Herinneringen
Favoriete voetballers
Nieuwe fans
  •
    Dennie_FCG_UK - Laatste wedstrijd Oosterpark 22 December 2005 Beide Uitwedstrijden voor de UEFA CUP 2006: Partizan Belgrado 2007: Fiorentina SC Heerenveen - FC Groningen 1-4 30 Jan 2011
  •
    rienkfcg - De 7-1 overwinning thuis tegen willem II vorig seizoen.
  •
    stadgrunn - FC Groningen - FC Volendam, 22 december 2005 afscheid Oosterpark was echt geweldig!!!
  •
    Hermaniak - De wedstrijden tegen Fiorentina. Wat een spanning en wat een sfeer, ongekend.
  •
    Thijsiboyer - 6-0 overwinning op Feyenoord
  •
    DylanZ - De 0-1 van Nordstrand bij Heerenveen!
  •
    fc groningen!! - 18 mei 2014 FC GRONINGEN-AZ 3-0 Groningen gaat Europa in. Wij gaan Europa in!!! Wij gaan Europa in!!!!!
  •
    MeRvFCG - Het bereiken van de UEFA CUP.
  •
    FcTrotsvhN - De feestjes op de Grote Markt na het behalen van Europees en natuurlijk die wedstrijden zelf. Ook de 0-1 overwinning in Heerenveen en 1-0 winst thuis op Ajax waren dagen om nooit te vergeten!
  •
    fcggrunn - toen groningen op penalty''s verloor van fiorentina had ik nooit verwacht
  •
    knienekop - de wint in de europa cup tegen: inter en atletico!
  •
    GroningenQ - De wedstrijd, Groningen - ADO voor Europa league. We moesten minimaal met 5-1 winnen van ADO. Omdat we de vorige wedstrijd met die score hadden verloren. In de eerste helft, 1-0. En de tweede helft is het gewoon tot een 5-1 gekomen. Toen er uit de verlenging ook geen beslissing viel kwamen er strafschoppen. We zaten achter het goal en wat een sfeer! Helaas verloren we, maar wat een wedstrijd zeg.
  •
    FCGTom - Europees voetbal behalen in 2013/2014. Eerst Vitesse opzij zetten met een doelsaldo van 5-1 over 2 wedstrijden, en dan AZ in de thuiswedstrijd met 3-0 verslaan. Samen met de hele Z-Side het veld bestormen en feest vieren met de spelers.
  •
    marsfcg - Eerste wedstrijd op mijn eigen vaste plekje
  •
    Red050 - De uitwedstrijd tegen Liberec. Niet de wedstrijd, die was slecht, maar gewoon het complete plaatje en het feesten met zijn allen in deze geweldige stad.
  •
    jobforgrunn - promoveren uit bij Emmen door een doelpunt van Magnus Johansson
  •
    coolhoij - De 6-0 tegen Feynoord, echt GEWELDIG(L)
  •
    Zucht_NL# - de 6-0 tegen feyenoord (L)
  •
    fc-grunn2 - Behalen van eufa cup in 2006/2007
  •
    liamfcg - de 4-3 tegen Vitesse, eerst achter met 1-3 en dan in de laatste minuten ombuigen, geweldig!
  •
    SaffraaN - 0-0 FC Groningen - PSV (03/04 salonremise) 1-1 FC Twente - FC Groningen (05/06 europees) Afscheid Oosterpark 1-1 AC Fiorentina - FC Groningen (07/08) 1-4 SC Heerenveen - FC Groningen (10/11)
  •
    D. Forlando - De 6-0 overwinning op Feyenoord in de Euroborg.
  •
    TB050 - De Europa League wedstrijd tegen Fiorentina .
  •
    Densje - Het was de week na de nipte uitschakeling tegen Partizan Belgrado. Vitesse kwam op bezoek in de nog nooit veroverde Euroborg. Het is de 80e minuut en Groningen staat achter met 1-3. Dan krijgt Groningen een penalty mee, Yuri Cornelissen scoort hem, daar waar hij een week terug op dezelfde plek miste waardoor Groningen de Uefa Cup mag verlaten. Suárez scoort in de laatste minuut de gelijkmaker en het stadion ontploft. In de 93e minuut gebeurt dan het onmogelijke: Suárez scoort de winnende 4-3. De uitschakeling is vergeten en Yuri Cornelissen loopt met tranen in zijn ogen de ereronde. Intens geluk.
  •
    forzagrunn27 - toen fc groningen met 1-0 van ajax won 2 jaar terug
  •
    fcg123 - De 4-3 overwinning tegen Vitesse in het seizoen 06-07. In de laatste tien minuten teruggekomen van een 1-3 achterstand naar een 4-3 overwinning, dankzij twee goals van Suarez en een strafschop van Van de Laak.
  •
    Harrie van Gaa - 90/91 PSV dacht hier kampioen te worden met Romario. Daar dachten Meijer (3x) en Djurovski anders over. 4-1.
  •
    tarick1 - toen ik mee mocht lopen in de line up
  •
    Kloede050 - Fc Groningen - Fiorentina, Lovre 23ste minuut
  •
    Fcgrunn29 - Fc Groninge - Vitesse uitslag 4-3. In de 80ste minuut nog met 1-3 achter staan waarbij ik zoiets had van sjonge jonge dit wordt echt helemaal niks meer! Toch werd op dat moment dat de FC en goudhaantje had gekocht genaamd; Luis Suarez. Geweldig hoe de wedstrijd op z''n kop werd gezet en Fc Groningen uiteindelijk met 4-3 won. Het is een wedstrijd waar ik nog steeds over praat en nooit meer zal vergeten.
  •
    Texeira - De bekerwinst, met zn allen in de bus naar de Kuip waar we een geweldige sfeer creerden en de eerste echte prijs in de clubhistorie mee mochten nemen naar Gronngen
  •
    Guidotti - 2011/2012 6-0 overwinning op Feyenoord Europees voetbal tegen Fiorentina 2011/2012 Matavz maakt 3 goals , 1 met links , 1 met rechts en 1 met het hoofd. 2011/2012 1-0 overwinning op kampioen Ajax door Penal van Bacuna.
  •
    LucasFCG - In 2001 de thuiswedstrijd tegen Sparta mocht ik voor mijn 9e verjaardag met een groep schoolvrienden meelopen achter de schermen van het Oosterpark. Met zijn allen mochten we toenmalig aanvoerder Schoenmakers interviewen, en ik mocht persoonlijk bij de teambespreking en de warming up met reserves zijn, en ook nog het veld op lopen als escort en de toss doen. De wedstrijd zelf was matig, 0-0, mede door een gemiste strafschop van Ignacio Tuhuteru, die hem op de rechterpaal schoot.
  •
    Madcow - de 4-1 uitzege bij heerenveen dit seizoen. 6-0 Zege op Feyenoord 30/10/2011
  •
    Chipsnub - De 2-1 overwinning tegen psv op 2e kerstdag met een best mooi doelpunt van marcus berg :)
  •
    grunnnboer - De Eufa Cup wedstrijd tegen fiorentina en toen FC Groningen thuis speelde speelden hun een zeer sterkte wedstrijd en de eindstand kwam op 1-1
  •
  •
    komoanFC - Nu ik zo aan de wedstrijd van zondag a.s.tegen Feyenoord zit te denken schiet mij het eigen doelpunt van Ronald Koeman te binnen. Ronald Koeman in dienst van Feyenoord schoot toen de 1-0 voor Groningen binnen. Het hele stadion scandeerde Koeman is een groninger. Grappig dat zondag de Koemantribune onthuld wordt, uitgerekend bij de wedstrijd tegen Feyenoord met Ronald koeman als coach.
  •
    ed050 - Op 25 oktober 2003, ik was toen net 9 jaar, vond mijn vader mij oud genoeg om mee te gaan naar het Oosterpark stadion. FC Groningen streed in die periode tegen degradatie en de tegenstander van die dag, Vitesse, deed het in die periode niet veel beter. Na ruim een uur spelen zette Didier Martel de Arnhemmers op voorsprong. Vlak na het doelpunt werd een stomdronken supporter die een paar rijen voor ons zat meegenomen door drie ME''ers. Behalve veel schreeuwen had die meneer in mijn ogen niemand wat misdaan en vond het maar al te interessant waarom die man werd meegenomen en wat er wel niet met hem zou gebeuren. Mijn vriendje ging met zijn opa naar Heerenveen omdat er in Groningen vaker dit soort dingen gebeurden, maar ik vond het prachtig. Ondertussen braken de laatste tien minuten aan en de FC leek vandaag te gaan verliezen, maar ineens was het Arvid Smit die FC Groningen op gelijk hoogte zette en drie minuten later zette cult held Martin Drent de 2-1 op het scorebord. Ik heb nog veel wedstrijden gezien in het Oosterpark en later in de Euroborg en heb veel mooie wedstrijden en herinneringen aan FC Groningen zoals de 4-3 tegen Vitesse in 2006 of de 2-3 overwinning uit bij De Graafschap, maar die herinneringen heb ik allemaal omdat ik op 25 oktober 2003 met mijn vader in het Oosterpark zat.
  •
    Drogba ftw - De Europese wedstrijd tegen Fiorentina, Voor het eerst dat ze tegen zo''n goede ploeg moesten.