Wanderson: 'Er is geen reden om over Feyenoord te praten'

Dinsdag, 16 maart 2010 om 11:20Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 12:06

Wanderson leek twee maanden geleden op weg naar Feyenoord, maar het ontbreken van een bankgarantie bleek een onoverkomelijk struikelblok voor de directie van de Rotterdamse club. De topschutter van GAIS richt zich volledig op zijn Zweedse werkgever, ondanks het feit dat technisch directeur Leo Beenhakker maandag op de tribune zat in de wedstrijd tegen Malmö FF.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.



Gerelateerd

Meer sportnieuws

89 reacties (laatste reactie door Delgrosso)
16 maart 2010 om 13:16

Feyenoord verdient een super spits, en ik hoop van harte dat ze die gaan vinden ook. En Beenhakker kennende zal dat ook wel gaan lukken. En ik hoop dat Feyenoord volgend seizoen weer mee gaat doen om de titel, omdat het samen met Ajax en Psv de grootste club van Nederland is.

16 maart 2010 om 13:27

Als ze Beenhakker en Been kunnen overtuigen dan zal het wel goed zitten neem ik aan, tenzij het een gevalletje Babovic word. Afwachten dus maar!

Jammer joh, zo'n grote club en je kunt niet eens meer een speler halen. Wat moet er nog van ons Nederlandse voetbal worden. We raken steeds verder achterop bij de rest van Europa als we dat al niet zijn.

16 maart 2010 om 11:38

Wees blij dat geld op is. Moet het weer van de eigen jeugd komen. Dat is op de lange termijn het een zegen voor het NL voetbal.

16 maart 2010 om 13:18

Ach, met het Nederlands voetbal komt het wel weer goed. In de jaren 60/70 was het top en in de jaren 80 (eind jaren '70, begin jaren '80) weer helemaal niets. In de jaren 90 was het ook prima. Nu ff niet, nou komt uiteindelijk wel weer goed. Zo gaan dat soort dingen.

16 maart 2010 om 19:42

Ben bang dat als ze niks doen tegen die verschrikkelijke hoge salarrissen en transfersommen dat Nederland nog verder achter gaat lopen.
Ze moeten gewoon een vast sallaris van max 2 miljoen euro doen, ik zie het alweer helemaal zitten in plaats van de balkenende norm hebben we nu de Bobbyfr norm.

ben benieuwd want we hebben goede spitsen voor de toekomst, maar we hebben zeker iemand nodig die scoort want die hebben we niet echt

Helemaal mee eens...
Blijf maar lekker daar in het koude Zweden ballen, wij hebben onze talenten die ik liever zie spelen.

16 maart 2010 om 12:12

Laten jullie maar lekker je talentjes voetballen. Zullen we zien wie er langer in de Europa League zal overleven over een paar jaar.

Lijkt me toch een leuke speler: 29 wedstrijden, 18 doelpunten

16 maart 2010 om 12:09

Allereerst moet je je afvragen wat het niveau van de Zweeds competitie is, volgens de Uefa ranking is dit niveau vergelijkbaar met Polen en Slowakije. Daarnaast is een van de laatste topscorers (ingelsten) jammerlijk mislukt bij Heerenveen.

Ook is het veelzeggend dat erkende Scandinavie experts als Groningen en Heerenveen geen belangstelling voor Wanderson hebben. Je kunt je dus afvragen of dit een speler is die Feyenoord beter maakt.

De laatste spelers die door Beenhakker/been gescout zijn waren ook bepaald niet een doorslaand succes.

16 maart 2010 om 12:36

Als ik me niet vergis zaten er maandag 2 man van FC Groningen op de tribune.

16 maart 2010 om 12:49

Welke spelers zijn er dan volgens jou door Beenhakker gescout?

16 maart 2010 om 13:17

@riche, Er gaan veel geruchten rond deze jongen. Gister verscheen er in het Zweedse Sportexpressen dat Groningen gister ook met twee man aanwezig was. Ook geruchten rond Heerenveen en zelfs Chelsea doen de ronde...
Het is maar net wat je wilt geloven. Deze jongen moet overigens zo'n 1,5 á 2 miljoen euro kosten.

Meestal is het een goede stap om van de Zweedse competitie naar de Eredivisie te verhuizen.. Dat is echt een ideale tussenstap voor zulke spelers.. Er zijn genoeg voorbeelden kijk maar naar Zlatan Ibrahimovic dat is een goede voorbeeld daarvan.

Mij benieuwen of hij nog naar Feyenoord verkast van de zomer.. Ik denk zelf dat ze eerst spelers als Hofland moeten verkopen om zijn transfer mogelijk te maken.

16 maart 2010 om 11:31

Dat lijkt mij ook.

Gelukkig lopen een aantal contracten af, waardoor de salarisposten iig minder op de begroting drukken. Misschien dat dit wat financiële ruimte biedt.

Persoonlijk zou ik er echter ook niet rouwig om zijn als we volgend seizoen wat meer kunnen zien van castaignos en erasmus.

16 maart 2010 om 13:29

En er zijn ook voldoende spelers uit Zweden die weer met hangende pootjes uit Nederland vertrekken. Ari? Ingelsten?

Natuurlijk is het per speler verschillend of je wel of niet slaagt, maar Zlatan stond ook te boek als een gigantisch talent. Een 23 jarige Braziliaan, en hij zal heus kunnen voetballen hoor, is natuurlijk allang geen talentje meer.
Dan zou ik zeggen gooi Castaignos (spelling?) maar in het diepe, kost niets, en mocht hij zich goed ontwikkelen levert het Feyenoord op de lange termijn alleen maar meer op.

16 maart 2010 om 17:53

Ari heeft toch nog een paar miljoen opgeleverd en gaat nu naar een club die Europees beter is dan AZ. Ari is ook een hele goede voetballer geweest in het kampioenselftal van Van Gaal, helaas heeft Koeman, de man wie voetbalinzicht ontbeerd, hem nauwelijks meer opgesteld.

Dit is een gokje voor Feyenoord. Mensen vergeet niet dat Castaignos een spits is die het meeste rendement heeft in een 422 en dat speelt Feyenoord helaas niet.

denk dat het een goed speler is voor fyenoord.
maar het geld dat is het probleem.
als ze de dure spelers er eens uit doen dan wil het misschien wel.

Feyenoord kan denk ik flink wat geld vangen voor een aantal spelers zoals: de Guzman, Wijnaldum en Fer. Maar het is niet slim om deze jongens te verkopen.

Ik zeg: verkoop Rob van Dijk, Hofland en Landzaat!

16 maart 2010 om 11:36

De Guzman loopt gratis de deur uit. Alhoewel hij met zijn fysieke gesteldheid waarschijnlijk een contract tekent bij de ret als buschauffeur.

16 maart 2010 om 11:36

Verdiep jij je eerst maar even in Feyenoord voordat je je onzin hier komt posten beste Brani

16 maart 2010 om 11:36

Reken op de Guzman maar in ieder geval niet op die loopt gratis weg en ik denk dat je voor Ron Vlaar ook een aardig centje krijgt! Als die jongen in topvorm blijft en niet weer geblesseerd raakt natuurlijk.

16 maart 2010 om 13:03

Als je Vlaar verkoopt kun je lekker snel cashen, maar dondert het hele zootje als een kaartenhuis in elkaar, daar ben ik heilig van overtuigd. Feyenoord met of zonder Vlaar is een wereld van verschil.

16 maart 2010 om 13:55

@078fr010
Toch heeft feyenoord de vervanger al in huis: Stefan de Vrij. Met Fernandez op rechts en de vrij in het centrum ga je inderdaad achteruit, maar dat is dan niet anders, en die jongen maakt een buitengewone indruk op me.

Overigens moet er nog wel iemand zijn die vlaar voor zo'n vijf miljoen op komt halen.

16 maart 2010 om 14:05

Iedereen denkt nog steeds dat spelers makkelijk te verkopen zijn. Overal ter wereld stort de markt in. Afgelopen zomer zijn er door de clubs onder de top overal weinig tot geen aankopen gedaan. Transferbedragen worden lager... enz.

Wie wil Wijnaldum en Fer hebben vraag ik me dan af? Over die andere spelers wil ik het niet eens hebben! Verkoop Rob van Dijk, Hofland en Landzaat? Daar krijg je nog geen 2 tientjes voor!

16 maart 2010 om 19:23

@decheiver
Als Feyenoord Vlaar voor slechts 5 m laat gaan zijn ze knettergek. Schulden of niet, imo is die jongen het dubbele waard...zeker als je kijkt hoe belangrijk hij is.

En de Vrij is idd een prima speler, evenals Schenkeveld overigens, maar beide gen de veters van Vlaar nog niet strikken.

Ps. Als je Vlaar verkoopt kun je bahia er wel bij doen, want zonder vlaar is bahia ook niets meer.

Landzaat en Makaay gaan weg, dus de twee miljoen die Wanderson moet kosten hebben we al.

16 maart 2010 om 11:42

Je lijkt mn moeder wel. Als die iets in de uitverkoop koopt, zegt ze dat ze geld verdient heeft...er gaan 2 spelers gratis weg en jij hebt 2 mln te pakken?

En zie foto: hij speelt het beste in de kleur groen. En laat nu toevallig FCG gisteren ook met 2 man op de tribune hebben gezeten ;-)

16 maart 2010 om 11:43

Rotterdam is ook Groen (a)

Denk toch dat die naar Feyenoord komt ALS zij het kunnen veroorloven

16 maart 2010 om 11:45

Landzaat en Makaay zijn grootverdieners, dus ze besparen zo'n 3/4 miljoen aan salariskosten. Ergens heeft hij wel gelijk dus.

16 maart 2010 om 12:01

Ja, Fnoord speelt ook wel eens in het groen. En is ook een mooie club moet ik toegeven ;-).

Bij afscheid van Landzaat en Makaay zullen de kosten voor volgend jaar lager zijn, dat klopt. Maar nog altijd dikke rode cijfers en daar koop je geen spelers voor.

16 maart 2010 om 11:42

Had begrepen dat hij indezelf contructie naar Feyenoord kwam als de Babovic Contructie.. met optie tot koop.. of was dat alleen voor het half jaar Winterstop tot deze aankomende Zomerstop?

Verder zeg ik dat er sowiezo een spits bij moet komen, naast onze Luc moet er gewoon nog 1 bij.. hij lijkt me een leuke kanidaat maar laat Been eerst zelf maar is gaan kijken :P

16 maart 2010 om 11:46

Zo werkt dat natuurlijk niet he! De 2 miljoen die je uitspaart met salarissen kan je niet omtoveren naar het potje voor transfer aangezien er een schuld is en schuldeisers ook geld willen zien.
Dus wanneer Feyenoord 2miljoen dokt voor Wanderson betekend het dat er geld is dus kan eerder de schuld worden afbetaald. Over een schuld moet 99 van de 100 keer rente worden de betaald dus elke euro minder is op dit moment voor Feyenoord super gunstig.

En Feyenoord moet Wanderson echt niet halen, leuk hoor 18doelpunten in 30 wedstrijden. Scoorde Alves ook niet zoveel in NL en in ENG bagger weinig? Het geeft aan dat je kan scoren maar dat geeft niet aan dat je het zomaar overal doet.
Geef die Castaignos meer kansen, je ziet het maar aan de Vrij die is nu ook een verdediger van formaat aan het worden. Feyenoord leert het volgens mij nooit, elke week hoor je maar weer er moet worden bezuinigd en dan nog steeds verre tripjes maken voor een aardige voetballer, het moet volwassener worden want Beenhakker denkt teveel aan zijn reputatie terwijl Feyenoord op moment bagger weinig kan besteden.

16 maart 2010 om 11:59

Leuk die vergelijking met Alves en ik snap je punt, maar het verschil is dat Zweden-nederland een compleet andere stap is dan Nederland-engeland. In Zweden wordt verdedigend gespeeld en weinig gescoord, dan is 18 goals juist knap. In Nederland scoren is geen kunst, de meeste teams hebben namelijk van verdedigen nog nooit gehoord. Het is niet voor niets zo dat de topscorer in Nederland altijd zo tussen de 25 en 35 keer scoort. Dat gebeurt in Zweden niet.

Dit staat overigens compleet los van of je Wanderson moet halen en of hij het zal redden hier.

16 maart 2010 om 12:38

Hoe kan hier nou een groen randje omheen staan?
2006/07 sc Heerenveen vlag van Nederland Nederland eredivisie 31 34
2007/08 sc Heerenveen vlag van Nederland Nederland eredivisie 9 11

Eerste zijn de wedstrijden en het 2e getal het aantal doelpunten dus hoe kun jij beweren dat Alves niet scoorde bij Heerenveen?

16 maart 2010 om 12:42

Volgens mij staat dat juist helemaal niet los van elkaar.
Je haalt een spits om het zelfde rendement of meer te scoren voor jouw team, als hij minder scoort heb je verkeerd geinvesteerd. Daarom is het van belang om na te gaan komt deze speler tot uiting in de Eredivisie. Kan je vaak niet weten maar je moet zeker niet alleen op het aantal gescoorde doelpunten afgaan. Van zijn andere kwaliteiten wordt weinig/minder vermeld dus ik loop niet warm van zo gegokte tranfers waarmee er toch weer 2miljoen wordt rond gespeculeerd over de tranferprijs

In Zweden wordt misschien minder gescoord maar het rendement ligt veel hoger. Bijv Berg(des tijds speler van Göteborg), scoorde in 14doelpunten in 16wedstrijden en dat is meer dan een gemiddelde aanvaller in de Eredivisie. Toen ging hij naar Groningen en scoorde in 2seizoenen (56wedstrijden) 32 goals en nu bij Hamburg weer minder. Dus de stap van Zweden naar eredivisie is niet perse makkelijker om te scoren.

16 maart 2010 om 13:29

Je noemt het voorbeeld van Alves wel mooi, maar hij bracht wel mooi 18 miljoen op? Dus het zal Heerenveen een bal schelen wat en hoe hij presteert op moment dat ze hem verkocht hebben. Wat dat betreft zou het voor Feyenoord leuk zijn als ze ook zo'n klapper kunnen maken.

16 maart 2010 om 15:21

@ Delgrosso

En lees het nu nog een keer;

"en Feyenoord moet Wanderson echt niet halen, leuk hoor 18doelpunten in 30 wedstrijden. Scoorde Alves ook niet zoveel in NL en in ENG bagger weinig?"

@ Keepertoob

Als je de vergelijking goed leest is Feyenoord is in dit geval Middlesborough he

Lijkt me een overbodige aankoop voor Feyenoord. Je hebt afgelopen seizoen Cisse gehaald voor 3miljoen en je hebt Castaignos in de jeugd.

16 maart 2010 om 20:16

probeer te lezen...

Alves scoorde veel in Nederland en nauwelijks in Engeland

neem nu even de tijd om dit op je gemak te lezen voordat je weer gaat reageren...

Deze jongen kun je gewoon niet aantrekken omdat er geen geld is. We zullen het met eigen jeugd moeten doen en zo snel mogelijk elke speler verkopen waar een fatsoenlijk bod op komt.
Als je een goede prijs kunt krijgen voor spelers als Vlaar, Fer en Wijnaldum zul je ze echt moeten laten vertrekken. Die schuld wordt niet vanzelf gesaneerd. De komende jaren wordt het gewoon rond de 10e pelk spelen en dan hopen dat de schulden langzaam wegggepoetst kunnen worden. We zullen er even vrede mee moeten hebben dat er de koemnde jaren niks te juchen valt op Zuid.
Helaas....

16 maart 2010 om 11:44

Niet juichen, maar wel de seizoenskaarten duurder maken.
Ik heb veel over voor de club, maar als ik 90 euro meer moet betalen voor een seizoenskaart, verwacht ik toch echt wel dat ze wat op de mat leggen.

Als je jongens als Wijnaldum, Fer en Vlaar verkoopt na de zomer en jongens als Schaken daar weer voor terug haalt weet je in ieder geval zeker dat je niet evenveel seizoenskaarten gaat verkopen.
Dat zijn juist de spelers waar je voor naar het stadion gaat.

16 maart 2010 om 11:50

Als Vlaar en Fer worden verkocht neem ik een seizoenskaart in het uitvak want dan ga je veel doelpunten tegen krijgen.

Mensen die zeggen Vlaar verkopen zijn gek. Kan wel zijn je hebt geld nodig maar als je team gelijk omvalt is het niet zo slim.

16 maart 2010 om 12:19

ik denk dat dat wel meevalt, de vrij is van nature een centrale man en doet het nu goed op de back,maar schenkevled is verdedigend nog net iets sterker dan de vrij en is een pure mandekker!

beide kunnen vlaar vervangen, je wordt er wel minder op maar omvallen? dat hoor je bij elke grote verkoop en meestal pakt het goed uit en draait een speler dusdanig dat de voorganger vergeten wordt!

16 maart 2010 om 12:46

Feyenoord scoort niet veel. Gaan de tegendoelpunten omhoog en scoor jezelf evenveel verlies of speel je meer wedstrijden gelijk. Dan valt de boel om.

En ik ken Bart en Stefan uit mijn school periode dus wie verdedigend beter is weet ik ook wel, maar Been stelt de Vrij meer op, dus ik ga op de trainer zijn keuze af.
En natuurlijk zijn er veel meer invloeden op het spel, maar aanvallen begint in de verdediging.

De Guzman mag van mij wel lekker weggaan, laatste weken bakt die er ook weinig van, zelfde als Ahmadi, puike wedstrijd tegen PSV en daarna weer prut.

Bruins begint weer lekker te draaien.

16 maart 2010 om 20:18

Ten eerste de guzeman speelt de laatste weken niet..dus kan je geen goed oordeel over zijn spel geven daarvoor speelde die idd niet goed.

En ten tweede el ahmadi speel gewoon harstikke goed de laatste wedstrijden alleen scoort die niet zoals tegen psv dat wil echter niet zeggen dat die direct slecht speelt...

On: gewoon lekker de jeugd erin zetten vind het legioen(waaronder ikzelf) prachtig en wij vinden het ook niet erg als ze fouten maken dat mag op die leeftijd.

er is gisteren ook een delegatie van fc groningen naar zweden gereisd, Groningen heeft nog een paar miljoen te besteden (transfer berg) zou groningen wanderson voor de neus van feyenoord wegkapen ? (groningen zal dan wel afzien van nordstrand)

16 maart 2010 om 12:05

Tuurlijk zal FC Groningen afzien van Nordstrand. En het geld van Berg word in termeinen betaald en dat gebruiken ze nu volgens mij voor hele andere dingen.

16 maart 2010 om 13:32

Het geld van berg heeft groningen al, Groningen maakt een gebruik van een extern bedrijf. Die geeft meteen het geld aan Groningen, maar dan niet het hele bedrag bv 90 de overige 10 is voor het bedrijf zelf om het geld eerder aan groningen te geven.
Stel dat berg voor 7mil verkocht is heeft groningen nu al 6,5 mil gekregen en de andere 5 ton is voor het bedrijf. Omdat die meteen geld beschikbaar stelt voor Groningen. Hun handelen dan de deal verder af qua termijnen met hsv. Verder denk ik niet dat ze bij Groningen nou zoveel meer te besteden hebben, daar moest ook al flink ingekort worden op salarissen van spelers. Maar 1 a 2 miljoen is misschien voor ze te doen. Verder verwacht ik dat Ron Jans een Matavs meeneemt naar Heerenveen en dat wil dan zeggen dat Groningen sowieso een extra spits moet gaan zoeken ze hebben daar dan alvast weer geld voor.

deze jongen zou betaald worden door 3de dat zal nu niet anders zijn denk ik. salarissen komen weer vrij omdat er een paar dure spelers weg gaan. denk dat het dus best mogelijk is dat ie komt. anders gaan ze niet Weer kijken toch? hoop alleen zo dat ze ook cataignos een kans geven!!

16 maart 2010 om 13:24

Om toch nog maar inhoudelijk op het artikel te reageren; Feyenoord zal het naar mijn mening met hun eigen jeugd moeten doen. Met 'n dergelijke schuld is het onacceptabel om 'n speler voor 2 miljoen te kopen. Als je aan de ene kant de seizoenskaarten 25 duurder wilt maken, kun je 't niet maken tegenover ”het Legioen” om 'n speler van 2 miljoen (excl salaris) aan te kopen.

Ik ozu als ik Been was nu al die Castaignos gaan brengen, dan kan hij volgend jaar waarschijnlijk goals gaan maken! Dan hoef je deze jongen ook niet te kopen. Is zonde voor de ontwikkeling van een jeugdspeler.

ik heb het in het andere topic ook aangegeven dat hij niet perse hoeft te komen, maar ook niet zou misstaan! we hebbe nveel te weinig scorend vermogen en als wanderson het neusje voor de goal heeft speel je als ploeg makkelijker!

castaignos laat het op diverse niveau's ook al zien, maar die zie ik persoonlijk liever als supersub, zodat die jongen snel leert! en dat doe je door er 30, 15 min. in te komen en vol te moeten beuken en niet in een niet draaiende ploeg 90 min. want dan verzuipen de meeste!

voorin ben je voor komend seizoen gedekt als je pedro en erasmus terug haalt en wanderson aantrekt, dan hoeven we schaken niet over te nemen ook!

erasmus - wanderson - cisse en biseswar - castaignos - pedro is gewoon een leuke, frivole aanval met best wel wat potentie en wissel mogelijkheden!

darley
fernandez
schenkeveld
bahia
gio
el ahmadi
tomasson
auassar
cisse
wanderson
erasmus

We zullen of we nu willen of niet, zeker 1 van onze jonge talenten moeten verkopen.
We moeten natuurlijk niet fer, wijnaldum en biseswar laten gaan, maar 1 van de 3 met een mooi bod kan je gewoonweg niet weigeren.
In mijn ogen het liefste biseswar dan en zijn plek op laten vullen door erasmus of pedro.

En ik blijf erbij en zal vast wel weer commentaar krijgen, el ahmadi mag van mij verkocht worden!

Hij is blijkbaar niet echt een penaltyspecialist, ondanks dat hij een paradinha probeert. Hij heeft gister een strafschop gemist en daardoor is het 0-0 gebleven.

http://www.101greatgoals.com/videodisplay/5064144/...
Ik weet dat 1 penalty natuurlijk niets zegt over hem, maar dacht dat het wel leuk was om te posten..

16 maart 2010 om 12:38

Een penalty zegt inderdaad niks, maar de rest van zijn acties waren ook niet al te best. Het is volgens mij ook een beetje Jupiler League niveau daar. Ik weet niet hoeveel deze jongen moet kosten, maar volgens mij is het toch een risico. Of hij had echt een off-day.

Het liefste alleen transfervrije spelers halen zoals die Auassar, en de aanval versterken met Pedro (scoort de laatste weken aan de lopende band) en Erasmus. Tevens kun je daar Luc neer zetten maar weet niet of die er aan toe is, wat ik overigens ook niet weet van die 2 van Excelsior.
Wijnaldum verkopen en daar Biseswar neerzetten, vlaar en Fer proberen te behouden. De Vrij maakt een goede indruk, dus die kan samen met Dani voor de Rb pos spelen. Lb heb je Gio en Leerdam??
Centrum in de verd staat al goed als je vlaar houd, middenveld is al goed genoeg met Fer, Auassar, El ahmadi, Bruins(speelde goed zondag). Conclusie: geen geld meer uitgaven aan welke aankoop dan ook dus Wanderson is niet nodig!

16 maart 2010 om 13:40

Klinkt aardig wat je zegt...

maar waarom wijnaldum verkopen en biseswar op zijn plek?
vind wijnaldum veel beter spelen als biseswar (al was deze vorig seizoen een van de betere van feyenoord), biseswar laat niet emer zien wat hij moet doen, scoort niet meer en loopt vaak vast in idividuele acties.
Wijnaldum daarentegen speelt wel een aardig seizoen, vind hem toch iemand die veel druk zet en vaak zijn directe tegenstander voorbij speelt

16 maart 2010 om 14:03

Dat ben ik wel met je eens, alleen moeten we wel spelers verkopen om financieel gezond te blijven. Dan denk ik dat we het beste Wijnaldum kunnen verkopen omdat we daar een Biseswar neer kunnen zetten, heeft een leuke voorzet in huis en speelt de afgelopen 3 weken wel aardig. (maar dat zal wel mijn persoonlijke mening zijn)

16 maart 2010 om 17:50

Iedereen heeft het over Pedro en Erasmus, dat zijn absoluut talenten, maar je kan toch niet met alleen maar jonkies in de spits gaan spelen?? Feyenoord gaat waarschijnlijk Europees spelen volgend seizoen.. Zie je het al voor je, met een Erasmus, Pedro en Castaignos als aanvallers?? Castaignos schijnt een uitzonderlijk talent te zijn, dus die mag zeker zijn kans krijgen. Maar Erasmus en Pedro komen (nog) te kort. Er moet een spits bijkomen, dus als Wanderson te betalen is en een goede indruk achterlaat moet ie gewoon gehaald worden!!

niet halen deze jongen, gewoon met eigen jeugd het probleem oplossen.

Feyenoord heeft in de jeugd die Luc Castaignos lopen. Heel de wereld wilt die vent hebben en Feyenoord zit dik in de schulden. Dan zou je zeggen 1 + 1 = 2. Maargoed Feyenoord haalt liever een Braziliaan die er in 30 wedstrijden in Zweden 18 in schopt. Goed beleid man!

Waarom in godsnaam een voor Feyenoord te dure Wanderson gaan halen als onze talentvolle spitsen Pedro en Erasmus (tijdens stage Zuid Afrika deed ie het ook super) het bij Excelsior geweldig doen en bovendien supertalent Castaignos zo goed als klaar is voor de basis (volgens Been).

Dom, dom dom en totaal onbegrijpelijk.

16 maart 2010 om 15:24

Precies dat denk ik nou ook.
Deze jongen zal best kunnen voetballen, maar zou die nou meer gaan brengen dan onze eigen jeugd?
Daar moeten we het gewoon van hebben. Erasmus, Castaignos zijn prima spelers. Pedro is volgens mij niet echt een spits? Maar maakt wel veel goals.

Onbegrijpelijk, kijken voor andere spelers, terwijl jeje eigen talenten nog geen kans hebt gegeven. Volgens mij hebben ze het nog niet geleerd?

Hier ben ik het weer niet mee eens, Castaignos is momenteel 17. Hij word in September pas 18, daar kun je nog niet van verwachten dat hij de aanval gaat leiden. Ik zou kiezen voor Erasmus, Pedro en tomasson in de spits en vervolgens Luc rustig brengen.

16 maart 2010 om 16:20

Was een Kluivert ook niet 17? Bergkamp? Een Wijnaldum 16 toen hij debuteerde en al 1 van de betere.. De Vrij is 1 van de betere de laatste wedstrijden. Wat is zijn leeftijd? 17? Lukaku?

Castaignos wordt bestempeld als een wereldtalent, fysiek is ie beresterk. Topclubs uit Engeland willen hem al kopen voor miljoenen. Dat leeftijd verhaaltje gaat er bij mij niet meer in. Been is het probleem. Been moet eens ballen tonen ipv "uit pure noodzaak" talenten een kans geven. Dan komen we al een heel eind.

16 maart 2010 om 21:05

Voorlopig zijn die miljoenen er nog niet en denk ik dat hij er nog niet klaar voor is.

Ik denk toch dat het niks voor Feyenoord is. Wel grappig dat het 0-0 werd en dat Wanderson en pingel miste.

zou best een leuke speler zijn
maar laat is eerst castaignos maar eens een Hele wedstrijd spelen

Dat is jammer voor Feyenoord maar goed dat is nu de financiele periode voor de Eredivisie.
Zonde, ook voor de ontwikkeling voor de eredivisie.

Feyenoord heeft gewoon een nieuwe spits nodig, daar kan niemand omheen. Castaignos zal vast een heel groot talent zijn, maar hij kan nooit de enige echte spits in de selectie zijn volgend seizoen. Cisse is namelijk geen centrumspits, Tomasson ook niet. Aangezien Makaay vertrekt heb je dan maar 1 spits, van net 18 jaar. Stel dat hij geblesseerd raakt? Dan heb je een selectie zonder spitsen.. Dat kan natuurlijk niet! Wanderson zal geen wereldspeler zijn, maar elke spits is momenteel een aanwinst voor Feyenoord. En gezien de financiële situatie denk ik dat spelers als Wanderson het hoogst haalbare zijn voor Feyenoord. Ik hoop dat hij (voor een acceptabel bedrag) naar ons cluppie komt!!

Ik weet niet of iemand al de moeitje heeft genomen om zijn techniek en scoringsvermogen te bekijken maar die zijn echt subliem!

Ik hoor veel geluiden die stellen dat het tijd wordt om Castaignos een hele wedstrijd te laten spelen maar waar het omgaat is dat Feyenoord momenteel Makaay, Tomasson, Castaignos en eventueel cisse in de spits kan zetten.
Het is vrijwel zeker dat de eerste genoemde de kuip na dit seizoen gaat verlaten dat houdt in dat je nog één seizoen met de blesure gevoelige Tomasson moet spelen daarvoor hebben we standins nodig en daar is Wanderson zeker weten de aangeweze persoon voor! (raad het jullie echt aan om op youtube hem eens te bekijken).

Hoe ze de transfer gaan financieren weten ze nog niet want in het bericht eerder deze dag werd nog gesteld dat bij een overgang weer de hele trucendoos opgedaan moet worden.

Ben in iedergeval blij dat ze wanhoop aankoop van plan zijn te plegen maar dat ze hem uitgebreid aan het volgen zijn! Nu nog maar hopen dat hij over komt

hoop wel dat ie komt denk wel dat het een leuke voetballer is!

inderdaad Wanderson, geen woorden maar daden! scoren voor Feyenoord!

Mocht deze spits komen en er vanuitgaande dat Vlaar (na goed WK) en Wijnaldum (wil contract niet verlengen) verkocht worden, dan hoop ik dat we volgend jaar de volgende opstelling zien;

Darley
Fernandes
Bahia
De Vrij
Gio
Fer
El Ahmadi
Auassar
Erasmus
Wanderson
Castaignos

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2535
2.PSV215
4.Feyenoord1912
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder97
J. ToornstraMiddenvelder93
J. BijlowKeeper90
B. LinssenAanvaller96
L. SinisterraAanvaller83
A. JahanbakhshAanvaller71
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren