131 fans
Herinneringen
Favoriete voetballers
  •
    Jozz - Alle wedstrijden die ik een paar jaar geleden heb bezocht. En gek genoeg iedere wedstrijd werd gewonnen. Aller mooiste herinnering was een zege op AZ in de laatste minuten.
  •
    LJde Jong - Fortuna-RKC en promotie naar de eredivisie.
  •
    kwartier - Bozovic, de non-voetballende nooit-scorende beul in de achterhoede die in de (voor RKC altijd essentiele) nacompetitie van 1997 scoorde. En wel i n de beslisende wedstrijd tegen...Emmen. en wel in de 89e minuut....(2-2) en ook nog eens in de 90e minuut (3-2)). Daarvoor was de verlegen Jougoslaaf in 3 jaar tijd nog nooit in het strafsvhopgebied van tegenstanders geweest! Bizarre ontknoping en lijfsbehoud RKC
  •
    grotewasser - a a a
  •
    Roell02 - De 9e notering van afgelopen seizoen waarmee we iedere toto hebben verpest!
  •
    WolfKing - vandaag weer tegen sterke ploeg 3 punten pakken dit is een van de mooiste scoren van dit seizoen 5-2 overwinning op FC Utrecht
  •
    Mertens014 - de enorme inhaalrace vorig jaar in de Jupiler League waardoor RKC uiteindelijk nog kampioen werd
  •
    harmajaxfan - Dat Rkc in het seizoen 2011/2012 9de werd Terwijl iedereen ze op de 16/17/18 plaats had ingeschat Rooms Katholieke Combinatie!!