vraag me af of hij ooit echt constant kan worden.

Domme uitspraken van v. Persie.
Puur omdat het zijn vriendje is is het zeker niet een neutrale mening.
Ook Affelay kan geen potten breken tegen de betere tegenstanders in Nederland, laat staan in Engeland.

24 maart 2010 om 12:54

Domme uitspraak van jou. Suarez en Afellay zijn toch ook geen vriendjes van hem?
Daarnaast hebben ze nooit in 1 elftal gespeeld dus hoe ze vriendjes zijn..?

24 maart 2010 om 15:37

Moet je perse bij elkaar hebben gespeeld om vriendjes te zijn??

Inhoudelijk: ik vind hem een technisch goede voetballer, bescheiden en realistisch genoeg om aan te geven dat die geen potentiële Arsenal speler is.
Off-topic: Voetbalzone kap is met aanhalingstekens te plaatsen om iets wat niet letterlijk geciteerd is. Zoals in de titel, dit is gewoon weer onjuist. Dit is niet zo gezegd en dit mag je gewoon niet zo quoten, helemaal niet in de titel. Wan-journalistiek.

Ik hoop dat hij samen met Fer nog een paar jaar bij feyenoord blijft. dan heb je een denk ik een hele goede basis..
Met een elftal als dit moet je volgend jaar meedoen om de 3e plaats. Mits je geen blesures krijgt

Darley
Fernandez
Vlaar
Bahia
Gio
El Ahmadi
Fer
Wijnaldum
Tomasson
Biseswar
Makaay/Cisse
24 maart 2010 om 10:53

Ik denk ook dat de selectie van Feyenoord weinig verandert al denk ik dat Castaignos komend seizoen meer kansen zal krijgen.
Volgens mij is Makaay na dit seizoen weg!!

24 maart 2010 om 12:56

Mooie opstelling ja. Al zou ik Castaignos in plaats van Makaay zetten omdat Makaay weggaat.

Cissé kan in de spits en op linksbuiten. Er is alleen geen stand-in voor Wijnaldum in de selectie.. dat is toch vervelend.

24 maart 2010 om 13:47

@emilesteele
Volgens mij is Feyenoord bezig met Schaken voor volgend jaar en zijn ze bijna overeengekomen over het contract.

Precies laat je niet gek maken eerst met Feyenoord een mooie carriere maken, dan inplaats alweer met je hoofd in de wolken te zitten.

Sorry hoor, maar iedereen die hier beweert dat El Ahmadi de Premier League aankan heeft het niveauverschil uit het oog verloren. Alleen de spelers die echt enorm goed presteren in de eredivisie (ik noem een Kuyt, een Suarez enz.) kunnen meekomen in Engeland. El Ahmadi is geen uitblinker bij Feyenoord en zeker ook niet in de Eredivisie. Bij een club als Chelsea of Arsenal zouden ze je uitlachen als je beweert dat El Ahmadi mee zou kunnen komen. Ze twijfelde nog of Suarez het niveau zou aankunnen en hebben daarom (ook de hoge transfersom speelde mee) maar afgezien van die jongen. Dat geeft toch goed aan dat de Eredivisie van aanzienlijk lager niveau is dan de Premier League.

wat een realist, zie je niet vaak... hij staat ook nog maar half seizoen in de basis dus denk het niet

Ach, en zo heeft iedereen weer zijn mening over iedereen! Van Persie zegt alleen dat ze het niveau aankunnen, niet dat ze ook daadwerkelijk gaan uitblinken. Suaréz zie ik liever in de wat meer technische Primera Division voetballen terwijl Afellay meer met een blessure aan de kant zal zitten als hij in Engeland ook zoveel gaat dribbelen als bij Psv. Welke spelers komen nou wel in aanmerking voor de Premier League?

- Bryan Ruiz (sterk, balvast, atletisch, snel en neusje voor de goal) Middenmoot met potentie tot subtop
- Douglas (sterk op de grond en in de lucht, uitmuntende tackle) subtop met potentie tot top
- Van der Wiel (aanvallend sterk, verdedigend groeiend, uitstraling) top
- V.elm (verdedigend en aanvallend, kopsterk, technisch) Middenmoot
- Wijnaldum (sterk, technisch en overzicht) subtop met potentie tot top
- Toivonen (sterk, technisch, energiek) Middenmoot met potentie tot subtop
- Suaréz (snel, technisch, doelgericht) top

Zoals ik al zei, dit is een mening. Meeste spelers hierboven moeten nog veel groeien in de Eredivisie voordat ze naar Engeland kunnen. De meesten zullen zich afvragen wat de slecht presterende Viktor Elm in het rijtje doet. Maar als hij in een goed draaiend team speelt (heerenveen 2008/2009) dan is hij van grote waarde en beslissend.

24 maart 2010 om 11:32

Toivonen is al te sloom voor de Eredivisie laat staan de Premier League, Wijnaldum heeft haast geen overzicht en kan beter nog 2-3 jaar bij Feyenoord blijven, V. Elm word bij Heerenveen verkeerd gebruikt want het is eigenlijk een nummer 10 of tweede spits.

Van der Wiel, Ruiz, Douglas, Vlaar, Suarez, De Zeeuw en Afellay kunnen het redden in de Premier League.

El Ahmadi lijkt in zijn spel op Flamini die het heel goed deed bij Arsenal en nu niet uit de verf komt bij Ac-milan.

Denk ook dat Van Persie, helemaal niet overdrijft. Hij nuanceerde zijn opmerking ook door te zeggen dat hij niet groots speelt, maar de handelingssnelheid en aanname en passing heeft, die Arsenal in spelers zoekt.

24 maart 2010 om 11:50

Helemaal mee eens =-)

24 maart 2010 om 13:34

Maar El Ahmadi heeft het lichaam van Flamini niet en wanneer heeft El Ahmadi nou goed gespeeld behalve tegen die wedstrijd tegen Psv. Wees nou een realistisch dit is een leuke speler voor Feyenoord en verder niet.

Realistisch ja, maar waarom niet gewoon je bek houden en blij zijn met het compliment.

24 maart 2010 om 11:55

Omdat iedereen het er over heeft.. Dit is gewoon een professionele reactie op een vraag van het Ad.. Ik snap jouw probleem echt niet

24 maart 2010 om 11:58

Ik heb ook geen enkel probleem, de zon schijnt..wat wil je nog meer Maar soms kun je beter je mond houden. Of het in ieder geval anders brengen. Hij krijgt een compliment van niet de minste. Typisch Nederlands om dan meteen te zeggen dat er eigenlijk niks van klopt en het compliment meteen te ontkrachten.

24 maart 2010 om 12:19

Oke als je het zo zegt, heb je nog een punt ook. Maar nu zeg je het wel iets genuanceerder dan in je eerste reactie

Verstandige reactie van El Ahmadi! Hij is op de weg terug, maar nog niet klaar voor de stap naar de Premier League.. Sowieso komt hij fysiek denk ik tekort voor die competitie (niet qua loopvermogen, maar meer qua duelkracht) Wel denk ik dat El Ahmadi een voetballer is die enorm afhankelijk is van de spelers om hem heen, dus het zou me niet verbazen als hij in een topteam beter tot zijn recht komt.
Bewijs je eerst hier maar Karim, dan mag je van mij daarna best voor een mooi bedrag naar Engeland

Het geeft in iedergeval aan dat hij zelfkennis heeft. Hij is absoluut een meerwaarde voor Feyenoord, maar klaar voor de Premier League is hij denk ik nog niet. Daarvoor zou hij nog een stuk sterker moeten worden in de duels. El Ahmadi heeft zich vooral bij FC Twente goed ontwikkeld, vind dat hij bij Feyenoord nog niet echt hele grote stappen heeft gemaakt. Maar als hij die stappen de aankomende 1 á 2 jaar wel gaat maken, verwacht ik wel dat hij klaar is voor de Premier Leugue. Absoluut een goede middenvelder verder.

hehe toen van persie het zei moest ik al lachen. wist meteen dat hij zijn marokkaanse vrienden bedoelde en dat je zijn mening daarom niet al te serieus kon nemen. van persie is zelf min of meer een marokkaan geworden in zijn jeugd door het optrekken met jongens als boutahar en el hamdaoui in een rotterdamse wijk. verbaasde me nog dat hij hen niet opnoemde. wel moest hij nog wat kwijt over zijn vriend boulahrouz.

Hij haalt pas sinds korte tijd het niveau van toen hij nog bij FC Twente speelde. Snap dan ook wel dat hij een beetje "lacherig" doet over het compliment van van Persie. Wellicht was het met een korreltje zout bedoeld? Laat vanavond tegenover o.a. Janssen maar zien wat je werkelijk waard bent

Was eigenlijk ook een beetje een lachwekkende opmerking.

Hoewel El Ahmadi met zijn potentieel nog veel kan bereiken is het nog maar de vraag of hij ooit in de Premier League bij een mooie subtopper kan gaan spelen. Ik verwacht het eelrijk gezegd niet. Gelukkig is El Ahmadi zelf ook realistisch en weet hij denk ik ook wel dat hij eerst maar eens bij Feyenoord iedere week goed moet gaan voetballen.

Ik vind Karim een van de beste spelers van de eredivisie dat klopt.
Kan makkelijk mee bij Arsenal

24 maart 2010 om 15:40

yeah right.
Makkelijk hoor, en beste speler van de Eredivisie..
Goed, jouw mening..ik heb een andere..dat kan.

Ik denk niet dat de PL voor hem is weggelegd, laat hem maar lekker in Nederland blijven voetballen.
Het is zeker wel een aardige voetballer, maar ik denk niet dat hij op hoger niveau kan spelen dan Nederlandse subtop. Je weet natuurlijk nooit hoe een speler zich gaat ontwikkelen, maar ik verwacht niet dat hij een topcompetitie aan kan.

Van Persie moet nou eens ophouden met die complimentjes en zelf maar eens weer herstellen van zijn blessure en op zijn oude niveau komen. El Ahmadi is natuurlijk een leuke speler voor Feyenoord maar verder ook niet. Komt fysiek veelste kort in Engeland en gelukkig is El Ahmadi zelf ook realistisch.

van persie kijkt niet zo veel naar het eredivisie en zag live karim spelen tegen vitesse en beoordelde. Hem op die wedstrijd, en karim kan niet eens bij feyenoord zo goed weg laat staan het groote arsenal


El ahmadi kan het Niveau van Arsenal wel degelijk aan.

Ik heb het dit seizoen opgemerkt.

Als je tijdens een wedstrijd van Feyenoord op El Ahmadi let , dan zie je dat de spelers om hem heen niet aan Zijn niveau voldoen , hij speelt te snel voor zijn medespelers, en de aanvallers zoeken nooit goed positie.

Ik durf te wedden dat als El Ahmadi bij AZ speelde, dat El hamdaoui nu al op 25 doelpunten stond.

24 maart 2010 om 13:44

Hou eens op man, deze speler is leuk voor Feyenoord en heeft 1 goede wedstrijd gespeeld dit seizoen in de beker tegen Psv. Voor de rest valt hij niet op en is fysiek erg zwak voor Engeland. en als Lens bij Ajax speelde had hij er ook 30 gescoort dit seizoen, wat is dat voor een domme vergelijking.

24 maart 2010 om 13:54

'heeft 1 goede wedstrijd gespeeld ' en 'voor de rest valt hij niet op'. je gaat mij niet wijs maken dat je alle wedstrijden van feyenoord kijkt. dan zou je namelijk wel anders lullen.

die jongen is technisch zeer sterk en met betere spelers om m heen zal ie t alleen maar beter doen. ben er van overtuigd dat ie gewoon bij arsenal mee kan, als ie daar de tijd zou krijgen om te wennen en aan te haken op hun niveau

24 maart 2010 om 14:11

Jij gaat mij toch niet wijs maken dat hij meer wedstrijden goed heeft gespeeld want dat is niet zo. Bij Arsenal zal hij door de mand vallen en met alleen techisch zeer sterk kom je er niet in Engeland.

24 maart 2010 om 14:27

ik wil je wel wijs maken, maar je denkt t toch beter te weten, terwijl je feyenoord en el ahmadi nooit ziet spelen. heeft geen nut dus.

en lens valt meer op zeg je hieronder.....gek he...

een aanvaller valt altijd meer op dan een speler die in dienst speelt van de ploeg. een aanvaller maakt namelijk meer acties, is veel meer betrokken bij goals en maakt meer goals...en dat valt nou eenmaal meer op dan verdedigend en opbouwend werk

Nou el Ahmadi aan jou de eer om van Persie's gelijk te bewijzen

Ajaxfan1 ?

Lens is een prutser , sorry, hij heeft een Fantastische passeerbeweging, maar daarmee redt je het niet , zijn passing is 20 % het hoort minimaal 75% te zijn als je de top wilt bereiken.

in tegenstelling tot El Ahmadi is dat misschien wel 90% , ik zie zelden een bal van El Ahmadi die niet een medespeler bereikt.

Lens moet echt werken aan zijn Passing, als hij dat onder controle heeft, dan is hij de toekomstige rechtsbuiten van Oranje zonder twijfel.

24 maart 2010 om 14:10

Lens is een fantastische speler en doet het gewoon geweldig de laatste wedstrijden en dat was maar een voorbeeld. Lens valt notabene meer op dan El Ahmadi die netzoals Afellay 50 meter met de bal loopt en dan van de bal word gezet omdat hij niet fysiek sterk is.

Geeft nogmaals maar weer aan dat mensen vaak niet luisteren. Het ging helemaal niet in die uitzending over wel goed genoeg zou zijn voor een topclub in Engeland maar wie mogelijk potentie daarin heeft en Van Persie gaf zelf al aan dat het haast niet te voorspellen is omdat er zoveel factoren mee spelen of iemand het wel of niet red daar.

Niemand heeft gezegt dat een El Ahmadi al goed genoeg is voor een absolute topclub in Engeland.

VZ, het is Suarez zonder trema.

On:

Natuurlijk is hij ook niet geschikt voor de Premier League, hij is meer technisch en heeft niet zo'n fysieke sterkte.

24 maart 2010 om 17:43

Ja dus? Je hoeft geen beer te zijn om leuk mee te komen in de top, kijk naar Sneijder. Maar je hebt wel gelijk dat El Ahmadi niet goed genoeg is voor een Arsenal. Ik zie hem nog wel bij Burnley ofzo een balletje trappen!

Ik weet het niet. El Ahmadi heeft zo zijn sterke en mindere punten, maar hij speelt ook niet in een geweldig elftal. Misschien dat als hij in een ploeg met geweldige voetballers ook de sterren van de heme speelt, want de techniek heeft hij er wel voor. Ik zie veel spelers die nu bij Europese topclubs spelen ook niet zomaar uitblinken bij Feyenoord...

Zelfkennis heeft hij in ieder geval wel, dat is alleen maar goed.

als van persie dat zegt zal het ook wel zo zijn vind ik

als van persie dat zegt zal het ook wel zo zijn en feyenoord dat er ook zo over toen ze ,m kochten want hij is de duurste ooit bij feyenoord en hij is een man van de assist op de assist dus neem,m niet kwalijk dat hij niet vaak scoort want eidereen vind brama goed maar hij scoorde pas 1 x in zijn cariere

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV5658
2.Ajax5053
3.Feyenoord4220
4.AZ3717
5.Vitesse305
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Vrijdag 15 februari
Een mogelijke transfer van Matthijs de Ligt hangt af van de fysieke gesteldheid van Samuel Umtiti. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren