wk2018
0
2
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: La Liga
Datum: Zondag 26 mei 2013
Tijd: 20:00 uur
Scheidsrechter: David Fernández
Stadion: RCDE Stadium (Cornella de Llobregat)
Toeschouwers: 27578
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
26 mei 2013 om 19:18

Mooi Thiago in de basis!
Zoveel mogelijk speeltijd en vertrouwen geven vanaf nu, hij mag niet weg!

26 mei 2013 om 19:19

De generale repetitie voor de finale van de Catalunya Cup met een Barcelona zonder talenten uit Barcelona B of de jongere jeugd. Het blijft toch beschamend om zo weinig toptalent te zien doorstromen, zeker omdat er spelers zijn die in potentie van wereldklasse zijn. Ik noem een Marc Muniesa, ik noem een Gerard Deulofeu, ik noem een Rafinha, ik noem een Martin Montoya. Waar zijn die jongens? Tito geeft de voorkeur aan Mascherano, Alexis, Iniesta en Dani Alves; goede spelers, maar het kampioenschap is al binnen. Geef die talenten een kans!

26 mei 2013 om 19:22

Ik snap ook niet dat hij Montoya en Deulofeu niet gewoon minuten geeft, laat die jongens lekker minuten maken en wennen aan het grote werk. Tito is in dat opzicht gewoon laf!

26 mei 2013 om 19:26

Ook al is het tegen Español, ik was met de volgende opstelling gestart. Rafinha speelt bij Barcelona B op het middenveld, maar hij zou in plaats van Alexis ook op de linkerflank kunnen spelen.

Valdés
Montoya
Bartra
Mascherano
Jordi Alba
Thiago
Song
Fàbregas
Deulofeu
David Villa
Alexis
26 mei 2013 om 19:19

Op naar de 100 punten in de altijd beladen derby, Visca Barca!

26 mei 2013 om 19:21

Hoeveel duels moet Thiago nog spelen voordat zijn clausule weer op 90 miljoen ligt?

26 mei 2013 om 19:24

Dat kan al niet meer, de laatste wedstrijd mist hij door de voorbereiding op het EK onder 21. Daarom ben ik ook zo boos op Tito en z'n maatjes!

26 mei 2013 om 19:26

Bedankt voor de info. Slecht geregeld door Tito en consorten dan.

26 mei 2013 om 19:26

Boos is misschien zwak uitgedrukt. Furieus is een beter woord!

26 mei 2013 om 19:22

Ik ben blij dat Thiago speelt, maar er mogen echt wel meer jeugdspeler spelen.

Geen toeval dat Thiago speelt, na die geruchten. Volgende keer dit proberen vermijden zou ik zeggen.

Tito mag van mij vertrekken. Wat een verschil met Guardiola! Guardiola gaf de jeugd (soms) zelfs kansen in belangrijke wedstrijden.

26 mei 2013 om 19:33

Ìk herinner me nog de Clásico in Camp Nou van vorig seizoen, toen Real met 2-1 won. Guardiola liet Thiago en Tello in de basis starten en ging voorbij aan mensen als Alexis en Pedrito. Het had dan misschien geen resultaat als gevolg, maar Thiago en Tello kregen het vertrouwen dat ze er echt toe deden en niet alleen in de nutteloze thuiswedstrijdjes werden opgesteld. Ik mis die instelling bij Tito, die krampachtig vasthoud aan de basiself. Dit is slecht voor de ontwikkeling van veel toptalenten...

26 mei 2013 om 19:38

Je kunt zelfs bijna zeggen dat hij te laf is. Dat is ook de reden dat Barca het niet meer zo goed doen. Ze durven niet meer alles te geven en druk zetten, want ze zijn bang om tegengoals te krijgen. Defensie is misschien zwak, maar als Barca met zijn allen druk zetten dan spelen ze gewoon beter.

Toen het niet meer zoveel uitmaakte (Ac Milan) had het geen zin meer om voorzichtig te zijn en moesten ze wel druk zetten. Voor mij is Tito niet de ideale coach voor Barca!

26 mei 2013 om 19:46

Ik denk dat velen dat vinden maar het niet durven toe te geven vanwege hun grote respect voor datgene wat Tito op persoonlijk vlak heeft bereikt. Het klinkt misschien raar maar er zijn twee kandidaten die bij mij hoog aangeschreven staan om toekomstig Barça te trainen, maar ik ga er vanuit dat Tito gewoon blijft. Marcelo Bielsa, El Loco van Bilbao mag dan wel een dramatisch seizoen achter de rug hebben, hij heeft nog steeds het tactische vernuft en was één van de leermeesters van Guardiola. Pep heeft onvoorwaardelijk vertrouwen in Bielsa, dus dat moet dan toch wel een goede optie zijn? En mijn tweede optie is de op dit moment werkloze Juanma Lillo, een goede vriend van Josep met wie hij Latijns-amerika doortrok om voetballessen te leren bij grote meesters. Lillo weet als geen ander hoe de voetbalprincipes van Guardiola, en dus van Barça, in elkaar zitten.

26 mei 2013 om 19:54

Ja dat klopt, maar ik vind hem veel te 'agressief'. Ideale kandidaat voor mijn zit in het team. Xavi Hernadez, die man is tactisch zo goed dan hij bijna niet meer kan falen.

26 mei 2013 om 20:01

Misschien is dat juist iets wat we nodig hebben, geen 'agressie' maar 'passie'. Van binnen leeft hij vast mee maar Tito Vilanova straalt niet uit echt op te gaan in de wedstrijd, terwijl een Guardiola en een Bielsa wel echt gepassioneerd de wedstrijd ingaan met het idee dat ze zelf gewoon nog een speler zijn

26 mei 2013 om 19:23

Hopen op Siert als commentator, kan ons mss nog wat inside info geven omtrent Neymar.

Snap Tito echt niet waarom gewoon niet de jeugd laten spelen.

26 mei 2013 om 19:28

Is helemaal niet nodig.

Neymar tekent morgen gewoon een contract voor vijf jaar bij Barcelona en word 4 of 5 juni gepresenteerd.

On: erg teleurstellend dat Alexis steeds de voorkeur krijgt boven harde werker en iemand die weer in vorm begint te komen Pedro.

26 mei 2013 om 19:25

Wanneer houden ze eens op met voetballen in deze competitie, het is al maanden niet interessant meer

26 mei 2013 om 19:26

Nog geen Neymar in de basis?

26 mei 2013 om 19:30

Hij begint eerst bij Barca B en daar moet hij zich bewijzen

Zonder grappen, om 21u speelt hij zijn laatste wedstrijd tegen Flamengo.

26 mei 2013 om 20:16

Haha dat is een goeie grap! Ik weet niet eens of de Barca fans wel zo blij moeten zijn met de komst van Neymar. Barca moet opletten hoeveel miljoen ze uitgeven door hun gigantische schuldens. En aangezien Barca ook nog nieuwe doelman en verdedigers moet aantrekken is het alleen maar riskanter.

26 mei 2013 om 20:19

Moet jij niet live meepraten met jou clubie zonder prijzen? Maak jij je nou maar druk om al die miljoenen die Madrid heeft uitgegeven en geen eens prijzen kan halen met die miljoenen.

26 mei 2013 om 21:28

Het leuke is dat Neymar, als hij even populair blijft, commercieel in minder dan 2 seizoenen word terugverdiend

26 mei 2013 om 19:26

Beseft Tito echt niet wat hij doet. Hopelijk de andere van Barca wel.

26 mei 2013 om 19:29

Hopelijk wint Espanyol

26 mei 2013 om 19:43

Ben je fan van Espanyol of gewoon 'anti' Barca?

26 mei 2013 om 19:29

Misschien is het lastig om te zeggen, puur omdat Tito Vilanova een vreselijke ziekte heeft overwonnen om weer langs de zijlijn te kunnen staan; op deze manier maakt hij de club kapot. De jonge jeugd in het vernieuwde La Masía hoop ooit een kans te krijgen in het eerste, als je zelfs niet in deze wedstrijden jeugdspelers opstelt ben je totaal verkeerd bezig. Tito zit in hetzelfde schuitje als Rosell, dit is niet waar Barça voor hoort te staan. Zou het zelfs bijna beschamend noemen!

26 mei 2013 om 19:45

Hoe vervelend het ook is, we kunnen nu niet zeggen dat Tito weg moet. Ondanks dat ik niet echt blij was met zijn aanstelling, zou het te erg zijn als we nu zeggen dat hij weg moet.

Rossel, die moet er zo snel mogelijk uit. Totaal geen beleid, en komt te vaak voor in de media, over andere zaken.

Mocht het toch zo zijn, dat ze Tito aan het eind van het seizoen weg doen, dan ben ik zeer benieuwd wij zijn opvolger wordt. Klopp ? Die komt niet, maar wie dan wel ? De Boer ??

Wat betreft de transfer, hoop ik eerlijk gezegd nog op spits, verdediger mss wel 2 en een keeper!

On: We willen de 100 punten evenaren van Madrid, ondanks dat het niet makkelijk zal zijn om van Espanyol te winnen, denk ik toch dat we met 1-3 zullen winnen vandaag.

26 mei 2013 om 19:49

Luis Enrique, de man die in Guardiola's ogen hem op moest volgen? Marcelo Bielsa? Verder kom ik momenteel ook niet hoor, het is even afwachten.

26 mei 2013 om 19:53

Het lijkt op een soort crisismanagement. De aankoop van Neymar is (mits de juiste prijs is betaald) te rechtvaardigen maar het wordt tijd de jongens de kans te geven uit de eigen jeugd. De namen noemde jij al eerder maar Deulofeu, Montoya en Bartra zijn als eerst aan de beurt.
Jongens als Iniesta, Dani, Alba enzovoort moet je op vakantie sturen. Die hebben straks weer de confedcup en zien komende zomer weer weinig vrije tijd tegemoet.

De positie van Tito staat voor mij niet direct ter discussie, ik zie alleen wel graag dat er een andere staf omheen komt te staan die hem beter kunnen steunen en eventueel vervangen. De positie van Rosell daarentegen is mijn inziens onhoudbaar geworden, al lijkt hij het zelf niet te beseffen. Hopen dat er iemand aan de bel trekt en Barca weer het Barca maakt waar wij zo trots op zijn..

26 mei 2013 om 19:35

Moet toch makkelijk te doen zijn voor Barca, ik vind het wel jammer dat Deulofeu en Montoya niet spelen. Ik hoop dat ze volgend jaar weer meer speeltijd krijgen in het eerste.

26 mei 2013 om 19:35

Dat Tito Deulofeu nog steeds negeert snap ik al niet, maar Montoya ook? Ik denk dat we juist volgend seizoen al met Montoya op rechtsback moeten spelen en Alves verkopen voor 20 mil ofzo. Met Montoya achterin kan Alba weer opkomen zovaak hij wil en blijft Montoya gewoon rustig achterin zoals vroeger met Alves en Abidal. Plus dat je nog steeds veel voor Alves kan krijgen als je hem aanbiedt aan PSG of City.

26 mei 2013 om 19:36

Ik denk dat er toch wel een beetje druk op zit bij Alexis Sanchez, nu bekend is geworden dat Neymar komt. Ik denk nog steeds dat Alexis het aan kan om als spits te spelen met Neymar en Messi erachter. De hoeveelheid gaten en loopacties die hij maakt en trekt heb ik geen één spits zien doen in de afgelopen jaren (van Persie komt in de buurt). Het is echt een genot om te kijken naar Alexis wanneer hij niet de bal heeft en hoe hij loopt en diep gaat. Hopelijk laat hij het vanavond zien en staat hij aan de basis van een aantal doelpunten.

26 mei 2013 om 19:41

Het zou toch geweldig zijn als Alexis volgende seizoen zijn vorm te pakken krijgt!

Neymar-messi-alexis zou geweldig zijn. Maar dan moet Neymar zich bewijzen en Alexis beter worden.

Ter Stegen?
Montoya/Dani
Pique
Mascherano
Alba
Cesc/Xavi
Busquets
Iniesta
Pedro/Alexis
Messi
Neymar
26 mei 2013 om 19:41

Neymar, lekker hoor, wat een toetje zo op het einde van het seizoen. Hij wil gewoon zelf naar Barca. En dat is het mooiste wat er is. Hij heeft alle clubs voor het oprapen en kiest zelf voor Barca. Zo'n speler zal gaan presteren. En met dan ook nog eens Messi erbij pfffffff.

Visca Barca!

26 mei 2013 om 19:42

De Catalaanse derby roept bij mij altijd toch weer de herinnering op aan de clublegende van Espanyol, Dani Jarque. Hoe een oeroude rivaliteit begon te verbroederen door de vriendschap tussen El Blanquito en de captain van Espanyol. De staande ovatie die Andrés steevast krijgt in Cornélla-el Prat is nog altijd een moment wat je voor eeuwig bijblijft. Zonde dat Tito weer niet voor de jeugd durft te kiezen, ik weet niet wat zijn mentaliteit erachter is maar ik ben het er in ieder geval niet mee eens. Hoe kun je mogelijk in zo'n wedstrijd nog Cesc opstellen, die al lang niet geconcentreerd meer is terwijl een Deulofeu staat te springen langs de zijlijn om erin te mogen... zelfde geld voor Piqué, waarom geen Bartra of Muniesa? Schandalige actie van de trainersstaf.

26 mei 2013 om 19:46

Bij mij ook hoor, er zal waarschijnlijk wel een groot applaus volgen bij de naam Iniesta. Prachtige reactie en kan het niet meer met je eens zijn!

26 mei 2013 om 19:43

100ste wedstrijd van Thiago trouwens.
Vind dat hij meer moet spelen, maar 100 wedstrijden met Xavi,iniesta en Cesc als concurrenten is niet verkeerd..

Record in 99: 72W 16D 11l, Starts: 62, Goals: 11, Assists: 16

26 mei 2013 om 19:49

Zijn statistieken op zijn leeftijd is prima, ondanks dat die winst, verlies en gelijk vrij onzinnig is.

Laten we hopen dat hij scoort .

26 mei 2013 om 19:51

Thiago is gewoon een beest. Hij moet volgende seizoen zeker meer spelen (als hij blijft).

Als Barca nog een jonge keeper en CV halen dan kunnen ze zeker 5 jaar lang niet halen. Alhoewel niet alles altijd volgens plan gaat.

Ter Stegen?
Montoya
Pique
Hummels?
Alba
Cesc
Busquets
Thiago
Pedro/Alexis
Messi
Neymar/Deulo
26 mei 2013 om 19:48

Zou Neymar trouwens nummer 11 opeisen van Thiago ?

26 mei 2013 om 19:50

Het zou zomaar kunnen, maar ik denk dat thiago weggaat dus dan kan hij zijn nummer overnemen

26 mei 2013 om 19:50

Tuurlijk, dat is z'n marketingkenmerk. Neymar11 is gewoon iets wat er waarschijnlijk opgenomen is in het contract. Thiago kan dan nummer 20 krijgen.

26 mei 2013 om 20:04

Zou in mijn ogen respectloos zijn richting Thiago..

Zo van: Neymar is groter, kost veel geld en moeite om hem te halen dus hij krijgt jouw nummer...

26 mei 2013 om 19:50

Waarschijnlijk nummer 7 van David Villa.

26 mei 2013 om 19:54

Ze zeggen op Twitter dat hij gewoon nummer 11 krijgt

26 mei 2013 om 19:49

Het is en blijft een derby, dus ik kan begrijpen dat Vilanova deulofeu, rafinha etc. niet opstelt. Maar aan de andere kant, het kampioeschap is wel al binnen.

26 mei 2013 om 19:52

Iets meer jeugdspelers had wel gemogen. Gelukkig dat Thiago speelt maar spelers als Pique en Iniesta mogen wel rust krijgen.

26 mei 2013 om 19:52

Ik snap Tito soms echt niet, vage man. Desondanks vind ik dat we hem wat meer tijd moeten gunnen, het laatste wat we moeten willen is net als Chelsea zijn die om het jaar een trainer ontslaat. Volgend jaar moet Tito het laten zien.

26 mei 2013 om 19:55

Barca de beste van Spanje. Mij boeit die 100 punten niet maar ik hoop wel dat we winnen.

Visca Barcelona!!

26 mei 2013 om 19:56

Lol @ die supporters van Espanyol

26 mei 2013 om 20:09

Jammer dat we weer zonder Deulofeu, Montoya, Muniesa, Bartra en Sergi Roberto spelen. Dit soort wedstrijden is toch ideaal om ze te brengen? Ik begrijp ook niet wat het voor zin heeft om Villa nog op te stellen nu het volgens mij vrijwel zeker is dat hij over een paar weken verkocht wordt. Dat Mascherano er staat is wel leuk voor hem, na al die weken van blessureleed. Alves en Iniesta mogen toch ook wel even uitrusten en Song en Pique mogen ook best de bank op. Er zit vast een gedachte achter van Vilanova, maar wat deze is is mij vooralsnog een raadsel.

26 mei 2013 om 20:14

Wat een goal!

26 mei 2013 om 20:14

Wat een fantastische goal van Alexis!!!!!

Concurrentie met Neymar heeft goed gedaan.

26 mei 2013 om 20:15

alexis returns!!!!
wat een goal!!

26 mei 2013 om 20:15

Haha dat is de Alexis die we willen zien, pracht doelpunt.

26 mei 2013 om 20:15

mooie goal van Alexis.

26 mei 2013 om 20:16

Wat een mooie goal van Alexis

26 mei 2013 om 20:16

Alexis 0-1 !!!

26 mei 2013 om 20:17

Mooi voor Alexis, ik hoop dat hij blijft.

26 mei 2013 om 20:23

Ik denk dat hij wel blijft, en dat Villa zal vertrekken.

26 mei 2013 om 20:26

Dat lijkt me ook wel aannemelijk hoor. Een half jaar geleden zag het er nog een stuk anders uit maar ja, zo snel kan het gaan in de voetballerij.

26 mei 2013 om 20:17

Dat was echt een mooie goal

26 mei 2013 om 20:18

'goaalll Alexis. Hij begint eindelijk een beetje in vorm te geraken

26 mei 2013 om 20:19

Ik snap echt niet waarom song nog bij barca is? en ook nog in de basis.
Song is helemaal geen barca speler... Laat dan dan sergi roberto of dos santos spelen!

26 mei 2013 om 20:19

Dat Cruijff compleet genegeerd is omtrent de aankoop van Neymar zegt eigenlijk alles al over het bestuur dat de club nu runt.

26 mei 2013 om 20:23

Het is dat je geen groen duimpje kan geven bij live meepraten...
Wat een schitterend applaus voor Dani Jarque, dit getuigt van ontzettend veel respect voor een legende van de club!!!

26 mei 2013 om 20:25

Klopt, dat is iedere keer toch weer mooi van die supporters. Het respect dat ze voor Iniesta hebben vind ik ook altijd erg netjes.

26 mei 2013 om 20:47

De deal was duidelijk al zo goed als rond.. dan ga je toch niet op het einde nog afbreken omdat Cruijff het geen goed idee vind.. dat kon hij 2 jaar geleden dan al vermeld hebben

26 mei 2013 om 20:58

Hij heeft het ook al eerder vermeld hoor. Wanneer dit exact zo was weet ik niet meer maar in ieder geval ruim voordat de deal werd gesloten.

26 mei 2013 om 20:21

Cruijff beslist toch niet de aankopen?

26 mei 2013 om 20:24

Nee hij heeft geen enkele functie meer binnen de club. Ik bedoel alleen dat zijn adviezen onder Laporta vaak wel werden opgevolgd, ook al was hij slechts erevoorzitter, een functie die niet bestond maar symbolisch was. Rosell smeet hem er direct uit en sindsdien is de band tussen Barça en Cruijff er niet beter op geworden. Dat terwijl we onze successen toch voor een belangrijk deel aan zijn invloeden mogen danken.

26 mei 2013 om 20:28

Het is toch nog steeds Cruijff die de visie van deze prachtige club grotendeels heeft bepaald. Joan Laporta word als een zogenaamde 'boeman' neergezet vanwege zijn financiele prestatie, maar hij verdiend alle respect voor zijn werk in de periode dat hij werkzaam was bij de club. Hij luisterde naar clublegendes en maakte ze belangrijk. Mannen als Cruijff en Josep Guardiola hadden inspraak in de visie die de club volgde. Rosell heeft de laatste jaren louter clubmannen de deur uit gewerkt. Het kan niet zo langer doorgaan. Guardiola, Cruijff en Begiristain zijn al weggewerkt door Sandro Rosell, de man die de club kapot aan het maken is. Er zijn ook al steeds luider wordende geruchten over een vertrek van Puyol. Word hij dan het nieuwe slachtoffer van de visie van Rosell?

26 mei 2013 om 20:40

Ik vrees daar soms best voor ja. Het lijkt erop alsof Rosell het belangrijker vindt om zelf de grote meneer uit te hangen dan om op een meer bescheiden wijze door te gaan met hetgeen het beste is voor de club: de lijn van Laporta doortrekken. Zijn trots en ego zorgen er gewoon voor dat er straks weinig over is van de sympathieke uitstraling die we als club onder Laporta hadden. Hopelijk zien genoeg soci's dit in de zomer van 2014, zodat er snel weer een ander type aan het roer komt. Het minder presteren onder Rosell is in dat opzicht ook geen ramp, met een beetje mazzel wordt hij aangewezen en vliegt hij er daarom snel uit.

De financiële prestaties van Laporta waren volgens mij ook lang niet zo slecht, de schuld werd gewoon geleidelijk aan verkleind. Rosell heeft met wat cijfers gesjoemeld en een rechtszaakje aangespannen om Laporta de grond in te stampen. Vervolgens verkoopt hij een speler om Laporta nog even publiekelijk een trap na te geven en gaat dit gepaard met een lucratief sponsorcontract. Inmiddels heeft hij er alweer een kleine 150 miljoen uitgegooid heeft aan transfers (exact wat ze voor vijf jaar Qatar Foundations kregen).

26 mei 2013 om 20:44

Dat bedoel ik ook, de mensen keken naar de financiele 'wanprestatie' van Laporta, maar iedereen vergeet dat hij aan het roer kwam toen de club financieel nog dieper in de problemen zat. Rosell doet er alles aan zichzelf als de perfecte 'culé' te presenteren, maar ondertussen zit hij wel alle clubmannen weg te werken...

26 mei 2013 om 20:24

Cesc mogen ze van mij zeker op de transferlijst zetten.

26 mei 2013 om 20:33

Mooie voozetje van song, paal fabregas

26 mei 2013 om 20:39

Uit het niets een vieze schop van een Espanyol speler op Cesc. Beter dat het geen schopwedstrijd wordt vandaag.

26 mei 2013 om 20:49

Harde slordige eerste helft. Bizarre scheidsrechter. Nogmaals, Cesc kan terug naar Engeland, en de kans zit er ook wel dik in. Dit was ook zo'n typische wedstrijd om een aantal spelers in de etalage te zetten en op uitverkoop.

Nou men kan starten met bieden. Algehele opschoning opkomende bij Barca.

26 mei 2013 om 20:54

Van mij mogen ze zo gaan spelen volgend jaar!
GK: aankoop ter stegen?
LB: Alba
CB: Pique
CB: Aankoop hummels?
RB: Alves
CM: Busquets
Cm:iniesta
Cm:thiago/xavi
LV: Neymar
SP: Messi
RV: Pedro/alexis/deulofeu

Ik hoop dat hummels en ter stegen komen. Het zou mooi zijn als thiago heel rustig met xavi gaat wisselen. Ik vindt Thiago echt een hele mooie speler om te zien! Laat thiago en xavi ieder 50% spelen en rustig xavi's plek overnemen. Ik hoop dat alexis mag blijven en volgend seizoen kan vlammen!
Het zou natuurlijk heel mooi zijn als deulofeu ook veel speel minuten krijgt. Maar hij mag wel zijn houding veranderen. We worden dan zo weer de beste van europa!

26 mei 2013 om 21:09

Ik twijfel over Hummels, misschien ligt het aan mij hoor. Soms oogt hij niet 100 geconsenteerd.

26 mei 2013 om 21:16

Ja dat snap ik wel. Gister in de finale oogde hij soms niet geconcentreerd. (kans van robben op het gezicht van weidenfeller)
Maar ik vind hem nog wel een super verdediger en barca heeft juist nou een super verdediger nodig!

26 mei 2013 om 21:16

Klopt. Op het EK al en een paar keer in de CL.

26 mei 2013 om 20:57

Vind overigens dat men niet zo moet zeuren over de houding van Vilanova naast het veld. Hij moet het rustig aan doen en aan zijn gezondheid denken. Het mag niet worden vergeten hoe zwaar zo'n periode is. In de eerste seizoenshelft is hij vaak genoeg naast het veld verschenen om instructies te geven en het veld op gerend om een doelpunt te vieren. Hij is niet charismatisch als Guardiola maar goed, dat zijn er maar weinig en je moet dat ook niet per se willen. Natuurlijk is het mooi, maar hoe Vilanova het goed is mijns inziens ook prima. Ik heb overigens liever iemand die rustig en beschaafd blijft dan iemand die als een gek tekeer gaat en zijn reet afveegt met alle fatsoensnormen.

26 mei 2013 om 21:10

Villa, hoe kan je die missen!!!

26 mei 2013 om 21:14

Het was eerder een wonder geweest, als die een x had gescoord . Maar even serieus wat een drama zeg. Die moet er echt in.

26 mei 2013 om 21:10

Ze mogen villa op de fiets naar engeland brengen!!!
Wat is hij slecht op dit moment.
Kan je nog niet eens zo kans afmaken!

26 mei 2013 om 21:13

haha die reactie van roura, na die gemiste kans van villa!
Hand voor de mond! zou mij niks verbazen als hij zij, die moet snel weg!

26 mei 2013 om 21:21

Ik heb de misser van Villa gemist, was aan het eten. Kan iemand hem even verwoorden

26 mei 2013 om 21:26

Van 7 of 8 meter de bal toch nog naast de goal schieten.

26 mei 2013 om 21:22

Ik presenteer u de barca van volgend jaar
Courtuis of ter Stegen
Montoya.piqeu.silva.alba
Iniesta thaigo xavi
Sanchez messi neymar

26 mei 2013 om 21:25

Hoe kan je in godsnaam Busquets vergeten?

26 mei 2013 om 21:26

En dan durf je Busquets er niet in de zetten!

26 mei 2013 om 21:24

Eindelijk Pedrito

26 mei 2013 om 21:37

Die van Espanyol kunnen ook overdrijven.

26 mei 2013 om 21:39

Montoya mag ook 6 minuten meedoen van Tito.

26 mei 2013 om 21:40

Alves is het ook niet meer hé??
Montoya vind ik eigenlijk beter op dit moment!

26 mei 2013 om 21:41

Goalll Pedro!!!!!

26 mei 2013 om 21:41

pedro 2-0
Zakelijke overwinning zou ik zeggen...

26 mei 2013 om 21:42

Pedrito !!! 2-0 !!!!

26 mei 2013 om 21:43

Wij zijn de beste

26 mei 2013 om 21:43

Twee bijna identieke goals, prima gedaan van Pedro

26 mei 2013 om 21:45

Welke verdediger is het beste om te halen op dit moment?
Ik zou hummels hier willen zien!

26 mei 2013 om 21:48

Afgelopen eindstand 0-2

26 mei 2013 om 22:06

Dit is voor mij een droomopstelling, misschien wat onrealistisch... Maar als alles perfect zou gaan, zou dit toch mijn voorkeur krijgen!

Dani Alves, Villa en Sanchez verkopen en het zou moeten goed gaan !

Edit: Falcao eventueel vervangen door een Deloufeu!

Courtois
Montoya
Piqué
Bartra
Jordi Alba
Thiago
Fabregas
Iniesta
Falcao
Messi
Neymar
De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Barça nadert magische grens, Real wint laatste uitduel Mourinho niet
Barcelona heeft zondagavond de vierde competitiezege op rij geboekt. De ploeg van Tito Vilanova won met 0-2 van stadsgenoot Espanyol en komt daardoor, met nog een wedstrijd te gaan, op 97 punten terecht. Lees verder

3567 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
2014/2015 Barcelona 38 43 4 0
2013/2014 Barcelona 31 28 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Messi speelde expres slecht tegen Kroatië, ze moeten hem eruit trappen’

Lionel Messi krijgt veel kritiek te verduren na de zwakke WK-start van Argentinië. De aanvaller miste een strafschop in het openingsduel met IJsland (1-1) en was donderdag nergens te bekennen tegen...Lees verder

7.4
Lionel Messi was tijdens de laatste ontmoeting tussen Espanyol en Barcelona 'Man Of The Match' met een 7.4.

Nabeschouwing

Poll

Wie dachten onze bezoekers dat er ging winnen?

Espanyol
 
 
 
 
0%
 
Gelijkspel
 
 
 
 
0%
 
Barcelona
 
 
100%
 
 
 
Totaal aantal stemmen: 2
Leden van Voetbalzone kunnen wedstrijden voorbeschouwen.
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren